PDA

View Full Version : Ποια θεωρείτε την ιδανικότερη μοτό για βόλτα, ταξίδι και εκδρομή;

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 [7] 8

MikeG
22/02/2013, 19:12
Εσυ απο τον Μαιο Ιουνιο αν ολα πανε κατ'ευχην θα τα χασεις ολα αυτα και θα ευχεσαι να μη μου μιλαγες για το ΚΤΜ γιατι οταν το παρω θα πεσει βροχη ερωτησεων(αν και τα πιο πολλα μαλλον τα βρηκα). Απλα τωρα υπαρχει ενα διλλημα λογω της πτωσης των τιμων 950 η 990; Αστα εχω χασει τον υπνο μου με αυτο το ερωτημα χεχε. Μηπως να ξεκινησω τα ναρκωτικα και εγω;

950 από 2004 και μετά. ;)

pipe_smoker
22/02/2013, 19:23
950 από 2004 και μετά. ;)

Valure for money φάση κι έτσ'? Ή συντρέχει κάποιος άλλος λόγος? (Είναι πιο αξιόπιστο από το 990 ή δεν ξέρω γω τι)

MikeG
22/02/2013, 19:33
Valure for money φάση κι έτσ'? Ή συντρέχει κάποιος άλλος λόγος? (Είναι πιο αξιόπιστο από το 990 ή δεν ξέρω γω τι)

Θεωρώ ότι είναι καλύτερα στημένο από το 990, μπορείς να ρυθμίσεις πολύ πιο εύκολα το μείγμα σου & να κάνεις ότι θες, καλύτερες αναρτήσεις full ρυθμιζόμενες και το απλό, όχι μονο το S, πιο ψηλό το απλό 950 από το απλό 990, πιο όμορφο :D

LOUKILOUK
22/02/2013, 20:54
Θεωρώ ότι είναι καλύτερα στημένο από το 990, μπορείς να ρυθμίσεις πολύ πιο εύκολα το μείγμα σου & να κάνεις ότι θες, καλύτερες αναρτήσεις full ρυθμιζόμενες και το απλό, όχι μονο το S, πιο ψηλό το απλό 950 από το απλό 990, πιο όμορφο :D

Το καρμυλατέρ κάνει μια μικρή διαφορά, καίει λίγο λιγότερο και το 950 είναι λίγο ποιο άγριο και ποιο γρήγορο στις τελικές από το 990, για όποιον είναι ικανός να νοιώσει τέτοιες μκροδιαφορές...Και τα δύο ρυθμίζονται στο μείγμα, ανάλογα τα γούστα αλλά λίγοι εώς ελάχιστοι είναι αυτοί που θα το κάνουν μόνοι τους και για τα δύο μοντέλα...
ΚΑΜΙΑ διαφορά στην ρύθμιση των αναρτήσεων, πλήρως ρυθμιζόμενες ΟΛΕΣ...
Πιο όμορφο το 950;!!! υποκειμενικό και υπερβολικό θα έλεγα, μιας και είναι ακριβώς ίδια με διαφορές λιγότερες και από ομοζυγωτικά δίδυμα (λίγο στο ύψος και στους χρωματισμούς...δεν νομίζω ότι είναι κριτήριο επιλογής...)
Και φτάνουμε στην μοναδική ουσιαστική διαφορά το ύψος της σέλας...αν θεωρούμε εκ προοιμίου ότι ψηλότερο= καλύτερο τότε οκ...Καλύτερα όμως να το δούμε ποιο ανοιχτόμυαλα και ψύχραιμα, όπως το είδε και η ΚΤΜ το 2006 και αποφάσισε να το χαμηλώσει, κάτι λίγο, μη φανταστείς, αφήνωντάς το βέβαια και πάλι το ψηλότερο της κατηγορίας... ΑΝ λοιπόν είσαι πάνω από 1,80, αθλητικός και "χεράς" με τάσεις ξεκάθαρα χωμάτινες και ΧΡΗΜΑΤΑ να διαθέτεις για το τίμημα και την συντήρηση μιας χιλιάρας που θα λιώνεις στο χώμα, τα μονοπάτια, τα βουνά και τα ρυάκια μάλλον έχεις βρει το ταίρι σου...950...
Διαφορετικά αν είσαι από 1,70+ νορμάλ καθημερινός οδηγός με ταξιδιωτικές ανησυχίες που ξεφευγουν από τα όρια της ασφάλτου, χωρίς τρελές οδηγικές ικανότητες στο χώμα και χωρίς να μπορείς να ρισκάρεις πολύ λόγο οικονομικής στενότητας, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάρεις μια μηχανή που δεν φτάνεις να πατήσεις κάτω, δεν μπορείς να μανουβράρεις και να κάνεις λίγο πίσω και θα ψάχνεις σκαλάκι για κατέβεις με άνεση και ασφάλεια...Πας στο 990 και γουστάρεις μια χαρά μιας και είναι και καλύτερα στημένο για τον δρόμο (με άντίστοιχες δυσδιάκριτες διαφορές με του 950 στο χώμα ...)
Αυτά στη θεωρία...στην πραγματικότητα οι 2 παραπάνω τύποι που παρουσίασα έχουν ήδη κάνει την υπερβασή τους και έχουν αγοράσει κάτι που μάλλον δεν θα αξιοποιήσουν ποτέ 100% και θα μπορούσαν να αγοράσουν και κάτι υποδεέστερο και φτηνότερο για να κάνουν τα γούστα τους μια χαρά, αλλά έλα που είμαστε και ψώνια...
Σχετικά με το Τέρενς και το ερωτημά του θα μείνω μόνο στο θέμα "προτεραιότητες"...αυτές καθορίζουν τις επιλογές μας...και επειδή και σκύλος ολόκληρος και η πίτα χορτάτη, ή κάπως αντίθετα τεσπά, δεν γίνονται ή θα πας σε ένα λόουπροφάιλ Στρώμα 650 "τίμιο και εργατικό" ή στην άλλη άκρη βρίσκονται τα "γυαλιστερά" και ακριβά με χαρακτήρα όμως, όπως συνηθίσαμε να λέμε...διαλέγεις και παίρνεις ΑΦΟΥ πρώτα ρωτήσεις την τσέπη σου και την γυναίκα σου ενίοτε...
Αν είχα φράγκα δαγκωτό ΚΤΜ 1190...

υ.γ. Το θέμα 950 ή 990 το εξάντλησα λέμε...πάντα όμως θα κατέληγα το ποιο καλό "value for money" της αγοράς...για μένα ήταν τελικά 990...

DrBig
22/02/2013, 21:53
Εσυ απο τον Μαιο Ιουνιο αν ολα πανε κατ'ευχην θα τα χασεις ολα αυτα και θα ευχεσαι να μη μου μιλαγες για το ΚΤΜ γιατι οταν το παρω θα πεσει βροχη ερωτησεων(αν και τα πιο πολλα μαλλον τα βρηκα). Απλα τωρα υπαρχει ενα διλλημα λογω της πτωσης των τιμων 950 η 990; Αστα εχω χασει τον υπνο μου με αυτο το ερωτημα χεχε. Μηπως να ξεκινησω τα ναρκωτικα και εγω;

Τα συνιστω ανεπιφυλακτα :lol:

Σε σχεση με το διλημμα τωρα, και με την ελευση του τσαμπα TuneEcu, ο μονος λογος να προτιμησει κανεις το 950 (εκτος απο το κοστος) ειναι η μανουρα που απαιτει το 990 σε οτι εχει να κανει με τρομπα και φιλτρα βενζινης. Θες ενα ολοκληρο πρωινο να αλλαξεις φιλτρο πχ. Αυτο ειναι η αχχιλειος πτερνα του 990 σε σχεση με το 950, γιατι τα υπολοιπα ηλεκτρονικα του ψεκαστου δεν προκειται ποτε να παθουν τιποτα.

Η αγορα εχει ως εξης ,αν δεν κανω λαθος.
Τα 950 πανε στα 3-5, τα 06-08 990 πανε στα 5-7 και τα 09+ 990 πανε στα 7+
Αν υποθεσουμε οτι αυτα τα νουμερα ειναι πραγματικα και αναφερονται σε μηχανες με παρομοια χιλιομετρα, τοτε η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι δεν αξιζει κανεις να δωσει 1-2χιλ παραπανω για να παει απο καρμπυρατερ σε ψεκασμο. Δεν προκειται οδηγικα ποτε να απολαυσεις αυτην την χρηματικη διαφορα, με δεδομενο οτι τα καρμπυρατερ του 950 ειναι εξαιρετικα στην λειτουργια τους και το οτι σε γενικες γραμμες οι διαφορες ειναι τοσο μικρες που το μονο που εχει νοημα να προσεξεις ειναι η κατασταση της μηχανης και του εγκεφαλου του προηγουμενου ιδιοκτητη.

Προσωπικα θα επερνα το φτηνοτερο 950 που θα εβρισκα σε καλη κατασταση.
990 θα επερνα μονο αν ηθελα οπωσδηποτε ABS.

spyrakos35
22/02/2013, 22:12
αν γράψαμε 41 σελίδες για να καταλήξουμε σε ΚαΤιΜά, θα πηδηχτώ από το φόρουμ.....

:bawl:

christof40
22/02/2013, 22:41
εγω παντως μετα απο 41 σελιδες....αλλαξωπιστησα και ψαχνω για μεταχειρι v strom:eek::eek:
να παω σε γιατρο να το κοιταξω??

DrBig
22/02/2013, 22:51
εγω παντως μετα απο 41 σελιδες....αλλαξωπιστησα και ψαχνω για μεταχειρι v strom:eek::eek:

Εξαρταται απο το τι εψαχνες πριν...

christof40
22/02/2013, 22:56
Εξαρταται απο το τι εψαχνες πριν...

οτι και ο terens:lol::lol::lol:

akis_trevor
22/02/2013, 23:00
συμφωνα με αυτο: http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=132719&highlight=isle+of+man+tt εγω πιστευω οτι το κρυπτονακι πρεπει να μπει μεσα στις πρωτες επιλογες του φιλου...(το γαμ... που το γαμ... το θεμα):D

irinia
22/02/2013, 23:01
αν γράψαμε 41 σελίδες για να καταλήξουμε σε ΚαΤιΜά, θα πηδηχτώ από το φόρουμ.....

:bawl:

ΦΙΛΕ ΜΟΥ...............ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΟΣΧΟΛΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ

Κάποιοι άλλοι όμως είτε δέν θέλουν ή δέ μπορούν νά άσχολούνται,νά μή τό πώ άλλιώς.......
Πίστεψε με τό τελευταίο πού είχα στό μυαλό μου κάνοντας αύτήν τήν κουβέντα ήταν
τό πιό μηχανάκι θά μού πρότειναν οί συμφορμίστες......
Ή γκλαμουριά,τό δήθεν,οί ψευτοσίκ,οί χλεχλέδες,οί ντεμέκ καθωσπρέπει κ.λ.π....κ.λ.π.....
είναι μερικά άπό τά πράμματα πού προσπάθησα νά έκμαιεύσω περνώντας τα μέσα άπό τήν κουβέντα μας.....
ΑΛΛΑ,χλωμό τό βλέπω......τό άποτέλεσμα.
Πάντως εύχαριστώ όλους όσους έγραψαν τή γνώμη τους όμορφα,μέ είλικρίνεια κι άς μήν ήταν αύτό τό
ζητούμενο γιά μένα.
Έσύ πάντως έχεις ένα πολύ ώραίο μηχανάκι πού είναι άπό τά καλύτερα στό είδος.
Καλές βόλτες ΑΕΚΑΡΑ.......
Τήν Πέμπτη τό βράδυ,ήμουνα εύτυχισμένος.
Πώς νά μήν είμαι βλέποντας τόν ΣΑΡΑΝΤΑΡΗ Χουανφράν νά τούς διώχνει άπό τό γήπεδο..??
Γιατί ώς γνωστόν οί άνθρωποι δέν άντέχουν καί τήν ήττα έτσι πού τούς έμαθαν.
ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΘΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ...??
Μιά άθλια διοίκηση,μιά όμάδα πού παλεύει νά σωθεί καί ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΚΟΣΜΟΣ...!!!
Άν ήταν στή θέση μας ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΚΟΡΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ....!

ΥΓ. Ό Καράμπελας είναι γιά τά δύσκολα παιχνίδια,δέν παίζει μέ πεταμένους ........ΧΟ...ΧΟ...ΧΟ

irinia
22/02/2013, 23:06
συμφωνα με αυτο: http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=132719&highlight=isle+of+man+tt εγω πιστευω οτι το κρυπτονακι πρεπει να μπει μεσα στις πρωτες επιλογες του φιλου...(το γαμ... που το γαμ... το θεμα):D

ΔΕ ΓΑΜ@ΣΑΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.............ΤΙ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ..??

Έδώ χαλαροί είμαστε..........καί τέτοια θέλουμε.

irinia
22/02/2013, 23:08

ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ.............

Πλάκα....

DrBig
22/02/2013, 23:54
οτι και ο terens:lol::lol::lol:

Τοτε θες ψυχιατρο με ειδικευση στα suzuki

gefr
23/02/2013, 08:23
Εγώ πιστεύω οτι για όλες τις μετακινήσεις οι γκαζάτοι θέλουν σούπερσπορ, οι κατασταλαγμένοι αντβέντσουρ, οι σπορτίβ εντουράκια οι "μάγκες κυριλέ" Χάρλεϊ, οι "εκλεπτυσμένοι" BMW, οι συντηρητικοί VStrom ή Crossturer. Εγώ θέλω etrack και εσύ Vstrom. Άν αυτό είναι ευκαιρία να κράξουμε τους δήθεν, δεν ξέρω αν είναι και τόσο σωστό. Ο κάθε ένας παίζει ένα ρόλο στη ζωή του που κάποιοι άλλοι θα θεωρήσουν δήθεν, ή κάπως και θα τους ενοχλήσει. Άς κάνει ο καθένας το κέφι του αρκεί να μην κάθεται στο σβέρκο του γείτονά του και όλα καλά. Η κριτική του τί κάνει ο γείτονας και γιατί το κάνει, με έχει κουράσει.
Αυτά.

endopandou
23/02/2013, 08:59
Η κριτική του τί κάνει ο γείτονας και γιατί το κάνει, με έχει κουράσει.

Και ξανά... :beer:

irinia
23/02/2013, 09:24
Εγώ πιστεύω οτι για όλες τις μετακινήσεις οι γκαζάτοι θέλουν σούπερσπορ, οι κατασταλαγμένοι αντβέντσουρ, οι σπορτίβ εντουράκια οι "μάγκες κυριλέ" Χάρλεϊ, οι "εκλεπτυσμένοι" BMW, οι συντηρητικοί VStrom ή Crossturer. Εγώ θέλω etrack και εσύ Vstrom. Άν αυτό είναι ευκαιρία να κράξουμε τους δήθεν, δεν ξέρω αν είναι και τόσο σωστό. Ο κάθε ένας παίζει ένα ρόλο στη ζωή του που κάποιοι άλλοι θα θεωρήσουν δήθεν, ή κάπως και θα τους ενοχλήσει. Άς κάνει ο καθένας το κέφι του αρκεί να μην κάθεται στο σβέρκο του γείτονά του και όλα καλά. Η κριτική του τί κάνει ο γείτονας και γιατί το κάνει, με έχει κουράσει.
Αυτά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ..............

Νά είσαι...........κάπως ,καί νά μήν κάθεσαι στό σβέρκο όχι μόνον τού γείτονα
ΑΛΛΑ ............. ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ....!!!
Ό Πιλάτος έζησε πολλά χρόνια πρίν..........καί κρίθηκε άπό τήν ίστορία.

endopandou
23/02/2013, 09:27
Α! κουίζ είναι το θρεντ για να περνάει η ώρα.

Δώσε μας την απάντηση βρε Τέρενς να τελειώσει το σήριαλ.

Τέρενς στο 'χα πει! ;) Ωστόσο εξακολουθώ να διαφωνώ με αυτή τη λογική. Με τον τρόπο που το έκανες είναι σαν να λες σχεδόν τους πάντες μαλάκες. Αν οι προθέσεις σου ήταν αγνές και ήθελες να περάσεις γνώση συγνώμη αλλά απέτυχες. Άλλοι εντόπισαν την ουσία ακριβέστερα και μάλιστα δεν χρειάστηκε να βάλουν τόσο κόσμο να γράφει χωρίς να ξέρει ότι στην πραγματικότητα δεν ήθελες μοτοσακό αλλά έπαιζες :rolleyes:
Ένας απ' τους χρυσούς κανόνες για τα παιδιά λέει πως ''αν ένα παιδί ζει μέσα στην κριτική μαθαίνει να κατακρίνει''.
Εσύ που θα μπορούσες να ήσουν πατέρας πολλών εδώ θα έπρεπε να το ξέρεις και να κινηθείς διαφορετικά. Βοηθώντας στη γνώση δηλαδή και όχι κριτικάροντας όλη τη μοτοσικλετιστική κοινότητα για το που έφτασε όσα δίκια και να έχεις. Που έχεις δεν το συζητώ... Αυτή είναι η κοινωνία με τα στραβά και τα καλά της και καλά κάνει. Όποιος θέλει να βοηθήσει αφήνει το λιθαράκι του, όποιος δεν θέλει, μένει στο κοσκίνισμα.

Επι της ουσίας που υπάρχει παρ' αυτά... όποιος θέλει να κινηθεί ορθολογικά παίρνει κούτα cbf1000 με 6500. Όποιος θέλει απλά να κάνει το κομμάτι του παίρνει ότι γουστάρει σύμφωνα με την κατηγορία που ανήκει (βλέπε gerf) χωρίς να ψάχνει κουτές δικαιολογίες να πειστεί και να πείσει.

MG-KTiNoS
23/02/2013, 10:11
Επι της ουσίας που υπάρχει παρ' αυτά... όποιος θέλει να κινηθεί ορθολογικά παίρνει κούτα cbf1000 με 6500. Όποιος θέλει απλά να κάνει το κομμάτι του παίρνει ότι γουστάρει σύμφωνα με την κατηγορία που ανήκει (βλέπε gerf) χωρίς να ψάχνει κουτές δικαιολογίες να πειστεί και να πείσει.

Οι πιο πολλοί ότι τους καβλσει πάνε και παίρνουν...
Άσε που σου τα ζαλίζουν και πριν αλλά και μετά.

Πριν γιατί σε ρωτάνε να πάρω αυτό ?
-Όχι τους λες
και μετά πάνε και το πέρνουνε

Μετά γιατί αρχίζουν χάλασε έσπασε τώρα τι να κάνω ?
(τι το θελες το μοτο κρος στο Φάληρο?)
και παρτ 2 να πάρω κι ένα σκούτερ για κάθε μέρα να γλιτώσω λ7?
:p
-για αυτό απέχω απ όλα αυτά, αφού στην τελική ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ-
:alien::alien:

irinia
23/02/2013, 10:14
Τέρενς στο 'χα πει! ;) Ωστόσο εξακολουθώ να διαφωνώ με αυτή τη λογική. Με τον τρόπο που το έκανες είναι σαν να λες σχεδόν τους πάντες μαλάκες. Αν οι προθέσεις σου ήταν αγνές και ήθελες να περάσεις γνώση συγνώμη αλλά απέτυχες. Άλλοι εντόπισαν την ουσία ακριβέστερα και μάλιστα δεν χρειάστηκε να βάλουν τόσο κόσμο να γράφει χωρίς να ξέρει ότι στην πραγματικότητα δεν ήθελες μοτοσακό αλλά έπαιζες :rolleyes:
Ένας απ' τους χρυσούς κανόνες για τα παιδιά λέει πως ''αν ένα παιδί ζει μέσα στην κριτική μαθαίνει να κατακρίνει''.
Εσύ που θα μπορούσες να ήσουν πατέρας πολλών εδώ θα έπρεπε να το ξέρεις και να κινηθείς διαφορετικά. Βοηθώντας στη γνώση δηλαδή και όχι κριτικάροντας όλη τη μοτοσικλετιστική κοινότητα για το που έφτασε όσα δίκια και να έχεις. Που έχεις δεν το συζητώ... Αυτή είναι η κοινωνία με τα στραβά και τα καλά της και καλά κάνει. Όποιος θέλει να βοηθήσει αφήνει το λιθαράκι του, όποιος δεν θέλει, μένει στο κοσκίνισμα.

ΡΕ ΣΥ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ...??

Πρώτον -πρώτον τόν έαυτό μου δέν κατέκρινα..??
Έπίσης δέν θέλω νά κοροιδέψω κανέναν,ΝΑΙ θέλω νά πάρω μηχανάκι,
ΑΛΛΑ έπειδή σάς είδα νά έπικεντρώνεστε στό δέντρο καί όχι στό δάσος
ΕΓΡΑΨΑ αύτά πού έγραψα.......
Δέν εύχαρίστησα πρίν άπό 2-3 πόστ όλους αύτούς πού μού έγραψαν ΜΟΝΟ
τή γνώμη τους γιά μηχανάκι...??
ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΚΟΣ...............δέν μέ κρίνεις καλά.
Τό πληκτρολόγιο άλλοιώνει πολλά πράμματα,όμως πόσα νά γράψω..??
Μηχανάκια βρήκα πολλά,καί φτηνά έγώ δέν σάς έγραψα γιά τίς νέες τιμές Χόντα
στά ψιλά γράμματα τού site...??
Τί σέ ένοχλεί τόσο..??
Πού ή μηχανή έπαψε πιά νά είναι τρόπος ζωής καί έγινε μέσον γκλαμουριάς...???
Ή πού τό δήθεν πλέον, βρωμάει τό χνώτο του άπό τήν πείνα..??
Άναρωτήθηκες άν όλη αύτή ή ίστορία έκτός άπό τούς σωστούς άνθρώπους πού όντως
έχασαν τό είσόδημα τους καί βρέθηκαν ξεκρέμαστοι,περιελάμβανε καί όλους αύτούς
πού προτιμούσαν νά άγοράσουν δίλιτρο άντί γιά σπίτι...??
Μήπως αύτούς πού άγόραζαν τριόροφα χωρίς νά έχουν τά οίκονομικά έχέγγυα..??
Αύτούς πού παρίσταναν τούς έπιχειρηματίες άγρότες πού περίμεναν τίς έπιχορηγήσεις
δίνοντας έντολές άπό τό κινητό στούς Άλβανούς πότε θά ραντίσουν,θά όργώσουν,καί πότε
θά βάλουν μπρός τήν ήλεκτρική άντλία γιά πότισμα...??
Έχεις δεί τί έγινε στήν έπαρχία...??
ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΡΙΟΡΟΦΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ....!!
Δέ νοιώθεις ΕΣΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΛΑΚΑΣ.................γιά όλα αύτά πού ύφίστασαι
άν δέν έφαγες έστω ένα κοκκαλάκι....??
Άν δέν έγλυψες έστω έναν πολιτικό νά σέ βολέψει σέ κάποιο δήμο ή τό δημόσιο..??
Συσχέτισε αύτά πού σού γράφω μέ τά γυαλιστερά μηχανάκια καί άναλογίσου πόσο κορόϊδο
ήσουνα άν δέν άγόρασες καί σύ ένα όταν σού έπαιρναν τηλέφωνο στίς 12 τό βράδυ νά σού
άναγγείλουν ότι εγκρίθηκε τό δάνειο πού δέ ζήτησες γιά νά πάς διακοπές ......!!!!!
Θά κράζω όσο ΘΕΛΩ, γιατί είμαι άπό τούς μαλάκες πού ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΝΕ.
Άπό τά κορόϊδα πού δέν παρακάλεσαν κανέναν,άλλά άπό αύτούς πού είδαν τό είσόδημα τους
νά καταρρέει έπειδή ΠΟΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΛΑΜΟΓΙΑ, ή άντε άς πούμε ότι παρασύρθηκαν
άπό τόν άκρατο καταναλωτισμό καί βγάλανε γούστα πού πληρώνω έγώ τώρα.

ΕΣΥ άπό ποιά μεριά είσαι γιά νάχουμε καί καλό ρώτημα...??
Άπό τών πολλών πού έφαγαν ήπιαν καί δέ λένε άκόμα νά άποχωριστούνε
τίς άστραφτερές Μερσεντές τους πού χρωστάνε καί τίς 4 ρόδες,
ή άπό τών λίγων κορόϊδων μαζί μου..??
Καί πρόσεχε μή μού άπαντήσεις...........
Ο ΟΦΙΣ ΜΕ ΗΠΑΤΗΣΕ

pipe_smoker
23/02/2013, 10:20

Ρε συ endo γιατί δηλαδή να αποτελούν ορθολογική επιλογή το κούτα cbf1000 με 6500 και το vstrom? Το ξαναείπα και πιο πριν. Ο τίτλος του νήματος είναι τόσο (μα τόσο) γενικός που αφήνει απ'έξω μόνο σκουτερόπαπα και αγωνιάρικα. Βόλτα ταξίδι κι εκδρομή δε σημαίνει το ίδιο πράγμα για όλους! Δεν κάνουν όλοι τις ίδιες βόλτες, τα ίδια ταξίδια και τις ίδιες εκδρομές. Και χίλιες φορές να το γράψουμε κάποιοι δεν πρόκειται να το καταλάβουν. Όποιος πάρει δηλαδή κάτι άλλο εκτός από τα δύο προαναφερθέντα δεν κινείται με βάση τη λογική? Όταν λέμε λογική τί εννοούμε? Excel εγκέφαλους που τα βάζουν όλα κάτω και βρίσκουν cost benefit ratio? Το ένα θα σπάσει το άλλο θα χαλάσει το άλλο πουλάει μούρη το άλλο πουλάει καβούρι. Ποιό είναι το ορθολογικό? Το vstrom:moutza: Το ορθολογικό είναι συγκοινωνίες. Πάρε τρένο που είπε κι ο Δούκας κάμποσες σελίδες πιο πριν αν θυμάμαι καλά. Και δεν κινδυνεύεις να σε πατήσει και καμιά νταλίκα.

Συμφωνώ με το 90% των ποστ σου και οι μούντζες και το έντονο ύφος δεν πάνε σε σένα φυσικά.

Πάω να πάρω το μη ορθολογικό μπουρδέλο μου να κάνω καμιά βόλτα γιατί θα λάλήσω μου φαίνεται πρωινιάτικα εδώ μέσα.

endopandou
23/02/2013, 10:36
Ορθολογικό βάση εποχής ρε πάιπ. Κατά τα άλλα αυτά που συζητάμε είναι παιχνίδια. Υπο αυτό το πρίσμα κανένα δεν είναι ορθολογικό.
Για φαντάσου να διαβάσει το θρέντ κάποιος που δεν βγάζει το μήνα και δεν ξέρει τι θα δώσει στα παιδιά του να φάνε. Ρε τι συζητούν οι Μαλάκες γαμώ την κοινωνική αλληλεγγύη μας θα πει.

Τέρενς δεν προλαβαίνω να γράψω τώρα αλλά ΔΙΚΑΙΟΣ δεν ήμουν και δεν θα είμαι ποτέ (αυτό δεν σημαίνει πως δεν το επιδιώκω...). Μεγάλη κουβέντα φίλε μου και θέλει προσοχή στην προσέγγιση.
Στο όνομά της δικαιοσύνης έχει γ@μίσει η μισή ανθρωπότητα την άλλη μισή ανά τους αιώνες.

gefr
23/02/2013, 11:20
ΡΕ ΣΥ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ...??

Ρέ σύ, μου θυμίζεις ένα κολητό μου τόσο μα τόοοοσο πολύ! Το πρόβλημά μου με σάς τους ηθικολόγους είναι οτι τελικά κάθεστε στη γωνία και μοιρολγείτε, αντί να κάνετε το λίγο που θα μπορούσατε. Γιατί κάπου έχετε απελπιστεί, παραιτηθεί από την προσπάθεια. Εγώ στον εαυτό μου έχω παρατηρήσει οτι όσο περισσότερο συζητάω κάτι, στο τέλος δεν το κάνω γιατί ξεφουσκώνει. Ενώ όταν δεν το πολυσυζητάω, μαζεύω δυνάμεις και το κάνω αθόρυβα. Λοιπόν ας αφήσουμε την μεμψιμοιρία και βούρ, ότι μπορεί ο καθένας από το πόστο του και με ότι δυνάμεις έχει μαζί με τους δίπλα μας. Και η συλλογικότητα είναι μεγάλη δύναμη.
Γειά χαρά.

endopandou
23/02/2013, 16:28
Μάλλον δεν γίνομαι κατανοητός όταν παρατηρώ πως είναι λάθος να κατηγορούμε την κοινωνία κι ας έχουμε τα δίκια μας ε; :hmm:

Δεν διαβάζω κανέναν! Ανταλλάσσω απόψεις.

irinia
23/02/2013, 20:55
Ρέ σύ, μου θυμίζεις ένα κολητό μου τόσο μα τόοοοσο πολύ! Το πρόβλημά μου με σάς τους ηθικολόγους είναι οτι τελικά κάθεστε στη γωνία και μοιρολγείτε, αντί να κάνετε το λίγο που θα μπορούσατε. Γιατί κάπου έχετε απελπιστεί, παραιτηθεί από την προσπάθεια. Εγώ στον εαυτό μου έχω παρατηρήσει οτι όσο περισσότερο συζητάω κάτι, στο τέλος δεν το κάνω γιατί ξεφουσκώνει. Ενώ όταν δεν το πολυσυζητάω, μαζεύω δυνάμεις και το κάνω αθόρυβα. Λοιπόν ας αφήσουμε την μεμψιμοιρία και βούρ, ότι μπορεί ο καθένας από το πόστο του και με ότι δυνάμεις έχει μαζί με τους δίπλα μας. Και η συλλογικότητα είναι μεγάλη δύναμη.
Γειά χαρά.

ΚΑΙ ΣΥ ΜΕ ΑΔΙΚΕΙΣ.............

Τί σέ κάνει νά πιστεύεις ότι έπειδή γράφω έδώ μέσα δέν έκανα ή δέν κάνω τόν άγώνα μου
έστω καί μετά άπό τόσα χρόνια καί τόσες φάπες πού έφαγα στή ζωή..??
Έντάξει βρίσε όσο θές ..............άλλά ήθικολόγος..??:bawl:

irinia
23/02/2013, 20:59
Μάλλον δεν γίνομαι κατανοητός όταν παρατηρώ πως είναι λάθος να κατηγορούμε την κοινωνία κι ας έχουμε τα δίκια μας ε; :hmm:

Δεν διαβάζω κανέναν! Ανταλλάσσω απόψεις.

ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΩΡΑ....??

Μήπως περισσεύει ό έγωϊσμός...???
Έξήγησε μου πώς είναι δυνατόν νά άνταλλάξεις άπόψεις ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ....!!!
Μπάς καί κάνουμε σάν τούς πολιτικούς στήν τηλεόραση πού μιλάνε καί λένε τά δικά τους
χωρίς κάν νά άκούνε τόν δίπλα τους..??

endopandou
24/02/2013, 08:58
....

Διαβάζω τον λύκο και τον Savater φίλε μου. Με εσένα ανταλλάσσω απόψεις. Το ''με διαβάζεις'' παραπέμπει σε κάτι συγγραφικό ή δημοσιογραφικό. Ή απλά σε έπαρση.

faraway
24/02/2013, 09:06
Πάντως αν δεν καταλήγετε κάπου σχετικά με την ιδανικότερη ...μπλα,μπλα,μπλα

για αυτήν τη περίπτωση υπάρχουν και τα ΚΤΕΛ . :uplate::cry:

Σε πάνε παντού , οικονομικότερα , και κάνεις και νέες φιλίες . :lol::lol:

paramedic
24/02/2013, 10:52
Πάντως αν δεν καταλήγετε κάπου σχετικά με την ιδανικότερη ...μπλα,μπλα,μπλα

για αυτήν τη περίπτωση υπάρχουν και τα ΚΤΕΛ . :uplate::cry:

Σε πάνε παντού , οικονομικότερα , και κάνεις και νέες φιλίες . :lol::lol:
Και κουβαλάς και ενα σωρό κούτες κλπ και αμα λάχει ανοίγεις και χλαπακιάζεις το τάπερ με τα κεφτεδάκια τίγκα στο σκόρδο αν θες να έχεις άπλα σε ακτίνα 5 θέσεων τουλάχιστον(θείτσα mode και έτσι). Αν και τώρα τελευταία είναι πολύ ανταγωνιστικές οι τιμές του τρένου που έχει και παραπάνω καλά.

Greg61
24/02/2013, 12:31
Είπα να γράψω εγώ το πόστ #630 αυτής της συζήτησης... έτσι, για νά' χαμε να λέγαμε δηλαδή...

Έχω μάθει στην πενηνταφεύγα ζωή μου μέχρι τώρα, απο τα στόματα που εύχονται και γενικώς μιλούν, να προτιμώ τα χέρια που πράττουν.
Έτσι και με τις μηχανές: Απο τους καβαλλάρηδες του πληκτρολογίου, προτιμώ τους μοτοσυκλετιστές που καίνε βενζίνες και γράφουν χιλιόμετρα.

Αντί ο πατριώτης μου ο Irinia να προβληματίζεται για το επόμενο μηχανάκι που του κάνει, προτείνω να οργανωθούμε οι άνω των πενήντα (διότι εμείς όντως δέν έχουμε πλέον μπροστά μας πολλά μοτοχρόνια ακόμα) και ειδικότερα οι συνταξιούχοι με μεγάλα παιδιά, και ν' αρχίσουμε να φεύγουμε σε ομαδικά ταξιδάκια, σάν αυτά που ονειρευόμασταν όταν ήμασταν παιδιά και που, ίσως αρκετοί απο εμάς, δέν τα έχουμε πραγματοποιήσει όπως τα ονειρευόμασταν τότε.

Εγώ θα συμμετέχω με το ταπεινό μου χορνετάκι που οι περισσότεροι γνωρίζετε, το οποίο έκλεισε αισίως τα 9 χρόνια και πέρασε τις 150.000 χιλιόμετρα.
Terens, άνοιξε σχετικό νήμα, ή πές μου πού και πότε θέλεις να βρεθούμε για να φύγουμε, και για πόσες μέρες.
Το πού θα πάμε, δέν έχει σημασία για μένα. Το αφήνω στην κρίση σου.
Σημασία έχει το να φύγουμε. Τώρα που μπορούμε.

Ichigo
24/02/2013, 12:34
Είπα να γράψω εγώ το πόστ #630 αυτής της συζήτησης... έτσι, για νά' χαμε να λέγαμε δηλαδή...

Έχω μάθει στην πενηνταφεύγα ζωή μου μέχρι τώρα, απο τα στόματα που εύχονται και γενικώς μιλούν, να προτιμώ τα χέρια που πράττουν.
Έτσι και με τις μηχανές: Απο τους καβαλλάρηδες του πληκτρολογίου, προτιμώ τους μοτοσυκλετιστές που καίνε βενζίνες και γράφουν χιλιόμετρα.

Αντί ο πατριώτης μου ο Irinia να προβληματίζεται για το επόμενο μηχανάκι που του κάνει, προτείνω να οργανωθούμε οι άνω των πενήντα (διότι εμείς όντως δέν έχουμε πλέον μπροστά μας πολλά μοτοχρόνια ακόμα) και ειδικότερα οι συνταξιούχοι με μεγάλα παιδιά, και ν' αρχίσουμε να φεύγουμε σε ομαδικά ταξιδάκια, σάν αυτά που ονειρευόμασταν όταν ήμασταν παιδιά και που, ίσως αρκετοί απο εμάς, δέν τα έχουμε πραγματοποιήσει όπως τα ονειρευόμασταν τότε.

Εγώ θα συμμετέχω με το ταπεινό μου χορνετάκι που οι περισσότεροι γνωρίζετε, το οποίο έκλεισε αισίως τα 9 χρόνια και πέρασε τις 150.000 χιλιόμετρα.
Terens, άνοιξε σχετικό νήμα, ή πές μου πού και πότε θέλεις να βρεθούμε για να φύγουμε, και για πόσες μέρες.

Α γεια σου!!! :beer:

irinia
24/02/2013, 13:08
Διαβάζω τον λύκο και τον Savater φίλε μου. Με εσένα ανταλλάσσω απόψεις. Το ''με διαβάζεις'' παραπέμπει σε κάτι συγγραφικό ή δημοσιογραφικό. Ή απλά σε έπαρση.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ...............ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ

Προσωπικά τό έγραψα γιά νά παραπονεθώ πώς λές ότι θές ,χωρίς νά ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ έτσι άπλά τόν άλλον.
Άν νομίζεις ότι μπορείς νά κουβεντιάζεις ή νά άνταλλάσσεις άπόψεις χωρίς νά ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ τί λέει
ό άλλος, πές μου πώς τό κάνεις :lol:γιατί μού φαίνεται πολύ μαγικό:bawl:
Δέν ξέρω είλικρινά ποιός διακατέχεται άπό έπαρση ή νοιώθει ότι κάποια μύγα τόν τσίμπησε.......
Έν πάσει περιπτώσει ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ,έγραψα τή λέξη ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ, γιατί μέ αύτά πού άπάντησες είναι
όντως σάν νά μή διάβασες......
Σέ όλη μου τή ζωή μού πρότειναν άρκετές φορές καρέκλα, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗ ΔΕΧΤΗΚΑ, άκριβώς γιαυτό
τό λόγο,γιατί πίστευα ότι πιθανόν νά μέ έκανε νά βλέπω τούς άλλους μέ ΕΠΑΡΣΗ.
Έρχεσαι τώρα έσύ κι άντί νά λέμε γιά τό θέμα μας,κάνεις τήν τρίχα ΤΡΙΧΙΑ, καί φαντάζεσαι ότι έχεις
άπέναντι σου έναν Ναπολέωντα......!!!
ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ...............
Έναν άπλό άνθρωπο έχεις άπέναντι σου πού σού διαμαρτυρήθηκε ότι γιά νά πείς τήν άποψη σου
πρέπει πρώτα νά τόν ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ,καί μετά πές ότι θές......
ΤΕΛΟΣ....
Συνεχίζουμε άν θέλεις στό θέμα μας,έλεύθερα.........καί πολλά είπα.

irinia
24/02/2013, 13:12

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ....................ΜΑΛΙΣΤΑ

Ούτε μένα μέ νοιάζει πού.......
Όντως μετράμε άνάποδα.......
Ποιός είσαι όμως έσύ..??
Ποιός..??

pipe_smoker
24/02/2013, 13:15
ΠΡΟΦΑΝΩΣ...............ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ

Καλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

...άντί νά λέμε γιά τό θέμα μας...

...Συνεχίζουμε άν θέλεις στό θέμα μας...

Το οποίο είπαμε είναι??

orbital
24/02/2013, 21:51
Όταν πάντως με βασάνιζε το ίδιο ερώτημα, η απάντηση που έδωσα ήταν το SMT w/ ABS.

Ήθελα να συνεχίσω να κάνω τις σβέλτες βόλτες μου, να παίρνω τις στροφές μου και φυσικά ένα ταξιδάκι το χρόνο >2000Κm (πάντα με αποσκευές & συνήθως με συνοδηγό). Έχοντας μεγαλώσει πια, αυτο το τελευταίο με το Ζ750 είχε αρχίσει να γίνεται βάσανο... μεγάλο...

Στο διαταύτα, σχεδόν ένα χρόνο μετά δεν έχω μετανιώσει ούτε στιγμή. Το μηχανάκι για στροφιλίκι έιναι άψογα στημένο με φρενάρες & φοβερή εκρηκτικότητα. Αναρωτιέσαι αν πρέπει να πηγαίνεις στις δύο ρόδες ή στη μία... Και αν στη μία, σε ποια; Στο ταξίδι προσφέρει ικανοποιητική προστασία από τον αέρα σε τουριστικούς ρυθμούς (~140km/h). Με την treveler ζελατίνα φαντάζομαι θα είναι πολύ καλύτερα, αλλά επειδή αισθητικά με ξενέρωνει έχει μείνει στην αποθήκη. Η συνεπιβάτης βασίλισα. 3000Km σε μία εβδομάδα (καμια 300αρια σε χωματόδρομο) αδιαμαρτήρητα. Παίζει και αναπτήρας για να φορτίζεις το GPS (αχρηστο βέβαια άν το GPS σου ειναι tomtom). Κάγκελα & βαλίτσες αλουμινίου (έφαγαν πολύ νερό & δεν έμπασαν) μπαίνουν χωρίς υπερβολη σε 2-3 λέπτα. Για τις φρενάρες είπα; Είπα αλλά θα ξαναπώ. Δυο φορές μας σώσαν στην Β Αλβανία όπου τα αυτοκίνητα μπορούν να έρθουν πάνω σου από οποιαδήποτε απο τις 360μοιρες γύρω σου... χωρίς λόγο.

Υπάρχουν βέβαια και δύο τρία πραγματάκια που με χαλάνε. Παραβλέπω το ότι το διπλό σταντ δεν είναι στο στανταρντ εξοπλισμό μιας και αυτό διορθώνεται... είναι δυνατόν Τ και να μην έχει δείκτη βενζίνης; Ειδικά με αυτονομία που είναι για γέλια (~220Km για ρεζέρβα)! Και αν αποφασίσεις να του πιεις το αίμα, γίνεται για κλάματα (~170Km για ρεζέρβα)!!! Α, και ζέστα... πολύ ζέστα. Στο ρελαντί αρχίζει το βεντιλατέρ μετα από 15 sec και ας είσαι σε θερμοκρασία περιβάλλοντος 15 βαθμών.

Παρολά αυτά, αν έχεις ελαφροταξιδιάρικες παράλληλα με βαρύκαγκούρικες ανησυχίες, κάτι τέτοια σε απασχολούν όταν είσαι με τις παντόφλες στον καναπέ σου και γράφεις σε φόρουμζ. Διζ αρ μαη του σεντς τζεντλεμεν.

ΥΓ σορρυ αν είμαι λίγο υπερβολικός στην περιγραφή μου, αλλά Οκ μετα από 8 χρόνια με το Ζ το SMT σου φαίνεται enterprise

irinia
24/02/2013, 22:01
ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕΣ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΟΥ..........

Τόσα λίγα μηνύματα σέ τόσα πολλά χρόνια.
Κάπως έτσι τά περίμενα γιά τά άντίστοιχα μηχανάκια......
Καλές βόλτες μέ ύγεία..........

orbital
24/02/2013, 22:42
Τόσα λίγα μηνύματα σέ τόσα πολλά χρόνια.

Δε μπορείς να πεις, παίζω στα ίσια τον Καραμανλή το νεότερο! :)

Πολλά και καλά χιλιόμετρα και σε σένα :beer:

bikerted
25/02/2013, 12:20
Έχει ειπωθεί πολλάκις αλλά δεν έχει ακουσθεί αρκετα.......

Η καλύτερη μηχανή είναι αυτή που έχεις!!!!!

Από 'κει και πέρα αν παίξει κανα τζοκερ κανα λοττο ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων μ΄ένα φίλο που το κουβεντιάζαμε καταλήξαμε σε 6 (έξι) διαφορετικές!!!!!

irinia
26/02/2013, 06:42
Έχει ειπωθεί πολλάκις αλλά δεν έχει ακουσθεί αρκετα.......

Η καλύτερη μηχανή είναι αυτή που έχεις!!!!!

Από 'κει και πέρα αν παίξει κανα τζοκερ κανα λοττο ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων μ΄ένα φίλο που το κουβεντιάζαμε καταλήξαμε σε 6 (έξι) διαφορετικές!!!!!

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ...........ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ

Άπό αύτές πού είπατε μέ τόν φίλο.
Δέν είναι πάντα τό καλύτερο, τό άκριβότερο.
Προσωπικά δέν θά διάλεγα Φερράρι ή Μπουγκάττι.
Ίμπρέζα ή EVO θά έπαιρνα .
Έτσι κι άλλιώς αύτό είναι καί ένα άπό τά
ζητούμενα έδώ μέσα.......

TROOPER
26/02/2013, 09:26
.........
Ίμπρέζα ή EVO θά έπαιρνα ........

α μπραβο!!!!

κατι απλο, καθημερινο και αντιγκλαμορους ρε παιδι μου !!!!

:lol::lol::lol:

spyrakos35
26/02/2013, 09:44
α μπραβο!!!!

κατι απλο, καθημερινο και αντιγκλαμορους ρε παιδι μου !!!!

:lol::lol::lol:

και οικογενειακό!!!!!!!!!!!!!

Greg61
26/02/2013, 09:55
Ίμπρέζα ή EVO θά έπαιρνα .

Νικόλα...
Άσε τις αμπελοφιλοσοφίες!
Ιδού το επόμενό σου τουριστικό όχημα. (http://www.toyota.co.uk/bv/CC2/LCV8/landing/images/LCV8Hero.jpg)
Μέχρι να το πάρεις όμως, ξεκίνα και φεύγα απ' το σπίτι κι απ' το πληκτρολόγιο. Με ό,τι έχεις!

...και με την ευκαιρία, αρχές Μαρτίου σχεδιάζω τουριστική μοτοβόλτα:
1η μέρα: Αθήνα - Μεσολόγγι.
2η μέρα: Μεσολόγγι - Πρέβεζα - Άρτα.
3η μέρα: Άρτα - Γιάννενα - Καστοριά.
4η μέρα: Καστοριά - Πρέσπες - Φλώρινα - Έδεσσα - Θεσσαλονίκη.
5η μέρα: Θεσσαλονίκη - Αθήνα.

Τις μέρες 2η και 3η σχεδιάστηκε περιήγηση - επίσκεψη στα ορεινά χωριά των περιοχών.
Έρχεσαι;

irinia
26/02/2013, 10:25
και οικογενειακό!!!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΕ ΑΕΚΑΡΑ.................

Ύποθέτω ότι κάνεις χιούμορ καλαπροαίρετο.
Διότι μέ τόν φίλο παραπάνω είπαμε τί θά κάναμε
άν κερδίζαμε 2-3 μύρρια..!!
ΟΝΕΙΡΑ..........
Μή μού πείς έσύ ότι θά πήγαινες γιά Χιουντάϊ στέϊσιον...??
Δέν άνέφερα τυχαία τό Σουμπαρού,είναι ένα αύτοκίνητο
μέ 4 πόρτες πού αύτή τή στιγμή άν έχεις 10 χιλιάρικα θά τό βρείς,
χωρίς νά χρειάζεται τό λόττο.
Πάς καί βόλτα ,πάς καί στό βουνό, ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ...!!
Κί όσο παράξενο καί νά σού φαίνεται είναι πολύ πιό οίκογενειακό
άπό κάτι τρίθυρα γκόλφ κ.λ.π......
Τά ράσσα κάνουν τόν παππά..??

sniper
26/02/2013, 10:28
Τελικά καταλήξαμε κάπου;

Sapadak
26/02/2013, 10:30
Τελικά καταλήξαμε κάπου;

Ναι

Στο ιδανικό οικογενιακό αυτοκινητο :lol: :lol:

DrBig
26/02/2013, 10:43
Νικόλα...
Ιδού το επόμενό σου τουριστικό όχημα. (http://www.toyota.co.uk/bv/CC2/LCV8/landing/images/LCV8Hero.jpg)

Αν του αφαιρεσεις το 'V' γινεται αυτοματως και το ιδανικο μηχανακι.

Greg61
26/02/2013, 10:59
...άν κερδίζαμε 2-3 μύρρια..!!
ΟΝΕΙΡΑ..........
Μή μού πείς έσύ ότι θά πήγαινες γιά Χιουντάϊ στέϊσιον...??
Μα... κι εγώ όνειρα κάνω!
Και δέν είναι Χιουντάϊ... για ξαναδές το! (http://www.toyota.co.uk/bv/CC2/LCV8/landing/images/LCV8Hero.jpg)

Ρε, στην πενθήμερη (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=132362&page=33&p=2291805&viewfull=1#post2291805) θα έρθεις;

Σαφώς και είμαι καλοπροαίρετος... και για την πενθήμερη, ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ! Εγώ θα την κάνω, μάλλον μόνος απ' ότι βλέπω, ως συνήθως...

irinia
26/02/2013, 11:06
Νικόλα...
Μέχρι να το πάρεις όμως, ξεκίνα και φεύγα απ' το σπίτι κι απ' το πληκτρολόγιο. Με ό,τι έχεις!

...και με την ευκαιρία, αρχές Μαρτίου σχεδιάζω τουριστική μοτοβόλτα:
1η μέρα: Αθήνα - Μεσολόγγι.
2η μέρα: Μεσολόγγι - Πρέβεζα - Άρτα.
3η μέρα: Άρτα - Γιάννενα - Καστοριά.
4η μέρα: Καστοριά - Πρέσπες - Φλώρινα - Έδεσσα - Θεσσαλονίκη.
5η μέρα: Θεσσαλονίκη - Αθήνα.

Τις μέρες 2η και 3η σχεδιάστηκε περιήγηση - επίσκεψη στα ορεινά χωριά των περιοχών.
Έρχεσαι;

ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ...??

Έκτός άν μέ δεχτείς μέ τό αύτοκίνητο,άν είναι Σαββατοκύριακο τό κουβεντιάζουμε.
Τά μέρη τά ξέρω καλά ,έχω πάει πολλές φορές στά όρεινά Καστοριάς,Φλώρινας
καί Πρέσπες.....
Άρχές Μαρτίου μέ μοτό μπορεί νά βρείς πάγους καί χιόνια στά όρεινά.
Δέν θά είναι εύχάριστη ή διαδρομή μέ μοτό.
Αύτή είναι έκδρομή Μαϊου τουλάχιστον.
Παρότι κυκλοφορώ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ,χειμώνα καλοκαίρι μέ μοτό,θεωρώ πώς
ή έκδρομή πρέπει νά είναι άπόλαυση καί όχι τυρρανία καί μαζοχιστική τελετή.
Σού μιλάει ένας άνθρωπος πού πηγαινοερχότανε Θεσσαλονίκη - Χαλκηδώνα
καμμιά τριανταριά χρόνια,μέ Άξιό μέ -6 τό πρωϊ στίς 7 ή ώρα,παγωνιά καί Βαρδάρη.
Στή βόλτα όμως πιστεύω ότι ή μοτό είδικά άν κουβαλάς καί τή σύντροφο σου
πού δέ χρωστάει τίποτε γιά τήν τρέλλα σου,ότι πρέπει νά είναι άπόλαυση.
Άλλο νά φύγεις καί νά σού χαλάσει στήν πορεία,άλλά αύτά τά χωριά πού λές
τά έχω περάσει άπειρες φορές,κάθε χρόνο μέχρι ό σκύλος στό Νυμφαίο έγινε
κολλητάρι μου, ΟΜΩΣ πάντα μέ αύτοκίνητο τέτοιες έποχές.
Ή φύση τό χειμώνα είναι φανταστική,θέλει προσοχή ό παγετός σέ κάποια όρεινά,
άκόμα πιό ώραία είναι τήν άνοιξη μετά άπό τίς άρχές Μαϊου....!!!
Άν είσαι Σαββατοκύριακο έπάνω..............ένα καφεδάκι ,ένα ταβερνάκι σέ κάποιο
χωριό,κάπου θά βρεθούμε,έγώ σέ 2 ώρες τό πολύ είμαι έκεί.
Δέν έχω τήν άνεση ,ούτε τήν εύχέρεια νά άφήσω τό σπίτι μου καί τούς δικούς μου
γιά 2 μέρες ,νά τούς πώ γειά σας θά σάς δώ τή Δευτέρα όταν τή μοναδική εύκαιρεία
μαζί τους τήν έχω τό Σαββατοκύριακο........
ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ,ούτε ό ένας ούτε ό άλλος,άντιλαμβάνεσαι
Μπήκα στό site σου καί είδα πράμματα,θά μιλήσουμε καί γιά φωτογραφία άν βρεθούμε.

irinia
26/02/2013, 11:09
Ναι

Στο ιδανικό οικογενιακό αυτοκινητο :lol: :lol:

ΦΟΒΕΡΟ.................................

Χούμορρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ.............

υγ. Σού ξέφυγε ένα Ε

Sapadak
26/02/2013, 11:20
ΦΟΒΕΡΟ.................................

Χούμορρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ.............

υγ. Σού ξέφυγε ένα Ε

Eυχαριστώ για τη παρατηρηση

sniper
26/02/2013, 11:22
Ρε συ Τερενς, δεν σε λένε Αγγελόπουλο έτσι;

Greg61
26/02/2013, 11:26
Άρχές Μαρτίου μέ μοτό μπορεί νά βρείς πάγους καί χιόνια στά όρεινά.
Δέν θά είναι εύχάριστη ή διαδρομή μέ μοτό.
Αύτή είναι έκδρομή Μαϊου τουλάχιστον.

Έχω ξαναπάει Μάρτιο (https://picasaweb.google.com/109096144542565500830/130308?noredirect=1#5286319739457168114) εκεί πάνω και ήταν πολύ όμορφα.
Εκτός αυτού, σε όλη τη διαδρομή αυτή την εποχή, βρήκα για φέτος ξενοδοχεία σε τιμές χώμα, με το ακριβότερο να είναι στα 30 ευρώ.

...κι αυτά που θα δείς το Μάρτιο, δέν τα βλέπεις το Μάϊο.

pipe_smoker
26/02/2013, 11:52
Τελικά καταλήξαμε κάπου;

Ακόμα εκεί είσαι εσύ?

Δεν έχεις καταλάβει ότι η ουσία του thread είναι μία υπερβατολογική (Καντιανού τύπου) διαδικασία, η οποία δεν έχει να κάνει με τη γνώση των αντικειμένων (τις μηχανές εν προκειμένω) αλλά με τα είδη της γνώσης των αντικειμένων η οποία είναι δυνατή a priori και παλεύουμε να την ανακαλύψουμε και να τη φέρουμε στην επιφάνεια?

Είναι πολλά χρόνια μπροστά το thread. Descartes, Kant, Hegel, και Marx (μην ξεχνάμε και τις κοινωνικοπολιτικοοικονομικές προεκτάσεις που έλαβε το θέμα) όλοι μαζί σε ένα thread. Εγώ άργησα αλλά το κατάλαβα:smokin:

Ρε συ Τερενς, δεν σε λένε Αγγελόπουλο έτσι;

Όχι. Μπακογιαννόπουλο: http://www.youtube.com/watch?v=lj453vibFWM

sniper
26/02/2013, 11:53
Ακόμα εκεί είσαι εσύ?

Δεν έχεις καταλάβει ότι η ουσία του thread είναι μία υπερβατολογική (Καντιανού τύπου) διαδικασία, η οποία δεν έχει να κάνει με τη γνώση των αντικειμένων (τις μηχανές εν προκειμένω) αλλά με τα είδη της γνώσης των αντικειμένων η οποία είναι δυνατή a priori και παλεύουμε να την ανακαλύψουμε και να τη φέρουμε στην επιφάνεια?

Είναι πολλά χρόνια μπροστά το thread. Descartes, Kant, Hegel, και Marx (μην ξεχνάμε και τις κοινωνικοπολιτικοοικονομικές προεκτάσεις που έλαβε το θέμα) όλοι μαζί σε ένα thread. Εγώ άργησα αλλά το κατάλαβα:smokin:

Έχεις χιούμορ και πολύ χρόνο.

pipe_smoker
26/02/2013, 12:04
...και πολύ χρόνο.

Καλή μνήμη έχω.

Σχετικά με το χρόνο, όταν είχα ήξερα να τα χρησιμοποιώ σωστά

283271

Τώρα πια ό,τι προλαβαίνω ο δόλιος:cry:

endopandou
26/02/2013, 12:16
:tooth: κωλόπαιδα

Αφήστε τις εξυπνάδες ρε σεις και φτιάξτε κατάλογο με τα μοτοσακά που προτάθηκαν να ψηφίσουμε μπας και καταλήξει κάπου το θρεντ

pipe_smoker
26/02/2013, 12:24
:tooth: κωλόπαιδα

Αφήστε τις εξυπνάδες ρε σεις και φτιάξτε κατάλογο με τα μοτοσακά που προτάθηκαν να ψηφίσουμε μπας και καταλήξει κάπου το θρεντ

Ρε δεν καταλήγει λέμεεεεε!

Αλλά ο κατάλογος πλάκα θα είχε έτσι για το χάζι. Άντε, να μαζευτούμε να ξεψαχνίσετε 44 σελίδες να γίνει ο κατάλογος :p

irinia
26/02/2013, 16:39
Ακόμα εκεί είσαι εσύ?

ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΣ..........ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ

Νά μού πείς ΕΣΥ , τί μηχανάκι νά άγοράσω..??:cry:

sniper
26/02/2013, 16:47
ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΣ..........ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ

Νά μού πείς ΕΣΥ , τί μηχανάκι νά άγοράσω..??:cry:

Είμαι σίγουρος ότι κανέναν δεν θ' ακούσεις. Απλά μπήκες εδώ να μας νουθετήσεις, να δείξεις τις ανώτερες σκέψεις σου και να μας τα κάνεις μπαλόνια.

Να 'σαι καλά.

chr1s_86
26/02/2013, 16:52
Είμαι σίγουρος ότι κανέναν δεν θ' ακούσεις. Απλά μπήκες εδώ να μας νουθετήσεις, να δείξεις τις ανώτερες σκέψεις σου και να μας τα κάνεις μπαλόνια.

Να 'σαι καλά.

+1 είχε δίκιο ο cpt όταν ρώταγε "γιατί του απαντάτε ακόμα;"

Lioulios
26/02/2013, 16:59
Ναι

Στο ιδανικό οικογενιακό αυτοκινητο :lol: :lol: Που και πάλι δεν καταλήξαμε σε ένα ,αλλά σε δύο

irinia
26/02/2013, 23:00
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ................ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ

Όλους αύτούς πού έγραψαν τή γνώμη τους γιά τίς μοτό
άλλά πιό πολύ γιά τίς δύσκολες στιγμές πού ζούμε.
Τώρα τί σχέση έχει τό ένα μέ τό άλλο..??
Έντάξει,κάποιοι.........
Τά φιλιά μου καί τήν άγάπη μου στούς
ύπόλοιπους.

MG-KTiNoS
26/02/2013, 23:22

:a013:

TROOPER
27/02/2013, 08:29

Να 'σαι καλά.

:nono:

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ................ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ

Όλους αύτούς πού έγραψαν τή γνώμη τους γιά τίς μοτό
άλλά πιό πολύ γιά τίς δύσκολες στιγμές πού ζούμε.
Τώρα τί σχέση έχει τό ένα μέ τό άλλο..??
Έντάξει,κάποιοι.........
Τά φιλιά μου καί τήν άγάπη μου στούς
ύπόλοιπους.

η συνεδρια ελαβε τελος

:lol::lol:

τα παντα ολα αρκει το τελος να ειναι φιλικο και αγαπησιαρικο! :lol:

Cpt. Haddock
27/02/2013, 08:57
Να κλειδώσω το θρεντ? :a39:

AristidisZ
27/02/2013, 08:59

283331

Cpt. Haddock
27/02/2013, 09:09
:a35:

Lioulios
27/02/2013, 09:56
Μόλις είδα τελευταία απάνηση από τον καπτεν ...Θα τον έκοβα πως μετα από 45 σελίδες ...θα ήταν κλειδωμένο ... Ποοοο φθηνά την γλύτωσα !

Το μηχανάκι που θα πάρει ο τέρενς πάντως από ότι κατάλαβα είναι το 1190 και καλό ήταν να το πάρει να μας πει κιόλας και δυο λόγια .

irinia
27/02/2013, 18:56
NA ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΩΧΤΟΥΣ...........

Αύτούς πού δέ μιλάνε.
Προσωπικά προτιμώ αύτούς πού κράζουνε,
παρά αύτούς πού δέ λένε τίποτε καί περιμένουν
στή γωνία.
LIOULIOS

Είναι πολλά τά λεφτά......16 χιλιάρικα καί τήν ψυχή στό στόμα..??
Τό gsx1250fa πού έβαλες 9 χιλιαρικάκια καλό δέν είναι
σέ τόσο χαλεπούς καιρούς..??

DrBig
27/02/2013, 19:13
Είναι πολλά τά λεφτά......16 χιλιάρικα καί τήν ψυχή στό στόμα..??

Ποια ψυχη σε ποιο στομα?
Αν το παρεις καινουργιο θα εχεις 3 χρονια εγγυηση και τσαμπα οδικη βοηθεια.

Drake Ramore
27/02/2013, 19:16

Πλάκα κάνεις; Εχω κάνει τάμα να πάρω την μηχανη που θα προταθεί στο 987ο ποστ! Αν κλειδώσεις το νημα πως θα την πάρω;:lol:

...θα μείνω με την απορία!:a014:

irinia
27/02/2013, 19:53
Ποια ψυχη σε ποιο στομα?
Αν το παρεις καινουργιο θα εχεις 3 χρονια εγγυηση και τσαμπα οδικη βοηθεια.

KI Η ΒΜW..............

Έχει 5 χρόνια όδική βοήθεια.....
Καί τό Άπρίλια τό καινούργιο 4 χρόνια έγγύηση.
Είναι αύτό κριτήριο...???
Κί άμα μείνω μέσα στά βουνά καί γ@μήσω τό Σαββατοκύριακο
τί νά τήν κάνω τήν όδική...??
3 νομοί, τρία διαφορετικά φορτηγά..!!
Γιά τά 16 κάτι..??
Πώς σού φαίνονται γιά on-off μηχανάκι..??

DrBig
27/02/2013, 20:58
KI Η ΒΜW..............

Έχει 5 χρόνια όδική βοήθεια.....
Καί τό Άπρίλια τό καινούργιο 4 χρόνια έγγύηση.
Είναι αύτό κριτήριο...???
Γιά τά 16 κάτι..??
Πώς σού φαίνονται γιά on-off μηχανάκι..??

Τα 16 μου φαινονται μια χαρα για το 1190. Μακαρι να τα ειχα κι εγω! :D
Οσο για τα βουνα, ο,τι μηχανη κι αν παρεις, απο τρομπα βενζινης θα σ'αφησει (αν σ'αφησει), οποτε παρε μια ανταλλακτικη, μαθε να την αλλαζεις και σταματα να γκρινιαζεις! :lol:

stefanos
27/02/2013, 21:39

ο ορισμός του adventure.

irinia
27/02/2013, 22:19
ο ορισμός του adventure.

ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΟΔΙΚΗ....................ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...??

Τύφλα νάχει τό παλιό Παρίσι-Ντακάρ...!!!
Καί γαμώ τίς έμπειρίες,κάτι τέτοια σκέφτομαι
καί άνατριχιάζω.

irinia
27/02/2013, 22:23
Τα 16 μου φαινονται μια χαρα για το 1190. Μακαρι να τα ειχα κι εγω! :D
Οσο για τα βουνα, ο,τι μηχανη κι αν παρεις, απο τρομπα βενζινης θα σ'αφησει (αν σ'αφησει), οποτε παρε μια ανταλλακτικη, μαθε να την αλλαζεις και σταματα να γκρινιαζεις! :lol:

ΜΟΝΟ ΤΡΟΜΠΑ.....??

Ξέρεις τί θά πεί κρεβατομουρμούρα...??
Τή γ@μησες, σού ίσοπεδώνει τό ήθικό,
σέ κάνει ράκος,δέν θά ξαναπάς πουθενά
άν δέ βρείς τό τέλειο όχημα

gefr
28/02/2013, 00:10
Άααααα μάλιστα, τώρα φαίνεται τί ψάχνουμε... την μηχανή που δεν θα προκαλέσει κρεβατομουρμούρα. Μα υπάρχει τέτοιο όχημα; μάλλον όχι. Οπότε παίρνουμε ότι μας κάνει κλίκ και τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στη θεά τύχη.

Greg61
28/02/2013, 02:08
Νικόλαε,
Ήρθε η ώρα ν' απενεργοποιήσω τις ειδοποιήσεις νέων μηνυμάτων σ' αυτό το θρέντ...
Όταν διαβάζω για βλάβες τα σαββατοκύριακα και τί θα κάνουμε τώρα, όταν διαβάζω για κρεββατομουρμούρες στα εξηνταμείον που βρίσκεσαι με θέμα τη μηχανή και τυχόν βλάβη της, όταν μου λές λίγα πόστς πιό πίσω οτι άν κι έχεις μεγάλα παιδιά και είσαι και συνταξιούχος, εν τούτοις δέν μπορείς να φύγεις απ' το σπίτι για διημερο-τριήμερο, όταν μου λές οτι δέν πάς μαρτιάτικη βόλτα στα ορεινά παρά μόνο απο Μάϊο και μετά...
...Όταν λοιπόν διαβάζω όλα αυτά κι άλλα πολλά ακόμα... δυό πράγματα μού' ρχονται στο νού:

1. Θυμάμαι κάποιον πολύ γνωστό σγουρο-γκριζομάλλη (πρώην) μεγαλοδημοσιογράφο που είχε πάνω στο πλατώ την απαστράπτουσα χάρλεϋ κι όταν τον ρωτούσαν, έλεγε: "Έχω και χάρλεϋ"...
Την είχε, ναί. Τη χάρηκε καθόλου; την καβάλησε; έγραψε χιλιόμετρα; Ξέρω πώς όχι.

2. Τί τη θές ρε Νικόλα τη μηχανή αφού δέν μπορείς ή δέν έχεις χρόνο ελεύθερο - διαθέσιμο (άχ αυτή η παντόφλα...) ή φοβάσαι να τη χαρείς; Για να την έχεις να τη δείχνεις;
Εκτός κι άν... σου περισσεύουν φράγκα για "παρκάρισμα"... διότι επένδυση δέν θα κάνεις.

Άντε... γειά σας απο μένα στην εδώ συζήτηση και... Νικόλα, καλά γυαλίσματα και καλά καθρεφτίσματα στα νίκελ, άν ψωνίσεις νέο δίτροχο! Ειδοποία με να σΕ στείλω δώρο σέτ πανάκια και γυαλιστικό!
Καλά γυαλίσματα, διότι για χιλιόμετρα... δέν σε βλέπω! Βαριά η συζυγική παντόφλα!

blackbusa
28/02/2013, 02:22
Where is the f@cking pop corn????

spyrakos35
28/02/2013, 05:11
..............

εγώ πάλι πιστεύω οτι είσαι γαύρος και αυτός είναι ο λόγος που την λες στον Τερενς.....

θα σου απαντήσει καταλλήλως ρε χαρτινε :bawl:

:a014:

υγ.... δεν τρολάρω.... κάνω τα πάντα να φτάσουμε τα εννιακόσακάτι μυνήματα για να παρει ο Τζόι (Ντρεηκ Ραμόρε) μοτό.....

gefr
28/02/2013, 07:11
Νικόλαε,
Ήρθε η ώρα ν' απενεργοποιήσω τις ειδοποιήσεις νέων μηνυμάτων σ' αυτό το θρέντ...
Όταν διαβάζω για βλάβες τα σαββατοκύριακα και τί θα κάνουμε τώρα, όταν διαβάζω για κρεββατομουρμούρες στα εξηνταμείον που βρίσκεσαι με θέμα τη μηχανή και τυχόν βλάβη της, όταν μου λές λίγα πόστς πιό πίσω οτι άν κι έχεις μεγάλα παιδιά και είσαι και συνταξιούχος, εν τούτοις δέν μπορείς να φύγεις απ' το σπίτι για διημερο-τριήμερο, όταν μου λές οτι δέν πάς μαρτιάτικη βόλτα στα ορεινά παρά μόνο απο Μάϊο και μετά...
...Όταν λοιπόν διαβάζω όλα αυτά κι άλλα πολλά ακόμα... δυό πράγματα μού' ρχονται στο νού:

1. Θυμάμαι κάποιον πολύ γνωστό σγουρο-γκριζομάλλη (πρώην) μεγαλοδημοσιογράφο που είχε πάνω στο πλατώ την απαστράπτουσα χάρλεϋ κι όταν τον ρωτούσαν, έλεγε: "Έχω και χάρλεϋ"...
Την είχε, ναί. Τη χάρηκε καθόλου; την καβάλησε; έγραψε χιλιόμετρα; Ξέρω πώς όχι.

2. Τί τη θές ρε Νικόλα τη μηχανή αφού δέν μπορείς ή δέν έχεις χρόνο ελεύθερο - διαθέσιμο (άχ αυτή η παντόφλα...) ή φοβάσαι να τη χαρείς; Για να την έχεις να τη δείχνεις;
Εκτός κι άν... σου περισσεύουν φράγκα για "παρκάρισμα"... διότι επένδυση δέν θα κάνεις.

Άντε... γειά σας απο μένα στην εδώ συζήτηση και... Νικόλα, καλά γυαλίσματα και καλά καθρεφτίσματα στα νίκελ, άν ψωνίσεις νέο δίτροχο! Ειδοποία με να σΕ στείλω δώρο σέτ πανάκια και γυαλιστικό!
Καλά γυαλίσματα, διότι για χιλιόμετρα... δέν σε βλέπω! Βαριά η συζυγική παντόφλα!

Εντάξει ρε φίλε, δεν είναι ανάγκη να γίνεσαι τόοοοσοοο ΚΑΚΟΣ.

irinia
28/02/2013, 07:17
Νικόλαε,

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ................ΟΠΩΣ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ

Παρότι λοιπόν έχω κάνει άπίθανα ταξίδια,όπως Πελοπόννησο-Θεσσαλονίκη
περνώντας τό Μπράλο Χριστούγεννα μέ χιόνια,
δέν θά πήγαινα ποτέ ΒΟΛΤΑ,Μάρτιο στά Δυτικά όρεινά τής Μακεδονίας
μέ μοτό ΔΙΟΤΙ ΒΟΛΤΑ ΛΕΜΕ,ύπάρχει καί αύτοκίνητο καί έχω πάει
ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ....!!!
Καί Μάρτιο,καί Φεβρουάριο καί σίγουρα πολύ περισσότερες άπό σένα.
Τουλάχιστον 3-4 φορές τό χρόνο,ύπολόγισε τά τελευταία 15 χρόνια
τό λιγότερο 50-60 φορές ,φασόλια πάντα άπό Γερμανό,τυρί άπό Λιβάδι
Όλύμπου καί πατάτες,κεράσι άπό Άρχάγγελο,καφέ στό Νυμφαίο......
Οί Ψαράδες άκόμα είχαν χωματόδρομο παλιά άπό τότε πάω κ.λ.π....κ.λ.π....
Δέν κάνουμε έδώ νομίζω διαγωνισμό χιλιομέτρων.
Τώρα πόσο εύκολα τό χαβαλέ τό άρπάζουμε καί τό κάνουμε σύνθημα..??
Έν πάσει περιπτώσει είναι καί άλλα πολλά,δέν σηκώνεσαι νά πάς στά 50 φεύγα σου
έτσι εύκολα 2 καί 3 μέρες μέ κάποιον ΑΓΝΩΣΤΟ, πιθανόν διαφορετικής κουλτούρας κ.λ.π.
όταν έχεις νά διαθέσεις γιά εύχαρίστηση σου ΜΟΝΟΝ αύτές τίς 2-3 μέρες.
Γιαυτό είπα έναν καφέ θά τόν έπινα χάριν τού φόρουμ......
Δέν είναι έπίσης τής στιγμής νά άναλύσουμε τό τί σημαίνει σύντροφος στή ζωή,
τό πόσο τόν σέβεσαι καί πότε τήν κοπανάς γιά όσο γουστάρεις άπαιτώντας νά
σέ περιμένουν καί νομίζοντας ότι δέν θά σού κάνουν τά ίδια....
Προφανώς έχουμε μάθει νά ζούμε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ,έτσι άπλά θά τό πώ.
Δέν σηκώνει ό χώρος έδώ περισσότερη άνάλυση.
Άπορώ γιατί άπ'ότι είδα στό site σου,ή λέξη οίκογένεια σύμφωνα μέ κάποια πιστεύω
θά έπρεπε νά είναι πολύ ψηλά σάν θεσμός.....!!!
Έκτός άν είσαι τού παλιού καιρού,τότε πού άκόμα οί γυναίκες δέν ψήφιζαν κι ό άντρας
ήταν ό ΑΡΧΟΝΤΑΣ.........δέν έχει καί πολύ 70-80 χρόνια είναι.
Έχω άλλη θέση,όταν έχω χρόνο ΕΛΕΥΘΕΡΟ, θέλω νά τόν περνάω μέ αύτόν πού
μέ φροντίζει,μέ προσέχει,καί προπαντός μέ άγαπάει καί τόν άγαπάω
ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.............
Καλές βόλτες στά Βορρειοδυτικά όρεινά,ή φύση είναι πολύ ώραία τό Μάρτιο,
δέν είναι γιά μηχανάκι έπιμένω,άλλά άφού σ'άρέσει περί όρέξεως......
Έγώ θά τήν έπισκεφτώ μέ μηχανάκι Μάϊο - Ίούνιο όπως κάθε χρόνο.

υγ. Έννοείται πώς άν έπιλέξεις νά είσαι μόνος στή ζωή,ή νομίζεις ότι έχεις σύντροφο
δέν άντιμετωπίζεις τέτοιου είδους διλήμματα.

:beer:

endopandou
28/02/2013, 07:41
Φώσκολε είσαι λίγος ρε :tooth:

Η ιδανική μοτό είναι αυτή που θα μας πάει στον προορισμό με μεγαλύτερη ασφάλεια και όχι αυτή που θα βγάλει πιο δύσκολα βλάβη.
Δεν εννοώ αυτήν που έχει τα περισσότερα τράξια η abs αλλά αυτήν που μπορούμε να κουμαντάρουμε εύκολα, απροβλημάτιστα, χωρίς να το σκεφτόμαστε καθόλου.
Πχ. Κάποια στιγμή που δεν μπορούσα να οδηγήσω σκυφτό μοτοσακό αγόρασα στρώμα 650 abs.
Ηταν το χειρότερο μοτό για εμένα αφού με φόβιζε, το ένιωθα βαρύ, δυσκίνητο, ψηλό και κυρίως με απολύτως αισχρό abs που έκανε τη μοτό να μπλοκάρει για πλάκα με κρύα λάστιχα στην άσφαλτο και στο χώμα να αμολάει εντελώς. :cry:
Μιλάμε για σχολείο...:tooth: (Επικεντρώνομαι μόνο στα αρνητικά στο παρόν με προσωπική γνώμη πάντα, μην αρχίσει κανείς τις μαλακίες πως κάνω λάθος)
Τι κι αν καταφέρω να πάω ταξίδι με το ταξιδιάρικο στρώμα λοιπόν όταν μου εμπνέει ανασφάλεια. Ε, πήγα Ιταλία. Και;
Ενας τίγρης που τρυπάει πιστόνια, για εμένα είναι δεκαετίες σχεδίασης μπροστά και τα κάνει όλα να φαίνονται πιο εύκολα.
Επίσης παίζει ρόλο ο σωματότυπος. Δεν είναι όλοι 1.90 μουσκουλάτοι να κυβερνούν τα πλοία τύπου gs ή varadero γιατί αν ήταν δεν θα έψαχναν 5 λεπτά πάρκινγκ στην αλάνα που να μπορούν να κάνουν μανούβρα, να είναι και λίγο πιο ψηλά απ' τη μία για να κατέβουν εύκολα και να είναι και αρκετά σκληρό το χώμα μην πάει και βουλιάξει το σταν(τ) και στο φεύγα να ζητούν ευγενικά μια μικρή βοήθεια απο το ρυμουλκό (μωρό) γιατί έπεσαν βαριά τα παϊδάκια και άλλα τέτοια χαριτωμένα.
Δεν μπορεί να βλέπω μόνο εγώ αγχωμένοους wannabe cool easy riders που στον δρόμο δίνουν την εντύπωση πως εκτελούν χρέη κυβερνήτη χωρίς να το απολαμβάνουν (υπερβάλω λίγο ε...)
Το ιδανικό μοτό λοιπόν είναι το ασφαλές. Δηλαδή αυτό που σε πάει με σχετική άνεση και σε αφήνει να χαλαρώσεις all the way.

Cpt. Haddock
28/02/2013, 08:56
Απορία: Γιατι ενας συνταξιούχος να περιορίζεται στο σαββατοκυριακο?

υ.γ. Καλα εκανα και δεν το κλειδωσα, παραμένει έπος :a014:

irinia
28/02/2013, 09:06

Η ιδανική μοτό είναι αυτή που θα μας πάει στον προορισμό με μεγαλύτερη ασφάλεια και όχι αυτή που θα βγάλει πιο δύσκολα βλάβη.
Δεν εννοώ αυτήν που έχει τα περισσότερα τράξια η abs αλλά αυτήν που μπορούμε να κουμαντάρουμε εύκολα, απροβλημάτιστα, χωρίς να το σκεφτόμαστε καθόλου.
Πχ. Κάποια στιγμή που δεν μπορούσα να οδηγήσω σκυφτό μοτοσακό αγόρασα στρώμα 650 abs.
Ηταν το χειρότερο μοτό για εμένα αφού με φόβιζε, το ένιωθα βαρύ, δυσκίνητο, ψηλό και κυρίως με απολύτως αισχρό abs που έκανε τη μοτό να μπλοκάρει για πλάκα με κρύα λάστιχα στην άσφαλτο και στο χώμα να αμολάει εντελώς. :cry:
Μιλάμε για σχολείο...:tooth: (Επικεντρώνομαι μόνο στα αρνητικά στο παρόν με προσωπική γνώμη πάντα, μην αρχίσει κανείς τις μαλακίες πως κάνω λάθος)
Τι κι αν καταφέρω να πάω ταξίδι με το ταξιδιάρικο στρώμα λοιπόν όταν μου εμπνέει ανασφάλεια. Ε, πήγα Ιταλία. Και;
Ενας τίγρης που τρυπάει πιστόνια, για εμένα είναι δεκαετίες σχεδίασης μπροστά και τα κάνει όλα να φαίνονται πιο εύκολα.
Επίσης παίζει ρόλο ο σωματότυπος. Δεν είναι όλοι 1.90 μουσκουλάτοι να κυβερνούν τα πλοία τύπου gs ή varadero γιατί αν ήταν δεν θα έψαχναν 5 λεπτά πάρκινγκ στην αλάνα που να μπορούν να κάνουν μανούβρα, να είναι και λίγο πιο ψηλά απ' τη μία για να κατέβουν εύκολα και να είναι και αρκετά σκληρό το χώμα μην πάει και βουλιάξει το σταν(τ) και στο φεύγα να ζητούν ευγενικά μια μικρή βοήθεια απο το ρυμουλκό (μωρό) γιατί έπεσαν βαριά τα παϊδάκια και άλλα τέτοια χαριτωμένα.
Δεν μπορεί να βλέπω μόνο εγώ αγχωμένοους wannabe cool easy riders που στον δρόμο δίνουν την εντύπωση πως εκτελούν χρέη κυβερνήτη χωρίς να το απολαμβάνουν (υπερβάλω λίγο ε...)
Το ιδανικό μοτό λοιπόν είναι το ασφαλές. Δηλαδή αυτό που σε πάει με σχετική άνεση και σε αφήνει να χαλαρώσεις all the way.

ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ VSTROM..............ΚΑΝΕΙ ΠΑΠΠΑΔΕΣ

Γιά τόν μέσο όδηγό πού άποκλείεται νά τόν ξεπερνάς διότι θά είχες άνακαλύψει
έπάνω του κάποια πράγματα..??
Ξύνει μαρσπιέδες φίλε τό vstrom,έτσι ένημερωτικά καί μέ αύτή τή λογική πολλοί λίγοι
θά τό φθάσουν μέχρι έκεί,προφανώς ούτε καί σύ τό έφτασες...!!!
Τώρα άν τό tiger γυρίζει πιό γρήγορα στίς Σέρρες ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ κανέναν....!!
Άλλο νά πάς Ίταλία καί νά γυρίσεις καί άλλο νά ψάχνεις πιστόνι στήν Ίταλία.
Καί άν τό ένα φρενάρει καλύτερα άπό τό άλλο, ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ,
γιά νά νοιώθει,άν δέ νοιώθει καί τραίνο νά τού δώσεις
ΘΑ ΣΤΟΥΚΑΡΕΙ....!!!
Έχεις καί πρόβλημα μέ τό ABS τού VSTROM...??
Έλα νά άνεβείς σέ Χαγιαμπούζα ,έκεί νά δείς ABS, νά δείς πώς φρενάρει τό πίσω
πού μπλοκάρει μέ 20-30 χιλ. καί πώς νά τό πατήσεις στά 200+.....!!!
Πήρες τό vstrom νά πάς στό χώμα νά δοκιμάσεις τό abs...??
Δέν σού είπε κανείς ότι ύπάρχει μιά άσφαλειούλα κάτω άπό τή σέλλα..??
ΕΛΕΟΣ...........ΚΥΡΙΕ ΒΟΗΘΗΣΟΝ ΜΕ
Μιά χαρά μηχανάκι είναι καί ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΟ...!!
Καί γώ είχα καί τό χωρίς abs,μέ abs έγινε παπί..!!
Τό μόνο πού κάνει ,κουνάει πάνω άπό 140-150 έ καί...??
Καί τό explorer είναι μαούνα 260 κιλών κουνάει στά 160....!!
Ποιό on-off δέν κουνάει πάνω άπό έκεί..??
Άλλο λίγο ,άλλο περισσότερο,έδώ στό ρυμουλκό crossturer
άνέβηκα καί τά ίδια έκανε,μεγάλοι τροχοί άλλες άναρτήσεις.
Καί άλλο μπάτζετ, ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ ΑΥΤΟ.

Σάς εύχαριστώ πάντως όλους γιά τά κατά καιρούς προσωνύμια.
Έχεις δεί γκόμενα νά σπρώχνει βαραντέρο..??

AristidisZ
28/02/2013, 09:10
Μα καλά βρε άνθρωπε, 700 ποστ για να καταλήξουμε στο STROM ;;;; :rolleyes:

Cpt. Haddock
28/02/2013, 09:13

:tooth:

irinia
28/02/2013, 09:14

ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ...............ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

Ούτε πλάκα δέν μπορώ νά σάς κάνω...??

Δεύτερον νομίζεις ότι σήμερα κάποιος μπορεί νά ζήσει μέ μία σύνταξη....??
Βέβαια άν τό έχεις λύσει τό θέμα σου,δέ μπαίνεις στόν κόπο νά σκεφτείς
τέτοια άνούσια πράμματα.
Άπλά ξεκινάς καί όπου σέ βγάλει,Νότιο Πόλο κ.λ.π.....
Δέν έχουμε πάντως τήν τύχη όλοι μας νά πιλοτάρουμε σκάφος άπό τά
παιδικά μας χρόνια,δέν είχαμε όλοι μας πλούσιο σόϊ ή δέν βγήκαμε
άπό πλούσια κοιλιά.....
Πολλά δέν φαίνονται όπως τά ζωγραφίζει κάποιος στό μυαλό του.....

irinia
28/02/2013, 09:17

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΦΙΛΕ.................ΜΗ ΒΓΑΖΕΙΣ

Βιαστικά συμπεράσματα,καταλήγει κάποιος μόνο στό νοσοκομείο..........
όταν άφήνει αύτόν τόν μάταιο κόσμο.

christof40

πλυσιμο,σιδερωμα,καθαρισμα,μαγειρεμα,ψωνια......τα θεωρεις ευκολα??
κατσε να βγεις κι εσυ στην συνταξη και τα λεμε....
:rotflmao::rotflmao::rotflmao:

AristidisZ
ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ...............ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

Το thread πάντως αρχίζει να γίνεται σουρεάλ :D
Κάτι για εφάπαξ είχα διαβάσει, αν υπάρχει τρόπος να πάρουμε και μεις δε μας τον ρίχνεις μπας και σωθούμε ; :beer:

christof40
28/02/2013, 09:19

τωρα τι να πω?
θα σε καταλαβω αν το σωματοτυπο σου ειναι σαν τα χομπιτ.:bawl::bawl:

irinia
28/02/2013, 09:20
πλυσιμο,σιδερωμα,καθαρισμα,μαγειρεμα,ψωνια......τα θεωρεις ευκολα??
κατσε να βγεις κι εσυ στην συνταξη και τα λεμε....
:rotflmao::rotflmao::rotflmao:

ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ...??

Καί όμως έκπροσωπώ όλες τίς πονεμένες ψυχές.
Πόσοι είναι μέσα σέ αύτές καί δέν τό ξέρουν ή δέν μιλάνε....??

irinia
28/02/2013, 09:23
τωρα τι να πω?
θα σε καταλαβω αν το σωματοτυπο σου ειναι σαν τα χομπιτ.:bawl::bawl:

ΑΣΤΟΝ ΑΥΤΟΝ............ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΟΣ

Έχει τό πρόβλημα του μέ τά ψηλοκάβαλα......δέ βλέπεις..??

AristidisZ
28/02/2013, 09:23
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΦΙΛΕ.................ΜΗ ΒΓΑΖΕΙΣ
Βιαστικά συμπεράσματα,καταλήγει κάποιος μόνο στό νοσοκομείο..........
όταν άφήνει αύτόν τόν μάταιο κόσμο.

Μη με κάνεις να αδράξω την ευκαιρία του γεγονότος ότι δεν έχω δουλειά και να ψάξω όλα τα post σου στο thread, για να αρχίσω τις παραπομπές που εκθειάζουν το αξιοπρεπέστατο ΣΟΥ(Τ)ΖΟΥΚΙ, όπως και τα post περί σύνταξης και εφάπαξ :beer:

irinia
28/02/2013, 09:25
Το thread πάντως αρχίζει να γίνεται σουρεάλ :D
Κάτι για εφάπαξ είχα διαβάσει, αν υπάρχει τρόπος να πάρουμε και μεις δε μας τον ρίχνεις μπας και σωθούμε ; :beer:

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 53 ΑΠΛΑ.........ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ

Άλλο πράμμα πού δέν μού έπιτρέπει ή άνατροφή μου νά πώ..........,..

irinia
28/02/2013, 09:27
Μη με κάνεις να αδράξω την ευκαιρία του γεγονότος ότι δεν έχω δουλειά και να ψάξω όλα τα post σου στο thread, για να αρχίσω τις παραπομπές που εκθειάζουν το αξιοπρεπέστατο ΣΟΥ(Τ)ΖΟΥΚΙ, όπως και τα post περί σύνταξης και εφάπαξ :beer:

ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΩΝ 10 ΜΗΝΩΝ.............ΜΕ ΤΟ VSTROM

Δέν τόν έκρυψα ποτέ........τά περί συντάξεως τώρα..??
Τί νά σού πώ ,όταν σού κάνουν πλάκα,έσύ πάντα σοβαρά άπαντάς...??

christof40
28/02/2013, 09:27
ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ...??

Καί όμως έκπροσωπώ όλες τίς πονεμένες ψυχές.
Πόσοι είναι μέσα σέ αύτές καί δέν τό ξέρουν ή δέν μιλάνε....??

τερενς μην τσαντιζεσαι....σε νιωθω απολυτα:lol::lol::lol:

AristidisZ
28/02/2013, 09:29
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 53 ΑΠΛΑ.........ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ
Άλλο πράμμα πού δέν μού έπιτρέπει ή άνατροφή μου νά πώ..........,..

Αυτό το γνωρίζω, ευχαριστώ για την υπενθύμιση πάντως :D

ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΩΝ 10 ΜΗΝΩΝ.............ΜΕ ΤΟ VSTROM
Δέν τόν έκρυψα ποτέ........τά περί συντάξεως τώρα..??
Τί νά σού πώ ,όταν σού κάνουν πλάκα,έσύ πάντα σοβαρά άπαντάς...??

Ο έρωτας, ο βήχας και το χρήμα δε κρύβονται...
Ή μήπως δε τα λέω καλά ; ;)

irinia
28/02/2013, 09:30
τερενς μην τσαντιζεσαι....σε νιωθω απολυτα:lol::lol::lol:

ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΣ...??

Παιδιά φεύγω τώρα,πάω νά πάρω τή

ΣΥΝΤΑΞΗ
τέλος τού μηνός ,θά μπήκε έτσι δέν είπαν..??