PDA

View Full Version : ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ και όχι μονο

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20

BLiTzER
30/12/2015, 11:54
Δεν είναι απλά θέμα διαστάσεων. Είναι η φάτσα του :lol:

Είχα κι εγώ ακριβώς την ίδια εντύπωση αρχικά. Ήταν αυτό που μου χάλασε περισσότερο από κάθε άλλο την ταινία. Αλλά ψάχνοντας, διάβασα τον Abrams να λέει ότι ΔΕΝ είναι Sith. Αυτό τα εξηγεί όλα. Είναι απλά ένα κακομαθημένο Dark Side fanboy, που θέλει να μοιάσει στον παππού του.

HelenKoR
30/12/2015, 11:55
Δεν είναι αυτό που θα θέλαμε να δούμε.. Όμως έχει κάτι το...twisted

HelenKoR
30/12/2015, 11:56
Δεν είναι απλά θέμα διαστάσεων. Είναι η φάτσα του :lol:

Είχα κι εγώ ακριβώς την ίδια εντύπωση αρχικά. Ήταν αυτό που μου χάλασε περισσότερο από κάθε άλλο την ταινία. Αλλά ψάχνοντας, διάβασα τον Abrams να λέει ότι ΔΕΝ είναι Sith. Αυτό τα εξηγεί όλα. Είναι απλά ένα κακομαθημένο Dark Side fanboy, που θέλει να μοιάσει στον παππού του.

Το λέει ξεκάθαρα στην ταινία

AristidisZ
30/12/2015, 11:58
Η δεύτερη σκέψη που προσωπικά έκανα είναι ότι ίσως εξελιχθεί σε πιο "σκοτεινή" προσωπικότητα στις επόμενες 2 ταινίες...

Τεχνικά βέβαια ήταν αρκετά καλή η ταινία, αν και το 3D θα μπορούσε να είναι καλύτερο για τέτοιο είδος...

BLiTzER
30/12/2015, 11:58
Το λέει ξεκάθαρα στην ταινία

Ναι, αυτό το κομμάτι είναι ξεκάθαρο, αλλά πουθενά δεν υπονοείται καν ότι δεν είναι Sith. Ίσα-ίσα ο Snoke αφήνει, στο τέλος, να εννοηθεί ότι είναι ο apprentice του. Τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα.

Σίγουρα θα εξελιχθεί σε μεγάλο και τρανό στις επόμενες 2 ταινίες. Πιθανότατα αυτός ήταν ο σκοπός αρχικά. Να παρακολουθήσουμε αυτή την τρομακτική αλλαγή.

LogOutGoRide
30/12/2015, 12:00
Εγώ δεν αντέχω.
Λοιπόν. Αυτός ο κλώνος που την είδε ιδεαλιστής, όταν σκότωνε τους φίλους του δεν είχε τύψεις;
Γιατί όλοι οι προηγούμενοι κλώνοι ήταν όλοι ίδιοι; Γιατί ήταν κλώνοι και έμοιαζαν στον πρώτο δότη, τον Τζαγκο Φετ, που κράτησε έναν για να τον μεγαλώσει δαν τον γιο του και τον ονόμασε Μπόμπα Φετ και ήταν ο γνωστός που ξέραμε στα IV, V και VI.
Αυτός τώρα γιατί είναι διαφορετικός;
Σε κάποια σκηνή, άκουσα έναν κλώνο που απάντησε σε μια διαταγή, με γυναικεία φωνή και δεν ήταν η Φάσμα.
Έχω και άλλα να τα πω;
Δεν ξέρω άλλη ταινία/τριλογία ή όπως θέλετε πείτε το, που να ξεκίνησε... ανάποδα. Ήταν μόνο το SW και την έκανε διαφορετική και για τον λόγο αυτό. Τώρα;

BLiTzER
30/12/2015, 12:01
Εγώ δεν αντέχω.
Λοιπόν. Αυτός ο κλώνος που την είδε ιδεαλιστής, όταν σκότωνε τους φίλους του δεν είχε τύψεις;
Γιατί όλοι οι προηγούμενοι κλώνοι ήταν όλοι ίδιοι; Γιατί ήταν κλώνοι και έμοιαζαν στον πρώτο δότη, τον Τζαγκο Φετ, που κράτησε έναν για να τον μεγαλώσει δαν τον γιο του και τον ονόμασε Μπόμπα Φετ και ήταν ο γνωστός που ξέραμε στα IV, V και VI.
Αυτός τώρα γιατί είναι διαφορετικός;
Σε κάποια σκηνή, άκουσα έναν κλώνο που απάντησε σε μια διαταγή, με γυναικεία φωνή και δεν ήταν η Φάσμα.
Έχω και άλλα να τα πω;

Δεν κατάλαβες απολύτως τίποτα απ'όλη την ταινία ε; :lol: :lol:

ΔΕΝ είναι κλώνοι. Είναι άνθρωποι. Τους αρπάζουν από πιτσιρίκια και τους εκπαιδεύουν.

LogOutGoRide
30/12/2015, 12:03
OK δεν θα είναι η πρώτη φορά.
Αλλά, τι απέγιναν οι υπόλοιποι κλώνοι;

BLiTzER
30/12/2015, 12:04
Ας πούμε ότι είχαν "θεματάκια" και τους απέσυραν. Πιθανότατα κατασκευάζονταν σε ιταλικό εργοστάσιο.

HelenKoR
30/12/2015, 12:05
Ναι, αυτό το κομμάτι είναι ξεκάθαρο, αλλά πουθενά δεν υπονοείται καν ότι δεν είναι Sith. Ίσα-ίσα ο Snoke αφήνει, στο τέλος, να εννοηθεί ότι είναι ο apprentice του. Τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα.

Σίγουρα θα εξελιχθεί σε μεγάλο και τρανό στις επόμενες 2 ταινίες. Πιθανότατα αυτός ήταν ο σκοπός αρχικά. Να παρακολουθήσουμε αυτή την τρομακτική αλλαγή.

Ναι σε όλα.

Βέβαια έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον να δεις και τον "κακό" να εξελίσσεται κι όχι μόνον την καλή πλευρά.
Δεν θα είχε να δώσει κάτι αν ήταν από την πρώτη ταινία στο μάξιμουμ επίπεδο..

LogOutGoRide
30/12/2015, 12:06
Ας πούμε ότι είχαν "θεματάκια" και τους απέσυραν. Πιθανότατα κατασκευάζονταν σε ιταλικό εργοστάσιο.

Τρομερό! Έτσι εξηγούνται όλα!
Σε ευχαριστώ. Άρα, καλά έκανα και μου άρεσε η ταινία.

BLiTzER
30/12/2015, 12:12
Βέβαια έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον να δεις και τον "κακό" να εξελίσσεται κι όχι μόνον την καλή πλευρά.
Δεν θα είχε να δώσει κάτι αν ήταν από την πρώτη ταινία στο μάξιμουμ επίπεδο..

Ναι, απλά είναι κάπως αστείο να βλέπεις έναν τύπο με αυτή τη στολή και αυτή τη φωνή, στα πρώτα λεπτά, να σταματάει blastershot με τη σκέψη και στις επόμενες σκηνές να βάζει τα κλάματα, σχεδόν να τον "δέρνει" ένας τυχαίος υπάλληλος που καθάριζε τουαλέτες και δεν είχε πιάσει ποτέ saber στη ζωή του και τελικά να τον αποτελειώνει ένα παντελώς ανεκπαίδευτο κοριτσάκι.

Επίσης δε θέλω ΑΔΕΡΦΕΣ στη Dark Side μου.

HelenKoR
30/12/2015, 12:17
Συμφωνώ μαζί σου.

Cpt. Haddock
30/12/2015, 12:26
Εμένα παλι, μου άρεσε ακριβώς αυτο: Το οτι έδειχνε "λιγος" χωρις τη μασκα. Εκει που έχεις εναν κακό μασκοφορο που κοπανάει ο,τι βρει, ξαφνικα βγάζει τη μασκα και βλεπεις ενα ανασφαλές παιδάκι που θελει να γινει κακός (ψυχωση με τον παππού του), αλλα ακομα δεν το εχει. Εβαλε μασκα (ενω δεν την εχει αναγκη), φοράει μαυρα και ριχνει χριστοπαναγιές :lol: , αλλα μολις του αντιστέκεται η Ρέυ τρέχει σα δαρμενος στον Σνόουκ.

Σκεφτειτε οτι ειναι μια πολυ καλυτερη εισαγωγη ενος potential κακου απ' οτι ο πιτσιρικας "Ανι" στο επεισόδιο 1 και 2.

Επισης, η μονομαχια με τα φωτοσπαθα ειναι εξαιρετική στις κινησεις της και πολυ καλα γυρισμενη!

nikos_abel
30/12/2015, 12:27
Πρέπει όμως να πάω τάχιστα

Πριν από λίγο, με παίρνει ένας πιτσιρικάς φίλος τηλέφωνο και πρώτ κουβέντα που μου λέει το κωλόπαιδο είναι

"Ο κακός της ταινίας είναι ο γυιος του Χαν!!!!"

Του τό 'κλεισα κατάμουτρα του διαόλου .....

LogOutGoRide
30/12/2015, 12:30
Πήγαινε όμως καλύτερα μόνος σου, δες τι έπαθα εγώ που πήγα με τον μεγάλο μου γιο.

stam2
30/12/2015, 13:01
Δεν είναι αυτό που θα θέλαμε να δούμε.. Όμως έχει κάτι το...twisted

ναι αλλά δεν είναι twisted τύπου τρώω ανθρώπινα μυαλά ή καίω ανθρώπους για να δω τι χρώμα φλόγα βγάζουν...
είναι πιο πολύ twisted τύπου ζουλάω το χάμστερ του μεγάλου μου αδερφού όταν λείπει και μετά λέω ότι το σκότωσε η γάτα του γείτονα...

Το 3D ήταν επιεικώς μέτριο, μερικές φορές κούναγα το κεφάλι μου πάνω κάτω μπας και αλλάξει κάτι στην ποιότητα της εικόνας. Τα αντικείμενα ήθελαν να βγουν έξω απο την οθόνη αλλά δεν το κατάφερναν δυστυχώς... Αν το συγκρίνουμε με το 3D έπος που λέγεται αβαταρ, στο οποίο προσπαθούσα να αποφύγω τα φυλα της ζούγκλας μην σκάσουν πάνω μου, ήταν οριακά ερασιτεχνικό....

BLiTzER
30/12/2015, 13:13
Μια ταινία που είναι computer-generated κατά το 80% μπορεί σαφώς ευκολότερα να αποδοθεί σε 3D. Γενικά δε βλέπουμε 3D ταινίες, εκτός αν είναι γυρισμένες ως 3D κι όχι μετα-επεξεργασμένες.

Cpt. Haddock
30/12/2015, 13:30
:D:D:D

349212

BLiTzER
30/12/2015, 13:36
Αλλάζω λίγο θέμα, αλλά είδα προχτές το Primer και ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ότι δεν κατάλαβα σχεδόν τίποτα. Ξεπέρασε ακόμα και την πρώτη φορά που είδα το Mulholland Dr. Καλό κατά τ'άλλα. Όσοι γουστάρετε quantum mechanics, time travel, Schrödinger's cat κτλ, δείτε το. Ίσως η πιο "ρεαλιστική" ταινία του είδους.

stam2
31/12/2015, 16:10
3 γεννιες ερωτα...

349311

stam2
05/01/2016, 11:39
έπαιζε και ο Daniel Craig στο SW σε κρυφό ρόλο, ινκόγκνιτο.

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3382960/Daniel-Craig-s-role-stormtrooper-Star-Wars-confirmed-revealed-four-line-dialogue-Force-Awakens-movie.html

nikos_abel
06/01/2016, 00:12
Με αυτά και με αυτά, ξεχάσατε το 3 nights event που λέγεται childhood's end.

Να μην το αμελήσετε.

Τελικά δεν κάλυψε τις προσδοκίες μου. Κακό δεν ήταν, απλά το βιβλίο δεν χώρεσε σε 4,5 ώρες και ειδικά στο 3ο μέρος ήταν βιαστικό.

Cpt. Haddock
06/01/2016, 12:06
Τελικά δεν κάλυψε τις προσδοκίες μου. Κακό δεν ήταν, απλά το βιβλίο δεν χώρεσε σε 4,5 ώρες και ειδικά στο 3ο μέρος ήταν βιαστικό.

Ουτε εμένα με καλυψε, το δε τριτο μερος θα το έλεγα και βαρετο (στις σκηνες σαπουνοπερα με τον αγροτη), ενω ειδαμε ελαχιστα τον πλανητη των επικυριαρχων.

Πολυ καλος ο Τσαρλς Ντανς στο ρολο του Καρέλεν παντως

karellen
06/01/2016, 12:49
Λέω να μην τη δω για να μη μού χαλάσει τη μαγεία του βιβλίου.

nikos_abel
06/01/2016, 15:07
Ουτε εμένα με καλυψε, το δε τριτο μερος θα το έλεγα και βαρετο (στις σκηνες σαπουνοπερα με τον αγροτη), ενω ειδαμε ελαχιστα τον πλανητη των επικυριαρχων.

Συμφωνώ και στα 2

Πολυ καλος ο Τσαρλς Ντανς στο ρολο του Καρέλεν παντως

Επίσης (δες νέο άβαταρ)

Λέω να μην τη δω για να μη μού χαλάσει τη μαγεία του βιβλίου.

Εντάξει, δεν είναι χάλια.

foogr01
11/01/2016, 00:30
Ε λοιπόν, κατάφερα και το είδα κι εγώ. Το Star Wars VII ντε.
Ωραίο για παραμυθάκι (disney γαρ), κάτι (λίγο, πολύ λίγο) πήγε να κάνει κι ο κακός Ben, μέχρι που έβγαλε τη μάσκα και πήγε όλη η ταινία κατά διαόλου :lol:
Ο Harrison Ford ξεχώρισε για μένα, κρίμα που έπρεπε να πεθάνει. Επίσης πολύ καλός ο διάδοχος του R2D2 :)
Περίμενα μια πιο εντυπωσιακή κακή δύναμη αλλά συνάντησα τον Snoke (wtf). Επίσης, το νιάνιαρο ο Kylo υποτίθεται είχε μια άλφα, έστω και ανολοκλήρωτη, εκπαίδευση και σκάει μύτη από το πουθενά ένα κοριτσάκι και τον κατατροπώνει; Αμ το άλλο, που ο ex-stormtrooper υπεύθυνος για τις αποχετεύσεις καταφέρνει να τραυματίσει και μάλιστα με φωτόσπαθο έχοντάς το κρατήσει ούτε για 5 λεπτά πιο πριν τον αρχηγό των Ιπποτών του Ren ; Ήταν χτυπημένος από τη βολή του Chewie, αλλά... come on.

Αν δεν υπήρχε η αίγλη των παλιών θα με άφηνε μάλλον αδιάφορο. Εύχομαι τα επόμενα να είναι απείρως καλύτερα και να κρύβουν και καμιά καλή τροπή.
:a15: in the galaxy !

H.A.Balafoutre
11/01/2016, 09:16
Πάντως ρε παιδιά...40 χρόνια για τα ίδια πράγματα πληρώνουμε λεφτά...μήπως είμαστε λίγο..,θέλω να πω, μήπως τα θέλουμε και τα παθαίνουμε? Τι άλλο να μας δείξουνε πια...φτάνει. Φαίνεται πως η ικανότητα να βγάζει λεφτά το StarWars, στη μονάδα του χρόνου, είναι αντιστρόφως ανάλογη της πρωτοτυπίας του. Θέλουνε κάθε γενιά να τσοντάρει...εδώ αλλάζουμε κινητά-sorry, σμάρτφόουνς κάθε 3 μήνες, άμα δεν έχουνε το καλό λογισμικό....και τρώμε στη μάπα το ίδιο (κι εγώ στα πρώτα 3 προσκηνούσα δε λέω), εμπορικό φαγητό και κακά τα ψέματα....βασισμένοι σε μια μακρινή ανάμνηση καλής γεύσης?

stam2
11/01/2016, 11:56
υπάρχει κάποιο λίνκι για το chidhood's end για να το δω χωρίς download, χωρίς torrent κλπ?

Μικe777
11/01/2016, 12:31
Πάντως ρε παιδιά...40 χρόνια για τα ίδια πράγματα πληρώνουμε λεφτά...μήπως είμαστε λίγο..,θέλω να πω, μήπως τα θέλουμε και τα παθαίνουμε? Τι άλλο να μας δείξουνε πια...φτάνει. Φαίνεται πως η ικανότητα να βγάζει λεφτά το StarWars, στη μονάδα του χρόνου, είναι αντιστρόφως ανάλογη της πρωτοτυπίας του. Θέλουνε κάθε γενιά να τσοντάρει...εδώ αλλάζουμε κινητά-sorry, σμάρτφόουνς κάθε 3 μήνες, άμα δεν έχουνε το καλό λογισμικό....και τρώμε στη μάπα το ίδιο (κι εγώ στα πρώτα 3 προσκηνούσα δε λέω), εμπορικό φαγητό και κακά τα ψέματα....βασισμένοι σε μια μακρινή ανάμνηση καλής γεύσης?
οχι αδικα!το the Empire strikes back θεωρω οτι ειναι απο τις μεγαλυτερες σκηνες στην ιστορια του σινεμα!
τωρα το καινουργιο δεν αρχισε καλα!ουτε με τους κακους και ηταν βλακεια που βγαλανε τον Χαρισον Φορντ
αλλα αν ο Αμπραμς αφουγκραστει το κοινο του θα μιλαμε για ενα ολοκληρο επος κινηματογραφικο!!9 ταινιες θα ειναι
δεν υπαρχει αντιστοιχο σε επιπεδο blockbuster..Εγω θελω και ο τζακσον να φτιαξει το σισμαριλιον καποια στιγμη!

BLiTzER
11/01/2016, 12:34
O Abrams δε θα έχει καμία ανάμειξη στις επόμενες 2 ταινίες (τουλάχιστον καμία που μετράει).

Μικe777
11/01/2016, 12:43
O Abrams δε θα έχει καμία ανάμειξη στις επόμενες 2 ταινίες (τουλάχιστον καμία που μετράει).

δεν το ξερα σορρυ!μου αφησε ωραιες εντυπωσεις το καινουργιο!
θυμηθηκα τα πρωτα!οποιος τα ειδε μικρος σινεμα!καταλαβαινει!
αλλα εγω ειμαι αρρωστος με τα Star Wars οποτε δεν ειμαι αντικειμενικος..:)

foogr01
12/01/2016, 00:02
Το μόνο που ίσως μπορεί να τη σώσει είναι να πατήσει ο Luke στα βήματα του πατέρα του, αγκαλιάζοντας τη σκοτεινή πλευρά ως ένας νέος, πραγματικός, Vader, όπως είχε άλλωστε πει κι ο ίδιος κάποια στιγμή σε μια κουβέντα επάνω. :confused:

Μικe777
14/01/2016, 10:42
πιφ!γατακια που πατε?
τι Star wars και μαλακιες!!!
εδω ειναι Ελλαδα!!:eek:
http://www.newsit.gr/MelasBlog/Ki-omos-o-Papakaliatis-efage-to-Xoligoynt/500523

nikos_abel
14/01/2016, 13:36
πιφ!γατακια που πατε?
τι Star wars και μαλακιες!!!
εδω ειναι Ελλαδα!!:eek:
http://www.newsit.gr/MelasBlog/Ki-omos-o-Papakaliatis-efage-to-Xoligoynt/500523

Να σου δώσω όμως ένα παράδειγμα. ΕΓΩ δεν πήγα ακόμα. Και ΠΟΛΛΟΙ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ φίλοι μου δεν πήγαν ακόμα.
Και είναι και μια εβδομάδα διαφορά.

Ε, αν στο τέλος δεν το ξεπεράσουμε, σου υπόσχομαι να πάω και 2η και 3η φορά και όσες χρειαστεί ώστε
να το ξεπεράσουμε :lol:

BLiTzER
14/01/2016, 13:43
Επίσης μην ξεχνάτε ότι οι περισσότεροι hardcore fans πήγαν να δουν την ταινία στο εξωτερικό, αντί να περιμένουν πότε θα προβληθεί η ταινία στον Τρίτο Κόσμο.

Και, αλήθεια τώρα, κάποιος είχε την ιδέα να γράψει ένα άρθρο, στο οποίο συγκρίνει ταινία του ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗ με μία από τις ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ πιο επιτυχημένες (βάσει αριθμών) ταινίες ΟΛΩΝ των εποχών;

Και δεν είμαι καν SW fan.

Μικe777
14/01/2016, 14:27
Επίσης μην ξεχνάτε ότι οι περισσότεροι hardcore fans πήγαν να δουν την ταινία στο εξωτερικό, αντί να περιμένουν πότε θα προβληθεί η ταινία στον Τρίτο Κόσμο.

Και, αλήθεια τώρα, κάποιος είχε την ιδέα να γράψει ένα άρθρο, στο οποίο συγκρίνει ταινία του ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗ με μία από τις ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ πιο επιτυχημένες (βάσει αριθμών) ταινίες ΟΛΩΝ των εποχών;

Και δεν είμαι καν SW fan.

για πλακα το εβαλα!
αλλωστε ο Παπακαλιατης ως γνωστον τις πηδαει ολες!!
στο SW Θα κωλουσε..:cry:

BLiTzER
14/01/2016, 14:35
Εσύ για πλάκα το έβαλες. Αυτός έγραψε ολόκληρο άρθρο :p

Παρ'όλα αυτά, άκουσα ότι γενικά είναι μια ΚΑΛΗ ταινία (του Παπακαλιάτη). Απλά είναι ελληνική, οπότε ξεκινάει με handicap.

amyroukai
14/01/2016, 15:46
Εγώ πάλι από δύο γυναίκες άκουσα ότι είναι σκουπίδι...

nikos_abel
14/01/2016, 17:52
ΜΗ ΜΟΥ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΛΕΜΕ!!!!!!!!

foogr01
14/01/2016, 18:04
ΜΗ ΜΟΥ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΛΕΜΕ!!!!!!!!

Αχαχαχαχαχαχχαχαχα :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: έγραψες !

Άλλαξε όμως avatar γιατί δε σ' αναγνωρίζω... (από καιρό θέλω να στο πω). Star Trek και ξερό ψωμί :a56:

nikos_abel
14/01/2016, 18:12
Άλλαξε όμως avatar γιατί δε σ' αναγνωρίζω... (από καιρό θέλω να στο πω). Star Trek και ξερό ψωμί :a56:

ΟΚ έγινε

SHOOTER045
14/01/2016, 18:25
για πλακα το εβαλα!
αλλωστε ο Παπακαλιατης ως γνωστον τις πηδαει ολες!!
στο SW Θα κωλουσε..:cry:

Τι θέμα έχει αυτήν την φορά?
Μπλέκει με γκομενα
Πηδάει την μάνα
Στην συνέχεια ερωτεύεται μια ανήλικη
Και στο τέλος το σκάει με τον κηπουρό?

amyroukai
14/01/2016, 18:30
Πηδάει την Μέρι Τζέιν και την θεια Μέι, τον ψάχνει ο Σπάιντερμαν να τον δειρει και ο Τζόνα τζέι Τζέιμσον κανει ρεπορτάζ για την πρώτη σελίδα της ημερήσιας σάλπιγγας

karellen
15/01/2016, 15:45
Πηδάει την Μέρι Τζέιν και την θεια Μέι, τον ψάχνει ο Σπάιντερμαν να τον δειρει και η Τζένα Τζέιμσον κανει ρεπορτάζ για την πρώτη σελίδα της ημερήσιας σάλπιγγας

Φιξντ.

nikos_abel
15/01/2016, 16:04
Φιξντ.

:lol: :beer:

Υ.Γ. Φίλε μου συγχώρα με που αντικατέστησα το άβαταρ, υπήρξα θύμα τραμπουκισμού

nikos_abel
15/01/2016, 16:23
http://www.iflscience.com/space/astronomers-know-star-will-go-supernova-2016

amyroukai
15/01/2016, 16:47
Φιξντ.

ΛΟΛ ναι αλλά ένας εκ των πρωταγωνιστών της ταινίας του Παπακαλ έπαιζε τον αρχισυντάκτη της εν λόγω εφημερίδας στις ταινίες spiderman

karellen
15/01/2016, 17:01
:lol: :beer:

Υ.Γ. Φίλε μου συγχώρα με που αντικατέστησα το άβαταρ, υπήρξα θύμα τραμπουκισμού

Δεν πειράζει,θα το βάλω εγώ.:smokin:

nikos_abel
16/01/2016, 21:50
Απολαυστικοί

https://www.youtube.com/watch?v=pPV9NNvtL20&feature=em-subs_digest-vrecs

Grafton 505
19/01/2016, 20:43
Star Trek IV : The Voyage Home (1986)

Βλέπετε άνετα αν και φαίνεται η κινηματογραφική άποψη της εποχής.

Δεν σκοντάφτει πουθενά, έχει ροή, χιούμορ, λίγο σασπένς και μερικές τρύπες όσον αφορά το ταξίδι στον χρόνο αλλά δεν πειράζει.

Αν δεν έχετε δει κανένα Star Trek, θα το πρότεινα σαν πρώτη ταινία.

:beer:

nikos_abel
20/01/2016, 15:33
Star Trek IV : The Voyage Home (1986)

Βλέπετε άνετα αν και φαίνεται η κινηματογραφική άποψη της εποχής.

Δεν σκοντάφτει πουθενά, έχει ροή, χιούμορ, λίγο σασπένς και μερικές τρύπες όσον αφορά το ταξίδι στον χρόνο αλλά δεν πειράζει.

Αν δεν έχετε δει κανένα Star Trek, θα το πρότεινα σαν πρώτη ταινία.

Προσωπικά για 1η ταινία θα πρότεινα το Star Trek (http://www.imdb.com/title/tt0796366/) (2009), καθώς είναι αρκετά αξιοπρεπής
και ικανή, αν είσαι αποφασισμένος, να σε πείσει να δεις τα πάντα από την αρχή (http://www.imdb.com/title/tt0060028/episodes?ref_=tt_ep_epl)

Grafton 505
20/01/2016, 20:13
Προσωπικά για 1η ταινία θα πρότεινα το Star Trek (http://www.imdb.com/title/tt0796366/) (2009), καθώς είναι αρκετά αξιοπρεπής
και ικανή, αν είσαι αποφασισμένος, να σε πείσει να δεις τα πάντα από την αρχή (http://www.imdb.com/title/tt0060028/episodes?ref_=tt_ep_epl)

Θα διαφωνήσω παραγωγικά :lol:

Το καινούργιο είναι πιο κοντά στο Next Generation όσον αφορά την ''τεχνολογία'' κινηματογράφησης και σκηνικών.

Για τα παλιά καλό είναι να ξεκινήσει από τα παλιά.

nikos_abel
20/01/2016, 20:55
Θα διαφωνήσω παραγωγικά :lol:

Το καινούργιο είναι πιο κοντά στο Next Generation όσον αφορά την ''τεχνολογία'' κινηματογράφησης και σκηνικών.

Για τα παλιά καλό είναι να ξεκινήσει από τα παλιά.

Ομοίως :lol:

Tα TNG είναι CGI ως επι το πλείστον, του 2009 έχει πολύ μοντέλο και φωτισμό, φωτογραφία (και λάμψεις :lol: )
και θεωρώ ότι είναι πιο "πραγματικό", πιο κοντά στη παλιά νοοτροπία.

Εξάλλου η πρότασή μου έχει να κάνει και με το γεγονός ότι υπάρχει αρκετή δράση που θα
τραβήξει τον "νέο"

Grafton 505
20/01/2016, 21:06
Ομοίως :lol:

Tα TNG είναι CGI ως επι το πλείστον, του 2009 έχει πολύ μοντέλο και φωτισμό, φωτογραφία (και λάμψεις :lol: )
και θεωρώ ότι είναι πιο "πραγματικό", πιο κοντά στη παλιά νοοτροπία.

Εξάλλου η πρότασή μου έχει να κάνει και με το γεγονός ότι υπάρχει αρκετή δράση που θα
τραβήξει τον "νέο"

TNG = The Next Generation για όποιον δεν κατάλαβε. :lol:

nikos_abel
25/01/2016, 18:28
Πάλι ενθουσιάζομαι και πάλι φόλα φοβάμαι θα φάω....

Ναι, ξέχασα να το πω, το είδα. Εντάξει τρωγότανε

Cpt. Haddock
25/01/2016, 20:10
TNG = The Next Generation για όποιον δεν κατάλαβε. :lol:

Oποιος δεν το κατάλαβε, δεν έχει καμια δουλεια σε αυτο το θρεντ :lol:

nikos_abel
25/01/2016, 20:48
Oποιος δεν το κατάλαβε, δεν έχει καμια δουλεια σε αυτο το θρεντ :lol:

:a10:

BLiTzER
25/01/2016, 20:57

Νομίζω ότι, μετά από τις παραπάνω προτάσεις, οποιοσδήποτε με IQ λίγο υψηλότερο από τούρτας, το κατάλαβε, ακόμα κι αν δεν είχε ιδέα.

Grafton 505
25/01/2016, 21:07
vroom στους τρεις από πάνω ^^ :lol:

amyroukai
25/01/2016, 21:08
Λεπόν...

Είδα στο τορεντάδικο της γειτονιάς νέο επεισόδιο the x-files season 10... Κατεβαίνει!

LogOutGoRide
25/01/2016, 22:20
Γιάννη ταινία είναι ή σειρά; Ακόμη και στο trakt, μόνο ταινία βλέπω που θα κυκλοφορήσει.

tzimidis
25/01/2016, 22:22
μίνι σειρά , 6 επεισοδεια

Mariner
26/01/2016, 09:36
Λεπόν...

Είδα στο τορεντάδικο της γειτονιάς νέο επεισόδιο the x-files season 10... Κατεβαίνει!

Αν και δεν ήμουν τρελός φάν της αρχικής σειράς αυτό μου άρεσε αρκετά. :)

BLiTzER
26/01/2016, 09:40
Τα X-Files ήταν εξαιρετική σειρά, με πολύ food for thought. Το τελευταίο δεν το'χω δει ακόμα, αλλά άκουσα ότι δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με τα του τότε. Θα επανέλθω.

stam2
27/01/2016, 09:43
είδα το ender's game.
space boot camp training, εντομόμορφοι εξωγήινοι, σουπερ-όπλα...
καλό ήταν!

RaGe_Raptor
27/01/2016, 09:53
http://m.huffpost.com/us/entry/could-this-be-humanitys-l_b_8980080.html

nikos_abel
27/01/2016, 15:15
Ξου φάιλς.

Στο 1ο, βλέπω τον Χανκ Μούντι, βλέπω Ρόζγουελ, βλέπω συνομωσίες, κάτι πάει να γίνει λέω.

Στο 2ο, μια από τα ίδια. Πάει ο Μούντι, έρχεται ο ξενερουά. Η άλλη πάλι μια απ' τα ίδια, γύρω της ο χαμός κι αυτή τα ψυχολογικά της.

Έξι ειναι, άντε θα τα δω.

Μικe777
27/01/2016, 18:38
Ξου φάιλς.

Στο 1ο, βλέπω τον Χανκ Μούντι, βλέπω Ρόζγουελ, βλέπω συνομωσίες, κάτι πάει να γίνει λέω.

Στο 2ο, μια από τα ίδια. Πάει ο Μούντι, έρχεται ο ξενερουά. Η άλλη πάλι μια απ' τα ίδια, γύρω της ο χαμός κι αυτή τα ψυχολογικά της.

η σειρα πως τελειωνε?εχω την εντυπωση αν θυμαμαι καλα
οτι τον Μολντερ τον ειχαν απαγαγει οι εξωγηινοι!:rolleyes:

BLiTzER
27/01/2016, 18:42
εχω την εντυπωση αν θυμαμαι καλα
οτι τον Μολντερ τον ειχαν απαγαγει οι εξωγηινοι!:rolleyes:

Wat?! Όχι.

Μικe777
27/01/2016, 19:00
Wat?! Όχι.

οκ!δεν το θυμαμαι καλα!σορρυ..

amyroukai
27/01/2016, 19:29
είδα το ender's game.
space boot camp training, εντομόμορφοι εξωγήινοι, σουπερ-όπλα...
καλό ήταν!

Χάρισον Φορντ, ε; Δεν το ήξερα καν.

BLiTzER
27/01/2016, 21:11
Ξου φάιλς.

Είδα το πρώτο. Δέος για τους τίτλους αρχής, συγκίνηση που επέστρεψαν όλοι οι παλιοί. Και κάπου εδώ τελειώνει οτιδήποτε θετικό. Κακούλι, γρήγορο, πρόχειρο, φτωχό. Ήθελα να αυτοκτονήσω με τους διαλόγους. Ελπίζω να έχουν να πουν κάτι στο τέλος.

stam2
28/01/2016, 09:53
Χάρισον Φορντ, ε; Δεν το ήξερα καν.

ναί, απλά πέρασε πολύ ξώφαλτσα όταν βγήκε στις αίθουσες.
Βέβαια και αυτή έχει το μοτίβο του "εκλεκτού" κλπ ήρωα κλπ κλπ...

Γενικά έχω διαπιστώσει ότι τελευταία όλες οι sci-fi ταινίες έχουν κάποιο συγκεκριμένο μοτίβο βάσει του οποίου αν το καταλάβεις ξέρεις σχεδόν και το τέλος...
και δυστυχώς λόγω αμερικάνικης φιλοσοφίας και χόλυγουντ δεν υπάρχει καμμία με sad end ώστε να εκπλήξει ή να ταράξει λίγο, ή να προβληματίσει...

kostas777
28/01/2016, 10:05
και δυστυχώς λόγω αμερικάνικης φιλοσοφίας και χόλυγουντ δεν υπάρχει καμμία με sad end ώστε να εκπλήξει ή να ταράξει λίγο, ή να προβληματίσει...

Ender's Game. Από το πρώτο βιβλίο. Έχει πολλάαααα ακόμα, ελπίζω να τα κάνουν ταινίες αν και λίγο χλωμό το βλέπω.

stam2
28/01/2016, 10:06
Ender's Game. Από το πρώτο βιβλίο. Έχει πολλάαααα ακόμα, ελπίζω να τα κάνουν ταινίες αν και λίγο χλωμό το βλέπω.

τι εννοείς? ότι είχε sad end?

kostas777
28/01/2016, 10:15
τι εννοείς? ότι είχε sad end?

Ναι.

RaGe_Raptor
28/01/2016, 14:15
:lol:
http://www.iflscience.com/editors-blog/neil-degrasse-tyson-has-online-rap-battle-flat-earth-rapper-bob-0

7Tolis
29/01/2016, 09:14
http://www.iflscience.com/editors-blog/neil-degrasse-tyson-has-online-rap-battle-flat-earth-rapper-bob-0

follow asap!

7Tolis
29/01/2016, 13:35
Το 5th wave ανυπομονώ να βγει σε release της προκοπής.

nikos_abel
30/01/2016, 19:20

Φορ Κράιστ σέικ!

tzimidis
03/02/2016, 07:14
Ξου φάιλς.

Mετά από το τρίτο , σκέφτομαι πολύ σοβαρά να μη δω τα υπόλοιπα 3........................

amyroukai
03/02/2016, 08:11
Έλα, είχε πλάκα το τρίτο. Και στα παλιά xfiles είχε τέτοια χιουμοριστικά εμβόλιμα.

Το ender's game μου άρεσε. Περίεργη ταινία, με τα καρακλισέ της φυσικά αλλά και με τροφή για σκέψη.

LogOutGoRide
03/02/2016, 17:24
Παναγία μου!!! Τι ήταν αυτό το τρίτο;;;;
Ότι πιο απαίσιο έχω δει. Το βαθμολόγησα με 2/10 στο trakt και νομίζω του έβαλα και πολύ

nikos_abel
04/02/2016, 21:21
Ξου φάιλς 10χ3.

Μακραν το καλύτερο και πιο βαθύ επεισόδιο αυτής της βλακείας που λατρεύει όλος ο κόσμος.

Υπέροχος αυτοσαρκασμός και ρεαλιστική περιγραφή του είδος "άνθρωπος".

tzimidis
05/02/2016, 00:07
Ξου φάιλς 10χ3.

Μακραν το καλύτερο και πιο βαθύ επεισόδιο αυτής της βλακείας που λατρεύει όλος ο κόσμος.

Υπέροχος αυτοσαρκασμός και ρεαλιστική περιγραφή του είδος "άνθρωπος".

The truth is out there.......
ή αλλιώς
η αλήθεια βρίσκεται στους ίννερ φίαρ, μην τα ξαναλέμε.

ΑΛΛΑ, μετά από πόσα χρόνια,
επιτέλους 6 όλα κι όλα νέα επεισόδια,
η ενδοσκόπηση τους μάρανε..........

η αλήθεια είναι ότι ζήτημα να είχα δει συνολικά 5 επεισόδια από όλες τις παλιές σεζόν μαζί.
Μετά από το s10ep3 με συγχαίρω που ήμουν τόσο μπροστά.
Κι ας έχει άρωμα Hank ο Fox.

nikos_abel
26/03/2016, 00:59
Το είδα. (τι εννοειτε ποιο; )

Μέσα από τα σημεία που θα έλεγα ότι έχουν αδυναμίες, σίγουρα δεν είναι ο Kylo.

Περισσότερα ύριο.

Γενικά -> γάμησε.

nikos_abel
13/05/2016, 08:56
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!

358588

Grafton 505
13/05/2016, 11:21
Για το Star wars θα μιλήσει κάνεις ή θα περιμένουμε να βγει το πιο καινούργιο ;

BLiTzER
13/05/2016, 11:25
Μιλήσαμε όταν βγήκε, πριν 6 μήνες.

nikos_abel
13/05/2016, 11:37
Για το Star wars θα μιλήσει κάνεις ή θα περιμένουμε να βγει το πιο καινούργιο ;

Μωρέ άσε τα παιδικά παραμυθάκια. Τώρα έρχεται η σοβαρή ταινία

https://www.youtube.com/watch?v=XRVD32rnzOw

Grafton 505
13/05/2016, 20:35
Μιλήσαμε όταν βγήκε, πριν 6 μήνες.

Δεν θυμάμαι.

karellen
13/05/2016, 22:12

Με Justin Lin σκηνοθέτη? :hmm:

Grafton 505
18/05/2016, 17:58
Το όνομα σου στο Star Wars : http://starwars.namegeneratorfun.com/

BLiTzER
18/05/2016, 18:12
Το όνομα σου στο Star Wars : http://starwars.namegeneratorfun.com/

Your Star Wars name is:
Lak Desertfire
A Jedi Knight from Nagi

amyroukai
18/05/2016, 18:41
Your Star Wars name is:
Hamange Quarktrouper
A pilot from Yinchorr

δεν το έβαλα στο αυτόματο να δω τι θα έβγαζε...

να και το αυτόματο

Your Star Wars name is:
Mathats Dearth
A runaway prince from Gravlex Med

el_hymador
18/05/2016, 19:09

:eek:

Με όλο τον σεβασμό που σου έχω Νικόλα, επέτρεψε μου να σου πω ότι ανέκαθεν το Star Trek ήταν μια τρίχα από τα @@δια του Τσουμπάκα.

BLiTzER
18/05/2016, 19:11
Ισχύει, αλλά τα νέα Star Trek δεν έχουν σχέση με τα παλιά Star Trek και είναι ωραία.

Και, εφόσον μου δόθηκε η ευκαιρία, "επίτρεψέ μου".

el_hymador
18/05/2016, 19:20
Και, εφόσον μου δόθηκε η ευκαιρία, "επίτρεψέ μου".

ρε αϊ χέσε μας! :lol:

nikos_abel
18/05/2016, 19:37
ρε αϊ χέσε μας! :lol:

"Άη" χέσε μας