Σύνδεση

View Full Version : ΠΣΚ ανασυγκρότηση? (25 & 26 Ιούνη)

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10

Anty12
23/05/2011, 12:15
Από Φλαμπουράρι , φτάνεις στη λίμνη, κάνεις αριστερά και περνάς το φράγμα.
Στα 1000 μέτρα έχει ένα πλάτωμα με έναν οικίσκο κάποιου συλλόγου.'Εχει μέρος να στήσεις, να ανάψεις φωτιά, και αν θυμάμαι καλά και μία βρύση απέναντι.......

πάιζει να έχει και μια μπρίζα απ' έξω απ' τον οικίσκο....

Anty12
23/05/2011, 12:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
edit: - Αν παίξει ο ξενώνας που πρότεινε ο Πρόεδρας, ακόμα καλύτερα.

Δεν έχω μείνει και δεν τον ξέρω....απλά είναι ο πιο κοντινός

npat
23/05/2011, 12:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Δεν έχω μείνει και δεν τον ξέρω....απλά είναι ο πιο κοντινός

Ναι, γι αυτό ακριβώς λέω.

Ichigo
23/05/2011, 12:24
De varriesai as pame me skini an to kostos einai xamilo kerdizei edafos I pansion vevaia :smokin:

npat
23/05/2011, 12:42
Μόλις μίλησα με το καταφύγιο (http://www.katafigiovaliacalda.com/grcontact.htm) στην Βοβούσα:

Κόστος διανυκτέρευσης: 10 ευρώ / άτομο. Έχει 50 κρεβάτια (κουκέτες) σε 3 δωμάτια. Θα λειτουργεί κανονικά, αλλά καλό θα είναι να ειδοποιήσουμε κάποιες μέρες πριν (ώστε να κρατήσει κρεβάτια). Η τιμή περιλαμβάνει μόνο διανυκτέρευση. Στο ισόγειο λειτουργεί εστιατόριο για πρωινό (ότι παίρνεις πληρώνεις).

Χώρο απέξω για σκηνές έχει.

Έχουμε καιρό μπροστά μας να αποφασίσουμε... Αν είστε σύμφωνοι μπορούμε να το κανονίσουμε για εκεί.

:wave2:

npat
23/05/2011, 12:46
50 κρεβάτια (κουκέτες) σε 3 δωμάτια.

Κουκέτες αρ λάικ δις. Για μπιντέ δεν ξέρω!

(γιατί έχουμε και γαλαζοαίματους αμονγκ ας)

:lol: :lol:

227057

Cpt. Haddock
23/05/2011, 12:47
Μόλις φαντάστηκα 12 μαντραχαλαίους να βγαζουν μποτες, καλτσες και κορντουρα εκει μεσα... :uplate:

ΣΚΗΝΗΗΗΗΗΗ :lol:

tati
23/05/2011, 12:48
Μόλις μίλησα με το καταφύγιο (http://www.katafigiovaliacalda.com/grcontact.htm) στην Βοβούσα:

Κόστος διανυκτέρευσης: 10 ευρώ / άτομο. Έχει 50 κρεβάτια (κουκέτες) σε 3 δωμάτια. Θα λειτουργεί κανονικά, αλλά καλό θα είναι να ειδοποιήσουμε κάποιες μέρες πριν (ώστε να κρατήσει κρεβάτια). Η τιμή περιλαμβάνει μόνο διανυκτέρευση. Στο ισόγειο λειτουργεί εστιατόριο για πρωινό (ότι παίρνεις πληρώνεις).

Έχουμε καιρό μπροστά μας να αποφασίσουμε... Αν είστε σύμφωνοι μπορούμε να το κανονίσουμε για εκεί.

ωωωωωωωωω μια χαρά ακούγεται:beer:

npat
23/05/2011, 12:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μόλις φαντάστηκα 12 μαντραχαλαίους να βγαζουν μποτες, καλτσες και κορντουρα εκει μεσα... :uplate:

Τσ, τσ. Δεν σαρέσουν τ' αντρίκια πράματα!

tati
23/05/2011, 12:52

ωπ σκάλωσα τώρα, αυτά δε τα σκέφτηκα. Θα μαι στην πόρτα με το λάστιχο πριν μπείτε:lol:

Anty12
23/05/2011, 12:52

Και κλανίδι και ροχαλητό ...ένα πράμα όνειρο.....:lol:

tati
23/05/2011, 12:55
Και κλανίδι και ροχαλητό ...ένα πράμα όνειρο.....:lol:

καπετάνιε φερε τη σκηνή που μου αντιστοιχεί:rotflmao:

byron
23/05/2011, 13:11

+1 από μένα. 10€ είναι ξεφτίλα. Η βενζίνη που θα κάψουμε απ΄την αεροδυναμική τούβλου που θα αποκτήσουν τα πραπρά λόγω σκηνής-sleeping bag κλπ θα είναι περισσότερα.

Ασε που γλυτώνουμε τη ρύθμιση sag χωρίς το extra βάρος. :p

sniper
23/05/2011, 13:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
+1 από μένα. 10€ είναι ξεφτίλα. Η βενζίνη που θα κάψουμε απ΄την αεροδυναμική τούβλου που θα αποκτήσουν τα πραπρά λόγω σκηνής-sleeping bag κλπ θα είναι περισσότερα.

