View Full Version : ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ και όχι μονο
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
[
18]
19
20
Επίσης αυτός ο Finn,απο που ξέρει όλα τα κατατόπια από το σκάφος του snoke......
394409
Πρέπει να έκανε τρελή δουλειά στις καλιοπες.....
:lol:
Τι σχέση έχει ο Ελύτης με την κουβέντα μας;!
Αρκούδα ήθελε να βάλει....
Πέρασε έξω.
Αρκούδα ήθελε να βάλει....
:lol: :lol:
Επίσης αυτός ο Finn,απο που ξέρει όλα τα κατατόπια από το σκάφος του snoke......
394409
Πρέπει να έκανε τρελή δουλειά στις καλιοπες.....
:lol:
Καλά, δεν έπιασα καν plot holes, κινηματογραφικές/μαρκετινίστικες χαζομαρούλες, αλλιώς δε θα τελειώναμε ποτέ. Απλά με ξενέρωσε που σκότωσε νεοεισαχθέντες χαρακτήρες έτσι απλά. Γενικά, θεωρώ ότι το Force Awakens ήταν καλύτερο και ο Johnson ήταν μια κακή επιλογή σκηνοθέτη.
Και για να συμπληρωθεί το κράξιμο.....
Βομβαρδισμό σε περιβάλλον χωρίς βαρύτητα αλλά και βολές πυροβολικού με διορθωση (πάλι χωρίς βαρύτητα), πρώτη φορά είδα....
Και για να συμπληρωθεί το κράξιμο.....
Βομβαρδισμό σε περιβάλλον χωρίς βαρύτητα αλλά και βολές πυροβολικού με διορθωση , πρώτη φορά είδα....
Ταινία επιστημονικής φαντασίας. Φαντασία ξέρεις τι σημαίνει;
Ταινία επιστημονικής φαντασίας. Φαντασία ξέρεις τι σημαίνει;
Εγώ ξέρω,εσύ μπερδευεσαι με την επιστημονική μπουρδολογια.
Αν ήταν έτσι τότε έπρεπε να πέφτουν και τα αστροπλοια....
Εγώ ξέρω,εσύ μπερδευεσαι με την επιστημονική μπουρδολογια.
Αν ήταν έτσι τότε έπρεπε να πέφτουν και τα αστροπλοια....
"According to the book, the MG-100 Starfortress pushes its payload out of its containment rack with “sequenced electromagnetic plates,” and the proton bombs then are “drawn magnetically to their unfortunate targets.”"
Μη γίνεσαι ΝΟΥΜΠΑΣ.
nikos_abel
26/03/2018, 13:56
"According to the book, the MG-100 Starfortress pushes its payload out of its containment rack with “sequenced electromagnetic plates,” and the proton bombs then are “drawn magnetically to their unfortunate targets.”"
Μη γίνεσαι ΝΟΥΜΠΑΣ.
Άρα τα Star Destroyers πρέπει να είναι από σίδερο. Είναι το αλουμίνιο εκεινού του γαλαξία του μακρυνού, του πολύ παλιού!
Μη γίνεσαι ΝΟΥΜΠΑΣ.
Στο γνωστό αδρανειακό περιβάλλον ή όχι;
Στο γνωστό αδρανειακό περιβάλλον ή όχι;
Ναι. Δεν ξέρω αν είχε ίδιες ιδιότητες το διάστημα τότε, αλλά υποθέτω πως ναι. :p
Πέρασε έξω. ©Vandas
Να πάρει κι αυτόν μαζί ρε.
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=119033&p=2926581&viewfull=1#post2926581
nikos_abel
06/04/2018, 23:46
Είχα δει το cloverfield, που ήταν οκ, είδα χθες το the cloverfield paradox, που ήταν λίγο λιγότερο οκ και διαπίστωσα ότι δεν είχα δει το 10 cloverfield lane.
Αριστούργημα! Απλά αριστούργημα!
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
07/04/2018, 03:59
Είχα δει το cloverfield, που ήταν οκ, είδα χθες το the cloverfield paradox, που ήταν λίγο λιγότερο οκ και διαπίστωσα ότι δεν είχα δει το 10 cloverfield lane.
Αριστούργημα! Απλά αριστούργημα!
