PDA

View Full Version : ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ και όχι μονο

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20

karellen
04/06/2021, 08:36
Τα εκατομμύρια δε λένε απολύτως τίποτα.
Υπάρχουν εκατοντάδες ταινίες εκεί έξω που ξεπούλησαν τα box office και στην τελική απεδείχθησαν πατάτες ολκής,βλέπε Indipendence Day 1 & 2,Blade Runner 2049,οι μισοί Πόλεμοι των Άστρων κλπ κλπ.

lospsi
04/06/2021, 11:04
Υπάρχουν εκατοντάδες ταινίες εκεί έξω που ξεπούλησαν τα box office και στην τελική απεδείχθησαν πατάτες ολκής,βλέπε Indipendence Day 1 & 2,Blade Runner 2049,οι μισοί Πόλεμοι των Άστρων κλπ κλπ.

Γιατί βάζεις στις πατάτες το Bladerunner 2049? Ήταν ωραία ταινία!

karellen
04/06/2021, 11:36
Γιατί βάζεις στις πατάτες το Bladerunner 2049? Ήταν ωραία ταινία!

Δεν μου άρεσε καθόλου,ασύνδετο σενάριο,εφέ μόνο για εντυπωσιασμό χωρίς νόημα ύπαρξης και ο δε Γκόσλινγκ το μετέωρο βλέμμα της αγελάδας,όλο το έργο η ίδια έκφραση ροφού.

Δεν πέφτω στην παγίδα να το συγκρίνω με το πρώτο,άλλο το ένα άλλο το άλλο.Ο Villeneuve μπορεί να μας έχει δώσει δείγματα mind blocking (βλέπε Arrival) αλλά το συγκεκριμένο θεωρώ ότι ήταν μια αρπαχτή,που όπως είπες,ένα σήκουελ που δεν στάθηκε αντάξιο.

thunder ace
04/06/2021, 13:00
Δεν μου άρεσε καθόλου,ασύνδετο σενάριο,εφέ μόνο για εντυπωσιασμό χωρίς νόημα ύπαρξης και ο δε Γκόσλινγκ το μετέωρο βλέμμα της αγελάδας,όλο το έργο η ίδια έκφραση ροφού.

Δεν πέφτω στην παγίδα να το συγκρίνω με το πρώτο,άλλο το ένα άλλο το άλλο.Ο Villeneuve μπορεί να μας έχει δώσει δείγματα mind blocking (βλέπε Arrival) αλλά το συγκεκριμένο θεωρώ ότι ήταν μια αρπαχτή,που όπως είπες,ένα σήκουελ που δεν στάθηκε αντάξιο.

Μα ταινία με τον Γκοσλινκ.........τον ΓΚΟΣΛΙΝΚ!!!!!

Acacius
04/06/2021, 14:11

Το Arrival σαφώς ανώτερο, αλλά το Blade Runner 2049 εμένα μου άρεσε. Αισθητικά πολύ προσεγμένο και παρά τις αδυναμίες του σεναρίου (δε θυμάμαι πια τι με είχε ενοχλήσει) γενικά το βρήκα καλό. Δε θεωρώ ότι συγκρίνεται με το πρώτο, εκτός του ότι εκείνο ήταν πολύ πιο μπροστά από την εποχή του ο μονόλογος του Rutger Hauer στο τέλος ήταν αρκετός από μόνος του για να ανατριχιάσεις.

katsar
04/06/2021, 16:22
Και για το The Mandalorian διάβαζα πως είναι πολύ καλό αφού αναφέρθηκαν τα star wars (χάλι μαύρο) ,ψηλές βαθμολογίες σε όλα τα sites αλλά δεν βλέπεται.
Βλέπεται δηλαδή αν είσαι 10 χρονών.

Grafton 505
04/06/2021, 20:07

Το Indipe το 1 ήταν ταινϊάρα, ΤΑΙΝΙΑΡΑ !!!

Για τα υπόλοιπα συμφωνώ.

:a014:

karellen
04/06/2021, 20:23
Το Indipe το 1 ήταν ταινϊάρα, ΤΑΙΝΙΑΡΑ !!!

Για τα υπόλοιπα συμφωνώ.

:a014:
Κανονισου να σε βγάλω από τη λίστα των συμπαθών μου. :a52:

Acacius
04/06/2021, 22:02
Το Independence Day ήταν εξαιρετική ταινία blockbuster, όχι εξαιρετική ταινία SciFi

telegonos
04/06/2021, 22:19
The Boys, βλέπει κανείς;

https://www.imdb.com/title/tt1190634/

428612

https://www.youtube.com/watch?v=78y0w8A4SNw

thunder ace
05/06/2021, 03:08
Εννοείται.
Και το umbrella academy.

Grafton 505
05/06/2021, 16:02
Κανονισου να σε βγάλω από τη λίστα των συμπαθών μου. :a52:

:lol:

Γιατί ρε συ; Μια χαρά ταινία επιστημονικής Φαντασίας είναι. Όπως και το Wild Wild West. Υπέροχο με χιούμορ και καλογυρισμένο. Όχι όπως την παπαριά, το βδέλυγμα που λέγεται Gravity.

thunder ace
05/06/2021, 16:44
αυτην την Ρωσικη ταινια ,την εχετε δει;
https://www.imdb.com/title/tt6537238/
Για μενα εβαλε κατω πολλες Αμερικανικες ταινιες με θεμα το διαστημα.

psomaras
06/06/2021, 00:09

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ παραγωγή!
Και βασισμένη σε αληθινά γεγονότα!
Ταινιαρα

Grafton 505
06/06/2021, 17:13
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ παραγωγή!
Και βασισμένη σε αληθινά γεγονότα!
Ταινιαρα

Το μόνο αληθινό γεγονός είναι ότι ο σταθμός ήταν ανενεργός και οι κοσμοναύτες πήγανε να τον βάλουν μπρος. Όλα τα άλλα είναι φαντασία.

psomaras
06/06/2021, 18:07
Το μόνο αληθινό γεγονός είναι ότι ο σταθμός ήταν ανενεργός και οι κοσμοναύτες πήγανε να τον βάλουν μπρος. Όλα τα άλλα είναι φαντασία.

Ε το ίδιο λέμε!

Grafton 505
06/06/2021, 19:08
Ε το ίδιο λέμε!

Ε πως λέμε το ίδιο, αφού εγώ χρησιμοποιώ ενικό και εσύ πληθυντικό ; :lol:

KAWAMANRIDER
09/06/2021, 00:18

ρε φίλε ευχαριστούμε πολύ :beer::beer:!!! την είδα λοιπόν , ταινιάρα !!! πολύ δυνατή

δεν είχα ιδέα για την ταινία αλλά ούτε και για το συμβάν που και στην πραγματικότητα οι άνθρωποι αυτοί κατόρθωσαν κάτι ασύλληπτα δύσκολο. Και τα κατάφεραν. Αληθινοί ήρωες.
Δεν άντεξα και έψαξα και τα αληθινά γεγονότα.

https://www.polismedia.gr/i-agnosti-istoria-toy-salioyt-7-otan-2-kosmonaytes-esosan-ti-gi-apo-tin-ptosi-enos-diastimikoy-stathmoy-binteo/

Και μια αφιέρωση για τους ρομαντικούς, τους ονειροπόλους, τους πρωτοπόρους του διαστήματος και όλους τους θαρραλέους κοσμοναύτες που μας πήγαν και μας πηγαίνουν ένα βήμα πιο μακριά εκεί έξω.

https://www.youtube.com/watch?v=cfRv100P5Vk

thunder ace
09/06/2021, 10:25
Αν σου αρεσει το Ρωσικο σινεμα,δες αυτο:
https://www.imdb.com/title/tt2802154/
Δεν ειναι επιστημονικης φαντασιας,αλλα θα παθεις πλακα.

KAWAMANRIDER
09/06/2021, 13:23
Αν σου αρεσει το Ρωσικο σινεμα,δες αυτο:
https://www.imdb.com/title/tt2802154/
Δεν ειναι επιστημονικης φαντασιας,αλλα θα παθεις πλακα.

ευχαριστώ πολύ φίλε :a013:

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
10/11/2021, 21:21
εξαρτάται, αν είσαι φαν ταινιων τύπου star wars ισως να σου αρέσει..

δεν ειναι ακριβώς star wars αλλα εχει μια ατμόσφαιρα κοντά σε αυτό αλλά στο πιο dark

προσωπικά η ταινία μου άρεσε, και την είδα ευχάριστα.

πολύ καλό καστιγκ, και φοβερά εφέ και φωτογραφία.

Ευχαριστώ! Το πολύ πολύ να πετάξω μιάμιση ωρίτσα! Ε Και?

Ειμαι φαν τής 7λογιας του σταρ γορς!Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη όλων των εποχών! Αλλά για να βγάλεις άκρη πρέπει να τη δεις ανάποδα! Επεισόδιο 4 5 6 1 2 3 7!Με αυτή την σειρά!

AristidisZ
10/11/2021, 21:28

Ειμαι φαν τής 7λογιας του σταρ γορς!Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη όλων των εποχών! Αλλά για να βγάλεις άκρη πρέπει να τη δεις ανάποδα! Επεισόδιο 4 5 6 1 2 3 7!Με αυτή την σειρά!
Πάτερ τα έχεις μπερδέψει λίγο :bawl:
9 είναι τα επεισόδια :p

Acacius
10/11/2021, 21:28
@ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ αν δεν την έχεις δει, ρίξε μια ματιά και στη σειρά Firefly (και αν σου αρέσει, μετά και στην ταινία)

ΟΚΤΑΝΙΟ
10/11/2021, 22:03
Ειμαι φαν τής 7λογιας του σταρ γορς!!

Λάθος κ οι δυο....

Τα επεισόδια είναι 6
.
.
.
.
.
.
.
.
Και 3 τα σκουπίδια :(

BLiTzER
10/11/2021, 22:19
Λάθος κ οι δυο....

Τα επεισόδια είναι 6
.
.
.
.
.
.
.
.
Και 3 τα σκουπίδια :(

Λίγα χρόνια πριν, τα επεισόδια ήταν 3, και 3 τα σκουπίδια.

Επίσης όλοι γνωρίζουμε ότι η σωστή σειρά είναι 4, 5, 1, 2, 3, 6.

Πολύ καλογυρισμένο το Dune, δυνατό, σκοτεινό. Φαίνεται ξεκάθαρα πόσο επηρέασε τον Lucas. Αλλά λείπει το άλλο μισό.

@ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ αν δεν την έχεις δει, ρίξε μια ματιά και στη σειρά Firefly (και αν σου αρέσει, μετά και στην ταινία)

Και μετά πιάνεις το Castle γιατί ο Fillion είναι υπέροχος. :pink:

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
11/11/2021, 04:39

Εχω να τα δω χρονιά! Τα είχα δει παλιά και δε θυμόμουν! Όντως τα εχω μπερδέψει!

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
11/11/2021, 04:43

Εαν είναι σα το σταρτ τρεκ σίγουρα δεν θα μού αρέσει!

thunder ace
11/11/2021, 05:52

Καπως σαν τις ταχυτητες στο SACHS 350 ENDURO δλδ.

george.S
11/11/2021, 06:02

27 δισεκατομμύρια δολάρια έχει αποφέρει το franchise
Οπότε σκουπίδι δεν ήταν σε καμία περίπτωση ειδικά τα πρώτα

Δέχομαι ότι δεν σου άρεσε αλλά ο χαρακτηρισμός σκουπίδια είναι άδικος και χαρακτηρίζει έμμεσα τους θεατές που τους αρέσουν.
Ελεύθεροι να μας/τους αρέσει ότι θέλουμε/νε είμαστε ...ακόμα ευτυχώς

Δεν είμαι φανατικός για το star wars δεν έχω δει καν τα τελευταία 3(ένα είδα.....Υψηλές προσδοκίες είχα που δυστυχώς δεν...)

Απλά κόλλησα με τον χαρακτηρισμό

Καλημέρα

nikos_abel
11/11/2021, 06:32
Και μετά πιάνεις το Castle γιατί ο Fillion είναι υπέροχος. :pink:

και ακόμα πιο μετά το The Rookie γιατί ο Fillion εξακολουθεί να είναι υπέροχος ;)

nikos_abel
11/11/2021, 10:01
(Δε γινεται ενας μοδοστος να σπασει απο το 3801 κ μετα σε νεο θεμα για τους Starwars fans?)

(υπάρχει αλλά όλοι το ξέχασαν (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=119033&highlight=%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7+%CF%86%CE%B1%CE%B D%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B1))

karellen
11/11/2021, 10:07
(υπάρχει αλλά όλοι το ξέχασαν (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=119033&highlight=%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7+%CF%86%CE%B1%CE%B D%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B1))

:rolleyes:

nikos_abel
11/11/2021, 10:11
:rolleyes:

(εντάξει, όχι όλοι :lol: )

ΟΚΤΑΝΙΟ
11/11/2021, 10:25

Επίσης όλοι γνωρίζουμε ότι η σωστή σειρά είναι 4, 5, 1, 2, 3, 6.

Για τη σωστη σειρα, να σου πω την αληθεια δε το εχω σκεφτει ποτε ετσι γιατι παντρα τα εβλεπα 456 - 123
Θα τα δω ομως κ με τη σειρα που λες ;)

Οσον αφορα τα Prequels, ναι μεν ειχαν διχαστει οι οπαδοι οταν βγηκαν, κατηγορησαν τον Lucas για μετριο σεναριο, κακοι διαλογοι, πολιτικες τοποθετησεις κτλ, αλλα εμενα προσωπικα μου αρεσαν. Τα εφε, η μουσικη (Duel of the fates πχ) οι αναμετρησεις με lightsaber
Και πολλοι "εχθροι" των Prequels τα τελευταια χρονια εχουν καπως αναθεωρησει τη σταση τους απεναντι στην αρχικη τους γνωμη

Ισως γιατι με τα Sequels ειδαν το ποσο σκατα μπορει να γινει ενα πετυχημενο πραγμα αμα πεσει σε λαθος χερια

BLiTzER
11/11/2021, 13:33
27 δισεκατομμύρια δολάρια έχει αποφέρει το franchise
Οπότε σκουπίδι δεν ήταν σε καμία περίπτωση ειδικά τα πρώτα

Δέχομαι ότι δεν σου άρεσε αλλά ο χαρακτηρισμός σκουπίδια είναι άδικος και χαρακτηρίζει έμμεσα τους θεατές που τους αρέσουν.
Ελεύθεροι να μας/τους αρέσει ότι θέλουμε/νε είμαστε ...ακόμα ευτυχώς

Δεν είμαι φανατικός για το star wars δεν έχω δει καν τα τελευταία 3(ένα είδα.....Υψηλές προσδοκίες είχα που δυστυχώς δεν...)

Απλά κόλλησα με τον χαρακτηρισμό

Καλημέρα

1ον δε συμμερίζομαι αυτήν την άποψη. Προσωπικά τα απολαμβάνω εξίσου, και, μάλιστα, έχω το Ep.3 πολύ ψηλά στη λίστα μου, αν όχι πρώτο. Αναφέρθηκα, σαρκαζόμενος, στην άποψη πολλών, τουλάχιστον τότε, ότι τα prequels δε βλέπονται. Πλέον αρκετοί από αυτούς έχουν αλλάξει γνώμη, τους αρέσουν τα prequels, αλλά κράζουν με τον ίδιο τρόπο τα sequels. Εξ ου και ο προαναφερόμενος σαρκασμός.
2ον το "σκουπίδια" χρησιμοποιήθηκε για να παραφράσω προηγούμενο ποστ άλλου χρήστη, όπου χρησιμοποίησε την ίδια λέξη (για τα sequels).
3ον τα sequels είναι πραγματικά αρκετά κακά. Κρίμα, γιατί υπήρχαν προσδοκίες μετά το Ep.7. Ειδικά το 9 είναι τραγικό.

Για τη σωστη σειρα, να σου πω την αληθεια δε το εχω σκεφτει ποτε ετσι γιατι παντρα τα εβλεπα 456 - 123
Θα τα δω ομως κ με τη σειρα που λες ;)

Οσον αφορα τα Prequels, ναι μεν ειχαν διχαστει οι οπαδοι οταν βγηκαν, κατηγορησαν τον Lucas για μετριο σεναριο, κακοι διαλογοι, πολιτικες τοποθετησεις κτλ, αλλα εμενα προσωπικα μου αρεσαν. Τα εφε, η μουσικη (Duel of the fates πχ) οι αναμετρησεις με lightsaber
Και πολλοι "εχθροι" των Prequels τα τελευταια χρονια εχουν καπως αναθεωρησει τη σταση τους απεναντι στην αρχικη τους γνωμη

Ισως γιατι με τα Sequels ειδαν το ποσο σκατα μπορει να γινει ενα πετυχημενο πραγμα αμα πεσει σε λαθος χερια

Υπάρχουν πολύ καλά επιχειρήματα υπέρ της σειράς που πρότεινα. Έτσι τα έχω δει τις 2 τελευταίες φορές. Google "star wars machete order". Είναι λίγο πιο hardcore, προτείνει να μη δεις ποτέ το Ep.1, αλλά τα επιχειρήματά του είναι σωστά. Όλο αυτό ουσιαστικά γίνεται από τη μία για να μη φας το spoiler περί πατέρα και γιου εξ αρχής και καταστραφεί όλο το climax του Ep.5 (αν τα δεις 1, 2, 3, 4, 5, 6), και από την άλλη για να κλείσει η σειρά όπως πρέπει, με το 6 κι όχι με το 3 (αν τα δεις 4, 5, 6, 1, 2, 3).

Εγώ επιμένω ότι το 3 είναι εξαιρετικό, με ΠΟΛΥ δυνατές σκηνές, και φυσικά το origin story του αγαπημένου μας κακού.

Όσοι δεν το έχετε δει, δείτε και το Rogue One. Πάρα πολύ καλό, δένει υπέροχα τις 2 πρώτες τριλογίες, και η τελευταία σκηνή είναι απλά ανατριχιαστική.

nikos_abel
11/11/2021, 13:45
Όσοι δεν το έχετε δει, δείτε και το Rogue One. Πάρα πολύ καλό, δένει υπέροχα τις 2 πρώτες τριλογίες, και η τελευταία σκηνή είναι απλά ανατριχιαστική.

Το πρόβλημα ΕΙΝΑΙ το Rogue One. Είναι το χειρότερο όλων και με διαφορά...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
...επειδή ανέβασε τον πήχη τόσο μα τόσο ψηλά, που έκανε όλα τα υπόλοιπα να φαίνονται μπούρδες :lol:

nikos_abel
11/11/2021, 13:49
Αλλά άμα θέτε να ξαναδείτε τα Star Wars, να τα αφήσετε όλα πίσω και να πιάσετε το Mandalorian.