Ασε που γλυτώνουμε τη ρύθμιση sag χωρίς το extra βάρος. :p

Eίπε ο κάτοχος μοτό η οποία είναι η επιτομή της αεροδυναμικής..

amyroukai
23/05/2011, 14:34
εχω βαφτιση το σαββατο και δεν μπορω να λειπω. αλλα χαλαρα καβαλαω με την ληξη τξς τελετης και ανεβαινω στο οπου να' ναι για την δευτερη μερα. αρκει καποιος να ενημερωσει το θρεντ για το που θα γινει σταση, αν δεν γινει στο καθορισμενο σημειο.

Επειδη εχω τις καλυτερες αναμνησεις απο τις εκδρομες με Νικο, δεν το χανω με την καμμια. καλα να ειμαστε μονο απο υγεια... in npat we trust!

road spirit
23/05/2011, 14:44

σκηνή δαγκωτό

πορδές, ποδαρήλες, τρένα που τραβάν την ανηφόρα, σε συμφωνία μπετόβεν ... καλή ακρόαση :lol:

Cpt. Haddock
23/05/2011, 14:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
σκηνή δαγκωτό

πορδές, ποδαρήλες, τρένα που τραβάν την ανηφόρα, σε συμφωνία μπετόβεν ... καλή ακρόαση :lol:

:beer: :beer: :beer: :smokin:

Πεστα ρε Γιαννη, που ειναι μπελας να στησεις σκηνη..

Μπελας ειναι να τη μαζεύεις με 6 βαθμους, βροχη και αέρα :rotflmao: :rotflmao: :bawl:

byron
23/05/2011, 15:05
σκηνή δαγκωτό

Σωστός !!!!
Να μαζευτείτε όλοι οι οϋκάδες να στήσετε σκηνάκια απέξω, και αφήστε εμένα και τον τρούπη που είμαστε φλώροι να κοιμηθούμε στα σκληρά και παγωμένα κρεββάτια.
Όπως ένα περήφανο κυπαρισσι λυγίζει στο ξεροβόρι, έτσι και εμείς θα αντέξουμε την περιφρόνηση των μάτσο-μηχανόβιων... :(

spyro
23/05/2011, 15:05
σκηνή δαγκωτό

Ε? εντάξει έχει και αυτό τη χάρη του, ας μη είμαστε απόλυτοι …

:p

sapila racing
23/05/2011, 15:10
Όπως ένα περήφανο κυπαρισσι λυγίζει στο ξεροβόρι, έτσι και εμείς θα αντέξουμε την περιφρόνηση των μάτσο-μηχανόβιων... :(

Σε φαντάζομαι να κάθεσαι δίπλα στο τζάκι με το τσιμπούκι (του Cpt) αναμμένο, και να διαβάζεις το βιβλίο σου με τα διπλεστιακά σου, ενώ οι λυγισμένους μύες σου διαγράφονται μέσα απ το φανελένιο παντελόνι σου. :rotflmao: :lol: :rotflmao:

η λεκανη με το χλιαρό νερό για το ποδόλουτρο και το γιαουρτάκι είναι εκτός κάδρου...

:lol:

byron
23/05/2011, 15:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Σε φαντάζομαι να κάθεσαι δίπλα στο τζάκι με το τσιμπούκι (του Cpt) αναμμένο, και να διαβάζεις το βιβλίο σου με τα διπλεστιακά σου, ενώ οι λυγισμένους μύες σου διαγράφονται μέσα απ το φανελένιο παντελόνι σου. :rotflmao: :lol: :rotflmao:

η λεκανη με το χλιαρό νερό για το ποδόλουτρο και το γιαουρτάκι είναι εκτός κάδρου...

Εγώ με φαντάζομαι τίγκα τατουάζ απ΄τους κοριούς που θα έχει το στρώμα, αλλά αν είναι αυτό το τίμημα για να γίνω μέλος στο αδελφάτο των "δενχωράντα@@μουστησέλα", θα το υπομείνω καρτερικά....:sick:

Dfoud
23/05/2011, 15:21
Πάντως δεν θα ήταν άσχημα να ξυπνήσεις και να δεις κάτι τέτοιο???

227069

sapila racing
23/05/2011, 15:22
Εγώ με φαντάζομαι τίγκα τατουάζ απ΄τους κοριούς που θα έχει το στρώμα, αλλά αν είναι αυτό το τίμημα για να γίνω μέλος στο αδελφάτο των "δενχωράντα@@μουστησέλα", θα το υπομείνω καρτερικά....:sick:

:lol: :rotflmao:

Dfoud
23/05/2011, 15:23
η κάτι τέτοιο

road spirit
23/05/2011, 15:27
Σωστός !!!!
Να μαζευτείτε όλοι οι οϋκάδες να στήσετε σκηνάκια απέξω, και αφήστε εμένα και τον τρούπη που είμαστε φλώροι να κοιμηθούμε στα σκληρά και παγωμένα κρεββάτια.

τι περιφρόνηση και μάτσο μηχανόβιους ρε συ Βύρωνα ?

έχω θέμα με τον ύπνο, δε μπορώ να κοιμηθώ αν δίπλα μου (ή και παραδίπλα μου:lol: ) ο άλλος ροχαλίζει, οπότε διαλέγω την απομόνωση μου, απλά τα πράγματα :beer:

Dfoud
23/05/2011, 15:27
.

227075

Dfoud
23/05/2011, 15:36
Παίζω και σκηνή και καταφύγιο αλλά αν είναι να κατασκηνώσουμε θα προτιμούσα στη λίμνη!

Anty12
23/05/2011, 15:38
Η σ' αυτό......