Ναι αλλα εχει περασει καιρος και δεν εχουν βγαλει τη συνεχεια...
nikos_abel
07/04/2018, 08:39
Ναι αλλα εχει περασει καιρος και δεν εχουν βγαλει τη συνεχεια...
Τι καιρός βρε, τον Οκτώβρη φέτος θα βγει λένε.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
07/04/2018, 15:19
Τι καιρός βρε, τον Οκτώβρη φέτος θα βγει λένε.
Α.Για το 2ο λες.Ελα ρε....
nikos_abel
07/04/2018, 21:00
Α.Για το 2ο λες.Ελα ρε....
Όχι, βρε, για το 4ο. Το 2ο ήταν το 10 Cloverfield Lane, το 3ο το The Cloverfield Paradox και τώρα γυρίζουν το 4ο με working title Overlord.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
08/04/2018, 01:39
Όχι, βρε, για το 4ο. Το 2ο ήταν το 10 Cloverfield Lane, το 3ο το The Cloverfield Paradox και τώρα γυρίζουν το 4ο με working title Overlord.
Φυλε με εστειλες.Ειχα δει μονο το 10 cloverfield lane και δεν ηξερα οτι ειχε κιαλο πριν η μετα.
Ταινειαρα.Θα τα δω ολλα.
Σευχαρηστω πολυ
karellen
08/04/2018, 09:52
Μου δώσατε και οι δύο ιδέα για την συγκεκριμένη ταινία,δεν την ήξερα!
Επ ευκαιρία θυμάται κανείς μια ταινία-μινι σειρά ψιλοθριλερ που είναι 2-3 ζευγάρια μαζεμένα σε ένα σπίτι και ξάφνου γίνεται διακοπή ρεύματος.Αποφασιζουν να πάνε στο απέναντι σπίτι να ρωτήσουν και αντιλαμβάνονται ότι αυτό είναι καθρέφτης του δικού τους με τα ίδια άτομα μέσα!
Κάπου είχε αναφερθεί δω μέσα αλλά δεν μπορώ να τη βρω.
thunder ace
08/04/2018, 10:09
Επ ευκαιρία θυμάται κανείς μια ταινία-μινι σειρά ψιλοθριλερ που είναι 2-3 ζευγάρια μαζεμένα σε ένα σπίτι και ξάφνου γίνεται διακοπή ρεύματος.Αποφασιζουν να πάνε στο απέναντι σπίτι να ρωτήσουν και αντιλαμβάνονται ότι αυτό είναι καθρέφτης του δικού τους με τα ίδια άτομα μέσα!
http://www.imdb.com/title/tt2866360/
karellen
08/04/2018, 14:02
Τενκιου σειρά!
Σας άκουσα και κάθισα να δω το "10 Cloverfield Lane". Να σημειώσω κάπου εδώ ότι βρήκα παντελώς ηλίθιο και το original Cloverfield, όταν το είχα δει, τότε, αλλά υπέθεσα ότι αυτό εδώ θα είναι κάτι ξεχωριστό, για να το λέτε. Έκπληξη, δεν είναι. Μια από ακριβώς τα ίδια. Ήξερα τι θα γίνει στα πρώτα 3 λεπτά της ταινίας. Δηλαδή ότι δε θα γίνει απολύτως τίποτα και...
... στα τελευταία 5 λεπτά, θα εμφανιστούν εξωγήινοι για κανένα λόγο και με κανένα νόημα. The end.
Thanks, moto.gr!
Αν σου πούμε να αγοράσεις ποδήλατο θα το κάνεις;
:p
nikos_abel
15/04/2018, 20:00
Σας άκουσα και κάθισα να δω το "10 Cloverfield Lane". Να σημειώσω κάπου εδώ ότι βρήκα παντελώς ηλίθιο και το original Cloverfield, όταν το είχα δει, τότε, αλλά υπέθεσα ότι αυτό εδώ θα είναι κάτι ξεχωριστό, για να το λέτε. Έκπληξη, δεν είναι. Μια από ακριβώς τα ίδια. Ήξερα τι θα γίνει στα πρώτα 3 λεπτά της ταινίας. Δηλαδή ότι δε θα γίνει απολύτως τίποτα και...
... στα τελευταία 5 λεπτά, θα εμφανιστούν εξωγήινοι για κανένα λόγο και με κανένα νόημα. The end.
Thanks, moto.gr!
Μα ποιος σου είπε να με ακούσεις; :lol:
Grafton 505
30/04/2018, 19:24
https://www.youtube.com/watch?v=JoqBlEBpg9s
O James Cameron απαντά σε ερωτήσεις επιστημονικής φαντασίας. (μόνο στα αγγλικά)
Ο τύπος είναι πολύ πιο επιστημονικά καταρτισμένος από όσο πίστευα.
nikos_abel
02/05/2018, 12:07
Κάποιος, κάπου, κάποτε είπε για το "What happened to Monday".
Καλό ήταν!
Καραγουστάρω! Ωραίο θέμα, ωραίες ταινίες!
Απλά να πω για τον Blade Runner ότι εμένα προσωπικά μου άρεσε, μετά από τόσες σαβούρες, είναι μια ταινία που σε εντυπωσιάζει με την αισθητική της. Θα μπορούσε να είναι λίγο μικρότερη σε διάρκεια βέβαια.
Grafton 505
05/05/2018, 23:32
Last call ...
395404
karellen
01/06/2018, 10:18
396120
nikos_abel
28/09/2018, 23:14
Είναι αρκετά καλύτερο από όσο φαίνεται αρχικά.
https://m.imdb.com/title/tt3201640/
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
29/09/2018, 05:28
Είναι αρκετά καλύτερο από όσο φαίνεται αρχικά.
https://m.imdb.com/title/tt3201640/
Φενετε αρκετα καλο αλλα με πολυ μικρη βαθμολογια....
Καλημέρα!ϊσως έχει αναφερθεί ξανά αλλά τώρα ανακάλυψα το ''νήμα'', αν σας αρέσουν οι σειρές δώστε μια ευκαιρία στο ''Fringe''! Η βασική του υπόθεση μου άρεσε πολύ , https://www.imdb.com/title/tt1119644/
Α και γκεστ σταρ σε κάποια επεισόδια ,Leonard Nimoy!
Καλημέρα!ϊσως έχει αναφερθεί ξανά αλλά τώρα ανακάλυψα το ''νήμα'', αν σας αρέσουν οι σειρές δώστε μια ευκαιρία στο ''Fringe''! Η βασική του υπόθεση μου άρεσε πολύ , https://www.imdb.com/title/tt1119644/
Κατάφερα και είδα 5-6 επεισόδια και μόνο επιστημονική φαντασία δεν είναι. Μάλλον παραμύθι με πολλή φαντασία.
nikos_abel
29/09/2018, 15:34
Κατάφερα και είδα 5-6 επεισόδια και μόνο επιστημονική φαντασία δεν είναι. Μάλλον παραμύθι με πολλή φαντασία.
Το fringe είναι ένα υπέροχο παραμύθι με επιστημονικοφανή μανδύα και "εξήγηση" διαφόρων φανταστικών ή αληθινών μύθων.
Η χαρά του λάτρη των θεωριών συνομωσίας :lol:
Λόγω εποχής δε, σαφώς καλύτερο από x-files π.χ.
Θα έλεγες πως είναι κάπως DavidLynchίδιο κατά μια έννοια...
Το λάτρεψα κι ας ήταν φουλ στη μπούρδα!
nikos_abel
29/09/2018, 15:38
Φενετε αρκετα καλο αλλα με πολυ μικρη βαθμολογια....
Καλό δεν είναι, έχει πολλά κακά, από ερμηνείες και κλισέ, κλασσική αρπαχτή, αλλά όχι τόσο χάλια όσο φαίνεται. Έχει μια καλή ιδέα, αν είχε budget θα μπορούσε να γίνει ταινίαρα.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
29/09/2018, 16:56
Καλό δεν είναι, έχει πολλά κακά, από ερμηνείες και κλισέ, κλασσική αρπαχτή, αλλά όχι τόσο χάλια όσο φαίνεται. Έχει μια καλή ιδέα, αν είχε budget θα μπορούσε να γίνει ταινίαρα.
Καταλαβα πως το λες.Εμενα παντως θα με κατσεις μεσα μαλον κυριακι μεσημερι.Και βαριομουνα βολτα με το κουτι:beer:
Καθόλου φαντασία, αλλά αφήνω αυτό εδώ το ασύλληπτο βιντεάκι να χαζεύετε πού και πού: https://youtu.be/i93Z7zljQ7I
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
09/10/2018, 06:17
Καθόλου φαντασία, αλλά αφήνω αυτό εδώ το ασύλληπτο βιντεάκι να χαζεύετε πού και πού: https://youtu.be/i93Z7zljQ7I
Και ναι λοιπον.Ειμαστε μονοι μας....
Κοίτα,οι τελευταίες 2 σεζόν δεν ασχολούνται με θέματα τύπου χfiles αλλά με τα παράλληλα σύμπαντα και αυτούς που ήρθαν από το μέλλον (σποιλερ αλερτ)οπότε για αυτό το χαρακτήρισα scifi.
nikos_abel
09/10/2018, 08:05
Μας μπερδεύεις. Η γη είπαμε πως είναι επίπεδη.
nikos_abel
09/10/2018, 08:06
Κοίτα,οι τελευταίες 2 σεζόν δεν ασχολούνται με θέματα τύπου χfiles αλλά με τα παράλληλα σύμπαντα και αυτούς που ήρθαν από το μέλλον (σποιλερ αλερτ)οπότε για αυτό το χαρακτήρισα scifi.
Το σπόιλερ αλέρτ το γράφουν στην αρχή :lol:
Μας μπερδεύεις. Η γη είπαμε πως είναι επίπεδη.
Σόρι ναι, έχεις δίκιο. Ορίστε:
399982
nikos_abel
09/10/2018, 11:32
Όχι κώνος, επίπεδη λέμε :lol:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
09/10/2018, 14:42
Όχι κώνος, επίπεδη λέμε :lol:
Ε πος θα γυριζει αμα ειναι επιπεδη.Ετσι τουλαχιστον σα σβουρα θα περνει στροφες:lol:
Ε πος θα γυριζει αμα ειναι επιπεδη.Ετσι τουλαχιστον σα σβουρα θα περνει στροφες:lol:
Δεν έχεις επαρκή μόρφωση μάλλον. ΔΕ γυρίζει η Γη. Το υπόλοιπο σύμπαν περιστρέφεται γύρω της.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
09/10/2018, 18:18
Δεν έχεις επαρκή μόρφωση μάλλον. ΔΕ γυρίζει η Γη. Το υπόλοιπο σύμπαν περιστρέφεται γύρω της.
Αυτο μου θυμιζει λιγο τσακ νορις:bawl:
karellen
09/10/2018, 19:12
399982
Η φωτογραφία είναι φέηκ.
Ο Πλούτωνας δεν είναι τόσο μεγάλος.
Πολύ ωραίο! Τυχαίο το γεγονός ότι ξεκινάει με τις ...Σέρρες; :p
nikos_abel
09/10/2018, 20:51
Α ναι, το είδα ένα βραδάκι το καλοκαίρι. Πολύ καλό!
Α ναι, το είδα ένα βραδάκι το καλοκαίρι. Πολύ καλό!
Πιθανότατα έχει αναφερθεί, αλλά είδα το παραπάνω quote και το θυμήθηκα. Αν δεν το'χετε δει ήδη, δείτε το "Primer". Είναι η hardcore/θασουγαμήσωτονεγκέφαλομέχριτολαρύγγι εκδοχή του "Coherence". :p
nikos_abel
09/10/2018, 22:40
Πιθανότατα έχει αναφερθεί, αλλά είδα το παραπάνω quote και το θυμήθηκα. Αν δεν το'χετε δει ήδη, δείτε το "Primer". Είναι η hardcore/θασουγαμήσωτονεγκέφαλομέχριτολαρύγγι εκδοχή του "Coherence". :p
Η περιγραφή σου είναι ιδανική :lol:
Manalishi
18/01/2019, 08:30
To πέρασμα τοτ Justin Cronin στο δίκτυο Fox
https://www.clickatlife.gr/cinema/story/140727/eidame-to-proto-epeisodio-tis-seiras-the-passage
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
18/01/2019, 17:38
To πέρασμα τοτ Justin Cronin στο δίκτυο Fox
https://www.clickatlife.gr/cinema/story/140727/eidame-to-proto-epeisodio-tis-seiras-the-passage
Εχω διαβασει τα 2 πρωτα βιβλια.Το περασμα ειναι απο τα καλυτερα στη βιβλιωθηκη μου.Που μπορουμε να δουμε τη σειρα με ελληνικους υποτιτλους?
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
22/01/2019, 22:11
:wave2:
rainmike
22/01/2019, 22:34
Oxi Παιδιά αν σας ενδιαφέρουν τα ταξίδια στο χρόνο και τα παράλληλα σύμπαντα ,καλύτερα να δείτε βιντεάκια με γέφυρες einstein-rosen καλύτερα να διαβάσετε papers πάνω στη θεωρία χορδών,καλύτερα να διαβάσετε
αυτούσιες τις λύσεις των εξισώσεων της γενικής θεωρίας της σχετικότητας παρόλου που δεν σκαμπάζετε μια απο τανυστικό λογισμό -συνδέσεις του χώρου και γεωμετρία riemann ,παρά να δείτε το primer
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
24/01/2019, 09:00
Τελικα ειδα τα 2 πρωτα επεισοδια του passage στο φοξ.Ξερει κανεις ποτε θα βαζει επεισοδια το φοξ?Ενα τη βδομαδα η δυο?Καθε ποτε?
nikos_abel
24/01/2019, 09:35
Oxi Παιδιά αν σας ενδιαφέρουν τα ταξίδια στο χρόνο και τα παράλληλα σύμπαντα ,καλύτερα να δείτε βιντεάκια με γέφυρες einstein-rosen καλύτερα να διαβάσετε papers πάνω στη θεωρία χορδών,καλύτερα να διαβάσετε
αυτούσιες τις λύσεις των εξισώσεων της γενικής θεωρίας της σχετικότητας παρόλου που δεν σκαμπάζετε μια απο τανυστικό λογισμό -συνδέσεις του χώρου και γεωμετρία riemann ,παρά να δείτε το primer
Μα δε θέλουμε να μάθουμε, θέλουμε να κοιμόμαστε και να φανταζόμαστε ότι βλακεία θέλουμε, γιατί μας το χαλάς;
rainmike
25/01/2019, 23:17
Μα δε θέλουμε να μάθουμε, θέλουμε να κοιμόμαστε και να φανταζόμαστε ότι βλακεία θέλουμε, γιατί μας το χαλάς;
Τα θέλει ο πισινός σου:lol:Καλή προβολή:evil:
karellen
04/05/2019, 18:14
Πέθανε το συμπαθές Γούκι (https://www.naftemporiki.gr/story/1471425/star-wars-pethane-o-thrulikos-tsoumpaka).
nikos_abel
05/11/2020, 21:20
Μιας που μπαίνω στο φόρουμ συχνά πυκνά να δω αν ζείτε...
Έρχεται...
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Foundation_(TV_series)
karellen
05/11/2020, 22:41
Έρχεται...
Έλα ρε συ,θα είναι ενδιαφέρον!
Έχω όλα τα βιβλία της σειράς,παλιά κυκλοφορούσαν με τον τίτλο Γαλαξιακή Αυτοκρατορία.
nikos_abel
06/11/2020, 05:27
Έλα ρε συ,θα είναι ενδιαφέρον!
Έχω όλα τα βιβλία της σειράς,παλιά κυκλοφορούσαν με τον τίτλο Γαλαξιακή Αυτοκρατορία.
Πέρυσι το καλοκαίρι τα διάβασα όλα!
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
06/11/2020, 20:20
Μου φαίνεται πως θα ξεκινήσω να διαβάζω ισαακ.Εχω ακούσει πολλά καλά. Μόνο να σκεφτείς οτι το I robot είναι δικό του αξίζει να ασχοληθεί κάποιος μαζί του.
Λόγω Οικονομικών τους τελευταίους 2μήνες δεν πήρα βιβλίο. Έτσι κάποια στιγμή ήρθε η γυναίκα και μου κρατούσε αυτό
422411
Δεν θέλω να στεναχωρήσω τη γυναίκα και κάθομαι και το διαβάζω αλλά ειλικρινά συγγνώμη ρε Λάζαρε (έχουμε κάνει και χώμα μαζί) τη μαλάκια είναι αυτή ρεεεεε!!!!Ελπίζω να μην διαβαζει το φόρουμ ο Λάζαρος :D
Grafton 505
07/11/2020, 17:25
Έρχεται...
Έλα ρε ! Ωραία ! Έχω μόνο ένα, το τελευταίο, από την σειρά. Το Foundation and earth.
:a014:
Να λέω και εγώ ότι βλέπω μια σειρά στην παρέα. :lol:
Raised by wolves.
2 επεισόδια είδα μόνο,μου άρεσε η άποψη του Ridley Scott.
Και η μουσική πολύ.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
22/12/2020, 22:58
Raised by wolves.
Και η μουσική πολύ.
Η καλύτερη σειρά που είδα το 20.Απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό.
nikos_abel
23/12/2020, 07:34
Raised by wolves.
Και η μουσική πολύ.
...και έχει πάρα πολύ ενδιαφέρουσα συνέχεια, αλλά στο τέλος της σαιζόν κάπως είναι, τα λέμε αν το δείτε....
tzimidis
23/12/2020, 08:13
Μου φαίνεται πως θα ξεκινήσω να διαβάζω ισαακ.Εχω ακούσει πολλά καλά. Μόνο να σκεφτείς οτι το I robot είναι δικό του αξίζει να ασχοληθεί κάποιος μαζί του.
Λόγω Οικονομικών τους τελευταίους 2μήνες δεν πήρα βιβλίο. Έτσι κάποια στιγμή ήρθε η γυναίκα και μου κρατούσε αυτό
422411
Δεν θέλω να στεναχωρήσω τη γυναίκα και κάθομαι και το διαβάζω αλλά ειλικρινά συγγνώμη ρε Λάζαρε (έχουμε κάνει και χώμα μαζί) τη μαλάκια είναι αυτή ρεεεεε!!!!Ελπίζω να μην διαβαζει το φόρουμ ο Λάζαρος :D
Φαντάζομαι να σου φέρει για
χριστουγεννιατικo δώρο το Vol. 1
nikos_abel
23/12/2020, 09:03
Επειδή είστε αλάνια και σας αρέσει ο Ασίμοφ, για όποιον δεν το ξέρει έχω νέα...
https://www.imdb.com/title/tt0804484/
karellen
23/12/2020, 10:15
Επειδή είστε αλάνια και σας αρέσει ο Ασίμοφ, για όποιον δεν το ξέρει έχω νέα...
https://www.imdb.com/title/tt0804484/
Ο Salvor Hardin γυναίκα?
O tempora!
nikos_abel
23/12/2020, 10:45
Ο Salvor Hardin γυναίκα?
O tempora!
Παλαιότερα και η Starback δε μας χάλασε... :lol:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
23/12/2020, 22:59
Φαντάζομαι να σου φέρει για
χριστουγεννιατικo δώρο το Vol. 1
Λάθος φαντάζεσαι :D
Είδα τελικά όλα τα επεισόδια του Raised by wolves,εξαιρετικό μπορώ να πω σαν σύνολο.
9/10 από εμένα.
Έτσι για την κουβέντα.
Τελειώνω σήμερα το Battlestar Galactica.
Άψογο,θα κλέψω την ατάκα από ένα review που διάβασα , ''sci-fi for grown ups''. Μάλλον αυτό μου άρεσε και στο Raised by wolves.
nikos_abel
22/01/2021, 13:27
Έτσι για την κουβέντα.
Τελειώνω σήμερα το Battlestar Galactica.
Άψογο,θα κλέψω την ατάκα από ένα review που διάβασα , ''sci-fi for grown ups''. Μάλλον αυτό μου άρεσε και στο Raised by wolves.
Το φινάλε σου έμεινε; Σε ζηλεύω...
Μάλλον προσεχώς θα το ξαναρχίσω με τον μικρό, καθώς είναι πλέον αρκετά ώριμος να το καταλάβει και να μην φρικάρει :lol:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
22/01/2021, 20:21
Είδα τελικά όλα τα επεισόδια του Raised by wolves,εξαιρετικό μπορώ να πω σαν σύνολο.
9/10 από εμένα.
Τη κατατασσω στις 3 καλύτερες σειρες που εχω δει.
Απόλαυσα το κάθε λεπτό.
KAWAMANRIDER
08/02/2021, 13:56
425350
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
08/02/2021, 14:38
425350
Ταινία ή σειρά?Η πλάκα?
KAWAMANRIDER
08/02/2021, 15:56
Ταινία ή σειρά?Η πλάκα?
ταινια
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
08/02/2021, 16:54
ταινια
Ενδιαφέρον.
Είδα τρέιλερ. Καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Ενδιαφέρον.
Είδα τρέιλερ. Καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Η ταινια ειναι καλλιτερη ή η πραγματικοτητα?
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
08/02/2021, 21:06
Η ταινια ειναι καλλιτερη ή η πραγματικοτητα?
Η πραγματικότητα ντε...
Έτσι για την κουβέντα,κάποιες σειρές που παρακολούθησα πρόσφατα.
The Expanse . '' In the 24th century, a disparate band of antiheroes unravel a vast conspiracy that threatens the Solar System's fragile state of cold war. ''
Δεν με ενθουσίασε αρχικά,έγινε πολύ καλύτερο σταδιακά,είμαι στην 3η σεζόν. 7/10 θα έλεγα αν και στο imdb έχει καλύτερη βαθμολογία.
Caprica . '' Two families, the Graystones and the Adamas, live together on a peaceful planet known as Caprica, where a startling breakthrough in artificial intelligence brings about unforeseen consequences. ''
Βλέπετε ευχάριστα αν έχεις δει και σου αρέσει το BSG.Δίνει λίγο παραπάνω lore για το σύμπαν της σειράς,ίσως αδιάφορο για όποιον δεν έχει δει το BSG, 6/10 για εμένα.
Stargate SG-1 . A secret military team, SG-1, is formed to explore other planets through the recently discovered Stargates.
Άρεσε σε πολύ κόσμο,μου φάνηκε xena the warrior princess :lol: 4/10.
Τελικά έβαλα και βλέπω πάλι το DeepSpace9 να πάρω την δόση μου και θα συνεχίσω το Expanse μετά. :wave2:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
15/02/2021, 14:59
Έτσι για την κουβέντα,κάποιες σειρές που παρακολούθησα πρόσφατα.
The Expanse . '' In the 24th century, a disparate band of antiheroes unravel a vast conspiracy that threatens the Solar System's fragile state of cold war. ''
Δεν με ενθουσίασε αρχικά,έγινε πολύ καλύτερο σταδιακά,είμαι στην 3η σεζόν. 7/10 θα έλεγα αν και στο imdb έχει καλύτερη βαθμολογία.
Caprica . '' Two families, the Graystones and the Adamas, live together on a peaceful planet known as Caprica, where a startling breakthrough in artificial intelligence brings about unforeseen consequences. ''
Βλέπετε ευχάριστα αν έχεις δει και σου αρέσει το BSG.Δίνει λίγο παραπάνω lore για το σύμπαν της σειράς,ίσως αδιάφορο για όποιον δεν έχει δει το BSG, 6/10 για εμένα.
Stargate SG-1 . A secret military team, SG-1, is formed to explore other planets through the recently discovered Stargates.
Άρεσε σε πολύ κόσμο,μου φάνηκε xena the warrior princess :lol: 4/10.
Τελικά έβαλα και βλέπω πάλι το DeepSpace9 να πάρω την δόση μου και θα συνεχίσω το Expanse μετά. :wave2:
Εχθές ξεκίνησα το walking dead. Είδαμε με τη γυναίκα και τα παιδιά 5 επεισόδια του πρώτου κύκλου. Κολλήσαμε. Εγω ξεμπέρδεψα με το να ψάχνω για ταινία τον υπόλοιπο μήνα. Θα μου εξασφαλίσει τουλάχιστον 15 μέρες...
Πριν καιρό είδα την ταινία time trap.Κατσαρ θα σού άρεσει...
doctor_john
15/02/2021, 15:53
Το είδα πέρσι, καλή παραγωγή αλλά θα προτιμούσα να το είχα αποφύγει.
Δεν ξέρω πώς να το πω ευγενικά, ας πούμε ότι τα ζόμπι είναι ότι πιο αγαθό και με σταθερό χαρακτήρα σε αυτή τη σειρά.
Το stargate universe είναι επίσης πολλά επεισόδια και πιο κοντά στον όρο περιπέτεια φαντασίας.
Πριν καιρό είδα την ταινία time trap.Κατσαρ θα σού άρεσει...
Καλη και ισως η εμπνευση πισω απο το dark
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
16/02/2021, 14:51
Καλη και ισως η εμπνευση πισω απο το dark
Καλή σειρά το νταρκ αλλά λίγο πιο πολύ μ'άρεσε η ταινία.
Grafton 505
13/05/2021, 19:10
''frak'' :a014:
427967
six-o-nine next ?
nikos_abel
14/05/2021, 06:57
six-o-nine next ?
Starbuck
Μια number 6,μια number 8 και μια Kara για τον κύριο παρακαλώ . :lol:
427976
Εν το μεταξύ και η Tricia Helfer (n6) είναι μηχανόβια :wave2:
Ελπίζω η Kara να φοραει σερβιετακι γιατι αλλιως μαμηθηκε το λουστρο του τεποζιτου..:(
telegonos
14/05/2021, 14:06
427976
Στα αλήθεια τώρα φωτογραφήθηκαν οι τρεις μαζί σε αυτήν την φάση; LoL
Ήταν την εποχή των γυρισμάτων για το BG ή έτυχε να βρεθούν σε άσχετη εποχή;
Grafton 505
14/05/2021, 16:25
427976
Ε βάλε και τις επόμενες ρε κουμπάρε !!! (https://i.pinimg.com/originals/da/e6/e0/dae6e0fe47bb7a9b5ca4c82bf21c058d.jpg) :D
Ήταν την εποχή των γυρισμάτων για το BG ή έτυχε να βρεθούν σε άσχετη εποχή;
Να πω την αλήθεια δεν γνωρίζω την ιστορία της φωτογραφίας.Αν κρίνω από τα πρόσωπα τους είναι σίγουρα πολύ κοντά στην εποχή που έπαιξε η σειρά.
Από εκεί και πέρα η Helfer και η Sackhoff καβαλάνε κανονικά μοτοσυκλέτες,το cafe racer απάνω είναι δικό της ,δες και εδώ αν θέλεις https://www.imdb.com/title/tt2658786/
(Acting Outlaws: The LA La Ride (2012) )
''On October 22nd, 2010, actresses Katee Sackhoff and Tricia Helfer embarked on a cross-country motorcycle ride taking them 2,500 miles from Los Angeles, CA to New Orleans, LA to raise awareness for the BP Oil Spill Disaster in the Gulf. ''
https://www.youtube.com/watch?v=m-N79b5fqnA (ACTING OUTLAWS - Tricia Helfer and Katee Sackhoff Testing and Training for The LA La Ride)
KAWAMANRIDER
03/06/2021, 22:05
άντε και το περιμέναμε πως και πως. Επιτέλους !!! Αγαπημένη Emily Blunt σε μια "ηχηρότατη" σιωπηρή ταινιάρα. Νομίζω από τα καλύτερα φιλμ επιστημονικής φαντασίας.
https://www.monopoli.gr/2021/06/01/promotional-items/cine-news/479015/a-quiet-place-ii-spaei-ta-tameia-kai-dinei-anasa-aisiodoksias-stous-kinimatografous/
a quiet place 2
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
04/06/2021, 04:56
άντε και το περιμέναμε πως και πως. Επιτέλους !!! Αγαπημένη Emily Blunt σε μια "ηχηρότατη" σιωπηρή ταινιάρα. Νομίζω από τα καλύτερα φιλμ επιστημονικής φαντασίας.
https://www.monopoli.gr/2021/06/01/promotional-items/cine-news/479015/a-quiet-place-ii-spaei-ta-tameia-kai-dinei-anasa-aisiodoksias-stous-kinimatografous/
a quiet place 2
17 εκατομμύρια η πρώτη ταινία 61 εκατομμύρια η δεύτερη :eek:
Ακόμα και πατάτα να είναι μόνο γι'αυτό αξίζει να της ρίξεις μια ματιά.
17 εκατομμύρια η πρώτη ταινία 61 εκατομμύρια η δεύτερη :eek:
Ακόμα και πατάτα να είναι μόνο γι'αυτό αξίζει να της ρίξεις μια ματιά.
ας ελπίσουμε να μην επιβεβαιωθεί ο κανόνας που λέει ότι τα sequel συνήθως είναι χειρότερα...