PDA

View Full Version : ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙΙΙ

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21

SVX
02/02/2012, 07:25
βασικα εγω θα ελεγα να δειτε τι καταληξη εχει καποιος που δανειστηκε απο τοκογλυφο....

δεν μπορει μια ολοκληρη χωρα να εχει θετικη εκβαση

επισης σκεφτομαι το ντοκιμαντερ με τους "οικονομικους δολοφονους"

μαλλον οι οικονομικοι δολοφονοι που αναλαβαν την Ελλαδα καναν οτι ηταν να κανουν αλλα εχουν χαζεψει που δεν ψοφαμε πιο γρηγορα ( οπως η ιστορια με τον Ρασπουτιν) :cry:

jimmis5
02/02/2012, 13:56
Δεν το περιμενα αυτο..
http://www.24h.gr/section/politiki/epistoli-katapeltis-apo-ton-arxiepiskopo-ston-l-papadimo

Κατι γινεται ή κατι δεν γινεται?
http://news247.gr/ellada/politiki/metwpo_allhlegguhs_apo_glezo_theodwrakh_kasimath.1601737.html

guzzistas
02/02/2012, 14:19
Πήξαμε στις επιστολές και στα κινήματα που κινούν τα νήματα...

Ο κάθε πικραμένος αναγνωρίσιμος, διάσημος, γνωστός...

Λόγια, λόγια, λόγια....

Τους βαρέθηκα. :mad:

el_hymador
02/02/2012, 14:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Δεν το περιμενα αυτο..
http://www.24h.gr/section/politiki/epistoli-katapeltis-apo-ton-arxiepiskopo-ston-l-papadimo

Κατι γινεται ή κατι δεν γινεται?
http://news247.gr/ellada/politiki/metwpo_allhlegguhs_apo_glezo_theodwrakh_kasimath.1601737.html

Για το πρώτο link, οσο λαϊκίστικο και αν φανεί: Να πάνε να γ@μηθουν οι τραγόπαπες, αν τους κόφτει τόσο πολύ, έχουν δις εκκλησιαστικής περιουσίας... α στο διάολο καραγκιόζηδες!!!

Για το δεύτερο link, όσο και αν σέβομαι τον Μίκη για την πολιτιστική του συνειφορά (όπως σέβομαι και τον Γλέζο), άλλο τόσο γελάω με την πολιτική έκφανση του ανήσυχου ομολογουμένως πνεύματος του. Θα μπορούσε θα μου πεις να κάθεται στο εξοχικο του στο Βραχάτι και να τα ξύνει ολημερίς, έστω και αυτό που κάνει κάτι είναι... αλλά ρε παιδί μου τη μία ΣΠΙΘΑ, την άλλη Ε.ΛΑ.Δ.Α, sorry, άλλα δεν με πείθουν καθόλου τα διαστήματα εκλάμψεων όποτε το επιτρέπουν τα αρθριτικά.

Cpt. Haddock
02/02/2012, 14:26
Να 'ταν μονο τα αρθριτικά (δυστυχώς...) :sad:

Εντωμεταξυ, έτσι για να μην έχουμε αμφιβολία για τις προτεραιότητες και την λογική των μέτρων (αλλα και της πελατείας που στοχεύουν), σήμερα διαβασα δύο αντιφατικές ειδήσεις:

1) Οι δόσεις για τακτοποίηση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το δημόσιο μειώνονται απο 60 σε 24 (πάει η διευκόλυνση)

2) Οι δόσεις για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων αυξάνονται απο 36 σε 48, ωστε οι παρανομούντες και να νομιμοποιηθούν και να το κάνουν με μεγαλύτερη ευκολία

:wave2:

el_hymador
02/02/2012, 14:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Να 'ταν μονο τα αρθριτικά (δυστυχώς...) :sad:

Εντωμεταξυ, έτσι για να μην έχουμε αμφιβολία για τις προτεραιότητες και την λογική των μέτρων (αλλα και της πελατείας που στοχεύουν), σήμερα διαβασα δύο αντιφατικές ειδήσεις:

1) Οι δόσεις για τακτοποίηση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το δημόσιο μειώνονται απο 60 σε 24 (πάει η διευκόλυνση)

2) Οι δόσεις για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων αυξάνονται απο 36 σε 48, ωστε οι παρανομούντες και να νομιμοποιηθούν και να το κάνουν με μεγαλύτερη ευκολία

:bawl: μλκες δεν υπάρχουμε και εμείς που δεν κάνουμε τίποτα και αυτοί που κάνουν ότι τους κ@υλώσει!

zephyr1
02/02/2012, 14:53
Οσο βλεπω κοσμο να φρικαρει με την κατασταση που βρισκομαστε και να κινητοποιειται με οποιονδηπωτε τροπο ,εγω αντιθετως μια χαρα αισθανομαι.

el_hymador
02/02/2012, 15:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Οσο βλεπω κοσμο να φρικαρει με την κατασταση που βρισκομαστε και να κινητοποιειται με οποιονδηπωτε τροπο ,εγω αντιθετως μια χαρα αισθανομαι.

Ναι μαζι σου, αλλα στην περιπτωση του Μικη ειναι σαν την ιστορια με το "λυκο στα προβατα"... μια, δυο, τρεις, ε απο καποια φαση και μετα μονος του το ξεφτυλισε... παρ΄ολα αυτα συμφωνω οτι ακομα και 10-20 ανθρωπους να υποκινησει, θα το εχει κανει το εργο του. :wave2:

Allst@rf
02/02/2012, 16:38
εγώ λέω ντροπή μας εμάς τους νεότερους που δεν ξεκούναμε το κώλο μας να κάνουμε κάτι,βλέπουμε τους παλαίμαχους της ζωής να κινούνται όσο μπορούν ,και από πάνω τους κάνουμε και κριτική...

:sick:

el_hymador
02/02/2012, 16:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
εγώ λέω ντροπή μας εμάς τους νεότερους που δεν ξεκούναμε το κώλο μας να κάνουμε κάτι,βλέπουμε τους παλαίμαχους της ζωής να κινούνται όσο μπορούν ,και από πάνω τους κάνουμε και κριτική...

:sick:

Ρε συ ειλικρινά τώρα... πιστεύεις ότι αυτό που χρειάζεται για να πραγματοποιηθεί μια αλλαγή είναι να φτιάξουμε ένα κίνημα που θα εκφράζει την αντίθεση του στα όσα γίνονται;

Allst@rf
02/02/2012, 16:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ρε συ ειλικρινά τώρα... πιστεύεις ότι αυτό που χρειάζεται για να πραγματοποιηθεί μια αλλαγή είναι να φτιάξουμε ένα κίνημα που θα εκφράζει την αντίθεση του στα όσα γίνονται;

τα χω χαμένα είναι η αλήθεια...

Αλλά από κάπου δε πρέπει να αρχίσουμε για να ακουστεί η φωνή μας;

:confused:

el_hymador
02/02/2012, 16:56
τα χω χαμένα είναι η αλήθεια...

Αλλά από κάπου δε πρέπει να αρχίσουμε για να ακουστεί η φωνή μας;

:confused:

Έχει ακουστεί η φωνή του κόσμου και έχει εκφραστεί με τον καλύτερο τρόπο η αντίθεση του σε αυτά που γίνονται. Οι αυθόρμητες συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα και σε άλλες πλατείες της χώρας, όσο και αν χλευάστηκαν και απαξιώθηκαν ως μη αποτελεσματικές από κάποιους, ήταν (κατά τη γνώμη μου πάντα) ένα τεράστιο πρώτο βήμα. Τώρα απλά αναμένουμε το level 2... είναι τόσο τσίτα ο κόσμος, τόσο ασταθές το μίγμα νεύρων, απογοήτευσης, αγανάκτησης και σιχιτιρίσματος, που με το παραμικρό κραδασμό δεν θα κάνει απλώς μπαμ, αλλά

ΜΠΑΜ!!!

Δεν θα είναι προσχεδιασμένο ούτε οργανωμένο... μια αφορμή, μια ασήμαντη αφορμή, θα είναι αρκετή... :winka:

Allst@rf
02/02/2012, 17:22
Έχει ακουστεί η φωνή του κόσμου και έχει εκφραστεί με τον καλύτερο τρόπο η αντίθεση του σε αυτά που γίνονται. Οι αυθόρμητες συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα και σε άλλες πλατείες της χώρας, όσο και αν χλευάστηκαν και απαξιώθηκαν ως μη αποτελεσματικές από κάποιους, ήταν (κατά τη γνώμη μου πάντα) ένα τεράστιο πρώτο βήμα. Τώρα απλά αναμένουμε το level 2... είναι τόσο τσίτα ο κόσμος, τόσο ασταθές το μίγμα νεύρων, απογοήτευσης, αγανάκτησης και σιχιτιρίσματος, που με το παραμικρό κραδασμό δεν θα κάνει απλώς μπαμ, αλλά

ΜΠΑΜ!!!

Δεν θα είναι προσχεδιασμένο ούτε οργανωμένο... μια αφορμή, μια ασήμαντη αφορμή, θα είναι αρκετή... :winka:

μακάρι...;;;

οπότε έχουν τα μάτια τους 14 μη τυχόν και συμβεί το οτιδήποτε και ξυπνήσει ο κόσμος...

Ή έστω ότι συμβαίνει κάτι,θα κάνουν τα αδύνατα δύνατα να το κουκουλώσουν...

Τελικά αυτό το θηρίο που λέγεται κράτος και αρχή δε πάλευεται με ίσα μέσα...

SVX
02/02/2012, 17:23

ΜΠΑΜ!!!

τον Σαββα Ξηρο & τον Κουφοντινα ενα ΜΠΑΜ τον εστειλε φυλακη

tai
02/02/2012, 17:32
είναι τόσο τσίτα ο κόσμος, τόσο ασταθές το μίγμα νεύρων, απογοήτευσης, αγανάκτησης και σιχιτιρίσματος, που με το παραμικρό κραδασμό δεν θα κάνει απλώς μπαμ, αλλά
ΜΠΑΜ!!!
και μόλις ακούσουν το ΜΠΑΜ που θα κανουν, θα κλειστούνε στα σπίτια τους, τρομαγμένοι, μέχρι να καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός

246302

el_hymador
02/02/2012, 17:52
μακάρι...;;;

οπότε έχουν τα μάτια τους 14 μη τυχόν και συμβεί το οτιδήποτε και ξυπνήσει ο κόσμος...

Ή έστω ότι συμβαίνει κάτι,θα κάνουν τα αδύνατα δύνατα να το κουκουλώσουν...

Τελικά αυτό το θηρίο που λέγεται κράτος και αρχή δε πάλευεται με ίσα μέσα...

Standard συμβαίνει αυτό γιατί διδάσκονται από την ιστορία... δεν επαναλλαμβάνουν τα ίδια λάθη, το έχουν μελετήσει. Είμαι σίγουρος δε, ότι τις οδηγίες τις παίρνουν από αλλού, οι ίδιοι είναι απίστευτα στόκοι για να καταλάβουν / αντιληφθούν...

Μπορεί να φαίνονται και μ@λ@κιες αυτά που γράφω, δεν ξέρω... αυτό που ξέρω όμως είναι ότι το 40% των πολυκατοικιών στην Αθήνα δεν έχουν πετρέλαιο και το υπόλοιπο 60% το ψευτοανάβει για το εφέ... διαπιστώνω από συνομιλίες με φίλους και γνωστούς ότι ο περισσότερος κόσμος αισθάνεται εγκλωβισμένος σε μια κατάσταση που τελικά δεν προσφέρει ούτε καν μια στοιχειώδη επίφαση ασφάλειας. Πληρώνουμε χαράτσια για να εξασφαλίσουμε τι; Δύο μονάδες + στο ποσοστό δεν θα πτωχεύσουμε; Ένα αχνό (και τραβηγμένο από τα μαλλιά για να πείσουμε τους εαυτούς μας) ελπιδοφόρο μήνυμα από τους τηλεοπτικούς άμβωνες;

Πλέον έχουν αρχίσει τα ζόρια και στην κάλυψη των απαραιτήτως αναγκαίων. Δεν είναι "θα δείξει και κάτσε να δούμε πως θα εξελιχθεί", είναι εδώ και αρχίζουμε να το νοιώθουμε στο πετσί μας. Κυριολεκτικά! Κρύο ρε, κρυώνει ο κόσμος! Οκ, εμένα στον πο*τσο μου το αντέχω και την παλεύω, ωστόσο αν είχα παιδί και το έβλεπα να τουρτουρίζει δεν ξέρω πως θα στρόφαρα...

Για όλους αυτούς τους λόγους πιστεύω ότι το μπαμ είναι κοντά... δεν είναι τόσο θυμός και αγανάκτηση, είναι κυρίως απόγνωση πλέον και η απόγνωση είναι χειρότερη από τα δύο πρώτα. Η απόγνωση κάνει το οικόσιτο και καλομαθημένο γατί να την πέφτει σε 60κιλο ροτβαϊλερ άμα στριμωχτεί... :)

vaska
02/02/2012, 18:15
................. Η απόγνωση κάνει το οικόσιτο και καλομαθημένο γατί να την πέφτει σε 60κιλο ροτβαϊλερ άμα στριμωχτεί... :)

Σε μία πρόταση όλο το ζουμί.

+1200

ggs
02/02/2012, 18:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
και μόλις ακούσουν το ΜΠΑΜ που θα κανουν, θα κλειστούνε στα σπίτια τους, τρομαγμένοι, μέχρι να καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός

...αλλα κι αυτη η προταση εχει ζουμι...

el_hymador
02/02/2012, 18:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai

Μπορεί ...αλλά αν συνεχίσουν να κρυώνουν πιστεύεις ότι το αίσθημα "τέλεσης του αγωνιστικού τους χρέους" να αρκεί για να τους ζεστάνει;

Phase 2 και μετά πάμε για Phase 3...

chr1s_86
02/02/2012, 22:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador και άλλους
...

Ναι, καλά τα λέτε αλλά το "μπαμ" δεν θα ζεστάνει το υποθετικό παιδί σου... :dizzy:

Έχει κανείς ψευδαισθήσεις ότι το δυνατό "μπαμ" θα λύσει τα προβλήματα ως δια μαγείας; :confused:

el_hymador
02/02/2012, 23:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Ναι, καλά τα λέτε αλλά το "μπαμ" δεν θα ζεστάνει το υποθετικό παιδί σου... :dizzy:

Έχει κανείς ψευδαισθήσεις ότι το δυνατό "μπαμ" θα λύσει τα προβλήματα ως δια μαγείας; :confused:

Όχι, αλλά σε μια παρτίδα που είναι εκ των πραγμάτων χαμένη, το "μπαμ" ξαναμοιράζει την τράπουλα... κανείς βέβαια δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι θα έχεις καλό φύλλο, αλλά ελπίζεις.

Από εκεί και έπειτα ακούω αντιπροτάσεις...

chr1s_86
03/02/2012, 00:09
Όπως επίσης κανείς δεν θα σου εγγυηθεί ότι η τράπουλα θα είναι ολόκληρη ή ότι θα είσαι εκεί για να πάρεις φύλλο...

(πρόταση δεν έχω :uplate: )

TROOPER
03/02/2012, 10:53
κρις86,ται,τζιτζιες :beer: :beer: :beer: :beer:

LsKostas
03/02/2012, 11:13
Όχι, αλλά σε μια παρτίδα που είναι εκ των πραγμάτων χαμένη, το "μπαμ" ξαναμοιράζει την τράπουλα... κανείς βέβαια δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι θα έχεις καλό φύλλο, αλλά ελπίζεις.

Από εκεί και έπειτα ακούω αντιπροτάσεις...

:beer: :beer: :beer: :beer:

μ αρεσει παντως που τους το λεμε "γλυκα γλυκα" οτι θα γινει το μπαμ
για να μην φοβηθουν περισσοτερο... οι νοικοκυραιοι... αυτη η μαστιγα της ελληνικης ντροπιαστικης κοινωνιας ...

Θα γινει αιματοχυσια επειδη εαν δεν γινει απλα δεν θα ειμαστε σε δυνατοτητα να ξαναγινουμε ελευθεροι.

Operater
03/02/2012, 13:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
:beer: :beer: :beer: :beer:

[...]οι νοικοκυραιοι... αυτη η μαστιγα της ελληνικης ντροπιαστικης κοινωνιας ...

[...]

επειδή το έχω δει γραμμένο μέσα σε πανεπιστήμια,
μου το εξηγεις λίγο σε παρακαλώ;

Joyrider
03/02/2012, 13:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Το σύνθημα εννοεί τους συμβιβασμένους και χλιαρούς μικροαστούς.

Operater
03/02/2012, 13:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Το σύνθημα εννοεί τους συμβιβασμένους και χλιαρούς μικροαστούς.

ρε φιλε, δεν το πιανω...λιγο πιο λιανα γινεται?

Joyrider
03/02/2012, 14:14
ρε φιλε, δεν το πιανω...λιγο πιο λιανα γινεται?
Δεν είμαι ο κατάλληλος.

blackrose
03/02/2012, 14:19
[...]οι νοικοκυραιοι... αυτη η μαστιγα της ελληνικης ντροπιαστικης κοινωνιας ...

[...]

η ριζες του συνθηματος ειναι απο αυτο το τραγουδι και μας αφορα σχεδον ολους, http://www.youtube.com/watch?v=8G1bwt3czkg

"το εμεις να ειμαστε καλα...." μας εχει φερει εδω που ειμαστε σημερα και για αυτο φταινε πολλες γενιες δυστυχως. βολευτηκαμε ολοι σε ενα σαπιο συστημα, που τωρα το βλεπουμε καταφατσα.

el_hymador
03/02/2012, 14:45
Ρε σεις μακάρι να μην γινόταν έτσι και στις νέες εποχές που ζούμε με τα μέσα τα οποία έχουμε να γίνουν όσο πιο ομαλά τα πράγματα...

Η ιστορία βέβαια μας υπενθυμίζει ότι οι προτοκαλί, κίτρινες και τρυανταφυλλένιες επαναστάσεις, μόνο επαναστάσεις δεν ήταν. Αν δεν δας αρέσει το "επανάσταση" να βάλουμε ξεσηκωμό, παλαϊκό αγώνα...εεε... αντίδραση... μα γαμότο όλες τις λέξεις τις έχουν καπηλευτεί οι αριστεράντζες!!! :mad:

Τεσπα, καταλάβετε τι θέλω να πω και ελπίζω να μην χρεωθώ απόχρωση λόγω μιας λέξης...

Όπως και να έχει, δεν μπορώ να καταλάβω τι θα βγάλουμε αν απλώς περιμένουμε τα πράγματα να ισιώσουνε (από μόνα τους...). Δεκτόν το να μου πει κάποιος "ρε φίλε εγώ συμβιβάζομαι με την ιδεά του να περάσω 10 χρόνια καραμπινάτης ύφεσης οικονομικής, έκπτωσης ηθικής και αξιοπρέπειας απούσας..." Ειλικρινά δεκτόν, δεν το κακίζω. Ή να γυρίσει ο άλλος και να μου πει: "Δεν μας γ@μ@ς και εσύ και ο γρύλλος σου, τη δουλειά μου την έχω ακόμα, τα βγάζω πέρα, στα @@δια μου..." .No prob.

Ενδέχεται βέβαια να λέω και μ@λ@κιες, τα "τρομσενάρια που έχω στο μυαλό μου για την έκβαση αυτής της κατάστασης να έχουν δημιουργηθεί από ανωμαλίες στο ισοζύγιο των χημικών του εγκεφάλου, μπορεί να μου λείπει ύπνος και να βλέπω οράματα ή να ακούω φωνές (το θετικό είναι ότι θα γίνω ταινία κάποτε). Ως εκ τούτων πείτε μου εσείς ποιά η γνώμη σας για το βραχυπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο μέλλον... πιστεύετε ότι θα στρώσουν τα πράγματα και με ποιον τρόπο;

Το παρών μήνυμα θα αυτοαναιρεθεί σε

5...

4...

3...

2...

1...

ΠΑΣΟΚ ΡΕ!!! :lol:

makis206
03/02/2012, 14:52
το θετικό είναι ότι θα γίνω ταινία κάποτε

Πραγματικά αν γίνεις καμμιά κουλτουριάρα με αργές εικόνες και ατάκες, θαμπά και σκοτεινά τοπία, παλ χρώματα με κύριο τόνο στο λαδί, θα έρθω να σε δω. Αν όμως γίνεις αμερικανιά τύπου "Αρμαγεδών" τομπούλο.

Κι εννοείται να έχεις φτηνό εισητήριο ε; Γιατί θα έχουμε και τότες κρίση.:lol:

ΥΓ: Είσαι όργιος :rotflmao:

el_hymador
03/02/2012, 15:51
Αυτό το είδατε;

http://news247.gr/health/texnologia/oi_anonymous_xtuphsan_thn_istoselida_toy_yp_dikaiosunhs.1602924.html

el_hymador
03/02/2012, 16:05
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=441631

<<...Ερευνα για να εξακριβωθούν τα ηλεκτρονικά ίχνη που άφησαν πίσω τους οι δράστες της «επίθεσης» στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης νωρίς το πρωί της Παρασκευής έχουν ξεκινήσει οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής. Από τα έως τώρα στοιχεία έχει προκύψει πως η «επίθεση» έγινε από το εξωτερικό και για το λόγο αυτό υπάρχει διακρατική συνεργασία με ξένες αρμόδιες υπηρεσίες...>>

Καλά μιλάμε τρομερό εύρημα! Ανακάλυψεν λέει πως η "επίθεση" έγινε από το εξωτερικό! Τι είναι αυτοί ρε!!! Γάτες!!

ggs
03/02/2012, 16:10
Ως εκ τούτων πείτε μου εσείς ποιά η γνώμη σας για το βραχυπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο μέλλον... πιστεύετε ότι θα στρώσουν τα πράγματα και με ποιον τρόπο;

:

...για ΚΑΠΟΙΟΥΣ θα στρωσουν...:lol:

1
Η απειλή της κρατικοποίησης απετράπη... Χάρες θα πρέπει να οφείλουν στον πρωθυπουργό Λ. Παπαδήμο. Αφού ξαφνικά ανατράπηκαν οι... κακές προθέσεις της BlackRock, που ανέβασε τις επισφάλειες όλων των τραπεζών μας στα 17 δισ. ευρώ, τα οποία αν δεν τα έβαζαν οι μεγαλομέτοχοί τους θα... τσοντάριζε το Δημόσιο και αυτόματα θα περνούσαν στο κράτος….
…Σύμφωνα, λοιπόν, με το... αναθεωρημένο πόρισμα της BlackRock, που χαρακτηρίζεται ως το πιο... αθώο, για τις επισφάλειες που έχουν οι τράπεζες, το άνοιγμα είναι... διαμορφωμένο:Από 4,5 δισ. ευρώ που ήταν για την Εθνική στο 1,3 δισ., από 4 η ΑΤΕ και άλλα τόσα η Eurobank, περίπου στο 1 δισ, και από 2,5 δισ. η Τράπεζα Πειραιώς στο 0,8 δισ. ευρώ, λεφτά δηλαδή που ήδη εύκολα βρίσκονται στην πιάτσα...

2
Δώρο και στα κανάλια
Φρόντισε όμως η κυβέρνηση του κ. Παπαδήμου να μη μείνουν παραπονούμενοι οι καναλάρχες. Με... ουρανοκατέβατη διάταξη στο περιβόητο πολυνομοσχέδιο, που πολλά... γιάτρεψε, αφού το 2% επί του τζίρου, που υποχρεούνται τα κανάλια να πληρώνουν στο Δημόσιο για τη χρήση της συχνότητας, μειώθηκε στο... 0,1%, χωρίς ν' ανοίξει μύτη στη Βουλή...

http://badmoney.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=13086:--17----blackrock---5--&catid=44:2011-05-17-12-53-26&Itemid=71

el_hymador
03/02/2012, 16:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
...για ΚΑΠΟΙΟΥΣ θα στρωσουν...:lol:

1
Η απειλή της κρατικοποίησης απετράπη... Χάρες θα πρέπει να οφείλουν στον πρωθυπουργό Λ. Παπαδήμο. Αφού ξαφνικά ανατράπηκαν οι... κακές προθέσεις της BlackRock, που ανέβασε τις επισφάλειες όλων των τραπεζών μας στα 17 δισ. ευρώ, τα οποία αν δεν τα έβαζαν οι μεγαλομέτοχοί τους θα... τσοντάριζε το Δημόσιο και αυτόματα θα περνούσαν στο κράτος….
…Σύμφωνα, λοιπόν, με το... αναθεωρημένο πόρισμα της BlackRock, που χαρακτηρίζεται ως το πιο... αθώο, για τις επισφάλειες που έχουν οι τράπεζες, το άνοιγμα είναι... διαμορφωμένο:Από 4,5 δισ. ευρώ που ήταν για την Εθνική στο 1,3 δισ., από 4 η ΑΤΕ και άλλα τόσα η Eurobank, περίπου στο 1 δισ, και από 2,5 δισ. η Τράπεζα Πειραιώς στο 0,8 δισ. ευρώ, λεφτά δηλαδή που ήδη εύκολα βρίσκονται στην πιάτσα...

2
Δώρο και στα κανάλια
Φρόντισε όμως η κυβέρνηση του κ. Παπαδήμου να μη μείνουν παραπονούμενοι οι καναλάρχες. Με... ουρανοκατέβατη διάταξη στο περιβόητο πολυνομοσχέδιο, που πολλά... γιάτρεψε, αφού το 2% επί του τζίρου, που υποχρεούνται τα κανάλια να πληρώνουν στο Δημόσιο για τη χρήση της συχνότητας, μειώθηκε στο... 0,1%, χωρίς ν' ανοίξει μύτη στη Βουλή...

http://badmoney.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=13086:--17----blackrock---5--&catid=44:2011-05-17-12-53-26&Itemid=71

SUPER PAPADIMOS!

O προστάτης των τραπεζιτών και των καναλαρχών!!!

246349

SVX
03/02/2012, 17:24
νταξ'........ :rolleyes:

Πανο ... το'καψες ρε καμενε...... :(

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ - ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΤΡΑΓΚΑ - ΚΑΜΜΕΝΟΥ! (http://www.youtube.com/watch?v=60MOw-wFl5A)

el_hymador
03/02/2012, 18:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
νταξ'........ :rolleyes:

Πανο ... το'καψες ρε καμενε...... :(

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ - ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΤΡΑΓΚΑ - ΚΑΜΜΕΝΟΥ! (http://www.youtube.com/watch?v=60MOw-wFl5A)

Αν οντως ισχυει επρεπε να το ονομαζαν, Ειμαστε Γ.Τ.Π.*

*Ειμαστε Για Τους Πολιτες, τι νομιζατε;

el_hymador
03/02/2012, 19:12
Χάρρυ Κλυνν από το fb

ΤΟ ΕΙΠΑ ΤΟ 1983, ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ….

Ούτε το Μνημόνιο, ούτε οι δανειακές συμβάσεις είναι το μεγάλο πρόβλημα αυτής της χώρας…
Ούτε δυσθεώρητο χρέος, ούτε η βαθιά ύφεση, ούτε ακόμα και εκείνη η κατοχική κυβέρνηση του ημιπαράφρονα μειοδότη πρωθυπουργού Γ. Α. Παπανδρέου κι αυτή ακόμα η θλιβερή συγκυβέρνηση της «παράδοσης της χώρας» του δοτού τραπεζοϋπάλληλου…
Το μεγάλο και ανυπέρβλητο πρόβλημα αυτής της χώρας είναι η πολτοποίηση της συνείδησης του δηλητηριασμένου με το δηλητήριο του άκρατου ατομισμού και του με κάθε τρόπο ανελέητου κυνηγιού του χρήματος, ελληνικού λαού, που επέβαλε και ανακήρυξε ως κυρίαρχο ήθος ο «Μέγας εκμαυλιστής» του Ελληνικού λαού, Ανδρέας Παπανδρέου…
Να γιατί, ενώ οι τοκογλύφοι και οι Ευρωφασίστες στέλνουν με μέτρα πρωτόγνωρης σκληρότητας τη χώρα στην κόλαση της οικονομικής εξαθλίωσης, ο Ελληνικός λαό παραμένει απαθής, μοιραίος και αδρανής!
Τελεία και παύλα.

Μικρή Λουλού
03/02/2012, 21:02
ρε el_hymador!
αν δεν ησουν του 74,ειχες δισυλλαβο επιθετο,και δεν καβαλαγες στρηταδικο,θα ξανακοιταγομουν στον καθρεφτη!!! :lol: :lol:

να'σαι καλα.:)

BLACKGAS
03/02/2012, 21:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού
ρε el_hymador!
αν δεν ησουν του 74,ειχες δισυλλαβο επιθετο,και δεν καβαλαγες στρηταδικο,θα ξανακοιταγομουν στον καθρεφτη!!! :lol: :lol:

να'σαι καλα.:)

Ξέχασες και το: "κι αν δεν ήσουν βάζελος"!

:lol:

:beer:

Μικρή Λουλού
03/02/2012, 21:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
Ξέχασες και το: "κι αν δεν ήσουν βάζελος"!

:lol:

ελα ρε!!
δεν μπορει!!!

τοτε,ειναι ΑΕΚτζης και δεν του το'χει πει κανεις!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μικρή Λουλού
03/02/2012, 21:44
ρε Black..
τωρα που το ειδα..
γιατι εχεις γραψει αναποδα το (ΓΑΜΑΤΟ) κομματι των Jethro Tull??

BLACKGAS
03/02/2012, 21:46
ρε Black..
τωρα που το ειδα..
γιατι εχεις γραψει αναποδα το (ΓΑΜΑΤΟ) κομματι των Jethro Tull??

Τι στην ζωή μας δεν είναι ανάποδο?
;)

Μικρή Λουλού
03/02/2012, 21:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
Τι στην ζωή μας δεν είναι ανάποδο?
;)

χμμμ...μαλλον εχεις δικιο.
κι εγω στα 36 ισως να το ελεγα κι ετσι!:) :beer:

BLACKGAS
03/02/2012, 22:08
χμμμ...μαλλον εχεις δικιο.
κι εγω στα 36 ισως να το ελεγα κι ετσι!:) :beer:

Είμαι ακόμα στην εφηβεία ρε φίλε!
Ασε με να κάνω λάθος, οργισμένο νιάτο, η φαντασία στην εξουσία, επαναστάτης χωρίς αιτία κι έτσι!

Θα μεγαλώσω και θα πήξει και το μυαλό μου κάποτε.
Λέμε τώρα...

zephyr1
05/02/2012, 11:09
την μαμησαμε ......χρονια τωρα

http://www.epikaira.gr/content/files/Efarmostikos_nomos_sxolia1.pdf

nikos_abel
06/02/2012, 11:47
Απαλλού κλεμμένο αλλά ....

246678

nikos121
06/02/2012, 12:20
DAS RAICH!

nikos121
06/02/2012, 12:21
Eλα ντε!

246680

Cpt. Haddock
06/02/2012, 12:25
Reich

el_hymador
06/02/2012, 13:19
Να δείτε που θα κρατήσουν πετσοκομμένους τον 13ο & 14ο μισθό και θα θεωρείτε τρελή επιτυχία... :lol: :lol: :lol:

AUFGEBRACHT
06/02/2012, 18:07
Όπως έλεγε σε μια ταινία και ο Σταρένιος...οι Γερμανοί είναι φίλοι μας!!! Το λέει κι ο Λουκάς...

246727

kalgeorge
06/02/2012, 20:08
sorry an einai asxeto, alla mou arese ws keimeno...
http://www.cosmo.gr/Entertainment/Media/anoixth-epistolh-ths-seminas-digenh-ston-karolo-papoulia.1607269.html

ghostkon
07/02/2012, 11:53
Καληνύχτα Ελλάδα! Όλα τα μέτρα που συμφώνησαν οι δοσίλογοι!

Τα βασικά σημεία της συμφωνίας των τριών αρχηγών μετά απο "διαπραγμάτευση" με τον Λ.Παπαδήμο (!!!) και που θα ανακοινωθούν σήμερα στον Ελληνικό λαό είναι τα εξής:

- Μείωση των κατώτατων μισθών στον ιδιωτικό τομέα κατά 20% κάτι που θα επηρεάσει τα πάντα (μισθούς,συντάξεις,επιδόματα,δώρα,δημόσια/ασφαλιστικά ταμεία κλπ.) !!!

- Διατήρηση των δώρων και των ειδικών μισθολογίων (στρατιωτικοί/δικαστικοί) το Α'αξάμηνο και μετά θα επανεξεταστεί το αν θα επιβιώσουν στην επόμενη δόση.

- Περικοπή των επικουρικών συντάξεων και απολύσεις στο Δημόσιο τομέα

- Κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων στις ΔΕΚΟ και όλων των κλαδικών.

- Νέα εισπρακτικά μέτρα ύψους 3 δισ. ευρώ, τα οποία δεν έχουν επιλεγεί. Υπάρχει "μενού" με επιπλέον φόρους και τέλη σε διάφορες μορφές περιουσίας και δραστηριότητας
(αυτοκινήτων, διαβίωσης, ακινήτων κλπ) αλλά μένει να διευκρινιστούν. Η τρόικα ζήτησε εξτρά 1,5 δισ. νέα εισπρακτικά μέτρα, λόγω της απώλειας που θα έχουν τα δημόσια
ταμεία απο τα μέτρα στον ιδιωτικό τομέα!!!

- Ενίσχυση των τραπεζών με αντάλλαγμα κοινές μετοχές, αλλά χωρίς το δημόσιο να ορίζει διοικήσεις. Δηλαδή οι τραπεζίτε κέρδισαν αυτό που ήθελαν και αγωνίζονταν
(γι αυτό και έφεραν στην εξουσία τον Λ.Παπαδήμο) να μην περάσουν οι τράπεζες υπό τον έλεγχο του κράτους.

Τα παραπάνω σημαίνουν ύφεση πάνω από 5% για το 2012 και περί το 4% το 2013! Τέτοια ύφεση για τόσα πολλά χρόνια δεν είχαμε ζήσει ούτε στον Β' Παγκόσμιο πόλεμο,
αλλά ούτε και στον εμφύλιο! Καταυτό τον τρόπο θα γίνει πράξη η βίαιη εσωτερική υποτίμηση που θέλει η τρόϊκα. Αν θα μπορούσαμε να περιγράψουμε το τι σημαίνουν,
θα λέγαμε ότι πρόκειται για "εγχείρηση χωρίς αναισθητικό" και όποιος επιβιώσει...

Πιθανόν να έχουν τηλεδιάσκεψη οι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μπαρόζο, τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής
Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι και τη γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ για να φανεί ότι "γίνεται διαπραγμάτευση", αλλά αυτά είναι ανοησίες.
Καμμία σοβαρή διαπραγμάτευση δεν μπορεί να γίνει σε μία τηλεδιάσκεψη σε τέτοιο επίπεδο σε μία ή δύο ή τρεις ώρες. Κουβέντα και ανταλλαγή ευχών. Ή απλά εντολές.

πηγη: tro-ma-ktiko.blogspot.com

ghostkon
07/02/2012, 12:13
ευτυχως που μενω μονιμα στο χωριουδακι μου εδω και μερικα χρονια...εχω τις ντοματουλες μου, το λαδακι μου,
το φρεσκο κρεας μου και δεν πληρωνω ενοικιο...και να φανταστεις οτι πριν λιγα χρονια, ελεγα στους δικους μου
να πουλησουν τα χωραφια που εχουμε...ευτυχως που δεν με ακουσαν...ακομη και τη δουλεια μου να χασω τωρα
τουλαχιστον δεν θα πεινασω και θα επιβιωσω με δικο μου σπιτι και περιπου 40 στρεματα καλιεργησιμης γης...

sniper
07/02/2012, 12:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από ghostkon
....

...ακομη και τη δουλεια μου να χασω τωρα
τουλαχιστον δεν θα πεινασω και θα επιβιωσω με δικο μου σπιτι και περιπου 40 στρεματα καλιεργησιμης γης...

Και στα @@ μας οι υπόλοιποι..

Και τι θα παράγουν τα 40 στρέμματα γης; Που θα βρεις σπόρους (αν δεν έχουν δέντρα ήδη μέσα), μηχανήματα/καύσιμα/φάρμακα για να παράξεις κάτι; Και θα τρώς μόνο ότι βγάζεις από εκεί; ή θα βρεις να τ' αγοράσει κάποιος;

Χώμα τρως;

noble
07/02/2012, 12:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

Και τι θα παράγουν τα 40 στρέμματα γης; Που θα βρεις σπόρους (αν δεν έχουν δέντρα ήδη μέσα), μηχανήματα/καύσιμα/φάρμακα για να παράξεις κάτι; Και θα τρώς μόνο ότι βγάζεις από εκεί; ή θα βρεις να τ' αγοράσει κάποιος;

Χώμα τρως;

Θ αφανιστούμε δηλαδίς :look:

sniper
07/02/2012, 12:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
Θ αφανιστούμε δηλαδίς :look:

Δεν ξέρω αλλά όσοι έχετε κατοικίδια, να 'χετε το νου σας..

TROOPER
07/02/2012, 12:30

τα κατοικιδια να χουν το νου τους θες να πεις :lol: :lol: :lol:

noble
07/02/2012, 12:55

:lol: :lol:

ggs
07/02/2012, 13:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
τα κατοικιδια να χουν το νου τους θες να πεις :lol: :lol: :lol:

:rotflmao: :rotflmao:

Αξέχαστος Λογοθετίδης στην ταινία «οι Γερμανοί ξανάρχονται» , όταν έκανε σούπα το καναρίνι και τον σκύλο…
«α,ρε φουκαρά τζιτζιφριγκο…»

el_hymador
07/02/2012, 13:04

Χώμα τρως;

O άνθρωπος μιλάει για συνθήκες επιβίωσης, όχι για να φτιάξει πρότυπη μονάδα παραγωγής βιολογικών πορϊόντων...οποιοσδήποτε έχει ένα κηπάκο μπορεί να φυτέψει στη μεγάλη ανάγκη τα μποστανικά του και να βάλει 3-4 κότες, αν χωράει δε και μια κατσίκα, είσαι κομπλέ!

Δυστυχώς μπορεί να το ζήσουμε και αυτό και δυστυχώς σε τέτοιες περιπτώσεις είναι οι άνθρωποι στις μεγαλουπόλεις που πεινάνε, όχι αυτοί στην επαρχία...

sniper
07/02/2012, 13:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
:rotflmao: :rotflmao:

Αξέχαστος Λογοθετίδης στην ταινία «οι Γερμανοί ξανάρχονται» , όταν έκανε σούπα το καναρίνι και τον σκύλο…
«α,ρε φουκαρά τζιτζιφριγκο…»

Eγώ τα ξέρω.. στη νεολαία πες του που χαχανίζει..

:smokin:

sniper
07/02/2012, 13:06
O άνθρωπος μιλάει για συνθήκες επιβίωσης, όχι για να φτιάξει πρότυπη μονάδα παραγωγής βιολογικών πορϊόντων...οποιοσδήποτε έχει ένα κηπάκο μπορεί να φυτέψει στη μεγάλη ανάγκη τα μποστανικά του και να βάλει 3-4 κότες, αν χωράει δε και μια κατσίκα, είσαι κομπλέ!

Δυστυχώς μπορεί να το ζήσουμε και αυτό και δυστυχώς σε τέτοιες περιπτώσεις είναι οι άνθρωποι στις μεγαλουπόλεις που πεινάνε, όχι αυτοί στην επαρχία...

Α σορρυ, νόμισα ότι διάβασα 40 στρέμματα. Αν είναι η πίσω αυλή του πάσο.

Στις Μεγαλουπόλεις, Mad Max.

ghostkon
07/02/2012, 13:23
ναι ρε παιδια εχω 40 στρεματα γεματα με ελαιοδεντρα...και οι γονεις μου με αυτα ζουσαν εως τωρα...αλλα μιλαω για επιβιωση...σε αυτον τον τοπο
βαζουμε πατατες, λαχανικα και πολλα αλλα...δεν λεω οτι θα μου δινει λεφτα...λεω οτι φυτευοντας θα εχω να τρωω...και οσο για τους σπορους που
ειπε καποιος, αν ειχε μεγαλωσει σε επαρχια θα ηξερε οτι κραταμε σπορο απο τα ηδη προιοντα που εχουμε καθε χρονο και δεν αγοραζουμε... :beer:
συν κοτουλες, κανα δυο αρνια και κανενα γουρουνακι και το βγαζουμε το φαγητο της χρονιας...

el_hymador
07/02/2012, 13:41
θα ηξερε οτι κραταμε σπορο απο τα ηδη προιοντα που εχουμε καθε χρονo και δεν αγοραζουμε... :beer:

Μόλις βρήκα την καλύτερη δικαιολογία για τον αυνανισμό!!! :beer: :beer: :beer: :wave2:

ghostkon
07/02/2012, 13:45
Μόλις βρήκα την καλύτερη διακιολογία για τον αυνανισμό!!! :beer: :beer: :beer: :wave2:

μολις ειδα την καλυτερη ατακα για να πει καποιος: ειμαι μαλακας :wave2:

sniper
07/02/2012, 13:47
ναι ρε παιδια εχω 40 στρεματα γεματα με ελαιοδεντρα...και οι γονεις μου με αυτα ζουσαν εως τωρα...αλλα μιλαω για επιβιωση...σε αυτον τον τοπο
βαζουμε πατατες, λαχανικα και πολλα αλλα...δεν λεω οτι θα μου δινει λεφτα...λεω οτι φυτευοντας θα εχω να τρωω...και οσο για τους σπορους που
ειπε καποιος, αν ειχε μεγαλωσει σε επαρχια θα ηξερε οτι κραταμε σπορο απο τα ηδη προιοντα που εχουμε καθε χρονο και δεν αγοραζουμε... :beer:
συν κοτουλες, κανα δυο αρνια και κανενα γουρουνακι και το βγαζουμε το φαγητο της χρονιας...

Επειδή εκείνος μπορεί να έχει φάει περισότερα χρόνια στην επαρχία από εσένα ξέρει ότι τα καλαμπόκια είναι υβρίδια (κράτα σπορο απο υβρίδιο εσύ), τα σιτάρια έγιναν μπαμπάκι κι ακούν μόνο blues στην Θεσσαλία κι άλλα πολλά...

40 στρέμματα ελιές και λες οτι θα πεινάσεις; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

el_hymador
07/02/2012, 13:47

και ποιος δεν ειναι bro; :D

SVX
07/02/2012, 13:59

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΟΟΟΟΟΣ! (http://www.youtube.com/watch?v=VkPuudDVPrw)

GIXXERAKIAS
07/02/2012, 14:14

Kαλα καλά....μόλις βάλουν το Ε9 εν δράση θα σου πώ εγώ ποιός έχει τί και πόσο θα πληρώσει για αυτά που έχει στην κατοχή τού.....:sad:

ghostkon
07/02/2012, 14:53
Επειδή εκείνος μπορεί να έχει φάει περισότερα χρόνια στην επαρχία από εσένα ξέρει ότι τα καλαμπόκια είναι υβρίδια (κράτα σπορο απο υβρίδιο εσύ), τα σιτάρια έγιναν μπαμπάκι κι ακούν μόνο blues στην Θεσσαλία κι άλλα πολλά...

40 στρέμματα ελιές και λες οτι θα πεινάσεις; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

μιλαω για σπορους απο τοματες, αγγουρια, κολοκυθια και τα συναφη...καλαμποκι δεν ειχαμε ποτε...40 στρεματα ελιες δεν λενε τιποτα αν δεν μπορεις
να πουλησεις καποια μερα το λαδι...μιλαω για το χωρο που εχω να φυτεψω κηπευτικα και να εχω και 2-3 ζωα για την θρεψω την οικογενεια... :beer:

ghostkon
07/02/2012, 14:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Kαλα καλά....μόλις βάλουν το Ε9 εν δράση θα σου πώ εγώ ποιός έχει τί και πόσο θα πληρώσει για αυτά που έχει στην κατοχή τού.....:sad:

ε, δεν γινεται τιποτα τοτε...ας παμε ολοι μαζι ν'αυτοκτονησουμε και ας μην προσπαθησουμε για τιποτα...

sniper
07/02/2012, 14:56
μιλαω για σπορους απο τοματες, αγγουρια, κολοκυθια και τα συναφη...καλαμποκι δεν ειχαμε ποτε...40 στρεματα ελιες δεν λενε τιποτα αν δεν μπορεις
να πουλησεις καποια μερα το λαδι...μιλαω για το χωρο που εχω να φυτεψω κηπευτικα και να εχω και 2-3 ζωα για την θρεψω την οικογενεια... :beer:

1. καλά, ας καταρρεύσει το σύμπαν και βρες μετά σπόρο για ντομάτες (τ' αγγούρια πλέον είναι μπολιασμένα κολοκύθια)
2. με 2-3 ζώα, δεν τρέφεις τίποτα. Ρώτα κανεναν παππού στο χωριό να σου πει (αν θυμάται).

ghostkon
07/02/2012, 15:00
1. καλά, ας καταρρεύσει το σύμπαν και βρες μετά σπόρο για ντομάτες (τ' αγγούρια πλέον είναι μπολιασμένα κολοκύθια)
2. με 2-3 ζώα, δεν τρέφεις τίποτα. Ρώτα κανεναν παππού στο χωριό να σου πει (αν θυμάται).

εκθεση πρεπει να γραψουμε για να καταλαβετε ρε π**στη μου...ενταξει κυριε δασκαλε, σβησε το 2-3 ζωα και γραψε 10-15

sniper
07/02/2012, 15:03
εκθεση πρεπει να γραψουμε για να καταλαβετε ρε π**στη μου...ενταξει κυριε δασκαλε, σβησε το 2-3 ζωα και γραψε 10-15

Να σε δω που θα τα βρεις τα 10-15 ζώα.. :bawl: :lol: :lol: :lol:

SVX
07/02/2012, 15:04
Πουτανα ΤΡΕΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

Απο τη μια εχω την εικονα παππουδων , θειων και συγγενων να λενε σε ολους τους πιτσιρικαδες...

"-εσυ να μαθεις γραμματα, να διαβαζεις τα μαθηματα σου , να εισαι καλος μαθητης να γινεις κατι... μη καταντησεις σαν εμας στις κοπριες και στα χωραφια..."

και απο την αλλη μαλωνουμε ποιος σκαμπαζει περισσοτερο απο αγροτικη ζωη κι επιστροφη στη φυση

ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΙΡΩΝΙΑ..........!!!!!!!! αν ξυπνησεις μονομιας ...θαρθει αναποδα ο ντουνιας.....

sniper
07/02/2012, 15:07
Πουτανα ΤΡΕΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

Απο τη μια εχω την εικονα παππουδων , θειων και συγγενων να λενε σε ολους τους πιτσιρικαδες...

"-εσυ να μαθεις γραμματα, να διαβαζεις τα μαθηματα σου , να εισαι καλος μαθητης να γινεις κατι... μη καταντησεις σαν εμας στις κοπριες και στα χωραφια..."

και απο την αλλη μαλωνουμε ποιος σκαμπαζει περισσοτερο απο αγροτικη ζωη κι επιστροφη στη φυση

ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΙΡΩΝΙΑ..........!!!!!!!! αν ξυπνησεις μονομιας ...θαρθει αναποδα ο ντουνιας.....

Πάντα ήθελα να ασχοληθώ με τη γη.. :sad:

ghostkon
07/02/2012, 15:11
Να σε δω που θα τα βρεις τα 10-15 ζώα.. :bawl: :lol: :lol: :lol:

εχω ηδη :p

KernelPanic
07/02/2012, 15:15

Χμμ αν κρίνω απο το nickname μπορείς να ξεκινήσεις σαν νεκροθάφτης... :D

sniper
εχω ηδη :p

sniper
Αρχικά δημιουργήθηκε από KernelPanic

που μένεις;

KernelPanic
07/02/2012, 15:17
που μένεις;

Αν χρειαστω θα σε φωνάξω...

edit: ξερω ξερω... να ετοιμάζομαι για μπάνιο?

sniper
07/02/2012, 15:25
Αν χρειαστω θα σε φωνάξω...

edit: ξερω ξερω... να ετοιμάζομαι για μπάνιο?

Μπα.. ν' αποφευγεις τα παράθυρα όμως.. :lol:

ERRIKA
07/02/2012, 15:32

AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA :bawl: :bawl: :bawl:

@ ΣουΒουΞου: Αυτό ακριβώς σκέφτομαι κι εγώ τελευταία...
Από τον οργασμό αστικοποίησης που ζήσαμε τα τελευταία 50 χρόνια, προβλέπω να ζούμε οργασμό βουκολοποίησης.. Θα αναζωπυρωθεί και η οικοδομική δραστηριότητα στα χωριά και τις ραχούλες... Θα αρχίσουμε να εξάγουμε μανταρίνια και σταμναγκάθι... Θα λέμε στα παιδιά ρε άσε τη Φιλοσοφική και τις π@π@ριές και πάνε στο ΤΕΙ φυτικής παραγωγής (ναι, υπάρχουν και τέτοια)... δεν κακό, δεν κακό... :wacko:

KernelPanic
07/02/2012, 15:33
Μπα.. ν' αποφευγεις τα παράθυρα όμως.. :lol:

OK
(Panic-οβλήθηκα λίγο στην αρχη, αλλα μετα σκέφτηκα οτι θα σε κυνηγαει η wwf και κάθε φιλοζωική οργάνωση... :o :smokin: )

(εδιτ: δεν σπαμαρω αλλο, σέβομαι τον χρόνο σου... :winka: )

el_hymador
07/02/2012, 15:41
H επιτροφή στα χωριά, στους λόγγους και στις ραχούλες και η ενασχόληση με γεωργία και κτηνοτροφία, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να ξανασταθεί στα πόδια της αυτή η χώρα ή -για τους πιο επαναστατικούς- να επανασυσταθεί από το 0. Στην παρούσα φάση δε, είναι και η μοναδική πραγματική διέξοδος.

ERRIKA
07/02/2012, 15:44
H επιτροφή στα χωριά, στους λόγγους και στις ραχούλες και η ενασχόληση με γεωργία και κτηνοτροφία, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να ξανασταθεί στα πόδια της αυτή η χώρα ή -για τους πιο επαναστατικούς- να επανασυσταθεί από το 0. Στην παρούσα φάση δε, είναι και η μοναδική πραγματική διέξοδος.

Δε διαφωνώ καθόλου μαζί σου.
Όμως ΚΑΙ στη βιομηχανία, και στη ναυτιλία, και στον τουρισμό.
Όλα έχουν ισοπεδωθεί και ξεχαρβαλωθεί. :wave2:

ggs
07/02/2012, 16:01
Το Υπουργείον Αγροτικής Αναπτύξεως συμβουλεύει τους νέους αγρότας :

246808

kostas777
07/02/2012, 20:35
τελικά η γενιά των 700 ευρώ ήταν πλούσια; :lol:

el_hymador
07/02/2012, 20:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Δε διαφωνώ καθόλου μαζί σου.
Όμως ΚΑΙ στη βιομηχανία, και στη ναυτιλία, και στον τουρισμό.
Όλα έχουν ισοπεδωθεί και ξεχαρβαλωθεί. :wave2:

Απλά χωρίς γεωργία και κτηνοτροφία η βιομηχανία και όλα τα άλλα χτίζονται πάνω σε σαθρές βάσεις. Πρώτα αυτα λοιπόν και μετά όλα τ άλλα. :wave2:

TROOPER
08/02/2012, 02:09

μια μερα ολοι θα πεθανετε :lol:

sniper
08/02/2012, 10:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μια μερα ολοι θα πεθανετε :lol:

Πήρα απαλλαγή :winka:

TROOPER
08/02/2012, 10:14
Πήρα απαλλαγή :winka:

γιωταδες ρπμ...:sad:

ελευθερος θανατου κιετσ' :lol: :lol:

blackrose
08/02/2012, 14:44
μνημονιο2 μεταφρασμενο.

http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/aitiologiki_ek8esi_0906.pdf

http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/sxedio_nomou_0906.pdf

http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/mnec0906-enimerotiko.pdf

Anty12
08/02/2012, 15:28
Εκλογές......???? :rolleyes:

μάλιστα.....bridge loan ..... κι΄ ο Μάρκος Μπότσαρης βοηθός......

SVX
08/02/2012, 20:30
Και σε μια υστατη προσπαθεια να ξεχαρμανιασουν το ψωνιο του "πολιτικου" , αυτοι που εδω τρωνε γιαουρτια και σαπια μαρουλια στη μαπα, μπορει να φοβουνται να ξεμυτισουν, να κυκλοφορουν με αμφιεση απο τα Jumbo, αλλα "ΕΞΩ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ"...

πουταναζγιος1 (http://www.dailymotion.com/video/xofw6q_yyyyyyyyyyy-yyyyyyyyy-yyyyyyyyyy-yyyyy-yyyyyyy-yyyy-yyyyyy-yyyyyyyy-yyyyyyyyyyyy_news?ralg=behavior-only#from=embed-playreloff-3)

πουταναζγιος2 (http://www.youtube.com/watch?v=VrDrI-2-boY)

:a11:

AUFGEBRACHT
08/02/2012, 20:36
Και σε μια υστατη προσπαθεια να ξεχαρμανιασουν το ψωνιο του "πολιτικου" , αυτοι που εδω τρωνε γιαουρτια και σαπια μαρουλια στη μαπα, μπορει να φοβουνται να ξεμυτισουν, να κυκλοφορουν με αμφιεση απο τα Jumbo, αλλα "ΕΞΩ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ"...

πουταναζγιος1 (http://www.dailymotion.com/video/xofw6q_yyyyyyyyyyy-yyyyyyyyy-yyyyyyyyyy-yyyyy-yyyyyyy-yyyy-yyyyyy-yyyyyyyy-yyyyyyyyyyyy_news?ralg=behavior-only#from=embed-playreloff-3)

πουταναζγιος2 (http://www.youtube.com/watch?v=VrDrI-2-boY)

:a11:

Άστοχος ο χαρακτηρισμός σου, υπάρχουν πουτάνες με αξιοπρέπεια, κάτι που ο Ντινόπουλος και ο Παπαντωνίου στερούνται εμφανώς. Άσε που είναι και πρώην δημοσιογράφος, οπότε διπλό το κακό...

ghostkon
08/02/2012, 21:20
Από την Γερμανική διοίκηση Αθηνών ανακοινώνεται ότι ο βασικός μισθός
θα είναι 400 ευρώ και το Φ.Π.Α. στα τρόφιμα από 6% θα γίνει 19%.
Τέλος, η Kommandantur ανακοινώνει ότι οι εκλογές αναβάλονται μέχρι νεωτέρας...

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΤΩΡΑ, ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ.

http://imageshack.us/photo/my-images/192/42960322547897087466310.jpg/

.

SVX
08/02/2012, 21:25
Ένας πούστης να μιλήσει (http://www.youtube.com/watch?v=lZioGUZg_78)