227077

MikeG
23/05/2011, 15:40

έχω θέμα με τον ύπνο, δε μπορώ να κοιμηθώ αν δίπλα μου (ή και παραδίπλα μου:lol: ) ο άλλος ροχαλίζει, οπότε διαλέγω την απομόνωση μου, απλά τα πράγματα :beer:

& άμα απλά λέει ένα ωραίο τραγουδάκι...? :D

Dfoud
23/05/2011, 15:44
άμα είναι κάτι τέτοιο τότε καταφύγιο, τζάκι και τσαγάκι :lol: :lol:

byron
23/05/2011, 15:45

Re malea, τίγκα, στα τριζώνια, στις λιβελούλες και στους αλπικούς τρίτωνες θα είναι. Ασε που θα είναι μέσα στην περίοδο αναπαραγωγής των βατράχων και θα γίνεται της καραπουτανάρας από τα "ερωτικά καλέσματα". :blush: :blush:

sniper
23/05/2011, 15:50
Re malea, τίγκα, στα τριζώνια, στις λιβελούλες και στους αλπικούς τρίτωνες θα είναι. Ασε που θα είναι μέσα στην περίοδο αναπαραγωγής των βατράχων και θα γίνεται της καραπουτανάρας από τα "ερωτικά καλέσματα". :blush: :blush:

Ξέχασες τα Ελκ.. αλλά θα είναι ο Κάπτεν εκεί.. ΟΚ. :bawl:

road spirit
23/05/2011, 15:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
& άμα απλά λέει ένα ωραίο τραγουδάκι...? :D

"Ο Κακοφωνίξ (Assurancetourix) είναι ο βάρδος του χωριού. Του αρέσει τρομερά να τραγουδάει και να παίζει τη λύρα του και δε διστάζει να το κάνει σε κάθε ευκαιρία. Είναι, όμως, ιδιαίτερα παράφωνος και η μουσική του εξοργίζει όλους τους υπόλοιπους χωρικούς. Όλοι πιστεύουν ότι τραγουδάει απαίσια, εκτός από τον ίδιο (και κάποιους λιγοστούς "εκλεκτούς").

Δεν κατοικεί σε καλύβα όπως οι άλλοι χωρικοί, αλλά σε σπιτάκι που βρίσκεται πάνω σε δένδρο. Όνειρό του είναι να τραγουδήσει στο Ολυμπιακό Στάδιο της Λουτέτιας (Παρισιού). Κάποιοι από τους λίγους που τους αρέσει το τραγούδι του είναι ο ανιψιός του Μαζεστίξ, ο Γιεγιεδίξ (Ο Αστερίξ και οι Νορμανδοί), ο Πέπε (Ο Αστερίξ στην Ισπανία), η πριγκίπισσα Χαλαλίμα (Ο Αστερίξ και η Χαλαλίμα) και μερικοί άλλοι.

Οι χωρικοί κάνουν ότι μπορούν για να τον εμποδίσουν να τραγουδήσει και ειδικά ο Αυτοματίξ τον χτυπά στο κεφάλι κάθε φορά που προσπαθεί με εξαίρεση το Ρόδο και Ξίφος, όπου οι ρόλοι αντιστρέφονται. Στο τέλος κάθε τεύχους, στο παραδοσιακό γλέντι, ο Κακοφωνίξ καταλήγει δεμένος σαν σαλάμι και φιμωμένος, κρεμασμένος από το κλαδί ενός δένδρου για να μη χαλάσει το γλέντι με τις παραφωνίες του (με εξαίρεση λίγα τεύχη όπως τα Ο Αστερίξ και οι Νορμανδοί, Ο Αστερίξ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, Αστερίξ ο Γαλάτης, Και ο ουρανός έπεσε στο κεφάλι τους), όπου κάθεται στο τσιμπούσι αλλά χωρίς να τραγουδά."

Re malea, τίγκα, στα τριζώνια, στις λιβελούλες και στους αλπικούς τρίτωνες θα είναι. Ασε που θα είναι μέσα στην περίοδο αναπαραγωγής των βατράχων και θα γίνεται της καραπουτανάρας από τα "ερωτικά καλέσματα". :blush: :blush: και μέσα στις κουκέτες σαν περίοδος αναπαραγωγής θα είναι :bigcry: :rotflmao:

npat
23/05/2011, 16:42
ΠΡΟΣΟΧΗ

Λοιπόν αμφότεροι πρέπει να συμβιβαστούμε. Χωρίς αμοιβαίες υποχωρήσεις άκρη δε βγαίνει:

edit: Θα διανυκτερεύσουμε στο καταφύγιο "Βάλια Κάλντα" (http://www.katafigiovaliacalda.com/) στη Βοβούσα. Το κόστος της διανυκτέρευσης είναι 10 ευρώ / άτομο. Το καταφύγιο διαθέτει 50 κρεβάτια (κουκέτες) χωρισμένες σε 3 δωμάτια.

Όσοι θέλετε κρεβάτι, δηλώστε το, να μετράω κεφάλια (εντάξει, δεν είναι ανάγκη σήμερα, όποτε το αποφασίσετε, αλλά όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο).

Οι υπόλοιποι θα παίξουν / παίξουμε σκηνή στον χώρο του καταφυγίου.

Το κόστος είναι απολύτως λογικό οπότε μία ή άλλη το ίδιο είναι πάνω κάτω.

Ένας ύπνος λίγες ώρες είναι, δεν θα το αγοράσουμε το μέρος. Μην το κάνουμε και ανατολικό ζήτημα.

