PDA

View Full Version : ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ και όχι μονο

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Sapadak
15/01/2015, 15:51
Μιλωντας για κυβους, τι θυμηθηκα...

(οχι τον κυβο των Μποργκ)

329763
??

MISKIN
15/01/2015, 17:24
Το blair το είχα δει ανυποψίαστος οπότε το είχα ευχαριστηθεί (και τρομάξει)

Το paranormal δεν το έχω δει (και δε νομίζω ότι πρόκειται)

Και το the thing λείπει και το evile dead και το invasion of the body snatchers (το ορίτζιναλ) και άλλα πολλά,
αλλά η λίστα είναι για ποια πραγματικά σε τρόμαξαν, όχι κάτι άλλο.
Αλλιώς θα έβαζα και την ανθολογία του :a012: Κρίστοφερ Λη (http://lolsnaps.com/funny/55850/) ως Δράκουλα, που όταν τα είχα δει σε τρυφερή ηλικία
έκανα μέρες να κοιμηθώ σαν άνθρωπος - αυτό δεν τα κάνει πραγματικά τρομακτικά.

Και θα πρόσθετα το εκπληκτικό Hellbound: Hellraiser II (http://en.wikipedia.org/wiki/Hellbound:_Hellraiser_II) το οποίο ΔΕΝ είδα σε τρυφερή ηλικία (20-22 χρονώ γομάρι ήμουν; ) ένα
βράδυ στη τηλεόραση μεταμεσονύκτια και μόλις τελείωσε αναρωτιόμουν πως θα διέσχιζα το διάδρομο του σπιτιού από το καθιστικό
ως τη κρεββατοκάμμαρα για να πάω να κοιμηθώ (ε, είχα πιει και κάτι ψιλά, ήμουν και μόνος στο σπίτι, δεν ήθελα πολύ
να βλέπω παντού κύβους :lol: )

Το Hellraiser (http://en.wikipedia.org/wiki/Hellraiser) είναι ο κύριος λόγος που σταμάτησα να βλέπω ταινίες τρόμου. Από τότε είδα μόνο το The Ring (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Ring_(2002_film)) με παρέα μέρα μεσημέρι. Πάλι όμως χαλάστηκα.

kostas777
15/01/2015, 18:34
Το Hellraiser (http://en.wikipedia.org/wiki/Hellraiser) είναι ο κύριος λόγος που σταμάτησα να βλέπω ταινίες τρόμου. Από τότε είδα μόνο το The Ring (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Ring_(2002_film)) με παρέα μέρα μεσημέρι. Πάλι όμως χαλάστηκα.

Σου έπεσε βαρύς ο Clive Barker; Είναι φοβερός πάντως και τα βιβλία του απίστευτα. Παίξε το Undying ;)

Μικe777
15/01/2015, 18:50
το πιο αρρωστο που εχω δει ειναι οι μαρτυρες παντως..
γαλλικο..μιλαμε οτι πιο αρρωστο..:D

nikos_abel
15/01/2015, 21:10
Μιλωντας για κυβους, τι θυμηθηκα...

(οχι τον κυβο των Μποργκ)

Εννοείς κνόρ;

:lol:

nikos_abel
19/01/2015, 17:52
Αυτό που δεν έχω άκομα καταφέρει να εξηγήσω (να το συλλάβει το μυαλό του δηλαδή) είναι ότι αν σκάσει τώρα ένα άστρο π.χ. στην Ανδρομέδα, εμείς θα το δούμε σε μερικές χιλιάδες χρόνια. Να αντιληφθεί δηλαδή ότι ο χρόνος στο σύμπαν, λόγω αποστάσεων, έχει διαφορές, είναι και αυτός μια διάσταση. Δε κατάλαβε ότι αυτό που έβλεπε στη φώτο ή στον ουρανό (ένα άστρο, ας πούμε), ίσως αυτή τη στιγμή που του εξηγούσα να μην υπήρχε.
Μια νοημοσύνη που δε θα μπορούσα να την αντιληφθώ ακόμα και μπροστά στα μάτια μου το 2015 στο Πλανήτη Γη, σίγουρα θα την αντιλαμβανόμουν όταν ήταν στο παρελθόν της που θα ήταν πιο κοντά σε αυτό που μπορώ να αντιληφθώ τώρα. :plaf:(τι είπα, ούτε γω το κατάλαβα, κάτσε να το ξαναδιαβάσω). Θέλω να πω ότι όλα στο κόσμο (και ο ίδιος ο κόσμος) έχουν παρελθόν, παρόν και μέλλον. Άρα κάποια στιγμή στο παρελθόν η ανώτερη νοημοσύνη, δεν ήταν και τόσο ανώτερη.

Υ.Γ. Μάλλον με επηρέασε ο Υπερίων που διάβαζα τελευταία, τι να πω... :sick:

Δεν σε ξεχασα, απλά δεν είχα χρόνο.

Καταρχήν, αν κάποιο άστρο σκάσει στο γαλαξία της ανδρομέδας, θα το δούμε 2.500.000 χρόνια μετά. 'Αρα, αν υπάρχει κάτι παρομοιο με μας εκεί τώρα, ουσιαστικά είναι αδύνατο να το μάθουμε, όπως και αυτοί για μας.
Με τους "Ανδρομένιους" είτε θα συναντηθούμε μετά από πολλάααααα, πάρα πολλάαααααα χρόνια, τότε που δεν θα είμαστε ακριβώς πια άνθρωποι, είτε κάποιος από τους 2 μας με κάποιο τρόπο θα ξεπεράσει το εμπόδιο c (http://en.wikipedia.org/wiki/Speed_of_light)
(π.χ. όπως εδώ -> κλικ (https://www.youtube.com/watch?v=J3BvHp8ukF4) πήγανε στη γειτόνισα και κοίτα τι πάθανε οι χριστιανοί :lol: )

Από την άλλη, δεδομένου ότι όλα δείχνουν για την ύπαρξη αυτής της μυστήριας "σκοτεινής ύλης", σκέψου ότι το 90τόσο % του σύμπαντος δεν μπορούμε καν να το αντιληφθούμε, πέραν της βαρύτητας.
Πόσα άλλα πράγματα δηλαδή μας διαφεύγουν, καθώς είμαστε ουσιαστικά παγιδευμένοι στο έλεος του φωτός, του ήλιου (όλων των ήλιων δηλαδή) και δε παίρνουμε γραμμή τι είναι το συντριπτικά περισσότερο από
αυτό που ζούμε.