καρα 431994

(και περιμένουμε και το Boba Fett)

katsar
11/11/2021, 16:33
disney star wars και series;
no thanks :wave2:

nikos_abel
11/11/2021, 16:55
disney star wars και series;
no thanks :wave2:

Trust me.

katsar
11/11/2021, 17:01
Είδα το Mandalorian και κάποια από τα καινούργια star wars.
Ειδικά το Mandalorian μου φάνηκε το λιγότερο παιδικό ,δεν λέω άλλα να μην πω spoilers.
Μοναδική καλή στιγμή για εμένα η K.S :beer:
Γούστα είναι αυτά έτσι ,μην παρεξηγηθώ ,άλλος τσόπερ άλλος πίστας άλλος χώμα !!

BLiTzER
11/11/2021, 17:02
Η αλήθεια είναι ότι το Mandalorian μου φάνηκε χαζομαρούλα. Ναι, έχει αυτό το SW feel, οπότε μάλλον το εκτίμησαν οι fanboys, αλλά σεναριακά βρίσκεται λίγο κάτω από το 0, καμία συνοχή, καμία συνέχεια, κανένα ενδιαφέρον. Πήγαινε στον τάδε πλανήτη, πάρε μια αποστολή, συνάντησε έναν κακό, ολοκλήρωσε την αποστολή, πάμε στην επόμενη, rinse and repeat. Τίποτα από όλα αυτά δεν έχει καμία σημασία, δεν προωθεί κανένα bigger picture, κανείς δε νοιάζεται, και γενικά 0. Κάνει μόνο για να περνάει η ώρα. Οκ εμφανίστηκε ο Boba Fett και ο γνωστός Jedi στο τέλος για να κερδίσουν τις εντυπώσεις, αλλά, γενικά, και οι 2 σεζόν ήταν κατά 95% αδιάφορες σαν σειρές.

Μου θυμίζει λίγο τις τελευταίες σειρές της "Marvel" (το Loki δε βλέπεται, τόσο κρίμα) που δε θα με κρατούσαν ούτε 12 ετών. Το MCU πέθανε στο Endgame.

kouk
11/11/2021, 17:02
Το πρόβλημα ΕΙΝΑΙ το Rogue One. Είναι το χειρότερο όλων και με διαφορά...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
...επειδή ανέβασε τον πήχη τόσο μα τόσο ψηλά, που έκανε όλα τα υπόλοιπα να φαίνονται μπούρδες :lol:

Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω. Για μένα το καλύτερο σταρ γουορς το Ρογκ ουαν. Υπέροχο. Δεμένο πολύ ωραία, ούτε χάπι Εντ ούτε τίποτα.

telegonos
11/11/2021, 17:09
Endo με taxi , το preview διαφημιστικού βίντεο της microsoft είναι αυτό, σε αυτό το κείμενο κολλημένο (το μωβ περίγραμμα είναι δικό μου), εκεί βρήκαν να το κάνουν.

432004

Ερχεται, επιτέλους!

432005

ΟΚΤΑΝΙΟ
11/11/2021, 17:24
Συμφωνω, το Rogue One ειναι κα-τα-πλη-κτι-κο, σε αντιθεση με το Solo, το οποιο το βρηκα μετριο

Παντως να το παραδεχτουμε, η Disney καταφερε να τα κανει οσο πιο σκατα γινεται. Απο το Επισοδιο 7 το οποιο ηταν μια ακριβης αντιγραφη του 4 (κυριολεκτικα_), στο αδιαφορο 8, και εκει που λες οτι μετα απο τοσο κραξιμο, τοσο κΣεφτιλυκι, θα το σωσουν στο τελος με το 9, καταφερνουν και κΣεπερνουν σε βλακεια και ηλιθιοτητα και τα 2 προηγουμενα επεισοδια

Θεοι, τελος

Υγ. Ναι, τα 7-8-9 ειναι σκουπιδια. Ισως για καποια παιδακια που ακομα πανε σχολειο να τα βρηκαν ωραια, αλλα για οσουν μεγαλωσαν με SW , ηταν, ειναι και θα ειναι σκουπιδια

ΟΚΤΑΝΙΟ
11/11/2021, 17:29
Οποιος δε συμφωνεί μαζί μου, ευχαρίστως να του κόψω το δεξί χέρι με το φωτοσπαθο μου

432006

(ειναι σε κακη κατασταση γιατι μια πρωην μου (επιτρεπεται να πω πουτ@ν@?) μου το εσπασε)

nikos_abel
11/11/2021, 22:27
Η αλήθεια είναι ότι το Mandalorian μου φάνηκε χαζομαρούλα. Ναι, έχει αυτό το SW feel, οπότε μάλλον το εκτίμησαν οι fanboys, αλλά σεναριακά βρίσκεται λίγο κάτω από το 0, καμία συνοχή, καμία συνέχεια, κανένα ενδιαφέρον. Πήγαινε στον τάδε πλανήτη, πάρε μια αποστολή, συνάντησε έναν κακό, ολοκλήρωσε την αποστολή, πάμε στην επόμενη, rinse and repeat. Τίποτα από όλα αυτά δεν έχει καμία σημασία, δεν προωθεί κανένα bigger picture, κανείς δε νοιάζεται, και γενικά 0. Κάνει μόνο για να περνάει η ώρα. Οκ εμφανίστηκε ο Boba Fett και ο γνωστός Jedi στο τέλος για να κερδίσουν τις εντυπώσεις, αλλά, γενικά, και οι 2 σεζόν ήταν κατά 95% αδιάφορες σαν σειρές.

Μου θυμίζει λίγο τις τελευταίες σειρές της "Marvel" (το Loki δε βλέπεται, τόσο κρίμα) που δε θα με κρατούσαν ούτε 12 ετών. Το MCU πέθανε στο Endgame.

Διαφωνούμε σε όλα όμως!

BLiTzER
11/11/2021, 23:28
Ξεκάθαρος φανμπόης! :lol:

ΟΚΤΑΝΙΟ
12/11/2021, 08:50
Fanboy you said? Huh?

432014

karellen
12/11/2021, 10:15
Γατάκια.

432017

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
12/11/2021, 10:20
Fanboy you said? Huh?

432014

Αυτός είσαι αφου!

nikos_abel
12/11/2021, 11:08
Ξεκάθαρος φανμπόης! :lol:

Ουχί αγαπημένε μου. Στον πόλεμο μεταξύ SW vs ST π.χ., είμαι ορκισμένος υπέρ της Ομοσπονδίας.

Απλά αν δεις το πρώτο ποστ αυτού του νήματος, θα δεις ότι το SW είναι ο λόγος που αγάπησα
την ΕΦ (καλά, το SW είναι σκέτη φαντασία, you know what I mean).

Από εκεί και πέρα, τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη.

Το Mandalorian γμει και δέρνει, this is the way εξάλλου.
Η ομοιότητα δε με την MCU είναι προφανής (Favreau γαρ), όλα αυτά από το Iron Man ξεκινήσανε εξάλλου.
Όσο για το Loki, μόλις έκανες έναν εχθρό :lol:

Μπορώ να σου γράψω αναλύσεις επί αναλύσεων για αυτά, αλλά βαριέμαι.
Το νόημα δεν είναι να σε πείσω, άμα δεν καταλαβαίνεις το πρόβλημα είναι δικό σου :heartpound:

Υ.Γ. τι να πει και η γυναίκα, που έχει υποχρεωθεί να κάνει rerun ΟΛΟ το Star Trek franchise μιας
που το βλέπουμε με τον γυιο μου :lol:

katsar
12/11/2021, 13:39
Ωραίος!Πριν λίγες ημέρες τελείωσα ένα μεγάλο μαραθώνιο προβολών,είδα ξανά όλα τα ST+τις ταινίες και καπάκι BSG :-D
DS9 και τα μυαλά στα κάγκελα!!

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
12/11/2021, 15:00
Ωραίος!Πριν λίγες ημέρες τελείωσα ένα μεγάλο μαραθώνιο προβολών,είδα ξανά όλα τα ST+τις ταινίες και καπάκι BSG :-D

Κατάλαβα! Σεξ καθόλου κι εσυ ε???:lol:

nikos_abel
12/11/2021, 16:17

Είμαστε τώρα στα DS9 και Voyager (τα βλέπουμε με σειρά προβολής +τις TNG ταινίες), έχουμε αρχίσει και το ST Prodigy (καλά, παιδικό αυτό)
και αναμένουμε την 4η σαιζόν του Discovery (από εκεί κόλλησε και ήθελα να τα δει όλα) και το Strange New Worlds φυσικά.

BSG έχει πάρει αναβολή, πρέπει να τελειώσουν τα βασικά πρώτα :lol:

Κατάλαβα! Σεξ καθόλου κι εσυ ε???:lol:

Τι είναι αυτό το σεχ; Κάπου έχω ξανακούσει να μιλάνε για αυτό :lol:

AristidisZ
12/11/2021, 16:29
γατάκια...

432023

lospsi
15/11/2021, 10:43
Είδα χθες το Dune.

Πολύ ωραία ταινία, μου άρεσε! Με ενοχλεί βέβαια λίγο που έχει το ίδιο στυλ με τις περισσότερες ταινίες του είδους "Star Wars" (έρημοι και πολιτισμοί που προσομοιάζουν αραβικά κράτη, πομπώδης ενδυμασίες και εκδηλώσεις σε βαθμό αστειότητας, περίεργα οχήματα με μάλλον μηδαμινή πρακτικότητα κτλ). Παρόλα αυτά, εντυπωσιακά καλογυρισμένο, με ωραίο καστ, ωραία μουσική, θα το ξαναέβλεπα άνετα. Ελπίζω το 2ο μέρος να μην γίνει σούπα, η σκηνή στο τέλος _-edit μήπως κάνω spoiler- ήταν λίγο "κάπως". Θα μου πείτε, αν έτσι έχει γραφτεί στο βιβλίο τότε έτσι θα γίνει και στη ταινία.

Να γράψω εδώ ότι θεωρώ κορυφαία ταινια ΕΦ (τουάχιστον mainstream μιας και δεν είμαι πολύ ενημερωμένος) το Arrival, είχε μια τελείως διαφορετική προσέγγιση στο θέμα.

karellen
15/11/2021, 11:34
Να γράψω εδώ ότι θεωρώ κορυφαία ταινια ΕΦ (τουάχιστον mainstream μιας και δεν είμαι πολύ ενημερωμένος) το Arrival, είχε μια τελείως διαφορετική προσέγγιση στο θέμα.
Βάλε στην εξίσωση και το "Στενές επαφές τρίτου τύπου" του Σπίλμπεργκ.

Grafton 505
15/11/2021, 16:30

Βάλε στην εξίσωση και το "Στενές επαφές τρίτου τύπου" του Σπίλμπεργκ.

Να προσθέσω και το Contact του Ζεμέκις.

lospsi
15/11/2021, 17:00

Αυτό πρέπει να το ξαναδώ, όταν το είχα πρωτοδει ενώ σαν σενάριο ήταν ενδιαφέρον, σαν ταινία δεν με κράτησε, μου φάνηκε παρωχημένη. Η επιτυχία του Arrival έγκειται στο ότι ενώ είναι mainstream καλογυρισμένη ταινία, έχει και δυνατό σενάριο, πρωτότυπη προσέγγιση στο τι και πως μπορεί να είναι μια επαφή με εξωγήινα όντα.

karellen
15/11/2021, 17:05

Αν δεν έπαιζε και η σπαστικιά...

Grafton 505
15/11/2021, 19:52
Αυτό πρέπει να το ξαναδώ, όταν το είχα πρωτοδει ενώ σαν σενάριο ήταν ενδιαφέρον, σαν ταινία δεν με κράτησε, μου φάνηκε παρωχημένη. Η επιτυχία του Arrival έγκειται στο ότι ενώ είναι mainstream καλογυρισμένη ταινία, έχει και δυνατό σενάριο, πρωτότυπη προσέγγιση στο τι και πως μπορεί να είναι μια επαφή με εξωγήινα όντα.

To Arrival είναι όντως υπέροχο, αν και με ξίνισε ο τρόπος που έμαθε η πρωταγωνίστρια να αντιλαμβάνεται τον ''κυκλικό χρόνο''. Μου φάνηκε πρόχειρος, σαν να τους τελειώσαν οι ιδέες. Και το ότι θεωρώ ότι οι ειδικότητες των επιστημών, που στείλαν, θα έπρεπε να είναι άλλες.

Από την άλλη το contact προσπάθησε να εξηγήσει και να γεφυρώσει τις διαφορές μεταξύ εκκλησίας και επιστήμης. Δεν το πολυκατάφερε αλλά είναι επίσης καλή ταινία.

Αν δεν έπαιζε και η σπαστικιά...

Έλα ρε, καλή ήταν. Εμένα με άρεσε.

nikos_abel
18/11/2021, 12:36
Ε, να δείξω το κάτιτίς μου
432194

katsar
05/01/2022, 18:05
Καλησπέρα.
Τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ το ''DARK'' https://www.imdb.com/title/tt5753856/
Αρκετά καλό,Γερμανικό ,λίγο ζόρικο στην παρακολούθηση λόγο της γλώσσας και των ονομάτων ,ειδικά όταν αρχίζουν τα πολλά time travels.
Ουπς,spoiler.

''Once, Zhuang Zhou dreamed he was a butterfly, a butterfly flitting and fluttering about, happy with himself and doing as he pleased. He didn’t know that he was Zhuang Zhou.
Suddenly he woke up and there he was, solid and unmistakable Zhuang Zhou. But he didn’t know if he was Zhuang Zhou who had dreamt he was a butterfly, or a butterfly dreaming that he was Zhuang Zhou.''

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
05/01/2022, 19:03
Καλησπέρα.
Τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ το ''DARK'' https://www.imdb.com/title/tt5753856/
Αρκετά καλό,Γερμανικό ,λίγο ζόρικο στην παρακολούθηση λόγο της γλώσσας και των ονομάτων ,ειδικά όταν αρχίζουν τα πολλά time travels.
Ουπς,spoiler.

''Once, Zhuang Zhou dreamed he was a butterfly, a butterfly flitting and fluttering about, happy with himself and doing as he pleased. He didn’t know that he was Zhuang Zhou.
Suddenly he woke up and there he was, solid and unmistakable Zhuang Zhou. But he didn’t know if he was Zhuang Zhou who had dreamt he was a butterfly, or a butterfly dreaming that he was Zhuang Zhou.''

Καλο!Θα το ευχαριστηθείς! Κάποια στιγμή ίσως το χάνει λίγο αλλά μετά το ξαναβρίσκει! Θα σού αρέσει!

giorgosb
09/01/2022, 23:10
Καλησπέρα.
Ουπς,spoiler.

Πολύ καλό! Όπως τα πε ο Παπασούζας

katsar
22/01/2022, 07:06
Το είδα όλο τελικά.
Ανάμεικτα συναισθήματα.Από την μία έχει πολύ καλή υπόθεση,οι Φριτζιδες παίζουν ωραία,ωραίες μουσικές.
Από την άλλη νιώθω ότι με κούρασε,ένιωθα πως δεν προχωρούσε και άκουγα να λένε τα ίδια και τα ίδια για ολόκληρα επεισόδια.

Αν αξίζει να το δεις;Σίγουρα!

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
22/01/2022, 07:59
Το είδα όλο τελικά.
Ανάμεικτα συναισθήματα.Από την μία έχει πολύ καλή υπόθεση,οι Φριτζιδες παίζουν ωραία,ωραίες μουσικές.
Από την άλλη νιώθω ότι με κούρασε,ένιωθα πως δεν προχωρούσε και άκουγα να λένε τα ίδια και τα ίδια για ολόκληρα επεισόδια.

Καλημέρα! Εαν σου άρεσε το καράτε κιντ οταν είμασταν μικροί υπάρχει τωρα και το κομπρα και!
Με τους ίδιους ηθοποιούς! Αρκετα καλό! Εγω τωρα τελειώνω τη τρίτη σεζόν!

karellen
22/01/2022, 08:46
Πάτερ είπαμε επιστημονική φαντασία,το cobra kai πάει αλλού! :lol:

nikos_abel
22/01/2022, 08:58
Ως δημιουργός του θρεντ, θα το επιτρέψω το Cobra Kai γιατί είναι το Cobra Kai :lol:

nikos_abel
22/01/2022, 09:01
Το είδα όλο τελικά.

Η πρώτη σαιζόν με κράτησε με αγωνία. Τη δεύτερη την ξεκίνησα, αλλά ήδη το φιναλε της πρώτης με είχε ξενερώσει και εφόσον συνέχισε στο ίδιο γνωστό μοτίβο, την παράτησα.

Αλλά πολύ κλάψα ρε παιδί μου :lol:

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
22/01/2022, 09:03
Πάτερ είπαμε επιστημονική φαντασία,το cobra kai πάει αλλού! :lol:

Εγώ φίλε επιστημονική φαντασία θα το έλεγα γιατί αν δεις τη μιλφαρα που είναι γυναίκα του ασχημομουρη τού λαρουσο τότε θα πεις κι εσύ ότι μόνο σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας γίνεται :lol:

teogtp
22/01/2022, 09:05
Προτείνω την κορεάτικη σειρά του νετφλιξ"Θάλασσα της ηρεμίας"

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
22/01/2022, 10:32

Τώρα την τελείωσα! Μαπα τελείως!

teogtp
22/01/2022, 11:11

Γιατί ο αφορισμός πάτερ;

giorgosb
22/01/2022, 11:56
Η πρώτη σαιζόν με κράτησε με αγωνία. Τη δεύτερη την ξεκίνησα, αλλά ήδη το φιναλε της πρώτης με είχε ξενερώσει και εφόσον συνέχισε στο ίδιο γνωστό μοτίβο, την παράτησα.

Αλλά πολύ κλάψα ρε παιδί μου :lol:

Ισχύει, έκανε κοιλιά στην 2η σαιζόν, αλλά δώσε μια ευκαιρία, δες και την 3η που κλείνει και το στόρυ. Εμένα δεν μου έμεινε η κλάψα, αλλά η βροχή.. Πολλή βροχή, πλημμύρα!

Βλέπει κανείς το Manifest; Κλασσική αμερικανιά, με υποκριτική και αισθητική που ξεπηδά απο σειρές του 2000, αλλά για κάποιο λόγο κάθομαι κ το βλέπω.. :rolleyes:

McGyver
22/01/2022, 12:11
Βλέπει κανείς το Manifest; Κλασσική αμερικανιά, με υποκριτική και αισθητική που ξεπηδά απο σειρές του 2000, αλλά για κάποιο λόγο κάθομαι κ το βλέπω.. :rolleyes:

Εγώ...

karellen
22/01/2022, 12:15
Μόλις διάβασα το στόρυ λέω οκ εδώ είμαστε,Lost φάση κι έτσι.
Τελικά κατέληξε σε νιανιά, η σύζυγος του απολολώτα βρήκε γκόμενο,ο άλλος παντρεύτηκε την καλύτερη φίλη της εξαφανισθείσης,Τόλμη και Γοητεία εις το τετράγωνο.

nikos_abel
22/01/2022, 12:15

Ναι, το είδα!

Μάπα όχι, αλλά σίγουρα είχε και κάτι κουλά...

Ισχύει, έκανε κοιλιά στην 2η σαιζόν, αλλά δώσε μια ευκαιρία, δες και την 3η που κλείνει και το στόρυ.

Από τη στιγμή που το χρονικό παράδοξο πήγε και το έκανε..

...και καλά alternative universe κλπ, με ξενέρωσε. Μπορεί να στρώνει μετά αλλά δεν ψήνομαι ρε συ...

Εμένα δεν μου έμεινε η κλάψα, αλλά η βροχή.. Πολλή βροχή, πλημμύρα!

:lol:

Ούτε αυτό δεν ψήνομαι. Έχουν βγει σειράκλες με τέτοια παρόμοια στόρυ, είναι δύσκολο να βγει κάτι που θα πει κάτι νέο...

Π.χ. πάρα πολύ ενδιαφέρον είναι το Snowpiercer, "μιλάει" πολύ διαφορετικά.

nikos_abel
22/01/2022, 12:17
Εγώ...

Μπράβο! :lol:

Μόλις διάβασα το στόρυ λέω οκ εδώ είμαστε,Lost φάση κι έτσι.
Τελικά κατέληξε σε νιανιά, η σύζυγος του απολολώτα βρήκε γκόμενο,ο άλλος παντρεύτηκε την καλύτερη φίλη της εξαφανισθείσης,Τόλμη και Γοητεία εις το τετράγωνο.

Ε, κάτι τέτοιο φαντάζομαι.

Θέλετε πρωτότυπη και σχετικά νέα σειρά;

Resident Alien

karellen
22/01/2022, 12:21
Θα δοκιμάσω το Snow piercer Νικ αφού λές ότι είναι διαφορετικό,γιατί η ταινία δεν...

giorgosb
22/01/2022, 12:28

Resident Alien

Φαίνεται καλό..

telegonos
22/01/2022, 13:09
Είδα μόλις εχθές το Finch.

https://www.imdb.com/title/tt3420504/

Υπόθεση: Στο πολύ κοντινό μέλλον, μια ηλιακή έκλαμψη έχει καταστρέψει την ζωή στην Γη. Οι θερμοκρασίες είναι τύπου 65 βαθμοί Κελσίου, δεν υπάρχει στρώμα Οζοντος, και οι ακτινοβολίες του Ηλιου, ψήνουν κανονικά το δέρμα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ολα έχουν πεθάνει, και ελάχιστοι άνθρωποι επιζούν στα τελευταία τους.

Ο Φιντς, ένας αποφασισμένα μοναχικός αλλά πολυμήχανος επιζών, που ζει με το σκύλο του, κι ένα μικρό ρομπότ, ξέρει ότι είναι άσχημα άρρωστος, και αποφασίζει να φτιάξει ένα συναισθηματικά νοήμων ρομπότ, για να προστατεύει τον σκύλο του, αφού ο ίδιος πεθάνει, ενώ προσπαθεί από τις κεντρικές πολιτείες, να φτάσει στο Σαν Φραντζίσκο στην Golden Gate Bridge.

Μοιάζει με Wall-e, τα σκηνικά της πόλης στην αρχή μοιάζουν μέχρι και τα πλάνα ένα προς ένα, ο Tom Hanks παίζει ένα ρόλο πολύ κοντά σε αυτόν στον Ναυαγό, η ταινία είναι χάρμα οφθαλμών, είναι σχετικά επιστημονικοφανής (δεν έχει μεγάλες επιστημονικές ανακρίβειες) και έχει και υπόσχεση για happy end στο τέλος.

trailer εδώ >>> https://www.youtube.com/watch?v=-0bYWnP3jH4

review SPOILERS από τους πάντα καλούς cineσυμπόσιους εδώ >>> https://youtu.be/pDzTBCZf21E

Υπέροχη ερημιά (δως μου ερημιά και την ψυχή μου πάρε), υπέροχος Tom Hanks, καταπληκτικό στήσιμο της ταινίας, ωραία μουσική, καλογραμμένη σχέση πατέρα-γιού και όσο πρέπει κριτική στην ανθρωπότητα.

Να το δείτε.

lospsi
22/01/2022, 13:41
Μου φάνηκε τελείως χάλια ταινία. Τίποτα το ενδιαφέρον, την είδα στο γρήγορο από ένα σημείο και μετά...

telegonos
22/01/2022, 14:10
Μου φάνηκε τελείως χάλια ταινία. Τίποτα το ενδιαφέρον, την είδα στο γρήγορο από ένα σημείο και μετά...

Ξέρεις τι λένε για αυτόν που βρίσκει φιλοσοφία διαβάζοντας ακόμα μια απόδειξη ταμειακής μηχανής και εκείνον που βλέπει τον Πολίτη Κέιν και λέει τι βλακεία ήταν αυτό, ε;

Grafton 505
22/01/2022, 16:11
Λοιπόοοοοοοοον .........

είδα το The Matrix 4 ressurections ...........

ουφφφφφ :(

τέτοια χαμένη ευκαιρία ..... κρίμα .....

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
22/01/2022, 22:24
Γιατί ο αφορισμός πάτερ;

Έχει πολλές κακογυρισμενες σκηνές και γενικά δε δείχνει να έχει πέσει χρήμα! Το κουράζει πολύ καθος το πάει αργά για να σού δώσει να καταλάβεις!
Γνώμη μου!

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
22/01/2022, 22:27
Ισχύει, έκανε κοιλιά στην 2η σαιζόν, αλλά δώσε μια ευκαιρία, δες και την 3η που κλείνει και το στόρυ. Εμένα δεν μου έμεινε η κλάψα, αλλά η βροχή.. Πολλή βροχή, πλημμύρα!

Είδα το μανιφεστ!Ολα καλά μέχρι που άρχισε να το γυριζει σε καθαρά αστυνομικο!Αν ήθελα αστυνομικο θα έβλεπα αστυνομικο! Αυτοτελή περιπέτειες με πλοκή ντετέκτιβ!Το παράτησα στη δεύτερη σεζόν!