Αν κάποιος ή κάποιοι θέλουν άλλες φάσεις, ντε και καλά, ας το κανονίσουν μόνοι τους. Εμένα μη με σκοτίζουν μόνο. Ραντεβού θα δώσουμε την Κυριακή, στην πρωινή αναφορά (συγκεκριμένη ώρα, θα την πούμε), στο καταφύγιο για να ξεκινάμε.

Cpt. Haddock
23/05/2011, 17:02
Να διευκρινίσουμε όμως οτι αλλο το καταφύγιο στη Βωβούσα και αλλο στο Φλαμπουράρι που λέει ο προεδρΑς. Το πρώτο δεν εχει σχεση με τη λιμνη Αώου. Οποτε εαν θέλουμε να μεινουμε στη λιμνη (είτε σε ξενωνα ειτε σε σκηνες) πρέπει να βρουμε ακρες με το δεύτερο

:winka:

vaska
23/05/2011, 17:08

Είσαι Θεός λέμε

:bawl: :bawl: :bawl:

επική η περιγραφή του αδελφάτου.

:lol: :lol: :lol:

gcrook
23/05/2011, 17:09
Σωστός !!!!

Περα απο τις κλανιες την παδαριλα και τα ροχαλητα που ανασταινουν και πεθαμενους μπορει να παιζει και τιποτα τετοιο.
http://www.youtube.com/watch?v=gBB5bS77rvg

:rotflmao: :rotflmao:

gcrook
23/05/2011, 17:12

Μου αρεσεις οταν σκεφτεσαι κινηματογραφικα...:lol:

Tpap
23/05/2011, 17:45
...λιγοστές συμμετοχές, εκλεκτοι συνδαιτυμόνες...

μάλλον θα έλθω...χωρίς σκηνή. ;)

:beer:

harris_x
23/05/2011, 17:52
για Σεπτέμβριο κάτι παρόμοιο;;;;;;

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

npat
23/05/2011, 18:06
Να διευκρινίσουμε όμως οτι αλλο το καταφύγιο στη Βωβούσα και αλλο στο Φλαμπουράρι που λέει ο προεδρΑς. Το πρώτο δεν εχει σχεση με τη λιμνη Αώου. Οποτε εαν θέλουμε να μεινουμε στη λιμνη (είτε σε ξενωνα ειτε σε σκηνες) πρέπει να βρουμε ακρες με το δεύτερο

Αυτό που λέει ο πρόεδρας στο Φλαμπουράρι, ΔΕΝ είναι καταφύγιο. Είναι ξενώνας. Τιμές σαν αυτές που ανέφερα, λογικά δεν θα παίζουν...

edit Μιλάμε δηλαδή για διανυκτέρευση στο ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΗ ΒΟΒΟΥΣΑ, μην τα μπερδεύουμε.

spyro
23/05/2011, 18:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
....
μάλλον θα έλθω...χωρίς σκηνή. ;)

:beer: :beer: :beer:

αυτά είναι .... γεμίσαμε απο γαλαζοαίματους

npat
23/05/2011, 18:24
Το ξαναποστάρω, προς αποφυγή παρεξηγήσεων:

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ

Στο θέμα της διανυκτέρευσης αμφότεροι πρέπει να συμβιβαστούμε. Χωρίς αμοιβαίες υποχωρήσεις άκρη δε βγαίνει, οπότε ας το φιξάρουμε:

Θα διανυκτερεύσουμε στο Καταφύγιο "Βάλια Κάλντα" (http://www.katafigiovaliacalda.com/) στη Βοβούσα. Το κόστος της διανυκτέρευσης είναι 10 ευρώ / άτομο. Το καταφύγιο διαθέτει 50 κρεβάτια (κουκέτες) χωρισμένες σε 3 δωμάτια. Στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχει δυνατότητα για στήσιμο σκηνών.

Όσοι θέλετε κρεβάτι, δηλώστε το, να μετράω κεφάλια (εντάξει, δεν είναι ανάγκη σήμερα, όποτε το αποφασίσετε, αλλά όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο).

Ένας ύπνος λίγες ώρες είναι, δεν θα το αγοράσουμε το μέρος. Μην το κάνουμε και ανατολικό ζήτημα.

Φυσικά αν κάποιος ή κάποιοι θέλουν άλλες φάσεις, ντε και καλά, ας το κανονίσουν μόνοι τους. Κανένα πρόβλημα. Εμένα μη με σκοτίζουν, μόνο. Ραντεβού θα δώσουμε την Κυριακή, στην πρωινή αναφορά, στο καταφύγιο στη Βοβούσα, για να ξεκινάμε.

npat
23/05/2011, 18:27
μάλλον θα έλθω...

Με μηχανάκι ή τρακτέρ με φρέζα?

:D

Cpt. Haddock
23/05/2011, 19:00
:sick: :sad:

byron
23/05/2011, 19:02
Όσοι θέλετε κρεβάτι, δηλώστε το, να μετράω κεφάλια

1 κεφαλόπουλο εδώ :blush:

miscelano
23/05/2011, 19:05
εγω αυστηρα σε σκηνη....δεν ειναι θεμα γαλαζοαιματου...ειναι ιδεολογικο:beer: :beer: :beer:

npat
23/05/2011, 19:06
:sick: :sad:

Τι έπαθες εσύ?

Cpt. Haddock
23/05/2011, 19:10
Τι έπαθες εσύ?

Ηθελα Λιμνη Αώου.... :mad:

227107

npat
23/05/2011, 19:15
Ηθελα Λιμνη Αώου.... :mad:

Σώπα, σώπα... θα κάνουμε το γύρο της λίμνης λέμε... θα βγάλουμε και φωτογραφίες.

