PDA

View Full Version : Ποια θεωρείτε την ιδανικότερη μοτό για βόλτα, ταξίδι και εκδρομή;

Σελίδες : 1 2 3 4 [5] 6 7 8

LOUKILOUK
02/01/2013, 16:54
αυτή η πουτ@ν@ η ΑΕΚ μία ζωή στην διχόνοια.....

3 ΑΕΚΑΚΙΑ (τερενς, δούκας, λούκι λουκ) τσακώνονται αν έφαγε ο ντέμης λεφτά ή όχι :nono:.... ώρα είναι να μπει και ο φίλος μου ο χατζημούσιας να πει τα δικά του τώρα....

χαλαρώστε ρε παιδιά..... αν θέλετε να βρείτε το ΤΕΛΕΙΟ, κάντε ένα κολάζ (μοτέρ απο τάδε, πλαίσιο από δείνα, αναρτήσεις απο το άλλο κλπ κλπ) και τέλος (αν και εκεί θα βρούμε σαν οριτζιναλ αεκτζήδες να πλακωθούμε πάλι :cry:)

υγ.... το παρόν είναι χαλαρωτικό.... :beer:

Από όσα γράφεις το μόνο λάθος είναι ότι τσακωνώμαστε... ίσως, το πολύ πολύ να διαφωνούμε...
κατα τα άλλα :beer:

Νομίζω ότι έκανα ξεκάθαρο το γεγονός ότι συμφωνώ με την άποψη ταξίδι για το ταξίδι χωρίς μιζέριες και απαστράπτουσες αναγκαστικά, μηχανές. Τέλειο όχημα για όλους όντως δεν παίζει όπως και το τέλειο ταξίδι για τον καθένα διαφέρει...

Προς Δούκα... όταν τα ανοίξεις φορτωμένα δικάβαλα όλα καίνε αλλά το δίκο πάντα έκαιγε και παραπάνω ρε γαμώτο...βέβαια η ψαλίδα μίκραινε στα πολλά...;)
Καλή χρονιά με περισσότερα ταξίδια και λιγότερη γκρίνια...

IRAKLIS VOLOS
02/01/2013, 18:14
ταξιδιαρικο ανετο αξιοπιστο.και το πηλιο για πλακα.δοκιμασμενο!!!!!!jpg.gif 197345_300214750092593_948890339_n.jpg (54,8 KB)
jpg.gif 413588806_04e2961283.jpg (38,1 KB:smokin:

IRAKLIS VOLOS
02/01/2013, 19:12
ταξιδιαρικο ανετο αξιοπιστο.και το πηλιο για πλακα.δοκιμασμενο!!!!!!jpg.gif 197345_300214750092593_948890339_n.jpg (54,8 KB)
jpg.gif 413588806_04e2961283.jpg (38,1 KB:smokin:

jpg.gif Καλα νερα 008.jpg (104,8 KB)

paramedic
02/01/2013, 19:37
Photoshop θα είναι η φωτογραφία που ξυνει βαλίτσες το Varadero αφού δεν στρίβει αυτό είπε ο Terens ρε σεις. (Ελπίζω να δέχεσαι και λίγο καζούρα έτσι Terens??)

spyrakos35
02/01/2013, 20:17
Από όσα γράφεις το μόνο λάθος είναι ότι τσακωνώμαστε... ίσως, το πολύ πολύ να διαφωνούμε...
κατα τα άλλα :beer:
...

ναι, αυτό εννοούσα.... μου διέφυγαν τα " ".....

Καλή χρονιά με περισσότερα ταξίδια και λιγότερη γκρίνια...

αυτό

:beer:

kostas777
02/01/2013, 20:30
278131

με το συγκεκριμένο μοντ, μόνο για τον τέρενς

αφαιρούμενο, για να θυμάται πως είναι να οδηγείς την ινδιανικότερη μοτό για βόλτα, ταξίδια και εκδρομές
που όταν φτάνεις θες δυο μπάφους να ηρεμήσεις

irinia
02/01/2013, 21:09
Photoshop θα είναι η φωτογραφία που ξυνει βαλίτσες το Varadero αφού δεν στρίβει αυτό είπε ο Terens ρε σεις. (Ελπίζω να δέχεσαι και λίγο καζούρα έτσι Terens??)

ΚΑΙ ΓΩ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΞΥΝΑ..................

Κάποια στιγμή όμως άποφάσισε καί έξυσε κι αύτό μόνο του,2 φορές.....
Άστα σού λέω...........άλλη κλάση

irinia
02/01/2013, 21:11
278131

με το συγκεκριμένο μοντ, μόνο για τον τέρενς

αφαιρούμενο, για να θυμάται πως είναι να οδηγείς την ινδιανικότερη μοτό για βόλτα, ταξίδια και εκδρομές
που όταν φτάνεις θες δυο μπάφους να ηρεμήσεις

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΚΩΣΤΑ...............??

Είμαι άνοικτός σέ όλα......

endopandou
03/01/2013, 09:19
Καλή χρονιά μούτρα :)

Η κουβέντα ξεκίνησε για το ιδανικό μοτοσακό για τον Τέρενς σωστά;
Τέρενς εσύ δεν έγραψες πως το Versys είναι το ιδανικό; Γιατί δεν παίρνεις αυτό να μην σου μείνει και απωθημένο;

Αν το θέμα ήταν ποιο είναι το ιδανικό μοτοσακό για τον μέσο χρήστη (που εκεί πήγε η κουβέντα...) νομίζω πως θα ψιλοκαταλήξουμε δια της ατόπου.
Πχ το ΚΤΜ είναι εξειδικευμένο άρα όχι, το βαραντέρο είναι αγελάδα άρα όχι, το μπούσα είναι πολύ άρα όχι, κλπ κλπ.
Μία απάντηση όμως δεν θα υπάρξει μέσα απο κουβέντα. Αν θέλουμε μια απάντηση θα πρέπει να διαλέξουμε μερικά και να ψηφίσουμε.

spyrval
03/01/2013, 10:48
Τί ωραία είναι αυτά τα παντελώς άχρηστα θέματα για να περνάει η ώρα όταν βαριόμαστε....

TROOPER
03/01/2013, 12:40
...ένα GS850..

:a38: 800

sniper
03/01/2013, 12:49
:a38: 800 Σορρυ ρε φιλαράκι αλλά μ' εχουνε μπερδέψει... το 1100, το 1150, το 1200, το 650, το 650 ντακαρ που δεν μοιαζει σε τπτ με το 650, το 800, το 650 που είναι 800... Περνάει και καβάλα ο Οldman σαν τον Κολωκοτρώνη...

DUKASII
03/01/2013, 12:51
Σορρυ ρε φιλαράκι αλλά μ' εχουνε μπερδέψει... το 1100, το 1150, το 1200, το 650, το 650 ντακαρ που δεν μοιαζει σε τπτ με το 650, το 800, το 650 που είναι 800... Περνάει και καβάλα ο Οldman σαν τον Κολωκοτρώνη...nai ta dika sas de ta koitas..ta 900 ta 919 ta 929 ta 954...to 1000 to 1000 para...
ela tora poy tha peis gia ti bmwadara na oyme...emeis poy ta exoyme eimaste kalyteroi leme

TROOPER
03/01/2013, 13:01
Σορρυ ρε φιλαράκι αλλά μ' εχουνε μπερδέψει... το 1100, το 1150, το 1200, το 650, το 650 ντακαρ που δεν μοιαζει σε τπτ με το 650, το 800, το 650 που είναι 800... Περνάει και καβάλα ο Οldman σαν τον Κολωκοτρώνη...

nai ta dika sas de ta koitas..ta 900 ta 919 ta 929 ta 954...to 1000 to 1000 para...
ela tora poy tha peis gia ti bmwadara na oyme...emeis poy ta exoyme eimaste kalyteroi leme

:lol::lol:

Stabak
03/01/2013, 13:10
.... και ομως ΥΠΑΡΧΕΙ ιδανική μοτο για βολτα, ταξιδι, εκδρομη με τα τεχνολογικα και οικονομικά δεδομένα αυτης της στιγμης κ τις παραχωρησεις που χρειάζονται. Ασχετως αν εμεις κανουμε πως δεν τις βλέπουμε. Οπως υπαρχει ιδανικο κατσαβιδι, ιδανικο δραπανο, ιδανικος πλάστης κλπ... ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ για ιδανικη μοτο για τα παντα, αλλα συγκεκριμενα για βολτα/ταξιδι/εκδρομη. Οπως καταλαβαινετε προσωπικές προτιμησεις/προηγουμενα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ σχεση με το ζητουμενο κ την συζητηση μας. Αρα κατι λεπτομερειες πχ χρωματος, καυλας, οπτικης ικανοποιησης/τελικης, φανφακτορ κλπ τεχνητες αναγκες δεν λενε τιποτε για το ζητουμενο.

Προσπαθειτε ολοι να αποδειξετε στον αλλον κ ισως και στον εαυτό σας πως οι ψευτικες αναγκες που μας υπαγορεύουν οι συγχρονες τεχνικές πωλησης πως εχουν να κάνουν με την πραγματική εννοια του «ταξιδιού» με μοτο. Ποια ειναι αυτη; Η ελευθερια δεν ειναι; Η ανεμελια; Η εστιαση σε οτι αλλο μπορει να διεγειρει τις αισθησεις μας περαν της ιδιας της μοτο...; Χεστε με για αναρτησεις για τελικες για κυβικα κλπ... Η ουσια ειναι η ελευθερια.... οπως την αντιλαμβανεται ο καθενας

DUKASII
03/01/2013, 13:15
.... και ομως ΥΠΑΡΧΕΙ ιδανική μοτο για βολτα, ταξιδι, εκδρομη με τα τεχνολογικα και οικονομικά δεδομένα αυτης της στιγμης κ τις παραχωρησεις που χρειάζονται. Ασχετως αν εμεις κανουμε πως δεν τις βλέπουμε. Οπως υπαρχει ιδανικο κατσαβιδι, ιδανικο δραπανο, ιδανικος πλάστης κλπ... ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ για ιδανικη μοτο για τα παντα, αλλα συγκεκριμενα για βολτα/ταξιδι/εκδρομη. Οπως καταλαβαινετε προσωπικές προτιμησεις/προηγουμενα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ σχεση με το ζητουμενο κ την συζητηση μας. Αρα κατι λεπτομερειες πχ χρωματος, καυλας, οπτικης ικανοποιησης/τελικης, φανφακτορ κλπ τεχνητες αναγκες δεν λενε τιποτε για το ζητουμενο.

Προσπαθειτε ολοι να αποδειξετε στον αλλον κ ισως και στον εαυτό σας πως οι ψευτικες αναγκες που μας υπαγορεύουν οι συγχρονες τεχνικές πωλησης πως εχουν να κάνουν με την πραγματική εννοια του «ταξιδιού» με μοτο. Ποια ειναι αυτη; Η ελευθερια δεν ειναι; Η ανεμελια; Η εστιαση σε οτι αλλο μπορει να διεγειρει τις αισθησεις μας περαν της ιδιας της μοτο...; Χεστε με για αναρτησεις για τελικες για κυβικα κλπ... Η ουσια ειναι η ελευθερια.... οπως την αντιλαμβανεται ο καθεναςPES POIA EINAI nomiza oti diavazo arleking..

irinia
03/01/2013, 13:18

Προσπαθειτε ολοι να αποδειξετε στον αλλον κ ισως και στον εαυτό σας πως οι ψευτικες αναγκες που μας υπαγορεύουν οι συγχρονες τεχνικές πωλησης πως εχουν να κάνουν με την πραγματική εννοια του «ταξιδιού» με μοτο. Ποια ειναι αυτη; Η ελευθερια δεν ειναι; Η ανεμελια; Η εστιαση σε οτι αλλο μπορει να διεγειρει τις αισθησεις μας περαν της ιδιας της μοτο...; Χεστε με για αναρτησεις για τελικες για κυβικα κλπ... Η ουσια ειναι η ελευθερια.... οπως την αντιλαμβανεται ο καθενας

ΕΣΥ...............ΕΙΣΑΙ, ΠΟΛΥ

Κοντά.....

:wave2:

kostas777
03/01/2013, 13:20
ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ για ιδανικη μοτο για τα παντα, αλλα συγκεκριμενα για βολτα/ταξιδι/εκδρομη.

α, soz μπερδεύτηκα.. δεν είναι ίδιες με αυτές τις ιδανικές που έχουμε για διακόσμηση σαλονιού ε;

sniper
03/01/2013, 13:21
.... ....Οπως καταλαβαινετε προσωπικές προτιμησεις/προηγουμενα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ σχεση με το ζητουμενο κ την συζητηση μας. ................. ... Η ουσια ειναι η ελευθερια.... οπως την αντιλαμβανεται ο καθενας Ναι, αλλά αποφάσισε...

DUKASII
03/01/2013, 13:24
Ναι, αλλά αποφάσισε...
aytos poios einai o dalai lama ton moto kai tha mas pei poia einai?ama mas valei kana tsoperoides tha niosoyme eleytheroi?popopo perimeno olo agonia..

Stabak
03/01/2013, 13:29
Ναι, αλλά αποφάσισε...

Τι να αποφασισω;
Δωσε μου χρονο, χρημα και απαλλαγη απο εννοιες κ παω κ με παπι αμα λαχει...

Εχω αναφερθει εξ αρχης σε τι θεωρω ιδανικο. Το μηχανακι που δεν θα μου χαλασει τη ζαχαρένια....

DUKASII
03/01/2013, 13:31
Τι να αποφασισω;

Εχω αναφερθει εξ αρχης σε τι θεωρω ιδανικο. Το μηχανακι που δεν θα μου χαλασει τη ζαχαρένια....eisai poly romantikos se parexigisa...:kiss:

MG-KTiNoS
03/01/2013, 13:33

:bawl:

(αλλά δυστυχώς αυτά δεν στα δίνει κανένας, πρέπει να φτιάξεις μόνος σου, εκτώς ΑΝ είσαι κωλόφαρδος βλέπε θείος στην Αμερική, λαχείο κλπ)

:D

sniper
03/01/2013, 13:35
Τι να αποφασισω; Δωσε μου χρονο, χρημα και απαλλαγη απο εννοιες κ παω κ με παπι αμα λαχει... Εχω αναφερθει εξ αρχης σε τι θεωρω ιδανικο. Το μηχανακι που δεν θα μου χαλασει τη ζαχαρένια.... Άρα δεν υπάρχει ιδανική μοτό.

DUKASII
03/01/2013, 13:35
Άρα δεν υπάρχει ιδανική μοτό.
yparxei tha ti parei o terens...:lol:

DUKASII
03/01/2013, 13:42
Τι να αποφασισω;

.mou thimises to anekdoto...
Παει ενας σε ενα σεξολογο...και του λεει γιατρε εχω θέμα..δε μπορω να γαμησω...
τι τιποτα του λεει ο γιατροσ ??τιποτα..λεει..
τεσπα του λεει να κανουμε ενα τεστ..να δω που εχεις το προβλημα..
φωναζει μεσα τη γραμματεα τη τουμπανη τη ξανθια..και της λεει παρε το κυριο και πανε μεσα να τον "τεσταρεις" γιατι εχει προβλημα...
πανε μεσα λοιπον..στο λεπτο ο γιατρος ακουει βογγητα...αχ ουχ..την ειχε πεθανει ο δε μπορω τη γραμματεα...
σκαει ξεκωλ!@!@η η γραμματεας..του λεει γιατρε κανενα προβλημα ντουρος..
παει και ο ασθενης..και του λεει ο γιατρος..καλα ρε δε μουπες οτι δε μπορεις???

και απανταει ο δε μπορω...: ..AMA ΒΡΩ???ΓΑΜΑΩ...ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ..

Stabak
03/01/2013, 13:46
Άρα δεν υπάρχει ιδανική μοτό.

Υπαρχει, οταν την αντιμετωπίσεις σαν εργαλειο κ οχι αυτοσκοπο.

Μου μιλανε ολοι για χιλιαρια και καθονται κ μετρανε τα χιλιομετρα στα βενζιναδικα μην και τους αφησει σε καμια ερημια και αρχισει την κλαψα η γυναικα και δεν βρισκουμε μπερζιναδικο κ αναγκαστουμε και μεινουμε στην τρωγλη και ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ...... τετοιο ταξιδι ευχαριστώ δεν θα παρω. Δεν ειναι εκδρομη αυτο... Δεν εκδραμεις δηλαδη πως να το κανουμε...

Αλλος σου μιλαει για την τελεια προστασια και ζελατινα κ να μην κουναει στα πολλα. Χεσε με ρε μεγαλε... παρε καρο και βαλτα ολα και μην μας πρηζεις τα αρχιδια. Ταξιδι ειναι...

Σου μιλαει αλλος για ταξιδι, με 15Κ διαστηματα σερβις στο σουπερντουπερ adventure μη χεσω. Δηλαδη να καθομαι να μετραω ποσα χλμ εκανα για να αλλαξω προληπτικα το ταδε εξαρτημα μην τυχον και με αφήσει το ταδε διαστημα γιατι διαβασα στο αντβραιντερ οτι τα παιζει στην ταδε χρηση. ΧΕΣΤΕ ΜΕ... θα παρω ενα μετριο μπουρδέλο που θελει καθε 80Κ χλμ σερβις κ αν με αφήσει κ ζητησει πολλα θα του βαλω και ενα φοκο ή παλιοσίδερα στον κοντινοτερο μαντρα κ με τις πινακιδες στη μασχάλη αεροπλανάκι κ επιστροφή με τα ιδια φραγκα.... μην σου πω οτι θα μου περισσέψουν.

Δεν πειραζει μπορει στα βιντεα και στις φωτο να μην γραφει....

DUKASII
03/01/2013, 13:48

Μου μιλανε ολοι για χιλιαρια και καθονται κ μετρανε τα χιλιομετρα στα βενζιναδικα μην και τους αφησει σε καμια ερημια και αρχισει την κλαψα η γυναικα και δεν βρισκουμε μπερζιναδικο κ αναγκαστουμε και μεινουμε στην τρωγλη και ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ...... τετοιο ταξιδι ευχαριστώ δεν θα παρω. Δεν ειναι εκδρομη αυτο... Δεν εκδραμεις δηλαδη πως να το κανουμε...

Αλλος σου μιλαει για την τελεια προστασια και ζελατινα κ να μην κουναει στα πολλα. Χεσε με ρε μεγαλε... παρε καρο και βαλτα ολα και μην μας πρηζεις τα αρχιδια. Ταξιδι ειναι...

Σου μιλαει αλλος για ταξιδι, με 15Κ διαστηματα σερβις στο σουπερντουπερ adventure μη χεσω. Δηλαδη να καθομαι να μετραω ποσα χλμ εκανα για να αλλαξω προληπτικα το ταδε εξαρτημα μην τυχον και με αφήσει το ταδε διαστημα γιατι διαβασα στο αντβραιντερ οτι τα παιζει στην ταδε χρηση. ΧΕΣΤΕ ΜΕ... θα παρω ενα μετριο μπουρδέλο που θελει καθε 80Κ χλμ σερβις κ αν με αφήσει κ ζητησει πολλα θα του βαλω και ενα φοκο ή παλιοσίδερα στον κοντινοτερο μαντρα κ με τις πινακιδες στη μασχάλη αεροπλανάκι κ επιστροφή με τα ιδια φραγκα.... μην σου πω οτι θα μου περισσέψουν.

Δεν πειραζει μπορει στα βιντεα και στις φωτο να μην γραφει....
vstrom?

Stabak
03/01/2013, 13:49
vstrom?

ποιο στρομα λες; Κ με φεηζερ 600 2002 θα εφευγα....

sniper
03/01/2013, 13:50
vstrom? Αφρικα..

DUKASII
03/01/2013, 13:52
ποιο στρομα λες; Κ με φεηζερ 600 2002 θα εφευγα....kostos agoras 1000 e.sostos...

DUKASII
03/01/2013, 13:57
re seis parte ena mpoyrdelo ftino ikano omos na vgalei ayta ta xil poy thelete na kanete kai psiste kai kana dyo filoys gia to taxidi me toympana ergaleia..opos tenere 1500 posa einai...bmw 1200 gs adv ktl k otan varieste ton matraka sas zitate gia kamposa xil ta mixanakia ton allonone..
sto gyrna to idio taxidi tha perigrafete..

irinia
03/01/2013, 14:20
ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ................ΘΑ ΤΗ ΒΡΟΥΜΕ

Τήν άκρη.....

akis_trevor
03/01/2013, 14:31
ρε παιδια...εχει καταντησει το θεμα στο ποια μηχανη την εχει ποιο μεγαλη!ημαρτον!
εφοσον μιλαμε αποκλειστικα και μονο για χρηση ταξιδιου,αποκλειουμε καποιες κατηγοριες(ss,off κλπ)και μας μενουν 10-20 μηχανακια.ε απο εκει και περα ειναι υποκειμενικο το θεμα.αν καποιος γουσταρει καναπε,παιρνει κανα fjr,αν γουσταρει λιγο πιο adventure χαρακτηρα παιρνει κανα ktm,gs,αν θελει 4κ παιρνει cbf,bandit,αν θελει εντελως all around παιρνει On off τυπου στρομα,ΤΑ,βερσυς.
ιδανικη μοτοσυκλετα μακαρι να υπηρχε.το θεμα ειναι να βρει ο καθενας αυτην που ερχεται οσο πιο κοντα στα γουστα του γινεται.εννοειται μεσα στο μπατζετ που διαθετει,γνωριζοντας τα αδυνατα και δυνατα της σημεια.
μην το κανουμε πυρηνικη φυσικη..

DUKASII
03/01/2013, 14:33
ρε παιδια...εχει καταντησει το θεμα στο ποια μηχανη την εχει ποιο μεγαλη!ημαρτον!
εφοσον μιλαμε αποκλειστικα και μονο για χρηση ταξιδιου,αποκλειουμε καποιες κατηγοριες(ss,off κλπ)και μας μενουν 10-20 μηχανακια.ε απο εκει και περα ειναι υποκειμενικο το θεμα.αν καποιος γουσταρει καναπε,παιρνει κανα fjr,αν γουσταρει λιγο πιο adventure χαρακτηρα παιρνει κανα ktm,gs,αν θελει 4κ παιρνει cbf,bandit,αν θελει εντελως all around παιρνει On off τυπου στρομα,ΤΑ,βερσυς.
ιδανικη μοτοσυκλετα μακαρι να υπηρχε.το θεμα ειναι να βρει ο καθενας αυτην που ερχεται οσο πιο κοντα στα γουστα του γινεται.εννοειται μεσα στο μπατζετ που διαθετει,γνωριζοντας τα αδυνατα και δυνατα της σημεια.

popo mas diafotises re sy..eyxaristoyme xa xa

xa
ax
xa
xaxa

akis_trevor
03/01/2013, 14:39
σε τι να σε διαφωτισω;σε κατι που προσωπικα για σενα γνωριζεις μονο εσυ;

DUKASII
03/01/2013, 14:40
σε τι να σε διαφωτισω;σε κατι που προσωπικα για σενα γνωριζεις μονο εσυ;nai asto plaka kano epeidi exoyne eipothei ta idia k ta idia se 20 selides toylastixon

DUKASII
03/01/2013, 14:44
ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ..........

Ποιά θεωρείτε τήν ίδανικότερη μοτό γιά βόλτα ,ταξίδι καί έκδρομή..??
.
to brika..

H DANEIKH ...

akis_trevor
03/01/2013, 14:44
ναι το ξερω,απτην αρχη ειπωθηκαν τετοια μοντελα αλλα εχει ξεφυγει το θεμα..γιαυτο ειπα οτι κοιταμε ποια την εχει μεγαλυτερη...τεσπα,ελπιζω να την βρειτε την ακρη...θα ηθελα πολυ να δω ποια θα επικρατησει!!!!!:D

AUFGEBRACHT
03/01/2013, 18:28
Επική αναζήτηση που μου φέρνει στο νου αυτό:

278269

panos farmer
03/01/2013, 18:57
Η καλυτερη μοτο ειναι η τσεπη σε παει παντου
με οτι και να εχεις κατω απο τα ποδια σου.

PalLoukiLuke
03/01/2013, 19:28
Καλη χρονια!
Σας ευχομαι να παρ(ου)ετε ολοι τους δρομους , με οτι μηχανακι μας εμεινε στο καθενα (ταξιδιαρικο ss off σκατα) ολα ιδια ειναι εκει εξω μαγκες...
278279

christof40
03/01/2013, 19:30
η ιδανικη μοτο ειναι του αλλουνου........
εμεις οποια και να εχουμε του αλλουνου ζηλευουμε........

PalLoukiLuke
03/01/2013, 19:33
Παρεα ΧΡΟΝΟΣλιγα λεφτουδακια

και μια τελευταια για να δουμε οτι δεν χρειαζεσαι το σουπερ ντουπερ αντβετσουρα για αν πας μεγαλη βολτα...

..σε ενα πασο στην ελβετια
278280

καλη χρονια και καλη τυχη σε ολους

over and out

endopandou
03/01/2013, 20:16
ΕΣΥ...............ΕΙΣΑΙ, ΠΟΛΥ

Κοντά.....

Α! κουίζ είναι το θρεντ για να περνάει η ώρα.

Δώσε μας την απάντηση βρε Τέρενς να τελειώσει το σήριαλ.

MG-KTiNoS
03/01/2013, 21:34

Les e?

http://www.youtube.com/watch?v=yjBrpN9nmZQ

:lol:

MG-KTiNoS
03/01/2013, 21:42
+900

Δηλαδη να καθομαι να μετραω ποσα χλμ εκανα για να αλλαξω προληπτικα το ταδε εξαρτημα μην τυχον και με αφήσει το ταδε διαστημα γιατι διαβασα στο αντβραιντερ οτι τα παιζει στην ταδε χρηση.

Εγώ αυτό θα το ξανασκεφτόμουνΑ
Εγώ στο δικό μου ταξιδιωτικό μηχανάκι αλλάζω προληπτικά πράγματα.
ΤPS
Ρουλεμάν τροχών (1οο οοο)
Πινία (100 000)
Καδένα εκκεντροφόρου.
Σολινάκια φρένων μετά από κάτι χρόνια κλπ

Υπάρχουν μέρη στο κόσμο τούτου που δεν θέλεις να μείνεις.
Είναι βασικό για τη στεγανότητα του οργανισμού σου. :D
Πιο απλά να το δούμε είναι απογοητευτικό να γυρίσει η μηχανή με τρένο (που θα στη κάνει αγνώριστη) και να χαλάσει το ταξίδι (και τα λ7 σου) επειδή δεν άλλαξες τους ρημαδιασμένους σωλήνες του ψυγείου !
Στα άλλα συμφωνώ σε όλα.
;)

MG-KTiNoS
03/01/2013, 21:52
και μια από μένα για το φίλο μας τον PalLoukiLuke
(μακρίά απ το γκώλο μας κι όπου θέλει ας μπει !)

278293
Είναι σε κάποιο καταυλισμό τσιγκάνων στη Ρουμανία.

paramedic
03/01/2013, 22:14
Επική αναζήτηση που μου φέρνει στο νου αυτό:

278269
Επική ταινία. Ακόμα έχω σε λούτρινο τον αρχηγό των Knights Who Say Ni και καπάκια απο καρύδες που έφτιαξα για να κάνω τον ήχο αλόγου με εναν φίλο μπροστά να κάνει πως ιππέυει όπως στο έργο εχεχεχεχεχεχεχεχεχε.

Πέρα πο αυτό γιατί στο τέλος το κόβω ο Terens νας μας λέει "Πέσατε όλοι θύματα του αστείου και παράλληλα της εσωτερικής αναζήτησης που σας έθεσα με το ερώτημα μου. Η ιδανική μηχανή φίλοι μου είναι η ψυχή του μοτοσυκλετιστή που θα πάει στα πάσα της ελβετίας και στα απόμερα και αφιλόξενα εδάφη της Αφρικής με ότι μηχανάκι έχει εκείνη την στιγμή διαθέσιμο χωρίς να ψάχνει να βρεί ποιό μηχανάκι θα τον φτάσει εκεί πιο έυκολα και πιο άνετα!!"
Κάπου εκεί θα στείλει ο DUKAS II μύνημα αλληλεγγύης και αγάπης στον Terens , θα κανονίσουν ραντεβού σε μια παραλία όπου τρέχοντας απο απόσταση σε αργή κίνηση και ενώ παίζει το γνωστό τραγούδι "Jet'eme" τα κορμιά των 2 θα συναντηθούν και θα θα ξεσπάσουν σε λυγμούς χαράς. THE END...

akis_trevor
03/01/2013, 22:21
Les e?

http://www.youtube.com/watch?v=yjBrpN9nmZQ

αν μπορεις(οικονομικα)και αν θες με τα παντα γινεται.τεσπα,δεν νομιζω οτι προκειται ποτε να βγει ακρη σε τουτο δω το θεμα!!!:wave2:

Γιώργος Πλ.
03/01/2013, 22:45
Καλή χρονιά σε όλους καλά ταξίδια

Και όσοι από εμάς πέσουν γρήγορα να σηκωθούν για να συνεχίσουν

nicksior
04/01/2013, 10:16
Για τον Τέρενς αλλά και για όσους ευφυείς αντέχουν τον σαρκασμό...
278312

BTW είναι απο ένα εκπληκτικό site το http://www.os3.gr/arhive_afieromata/gr_afieromata.html
Που σας συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Ευχές ξανά σε όλους και στην ΑΕΚ (χωρίς σαρκασμό αυτό) που όντως είναι όπως τα λέει ο Τερενς στην υπογραφή του.

Cpt. Haddock
04/01/2013, 10:21
Μ' αρεσει που ακομα του απαντάτε...

spyrval
04/01/2013, 11:06
Μ' αρεσει που ακομα του απαντάτε...

Η ιδανικότερη είναι το FJR RR ADV INNOVA 1300. Άνεση τουριστικής μοτοσυκλέτας, φορτώνεται, στρίβει σαν supersport, ταξιδεύει με 250 άνετα, πάει χώμα αξιοπρεπώς και κάει σαν παπί. Αν πάρεις και το μοντέλο πριν το 91 με 600 ευρουλάκια είναι και τσάμπα.

Μην πάρεις μόνο το FJR GS RR ADV INNOVA 1300 γιατί ακούγονται κάποια θέματα αξιοπιστίας...

irinia
05/01/2013, 10:17
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΛΟΙΠΟΝ..............ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ

Ή Μοτό πού βολτάρει,ταξιδεύει κ.λ.π.....καλύτερα
είναι άλλη στά 20 τους χρόνια,άλλη στά 30 ,άλλη στά 40 κ.λ.π...
Έξαρτάται άπό τά μπράτσα τους καί τό φυσίκ τους.
Έπίσης είναι αύτή πού έχουν στήν κατοχή τους κατά καιρούς,
ή αύτή πού μπορούν νά έχουν σύμφωνα μέ τό πορτοφόλι τους........
Καί πάει λέγοντας.....Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΚΑΗΜΟ ΤΟΥ...!!
Τουλάχιστον κάναμε μιά ψυχανάλυση άν μή τί άλλο
καί βγάλαμε έσώψυχα.
Εύτυχώς πού ύπήρξαν καί μερικοί πού ΕΙΠΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ.
Τό θέμα σίγουρα δέν αφορούσε έμένα,ήθελα νά δώ τό σφυγμό τών φίλων
τού φόρουμ,προσωπικά θά έλεγα άν τά έχεις κάνει όλα άπό δύο καί τρείς φορές
στό τέλος καταλήγεις σέ αύτό πού είπε ό φίλος μας ό καλλιτέχνης έμμεσα
κατά κάποιον τρόπο....πώς
ΑΝΔΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ.........ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ..!!
Δέν άντιλαμβάνομαι τήν πρεμούρα μερικών μέ τό .........
άπορώ γιατί τού άπαντάτε.....
Δέν έτυχε νά μέ ΚΡΑΖΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑόπως κάποιους σέ παραδιπλανά
μοτοσυκλεττιστικά φόρουμ,ότι μπαίνω γιά νά πετάω......
ΜΟΝΟ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ...!!

Γιά αύτούς πού παρακολούθησαν τήν κουβέντα καί άπάντησαν μέ σοβαρότητα καί είλικρίνεια,
άλλά καί αύτούς όλους πού έκαναν καλοπροαίρετο χιούμορ γιά το όποίο δέ χρειάζεται νά τό
δηλώσεις,φαίνεται φίλοι,έχω νά πώ πώς μαζεύοντας τα αύτά πού γράψατε.....
θά έλεγα πώς μιά μοτό άπό 600-800 κυβικά μέ στήσιμο άς πούμε on-off καί καλούς χώρους
θά ύπεραρκούσε γιά τούς Έλληνικούς δρόμους ,άκόμα καί το έξωτερικό.
Έκείνο πού μού έκανε έντύπωση είναι ότι πρώτα βάζετε τό θέμα έπιλογή,γούστο καί σέ δεύτερη
μοίρα τόν τομέα ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ....!!
Μέ γνώμονα βέβαια ότι ή λέξη άξιοπιστία συμβαδίζει μέ τή λέξη ΙΑΠΩΝΙΑ,καί όχι μέ τό τί νομίζει
ό καθένας μας ή τό τί παραμύθι τόν έχουν ταϊσει ή καί τό πού τρώει καί πίνει γιά νά μή τό πώ άλλιώς...!!
Άρα τό μάρκετιγκ κάπου νοιώθω ότι σέ γενικές γραμμές ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ...!!
Δέ μιλάμε ότι γιά νά τά άπολαύσεις όλα αύτά πού ζητάμε τίθεται θέμα άν θές τά διπλάσια κυβικά
ή νά χώσεις τά διπλάσια λεφτά μέ άποτέλεσμα νά είσαι μιά ζωή μέσα καί νά χρωστάς μέχρι νά πεθάνεις
πληρώνοντας δόσεις άντί νά τά δίνεις γιά έκδρομούλες..!!
Τώρα πιά είναι αύτή ή μοτό..??
ΤΗΝ ΕΧΩ ΗΔΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ....!!!

christof40
05/01/2013, 10:45
31 σελιδες για να βγαλουμε για ακομα μια φορα το v strom.....ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ.:lol::lol::lol::bawl::bawl::bawl:
μπα σε καλο σου...........πλακα εχεις.......

irinia
05/01/2013, 10:54
31 σελιδες για να βγαλουμε για ακομα μια φορα το v strom.....ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ.:lol::lol::lol::bawl::bawl::bawl:
μπα σε καλο σου...........πλακα εχεις.......

ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΛΑΚΑ.....?? ΣΥ ΕΙΠΑΣ

Ή έσείς..??

Μάς κατέθεσες άποψη καί δέν τήν είδαμε..??
Ή έρχεσαι κατόπιν έορτής μόνο νά κρίνεις..??
Άν δέν σέ διάβασα κάπου σόρρυ........

christof40
05/01/2013, 10:58
σορρυ.εχουμε πλακα επρεπε να πω....
ολοι μας ειμαστε για να πιανουμε δουλεια σαν δοκιμαστες μοτο...:lol::lol:

irinia
05/01/2013, 11:12
σορρυ.εχουμε πλακα επρεπε να πω....
ολοι μας ειμαστε για να πιανουμε δουλεια σαν δοκιμαστες μοτο...:lol::lol:

ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.........ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Όλων αύτών πού γράφτηκαν..
Άν θεωρείς ότι ύπάρχει κάτι διαφορετικό,πές το νά τό κουβεντιάσουμε.
Άν βγάλουμε τόν τομέα άξιοπιστία ή σέ καλύπτει ή άνακοίνωση τής Τράϊομφ
περί κακής ποιότητας βενζίνης στή Μπανανία,τότε ύπάρχει καί τό 800 τής Τράϊομφ,
όπως καί τό 800 τής ΒMW πού κοστίζουν φυσικά 10000 τό ένα καί δέν ξέρω πόσο
τό άλλο .......
Τί νά σού πώ ρέ φίλε................ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

ΥΓ. Άπό τούς δοκιμαστές μοτό , ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ , νά μάθεις τήν άλήθεια ΠΟΤΕ.
Ή άλήθεια αύτών έχει νά κάνει μέ τό πόσα χώνει ή κάθε έταιρεία γιά διαφήμιση..!!

Lioulios
05/01/2013, 12:51
Τώρα πιά είναι αύτή ή μοτό..??
ΤΗΝ ΕΧΩ ΗΔΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ....!!!
...Kαι ; Τί , έτσι θα μας αφήσεις ; Με το πουλί στο χέρι ;

irinia
05/01/2013, 13:04
...Kαι ; Τί , έτσι θα μας αφήσεις ; Με το πουλί στο χέρι ;

ETΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ............

Μέ τόν τρόπο πού πολλοί συμμετείχαν στήν κουβέντα.............
είχαν ήδη τό πουλί στό χέρι,όπότε.........τί νά λέμε
Τώρα όσον άφορά αύτούς πού πραγματικά προβληματίστηκαν
άπό τή συζήτηση έμένα μού άρκεί αύτός ό προβληματισμός,
δέ νομίζω ότι έχει καί τόση σημασία τό ποιά είναι ή μοτό γιατί πράγματι
ύπάρχει καί τό ύποκειμενικό στοιχείο πού μπαίνει πάντα.
Παράδειγμα..??
Άντε καί λέμε είναι τό tiger-800 ή ίδανική μοτό,
άν ό άλλος είναι 1,60 τί νά τού κάνουμε νά τόν βάλουμε γόβες γιά νά φτάνει
στό έδαφος..??
Λιούλιε φαίνεσαι έξυπνο παιδί,τήν κεντρική ίδέα τήν άνέφερα,μή κάνεις άφελείς ρητορικές έρωτήσεις.
Άσε πού άν έγραφα κάποια συγκεκριμμένη μοτό, τό ξενέρωμα θά ήταν μεγάλο γιά τούς διαφωνούντες.
Έδώ ύπόθεση τόλμησα νά κάνω κι ό άλλος ΟΡΜΗΣΕ...!!!

thanos_s
05/01/2013, 14:24
terens νομιζω τα ειπες ολα σε μια φραση.. Η ιδανικη μοτοσυκλετα ειναι αυτη που οριζει το πορτοφολι του καθενος Ανεξαρτητως κατηγοριας.

Εδω σε αλλο thread προσπαθουσαν να μας πεισουν οτι το cbr f4 ειναι απο τα καλυτερα μηχανακια.. Ναι, στην κατηγορια των 1800-2000 ευρω μπορει να ειναι απο τα καλυτερα.

irinia
05/01/2013, 15:28
terens νομιζω τα ειπες ολα σε μια φραση.. Η ιδανικη μοτοσυκλετα ειναι αυτη που οριζει το πορτοφολι του καθενος Ανεξαρτητως κατηγοριας.

Εδω σε αλλο thread προσπαθουσαν να μας πεισουν οτι το cbr f4 ειναι απο τα καλυτερα μηχανακια.. Ναι, στην κατηγορια των 1800-2000 ευρω μπορει να ειναι απο τα καλυτερα.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΠΕΤΕΙΣ...........ΕΔΩ ΜΕΣΑ

Δέ μέ παραξενεύει καθόλου,δείγμα μιάς κοινωνίας όπου έπιπλέουν οί φελλοί....!!!
Καί όπου οί άξίες καθορίζονται μέ κριτήριο τόν κολλητό,τό γλύψιμο,τή γνωριμία,
τό ώραίο μπούτι καί βυζί.....
Μερικοί είναι τόσο μύωπες πού καί έντελώς λιανά νά τό έκανα,παρότι έχει στριμωχθεί
τόσο πολύ ή κοινωνία μας σήμερα............δέν θά έβλεπαν
ΟΥΤΕ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥΣ.....!!!!!
Τό θέμα είναι τό ποιός είναι ό ΣΤΗΜΜΕΝΟΣ, καί ποιός ό άφελής.
Έ......έδώ καί νάξερα δέν θά μίλαγα,μέχρι ένα σημείο λέμε...

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ............ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΕΚΑΡΑ...!!

Lioulios
05/01/2013, 15:33
Έτσι μούρχετε ...Να πάω να γίνω ΑΕΚ

irinia
05/01/2013, 19:26
Έτσι μούρχετε ...Να πάω να γίνω ΑΕΚ

ΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΟΡΟΪΔΟ.............

Μέσα στήν πίκρα ζούμε,άλλη μία σήμερα....

TROOPER
09/01/2013, 13:54
λαστιχο εγινε.

Kostas2B
11/01/2013, 20:45
Αυτη ητανη ερωτηση που με απασχολουσε και εμενα.Πουλησα το TDM περυσι,αγορασα στα καπακια ενα Tenere 660 με τα ολα του και αφου περασα 4 μηνες μαζι του αποφασισα πως ιδανικοτερη για μενα ειναι η GS 1200 Adventure. Γραφτηκα στο φορουμ,διαβασα αρκετα,διαβασα ακομη περισσοτερα σε ξενα site οπως το advrider και αρχισα να αμφιβαλλω για την αξιοπιστια τους...
Ο επιμενων στην BMW δεν ελεγε να ξεκολλησει ωσπου εκανε μια βολτα ενα Super Tenere 1200 και ξεκολλησε για τα καλα!!!!!
Το εκλεισα και απλα μετραω τις μερες πλεον...!

0restis
11/01/2013, 21:54
once yamaha always yamaha!! :lol::lol: :beer:

irinia
12/01/2013, 04:38
Αυτη ητανη ερωτηση που με απασχολουσε και εμενα.Πουλησα το TDM περυσι,αγορασα στα καπακια ενα Tenere 660 με τα ολα του και αφου περασα 4 μηνες μαζι του αποφασισα πως ιδανικοτερη για μενα ειναι η GS 1200 Adventure. Γραφτηκα στο φορουμ,διαβασα αρκετα,διαβασα ακομη περισσοτερα σε ξενα site οπως το advrider και αρχισα να αμφιβαλλω για την αξιοπιστια τους...
Ο επιμενων στην BMW δεν ελεγε να ξεκολλησει ωσπου εκανε μια βολτα ενα Super Tenere 1200 και ξεκολλησε για τα καλα!!!!!
Το εκλεισα και απλα μετραω τις μερες πλεον...!

ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.......?? ΠΗΡΕΣ ΜΟΝΤΕΛΛΟ 12 Ή 13....??

Διότι τά τού 2010 καί 2011 ύπάρχουν.
Έννοείται πώς άλλάζουν μόνο χρώματα.
Γράψε μας καί πόσο τό πήρες άν θές,καθώς καί τίς έντυπώσεις σου
γιά τό μηχανάκι...........

Kostas2B
12/01/2013, 13:43
Αυτο που εκλεισα ειναι μεταχειρισμενο με 13000 χλμ. Ειναι μοντελο του '10,τα First Edition που ελεγαν,και οπως θα φανταζεσαι λογω των χιλιομετρων ειναι σε αψογη κατασταση. Το εκλεισα επειδη δεν εχω ακριβως τα χρηματα τωρα να το παρω. Σε λιγο καιρο θα το εχω...

Απο τη μικρη βολτα που το εκανα,μου αρεσαν τα εξης:
-Πληρης απουσια κραδασμων και διαφορων γκαπ-γκουπ ειτε απο το κιβωτιο (το οποιο ηταν βουτυρο) ειτε απο το διαφορικο (οποιος εχει παει βολτα με GS1200 θα καταλαβει τι λεω) σε ανοιγματα του γκαζιου.
-Απιστευτη ροπη,καμια σχεση με το TDM 900 που ειχα περυσι,απο 2000 σαλ μεχρι τερμα τα δινει ολα.
-Παναλαφρη αισθηση στο δρομο (δε φαινονται πουθενα τα 261 κιλα που ανακοινωνει η Yamaha)
-Φρεναρες που σε συνδυασμο του παρα πολυ καλου ABS και του ενοποιημενου συστηματος μπρος πισω,σταματουν πολυ γρηγορα τη μοτο

Αυτα τα ολιγα...Τα υπολοιπα μολις το παρω!!!

irinia
12/01/2013, 15:25
Αυτο που εκλεισα ειναι μεταχειρισμενο με 13000 χλμ. Ειναι μοντελο του '10,τα First Edition που ελεγαν,και οπως θα φανταζεσαι λογω των χιλιομετρων ειναι σε αψογη κατασταση. Το εκλεισα επειδη δεν εχω ακριβως τα χρηματα τωρα να το παρω. Σε λιγο καιρο θα το εχω...

Απο τη μικρη βολτα που το εκανα,μου αρεσαν τα εξης:
-Πληρης απουσια κραδασμων και διαφορων γκαπ-γκουπ ειτε απο το κιβωτιο (το οποιο ηταν βουτυρο) ειτε απο το διαφορικο (οποιος εχει παει βολτα με GS1200 θα καταλαβει τι λεω) σε ανοιγματα του γκαζιου.
-Απιστευτη ροπη,καμια σχεση με το TDM 900 που ειχα περυσι,απο 2000 σαλ μεχρι τερμα τα δινει ολα.
-Παναλαφρη αισθηση στο δρομο (δε φαινονται πουθενα τα 261 κιλα που ανακοινωνει η Yamaha)
-Φρεναρες που σε συνδυασμο του παρα πολυ καλου ABS και του ενοποιημενου συστηματος μπρος πισω,σταματουν πολυ γρηγορα τη μοτο

Αυτα τα ολιγα...Τα υπολοιπα μολις το παρω!!!

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΟΥ..............

Ταχύτητα..??, τό άνοιξες καθόλου..??
Προστασία σέ σχέση μέ τό tdm 'από άέρα..??

Kostas2B
12/01/2013, 16:04
Η μοτο έχει απίστευτη ροπή απο πεθαμενη...Έχω να το λέω αυτό!
Απο ταχύτητα που λες,αν εννοείς τελική,δεν το άνοιξα τόσο για να δω,αλλά απο εμπειρίες άλλων και βίντεο στο YouTube έχω δει ότι παει μέχρι 230...Και δεν έχω λόγο να μην το πιστέψω αφού 230 είχα πιάσει και με το TDM κάποτε στην Αττική Οδό!

Για προστασία απο τον αέρα,πάλι δεν πρόλαβα να καταλάβω πολλα...Σίγουρα θα είναι καλύτερη απο το 900 αφού και πιο ψηλή είναι και ο χαρακτήρας της είναι πιο touring...!

LOUKILOUK
12/01/2013, 22:29
ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.......?? ΠΗΡΕΣ ΜΟΝΤΕΛΛΟ 12 Ή 13....??

Διότι τά τού 2010 καί 2011 ύπάρχουν.
Έννοείται πώς άλλάζουν μόνο χρώματα.
Γράψε μας καί πόσο τό πήρες άν θές,καθώς καί τίς έντυπώσεις σου
γιά τό μηχανάκι...........

Στα είχα πει από το πρώτο λεπτό...αυτό το μηχανάκι θες...αυτό "φωτογραφίζεις"...αυτό να πάρεις...
...και μην πεις για τα φράγκα...και φτηνά και οικονομικά και καλά και γρήγορα και άνετα και όμορφα και μπάνικα και αξιόπιστα και γιαπωνέζικά και ΟΛΑ δεν γίνονται...
Επίσης μην πεις το κλασσικό....δεν πούλησε....το 1200 έχει μοσχοπουλήσει...το ίδιο και ο..."γαύρος"...δεν πάμε μόνο όπου πάνε οι πολλοί...έχουμε και άποψη...χιχιχιχιι...

υ.γ.1 Παντως και ο παλιός "Τίγρης" 955i είναι μια περίπτωση που μπορείς να εξετάσεις... ψάξτο λίγο...ρώτα και τον κάπταιν...θα έχει ενδιαφέρον...

υ.γ.2 Έλα και κάναμε και νίκη...η...κατηγορία είναι κοντά...;!!!;;

Cpt. Haddock
13/01/2013, 07:48
υ.γ.1 Παντως και ο παλιός "Τίγρης" 955i είναι μια περίπτωση που μπορείς να εξετάσεις... ψάξτο λίγο...ρώτα και τον κάπταιν...θα έχει ενδιαφέρον...

:lol::lol::lol:

irinia
13/01/2013, 08:43
Στα είχα πει από το πρώτο λεπτό...αυτό το μηχανάκι θες...αυτό "φωτογραφίζεις"...αυτό να πάρεις...
...και μην πεις για τα φράγκα...και φτηνά και οικονομικά και καλά και γρήγορα και άνετα και όμορφα και μπάνικα και αξιόπιστα και γιαπωνέζικά και ΟΛΑ δεν γίνονται...
Επίσης μην πεις το κλασσικό....δεν πούλησε....το 1200 έχει μοσχοπουλήσει...το ίδιο και ο..."γαύρος"...δεν πάμε μόνο όπου πάνε οι πολλοί...έχουμε και άποψη...χιχιχιχιι...

υ.γ.2 Έλα και κάναμε και νίκη...η...κατηγορία είναι κοντά...;!!!;;

ΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΟΛΗ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ..............

Πού νά μπλέξω μέ μηχανάκι δεκαετίας.......άσε πού είδα μεταχειρισμένα πολύ λίγα ύπάρχουν.
Τό Γιαμάχα καλό είναι ώραία κατασκευή ,ποιοτικό καί προσεγμένο ΑΛΛΑ 15000, δέν έχω πεισθεί
ότι είναι καιροί γιά τέτοια.
Ή ψυχολογία τελείως άρνητική γιά νά δώσει κάποιος σήμερα τόσα λεφτά.
15 χιλιάρικα,σέ μηχανάκι τού 2010 τό μπλέ πού ύπάρχει σήμερα καί 4 κατοστάρικα διαφορά τού 2011.
Καί είμαστε στό 2013 πλέον,βέβαια δέν άλλάζει κάτι παρά μόνο στή μεταπώληση ,άντε καί κανένα λάστιχο.
Έπίσης τό versys-1000, πολύ φτωχό ,πολύ ξεβράκωτο γιά τά 13500....!!!
12900 έκανε τό χαγιαμπούζα τό 2009.....!!!!,τώρα βέβαια τό έχουν 15600.
ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ..??
Έβλεπα ταξινομήσεις, 1 tdm τό Νοέμβριο σέ όλη τήν Έλλάδα μέ τιμή σκοτωμένη πιά στά 8500 μέ ABS..!!
Όχι πλέον οί πωλήσεις ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΕ,σέ αύτό τό χάλι πού βρίσκεται ή Έλληνική κοινωνία.
Βέβαια ή μοτό είναι καί πάθος,γούστο,γκαύλα,δέν διαλέγεις μόνο μέ τό μυαλό σκεπτόμενος όρθολογιστικά.
Άπ'ότι καταλαβαίνω μόλις τελειώσουν αύτές οί στοκαρίες πού τούς έμειναν λόγω κρίσης,τά νέα μοντέλλα
θά είναι άπαγορευμένος καρπός πού θά παραγγέλνεται άπό φωτογραφία...!!
Καί οί τιμές φυσικά στό Θεό.......
Μέχρι νά βαρέσουν πιστόλι καί κάτι κεντρικές άποθήκες σέ Γερμανία, Όλλανδία κ.λ.π....
Ό κάπτεν μαζί μου είναι τής άποψης..........απορώ πού άκόμα τού άπαντάτε..........τί νά ρωτήσω..??

ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΕΚΤΣΗΣ..............
παρά νά βλέπω τό έργο ΚΡΑΜΕΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΡΑΜΕΡ ΣΤΟ 97' γιά δεύτερη φορά ,
ξαναπαίχτηκε βλέπεις στό Καραισκάκη.
Χθές είχαμε καί τήν τέλεια εφαρμογή τού FAIR-PLAY,γιά όσους δέν τό είχαμε έμπεδώσει
νά τό βλέπουμε νά μαθαίνουμε:lol:
Ό ΠΑΟΚ μέ δεκανίκι,ό ΠΑΟ έρείπιο, ή ΑΕΚ σχεδόν Β' Έθνική, ό Ήρακλής διαλυμένος,
ό Άρης παραπαίει...........ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΡΟΜΠΕΣ...??

manolis1980
13/01/2013, 13:10
Έλα τερενς μην χαλιέσαι έκανες εχθές νίκη παραμονής!

Dkm
08/02/2013, 14:10
Διάβασα σήμερα ολόκληρο το θέμα με κάποιους συμφώνησα και με άλλους όπως είναι λογικό διαφώνησα..
Καταθέτωντας την άποψη μου και εγώ λέω λοιπόν το εξής:
Ένα χρόνο τώρα ξεκίνησα να ψάχνω μηχανή καινούργια για αγορά με γνώμονα ακριβώς το θέμα ιδανικότερη για βολτα ταξίδι και εκδρομή...
Άρχισα να κοιτάω το στρώμα μιας και από πολλούς άκουγα εξαιρετικές κριτικές αλλά μετά αποφάσισα ότι το ΤΔΜ ίσως είναι καλύτερο(γρηγορότερο και οπτικά για μένα πιο όμορφο) άλλαξα πάλι σκέψη και αποφάσισα ότι καλύτερο είναι το 700NCX καινούργιο φρέσκο και πολύ οικονομικό(δε πηγαιναν καλά και τα οικονομικά μου)...
Σήμερα έχω αποφασίσει ότι η μηχανή που θα αγοράσω είναι το καινούργιο Moto Guzzi V7 stone 1ον γιατί το ερωτεύτηκα μόλις το είδα, 2ον θα ευχαριστιέμαι πολύ την βολτα μαζί του, 3ον ταξίδι και εκδρομή πάντα πίστευα ότι πρωτίστως πρέπει να γουστάρεις να το κάνεις και τιποτα άλλο (έχω περάσει 8 ώρες πάνω σε ένα GLX Καρδίτσα-Καρπενίση βλέπωντας και όλους τους παράπλευρους χωματόδρομους και το καταφθριστήθηκα ποσο μαλλον αυριο μεθαυριο με το γκουζι).
Το αποφασισα λοιπον και για μένα αυτή θεωρώ ιδανικότερη.
Καλή χρονιά σε όλους και να περνάτε όμορφα με υγεία...
281489

pipe_smoker
08/02/2013, 14:19
281489

ΠΑ-ΝΕ-ΜΟ-ΡΦΟ ! ! ! !:eek:

Κουκλί είναι! Καλορίζικο και να το χαρείς!

sapila racing
08/02/2013, 14:34
Σήμερα έχω αποφασίσει ότι η μηχανή που θα αγοράσω είναι το καινούργιο Moto Guzzi V7 stone 1ον γιατί το ερωτεύτηκα μόλις το είδα, 2ον θα ευχαριστιέμαι πολύ την βολτα μαζί του, 3ον ταξίδι και εκδρομή πάντα πίστευα ότι πρωτίστως πρέπει να γουστάρεις να το κάνεις και τιποτα άλλο (έχω περάσει 8 ώρες πάνω σε ένα GLX Καρδίτσα-Καρπενίση βλέπωντας και όλους τους παράπλευρους χωματόδρομους και το καταφθριστήθηκα ποσο μαλλον αυριο μεθαυριο με το γκουζι).
Το αποφασισα λοιπον και για μένα αυτή θεωρώ ιδανικότερη.
Καλή χρονιά σε όλους και να περνάτε όμορφα με υγεία...
281489

Eιναι πολύ όμορφο.
Εγώ θα έλεγα παντως να το κάνεις πρωτα μια βόλτα να δείς αν σου κάνει.
Δεν είναι σαν τα άλλα μηχανάκια και εκτός αυτού ισως σου φανεί 'λιγο' λόγω ιπποδύναμης.

Dkm
08/02/2013, 15:32
Eιναι πολύ όμορφο.
Εγώ θα έλεγα παντως να το κάνεις πρωτα μια βόλτα να δείς αν σου κάνει.
Δεν είναι σαν τα άλλα μηχανάκια και εκτός αυτού ισως σου φανεί 'λιγο' λόγω ιπποδύναμης.
Το έχω κάνει βόλτα και ξέρω οτι είναι ιδιαίτερο. Δε με απασχολεί η ταχύτητα και η γρηγοράδα οπότε η ιπποδύναμη του δε με απασχολεί αλλά η ροπή του είναι πολυ καλή ειδικά για μέσα στην Αθήνα που καλώς η κακώς (κακώς για μενα που θα ήθελα να ξεφεύγω πιο πολύ) θα κινούμε το 80% του χρόνου.
Άλλαξα λογική για την ταχύτητα στους δρόμους όταν κατασκέυασα ένα off road buggy. Απίστευτες ποσότητες αδρεναλίνης σε ελεγχόμενο περιβάλλον(χωράφι στο χωριό).Τα τελευταία χρόνια δεν έχω ξεπεράσει στο δρόμο τα 140χαω και αυτα σε εθνική και μάλιστα με "δυνατά" αυτοκίνητα και μηχανες.
Άρα αντιλαμβάνεσαι ότι είναι πλήρως συνηδητοποιημένη η επιλογή μου.

sapila racing
08/02/2013, 16:07
Το έχω κάνει βόλτα και ξέρω οτι είναι ιδιαίτερο.
.
.

OK, απλά αν καποιος δεν το έχει καβαλήσει δεν ξερει τι να περιμένει.
Βαλε φωτό οταν το πάρεις! :beer:

spyrakos35
08/02/2013, 17:02

μπράβο σου και καλορίζικο.... :beer:

Lioulios
08/02/2013, 23:30
Πνέμορφο το γκούζι . Μεγειές .

:beer:

irinia
09/02/2013, 07:35
ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΡΕΤΟ...............ΤΟ ΓΚΟΥΖΙ ΑΛΛΑ

Άν τό πάρει κάποιος,δέν παίρνει καί έναν μεγάλο μπελά σέ ότι άφορά τό θέμα ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ..??
Άγοράζουμε άπό μιά έταιρεία πού είναι μέ τό ένα πόδι στόν ΤΑΦΟ..??
Άπό μιά έταιρεία πού ήταν πολλά χρόνια σέ ΚΩΜΑ...??
Καί μένα μού άρεσε πολύ τό Μουλτιστράντα,έπίσης τό Τράιομφ άλλά ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ...??
Άγοράζουμε μέ γνώμονα τήν ΟΜΟΡΦΙΑ...??
ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ.............ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ είναι πρώτοι στό ντιζάϊν σέ αύτοκίνητα ,μοτό,μόδα κ.λ.π.....
ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ............ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ...??
Άν τό πάρω καί μού τά σπάει ..??
Άν μού χαλάει τή διάθεση καί τή τσέπη..??
Χθές διάβασα ότι ή BMW πέρασε πέρσυ τίς 180000 μονάδες
στό 1200GS σέ πωλήσεις κατέχοντας τήν πρώτη θέση
αύτό τό μοντέλλο στόν κόσμο....!!!
ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ...........ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΕΣΥ BMW.....!!!!
Eύχομαι στό φίλο μας,νά τό χαρεί τό μηχανάκι καί νά μήν τού τύχει τίποτε.
Προσωπικά έπειδή έχω δεθεί άπό παιδί μέ τόν Στήβ Μάκ Κουήν
θά προτιμούσα έκείνη τήν ήρωϊκή μοτό πού έκανε τό άλμα πάνω άπό
τά άγκαθωτά σύρματα στήν περίφημη τανία πού παρά λίγο νά μήν τελειώσει ΠΟΤΕ
έπειδή τό άλάνι ήθελε νά γυρίσει ό ίδιος τή σκηνή άλλά τού τό άπαγόρευε
ή έταιρεία πού τόν είχε άσφαλισμένο γιά τά γυρίσματα τής ταινίας.
Εύτυχώς πού ήταν τελικά φιλαράκι του ό στάντμαν πού έβαλαν καί
δέχτηκε νά τήν κάνει τή σκηνή ό φίλος.....

endopandou
09/02/2013, 08:25
ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΡΕΤΟ...............ΤΟ ΓΚΟΥΖΙ ΑΛΛΑ

Άν τό πάρει κάποιος,δέν παίρνει καί έναν μεγάλο μπελά σέ ότι άφορά τό θέμα ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ..??
Άγοράζουμε άπό μιά έταιρεία πού είναι μέ τό ένα πόδι στόν ΤΑΦΟ..??
Άπό μιά έταιρεία πού ήταν πολλά χρόνια σέ ΚΩΜΑ...??
Καί μένα μού άρεσε πολύ τό Μουλτιστράντα,έπίσης τό Τράιομφ άλλά ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ...??
Άγοράζουμε μέ γνώμονα τήν ΟΜΟΡΦΙΑ...??
ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ.............ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ είναι πρώτοι στό ντιζάϊν σέ αύτοκίνητα ,μοτό,μόδα κ.λ.π.....
ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ............ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ...??
Άν τό πάρω καί μού τά σπάει ..??
Άν μού χαλάει τή διάθεση καί τή τσέπη..??
Χθές διάβασα ότι ή BMW πέρασε πέρσυ τίς 180000 μονάδες
στό 1200GS σέ πωλήσεις κατέχοντας τήν πρώτη θέση
αύτό τό μοντέλλο στόν κόσμο....!!!
ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ...........ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΕΣΥ BMW.....!!!!
Eύχομαι στό φίλο μας,νά τό χαρεί τό μηχανάκι καί νά μήν τού τύχει τίποτε.
Προσωπικά έπειδή έχω δεθεί άπό παιδί μέ τόν Στήβ Μάκ Κουήν
θά προτιμούσα έκείνη τήν ήρωϊκή μοτό πού έκανε τό άλμα πάνω άπό
τά άγκαθωτά σύρματα στήν περίφημη τανία πού παρά λίγο νά μήν τελειώσει ΠΟΤΕ
έπειδή τό άλάνι ήθελε νά γυρίσει ό ίδιος τή σκηνή άλλά τού τό άπαγόρευε
ή έταιρεία πού τόν είχε άσφαλισμένο γιά τά γυρίσματα τής ταινίας.
Εύτυχώς πού ήταν τελικά φιλαράκι του ό στάντμαν πού έβαλαν καί
δέχτηκε νά τήν κάνει τή σκηνή ό φίλος.....

Ε μα φυσικά. Αλλο η γκάβλα και άλλο η ιδανική μοτο που ψάχνουμε στο θρέντ.

Κατά τα άλλα κούκλα το γκούτσι, αγρατζούνιστο να 'ναι. :beer:

paramedic
09/02/2013, 17:01
Ελα TERENS παραδέξου το ΔΕΝ πρόκειται να σου βρούμε ποτέ μηχανή που να σε καλύπτει. Εγω πάντως μετά απο πολύ ψάξιμο και εσωτερική αναζήτηση( τι θέλω και τι είμαι πρόθυμος να θυσιάσω) βρήκα την επόμενη μηχανή μου : ΚΤΜ ADVENTURE 950!!! Αρκεί να μαζέψω τα χρήματα χεχεχε.

Kepler Fun
10/02/2013, 10:03
Το Guzzi είναι πολύ όμορφο και ευκολοδήγητο.
Αλλά έχει δύο σοβαρά ελαττώματα κατ' εμέ (συγγνώμη κιόλας) :
1. Πλαστικό ρεζερβουάρ
2. Τραβάει σαν παπί (δικάβαλο το πήγα μέχρι την Χαλκίδα πριν κάνα χρόνο).

arisrodolivos
10/02/2013, 14:44
υπαρχει μια ειναι και την ξερουμε ολοι μην το ζοριζετε αλλο....

Lioulios
10/02/2013, 17:43
υπαρχει μια ειναι και την ξερουμε ολοι μην το ζοριζετε αλλο....

Ναι ,αλλά κανένας δεν μπορεί να το δεχτεί .

Dkm
11/02/2013, 14:15
Το Guzzi είναι πολύ όμορφο και ευκολοδήγητο.
Αλλά έχει δύο σοβαρά ελαττώματα κατ' εμέ (συγγνώμη κιόλας) :
1. Πλαστικό ρεζερβουάρ
2. Τραβάει σαν παπί (δικάβαλο το πήγα μέχρι την Χαλκίδα πριν κάνα χρόνο).
Φίλε μου το Guzzi δεν νομίζω οτι το stone έχει πλαστικό τεπόζιτο και κάπου είχα διαβάσει οτι άλλαξε απο το προηγούμενο μοντέλο, θα το παρέθετα αλλά δεν το βρίσκω. Θα ήθελα επίσης να προσθέσω απαντώντας και στον terens ότι δεν υπάρχει μηχάνημα που δεν χαλάει αλλά επειδή την αξιοπιστία την φοβόμουν και εγώ μιας και οι περισσότερες μηχανες που πωλουνταν τα προηγουμενα χρονια ήταν ιαπωνικες λόγω κυρίως της αξιοπιστιας διάβασα αρκετα για τυχόν θεματα και έκανα εγγραφή και στο φορουμ που έχουν οι κάτοχοι Guzzi για να διαβάσω για τυχον ζημιές. Ακόμα την εταιρία την εμπιστεύομαι γιατί την αγόρασε η PIAGIO και είναι το δευτερο v7 που βγαίνει και ο κινητήρας αυτός χρησιμοποιήται απο την Guzzi πολλά χρονια τώρα.΄
Κάτι τελευταίο και συγνώμη αν κουρασα με το μεγάλο μήνυμα.Δεν θέλω να υποστηρίξω το μοντέλο που θεωρώ ιδανικό αλλά αυτό ακριβώς γράφει το θέμα και όχι ποια είναι η καλύτερη μηχανή που θα έπρεπε να γράφει γιατί κάπου εκεί πηγε η κουβέντα. Τα παραπάνω τα γράφω πολύ φιλικά και χωρίς καμιά διάθεση ειρωνίας αλλά εγω ξεκίνησα να διαβάζω το θέμα για να δω άνθρωποι που αγαπουν τις μηχανές ποια θεωρουν ιδανική και το θέμα εξελίχθεικε στο ποια ειναι η καλύτερη για την εποχή που διανύουμε και κυρίως ποια θα ήταν η κατάλληλη μηχανή για τον φίλο terens.
Φιλικά:) και πολλές:beer:

nicksior
12/02/2013, 09:31
http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/90597.asp?pageprint=true

Γουστάρω κι εγώ !
Κάποια στιγμή πρέπει να ηρεμήσουμε απο τις τρεχάλες..
Λέω τώρα..
Αύριο όμως , αν το αγοράσω, μπορει να μου λείψουν τα αλόγατα.. (Κι έχω συνηθήσει σε μπόλικα).
Μπέρδεμα..
Πρέπει να έχω 5 -6 μοτο ανάλογα με την ευμετάβλητη διάθεσή μου..
όπερ άτοπο!
ή ΑΕΚ!
:cry:

irinia
12/02/2013, 19:57
http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/90597.asp?pageprint=true

Γουστάρω κι εγώ !
Κάποια στιγμή πρέπει να ηρεμήσουμε απο τις τρεχάλες..
Λέω τώρα..
Αύριο όμως , αν το αγοράσω, μπορει να μου λείψουν τα αλόγατα.. (Κι έχω συνηθήσει σε μπόλικα).
Μπέρδεμα..
Πρέπει να έχω 5 -6 μοτο ανάλογα με την ευμετάβλητη διάθεσή μου..
όπερ άτοπο!
ή ΑΕΚ!
:cry:

ΕΙΣΑΙ............ΜΕΣΑ ΣΤΟ

Μυαλό μου..........

irinia
15/02/2013, 20:17
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...............ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑΥΤΟ..??

http://www.mrbike.gr/website/Street/KTM-1190-Adventure-kai-1190-Adventure-R-2013.html

Lioulios
15/02/2013, 20:28

http://www.mrbike.gr/website/Street/KTM-1190-Adventure-kai-1190-Adventure-R-2013.html

Αυτό είναι κανονική μηχανή .

irinia
15/02/2013, 20:40
ΑΥΤΟ...??

http://www.triumphmotorcycles.gr/motorcycles/range/adventure/10280

pipe_smoker
15/02/2013, 20:54

ΑΥΤΟ...??

http://www.triumphmotorcycles.gr/motorcycles/range/adventure/10280

Άντε τσιμπήσαμε στο τυρί κλείσε τώρα και τη φάκα.

Τί έγινε? Τα κάμανε καμιά δοκιμή και τα γυρίσανε ζμπρώγνονταζ???:lol:

Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω την επιμονή στα 1.200 κυβικά (των εταιρειών εννοώ. Δεν το λέω για σένα.). Ωραία είναι και τα 2 πάντως.

Cpt. Haddock
16/02/2013, 07:53
Αφου μπηκατε στη φακα, για μενα καλυτερο ειναι αυτο: http://www.triumphmotorcycles.gr/motorcycles/range/adventure/tiger-1050/2013/tiger-sport

(το φετινο μοντελο)

Ichigo
16/02/2013, 11:10
Αφου μπηκατε στη φακα, για μενα καλυτερο ειναι αυτο: http://www.triumphmotorcycles.gr/motorcycles/range/adventure/tiger-1050/2013/tiger-sport

(το φετινο μοντελο)

Άμα πέσει στα 10000€ με τριπλέτα βαλίτσες εγώ θα το έπαιρνα πάντως! :smokin:

Cpt. Haddock
16/02/2013, 11:17
Άμα πέσει στα 10000€ με τριπλέτα βαλίτσες εγώ θα το έπαιρνα πάντως! :smokin:

Θα θελατε μηπως και καμια παστούλα? :smokin:

pipe_smoker
16/02/2013, 11:18

(το φετινο μοντελο)

Κι εμένα το 1050 μου αρέσει πολύ περισσότερο. Και το 800 να σου πω μια χαρά το βρίσκω με πιο off προσανατολισμό.

Όχι ότι το θεριό είναι άσχημο απλά τη μανία των 1.200 κυβικών δεν καταλαβαίνω. The bigger the better? Τι να πω:confused:

Η "φάκα" πήγαινε στο ότι για να πόσταρε ο τέρενς και να ζητάει γνώμες για κατιμάδες και θριάμβους ή έπαθε τροφική δηλητηρίαση από κανά μύδι κι έχει τίποτα παραισθήσεις ή μας κάνει πλάκα.:alien: