Σύνδεση

View Full Version : ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙΙΙ

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21

ggs
20/12/2011, 15:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ρε συ δεν γελαω με το σκηνικο αυτο (αν και θα ηταν για πολλα γελια...), αλλα με την "ειδηση" της δαιμονιας δημοσιογραφου (ο Θεος να την κανει...) Ιολης. Μιλαμε για δημοσιογραφικη ερευνα οχι μαλακιες... :rotflmao: Οι "πηγες" τα σικ εστιατορια... "αστα Ιολη μου μεγαλα κεσατια κοπελα μου... τι θα τις κανω τωρα εγω τις τρουφες μου λες; Τις παπιες και τα φρεσκα φραμπουαζ; Καταστραφηκα! Στοκαρα τα χαβιαρια και εχω καταχρεωθει κιολας σε εκεινη τη λουγκρα το διακοσμητη να φτιαξω τη μοστρα του μαγαζ(ι)ου και τωρα φευγουν οι πελατες..." :lol:

:lol: :bawl: :rotflmao:

Xrider
20/12/2011, 16:55
Θα «σκάσει» η οικονομία της Κίνας;

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=435582&fb_ref=.TvBTBNBgHEp.like&fb_source=profile_oneline

ERRIKA
20/12/2011, 17:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Ρε ,μην γελάς με τον πόνο του ξεριζωμού λέμε…

Έχουν φορτώσει τις Λουι βουιτον και τα στρώματα τα κοκοματ πάνω στα τζιπ , έχουν ρίξει και μια πρόχειρη αλεπού στους ώμους και τραβαν τον πικρό δρόμο της προσφυγιάς….

(και κάπου εδώ μπαίνει «χαλί» η φωνή του Καζαντζίδη…):lol:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ξέχασες και τα σκυλάκια King Charles φορτωμένα στη σκευοθήκη αγκαλιά με τη φιλιπιννέζα, εν είδει γιαγιάς με το καναρίνι.. :rotflmao:

AUFGEBRACHT
20/12/2011, 21:33
Έφυγε κι ο «μεγάλος ηγέτης» ….

Ξέρει κανείς εάν έχει ανοίξει βιβλίο συλληπητηρίων στον Περισσό ή θα πάω τζάμπα;;;;

mats8282
21/12/2011, 11:05
Ίσως να έχουν και βιβλίο....

http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=6604998&publDate=20/12/2011

ggs
21/12/2011, 11:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282

http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=6604998&publDate=20/12/2011

Ο λαός της ΛΔ Κορέας έχει δικαίωμα να προχωρήσει στο δρόμο ανάπτυξης που έχει επιλέξει ενάντια στις κάθε λογής ιμπεριαλιστικές παρεμβάσεις στο εσωτερικό της χώρας

:a018: :a018: :a018:

Εχετλαίος
21/12/2011, 11:32
Ο λαός της ΛΔ Κορέας έχει δικαίωμα να προχωρήσει στο δρόμο ανάπτυξης που έχει επιλέξει

:a31: :a02: :a018: :a44:

zephyr1
21/12/2011, 12:23
http://www.livestream.com/epamwebtv/video?clipId=flv_3a811b22-7db2-43ba-a953-584cc760a745&utm_source=lslibrary&utm_medium=ui-thumb

Καθε καινουργια συναντηση και περισσοτερος κοσμος.

Ερωτηση κοινου:
Ποιος θα ειναι ο ηγετης μας?

Καζακης:
Ηγετης ειναι ο καθενας απο μας,οι ηγετες τελειωσαν.

sniper
21/12/2011, 12:41
Ο λαός της ΛΔ Κορέας έχει δικαίωμα να προχωρήσει στο δρόμο ανάπτυξης

ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

που έχει επιλέξει

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ

ενάντια στις κάθε λογής ιμπεριαλιστικές παρεμβάσεις στο εσωτερικό της χώρας

:a018: :a018: :a018:

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

700_Thespieis
21/12/2011, 13:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
http://www.livestream.com/epamwebtv/video?clipId=flv_3a811b22-7db2-43ba-a953-584cc760a745&utm_source=lslibrary&utm_medium=ui-thumb

Καθε καινουργια συναντηση και περισσοτερος κοσμος.

Ερωτηση κοινου:
Ποιος θα ειναι ο ηγετης μας?

Καζακης:
Ηγετης ειναι ο καθενας απο μας,οι ηγετες τελειωσαν.

:wave2:

SVX
21/12/2011, 15:54
και τα γαμημενα μεσα μαζικης "ενημερωσης" αντι να βγαλουν ΟΛΑ τα απλυτα στη φορα για να γαμηθει το σπιτι και του τελευταιου παρασιτου γαμωβουλευτη , βαρανε πτωχευση...

το μπουλο ρε τσιρακια , κωλογλυφτες.... γουρουνια της ενημερωσης που τρωγατε τα αποφαγια των κωλαραδων... ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ......

κομματοφυλλαδες.........

el_hymador
22/12/2011, 13:09
Επιτέλους!!! Φως στο τούνελ!!!

15 χρονάκια υπομονή παιδιά! Τι είναι 15 χρόνια μωρέ; Σιγά...

http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=436033&h1=true

Αν δεν το καταλάβατε, σύμφωνα με τους διεθνείς χρηματοοικονομικούς νταβατζήδες, σε 15 χρόνια θα έχουμε τη δυνατότητα να βγούμε με "καθαρό κούτελο" στην πιάτσα ενός συστήματος που ευθύνεται εν πολλοίς για τη κατάντια μας... Ωσανά!!!

SVX
22/12/2011, 13:27
..περιμενετε να δειτε στις "εκλογες" τι θα γινει

ο ελληνας "ψηφοφορος" θα ειναι σα την πουτανα που τρωει ξυλο απο το νταβατζη και ξερει οτι την θελει μονο να gαμι3ται για λεφτα ... αλλα τον αγαπαει γιατι οι αλλοι νταβατζηδες εχουν πιο βαρυ χερι ( και ειναι και ασχημοι)

ζητω η ΝΔ ! ΝΔ !

MG-KTiNoS
22/12/2011, 14:07
Ναι αλλά δεν υπάρχει μόνο ο Έλληνας ψηφοφόρος που λες…
Υπάρχει και ο Έλληνας κάνω αποχή που ΗΤΑΝ πριν τις δημοτικές εκλογές σταθερά +30 % και ύστερα το χάσαμε το νούμερο.
Θα μου πεις ναι αλλά έτσι δεν αλλάζει τίποτα και ίσως να έχεις δίκιο.
Αλλά αφού το σύστημα ΚΛΕΙΔΩΣΕ την εξουσία κάποιοι (πολλοί) κλειδώθηκαν εθελοντικά απ έξω.
Πρόσθεσε κι αυτούς που είναι με τα μικρά κόμματα κι έχεις μια "άλλη" εικόνα.

Το άλλο το ξέρεις ?
-Η φύση λέει αποστρέφεται το κενό.
Πάει να πει ότι όπου μένει κενό, νομοτελειακά, γεμίζει.
Δε βγάζει η Χόντα κακά μηχανάκια… Τα βγάζει η ΚΤΜ.
:lol:
Πάει να πει ότι είναι σχεδόν σίγουρο ότι κάποιος θα γεμίσει το κενό…
Αλλά ποιος ?
Κι εδώ είναι το μεγάλο ερώτημα.
Στην Ιταλία το γέμισε ο Μπερλουσκόνι πχ.
Α και που σαι, η λογική ο Έλληνας δεν αλλάζει είναι η ίδια με την αποχή.
Οδηγεί τελικά στη χειραγώγηση.
Όλοι οι υποανάπτυκτοι λαοί πίστευαν ότι οι αποικιοκράτες είναι καλλίτεροι από τους ίδιους.
(και πιθανών να ήταν, αλλά που βρήκαν το δικαίωμα να εκμεταλλεύονται τους χαζούς?)

Όλοι αλλάζουν, αλλά όχι αυτόματα.
Η αλλαγή είναι δεμένη με την παιδία και τη διαπαιδαγώγηση.
Αρχή πρέπει να γίνει.
Πάει να πει?
Αφού δεν μπορώ ν αλλάξω μια κατάσταση τώρα, προσπαθώ να μην γίνω ίδιος.
Προσπαθώ να πω και στους γύρω μου να φέρονται ανάλογα.
Έτσι τουλάχιστο δε χειροτερεύει (προς το παρόν)

:beer:

Xrider
22/12/2011, 21:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
..περιμενετε να δειτε στις "εκλογες" τι θα γινει

ο ελληνας "ψηφοφορος" θα ειναι σα την πουτανα που τρωει ξυλο απο το νταβατζη και ξερει οτι την θελει μονο να gαμι3ται για λεφτα ... αλλα τον αγαπαει γιατι οι αλλοι νταβατζηδες εχουν πιο βαρυ χερι ( και ειναι και ασχημοι)

ζητω η ΝΔ ! ΝΔ !

+1
Και μετα φταινε οι αλλοι!
Κατα το "εισαι οτι τρως" ακολουθει το "σου αξιζει οτι ψηφιζεις".

Υ.Γ
Αυτοι της ΝΔ ειναι αλλου για αλλου...τους ρωτανε τι καιρο κανει και σου λενε το ιδιο ποιημα,οτι ερωτηση και να τους κανουν παιζει η ιδια κασετα...και να μην υπαρχει η Ελλαδα αυτοι το ιδιο ποιημα θα λενε. (οχι οτι οι αλλοι ειναι καλητεροι αλλα που και που εχουν ενα βραχυκυκλωμα με την πραγματικοτητα)

zephyr1
23/12/2011, 15:29
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LlnInNaT9ek#!

Τον βλεπω να εξαφανιζεται!:eek:

SVX
23/12/2011, 19:10
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LlnInNaT9ek#!

Τον βλεπω να εξαφανιζεται!:eek:

εγω πατησα τη νιφαδα κατω δεξια.... :smokin: ΑΛΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ....! :wacko:

zephyr1
23/12/2011, 21:39
εγω πατησα τη νιφαδα κατω δεξια.... :smokin: ΑΛΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ....! :wacko:

Ωχ.......ωραια!!!:wacko:

BLACKGAS
28/12/2011, 21:18
η σοφή συγχωρεμένη γιαγιά μου έλεγε ότι όποιος τρώει δεν μιλάει. Όταν όμως του κόψεις την πλούσια μάσα που είχε συνηθίσει, αλυχτάει:

Παράλληλα, οι εργαζόμενοι στις εφορίες καταγγέλλουν “την φορολογική ασυλία και τα μερίσματα των πολυεθνικών, τον μηδενικό φόρο πετρελαίου ναυτιλίας, των σκαφάτων και των εφοπλιστών, το φορολογικό καθεστώς των ενδοομιλικών συναλλαγών και τις ρυθμίσεις που επιτρέπουν στος μεγαλοφοροφυγάδες και στους μεγαλοοφειλέτες να κυκλοφορούν ελεύθεροι κι ας χρωστάνε εκατομμύρια στο Δημόσιο.

Μάλιστα αναφερόμενοι στους μεγαλοφοροφυγάδες που “φυγάδεψαν” τα κλοπιμαία τους στην Ελβετία τους φωτογραφίζουν λέγοντας πως είναι:
- Είναι αυτοί που έφτιαξαν τους ελληνικούς δρόμους με κόστος επταπλάσιο από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο.
- Είναι αυτοί που πουλούσαν φάρμακα στα ελληνικά νοσοκομεία 1.000% και 2.000%, πάνω από την πραγματική τους τιμή.
- Είναι αυτοί που θησαύριζαν και θησαυρίζουν, από τα υπερτιμημένα εξοπλιστικά προγράμματα.
- Είναι αυτοί που καταλήστευσαν τα κοινοτικά πλαίσια στήριξης.

Πηγή (http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=113851&catid=3)

ΥΓ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!
:smokin:

SVX
28/12/2011, 22:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS

ΥΓ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

καλα... να ξερεις θα βγει λιγο μετα τις καταθεσεις στο εξωτερικο.......

MG-KTiNoS
28/12/2011, 22:54
ναι μετά τις φωτιές και πριν τη Κύπρο...
:cry:

Εχετλαίος
29/12/2011, 17:28
Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχ....Ιάκωβεεεεε!
http://www.cretalive.gr/new/67166/crete/Rosia_kai_Israil_zitoun_amesi_enarxi_geotriseon_notia_tis_Kritis
:blush:

Cpt. Haddock
29/12/2011, 20:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχ....Ιάκωβεεεεε!
http://www.cretalive.gr/new/67166/crete/Rosia_kai_Israil_zitoun_amesi_enarxi_geotriseon_notia_tis_Kritis
:blush:

όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές του ΥΠΕΚΑ στο defencenet.gr,

:lol: :lol: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl: :lol: :rotflmao:

el_hymador
29/12/2011, 20:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Καλα αν εχει κανεις ακομα αμφιβολιες οτι ολα αυτα που ζουμε γινονται για καποιο αλλο λογο περα απο την ενεργεια... καλα μυαλα...

nikos_abel
29/12/2011, 20:48
Ηλία (χρόνια πολλά παρεπιπτόντως) καμμιά φορά γίνεσαι γραφικότερος των γραφικών όμως.

Ο κόσμος τό'χει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι ρε γμτ....

Open your mind my ---OLD--- apprentice...

Cpt. Haddock
29/12/2011, 20:50
Εσείς οι δυο οι αποπάνω. Δειτε τί έχω κανει quote και προσπαθηστε (χωρις να βιαζεστε) να καταλάβετε γιατι γελάω

:winka:

nikos_abel
29/12/2011, 20:51
Εσείς οι δυο οι αποπάνω. Δειτε τί έχω κανει quote και προσπαθηστε (χωρις να βιαζεστε) να καταλάβετε γιατι γελάω

Δεν διαφωνώ, έχεις εν μέρει δίκαιο αλλά ...καπνός...φωτιά...κλπ...

el_hymador
29/12/2011, 21:09

Το ΥΠΕΚΑ σε πειραξε η το defencenet?

Οπως και να χει, τα γεγονοτα πλεον μας εχουν διαψευσει ολους και ειναι πιο μπροστα απο την πιο συνομοσιολογικη φαντασια... οποτε θα σου ελεγα και εγω, να μη βιαζεσαι να γελας...

Εχετλαίος
29/12/2011, 22:22

Κοίτα, παραδέχομαι πως δεν το γράφει το Scientific Ameriklan (όιμε) αλλά, ξέρεις, από τρελό και από μικρό...

Εχετλαίος
30/12/2011, 08:01
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=444197&cid=4 και εμπρός ολοταχώς στο 1981!
:yuck:

vagtav
30/12/2011, 09:01
Αυτό έχει ενδιαφέρον.

"Οι εργοδότες δεσμεύονται να μην έχουν προχωρήσει σε απολύσεις 3 μήνες πριν την υπογραφή της σύμβασης αλλά και κατά την διάρκεια της ισχύος της, ενώ σε περίπτωση απολύσεων οι θέσεις θα πρέπει να καλυφθούν εκ νέου για να διατηρηθεί ο αριθμός των εργαζομένων. "

Τα παράθυρα ορθάνοιχτα ...
Μπορείς να απολύσεις κάποιον που παίρνει 1000€ αρκεί να
προσλάβεις κάποιον με 600. Σωστές δουλειές και με το νόμο

Μπας και είναι μούφα επειδή το λέει ο Μάκης ;

MG-KTiNoS
30/12/2011, 14:12
ΟΧΙ αυτό το λένε ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ

:wave2: :wave2: :wave2:

(να ξέρουμε και τι λέμε)

και όταν θα έρθουν και οι ΕΦΕΔΡΟΙ ....
:a4:

vagtav
30/12/2011, 17:41
Ποιο λένε ελεύθερη αγορά ;

TROOPER
30/12/2011, 22:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav

το γαμησι με αισθημα :wave2:

guzzistas
30/12/2011, 23:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

έτσι έτσι....

:mad:

Allst@rf
31/12/2011, 00:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

:bigcry: :bigcry:

tai
31/12/2011, 12:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
να μπορώ να διαλέξω τον νταβατζή μου

SVX
01/01/2012, 14:30
καλα που υπαρχουν και "λεβεντες" να σωσουν την Ελλαδα...

αμα δεν σφαξουν πολιτικο να τον ριξουν σε μηχανη του κιμα να τον κανουν μορταδελλα, δεν προκειται να την αφησουν αυτη τη χωρα καθαρη απο τις πολιτικες ανωμαλιες....

242958

el_hymador
02/01/2012, 10:59
"Θέλουμε να γίνουμε Έλληνες"

http://news247.gr/ellada/eidiseis/theloyme_na_ginoyme_ellhnes.1558904.html

Cpt. Haddock
02/01/2012, 11:07
Θα το μετανιώσουν όταν τους έρθει η εκτακτη εισφορά :p

mats8282
02/01/2012, 11:17
Θα το μετανιώσουν όταν τους έρθει η εκτακτη εισφορά :p

:rotflmao: :rotflmao:

el_hymador
02/01/2012, 23:48
http://www.koutipandoras.gr/?p=13600

«Η Ελλάδα καταστρέφεται βάσει σχεδίου»

Περιμενω να βγει κανας "ξυπνιος" να χαχανισει και να αμφισβητησει και αυτον... :D

SVX
03/01/2012, 00:10

Περιμενω να βγει κανας "ξυπνιος" να χαχανισει και να αμφισβητησει και αυτον... :D

δεν καταστρεφεται... "εξυγιαινεται"" θα σου πουν οι μαλακες ψηφοφοροι...

ηρθε ο Γιωργακης να καθαρισει τη χωρα και να μας βαλει σε συστημα και τον φαγαν τα συμφεροντα , οι νταβατζηδες..... :alien:

τι να πεις? η Ελλαδα επεσε σε πλεκτανη, αφου οπου ρωτησω ΚΑΝΕΝΑΣ πουστης δεν ψηφισε ενα απτα 2 μεγαλα κομματα...... :wacko:

p@nos
03/01/2012, 00:19

siga to malaka kotsanes leei

p@nos
03/01/2012, 00:32
sinomosiologos ine kai fadasiopliktos :D

el_hymador
03/01/2012, 00:53
δεν καταστρεφεται... "εξυγιαινεται"" θα σου πουν οι μαλακες ψηφοφοροι...

ηρθε ο Γιωργακης να καθαρισει τη χωρα και να μας βαλει σε συστημα και τον φαγαν τα συμφεροντα , οι νταβατζηδες..... :alien:

τι να πεις? η Ελλαδα επεσε σε πλεκτανη, αφου οπου ρωτησω ΚΑΝΕΝΑΣ πουστης δεν ψηφισε ενα απτα 2 μεγαλα κομματα...... :wacko:

Σε οτι αφορα στο τελευταιο και εγω απορρω, αλλα πλεον εχω αρχισει να αμφισβητω ακομη και την εγκυριτητα των εκλογικων αποτελεσματων... δεν ειμαι σε φαση αρνησης, απλα ειναι πλεον προφανες οτι η πραγματικοτητα εχει ξεπερασει ακομη και την πιο "αρρωστημενη" φαντασια... απιστευτο μπο*ρδελο!

SVX
03/01/2012, 01:01
Σε οτι αφορα στο τελευταιο και εγω απορρω, αλλα πλεον εχω αρχισει να αμφισβητω ακομη και την εγκυριτητα των εκλογικων αποτελεσματων... δεν ειμαι σε φαση αρνησης

αυτος ο Καζακης (τον οποιο πρεπει καποιοι να τον "ζυγισουν" πριν τον θεοποιησουν) δεν ειπε οτι οι προσεχεις εκλογες θα ειναι εκλογες "βιας και νοθειας"?

τερμα τα μουλωχτα και τα υπογεια πλεον...
εδω δεν ντρεπονται να διακινουν βαλιτσες με μαυρο χρημα και να βγαινουν στις τηλεορασεις "αντιπολιτευομενοι"
δεν ντρεπονται να "καταγγελουν" παρεμβαση στο εργο του ΣΔΟΕ και μετα να το παιρνουν πισω... Στα εκλογικα μαγειρεματα θα κολλησουν?

zephyr1
03/01/2012, 10:12
αυτος ο Καζακης (τον οποιο πρεπει καποιοι να τον "ζυγισουν" πριν τον θεοποιησουν) δεν ειπε οτι οι προσεχεις εκλογες θα ειναι εκλογες "βιας και νοθειας"?

Επαμ

Διακηρυξη του ενιαιου παλλαικου μετωπου.

Το Επαμ διακηρυσσει οτι θα συνδραμει ενεργα σε καθε μετωπο αντιστασης,στην οργανωση του λαου σε καθε συνοικια και χωρο δουλειας.Το επαμ ειναι ανοιχτο σε καθε δημοκρατη,πατριωτη,αγωνιστη που θελει να παλεψει για τους ιδιους σκοπους ανεξαρτητα της οποιας μεχρι τωρα κομματικης ή ιδεολογικης του προελευσης.Δεσμευεται επισης,οτι δεν προκειται να εγκαταλειψει τον αγωνα μεχρι την επιτευξη του συνολου των στοχων του,οποτε και θα αυτοδιαλυθει,αφου δεν θα χει πλεον λογω υπαρξης.

Αποσπασμα απο το φυλλαδιο του Επαμ Αργυρουπολη 16/07/11.

Ο Καζακης ειναι ανθρωπος αξιος θαυμασμου,οχι θεοποιησης.Πραγματικα καποιο καιρο που ασχολουμαι με εχει εντυπωσιασει ,ειδικα παρατηρωντας της ανοιχτες συζητησεις που κανει,προσπαθει να ξυπνησει συνηδεισης,κατι που στην Ελλαδα ειναι σχεδον απαγορευμενο.

Κλασσικη ερωτηση μετα απο της διαλεξεις του ειναι:
Θα μπεις μπροσταρης?
Φυσικα και οχι ,ο καθενας σας ειναι μπροσταρης του εαυτου του.

Ελα ομως τοσα χρονια που η Ελληνες ψηφοφοροι εχουν μαθει να μην αναλαμβανουν της ευθυνες τους και θελουν εναν ''μαλακα'' μπροσταρη για να κανει αυτος την ''δουλεια'', ασχετα τι δουλεια ειναι αυτοι και να βολευει ολους τους δικους του ανθρωπους.

Ο ανθρωπος μιλαμε κανει εργο.

chr1s_86
03/01/2012, 18:05

Δεν πήγαν καν! μη λέμε τα ίδια... :hypnotize :smilea:

AUFGEBRACHT
03/01/2012, 18:14
Επαμ

Διακηρυξη του ενιαιου παλλαικου μετωπου.

Το Επαμ διακηρυσσει οτι θα συνδραμει ενεργα σε καθε μετωπο αντιστασης,στην οργανωση του λαου σε καθε συνοικια και χωρο δουλειας.Το επαμ ειναι ανοιχτο σε καθε δημοκρατη,πατριωτη,αγωνιστη που θελει να παλεψει για τους ιδιους σκοπους ανεξαρτητα της οποιας μεχρι τωρα κομματικης ή ιδεολογικης του προελευσης.Δεσμευεται επισης,οτι δεν προκειται να εγκαταλειψει τον αγωνα μεχρι την επιτευξη του συνολου των στοχων του,οποτε και θα αυτοδιαλυθει,αφου δεν θα χει πλεον λογω υπαρξης.

Αποσπασμα απο το φυλλαδιο του Επαμ Αργυρουπολη 16/07/11.

Ο Καζακης ειναι ανθρωπος αξιος θαυμασμου,οχι θεοποιησης.Πραγματικα καποιο καιρο που ασχολουμαι με εχει εντυπωσιασει ,ειδικα παρατηρωντας της ανοιχτες συζητησεις που κανει,προσπαθει να ξυπνησει συνηδεισης,κατι που στην Ελλαδα ειναι σχεδον απαγορευμενο.

Κλασσικη ερωτηση μετα απο της διαλεξεις του ειναι:
Θα μπεις μπροσταρης?
Φυσικα και οχι ,ο καθενας σας ειναι μπροσταρης του εαυτου του.

Ελα ομως τοσα χρονια που η Ελληνες ψηφοφοροι εχουν μαθει να μην αναλαμβανουν της ευθυνες τους και θελουν εναν ''μαλακα'' μπροσταρη για να κανει αυτος την ''δουλεια'', ασχετα τι δουλεια ειναι αυτοι και να βολευει ολους τους δικους του ανθρωπους.

Ο ανθρωπος μιλαμε κανει εργο.

Απορίες:
α) Τί έργο ακριβώς κάνει ο άνθρωπος;
β) Το ΕΠΑΜ διακηρύσσει ότι θα συνδράμει ενεργά σε κάθε μέτωπο αντίστασης,στην οργάνωση του λαού σε κάθε συνοικία και χώρο δουλειάς. Δεσμεύεται επίσης,ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τον αγώνα μέχρι την επίτευξη του συνόλου των στόχων του. Εεεε, μέχρι τώρα τί ακριβώς έχει πετύχει αγωνιζόμενο;

zephyr1
03/01/2012, 19:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Απορίες:
α) Τί έργο ακριβώς κάνει ο άνθρωπος;
β) Το ΕΠΑΜ διακηρύσσει ότι θα συνδράμει ενεργά σε κάθε μέτωπο αντίστασης,στην οργάνωση του λαού σε κάθε συνοικία και χώρο δουλειάς. Δεσμεύεται επίσης,ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τον αγώνα μέχρι την επίτευξη του συνόλου των στόχων του. Εεεε, μέχρι τώρα τί ακριβώς έχει πετύχει αγωνιζόμενο;

http://www.epam-hellas.gr/webtv

Ψαξε λιγο το σιτε και θα δεις αρκετη δραστηριοποιηση, πολλες ομιλιες σε πολλες περιοχες της χωρας και διαλογος επιτοπου μετα της συζητησεις.

Cpt. Haddock
03/01/2012, 19:09
Πάντα επίκαιροι (http://www.youtube.com/watch?v=55fqjw2J1vI) :p

AUFGEBRACHT
03/01/2012, 19:10
Πάντα επίκαιροι (http://www.youtube.com/watch?v=55fqjw2J1vI) :p

Έχω βαρεθεί να συμφωνούμε!!!!! :wave2:

AUFGEBRACHT
03/01/2012, 19:39
http://www.epam-hellas.gr/webtv

Ψαξε λιγο το σιτε και θα δεις αρκετη δραστηριοποιηση, πολλες ομιλιες σε πολλες περιοχες της χωρας και διαλογος επιτοπου μετα της συζητησεις.

Mα επειδή το έχω ψάξει το site κι έχω παρακολουθήσει και ομιλία του περιώνυμου Καζάκη αναρωτιέμαι, δεν είμαι από αυτούς που κρίνουν κάτι χωρίς να ξέρουν σε τί καν αναφέρεται...Η ομιλία που παρακολούθησα ήταν μια αερολογία από δρακισμούς και φανταχτερές πομφόλυγες τυλιγμένες σε εντυπωσιακό περιτύλιγμα "επαναστατικότητας" με μια εσάνς από ρομαντικές ουτοπίες. Το δε τοπικό ακροατήριο είχε κολυμπήσει σε μια εξαγνιστική κολυμπήθρα του Σιλωάμ και δεν είχε μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει, καθώς η διαπίστωση ήταν πως φταίνε οι κακοί ξένοι που θέλουν το κακό μας και βέβαια οι κακοί πολιτικοί. Μόνιμη επωδός βέβαια πως η επιστροφή στη δραχμή είναι η λύση για όλα και δαμόκλειος σπάθη πάνω από τα κεφάλια των Γαλλογερμανών οι οποίοι τρέμουν μήπως γυρίσουμε στο σκληρό αυτό νόμισμα. Λέξη δεν άκουσα από το ΕΠΑΜ για την ατομική ευθύνη...Όταν ζεις σε μια μικρή επαρχιακή πόλη ξέρεις πολύ καλά τον δίπλα σου και το ποιόν του. Ήταν τραγελαφικό π.χ. να ακούς οργισμένους ελεύθερους επαγγελματίες να χειροκροτάνε διαπρύσιοι για τους κλέφτες πολιτικούς, όταν οι ίδιοι στην τράπεζα που δουλεύεις έχουν έρθει να βγάλουν τα μαύρα λεφτά στην Κύπρο και σε ρωτάνε γεμάτοι αγωνία εάν θα ειδοποιηθεί η εφορία επειδή "δε μπορώ να τα δικαιολογήσω". Είναι τραγελαφικό να βλέπεις τον συνταξιούχο δημόσιο υπάλληλο που εκδιώχθηκε από τη διεύθυνση βιομηχανίας επειδή εκβίαζε τους ηλεκτρολόγους της πόλης πως αν δε δώσουν κάτι δεν παίρνουν την άδειά τους να φωνάζει να φύγουν οι κλέφτες. Για αυτά το ΕΠΑΜ κουβέντα...Λεονταρισμοί του στύλ " θα αγωνιστούμε να αποτρέψουμε τη μη αναγνώριση του χρέους βάσει του διεθνούς δικαίου." Πώς θα το πετύχεις πες μου ρε μάστορα και άσε το ευχολόγιο!!!!

zephyr1
03/01/2012, 19:49
Κοιτα να δεις ,τα πραματα ειναι απλα.

Ο Ελληνας το πιο ευκολο πραμα που μπορει να κανει ανετα ειναι κριση,στην πραξη κολλαει το πραμα.
Προσωπικα ειμαι διαθετημενος να δοκιμασω της ''αερολογιες'' του παρα να επιλεξω μια δοκιμασμενη οδος που μας εφερε εδω που μας εφερε.

Αλλα κατσε εσυ δεν εισαι που γραφεις παντου οτι εμεις φταιμε σαν λαος,μαλλον εχεις βουτηξει την μπουκιτσα σου ολα αυτα τα χρονια και αισθανεσαι της ενοχες σου γι'αυτο νιωθεις οτι φερνεις ευθηνη στο μεριδιο.

Εγω δεν βουτηξα ουτε και συμφωνω με το μαζι τα φαγαμε που πατροναρεις σε καθε συζητηση,οποτε καλη σου τυχη μαγκα.

MG-KTiNoS
03/01/2012, 19:53
Λέξη δεν άκουσα από το ΕΠΑΜ για την ατομική ευθύνη...Όταν ζεις σε μια μικρή επαρχιακή πόλη ξέρεις πολύ καλά τον δίπλα σου και το ποιόν του. !

AUFGEBRACHT
Αυτό που βλέπω εγώ φίλε μου είναι το ότι φουντώνει το κίνημα φταίμε όλοι.
Μπορεί να φταίμε όλοι δε λέω…
Αλλά για να φτάσουμε να φταίμε όλοι έπρεπε να πεθάνουν οι καλλίτεροι (δεξιοί και αριστεροί)
Να εκβιαστούν οι πολλοί και ελεγχτούν όλες οι οικονομικές δραστηριότητες.
Κι αυτά δε στα λέω γιατί τα διάβασα στο νετ αλλά γιατί τα έζησα ως ελεύθερος επαγγελματίας τρομάρα μου.
Η ατομική ευθύνη που λες υπάρχει αλλά δες τη κάπως έτσι
-Φταίμε γιατί δε γίναμε ΤΣΕ.
Στο λέω αυτό γιατί στα δικαστήρια πήγα (φορολογικά) και δικαιώθηκα μόνο που δικαιωμένος έχασα ένα κάρο λεφτά.
Και στο ΣτΕ πήγα και δικαιώθηκα μόνο που τα λεφτά που χάλασα ήταν πολύ περισσότερα από τη δικαίωση μου.
Τέσπα φτύστε τη καραμέλα του φταίμε όλοι γιατί αν μέχρι χτες δεν ήσουν σ ένα από τα 2 μεγάλα κόμματα έπρεπε να είσαι φοβερός «μαχητής» για επιβιώσεις και ως εκεί.
Άσε λοιπόν το άλλο που αφού φταίμε όλοι καθίστε να σας γ…
Μόνο που αυτοί που έφτιαξαν τον Κοσκοτά, τον Λαυρεντιάδη κλπ είναι πλούσιοι στην Ελβετία κι εσένα η μαμά σου δεν έχει νοσοκομείο.

AUFGEBRACHT
03/01/2012, 19:56
Κοιτα να δεις ,τα πραματα ειναι απλα.

Ο Ελληνας το πιο ευκολο πραμα που μπορει να κανει ανετα ειναι κριση,στην πραξη κολλαει το πραμα.
Προσωπικα ειμαι διαθετημενος να δοκιμασω της ''αερολογιες'' του παρα να επιλεξω μια δοκιμασμενη οδος που μας εφερε εδω που μας εφερε.

Αλλα κατσε εσυ δεν εισαι που γραφεις παντου οτι εμεις φταιμε σαν λαος,μαλλον εχεις βουτηξει την μπουκιτσα σου ολα αυτα τα χρονια και αισθανεσαι της ενοχες σου γι'αυτο νιωθεις οτι φερνεις ευθηνη στο μεριδιο.

Εγω δεν βουτηξα ουτε και συμφωνω με το μαζι τα φαγαμε που πατροναρεις σε καθε συζητηση,οποτε καλη σου τυχη μαγκα.

Όοοοοοοοοοοχι φίλε μου, εγώ δεν έχω βουτήξει καμιά μπουκίτσα και δεν έχω καμία ενοχή, τις διαισθήσεις σου άστες σε παρακαλώ για τα νούμερα του λόττο!!!!!!! Δεν το έχεις το κληρονομικό χάρισμα άστο!!!!! Εγώ δεν σε χαρακτήρισα...εσύ με ποιό δικαίωμα με αποκαλείς έτσι;;;;;

el_hymador
03/01/2012, 19:58
Ρε γαμοτο... οι αγανακτισμενοι δεν σας αρεσαν, οι κατα καιρους Βαρουφακηδες και Καζακηδες δεν σας αρεσουν, εχετε φαει και εχετε χωνεψει το χαπι της συνενοχης μας για αυτη την κατασταση και καθεστε και κανετε αφ υψηλου και μπλαζε κριτικη στους παντες και στα παντα...

Δεν λεω να πεσουμε με τα μουτρα στους αυτοαποκαλουμενους (η σε αυτους που πιστευουμε οτι ειναι) σωτηρες μας, αλλα αφηστε ησυχες καποιες γ@μημενες καταστασεις, ακομα δεν ξεκινησανε!

Τα ιδια και με τους αγανακτισμενους γινοντουσαν... Ποιο ειναι το ιδεολογικο υποβαθρο τους; Τι προσπαθουν να πετυχουν και με ποια μεσα; Δεν γινονται ετσι οι επαναστασεις κτλ-κτλ

Ωραια λοιπον, αφου τιποτα δεν σας αρεσει και το καταδικαζετε πρν καν ξεκινησει, ακουω προτασεις...

Tο να μου πειτε να βγαλω τον σκασμο (αφου και εγω φταιω βλεπεις), να υπομενω τη λιτοτητα και τα μετρα για 20+ χρονια, ξεπληρωνοντας τις μαλακιες του τραπεζικου συστηματος, της ελευθερης αγορας και της παγκοσμιοποιησης, δεν ειναι option... αν συντασσεστε με τα ανωτερω, εχω αλη μια ερωτηση: τι δουλεια εχετε σε αυτο το thread :confused:

Φιλικα παντα :wave2:

zephyr1
03/01/2012, 20:00
Οτι ο Κτινος σου λεει το ιδιο ειναι τυχαιο?

Μπορει να ειμαστε πισω απο ενα πληκτρολογειο ,ο χαρακτηρας μας ομως διαμορφωνεται με τον καιρο και πισω απο αυτο.

zephyr1
03/01/2012, 20:02
+ αυτο

Ρε γαμοτο... οι αγανακτισμενοι δεν σας αρεσαν, οι κατα καιρους Βαρουφακηδες και Καζακηδες δεν σας αρεσουν, εχετε φαει και εχετε χωνεψει το χαπι της συνενοχης μας για αυτη την κατασταση και καθεστε και κανετε αφ υψηλου και μπλαζε κριτικη στους παντες και στα παντα...

Δεν λεω να πεσουμε με τα μουτρα στους αυτοαποκαλουμενους (η σε αυτους που πιστευουμε οτι ειναι) σωτηρες μας, αλλα αφηστε ησυχες καποιες γ@μημενες καταστασεις, ακομα δεν ξεκινησανε!

Τα ιδια και με τους αγανακτισμενους γινοντουσαν... Ποιο ειναι το ιδεολογικο υποβαθρο τους; Τι προσπαθουν να πετυχουν και με ποια μεσα; Δεν γινονται ετσι οι επαναστασεις κτλ-κτλ

Ωραια λοιπον, αφου τιποτα δεν σας αρεσει και το καταδικαζετε πρν καν ξεκινησει, ακουω προτασεις...

Tο να μου πειτε να βγαλω τον σκασμο (αφου και εγω φταιω βλεπεις), να υπομενω τη λιτοτητα και τα μετρα για 20+ χρονια, ξεπληρωνοντας τις μαλακιες του τραπεζικου συστηματος, της ελευθερης αγορας και της παγκοσμιοποιησης, δεν ειναι option... αν συντασσεστε με τα ανωτερω, εχω αλη μια ερωτηση: τι δουλεια εχετε σε αυτο το thread :confused:

Ετσι ακριβως ,με το φιλικα,χωρις την χαιρετουρα!

AUFGEBRACHT
03/01/2012, 20:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
AUFGEBRACHT
Αυτό που βλέπω εγώ φίλε μου είναι το ότι φουντώνει το κίνημα φταίμε όλοι.
Μπορεί να φταίμε όλοι δε λέω…
Αλλά για να φτάσουμε να φταίμε όλοι έπρεπε να πεθάνουν οι καλλίτεροι (δεξιοί και αριστεροί)
Να εκβιαστούν οι πολλοί και ελεγχτούν όλες οι οικονομικές δραστηριότητες.
Κι αυτά δε στα λέω γιατί τα διάβασα στο νετ αλλά γιατί τα έζησα ως ελεύθερος επαγγελματίας τρομάρα μου.
Η ατομική ευθύνη που λες υπάρχει αλλά δες τη κάπως έτσι
-Φταίμε γιατί δε γίναμε ΤΣΕ.
Στο λέω αυτό γιατί στα δικαστήρια πήγα (φορολογικά) και δικαιώθηκα μόνο που δικαιωμένος έχασα ένα κάρο λεφτά.
Και στο ΣτΕ πήγα και δικαιώθηκα μόνο που τα λεφτά που χάλασα ήταν πολύ περισσότερα από τη δικαίωση μου.
Τέσπα φτύστε τη καραμέλα του φταίμε όλοι γιατί αν μέχρι χτες δεν ήσουν σ ένα από τα 2 μεγάλα κόμματα έπρεπε να είσαι φοβερός «μαχητής» για επιβιώσεις και ως εκεί.
Άσε λοιπόν το άλλο που αφού φταίμε όλοι καθίστε να σας γ…
Μόνο που αυτοί που έφτιαξαν τον Κοσκοτά, τον Λαυρεντιάδη κλπ είναι πλούσιοι στην Ελβετία κι εσένα η μαμά σου δεν έχει νοσοκομείο.

Φίλε μου μπράβο που είχες τα @ρχίδια και το τράβηξες και δικαιώθηκες αν και οικονομικά αιμορράγησες...Προσωπικά μιλάω, θεωρώ πως έχω επιβιώσει με τις δυνάμεις μου και μη εντασσόμενος ποτέ σε κόμμα, πόσο μάλλον σε μπλε ή πράσινο. Μπορεί να γ@μιέμαι αλλά έχω τη συνείδησή μου ήσυχη και κοιμάμαι ήσυχος τα βράδυα πως δεν έσκυψα ποτέ για να πετύχω κάτι αλλά το έκανα ΜΟΜΟΣ μου...κι έρχεται ο άλλος από πάνω και μου λέει ότι τα έχω βουτήξει κι έχω τύψεις!!!!! Γάμώ την πουτάνα μου δηλ... Η μαμά μου είναι μακαρίτισσα γιατί ο γιατρός που πήγαινε όταν είχε καρκίνο την εξέταζε δύο λεπτά και της άρπαζε το δεκαχίλιαρο λέγοντάς της πως ένα ψιλοκολικός είναι, μην κάνεις έτσι...Στο ιδιωτικό του ιατρείο έτσι, γιατί επειδή είναι και στο ΙΚΑ φωνάζει τώρα ότι το κράτος έχει διαλύσει την κρατική υγεία ο γ@μημένος...καταλαβαίνεις τί θέλω να πω;;; Πάντα κάποιος άλλος φταίει αλλά όχι εμείς...

jimmis5
03/01/2012, 20:13
Απο σωτηρες παρολα αυτα γεματος ο τοπος κατι χειροπιαστο δεν βλεπουμε
Τον εχω ακουσει τον Καζακη και ειναι σοβαρος στο λογο του παρολα αυτα πιστευω οτι και αυτος λεει την μιση αληθεια

Για τον el_hymador
http://adiavroxoi.blogspot.com/2011/12/varoufakis-and-pasok.html

AUFGEBRACHT
03/01/2012, 20:16
Εl_hymador αυτό που θέλω να εκφράσω από την αρχή είναι αυτό που αναφέρεις σε κάποιο σημείο, επί λέξη "Δεν λεω να πεσουμε με τα μουτρα στους αυτοαποκαλουμενους (η σε αυτους που πιστευουμε οτι ειναι) σωτηρες μας". Αυτό έθιξα...Εγώ στο παρόν δεν έχω να πω κάτι άλλο, όποιος κατάλαβε τί ήθελα να πω κατάλαβε, όποιος δεν κατάλαβε ή παρερμήνευσε δε μπορώ να κάνω κάτι γιαυτό...εγώ θα σε χαιρετήσω και φιλικά και με :wave2: κι ας μην αρέσει στον Ζέφυρο, από τον οποίο τουλάχιστο θα εκτιμήσω να πάρει πίσω αυτό που είπε ότι τα έχω βουτήξει χωρίς να με γνωρίζει προσωπικά. Τελεία και παύλα επί του παρόντος νήματος! με έχει ήδη καλύψει ο Καπετάνιος και οι Monty Pythons.

Εχετλαίος
03/01/2012, 20:26

Χυμ ...:beer: :beer: :beer:

zephyr1
03/01/2012, 21:26
Εl_hymador αυτό που θέλω να εκφράσω από την αρχή είναι αυτό που αναφέρεις σε κάποιο σημείο, επί λέξη "Δεν λεω να πεσουμε με τα μουτρα στους αυτοαποκαλουμενους (η σε αυτους που πιστευουμε οτι ειναι) σωτηρες μας". Αυτό έθιξα...Εγώ στο παρόν δεν έχω να πω κάτι άλλο, όποιος κατάλαβε τί ήθελα να πω κατάλαβε, όποιος δεν κατάλαβε ή παρερμήνευσε δε μπορώ να κάνω κάτι γιαυτό...εγώ θα σε χαιρετήσω και φιλικά και με :wave2: κι ας μην αρέσει στον Ζέφυρο, από τον οποίο τουλάχιστο θα εκτιμήσω να πάρει πίσω αυτό που είπε ότι τα έχω βουτήξει χωρίς να με γνωρίζει προσωπικά. Τελεία και παύλα επί του παρόντος νήματος! με έχει ήδη καλύψει ο Καπετάνιος και οι Monty Pythons.

Αν ηθελες να πεις αυτο ,απλα να λεγες αυτο.

Σου ξαναλεω οι παρακατω απαντησεις μετα την δικη σου δεν ηταν επειδη παρερμηνευσαν καποιοι τα λογια σου, απλα ολοι εχουν κουραστει να χαρακτηριζουμε οτιδηπωτε ευκολα,ειτε ειναι κινημα ειτε ιδεα και το εκφρασαν μετα το κατεβατο σου για το τι κανει ο Καζακης.

Και βασικα για να ξερεις χεστηκα για τον Καζακη,αλλα δεν μπορω να μην εκτιμησω τον αγωνα που κανει οσον αφορα της ομιλιες σε διαφορες περιοχες της Ελλαδας και μοιραζεται της γνωσεις του (οποιες και να ειναι αυτες) σε οποιοδηπωτε ανθρωπο που εχει αναγκη να μαθει ή να δραστηριοποιηθει με οποιοδηπωτε τροπο.Γιατι να τον κατηγορησω εγω που ουσιαστικα σπαταλαει τον χρονο του,δεν ζηταει ψηφο και ειναι καθαρος στον λογο του.

Αν εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο ,καντο και γω μαζι σου.

Ρε φιλε δεν σε ξερω για να υποστηριζω οτι τα χεις φαι ,απλα δεν μπορω να καταλαβω ανθρωπο που δεν τα χει φαει και να διατυμπανιζει το σλογκαν του Παγκαλου.Και συ δεν το χεις κανει μια και 2 ,αποδειξη τα παραπανω σχολια.

Σου ζηταω συγνωμη αν παρασυρθηκα και σ εβαλα στην ομαδα των φαγανιαρηδων αλλα και συ δεστην λιγο αλλιως την καραμελα του τα φαγαμε.

Για αλλη μια φορα χαθηκε η μπαλα.:sad:

el_hymador
03/01/2012, 21:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Απο σωτηρες παρολα αυτα γεματος ο τοπος κατι χειροπιαστο δεν βλεπουμε
Τον εχω ακουσει τον Καζακη και ειναι σοβαρος στο λογο του παρολα αυτα πιστευω οτι και αυτος λεει την μιση αληθεια

Για τον el_hymador
http://adiavroxoi.blogspot.com/2011/12/varoufakis-and-pasok.html

Ακριβως αυτο λεω και εγω... ο Βαρουφακης, ο Καζακης και ο καθε Καζακης, εχει παρελθον, παρον και υποσταση... ακους, αξιολογεις, ζυγιζεις και κανεις τις επιλογες σου. Οπως ειναι γνωστο ο λυκος στην αναμπουμπουλα χαιρεται και ειναι φυσικο στην εποχη μας να υπαρχουν εκατονταδες λυκοι ετοιμοι να εκμεταλλευτουν την κατασταση. Ωστοσο αυτο δεν σημαινει οτι απορριπτουμε οτιδηποτε νεο και διαφορετικο ακουστει, ποσο μαλλον δε οταν το πολιτικο καταστημενο δεν εχει τιποτα νεο και διαφορετικο να παραθεσει.

BLACKGAS
03/01/2012, 21:45
Εσείς τι δώρο κάνατε τα Χριστούγεννα στον εαυτό σας?

Ο Τζάμπας ΖΕΙ!!!!

ο κ. Γερουλάνος. (http://et.diavgeia.gov.gr/f/yppot/ada/4565%CE%93-%CE%9D%CE%A13)

Όταν λέμε ότι δεν έχουν τσίπα, το εννοούμε.

:eyepop:

el_hymador
03/01/2012, 21:55
Εσείς τι δώρο κάνατε τα Χριστούγεννα στον εαυτό σας?

Ο Τζάμπας ΖΕΙ!!!!

ο κ. Γερουλάνος. (http://et.diavgeia.gov.gr/f/yppot/ada/4565%CE%93-%CE%9D%CE%A13)

Όταν λέμε ότι δεν έχουν τσίπα, το εννοούμε.

:eyepop:

Εχει βγαλει σχετικη ανακοινωση ο Κορμορανος και ισχυριζετaι οτι απερριψε το τζαμπα... προφανως θα αρκεστει στο Nokia 3310 που εχει εδω και χρονια, στην τελικη τι Angry Birds και μαλακιες... σαν το φιδακι τιποτα!

AUFGEBRACHT
03/01/2012, 21:58
Ζέφυρε απλά με πείραξε που με έβαλες αυθόρμητα στον κύκλο των "φαγανιάρηδων", αυτό και μόνο!!!! Για τελευταία φορά, δεν έχω φάει καμιά καραμέλα και ιδιαίτερα του Πάγκαλου, ο οποίος με αηδιάζει το λιγότερο...Δεν υποστηρίζω το μαζί τα φάγαμε, υποστηρίζω πως αυτός που τα έφαγε, ο Πάγκαλος ας πούμε, το έκανε με την ανοχή και με την επιβράβευση αυτού που τον έστελνε στο κοινοβούλιο αδιαλείπτως ας πούμε. Υποστηρίζω πως σαν λαός δεν έχουμε διάθεση αυτοκριτικής και το λυπηρότερο έχουμε ασθενή μνήμη...δεν είναι τυχαίο πως ο μύθος των Λωτοφάγων είναι ελληνικός...είμαι απαισιόδοξος από τα σημάδια που βλέπω γύρω μου, από τον κόσμο ο οποίος λέει ότι είναι αγανακτισμένος, αλλά όταν βλέπει τον τοπικό βουλευτή τρέχει να του σφίξει το χέρι με δουλικότητα. Όπως προχτές που πέτυχα τοπικό βο(υ)λευτή που έκανε βόλτες στο κέντρο της πόλης και όλοι έτρεχαν να τον χαιρετήσουν, αντί να τον πάρουν στο κυνήγι και να μην ξαναπατήσει το πόδι του πάλι στην πόλη...το γιουχάρισμά μου εναντίον του αντιμετωπίστηκε το λιγότερο ως γραφικό...δεν ξέρω αν χάνεται η μπάλα όπως λες εδώ μέσα, όταν υπάρχει λόγος και αντίλογος με επιχειρήματα για να περνάει η ώρα είναι γόνιμο, βρισκόμαστε σε φόρουμ, κατά το λεξικό δηλ. σε συνάθροιση για συζήτηση θεμάτων δημοσίου ενδιαφέροντος, απλά η μπάλα χάνεται όταν υπάρχουν προσωπικοί χαρακτηρισμοί χωρίς λόγο. Εν πάσει περιπτώσει λύθηκαν αμοιβαία οι παρεξηγήσεις, αυτό με ενδιαφέρει, δεν έχω να χωρίσω με κανέναν τίποτα ούτε έχω πρόβλημα με κανέναν, καλή συνέχεια και σ εσένα και σε όλους στο παρόν νήμα :wave2:

jimmis5
03/01/2012, 22:08
...

Δεν διαφωνουμε σε τιποτα απλα επειδη ολοι ψαχνουμε ελπιδα και κανα κερι στο βαθος του τουνελ το μονο που επισημαινω απλα να εχουμε ματια και αυτια οσο πιο τεντωμενα γινεται αν θελουμε να αλλαξουμε κατι καποτε.( ο Καζακης λεει χυμα ωραια πραγματα αλλα ισως εγω δεν μπορω να καταλαβω αν δινει μια λυση,καθως μου φαινεται οτι λεει αληθεια αλλα οχι ολοκληρη.)

εε και οποιος εχει ορεξη για διαβασμα ας διαβασει αυτον τον λογο που αναφερεται στον Ζολωτα και Τι εκανε με την υπερτιμημενη δραχμη,πως σταματησε την χρηση της λιρας και πως τελικα εκανε ο Μαρκεζινης υποτιμηση. ειναι ενδιαφερον διδακτικο και ισως δινει και μια λυση.

http://www.bankofgreece.gr/Pages/el/Bank/News/Speeches/DispItem.aspx?Item_ID=52&List_ID=b2e9402e-db05-4166-9f09-e1b26a1c6f1b

Allst@rf
03/01/2012, 22:17
ρε παιδιά με συγχωρείτε αλλά θέλω να πω κάτι...

Γιατί καθεστε και ασχολείστε με τις χρεοκοποιες και τις τράπεζες και την κρίση και χαλατε και τις καρδιές σας για μαλακίες άλλων (βλ.πάγκαλος ,λοιποί πολιτικοί και οι ψηφοφόροι τους που μαζί τα έφαγαν);

είστε τόσο δυνατοί ψυχικά που μπορείτε να αντέξετε τόσα άρθρα ,αναλύσεις ,πληροφορίες, έναν αχταρμα γνώσεων και απόψεων και καθεστε και τα αναλύετε χωρίς να βγαίνει άκρη;

μπαίνω στο θρέντ που και που να διαβάσω κάποια πράγματα δικα σας ,διαβάζω τα λινκ που παραθέτετε και ψύχοπλακόνομαι...

Δε θέλω να δείτε το παρόν σαν εξυπνάδα απλά με στεναχωρεί το γεγονός απλά...

:sad:

ναι ξέρω το μέλλον είναι αβέβαιο ,τα πράγματα είναι δύσκολα ,αλλά προσωπικα όλα αυτα ποιο πολύ σύγχυση μου φέρνουν παρά με βοηθούν να προχωρήσω παρακάτω...

Πάντα φιλικα προς όλους...

zephyr1
03/01/2012, 22:36
Ζέφυρε απλά με πείραξε που με έβαλες αυθόρμητα στον κύκλο των "φαγανιάρηδων", αυτό και μόνο!!!! Για τελευταία φορά, δεν έχω φάει καμιά καραμέλα και ιδιαίτερα του Πάγκαλου, ο οποίος με αηδιάζει το λιγότερο...Δεν υποστηρίζω το μαζί τα φάγαμε, υποστηρίζω πως αυτός που τα έφαγε, ο Πάγκαλος ας πούμε, το έκανε με την ανοχή και με την επιβράβευση αυτού που τον έστελνε στο κοινοβούλιο αδιαλείπτως ας πούμε. Υποστηρίζω πως σαν λαός δεν έχουμε διάθεση αυτοκριτικής και το λυπηρότερο έχουμε ασθενή μνήμη...δεν είναι τυχαίο πως ο μύθος των Λωτοφάγων είναι ελληνικός...είμαι απαισιόδοξος από τα σημάδια που βλέπω γύρω μου, από τον κόσμο ο οποίος λέει ότι είναι αγανακτισμένος, αλλά όταν βλέπει τον τοπικό βουλευτή τρέχει να του σφίξει το χέρι με δουλικότητα. Όπως προχτές που πέτυχα τοπικό βο(υ)λευτή που έκανε βόλτες στο κέντρο της πόλης και όλοι έτρεχαν να τον χαιρετήσουν, αντί να τον πάρουν στο κυνήγι και να μην ξαναπατήσει το πόδι του πάλι στην πόλη...το γιουχάρισμά μου εναντίον του αντιμετωπίστηκε το λιγότερο ως γραφικό...δεν ξέρω αν χάνεται η μπάλα όπως λες εδώ μέσα, όταν υπάρχει λόγος και αντίλογος με επιχειρήματα για να περνάει η ώρα είναι γόνιμο, βρισκόμαστε σε φόρουμ, κατά το λεξικό δηλ. σε συνάθροιση για συζήτηση θεμάτων δημοσίου ενδιαφέροντος, απλά η μπάλα χάνεται όταν υπάρχουν προσωπικοί χαρακτηρισμοί χωρίς λόγο. Εν πάσει περιπτώσει λύθηκαν αμοιβαία οι παρεξηγήσεις, αυτό με ενδιαφέρει, δεν έχω να χωρίσω με κανέναν τίποτα ούτε έχω πρόβλημα με κανέναν, καλή συνέχεια και σ εσένα και σε όλους στο παρόν νήμα :wave2:

Δεν αφηνω πλεον οι ''μελανες'' συμπεριφορες των ανθρωπων να μου διαμορφωνουν την ψυχολογια,προτιμω της φωτεινες ,με κανουν πιο αισιοδοξο.:winka:

Στο πρωτο μερος του jimmis5 ειμαστε και οι 2. :beer:

SVX
03/01/2012, 22:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf

ναι ξέρω το μέλλον είναι αβέβαιο ,τα πράγματα είναι δύσκολα ,αλλά προσωπικα όλα αυτα ποιο πολύ σύγχυση μου φέρνουν παρά με βοηθούν να προχωρήσω παρακάτω...

ΑΣΕ ΤΑ ΧΑΖΑ ΕΣΥ !...... Ο ΓΑΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ !

:bigcry:

243127

el_hymador
03/01/2012, 23:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Δεν διαφωνουμε σε τιποτα απλα επειδη ολοι ψαχνουμε ελπιδα και κανα κερι στο βαθος του τουνελ το μονο που επισημαινω απλα να εχουμε ματια και αυτια οσο πιο τεντωμενα γινεται αν θελουμε να αλλαξουμε κατι καποτε.( ο Καζακης λεει χυμα ωραια πραγματα αλλα ισως εγω δεν μπορω να καταλαβω αν δινει μια λυση,καθως μου φαινεται οτι λεει αληθεια αλλα οχι ολοκληρη.)

εε και οποιος εχει ορεξη για διαβασμα ας διαβασει αυτον τον λογο που αναφερεται στον Ζολωτα και Τι εκανε με την υπερτιμημενη δραχμη,πως σταματησε την χρηση της λιρας και πως τελικα εκανε ο Μαρκεζινης υποτιμηση. ειναι ενδιαφερον διδακτικο και ισως δινει και μια λυση.

http://www.bankofgreece.gr/Pages/el/Bank/News/Speeches/DispItem.aspx?Item_ID=52&List_ID=b2e9402e-db05-4166-9f09-e1b26a1c6f1b

Eχουμε ενα μ@λ@κισμενο γονιδιο που δεν λεει να ξεκολησει απο το DNA μας... φθονουμε και απαξιωνουμε οτι δεν προερχεται και δεν εκπορευεται αποκλειστικα απο την αυτου μεγαλειοτητα, τον εαυτο μας. Ολοι ειναι μαλακες, ολοι λενε παπαριες, ολοι δεν ξερουν τι τους γινεται, ολοι τα παιρνουν, ολοι τα δινουν, εκτος απο εμας, που τα ξερουμε ολα και ειμαστε οι απεσταλμενοι του Θεου στη Γη. Ωστοσο δεν κουναμε τον κωλο μας, αφου ειμαστε τοσο τιτανοτεραστιοι που δεν καταδεχομαστε, παρα μονο αρκουμαστε στο να σχολιαζουμε τα -μονιμως- κακως κειμενα των αλλων σαν τους γερους του εξωστη στο Muppet Show...

Αφ υψηλου παρατηρητες ακομη και τωρα, σαν να σε γ@μ@ει αραπης και να του ασκεις κριτικη για τις επιδοσεις του.

Allst@rf
03/01/2012, 23:28
ΑΣΕ ΤΑ ΧΑΖΑ ΕΣΥ !...... Ο ΓΑΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ !

:bigcry:

καλά συντεκνε μη βαρας...

:bigcry: :bigcry:

υγ:άντε ρε και στα δικα σας οι ελεύθεροι...:winka:

BLACKGAS
03/01/2012, 23:29
Eχουμε ενα μ@λ@κισμενο γονιδιο που δεν λεει να ξεκολησει απο το DNA μας... φθονουμε και απαξιωνουμε οτι δεν προερχεται και δεν εκπορευεται αποκλειστικα απο την αυτου μεγαλειοτητα, τον εαυτο μας. Ολοι ειναι μαλακες, ολοι λενε παπαριες, ολοι δεν ξερουν τι τους γινεται, ολοι τα παιρνουν, ολοι τα δινουν, εκτος απο εμας, που τα ξερουμε ολα και ειμαστε οι απεσταλμενοι του Θεου στη Γη. Ωστοσο δεν κουναμε τον κωλο μας, αφου ειμαστε τοσο τιτανοτεραστιοι που δεν καταδεχομαστε, παρα μονο αρκουμαστε στο να σχολιαζουμε τα -μονιμως- κακως κειμενα των αλλων σαν τους γερους του εξωστη στο Muppet Show...

Αφ υψηλου παρατηρητες ακομη και τωρα, σαν να σε γ@μ@ει αραπης και να του ασκεις κριτικη για τις επιδοσεις του.

Ασσιώτη προσωπικά διαπιστώνω απλά και μόνο φόβο για το αύριο και απόγνωση για το σήμερα. Τίποτε άλλο.

Όσο για προτάσεις σκόνταψα πάνω σε αυτό:

Κόμμα Πειρατών Ελλάδας (http://www.mediagate.gr/Internet/item/12748-Idryetai-to-Komma-Peiraton-Elladas)

Καμία άποψη κανείς;

SVX
03/01/2012, 23:33
Ασσιώτη προσωπικά διαπιστώνω απλά και μόνο φόβο για το αύριο και απόγνωση για το σήμερα. Τίποτε άλλο.

Όσο για προτάσεις σκόνταψα πάνω σε αυτό:

Κόμμα Πειρατών Ελλάδας (http://www.mediagate.gr/Internet/item/12748-Idryetai-to-Komma-Peiraton-Elladas)

Καμία άποψη κανείς;

το διαβασες? καταλαβες για ποιους "πειρατες" μιλαει?

:rolleyes:

BLACKGAS
03/01/2012, 23:40
το διαβασες? καταλαβες για ποιους "πειρατες" μιλαει?
:rolleyes:

Το είχα πρωτακούσει ότι ιδρύεται στη Γερμανία

καταστατικό (http://www.pirateparty.gr/katastatiko-pirate-party-greece/)

Γενικό βέβαια αλλά δεν μπορώ να διαφωνήσω κάπου. Βέβαια θα μου πεις και το καταστατικό του ΠΑΣΟΚ όλα καλά τα λέει... :lol:

Allst@rf
03/01/2012, 23:46
ο τζακ σπαροου κατεβαίνει πρωθυπουργός;

:alien:

BLACKGAS
03/01/2012, 23:55
Και η σελίδα τους
http://www.pirateparty.gr/

jimmis5
04/01/2012, 07:32
Eχουμε ενα μ@λ@κισμενο γονιδιο που δεν λεει να ξεκολησει απο το DNA μας... φθονουμε και απαξιωνουμε

Δεν ξερω αν φανηκαν ολα αυτα που λες σε αυτα που εγραψα,ισως και να φανηκαν,αλλα απο την αλλη οταν παμε απο πισω απο καποιον χειροκροτωντας λενε οι υπολοιποι επικριτες - υποκριτες οτι ειμαστε προβατα.Απο την αλλη οταν ερευνουμε τους παντες και τα παντα και δεν ειμαστε ευκολοπιστη ειμαστε αφ υψηλου παρατηρητες:look: δεν ξερω ισως εχεις και δικιο.

Οσο για τους πειρατες σε σχετικη παρουσιαση στους ανταποκριτες ειπαν οι ιδιοι οτι ηταν κατι που ξεκινησε για "πλακα" μετα στις συζητησεις ειδαν οτι οι ανθρωποι ενδιαφερονταν να κανουν κατι διαφορετικο,και τελικα εχουν ενα πολυ καλο ποσοστο που ανεβαινει περνοντας ψηφους απο αυτους που δεν ηθελαν κανεναν.

Προσωπικα μου κανει σαν επιλογη

Panoskl
04/01/2012, 08:58
Διαβάστε εδώ τι προτείνει για την Ελλάδα η Bloomberg.

http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231144430

Παίρνω το πιο χαρακτηριστικό απόσπασμα.

«Εάν η Ελλάδα είχε τη δυνατότητα υποτίμησης της δραχμής θα μπορούσε να μειώσει την τιμή των εξαγωγών της και να αυξήσει την τιμή των εισαγωγών της, με αυτόν τον τρόπο. Επειδή αυτό δεν συμβαίνει, πρέπει να αποκατασταθεί η ανταγωνιστικότητα πιο βάναυσα: Με την περικοπή των μισθών, η οποία με τη σειρά της απαιτεί επίμονα υψηλό ποσοστό ανεργίας για την καταστολή της διαπραγματευτικής δύναμης των εργαζομένων», υποστηρίζει χαρακτηριστικά το πρακτορείο.

iosif
04/01/2012, 09:00
Τέσσερα αεροπλάνα Airbus A340-300, αγορασμένα προς 560 εκατ. ευρώ, πουλήθηκαν προς 40,4 εκατ. δολάρια, ήτοι προς 31 εκατ. ευρώ περίπου (στο 5,5% της τιμής αγοράς τους!), από τη συγκυβέρνηση Παπαδήμου. Την απόφαση πήρε η διυπουργική επιτροπή ιδιωτικοποιήσεων και φέρει τις υπογραφές των Βενιζέλου, Χρυσοχοΐδη, Παπακωνσταντίνου, Βορίδη και Κουτρουμάνη.

Τέσσερα αεροπλάνα, τα μοντέλα των οποίων στην αγορά πουλιούνται μεταξύ 25 και 35 εκατ. ευρώ το ένα, πουλήθηκαν όλα μαζί για 31 εκατ. ευρώ! Πουλήθηκαν, δηλαδή, σαν παλιοσίδερα. Το αν ήταν ή όχι σκραπ φαίνεται από την εταιρία που τ’ αγόρασε, την αμερικάνικη Apollo Aviation Group, η οποία ασχολείται με ενοικιάσεις αεροσκαφών. Η εταιρία αυτή θα πάρει τα τέσσερα Airbus, θα κάνει τη συντήρηση που χρειάζονται και θα τα ενοικιάσει σε άλλες αεροπορικές εταιρίες ή εταιρίες που οργανώνουν πτήση τσάρτερ. Δεν τα παίρνει για να τα κάνει ανταλλακτικά.

Κι όμως, ο Βενιζέλος, με μια ανακοίνωση που βγήκε ετεροχρονισμένα και μετά το θόρυβο που ξέσπασε, προσπάθησε να μας πείσει ότι, πέραν του ότι το ξεπούλημα επιβάλλεται από το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, ήταν μια συμφέρουσα κίνηση, γιατί αν καθυστερούσε η πώληση «θα ενείχε σημαντικό κίνδυνο ακόμη μεγαλύτερης ή μάλλον ραγδαίας απαξίωσης των από διετίας σταθμευμένων αεροσκαφών για τεχνικούς λόγους».

Αφού, όμως, ήταν τόσο συμφέρουσα η πώληση, γιατί η κυβέρνηση πήγε να την περάσει στα μουλωχτά; Γιατί η απόφαση της διυπουργικιής αναρτήθηκε απλά στο διαδίκτυο και μάλιστα χωρίς ν’ αναφέρει τίμημα; Γιατί ο Βενιζέλος επιβεβαίωσε το ύψος του τιμήματος μόνο μετά το σχετικό δημοσιογραφικό θόρυβο; Δεν αποτελεί αυτό επιβεβαίωση του ότι έχει τη φωλιά του λερωμένη; Οσο για το μέγα επιχείρημα, ότι το συμφέρον της πώλησης εισηγήθηκαν και οι σύμβουλοι που έχει προσλάβει η κυβέρνηση, μας… αποστόμωσε. Ποιοι είναι αυτοί οι σύμβουλοι; Η κακόφημη Lazard και η επίσης αμερικάνικη Grant Thornton.

Ο Βενιζέλος παραδέχεται, ότι σε διαγωνισμό που έγινε στα τέλη του 2009, η εταιρία Cirrus International είχε πλειοδοτήσει προσφέροντας 97 εκατ. δολάρια για τα τέσσερα αεροπλάνα (δηλαδή, τίμημα υπερτριπλάσιο από το σημερινό). Αυτή η εταιρία αποσύρθηκε και ο διαγωνισμός κηρύχτηκε άγονος, ενώ ο Παπακωνσταντίνου δήλωνε τότε ότι κατώτατη τιμή πώλησης ήταν τα 100 εκατ. ευρώ. Και τώρα πουλάνε τα αεροπλάνα σε τιμή χαμηλότερη από το ένα τρίτο του κατώτατου ορίου που οι ίδιοι είχαν θέσει.

Η κομπίνα στήθηκε μια χαρά, ώστε τα τέσσερα αεροπλάνα να ξεπουληθούν σαν παλιοσίδερα. Το 2009, τα τέσσερα αυτά αεροπλάνα αποτιμήθηκαν προς 180 εκατ. ευρώ και έμειναν αμανάτι στα χέρια του κράτους, όταν ιδιωτικοποιήθηκε η παλιά «Ολυμπιακή». Μέχρι την ιδιωτικοποίηση, το κράτος τα νοίκιαζε στην «Ολυμπιακή» προς 300.000 ευρώ το μήνα το καθένα. Μετά την ιδιωτικοποίηση, όμως, τα πάρκαραν στο αεροδρόμιο και πληρώνουν περίπου 100.000 ευρώ το μήνα για πάρκινγκ και την ελάχιστη συντήρηση. Και τώρα ο Βενιζέλος λέει ότι αν αποφασιζόταν να γίνει νέος διαγωνισμός, «θα κατέληγε ουσιαστικά σε ακόμη μικρότερες προσφορές ή και σε παντελή αδυναμία ολοκλήρωσης σοβαρής αγοραπωλησίας, ενώ το κόστος του ελληνικού Δημοσίου για την διαχείριση των αεροσκαφών από την υπό εκκαθάριση Ολυμπιακή θα συνεχιζόταν να αυξάνεται».

Πρόκειται για αγυρτεία. Λες και μιλούν σε ηλίθιους. Αυτοί που στραγγίζουν καθημερινά τον ελληνικό λαό, αυτοί που λένε κυνικά ότι «υπάρχει ακόμα λίπος να καεί», αυτοί που τάχα νοικοκυρεύουν το κράτος, δεν κάνουν αυτό που κάθε νοικοκύρης έμπορος θα έκανε. Τεχνικός της πρώην «Ολυμπιακής» δήλωσε στα «Νέα» ότι «αν τα αεροσκάφη είχαν πωληθεί όταν ακόμη πετούσαν και έχοντας σε πλήρη ισχύ όλα τα πιστοποιητικά συντήρησής τους, η τιμή και για τα τέσσερα θα μπορούσε να φτάσει ακόμα και στα 170 εκατ. ευρώ»! Αν, ας πούμε, έστηναν μια κρατική εταιρία ενοικίασης, θα έπαιρναν στη διετία περίπου 30 εκατ. ευρώ από ενοίκιο των τεσσάρων αεροπλάνων, ενώ θα γλίτωναν και τα 2,5 εκατομμύρια της συντήρησης. Θα έπαιρναν μέσα σε δυο χρόνια, χωρίς να πουλήσουν τίποτα, περισσότερα απ’ όσα παίρνουν τώρα πουλώντας και τα τέσσερα αεροπλάνα. Ταυτόχρονα, τα αεροπλάνα θα ήταν συντηρημένα, αφού θα πετούσαν, επομένως δεν θα υπήρχε περίπτωση να πουληθούν σήμερα σαν σκραπ.

Γιατί δεν το έκαναν; Γιατί παρέα με τους ξένους πάτρονές τους ήθελαν να απαξιωθούν τ’ αεροπλάνα και να τα πουλήσουν μπιρ παρά. Και για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, έβαλαν μαζί με την τρόικα και τον σχετικό όρο στο Μεσοπρόθεσμο. Ετσι, βγαίνει σήμερα ο Βενιζέλος και λέει πως έγινε ένας διεθνής διαγωνισμός κι αφού τόσα έδωσε η πλειοδότρια εταιρία και το ποσό το ενέκριναν οι σύμβουλοι, σημαίνει πως τόσα αξίζουν. Αυτοί οι αδίστακτοι τύποι είναι «νοικοκύρηδες» όταν στύβουν τον ελληνικό λαό και «άρχοντες» όταν ξεπουλούν την κρατική περιουσία.

κατα τα αλλα οι μισθοι του δημοσιου ροκανιζουν τη χωρα

nikos_abel
04/01/2012, 09:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
Λες και μιλούν σε ηλίθιους.

....

Έτσι, λέω, μια ιδέα ρε παιδί μου....

Ηλίθιοι (http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=63598667)

iosif
04/01/2012, 13:04
επι της ουσιας δεν αλλαζει κατι για αυτο στη σιγκαπουρη λεω
απλα σημειολογικα δινει μια εικονα "ολοι μαζι"

και το λεω διοτι σχεδον κανεις απο αυτους δεν εχει αναγκη τον κυβερνητικο μισθο.
οι μιζες και κυριως οι διασυνδεσεις αρκουν
επισης το θεμα ειναι να αλλαξουν οι δομες εξουσιας. οι κυβερνητικοι ειναι απλοι εκτελεστες-υπαλληλοι

SVX
04/01/2012, 13:16
Τέσσερα αεροπλάνα Airbus A340-300, αγορασμένα προς 560 εκατ. ευρώ, πουλήθηκαν προς 40,4 εκατ. δολάρια, ήτοι προς 31 εκατ. ευρώ περίπου (στο 5,5% της τιμής αγοράς τους!), από τη συγκυβέρνηση Παπαδήμου. Την απόφαση πήρε η διυπουργική επιτροπή ιδιωτικοποιήσεων και φέρει τις υπογραφές των Βενιζέλου, Χρυσοχοΐδη, Παπακωνσταντίνου, Βορίδη και Κουτρουμάνη.

Τέσσερα αεροπλάνα, τα μοντέλα των οποίων στην αγορά πουλιούνται μεταξύ 25 και 35 εκατ. ευρώ το ένα, πουλήθηκαν όλα μαζί για 31 εκατ. ευρώ! Πουλήθηκαν, δηλαδή, σαν παλιοσίδερα. Το αν ήταν ή όχι σκραπ φαίνεται από την εταιρία που τ’ αγόρασε, την αμερικάνικη Apollo Aviation Group, η οποία ασχολείται με ενοικιάσεις αεροσκαφών. Η εταιρία αυτή θα πάρει τα τέσσερα Airbus, θα κάνει τη συντήρηση που χρειάζονται και θα τα ενοικιάσει σε άλλες αεροπορικές εταιρίες ή εταιρίες που οργανώνουν πτήση τσάρτερ. Δεν τα παίρνει για να τα κάνει ανταλλακτικά.

Κι όμως, ο Βενιζέλος, με μια ανακοίνωση που βγήκε ετεροχρονισμένα και μετά το θόρυβο που ξέσπασε, προσπάθησε να μας πείσει ότι, πέραν του ότι το ξεπούλημα επιβάλλεται από το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, ήταν μια συμφέρουσα κίνηση, γιατί αν καθυστερούσε η πώληση «θα ενείχε σημαντικό κίνδυνο ακόμη μεγαλύτερης ή μάλλον ραγδαίας απαξίωσης των από διετίας σταθμευμένων αεροσκαφών για τεχνικούς λόγους».

Αφού, όμως, ήταν τόσο συμφέρουσα η πώληση, γιατί η κυβέρνηση πήγε να την περάσει στα μουλωχτά; Γιατί η απόφαση της διυπουργικιής αναρτήθηκε απλά στο διαδίκτυο και μάλιστα χωρίς ν’ αναφέρει τίμημα; Γιατί ο Βενιζέλος επιβεβαίωσε το ύψος του τιμήματος μόνο μετά το σχετικό δημοσιογραφικό θόρυβο; Δεν αποτελεί αυτό επιβεβαίωση του ότι έχει τη φωλιά του λερωμένη; Οσο για το μέγα επιχείρημα, ότι το συμφέρον της πώλησης εισηγήθηκαν και οι σύμβουλοι που έχει προσλάβει η κυβέρνηση, μας… αποστόμωσε. Ποιοι είναι αυτοί οι σύμβουλοι; Η κακόφημη Lazard και η επίσης αμερικάνικη Grant Thornton.

Ο Βενιζέλος παραδέχεται, ότι σε διαγωνισμό που έγινε στα τέλη του 2009, η εταιρία Cirrus International είχε πλειοδοτήσει προσφέροντας 97 εκατ. δολάρια για τα τέσσερα αεροπλάνα (δηλαδή, τίμημα υπερτριπλάσιο από το σημερινό). Αυτή η εταιρία αποσύρθηκε και ο διαγωνισμός κηρύχτηκε άγονος, ενώ ο Παπακωνσταντίνου δήλωνε τότε ότι κατώτατη τιμή πώλησης ήταν τα 100 εκατ. ευρώ. Και τώρα πουλάνε τα αεροπλάνα σε τιμή χαμηλότερη από το ένα τρίτο του κατώτατου ορίου που οι ίδιοι είχαν θέσει.

Η κομπίνα στήθηκε μια χαρά, ώστε τα τέσσερα αεροπλάνα να ξεπουληθούν σαν παλιοσίδερα. Το 2009, τα τέσσερα αυτά αεροπλάνα αποτιμήθηκαν προς 180 εκατ. ευρώ και έμειναν αμανάτι στα χέρια του κράτους, όταν ιδιωτικοποιήθηκε η παλιά «Ολυμπιακή». Μέχρι την ιδιωτικοποίηση, το κράτος τα νοίκιαζε στην «Ολυμπιακή» προς 300.000 ευρώ το μήνα το καθένα. Μετά την ιδιωτικοποίηση, όμως, τα πάρκαραν στο αεροδρόμιο και πληρώνουν περίπου 100.000 ευρώ το μήνα για πάρκινγκ και την ελάχιστη συντήρηση. Και τώρα ο Βενιζέλος λέει ότι αν αποφασιζόταν να γίνει νέος διαγωνισμός, «θα κατέληγε ουσιαστικά σε ακόμη μικρότερες προσφορές ή και σε παντελή αδυναμία ολοκλήρωσης σοβαρής αγοραπωλησίας, ενώ το κόστος του ελληνικού Δημοσίου για την διαχείριση των αεροσκαφών από την υπό εκκαθάριση Ολυμπιακή θα συνεχιζόταν να αυξάνεται».

Πρόκειται για αγυρτεία. Λες και μιλούν σε ηλίθιους. Αυτοί που στραγγίζουν καθημερινά τον ελληνικό λαό, αυτοί που λένε κυνικά ότι «υπάρχει ακόμα λίπος να καεί», αυτοί που τάχα νοικοκυρεύουν το κράτος, δεν κάνουν αυτό που κάθε νοικοκύρης έμπορος θα έκανε. Τεχνικός της πρώην «Ολυμπιακής» δήλωσε στα «Νέα» ότι «αν τα αεροσκάφη είχαν πωληθεί όταν ακόμη πετούσαν και έχοντας σε πλήρη ισχύ όλα τα πιστοποιητικά συντήρησής τους, η τιμή και για τα τέσσερα θα μπορούσε να φτάσει ακόμα και στα 170 εκατ. ευρώ»! Αν, ας πούμε, έστηναν μια κρατική εταιρία ενοικίασης, θα έπαιρναν στη διετία περίπου 30 εκατ. ευρώ από ενοίκιο των τεσσάρων αεροπλάνων, ενώ θα γλίτωναν και τα 2,5 εκατομμύρια της συντήρησης. Θα έπαιρναν μέσα σε δυο χρόνια, χωρίς να πουλήσουν τίποτα, περισσότερα απ’ όσα παίρνουν τώρα πουλώντας και τα τέσσερα αεροπλάνα. Ταυτόχρονα, τα αεροπλάνα θα ήταν συντηρημένα, αφού θα πετούσαν, επομένως δεν θα υπήρχε περίπτωση να πουληθούν σήμερα σαν σκραπ.

Γιατί δεν το έκαναν; Γιατί παρέα με τους ξένους πάτρονές τους ήθελαν να απαξιωθούν τ’ αεροπλάνα και να τα πουλήσουν μπιρ παρά. Και για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, έβαλαν μαζί με την τρόικα και τον σχετικό όρο στο Μεσοπρόθεσμο. Ετσι, βγαίνει σήμερα ο Βενιζέλος και λέει πως έγινε ένας διεθνής διαγωνισμός κι αφού τόσα έδωσε η πλειοδότρια εταιρία και το ποσό το ενέκριναν οι σύμβουλοι, σημαίνει πως τόσα αξίζουν. Αυτοί οι αδίστακτοι τύποι είναι «νοικοκύρηδες» όταν στύβουν τον ελληνικό λαό και «άρχοντες» όταν ξεπουλούν την κρατική περιουσία.

ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ !! ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ ...ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ Η ΚΡΙΣΗ ! ΟΧΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ!!! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ! ΛΑ΄Ι'ΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ !!!!!

Καλα τα λεω ? ειμαι ετοιμος ?

:wacko:

τωρα που ερχεται το μνημονιο Reloaded να δειτε ποσα copy paste εχετε να κανετε...

243164

LsKostas
04/01/2012, 13:21
ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ !! ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ ...ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ Η ΚΡΙΣΗ ! ΟΧΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ!!! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ! ΛΑ΄Ι'ΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ !!!!!

Καλα τα λεω ? ειμαι ετοιμος ?

τωρα που ερχεται το μνημονιο Reloaded να δειτε ποσα copy paste εχετε να κανετε...

Προσεξε τωρα τι λες ...

Επειδη η Παραρηγα ειναι ξεπουλημενη και θελει να διατηρησει το μαγαζακι της ΚΚΕ στο 8-10%

της προσαπτεις οτι δεν ειναι σωστα αυτα που λεει.

αυτο ειναι ΛΑΘΟΣ σου SXV

Τα λεει πολυ καλα αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν θελει να τα εφαρμοσει στην πραξη ...

Σαφως και το προβλημα μας ειναι η πλουτοκρατια και οι βιομηχανοι ...

SVX
04/01/2012, 13:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Προσεξε τωρα τι λες ...

Επειδη η Παραρηγα ειναι ξεπουλημενη και θελει να διατηρησει το μαγαζακι της ΚΚΕ στο 8-10%

αυτο ειναι ΛΑΘΟΣ σου SXV

Τα λεει πολυ καλα αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν θελει να τα εφαρμοσει στην πραξη ...

οι συνδικαλιστες , ΚΚΕδες "εργατοπατερες" ηταν παντα αυτοι που ειχαν καιρια ποστα ΚΑΙ με το ΠΑΣΟΚ στην εξουσια ΚΑΙ με τη ΝΔ ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ...

ειναι γεγονος..... μπορεις να το διαπιστωσεις και σε επιπεδο τοπικης αυτοδιοικησης...

ειναι ακομα ΠΙΟ πουλημενοι και ακομα ΠΙΟ εξαρτημενοι απο τους αλλους...
και με λυπει γιατι τον ρολο της "κοντρας" αποκλειεται να τον παιξει τετοια αριστερα ...οχι σε αυτη την χωρα τουλαχιστον....

δυστυχως...

iosif
04/01/2012, 13:38
ok

διαφωνει κανεις?

αυτο σημαινει οτι καποιοι δεν μιζαρισαν απο την πωληση 4 αεροσκαφων?

SVX
04/01/2012, 13:42
ok

διαφωνει κανεις?

αυτο σημαινει οτι καποιοι δεν μιζαρισαν απο την πωληση 4 αεροσκαφων?

τα αεροσκαφη σε πειραξαν?

Γη και θαλασσα δινουμε κατω του κοστους και εσεις ασχολειστε με τα Airbus...

τα φεσια στην Ολυμπιακη τα ξεχασατε ... τα Airbus σας πειραξαν

τις λαμογιες στους Ολυμπιακους ...?

Το ελλειμα του ΟΣΕ ? ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ γιατι ειναι πολυ πιο "ενδιαφεροντα" απο αυτα που σας σερβιρουν ως "επικαιρα"....

iosif
04/01/2012, 13:55
καλα ρε μεγαλε τι ειναι αυτα που λες

εδω απλα μιλαμε οτι ενω μας πρηζουν με υποτθεμενες καθαρσεις κλπ, χειροπεδες κλπ σοου η διαφθορα ζει και βασιλευει
φυσικα και μας πειραζουν ολα τα αλλα που λες και πολλα περισσοτερα
δηλαδη τι θες να μην τα αναφερουμε? η να πνιγουμε οτιδηποτε διοτι φαγωθηκαν αλου περισσοτερα ή διοτι η αριστερα ειναι ανυπαρκτη? και σε τελικη εαν η αριστερα δεν υπαρχει ε ας δημιουργησουμε εμεις μια. ειτε αριστερα ειτε κατι περα απο αριστερα δεξια.

πληροφορικα επισης το θεμα ειναι κοπι πειστ αλλα απο την εφημεριδα kontra που ουδεμια σχεση εχει με την -κοντρα σε μενα-παπαρηγα

αυτα

nikos_abel
04/01/2012, 14:14
Μήτσο, με πειράζει η τακτική του "ας φτιάξουμε πρώτα "αυτό", το "άλλο" σε πείραξε; "

Είναι η μόνιμη δικαιολογία να μη φτιάχνουμε τίποτα.

Στη δουλειά μου η νοοτροπία είναι να φτιάχνουμε οτιδήποτε βρίσκουμε μπροστά μας να μη μας ξαναπασχολήσει στο μέλλον.

Τουλάχιστον στα όρια του δυνατού.

el_hymador
04/01/2012, 14:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panoskl
Διαβάστε εδώ τι προτείνει για την Ελλάδα η Bloomberg.

http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231144430

Παίρνω το πιο χαρακτηριστικό απόσπασμα.

«Εάν η Ελλάδα είχε τη δυνατότητα υποτίμησης της δραχμής θα μπορούσε να μειώσει την τιμή των εξαγωγών της και να αυξήσει την τιμή των εισαγωγών της, με αυτόν τον τρόπο. Επειδή αυτό δεν συμβαίνει, πρέπει να αποκατασταθεί η ανταγωνιστικότητα πιο βάναυσα: Με την περικοπή των μισθών, η οποία με τη σειρά της απαιτεί επίμονα υψηλό ποσοστό ανεργίας για την καταστολή της διαπραγματευτικής δύναμης των εργαζομένων», υποστηρίζει χαρακτηριστικά το πρακτορείο.

Ειναι εξοργιστικο ενα χαρτογιακαδικο φλωρακι να σου λεει στα μουτρα εμμεσως πλην σαφως οτι θα πρεπει να πεινασεις επι σειρα μηνων (η ετων), οντας στην ανεργια, ωστε μετα να σου σπασει ο τσαμπουκας και να πας στον εργοδοτη σου για να δεχτεις μετα χαρας 400 ευρω το 12ωρο... το καθε μαλακισμενο που εχει σπουδασει ενα ξοφλημενο συστημα και νομιζει οτι παιζει επιτραπεζιο με τους φιλους του... ελεος!!!

Σε ολα αυτα τα γ@μιολι@ θελω να χεσω στους ταφους τους!

SVX
04/01/2012, 14:24

δηλαδη τι θες να μην τα αναφερουμε?

η ευπεπτη "ενημερωση" που διανεμεται μεταξυ μας ειναι επικινδυνη

ή διοτι η αριστερα ειναι ανυπαρκτη?

η αριστερα του ΚΚΕ δεν ειναι ανυπαρκτη ... ειναι επικινδυνη σαν δηλητηριο

και σε τελικη εαν η αριστερα δεν υπαρχει ε ας δημιουργησουμε εμεις μια. ειτε αριστερα ειτε κατι περα απο αριστερα δεξια.

σε αυτο με βρισκεις συμφωνο

SVX
04/01/2012, 14:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Μήτσο, με πειράζει η τακτική του "ας φτιάξουμε πρώτα "αυτό", το "άλλο" σε πείραξε; "

Είναι η μόνιμη δικαιολογία να μη φτιάχνουμε τίποτα.

το πηρες αναποδα...

δεν ειπα να φτιαξουμε "αυτο" ... αποψη μου ειναι πως η κατασταση αυτη που ζουμε ειναι σα να σοβατιζουμε ενα σαπιο σπιτι με σπασμενα υδραυλικα και καλωδια να κρεμονται πανω απο το κεφαλι μας... με "καινουριας τεχνολογιας τεχνοκρατικο στοκο"

και συνεχιζω λεγοντας πως η λυση δεν ειναι "ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗΗΗ!"

η λυση ειναι να ξεριζωθει ολο το κατεστημενο.... και δεν ειναι αναγκη να εισαγουμε "ηγετες"

οι ριζικες αλλαγες (να μου το θυμηθειτε) θα θιξουν πολλους κι αν οχι εμας σιγουρα το κοντινο μας κυκλο.... ( χωρις να θελω να ακουσω παλι μαλακιες για "εμφυλιο")

γι αυτο δεν λαμβανεται η αποφαση και περιμενουμε ακομα υπομονετικα τη μαγικη λυση ή τον μαρμαρωμενο βασιλια πανω στο ασπρο αλογο να μας χαρισει ξανα ευημερια...

τα ημιμετρα ειναι χειροτερα απο την αδιαφορια ...σε εξαντλουν...

p@nos
04/01/2012, 15:10
και δεν ειναι αναγκη να εισαγουμε "ηγετες"

xoris kapoia igetiki morfi....tpt de prokeite na gini....

THEOD
04/01/2012, 15:15
Τέσσερα αεροπλάνα Airbus A340-300, αγορασμένα προς 560 εκατ. ευρώ, πουλήθηκαν προς 40,4 εκατ. δολάρια,
.
.
.
.

Εγώ ευθαρσώς δηλώνω εκ των προτέρων ότι δεν έχω την παραμικρή ιδέα πως και πόσο "κοστολογούνται" στην διεθνή αγορά τα μεταχειρισμένα αεροσκάφη.
Ως εκ τούτου καμία τιμή δεν μου κάνει εντύπωση. Μπορεί να είναι υψηλή-μπορεί χαμηλή-μπορεί "χώμα", μπορεί κάποιοι να "μιζώθηκαν"- μπορεί και όχι, μπορεί η τιμή να είναι χαμηλή βάσει ύποπτου σχεδίου ή απλά μπορεί κάποιοι βλέποντας την ανάγκη μας για ξεπούλημα το εκμεταλεύτηκαν χοντρά... Δεν το γνωρίζω το θέμα και δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο με "πιασάρικες" υποθέσεις του αέρα.

Εσύ όμως ρε Ιωσήφ πόσο σίγουρος είσαι για αυτά που γράφεις ?

Και αν είσαι τόσο σίγουρος ότι όντως πουλήθηκαν 3 φορές πιο κάτω απο την τρέχουσα τιμή τους γιατί ρε μάνα μου δεν τα έπαιρνες εσύ να τα μεταπουλήσεις και να βγάλεις τα λεφτά της αρκούδας ? :rolleyes:

p@nos
04/01/2012, 15:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD

Και αν είσαι τόσο σίγουρος ότι όντως πουλήθηκαν 3 φορές πιο κάτω απο την τρέχουσα τιμή τους γιατί ρε μάνα μου δεν τα έπαιρνες εσύ να τα μεταπουλήσεις και να βγάλεις τα λεφτά της αρκούδας ? :rolleyes:

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

notakos600
04/01/2012, 15:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD

Για τη γιαγιά-αρκούδα λες;

alres
04/01/2012, 15:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Προσεξε τωρα τι λες ...

αυτο ειναι ΛΑΘΟΣ σου SXV

Συμπληρωματικά

Ένα επίσης φοβερό είναι ότι όταν σε μια παρέα ένας αριστερός προσπαθεί να υπερασπιστεί τις απόψεις του, τις αξίες του, τον τρόπο σκέψης και την κριτική του, σπανίως (ας πούμε) κάποιος θα τον κατηγορήσει για το ότι ξεπούλησε τα παραπάνω ή ότι δεν τα υπερασπίστηκε.
Η συνήθης άμεση κριτική πλέον, είναι ότι αυτές οι ιδέες (με μικρές ή μεγαλύτερες διαφοροποιήσεις) είναι πολύ πασέ, πολύ ντροπη, σχεδόν οπισθοδρομικές για την εποχή. Και μετά δώστου κριτικές για τον υπαρκτό...
Όταν όμως τρώνε όλοι το αγγουράκι, τον θέλουν τον μισθό, όταν αρρωσταίνουν το θέλουν το νοσοκομείο, όταν γερνάνε τη θέλουν τη σύνταξή, όταν γενοβολάνε θέλουν παιδικό και σχολείο...Αλλά όταν έχουν μπροστά τους ένα που (κατά τεκμήριο), υπερασπίζεται τα παραπάνω, του φορτώνουν μέχρι το προπατορικό αμάρτημα. Έτσι, επειδή είναι πολύ μπροστά να λες ότι "όποιος έχει θα ζήσει και όποιος δεν έχει ας κόψει το λαιμό του"...

Άντε, γιατί πολλοί ξεχνάνε και στο τέλος θα μας βγουν και από πάνω