:a9: :a9:

Κι εγώ ίσως να το προτιμούσα, αλλά και στην Βοβούσα, δεν βλέπω γιατί θα είναι άσχημα. Μην τσακωνόμαστε για μερικές ώρες ύπνο μετά από ατελείωτες ώρες οδήγησης. Δεν πρόκειται να την αράξουμε και για κανά δεκαπενθήμερο.

road spirit
23/05/2011, 19:18
Ηθελα Λιμνη Αώου.... :mad: tsopa tsopa

πάμε τα 2 μας να θυμηθούμε τον αύγουστο :a021:

Cpt. Haddock
23/05/2011, 19:21
Σώπα, σώπα... θα κάνουμε το γύρο της λίμνης λέμε... θα βγάλουμε και φωτογραφίες.

Ναι συντροφε, αλλα άλλο φωτογραφίες με τα κρανη φορεμενα στα γρηγορα ή βγαλμένα "να κάνουμε ενα τσιγάρο ρε παιδια" και άλλο να ξυπνησεις εκει...

Εννοείται οτι δεν τσακωνομαστε, αλλωστε οπως σου έχω πει η συμμετοχή μου ειναι μερικώς αμφιβολη για τους λόγους που ξέρεις.

tsopa tsopa
πάμε τα 2 μας να θυμηθούμε τον αύγουστο :a021:

Ετσι μας κρεμάνε τα κουδούνια... :look:

filipp0s
23/05/2011, 19:22
...

αν ερθω (που θα ερθω δηλαδη) +1 κεφαλι :smokin:

(ωτοασπιδες να παρετε :D )

Tpap
23/05/2011, 19:28
Με μηχανάκι ή τρακτέρ με φρέζα?:D

Λέω με το Τ...εκτός αν αλλάξω την τελευταία στιγμή και έλθω με τίποτε παλΑΙότερο... ;)

:beer: :beer:

Cpt. Haddock
23/05/2011, 19:39
Λέω με το Τ...εκτός αν αλλάξω την τελευταία στιγμή και έλθω με τίποτε παλΑΙότερο... ;)

:bawl:

227113

Jo.Da.
23/05/2011, 20:34
Πολύ θα το ήθελα, με ΔΝ σε σκηνάκι...Πολύ νωρίς όμως...ούτε με ερωτηματικό μη με βάζεις ακόμη npat...:sick: :sad:

Aggelos_SV
23/05/2011, 21:49

Η καλύτερη δυνατή (Σολομώντεια) λύση !!:a18:

Αν καταφέρω να έρθω θα είμαι στους κρεβατάτους..
1ον Δεν έχω σκηνή αλλά και να είχα θα προτιμούσα να είχα ένα ξεφόρτωτο μηχανάκι για να χαρώ τη διαδρομή

2ον Κάμποσα τα χιλιόμετρα και θα ήθελα να ξεκουράσω την κορμάρα μου σε κρεβατάκι.Έχω και χιλιομετρική απραξία πολλών μηνών οπότε ένα μικρό σοκ θα το υποστώ.

Αυτά,και παρακαλώ να δηλωθώ ως συμμετοχή με ερωτηματικό.Πραγματικά θα το πολεμήσω να έρθω!!

:D

MikeG
23/05/2011, 22:12
MikeG - Σκηνή*

*για να τραγουδάω στο λέλο να αποκοιμηθεί...

gixxerpap
23/05/2011, 22:23
+1 κρεβατάκι και για μένα! ωραία και η σκηνή, αλλά που να κουβαλάμε τώρα ...

Ichigo
23/05/2011, 23:21
E λοιπόν εγώ ψήθηκα για σκηνή και για να έχει λυσσάξει ο λοστρόμ... εεε πλοίαρχος :D ότι αξίζει ο Αωός θα ναι καλή φάση. Οπότε cap πιάσε μία :D και μάθε μου να την κουβαλάω και να την στήνω κιόλας :lol: . Θα χω και DSLR μαζί τότε οπότε θα ναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να βγάλω και μπόλικες φωτό στη λίμνη ;)

rantanplan
24/05/2011, 01:05
κιταξα το προγραμα και ειμαι μεσα για 25-26 αρα με ιπολογιζετε δεν εχω καταστλαξει ακομα στο μιχνακη
διο ενδεχομενα ή με το sv-1000 ή με το cb-400 θα το δουμε στην πορια.
το σιγουρο ειναι οτι θα ακολουθισω και θα ξεκουρατω σε κρεβατη η σκινη με κουραζει ειναι για ποιο αντρες
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
24/05/2011, 06:24
Να φτιαχνουμε και τα γκρουπ σιγα σιγα :lol:

TROOPER
24/05/2011, 07:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
ωπ σκάλωσα τώρα, αυτά δε τα σκέφτηκα. Θα μαι στην πόρτα με το λάστιχο πριν μπείτε:lol:

ειπε η ευωδιαζουσα λεβαντα και φλιταρε λιγο ακομα τα δερματα της!!!:lol: :lol: :lol:

TROOPER
24/05/2011, 07:02
σκηνή δαγκωτό

μεχρι 3 ειναι σχεση ε??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
24/05/2011, 07:02
Σωστός !!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

:beer: :beer:

TROOPER
24/05/2011, 07:03

τι παιδι ρπμ!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
24/05/2011, 07:03

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

κλαιω!!!