(αχ, ο Ισαάκ και ο Αλβέρτος, πόσο ασχοληθήκαν με αυτή τη βαρύτητα εκτος από το φως, κάτι πρέπει να μας λέει αυτή η εμμονή τους.
Για αυτό τρώω τόσο πολύ, για να έχω μεγαλύτερη βαρύτητα, εγώ και ο λόγος μου :lol: )

nikos_abel
19/01/2015, 17:54
Οι εξωγήινοι είναι σα το Θεό. Κανείς δε μπορεί να αποδείξει την ύπαρξή τους και το αντίθετο, κανείς δε μπορεί να αποδείξει ότι δεν υπάρχουν.

Α και πρόσεξε μη μου χαλάσεις το θρεντ κακομοίρη μου, μετά δε σε σώσει ούτε θεός, ούτε εξωγήϊνος :lol:

MISKIN
19/01/2015, 18:08
Δεν σε ξεχασα, απλά δεν είχα χρόνο.

Καταρχήν, αν κάποιο άστρο σκάσει στο γαλαξία της ανδρομέδας, θα το δούμε 2.500.000 χρόνια μετά. 'Αρα, αν υπάρχει κάτι παρομοιο με μας εκεί τώρα, ουσιαστικά είναι αδύνατο να το μάθουμε, όπως και αυτοί για μας.
Με τους "Ανδρομένιους" είτε θα συναντηθούμε μετά από πολλάααααα, πάρα πολλάαααααα χρόνια, τότε που δεν θα είμαστε ακριβώς πια άνθρωποι, είτε κάποιος από τους 2 μας με κάποιο τρόπο θα ξεπεράσει το εμπόδιο c (http://en.wikipedia.org/wiki/Speed_of_light)
(π.χ. όπως εδώ -> κλικ (https://www.youtube.com/watch?v=J3BvHp8ukF4) πήγανε στη γειτόνισα και κοίτα τι πάθανε οι χριστιανοί :lol: )

Από την άλλη, δεδομένου ότι όλα δείχνουν για την ύπαρξη αυτής της μυστήριας "σκοτεινής ύλης", σκέψου ότι το 90τόσο % του σύμπαντος δεν μπορούμε καν να το αντιληφθούμε, πέραν της βαρύτητας.
Πόσα άλλα πράγματα δηλαδή μας διαφεύγουν, καθώς είμαστε ουσιαστικά παγιδευμένοι στο έλεος του φωτός, του ήλιου (όλων των ήλιων δηλαδή) και δε παίρνουμε γραμμή τι είναι το συντριπτικά περισσότερο από
αυτό που ζούμε.

(αχ, ο Ισαάκ και ο Αλβέρτος, πόσο ασχοληθήκαν με αυτή τη βαρύτητα εκτος από το φως, κάτι πρέπει να μας λέει αυτή η εμμονή τους.
Για αυτό τρώω τόσο πολύ, για να έχω μεγαλύτερη βαρύτητα, εγώ και ο λόγος μου :lol: )

Η σκοτεινή ύλη υποτίθεται εξηγεί ορισμένες ανωμαλίες στην κίνηση των γαλαξιών, οι οποίες όμως ερμηνεύονται και με διαφορετικές υποθέσεις. Μη με ρωτήσεις ποιες, δε γνωρίζω. Απλώς αναφέρω ότι μιλάμε για υποθέσεις.

Α και πρόσεξε μη μου χαλάσεις το θρεντ κακομοίρη μου, μετά δε σε σώσει ούτε θεός, ούτε εξωγήϊνος :lol:

Μπαα δε τσίμπησε κανείς... :cry:
Ασχολούνται με το τσιπρα τώρα... :tooth:

nikos_abel
19/01/2015, 18:21
Η σκοτεινή ύλη υποτίθεται εξηγεί ορισμένες ανωμαλίες στην κίνηση των γαλαξιών, οι οποίες όμως ερμηνεύονται και με διαφορετικές υποθέσεις. Μη με ρωτήσεις ποιες, δε γνωρίζω. Απλώς αναφέρω ότι μιλάμε για υποθέσεις.

Ποιες ανωμαλίες βρε, αφού επεκτείνεται ενώ έπρεπε να συστέλεται, θα μας τρελάνει λέμε το σύμπαν :lol:

kostas777
19/01/2015, 19:08
Ποιες ανωμαλίες βρε, αφού επεκτείνεται ενώ έπρεπε να συστέλεται, θα μας τρελάνει λέμε το σύμπαν :lol:

Εκεί που κάποτε ο κόσμος πίστευε ότι ο ήλιος και ο ουρανός γυρνούσαν γύρω από τη γή, αυτό αποδείχθηκε λάθος. Τελικά εμείς γυρνάμε γύρω από (έναν) Ήλιο και το σύμπαν όπου φύγει φύγει από μας από όλες τις μεριές :D

Cpt. Haddock
19/01/2015, 19:20
Εκεί που κάποτε ο κόσμος πίστευε ότι ο ήλιος και ο ουρανός γυρνούσαν γύρω από τη γή, αυτό αποδείχθηκε λάθος. Τελικά εμείς γυρνάμε γύρω από (έναν) Ήλιο και το σύμπαν όπου φύγει φύγει από μας από όλες τις μεριές :D

Τελικα ειχαν μια βαση οι γεωκεντρικες θεωριες, μια και το ορατο συμπαν ειναι μια σφαιρα με κεντρο εμας και ακτινα μερικα δισ ετη φωτος. Απο εκει και περα, το συμπαν καλα κανει και φευγει απο κοντα μας :lol:

karellen
19/01/2015, 21:49
Μιας και αναφέρθηκε η Ανδρομέδα: http://www.scoopwhoop.com/news/wow-nasa/?ref=social&type=fb&b=0

MISKIN
19/01/2015, 22:11
Μιας και αναφέρθηκε η Ανδρομέδα: http://www.scoopwhoop.com/news/wow-nasa/?ref=social&type=fb&b=0

Ουπς σε πρόλαβα! :a17:

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=119033&page=53&p=2546684&viewfull=1#post2546684

nikos_abel
20/01/2015, 06:43
Ουφ παιδιά, τι ημερομηνία έχουμε; Μόλις βγήκα από τον ατέρμονα βρόγχο :lol:

nikos_abel
04/02/2015, 21:10
Επιτέλους, επιτέλους, ΑΜΕΑ (κουλάδι), θα βγει όπου νάναι

http://www.imdb.com/title/tt4146128/synopsis?ref_=ttt_ov_pl

Μικe777
04/02/2015, 21:23
εγω περιμενω το νεο Mad..MAX..:a016::a015:
http://youtu.be/YWNWi-ZWL3c?t=7s

Bob_o_mastoras
04/02/2015, 22:02
εγω περιμενω το νεο Mad..MAX..:a016::a015:
http://youtu.be/YWNWi-ZWL3c?t=7s

Νεο Mad Max???

Φακ Γεα!!! :D

Cpt. Haddock
25/02/2015, 13:02
Δεν ειναι επιστημονικη φαντασία, αλλα έχει πλάκα. Κατα την επιστροφη τους απο τη Σεληνη, το πληρωμα του Απολλωνα 11, υπέβαλε δηλωση στο Τελωνειο της Χαβάης. Δηλωσαν σαν φορτίο σεληνιακες πέτρες και σκονη.

Στοιχεία ταξιδιού: Ακρωτηριο Κένεντι - Χαβάη με... ενδιαμεση σταση στη Σελήνη. Η γραφειοκρατία ειναι θεος :lol:

331720

nikos_abel
25/02/2015, 13:11
Θεικόν!!!!!

Μανολης67
25/02/2015, 18:51
Τρολλιά?

argiris34
25/02/2015, 19:14
Δεν ξερω αν εχειπει μωριτερα predestinarion με τον ethan hook δεν ει αι κακο δεν λεω τιποτε αλλο για να μην χαλασω το σασπενσ

amyroukai
25/02/2015, 19:32
Δεν ξερω αν εχειπει μωριτερα predestinarion με τον ethan hook δεν ει αι κακο δεν λεω τιποτε αλλο για να μην χαλασω το σασπενσ
Πιο ανώμαλο σενάριο δεν έχω δει ποτέ. Ποτέ. Μα ποτέ.

teogtp
25/02/2015, 19:42

Το σεναριο ειναι απαντηση στο κλασσικο "Σαλτα και Γ@μησου!"
:bawl:

argiris34
25/02/2015, 21:10

Ναι αλλα σε βαζει σε τρελλο τριπακι

nikos_abel
25/02/2015, 21:15
Δεν το είχα υπόψιν. Στα πολύ μαστ επομένως.

Ethan Hawke δε, μορφή και απόλαυση. Παιζόταν κάποτε να κάνει και τον νέο Χαν Σόλο σε ένα σπιν οφ αν θυμάμαι καλά...

7Tolis
26/02/2015, 00:02

εχμ χμ...Memento

Μικe777
26/02/2015, 01:45
εχμ χμ...Memento

Οι κορυφαίες ταινίες “mind-fuck”

01. Predestination
02. Fight Club
03. Primer
04. Inception
05. Shutter Island
06. The Prestige
07. The Illusionist
08. Memento
09. Triangle
10. The Game
11. Twelve Monkeys
12. Dark City
χωρις συγκεκριμενη σειρα προτιμησης..;)

nikos_abel
26/02/2015, 07:44

01. Predestination
02. Fight Club
03. Primer
04. Inception
05. Shutter Island
06. The Prestige
07. The Illusionist
08. Memento
09. Triangle
10. The Game
11. Twelve Monkeys
12. Dark City

Αν και η λίστα είναι πολύ καλή, θα έβαζα μέσα και το matrix, ασχέτως αν έχει κατακλέψει τα πάντα.

karellen
26/02/2015, 07:55
Επιτέλους, επιτέλους, ΑΜΕΑ (κουλάδι), θα βγει όπου νάναι

http://www.imdb.com/title/tt4146128/synopsis?ref_=ttt_ov_pl

Νίκο τώρα είδα το ποστ σου!

karellen
26/02/2015, 07:56

01. Predestination
02. Fight Club
03. Primer
04. Inception
05. Shutter Island
06. The Prestige
07. The Illusionist
08. Memento
09. Triangle
10. The Game
11. Twelve Monkeys
12. Dark City

Πρόσθεσε και το Edge of Tomorrow.

argiris34
26/02/2015, 08:46
Επίσης δεν ξέρω άν έχει αναφερθεί βγήκε ο πιλότος του the man in the high castle από το γνωστό βιβλίο του Dick παραγωγή riddley scott, απότα amazon studios, πολύ καλός πήρε έγκριση για φουλ σαιζόν

@nikos abel hooke hawke άτοιμο τ9 μας κανεις ξεφτίλα

nikos_abel
26/02/2015, 19:33
Νίκο τώρα είδα το ποστ σου!

Αφού το είδες μια χαρά

Πρόσθεσε και το Edge of Tomorrow.

Εντάξει, πολύ καλό αλλά όχι και Dark City

Επίσης δεν ξέρω άν έχει αναφερθεί βγήκε ο πιλότος του the man in the high castle από το γνωστό βιβλίο του Dick παραγωγή riddley scott, απότα amazon studios, πολύ καλός πήρε έγκριση για φουλ σαιζόν

Σοβαρά; Ορμάω!!!

@nikos abel hooke hawke άτοιμο τ9 μας κανεις ξεφτίλα

:lol:

Cpt. Haddock
27/02/2015, 19:26
Live long and prosper.... :(

331809

amyroukai
27/02/2015, 19:27
Μολις το διαβασα γτμ... :(

fkol k4
27/02/2015, 21:12
Live long and prosper.... :(

:( :(

foogr01
27/02/2015, 22:06
R.I.P.

nikos_abel
28/02/2015, 09:07
Όχι.

nikos_abel
28/02/2015, 10:47
Όχι.

(Ε μα βέβαια, με τόσα τσιγάρα.....)

Μικe777
28/02/2015, 13:23
(Ε μα βέβαια, με τόσα τσιγάρα.....)
οντως..αλλα το χε κοψει!διαβασα 30 χρονια..
παρολα αυτα η ζημια ειχε γινει!Βλεπεις!!!
Χ.Α.Π..
εφυγε ομως στα 83!μεγαλη μορφη!
R.I.P..:(

Cpt. Haddock
28/02/2015, 13:26
.......

331828

nikos_abel
28/02/2015, 17:34
Ας αλαφρύνουμε λίγο με την αναμονή

Λίγα φρέιμς παραπάνω

https://www.youtube.com/watch?v=oVrefxF0Xxg

nikos_abel
28/02/2015, 18:45

Το είδα, ωραίο, ωραίο!!!! :a18:

argiris34
28/02/2015, 19:56
Το είδα, ωραίο, ωραίο!!!! :a18:

Αντε τώρα να περιμενεις τηνφουλ σεζον

teogtp
01/03/2015, 00:26
Ας αλαφρύνουμε λίγο με την αναμονή

Λίγα φρέιμς παραπάνω

https://www.youtube.com/watch?v=oVrefxF0Xxg

Πολυ καλο για fan made trailer!

Μανολης67
07/03/2015, 21:06
Το περιμένουμε....

Ex Machina

https://www.youtube.com/watch?v=EoQuVnKhxaM

argiris34
17/03/2015, 08:33
Είδα επιτέλους το interstellar πρωτη φορά έβαλα βαθμολογία στο IMDb άψογο

nikos_abel
22/03/2015, 17:02
Το είδα και εγώ. Έχω πολλά να πω αλλά συνολικά ήταν πολύ μέτριο. Σε όλα όμως.

nikos_abel
23/03/2015, 11:59
Λίγα λόγια τώρα, αργότερα ίσως πω και περισσότερα...

Δυστυχώς το είδα και έχω να πω χειρότερα από εσάς. Ήθελα πραγματικά να τη δω και να γυρίσω να πω σε όλους τους επικριτές, "να ζωντόβολα, εδω και εδώ και εδώ σας ξεφυγαν αυτά και αυτά και αυτά, τι θάβετε αυτό που δεν καταλαβαίνετε;"

Με κράτησε κάπως το θέμα πατέρα - κόρης. Αυτό που κάποιους τους ξενέρωσε, ήταν το, ας πούμε καλό της υπόθεσης. Επειδή είμαι πατέρας και τον ένιωθα ίσως.

Τα εφέ, ποια εφέ; Τι σχέση έχουν τα εφέ; Ιστορία έχεις να πεις ρε φίλε; Τα εφέ μια χαρά ήταν. Αλλά τα εφέ εφόσον έχουν ρεαλισμό, πρέπει να στηρίζουν και ρεαλιστικά πράγματα στην ιστορία (βλ. The man from earth. Ούτε ένα εφέ και είναι από τις καλύτερες ταινίες Ε.Φ. που έγιναν ποτέ).

Για να φύγει από τη γη ένα σατλ, αυτά τα γαμ..τα που είχανε στη ταινία, θέλανε ένα πύραυλο, ΝΑ με το συμπάθειο. Μετά αυτό προσθαλασσώνεται σε έναν πλανήτη με 30% περισσότερη βαρύτητα και με τα ρουκετάκια της κακιάς ώρας κατορθώνει και φεύγει στο τσακ πριν το αρπάξει ένα γιγάντιο κύμα; :plaf:

Οι παραδοχές στη σχετικότητα μας πείραξαν; Αποτυχία στα βασικά υπήρχε.

Ο άλλος είχε ατμόσφαιρα με αμμωνία και αντί να κυκλοφορεί με έναν αναπνευστήρα, κουβαλούσε μια στολή 100 κιλά σαν πόντιος.:uplate:

Αμ το άλλο; Το οξυγονο; Που βρέθηκε το οξυγόνο και στους 3 πλανήτες; Ο ένας είχε νερό, πάει στο καλό, ας το καταπιούμε. Ο επόμενος δεν είχε ούτε μια παπαρούνα. Ο τρίτος, μια σκονισμένη έρημος. Πες βρε συ κάτι, στήριξέ το κάπως, μια χαζομάρα. Στο Pandorum μας έδειξε και λίγο τον προορισμό, άσχετο αν τελικά το θέμα ήταν άλλο και αναλώθηκε στα ζόμπι...:alien:

Και ένας τυπάκος κάθεται μόνος του 23 χρόνια παρακαλώ και μελετά τη μαύρη τρύπα. Και δεν έχει σαλτάρει εντελώς :dizzy: Τουλάχιστον ο Μανν έπεσε για ύπνο μόλις τα είδε όλα, δεν κάθησε να αποτρελαθεί. Που είναι η ταινιάρα το Moon....

Για τη μαύρη τρύπα, δεν θα σχολιάσω τίποτα, ατό που βλέπαμε ήταν μια "ερμηνεία" αυτού που θα μπορούσε ένα τετρασδιάστατο ον να κατανοήσει, οπότε δεν χωράει και πολλά σχόλια. Όμως - και πάλι - να μη θυμάται ότι η κόρη του του μετεφερε το STAY και να παλεύει να βρει τρόπο να της το πει με μορς, ενώ ήδη το ήξερε, ε, αυτό ήταν ντόινγκ.

Λυπάμαι. Λυπάμαι γιατί το θεμα έιχε (και έχει) τρομερές δυνατότητες και απέτυχε σε όλα τα επίπεδα. Αργότερα ίσως κάτσω και γράψω πολύ περισσότερα, αναλύσω και άλλα σημεία, αλλά τώρα έχω εκνευριστεί (τόσο που βαριέμαι να διορθώσω τα ορθογραφικά μου πιο πάνω).

Θα προσθέσω μόνο ότι ΔΕΝ μπορώ, ΔΕΝ τολμώ να πω "μου άρεσε" γιατί έτσι είναι σαν να του δίνω αξία.
Αν πέρασα 3 όχι εντελώς χαμένες ώρες, δε σημαίνει ότι έπιασε την ουσία που διαφήμιζε ότι προσπαθεί να αγγίξει.
Όπως είπε πολύ νωρίτερα και Ελ Χυμαδόρ, στη πραγματικότητα το Αρμαγελαδόν ήταν πολύ καλύτερο τελικά,
εμένα τουλάχιστον με είχε πιάσει εντελώς απροετοίμαστο.

teogtp
23/03/2015, 12:10
Η μεγάλη πατάτα είναι οτι στην αρχή βλέπουμε οτι ανακαλύπτει την μυστική βάση τις nasa που του υπέδειξε στο τέλος ο εαυτός του!!!!!!
:cry:

stam2
23/03/2015, 12:21
Βασικά αυτό που λες νομίζω είναι αυτό που ισχύει σχεδόν στις περισσότερες αμερικάνικες ταινίες, ενώ χτίζεται ένα αληθοφανές, ή τελοσπάντων πιθανό λογικό σενάριο, και προσπαθούν να αποδώσουν με όσο περισσότερο ρεαλισμό την ιστορία, κάπου κάπου χωρίς λόγο, γίνεται κάτι παράλογο, κάτι που δεν στέκει βάσει νόμων φυσικής, πραγματικότητας και απλής λογικής της ταινίας, κι όμως ο σκηνοθέτης επιλέγει να το κρατήσει στην ταινία. Γιατί το κάνει αυτό...? είναι αδούλευτο σενάριο? ή δεν τους "κόβει"...? Δεν ξέρω. Χολυγουντιανή υπερβολή το ονομάζω εγώ, και είναι κάτι συνωνυμο με την ποιητική αδεία ίσως...
Μπορούσε να το φτιάξει και αλλιώς, αλλά για κάποιον διεστραμένο λόγο ο ποιητής (σκηνοθέτης) έτσι το φαντάστηκε!

amyroukai
23/03/2015, 12:37
Αυτες οι απογειωσεις με απλη ακατο απο διαφορους πλανητες συνεβαιναν απο παντα στις ταινιες, ακομα και στο alien, δεν ειναι φρεσκο πραγμα.

Ο κρυος πλανητης νομιζω ειχε παγο, αρα νερο...; και το stay χαζο, αφου αν δεν εφευγε, την βαρυτητα ποιος θα την υπεδεικνυε ως το μεταβλητο στοιχειο; Θελω να το ξαναδω με μεγαλυτερη προσοχη στις λεπτομερειες γιατι το εβαλα αργα και μισοκοιμομουν σε αρκετα σημεια.

Bob_o_mastoras
23/03/2015, 13:15
To ειδα και 'γω. Συμφωνω με τον Niko σε γενικες γραμμες.
Επιστημονικα και ρεαλιστικα εμπαζε απο παντου και το τερματισε εκει στη μαυρη τρυπα.. (για ξεκαρφωμα παντως ολα στο διαστημα ηταν αθορυβα, μη μας κραξουν κι'ολας :lol:).
Ωραια ιδεα για ταινια αλλα η εκτελεση επασχε. Βλεπεται ευχαριστα παντως.

teogtp
23/03/2015, 13:19
Πάντως ο πρωταγωνιστής βρήκε την αλήθεια μεσα σε μια μαύρη τρύπα.
Πόσο αλήθεια έχει. .....:a01::D

amyroukai
23/03/2015, 13:24
Όντως, το αθόρυβο διάστημα ήταν πρωτοφανές!

nikos_abel
23/03/2015, 14:48
Εγώ, επειδή τις ώρες που βλέπω τέτοιες ταινίες συνήθως κοιμάται ο μικρός, το διάστημα πάντα σχεδόν αθόρυβο το ακούω πια.
Το ίδιο βέβαια αθόρυβα ακούω και μια συναυλία των Slayer :cry:

RizlaPlusPlus
23/03/2015, 14:48
Νομιζω εχει ξαναμπει εδω μεσα. Αλλα ενα απο τα καλυτερα ΕΦ που παιξαν σινεμα φετος/περσι ηταν το Predestination... (για μενα).

nikos_abel
23/03/2015, 14:53
Αυτες οι απογειωσεις με απλη ακατο απο διαφορους πλανητες συνεβαιναν απο παντα στις ταινιες, ακομα και στο alien, δεν ειναι φρεσκο πραγμα.

Ο κρυος πλανητης νομιζω ειχε παγο, αρα νερο...; και το stay χαζο, αφου αν δεν εφευγε, την βαρυτητα ποιος θα την υπεδεικνυε ως το μεταβλητο στοιχειο; Θελω να το ξαναδω με μεγαλυτερη προσοχη στις λεπτομερειες γιατι το εβαλα αργα και μισοκοιμομουν σε αρκετα σημεια.

Στο alien όμως δε μας δείχνει τη πυραυλάρα να εκτοξεύεται από τη γη, παντού σε όλους τους πλανήτες το ίδιο παίζει,
έχουν φτιάξει και καλά κάτι μηχανάρες που είναι τεφαρίκια.

Άστο, το μόνο σημείο που έπιασε ωραία ήταν η σχετικότητα του χρόνου, εκεί βασίστηκε και γ...σε όλα τα άλλα.

Στον υγρό πλανήτη οι βαρυτικές δυνάμεις που αναπτύσονται λόγω της μαύρης τρύπας έδιναν κάτι πατήματα για να κάνει 5 ταινίες
και 8 σειρές, αλλά όλα τελείωσαν σε 1 ώρα.

Bob_o_mastoras
23/03/2015, 15:00
Στον υγρό πλανήτη οι βαρυτικές δυνάμεις που αναπτύσονται λόγω της μαύρης τρύπας έδιναν κάτι πατήματα για να κάνει 5 ταινίες
και 8 σειρές, αλλά όλα τελείωσαν σε 1 ώρα.

Πολυ "σοφη" αποφαση να σκεφτουν να εποικησουν πλαντητη που βρισκεται διπλα σε μαυρη τρυπα... :lol:

Παντως το ολο θεμα με τη σχετικοτητα του χρονου και τις περισσοτερες διαστασεις ειναι ακομα πολυ νωρις για να το αποδωσουμε σε ταινια. Δεν φτανει μεχρι εκει το μυαλουδακι μας ακομα.

nikos_abel
23/03/2015, 15:05
Δεν φτανει μεχρι εκει το μυαλουδακι μας ακομα.

Να μιλάς για τον εαυτό σου τετρασδιάστατε :lol:

MAIK72
23/03/2015, 15:27
Όντως, το αθόρυβο διάστημα ήταν πρωτοφανές!
www.youtube.com/watch?v=b8VNs5vIbPA:winka:

amyroukai
23/03/2015, 18:44
www.youtube.com/watch?v=b8VNs5vIbPA:winka:

Ντεν με καταλαβες, εννοω οτι στο Σινεδιαστημα οι εκρηξεις ακουγονται, κινητηρες ακουγονται, πυροβολισμοι κλπ ακουγονται, ακομα και... αερας απο περασμα σκαφων ακουγεται :)

nikos_abel
23/03/2015, 19:57
Δηλαδή αυτό https://m.youtube.com/watch?v=S5_svSADYks δεν ακούγεται στα αλήθεια;

amyroukai
23/03/2015, 20:06
Λες ε; :lol:

Bob_o_mastoras
23/03/2015, 20:41
Για προτεινετε καμια ταινια, με βατο σεναριο (οχι μπερδεμα), διαστημα, εξωγηϊνους, να εχει και δραση αλλα να ειναι ποιοτικη..
Εναλακτικα καμια post apocalyptic - καταστροφης παλι με πΧιοτητα..
Τις γνωστες τις εχω δει.

Grafton 505
23/03/2015, 20:59
Για προτεινετε καμια ταινια, με βατο σεναριο (οχι μπερδεμα), διαστημα, εξωγηϊνους, να εχει και δραση αλλα να ειναι ποιοτικη..
Τις γνωστες τις εχω δει.

Moon για αρχή όπως και δήποτε !

el_hymador
23/03/2015, 21:12
To concept του Interstellar, το έπιασε πολύ καλύτερα το Contact του Zemeckis (που το είχε γράψει ο Sagan)... και εκεί είχαμε σκουληκότρυπα πολύ ωραία αποδιδόμενη στην οθόνη και ταξίδια σε μακρυνά μέρη του σύμπαντος σε "διαφορετικό χρόνο". Αυτό όμως που έκανε το Contact πολύ καλύτερο έργο από τo Interstellar, ήταν ότι αντί να εισάγει με αγχώδη τρόπο το σενάριο του "πρέπει να την κάνουμε" εξ ανάγκης (ξηρασία λιγοστεύουν οι πόροι), το εισήγαγε "ως πρέπει να την κάνουμε" λόγο πεπρωμένου... και παρ΄ότι δεν όφειλε να χτίσει και πολλά πράγματα πάνω σε αυτό, ήταν πολύ πιο πλήρες σε προβληματισμούς σχετικά με τη μοίρα του ανθρώπινου γένους, την θρησκευτική βλακεία και τον φανατισμό, καθώς και τα ζητήματα πίστης.

Στο Interstellar που έπρεπε να τεθούν πρωτίστως και κυρίως τέτοια θέματα όλη η ταινία είχε να κάνει με τη σχέση μπαμπά - κόρης... που αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί να έπιασε σε μπαμπάδες με κόρες (nikos_abel) αλλά για όλους εμάς τους υπόλοιπους ειλικρινά στα @@δια μας για το τι έκανε ο πρωταγωνιστής με την κόρη του και αν την εγκατέλειψε ή όχι και παπάρια μάντολες... δηλαδή έλεος, ακόμα και ο Τιτανικός που ως ταινία δομήθηκε γύρω από τα γ@μησάκια μεταξύ Γούινσλετ και Ντι Κάπριο στα αμπάρια, κάτι παραπάνω έδειξε από ανθρώπινη ψυχολογία σε ώρες δοκιμασίας... αλλά όχι, στο Interstellar, ο κόσμος καίγεται (σχεδόν στην κυριολεξία) και όλη η ταινία έχει να κάνει με την daddys little girl προσέγγιση...

Η αντιστοιχία είναι σαν να λέμε ότι στο Star Wars θα παρακολουθούσαμε επί πόσα επεισόδια τις συνεδρίες του Λουκ με τον ψυχολόγο, επειδή είχε τον Νταρθ Βεϊντερ για πατέρα... χεστήκαμε ρε!

el_hymador
23/03/2015, 21:13
Τις γνωστες τις εχω δει.

Αλφ ο εξωγηίνος

332939

nikos_abel
23/03/2015, 21:37
που αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί να έπιασε σε μπαμπάδες με κόρες (nikos_abel)

Γυιο έχω ρε κεφάλα :lol:

(ο οποίος παρεπιπτόντως είναι ίδιος ο Λιουκ, του χρονου στις απόκριες θα γίνουμε εκπληκτικό ντουέτο - θα έχει δει και το έπισοντ V)

A! και κάτι που ξέχασα. Τι στο καλό ήταν τελικά αυτή η μάστιγα που ανέπνεε άζωτο;

Bob_o_mastoras
23/03/2015, 21:52
A! και κάτι που ξέχασα. Τι στο καλό ήταν τελικά αυτή η μάστιγα που ανέπνεε άζωτο;

Kαλα ρε αχαριστε.. Εδω σου απαντησαν πως ειναι μεσα η "σκουλικοτρυπα" και τι υπαρχει στο singularity σε μια μαυρη τρυπα (ειναι μια μεσοτοιχια με ενα παιδικο δωματιο τελικα :p) και 'συ αναρωτιεσαι τι ηταν η μαστιγα;;;
Φτου σου..

:lol::lol:

MISKIN
23/03/2015, 22:19
Τις γνωστες τις εχω δει.

The chronicles of Riddick! Ταινιάρα!

nikos_abel
23/03/2015, 23:04
ειναι μια μεσοτοιχια με ενα παιδικο δωματιο τελικά

:lol::lol:

Bob_o_mastoras
23/03/2015, 23:28
The chronicles of Riddick! Ταινιάρα!

To 'χω δει. Ωραια ταινια!

Εν τω μεταξυ χαραμισα την ωρα μου βλεποντας το battle LA. Ηξερα οτι ηταν πετσα αλλα το ειχα σε ενα dvd και ηθελα κατι λαφρυ να περασει η ωρα.
Τελικα ειδα περιπου μια ωρα και δεν αντεξα αλλο. Μεγιστη μπουρδα.. :a31:

Αυριο θα κατεβασω να δω το Moon. Φαινεται αρκετα ενδιαφερον.

MAIK72
24/03/2015, 00:09
Δες αυτό
The Darkest Hour Αν δεν το ΄χεις δει θα σ΄αρέσει
:a014:

MISKIN
24/03/2015, 05:41
To 'χω δει. Ωραια ταινια!

Εν τω μεταξυ χαραμισα την ωρα μου βλεποντας το battle LA. Ηξερα οτι ηταν πετσα αλλα το ειχα σε ενα dvd και ηθελα κατι λαφρυ να περασει η ωρα.
Τελικα ειδα περιπου μια ωρα και δεν αντεξα αλλο. Μεγιστη μπουρδα.. :a31:

Αυριο θα κατεβασω να δω το Moon. Φαινεται αρκετα ενδιαφερον.

Αν δεν έχεις δει το Serenity, δες το, είναι η ταινία βασισμένη στη σειρά firefly. Δες και τη σειρά αν δεν την έχεις δει.

nikos_abel
24/03/2015, 07:23
Αν δεν έχεις δει το Serenity, δες το, είναι η ταινία βασισμένη στη σειρά firefly. Δες και τη σειρά αν δεν την έχεις δει.

Τη σειρά να δει πρώτα Οπωσδήποτε.

karellen
24/03/2015, 08:00
Ψάξτε να βρείτε και το Odyssey 2010 του Peter Hyams,sequel του 2001.
Ανέλπιστα καλό για συνέχεια και με αξιόλογο καστ.Επιτέλους ένας Χέιγουντ Φλόυντ τυπάς, όχι σαν το σαχλαμάρα του 1.
Αν έχετε καλά ηχεία χρησιμοποιείστε τα,τα μπάσα και η αεροτροχοπέδη στο Δία είναι εντυπωσιακά.

nikos_abel
24/03/2015, 22:24
(το χαβά μου εγώ)

Να μη πω το άλλο...

Κοτζαμάν γαλαξίας ο δικός μας και οι 5διάστατοι ανοίξανε σκουληκότρυπα στου διάολου το τυρί, σε ένα γαλαξία ποιος ξέρει
που στο σύμπαν....

...και εκεί υπάρχουν, όχι ένας μια χαρούλα πλανητάκος, 12!!!!!!, ναι 12 πλανήτες μαζεμένοι, οι οποίοι μάλιστα είναι "πιθανοί", οι πενταδιάστατοι δεν ηξεραν να πουν ότι υπάρχει ένας κατάλληλος, θα σε βοηθήσω αλλά θα φτύσεις αίμα πούστη!

Και το άλλο ωραίο, πόσο κοντά μεταξύ τους ήταν οι 3 πλανήτες; Για να φτάσουν από τη γη στον κρόνο ήθελαν 2 χρόνια σε χαιμπερνέσιον (εδώ μη ξεχνάμε τον κακομοίρη τον μαυρούκο και τα 23 χρόνια), βαρυτικές σφεντόνες και άλλα γραφικά. Εκεί, στους άλλους γαλαξίες οι κανόνες της φυσικής αλλάζουν και το διαστημικό καρυδότσουφλο πάει σφεντόνα.

Μην αρχίσω ήταν μου φαίνεται....

@καρέλλεν γλυκιέ μου, γέρασες και ξεχνάς, το ξανάπες, και ναι, είπαμε καλό είναι. Σε σχέση δε με αυτή τη μλκία, είναι τουλάχιστον αριστούργημα.

Τέλος πάντων (που δε θα τελειώσω αλλά κάνω διάλειμμα) να (ξανα)δείτε το Capricorn One (http://en.wikipedia.org/wiki/Capricorn_One), ταιριάζει γάντι και με την υπόθεση του hoax που αναφέρουν στην αρχή του ιντερστέλαρ, ναι, εκει στις πρώτες
σκηνές που ακόμη νομίζεις ότι θα απολαύσεις ένα αριστούργημα.

@Κώστα, αν η ταινία ήταν γεμάτη με αυτές τις μπούρδες και είχε μια καταιγιστική δράση και χιούμορ (π.χ. άσχετο, αλλά σαν δείγμα του τι εννοώ είναι οι ταινίες του Ταραντίνου kill bill ή inglorious bustards ή το άριστο ότινάναι from dusk to dawn, γεμάτα μαλακίες αλλά αριστουργήματα)
τότε πραγματικά δε θα με χάλαγε. Επίσης (το armagedon το είπαμε πολλάκις) αν είχε φουλ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ συναίσθημα, όχι επιβεβλημένο αλλά αβίαστο (βλ. inception ρε γαμώτο) όλες οι χαζομάρες θα μπορούσαν να συγχωρεθούν.
Αλλά όχι, είχα ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ απαιτήσεις από αυτόν και αυτό που υποσχόταν, ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ. Με απογοήτευσε ΕΝΤΕΛΩΣ.

7Tolis
25/03/2015, 00:22
Έχουμε και λέμε.Επιστρέφουν τα x-files με έξι επεισόδια με τους ίδιους πρωταγωνιστές.Γιέιιι!!
http://www.thewrap.com/x-files-returning-to-fox-as-limited-series/

Cpt. Haddock
25/03/2015, 09:01
(το χαβά μου εγώ)

Να μη πω το άλλο...[...]
Αλλά όχι, είχα ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ απαιτήσεις από αυτόν και αυτό που υποσχόταν, ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ. Με απογοήτευσε ΕΝΤΕΛΩΣ.[/FONT]

Ρε φιλε, αν εσυ δεν μπορεις να καταλαβεις τη σχεση αίτιου-αιτιατου στο χωροχρονο δε φταιμε εμεις.

Εμένα μΕ αρεσε, οπως προείπα. Επισης χαρηκα που ξαναειδα μετα απο χρονια, διαστημοπλοια απο μακετες και οχι γραφικα.

Για τα Χ φαιλς αναμενουμε με αγωνια. Εχει γινει τρελο μιλφ η σκαλλυ :lol:

karellen
25/03/2015, 09:05
Νικόλα μου είναι γνωστό τοις πάσι ότι με διαβάζεις σα βουλωμένο γράμμα,αλλά ο καψερός που ρώταγε πιο πάνω ίσως να μην είχε διαβάσει το περσυνό (και βάλε) ποστ μου για την ταινία αυτή. :cry::lol:

Κάπτεν τα φοβάμαι τα 'σήκουελ'.
Αρπαχτή μυρίζομαι,γεμάτη εφέ,για να καλυφθούν σεναριακά κενά.Σαν τη φόλα που φάγαμε με τη δεύτερη ταινία του 2008.

nikos_abel
25/03/2015, 10:21
Ρε φιλε, αν εσυ δεν μπορεις να καταλαβεις τη σχεση αίτιου-αιτιατου στο χωροχρονο δε φταιμε εμεις.

Έχεις δίκιο. Αν δεν υπήρχε αυτή η ταινία, δεν θα κάναμε αυτή τη κουβέντα :lol:

Εμένα μΕ αρεσε, οπως προείπα. Επισης χαρηκα που ξαναειδα μετα απο χρονια, διαστημοπλοια απο μακετες και οχι γραφικα.

Μιλένιουμ φάλκον (http://www.unleashthefanboy.com/news/millennium-falcon-star-wars-episode-7-set/103806)

Για τα Χ φαιλς αναμενουμε με αγωνια. Εχει γινει τρελο μιλφ η σκαλλυ :lol:

Μιλφ (http://gossiptime.gr/a/5455/gkilian_anterson_i_quot_skali_quot_pozarei_gymni_gia_kalo_skopo)

nikos_abel
25/03/2015, 10:22
Νικόλα μου είναι γνωστό τοις πάσι ότι με διαβάζεις σα βουλωμένο γράμμα,αλλά ο καψερός που ρώταγε πιο πάνω ίσως να μην είχε διαβάσει το περσυνό (και βάλε) ποστ μου για την ταινία αυτή. :cry::lol:

Ο άνθρωπας που δε μελετά χάνει ;)

Bob_o_mastoras
25/03/2015, 18:19
Kατεβαζω το Serenity..
Aντε να δουμε! :D Το τρεϊλερ μου αρεσε παντως!
Τι ειναι αυτο το firefly που λετε;;

Το Moon αυριο, δεν εχω ορεξη για μυστηριο σημερα. :hypnotize:

nikos_abel
25/03/2015, 19:56
Kατεβαζω το Serenity..
Aντε να δουμε! :D Το τρεϊλερ μου αρεσε παντως!
Τι ειναι αυτο το firefly που λετε;;

Το Moon αυριο, δεν εχω ορεξη για μυστηριο σημερα. :hypnotize:

Αμάν ρε παιδάκι μου, να δεις πρώτα τη σειρά Firefly λέμε και μετά το τέλος της την ταινία serenity δηλαδή.
Και να ψάξεις να δεις τη σειρά με τη σωστή σειρά και όχι όπως προβλήθηκε για να καταλάβεις τι παίζει (όχι ότι είναι και ρόκετ σάιενς, αλλά για το γαμώτο)
Αν δεις το Serenity πρώτα θα φας χοντρό σπόιλερ και δε θα νιώσεις γιατί ακόμα βρίζουμε που την έκοψαν

Bob_o_mastoras
25/03/2015, 20:02
Δεν βλεπω σειρες.. Με το ζορι βλεπω ταινιες.. :look: :tooth:
Oποτε.. βαζω να δω την ταινια! :D
Dim the lights.. See you in 2 hours :) :a014:

amyroukai
25/03/2015, 20:05
To moon ειναι του 2009, με τον κεβιν σπεισι;

Grafton 505
25/03/2015, 21:05

13 επεισόδια είναι Βοβ. Δες τα πριν την ταινία. Βλέπονται ευχάριστα.

amyroukai
25/03/2015, 21:37
13 επεισόδια είναι Βοβ. Δες τα πριν την ταινία. Βλέπονται ευχάριστα.

Μονο εμενα δεν.με ξετρελλανε δηλαδη; το αφησα στη μεση.νομιζω.

nikos_abel
25/03/2015, 21:51
To moon ειναι του 2009, με τον κεβιν σπεισι;

Γιες ιτ ιζ (ο Κέβιν όμως έχει μόνο τη φωνή του)

Μπάι δε γουέι, άμα θες Κέβιν Σπέισι, να δεις το K-PAX. Ούτε ένα εφέ.

Grafton 505
25/03/2015, 22:34
Μονο εμενα δεν.με ξετρελλανε δηλαδη; το αφησα στη μεση.νομιζω.

Εντάξει, δεν έκανες και καμιά αμαρτία. Περί ορέξεως που λέμε.
Εγώ είδα την ταινία πρώτα και με έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση που, ψάχνοντας περισσότερες λεπτομέρειες, είδα την σειρά και κατάλαβα ακόμα καλύτερα τι γίνετε.
Η ταινία στέκεται και μόνη της χωρίς να δεις την σειρά πρώτα.

Bob_o_mastoras
25/03/2015, 22:44

ΤΑΙΝΙΑΡΑ ρε φιλε!!!! :a30::a30::D:D
:beer::beer:

υ.γ. Θα δω και τη σειρα! Ας εκανα το spoiler πρωτα. Μετα θα ξαναδω την ταινια καπακι! :D

Cpt. Haddock
26/03/2015, 07:58
Μπάι δε γουέι, άμα θες Κέβιν Σπέισι, να δεις το K-PAX. Ούτε ένα εφέ.

Like na poume :beer:

Cpt. Haddock
16/04/2015, 22:44
Θα κανουμε ωραια χριστουγεννα φετος κυριοι

https://www.youtube.com/watch?v=wCc2v7izk8w

Chewie, we 're home... :D

7Tolis
17/04/2015, 06:17
Terminator Genisys
https://www.youtube.com/watch?v=62E4FJTwSuc

Υποθέτω λογοπαίγνιο του genesis? Θα έχει και exup ξέρω γω.

manhunter
17/04/2015, 10:41
Όποιον τον ενδιαφέρουν time loop, ταξίδια στον χωρο-χρόνο, μπερδέματακαι λοιπά (οπως εμένα) ας ρίξει μια ματιά στο TimeLapse. Εμένα μου άρεσε αρκετά

http://www.imdb.com/title/tt2669336/

nikos_abel
17/04/2015, 20:19
Θα κανουμε ωραια χριστουγεννα φετος κυριοι

https://www.youtube.com/watch?v=wCc2v7izk8w

Chewie, we 're home... :D

https://www.youtube.com/watch?v=PxYQQoYfMtQ :a46:

Σα παιδάκι 7 χρονών αισθάνομαι πάλι #13 (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=119033&p=2025855&viewfull=1#post2025855)

(ρε χαμόγελο ο κωλόγερας, με ανατριχιασε ο πστς - βάλτε ένα σμάιλυ με ανατριχίλες να βρίσκεται)

MISKIN
17/04/2015, 20:36
Όποιον τον ενδιαφέρουν time loop, ταξίδια στον χωρο-χρόνο, μπερδέματακαι λοιπά (οπως εμένα) ας ρίξει μια ματιά στο TimeLapse. Εμένα μου άρεσε αρκετά

http://www.imdb.com/title/tt2669336/

Μήπως το σενάριο βασίζεται σε αυτό;

http://www.biblionet.gr/book/133260/Somoza,_Jos%C3%A9_Carlos/%CE%97_%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B1_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CF%87%CE%BF%CF%81%CE%B4%CF%8E%CE%BD

manhunter
17/04/2015, 22:31
Μήπως το σενάριο βασίζεται σε αυτό;

http://www.biblionet.gr/book/133260/Somoza,_Jos%C3%A9_Carlos/%CE%97_%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B1_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CF%87%CE%BF%CF%81%CE%B4%CF%8E%CE%BD

Δεν εχω ιδέα, αλλά μου κέντρισες το ενδιαφέρον για το βιβλίο :beer:

MAIK72
17/04/2015, 22:48
Από την γη στην σελήνη . Animation κολαζ ελληνικής παραγωγής.Εξαιρετικό. Το πέτυχα πρόσφατα στο μεγκα
Ενα μικρό δείγμα από Ψαραντώνη :beer:
https://www.youtube.com/watch?v=aSOEuvem5s0

Cpt. Haddock
07/05/2015, 15:00
:smokin:

335193