PDA

View Full Version : ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ και όχι μονο

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20

amyroukai
24/08/2015, 21:27
To Μαδ μαχ μου φάνηκε λίγο σε όλα του. Κακό σενάριο, κακή σκηνοθεσία, κακή ηθοποιία. Το πρώτο, το "φτηνιάρικο" είχε ατμόσφαιρα. Αυτό όχι. Ούτε ταινία δράσης το λες, ούτε κωμωδία/παρωδία το λες.

catmaster
24/08/2015, 21:49
To Μαδ μαχ μου φάνηκε λίγο σε όλα του. Κακό σενάριο, κακή σκηνοθεσία, κακή ηθοποιία. Το πρώτο, το "φτηνιάρικο" είχε ατμόσφαιρα. Αυτό όχι. Ούτε ταινία δράσης το λες, ούτε κωμωδία/παρωδία το λες.

μΕ φαίνεται πως έχετε καεί με post-apocalyptic games σε κάνα ps2.... (άμα χτυπήσεις κανα 40ωρο σε metro 2033 , η σε κανα Fallout όλα μετά φαίνονται λίγα):uplate:

εγώ πάντως στη σκηνή που μπαίνει ο Nux στο στρόβιλο και πετάει το "what a lovely day" είχα πέσει κάτω από τα γέλια (θα φτιάξω και μια μαλ@κια στο ταμπλό του κάρου σαν αυτό που είχε) :lol:

339909

el_hymador
24/08/2015, 23:20
Είδα και εγώ το Mad Max και πήγα να το κρίνω σοβαρά, καθότι είχε παιδαριώδες σενάριο και μηδενική βάση ρόλων... αλλά μετά σκέφτηκα ότι ποτέ τα Mad Max δεν πλασαριζόντουσαν και καλά επιπέδου Ταρκόφσκι, οπότε μια χαρά ταινία! Ατελείωτο κυνηγητό, τρομερή δράση, ευφάνταστη post apocalyptic καφρίλα και 2-3 σκηνές με σούπερ φωτογραφία που σε αφήνουν μ@λ@κ@.

...κατά τ' άλλα, δεδομένου ότι ο Προμηθέας 2 πήγε για το 2017, περιμένω το Star Wars και εγώ, με την ελπίδα να επιστρέψει κάπως στο πνεύμα το κλασσικών τριών επεισοδίων και όχι η φόλα των μεταγενέστερων.

amyroukai
24/08/2015, 23:39
Αυτό το σταρ τρεκ πάντως πέρα από φτηνά εφέ δεν είχε και ωραίο σενάριο νομίζω.

έκπληξη ο παλιός "τσεχωφ" νομίζω από τα 70ς στο ρόλο του ναυάρχου διοικητή της Ακαδημίας.

catmaster
24/08/2015, 23:42
Είδα και εγώ το Mad Max και πήγα να το κρίνω σοβαρά, καθότι είχε παιδαριώδες σενάριο και μηδενική βάση ρόλων... αλλά μετά σκέφτηκα ότι ποτέ τα Mad Max δεν πλασαριζόντουσαν και καλά επιπέδου Ταρκόφσκι, οπότε μια χαρά ταινία! Ατελείωτο κυνηγητό, τρομερή δράση, ευφάνταστη post apocalyptic καφρίλα και 2-3 σκηνές με σούπερ φωτογραφία που σε αφήνουν μ@λ@κ@.

άντε ρε παιδάκι μου χυμαδόρι πες τα που μου πήγε ο αμυρού να δει το max και ήθελε ποιότητα Λίντς και έπος Κουροσάβα :lol::lol::beer:

...κατά τ' άλλα, δεδομένου ότι ο Προμηθέας 2 πήγε για το 2017, περιμένω το Star Wars και εγώ, με την ελπίδα να επιστρέψει κάπως στο πνεύμα το κλασσικών τριών επεισοδίων και όχι η φόλα των μεταγενέστερων.

για το prometheus θα σου τη χαλάσω τη δουλειά ... στο παίζω από τώρα ότι θα είναι φλόμπα (και θα στο αναλύσω εν καιρώ όταν πλησιάζει η προβολή ..... αν δεν έχει γίνει το έλα να δεις στην Ελλάδα και αντί για σινεμά ψάχνουμε για καμιά στάνη να καβατζωθούμε λόγω zombie apocalypse :p )

α και για το star wars θα στη χαλάσω (είμαι πολύ οπτιμιστής τελευταία το είπε και ο oldman :D ) .... και όχι γιατί θα φταίει η ταινία (μια χαρά θα προσπαθήσει να τα παντρέψει όλα και θα είναι και τρελό blockbuster) αλλά γιατί ΔΕΝ είμαστε τα γαμώπαιδα που είμασταν και δεν ξαναβγαίνει η Λέϊα με το χρυσό σουτιέν να την τραβολογάει ο τζάμπας ο χούτος και κλαίγαμε γιατί ο Χάν είχε γίνει κορνίζα μέσα στον καρβονίτη ....

(γιατί ναί μεν είμαστε in a galaxy far far away αλλά όλα αυτά μας έκαναν κλικ in a long long time ago ):evil:

:beer:

amyroukai
24/08/2015, 23:46
βρε αγάπη ουτε Λιντς ουτε τίποτα.

να το "πιστέψω" λίγο, Όπως τότε με τον μελ γκιμπσον. αυτό το φετινό ήταν κωμωδία, όχι ποστ αποκαλιπτικ περιπέτεια. μόνο το "χαρέμι" άξιζε :Ρ

teogtp
24/08/2015, 23:50
Και παω στοιχημα οτι η "νεα"γενια γουσταρει αυτο που ειδε.
Μηπως αρχιζουμε και γινομαστε κωλογεροι;

amyroukai
24/08/2015, 23:53
Ναι και δεν έχουμε υπομονή στις μαλακίες από όπου και άν έρχονται...

η νέα γενιά θα το γουστάρει γιατί έχει γύρισμα σαν βίντεο κλιπ. Και υπερβολή σαν βιντεοπαιχνίδι.

catmaster
24/08/2015, 23:54
βρε αγάπη ουτε Λιντς ουτε τίποτα.

να το "πιστέψω" λίγο, Όπως τότε με τον μελ γκιμπσον. αυτό το φετινό ήταν κωμωδία, όχι ποστ αποκαλιπτικ περιπέτεια. μόνο το "χαρέμι" άξιζε :Ρ

εγώ πάντως σου λέω όταν πήγα να το δω είχα μπει με την αίσθηση να δω κάτι λίιγο καλύτερο του Thunderdome - που σημαίνει ότι είχα πολύ χαμηλές απαιτήσεις - και τελικά καθόλου δε με απογοήτευσε ...

τα "χαρέμι" είχε όλα τα "μοντέλα" και σε όλα τα χρώματα ...:D

teogtp
24/08/2015, 23:56
Ναι και δεν έχουμε υπομονή στις μαλακίες από όπου και άν έρχονται...

η νέα γενιά θα το γουστάρει γιατί έχει γύρισμα σαν βίντεο κλιπ. Και υπερβολή σαν βιντεοπαιχνίδι.

Η μεγαλη μου,ζηταγε να δει το Star Wars.
Εκανα το λαθος να την ξεκινησω απο τα παλια τα"οριτζιναλ"............
Μιση ωρα το πολυ αντεξε.

Cpt. Haddock
25/08/2015, 00:30
SPOILER ALERT !!!

[...]και κλαίγαμε γιατί ο Χάν είχε γίνει κορνίζα μέσα στον καρβονίτη ....

Ενα πουλακι μΕ ειπε οτι θα ξανακλαψουμε για τον συγκεκριμενο...

Cpt. Haddock
25/08/2015, 00:31
Αυτό το σταρ τρεκ πάντως πέρα από φτηνά εφέ δεν είχε και ωραίο σενάριο νομίζω.

έκπληξη ο παλιός "τσεχωφ" νομίζω από τα 70ς στο ρόλο του ναυάρχου διοικητή της Ακαδημίας.

Και ο Τιμ Ρας που το γυριζει (και παιζει) εκανε τον Τουβοκ στο Σταρ Τρεκ Βογιατζερ.

BLiTzER
25/08/2015, 08:23
Η μεγαλη μου,ζηταγε να δει το Star Wars.
Εκανα το λαθος να την ξεκινησω απο τα παλια τα"οριτζιναλ"............
Μιση ωρα το πολυ αντεξε.

Επειδή είδα όλη την 6λογία ξανά πρόσφατα, είναι αλήθεια ότι πρέπει να ΘΕΣ να τα δεις για να αντέξεις. Ειδικά τα πιουπίου των παλιών είναι κουραστικά σήμερα. Ωστόσο η σωστή σειρά, αν θες να τα δεις όλα, είναι IV, V, I, II, III, VI.

Το Mad Max είναι εξαιρετικό γι'αυτό που είναι, δηλαδή μια ταινία δράσης με 0 σενάριο. Και δεν είμαι οπαδός των "ρηχών" ταινιών, ούτε η "νέα γενιά". Μόνο και μόνο για τον suspended τύπο, με την κιθάρα που "έφτυνε" φωτιές, θα μείνει στην ιστορία ^^

nikos_abel
25/08/2015, 08:52
SPOILER ALERT !!!

Ενα πουλακι μΕ ειπε οτι θα ξανακλαψουμε για τον συγκεκριμενο...

Ρε κακούργο, δε φταις εσύ, ο μαγκαβερ φταίει που έβαλε τα σπόιλερ κι τα έβγαλε μετά από 2 ώρες.....

Και ο Τιμ Ρας που το γυριζει (και παιζει) εκανε τον Τουβοκ στο Σταρ Τρεκ Βογιατζερ.

...παίζει και ο Πικάρντο ο ολογραφικός γιατρός του Βόγιατζερ, ο Γκράχαμ που ήταν και στο Βόγιατζερ και στο Έντερπράιζ (και σε ένα άλλο φαν μέιντ, το of gods and men)
και μάλλον οι περισσότεροι εχουν εμφανιστεί σε κάποια τρεκ (βαριέμαι να τους ψάξω όλους τώρα, έβαλα αυτούς που θυμάμαι).

Επειδή είδα όλη την 6λογία ξανά πρόσφατα, είναι αλήθεια ότι πρέπει να ΘΕΣ να τα δεις για να αντέξεις. Ειδικά τα πιουπίου των παλιών είναι κουραστικά σήμερα. Ωστόσο η σωστή σειρά, αν θες να τα δεις όλα, είναι IV, V, I, II, III, VI.

:nono:
Ιεροσυλία

IV,V, VI, I, II, III.

Τα I, II και III μπορείς και να τα δεις με το δάχτυλο στο FF και να βλέπεις μόνο τα σημεία που σου κάνουν εντύπωση :lol:
(εντάξει ,το III το βλέπεις και ολόκληρο, ειδικά όταν ξεκινά με εκείνη την απίστευτων εφέ διαστημική σκηνή μάχης....)

Πάντως ο 6άχρονος γιος, στο V κόλλησε προς το τέλος γιατί τρόμαξε αρκετά και το σταματήσαμε με τη συμφωνία
να το δει ξανά όταν γίνει 7. ΔΕΝ έφτασε ακόμη στο σημείο κλειδί ;)

BLiTzER
25/08/2015, 08:57
Εκατομμύρια SW fans ανά τον κόσμο διαφωνούν μαζί σου. Βαριέμαι να εξηγώ γιατί. Μπορείς να ψάξεις τα ίντερνετς. Χονδρικά, πάντως, το VI καταλήγει την ιστορία και πρέπει να είναι τελευταίο. Επίσης αν δεις το VI πριν τα prequels, στο τέλος βλέπεις τα φαντάσματα των Yoda, Kenobi και ενός άγνωστου τύπου με λάγνο βλέμμα και άθλιο κούρεμα, τον οποίο δεν έχεις ξαναδεί ποτέ (αλλά βλέπεις στα prequels).

ΥΓ. Οι πιο hardcore μπορούν απλά να αγνοήσουν το I, το οποίο δεν προσφέρει σχεδόν τίποτα σε όλη την ιστορία.

stam2
25/08/2015, 09:37
γιατί να μην πάει από το 1->6 όλα στη σειρά...???

Το Mad Max είναι εξαιρετικό γι'αυτό που είναι, δηλαδή μια ταινία δράσης με 0 σενάριο. Και δεν είμαι οπαδός των "ρηχών" ταινιών, ούτε η "νέα γενιά". Μόνο και μόνο για τον suspended τύπο, με την κιθάρα που "έφτυνε" φωτιές, θα μείνει στην ιστορία ^^
σε ενάμιση χρόνο δεν θα το θυμάται κάνεις. ίσως να είναι μία αμυδρή ανάμνηση στη μνήμη των πολύ φανατικών...

amyroukai
25/08/2015, 09:42
Συν το ότι η σκηνή διάβασα ότι είναι "δανεισμένη" από μουσικό βιντεοκλιπ.

BLiTzER
25/08/2015, 10:07
γιατί να μην πάει από το 1->6 όλα στη σειρά...???

Κατ'αρχάς γιατί στα prequels δεν υπάρχει κάποια ιστορία, αλλά απλά δίνουν το background για τα IV-VI, οπότε πιθανότατα κάποιος θα βαρεθεί πριν καν φτάσει στo III, το οποίο είναι το καλύτερο των 3.

Επίσης έτσι καταστρέφεται η έκπληξη (για όσους έχουν καταφέρει να αποφύγουν τα spoilers) ότι ο Vader είναι ο πατέρας του Luke.

Πιστέψτε με, αυτή είναι η σειρά, μετά από πολλές μελέτες, από ορκισμένους fans. Δεν είναι κάτι που λέω εγώ :P (Κι αυτή είναι η σειρά με την οποία τα είδα τελευταία φορά και ήταν υπέροχα).

σε ενάμιση χρόνο δεν θα το θυμάται κάνεις. ίσως να είναι μία αμυδρή ανάμνηση στη μνήμη των πολύ φανατικών...

Εντάξει, δεν κυριολεκτούσα ότι θα μείνει στην ιστορία όπως πχ. το Godfather. Πρόκειται για ταινία δράσης. Υπερέβαλα για να δώσω έμφαση για το πόσο cult ήταν :P

nikos_abel
25/08/2015, 10:09
Εκατομμύρια SW fans ανά τον κόσμο διαφωνούν μαζί σου. Βαριέμαι να εξηγώ γιατί. Μπορείς να ψάξεις τα ίντερνετς. Χονδρικά, πάντως, το VI καταλήγει την ιστορία και πρέπει να είναι τελευταίο. Επίσης αν δεις το VI πριν τα prequels, στο τέλος βλέπεις τα φαντάσματα των Yoda, Kenobi και ενός άγνωστου τύπου με λάγνο βλέμμα και άθλιο κούρεμα, τον οποίο δεν έχεις ξαναδεί ποτέ (αλλά βλέπεις στα prequels).

ΥΓ. Οι πιο hardcore μπορούν απλά να αγνοήσουν το I, το οποίο δεν προσφέρει σχεδόν τίποτα σε όλη την ιστορία.

Εκατομμύρια μύγες επίσης τρώνε σκ@τ@ :D

Όσο για τον Άνακιν, στο αυθεντικό VI βλέπεις αυτόν τον αποπάνω και όχι τον αποκάτω

339931

Και αλλά και πάλι, αυτή η αλλαγή (και πολλές άλλες) έγινε από τον Λούκας για να βλέπεις τα επεισόδια και καλά με τη σωστή σειρά 1,2,3,4,5,6.
Αλλά αν τα δεις έτσι, χάνεις το σημείο κλειδί και το καλύτερο της σειράς (το 5) δεν έχει το βασικό σημείο της έκπληξης που το κάνει καλύτερο της σειράς.
Αν δε τα δείς με τελευταίο το 6, μετά από τα 3 πρώτα που τα εφέ σπέρνουν, άντε να πείσεις κάποιον να δει πάλι τα εφέ της δεκαετίας του '80 σαν φινάλε.
Και όχι, το ΙΙΙ είναι μια χαρά για να τελειώσεις με την ιστορία των πρίκουελς.

Δικιά μου γνώμη βέβαια, ο καθένας ας τα δει όπως θέλει.

Υ.Γ. για το I θα συμφωνήσουμε

BLiTzER
25/08/2015, 10:17
Αν καταφέρεις να βρεις την original, unedited αρχική τριλογία, οκ (πιθανότατα δεν υπάρχει καν λόγος να δεις τα prequels), αλλά δεν υπάρχει πουθενά πλέον.

Κι εγώ ήμουν της άποψης ότι μετά τα prequels, δε θα μπορούσα να ξαναγυρίσω στα 80s, αλλά το VI (αν και μάλλον το πιο αδύναμο της original) ΕΙΝΑΙ το φινάλε της ιστορίας και, τουλάχιστον για μένα, δούλεψε.

Βασικά, για να μην τα λέω εγώ, αν έχετε όρεξη: http://www.nomachetejuggling.com/2011/11/11/the-star-wars-saga-suggested-viewing-order/

Φυσικά, ας τα δει ο καθένας όπως θέλει. Απλά αυτό συνιστώ, επειδή το'χω ψάξει και τα έχω δει έτσι και δουλεύει.

nikos_abel
25/08/2015, 10:38
Αν καταφέρεις να βρεις την original, unedited αρχική τριλογία, οκ (πιθανότατα δεν υπάρχει καν λόγος να δεις τα prequels), αλλά δεν υπάρχει πουθενά πλέον.

Υπάρχει και την έχω. Και με ήχο στέρεο και χωρίς επιπλέον σκηνές και όμορφα επεξεργασμένη και με τα όλα της.

Τώρα, ας περιμένουμε το 7 και ας ελπίσουμε ότι θα είναι ωραίο.

BLiTzER
25/08/2015, 10:44
Εγώ έχω αυτό: http://originaltrilogy.com/forum/topic.cfm/Harmys-STAR-WARS-Despecialized-Edition-HD-V25-MKV-IS-OUT-NOW/topic/12713/

Δεν είμαι καν φαν, εν τω μεταξύ.

Γενικά έχω εμπιστοσύνη στον Abrams, οπότε πιστεύω θα βγει κάτι καλό. Αν και οποιοσδήποτε είναι καλύτερος από τον Lucas.

Cpt. Haddock
25/08/2015, 11:24
Αναμενω και το The Martian, απ' οτι διαβαζω πρεπει να ειναι πολύ καλο.

Οσο για το 7, ο Αμπραμς μεχρι τωρα δε μας εχει απογοητευσει, εδω καταφερε κι ανεστησε το Σταρ Τρεκ με μοναδικο τροπο. Ασε που ξαναγυρναει σε "παλιες τεχνικες" και οχι στα βιντεογκειμ σιτζιάι του Λουκας.

Μια χαρα θα ειναι

Φυσικα ο Νικος Αμπελ παντα θα βρει κατι να γκρινιαξει :a014:

nikos_abel
25/08/2015, 12:22
Στο μεταξύ

http://www.multi-news.gr/skai-theoria-tis-schetikotitas-sta-ergastiria-kani-thavmata/#axzz3joYsXvEo

Η γκρίνια αργότερα :lol:

nikos_abel
25/08/2015, 12:30
Εγώ έχω αυτό: http://originaltrilogy.com/forum/topic.cfm/Harmys-STAR-WARS-Despecialized-Edition-HD-V25-MKV-IS-OUT-NOW/topic/12713/

Το 2006 ο Λούκας τα είχε κυκλοφορήσει σε περιορισμένη ποσότητα σε DVD. Αν ψάξεις θα τα βρεις.

catmaster
25/08/2015, 21:30
Αναμενω και το The Martian, απ' οτι διαβαζω πρεπει να ειναι πολύ καλο.

Να κάτσεις να διαβάσεις το βιβλίο πρώτα που είναι πολύ καλό , άντε που τα θες όλα έτοιμα σε IMAX ... κοπρόσκυλο ... :smokin:

(Άνθρωπος στον Άρη εκδόσεις Παπαδόπουλος ... δες και ποιος είναι ο μεταφραστής :cool: )

Cpt. Haddock
26/08/2015, 02:07
[...] δες και ποιος είναι ο μεταφραστής :cool: )

:uplate::eek:

amyroukai
26/08/2015, 06:55
Και ποιος είναι ο Κώστας χαρβατης παιδάκια;

catmaster
26/08/2015, 17:45
Και ποιος είναι ο Κώστας χαρβατης παιδάκια;

Είναι ένας τρελός Χοντάκιας και άρρωστος ειδικά με τα SF ... :)

Cpt. Haddock
26/08/2015, 19:03
Είναι ένας τρελός Χοντάκιας και άρρωστος ειδικά με τα SF ... :)

:a013:

Ζεύκας
28/08/2015, 19:58
Το Mad Max το είδα χθες.
Φοβερή ταινία, και η σκηνοθεσία και τα πλάνα και η φωτογραφία
και τα σκηνικά και η δουλειά που έχουν ρίξει στους χαρακτήρες.

Τη χάρηκα από την αρχή μέχρι τέλους.
Σενάριο ΟΚ δεν είχε αλλά δεν με πείραξε.

Όποιος θέλει σενάριο σε post apocalyptic ταινία μπορεί να δει κανά
μπαμπά να περπατά στην έρημη Φιλαδέλφεια με την κόρη του και ενα
βιβλίο να γυρεύουν το νόημα της ζωής και τη συνέχιση της ύπαρξης

Ζεύκας
28/08/2015, 20:00
Ε στα καπάκια μετά είδα Avengers The Age Of Ultron και ξενέρωσα τη ζωή μου με τη μαλακία :lol:

nikos_abel
28/08/2015, 21:01
'Αι ε

https://www.youtube.com/watch?v=Tj1P1eEZRtY

Cpt. Haddock
28/08/2015, 21:27
Κορυφαιο!

catmaster
28/08/2015, 22:01
Όποιος θέλει σενάριο σε post apocalyptic ταινία μπορεί να δει κανά
μπαμπά να περπατά στην έρημη Φιλαδέλφεια με την κόρη του και ενα
βιβλίο να γυρεύουν το νόημα της ζωής και τη συνέχιση της ύπαρξης

Για ποια ταινία λες ρε Μπάμπη ; (κόλλησε το μυαλό )

LogOutGoRide
28/08/2015, 22:43
Prometheus2 δεν θα βγει το 15; το περίμενα πως και πως.

Ζεύκας
29/08/2015, 00:09
Για ποια ταινία λες ρε Μπάμπη ; (κόλλησε το μυαλό )

παράδειγμα έδωσα, δεν αναφερόμουν σε κάποια συγκεκριμένη ταινία.

υπάρχουν βέβαια δείγματα τέτοιου "σεναρίου", το The Road (2009) και το The Book Of Eli (2010)

Ζεύκας
29/08/2015, 00:11

ήταν όντως να βγει το 2015 αλλά σύμφωνα με το imdb τα γυρίσματα
θα ξεκινήσουν αρχές 2016 κ θα βγει στους κινηματογράφους το 2017.

BLiTzER
29/08/2015, 00:24

Όχι. Μετά το The Martian.

amyroukai
11/09/2015, 21:18
Τι λέγαμε για το fantastic four? Ε αυτό...

Συν το ότι άλλαξαν την ιστορία σε σχέση με τα κόμιξ σχετικά με την προέλευση των δυνάμεων σε αυτή την ταινία;

7Tolis
11/09/2015, 21:26

Συν το ότι άλλαξαν την ιστορία σε σχέση με τα κόμιξ σχετικά με την προέλευση των δυνάμεων σε αυτή την ταινία;

Πριν 10 λεπτά το είδα.ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ;

Grafton 505
11/09/2015, 23:47

Στηρίζεται σε μια διαφορετική σειρά κόμιξ, πολύ πιο νέα, σύγχρονη σχεδόν. Γι' αυτό δεν έχει σχέση με την παλιά γνωστή αρχική έκδοση.

nikos_abel
11/09/2015, 23:56
Το χαβά μου.

Star Trek continues.

2ο επεισόδιο πολύ καλό.

3ο επεισόδιο. Αριστούργημα.

Οι ερμηνείες βελτιώθηκαν, τα σενάρια γαμάνε.

4ο η OST ποτέ δεν τελείωσε.

(Μλκ κάπταιν, δες και πες)

nikos_abel
14/10/2015, 19:46
Πλησιάζει....

https://www.youtube.com/watch?v=Omb6r2OvjJU

stam2
15/10/2015, 10:52
για τον Αριανό δεν είδα να λέει κανείς τίποτα...

άκουσα ότι είναι καλό!

Cpt. Haddock
15/10/2015, 19:31
Childhood's end. Απο το ομωνυμο βιβλιο του Α.Clarke

Μινι σειρα 3 επEισοδιων. Απο 15/12

https://www.youtube.com/watch?v=VMOEpFTi4es

:wave2:

nikos_abel
15/10/2015, 19:57
Childhood's end. Απο το ομωνυμο βιβλιο του Α.Clarke

Μινι σειρα 3 επισοδιων. Απο 15/12

https://www.youtube.com/watch?v=VMOEpFTi4es

:wave2:

(πάει αυτός, ξέχασε τα ελληνικά του εκεί που βρίσκεται...)

Βγαίνει; Ορίστηκε ημερομηνία; Επιτέλους!!!! :a54:

Υ.Γ. το τρέιλερ είναι παλιό ρε :a37:

έχει κι άλλο (αλλά με ανησυχεί που θα το πάει....)

https://www.youtube.com/watch?v=i3e7aMCIxjY

Cpt. Haddock
15/10/2015, 20:13
(πάει αυτός, ξέχασε τα ελληνικά του εκεί που βρίσκεται...)

Εγω τα ξεχασα, αλλα κι εσυ δεν πας πισω (δες τη διορθωση) :p

nikos_abel
15/10/2015, 21:12
Εγω τα ξεχασα, αλλα κι εσυ δεν πας πισω (δες τη διορθωση) :p

Τραγικός :lol:

el_hymador
15/10/2015, 21:20
για τον Αριανό δεν είδα να λέει κανείς τίποτα...

άκουσα ότι είναι καλό!

Όχι ρ.π.μ. με Matt Damon, ο τύπος είναι για σαπουνόπερες, αισθηματικές κομεντί και διαφημίσεις οδοντόκρεμας.

nikos_abel
17/10/2015, 10:04
Παρεπιπτόντως, χθες είδα το elisium.

Κακό δεν ήταν, προβλέψιμο και συνηθισμένο όμως. Α, η Τζούντι ήταν το μόνο που δεν μου άρεσε καθόλου (πως τα σκάτωσε έτσι, απαράδεκτη ερμηνεία)

Αλλά το αναφέρω επειδή η ταινία φαινόταν πολύ πιο επίκαιρη από όσο μοιάζει.....

el_hymador
17/10/2015, 10:34
http://www.imdb.com/title/tt0079944/

Το είδα πάλι εχθές, απέχει πολύ από το κλασσικό είδος της επιστημονικής φαντασίας και είναι βαρύ, δυσνόητο και κουλτούρα να φύγουμε αλλά είναι ταινία που σε αφήνει μ@λ@κ@ τουλάχιστον με την αισθητική της και σε βάζει σε τριπάκι για να βρεις τι θέλει να πει ο ποιητής.

Φωτογραφία και σκηνοθεσία ανεπανάληπτη.

Soundtrack επίσης "αλλού": https://www.youtube.com/watch?v=pP1QXKbhqr4

Αξίζει έστω και πιεσμένα να το δει κανείς και όσο αντέξει.

MISKIN
17/10/2015, 10:37
http://www.imdb.com/title/tt0079944/

Το είδα πάλι εχθές, απέχει πολύ από το κλασσικό είδος της επιστημονικής φαντασίας και είναι βαρύ, δυσνόητο και κουλτούρα να φύγουμε αλλά είναι ταινία που σε αφήνει μ@λ@κ@ τουλάχιστον με την αισθητική της και σε βάζει σε τριπάκι για να βρεις τι θέλει να πει ο ποιητής.

Φωτογραφία και σκηνοθεσία ανεπανάληπτη.

Soundtrack επίσης "αλλού": https://www.youtube.com/watch?v=pP1QXKbhqr4

Αξίζει έστω και πιεσμένα να το δει κανείς και όσο αντέξει.

Το έχω μέσα στο σκληρό και περιμένω να διαβάσω πρώτα το βιβλίο (http://www.politeianet.gr/books/9789608825079-strougatski-arkadi-ao-piknik-dipla-sto-dromo-184888?gclid=Cj0KEQjw44exBRCu8vfS_bPEtNoBEiQACrt00xXEQlNYpll1bqUOB_0p9Xpyi1YDJSomC8cEJG_p-FsaAiT38P8HAQ) (είναι το επόμενο που θα διαβάσω) και μετά να δω τη ταινία. Έχω ακούσει τα καλύτερα για το βιβλίο!

343175

nikos_abel
17/10/2015, 10:46
Ο Ταρκόφσις δεν βλέπεται πιεσμένα....

...πιεσμένος γίνεσαι εσύ όταν προσπαθείς να τον μοιραστείς με κάποιον άλλο άνθρωπο.

Αλλά δε ξεχνώ ότι είχα τη τύχη να δω το σολάρις για πρώτη φορά σε κινηματογράφο, οπότε έπαθα πλάκα.....

el_hymador
17/10/2015, 11:08
Ο Ταρκόφσις δεν βλέπεται πιεσμένα....

...πιεσμένος γίνεσαι εσύ όταν προσπαθείς να τον μοιραστείς με κάποιον άλλο άνθρωπο.

Αλλά δε ξεχνώ ότι είχα τη τύχη να δω το σολάρις για πρώτη φορά σε κινηματογράφο, οπότε έπαθα πλάκα.....

..όχι, δεν με κατάλαβες... απλά προειδοποιώ για να μην φάω κανά ξύλο από κάποιον που θα αποπειραθεί να το δει σαν εύκολη ταινία και εκτός των άλλων δεν θέλω να ακουστώ "κάπως", υψηλή διανόηση και κάτσε καλά...

...εγώ το είδα ολόκληρο με μια δεύτερη προσπάθεια, βρισκόμενος σε κατάλληλο mood. την πρώτη πάγωνα καρέ και τον έπαιζα με αυτά που έβλεπα σε φωτισμούς και ατμόσφαιρα, απλά δεν υπάρχει αυτό που έχει δημιουργήσει.

Τεσπά αυτό που θέλω να πω, είναι οτι δεν πρόκειται για ταινία να την βάλεις απόγευμα για να σκοτώσεις το χρόνο σου ας πούμε...

noodles
17/10/2015, 11:36
+1 για το elysium. επισης τη τζοντι φοστερ, δεν την ελεγες και ποτε ηθοποιαρα, μια μετρια ηθοποιος ειναι, ηταν και θα ειναι.
στο ιδιο στυλ με το elysium και ανωτερα ειναι αυτες οι 2: Edge of Tomorrow, Oblivion.

Cpt. Haddock
17/10/2015, 16:38

Ωραίος ο Κλούνεϊ, ε; :p

el_hymador
17/10/2015, 17:05
Μιλώντας για Κλούνεϊ... http://www.imdb.com/title/tt1964418/

Πολύ καλή ιδέα σεναριακά, μέτρια εκτέλεση κινηματογραφικά αλλά οκ, βλέπεται...

nikos_abel
18/10/2015, 02:02
Ωραίος ο Κλούνεϊ, ε; :p

Κι αυτό σινεμά το είδα ;)

Grafton 505
31/10/2015, 23:03
Τώρα μάλιστα, αξίζει :D

https://www.youtube.com/watch?v=HHmxptTxUhc

nikos_abel
05/11/2015, 20:52
Μετά από πολλλαααααα πολλλλααααααα χρόνια βρήκα δικαιολογία να φτιάξω επιτέλους τη συλλογή μου

Grafton 505
05/11/2015, 21:11

Οι μετεωρίτες από πίσω, από πια ζώνη είναι ;

Cpt. Haddock
09/11/2015, 11:59
Νικολακη

Ελα κι ενα γιαπωνεζικο με εξτρα footage

https://www.youtube.com/watch?v=SdAUiyeJMFQ

:D

amyroukai
09/11/2015, 17:58
Εδώ έρχεται επίσης 18Δεκ? Να ξέρω να μην κανονίσω τίποτα :bawl:

**χμ το εμότικον είναι εσφαλμένο... Δεν κοροϊδεύω, εισιτήριο θέλω.

Cpt. Haddock
09/11/2015, 21:02
Εδώ έρχεται επίσης 18Δεκ? Να ξέρω να μην κανονίσω τίποτα :bawl:

**χμ το εμότικον είναι εσφαλμένο... Δεν κοροϊδεύω, εισιτήριο θέλω.

24 στην Ελλαδα

Μικe777
09/11/2015, 21:35
24 στην Ελλαδα

χαμος εχει να γινει!!
απο τα τρειλερ φαινεται καλο!;)
παρεμπιπτόντως αν δεν εχεις δει τα επομενα 3 θα εχεις θεμα?
ημουν μεγα φαν της τριλογιας αλλα τα επομενα 3 ηταν πολυ εφετζιδικα!:wave2:

BLiTzER
09/11/2015, 23:29
Η αρχική τριλογία διηγείται την ιστορία του Luke και τα prequels του Anakin. Εξαρτάται τι εννοείς "θα έχεις θέμα". Σίγουρα θα "χάσεις" πράγματα.

duke200
10/11/2015, 07:42
δεν ξερω αν έχει ξαναγραφεί, αλλα οι fun του είδους μπορουn να ριξουν μια ματια στη σειρά "extant"

nikos_abel
10/11/2015, 10:07
Η αρχική τριλογία διηγείται την ιστορία του Luke και τα prequels του Anakin. Εξαρτάται τι εννοείς "θα έχεις θέμα". Σίγουρα θα "χάσεις" πράγματα.

Και οι 2 τριλογίες λένε για τον εκλεκτό που θα φέρει την ισορροπία στη δύναμη.

Εκτός από την 1η ταινία (δηλαδή 4ο επεισόδιο) που ακόμη δεν είχαν σκεφτεί το γκραντ θέμα περί Άνακιν κλπ.

BLiTzER
10/11/2015, 10:17
Παίζουμε με τις λέξεις. Ναι, όλες οι ταινίες αναφέρονται στον Πόλεμο των Άστρων, αλλά οι 2 τριλογίες έχουν διαφορετικούς κεντρικούς χαρακτήρες (Luke και Anakin, όπως είπα).

amyroukai
10/11/2015, 10:20
Απορώ ποιός είναι ο νέος Darth με το σπαθί του σταυροφόρου...
Πρέπει να ξαναδώ τα 4 5 6

Cpt. Haddock
10/11/2015, 10:37
Απορώ ποιός είναι ο νέος Darth με το σπαθί του σταυροφόρου...
Πρέπει να ξαναδώ τα 4 5 6

Kylo Ren λεγεται, αλλα ακομα δεν ξερουμε απο πού κραταει η σκουφια του (γιος του Λουκ, γιος του Σολο η τιποτα απο τα δυο)

Υπομονη μεχρι τις 16/12 (για Γαλλια :D )

Δεχομαι εμβασματα για να μην ποσταρω σποιλερ :lol:

BLiTzER
10/11/2015, 10:40
Καλά, εννοείται ότι οποιοσδήποτε Έλληνας θεωρεί τον εαυτό του SW fan, θα κλειστεί στο δωμάτιό του και θα αποσυνδέσει τηλέφωνο, ρεύμα και ίντερνετ για 7 ημέρες.

amyroukai
10/11/2015, 10:40
Τρως αποκλεισμό στις 15 οπότε δεν διαβάζω τα μηνύματά σου και βγαίνεις μετά την πρωτοχρονιά έτσι για το χαβαλέ :p

nikos_abel
10/11/2015, 15:37
Παίζουμε με τις λέξεις. Ναι, όλες οι ταινίες αναφέρονται στον Πόλεμο των Άστρων, αλλά οι 2 τριλογίες έχουν διαφορετικούς κεντρικούς χαρακτήρες (Luke και Anakin, όπως είπα).

Αφού στη 1η τριλογία αποδείχθηκε ότι ο ήρωας ήταν ο Χαν Σόλο και στη 2η ο Τζαρ Τζαρ :cry:

nikos_abel
10/11/2015, 15:37
Kylo Ren λεγεται, αλλα ακομα δεν ξερουμε απο πού κραταει η σκουφια του (γιος του Λουκ, γιος του Σολο η τιποτα απο τα δυο)

Υπομονη μεχρι τις 16/12 (για Γαλλια :D )

Δεχομαι εμβασματα για να μην ποσταρω σποιλερ :lol:

:moutza:

BLiTzER
10/11/2015, 15:39
Περιμένω σύντομα retcon που θα σβήνει τον τζαρτζάρ από τον χάρτη :P

Cpt. Haddock
11/11/2015, 20:19
Αν ειχατε απορια γιατι στην Ελλαδα θα περιμενετε μια βδομαδα (ενω θα τα εχετε μαθει ολα απο σποιλερς κλπ :D ) για να δειτε το Star wars, να σας λυσω την απορια...

http://comicsingreece.blogspot.gr/2015/11/star-wars-force-awakens.html

(του :a021: τη μανα μετα ή οχι; )

BLiTzER
11/11/2015, 20:22
Επιτέλους θα μπορέσω να δω και τα 2 στην πρεμιέρα τους!

stam2
12/11/2015, 08:45
Αν ειχατε απορια γιατι στην Ελλαδα θα περιμενετε μια βδομαδα (ενω θα τα εχετε μαθει ολα απο σποιλερς κλπ :D ) για να δειτε το Star wars, να σας λυσω την απορια...

http://comicsingreece.blogspot.gr/2015/11/star-wars-force-awakens.html

(του :a021: τη μανα μετα ή οχι; )

προτεραιότητα στον καλό ελληνικό σινεμά!

Edit: θα συνουσιάζεται με μητέρες πάλι, ή θα ασχοληθεί με άλλες ευαίσθητες συναισθηματικά γυναίκες?

kostas777
12/11/2015, 09:09
προτεραιότητα στον καλό ελληνικό σινεμά!

Μην είσαι κακός, θέλει και ο Πάπακαλ να είναι στην πρεμιέρα, στα δύο θα κοπεί το παιδί; :lol:

amyroukai
12/11/2015, 10:00
Φαντάσου τώρα τι βύσμα/κωλογλύψιμο έχει πέσει για να πάει μιά παγκόσμια πρεμιέρα μία εβδομάδα πίσω...
Και πόσες έχει βαρέσει στον καθρέφτη του λέγοντας "είμαι πολύ σπουδαίος, τεράστιος, μοναδικός"...

Ο παπακαλ είναι ο ΜΜ του σινεμά, τέλος.

Και ένα βιντεάκι. Αν ο samuel jackson ηταν ο κακός...
https://youtu.be/q_n8FRILoYE

Billymuse
13/11/2015, 09:07
Φιλαι Γιανη^, εγω θα περιμένω τον Μikeus και τον Μαλιάτση να θάψουν την ταινία του και τιποτα άλλο στον κόσμο :D

el_hymador
13/11/2015, 09:30
Eξασφάλισα ένα καρέ από το intro της νέας ταινίας του Παπακαλιάτη:

(βάλτε να παίζει και το θέμα στο background για πιο ολοκληρωμένη εμπειρία: https://www.youtube.com/watch?v=fl7MI8ZlczE )

345164

BLiTzER
13/11/2015, 09:32
H Feelgood αγαπά το Star Wars όσο και εσείς.

Καταλαβαίνουμε πως η 24η Δεκεμβρίου σας φαίνεται ότι είναι σε ένα γαλαξία πολύ, πολύ μακριά. Στην Ελλάδα, η Δύναμη ξυπνάει εκείνη την ημέρα γιατί στον μικρό μας πλανήτη αυτή είναι η καλύτερη ημερομηνία για την ταινία. Η ημερομηνία αυτή ανακοινώθηκε πριν ένα χρόνο και έχει παραμείνει η ίδια (https://www.facebook.com/StarWarsGR/videos/1553481241556223/), ανεπηρέαστη από βροχές μετεωριτών, επιθέσεις stormtroopers και άλλων διαγαλαξιακών κακών.

Επειδή έχουμε όλους εσάς, που την περιμένετε και την στηρίζετε, θέλουμε η ταινία να παιχτεί στην κινηματογραφικά, ιστορικά και εισιτηριακά καλύτερη εβδομάδα της χρονιάς. Και εκεί ακριβώς την προγραμματίσαμε.

Σας παρακαλούμε λοιπόν να κλείσετε τα φωτόσπαθα σας, και να μοιραστούμε μαζί την αγωνία ως τις 24 Δεκεμβρίου. Άλλωστε, ένας Jedi χρησιμοποιεί τη Δύναμη για γνώση και για άμυνα, ποτέ για επίθεση.

May the Force be With You.

amyroukai
17/11/2015, 14:15
Και νεότερα από τον Προμηθέα που δεν θα λέγεται πια έτσι...

Το σικουελ του πρικουελ σε 11 μηνες κοντά μας.

http://www.digitallife.gr/to-prometheus-2-tha-legetai-alien-covenant-197248-2-60429

nikos_abel
17/11/2015, 20:29
Όταν είσαι τρέκι, ακόμα και οι πετσέτες του μπάνιου είναι διαλεγμένες με προσοχή...

345586

amyroukai
17/11/2015, 20:46
Λολ ρε φλαουερ εντερπραϊζ

nikos_abel
21/11/2015, 13:07
The ultimate next generation reunion selfie

345919

Grafton 505
22/11/2015, 17:40
Τα καραγκιοζιλίκια του Gravity :

https://www.youtube.com/watch?v=VzE6bKIKK3A

(https://www.youtube.com/watch?v=VzE6bKIKK3A)Υγ: Εάν άρεσε στον Νηλ, μήπως να έκανα ένα κόπο να την δω;

stam2
23/11/2015, 09:39
είδα το maze runner!

http://www.imdb.com/title/tt1790864/?ref_=nv_sr_1

καλό. καλύτερο από ότι το περίμενα. Έχει και υπόθεση.
Η οποία εκτυλίσσεται και σε sequel. Δεν ριχνω spoiler μήπως κάποιος θέλει να το δει.

kostas777
23/11/2015, 13:45
Το sequel δεν μου άρεσε καθόλου, ό,τι νάναι πραγματικά.

teogtp
23/11/2015, 13:51
Το sequel δεν μου άρεσε καθόλου, ό,τι νάναι πραγματικά.

+1340

nikos_abel
23/11/2015, 17:46
:uplate:

https://www.youtube.com/watch?v=VkMU1mKdwPI

el_hymador
23/11/2015, 19:00
Και νεότερα από τον Προμηθέα που δεν θα λέγεται πια έτσι...

Το σικουελ του πρικουελ σε 11 μηνες κοντά μας.

http://www.digitallife.gr/to-prometheus-2-tha-legetai-alien-covenant-197248-2-60429

σκατά... φέτος το περίμενα.:(

Grafton 505
23/11/2015, 20:31

I hate you ...... :sad:

MISKIN
23/11/2015, 20:55

:faint:

Cpt. Haddock
26/11/2015, 17:49
Hits include "Dancing Sith", "The Jedi takes it all", "Gimme, gimme, gimme! (A clone after midnight)", "Super clone trooper" and more!

346322

Μικe777
27/11/2015, 00:25
εγω ειδα αυτο!
http://www.imdb.com/title/tt1637688/
τρελο σεναριο!!η ταινια θα μπορουσε να ηταν
απιστευτη!

stam2
27/11/2015, 08:30
εγω ειδα αυτο!
http://www.imdb.com/title/tt1637688/
τρελο σεναριο!!η ταινια θα μπορουσε να ηταν
απιστευτη!

βασικά το τέλος θα έπρεπε να είναι λίγο καλύτερο, και όχι μπονι και κλαιντ να καλπάζουν στο ηλιοβασίλεμα....