TROOPER
24/05/2011, 07:04

ναι το θυμαμαι στο ακροπολ...:rolleyes:

TROOPER
24/05/2011, 07:05

μλκ τι σ εχει πιασει...!!!???:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

TROOPER
24/05/2011, 07:07
........

Ετσι μας κρεμάνε τα κουδούνια... :look:

ναι αυτο περιμεναμε :lol:

TROOPER
24/05/2011, 07:08

οριζεται ως ετησια αυτη εδω??:look:

spyro
24/05/2011, 07:17
σκηνή 1η, take 3 ....

καταφύγιο .... 15 βέροι αυτονομιστές κοντοστέκονται στο πρεβάζι ....... (gros plan) στη δεξιά Sidi Vertigo μπότα του πρώτου ......... απέναντι τους,.... άφωνοι και τρομαγμένοι ένα ερωτευμένο ζευγάρι διαφημιστών απο τη Νέα Σμύρνη Αττικης ....... μόλις είχαν απλώσει τα καθαρά σεντόνια που είχαν φέρει μαζί τους σε 2 απο τα κρεβάτια του θαλάμου ...... αποφασισμένοι να "γεμίσουν μπαταρίες" εκείνο το ΣΚ .....

Cpt. Haddock
24/05/2011, 07:21
καααατ! :lol:

tati
24/05/2011, 07:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ειπε η ευωδιαζουσα λεβαντα και φλιταρε λιγο ακομα τα δερματα της!!!:lol: :lol: :lol:

:rotflmao: τι γέλιο..

λοιπόν και εγώ κρεβάτι

npat
24/05/2011, 08:25
οριζεται ως ετησια αυτη εδω??:look:

Μ' αυτούς που μαζεύτηκαν... για cannonball run (http://en.wikipedia.org/wiki/Cannonball_Baker_Sea-To-Shining-Sea_Memorial_Trophy_Dash) το κόβω...

Μετά την οικονομική κρίση, τα Ζαγόρια θα έχουν κι απ' αυτό το πλήγμα να ανακάμψουν!

:lol: :bawl: :lol:

TROOPER
24/05/2011, 08:38
Μ' αυτούς που μαζεύτηκαν... για cannonball run (http://en.wikipedia.org/wiki/Cannonball_Baker_Sea-To-Shining-Sea_Memorial_Trophy_Dash) το κόβω...

εγω παλι το κοβω για run forest run!!:lol: :lol:

manhunter
24/05/2011, 08:48
Βάλε και εμένα ρε Νικολιώ, με ερωτηματικό όμως.
Κάπως θα το κάνω και θα έρθω...

:smokin: :smokin:

Κρεβάτι μάλλον, να μην κουβαλάω σκηνή. Θα φέρω όμως εγώ τις προμήθειες με το αποσμητικό ποδιών.

makis206
24/05/2011, 08:55
Ήμουν τον Δεκέμβρη εκεί κι είπα ότι θα ξαναπάω με τη μηχανή στάνταρ κάποια στιγμή, ότι θα ερχόταν τόσο σύντομα δεν το περίμενα βέβαια..:lol:

Ψήνομαι αν και δεν ξέρω ακόμα πως θα είμαι από ρευστό, αν βάλω και τα ανεβο-κατέβα του πλοίου χέσε μέσα, έχω τάξει κι άλλο ταξιδάκι στην κοπέλα για φέτο..:D

Ενδεικτικά κι επειδή βλέπω τούμπανα μαζεμένα, τι ταχύτητα λέτε στο περίπου στην Αθηνών-Λαμίας;

Σας παρακολουθώ κι αν πάει καλά ο Ιούνης ενημερώνω εγκαίρως.. :beer:

npat
24/05/2011, 09:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ήμουν τον Δεκέμβρη εκεί κι είπα ότι θα ξαναπάω με τη μηχανή στάνταρ κάποια στιγμή, ότι θα ερχόταν τόσο σύντομα δεν το περίμενα βέβαια..:lol:

Ψήνομαι αν και δεν ξέρω ακόμα πως θα είμαι από ρευστό, αν βάλω και τα ανεβο-κατέβα του πλοίου χέσε μέσα, έχω τάξει κι άλλο ταξιδάκι στην κοπέλα για φέτο..:D

Ε καλά! Αυτό να δω και άλλο δε θέλω!

:eyepop: :eyepop: :eyepop:

Ενδεικτικά κι επειδή βλέπω τούμπανα μαζεμένα, τι ταχύτητα λέτε στο περίπου στην Αθηνών-Λαμίας;

Θέλουμε στην διαδρομή Αθήνα / Καλαμπάκα να βγάλουμε μια ΜΕΣΗ ΩΡΙΑΙΑ (προσοχή: ΟΧΙ μεση-κινούμενη) κάπου μεταξύ μεταξύ 100 και 120 χαω.

Αυτό σημαίνει:

- Πορεία με 160-180 στον αυτοκινητόδρομο (μέχρι Λαμία)
- Σβέλτο (ΟΧΙ κομμάτια) ανέβασμα / κατέβασμα στον Δομοκό
- Και πορεία με καμιά 120-140άρα στις ανοιχτές καρακαμπιές μετά (όπου μας παίρνει φυσικα).

Αυτό, μαζί με διόδια, ανεφοδιασμό, κόψιμο στις πόλεις, μας πάει στην Καλαμπάκα σε κάπου μεταξύ 3 και 3.5 ώρες.

makis206
24/05/2011, 09:20
- Πορεία με 160-180 στον αυτοκινητόδρομο (μέχρι Λαμία)

:uplate:

Ξεκινάω προπονήσεις γιατί δεν είναι συνηθισμένο το Τρανσαλπάκι..:look: :lol:

ΥΓ: Που'ναι το καλό μου το CBF;;;:bigcry:

TROOPER
24/05/2011, 09:26
Ε καλά! Αυτό να δω και άλλο δε θέλω!

:eyepop: :eyepop: :eyepop:

.........

καλα πεταει ο μακης τη παρολα του και ψαρωνεις μωρε...?

makis206
24/05/2011, 09:30

Κοίτα τώρα, το ότι άντεξε 19 σελίδες και δεν είπε κουβέντα μάλλον πρέπει να σε βάζει σε υποψίες..:lol:

Δεν ψήνομαι, καίγομαι λέμε. Αλλά υπάρχουν υποχρεώσεις και θα δω στο τέλος αν θα καταφέρω..:p

npat
24/05/2011, 09:31

Ποσώς... Αλλά λέω, προς στιγμή, να είμαι accomodating στις ονειροπολήσεις του Κρητικού...

(Ρε Μάκη, μην τον ακούς. Εγώ και στην λίστα θα σε βάλω αν σε κάνει να νιώσεις καλύτερα αγόρι μου)

TROOPER
24/05/2011, 09:33
Κοίτα τώρα, το ότι άντεξε 19 σελίδες και δεν είπε κουβέντα μάλλον πρέπει να σε βάζει σε υποψίες..:lol:

Δεν ψήνομαι, καίγομαι λέμε. Αλλά υπάρχουν υποχρεώσεις και θα δω στο τέλος αν θα καταφέρω..:p

αφου ξερουμε και οι 2 οτι δε θα τα καταφερεις ρε ομορφε.:p

makis206
24/05/2011, 09:37
(Ρε Μάκη, μην τον ακούς. Εγώ και στην λίστα θα σε βάλω αν σε κάνει να νιώσεις καλύτερα αγόρι μου)
Μη Νικόλα, ασ'το να το σιγουρέψω και θα σου πω για να μη μπαίνεις σε διαδικασίες να γράφεις και να σβήνεις.:winka: :beer:

αφου ξερουμε και οι 2 οτι δε θα τα καταφερεις ρε ομορφε.:p
Τύφλα νά'χει ο Κουασιμόδος..:lol: :rotflmao:

spyro
24/05/2011, 09:38

Για group δεν ξέρω αλλα είναι σίγουρο ότι πρέπει να χωρίσουμε αυτό το thread σε 2 (spam και no-spam) γιατι ήδη γίνεται χαμός

TROOPER
24/05/2011, 09:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
Για group δεν ξέρω αλλα είναι σίγουρο ότι πρέπει να χωρίσουμε αυτό το thread σε 2 (spam και no-spam) γιατι ήδη γίνεται χαμός

και αυτη ειναι η γλυκα σπυρο.

οι πληροφοριες ειναι συγκεντωμενες στα πρωτα 2-3 ποστ του νικου.δε χρειαζεται να διαχωριστει τπτ.

Anty12
24/05/2011, 09:55
Κάτσε να βάλω καμιά pic ακόμα μπας και ψήσω το δεύτερο κοπέλι....:evil: :lol:

227170

Anty12
24/05/2011, 09:55
.

227171

makis206
24/05/2011, 09:58
Κάτσε να βάλω καμιά pic ακόμα μπας και ψήσω το δεύτερο κοπέλι....:evil: :lol:

Έννοια σου Πρόεδρα μας το κοπέλι είναι ψημένο προ πολλού..:cool: :p

227173

Cpt. Haddock
24/05/2011, 10:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
E λοιπόν εγώ ψήθηκα για σκηνή και για να έχει λυσσάξει ο λοστρόμ... εεε πλοίαρχος :D ότι αξίζει ο Αωός θα ναι καλή φάση. Οπότε cap πιάσε μία :D και μάθε μου να την κουβαλάω και να την στήνω κιόλας :lol: . Θα χω και DSLR μαζί τότε οπότε θα ναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να βγάλω και μπόλικες φωτό στη λίμνη ;)

Μα έτσι κι αλλιως δε θα διανυκτερεύσουμε στον Αώο τελικα, αλλα στη Βωβούσα. :winka:

Anty12
24/05/2011, 10:32
Υπάρχει πάντα η δυνατότητα , όσοι θέλουν κρεβάτι να πάνε Βοβούσα, και όσοι σκηνή, στον Αωό.
Την άλλη μέρα το πρωί , μετά το ξύπνημα και τον καφέ, οι πρώτοι κατεβαίνουν και μαζεύουν τους άλλους.
Ούτως ή άλλως από την λίμνη θα περάσουν άπαντες....και η κινητή τελεφωνία είναι για να εξυπηρετεί....

Cpt. Haddock
24/05/2011, 10:41
Δε γινεται αυτό πρόεδρΑ, ειναι 110 χλμ απο Βωβούσα ως τη λιμνη (ακολουθώντας τη διαδρομή που εχει ποσταρει ο Νικος)

Ας που βλεπω να μην προλαβαινουμε να φτασουμε ως τον Αώο το βραδυ

road spirit
24/05/2011, 10:46
ναι το θυμαμαι στο ακροπολ...:rolleyes: αφου δε ροχάλιζες εσύ ρε :wacko: ... ούτε ο θοδωρής, σιγά τον τενόρο :lol:

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
MikeG - Σκηνή*

*για να τραγουδάω στο λέλο να αποκοιμηθεί... έχεις να φας γκαζάκι στη μάπαααα

νπατ : με ερωτηματικό εμένα είπαμε ... 27 Ιούνη έχω παραδοτέα :rolleyes:

spyro
24/05/2011, 10:50
Δε γινεται αυτό πρόεδρΑ, ειναι 110 χλμ απο Βωβούσα ως τη λιμνη (ακολουθώντας τη διαδρομή που εχει ποσταρει ο Νικος)

Ας που βλεπω να μην προλαβαινουμε να φτασουμε ως τον Αώο το βραδυ

Όλα είναι θέμα παρουσίασης. Και εσύ έχει βάλει το ανάποδο σενάριο για να προσδιορίσεις πολλά χλμ. Από Βοβούσα μέχρι Αώο είναι πολύ λιγα χλμ. Αφου η φορά του Νίκου είναι ανάποδη τότε το γκρουπ που είναι Αώο πάει και βρίσκει του άλλους στη Βοβούσα

Cpt. Haddock
24/05/2011, 10:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
Όλα είναι θέμα παρουσίασης. Και εσύ έχει βάλει το ανάποδο σενάριο για να προσδιορίσεις πολλά χλμ. Από Βοβούσα μέχρι Αώο είναι πολύ λιγα χλμ. Αφου η φορά του Νίκου είναι ανάποδη τότε το γκρουπ που είναι Αώο πάει και βρίσκει του άλλους στη Βοβούσα

Με μπέρδεψες :look:

Τα υπολόγισα με βάση αυτο (στο πρωτο ποστ)

Απ' το Τσεπέλοβο κατευθυνόμαστε προς ανατολικό Ζαγόρι: Τσεπέλοβο - Κήποι - Φραγκάδες - Τρίστενο - Φλαμπουράρι - Δίλακκο - Βοβούσα - Περιβόλι.

Πληροφορίες μου λένε ότι το κομμάτι αυτό είναι από τα ομορφότερα που μπορείς να βρεις σ' όλη τη χώρα. Εγώ το έχω κάνει τόσο μικρός που δεν θυμάμαι τίποτα. Τα ωραία όμως συνεχίζουν...

Από το Περιβόλι πάμε ανατολικά για να βγούμε πίσω, σχεδόν, στα Γρεβενά: Περιβόλι - Ζιακάς - Μαυραναίοι - Γρεβενά

Πριν φτάσουμε στα Γρεβενά, πέφτουμε στον κεντρικό δρόμο Γρεβενών - Ιωαννίνων (όχι στην Εγνατία, στον παλιό) και τον ακολουθούμε κατεύθυνση προς Ιωάννινα: Γρεβενά - Κηπούριο - Κρανιά - Μηλιά.

Δέκα περίπου χλμ μετά τη Μηλιά (συνεχίζοντας με κατεύθυνση προς Ιωάννινα) πέφτουμε σε δρόμο που φεύγει βορειοδυτικά προς την Λίμνη Πηγών Αώου. Τον ακολουθούμε και κάνουμε τον γύρω της λίμνης. Ο γύρος μας βγάζει ξανά στον Γρεβενών-Ιωαννίνων, λίγo παρακάτω από εκεί που τον αφήσαμε και λίγο πριν το Μέτσοβο: Μηλιά - Λίμνη Πηγών Αώου - γύρος της λίμνης - Μέτσοβο.

Τι έχω κάνει λάθος; :confused:

road spirit
24/05/2011, 10:53
να πετάξω την εξυπνάδα μου ?

το ενδεχόμενο αναχώρησης Παρασκευή απόγευμα μετά τις δουλειές μας? να φτάσουμε κάπου καλαμπάκα να διανυκτερεύσουμε εκεί ώστε το ΣΚ να βγούν πιο άνετα τα χλμ .... παίζει ?

(μη βαράτε όλοι μαζί, ένας ένας)

Cpt. Haddock
24/05/2011, 10:56
Εξτρα κοστος Γιαννη... :sick:

Που να βρεις καταφυγιο με 10 ευρω εκει...

manhunter
24/05/2011, 10:56
να πετάξω την εξυπνάδα μου ?

το ενδεχόμενο αναχώρησης Παρασκευή απόγευμα μετά τις δουλειές μας? να φτάσουμε κάπου καλαμπάκα να διανυκτερεύσουμε εκεί ώστε το ΣΚ να βγούν πιο άνετα τα χλμ .... παίζει ?

(μη βαράτε όλοι μαζί, ένας ένας)

Νομιζω οτι ειναι πολύ πιο άνετο, αλλά πιο ακριβό από άποψη διανυκτέρευσης.

Δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα, και αν ειναι να έρθω, το προτιμώ.

Στην τελική, πάμε οι δυό μας και τους περιμένουμε
:lol: :lol: :lol:

Cpt. Haddock
24/05/2011, 11:03
Χαχαχαχα, αυτο τώρα το είδα

[...]4. [b]Ρυθμός: Ο ρυθμός μας θα είναι "σβέλτος τουριστικός" (ΤΜ) όπου μας παίρνει, πιο χαλαρός αλλού και αργός στα πολύ δύσκολα κομμάτια με κακό οδόστρωμα. Δεν πάμε να το παίξουμε "τιμόνια", δεν θα δούμε ποιος την έχει μακρύτερη και σκοπός είναι να γυρίσουμε όλοι με χαμόγελα και με όσα πλαστικά φύγαμε (και στην ίδια περίπου κατάσταση)[...]

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :lol: