PDA

View Full Version : Ποια θεωρείτε την ιδανικότερη μοτό για βόλτα, ταξίδι και εκδρομή;

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5 6 7 8

DUKASII
28/12/2012, 13:20
βαλε μεσα και το cbf1000abs με 6500 και εδεσε το γλυκο.........:DAyto sti timi ayti einai super.ena themataki p diavasa teleytaia edo mesa de xero kata poso to kanei super axiopisto.

MG-KTiNoS
28/12/2012, 13:29
η μάχη των μπρικίων....

:lol:

Doufe
28/12/2012, 13:36
Mαλιστα !!! το TDM ανοιγει μετα τα 230, στα 342 ανοιγει ρελεδες για τα νιτρα, στα 563 ξεκολαει ο πυραυλοκινητηρας, στα 891 αναλαμβανει η ελλειψη βαρυτητας στην ιονοσφαιρα !!!

ποσο μα ποσο θ ευδοκιμει το ειδος αυτο ρε γμτ ? οχι τπτ αλλο ολοι αυτοι το γυρνανε στο 1050 κ μαμησανε κ αυτο το μηχανακι !!!

DUKASII
28/12/2012, 13:51
De nomizo oti ennoei oti anoigei k meta ta 230..alla oti ta ftanei..oti ta vlepeis sto konter k tetoia.
alla de mas apasxoloyn oi anavates mono ta moto kai sigoyra sti katigoria toy tdm yparxoyn poly kalytera mixanakia alla fysika k akrivotera.kai sti xrisi kai stin agora.

MG-KTiNoS
28/12/2012, 13:57
Mαλιστα !!! το TDM ανοιγει μετα τα 230, στα 342 ανοιγει ρελεδες για τα νιτρα, στα 563 ξεκολαει ο πυραυλοκινητηρας, στα 891 αναλαμβανει η ελλειψη βαρυτητας στην ιονοσφαιρα !!!

ποσο μα ποσο θ ευδοκιμει το ειδος αυτο ρε γμτ ? οχι τπτ αλλο ολοι αυτοι το γυρνανε στο 1050 κ μαμησανε κ αυτο το μηχανακι !!!

Σου έχω δώσει βόλτα ποτέ?
:D

devil's animal
28/12/2012, 14:06
βαλε μεσα και το cbf1000abs με 6500 και εδεσε το γλυκο.........:D

α, γεια σου...:D

0restis
28/12/2012, 16:39
η ******* παει συννεφο εδω μεσα παντως.. :D
φιλε δουκα σε καποιον που δεν ξερεις νομιζω οφειλεις να μηλας καλητερα και πιο κοσμια!τωρα με τοσα που γραψατε φυσικα και δεν προκειτε να απαντησω..απλα δυο πραγματα!
γκαζμαδες εγω δεν ειπα οτι το tdm ειναι καλυτερο πχ απο στρομα η cb mb dt...klt ειπα οτι ειναι καλο και αξιο μηχανακι!!!τελος!σχολιασα για το ktm γιατι εχω προσωπικη εμπειρια..!
υπαρχουν tdm που πιανουν και τα 240 ανετα...το θεμα ειναι οτι οι περισσοτεροι βαζουν τελικα που ειναι γαματα απο ηχο αλλα αχρηστα γτ αδειαζουν το μοτερ και στα ψηλα παει κουφιο!εγω παντως που ειμαι και αρκετα κανγουρας αν ποτε επαιρνα κατι πιο ταξιδιαρικο TDM επαιρνα γτ οπως και να το κανουμε ειναι πιο μαχαιρι και τραβαει και κανενα σουζομπαντο της προκοπης...οι κυριες τρανσαλπ και στρομα!!!!

http://http://www.youtube.com/watch?v=nynbDtvOyBk

246xlm(konter) teleios stok! me 70.000 roufate kai ta leme....a kai o kagkouras odigei kai me to ena xeri... :lol::lol::lol::lol:

sapila racing
28/12/2012, 16:52
η ******* παει συννεφο εδω μεσα παντως.. :D
φιλε δουκα σε καποιον που δεν ξερεις νομιζω οφειλεις να μηλας καλητερα και πιο κοσμια!τωρα με τοσα που γραψατε φυσικα και δεν προκειτε να απαντησω..απλα δυο πραγματα!
γκαζμαδες εγω δεν ειπα οτι το tdm ειναι καλυτερο πχ απο στρομα η cb mb dt...klt ειπα οτι ειναι καλο και αξιο μηχανακι!!!τελος!σχολιασα για το ktm γιατι εχω προσωπικη εμπειρια..!
υπαρχουν tdm που πιανουν και τα 240 ανετα...το θεμα ειναι οτι οι περισσοτεροι βαζουν τελικα που ειναι γαματα απο ηχο αλλα αχρηστα γτ αδειαζουν το μοτερ και στα ψηλα παει κουφιο!εγω παντως που ειμαι και αρκετα κανγουρας αν ποτε επαιρνα κατι πιο ταξιδιαρικο TDM επαιρνα γτ οπως και να το κανουμε ειναι πιο μαχαιρι και τραβαει και κανενα σουζομπαντο της προκοπης...οι κυριες τρανσαλπ και στρομα!!!!

http://http://www.youtube.com/watch?v=nynbDtvOyBk

246xlm(konter) teleios stok! me 70.000 roufate kai ta leme....a kai o kagkouras odigei kai me to ena xeri... :lol::lol::lol::lol:

Α μάλιστα.
Ωραίους τρόπους έχεις και θέλεις και να σου μιλάνε και όμορφα. :lol:

sniper
28/12/2012, 16:54
Α μάλιστα. Ωραίους τρόπους έχεις και θέλεις και να σου μιλάνε και όμορφα. :lol: Είναι που δεν έχω όρεξη... :bawl:

MG-KTiNoS
28/12/2012, 17:10
Α μάλιστα.

υπαρχουν tdm που πιανουν και τα 240 ανετα...

Μάστορα το μηχανάκι μου 'εχει κλάσει πατάτες.
Αυτά τα νούμερα μόνο στο ρολόι τα βλέπω!!!!
(τρεις παρά είκοσι)
:rotflmao:

0restis
28/12/2012, 17:16
ενταξη εγω τρωω "ποντους" για την παραπανω εκφραση και ο δουκας πχ που μου λεει στα @@@@@ κτλ δεν παιζει προβλημα...!οκ!

0restis
28/12/2012, 17:19
Α μάλιστα.

απαντησα με αφτον τον τροπο σε αυτους που εκαναν το ιδιο και σε μενα χωρις να εχω προσβαλει καποιον!

irinia
28/12/2012, 17:27
ego exo taxidepsei k me tdm k me vstrom.to tdm prepei na allaxtei to miso xanaleo.
an de katseis piso..perastika.
me ta idia xiliometra taxideyoyn k ta dyo.to vstrom pio ftina k pio aneta.an to tdm prosperasei se 0.876 sec pio grigora apo ta 150 sta 180 ...xestike i fatme.
an eixes vstrom kai taxideyes me 140 einai dikia soy epilogi.de se stamata to mixanaki kapoy apla esy exeis orio ayta ta xil.to mixanaki sta paparia toy.
prosopika to ti skeftese..k to ti theoreis katantia de ma apasxolise k pote.an meta ta 65 soy pareis gs pali de me apasxolei.
apo moto mporei na exo k gs k vstrom k katharo kai ss kai choper..
exo kavalisei sxedon ta panta kai pote de me apasxolise to ti tha peis esy..o allos i kyra maria.tis proalles eixa ena virago 250 me krosia sto timoni.

ΛΥΠΑΜΑΙ.........ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ

Δύο μηχανάκια πού έχουν 30χλμ. διαφορά στήν τελική τους
δέ γίνεται νά ταξιδεύουν τό ίδιο στά 140-150-160 κ.λ.π....
Λάθος καί τό ότι ταξιδεύει φθηνότερα τό vstrom,όταν
έχει 1500-2000 στροφές παραπάνω στά 160 π.χ.
Όταν κάνεις πλακίτσες νά μάθεις καί νά τίς ΔΕΧΕΣΑΙ..!!
Άν έχεις καβαλήσει τά πάντα,κάποιος άλλος μπορεί καί
νά τά ΑΓΟΡΑΣΕ..!!
Tό vstrom τό είχα ένα χρόνο,όταν λοιπόν πέρναγε τά 160
όχι στά παπάρια του ΑΛΛΑ ΥΠΕΦΕΡΕ........
Τά όρια τά δικά μου.........ΑΣΤΑ, 30 χρόνια μέ άρκουδόγκαζα.
Eίμαι άπό αύτούς πού είχαμε τό πίσω φρένο στό άριστερό χέρι.
Έπίσης άν έσύ θεωρείς άσήμαντο τό νά πηγαίνει γρήγορα
ένα μηχανάκι άπό τά 150 στά 200,κι αύτό ίσως είναι λάθος τραγικό
γιά κάποιους άλλους.
Τό βιράγκο σου είναι λιμουζίνα μπρός στό παπάκι μου......
Άλλοίμονο άν φοβόμασταν μή μάς χαρακτηρίσουν άπό τό τί
μηχανάκι καβαλάμε.
ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΝΕ BMW θέλουν μέ τρέλλα
νά τούς χαρακτηρίζουν μέ βάση τό λογότυπο...!!!
Τό κοινωνικό τους στάτους εύτυχώς ή δυστυχώς έξαρτάται
πιθανόν άπό τί έχουν άνάμεσα στά μπούτια τους.
Άπό τή στιγμή πού έπέλεξες αύτό τό μηχανάκι νάσαι έτοιμος
καί γιά τήν καζούρα.......
Τό μηχανάκι είναι ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

thanos_s
28/12/2012, 17:37
Καποιος που θελει να τα κανει ΟΛΑ, ΔΕΝ γινεται να εχει ενα μηχανακι για ολα γιατι απλα δεν υπαρχει τετοιο μηχανακι.

Με 2-3 εισαι καλυμμενος σε ολες τις καταστασεις.

irinia
28/12/2012, 17:49
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΣ.........MCN

Ή τελική τού TDM είναι 224 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χλμ.
Όπως καταλαβαίνετε στό κοντέρ πιθανόν θά δείχνει
κάτι μεταξύ 235-240.....!!!

Cpt. Haddock
28/12/2012, 17:53
Εννοείται οτι με τη βενζινη στο 1.75 μας ενδιαφερει πρωτιστως η τελικη σε ενα μηχανακι :tooth:

thanos_s
28/12/2012, 18:06
Εννοείται οτι με τη βενζινη στο 1.75 μας ενδιαφερει πρωτιστως η τελικη σε ενα μηχανακι :tooth:

skylos mauros
28/12/2012, 18:08
εγω αν πω τωρα οτι για αποφυγη πολλων εξοδων το bandit 650 ειναι οτι πρεπει θα φαω ντοματιες?????? δεν ειναι πολυ δυνατο, δεν εχει τα καλυτερα φρενα δεν καιει τον απατο, ειναι αρκετα αξιοπιστο, δεν κοστιζει πολλα (μαλλον καθολου θα ελεγα) και μπορει να ταξιδευει με αρκετα χλμ με καλη καλυψη και χωρις να ειναι πολυ σκληρο οποτε πιστευω ειναι μηχανακι που τα κανει ολα και συμφερει. χωμα βεβαια γιοκ αλλα προσωπικα θελωντας ενα all around με αρκετα ταξιδια και χωρις αρκουδογκαζα εμεινα απολυτα ευχαριστημενος. βεβαια το βαρος αρκετο....

MG-KTiNoS
28/12/2012, 18:13
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΣ.........MCN

Ή τελική τού TDM είναι 224 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χλμ.
Όπως καταλαβαίνετε στό κοντέρ πιθανόν θά δείχνει
κάτι μεταξύ 235-240.....!!!

σύμφωνα με το ΚΤίΝο τα παραλέει
(224 είναι τα κοντερίσια )
:D

0restis
28/12/2012, 18:17
μαστορα προφανως κατι δεν κανεις καλα... :wave2:

MG-KTiNoS
28/12/2012, 18:21
εγω αν πω τωρα οτι για αποφυγη πολλων εξοδων το bandit 650 ειναι οτι πρεπει θα φαω ντοματιες?????? δεν ειναι πολυ δυνατο, δεν εχει τα καλυτερα φρενα δεν καιει τον απατο, ειναι αρκετα αξιοπιστο, δεν κοστιζει πολλα (μαλλον καθολου θα ελεγα) και μπορει να ταξιδευει με αρκετα χλμ με καλη καλυψη και χωρις να ειναι πολυ σκληρο οποτε πιστευω ειναι μηχανακι που τα κανει ολα και συμφερει. χωμα βεβαια γιοκ αλλα προσωπικα θελωντας ενα all around με αρκετα ταξιδια και χωρις αρκουδογκαζα εμεινα απολυτα ευχαριστημενος. βεβαια το βαρος αρκετο....

Μπα, όλα αυτά τα μηχανάκια πάνω κάτω τα ίδια κάνουν.
Τίποτα απίστευτα, αλλά όλα καλά.
Δεν έχουν τρομερές διαφορές μεταξύ τους. Εμένα με βόλεψε το ΤΔΜ σε σχέση και με το ΠΟΥ ήθελα να πάω.

Τώρα σκέφτομαι το τενερέ το 660 πάντα σε σχέση με τι θέλω να κάνω.

MG-KTiNoS
28/12/2012, 18:22
μαστορα προφανως κατι δεν κανεις καλα... :wave2:

δε νομίζω Τάκη...
(απλά δεν είμαι 60 κιλά, δεν έχω Γαλλική βενζίνη και δε μετράω στο γκρεμό γιατί έχω τη γιαμάχα σπόνσορα)

0restis
28/12/2012, 18:24
εχω καβαλησει 4 tdm... κανενα δεν σταματησε στα 225 ... σκυβεις καθολου η πας καμαρωτος?? :D

Bradipous
28/12/2012, 18:27
καί ότι άλλο βάζετε στό άρρωστο μυαλό σας....

Tiger 1050.. Το μονο που το αδικει ειναι οτι τινει τα τελευταια χρονια να αντικαταστισει το ΤΔΜ καθως πολλοι ειναι οι επιδωξοι καφετεριακηδες που το προτιμουν οντας 3κυλινδρο και με καλυτερες ροπες απο το ΤΔΜ απο τα χαμηλα ακομη.. Οτι πρεπει δηλ. για καγκουριες μεσα στην πολη, ενω παει σετ με αφτερμαρκετ εξατμιση...

MG-KTiNoS
28/12/2012, 18:28
έλα παππού μου να σου δείξω το μ... της γιαγιάς μου
(δεν ξέρω αν έχεις πρόβλημα καράφλας αλλά μπορεί να αποκτήσεις μετά από αυτο)

http://www.tdmhellas.gr/smf/index.php?topic=14618.0

nicksior
28/12/2012, 18:30
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3075503/

Φυσικά και δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο...
Με ενδιαφέρει!

Ενδιαφέρει ίσως και όσους έχουν πολλά χλμ να καλύψουν και τίποτα να αποδείξουν...

MG-KTiNoS
28/12/2012, 18:33
Tiger 1050.. Το μονο που το αδικει ειναι οτι τινει τα τελευταια χρονια να αντικαταστισει το ΤΔΜ καθως πολλοι ειναι οι επιδωξοι καφετεριακηδες που το προτιμουν οντας 3κυλινδρο και με καλυτερες ροπες απο το ΤΔΜ απο τα χαμηλα ακομη.. Οτι πρεπει δηλ. για καγκουριες μεσα στην πολη, ενω παει σετ με αφτερμαρκετ εξατμιση...

Το μηχανάκι έχει μια αξία από μόνο του και μια αξία που του δίνεις εσύ.
Άρα αν εγώ έχω ένα ΤΔΜ και το κάνω καρνάβαλο με ότι μλκια πουλάνε στο γιουσουρούμ κι εσύ έχεις ένα άλλο που στις βαλίτσες έχει ότι σηματάκι μπορείς να φαντστείς, δε μιλάμε για ίδιες μηχανές.
Οι κάγγουρες πάντα θα υπάρχουν και θα χαλάνε κάθε καλό μηχανάκι που πέφτει στα κουλοχερα τους, η ουσία όμως είναι εκεί που σου πα.
Εσύ τι αξία δίνεις !
:)

0restis
28/12/2012, 18:37
παππου μην περιμενεις ενα μηχανακι που το μεταχειριζεσαι σαν παππους ξαφνικα να την δεις εφηβος και να θες να τελικιασεις....οσο το κυνηγας τοσο αγριευει και αυτο!

Cpt. Haddock
28/12/2012, 18:38
Θα συζητάτε πολύ ακόμα για τις μπουρούχες σας? :smokin:

MG-KTiNoS
28/12/2012, 18:48
παππου μην περιμενεις ενα μηχανακι που το μεταχειριζεσαι σαν παππους ξαφνικα να την δεις εφηβος και να θες να τελικιασεις....οσο το κυνηγας τοσο αγριευει και αυτο!

ναι άλλα όπως ίσως διάβασες μια λέσχη όπου έχουν περάσει πάνω από 1000 ΤΔμ τα λέει κάπως αλλιώς...

Bradipous
28/12/2012, 19:18
Το μηχανάκι έχει μια αξία από μόνο του και μια αξία που του δίνεις εσύ.
Άρα αν εγώ έχω ένα ΤΔΜ και το κάνω καρνάβαλο με ότι μλκια πουλάνε στο γιουσουρούμ κι εσύ έχεις ένα άλλο που στις βαλίτσες έχει ότι σηματάκι μπορείς να φαντστείς, δε μιλάμε για ίδιες μηχανές.
Οι κάγγουρες πάντα θα υπάρχουν και θα χαλάνε κάθε καλό μηχανάκι που πέφτει στα κουλοχερα τους, η ουσία όμως είναι εκεί που σου πα.
Εσύ τι αξία δίνεις !

Καμια αντιρρηση,

Αλλα νομιζω καταλαβες τι εννοω, οτι οι καγκουρες εχουν μια ιδιαιτερη σχεση με το συγκεκριμενο μηχανακι...

Οπως εχουν και με το Ζ750... Απλα ΤΔΜ εχουν οι και καλα πιο κυριλε καγκουρες... Ενω τον τιγρη οι κυριλε φραγκατοι καγκουρες :tooth:

Παντως και τα τρια μηχανακια ανεξαρτητα απο τους ιδιοκτητες τους ειναι απο μονα τους πολυ καλα εργαλεια :cool:
Απλα εχουν μια ταση σε δαυτα οι προαναφερθεντες...

irinia
28/12/2012, 19:59
ΑΣ ΞΕΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ TDM..............

Όσο γιά τό tiger-1050 ή έπαφή μου μαζί του ήταν μισή ώρα όταν πρωτοβγήκε τό 2007.
Μετά όμως έμαθα γιά κακές βενζίνες μπότες σπιρούνια καί καυτές σέλλες.
ΟΧΙ δέν θά πάρω,άσε πού ΔΕΥΤΕΡΟΣ δέν κάθεται στό μηχανάκι.
Άπό τά τρία πάντως tdm, vstrom , tiger-1050, παρά τά μειονεκτήματα του στό θέμα μοτέρ
σέ σχέση πάντα μέ τά άλλα δύο τό vstrom άν συμβιβάζεται κάποιος μέ τά 140,άντε 150 του
χωρίς νά τό σκίζει τό μηχανάκι,καί άν όδηγάει μέ γνώμονα ότι μετά άπό αύτά τά χλμ. καί πάνω
θά πρέπει νά προσεύχεται γιά νά άνεβάσει,τότε ναί ίσως νά είναι ή καλύτερη έπιλογή άπό τά τρία
δεδομένου ότι κάνει καί 7000 εύρώ,τό παλιό λέμε 8500 τό γιαμάχα καί άντε γειά τό τράϊομφ..!!
Αύτή πιστεύω πώς είναι μιά κατηγορία στήν όποία ίσως νά μπαίνει καί τό τρανσάλπ,ή κάτι παρόμοιο,
μονοκύλινδρα πάμε άλλού μέ πολλούς συμβιβασμούς.
Μετά περνάμε στά γαιδούρια on-off καί τέλος στά στύλ fjr , gtr.
Τό μπάντιτ πού έγραψε ό φίλος είναι μιά πολλή καλή έπιλογή,όχι βέβαια παρόμοιο μέ tdm κ.λ.π...
Τέσσερεις κύλινδροι,μπόλικο γκάζι καί πολύ πιό ομαλή λειτουργία χωρίς κραδασμούς .
Μή μπερδεύεστε...!!!
Σταματήστε τίς κοκκορομαχίες καί καταθέστε άπόψεις...........

Cpt. Haddock
28/12/2012, 20:02
[...]άσε πού ΔΕΥΤΕΡΟΣ δέν κάθεται στό μηχανάκι.[...]

Μια χαρα καθεται ρε Τερενς, ξεκόλα λιγο.

irinia
28/12/2012, 20:30
Μια χαρα καθεται ρε Τερενς, ξεκόλα λιγο.

ΣΤΟ TIGER-1050...???

Κάθεται καλά δεύτερος..??
Έντάξει μετά άπό 2 παρεμβάσεις χιουμοριστικές πέταξες τήν τρίτη σοβαρή
καί φαρμακερή.....!!!
Μέ αύτή τή λογική καί σέ χιλιάρι SS μιά χαρά κάθεται ό δεύτερος...!!
Κλάνει τό φεγγάρι..........
Καλά είπε κάποιος λοιπόν,όλα έξαρτώνται άπό τή διάθεση.
Ή σέλλα όμως τού τίγρη είναι γιά κλάμματα,έκτός τού ότι ΔΕΝ χωράει δεύτερος,
όχι χοντρός άλλά κανονικός,έχει μιά κατηφόρα πού ό συνεπιβάτης φρενάρει μονίμως
στά κωλομέρια τού όδηγού,δέ μιλάμε γιά δύσκολη διαδρομή φρένα καί τέτοια.
Είναι καί ένα πάτωμα πάνω ό δεύτερος,χειρότερα άπό versys.
Τώρα βέβαια έσύ είδες ότι τό θέμα μας είναι ή σέλλα......:lol:
Κάτι πιστόνια πού έβγαλαν άχρηστη τήν Έλληνική βενζίνη
δέν σέ ένόχλησαν...??
Στό φόρουμ τής Τραϊομφ πού κράζουν όλοι οί ίδιοκτήτες ΔΕ........τίποτε..??

ΤΟΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ...........

ΤΙ ΤΑΧΟΥΜΕ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ..??

Μόνο γιά γελάκια,μαλακιούλες,χαζομαρίτσες καί νά κλείνουμε ταβερνάκια
στίς βόλτες..??

Έντάξει προσπαθώ νά ξεκολλήσω.........
:lol::lol::a22::a22::hypnotize::hypnotize::whiteflag:

Cpt. Haddock
28/12/2012, 20:41
Καλά είπε κάποιος λοιπόν,όλα έξαρτώνται άπό τή διάθεση.

Οχι, εξαρτώνται και απο τα 4 χρονια κτήσης/χρησης και 75,000 χλμ, αρκετα δικαβαλος σε διαφορες διαδρομές.

Για τα πιστόνια δεν ξερω να σΕ πώ, εμενα ευτυχως καλα κρατανε ακομα, να μην τα ματιάσω. Αλλα, μια και το θεμα των πιστονιών ειναι υπαρκτό, όπως είδες σχολιασα μονο το θεμα της σελας στο οποίο εχω μεγαλυτερη εμπειρία απο σενα στο συγκεκριμενο μηχανακι.

Αυτά.

MG-KTiNoS
28/12/2012, 21:22
277799

όλα σχετικά είναι !

:smokin:

DUKASII
28/12/2012, 21:31
Ορεστη μου δεν ηθελα να παρεξηγησεις το στα καλαμπαλικια μου
Φιλικα στο λεω δε τρεχει τιποτα για μοτο μιλαμε δηλαδη μη νομιζεις οτι εγινε κ κατι.πες με μαλακα πες οτι θα λεγες μιλωντας σε ενα φιλο σου ειμαστε οκ.πες μου ομως π σου λεω παπαριες ρε αδερφε..πας δηλαδη ταξιδι με διακοσα με το μωρο πισω... 3βαλιτσες.... ενα tankbag και 5 τουλαχιστον μποφορακια να σε μαστιγωνουν ;;;;
πιανει tdm 250 χιλ;245?

τερενς...πλακα κανεις ετσι;;;;δεν ηθελα να ανοιξω κουβεντα με συγχω
ΡΑΣ...δικιο εχεις.

irinia
28/12/2012, 23:15
Οχι, εξαρτώνται και απο τα 4 χρονια κτήσης/χρησης και 75,000 χλμ, αρκετα δικαβαλος σε διαφορες διαδρομές.

Για τα πιστόνια δεν ξερω να σΕ πώ, εμενα ευτυχως καλα κρατανε ακομα, να μην τα ματιάσω. Αλλα, μια και το θεμα των πιστονιών ειναι υπαρκτό, όπως είδες σχολιασα μονο το θεμα της σελας στο οποίο εχω μεγαλυτερη εμπειρία απο σενα στο συγκεκριμενο μηχανακι.

Αυτά.

ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ BMW 800....!!

Tέλος πάντων,δέν τίθεται θέμα έμπειρίας,ίσως μεγάλωσα πολύ καί τά βλέπω δύσκολα.
Ή είπαμε όπως τή βρίσκει ό καθένας.
Γιαυτό είναι καί δύσκολο νά πάρεις άντικειμενική άποψη.
Ό καθένας μας τό δικό του βρίσκει καλύτερο.
Νά στό ρωτήσω άλλιώς γιά νά έχω καί μέτρο σύγκρισης.
Πιστεύεις ότι ό δεύτερος κάθεται τόσο άνετα όσο σέ ένα vstrom..??
Σέ ένα transalp..??
Σέ ένα ,έστω tdm..??
Σέ ένα gsx-fa 1250..?? ή 650 bandit..??

Έχει σχέση μέ fjr, gtr, ή τούς βασιλιάδες
crosstourer,varadero,paneuropean,versys-1000 tenere 1200,gs, rt 1200..??
Πιστεύω ότι άκόμα καί τό diversion 600 πού είχα είχε καλύτερη σέλλα,τό faser,
καί πολλά άλλα.Έγώ μέ τό 1,85 μου καί τά 100 κιλά δοκίμασα καί δέν άντεχα
πίσω μου δεύτερον,πολύ κολλητά,κατήφορος,τυραννία σκέτη.
Τί νά πώ ,άν έσύ έκανες 75000χλμ. μέ δεύτερον πίσω,άπλά περί όρέξεως........
Όμως άντικειμενικά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΕΛΛΑ τό 1050, λέω έγώ....!!
Παρά μόνο γιά έναν όπου καί έχει θαυμάσια θέση όδήγησης γιατί κάθεσαι μέσα.
Άλλά μέχρι έκεί,μόλις άνεβεί δεύτερος............ΔΡΑΜΑ...!!
Τώρα άν έννοείς ότι ύπάρχουν καί χειρότερα...........ναί τό δέχομαι

irinia
28/12/2012, 23:22
Ορεστη μου δεν ηθελα να παρεξηγησεις το στα καλαμπαλικια μου
Φιλικα στο λεω δε τρεχει τιποτα για μοτο μιλαμε δηλαδη μη νομιζεις οτι εγινε κ κατι.πες με μαλακα πες οτι θα λεγες μιλωντας σε ενα φιλο σου ειμαστε οκ.πες μου ομως π σου λεω παπαριες ρε αδερφε..πας δηλαδη ταξιδι με διακοσα με το μωρο πισω... 3βαλιτσες.... ενα tankbag και 5 τουλαχιστον μποφορακια να σε μαστιγωνουν ;;;;
πιανει tdm 250 χιλ;245?

τερενς...πλακα κανεις ετσι;;;;δεν ηθελα να ανοιξω κουβεντα με συγχω
ΡΑΣ...δικιο εχεις.

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙ................Ο ΒΙΝΤΙΑΔΗΣ

Έγώ ποτέ...............

christof40
29/12/2012, 00:03
Καποιος που θελει να τα κανει ΟΛΑ, ΔΕΝ γινεται να εχει ενα μηχανακι για ολα γιατι απλα δεν υπαρχει τετοιο μηχανακι.

Με 2-3 εισαι καλυμμενος σε ολες τις καταστασεις.

ολοι το ξερουμε φιλε οτι εχεις δικιο,αλλα αμα συμφωνησουμε μαζι σου τη θα συζηταμε μετα.....για την λιστα λανγκαρτ??

irinia
29/12/2012, 06:59
ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ............

Άκριβώς γιαυτό πρέπει νά συζητάμε....
Γιά τό ποιό μηχανάκι μπορεί νά τά κάνει καλύτερα όλα μέ τούς όποιους ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ συμβιβασμούς.
Δέν είμαστε γιά 2-3 μηχανάκια σήμερα.
Έκεί πρέπει νά καταλήξουμε γιαυτόν άκριβώς τόν λόγο ξεκίνησα τήν κουβέντα.
Ποιό μηχανάκι προσφέρει περισσότερα σέ περισσότερους τομείς,άνταποκρίνεται παράλληλα
στίς άπαιτήσεις τών καιρών καί έχει ταυτόχρονα τό best value for money.
ΕΔΩ.........ΕΙΜΑΣΤΕ..!!
Μερικοί όμως νομίζουν ότι μέ τό νά γράψουν γιά τή γκαύλα τους άπάντησαν.
Ούτε αύτό είναι τό ζητούμενο,ούτε ή φυσική κατάσταση τού καθενός,ούτε πόση τρέλλα
έχει ό καθένας μας.
ΨΑΧΝΟΥΜΕ τό άντικειμενικά καλύτερο γιά αύτά πού λέμε.
Έπιτέλους όσοι έχετε ΑΠΟΨΗ εύθυγραμμιστείτε καί καταθέστε την....!!!!!!!!!

devil's animal
29/12/2012, 07:22
ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ............

Άκριβώς γιαυτό πρέπει νά συζητάμε....
Γιά τό ποιό μηχανάκι μπορεί νά τά κάνει καλύτερα όλα μέ τούς όποιους ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ συμβιβασμούς.
Δέν είμαστε γιά 2-3 μηχανάκια σήμερα.
Έκεί πρέπει νά καταλήξουμε γιαυτόν άκριβώς τόν λόγο ξεκίνησα τήν κουβέντα.
Ποιό μηχανάκι προσφέρει περισσότερα σέ περισσότερους τομείς,άνταποκρίνεται παράλληλα
στίς άπαιτήσεις τών καιρών καί έχει ταυτόχρονα τό best value for money.
ΕΔΩ.........ΕΙΜΑΣΤΕ..!!
Μερικοί όμως νομίζουν ότι μέ τό νά γράψουν γιά τή γκαύλα τους άπάντησαν.
Ούτε αύτό είναι τό ζητούμενο,ούτε ή φυσική κατάσταση τού καθενός,ούτε πόση τρέλλα
έχει ό καθένας μας.
ΨΑΧΝΟΥΜΕ τό άντικειμενικά καλύτερο γιά αύτά πού λέμε.

δεν εχεις καταλαβει ομως οτι απο την στιγμη που ο αναβατης ειναι υποκειμενο, θα μιλησουμε (θελουμε δεν θελουμε) για το υποκειμενικα καλυτερο...

το μηχανακια ειναι αυτα που ειναι και προσφερουν αυτα που προσφερουν...οι αναβατες θα κανουν τους συμβιβασμους και παιζει ρολο αν ειναι γυμνασμενοι, αν γουσταρουν να πηγαινουν με 300 και αν εχουν και φραγκα να βαζουν πιο συχνα βενζινη...
αλλιως, αν θελουμε να ειμαστε ρεαλιστες, οι απαιτησεις των καιρων επιβαλλουν να μην γινονται μετακινησεις για ψυχαχωγια (δλδ βολτες και ταξιδια) και να γινονται μονο τα απαραιτητα,δλδ για δουλεια...
ε, τοτε παιρνεις ενα c50 που δεν καιει τιποτα ή αντιστοιχα ενα cbf125 (αν θες καινουργιο και πιο συγχρονο) και κανεις την δουλεια σου με το ελαχιστο δυνατο κοστος κτησης, συντηρησης, τελων κλπ...

και αν γουσταρεις και ταξιδι, τοτε πας...
πως πας?? οπως πηγαιναν ολοι εκεινοι που γυρναγαν την Ελλαδα με 50 και 100cc πριν 30 χρονια...με πολλους συμβιβασμους...

και αν το δεις τριγυρω σου (και εδω μεσα) αυτο συμβαινει...
εχουν κοψει στο 10% οι βολτες και τα ταξιδια...και ολοι κοιτανε να μην καταναλωνουν (τσαμπα) καυσιμο...
και οποιος παει, παει γιατι τα εχει και παει...με το μηχανακι που το ειχε αγορασει προ κρισης και το στηριζει (με το καυσιμο που καιει) ...αλλα αυτοι πλεον ειναι ελαχιστοι...
και δεν προκειται και να το αλλαξει το μηχανακι που εχει γιατι στανταρ θα χασει απο την αγοροπωλησια, αρα δεν τον συμφερει...
και αν εχει καποια φραγκακια στην ακρη, δεν θα τα δωσει για να αλλαξει το ΚΤΜ 990 adv που εχει για να παρει v-strom (που καιει λιγοτερο), θα προτιμησει να παει ενα ταξιδι να το χαρει...
:a56:

STOYBI
29/12/2012, 07:32
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι συνεχιζετε την ανουσια αυτη κουβεντα.......

Το καλλυτερο μηχανακι τελικα για το καθεναν ειναι ενα παπακι για την πολη ( μουλαρι ........)

Και μετα ο καθενας οτι γουσταρει......!!!!!

Για μενα το ΒΕΤΑ ΤΟ 300....

Για αλλον το cb rrrrrrrrrrrrr

Για αλλον το ΤΔΜ.....

Για τον δουκα το virago με τα κροσια .....

Για τον τσουλιο οτιδηποτε ( αρκει να εχει γαζες και τραυμοπλαστ στις εξατμισεις .... )

Το ιδανικοτερο μηχανακι ειναι αυτο που αρεσει στον καθενα... Τελος !!!!

:wave2:

MG-KTiNoS
29/12/2012, 07:52
Υπάρχουν αλήθειες σ αυτά που γράφετε, αλλά…
Και ο Τέρενς έχει ένα δίκιο.

Ως γνωστό λοιπόν λεφτά θέλουν οι εταιρίες και για αυτό προσπαθούν να σου πουλήσουν όχι αυτό που χρειάζεσαι αλλά αυτό που θα ήθελες να έχεις για τους δικούς σου λόγους.
Έτσι όταν θα καταλάβεις ότι ωραίο το πατ πατ της Χάρλει αλλά ρε αδερφέ δε γίνεται να πας Ομόνοια για δουλειά, θα πάρεις ΚΑΙ το 2 μηχανάκι και ίσως και το 3ο αν ψαρώσεις με τις μαλακίες περί περιπέτειας. (λέμε τώρα)
Οι περισσότεροι όμως θα μείνουν με τη χαρά της ιδιοκτησίας (κι αυτό οι μανατζαραίοι το ξέρουν καλά)
Κλπ κλπ

Άρα ?
Άρα αν θέλουμε να μιλάμε επί της ουσίας θα πρέπει να δούμε τις πραγματικές ανάγκες και μετά να ψωνίσουμε μηχανάκι.
Αρχίζοντας φυσικά από το χρειάζομαι και σε δεύτερη μοίρα το γουστάρω – μπορώ.
Τώρα ο άνθρωπας λέει ταξίδι βόλτα.
Δεν ορίζει όμως διαδρομή.
Εθνική, επαρχιακό, χώμα…
Και πόσα χλμ θα είναι το ταξίδι (500 ή 5000)

Απ όσο κατάλαβα εγώ, ψάχνει μηχανή γενικής χρήσεις μεσαίου μεγάλου κυβισμού, όπου οι διαφορές δεν είναι τεράστιες.

vagtav
29/12/2012, 08:18
......

Το καλλυτερο μηχανακι τελικα για το καθεναν ειναι ενα παπακι για την πολη ( μουλαρι ........)

Και μετα ο καθενας οτι γουσταρει......!!!!!
.....
Το ιδανικοτερο μηχανακι ειναι αυτο που αρεσει στον καθενα... Τελος !!!!

+990

irinia
29/12/2012, 08:19
ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΣΑΣ..............

Φίλε ΚΤΙΝΟΣ,τό ζητούμενο τό ξαναλέω δέν είμαι έγώ διότι άν άσχοληθούμε μέ μένα καήκαμε.
Τά έχω πάρει ΟΛΑ τό λιγότερο άπό 2 φορές,κάποιοι ξέρουν.
Έδώ προσπαθώ μέσα άπό τήν έμπειρίες μου νά προφυλάξω κατά κάποιον τρόπο
τούς μελλοντικούς άγοραστές βοηθώντας νά πάνε σέ αύτο πού θέλουν όχι μετά
άπό τρείς καί τέσσερεις άγορές όπου θά τούς έχουν όδηγήσει οί μανατζαρέοι
προβάλλοντας τό φανταχτερό παραμύθι...!!
Ρέ σύ DEVIL.............είναι δυνατόν νά έχεις τέτοιες άπορίες..??
Παρότρυνα κανέναν νά δώσει τό όποιο ΚΤΜ του καί νά πάει σέ Βεστρόμ καί μετά
νά ΞΕΡΟΣΤΑΛΙΑΖΕΙ μή έχοντας νά πάει βόλτα..??
Πόσες φορές έχω γράψει ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΣΑΡΑΒΑΛΑΚΙ ΕΧΕΤΕ..??
Όμως νομίζεις ότι ή ζωή τελειώνει σέ ΣΕΝΑ καί μένα πού πιθανόν δέν μπορούμε
νά πάμε σέ άλλαγή ή άγορά...??
Σταματείστε έπιτέλους ΣΤΟΥΜΠΙ αύτή τήν καραμέλλα ότι αύτό πού έχω είναι
τό καλύτερο καί αύτό πού μού ταιριάζει,μπορεί νά έχεις ή έχω κάνει λάθος έπιλογή
καί μετά μπαίνει στή μέση ο έγωισμός.

ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΓΩ.............Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΡΗΤΟΡΙΚΗ
μέ άποδέκτες όλους τούς μηχανόβιους,τό άν κάποια στιγμή τήν πήγα σέ πρώτο
πρόσωπο είναι γιατί παρασύρθηκα όπως οί καλλιτέχνες,οί συγγραφείς κ.λ.π. :lol:
Έμένα μέ χτύπησε ή κρίση καί δίνω τό 125άρι μου παπί καί πάω σέ 50αράκι...!!
Άν είναι πάντως νά μάς παίρνει ή κάτω βόλτα άλλά devil τότε πολύ κακώς...!!
Ίσα-ίσα πού τώρα πού έσφιξαν οί κώλοι τό χρειαζόμαστε.
ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ είναι δωρεάν,μέ τήν προσδοκία καί τήν έλπίδα διατηρήθηκαν άπειρα ΟΡΑΜΑΤΑ.
Έτσι είναι ό άνθρωπος φτιαγμένος γιά τό altius,fortius,citius....!!!
Άλλιώς θά πέφταμε ξανά στά τέσσερα.....!!
Σκύβουν τό κεφάλι μόνο όσοι είναι καλαμαθημένοι,οί ύπόλοιποι παλεύουμε,όνειρευόμαστε
καί έλπίζουμε ζώντας μέ όνειρα χωρίς νά παραβλέπουμε όμως τήν πραγματικότητα...!!!
Πρίν άπό 30-40 χρόνια δέν είχαμε γυαλιστερά μηχανάκια ΑΛΛΑ...........
ΖΟΥΣΑΜΕ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ......!!!!!!!!!
Έκεί κάπου στό βάθος ίσως βρείτε καί τό νόημα τής κουβέντας πού σάς παροτρύνω νά κάνουμε
καί πού σχεδόν όλοι σας βλέποντας το έπιδερμικά ούτε κάν τό θέτετε.....!!!
ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΤΕ ΤΑ..............
Νά δούμε πόσο άνούσια είναι ή κουβέντα πού φαγωθήκατε

TROOPER
29/12/2012, 10:06
.......tis proalles eixa ena virago 250 me krosia sto timoni.

ρε μλκ που εχεις μπλεξει????:lol:

Cpt. Haddock
29/12/2012, 10:16

:rolleyes:

Stabak
29/12/2012, 10:46
Το ερωτημα ειναι : ιδανικη μοτο για βολτα, ταξιδι εκδρομη.
Ζητειται δηλαδη προστασια απο καιρικες συνθηκες, ανεση για 2καβαλο, χωροι φορτωματος, ασφαλεια, οικονομια, αξιοπιστια, αυτονομια, ευκολια συντηρησης και ολα αυτα για μια μεση ωριαια 140-150 χλμ χαμηλοστροφα που απαιτειται συνηθως για τουρισμο, με το μικροτερο δυνατο κοστος ητοις παραχωρησεις.

Ποιες τελικες λετε, ποιες καγκουριες/κοντρες στον δρομο, ποια χωματα κ μονοπατια και λοιπες μπουρδες....

Εγω προσωπικα θα ηθελα ενα μηχανακι φερινγκατο οσο μπορει, 600-800 κυβικα, με μεσαιες, χαμηλο κεντρο βαρους, με abs κ καταλληλες αναρτησεις για 2καβαλο. Αραια διαστηματα σερβις και ευκολα, φτηνες λυσεις για τροποποιήσεις κ οταν φτασει τα 100Κ χλμ να του βαλω μια φωτια να το καψω... αμα λαχει.

Δηλαδη στρομα, bandit, cbf, με αναλογες ψιλοτροποποιησεις στα σημεια που ποναει το καθενα. Μπεστ σελλερς σε ολη την ευρωπη αλλα εδω εμεις αν δεν ειναι 1000 και πλουμιστο δεν παμε στη κολιατσου απο το παγκρατι

το 2λεπτο μου

irinia
29/12/2012, 19:03
Το ερωτημα ειναι : ιδανικη μοτο για βολτα, ταξιδι εκδρομη.
Ζητειται δηλαδη προστασια απο καιρικες συνθηκες, ανεση για 2καβαλο, χωροι φορτωματος, ασφαλεια, οικονομια, αξιοπιστια, αυτονομια, ευκολια συντηρησης και ολα αυτα για μια μεση ωριαια 140-150 χλμ χαμηλοστροφα που απαιτειται συνηθως για τουρισμο, με το μικροτερο δυνατο κοστος ητοις παραχωρησεις.

Ποιες τελικες λετε, ποιες καγκουριες/κοντρες στον δρομο, ποια χωματα κ μονοπατια και λοιπες μπουρδες....

Εγω προσωπικα θα ηθελα ενα μηχανακι φερινγκατο οσο μπορει, 600-800 κυβικα, με μεσαιες, χαμηλο κεντρο βαρους, με abs κ καταλληλες αναρτησεις για 2καβαλο. Αραια διαστηματα σερβις και ευκολα, φτηνες λυσεις για τροποποιήσεις κ οταν φτασει τα 100Κ χλμ να του βαλω μια φωτια να το καψω... αμα λαχει.

Δηλαδη στρομα, bandit, cbf, με αναλογες ψιλοτροποποιησεις στα σημεια που ποναει το καθενα. Μπεστ σελλερς σε ολη την ευρωπη αλλα εδω εμεις αν δεν ειναι 1000 και πλουμιστο δεν παμε στη κολιατσου απο το παγκρατι

το 2λεπτο μου

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ................

Άν δέ σέ αύτά πού γράφεις αύτό τό μηχανάκι είχε καί κάποια δύναμη όταν τήν χρειαζόσουν ΣΑΦΩΣ περιστασιακά
ώστε νά μπορεί νά διακοσαρίσει άνετα άκόμα καί γιά λόγους άσφαλείας στό θέμα τής ένεργητικής άσφάλειας
θά ήταν τέλεια.
Παράδειγμα τό bandit τό κάνει άλλά άπαιτεί παραχωρήσεις στό θέμα συνοδηγός,προστασία καί άνεση ώς πρός
τό vstrom τό όποίο βεβαίως μειονεκτεί στό θέμα γκάζι .
Ώς πρός τά 800cc ώς κορυφή πού άνέφερες θεωρώ ότι είναι ότι πιό έξυπνο......ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΚΥΒΙΚΑ...!!
Μέ τήν τρέλλα πού ύπάρχει κανείς δέν ξέρει τι θά πούνε αύριο γιά όποιον έχει 1000+cc.
Έδώ οί άθεόφοβοι βγήκαν καί μάς είπαν ότι θά ζητήσουν έπιστροφή άπό τό 1996 τού έφάπαξ πού θεωρούν
ότι είναι ύπερβολικό καί ότι θά βάλουν τόν συνταξιούχο νά έπιλέξει άν μετά τό θάνατο του θά συνεχίσει
νά παίρνει τή σύνταξη του μειωμένη ή χήρα........γιά νά κόψουν 20% όσο είναι στή ζωή αύτός.......!!!!!!!!!!
Δύσκολο είναι νά πούνε αύριο πρωί πώς ότι είναι πάνω άπό 1000 κυβικά θεωρείται είδος πολυτελείας καί νά
μάς σκίσουν..??
Έδώ ό χοντρούλης είχε 15 μήνες τό στυκάκι καί μέσα σέ ένα βράδυ ξαπόστειλε άπό τό κόμμα τό παλικάρι
πού παρεπιμπτόντως ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΔΕΑ..............πώς όλο του τό σόϊ καί αύτός ήταν μέσα στή λίστα
τήν όποία όλως τυχαίως είχε χάσει....:lol:όταν τού τήν έδωσε ή Γαλλίδα γιά πρώτη φορά,τήν όποία λίστα
ΞΑΝΑ...ΜΑΝΑ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ, κάποιοι προσπάθησαν νά τήν άλλοιώσουν άφαιρώντας όνόματα,
καμμιά έξακοσαριά όχι πολλά...........ΧΟ.....ΧΟ........ΧΟ

ΚΑΙ ΓΑΜΩ...............ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...!!

MG-KTiNoS
29/12/2012, 20:11
και ολα αυτα για μια μεση ωριαια 140-150 χλμ χαμηλοστροφα που απαιτειται συνηθως για τουρισμο,

το 2λεπτο μου

Μέση ωριαία...
Πόσο????

:moutza:

spyro
29/12/2012, 20:40
.....

Πιστεύω ότι τά μηχανάκια γιά τά όποία μιλάμε είναι τά έξής......

CBF-1000 , TRANSALP , CROSSTOURER , PANEUROPEAN

GTR , VERSYS -650 , VESRYS -1000 ,

FJR , TENERE 1200 , TDM ,

VSTROM , GSX-FA 650 , GSX-FA 1250

καί γιά τούς τολμηρούς,Παναγία μου...........

R1200RT , R1200GS , 1300GT , 1600GT , 1600GTL

MULTISTRADA , EXPLORER ,

..........ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

εγω θα βαζα και το XX μέσα στη συζήτηση

spyrakos35
29/12/2012, 20:53

σωστός....

αλλά μάλλον θέλει να βάλει μόνο αυτά που παράγονται ακόμα....

christof40
29/12/2012, 21:42
Άν δέ σέ αύτά πού γράφεις αύτό τό μηχανάκι είχε καί κάποια δύναμη όταν τήν χρειαζόσουν ΣΑΦΩΣ περιστασιακά
ώστε νά μπορεί νά διακοσαρίσει άνετα άκόμα καί γιά λόγους άσφαλείας στό θέμα τής ένεργητικής άσφάλειας
θά ήταν τέλεια.
Παράδειγμα τό bandit τό κάνει άλλά άπαιτεί παραχωρήσεις στό θέμα συνοδηγός,προστασία καί άνεση ώς πρός
Ώς πρός τά 800cc ώς κορυφή πού άνέφερες θεωρώ ότι είναι ότι πιό έξυπνο......ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΚΥΒΙΚΑ...!!
Μέ τήν τρέλλα πού ύπάρχει κανείς δέν ξέρει τι θά πούνε αύριο γιά όποιον έχει 1000+cc.

απ αυτα που γραφεις μου φαινεται οτι φοτωγραφιζεις το 800αρι της triumph.

Stabak
29/12/2012, 22:37
Μέση ωριαία...
Πόσο????
:moutza:

Ξερω οτι ειναι πολυ παρα κατω η πραγματικα μεση ωριαια ενος ταξιδιου. Εννοω "μεση" ταχυτητα ταξιδιου.

irinia
30/12/2012, 01:31

ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ 2 BLACKDIRD...............

Tά τελευταία,μέ ψεκασμό καί τό καινούργιο καντράν.
Τό μηχανάκι είναι φοβερό,ήταν τουλάχιστον, μέ θαυμάσια φρένα τό κάτι άλλο, ΑΛΛΑ
είναι ΣΠΟΡ τουρισμού,δέν διαφέρει ίδιαίτερα ή θέση όδήγησης άπό ένα ZZR ή Χαγιαμπούζα,
ίδιο πράμμα........γέρνεις μπροστά καί ό δεύτερος σούρχεται σέ κάθε φρενάρισμα.
Ένα χρόνο,έχω άποψη γιαυτό δέν τό έβαλα μέσα άσε πού μάς τελείωσε κιόλας
κάπου στό 2006-2007 έπισήμως..!!
Πολλά μηχανάκια έπίσης είναι καλά άν είσαι μόνος καί όταν βάλεις δεύτερο
δυστυχώς τά πράμματα χαλάνε,πιό χαρακτηριστική περίπτωση τό tiger-1050.

irinia
30/12/2012, 01:45
θά ήταν τέλεια.

απ αυτα που γραφεις μου φαινεται οτι φοτωγραφιζεις το 800αρι της triumph.

ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ.............ΑΛΛΑ

Όταν μπήκα μέσα στήν Τράϊομφ καί άρχισα νά διαβάζω γιά άνακλήσεις,
ξανά προγραμματισμούς,κοστολόγια σέρβις καί άλλα,τό έβγαλα γρήγορα
άπό τό μυαλό μου...!!
Δέν θά συνιστούσα σέ κανέναν σήμερα νά πάει σέ όποιαδήποτε έπιλογή
έκτός Japan μέ αύτά πού βλέπω καί διαβάζω.
Ό μύθος τού καλού Εύρωπαϊκού στησίματος έχει πάει περίπατο όταν
βλέπουμε κορυφαίες Εύρωπαικές μοτό όπως τό explorer ή τά Ντουκάτι
νά έχουν γιαπωνέζικες άναρτήσεις καί φρένα....!!!
Βέβαια καί οί Ίάπωνες δέν είναι πλέον αύτοί πού ήταν,παράδειγμα ένα
άπό τά μηχανάκια πού λέμε τό cbf-1000 λένε ότι έχει προβλήματα μέ άνορθωτές
μπαταρίες πηνία,άλλο, τό cbr-1000 διαβάσαμε ότι καίει λάδια κ.λ.π...
Ή γνώμη μου είναι Ίαπωνία καί παραγωγή ΚΑΙ συναρμολόγηση...!!!
Όχι Μοντέσσα γιά παράδειγμα καί Ίταλία....!!!
Γενικά ή φιλοσοφία πήγε πιά στό 5 χρόνια τό πολύ καί μετά στόν κάδο
έτσι γιά νά πουλάμε.
Τώρα άν στά 5 χρόνια βγάλει 60 άνακλήσεις όπως τό GS τής bmw
ή τό μουλτιστράντα τής Άουντι πλέον.........είμαστε διπλά χαμένοι...!!!
Σάν πιό άξιόπιστα άπό αύτά πού λέμε θεωρώ τά έξής.........

VSTROM , GSX-F 650 καί 1250, FJR , TENERE-1200 ,TDM , GTR , VERSYS-1000

Lioulios
30/12/2012, 02:42

Φίλε ΚΤΙΝΟΣ,τό ζητούμενο τό ξαναλέω δέν είμαι έγώ διότι άν άσχοληθούμε μέ μένα καήκαμε.
Τά έχω πάρει ΟΛΑ τό λιγότερο άπό 2 φορές,κάποιοι ξέρουν.
Έδώ προσπαθώ μέσα άπό τήν έμπειρίες μου νά προφυλάξω κατά κάποιον τρόπο
τούς μελλοντικούς άγοραστές βοηθώντας νά πάνε σέ αύτο πού θέλουν όχι μετά
άπό τρείς καί τέσσερεις άγορές όπου θά τούς έχουν όδηγήσει οί μανατζαρέοι
προβάλλοντας τό φανταχτερό παραμύθι...!!
Ρέ σύ DEVIL.............είναι δυνατόν νά έχεις τέτοιες άπορίες..??
Παρότρυνα κανέναν νά δώσει τό όποιο ΚΤΜ του καί νά πάει σέ Βεστρόμ καί μετά
νά ΞΕΡΟΣΤΑΛΙΑΖΕΙ μή έχοντας νά πάει βόλτα..??
Πόσες φορές έχω γράψει ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΣΑΡΑΒΑΛΑΚΙ ΕΧΕΤΕ..??
Όμως νομίζεις ότι ή ζωή τελειώνει σέ ΣΕΝΑ καί μένα πού πιθανόν δέν μπορούμε
νά πάμε σέ άλλαγή ή άγορά...??
Σταματείστε έπιτέλους ΣΤΟΥΜΠΙ αύτή τήν καραμέλλα ότι αύτό πού έχω είναι
τό καλύτερο καί αύτό πού μού ταιριάζει,μπορεί νά έχεις ή έχω κάνει λάθος έπιλογή
καί μετά μπαίνει στή μέση ο έγωισμός.

ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΓΩ.............Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΡΗΤΟΡΙΚΗ
μέ άποδέκτες όλους τούς μηχανόβιους,τό άν κάποια στιγμή τήν πήγα σέ πρώτο
πρόσωπο είναι γιατί παρασύρθηκα όπως οί καλλιτέχνες,οί συγγραφείς κ.λ.π. :lol:
Έμένα μέ χτύπησε ή κρίση καί δίνω τό 125άρι μου παπί καί πάω σέ 50αράκι...!!
Άν είναι πάντως νά μάς παίρνει ή κάτω βόλτα άλλά devil τότε πολύ κακώς...!!
Ίσα-ίσα πού τώρα πού έσφιξαν οί κώλοι τό χρειαζόμαστε.
ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ είναι δωρεάν,μέ τήν προσδοκία καί τήν έλπίδα διατηρήθηκαν άπειρα ΟΡΑΜΑΤΑ.
Έτσι είναι ό άνθρωπος φτιαγμένος γιά τό altius,fortius,citius....!!!
Άλλιώς θά πέφταμε ξανά στά τέσσερα.....!!
Σκύβουν τό κεφάλι μόνο όσοι είναι καλαμαθημένοι,οί ύπόλοιποι παλεύουμε,όνειρευόμαστε
καί έλπίζουμε ζώντας μέ όνειρα χωρίς νά παραβλέπουμε όμως τήν πραγματικότητα...!!!
Πρίν άπό 30-40 χρόνια δέν είχαμε γυαλιστερά μηχανάκια ΑΛΛΑ...........
ΖΟΥΣΑΜΕ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ......!!!!!!!!!
Έκεί κάπου στό βάθος ίσως βρείτε καί τό νόημα τής κουβέντας πού σάς παροτρύνω νά κάνουμε
καί πού σχεδόν όλοι σας βλέποντας το έπιδερμικά ούτε κάν τό θέτετε.....!!!
ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΤΕ ΤΑ..............
Νά δούμε πόσο άνούσια είναι ή κουβέντα πού φαγωθήκατε

Το μηχανάκι που ψάχνουμε ...Απλά δεν έχει κατασκευαστεί ακόμα .

Μπορούν , αλλά δεν το κάνουν για τους δικούς τους λόγους .

Μπορεί έβαια κάποιος να πάρει μια μηχανή και να ασχοληθεί ώστε να την φέρειστα μέτρα του .

Mία περίπτωση είναι αυτή ,αλλά θέλει δουλειά (και δεν μου αρέσει και οπτικά)

277910

irinia
30/12/2012, 05:17
ΛΙΟΥΛΙΕ...............

Δέν άνοίγει τό άρχείο.

blackbusa
30/12/2012, 06:06
αμα το παμε ετσι...
και εκαψα τα λιγοτερα απο ολους σε βενζινες...

na itan mono oi venzines pou ekapses...XAXAXAAXAXXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

christof40
30/12/2012, 10:26
τερενς αυτο που λες για ζημιαρικα μηχανακια δεν ισχυει.
στα cbf1000 ειναι ελαχιστες οι περιπτωσεις με καμενο ανορθωτη.
ανεκαθεν ολα τα μοτο βγαζαν ζημιες ειτε γιαπωνεζικα ειτε ευρωπαικα και ανακλησεις γινονται πολλα χρονια πριν μαθουμε εμεις το ιντερνετ
το οτι τωρα μαθαινουμαι μεσω ιντερνετ ολες της ζημιες στα μοτο παγκοσμιως δεν σημαινει οτι πριν ιντερνετ ολα μα ολα τα μοτο δεν χαλαγαν.
ο φιλος που πηγαμε το καλοκαιρι ταξιδι στα βαλκανια,εχει το vstrom του 08.
στα 18000χλμ του εσπασε το σασμαν.στην αντιπροσωπια που το πηγε για επισκευη,του ειπαν για αλλες 3 τετοιες περιπτωσεις.
αυτο τι σημαινει?οτι ειναι ζημιαρικα τα vstrom?
το tiger 800 εχει οπως τα λες γιαπωνεζικες αναρτησεις.
εχεις οδηγησει vstrom-haya-xx και πολλα αλλα γιαπωνεζικα.
για κανε ενα test-drive το 800 triumph και μετα ελα να μας πεις της εντυπωσεις σου.να μας πεις....εχει τις ιδιες γιαπωνεζικες αναρτησεις με το vstrom πχ?

Drake Ramore
30/12/2012, 11:06
Η ιδανικότερη μοτο (για εμένα προσωπικά) για βόλτα, ταξίδι και εκδρομή είναι το V-strom 650.Κάνει και για πόλη με λίγο συμβιβασμό.

Καίει λίγο, φορτώνεται πολύ, έχει αρκετά καλές επιδόσεις,καλούτσικο στρίψιμο, λίγα κυβικά με μικρά τέλη, είναι συγκριτικά πιο αξιόπιστο από πολλά, βρίσκεται σε καλή τιμή σαν μεταχειρισμένο, δεν κοστίζει μια περιουσία σαν καινούριο. Πάει Εθνική οδό και επαρχιακή οδό γρήγορα, περνάει από χώμα αν του το ζητήσεις, έχει επάρκεια και ευκολία εύρεσης ανταλλακτικών, και αν το βαρεθείς πουλιέται εύκολα. Είναι ο καλύτερος συμβιβασμός για κάποιον που θέλει να τα κάνει όλα, αλλά τίποτα τέλεια. Κάποτε (πριν το vstrom) την θέση αυτη είχε το τρανσαλπ.

Από εκεί και πέρα σε όποιον τομέα θελήσεις να δώσεις βάρος θα βρεις και την ανάλογη μηχανή, αλλά εκεί που με ένα μοντέλο θα ανεβαίνεις σε έναν τομέα, θα χάνεις σε καποιον άλλο.

Lioulios
30/12/2012, 11:20
ΛΙΟΥΛΙΕ...............

Δέν άνοίγει τό άρχείο.
Kρατήσου ...

277918

TROOPER
30/12/2012, 11:36
και μετα απο 18 σελιδες και τονους αμπελοφιλοσοφιας παμε παλι στη πρωτη σελιδα απαντηση #10 :lol::lol:

και καπως ετσι καταληγουμε στο vstrom

αντε καλη χρονια :wave2:

devil's animal
30/12/2012, 11:52
na itan mono oi venzines pou ekapses...XAXAXAAXAXXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

νταξ' μωρε...λεπτομερειες...
:lol::rotflmao::lol::rotflmao:

irinia
30/12/2012, 12:49
τερενς αυτο που λες για ζημιαρικα μηχανακια δεν ισχυει.
στα cbf1000 ειναι ελαχιστες οι περιπτωσεις με καμενο ανορθωτη.
ανεκαθεν ολα τα μοτο βγαζαν ζημιες ειτε γιαπωνεζικα ειτε ευρωπαικα και ανακλησεις γινονται πολλα χρονια πριν μαθουμε εμεις το ιντερνετ
το οτι τωρα μαθαινουμαι μεσω ιντερνετ ολες της ζημιες στα μοτο παγκοσμιως δεν σημαινει οτι πριν ιντερνετ ολα μα ολα τα μοτο δεν χαλαγαν.
ο φιλος που πηγαμε το καλοκαιρι ταξιδι στα βαλκανια,εχει το vstrom του 08.
στα 18000χλμ του εσπασε το σασμαν.στην αντιπροσωπια που το πηγε για επισκευη,του ειπαν για αλλες 3 τετοιες περιπτωσεις.
αυτο τι σημαινει?οτι ειναι ζημιαρικα τα vstrom?
το tiger 800 εχει οπως τα λες γιαπωνεζικες αναρτησεις.
εχεις οδηγησει vstrom-haya-xx και πολλα αλλα γιαπωνεζικα.
για κανε ενα test-drive το 800 triumph και μετα ελα να μας πεις της εντυπωσεις σου.να μας πεις....εχει τις ιδιες γιαπωνεζικες αναρτησεις με το vstrom πχ?

ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΣΑΣΜΑΝ.................

Είναι ένα μέρος τής μοτό πού καταπονείται καί δοκιμάζεται άπό τόν έκάστοτε όδηγό.
Συνεπώς δέν μπορούμε νά βγάλουμε συμπέρασμα,έχω άκούσει καί γιά καμπάνα
στό ΑΘΡΑΥΣΤΟ HAYABUSA άλλά ό λεβέντης τό ξέσκιζε....!!!
Ό άνορθωτής καί τά πηνία,τά όποία πήρα καί γώ στό χέρι σέ ένα όλοκαίνουργιο
blackdird όμως,δέν δέχονται καταπόνηση,άπλά ήταν ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ,κακή
ποιότητα γιά φθηνό κοστολόγιο...!!!
Έπίσης μήν ξεχνάς κάτι πολύ σημαντικό,άν πήγαν 3 vstrom στό συνεργείο καί
3 cbf τό Σουζούκι πούλησε άπειρες μοτό σέ σχέση μέ τό Χόντα,κάποια στιγμή
περνούσε τά παπάκια σέ πωλήσεις...!!
Όπότε πάρε καί κάνε διαίρεση νά δείς τά ποσοστά βλαβών......
Έπίσης άνέφερα τό θέμα μέ τίς άναρτήσεις γιά νά τονίσω πώς τό παραμύθι
ότι έμείς οί Εύρωπαίοι μπορεί νά μήν είμαστε άξιόπιστοι άλλά είμαστε άσφαλείς είναι
ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ....!!
Tό vstrom κοστίζει σήμερα 7000, τό Τράϊομφ 800 κοστίζει 10000.
Πολύ άπλό άν βάλεις 3000 ξέρεις τί άναρτήσεις καί φρένα κάνεις στό vstrom..??
Πώς όμως θά κάνεις άξιόπιστο τό 800,όταν διαβάζουμε διάφορα..??
Τέλος παλιά μπορεί νά μήν ύπήρχε τό ίντερνετ γιά ένημέρωση όπως είπες
καί νά μή μαθαίναμε γιά βλάβες μέσα άπό τό διαδίκτυο,όμως όλα τά
Ντάτσουν,τά Τογιότα,τά Χόντα ,τά Καβασάκι καί τά Σουζούκι
κυκλοφορούσαν ΑΘΡΑΥΣΤΑ στούς δρόμους...!!
Ό μύθος δέ χτίστηκε άπό μόνος του......!!!
Τά Ντουκάτι,τά Τζιλιέρα,οί Μοντέσσες,τά Μπουλντάκο,τά Φάντικ,
οί Λαβέρντες κ.λ.π.....μιά ζωή ΕΣΤΑΖΑΝ ΛΑΔΙΑ........
καί μιά ζωή ήταν στό συνεργείο.....!!!
Έκανα βόλτα 2 φορές μέ τό μεγάλο άδερφό τό explorer,
δέ μού φάνηκε καλύτερο στόν τομέα αύτόν άπό
τό crosstourer πού είναι ίδια κατηγορία,έπίσης γιαπωνέζικες
φοράει καί αύτό...!!
Είχα έκτός άπό Japan καί Λαβέρντα,Πάνταχ,Μοντέσσα Η7.
Κάποια στιγμή όμως γύρω στό 80 οί Ίάπωνες ξέφυγαν
ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ.....!!!
Οί Εύρωπαίοι τότε άντιπαρέθεσαν τό παραμύθι τού στρίβω
καί φρενάρω μιά καί όταν προσπαθούσαν νά άνταγωνιστούν
σέ άλογα έπαιρναν τά μοτέρ στό χέρι.
Τό ίδιο καί στά αύτοκίνητα,τά vw σερνόταν μέ κάτι κινητήρες
Μανχάτταν καί όταν τούς ρωτούσες σού έλεγαν,α.....
έχει φοβερή ροπή:lol:
Σήμερα παίζεται τό ίδιο έργο,όταν ή Χόντα έβγαλε τό 1600
μέ τό μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων ή Εύρώπη ρωτούσε τί ειναι αύτό.
Γεμίσαμε μέ fsi καί tsi πού τούς μαζεύουν μέ κουταλάκι.
Ή bmw τόλμησε νά βγάλει χιλιάρι μέ άλογα πολλά στά SS.
Τό άποτέλεσμα τό ξέρουμε όλοι μας...........πάρε
καί ένα μοτέρ δώρο............
Προτιμώ λοιπόν νά πάρω Γιαπωνέζικο πού είναι μακράν καλύτερο
στό θέμα πού δέν είναι ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟ,μοτέρ ,ήλεκτρικά κ.λ.π.
παρά ένα Εύρωπαϊκό πού κατ'έσένα φοράει μέν Japan περιφερειακά,
ντεμέκ δέ καλύτερα,................
διότι η διαφορά τιμής των μού έπιτρέπει άν κρίνω ότι είναι άνεπαρκή
τά φρένα καί οί άναρτήσεις νά τά άλλάξω καί πιό φτηνά θά μού βγεί,
καί καλύτερα θά βάλω καί άθραυστο μοτέρ θά έχω.
Καί όλα αύτά μέ τή δική σου λογική πού ΔΕΝ τήν άσπάζομαι.
Δέ νομίζω ότι τό explorer γιά παράδειγμα,φοράει καλύτερες Γιαπωνέζικες
άναρτήσεις καί φρένα άπό ένα άντίστοιχο Γιαπωνέζικο τής ίδιας άξίας.
Καί σού άνέφερα τό crosstourer,ούτε άπό το versys-1000 τών 13500 εύρώ
συμπεριφέρεται καλύτερα τό explorer.
Γιατί μήπως έχει καλύτερο πλαίσιο άπό τό σχεδιασμένο άπό τό μηδέν
versys-1000...??
Σάν ύδραυλικά άπό καμπινέ πρίν περάσουν τά πλακάκια είναι.
15800 τό χόντα
15800 τό Τράϊομφ
13500 τό Καβασάκι...!!

7000 τό vstrom
10000 τό 800 τής Τράίομφ....!!

christof40
30/12/2012, 13:08
τερενς ο καθενας εχει την γνωμη του αναλογα απ αυτα που εχει ζησει.
τα 1200αρα της honda-triumph-kawa δεν τα εχω οδηγησει και δεν εχω γνωμη.
στο 800αρι της triumph ομως εχω γνωμη και σε διαβεβαιωνω οτι οχι 3000 ευρω αλλα και 5000 ευρω να ριξεις στο vstrom,δεν θα το κανεις 800 triumph.
τωρα για τα γιαπωνεζικα του 80.....αστα να πανε...........
εκεινη την 10ετια δουλευα σε συνεργειο μοτο.το τι ζημιες και προβληματα βγαζαν δεν μπορεις να φανταστεις........

irinia
30/12/2012, 13:11
Kρατήσου ...

277918

ΤΟ ΕΧΩ ΗΔΗ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ...............

Καί μέσα καί έξω άπό τήν πόλη.
ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ.........άσήκωτο,μηδέν προστασία άπό καιρικές συνθήκες
γιά αύτό πού διατείνεται ότι κάνει καλά...!!
Άκριβό..............σχεδόν 16 χιλιαρικάκια,πολλά κυβικά καί ΡΟΥΦΑΕΙ.....
μόλις τό γαργαλήσεις,άσε πού ό άξονας μού φάνηκε πολύ σκληρός,
στίς Έλληνικές λακκούβες πήδαγε πολύ...!!!
Σταματημένο γιά νά τό κουνήσεις, θέλει ΜΠΡΑΤΣΑ...!!

irinia
30/12/2012, 13:26
τερενς ο καθενας εχει την γνωμη του αναλογα απ αυτα που εχει ζησει.
τα 1200αρα της honda-triumph-kawa δεν τα εχω οδηγησει και δεν εχω γνωμη.
στο 800αρι της triumph ομως εχω γνωμη και σε διαβεβαιωνω οτι οχι 3000 ευρω αλλα και 5000 ευρω να ριξεις στο vstrom,δεν θα το κανεις 800 triumph.
τωρα για τα γιαπωνεζικα του 80.....αστα να πανε...........
εκεινη την 10ετια δουλευα σε συνεργειο μοτο.το τι ζημιες και προβληματα βγαζαν δεν μπορεις να φανταστεις........

ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΤΟΥ 80 ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ................

Πού ήμουν κάτοχος,όχι άπλά δοκιμαστής.,

750 Γιαμάχα Σέγκα μέ διαφορικό παρακαλώ τό 1981-82
ΑΠΛΑ ΑΘΡΑΥΣΤΟ............τό είδα νά κυκλοφοράει πρίν
μερικά χρόνια Θεσσαλονίκη..!!
Σουζούκι GSX-E 1100 1984, αύτό έλιωσε ,έγραψε κόντρες, ΑΘΡΑΥΣΤΟ μηχανάκι
Χόντα ΜΤ-50 έντουράκι,δέ χαλούσε μέ τίποτε...!!
Χόντα ΧL-175, 185 καί 250 δέν πάθαινε τίποτε ΠΟΤΕ 1979, 1980, 1981....!!!
Γιαμάχα RD-250,350 όλη τήν ώρα σούζα....!!
ΧΤ-500 1982, έφαγε όλα τά βουνά καί δούλευε μέ πλατίνες...!!
Άντίθετα Ίταλικά καί Ίσπανικά έργοστάσια έκλεισαν τότε.......
Μπουλντάκο, Μοντέσσα, Φάντικ , Μορίνι , Μοτοκούτζι,Ντουκάτι τά χάλια της..!!
Έγώ αύτά έζησα........έσύ τί νά πώ,αύτό τό έργο είδα..!!
Καί tiger δέν θά έπαιρνα μέ τίποτε,μιά έταιρεία πού βγάζει άνακοίνωση ότι φταίει
ή βενζίνη καί πουλάει τρελλίτσα ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ...!!!

Takata Dome
30/12/2012, 13:55
ΤΟ ΕΧΩ ΗΔΗ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ...............

Καί μέσα καί έξω άπό τήν πόλη.
ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ.........άσήκωτο,μηδέν προστασία άπό καιρικές συνθήκες
γιά αύτό πού διατείνεται ότι κάνει καλά...!!
Άκριβό..............σχεδόν 16 χιλιαρικάκια,πολλά κυβικά καί ΡΟΥΦΑΕΙ.....
μόλις τό γαργαλήσεις,άσε πού ό άξονας μού φάνηκε πολύ σκληρός,
στίς Έλληνικές λακκούβες πήδαγε πολύ...!!!
Σταματημένο γιά νά τό κουνήσεις, θέλει ΜΠΡΑΤΣΑ...!!

Μπερδεύτηκες ;)
Το NC 700 X είναι,οχι το Crosstourer 1200

irinia
30/12/2012, 14:06
Μπερδεύτηκες ;)
Το NC 700 X είναι,οχι το Crosstourer 1200

TI NA ΠΩ....??

Όλα μοιάζουν τά γαμη.....
Καλά τό 700 είναι γιά τόν τάφο,παρόλα αύτά πουλάει καλά.
Αύτό ούτε κάν στόν κόπο μπήκα νά άσχοληθώ μαζί του.

Lioulios
30/12/2012, 14:53
TI NA ΠΩ....??
Αύτό ούτε κάν στόν κόπο μπήκα νά άσχοληθώ μαζί του.

Πληρεί όμως όλες τις προυποθέσεις και τα κρητήρια που βάλατε . ΟΛΑ .

Τώρα για να πάω και λίγο πιο πέρα ...

Κάθε γεωφραφικός χώρος δεν είναι κατάλληλος για όλες τις μοτο .
Στην Κρήτη ας πούμε ένα μεγάλο σσ, δεν είναι και ότι καλύτερο κτλ κτλ κτλ

teogtp
30/12/2012, 17:12
Για εμενα το ιδανικοτερο μηχανακι ΑΥΤΗ τη στιγμη ειναι το μηχανακι μου.Απο την στιγμη που με κανει να χαμογελαω μεσα απο το κρανος μου ολα τ'αλλα ειναι
να'χουμε να λεμε.....:beer:

nicksior
30/12/2012, 19:05
Αγαπητέ "μπαρμπα" Τέρενς.
Το "ιδανικό" , είναι κάτι, που εξ ορισμού .... ΔΕΝ υπάρχει.
Ευτυχώς όμως αποτελεί το κίνητρο για μερικούς ανθρώπους να προσπαθήσουν να το πετύχουν.
Απ ότι κατάλαβα έχεις μάλλον ακριβά γούστα και προσπαθείς να τα ικανοποιήσεις με οικονομικό τρόπο.. Σχήμα οξύμωρο!
Για το μηχανάκι - κουστουμάκι που ονειρεύεσαι, απευθύνσου στην BIMOTA (αλήθεια υπάρχει ακόμα?) ή συνέχισε να ονειρεύεσαι (όπως κάνω κι εγώ).
Με όλη μου τη συμπάθεια και διάθεση ΜΟΝΟ φιλικού πειράγματος..
Ο ανηψιός σου
Νίκος.

ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΕ...
Σ'ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΒΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ :beer:

irinia
30/12/2012, 21:29
ΒΡΕ ΛΙΟΥΛΙΕ...........

Έδώ λέμε ότι όριακά τήν κάνει τή δουλειά τό vstrom.
Αύτό όχι άπλά σέρνεται......ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ λέμε
Κάτι μονοκύλινδρα τό σκίζουν...!!
Μέσα στό μυαλό μου έχω κατά κάποιον τρόπο καί τήν Κρήτη.
Δηλαδή όταν λέμε έπαρχιακούς δρόμους,όρεινές διαδρομές κ.λ.π...
Νομίζω ότι είναι μέσα καί ή μεγαλόνησος.
Μπαίνουμε λοιπόν στό έρώτημα μιά καί ή Έλλάδα είναι 2 -3 Έθνικές όδούς
καί μετά όλη σχεδόν όπως περίπου ή Κρήτη.
Πάμε σέ μεγάλο on-off ή σπόρ τούρινγκ...??
Μήπως άνεβαίνοντας κανένα βουνό ή πηγαίνοντας σέ έπαρχιακούς δρόμους
είναι βαριά δύσχρηστα καί άχρηστα τελικά..??
Γιατί καί Εύρώπη νά πάει κάποιος είναι φούλ κάμερες.
Τί νά τά κάνω έκεί τά διακόσια...??
Μήπως γιά μιά στιγμή πού θά τά χρειαστώ είναι πολλά τά ΔΙΠΛΑ ΛΕΦΤΑ...??

Lioulios
30/12/2012, 21:44
Nαι ,αλλά δεν ψάχνεις εσύ μηχανάκι .
Οπότε το 700 που έβαλα είναι το ιδανικό για όλα αυτή τη στιγμή για τον μέσο αναβάτη που θέλει όλα αυτά που λέτε και που δεν έχει την παραμικρή φιλοδοξία να κατακτήσει ούτε λόφο ,αλλά ούτε και να ανοίξει ¨φιλικά¨με κάποιον συνάδελφο σε μια τυχαία συνάντηση .

Για όλες τις άλλες ειδικές περιπτώσεις υπάρχουν οι ειδικές κατασκευές ( το ξέρεις καλύτερα απο μένα )

Στην ερώτηση μεγάλο on-off ή σπόρ τούρινγκ...?? η απάντηση είναι σαφώς κάπου στη μέση . Τα 800 κυβικά καλά είναι .Ποιός το χει όμως ;; Οπότε πάμε λίτρο+

Εγώ μετά το 675 θα πήγαινα στο 1050 ,αλλά για τους λόγους που ανέφερες πιο πριν ,δεν το αποφάσισα αν και είχα και προτάσεις για καταυθείαν ανταλλαγή .

Τώρα αν ψάχνεις εσύ ....Περίμενε να βγει το καινούριο στρώμα το 1000άρι (που σίγουρα δεν το είχες) , τέσταρέ το και δες

irinia
30/12/2012, 21:44
Αγαπητέ "μπαρμπα" Τέρενς.
Το "ιδανικό" , είναι κάτι, που εξ ορισμού .... ΔΕΝ υπάρχει.
Ευτυχώς όμως αποτελεί το κίνητρο για μερικούς ανθρώπους να προσπαθήσουν να το πετύχουν.
Απ ότι κατάλαβα έχεις μάλλον ακριβά γούστα και προσπαθείς να τα ικανοποιήσεις με οικονομικό τρόπο.. Σχήμα οξύμωρο!
Για το μηχανάκι - κουστουμάκι που ονειρεύεσαι, απευθύνσου στην BIMOTA (αλήθεια υπάρχει ακόμα?) ή συνέχισε να ονειρεύεσαι (όπως κάνω κι εγώ).
Με όλη μου τη συμπάθεια και διάθεση ΜΟΝΟ φιλικού πειράγματος..
Ο ανηψιός σου
Νίκος.

ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΕ...
Σ'ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΒΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ :beer:

ΗΔΗ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙΣ..............

Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη,
να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος,
γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις.
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον θυμωμένο Ποσειδώνα μη φοβάσαι,
τέτοια στον δρόμο σου ποτέ σου δεν θα βρεις,
αν μέν’ η σκέψις σου υψηλή, αν εκλεκτή
συγκίνησις το πνεύμα και το σώμα σου αγγίζει.
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου.

Να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος.
Πολλά τα καλοκαιρινά πρωιά να είναι
που με τι ευχαρίστησι, με τι χαρά
θα μπαίνεις σε λιμένας πρωτοειδωμένους·
να σταματήσεις σ’ εμπορεία Φοινικικά,
και τες καλές πραγμάτειες ν’ αποκτήσεις,
σεντέφια και κοράλλια, κεχριμπάρια κ’ έβενους,
και ηδονικά μυρωδικά κάθε λογής,
όσο μπορείς πιο άφθονα ηδονικά μυρωδικά·
σε πόλεις Aιγυπτιακές πολλές να πας,
να μάθεις και να μάθεις απ’ τους σπουδασμένους.

Πάντα στον νου σου νάχεις την Ιθάκη.
Το φθάσιμον εκεί είν’ ο προορισμός σου.
Aλλά μη βιάζεις το ταξείδι διόλου.
Καλλίτερα χρόνια πολλά να διαρκέσει·
και γέρος πια ν’ αράξεις στο νησί,
πλούσιος με όσα κέρδισες στον δρόμο,
μη προσδοκώντας πλούτη να σε δώσει η Ιθάκη.

Η Ιθάκη σ’ έδωσε τ’ ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.
Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια.

Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δεν σε γέλασε.
Έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα,
ήδη θα το κατάλαβες η Ιθάκες τι σημαίνουν.

Τό μόνο πού πέτυχες είναι πώς είμαι όντως ένας ΟΨΙΜΟΣ μπάρμπας,
άρα κι αύτό μισό.
Παρεπιμπτόντως ή ΒΙΜΟΤΑ δέν άσχολείται μέ τουρισμούς.....!!!!

Είσαι ήδη συχωρεμένος:lol:........

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ....!!

irinia
30/12/2012, 21:48
Nαι ,αλλά δεν ψάχνεις εσύ μηχανάκι .
Οπότε το 700 που έβαλα είναι το ιδανικό για όλα αυτή τη στιγμή για τον μέσο αναβάτη που θέλει όλα αυτά που λέτε και που δεν έχει την παραμικρή φιλοδοξία να κατακτήσει ούτε λόφο ,αλλά ούτε και να ανοίξει ¨φιλικά¨με κάποιον συνάδελφο σε μια τυχαία συνάντηση .

Για όλες τις άλλες ειδικές περιπτώσεις υπάρχουν οι ειδικές κατασκευές ( το ξέρεις καλύτερα απο μένα )

Στην ερώτηση μεγάλο on-off ή σπόρ τούρινγκ...?? η απάντηση είναι σαφώς κάπου στη μέση . Τα 800 κυβικά καλά είναι .Ποιός το χει όμως ;; Οπότε πάμε λίτρο+

Εγώ μετά το 675 θα πήγαινα στο 1050 ,αλλά για τους λόγους που ανέφερες πιο πριν ,δεν το αποφάσισα αν και είχα και προτάσεις για καταυθείαν ανταλλαγή .

Τώρα αν ψάχνεις εσύ ....Περίμενε να βγει το καινούριο στρώμα το 1000άρι (που σίγουρα δεν το είχες) , τέσταρέ το και δες

ΡΕ ΣΥ ΧΩΜΑ ΕΙΝΑΙ..............ΛΕΜΕ

Ούτε γιά τόν μέσο μέ άναπηρική σύνταξη δέν κάνει.

nicksior
30/12/2012, 22:18
..... στον πηγαιμό για την Ιθάκη,
να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος,......

ΑΕΚτζής κι ο Καβάφης!

:lol::bawl::beer:

motomaniac
30/12/2012, 22:25
Kρατήσου ...

277918

στο μυαλο μου εισαι... αυτο ειναι το 800? η το αλλο το 2κ?

Lioulios
30/12/2012, 22:28
το 700 αλλά δεν του αρέσει ...Δες παραπάνω

motomaniac
30/12/2012, 22:32
το 700 αλλά δεν του αρέσει ...Δες παραπάνω
ειδα αλλα βιαστηκα να απντησω πιο πριν.. κι ενα 800 δεν εβγαλε η χοντα που ειναι ενα ψηλο vfr??

irinia
30/12/2012, 22:40
ΑΛΛΗ ΠΑΤΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ 800..............

Τό κατέβασαν κανά χιλιάρικο άλλά δέν πούλησε τίποτε,μεγάλο κουρσούμι,
βαρίδιο,άπρόσωπο,χάλι γενικώς.......καί άκριβό...!!
Αύτά ούτε γιά μελλοθάνατους δέν είναι...

irinia
30/12/2012, 22:42
ΣΟΒΑΡΕΨΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ.................

Λέμεεεεεεεεεεε.......

Lioulios
30/12/2012, 22:46
Θες και να κάνει 7-8 χιλιάρικα ....

motomaniac
30/12/2012, 22:47
ΑΛΛΗ ΠΑΤΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ 800..............

Τό κατέβασαν κανά χιλιάρικο άλλά δέν πούλησε τίποτε,μεγάλο κουρσούμι,
βαρίδιο,άπρόσωπο,χάλι γενικώς.......καί άκριβό...!!
Αύτά ούτε γιά μελλοθάνατους δέν είναι...

απο οσο διαβασα δεν δομικες αλλαγες απο το vfr.. πλαισιο κλπ ειναι τα ιδια. αλλαζει τιμονια μαρσπιε και το πουλ μουρ.. δεν μου φιανεται τοσο χαλια ενα πιο ανετο vfr.. αλλα δεν το εχω καβαλησει..

nasalab
30/12/2012, 22:55
277987

irinia
30/12/2012, 22:56
Θες και να κάνει 7-8 χιλιάρικα ....

ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..............

Άλλά νά άξίζει....

irinia
30/12/2012, 22:58
277987

ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ Η ΣΕΛΛΑ...............

Τή θέλω πιό μυτερή...

nasalab
30/12/2012, 23:27
277989

Πιστεύω ότι μόνο στο οικονομικό μας τα χαλάει.

paramedic
31/12/2012, 00:00
Απορω γιατι δεν την εχει αναφερει κανεις σε τοσες σελιδες(εκτος αν δεν το ειδα). Θαρρω οτι με αυτα που κανει
και την αξιοπιστια που εχει σε σχεση με τον ανταγωνισμο, συν το γεγονος οτι μεταχειρισμενο εχει αρκετα καλη τιμη
ειναι πια η χρυση τομη αναμεσα σε αυτα που εχει θεσει ο Terens. Προσεξτε οτι ανεφερα την εκφραση "χρυση τομη"
γιατι ιδανικη δεν υπαρχει.

Lioulios
31/12/2012, 00:13
Πλάκα κάνετε , έτσι δεν είναι ;

paramedic
31/12/2012, 00:21
Πλάκα κάνετε , έτσι δεν είναι ;
Οχι αλλα θα ηθελα να μου εξηγησεις γιατι το λες αυτο;

Drake Ramore
31/12/2012, 00:26
Χμμ, καλό το βαραντερο, αλλά όλα όσα κανει τα κάνει και το vstrom το ίδιο σχεδον και δεν κουβαλάς και τα περιττα κιλα και τον όγκο των 1000 κυβικών.
Θα χανει λίγο σε τελική ταχυτητα και διατηρηση μεγαλύτερης ταχυτητας ταξιδίου λόγο των κυβικών, αλλά δεν βρισκω τον λογο να μην προτιμησει καποιος ένα vstrom απο το varadero.

Lioulios
31/12/2012, 00:40
Γιατί ρε Παραμέντικ ψάχνουμε κάτι γύρω στα 800cc.To bara είναι καλό μόνο για χιλιόμετρα .

Άλλο , άλλο

paramedic
31/12/2012, 00:52
Γιατί ρε Παραμέντικ ψάχνουμε κάτι γύρω στα 800cc.To bara είναι καλό μόνο για χιλιόμετρα .

Άλλο , άλλο
Δεν εχει μπει περιορισμος στα κυβικα απ'οτι ειδα στο αρχικο ποστ ρε συ. Για ταξιδι ειπε ο Terens οποτε μια χαρα ειναι το Vara.
Οσο για το παραλληλισμο με το Vstrom δεν ξερω μιας και δεν εχω οδηγησει το Vara αλλαη θεωρια λεει οτι το Vara θα κανει καλυτερα ταξιδι γιατι θα παει πιο γρηγορα με μεγαλυτερη ανεση, θα εχει την απαιτουμενη ροπη οταν χρειαστει και λογικα θα ειναι και πιο ξεκουραστο. Ξαναλεω ογι ιδανικη για ολους μας δεν προκειται να βρεθει που να κωλοχτυπιομαστε μια ζωη. Διαφορετικοι ανθρωποι, ηλικιες, αναγκες, πιστευω κλπ κλπ.

Lioulios
31/12/2012, 01:04
Έχει όμως το γούστο του που ψάχνουμε να τη βρούμε ε ;

Drake Ramore
31/12/2012, 01:12
Μικροδιαφορές paramedic στο ταξίδι σε μεσαίες ταχύτητες (γυρω στα 150-160χλμ). Εξισου σταθερό με το βάρα και με παρόμοια ανεμοκάλυψη.
Τώρα αν μιλάμε για ταξίδι με 200αρες καρφωμένες στο κοντερ, ναι ειναι καλύτερο το Vara απο το vstrom, αλλα γενικά δεν αγοράζεις ον οφ για να πηγαινεις με κολλημένες 200αρες. Υπάρχουν σπορτ τουρινγκ για τετοιες φάσεις.

Σε εθνικη οδό που συνταξίδεψα με στρομ και με βαρα (εγω με καπονορντ) πηγαιναμε όλοι με τον ίδιο ρυθμό. Οταν αλλάξαμε και μεταξύ μας για δοκιμη, δεν φάνηκε κάποια αισθητή διαφορά στο ταξιδι στην Εθνική οδο. Με 160 σταθερά πήγαιναν τρένο και τα τρια. Σημερα αν με ρώταγε κάποιος, ουτε και θα σκεφτόμουν για 1000αρα μηχανη.

devil's animal
31/12/2012, 01:12
Έχει όμως το γούστο του που ψάχνουμε να τη βρούμε ε ;

ποιος ψαχνει μωρε να βρει??
σας εχει βαλει στο τρυπακι ο terens να βρειτε κατι που δεν υπαρχει...ή που υπαρχει και απλα δεν θελετε να το δειτε...
αντε παρτε το v-strom 1000 με 7 χιλιαρικα μεταχειρο και εχετε τα παντα...
αν σας πεφτουν παλι πολλα τα τελη και οι βενζινες, παρτε το v-strom 650 με 4 χιλιαρικα μεταχειρο και απλα δεν θα πηγαινετε πανω απο 200...
ακομα και να θελετε να πατε πανω απο 200, του ριχνεις ενα 2χιλιαρο και εισαι τζετ....
εναλλακτικα αν σας αρεσουν τα γυμνα bandit 650 και 1250...

τι αλλο θελετε δλδ?? :confused:

το θεμα θα επρεπε ηδη να ειναι :a3:

irinia
31/12/2012, 02:49
ΚΑΛΑ Ο DEVIL............ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ ΠΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΜΕ

Είπαμε ρε κούκλε άλλά όχι καί έτσι,άν βαρέθηκες άσε τούς ύπόλοιπους.
Δύο φορές μάς έγραψες τέλος,τό καταλάβαμε σέ σεβόμαστε μπορείς νά
πάς παρακάτω..??
Τυχαίνει μερικοί νά έχουν έρωττηματικά καί άναζητήσεις,έσύ τό είδες άλλιώς τό θέμα.
Διότι ξεφεύγεις καί προτείνεις άνόητα πράμματα.
Έδώ έχουμε πεί τά μπάντιτ καί gsx-f 650 καί 1250 καί σύ μάς λές πάρε ένα γυμνό καί
βάλε 2000 εύρώ.
ΑΛΛΟΥ ΕΙΣΑΙ.............μιά καί μιλάμε γιά τό ίδιο μηχανάκι χωρίς νά βάλεις έσύ τά 2000 εύρώ....!!!
Τέλος πάντων,άσε μας στήν κουβέντα μας μιά καί θεωρείς ότι τελείωσε καί δέν έχουμε
νά κερδίσουμε τίποτε άπό αύτήν......!!

ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ VARADERO....??

Mόλις μού ρίξατε άλάτι στήν πληγή...!!!
Όλα αύτά τά 40 χρόνια πού καβαλάω μηχανάκια,μέ ένα ένοιωσα πιό άσχημα.
Μέ τό varadero,ένα όνειρο πού έγινε έφιάλτης....!!!
Τό ήθελα χρόνια,τό έβλεπα νά περνάει καμαρωτό καί τό λιγουρευόμουνα.
Άλλά καί τό έβλεπα νά έμπλέκεται σέ πολλά άτυχήματα,άλλά έλεγα έ...πολλά είναι
γιαυτό τό βλέπω συνέχεια...!!!
267 κιλά, ΚΑΚΙΣΤΟ ζύγισμα μέ πολύ ύψηλά τό κέντρο βάρους,μπροσινό τσιγαρόχαρτο
καί 2 κύλινδροι άπό 500 κυβικά πού μέσα στήν πόλη έσβηναν πολλές φορές άπό τό ρελαντί
όταν άνοιγες γκάζι.....!!
Άλλαξα 2 παρακαλώ τού 2007 τά τελευταία ,άπλά ήταν χωρίς ABS στό μόνο πού δέν ύπέφερε.
Έπεσα δύο φορές χωρίς νά καταλάβω,καί τράκαρα άλλη μία χωρίς νά φταίω άντε αύτό άτυχία.
Είναι ένα μηχανάκι ,ήταν κανονικά γιατί μόνο κάποια στόκ έμειναν πού ταξιδεύει μέν
αύτοκρατορικά,καλύτερα σχεδόν άπό τά πάντα χωρίς νά είναι κόλντγουϊνγκ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ...!!
Άπιαστη στό ταξίδι καί τό άνοιχτό στροφιλίκι,καπνίζεις τσιγάρο στά 200 καί πίνεις καφέ...!!
Καμμία σχέση μέ τά παραδείγματα πού άναφέρατε, γιαυτό τήν πήρα καί δέ μέ διέψευσε.
Έχει τό παραπάνω πού θές άπό τό vstrom,όταν τό χρειάζεσαι καί είναι πολύ πιό άνετη.
Έννοείται άθραυστο μοτέρ,φανταστικά φρένα,τέλεια προστασία.....
ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΟΣ.............σκελετός σίδερα,μπροστινό βάρκας στήν πίεση,καί στά λίγα
όταν έστριβα .......ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!!
Μετά άπό δύο προσπάθειες καί άλλαγή άπό μαύρο σέ άσημί μπλέ είπα τέλος πρέπει νά ζήσω...!!
ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΜΟΤΟ πού είχα....!!!!
Τότε κατάλαβα τί σημαίνει ΒΑΡ-Κ-ΑΝΤΕΡΟ.....!!!
Άς πάει στό καλό..!!!!
Πάνω στή σέλλα της κόντεψα νά κόψω τά μηχανάκια.
Πάμε παρακάτω....