View Full Version : ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙΙΙ
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
[
13]
14
15
16
17
18
19
20
21
takis-kk
29/11/2011, 19:08
Ο μεγάλος Λιβανέζος ποιητής Xαλίλ Γκιμπράν (1883-1931) μεταξύ των αριστουργημάτων που έγραψε, είναι και το έργο του "ο Κήπος του Προφήτη" .
To ποιημα εκδόθηκε το 1923 !
"Το έθνος να λυπάστε
αν φορεί ένδυμα που δεν το ύφανε.
Ψωμί αν τρώει αλλά όχι απ' τη σοδειά του.
Κρασί αν πίνει, αλλά όχι από το πατητήρι του.
Το έθνος να λυπάστε
που δεν υψώνει τη φωνή παρά μονάχα στη πομπή της κηδείας.
Που δεν συμφιλιώνεται παρά μονάχα μες τα ερείπιά του.
Που δεν επαναστατεί παρά μονάχα σαν βρεθεί ο λαιμός του ανάμεσα στο σπαθί και την πέτρα.
Το έθνος να λυπάστε
που έχει αλεπού για πολιτικό,
απατεώνα για φιλόσοφο,
μπαλώματα και απομιμήσεις είναι η τέχνη του.
Το έθνος να λυπάστε που έχει σοφούς από χρόνια βουβαμένους."
MG-KTiNoS
29/11/2011, 20:07
τη βάψαμε....
:sick:
el_hymador
29/11/2011, 20:49
http://www.youtube.com/watch?v=Chhn5oEmITs&feature=share
Απ οτι εχει γραφτει και ειπωθει μεχρι στιγμης για την κατασταση, αυτη η ομιλια ειναι οτι πιο καλο και εμπνευσμενο εχω ακουσει.
Στα π@π@ρι@ μας οι αναλυσεις και οι οικονομοτεχνικες μπουρδες!!! Χεστηκαμε! Δεν βοηθανε πουθενα στην παρουσα φαση.
Χρειαζομαστε οσο ποτε αλλοτε ενα οραμα.
MG-KTiNoS
29/11/2011, 20:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
:beer:
Εμείς όραμα έχουμε, οι Ζαχόπουλοι δεν ξέρω...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
..........
Και ναι, οι μη κομμουνιστΑΙ ξέρουν περισσότερα για τον μαρξ απο τους κομμουνιστΑΙ
αχουυυυυ θα παιξουμε με τις λεξεις τωρα....:rolleyes:
nikos_abel
30/11/2011, 07:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αχουυυυυ θα παιξουμε με τις λεξεις τωρα....:rolleyes:
Έχεις κάποιο καλύτερο μέσο από τις λέξεις για να επικοινωνήσουμε και να ανταλλάξουμε ιδέες;
:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Έχεις κάποιο καλύτερο μέσο από τις λέξεις για να επικοινωνήσουμε και να ανταλλάξουμε ιδέες;
:D
προστυχε :blush: :blush:
nikos_abel
30/11/2011, 08:23
προστυχε :blush: :blush:
και έλεγα θα τσατιστείς :lol:
και έλεγα θα τσατιστείς :lol:
εχω αλλο θρεντ για να τσαντιστω σημερα....:evil:
takis-kk
30/11/2011, 19:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
Ο μεγάλος Λιβανέζος ποιητής Xαλίλ Γκιμπράν (1883-1931) μεταξύ των αριστουργημάτων που έγραψε, είναι και το έργο του "ο Κήπος του Προφήτη" .
To ποιημα εκδόθηκε το 1923 !
"Το έθνος να λυπάστε
αν φορεί ένδυμα που δεν το ύφανε.
Ψωμί αν τρώει αλλά όχι απ' τη σοδειά του.
Κρασί αν πίνει, αλλά όχι από το πατητήρι του.
Το έθνος να λυπάστε....................."
Χα!
Και φυσικά δεν τον γνώριζα τον Χαλίλ Γκιμπράν , τυχαία έπεσα πάνω του σερφάροντας..
Ούτε έχω διαβάσει κάποιο άλλο απ τα "αριστουργήματά" του...
Μοιραία και η σύγκριση με τους δικούς μας ποιητές , όχι τους πρωτοκλασάτους και πολυβραβευμένους αλλά τους τρίτης, τέταρτης διαλογής ακόμη και αυτούς των λαϊκών ημερολογίων...
Ο τίτλος επίσης "ο κήπος του προφήτη" (το π με Π) παραπέμπει σε βαθιά θρησκευόμενο μουσουλμάνο με ότι το σχετικό "κόλλημα" συνεπάγεται...
Βέβαια η εποχή που γράφτηκε (αρχές περασμένου αιώνα) και το κοινό στο οποίο απευθύνθηκε (Λιβανέζοι μουσουλμάνοι της εποχής εκείνης) ίσως είναι μια δικαιολογία αλλά σε καμία περίπτωση το "πόνημα" που βρίθει κοινοτοπιών δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί αριστούργημα.
Όλα αυτά μου ήρθαν στο νου διαβάζοντας κάποιες απόψεις και συνταγές που όπου εφαρμόσθηκαν απέτυχαν παταγωδώς και καταδικάστηκαν στις συνειδήσεις των λαών που τις υπέστησαν.
Ίσως είμαστε η μοναδική Χώρα παγκοσμίως που μια ομάδα ανθρώπων επιμένει (και καλά κάνει αφού έτσι πιστεύει) να μας απαγγέλλει "πολιτικούς" στίχους παρόμοιους με τους στίχους του Χαλίλ Γκιμπράν (αιωνία η μνήμη του)
:smilea:
Υγ. Διάβασα και το βιογραφικό του κ. Αγγουράκη.. Διδακτορικό πληροφορικής στην Αν. Γερμανία το 1973 !... Χμμμ.
Απ οτι εχει γραφτει και ειπωθει μεχρι στιγμης για την κατασταση, αυτη η ομιλια ειναι οτι πιο καλο και εμπνευσμενο εχω ακουσει.
Στα π@π@ρι@ μας οι αναλυσεις και οι οικονομοτεχνικες μπουρδες!!! Χεστηκαμε! Δεν βοηθανε πουθενα στην παρουσα φαση.
+1000
Ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε τώρα,
blackbusa
01/12/2011, 00:54
ρε Κωστα πλακα μας κανεις η δεν προσεξες αυτο???
http://www.eede.gr/
απο την μια κραζει που το IBC (το ειπε και το μεγαλυτερο του κοσμου :lol:) εγινε πολυκαταστημα για gucci ενω η δουλεια του ειναι να πουλαει ''brands''???μας μιλεισε για αχρηστο υπερκαταναλωτισμο ενω απο αυτον ζει???
λες και αμα σκεφτουμε και οι 11.000.000 οτι ειμαστε και γαμωτα ατομα και σταματησουμε να μιλαμε για κρισεις η για ταραχες αυτες θα εξαφανιστουνε....και θα αρχισουν να ερχονται καραβανια οι ξενοι...
οταν μας καταντισουν σαν την Τουρκια η σαν την Κροατια (αραγε Ισπανια και Νοτια Ιταλια δεν ειναι μεσογειος???) σε κοστος ζωης να δεις πως θα ξαναρχισουν να ερχονται σαν τις μελλισουλες οι τουριστες....
ημαρτον λεμε...
:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
και ο παντελης καψης ετοιμαζεται
ειμαι προφητης ρε?
ο καψης αναλαμβανει "κυβερνητικος εκπροσωπος"
el_hymador
01/12/2011, 16:47
http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=432748&h1=true
αξιζει να διαβαστει
el_hymador
01/12/2011, 17:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ρε Κωστα πλακα μας κανεις η δεν προσεξες αυτο???
http://www.eede.gr/
απο την μια κραζει που το IBC (το ειπε και το μεγαλυτερο του κοσμου :lol:) εγινε πολυκαταστημα για gucci ενω η δουλεια του ειναι να πουλαει ''brands''???μας μιλεισε για αχρηστο υπερκαταναλωτισμο ενω απο αυτον ζει???
λες και αμα σκεφτουμε και οι 11.000.000 οτι ειμαστε και γαμωτα ατομα και σταματησουμε να μιλαμε για κρισεις η για ταραχες αυτες θα εξαφανιστουνε....και θα αρχισουν να ερχονται καραβανια οι ξενοι...
οταν μας καταντισουν σαν την Τουρκια η σαν την Κροατια (αραγε Ισπανια και Νοτια Ιταλια δεν ειναι μεσογειος???) σε κοστος ζωης να δεις πως θα ξαναρχισουν να ερχονται σαν τις μελλισουλες οι τουριστες....
ημαρτον λεμε...
:lol: :lol: :lol:
Πανο και οι ιδεολογιες brands ειναι και τα πολιτικα συστηματα και οι εκαστοτε φιλοσοφιες. Σαφως και εχει μεγαλυτερο αντικτυπο επανω σου πχ το αν ζεις σε μια κομμουνιστικη η καπιταλιστικη κοινωνια απο το αν φορας Gucci η φασον απο πανερι, αλλα ολα σε αυτη τη ζωη εχουν να κανουν με το πως πλασσαρονται...
To εχω γραψει πολλες φορες στο παρελθον και συνεχιζω να το πιστευω 100%. Η κριση που βιωνουμε δεν ειναι μονο οικονομικη, ειναι πρωτιστως κοινωνικη και πολιτιστικη. Εχουμε ξοφλησει σαν λαος, τα παντα εχουν κατακερματιστει. Ακομη και πριν απο το ξεσπασμα της οικονομικης κρισης, οταν ταχα μου ζουσαμε σε εποχες ευμαρειας και φουσκωναμε απο εθνικη υπερηφανια με τους Ολυμπιακους Αγωνες, το Euro και τη Eurovision, τελουσαμε υπο κριση και μαλιστα βαθυτατη. Η λαμογια, η αρπακολια, ο ευκολος πλουτισμος και η επιδειξη του, τα σκουπιδια που μας κατεκλυζαν απο παντου ως "τεχνη", ηταν τα δεδομενα και πλασσαρονταν ως ο πιο γαματος τροπος ζωης.
Δεν τρεφω αυταπατες, δεν ειμαστε ολοι το ιδιο. Πολλοι απο εσας ενδεχεται να ειστε πολυ πιο μπροστα στη σκεψη απο εμενα, πολυ πιο συνεπεις στα πιστευω σας και πολυ πιο αρχιδατοι. Εσεις πρεπει να γινετε παραδειγμα για εμενα και οχι να περιμενετε ποτε θα ξυπνησω εγω, πιστευωντας σε μια συλλογικα υποκινουμενη προς το καλυτερο ουτοπια. Δεν κανουμε ολοι για ολα πως να γινει τωρα; Χρειαζονται παραδειγματα, να δω και εγω, να μαθω και να προσπαθησω. Αν μου δειχνεις και μου δινεις μαλακιες και τις πλασαρεις ως υπερτατο αγαθο, μαλακιες θα κανω και εγω...
Εν ολιγοις χρειαζομαστε ηγετες και πρωτοπορους, ανθρωπους. Να προβαλλονται αυτοι, αλλα οχι με σοβαροφανεια και ξερνωντας ξυλινο λογο. Υπαρχει τροπος, αρκετα ευπεπτος και κατανοητπος για ολους. Χρειαζομαστε ενα υπεργαματο branding και management στις τεχνες και στον πολιτισμο. Οχι αλλο Ρεμους και σκυλουδες, οχι αλλα reality, οχι πρωτο τραπεζι πιστα, αλλα ουτε και σνομπ ελιτιστικους κυκλους που αλληλοσυγχαιρονται για την επιτηδευμενη "πνευματικοτητα" τους. Πρεπει να βρεθυουν ανθρωποι που θα μας κανουν να αναθεωρησουμε τα παντα, να κανουμε μια ενδοσκοπηση και να τα παμε ολα παλι απο την αρχη, με σωστες βασεις.
Ειναι θεμα πως θα το πλασσαρεις... και τοτε θα ακολουθησουν ολοι. Δεν ειναι θεμα εθνικης υπερηφανειας, ειμαστε οι καλυτεροτεροι και οι πιο γαμαω, αυτα γινονταν και γινονται ακομα και τωρα και ειδες τα αποτελεσματα. Υπαρχουν αλλοι τροποι.
MG-KTiNoS
01/12/2011, 18:16
Πανο και οι ιδεολογιες brands ειναι και τα πολιτικα συστηματα και οι εκαστοτε φιλοσοφιες. Σαφως και εχει μεγαλυτερο αντικτυπο επανω σου πχ το αν ζεις σε μια κομμουνιστικη η καπιταλιστικη κοινωνια απο το αν φορας Gucci η φασον απο πανερι, αλλα ολα σε αυτη τη ζωη εχουν να κανουν με το πως πλασσαρονται...
To εχω γραψει πολλες φορες στο παρελθον και συνεχιζω να το πιστευω 100%. Η κριση που βιωνουμε δεν ειναι μονο οικονομικη, ειναι πρωτιστως κοινωνικη και πολιτιστικη. Εχουμε ξοφλησει σαν λαος, τα παντα εχουν κατακερματιστει. Ακομη και πριν απο το ξεσπασμα της οικονομικης κρισης, οταν ταχα μου ζουσαμε σε εποχες ευμαρειας και φουσκωναμε απο εθνικη υπερηφανια με τους Ολυμπιακους Αγωνες, το Euro και τη Eurovision, τελουσαμε υπο κριση και μαλιστα βαθυτατη. Η λαμογια, η αρπακολια, ο ευκολος πλουτισμος και η επιδειξη του, τα σκουπιδια που μας κατεκλυζαν απο παντου ως "τεχνη", ηταν τα δεδομενα και πλασσαρονταν ως ο πιο γαματος τροπος ζωης.
Δεν τρεφω αυταπατες, δεν ειμαστε ολοι το ιδιο. Πολλοι απο εσας ενδεχεται να ειστε πολυ πιο μπροστα στη σκεψη απο εμενα, πολυ πιο συνεπεις στα πιστευω σας και πολυ πιο αρχιδατοι. Εσεις πρεπει να γινετε παραδειγμα για εμενα και οχι να περιμενετε ποτε θα ξυπνησω εγω, πιστευωντας σε μια συλλογικα υποκινουμενη προς το καλυτερο ουτοπια. Δεν κανουμε ολοι για ολα πως να γινει τωρα; Χρειαζονται παραδειγματα, να δω και εγω, να μαθω και να προσπαθησω. Αν μου δειχνεις και μου δινεις μαλακιες και τις πλασαρεις ως υπερτατο αγαθο, μαλακιες θα κανω και εγω...
Εν ολιγοις χρειαζομαστε ηγετες και πρωτοπορους, ανθρωπους. Να προβαλλονται αυτοι, αλλα οχι με σοβαροφανεια και ξερνωντας ξυλινο λογο. Υπαρχει τροπος, αρκετα ευπεπτος και κατανοητπος για ολους. Χρειαζομαστε ενα υπεργαματο branding και management στις τεχνες και στον πολιτισμο. Οχι αλλο Ρεμους και σκυλουδες, οχι αλλα reality, οχι πρωτο τραπεζι πιστα, αλλα ουτε και σνομπ ελιτιστικους κυκλους που αλληλοσυγχαιρονται για την επιτηδευμενη "πνευματικοτητα" τους. Πρεπει να βρεθυουν ανθρωποι που θα μας κανουν να αναθεωρησουμε τα παντα, να κανουμε μια ενδοσκοπηση και να τα παμε ολα παλι απο την αρχη, με σωστες βασεις.
Ειναι θεμα πως θα το πλασσαρεις... και τοτε θα ακολουθησουν ολοι. Δεν ειναι θεμα εθνικης υπερηφανειας, ειμαστε οι καλυτεροτεροι και οι πιο γαμαω, αυτα γινονταν και γινονται ακομα και τωρα και ειδες τα αποτελεσματα. Υπαρχουν αλλοι τροποι.
Φίλτατε συμφωνώ με τις παρατηρήσεις αλλά όχι με τα συμπεράσματα.
Ο άνθρωπος (και κατ επέκταση οι λαοί) διαπαιδαγωγούνται.
Δεν είναι τυχαίο ότι στην Ελλάδα το πρώτο πράγμα που βομβαρδίστηκε ήταν το σχολείο και η εκπαίδευση γενικότερα.
Πώς να μη μπούμε σε κρίση, πολιτιστική όπως λες, όταν το μόνο βιβλίο που υπάρχει στα ελληνικά σπίτια είναι ο τσελεμεντές?
(να μη πω ότι ο Ζαχόπουλος ήταν στο υπ. Πολιτισμού)
Πιστεύω ακλόνητα ότι οι λαοί δεν ξοφλούν, ακμάζουν - παρακμάζουν και κύκλους κάνει η ζωή.
Και στο τέλος τέλος ξέρεις κάτι…
Ποιοι Έλληνες ?
Μέρος της ανθρωπότητας είμαστε κι εμείς κι ο Ελληνισμός παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά, (και όχι τσιφλίκι μας, όπως κράζουν μερικοί)
Περί ηγετών και ξύλινου λόγου θα συμφωνήσω επίσης.
Είχα μια κουβέντα με κάτι φίλους και ήταν αδύνατο να καταλάβω τι μου έλεγαν.
Τους είπα για άναρχη παραγωγή, για σπατάλη πρώτων υλών και ενέργεια και μου απαντούσαν ο καπιταλισμός…
Και μπορεί να είχαν δίκιο, αλλά το έχαναν γιατί θεωρούσαν δεδομένο ότι ο άλλος ήξερε τι λένε…
Τέσπα σήμερα χρειαζόμαστε μια νέα ιδεολογία που να προσδιορίζει ένα νέο τρόπο ζωής.
Φτάνει με την υποκρισία.
Αγαπάω την πατρίδα μου?
Φωτιές τέλος
Σκουπίδια τέλος
Ανεργία τέλος
Φτώχια τέλος
Ανεντιμότητα τέλος
Βία τέλος
Ναρκωτικά τέλος
Εγκληματικότητα τέλος
Κλπ
Γιατί η πατρίδα δεν είναι κάτι γενικό και αόριστο, πατρίδα είναι ΟΛΑ
700_Thespieis
02/12/2011, 10:03
Ενδιαφερουσες αποψεις ειδικα μετα το 2.20
http://news247.gr/ellada/eidiseis/article1519883.ece
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από 700_Thespieis
Ενδιαφερουσες αποψεις ειδικα μετα το 2.20
http://news247.gr/ellada/eidiseis/article1519883.ece
διαδωστε το......
χαθηκε η τσιπα ρε πουστη μου... ξεδιαντροποι χωρις ενοχες και τυψεις.... επαγγελματιες πολιτικαντηδες . ..
Εχετλαίος
02/12/2011, 10:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
χαθηκε η τσιπα ρε πουστη μου... ξεδιαντροποι χωρις ενοχες και τυψεις.... επαγγελματιες πολιτικαντηδες . ..
Nόμιμα εκλεγμένοι* ξανά, και ξανά, και ξανά όμως...
:mad:
*μέχρι και πριν κάνα μήνα, τέλος πάντων
AUFGEBRACHT
02/12/2011, 23:06
Ας καταθέσω για τελευταία φορά την άποψή μου επί του παρόντος thread γιατί προσωπικά το βρίσκω πλέον ανούσιο και βαρετό...και γενικά έχω βαρεθεί δυό χρόνια τώρα να ακούω αφορισμούς, αναλύσεις και "αναλύσεις", μεγάλες κουβέντες και δε συμμαζεύεται. Άσε τη μόνιμη επωδό "φταίνε οι πολιτικοί που καταντήσαμε έτσι"... Ο κάποτε σοφός λαός μας έλεγε όπως έστρωσες θα κοιμηθείς. Παντού, όπου κι αν σταθώ και βρεθώ ακούω κριτική, κριτική, κριτική ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ. Και όταν έχεις φτάσει πια στον πάτο σε μια κατάσταση και δεν αρχίζεις να κάνεις την αυτοκριτική σου, εεε τότε το παιχνίδι είναι από χέρι χαμένο και τίποτα δεν σε σώζει. Φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από εμάς. Τις προάλλες συζήταγα με γνωστό μου, ελεύθερο επαγγελματία, ο οποίος κραύγαζε και ωρυόταν πως αυτή η χώρα για την οποία έχει ματώσει έφτασε ως εδώ και γιατί δεν έχει μπει κανείς φυλακή από αυτούς που έχουν κλέψει. Κι επειδή ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, ο εν λόγω ελεύθερος επαγγελματίας στον οποίο δούλευα κάποτε, έχει χτίσει ΕΠΤΑ (7) σπίτια κι έχει αγοράσει 2 επαγγελματικούς χώρους τους οποίους εκμεταλλεύεται, επί 40 χρόνια είχε και έχει διπλά και τριπλά βιβλία που ξέρω που τα κρύβει και προφανώς δεν θεωρούσε πως ΚΑΙ αυτός έχει κλέψει και δήλωνε αμέτοχος στην όλη κατάσταση. Ο οδοντίατρός μου, μου μίλαγε τις προάλλες με πάθος για το ΚΚΕ και πόσο τα πράγματα θα ήταν καλύτερα εάν κυβερνούσε ένα κόμμα που στηρίζει τον αγρότη και τον εργάτη, αλλά εγώ, ο μισθοσυντήρητος ιδιωτικός υπάλληλος τον πλήρωσα ΕΠΤΑΚΟΣΙΑ (700) ευρώ για να φτιάξω τα δόντια μου και όταν του ζήτησα απόδειξη στράβωσε και μου είπε πως δεν τον συμφέρει να κόψει και τελικά καταδέχτηκε να μου κόψει απόδειξη για ΕΚΑΤΟΝ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ (170) ευρώ...Αριστερός στα λόγια, δεξιός στην τσέπη.
Είμαστε ένας κωλολαός που του αξίζουν χειρότερα από όσα ζούμε...Βάζουμε το εγώ πάνω από το εμείς, το ΄χει πει κι ο Μακρυγιάννης. Η βόλεψή μας και στα @ρχίδια μας και στο μ@υνί μας το κοινωνικό σύνολο. Μόνο για μόστρα, ακίνδυνη αμπελοφιλοσοφία και φρου-φρου κι αρώματα είμαστε. Επαναστάτες του γλυκού νερού και των κενών λόγων. Που ζητάμε καλύτερη ζωή και την ίδια στιγμή κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας περί του αντιθέτου.
Τις προάλλες έφτιαξε ο δήμος στην πόλη μου καινούρια πεζοδρόμια και φύτεψε μικρά δεντράκια ανά διαστήματα. Μέσα σε τρείς ημέρες είχαν σπάσει οι φρεσκοβαλμένες πλάκες από τα αυτοκίνητα που παρκάρανε ΠΑΡΑΝΟΜΑ πάνω στο πεζοδρόμιο και έκλειναν τον δρόμο στους πεζούς, από τους συναδέλφους μου, οι οποίοι βαριούνται να παρκάρουν 150 μέτρα παρακάτω, τα δε δεντράκια τα ξήλωσαν γιατί τους εμποδιζαν στο παρκάρισμα!!!! Από ένα γραφείο 12 ατόμων μόνο εγώ και μια συνάδελφος παρκάρουμε εκτός του πεζοδρομίου και περπατάμε την τρομερή απόσταση των 150 μέτρων...Και μετά οι ίδιοι συνάδελφοι ωρύονται για τους διεφθαρμένους πολιτικούς που κατέστρεψαν την Ελλάδα.
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΚΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΔΕΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΥΣ, ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!!!!! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
MitsosNaked
03/12/2011, 01:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Ας καταθέσω για τελευταία φορά την άποψή μου επί του παρόντος thread γιατί προσωπικά το βρίσκω πλέον ανούσιο και βαρετό...και γενικά έχω βαρεθεί δυό χρόνια τώρα να ακούω αφορισμούς, αναλύσεις και "αναλύσεις", μεγάλες κουβέντες και δε συμμαζεύεται. Άσε τη μόνιμη επωδό "φταίνε οι πολιτικοί που καταντήσαμε έτσι"... Ο κάποτε σοφός λαός μας έλεγε όπως έστρωσες θα κοιμηθείς. Παντού, όπου κι αν σταθώ και βρεθώ ακούω κριτική, κριτική, κριτική ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ. Και όταν έχεις φτάσει πια στον πάτο σε μια κατάσταση και δεν αρχίζεις να κάνεις την αυτοκριτική σου, εεε τότε το παιχνίδι είναι από χέρι χαμένο και τίποτα δεν σε σώζει. Φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από εμάς. Τις προάλλες συζήταγα με γνωστό μου, ελεύθερο επαγγελματία, ο οποίος κραύγαζε και ωρυόταν πως αυτή η χώρα για την οποία έχει ματώσει έφτασε ως εδώ και γιατί δεν έχει μπει κανείς φυλακή από αυτούς που έχουν κλέψει. Κι επειδή ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, ο εν λόγω ελεύθερος επαγγελματίας στον οποίο δούλευα κάποτε, έχει χτίσει ΕΠΤΑ (7) σπίτια κι έχει αγοράσει 2 επαγγελματικούς χώρους τους οποίους εκμεταλλεύεται, επί 40 χρόνια είχε και έχει διπλά και τριπλά βιβλία που ξέρω που τα κρύβει και προφανώς δεν θεωρούσε πως ΚΑΙ αυτός έχει κλέψει και δήλωνε αμέτοχος στην όλη κατάσταση. Ο οδοντίατρός μου, μου μίλαγε τις προάλλες με πάθος για το ΚΚΕ και πόσο τα πράγματα θα ήταν καλύτερα εάν κυβερνούσε ένα κόμμα που στηρίζει τον αγρότη και τον εργάτη, αλλά εγώ, ο μισθοσυντήρητος ιδιωτικός υπάλληλος τον πλήρωσα ΕΠΤΑΚΟΣΙΑ (700) ευρώ για να φτιάξω τα δόντια μου και όταν του ζήτησα απόδειξη στράβωσε και μου είπε πως δεν τον συμφέρει να κόψει και τελικά καταδέχτηκε να μου κόψει απόδειξη για ΕΚΑΤΟΝ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ (170) ευρώ...Αριστερός στα λόγια, δεξιός στην τσέπη.
Είμαστε ένας κωλολαός που του αξίζουν χειρότερα από όσα ζούμε...Βάζουμε το εγώ πάνω από το εμείς, το ΄χει πει κι ο Μακρυγιάννης. Η βόλεψή μας και στα @ρχίδια μας και στο μ@υνί μας το κοινωνικό σύνολο. Μόνο για μόστρα, ακίνδυνη αμπελοφιλοσοφία και φρου-φρου κι αρώματα είμαστε. Επαναστάτες του γλυκού νερού και των κενών λόγων. Που ζητάμε καλύτερη ζωή και την ίδια στιγμή κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας περί του αντιθέτου.
Τις προάλλες έφτιαξε ο δήμος στην πόλη μου καινούρια πεζοδρόμια και φύτεψε μικρά δεντράκια ανά διαστήματα. Μέσα σε τρείς ημέρες είχαν σπάσει οι φρεσκοβαλμένες πλάκες από τα αυτοκίνητα που παρκάρανε ΠΑΡΑΝΟΜΑ πάνω στο πεζοδρόμιο και έκλειναν τον δρόμο στους πεζούς, από τους συναδέλφους μου, οι οποίοι βαριούνται να παρκάρουν 150 μέτρα παρακάτω, τα δε δεντράκια τα ξήλωσαν γιατί τους εμποδιζαν στο παρκάρισμα!!!! Από ένα γραφείο 12 ατόμων μόνο εγώ και μια συνάδελφος παρκάρουμε εκτός του πεζοδρομίου και περπατάμε την τρομερή απόσταση των 150 μέτρων...Και μετά οι ίδιοι συνάδελφοι ωρύονται για τους διεφθαρμένους πολιτικούς που κατέστρεψαν την Ελλάδα.
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΚΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΔΕΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΥΣ, ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!!!!! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
Να αγιάσει το στόμα σου.:beer:
Gandalf dr685sm
03/12/2011, 13:41
Πόσα +++++ να σου βάλω ρε φίλε;.. πόσα;... αν την άλλη μέρα δεν είχαμε ΔΝΤ και χρέος πόσοι απο όλους αυτούς δεν θα έκαναν και πάλι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ... βούρδουλα χρειαζόμαστε και αυτό το κατάλαβαν οι δανειστές και το εφαρμόζουν.
700_Thespieis
03/12/2011, 13:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Πόσα +++++ να σου βάλω ρε φίλε;.. πόσα;... αν την άλλη μέρα δεν είχαμε ΔΝΤ και χρέος πόσοι απο όλους αυτούς δεν θα έκαναν και πάλι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ... βούρδουλα χρειαζόμαστε και αυτό το κατάλαβαν οι δανειστές και το εφαρμόζουν.
Και γιατι αυτος ο βουρδουλας πρεπει να ειναι απο το εξωτερικο, δεν το καλαβαινω??
Takata Dome
03/12/2011, 14:00
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Αρχικά δημιουργήθηκε από 700_Thespieis
Και γιατι αυτος ο βουρδουλας πρεπει να ειναι απο το εξωτερικο, δεν το καλαβαινω??
αμα δεν σε μαστιγώνουν αλλοι, αλλα αυτομαστιγωνόμαστε, ειναι σαν αυτοϊκανοποίηση ενω τωρα ..... ειναι αυτο που λεν, καλη η μαλακια αλλα με το γ@μήσι γνωρίζεις και κοσμο :D
Ας είσαστε τουλάχιστον ειλικρινείς....
Πείτε ότι θέλετε μια χουντίτσα, πείτε το ελεύθερα, κανείς δεν θα σας πει κάτι.
Αλλά δεν μπορώ αυτές τις μετριότητες...βούρδουλα..Τι σημαίνει βούρδουλας;
Πείτε το ανοιχτά, θέλουνε να έρθει μια εξουσία που να γ@μεί και να δέρνει όποιον δεν γουστάρει, όποιον δεν έχει μία, όποιον διαφωνεί, όποιον της κ@βλώσει, όποιον κοιμάται στραβά τα βράδια, όποιον...όποιον....
Έτσι, αντρίκια και παντελονάτα να γαμεί η εξουσία. Όχι τώρα, που ρίχνει μόνο ξύλο και φυλακή. Εκτελέσεις και εξορίες, να κ@βλώνει ο λαός
Αυτή η τρικυμία πολλών, δυστυχώς δε μένει μόνο στο μυαλό
Takata Dome
03/12/2011, 14:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
Ας είσαστε τουλάχιστον ειλικρινείς....
Πείτε ότι θέλετε μια χουντίτσα, πείτε το ελεύθερα, κανείς δεν θα σας πει κάτι.
Αλλά δεν μπορώ αυτές τις μετριότητες...βούρδουλα..Τι σημαίνει βούρδουλας;
Πείτε το ανοιχτά, θέλουνε να έρθει μια εξουσία που να γ@μεί και να δέρνει όποιον δεν γουστάρει, όποιον δεν έχει μία, όποιον διαφωνεί, όποιον της κ@βλώσει, όποιον κοιμάται στραβά τα βράδια, όποιον...όποιον....
Έτσι, αντρίκια και παντελονάτα να γαμεί η εξουσία. Όχι τώρα, που ρίχνει μόνο ξύλο και φυλακή. Εκτελέσεις και εξορίες, να κ@βλώνει ο λαός
Αυτή η τρικυμία πολλών, δυστυχώς δε μένει μόνο στο μυαλό
Αμ μπράβο! Αυτο ακριβώς θέλουμε!Ζητώ προστασία απο τον κάθε αναίσχυντο φοροφυγά που θα με αναγκάζει να πληρώσω χιλιάδες ευρώ για να καλύψω την τρύπα του κράτους.Ζητω προστασία απο τον συνάνθρωπο μου,που επειδη σημερα καταφερα και προοδευσα παραπανω απο οτι αυτος θελει να με καταστρεψει.Ζητώ άσυλο απο κομματόσκυλα και ψευτοσυνδικάτα,απο μια κρατική εξουσία που δεν μπορεί να εισπράξει ουτε το 50% αυτων που της οφειλονται και ζητα απο εμενα να δωσω.Απαιτω σιωπη απο τους υπαιτιους και την τιμωρια τους.
Εγω αυτα θελω να γινουν! Με ξύλο?Ε 40 χρόνια δεν μπορέσε κανεις αλλιως,οποτε ναι,ετσι! :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
Αμ μπράβο! Αυτο ακριβώς θέλουμε!Ζητώ προστασία απο τον κάθε αναίσχυντο φοροφυγά που θα με αναγκάζει να πληρώσω χιλιάδες ευρώ για να καλύψω την τρύπα του κράτους.Ζητω προστασία απο τον συνάνθρωπο μου,που επειδη σημερα καταφερα και προοδευσα παραπανω απο οτι αυτος θελει να με καταστρεψει.Ζητώ άσυλο απο κομματόσκυλα και ψευτοσυνδικάτα,απο μια κρατική εξουσία που δεν μπορεί να εισπράξει ουτε το 50% αυτων που της οφειλονται και ζητα απο εμενα να δωσω.Απαιτω σιωπη απο τους υπαιτιους και την τιμωρια τους.
Εγω αυτα θελω να γινουν! Με ξύλο?Ε 40 χρόνια δεν μπορέσε κανεις αλλιως,οποτε ναι,ετσι! :beer:
Ξαναδιάβασε αυτό που έγραψες.
Τώρα που το έκανες, έχεις την εντύπωση ότι κάποια εξουσία, σ αυτό τον πλανήτη, θα σου λύσει αυτά τα "προβλήματα"; Έχεις την εντύπωση ότι καίγονται να βρους τους φοροφυγάδες;;;;; Να σε προστατεύσει από τα κομματόσκυλα;;;;;
Ειλικρινά, τα σκέφτεσαι και τα λες;
Καλά συγγνώμη κιόλας, τα σκέφτεσαι και τα λες;
Που ζεις ρε φίλε, ήμαρτον γαμώ το φελέκι μου, που ζεις; Δηλαδή περιμένουν τις κατάρες τις δικές σου ή όποιων άλλων για να κάνουν αυτά που λες;;;;; Τους είναι δύσκολο;;;;; Και συ νομίζεις ότι μας γαμάνε για τους λόγους που περιγράφεις;;;;
[Ποια είναι τα ψευτοσυνδικάτα; Άλλο πάλι και τούτο]
Ρε πούστη μου, συνέλθετε λίγο.
Και λες στο τέλος: εγω αυτά θέλω να γίνουν! Και ποιος είσαι συ για την εξουσία ρε; Θέλε, κοπανήσου κάτω, βρίστους, ρίξε κατάρες, ρίξε ρίξε.... Ποιος σε υπολογίζει;; Ποιος;;; Γιατί να σε υπολογίσει;;
Takata Dome
03/12/2011, 14:47
Ξαναδιάβασε αυτό που έγραψες.
Τώρα που το έκανες, έχεις την εντύπωση ότι κάποια εξουσία, σ αυτό τον πλανήτη, θα σου λύσει αυτά τα "προβλήματα"; Έχεις την εντύπωση ότι καίγονται να βρους τους φοροφυγάδες;;;;; Να σε προστατεύσει από τα κομματόσκυλα;;;;;
Ειλικρινά, τα σκέφτεσαι και τα λες;
Καλά συγγνώμη κιόλας, τα σκέφτεσαι και τα λες;
Που ζεις ρε φίλε, ήμαρτον γαμώ το φελέκι μου, που ζεις; Δηλαδή περιμένουν τις κατάρες τις δικές σου ή όποιων άλλων για να κάνουν αυτά που λες;;;;; Τους είναι δύσκολο;;;;; Και συ νομίζεις ότι μας γαμάνε για τους λόγους που περιγράφεις;;;;
[Ποια είναι τα ψευτοσυνδικάτα; Άλλο πάλι και τούτο]
Ρε πούστη μου, συνέλθετε λίγο.
Και λες στο τέλος: εγω αυτά θέλω να γίνουν! Και ποιος είσαι συ για την εξουσία ρε; Θέλε, κοπανήσου κάτω, βρίστους, ρίξε κατάρες, ρίξε ρίξε.... Ποιος σε υπολογίζει;; Ποιος;;; Γιατί να σε υπολογίσει;;
Δεν μπορουν να γινουν ολα αλλα σιγουρα κατι μπορει να γινει.Καλα σοβαρα μιλας τωρα? Δηλαδη ευρωπαικες κυβερνησεις οπως της Βρετανιας,της Γαλλιας,της Γερμανια γιατι δεν ειναι ο περιγελος του κοσμου ολοκληρου?Γιατι στο εξωτερικο οταν πας να προοδευσεις δεν ερχονται να σου καψουν το εργοστασιο οι διπλανοι σου?Τα ψευτοσυνδικατα και οι δηθεν Ρομπεν των Δασων ξερουμε ολοι ποιοι ειναι και τους βλεπαμε τι χρημα βγαζαν τοσα χρονια και τι απαιτησεις ειχαν.Αναρωτηθηκε ποτε κανεις τους πως στο διαολο ενω ολες οι ελληνικες βιομηχανιες εκλεισαν ηδη απο τις αρχες του 90 το βιοτικο επιπεδο συνεχισε να ανεβαινει?Λεγανε "ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΡΕ,ΤΩΡΑ".Για περιμενετε λιγο ρε κοροιδα!Λεφτα για αυξησεις που θα βρει το κρατος? Βλεπετε πουθενα καμια βιομηχανια στην Ελλαδα?Που ειναι η ΙΖΟΛΑ,που ειναι η ΠΕΙΡΑΙΚΗ,που ειναι το εργοστασιο της Nissan στο βολο,που ειναι η ΒΕΣΟ? Και μου βγαινει η ΓΕΝΟΠ τωρα και κανει το Ρομπεν το Δασων.Πως ειπατε? Αυτη που ο προεδρος της επαιρνε τρελο χρημα μεχρι πριν λιγα χρονια? Μαλιστα κυριε! :rotflmao: :rotflmao:
Δεν μπορουν να γινουν ολα αλλα σιγουρα κατι μπορει να γινει.Καλα σοβαρα μιλας τωρα? Δηλαδη ευρωπαικες κυβερνησεις οπως της Βρετανιας,της Γαλλιας,της Γερμανια γιατι δεν ειναι ο περιγελος του κοσμου ολοκληρου?Γιατι στο εξωτερικο οταν πας να προοδευσεις δεν ερχονται να σου καψουν το εργοστασιο οι διπλανοι σου?Τα ψευτοσυνδικατα και οι δηθεν Ρομπεν των Δασων ξερουμε ολοι ποιοι ειναι και τους βλεπαμε τι χρημα βγαζαν τοσα χρονια και τι απαιτησεις ειχαν.Αναρωτηθηκε ποτε κανεις τους πως στο διαολο ενω ολες οι ελληνικες βιομηχανιες εκλεισαν ηδη απο τις αρχες του 90 το βιοτικο επιπεδο συνεχισε να ανεβαινει?Λεγανε "ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΡΕ,ΤΩΡΑ".Για περιμενετε λιγο ρε κοροιδα!Λεφτα για αυξησεις που θα βρει το κρατος? Βλεπετε πουθενα καμια βιομηχανια στην Ελλαδα?Που ειναι η ΙΖΟΛΑ,που ειναι η ΠΕΙΡΑΙΚΗ,που ειναι το εργοστασιο της Nissan στο βολο,που ειναι η ΒΕΣΟ? Και μου βγαινει η ΓΕΝΟΠ τωρα και κανει το Ρομπεν το Δασων.Πως ειπατε? Αυτη που ο προεδρος της επαιρνε τρελο χρημα μεχρι πριν λιγα χρονια? Μαλιστα κυριε! :rotflmao: :rotflmao:
Τώρα τι να πω εγώ, απέναντι σε αυτό; Οκ, το παραδέχομαι, χάνω. Έχεις δίκιο. Σ ότι πεις, έχεις δίκιο.
Μόνο μια ερώτηση: έχεις εργοστάσιο; Ή είναι οι φίλοι σου εργοστασιάρχες; Για να ξέρουμε από ποια βάση μιλάμε
Takata Dome
03/12/2011, 15:02
Τώρα τι να πω εγώ, απέναντι σε αυτό; Οκ, το παραδέχομαι, χάνω. Έχεις δίκιο. Σ ότι πεις, έχεις δίκιο.
Μόνο μια ερώτηση: έχεις εργοστάσιο; Ή είναι οι φίλοι σου εργοστασιάρχες; Για να ξέρουμε από ποια βάση μιλάμε
Ααααα..ειπα και γω ρε παιδι μου.Ε πες το τοση ωρα πως εισαι του ΚΚΕ να ξερουμε και μεις!Εργοστασιο δεν εχει κανενας που ξερω,τουλαχιστον οχι με την εννοια που το αντιλαμβανεστε στο ΚΚΕ.Επειδη δεν νομιζω οτι αξιζω ειρωνεια σε αυτα που ειπα,αν θες να με διαψευσεις για τα συνδικατα καντο και αστα αυτα.Αν και δεν νομιζω οτι μπορεις.Παρεπιπτοντως,το κρατος χρωσταει στο "κεφαλαιο" 9 δις ευρω
:lol: :lol: :lol: :lol: :bigcry: :bigcry: :rotflmao:
Λίωνω λεμεεεε...και μετα μας λεει το ΚΚΕ να τα παρει απο το κεφαλαιο! Αφου χρωσταει 9 δις ρε χαμενα κορμια,τι να παρει? :bawl: :bawl:
Ααααα..ειπα και γω ρε παιδι μου.Ε πες το τοση ωρα πως εισαι του ΚΚΕ να ξερουμε και μεις!Εργοστασιο δεν εχει κανενας που ξερω,τουλαχιστον οχι με την εννοια που το αντιλαμβανεστε στο ΚΚΕ.Επειδη δεν νομιζω οτι αξιζω ειρωνεια σε αυτα που ειπα,αν θες να με διαψευσεις για τα συνδικατα καντο και αστα αυτα.Αν και δεν νομιζω οτι μπορεις.Παρεπιπτοντως,το κρατος χρωσταει στο "κεφαλαιο" 9 δις ευρω
:lol: :lol: :lol: :lol: :bigcry: :bigcry: :rotflmao:
Λίωνω λεμεεεε...και μετα μας λεει το ΚΚΕ να τα παρει απο το κεφαλαιο! Αφου χρωσταει 9 δις ρε χαμενα κορμια,τι να παρει? :bawl: :bawl:
α εντάξει, τώρα συνεννοούμαστε αρχηγέ
πέστο απ την αρχή και πήγα να σε παρεξηγήσω
Μόνο κράτα μου ένα κιβώτιο από αυτό που πίνεις, πρέπει να είναι σπέσιαλ
Takata Dome
03/12/2011, 15:12
α εντάξει, τώρα συνεννοούμαστε αρχηγέ
πέστο απ την αρχή και πήγα να σε παρεξηγήσω
Μόνο κράτα μου ένα κιβώτιο από αυτό που πίνεις, πρέπει να είναι σπέσιαλ
Εγω αυτη την απουσια επιχειρηματων για να με διαψευσεις την λαμβανω ως νικη των επιχειρηματων μου.
Εγω αυτη την απουσια επιχειρηματων για να με διαψευσεις την λαμβανω ως νικη των επιχειρηματων μου.
Αυτό που κάνει αυτό το διάλογο σουρεαλιστικό στα όρια της ηδονής, είναι πραγματικά η σιγουριά σου αγόρι μου. Έτσι να σαι πάντα, σίγουρος.
Takata Dome
03/12/2011, 15:23
Αυτό που κάνει αυτό το διάλογο σουρεαλιστικό στα όρια της ηδονής, είναι πραγματικά η σιγουριά σου αγόρι μου. Έτσι να σαι πάντα, σίγουρος.
Αν μπορεις,διαψευσε το αυτο για τα συνδικατα.Καντο,σε προκαλω!
Αν μπορεις,διαψευσε το αυτο για τα συνδικατα.Καντο,σε προκαλω!
Τι θες να διαψεύσω; Πες μου; Ότι θες θα σου πω.
Διευκρίνισέ μου μόνο το εξής: να διαψεύσω τα ψευτοσυνδικάτα; Πως να τα διαψεύσω, αφού είναι ψευτοσυνδικάτα; Αφού είναι διαψευμένα απ την αρχή; Ή μήπως θες να διαψεύσω τα συνδικάτα; Και τι διαφορά έχουν απ τα ψευτοσυνδικάτα, για να μπορώ να τα διαψεύσω;
Takata Dome
03/12/2011, 15:32
Τι θες να διαψεύσω; Πες μου; Ότι θες θα σου πω.
Διευκρίνισέ μου μόνο το εξής: να διαψεύσω τα ψευτοσυνδικάτα; Πως να τα διαψεύσω, αφού είναι ψευτοσυνδικάτα; Αφού είναι διαψευμένα απ την αρχή; Ή μήπως θες να διαψεύσω τα συνδικάτα; Και τι διαφορά έχουν απ τα ψευτοσυνδικάτα, για να μπορώ να τα διαψεύσω;
Καλα ενταξει δεν θα κατσω τωρα να παιξω το χαλασμενο τηλεφωνο αφου δεν εχεις διαθεση να απαντησεις σοβαρα.Εχω δικιο για τα συνδικατα,ναι η οχι και γιατι?
Καλα ενταξει δεν θα κατσω τωρα να παιξω το χαλασμενο τηλεφωνο αφου δεν εχεις διαθεση να απαντησεις σοβαρα.Εχω δικιο για τα συνδικατα,ναι η οχι και γιατι?
(με πλήρη συνείδηση για το που θα καταλήξει αυτο)
Αν κάνεις συγκεκριμένη ερώτηση, με κάποια δεδομένα και πεις με ποιο τρόπο σε αφορά η ερώτηση, θα πάρεις σοβαρή απάντηση.
Takata Dome
03/12/2011, 15:36
(με πλήρη συνείδηση για το που θα καταλήξει αυτο)
Αν κάνεις συγκεκριμένη ερώτηση, με κάποια δεδομένα και πεις με ποιο τρόπο σε αφορά η ερώτηση, θα πάρεις σοβαρή απάντηση.
Παμε παλι...
Εγραψα κατι για τη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και τις απαιτησεις των συνδικατων στην προηγουμενη σελιδα νομιζω.Εχω δικιο σε αυτο που λεω ή οχι και γιατι?
Κατανοητο?
Παμε παλι...
Εγραψα κατι για τη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και τις απαιτησεις των συνδικατων στην προηγουμενη σελιδα νομιζω.Εχω δικιο σε αυτο που λεω ή οχι και γιατι?
Κατανοητο?
Δεν διαλέγεσαι τίμια.
Σου είπα ότι θ απαντήσω, αν μας πεις με ποιο τρόπο σε αφορά η ερώτηση, δηλαδή τι σχέση έχεις εσύ και γιατί ρωτάς αυτό που ρωτάς. Είσαι από κάποια ανταγωνίστρια εταιρία της ΔΕΗ, είσαι η ΔΕΗ η ίδια, είσαι ο κολλητός του υπουργού, είσαι εργοστασιάρχης, είσαι στο μεροκάματο, έχεις χωράφια με λιγνίτη, τι είσαι; Γιατί σε καίνε τα συνδικάτα και και η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ;
Εγώ εργάζομαι σε γραφείο, εσωτερικές εξωτερικές δουλειές.
Επειδή έχεις γράψει διάφορα που είναι παραληρήματα και όχι λογικές προτάσεις,
αν θες, διευκρίνησε μας το από πάνω και μετά διατύπωσε μια γαμημένα σ υ γ κ ε κ ρ ι μ έ ν η ερώτηση και θα σου απαντήσω σοβαρότατα.
Takata Dome
03/12/2011, 15:49
Δεν διαλέγεσαι τίμια.
Σου είπα ότι θ απαντήσω, αν μας πεις με ποιο τρόπο σε αφορά η ερώτηση, δηλαδή τι σχέση έχεις εσύ και γιατί ρωτάς αυτό που ρωτάς. Είσαι από κάποια ανταγωνίστρια εταιρία της ΔΕΗ, είσαι η ΔΕΗ η ίδια, είσαι ο κολλητός του υπουργού, είσαι εργοστασιάρχης, είσαι στο μεροκάματο, έχεις χωράφια με λιγνίτη, τι είσαι; Γιατί σε καίνε τα συνδικάτα και και η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ;
Εγώ εργάζομαι σε γραφείο, εσωτερικές εξωτερικές δουλειές.
Επειδή έχεις γράψει διάφορα που είναι παραληρήματα και όχι λογικές προτάσεις,
αν θες, διευκρίνησε μας το από πάνω και μετά διατύπωσε μια γαμημένα σ υ γ κ ε κ ρ ι μ έ ν η ερώτηση και θα σου απαντήσω σοβαρότατα.
Ρωτησες ποια ειναι τα ψευτοσυνδικατα και σου απαντησα.Αυτο ειναι ολο.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ! Και μετα αρχισες τα παιχνιδακια,τα νιαου νιαου,τις ειρωνιες και αλλα.Με κουρασες ρε φιλε...αλλη φορα οταν θα πετας μια αποψη,να εισαι ετοιμος να τη δικαιολογησεις οκ?
Ρωτησες ποια ειναι τα ψευτοσυνδικατα και σου απαντησα.Αυτο ειναι ολο.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ! Και μετα αρχισες τα παιχνιδακια,τα νιαου νιαου,τις ειρωνιες και αλλα.Με κουρασες ρε φιλε...αλλη φορα οταν θα πετας μια αποψη,να εισαι ετοιμος να τη δικαιολογησεις οκ?
Δε δαγκώνω, δεν καταλαβαίνω γιατί φοβάσαι να συζητήσεις τελικά.
Είμαι ειλικρινέστατος και έθεσα κάποιες προϋποθέσεις στον διάλογο για να έχουμε μια βάση, να ξέρουμε πως και γιατί κάνουμε αυτή την κουβέντα. Δεν καταλαβαίνω γιατί σε αγχώνει και σε τσαντίζει αυτό.
Είμαι σοβαρότατος φίλε μου και δεν κάνω καθόλου παιχνιδάκια.
Αν θες (που δεν θες), έλα να φτιάξουμε σοβαρά δεδομένα μιας ερώτησης και μιας απάντησης για να κάνουμε διάλογο ανθρώπινο και σοβαρό και όχι καφενειακό. Θέλεις; Σου είπα τον τρόπο και έχεις αποφύγει 2 φορές να απαντήσεις.
Δεν είσαι υποχρεωμένος ούτε ν απαντήσεις ούτε τίποτα. Αλλά όταν ανοίγεις το στόμα σου, να είσαι έτοιμος να μπεις σε μια συζήτηση από την οποία μπορεί να αποδειχθεί ότι έχεις άδικο ή ακόμα και δίκιο. Ποτέ δεν το ξέρεις αυτό, αν δε διαλεχθείς ειλικρινά.
Εσύ θες ν ακούσεις μια καφενειακή απάντηση σε μια καφενειακή ερώτηση. Συγγνώμη, αλλά ο Τράγκας δεν ήταν ποτέ το πρότυπό μου. Μη μου λες λοιπόν, ότι δεν θέλω να δικαιολογήσω την άποψή μου.
Και παρά την ειρωνία που πέταξα αρχικά, έγραψα τα επόμενα από ένα γαμημένο σεβασμό που δείχνω, έτσι, σαν αρχή, σε όποιον θέλω να κάνω διάλογο μαζί του. Γι αυτό σου είπα να φτιάξουμε 2-3 προϋποθέσεις, για να μπορείς μετά να μου απαντήσεις ολοκληρωμένα, όχι να σε κάλω να απαντήσεις σε μισόλογα, όπως θες εσύ να κάνω εγώ.
Ο διάλογος φίλε μου είναι δύσκολο πράγμα. Παραδέξου το ότι δεν τον αντέχεις
μάγκες πολύ το μαλακίσατε το θρεντ.
να πάτε να μαλλιοτραβηχτήκε με πμ.
άντε μου στο καλό :wave2:
Takata Dome
03/12/2011, 16:08
Δε δαγκώνω, δεν καταλαβαίνω γιατί φοβάσαι να συζητήσεις τελικά.
Είμαι ειλικρινέστατος και έθεσα κάποιες προϋποθέσεις στον διάλογο για να έχουμε μια βάση, να ξέρουμε πως και γιατί κάνουμε αυτή την κουβέντα. Δεν καταλαβαίνω γιατί σε αγχώνει και σε τσαντίζει αυτό.
Είμαι σοβαρότατος φίλε μου και δεν κάνω καθόλου παιχνιδάκια.
Αν θες (που δεν θες), έλα να φτιάξουμε σοβαρά δεδομένα μιας ερώτησης και μιας απάντησης για να κάνουμε διάλογο ανθρώπινο και σοβαρό και όχι καφενειακό. Θέλεις; Σου είπα τον τρόπο και έχεις αποφύγει 2 φορές να απαντήσεις.
Δεν είσαι υποχρεωμένος ούτε ν απαντήσεις ούτε τίποτα. Αλλά όταν ανοίγεις το στόμα σου, να είσαι έτοιμος να μπεις σε μια συζήτηση από την οποία μπορεί να αποδειχθεί ότι έχεις άδικο ή ακόμα και δίκιο. Ποτέ δεν το ξέρεις αυτό, αν δε διαλεχθείς ειλικρινά.
Εσύ θες ν ακούσεις μια καφενειακή απάντηση σε μια καφενειακή ερώτηση. Συγγνώμη, αλλά ο Τράγκας δεν ήταν ποτέ το πρότυπό μου. Μη μου λες λοιπόν, ότι δεν θέλω να δικαιολογήσω την άποψή μου.
Και παρά την ειρωνία που πέταξα αρχικά, έγραψα τα επόμενα από ένα γαμημένο σεβασμό που δείχνω, έτσι, σαν αρχή, σε όποιον θέλω να κάνω διάλογο μαζί του. Γι αυτό σου είπα να φτιάξουμε 2-3 προϋποθέσεις, για να μπορείς μετά να μου απαντήσεις ολοκληρωμένα, όχι να σε κάλω να απαντήσεις σε μισόλογα, όπως θες εσύ να κάνω εγώ.
Ο διάλογος φίλε μου είναι δύσκολο πράγμα. Παραδέξου το ότι δεν τον αντέχεις
Επειδη εχω αρχισει και φορτωνω πιεση,ελα σε ΠΜ.Και συγγνωμη για το σπαμ,επειδη εγω δεν μπορω(δεν ξερω γιατι),ασ σβηστει ολη αυτη η σελιδα με μηνυματα μου.Συγγνωμη και παλι!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
μάγκες πολύ το μαλακίσατε το θρεντ.
να πάτε να μαλλιοτραβηχτήκε με πμ.
άντε μου στο καλό :wave2:
κάνε μας τη χάρη σε παρακαλώ
Επειδη εχω αρχισει και φορτωνω πιεση,ελα σε ΠΜ.Και συγγνωμη για το σπαμ,επειδη εγω δεν μπορω(δεν ξερω γιατι),ασ σβηστει ολη αυτη η σελιδα με μηνυματα μου.Συγγνωμη και παλι!
θα τα πούμε με πμ.
Αλλά δεν μπορείς να λες να σβηστεί αυτή η σελίδα. Κουμάντο κάνε στα δικά σου λόγια, όχι στα δικά μου. Προσπαθώ με κόπο να γίνει μια σοβαρή κουβέντα. Δεν καταλαβαίνω γιατί ζητάς συγγνώμη.
Takata Dome
03/12/2011, 16:12
θα τα πούμε με πμ.
Αλλά δεν μπορείς να λες να σβηστεί αυτή η σελίδα. Κουμάντο κάνε στα δικά σου λόγια, όχι στα δικά μου. Προσπαθώ με κόπο να γίνει μια σοβαρή κουβέντα. Δεν καταλαβαίνω γιατί ζητάς συγγνώμη.
Με μηνυματα ΜΟΥ λεω.:mad:
κάνε μας τη χάρη σε παρακαλώ
εσύ να μου κάνεις τη χάρη
και αν θες να συνεχίζεις να γράφεις στο θρεντ να είσαι πιο πολιτισμένος.
αλλιώς θα έρθει κανάς μοντ και θα το στείλει στη ζώνη. και πολύ καλά θα κάνει
αλλά τι φταίνε όλοι οι άλλοι που το παρακολουθούν και γράφουν;
αυτούς τους νοιάζεσαι;
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
εσύ να μου κάνεις τη χάρη
και αν θες να συνεχίζεις να γράφεις στο θρεντ να είσαι πιο πολιτισμένος.
αλλιώς θα έρθει κανάς μοντ και θα το στείλει στη ζώνη. και πολύ καλά θα κάνει
αλλά τι φταίνε όλοι οι άλλοι που το παρακολουθούν και γράφουν;
αυτούς τους νοιάζεσαι;
Δε βλέπεις καθόλου τι έχει γραφτεί και με τι προσοχή.
Γι αυτό δε συνεχίζω.
Δε βλέπεις καθόλου τι έχει γραφτεί και με τι προσοχή.
Γι αυτό δε συνεχίζω.
φίλαι μου δεν με νοιάζει τι έχει γραφτεί και ποιός έχει δίκιο.
εμένα με ενδιαφέρει να κρατάμε στο φόρουμ τις ισορροπίες.
από κει και πέρα υπάρχουν τα πμ και ένα κομμάτι του moto που λέγεται "Αντιπαραθέσεις"
Ηρεμία λοιπόν :wave2:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ONY9Hb-KPvE#!
Εχει ξεφυγει τελειως,καψτα ολα καμμενε,με 300 τετοιους την πηραμε πισω την χωρα.
el_hymador
04/12/2011, 16:56
Όχι, όχι, όχι και πάλι όχι!
Δεν θα παίξω το παιχνιδάκι τους φίλε μου, φορτώνοντας στην πλάτη μου τις μαλακίες που έχουν κάνει. Ένα σύγχρονο προπατορικό αμάρτημα έχουν εφεύρει, για να αισθανόμασατε συνένοχοι και να δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα τα μέτρα, τα χαράτσια και τη λιτότητα!
Όχι ρε! (δεν πάει σε σένα, γενικά το λέω) Εγώ και η οικογένεια μου δεν κλέψαμε ούτε δραχμή και δεν λειτουργήσαμε ούτε πλουτίσαμε (εδώ γελάνε) εις βάρος κανενός! Για να μη το πάρουμε επί προσωπικού, ας μιλήσουμε για χιλιάδες άλλους που είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν εκεί έξω και τώρα τρώνε την πο*τσα για μια κατάσταση στη δημιουργία της οποίας δεν συνέβαλαν στο παραμικρό! Ίσα - ίσα που παραγκωνίστηκαν, προσπελάστηκαν και απώλεσαν βασικά τους δικαιώματα, έλαβαν άθλιες υπηρεσίες τις οποίες είχα προ και χρυσό - πληρώσει, γιατί κάποιοι μπάσταρδοι λειτουργούσαν αλλιώς, έξυπνα και μαγκιόρικα... έτσι την ονομάζανε τη λαμογιά.
Ναι, μπορεί να μην πήραν μια φορά απόδειξη για το πακέτο τις τσίχλες που αγόρασαν, ίσως μια φορά να πάρκαραν και παρανομα... αν αυτό εξισώνεται με τις υπεξαιρέσεις δις, με τα απίστευτα σκάναδαλα, με τις πελατειακές σχέσεις και τους κουμπάρους, με τις αργομισθίες ετών, με τα παράνομα επιδόματα, τα νταβατζιλίκια και όλα αυτά, τότε δεν ξέρω τι να πω...
Ας αποδοθεί δικαιοσύνη αναλόγως των αδικημάτων! Να πληρώσω ρε παιδί μου, πόσο κάνει το ότι δεν πήρα 2-3 αποδείξεις από το ψιλικατζίδικο, να τα δώσω με χαρά, αρκεί να σαπίσουν στη φυλακή αυτοί που πραγματικά ευθύνονται για την σημερινή κατάντια...
Όχι λοιπόν, υπάρχουν πολλοί που δεν τους αξίζει αυτό που ζούμε σήμερα! Το αν το ήξεραν και έκαναν τουμπεκί ως ανθρωπάκια, είναι άλλο θέμα και ίσως και η μοναδική ευθύνη που μπορεί να τους αποδωθεί... αλλά αν εστιάσουμε σε αυτό χάνουμε το δάσος και βλέπουμε το δέντρο, βολεύει και αυτό τα μεγαλολαμόγια που θέλουν συμμέτοχους στις συνέπειες των πράξεων τους, αυτούς που έμμασα και άμεσα γ@μουσαν τόσα χρόνια.
guzzistas
04/12/2011, 17:07
Όχι, όχι, όχι και πάλι όχι!
Δεν θα παίξω το παιχνιδάκι τους φίλε μου, φορτώνοντας στην πλάτη μου τις μαλακίες που έχουν κάνει. Ένα σύγχρονο προπατορικό αμάρτημα έχουν εφεύρει, για να αισθανόμασατε συνένοχοι και να δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα τα μέτρα, τα χαράτσια και τη λιτότητα!
Όχι ρε! (δεν πάει σε σένα, γενικά το λέω) Εγώ και η οικογένεια μου δεν κλέψαμε ούτε δραχμή και δεν λειτουργήσαμε ούτε πλουτίσαμε (εδώ γελάνε) εις βάρος κανενός! Για να μη το πάρουμε επί προσωπικού, ας μιλήσουμε για χιλιάδες άλλους που είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν εκεί έξω και τώρα τρώνε την πο*τσα για μια κατάσταση στη δημιουργία της οποίας δεν συνέβαλαν στο παραμικρό! Ίσα - ίσα που παραγκωνίστηκαν, προσπελάστηκαν και απώλεσαν βασικά τους δικαιώματα, έλαβαν άθλιες υπηρεσίες τις οποίες είχα προ και χρυσό - πληρώσει, γιατί κάποιοι μπάσταρδοι λειτουργούσαν αλλιώς, έξυπνα και μαγκιόρικα... έτσι την ονομάζανε τη λαμογιά.
Ναι, μπορεί να μην πήραν μια φορά απόδειξη για το πακέτο τις τσίχλες που αγόρασαν, ίσως μια φορά να πάρκαραν και παρανομα... αν αυτό εξισώνεται με τις υπεξαιρέσεις δις, με τα απίστευτα σκάναδαλα, με τις πελατειακές σχέσεις και τους κουμπάρους, με τις αργομισθίες ετών, με τα παράνομα επιδόματα, τα νταβατζιλίκια και όλα αυτά, τότε δεν ξέρω τι να πω...
Ας αποδοθεί δικαιοσύνη αναλόγως των αδικημάτων! Να πληρώσω ρε παιδί μου, πόσο κάνει το ότι δεν πήρα 2-3 αποδείξεις από το ψιλικατζίδικο, να τα δώσω με χαρά, αρκεί να σαπίσουν στη φυλακή αυτοί που πραγματικά ευθύνονται για την σημερινή κατάντια...
Όχι λοιπόν, υπάρχουν πολλοί που δεν τους αξίζει αυτό που ζούμε σήμερα! Το αν το ήξεραν και έκαναν τουμπεκί ως ανθρωπάκια, είναι άλλο θέμα και ίσως και η μοναδική ευθύνη που μπορεί να τους αποδωθεί... αλλά αν εστιάσουμε σε αυτό χάνουμε το δάσος και βλέπουμε το δέντρο, βολεύει και αυτό τα μεγαλολαμόγια που θέλουν συμμέτοχους στις συνέπειες των πράξεων τους, αυτούς που έμμεσα και άμεσα γ@μουσαν τόσα χρόνια.
Ετσι.... :beer: :beer: :beer:
AUFGEBRACHT
04/12/2011, 17:22
Σεβαστή η άποψή σου αλλά εγώ πάλι έχω την εντύπωση πως όπως χαρακτηριστικά αναφέρεις "βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος"... λες ότι " ίσως μια φορά να πάρκαραν και παρανομα" ... Εγώ θέλω να σου δείξω ένα παράδειγμα καθημερινό όπου η προσωπική βόλεψη του καθενός είναι υπέρτατη του κοινωνικού συνόλου. Το πεζοδρόμιο φτιάχνεται για να μπορούν οι πολλοί να περπατάνε με ασφάλεια, φυτεύεται και με δέντρα για να είναι και καλαίσθητο κι έρχεται ο ένας και αράζει επί του πεζοδομίου ξεριζώνοντας κιόλας τα δέντρα επειδή τον εμποδίζουν με τη λογική "στ' @ρχίδια μου οι άλλοι, εγώ να κάνω τη δουλειά μου και να βολευτώ και το που θα περπατήσει ο άλλος δε μ' ενδιαφέρει". Η ελληνική κοινωνία κατάντησε εδώ που κατάντησε στηριγμένη στις δικές της δυνάμεις και χωρίς εξωτερική βοήθεια. Ας αποδοθεί λες δικαιοσύνη, δηλ. ζητάς να τηρηθούν οι νόμοι και δεν είσαι ο μόνος, πολλοί το ζητάνε. Όταν όμως ο νόμος λέει απαγορεύεται (καλώς ή κακώς άλλη ιστορία) το κάπνισμα στις καφετέριες και πας και μπαίνεις σε τεκέ από την τσιγαρίλα, ε τότε ακυρώνεσαι γιατί την ίδια στιγμή που έχεις απαίτηση να τηρείται ο νόμος, εσύ τον καταπατείς γιατί έχεις τη λογική "στ' @αρχίδια μου τί λένε, εγώ γουστάρω να καπνίσω και κανείς δε θα μου επιβάλλει τί να κάνω". Έχω πάει Γαλλία, Τσεχία, Ισπανία, Ιταλία 2 φορές, όσες φορές πήγα σε καφετέρια ή εστιατόριο δεν είδα ΠΟΤΕ κάποιον να καπνίζει μέσα, όλοι πήγαιναν έξω, Βαρκελώνη ήμουν 6 μέρες και δεν είδα ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ακράνωτο, το διανοείσαι αυτό που σου λέω; ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ!!!!!!!!!!!!! Και βέβαια υπάρχουν αναμφίβολα άνθρωποι που δεν τους αξίζει αυτό που ζούνε σήμερα, όμως είναι ΣΤΑΓΟΝΑ στον ωκεανό. Αυτοί που γαμούσαν τόσα χρόνια όπως λες το έκαναν επειδή κάποιο τους επιβράβευαν με την ψήφο τους, δεν φύτρωσαν μόνοι τους, ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ ΝΟΜΙΜΑ.
blackbusa
04/12/2011, 17:42
ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ ΝΟΜΙΜΑ.
δηλαδη ο Παπαδημας...Ραιχενμπαχ...Φρουχτερ...κλπ εκλεχτηκαν νομιμα???
AUFGEBRACHT
04/12/2011, 17:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
δηλαδη ο Παπαδημας...Ραιχενμπαχ...Φρουχτερ...κλπ εκλεχτηκαν νομιμα???
Ο Παπαδήμας, ο Ράιχενμπαχ, ο Φρούχτερ είναι αποτέλεσμα αυτών που εκλέχτηκαν νόμιμα. Ο ανεκδιήγητος Μπεγλίτης, ο τηλεβιβλιοπώλης Άδωνις, ο βουτυρομπεμπές-καταδρομέας Πλεύρης, ο υμνητής του Χίτλερ Βορίδης, ο Τζέφρυ aka Γιωργάκης, ο ξεμωραμένος Πάγκαλος, εκλέχτηκαν ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ...δε μπήκαν με το ζόρι. Από εμένα end of discussion, απλά ήθελα να καταθέσω την άποψή μου και το έκανα, κάποιοι συμφώνησαν και ταυτίστηκαν απόλυτα μαζί μου κάποιοι όχι, θεμιτά και όμορφα αμφότερα. :wave2: :wave2:
MG-KTiNoS
04/12/2011, 18:02
Και για να γίνει αυτό χρειάστηκε να δολοφονηθεί ο Μπελογιάννης, ο Παναγούλης, ο Αθανασιάδης, ο Μπακογιάννης και χιλιάδες άλλοι.
Χρειάστηκε η μισή Ελλάδα να πάρει το δρόμο της ξενιτιάς (από Γερμανία, έως την άκρη της Σοβιετικής ένωσης)
Χρειάστηκε να στηθούν στρατόπεδα συγκέντρωσης (Μακρόνησο , Αη Στράτης)
Χρειάστηκε το κράτος να ελέγξει γραφειοκρατικά ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ…
Αλλά μετά φταίμε όλοι και πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί που δεν είμαστε Αλβανία.
Λες και η Φινλανδία ας πούμε που δεν ήταν στο μπλογκ δεν ήταν ποτέ όψιον…
Χτες διάβαζα για το μπαμπά του Χριστοφοράκου. (αυτού που μοίραζε τις μίζες της ζίμενς)
Λένε ότι ήταν κουκουλοφόρος στη κατοχή.
Που είναι άραγε το παράξενο?
ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΜΩΣ !
:cry:
ζευκα δεν προσεχεις και θα χτυπησεις.... :alien:
φοροφυγας ειναι αυτος απο τον οποιο ζητας προστασια.
ειναι το κρατος και οι μηχανισμοι του που καλυπτουν τους αναισχυντους φοροφυγαδες.
ειναι το κρατος και οι μηχανισμοι του που επετρεψαν σε σενα (και πολλες φορες οχι αδικα) να φτυνεις σχεδον τη λεξη ''συνδικατα'',να λες ''αριστερος'' και να εχεις στο μυαλο σου εναν ψευτοκουλτουριαρη, να πιστευεις οτι η κρατικη εξουσια θα επρεπε να εισπραξει τους φορους για να μη βουλιαξουμε (λες και αυτο εχει γινει σε καποιο ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ σημειο του πλανητη).τελικα μπορεις ισως να δεις τωρα ξεκαθαρα οτι ζεις σε ενα διαβρωμενο συστημα το οποιο απλα σου εχει κανει πουρε το μυαλο.αν ξεκινησεις να αμφισβητεις τα πιστευω σου,ισως να καταφερεις να δεις λιγο πιο καθαρα τους εχθρους σου.οσο θα πιστευεις την ορθοτητα των λεγομενων σου τοσο θα επιτρεπεις στο διαβρωμενο αλλα πανεξυπνο συστημα να σε εχει στρατευμενο διπλα του και το μονο που θα κανεις θα ειναι να περιμενεις να πιασεις καπως και εσυ την καλη.
και προσεξε τι ευχεσαι...γιατι δεν ειμαι και πολυ σιγουρος οτι ξερεις τι παει να πει ΞΥΛΟ :wave2:
mats8282
05/12/2011, 11:34
Είμαστε ένας κωλολαός που του αξίζουν χειρότερα από όσα ζούμε...
Συγχαρητήρια :sick:
Νικος χρ.
05/12/2011, 11:49
+1000 ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΒΕΒΑΙΑ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ,ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥΣ,ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.....ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ
και προσεξε τι ευχεσαι...γιατι δεν ειμαι και πολυ σιγουρος οτι ξερεις τι παει να πει ΞΥΛΟ :wave2:
Αυτό ξαναπέστο.
Γιατί στην Αίγυπτο και στη Συρία που πέφτει τώρα "ξύλο", δεν είναι και πολύ ευχάριστο. Από αυτό το ξύλο, έχουν πεθάνει περί τους 3000 ως τώρα στη Συρία και 1500 με 2000 χιλιάδες στην Αίγυπτο.
Δεν ξέρω πως είναι δυνατό να υπάρχουν τέτοιοι αριθμοί και να μη συμβαίνει κιχ... Αλλά για τον ίδιο λόγο, φαντάζομαι ότι όταν θα φάμε εμείς εδώ "ξύλο", δεν θα μας κλάψει κανένας...
Κατά τ' άλλα, το παιχνίδι της αυτοενοχοποίησης καλά συνεχίζεται.. Το ότι τόσοι πολλοί παπαγαλίζουν τις ατάκες του μεγκα και του Σκαϊ, που κατά τ' άλλα βρίζουν "γιατί έχουν συμφέροντα αυτοί", δεν το καταλαβαίνω..
Εχετλαίος
05/12/2011, 13:02
Δεν ξέρω πως είναι δυνατό να υπάρχουν τέτοιοι αριθμοί και να μη συμβαίνει κιχ... Αλλά για τον ίδιο λόγο, φαντάζομαι ότι όταν θα φάμε εμείς εδώ "ξύλο", δεν θα μας κλάψει κανένας...
Takata Dome
05/12/2011, 13:25
1)To μηνυμα αποτελουσε απαντηση σε μηνυμα του alres που κοροιδευοντας οσα ειπε ο Aufgebracht μας κατεταξε σε αυτους που θελουν "χουντα".Απλα απαντησα στο ιδιο υφος και γω χαριτολογοντας,φυσικα και δεν θελω χουντα,κανεις δε θελει!
2)Φοροφυγας ειναι αυτος που φοροδιαφευγει.Οι μηχανισμοι τον καλυπτουν,αυτος το κανει.Επειδη τον καλυπτουν θα τα ριξω μονο στο κρατος που δεν μπορει να τον πιασει? Αυτος το κανει,σε αυτον τα ριχνω πρωτα απ'ολα!
3)Εγω στην Ελλαδα ξερω την αριστερα που ζηταγε αυξησεις ενω ηξερε οτι οι αυξησεις αυτες μπορουν μονο να προελθουν απο πακετα αναπτυξης,επιδοτησεις και λεφτα κοροιδων που πληρωναν τους φορους τους!Ξερω την αριστερα που με τις πολυμηνες απεργιες τις και την αδιαλλακτη σταση της εκλεισε την Pirelli,το εργοστασιο της Nissan στο Βολο και ποσους αλλους.Ξερω επισης την αριστερα του "Οχι σε ολα,προταση καμια".Ξερω και την αριστερα που ενω μπορουσε να εχει συνδυασμενο ποσοστο 30% στις εκλογες προτιμησε να διασπαστει και οχι να κατσει κατω και να τα βρουνε μεταξυ τους.Ε λοιπον ναι,την εφτυνα,τη φτυνω και οσο ειναι οι χειροτεροι υποκριτες μαζι με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ,παλι θα τους φτυνω! Αν υποννοεις οτι εντασσω σε αυτη την αριστερα και ολους τους αριστερους,οχι,δεν εχω καμια τετοια προθεση.Αυτα που λεω αφορουν κομματα και κομματικους,τελεια και παυλα!
4)Για την εισπραξη των φορων το αφηνω ασχολιαστο...σε παραπεμπω στην κατασταση της κοινωνιας οπου η φοροι εισπραχθηκαν ολα αυτα τα χρονια.Κανε μια συγκριση στο που ειναι η Γερμανια,η Γαλλια και η Αγγλια σε θεματα παιδειας,βιοτικου επιπεδου κτλ με εδω,και ξαναπεστο μου.
5)Το συστημα θα με ειχε διαβρωσει αν ημουν μερος του ή το υποστηριζα.Δεν ειμαι μεσα στο συστημα,δεν το υποστηριζω.Το να μου λετε οτι ειμαι διαβρωμενος επειδη εφτυσα την αριστερα και εχω αιχμηρες αποψεις για την κοινωνια δεν το λαμβανω υπ'οψιν μου,γιατι κατα τη γνωμη μου,ειναι αδικαιολογητο!
6)Αυτος που ειπε οτι παπαγαλιζω ατακες ΣΚΑΙ και Μεγκα,να του πω απλα οτι θεωρω αυτο που λεει την μεγιστη προσβολη προς εμενα,υποτιμαει ξεκαθαρα τη νοημοσυνη μου και με κατηγορει ευθεως χωρις να με εχει γνωρισει καν.Κακο δικο σου αν κανεις τοσο ανοητα,ασυναρτητα και αβασιμα σχολια!
mats8282
05/12/2011, 13:36
Αν δεν παπαγαλίζεις τότε ταυτίζεσαι...
Εχετλαίος
05/12/2011, 13:41
Δεν ειμαι μεσα στο συστημα
Είσαι.
Εκτός και αν ζεις σε κάποιο κοινόβιο ψηλά σε κάποιο βουνό το οποίο δεν εμπεριέχεται σε κάποιο κτηματολόγιο, αυτόνομος 100% ενεργειακά, δεν έχεις ΑΦΜ-ΑΔΤ κτλ κτλ κτλ, δεν έχεις παρακολουθήσει δημόσια ή ιδιωτική εκπαίδευση, λειτουργείς με τους δικούς σου νόμους (εσύ και οι εδικοί σου εκεί), δε σου μιλεί κανείς και δεν έχεις επαφές με κανέναν που να ζει στην κοιλάδα παρακάτω.
(καταλαβαίνεις τι εννοώ...)
Το ότι δεν αποδέχεσαι τις νόρμες που υποδουλώνουν/αποξενώνουν τον άνθρωπο δε σημαίνει ότι τις απορρίπτεις σωρηδόν κι όλας. Αλλιώς μετοικείς στο κοινόβιο που προανέφερα.
1)To μηνυμα αποτελουσε απαντηση σε μηνυμα του alres που κοροιδευοντας οσα ειπε ο Aufgebracht μας κατεταξε σε αυτους που θελουν "χουντα".Απλα απαντησα στο ιδιο υφος και γω χαριτολογοντας,φυσικα και δεν θελω χουντα,κανεις δε θελει!
2)Φοροφυγας ειναι αυτος που φοροδιαφευγει.Οι μηχανισμοι τον καλυπτουν,αυτος το κανει.Επειδη τον καλυπτουν θα τα ριξω μονο στο κρατος που δεν μπορει να τον πιασει? Αυτος το κανει,σε αυτον τα ριχνω πρωτα απ'ολα!
3)Εγω στην Ελλαδα ξερω την αριστερα που ζηταγε αυξησεις ενω ηξερε οτι οι αυξησεις αυτες μπορουν μονο να προελθουν απο πακετα αναπτυξης,επιδοτησεις και λεφτα κοροιδων που πληρωναν τους φορους τους!Ξερω την αριστερα που με τις πολυμηνες απεργιες τις και την αδιαλλακτη σταση της εκλεισε την Pirelli,το εργοστασιο της Nissan στο Βολο και ποσους αλλους.Ξερω επισης την αριστερα του "Οχι σε ολα,προταση καμια".Ξερω και την αριστερα που ενω μπορουσε να εχει συνδυασμενο ποσοστο 30% στις εκλογες προτιμησε να διασπαστει και οχι να κατσει κατω και να τα βρουνε μεταξυ τους.Ε λοιπον ναι,την εφτυνα,τη φτυνω και οσο ειναι οι χειροτεροι υποκριτες μαζι με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ,παλι θα τους φτυνω! Αν υποννοεις οτι εντασσω σε αυτη την αριστερα και ολους τους αριστερους,οχι,δεν εχω καμια τετοια προθεση.Αυτα που λεω αφορουν κομματα και κομματικους,τελεια και παυλα!
4)Για την εισπραξη των φορων το αφηνω ασχολιαστο...σε παραπεμπω στην κατασταση της κοινωνιας οπου η φοροι εισπραχθηκαν ολα αυτα τα χρονια.Κανε μια συγκριση στο που ειναι η Γερμανια,η Γαλλια και η Αγγλια σε θεματα παιδειας,βιοτικου επιπεδου κτλ με εδω,και ξαναπεστο μου.
5)Το συστημα θα με ειχε διαβρωσει αν ημουν μερος του ή το υποστηριζα.Δεν ειμαι μεσα στο συστημα,δεν το υποστηριζω.Το να μου λετε οτι ειμαι διαβρωμενος επειδη εφτυσα την αριστερα και εχω αιχμηρες αποψεις για την κοινωνια δεν το λαμβανω υπ'οψιν μου,γιατι κατα τη γνωμη μου,ειναι αδικαιολογητο!
6)Αυτος που ειπε οτι παπαγαλιζω ατακες ΣΚΑΙ και Μεγκα,να του πω απλα οτι θεωρω αυτο που λεει την μεγιστη προσβολη προς εμενα,υποτιμαει ξεκαθαρα τη νοημοσυνη μου και με κατηγορει ευθεως χωρις να με εχει γνωρισει καν.Κακο δικο σου αν κανεις τοσο ανοητα,ασυναρτητα και αβασιμα σχολια!
Φίλε μου, γιατί μυγιάζεσαι;
Εδώ ακούγονται πολλές απόψεις, άλλες καλύτερες, άλλες χειρότερες. Όλες υπόκεινται σε κριτική, άλλοτε πιο αυστηρή, άλλοτε πιο χαλαρή.
Δεν σου απηύθυνα αυτή την ατάκα, ούτε έχω πρόθεση να συνεχίσω μια μάταιη διαφωνία. Πίστεψέ έχω το θάρρος της γνώμης μου να απευθυνθώ σε όποιον νομίζω. Τα είπαμε όμορφα και ωραία με πμ, μην τα ξαναχαλάμε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
τι έπαθες ρε; :wave2:
Takata Dome
05/12/2011, 14:00
Τι σχεση εχει η επικοινωνια με ανθρωπους και η ζωη σε κατοικημενη περιοχη με το συστημα?:confused: Αλλο κοινωνια αλλα συστημα ε! Προς το παρον ουτε ψηφιζω ουτε ΑΦΜ εχω ουτε φορους πληρωνω ακομα και δεν εχω τελειωσει ακομα την δημοσια εκπεδευση.Ε καταλαβαινετε με ποια εννοια λεω το συστημα,γιατι παιζετε με τις λεξεις? Δεν εχω κανενα προβλημα να ταυτιζομαι με αποψεις...αλλο φερεφωνο αλλα να συμφωνεις.Οντως ταυτιζομαι μερικως με τις αποψεις καποιων στο ΣΚΑΙ,αλλα δεν νομιζω οτι απαγορευεται,αν πιστευω οτι εχουν δικιο...Τελος,κριτικη που ειναι αβασιμη και αδικαιολογητη δεν τη δεχομαι.Ειμαι ομως και λιγο οξυθυμος αν με τσιγκλησεις,το παραδεχομαι αυτο...
Εχετλαίος
05/12/2011, 14:02
τι έπαθες ρε; :wave2:
Καλά τα λες...
Όσο αισιόδοξος και να θέλει να είναι κανείς, η αλήθεια, πολλές φορές, συντρίβει κάθε ελπίδα...
:sad:
Εχετλαίος
05/12/2011, 14:05
Τι σχεση εχει η επικοινωνια με ανθρωπους και η ζωη σε κατοικημενη περιοχη με το συστημα?:confused:
Ε, δείχνεις (για το νεαρό της ηλικίας σου) ότι έχεις αρχίσει να ψάχνεσαι. Καλό είναι αυτό.
Θα το ανακαλύψεις μέσα στην αναζήτησή σου κάποια στιγμή.
Και το τι σχέση έχει, και το τι σχέση ενδεχομένως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να έχει.
nikos_abel
05/12/2011, 14:14
Αλλο κοινωνια αλλα συστημα ε!
Εκ των πραγμάτων (by default) ανήκεις στο "σύστημα".
Αφού γράφεις εδώ, θες δε θες ανήκεις.
mats8282
05/12/2011, 15:27
Δεν εχω κανενα προβλημα να ταυτιζομαι με αποψεις...αλλο φερεφωνο αλλα να συμφωνεις.Οντως ταυτιζομαι μερικως με τις αποψεις καποιων στο ΣΚΑΙ,αλλα δεν νομιζω οτι απαγορευεται,αν πιστευω οτι εχουν δικιο...
Δεν σου είπε κανένας πως είσαι φερέφωνο,πως παπαγαλίζεις είπε...Άλλο το ένα,άλλο το άλλο..Θα σου απαντήσω και στο προηγούμενο ποστ έτσι,μιας και βαράω μύγες σήμερα...
2) Ο λόγος ύπαρξης κράτους,μεταξύ πολλών άλλων,είναι και να ελέγχει την εφαρμογή των νόμων.Μεταξύ του φοροφυγά και του κράτους θα έπρεπε να μας πειράζει σε ποσοστό 90% πως το κράτος είναι μπουρδέλο και στο 10% οι φοροφυγάδες...Πρώτον διότι το συντριπτικό ποσοστό της (εισ)φοροδιαφυγής είναι νόμιμο ή σχεδόν νόμιμο με αποτέλεσμα να φεύγουν λεφτά από παράθυρα,δεύτερο γιατί βρίσκουν και τα κάνουν και τρίτο γιατί το φορολογικό μας σύστημα είναι από τη φύση του άδικο με τρομακτικούς,για τα δεδομένα ευρωπαϊκού κράτους,έμμεσους φόρους και αρκετούς πολύ υψηλούς άμεσους...
Στην τελική,είναι σαν να σε αφήνει ο γείτονας να απαυτώνεις την,milfara,γυναίκα του πρωί-μεσημέρι-βράδυ μπροστά στα μάτια του και μετά να σου λέει φταις εσύ γιατί δεν είσαι ηθικός και να σου ζητάει το σπίτι σου για ψυχική οδύνη...
3) Δεν θα κάτσω να αναλύσω,απλά σε 5 γραμμές να αναλύσεις την αριστερά στην Ελλάδα είναι κάπως δύσκολο...Ειδικά στο κομμάτι για την διάσπαση,καποιός είχε βάλει ένα γαμάτο διάγραμμα εδώ κάποτε :D
4) Δεν είναι πολύ μακριά από εμάς και μη βλέπεις μέσους όρους γιατί η μεσαία τάξη στην Ευρώπη ακολουθεί την αμερικάνικη στον τάφο...Απλά εμείς βρεθήκαμε μέσα σε 3 χρόνια πιο κοντά από όλους...
5) Όταν συμφωνείς με το ΣΚΑΪ ή το Μέγκα μπορεί να μην σε διάβρωσαν αλλά σίγουρα σε κατάφεραν να πιστέψεις τις ερμηνείες τους...Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο μόνο που εσύ δεν έχεις κακές προθέσεις...Έτσι κατάφεραν να <<διαβρώσουν>> πολλούς ανθρώπους που καμία σχέση δεν είχαν με τα 2 κόμματα αυτά καθ'αυτά..Και αυτοί καλές προθέσεις είχαν,τους καταλληλότερους ψήφιζαν πάντα...Έμπαινε και κανένα ανήψι στο δημόσιο και όλα καλά...
6) Καλό παιδί φαίνεσαι,λίγο με την ωρθωγραφήα έχεις ένα θεματάκι αλλά 'νταξ',έχεις καιρό μπροστά σου...
Για να στα πω και αλλιώς...Αυτοί που πιστεύεις,πως έχουν δίκιο,ελέγχουν την πολιτική ζωή και πλέον βάζουν και τα τσιράκια τους απευθείας σε καρέκλες...Καψής,Παντελής όχι ο Μανώλης που έχει το στασίδι στο Μέγκα,υπουργός Επικρατείας και εκπρόσωπος τύπου,Ψυχάρης Jr σύμβουλος Σαμαρά κλπ κλπ...Οι έξω,που είναι μεγαλύτεροι καρχαρίες,δεν κράτησαν καν τα προσχήματα και έβαλαν κατευθείαν φυτευτό πρωθυπουργό,σε εμάς και στους Ιταλούς....
Σίγουρα φταίμε και εμείς που έχουμε μπουρδέλο κράτος αλλά δεν φταίει αυτό για την κρίση...Σίγουρα έφαγαν και οι πολιτικοί που μας κυβερνούσαν τόσα χρόνια αλλά δεν φταίει αυτό για την κρίση...Σίγουρα η αριστερά έχει ευθύνες,μερικές τις αναφέρεις,αλλά δεν φταίει αυτή για την κρίση...Σίγουρα απόψεις σαν τις δικές σου έχουν μια κάποια βάση,αλλιώς δεν θα τις πίστευε κανένας,αλλά δεν είναι σωστές ούτε θα μας βγάλουν από την κρίση...Από εκεί και πέρα ψάξε όσο μπορείς και καλό θα είναι να έχεις όσο δυνατό λιγότερα φίλτρα στην ενημέρωσή σου και μικρότερες παρωπίδες...
ΥΓ Τα παραπάνω είναι η,υποκειμενική,κρίση του υποφαινόμενου....
nikos_abel
05/12/2011, 15:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Δεν σου είπε κανένας πως είσαι φερέφωνο,πως παπαγαλίζεις είπε...Άλλο το ένα,άλλο το άλλο..Θα σου απαντήσω και στο προηγούμενο ποστ έτσι,μιας και βαράω μύγες σήμερα...
Για να γράφεις τόσα πολλά, σε έχει πhdhξει η κρίση... :(
Takata Dome
05/12/2011, 15:50
Η φοροδιαφυγή δείχνει πόσο έχουμε ξεπέσει σαν λαός.Θεωρούσαμε μαγκιά την κλοπή,δικαιολογημένη την φοροδιαφυγή και αντιμετωπίζαμε με έναν ατέλειωτο ωχαδερφισμό κάθε κριτική.Δεν είναι δυνατόν κανένας σε μια χώρα 10.000.000 να μη αναρωτήθηκε πως ενώ όλη η ελληνική βιομηχανία έκλεισε απο το 1990 εμεις διοργανώνουμε τους δεύτερους πιο ακριβούς ολυμπιακούς αγώνες στην ιστορία.Βολευτήκαν όλοι με την κατάσταση.
Ας είναι και έτσι,παρασυρθήκαμε! Ένας ολόκληρος λαός όμως δεν έμαθε ακόμα να σέβεται τον γείτονα του,το περιβάλλον,την ιστορία του τόπου,δεν έμαθε τι πάει να πει υιγής ανταγωνισμός και δεν έμαθε ποτέ-ούτε και σήμερα-να κάνει την αυτοκριτική του.Πάντα το κράτος,αυτοί εκει πάνω."Μας εξαπάτησε"το ΠΑΣΟΚ λένε .Βέβαια,αλλα εσείς ως σκεπτόμενοι άνθρωποι δεν είχατε μυαλό να φανταστείτε τίποτα? Ούτε καν να πείτε:"Για σταθείτε ρε παιδιά! Εδω επηρεάζονται οι μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου με βιομηχανίες κολοσσους απο την κρίση,η Ελλάδα που δεν εξάγει ούτε υαλοκαθαριστήρα,πού τα βρήκε τα λεφτά ?"
Λέω μονομερώς τα πράγματα επίτηδες.Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθώ με το κράτος,τι άλλο να πει κανείς? Ούτως ή άλλως δεν μπορούμε αυτη τη στιγμή να αλλάξουμε αυτούς.Ας αλλάξουμε πρώτοι εμείς!
Ωραια και σταρατα.Ο ενας τρωει τα νυχια του και οι αλλοι κοιταζει ψηλα τον ουρανο.Δεν το περιμενανε με το γαλλικο τους και την ψευτοκουλτουρα τους,ουρα τους. (http://vimeo.com/33116697)
mats8282
05/12/2011, 16:04
Για να γράφεις τόσα πολλά, σε έχει πhdhξει η κρίση... :(
Δεν έχω φαληρίσει ακόμα αλλά το βλέπω να έρχεται,για όλους τους μικρομεσαίους/μεσαίους...Από τους 100 πελάτες,πχ,που βλέπω το μήνα οι 95 κλαίνε με μαύρο δάκρυ....
Όμως μετά από 2 μήνες με αλλεργική κνίδωση,αποτέλεσμα άγχους,το έχω γυρίσει στην παλαβή
:smokin:
@Τακάτα Αυτά πιάνανε πριν 2-3 χρόνια....Τώρα τις ενοχές μας τις φάγαμε,τις χωνέψαμε και τις χέσαμε...
el_hymador
05/12/2011, 17:50
Δεν έχω φαληρίσει ακόμα αλλά το βλέπω να έρχεται,για όλους τους μικρομεσαίους/μεσαίους...Από τους 100 πελάτες,πχ,που βλέπω το μήνα οι 95 κλαίνε με μαύρο δάκρυ....
Όμως μετά από 2 μήνες με αλλεργική κνίδωση,αποτέλεσμα άγχους,το έχω γυρίσει στην παλαβή
:smokin:
@Τακάτα Αυτά πιάνανε πριν 2-3 χρόνια....Τώρα τις ενοχές μας τις φάγαμε,τις χωνέψαμε και τις χέσαμε...
Αυτο ειναι το πιο σοβαρο μαγκες! Ακουω για συνομηλικους (αλλα και πιο μικρους) με αγχη τρελα, ελκη, ηρεμηστικα, κρισεις πανικου, καταθλιψη και ολα αυτα τα ωραια... τις προαλες περασε να με δει ενας γνωστος μου μεσοβδομαδα, ειχε αδεια... πως και τετοια εποχη αδεια τον ρωταω; και μου λεει τον πηραν λιποθυμο απο τη δουλεια και τον πηγαν σηκωτο στο νοσοκομειο, βαρεσε μπιελα ο ανθρωπος απο το στρες, τις υπερωριες και τη συνεχιζομενη πιεση... για 800 ευρω... ενοικιο, παιδι και γυναικα ανεργη.
Μια εβδομαδα αδεια λοιπον και να ειναι αγχωμενος και στην αδεια που υποτιθεται οτι την πηρε για να ηρεμησει, γιατι σκεφτοταν οτι θα τον απολυσουν οταν γυρισει... επειδη λυγισε... του συνταγογραφησαν μου ελεγε ελαφρια ηρεμιστικα... μετα απο λιγο καιρο δεν θα τον πιανουν, ετσι δεν ειναι; Και αν συνεχισει με αυτο το ρυθμο θα γινει ενα χαρουμενο "πρεζακι" που θα δουλευει για 800 ευρω εσαει, χωρις ομως να "χαλαει" και να θελει service...τραγικο ρε πουστη μου, απλα τραγικο!!!
Μακαρι να εχουμε ολοι τη δυναμη και να μη μας επηρρεαζουν οι καταστασεις, οσο μπορουμε ρε γαμοτο! Μη μας παρει απο κατω....
karellen
05/12/2011, 18:01
Το ξεπέρασες τελικά;
(Εγώ τραβιόμουν 7 χρόνια).
kalgeorge
05/12/2011, 18:27
:a23: :a23:
http://news247.gr/ellada/politiki/foithtes_diekopsan_omilia_mpakogiannh-pretenterh.1524265.html
ειδαμε και τη μαλακω την Ιταλιδα που "δακρυσε" λεει και ανακοινωσε με λυγμους τα σκληρα μετρα.... :wacko:
το ιδιο σεναριο με τη Βασουλα τη Παπανδρεου διαβασε, μονο που η Βασω δεν καταφερε να το αποδωσει ντουρο , λογω του botox ....
αυτος ο περιοδευων θιασος υποτιμα τη νοημοσυνη του φρεσκοπλυμενου μας μυαλου ρε πουστ11 !!!!!!
Υ.Γ. εχω τεραστια αγωνια να παρακολουθησω προεκλογικα σποτακια.... :a01: :yuck:
nikos_abel
06/12/2011, 07:28
Όχι ότι δε το ξέραμε αλλά έτσι, για να βρισκόμαστε σε εγρήγορση.
Όσο πλησιάζει η "μεγάλη" ώρα και οι κWλοτούμπες είναι προ των πυλών.
Αφιερωμένο σε όσους κατάβαθα ακόμη πιστεύουν ότι κάτι μπορεί να αλλάξει
(πιστεύω σε κανέναν που κουβεντιάζει σε αυτό το νήμα) :
Μόνο με την έγκριση της Τρόικας (http://www.tanea.gr/latestnews/article/?aid=4678090)
φυσικα και πιστευω οτι κατι μπορει να αλλαξει
προυποθετει να φυγουν ΑΥΤΟΙ*
και για να φυγουν ΑΥΤΟΙ πρεπει πρωτα να αλλαξουμε εμεις. που ειναι πιο ευκολο απο οτι δειχνει
*ΑΥΤΟΙ ειναι οι γνωστοι διαπλεκομενοι: τραπεζιτες-εργολαβοι-μμε-πολιτικοι . με αυτη τη σειρα
Εχετλαίος
06/12/2011, 09:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
πρεπει πρωτα να αλλαξουμε εμεις. που ειναι πιο ευκολο απο οτι δειχνει
Aυτό πες το και προσπάθησε να πείσεις τον γιδοβοσκό με το κτηνώδες Navara που με προσπέρασε με 500 και με έκλεισε πάνω στη στροφή ακολουθών συρμό σήμερα το πρωί!
Το δυσκολότερο όλων Σήφη, το να αλλάξουμε εμείς!
Γιατί δεν θελουμε!!!!
nikos_abel
06/12/2011, 09:30
Aυτό πες το και προσπάθησε να πείσεις τον γιδοβοσκό με το κτηνώδες Navara που με προσπέρασε με 500 και με έκλεισε πάνω στη στροφή ακολουθών συρμό σήμερα το πρωί!
Το δυσκολότερο όλων Σήφη, το να αλλάξουμε εμείς!
Γιατί δεν θελουμε!!!!
Ήμουνα το Σάββατο με κάτι τέτοιους σε ένα γάμο και όταν με είδαν να μη βάζω κρασί στο
ποτήρι μου, με ρωτούσαν ¨γιατί, σε έχουν πιάσει;" και όταν τους έλεγα όχι, απλά οδηγώ
γελάγανε.
Μετά τσακωνόντουσαν αν η ΝΔ θα είχε κάνει τα ίδια αν δεν είχε φύγει και ότι ο καλύτερος
που θα αντιμετώπιζε τη κρίση ήταν ο Γιωργάκης.
Δεν μίλησα, πήγα στη πίστα και χόρευα με το γυιο μου που καταλαβαίνει. :(
ολοι δεν θα αλλαξουν και δεν γινεται-αλλωστε το τι εννουμε "να αλλαξουμ" ο καθεις το ερμηνευει διαφορετικα
η ιστορια και οι κοινωνιες πορευονται με/απο τις μειοψηφιες
το θεμα ειναι να αλλξει/συγκροτηθει/οργανωθει η ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΖΑ
η οποια αλλοτε μπορει να ειναι 5%, αλλοτε 10% αλλοτε 20%.
απλα υπαρχει ενας πολυ ισχυρος εχθρος ο οποιος μαλιστα δεν εχει προσωπο συγκεκριμενο: τα καθεστωτικα μμε και το κεφαλαιο που εξυπηρετουν
....5)Το συστημα θα με ειχε διαβρωσει αν ημουν μερος του ή το υποστηριζα.Δεν ειμαι μεσα στο συστημα,δεν το υποστηριζω.Το να μου λετε οτι ειμαι διαβρωμενος επειδη εφτυσα την αριστερα και εχω αιχμηρες αποψεις για την κοινωνια δεν το λαμβανω υπ'οψιν μου,γιατι κατα τη γνωμη μου,ειναι αδικαιολογητο!
....
...Τι σχεση εχει η επικοινωνια με ανθρωπους και η ζωη σε κατοικημενη περιοχη με το συστημα?:confused: Αλλο κοινωνια αλλα συστημα ε! Προς το παρον ουτε ψηφιζω ουτε ΑΦΜ εχω ουτε φορους πληρωνω ακομα και δεν εχω τελειωσει ακομα την δημοσια εκπεδευση....
μετα απο αυτα τα 2 δεν χρειαζεται να συνεχισουμε να κουβεντιαζουμε.
καλη ψυχη :wave2:
mats8282
06/12/2011, 10:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από karellen
Το ξεπέρασες τελικά;
(Εγώ τραβιόμουν 7 χρόνια).
Είχε να με πιάσει από το 2006 ή 2007,δεν θυμάμαι...Φέτος μου έδωσε ότι μου χρώσταγε με τόκους...
Takata Dome
06/12/2011, 11:05
μετα απο αυτα τα 2 δεν χρειαζεται να συνεχισουμε να κουβεντιαζουμε.
καλη ψυχη :wave2:
Το ένα αναιρεί το άλλο? Δεν είμαι άξιος για αυτή τη συζήτηση?
Μη μας σνομπάρετε και τόσο πολύ πια...:sick:
δεν ξεκιναμε την κουβεντα απο την ιδια βαση.αν σου αρκει αυτο εχει καλως.αν οχι...λυπαμαι.
c' est la vie.
στη βαση του ποιοι ειμαστε εμεις που σνομπαρουμε εσας,και ποιοι ειστε εσεις που νιωθετε οτι εμεις σας σνομπαρουμε,
τα συμπερασματα τυπου:''μη μας σνομπαρετε τοσο πολυ πια...:sick: '' κρατα τα για τον εαυτο σου.
Εχετλαίος
06/12/2011, 11:25
Το ένα αναιρεί το άλλο?
Ναι
Δεν είμαι άξιος για αυτή τη συζήτηση?
Τουναντίον. Πολλά μπορεί να πάρει και να δώσει κανείς σε μια συζήτηση.
Προσπάθησε να βρεις σε κάθε παρατήρηση, επισήμανση, σχόλιο, παράθεση εμπειρίας πράγματα τα οποία ίσως δεν τα έχεις σκεφτεί. Μη βιαστείς να απορρίψεις, μη βιαστείς να αποδεχθείς. Διάβασε, σκέψου, κρίνε.
Το ότι είσαι εδώ και συζητάμε ενώ συνομήλικοί σου απλά παίζουνε τον περδίκο στο πορντιουμπ 24/7 ίσως δίδει ψήγματα ελπίδας για πολλά πράγματα.
mats8282
06/12/2011, 11:34
Είσαι άξιος να κάνεις ό,τι συζήτηση θες...
Αυτό που σε αδικεί είναι το απόλυτο των θέσεών σου,ειδικά από τη στιγμή που δεν έχεις βγει στον <<πραγματικό>> κόσμο να δεις τι εστί βερίκοκο...
nikos_abel
06/12/2011, 11:34
Το ότι είσαι εδώ και συζητάμε ενώ συνομήλικοί σου απλά παίζουνε τον περδίκο στο πορντιουμπ 24/7 ίσως δίδει ψήγματα ελπίδας για πολλά πράγματα.
Το σκεφτόμουνα αυτό σήμερα και για τον takata και για ένα άλλο παληκάρι εδώ (δεν μου
έρχεται τώρα). Που όταν ήμουνα στην ηλικία τους, αλλά και μεγαλύτερος, έπαιζα με τα
κοριτσάκια και ζούσα στη κοσμάρα μου.
Μη μασάς τακάτα, από μοκρό κι από τρελό λένε. Ξεκάθαρες ματιές θέλουμε και μεις κι ας
αντιδράμε.
Και εσύ μαθαίνεις, αλλά και εμείς ξεκολλάμε κι ας μη το παραδεχόμεστε εύκολα.
Κάνε και λάθη, πολλά, άλλο η εμπειρία, άλλο η φρεσκάδα.
Και πούσαι, μην, στο λέω, ΜΗΝ απογοητεύεσαι.
nikos_abel
06/12/2011, 11:35
Πυροβολήστε την ορθογραφία μου παρακαλώ. :rolleyes:
Εχετλαίος
06/12/2011, 11:50
Πυροβολήστε την ορθογραφία μου παρακαλώ. :rolleyes:
Γιορτάζεις σήμερα, απαλάσσεσαι
nikos_abel
06/12/2011, 11:52
Πιρωβωλύσται τοιν ωρθωγραφήα μου παρακαλό. :rolleyes:
Δεν βρίσκω τρόπο να φτιάξω το Α :D
Εχετλαίος
06/12/2011, 12:16
Ξανά πολύ απλά τα πράγματα.
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=110199&catid=3
:lol:
Εχετλαίος
06/12/2011, 12:24
Α, και κάτι ανούσιο και συνάμα βλακώδες, εγκάθετο και λαικίστικο.
Στο νοσοκομείο Χανίων ξεμείναμε από απλά φιαλίδια εξετάσεων αίματος. Ως εκ τούτου οι ιατροί χρησιμοποιούν μονάχα τέτοια στα πολύ βαριά και επείγοντα περιστατικά. Τα λοιπά περιστατικά μπορούν απλά να πά να γ.
Και εις ανώτερα.
:beer: :beer: :beer:
Ο Μπαροζο σημερα λεει οτι και μπορει η Ελλαδα να "βγει" απο το ευρω...σε δημοσκοπιση στο ΜΕΓΑ ελεγε οτι το +70% των ερωτηθεντων ΔΕΝ θελει να βγει απο το ευρω...
Εγω πιστευω οτι η εξοδος απο το Ευρω ειναι μονοδρομος και απλα ειναι θεμα χρονου.
Μετα απο 2 χρονια πιεσης και 0 αποτελεσματος και με καμια ενδειξη οτι τα πραγματα θα φτιαξουν (ολοι το βλεπουμε οτι η συνταγη ειναι πληρως αποτυχια) δεν μπορω να φανταστω ΠΩΣ θα ειναι και με τα νεα μετρα και νεα χαρατσια που επισημως και σημερα ανακοινωσε ο χοντρος Μπενι.
Ειναι ενα ηλιθιο παιχνιδι και εμεις συμμετεχουμε γιατι εχουμε ψαρωσει ...αν για καποιο λογω η ΕΕ δεν μας δωσει Ευρια σε μια απο τις επομενες δοσεις αφου ειναι σιγουρο οτι οι στοχοι δεν θα πιαστουν...σημαινει ατακτη χρεωκοπια ,οχι σημερα αλλα αυριο...αρα το αποτελεσμα ειναι το ιδιο και αρα τι τωρα,τι σε 2,5 μηνες.
Σκετη κοροιδια...
Και να μην πληρωσεις ΦΠΑδες,ΙΚΑ κλπ κλπ στο τελος σου σκονιζουν τα @@ρια με μια κλανια...αφου μεχρι σημερα εντελως τυχαια το ΣΔΟΕ η οποιος αλλος ψευτοοργανισμος παταξης καθε μερα συλλαμβανει ΜΟΝΟ 2 ατομα σε ΟΛΗ την ΑΘΗΝΑ (Ελλαδα) και μετα απλα τους αφηνει ελευθερους....και τι εγινε δλδ :confused:
Σημαδια των καιρων...
για να εισαι "αντρας" ελεγαν οι παλιοι οτι πρεπει να εχεις κανει και κανενα μηνα στην ψειρου...τωρα με κατι Γαβαλαδες κλπ ειναι σαν να βγαινεις απο τις σχολες Αμαραντου -κομμώτρια δλδ - μπορει να μην την εβαλαν στην στενη αυτη την κοτα αλλα την περασαν απο αυτοφορω...που ηταν ο προθαλαμος της ανδρικης εμπειριας
el_hymador
06/12/2011, 19:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Ο Μπαροζο σημερα λεει οτι και μπορει η Ελλαδα να "βγει" απο το ευρω...σε δημοσκοπιση στο ΜΕΓΑ ελεγε οτι το +70% των ερωτηθεντων ΔΕΝ θελει να βγει απο το ευρω...
Εγω πιστευω οτι η εξοδος απο το Ευρω ειναι μονοδρομος και απλα ειναι θεμα χρονου.
Μετα απο 2 χρονια πιεσης και 0 αποτελεσματος και με καμια ενδειξη οτι τα πραγματα θα φτιαξουν (ολοι το βλεπουμε οτι η συνταγη ειναι πληρως αποτυχια) δεν μπορω να φανταστω ΠΩΣ θα ειναι και με τα νεα μετρα και νεα χαρατσια που επισημως και σημερα ανακοινωσε ο χοντρος Μπενι.
Ειναι ενα ηλιθιο παιχνιδι και εμεις συμμετεχουμε γιατι εχουμε ψαρωσει ...αν για καποιο λογω η ΕΕ δεν μας δωσει Ευρια σε μια απο τις επομενες δοσεις αφου ειναι σιγουρο οτι οι στοχοι δεν θα πιαστουν...σημαινει ατακτη χρεωκοπια ,οχι σημερα αλλα αυριο...αρα το αποτελεσμα ειναι το ιδιο και αρα τι τωρα,τι σε 2,5 μηνες.
Σκετη κοροιδια...
Και να μην πληρωσεις ΦΠΑδες,ΙΚΑ κλπ κλπ στο τελος σου σκονιζουν τα @@ρια με μια κλανια...αφου μεχρι σημερα εντελως τυχαια το ΣΔΟΕ η οποιος αλλος ψευτοοργανισμος παταξης καθε μερα συλλαμβανει ΜΟΝΟ 2 ατομα σε ΟΛΗ την ΑΘΗΝΑ (Ελλαδα) και μετα απλα τους αφηνει ελευθερους....και τι εγινε δλδ :confused:
Σημαδια των καιρων...
για να εισαι "αντρας" ελεγαν οι παλιοι οτι πρεπει να εχεις κανει και κανενα μηνα στην ψειρου...τωρα με κατι Γαβαλαδες κλπ ειναι σαν να βγαινεις απο τις σχολες Αμαραντου -κομμώτρια δλδ - μπορει να μην την εβαλαν στην στενη αυτη την κοτα αλλα την περασαν απο αυτοφορω...που ηταν ο προθαλαμος της ανδρικης εμπειριας
Ειναι ενα πολυ πιθανο σεναριο... απλα σε αυτη την περιπτωση ειμαστε και κεραταδες και δαρμενοι...
Γιατι αφου εχουμε υπογραψει αδιανοητους ορους ωστε να μας χορηγηθουν οι δοσεις (ουτε πρεζακια τοση υποτελεια) αυτο σημαινει οτι οι οφειλες μας (ξεχωρα αν ειμαστε μεσα η εξω) θα ξεπληρωθουν με διαφορετικο τροπο... αν διαβασετε τους ορους του μνημονιου και αν λαβετε υποψιν οτι εφαρμοζεται το Αγγλικο Δικαιο (κατ ευφημισμον δικαιο), θα καταλαβετε τι και πως...
Το αφεντιο τρελαθηκε, γενικο ξεπουλημα, οτι παρεις 100.
Ελπιζω τοτε να γινει ενας γενικευμενος τσαμπουκας... εστω την υστατη στιγμη...