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
22/01/2022, 22:29
Μπράβο! :lol:

Ε, κάτι τέτοιο φαντάζομαι.

Resident Alien

Resident alien????Καλο ακούγεται!

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
22/01/2022, 22:33
Είδα μόλις εχθές το Finch.

https://www.imdb.com/title/tt3420504/

Υπόθεση: Στο πολύ κοντινό μέλλον, μια ηλιακή έκλαμψη έχει καταστρέψει την ζωή στην Γη. Οι θερμοκρασίες είναι τύπου 65 βαθμοί Κελσίου, δεν υπάρχει στρώμα Οζοντος, και οι ακτινοβολίες του Ηλιου, ψήνουν κανονικά το δέρμα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ολα έχουν πεθάνει, και ελάχιστοι άνθρωποι επιζούν στα τελευταία τους.

Ο Φιντς, ένας αποφασισμένα μοναχικός αλλά πολυμήχανος επιζών, που ζει με το σκύλο του, κι ένα μικρό ρομπότ, ξέρει ότι είναι άσχημα άρρωστος, και αποφασίζει να φτιάξει ένα συναισθηματικά νοήμων ρομπότ, για να προστατεύει τον σκύλο του, αφού ο ίδιος πεθάνει, ενώ προσπαθεί από τις κεντρικές πολιτείες, να φτάσει στο Σαν Φραντζίσκο στην Golden Gate Bridge.

Μοιάζει με Wall-e, τα σκηνικά της πόλης στην αρχή μοιάζουν μέχρι και τα πλάνα ένα προς ένα, ο Tom Hanks παίζει ένα ρόλο πολύ κοντά σε αυτόν στον Ναυαγό, η ταινία είναι χάρμα οφθαλμών, είναι σχετικά επιστημονικοφανής (δεν έχει μεγάλες επιστημονικές ανακρίβειες) και έχει και υπόσχεση για happy end στο τέλος.

trailer εδώ >>> https://www.youtube.com/watch?v=-0bYWnP3jH4

review SPOILERS από τους πάντα καλούς cineσυμπόσιους εδώ >>> https://youtu.be/pDzTBCZf21E

Υπέροχη ερημιά (δως μου ερημιά και την ψυχή μου πάρε), υπέροχος Tom Hanks, καταπληκτικό στήσιμο της ταινίας, ωραία μουσική, καλογραμμένη σχέση πατέρα-γιού και όσο πρέπει κριτική στην ανθρωπότητα.

Να το δείτε.

Που το είδες αυτό το διαμάντι?Είναι στο στιλ μου και ο τομ χανκς είναι αγαπημένος...

lospsi
24/01/2022, 07:06
Ξέρεις τι λένε για αυτόν που βρίσκει φιλοσοφία διαβάζοντας ακόμα μια απόδειξη ταμειακής μηχανής και εκείνον που βλέπει τον Πολίτη Κέιν και λέει τι βλακεία ήταν αυτό, ε;

Όχι, δεν γνωρίζω τι λένε.

Τι να πω, να έπεσα τόσο έξω? Ίσως...
Ελπίζω πάντως να μην προσβλήθηκες επείδη είπα ότι μου φάνηκε χάλια μια ταινία που σε εντυπωσιάσε.

Τώρα, να γράψω ότι και το Matrix 4 μου φάνηκε τελείως μούφα επίσης ή θα φάω μπαν από το συγκεκριμένο νήμα?:D

nikos_abel
24/01/2022, 07:25
Τώρα, να γράψω ότι και το Matrix 4 μου φάνηκε τελείως μούφα επίσης ή θα φάω μπαν από το συγκεκριμένο νήμα?:D

Μπαν δε θα φας :lol: αλλά μπορώ να γράφω ώρες για το γιατί ήταν καλό, αλλά και γιατί κάποιοι θεωρούν ότι δεν ήταν (και έχουν άδικο :D)

Grafton 505
24/01/2022, 12:16
Μπαν δε θα φας :lol: αλλά μπορώ να γράφω ώρες για το γιατί ήταν καλό, αλλά και γιατί κάποιοι θεωρούν ότι δεν ήταν (και έχουν άδικο :D)

Για πε ..... :a014:

Acacius
25/01/2022, 03:31
Την καλύτερη κριτική της ταινίας την έκανε ο θεούλης ο Ζίζεκ

433671

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
19/02/2022, 21:55
Είδα τελικά όλα τα επεισόδια του Raised by wolves,εξαιρετικό μπορώ να πω σαν σύνολο.
9/10 από εμένα.

Ξεκίνησα τον δεύτερο κύκλο! Πολύ καλό! Εχω δει 3 επεισόδια! Το ενα καλύτερο από το άλλο!
ΤΙ ΣΕΙΡΑ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΉ

katsar
19/02/2022, 22:51
Περιμένω να ολοκληρωθεί η δεύτερη σεζόν για να τα δω όλα μαζί :a014:
sci-fi για ενήλικες όπως το χαρακτήρισε κάποιος :wave2:

Volpad
19/02/2022, 23:11
Να δείτε το peacemaker.

Τέτοιους διαλόγους δεν έχω ξαναδεί σε σειρά...

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
20/02/2022, 06:24
Περιμένω να ολοκληρωθεί η δεύτερη σεζόν για να τα δω όλα μαζί :a014:
sci-fi για ενήλικες όπως το χαρακτήρισε κάποιος :wave2:

Όντως ρε πστ μου!!!

Grafton 505
27/02/2022, 18:46
Είδα το Ghostbusters : Afterlife.

Πολύ καλό. Δείτε το άφοβα. :a014:

Και το κερασάκι στην τούρτα, οι σκηνές μετά τους τίτλους τέλους !!! :lol:

katsar
09/09/2022, 00:54
Έτος 2250.Διαστημικός σταθμός Babylon 5.

438052
438053
438054
438055
438056
438057
438058

θέλω και εγώ αυτό το Minbari power source (συγνώμη για το σεντόνι :wave2: ) :lol:
edit η μόνη ένστασης ,διπλό ramair στη μούρη είχε από το 93 κ μετά αλλά τόσα χρόνια μετά έπεσε κοντά ο τύπος :lol:

karellen
09/09/2022, 07:59
:lol::lol: