View Full Version : Ποια θεωρείτε την ιδανικότερη μοτό για βόλτα, ταξίδι και εκδρομή;
Σελίδες :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
spyrakos35
31/12/2012, 05:55
.........
αν σας πεφτουν παλι πολλα τα τελη και οι βενζινες, παρτε το v-strom 650 με 4 χιλιαρικα μεταχειρο και απλα δεν θα πηγαινετε πανω απο 200...
ακομα και να θελετε να πατε πανω απο 200, του ριχνεις ενα 2χιλιαρο και εισαι τζετ....
.........
τι αλλο θελετε δλδ?? :confused:
εδώ αλλάζει ο τίτλος του νήματος και γίνεται "Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ V STROM 650" :evil:
:bawl:
Καλημέρα , παρά την απειρία μου ως οδηγός .... θα ήθελα λίγο να ευχαριστήσω την varaderitsa μου ποστάροντας .
Ο μοτοτουρισμός μέχρι πρόσφατα ήταν ως συνεπιβάτης .... και δεν μπορώ να πω ότι δοκίμασα πολλές διαφορετικές μοτο (r6,er6-n,monster,fazer,tdm,cbr,παπί,mtx,virago-ειδές που δεν ενθυμούμαι μοντέλο και μάρκα) ......
....η μικρή είναι μικρή και δυστυχώς μιλάμε για 2κάβαλη τελική κοντά στα 110 χωρίς να παρακαλάει να αφήσω το γκάζι.
....Η σέλα και η θέση οδήγησης σε κάνουν να αναρωτιέσαι πού είναι το τηλεκοντρόλ .
....Ο ανεμοθώρακας και τα φερινγκ σε κάνουν να απορείς γιατί όλοι έχουν μυγάκια στα κράνη .
....Πού είναι το επόμενο βενζινάδικο - δε με νοιάζει δεν ξέρω (αν και υψηλόστροφη v2 έχω κάνει 490 χλμ με 16 λίτρα - σχεδόν ένα ντεπόζιτο)
....Ναι θυμάμαι τα πάντα απο τη διαδρομή (αν δε χάζευα γύρω γύρω πως θα περνούσε η ώρα?)
....Σέρβις ? Εκτός απο λάδια κάνουμε και τπτ άλλο ?
...α ! Πλήρωσα και 22 ευρά στα τέλη κυκλοφορίας ....
εν κατακλείδι ...μπορεί να είμαι αρχάρια , μπορεί να μου λείπουν καμιά 10ρια αλογάκια για να πω οτι θα γεράσω μαζί της αλλά ...την "αγαπώ"
nicksior
31/12/2012, 09:33
Ψάχνουμε λοιπόν ένα καινούργιο μηχανάκι 700-1000 cc , ταξιδιάρικο αλλά και με σπορ δυνατότητες, καλοστημένο με χαμηλό κέντρο βάρους , γύρω στα 200 – 220 κιλά , με καλά φρένα και κρατήματα , γύρω στα 90-120 αλογάκια , ροπάτο , ευκολοσυντήρητο , ανετο-βολικό στον συνεπιβάτη και άριστη κάλυψη στους αέρηδες .
Επίσης δεν θέλουμε να είναι ευρωπαϊκό και να στοιχίζει πάνω από 10.000 ευρωπαϊκά.
Ε! Δεν υπάρχει! (αν το βρείτε θέλω κι εγώ ένα)
Ίσως το πιο κοντινό (με πολλές παραχωρήσεις ειδικά στο θέμα των χρημάτων) να είναι το παλιό VFR800 (νομίζω υπάρχουν ακόμη καινούργια).
Και λίγο χιούμορ τώρα..
Βρε Τέρενς .. Με τόσες απαιτήσεις …
Προσπαθώ να φανταστώ την γυναίκα σου (ή την μελλοντική αν είσαι ανύπαντρος).
Γιαπωνέζα καλλονή με ανώτατη μόρφωση και συμπεριφορά γκέισας , ερωτικό τσουνάμι στο κρεβάτι σου , σεμνή και μετρημένη στα σαλόνια , υπάκουη , ευγενική χωρίς την παραμικρή οικονομική απαίτηση (δώρα , ταξίδια κλπ) επίσης ορφανή από μητέρα (τελειώσαμε και με το θέμα πεθερά) και πατέρα μεγαλομέτοχο των HONDA , YAMAHA , SUZUKI , KAWASAKI .
Και επειδή «φτιάχτηκα» μόνος μου τώρα… Μακάρι να είχε και μια μικρή αδελφούλα να γίνουμε και μπατζανάκια βρε !
Μακάρι η νέα χρονιά να σου φέρει την γιαπωνέζα (τη μηχανή ε?) των ονείρων σου , μακάρι και όχι , για να συνεχίσεις να ονειρεύεσαι .
Εμείς (τουλάχιστον εγώ) θα σε αγαπάμε έτσι κι αλλιώς. Ευχές και στο ΑΕΚάκι τη λατρεία σου.
Νίκος -γάβρος (απο ψαροκασέλα).:wave2:
endopandou
31/12/2012, 09:39
Παιδιά η κουβέντα με αυτόν τον τρόπο γίνεται κουραστική.
Αν είναι να γράφουμε ότι να 'ναι γιατί θέλουμε απλά να γράψουμε κάτι πείτε το να μην καθόμαστε οι υπόλοιποι να διαβάζουμε τσάμπα :nono:
Τέρενς
Ζήτησες σύνεση και σοβαρότητα.
Και γράφεις πως με το βαραντέρο πίνεις καφέ στα 200 αλλά με το στρωματάκι ταξιδεύεις με το ζόρι 140 -160. Αυτό δεν είναι υπερβολή ?
Και μιας και είμαστε σε μόουντ ταξιδιού, ειπώθηκε πως το βαραντέρο ταξιδεύει βασιλικά. Στους βασιλείς βάζουμε και τα τούρινγκ - σπόρτ τούρινγκ - νέικεντ τούρινγκ (δική μου κατηγορία... μόλις μου ήρθε... CBF 1000 6500 ΓΙΟΎΡΑ...) τετρακύλινδρα?
Το ρωτάω γιατί ακόμα και τα πιο ριφάιντ των δικύλινδρων ''νομίζω'' πως δεν μπορούν να φτάσουν την βελούδινη λειτουργία των τετρακύλινδρων. (για κραδασμούς άρα άνεση μιλάω)
Αν είναι έτσι, τελικά όταν λέμε ταξίδι άλλο έχει στο μυαλό του ο καθένας. Αλλα χλμ απόστασης και άλλο τρόπο.
Θα συμφωνήσω με όσους λένε πως ιδανική μοτό δεν υπάρχει. Το μόνο που υπάρχει είναι η πιο κατάλληλη για τον καθένα μας.
Αν είναι να γράφουμε ότι να 'ναι γιατί θέλουμε απλά να γράψουμε κάτι πείτε το να μην καθόμαστε οι υπόλοιποι να διαβάζουμε τσάμπα :nono:
Τέρενς
Και γράφεις πως με το βαραντέρο πίνεις καφέ στα 200 αλλά με το στρωματάκι ταξιδεύεις με το ζόρι 140 -160. Αυτό δεν είναι υπερβολή ?
Και μιας και είμαστε σε μόουντ ταξιδιού, ειπώθηκε πως το βαραντέρο ταξιδεύει βασιλικά. Στους βασιλείς βάζουμε και τα τούρινγκ - σπόρτ τούρινγκ - νέικεντ τούρινγκ (δική μου κατηγορία... μόλις μου ήρθε... CBF 1000 6500 ΓΙΟΎΡΑ...) τετρακύλινδρα?
Το ρωτάω γιατί ακόμα και τα πιο ριφάιντ των δικύλινδρων ''νομίζω'' πως δεν μπορούν να φτάσουν την βελούδινη λειτουργία των τετρακύλινδρων. (για κραδασμούς άρα άνεση μιλάω)
Αν είναι έτσι τελικά όταν λέμε ταξίδι άλλο έχει στο μυαλό του ο καθένας. Αλλα χλμ απόστασης και άλλο τρόπο.
Θα συμφωνήσω με όσους λένε πως ιδανική μοτό δεν υπάρχει. Το μόνο που υπάρχει είναι η πιο κατάλληλη για τον καθένα μας.den exeis katalavei akoma..oti psaxnoyme tin idaniki moto gia ton TERENS.TIPOTA ALLO.
emeis oi alloi me ta misa apo osa exoyme anaferei tha kaname k gamo to taxidi.alla ntax tora..edo vgike serial killer to varadero..:cry::cry:
Απορώ γιατί ασχολείστε ακόμα.... βέβαια θα μου πείτε ορισμένοι "τη πλάκα μας κάνουμε". Σωστά..
motomaniac
31/12/2012, 10:27
Απορώ γιατί ασχολείστε ακόμα.... βέβαια θα μου πείτε ορισμένοι "τη πλάκα μας κάνουμε". Σωστά..
σωστα!
TO ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑ.................
Καί είσαι πάντα μέ τόν καλό τόν λόγο.....
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.
Τέρενς
Αν είναι έτσι, τελικά όταν λέμε ταξίδι άλλο έχει στο μυαλό του ο καθένας. Αλλα χλμ απόστασης και άλλο τρόπο.
Θα συμφωνήσω με όσους λένε πως ιδανική μοτό δεν υπάρχει. Το μόνο που υπάρχει είναι η πιο κατάλληλη για τον καθένα μας.
ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ..................VARADERO ..... VSTROM
Eίναι ή νύχτα μέ τή μέρα στό ταξίδι....!!
Τό πώς τό βλέπει ό κώλος τού καθενός,είναι άλλο θέμα.
Άν δέν έχεις ταξιδέψει μέ varadero,δέν ξέρεις.
Ίσως 2-3 μοτό μπορούνε νά σταθούνε δίπλα του στό ταξίδι.
Ένα θά σού πώ τό hayabusa μου πού είχα έπί 8 χρόνια και τό παλιό
καί τό καινούργιο,έβγαζε πιό πολλούς κραδασμούς σέ χέρια καί πόδια...!!!!
Τό v-strom μπροστά του είναι πολύ λίγο.
Στό varadero στά 180 βγάζεις τό κεφάλι σου στό πλάϊ μπάς καί σέ χτυπήσει λίγος άέρας.
Τό βεστρομάκι έκεί ξεψυχάει,δέ μιλάμε γιά τίς στροφές πού δουλεύουν.
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΛΟΙΠΟΝ
Ένα χρόνο 2 varadero 2007 χωρίς ABS
Ένα χρόνο v-strom 2006 χωρίς ABS
Έγώ όταν έγραψε ό φίλος μέ τό cbf τού ζήτησα νά καταθέσει τίς έμπειρίες του
έπειδή τό είχε 4 χρόνια.
Άπό φωτό καί τέστ στό ίντερνετ είναι δύσκολο νά κρίνεις ,νά μήν πώ άδύνατον..!!
endopandou
31/12/2012, 11:36
Άπό φωτό καί τέστ στό ίντερνετ είναι δύσκολο νά κρίνεις ,νά μήν πώ άδύνατον..!!
Τέρενς
Αν είναι να κουβεντιάζουν μόνο όσοι έχουν ή είχαν κάποιο μοτό, τότε αλλάξτε τηλ και πείτε τα.
Αν είναι να μην μετράει η γνώμη μας επειδή δεν είχαμε το τάδε μοτό, αλλάξτε τηλ και πείτε τα.
Επειδή όμως ζήτησες εξ αρχής τις γνώμες ακόμα και αυτών που δεν έχουν - είχαν στην κατοχή τους κάποια μοτά ''νομίζω'' πως θα πρέπει να γίνουν δεκτές ακόμα και ας μην έχουν την ίδια βαρύτητα με κάποιου ιδιοκτήτη του συγκεκριμένου.
Οπως βαραίνει η δική σου γνώμη για τον 800άρη θρίαμβο και το βέρσυς, τόσο και των άλλων, για άλλα.
Οπότε το << Άπό φωτό καί τέστ στό ίντερνετ είναι δύσκολο νά κρίνεις ,νά μήν πώ άδύνατον..!! >> είναι άτοπο.
Επίσης το <<ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΛΟΙΠΟΝ>> δεν βοηθάει καμιά κουβέντα... (επιεικώς...)
Θέμα: Στρώμα vs βαραντέρο
http://www.visordown.com/reviews/motorcycles/adventure/honda-xl1000v-varadero/specification/29.html
http://www.visordown.com/reviews/motorcycles/adventure/suzuki-dl650-v-strom/specification/53.html
Η τελική τους έχει διαφορά 15χλμ
Οι στροφές μέγιστης δύναμης διαφέρουν κατά 1400
Τα άλογα κατά 9, η ροπή ανάλογα.
Αυτό με κάνει να πιστεύω πως όταν γράφεις πως με το ένα πίνεις φραπέ στα 200, ενώ με το άλλο κάνεις το ίδιο μέχρι τα 140-160 υπερβάλεις.
Και για να πω και εγω τον πόνο μου, σε κάποια μαύρη στιγμή της ζωής μου που δεν μπορούσα να οδηγήσω σκυφτό, αγόρασα ένα στρώμα το οποίο και πούλησα σε 3 εβδομάδες (όσο έκανε η άδεια να τυπωθεί)
Επίσης με άλλο στρώμα πήγα δικάβαλο Ιταλία ως οδηγός και συνοδηγός.
Το μοτό λοιπόν πάει άνετα με 160-170 και αν το θέλεις διακοσαρίζει σχετικά εύκολα.
Πάει σαν δικύλινδρο και όχι σαν γνήσιο τούρινγκ το οποίο πραγματικά χασμουριέται σε αυτά τα χλμ.
Το κύριό του θέμα δεν είναι καν οι ψαρόσουπα αναρτήσεις, μα η ζελατίνα που απο τη μια βεντουριάζει, απο την άλλη αφήνει αρκετό αέρα να περάσει.
Δεν είναι αεροδυναμικά προσεγμένη, όχι όσο θα έπρεπε τουλάχιστον. Με μια άλλη, givi πχ το μοτό ζωγραφίζει τηρουμένων των αναλογιών.
ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ..................VARADERO ..... VSTROM
Eίναι ή νύχτα μέ τή μέρα στό ταξίδι....!!
Τό πώς τό βλέπει ό κώλος τού καθενός,είναι άλλο θέμα.
Άν δέν έχεις ταξιδέψει μέ varadero,δέν ξέρεις.
Ίσως 2-3 μοτό μπορούνε νά σταθούνε δίπλα του στό ταξίδι.
Ένα θά σού πώ τό hayabusa μου πού είχα έπί 8 χρόνια και τό παλιό
καί τό καινούργιο,έβγαζε πιό πολλούς κραδασμούς σέ χέρια καί πόδια...!!!!
Τό v-strom μπροστά του είναι πολύ λίγο.
Στό varadero στά 180 βγάζεις τό κεφάλι σου στό πλάϊ μπάς καί σέ χτυπήσει λίγος άέρας.
Τό βεστρομάκι έκεί ξεψυχάει,δέ μιλάμε γιά τίς στροφές πού δουλεύουν.
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΛΟΙΠΟΝ
Ένα χρόνο 2 varadero 2007 χωρίς ABS
Ένα χρόνο v-strom 2006 χωρίς ABS
έπειδή τό είχε 4 χρόνια.
Άπό φωτό καί τέστ στό ίντερνετ είναι δύσκολο νά κρίνεις ,νά μήν πώ άδύνατον..!!telika to vstrom paei pano apo 140?poios krinei me foto apo to internet?gia pes..
ego me to vstom p pao synexeia 180(alli zelatina ok) exo thema na to koitaxo?de paei?klanei?(thelei k alli sela gia polyori odigisi)
to varadero einai skotostra?(ego leo mono oi odigoi einai asxetoi ta mixanakia pote de ftene)
eixes piso freno sto xeri?kai?sta paparakia mas?
einai osoi exoyn bmw malakes?kai?ayto ti epireazei tis mixanes?gia mixani de psaxneis?i gia gomeno?
ta eyropaika poy ta ebgales ola gia to poytso...apo poia xrisi ktisi ta ekrines?
poio ktm bmw triumph soy eimeine kai poy kai apo ti.
me poio tdm 900 exeis kanei esto mia volta k to ebgales kali epilogi?pano apo 120 xil piges?
to varadero thes na se exei vasilia 4 ores aneto kai xafnika oi anartiseis toy na kanoyn k gia moto gp?
tha pas volta..me kapoio apo ayta ta mprikia kai tha xeis xamogelo?oxi..
thes moto gia ena taxidi to xrono?pare ena vstrom.valtoy megali zelatina.valtoy valitses pantoy.valtoy makritero grannazoma na mi les oti tha dialysei opos les sta 160 kai tha exeis ena gia to poytso mixanaki ikano na se taxidepsei sxedon pantoy me sxetika mikro kostos.
krata k to busa na to paizeis antras.
Bladerunner
31/12/2012, 11:55
Ποιά θεωρείτε τήν ίδανικότερη μοτό γιά βόλτα ,ταξίδι καί έκδρομή..??
Αυτή που έχει γεμάτο ντεπόζιτο και μοτέρ που δουλεύει.
skylos mauros
31/12/2012, 12:15
:bawl::beer:
nicksior
31/12/2012, 12:15
Ελα ντε!
Κι εγώ αν έβρισκα την ιδανική μοτο θα πάθαινα διαταραχή προσωπικότητας και....
Θα πήγαινα με το αμάξι!
telika to vstrom paei pano apo 140?poios krinei me foto apo to internet?gia pes..
ego me to vstom p pao synexeia 180(alli zelatina ok) exo thema na to koitaxo?de paei?klanei?(thelei k alli sela gia polyori odigisi)
to varadero einai skotostra?(ego leo mono oi odigoi einai asxetoi ta mixanakia pote de ftene)
eixes piso freno sto xeri?kai?sta paparakia mas?
einai osoi exoyn bmw malakes?kai?ayto ti epireazei tis mixanes?gia mixani de psaxneis?i gia gomeno?
ta eyropaika poy ta ebgales ola gia to poytso...apo poia xrisi ktisi ta ekrines?
poio ktm bmw triumph soy eimeine kai poy kai apo ti.
me poio tdm 900 exeis kanei esto mia volta k to ebgales kali epilogi?pano apo 120 xil piges?
to varadero thes na se exei vasilia 4 ores aneto kai xafnika oi anartiseis toy na kanoyn k gia moto gp?
tha pas volta..me kapoio apo ayta ta mprikia kai tha xeis xamogelo?oxi..
thes moto gia ena taxidi to xrono?pare ena vstrom.valtoy megali zelatina.valtoy valitses pantoy.valtoy makritero grannazoma na mi les oti tha dialysei opos les sta 160 kai tha exeis ena gia to poytso mixanaki ikano na se taxidepsei sxedon pantoy me sxetika mikro kostos.
krata k to busa na to paizeis antras.
ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ.........?? ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΑΣΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΑΝΤΡΟΥΑ...??
Έσύ πήγαινε τό vstrom σου μέ 180,έγώ πού έτυχε νά τό πάω μέ πλαϊνές καί 2 άτομα κάπου έκεί
ΤΕΡΜΑΤΙΖΕ ΚΑΙ ΕΣΚΑΓΕ δουλεύοντας στό φούλ....!!!
Είσαι άπό τούς λίγους πού πιστεύουν ότι μιά μοτό μπορεί νά κινείται κοντά στήν τελική της
μέ άνεση καί άσφάλεια.
ΣΟΡΡΥ ΔΙΑΦΩΝΩ........όπως φαντάζομαι καί πολλοί άλλοι.
Τό varadero χωρίς νά έχει μεγάλη διαφορά στήν τελική άπό τό Σουζούκι έχει 350 κυβικά έπάνω.
Άν σού λέει κάτι.
Όταν δέν ξέρω ρωτάω,καί ή γνώμη μου γιά τό TDM είναι άπό άνθρώπους πού ταξιδεύουν
Θεσσαλονίκη Πελοπόννησο μέ μπαγκάζια καί συνοδηγό.
Όλοι μού είπαν ότι κινείται άνετα μέ 170-180 χιλιόμετρα,άπλά κουνάει λίγο στά 200+,καί φυσικά
ξεκολλάει πολύ πιό εύκολα άν χρειαστείς ένεργητική άσφάλεια άπό ότι ένα βεστρομάκι στά 140-150.
Τώρα γιά τό varadero θά πώ άπλά ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ,όπότε δέ τό συνεχίζω.
Μπές στά φόρουμ τής Ντουκάτι,τής Τραϊομφ καί διάβασε.
Ή BMW τό κουράσαμε,ό κόσμος τόχει τούμπανο
καί σύ κρυφό καμάρι,όλα αύτά πού γράφονται καί άκούμε διαδόσεις τών κομμουνιστών...!!!
Άν πίστευα έστω καί λίγο ότι θά έβγαινα βόλτα μέ bmw καί δέ θά ρισκάριζα νά μέ μαζέψει
ή όδική τότε θά άψηφούσα αύτό τό δήθεν αύτή τήν ύπεροχή πού χαρίζει τό σηματάκι
καί τό βλέπω σέ πολλούς πού καβαλάνε όπου φουσκώνουν σάν παγώνια,καί θά τήν άγόραζα.
ΑΠΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ό λόγος πού δέν τήν παίρνω είναι ότι θέλω νά πηγαίνω βόλτα χωρίς σκοτούρες,
καί όταν πηγαίνω συνεργείο νά μή μπαίνω στή ντεμέκ χλίδα πού ό καφές πού μέ κερνάνε νά
μού βγαίνει πολύ πικρός.....(άερόψυκτα 1200 κυβικά τό 2012..??:bawl: ΝΟ......
Δέν θεώρησα ποτέ τό μηχανάκι προέκταση τού άνδρισμού μου:lol:ούτε στά νιάτα μου όχι τώρα
πού δέν μού σηκώνεται πιά,ούτε καί πήγαινα σέ όμαδικές έκδρομές μηχανόβιων ,κλάμπ,κ.λ.π...
διότι δέν συμφωνούσα μέ πολλά καί μέ κούραζε τό πράμμα μέ τό μονοδιάστατο τής ύπόθεσης,
όλο γιά μπουζιά μιλάγανε καί τελικές.
Θεωρούσα τή μηχανή σάν μέσο έκφρασης καί σύμβολο έλευθερίας,είτε ήμουνα μέ τό ΧΤ μου ,είτε
μέ τό ZZR,είτε μέ τό παπάκι πού έχω τώρα....!!
Γουστάρω καί κυκλοφοράω μέ μοτό τώρα στά 57 χειμώνα καλοκαίρι,σφίγγει καί ή έπιδερμίδα....!!!
Πάνε πάρε κανένα διαρκείας τώρα πού μάς χρειάζεται ή όμάδα,
καί όχι μόστρα όταν θά είναι πρώτη....!!!
ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕ........ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
nicksior
31/12/2012, 12:29
Χάσμα γενεών
ΥΓ.
Σίγουρα δεν σου σηκώνεται? Γιατί μας γ@μησες...
:cry::bawl:
AXXA XAXA DILADI TI DEN EXO ME TO VARADERO?? xa xa xaax gia pes?esy les de to xeis k paraligo na se skotosei to paliomixanima..
opos soy eipe k allos to vstrom to 650 me to 1000 to var exoyn 9 xil teliki..tora ola ta alla einai gia na xeis na les..de mporeis to varadero..?ok de mporeis k to vstrom?ok ta mixanakia mporoyn omos.
to tdm diladi taxideyei aneta mama me 160-180 dikavalo kai fortomeno?k soy eipan oti apla sta diakosa koyna ligo?ESY POTE TO ODIGHSES DE MOY PES..
exo k tdm..oyte mexri to loytraki de pas me mama mixanaki dikavalo..
prosexe giati osa mixankia esy rotas alloys ego ta odigao.
pame parakato tora.ego mpeno sti diadikasia na soy apantiso giati apo ti katalava to na krineis kapoios apo foto kai review sto net soy kanei kapos.esy pos krineis ta eyropaika?
to tdm?xereis kapoion poy na exei tdm na to pleronei kai na ton rotiseis re kalo einai ayto kai na soy pei oxi malakas piastika?
vres moy ayton poy eipe oti paei taxidi me tdm dikavalos fortomenos me 200 k apla koyna ligo..na ginei melos toy forum..pestoy se parakalo..
paramedic
31/12/2012, 12:35
Επειδή απ'οτι βλέπω η κουβέντα παει προς on-off αντιπαράθεση μεριά και αν χρειαζόμαστε 1000 κυβικά η 650 να τολμήσω να βάλω και άλλον ένα παίχτη
στο παιχνίδι : Caponord. Ναι έχει τα προβλήματα στα ηλεκτρολογικά αλλά αν τα φτιάξεις εισαι οκ. Αν είχα οδηγήσει Vara θα σας έλεγα αν εχει διαφορά
αλλά δυστηχώς μονο Capo εχω οδηγήσει. Λένε πάντως οτι κάνει οτι και το Vara αλλά στα στροφιλίκια είναι καλύτερο. Εγω με δαύτο πήγαινα πάρα πολύ
καλά στα στροφιλίκια πάντως και δεν με πούλησε πουθενά. Είχε ενα θέμα με την ανεμοκάλυψη η αλήθεια να λέγεται.
Τελικά όμως αυτό που αναζητούμε ίσως βρίσκεται στην παρακάτω λέξη : Βελτίωση!!
Πάρε πχ αυτο που σου αρέσει, σε φτιάχνει , σε κ@υλώνει ρε αδερφέ ενω ξέρεις και τα ελαττώματα του και πήγαινε το να του βελτιώσεις τα αδύνατα του σημεία
(φυσικά αν σε παίρνει). Το Vara αν κατάλαβα καλά σε γενικές γραμμές είναι αποδεκτό απο πολλούς αλλά χωλαίνει στην μπροστινή του αναρτηση και στο υψηλό
κέντρο βάρους. Ναι αλλά ποιος απο αυτους που θα το πάρουν θα το χρησιμοποιιήσουν σαν SS στις στροφές?? Ουδείς... Αρα αν βελτιώσουμε την ανάρτηση μπροστά
και του φερόμαστε όπως του αρμόζει για τον λόγο που φτιάχτηκε τότε θα στρίβει πολύ πιο καλά απο τις δυνατότητες μας και θα την θεωρούμε κορυφαία γαι εμάς.
Εξίσου και με άλλα μοντέλα μπορεί να γίνει το ίδιο.
endopandou
31/12/2012, 12:36
Σίγουρα δεν σου σηκώνεται? Γιατί μας γ@μησες...
:cry::bawl:
:tooth::tooth::tooth::tooth: Ημαρτον ρε
Να πω και άλλο ένα; Αν και ξεφεύγουμε λιγάκι...
277995
Se ena test poy kanane ola ta on off ayto to pirane sta misa me metaforiki gia synergio.
AXXA XAXA DILADI TI DEN EXO ME TO VARADERO?? xa xa xaax gia pes?esy les de to xeis k paraligo na se skotosei to paliomixanima..
opos soy eipe k allos to vstrom to 650 me to 1000 to var exoyn 9 xil teliki..tora ola ta alla einai gia na xeis na les..de mporeis to varadero..?ok de mporeis k to vstrom?ok ta mixanakia mporoyn omos.
to tdm diladi taxideyei aneta mama me 160-180 dikavalo kai fortomeno?k soy eipan oti apla sta diakosa koyna ligo?ESY POTE TO ODIGHSES DE MOY PES..
exo k tdm..oyte mexri to loytraki de pas me mama mixanaki dikavalo..
prosexe giati osa mixankia esy rotas alloys ego ta odigao.
pame parakato tora.ego mpeno sti diadikasia na soy apantiso giati apo ti katalava to na krineis kapoios apo foto kai review sto net soy kanei kapos.esy pos krineis ta eyropaika?
to tdm?xereis kapoion poy na exei tdm na to pleronei kai na ton rotiseis re kalo einai ayto kai na soy pei oxi malakas piastika?
vres moy ayton poy eipe oti paei taxidi me tdm dikavalos fortomenos me 200 k apla koyna ligo..na ginei melos toy forum..pestoy se parakalo..
ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ..........ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ
Άλλά νά γελοιοποιήσεις τόν συνομιλητή,είπαμε πάω χαλαρά γιατί είσαι ΑΕΚ.
Τό tdm όπως ΞΑΝΑΕΓΡΑΨΑ το έχω ήδη άπορρίψει γιατί σταμάτησε νά άνανεώνεται τό 2005...!!
Τά ύπέρ καί τά κατά του σέ σχέση μέ τό vstrom τά έγραψα,άν έχεις κάτι άλλο νά τό άκούσουμε.
Ή γή γυρίζει καί ύπάρχουν κι άλλα μηχανάκια.
Ούτε σκοπός τής κουβέντας είναι τό ποιός τήν έχει πιό μεγάλη,τό ΞΑΝΑΛΕΩ λοιπόν τό τι μπορώ
καί τί δέν μπορώ τό κρατάω γιά μένα,πάντως έχω μιά δυσκολία κάτω άπό τά 1100 κυβικά
τό παραδέχομαι.....
Δέν είναι ώρα νά κάνουμε σεμινάρια γιά τό βαραντέρο τώρα,έτσι κι άλλιώς έκανε τόν κύκλο του.
Τώρα θά άσχοληθούμε..?? ότι είχα νά κάνω μαζί του τό έκανα....
Δέν έχω λόγο νά μήν πιστέψω έναν φίλο πού ταξιδεύει καί νά πιστέψω έσένα μέσα άπό τό ίντερνετ
πού δηλώνεις δοκιμαστής τών πάντων......κάνοντας φΥσικά χαβαλέ.
Γιαυτό σού λέω χτύπα κανένα διαρκείας ύπάρχουν άκόμα......
ΚΑΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΣΗ ΧΟΛΗ..............
ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΗΚΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ....!!!
ΕΣΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΑΙ...??
Lioulios
31/12/2012, 12:58
Σε βστρώμ πάντως με το που θα πατήσεις τα 160-170 , θα πρέπει να έχεις το νου σου . Σε αυτές τις ταχύτητες η Βαρα απλά ρολάρει .
Σε βστρώμ πάντως με το που θα πατήσεις τα 160-170 , θα πρέπει να έχεις το νου σου . Σε αυτές τις ταχύτητες η Βαρα απλά ρολάρει .
Ε Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ.............
Τά ξέρει όλα,τί νά λέμε τώρα
Επειδή απ'οτι βλέπω η κουβέντα παει προς on-off αντιπαράθεση μεριά και αν χρειαζόμαστε 1000 κυβικά η 650 να τολμήσω να βάλω και άλλον ένα παίχτη
στο παιχνίδι : Caponord. Ναι έχει τα προβλήματα στα ηλεκτρολογικά αλλά αν τα φτιάξεις εισαι οκ. Αν είχα οδηγήσει Vara θα σας έλεγα αν εχει διαφορά
αλλά δυστηχώς μονο Capo εχω οδηγήσει. Λένε πάντως οτι κάνει οτι και το Vara αλλά στα στροφιλίκια είναι καλύτερο. Εγω με δαύτο πήγαινα πάρα πολύ
καλά στα στροφιλίκια πάντως και δεν με πούλησε πουθενά. Είχε ενα θέμα με την ανεμοκάλυψη η αλήθεια να λέγεται.
Τελικά όμως αυτό που αναζητούμε ίσως βρίσκεται στην παρακάτω λέξη : Βελτίωση!!
Πάρε πχ αυτο που σου αρέσει, σε φτιάχνει , σε κ@υλώνει ρε αδερφέ ενω ξέρεις και τα ελαττώματα του και πήγαινε το να του βελτιώσεις τα αδύνατα του σημεία
(φυσικά αν σε παίρνει). Το Vara αν κατάλαβα καλά σε γενικές γραμμές είναι αποδεκτό απο πολλούς αλλά χωλαίνει στην μπροστινή του αναρτηση και στο υψηλό
κέντρο βάρους. Ναι αλλά ποιος απο αυτους που θα το πάρουν θα το χρησιμοποιιήσουν σαν SS στις στροφές?? Ουδείς... Αρα αν βελτιώσουμε την ανάρτηση μπροστά
και του φερόμαστε όπως του αρμόζει για τον λόγο που φτιάχτηκε τότε θα στρίβει πολύ πιο καλά απο τις δυνατότητες μας και θα την θεωρούμε κορυφαία γαι εμάς.
Εξίσου και με άλλα μοντέλα μπορεί να γίνει το ίδιο.
ΤΟ ΑΠΡΙΛΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ............
Θά ήταν πολύ καλύτερο άπό τά βαραντέρο.
Τά κιλά είναι 270,ό σκελετός σίδερο καί τά καλάμια μπροστά τσιγαρόχαρτο,
έπίσης τό ζύγισμα λάθος,άν δέ γεμίσεις βενζίνη άστα........τό κέντρο βάρους στό Θεό..!!
Να πω και άλλο ένα; Αν και ξεφεύγουμε λιγάκι...
277995
ΠΑΛΙ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΟΥΚΑΣ.............
Σούπερ άξιόπιστο μηχανάκι,άπλά κάνει 15 χιλιαρικάκια,ταξιδεύει μέχρι τά 150 χωρίς κάν νά άκούς μοτέρ
πολύ καλή προστασία καί διαφορικό τέλειο.
Drake Ramore
31/12/2012, 13:11
ΤΟ ΑΠΡΙΛΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ............
Θά ήταν πολύ καλύτερο άπό τά βαραντέρο.
Τά κιλά είναι 270,ό σκελετός σίδερο καί τά καλάμια μπροστά τσιγαρόχαρτο,
έπίσης τό ζύγισμα λάθος,άν δέ γεμίσεις βενζίνη άστα........τό κέντρο βάρους στό Θεό..!!
Το Κάπονορντ ειναι έτσι κι αλλιώς πολύ καλύτερο απο το βαραντέρο ακόμη και με τα προβλήματα που λύνονται όλα με 300 ευρω.
Τα κιλά του δεν είναι 270. Ειναι 215 στεγνο ενώ το varadero ειναι 235 στεγνό.
Το κέντρο βάρους είναι σε κάθε περίπτωση χαμηλότερα απο αυτο του βάρα, όπως και η θέση οδήγησης που σε βαζει μέσα στην μηχανη και όχι πάνω, δινοντας καλύτερο πάτημα αλλά και ευκολία ισορροπίας.
Για το ζύγισμα του θεωρώ περιττό να αναφερθώ όταν συγκρίνουμε με μαμα βαραντέρο ή vstrom. Ανώτερο και απο τα δύο ακόμη και με μαμα αναρτήσεις. Αν μπουν και αφτερμαρκετ μιλάμε για άλλο επίπεδο.
Αφησα τα καλάμια που τα χαρακτηρίζεις τσιγαρόχαρτο για το τέλος, επειδή ο χαρακτηρισμός δείχνει οτι μάλλον δεν γνωρίζεις για ποια μοτοσυκλέτα μιλας.
Τα καλάμια του Καπονορντ ειναι 50 mm και είναι απο τα φαρδύτερα που υπάρχουν σε μοτοσυκλέτα αυτης της κατηγορίας. Σε σχέση με του βαραντερο με τα ταπεινα καλαμια των 43mm ειναι υποδειγματικά.
paramedic
31/12/2012, 13:14
Μάλλον για το Vara τα λέει αυτα και οχι για το Caponord αν κατάλαβα σωστά.
Σούπερ άξιόπιστο μηχανάκι,άπλά κάνει 15 χιλιαρικάκια,ταξιδεύει μέχρι τά 150 χωρίς κάν νά άκούς μοτέρ
πολύ καλή προστασία καί διαφορικό τέλειο.plakitsa kano?oxi sovara se test gia on off mixanakia ayto gyrise me gerano..
super axiopisto k ayto.
sa ta cbf..?
nai me otidipote pao me pano apo ....xm...40 xil..exo to noymoy.
ti ennoeis na exo to noy moy me pano apo 160-170?kai xero mono oti exo kanei.
to varadero rollarei?kes ke se rollarei?
to vstrom opos symperiferete (gia to poytso) mexri ta 140...allo toso gia to poytso symperiferete kai me ti teliki toy.
to varadero ti tha pei rollarei re koritsa?
de pisteyeis oti to tdm de paei etsi opos soy lene?ela mia volta na sto daneiso.mexri ti sygroy tha pas kai tha stamatiseis tha pareis ton filo soykai tha ton krazeis.pano apo 120 nomizeis oti eisai se gymno.
k ti xoli?faskeis k antifaskeis..krazeis kosmo p soy leei ti exei kanei me mixanaki epeidi esy de mporeis?ok.krazeis kosmo p soy leei ti diavase px eno to kaneis esy kai einai apopsi?
nomizeis oti kano plaka otan soy leo oti exo k tdm?
endopandou
31/12/2012, 13:21
Σε βστρώμ πάντως με το που θα πατήσεις τα 160-170 , θα πρέπει να έχεις το νου σου
Γιατί;
LOUKILOUK
31/12/2012, 13:51
πολύ καλή προστασία καί διαφορικό τέλειο.
Το έχω αναφέρει πολύ νωρίς το τενερέ όχι γιατί το θεωρώ το καλύτερο, αλλά το καλύτερο για Σένα... σχετικά με τα φράγκα θα πω μόνο πως η φτήνια τρώει τον παρά... (δεν το έχω τσεκάρει αλλά για 15χιλιάρικα μεταχείρω το αποκλείω...κανά 8-10κ ίσως;)
Αλλά αφού θέλουμε κάτι σε κοντά χίλια κυβικά με χαμηλό κόστος κτήσης τι λές για τα Triumph Tiger 900/955 (από 1998 μοντέλο και μετά μιλάμε γιατί υπάρχει και ο παλιός εννιακοσάρης τίγρης αλλά σπανίζει και πάμε και πολύ πίσω...)
Γενικότερα όπως προανέφεραν κάποιοι ιδανικό γενικά δεν υπάρχει, ιδανικό για τον καθένα το συζητάμε...αλλά γούστα, αλλά χέρια, αλλες τσέπες, άλλα μυαλά....γαμησέτα δηλαδή...
υ.γ.1 Τον Δούκα (που είναι και Αεκάρακι...) μην τον παρεξηγείς με το υφάκι....έτσι είναι μάλλον πάντα και παντού από όσο διαβάζω, αλλά γενικά σωστά στα λέει...ειδικά για το TDM...καλό και τίμιο...αλλά δικαβαλο, φορτωμένο, άνετο, πάνω από 140-150 δεν θα το πας εσύ που θεωρείς (και σωστά) ότι δεν ταξιδεούμε τελικιασμένοι.
υ.γ.2 Συμφωνώ ότι διαβάζοντας μόνο νούμερα και επιδόσεις στο διαδίκτιο άκρη δεν βγάζεις αλλά πολύ περισσότερο δεν βγάζεις άκρη ρωτώντας τυχαία τον κάθε ιδιοκτήτη να σου πει την "αντικειμενική" του γνώμη για το μηχανάκι ΤΟΥ.... φίλο που σε ξέρει και τον ξέρεις, σε νοιώθει και τον νοιώθεις, σε καταλαβαίνεις και τον καταλαβαίνεις ΡΩΤΑ τον...(Για το TDM έτσι έμαθα και οδήγησα από κολλητο...που του κλάταρε και η μαμά ανάρτηση στα 35κ...)
Καλή χρονιά με υγεία και χαρά
Lioulios
31/12/2012, 13:51
Γιατί;
Αυτή την αίσθηση είχα όταν το είχα (περίπου 2.5 χρόνια) .
Ωραίο και στιβαρό ,αλλά στις ταχύτητες αυτές μόνο σε ευθεία εμπνέει 100% σιγουριά . Συγκρητικά πάντα με τα άλλα που έχω οδηγήσει, έτσι ;
Εάν κάποιος πάρει μόνο στρώμα ,δεν έχει άλλη εμπειρία και δεν θα έχει ...φαντάζει η απόλυτη μοτοσυκλέτα . Με το που θα καβαλήσει όμως μιά κλάση πάνω ...Η διαφορά είναι αισθητή .
Αυτή την διαφορά να καταλάβεις ...Την κατάλαβε και η γυναίκα μου , η άσχετη .
Το κτμ λέει της αρέσει στις στροφές πιο πολύ από όλα ...Με το στρώμ ωνόμιζε πως θα πέσουμε ....
Το κτμ λέει της αρέσει στις στροφές πιο πολύ από όλα ...Με το στρώμ ωνόμιζε πως θα πέσουμε ....TO IDIO AKRIVOS MOY LEGE K H DIKIA MOY...alla to idio?meta ti xorisa gia to poylisa kai koitage toys ktmades..
endopandou
31/12/2012, 14:04
Αυτή την αίσθηση είχα όταν το είχα (περίπου 2.5 χρόνια) .
Ωραίο και στιβαρό ,αλλά στις ταχύτητες αυτές μόνο σε ευθεία εμπνέει 100% σιγουριά . Συγκρητικά πάντα με τα άλλα που έχω οδηγήσει, έτσι ;
Εάν κάποιος πάρει μόνο στρώμα ,δεν έχει άλλη εμπειρία και δεν θα έχει ...φαντάζει η απόλυτη μοτοσυκλέτα . Με το που θα καβαλήσει όμως μιά κλάση πάνω ...Η διαφορά είναι αισθητή .
Αυτή την διαφορά να καταλάβεις ...Την κατάλαβε και η γυναίκα μου , η άσχετη .
Το κτμ λέει της αρέσει στις στροφές πιο πολύ από όλα ...Με το στρώμ ωνόμιζε πως θα πέσουμε ....
Ναι συμφωνώ, το ΚΤΜ είναι άλλο πράγμα.
Νόμιζα πως το σύγκρινες μόνο με βαραντέρο για το οποίο έχω τις ενστάσεις μου. (πιο μακρύ μεταξόνιο, μεγαλύτερη κάστερ, βαρύ, ψηλό, ογκώδες, λιγότερο στιβαρό και χωρίς καλύτερες αναρτήσεις απο το στρώμα)
Αναφαίρω τα παραπάνω για να πω πως σε ενεργητική ασφάλεια είναι (εκτίμηση πάντα αφού δεν είχα τέτοιο) υποδεέστερο.
motomaniac
31/12/2012, 14:19
και τελικα καταληγουμε στο συμπερασμα οτι το καλυτερο ειναι αυτο που θα φτιαξεις εσυ για σενα. ο φιλος μου ο αργυρης θελει να κανει το cbr600f4i track bike.. αυτο ειναι γι'αυτον το καλυτερο μηχανακι του κοσμου... για αλλον ειναι ενα στρωματεξ.. η μια βαρκαντερα... εγω προσωπικα και λογω ηλικιας (μου) θα απεκλεια εντελως μηχανες που προσπαθουν ευχαριστησουν την μεση μου η την πλατη μου κι οχι την π@υτσα μου και την καρδια μου.... ταξιδι κυριοι δεν ειναι οι ευθειες,...
εκτος κι αν σε νοιαζει μονο ο προορισμος..
και τελικα καταληγουμε στο συμπερασμα οτι το καλυτερο ειναι αυτο που θα φτιαξεις εσυ για σενα. ο φιλος μου ο αργυρης θελει να κανει το cbr600f4i track bike.. αυτο ειναι γι'αυτον το καλυτερο μηχανακι του κοσμου... για αλλον ειναι ενα στρωματεξ.. η μια βαρκαντερα... εγω προσωπικα και λογω ηλικιας (μου) θα απεκλεια εντελως μηχανες που προσπαθουν ευχαριστησουν την μεση μου η την πλατη μου κι οχι την π@υτσα μου και την καρδια μου.... ταξιδι κυριοι δεν ειναι οι ευθειες,...
εκτος κι αν σε νοιαζει μονο ο προορισμος..akrivos ayto leo k ego.an stoxos einai o proorismos..ΟΣΕ.
edo moy lene na pao volta me moto..kai toys leo oti den exo moto..
motomaniac
31/12/2012, 14:42
πλεον ισως ακι το αεροπλανο να ειναι φθηνοτερο..
Όποια αγαπάει ο καθένας....αυτή είναι η καλύτερη !
Άντε και καλή χρονιά με λιγότερη φιλοσοφία και περισσότερα όμορφα χιλιόμετρα !
το οτι το βαρα καιει το γκωλο του δεν ανησυχει κανενα ε?
Τεσπα, αυτη η συζητηση παραμενει κοντα καμια δεκαετια που παλιωσε το VFR750... αυτο ψαχνουμε
blackbusa
31/12/2012, 16:12
Koukouroukou...kai gia tis dyskoles stigmes pou paizei i omada xryso derby tis ion mazi me ton pikro kafe...
ΣΟΒΑΡΕΨΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ.................
Λέμεεεεεεεεεεε.......
Μάλλον για το Vara τα λέει αυτα και οχι για το Caponord αν κατάλαβα σωστά.
ΕΤΣΙ.............
Καί τά κιλά...
:wave2:
Bradipous
31/12/2012, 17:12
Αλλά αφού θέλουμε κάτι σε κοντά χίλια κυβικά με χαμηλό κόστος κτήσης τι λές για τα Triumph Tiger 900/955 (από 1998 μοντέλο και μετά μιλάμε γιατί υπάρχει και ο παλιός εννιακοσάρης τίγρης αλλά σπανίζει και πάμε και πολύ πίσω...)
Και γιατι οχι το 800 οπως προανεφερθηκε παραπαπνω;
plakitsa kano?oxi sovara se test gia on off mixanakia ayto gyrise me gerano..
super axiopisto k ayto.
sa ta cbf..?
nai me otidipote pao me pano apo ....xm...40 xil..exo to noymoy.
ti ennoeis na exo to noy moy me pano apo 160-170?kai xero mono oti exo kanei.
to varadero rollarei?kes ke se rollarei?
to vstrom opos symperiferete (gia to poytso) mexri ta 140...allo toso gia to poytso symperiferete kai me ti teliki toy.
to varadero ti tha pei rollarei re koritsa?
de pisteyeis oti to tdm de paei etsi opos soy lene?ela mia volta na sto daneiso.mexri ti sygroy tha pas kai tha stamatiseis tha pareis ton filo soykai tha ton krazeis.pano apo 120 nomizeis oti eisai se gymno.
k ti xoli?faskeis k antifaskeis..krazeis kosmo p soy leei ti exei kanei me mixanaki epeidi esy de mporeis?ok.krazeis kosmo p soy leei ti diavase px eno to kaneis esy kai einai apopsi?
nomizeis oti kano plaka otan soy leo oti exo k tdm?
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΜΕ...............
Άνταλλάσσω άπόψεις δέ σημαίνει ΚΡΑΖΩ............ύπάρχουν πολλοί τρόποι έπικοινωνίας.
Άπό τή νοηματική μέχρι τά μπινελίκια.....
Έντάξει μέ πείσατε καί άπέρριψα ένα μηχανάκι πού ήδη ήταν ΣΧΕΔΟΝ έκτός έπιλογής..!!
Άλλά τό τενερέ...??
Έδώ λέμε όντως ότι θέλουμε.
Έπειδή κάπου,κάποιος έσπασε ένα τό βγάζεις άχρηστο..??
Κάπως έτσι κρίνεται καί τό TDM....??
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΜΕ...............
Άνταλλάσσω άπόψεις δέ σημαίνει ΚΡΑΖΩ............ύπάρχουν πολλοί τρόποι έπικοινωνίας.
Άπό τή νοηματική μέχρι τά μπινελίκια.....
Έντάξει μέ πείσατε καί άπέρριψα ένα μηχανάκι πού ήδη ήταν ΣΧΕΔΟΝ έκτός έπιλογής..!!
Άλλά τό τενερέ...??
Έδώ λέμε όντως ότι θέλουμε.
Έπειδή κάπου,κάποιος έσπασε ένα τό βγάζεις άχρηστο..??
Κάπως έτσι κρίνεται καί τό TDM....??
δεν ανταλλασω τιποτα απλα λεω κατι κ μ λες δεν υπαρχει.οκ.οχι τενερε γαμει παρτο.τελειο κ τσαμπα ε; tdm εχω σ λεω....εξακολουθεις να μ με ακους;;;
MG-KTiNoS
31/12/2012, 18:10
το τενερέ το μεγάλο είναι τρομερή μηχανή αλλά...
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ Λ7 ΑΡΗ
δεν ανταλλασω τιποτα απλα λεω κατι κ μ λες δεν υπαρχει.οκ.οχι τενερε γαμει παρτο.τελειο κ τσαμπα ε; tdm εχω σ λεω....εξακολουθεις να μ με ακους;;;
ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕ...........??
Γέρο άνθρωπο..??
Έντάξει σΕ άκουσα...........τό άπορρίπτω.
Δεκαπέντε όμως..??
Είναι πολλά τά Λ7 πού είπε καί κάποιος.
υγ.
ΒΡΕ ΤΟΝ ΑΜΠΑΛΟ ΤΟ ΣΠΑΝΟΥΛΗ....!!!
πούσαι ρέ Ζώρζ νά τά δείς.......
ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕ...........??
Γέρο άνθρωπο..??
Έντάξει σΕ άκουσα...........τό άπορρίπτω.
Δεκαπέντε όμως..??
Είναι πολλά τά Λ7 πού είπε καί κάποιος.
υγ.
ΒΡΕ ΤΟΝ ΑΜΠΑΛΟ ΤΟ ΣΠΑΝΟΥΛΗ....!!!
πούσαι ρέ Ζώρζ νά τά δείς.......
χρονια πολλα να εχεις μπαρμπα..χρονια καλα καλη χρονια με μια καλη κ χοντρη μηχανη
χρονια πολλα να εχεις μπαρμπα..χρονια καλα καλη χρονια με μια καλη κ χοντρη μηχανη
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.................
Σέ γονάτισα....
Τί προτείνεις γιά μοτόρι..??
paramedic
31/12/2012, 21:32
το οτι το βαρα καιει το γκωλο του δεν ανησυχει κανενα ε?
Τεσπα, αυτη η συζητηση παραμενει κοντα καμια δεκαετια που παλιωσε το VFR750... αυτο ψαχνουμε
Ποια 1000άρα δεν καίει βρε συ? Το ΜΚ3 απ'οτι διαβάζω στο δίκτυο κάπου 6,5-7 καίει όπως και άλλα θηρία του είδους.
Τι να πουν και τα 950-990 δηλαδή σε αυτό τον τομέα??
MG-KTiNoS
31/12/2012, 21:42
Με το Βαραντέρο όσο πας εθνική είσαι βασιλιάς.
Μόλις όμως βγεις από αυτή, το πράμα είναι εντελώς ατσούμπαλο!
Κάντε τους λογαριασμούς λοιπόν στο τι εννοείται ταξίδι.
ΑΝ μιλάμε για μουαγιέν, Αθήνα Θεσ.κη για καφέ κλπ είναι οκ
Με το Βαραντέρο όσο πας εθνική είσαι βασιλιάς.
Μόλις όμως βγεις από αυτή, το πράμα είναι εντελώς ατσούμπαλο!
Κάντε τους λογαριασμούς λοιπόν στο τι εννοείται ταξίδι.
ΑΝ μιλάμε για μουαγιέν, Αθήνα Θεσ.κη για καφέ κλπ είναι οκ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΝΟ ......
Γιά Άθήνα - Θεσσαλονίκη..??
Είπαμε ,δέ μέ προσέχεις έπαρχιακούς δρόμους όπως π.χ. ή Κρήτη,πάλι τά ίδια θά λέμε.
Βουνά,άναβάσεις,έπαρχιακοί δρόμοι,ή Έλλάδα δέν είναι Θεσσαλονίκη - Άθήνα - Τρίπολη
καί Έγνατία όδό...!!
motomaniac
31/12/2012, 22:01
τοτε απο τα λεγομενα σου και μονο μιας και παρακολουθω το βαρκαντερο ειναι εντελως αχρηστο.. ΚΑΛΗ χρονια και χρονια ΚΑΛΑ!
paramedic
01/01/2013, 07:20
Καλη χρονια και χρονια πολλα σε ολους.
Ρε σεις καθηστε λιγο γιατι θα με τρελανετε. Τον Μαιο πηγα με 2 φιλους με Gs Adventure ενα ταξιδακι μεχρι Βολο αλλα με τρελλη διαδρομη με 0 χιλιομετρα Εθνικης. Πρωτη σταση να φανταστειτε καναμε στην Ιτεα. Περασαμε καμπους, βουνα , λαγκαδια κλπ κλπ. Εγω ξερετε με τη μηχανακι ημουν; Με το σκουτερ μου! Ενα Sym Citycom 300. To Caponord μας αφησε χρονους βλεπεις λογω ατυχηματος. Μου λετε δηλαδη οτι ενω εκανα μια χαρα ταξιδι με δαυτο με ενα Varadero θα τα εβλεπα σκουρα; Εχετε ισοπεδωσει ολα τα μηχανακια που εχουν βαλει εδω μεσα τοσα ατομα ρε σεις. Μηπως υπερβαλουμε λιγο. Το μηχανακι το κανει ο αναβατης. Οκ εχει και αυτο τις ταδε δυνατοτητες αλλα οι περισσοτεροι απο εμας ουτε που θα τις φτασουμε ποτε.
spyrakos35
01/01/2013, 07:51
........... Μηπως υπερβαλουμε λιγο. Το μηχανακι το κανει ο αναβατης. Οκ εχει και αυτο τις ταδε δυνατοτητες αλλα οι περισσοτεροι απο εμας ουτε που θα τις φτασουμε ποτε.
:a3:
Drake Ramore
01/01/2013, 12:31
Εχετε ισοπεδωσει ολα τα μηχανακια που εχουν βαλει εδω μεσα τοσα ατομα ρε σεις. Μηπως υπερβαλουμε λιγο. Το μηχανακι το κανει ο αναβατης. Οκ εχει και αυτο τις ταδε δυνατοτητες αλλα οι περισσοτεροι απο εμας ουτε που θα τις φτασουμε ποτε.
Αντε μπράβο! Θυμάμαι μια 15ετια πριν που ταξίδευα με γυμνο bandit 400αρι και περνούσα και καλά.
Εντάξει, κάποιες μηχανές ειναι καλυτερες απο άλλες, αλλά οπως γραφεις οι δυνατότητες μας να τις φτάσουμε στα όρια τους δεν υπάρχουν στο 99% των αναβατών.
Προτάθηκαν εδω μέσα vstrom,TDM,varadero, bandit 650/1250,CBF 600/1000, transalp, F800gs και τόσες ακόμη αξιολογότατες μοτοσυκλέτες και κοντέυουμε να φτάσουμε 25 σελίδες και συμπέρασμα δεν βγαινει. Αρα το μονο λογικο συμπέρασμα ειναι οτι δεν υπαρχει συμπέρασμα.
Ας πάρει ο Τερενς μεταξύ αυτών των αξιόλογων μοντέλων που προτάθηκαν, όποιο του κάνει οπτικο κλικ και όποιο θεωρεί οτι θα γουσταρει να καβαλάει.
Καθολικά αποδεκτή λύση για το ποια ειναι η καλύτερη μηχανη δεν υπαρχει. Υπάρχουν πολύ καλά μοντέλα όμως που θα του κάνουν την δουλεια.
Καλή χρόνια σε όλους!
MG-KTiNoS
01/01/2013, 12:54
Εμένα η άποψη μου είναι το ΤΔΜ και έχω κάνει τις παρακάτω βελτιώσεις.
-Ψιλή ζελατίνα, εγώ κατέληξα στην ΜΡΑ (ελληνική) 50ε μετά από πολύ ψάξιμο.
Έχει στροβιλισμούς στα πολλά αλλά με λίγο σκύψιμο είσαι οκ
ΠΡΟΣΟΧΗ μιλάμε για 1,8 (αν είσαι πιο κοντός παίζουν πολλές καλλίτερες)
-Βελτίωση αναρτήσεων στον Κσοκ γύρω στα 4οο (δεν θυμάμαι ακριβώς)
-Βελτίωση στα φώτα (αφού δοκίμασα όλες τις λάμπες, νέον ξένον κλπ) κατάληξα στα προβολάκια
-Φίλτρο αέρα DNA (το πήρα δώρο)
-Συναγερμό (μεταχειρισμένο)
-Διπλό σταντ (μεταχειρισμένο)
Από αποσκευές 1 τανκ μπαγκ, ένα τοπ κέις, και σαμάρια.
Μετά απ αυτά έχω ένα μηχανάκι που ταξιδεύει
- αξιοπρεπώς εθνική, αν δε το πλακώσεις δε καίει και πολλά
-πολύ καλά σε επαρχιακούς
-καλά έως πολύ καλά σε κλειστά κομμάτια
-περνάς και κανέναν κωλόδρομο αν δεν κάνεις ταρζανιές αλλά μέχρι εκεί.
Μετά από 90000 (μόνο βόλτες εκτός πόλης) δεν έπαθε ΚΑΜΙΑ βλάβη και δεν έμεινε ποτέ.
Αλλάχτηκε ΤΠΣ προληπτικά από τη Γιαμάχα.
Αλλάχτηκε η πίσω ρόδα αφού έσκασα με 150 δύο άτομα και αποσκευές στη τάφρο του τρένου πριν τη Λαμία.
Προληπτικά θ αλλαχτεί και το ρουλεμάν του μπροστινού τροχού, τα πηνία, και η καδένα εκκεντροφόρου.
Δεν έχω σκοπό να το αλλάξω.
LOUKILOUK
01/01/2013, 13:13
Και γιατι οχι το 800 οπως προανεφερθηκε παραπαπνω;
Χαμηλό κόστος απόκτησης...το γράφω άλλωστε....
Εγω πάντως για το δικό μου ταξίδι έχω 990 και δεν το αλλάζω, απλά θα πηγαίνω σε χώρες με φτηνή βενζίνη, αν ΚΑΙ για την κατανάλωση υπάρχουν λύσεις.
Μηχανές για ταξίδια υπάρχουν πολλές...ταξίδια δε βλέπω να γίνονται...
Κάποιος είπε και έγραψε...ένα γραμμάριο πράξης είναι ίσο με ένα τόνο θεωρείας... ;):wave2:
Lioulios
01/01/2013, 19:40
Τέρενς , πάρε ένα 950 με χαμηλό κόστος απόκτησης που για να υπερβείς τη διαφορά σε λ7 από αυτά που κοιτάς θα πρέπει να κάνεις 2 χρόνια ταξίδια ..Για βενζίνες λέω .
paramedic
01/01/2013, 20:41
Το 950 είναι καλή φάση για αυτό που ψάχνουμε και κάνει πολλά απο αυτά που ζητάμε. Νομίζω οτι υπάρχει και μια λύση για την κατανάλωση του ε?? Για το 990 τι υπάρχει? Εγω κατα τον Απρίλιο-Μαη αν πάνε καλά τα πράγματα θα μπώ στην φάση αναζήτησης μοτοσυκλέτας και πολλά απο τα μοντέλα που αναζητούμε είναι στις σκέψεις μου. Το μόνο εμπόδιο είναι οτι θα είναι και το μηχανάκι που θα με πηγαινοφέρνει στην δουλειά αλλιώς θα είχα κατασταλάψει σε 2-3 ήδη. Πάντως τα On-Off είναι ίσως η πιο καλή λύση για τους κακοφτιαγμένους Ελληνικούς δρόμους.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.................
Σέ γονάτισα....
Τί προτείνεις γιά μοτόρι..??
cbf 1000 full fering
mi soy po KTM SMT 990 ABS k arxisoyme ta kantilia pali...:rolleyes:
ΤΑ ΚΤΜ...............ΤΑΞΙΔΙΑΡΙΚΑ..??
Άντε καί τόλμησε κάποιος νά πάρει άψηφώντας τίς ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ,έτσι θά τό λέμε
είναι μηχανάκι γιά ταξίδι,όπου θά βάλεις καί μπαγκαζιέρα μέ 2 άτομα...??
Έντάξει νά τήν κάνεις μόνος σου,νά περάσεις βουνά καί θάλασσες άντε άν δέ σέ μαζεύουν
τό έκανες......................ΑΛΛΑ διπλός..??
Προχθές έβλεπα είχαν προσφορά τό 990 μοντέλλο τού 2011-2012 μέ τή βελούδινη σέλλα.
12500 άπό 13800 μού είπανε.
Χωράνε έκεί πάνω 2 άνθρωποι..??
Ό ένας πρέπει νά έχει τά έργαλεία του στό τεπόζιτο..!!
Κραδασμοί..??
Ένας φίλος είχε τό 950 καί ή έξάτμιση παρά λίγο νά βάλει φωτιά σέ κάτι πλαϊνές πού είχε.
Ώραία στρίβει,φρενάρει,πάει χώμα ,είναι μηχανάκι γιά νά άνεβείς καί νά κάνεις καμμιά πεντακοσάρα
σερί...??
Ή θά κατεβείς καί θάσαι πάζλ....??
Άς μάς πούνε αύτοί πού τόχουν.......
Τό παιδί μέ τά Συριανά.......Λούκυ
Τό cbf-1000 όντως μέ κλόνισε κάποιο διάστημα.
Άλλά συμβατική τεχνολογία καί αύτή άπό τό 2006...???
Στό 2013 μπήκαμε μέ κρούϊζ,τράξιον,άντισπίν κ.λ.π.....
Ποιός νά τά πάρει ..??
Γιαυτό ξέμειναν καί δέν πουλιούνται ούτε 6000 εύρώ.
Είναι καί αύτή ή φάση πού περνάει ή Έλλάδα,ήρθε καί έδεσε....!!!
Έτσι γιά τή θεωρία καί γιά νά όνειρευτούμε άν δέν ύπήρχε ή δέσμευση
τού οίκονομικού θέματος,τού κόστους δηλαδή τής μοτό,πόσο διαφορετικές
θά ήταν οί έπιλογές σας ώς πρός τό συγκεκριμμένο ζητούμενο όμως...!!
Άν ξέφευγε ή τιμή άγοράς,άλλά θέλαμε νά έχει όλα τά ύπόλοιπα,ύπάρχει τέτοια μοτό..??
Θά μπορούσαμε νά τήν έχουμε,νά τή συντηρήσουμε καί νά τή χαρούμε...??
Ή θά τήν είχαμε στό γκαράζ καί θά άναστενάζαμε νά τήν κρατήσουμε...??
re mparmpa de gamiese ?exoyme anaferei ta misa mixanakia p kykloforoyn mia xara se taxidi kai meikti diadromi kai mas ta exeis vgalei ola off me vasi kati p des..akoyses soy pane kati xartorixtres..ktl.krata to busa kai kanto oikonomikotero vazontas stop sto gazi.
re mparmpa de gamiese ?exoyme anaferei ta misa mixanakia p kykloforoyn mia xara se taxidi kai meikti diadromi kai mas ta exeis vgalei ola off me vasi kati p des..akoyses soy pane kati xartorixtres..ktl.krata to busa kai kanto oikonomikotero vazontas stop sto gazi.
ΠΑΡΑΦΕΡΕΣΑΙ.................ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΚΛΑΜΒΑΝΩ ΩΣ ΕΥΧΗ
Άκόμα στό μπούζα είσαι..??
Αύτό μάς άφησε πρίν το καλοκαίρι,έχασες έπεισόδια.
8 χρόνια 2 μπούζα , έσπασε ρεκόρ......
ΚΤΜ γιά ταξίδι φορτωμένο..??
Οί Αύστριακοί νά τό άκούσουν θά ξεκαρδιστούν.
Γιά πές μας έσύ πού είσαι καί έμπειρος......είδες πολλά ΚΤΜ
νά ταξιδεύουν στούς Έλληνικούς καί Εύρωπαϊκούς δρόμους.
Μήπως θές νά σέ παραπέμψω στίς πωλήσεις τής ΚΤΜ..??
Έσπασε ταμεία ,λέμε
Γιατί έγώ τό καλοκαίρι 4-5 χώρες πού πέρασα........
ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ.......!!!
Όλη ή Εύρώπη ...........
ΓΕΜΑΤΗ ΒΜW......!!!
Είδικά άπό Βόρρειο Ίταλία καί πάνω..........κόλαση
10 bmw έβλεπες καί ένα άπό τά ύπόλοιπα...!!
Ξανά 10 bmw .......καί ένα άπό τ'άλλα....!!!
Όλα τά μηχανάκια κυκλοφορούν καί όλα ταξιδεύουν.
Σύμφωνα δέ μέ τήν τετράγωνη λογική σου έφόσον όλα έξαρτώνται
άπό τόν όδηγό ή κουβέντα είναι ΑΧΡΗΣΤΗ....!!
Σχεδόν πρώην Άνατολικό μπλόκ δηλαδή μέ Βάρτμπουργκ καί Τράμπαντ....
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ...............έχουν άλλη άποψη....χο χο χο
92 TDM
29 690 DUKE
πουλήθηκαν άπό 1-1-2012 μέχρι 31-10-2012.
Τό μεγάλο τής ΚΤΜ δέν ΥΠΑΡΧΕΙ στίς 25 πρώτες μοτό.
Άκόμα καί τό explorer πού μάς ήρθε τήν άνοιξη έχει 25 πωλήσεις.
Όλα τά ΚΤΜ μαζί 118 κομμάτια.
Πρωταθλητής καί πάλι τό vstrom......247 πωλήσεις
2 ΚΤΜ καί κάτι....
ΠΑΡΑΦΕΡΕΣΑΙ.................ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΚΛΑΜΒΑΝΩ ΩΣ ΕΥΧΗ
Άκόμα στό μπούζα είσαι..??
Αύτό μάς άφησε πρίν το καλοκαίρι,έχασες έπεισόδια.
8 χρόνια 2 μπούζα , έσπασε ρεκόρ......
ΚΤΜ γιά ταξίδι φορτωμένο..??
Οί Αύστριακοί νά τό άκούσουν θά ξεκαρδιστούν.
Γιά πές μας έσύ πού είσαι καί έμπειρος......είδες πολλά ΚΤΜ
νά ταξιδεύουν στούς Έλληνικούς καί Εύρωπαϊκούς δρόμους.
Μήπως θές νά σέ παραπέμψω στίς πωλήσεις τής ΚΤΜ..??
Έσπασε ταμεία ,λέμε
Γιατί έγώ τό καλοκαίρι 4-5 χώρες πού πέρασα........
ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ.......!!!
Όλη ή Εύρώπη ...........
ΓΕΜΑΤΗ ΒΜW......!!!
Είδικά άπό Βόρρειο Ίταλία καί πάνω..........κόλαση
10 bmw έβλεπες καί ένα άπό τά ύπόλοιπα...!!
Ξανά 10 bmw .......καί ένα άπό τ'άλλα....!!!
Όλα τά μηχανάκια κυκλοφορούν καί όλα ταξιδεύουν.
Σύμφωνα δέ μέ τήν τετράγωνη λογική σου έφόσον όλα έξαρτώνται
άπό τόν όδηγό ή κουβέντα είναι ΑΧΡΗΣΤΗ....!!
Σχεδόν πρώην Άνατολικό μπλόκ δηλαδή μέ Βάρτμπουργκ καί Τράμπαντ....
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ...............έχουν άλλη άποψη....χο χο χο
92 TDM
29 690 DUKE
πουλήθηκαν άπό 1-1-2012 μέχρι 31-10-2012.
Τό μεγάλο τής ΚΤΜ δέν ΥΠΑΡΧΕΙ στίς 25 πρώτες μοτό.
Άκόμα καί τό explorer πού μάς ήρθε τήν άνοιξη έχει 25 πωλήσεις.
Όλα τά ΚΤΜ μαζί 118 κομμάτια.
Πρωταθλητής καί πάλι τό vstrom......247 πωλήσεις
2 ΚΤΜ καί κάτι.......pare vstrom.
h pare tdm.oti poylaei.i pare hundai.
h pare papaki.ayta poylane perissotero.
de se mporo allo.kai nai ola ston odigo einai.eytixos diladi..
ΠΑΠΑΚΙ ΕΧΩ.................
Έβγαλε καί ή Χιουντάϊ μηχανάκια...??
Δηλαδή ένας καλός όδηγός θά κάνει το vstrom νά μήν κουνάει στά πολλά...??
Ή θά λέει έγώ δέν καταλαβαίνω τίποτε άστο νά κουνάει,είναι σάν νά μή κουνάει..!!
Κάτι σάν ένα ένιαίο δηλαδή........πολύ ριζοσπαστική άποψη,σχεδόν Μαρξιστική
ΠΑΠΑΚΙ ΕΧΩ.................
Έβγαλε καί ή Χιουντάϊ μηχανάκια...??
Δηλαδή ένας καλός όδηγός θά κάνει το vstrom νά μήν κουνάει στά πολλά...??
Ή θά λέει έγώ δέν καταλαβαίνω τίποτε άστο νά κουνάει,είναι σάν νά μή κουνάει..!!
Κάτι σάν ένα ένιαίο δηλαδή........πολύ ριζοσπαστική άποψη,σχεδόν Μαρξιστική
enas kalos odigos...vazontas se ena mixanaki ftino..poy de kaiei poy exei ftina service poy exei anartiseis tis plakas kai genikotera poiotita ypovathmismeni...3 valitses..ena tank bag...ti koilia toy kai ta kila mia gomenas..
de tha perimenei na metamorfothei pros to kalytero...apo ti itan xoris ola ayta.
mi nomizeis epeidi den eides goldwind na taxideyoyn kata kopadia stin eyropi den kanoyn taxidi...:rolleyes:
Έχουμε γ@μηθεί στις βόλτες και τα ταξίδια δλδ και θα τσακωθούμε για το ποια είναι η ιδανική.. Εγώ ξέρω κάποιον από εδώ που γυρίζει αυτή τη στιγμή στην άλλη πλευρα του πλανήτη χιλιάδες χλμ δικάβαλος, τιγκα φορτωμένος με ένα GS850.. Τι λεει αυτό; Ότι το GS είναι το απόλυτο μηχανάκι; Δεν το νομίζω.... Μου θυμίζετε κάτι παντρεμένους χρόνια με κάτι μπάζα που τσακώνονται για το ποιο γκομενάκι στην τιβί είναι καλύτερο.. Μην το κάνετε σαν το αθλητικό θρεντ γιατί θα εξαφανιστεί χωρίς προειδοποίηση.
Lioulios
02/01/2013, 11:35
.....Προσπαθεί να μας το φέρει απ όξω απ όξω ...να μην τον κράξετε μερικοί ...
...Και να πάρει 12άρι BMW .
Αλήθεια γιατί δεν παίρνεις ADv BMW ??
Αλήθεια γιατί δεν παίρνεις ADv BMW ??+1 poylao kai ena..tha toy kano super timi...
psiste ton.mia zelatina thelei megaliteri.
Το λοιπόν, πρώτα από όλα σας εύχομαι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
Έβαλα πριν από μερικά ποστ το απόλυτο μηχάνημα για ταξίδια, το ήθελες με πιο μυτερή σέλα, για δες...
278095
Εαν το θέλεις σε λίγο πιο on/off δες...
278097
και σε τσοπερ έχω...
278096
Δεν καίνε, δεν έχουν ακριβά σέρβις, δεν κουνάνε στα πολλά και όσο αφορά το συνεπιβάτη απλά παίρνεις άλλο ένα, φτηνά είναι :lol:
(με διάθεση για πείραγμα)
ΚΑΙ ΟΜΩΣ GOLDWIN-G ΕΙΔΑ.................
Κοπάδια όπως άκριβώς τό είπες,στούς Δολομίτες....!!!
Άρα λοιπόν σύμφωνα μέ αύτά πού γράφεις,
ΚΑΛΟΣ ΟΔΗΓΟΣ,είναι όχι αύτός πού νομίζει ότι μπορεί τά πάντα
μέ τόν όποιονδήποτε κουβά, ΑΛΛΑ.............
αύτός πού σταθμίζει τό τί έχει στά σκέλια του καί τό τί μπορεί νά κάνει
τό μηχανάκι καί νά τού συμπεριφερθεί άνάλογα.....!!
ούφ...........ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΗΚΑ,καί είχα άρχίσει νά νομίζω πώς
μέ πήραν τά γεράματα.....
Λέω έγώ τώρα,έπειδή έσύ είπες ότι τό πάν είναι ό όδηγός.
Άν έχουμε δύο ίσάξιους θεωρητικά όδηγούς καί ό ένας έχει τό χουρντά
κι ό άλλος τό καλό πού στρίβει καί φρενάρει καί προστατεύει καλύτερα,
γιά πές μας έσύ πώς τό βλέπεις τό πράμμα.......ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ
ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ
ΜΕ ΤΗ ΜΟΤΟ ΣΤΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟΣ......????
Βόλτα,ταξίδι,ή έκδρομή...?????????????
Λέω τώρα,μήπως κάποια καλύτερα στημμένη μοτό θά κάλυπτε κάποιες
όδηγικές άδυναμίες...??
Ή είσαι τής θεωρίας πώς ό καλός ό όδηγός ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΕΙ......??
Άκουσε μάγκα μου τό ποτήρι έχει πάντα δύο όψεις....
Άλλος τό βλέπει ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΟ καί άλλος ΜΙΣΟΑΔΕΙΟ,γιαυτό αύτή τήν καραμέλα
τής αύτοπεποίθεσης τού όδηγού ΓΚΑΜΑΩ..........άστην στήν άκρη.
Μόνο κακό μπορεί νά φέρει,κάθε φορά πού κάποιος ξεψαρώνει καί δέν συμπεριφέρεται
ΣΑΝ ΝΑΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΦΟΡΑ πού άνεβαίνει σέ μοτό μόνο χαμένος
κινδυνεύει νά βγεί.......
Πόσο...????
Έξαρτάται πιό πολύ άπό τήν τύχη καί λιγότερο άπό τίς ίκανότητες του.
Είχα μιά παρέα πού όλοι καβαλούσαμε άπό τό 80 ότι πύραυλο κυκλοφορούσε.
Ε...........ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ,ό μόνος πού τή γλύτωσε
ΑΠΟ ΤΥΧΗ ήμουν έγώ....!!!
Ύπήρχαν πολλοί καλύτεροι......ΑΛΛΑ,τούς έφαγε τό χώμα.
Έχουμε γ@μηθεί στις βόλτες και τα ταξίδια δλδ και θα τσακωθούμε για το ποια είναι η ιδανική.. Εγώ ξέρω κάποιον από εδώ που γυρίζει αυτή τη στιγμή στην άλλη πλευρα του πλανήτη χιλιάδες χλμ δικάβαλος, τιγκα φορτωμένος με ένα GS850.. Τι λεει αυτό; Ότι το GS είναι το απόλυτο μηχανάκι; Δεν το νομίζω.... Μου θυμίζετε κάτι παντρεμένους χρόνια με κάτι μπάζα που τσακώνονται για το ποιο γκομενάκι στην τιβί είναι καλύτερο.. Μην το κάνετε σαν το αθλητικό θρεντ γιατί θα εξαφανιστεί χωρίς προειδοποίηση.
ΤΕΛΙΚΑ...........ΟΠΟΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΒΕΤΕ...??
Είδες κάτι μεμπτό..??
Είδες καμμιά άσχήμια..??
Μέ ποιό ΔΙΚΑΙΟ, μάς άπειλείς..??
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ..........ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΑΝΩ..!!
Σέ ένοχλεί πού κουβεντιάζουμε..??
Θεωρείς πώς ότι σού τή δίνει πρέπει νά τό έξαφανίζεις....???
Έπειδή κάποιος κάνει τό γύρο τού κόσμου μέ ένα bmw,
καί έμείς δέν μπορούμε, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ νά συζητάμε γιά τό ποιά μοτό
θά ήταν ή ίδανική γιά νά τό κάνει άς πούμε..??
ΤΕΛΙΚΑ ΒΑΛΕ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.....!!:bawl:
Γιά νά μήν πέφτουμε έξω,νά μη ζορίζουμε καί σένα.......
ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ...
ΚΑΙ ΟΜΩΣ GOLDWIN-G ΕΙΔΑ.................
Κοπάδια όπως άκριβώς τό είπες,στούς Δολομίτες....!!!
Άρα λοιπόν σύμφωνα μέ αύτά πού γράφεις,
ΚΑΛΟΣ ΟΔΗΓΟΣ,είναι όχι αύτός πού νομίζει ότι μπορεί τά πάντα
μέ τόν όποιονδήποτε κουβά, ΑΛΛΑ.............
αύτός πού σταθμίζει τό τί έχει στά σκέλια του καί τό τί μπορεί νά κάνει
τό μηχανάκι καί νά τού συμπεριφερθεί άνάλογα.....!!
ούφ...........ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΗΚΑ,καί είχα άρχίσει νά νομίζω πώς
μέ πήραν τά γεράματα.....
Λέω έγώ τώρα,έπειδή έσύ είπες ότι τό πάν είναι ό όδηγός.
Άν έχουμε δύο ίσάξιους θεωρητικά όδηγούς καί ό ένας έχει τό χουρντά
κι ό άλλος τό καλό πού στρίβει καί φρενάρει καί προστατεύει καλύτερα,
γιά πές μας έσύ πώς τό βλέπεις τό πράμμα.......ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ
ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ
ΜΕ ΤΗ ΜΟΤΟ ΣΤΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟΣ......????
Βόλτα,ταξίδι,ή έκδρομή...?????????????
Λέω τώρα,μήπως κάποια καλύτερα στημμένη μοτό θά κάλυπτε κάποιες
όδηγικές άδυναμίες...??
Ή είσαι τής θεωρίας πώς ό καλός ό όδηγός ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΕΙ......??
Άκουσε μάγκα μου τό ποτήρι έχει πάντα δύο όψεις....
Άλλος τό βλέπει ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΟ καί άλλος ΜΙΣΟΑΔΕΙΟ,γιαυτό αύτή τήν καραμέλα
τής αύτοπεποίθεσης τού όδηγού ΓΚΑΜΑΩ..........άστην στήν άκρη.
Μόνο κακό μπορεί νά φέρει,κάθε φορά πού κάποιος ξεψαρώνει καί δέν συμπεριφέρεται
ΣΑΝ ΝΑΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΦΟΡΑ πού άνεβαίνει σέ μοτό μόνο χαμένος
κινδυνεύει νά βγεί.......
Πόσο...????
Έξαρτάται πιό πολύ άπό τήν τύχη καί λιγότερο άπό τίς ίκανότητες του.
Είχα μιά παρέα πού όλοι καβαλούσαμε άπό τό 80 ότι πύραυλο κυκλοφορούσε.
Ε...........ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ,ό μόνος πού τή γλύτωσε
ΑΠΟ ΤΥΧΗ ήμουν έγώ....!!!
Ύπήρχαν πολλοί καλύτεροι......ΑΛΛΑ,τούς έφαγε τό χώμα.
Re sy de me apasxolei to prosopiko soy drama...gia moto milame.
an pali meta apo tosa xronia odigos moto thes na soy poyme emeis ti moto na pareis..mallon milas gia milas k sto telos na soy poyme mpravo exeis dikio.e exeis dikio kala sta lega stin arxi.den mporo na se parakoloytho allo..
pragmatika to na kano kati poy moy fernei to idio apotelesma..me kanei k niotho trelos mi po k ilithios.
ta leme kales agores.
ΤΕΛΙΚΑ...........ΟΠΟΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΒΕΤΕ...?? Είδες κάτι μεμπτό..?? Είδες καμμιά άσχήμια..?? Μέ ποιό ΔΙΚΑΙΟ, μάς άπειλείς..?? ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ..........ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΑΝΩ..!! Σέ ένοχλεί πού κουβεντιάζουμε..?? Θεωρείς πώς ότι σού τή δίνει πρέπει νά τό έξαφανίζεις....??? Έπειδή κάποιος κάνει τό γύρο τού κόσμου μέ ένα bmw, καί έμείς δέν μπορούμε, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ νά συζητάμε γιά τό ποιά μοτό θά ήταν ή ίδανική γιά νά τό κάνει άς πούμε..?? ΤΕΛΙΚΑ ΒΑΛΕ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.....!!:bawl: Γιά νά μήν πέφτουμε έξω,νά μη ζορίζουμε καί σένα....... ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ... Σιγά ρε κάπτεν Κουκ που γύρισες όλο τον κόσμο πάνω σε 2 ρόδες κι έχεις κι άποψη κιόλας.
Αλήθεια γιατί δεν παίρνεις ADv BMW ??
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΗ BMW ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΣ....??
Τήν πρώτη φορά πού πήγα γιά τέστ γιά τό GS μόλις τό είχαν βγάλει άπό σέρβις
έτοιμο γιά δοκιμή.
ε...........τό άνάβει μού λέει πάρτο,τού άπαντάω δείξε μου λίγο τούς διακόπτες
κάτι κουφά φλάς καί τέτοια.
Σβήνει ό άνθρωπος ,μού έξηγεί καί ξαναανάβει νά τό πάρω βόλτα.....
Ε..........ΔΕΝ ΑΝΑΨΕ ΠΟΤΕ....:lol:
Είχα πέσει στήν περίπτωση μέ τίς προβληματικές μπαταρίες...
μετά έβαλαν Γιαπωνέζικες:bawl:
ΕΚΑΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ....!!
Πολλά λεφτά ρέ παιδιά......
Ρέ Δούκα έσένα ποιός σού έπιασε τόν κώλο καί στό πούλησε..??
Bradipous
02/01/2013, 12:09
ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...
ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ, ΤΑΞΙΔΙ, ΕΚΔΡΟΜΗ...
ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙ ΔΕΝ ΣΤΟ ΛΕΩ...
:a22:
TI EKANA LEEI AGORASA BMW??xa XA\
XA
AX
AX
XA
AX
XAXAXA
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΗ BMW ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΣ....?? Τήν πρώτη φορά πού πήγα γιά τέστ γιά τό GS μόλις τό είχαν βγάλει άπό σέρβις έτοιμο γιά δοκιμή. ε...........τό άνάβει μού λέει πάρτο,τού άπαντάω δείξε μου λίγο τούς διακόπτες κάτι κουφά φλάς καί τέτοια. Σβήνει ό άνθρωπος ,μού έξηγεί καί ξαναανάβει νά τό πάρω βόλτα..... Ε..........ΔΕΝ ΑΝΑΨΕ ΠΟΤΕ....:lol: Είχα πέσει στήν περίπτωση μέ τίς προβληματικές μπαταρίες... μετά έβαλαν Γιαπωνέζικες:bawl: ΕΚΑΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ....!! Πολλά λεφτά ρέ παιδιά...... Ρέ Δούκα έσένα ποιός σού έπιασε τόν κώλο καί στό πούλησε..?? Τελικά εσύ τζάμπα πας.. Γνωρίζεις σε όλα θέματα την υπέρτατη αλήθεια.. γιατί δεν τα γράφεις σ' ένα βιβλίο βάλε και τίτλο Βίβλος να τελειώνουμε; Να το κοιτάξεις αυτό... είσαι και μεγάλος ανθρωπος.
devil's animal
02/01/2013, 12:23
εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι "τσιμπατε" ακομα και του απαντατε στα δολωματα/post που ριχνει...:confused:
nicksior
02/01/2013, 12:24
Τέρενς..
Ή δάσκαλος είσαι ή σε επιτροπή της βουλής συμμετέχεις...
Εχεις ρίξει στα χάπια το μισό φόρουμ..:lol:
Σιγά ρε κάπτεν Κουκ που γύρισες όλο τον κόσμο πάνω σε 2 ρόδες κι έχεις κι άποψη κιόλας.
ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ...........ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΩ
Καί σέ αύτό άναφερόμουν........
Τώρα ή τεχνική τού άποπροσανατολισμού άπό τό θέμα καί ή πρόκληση τού
τί κάνεις Γιάννη ..?? κουκιά σπέρνω:lol:
χτύπα άλλη πόρτα,άλλου έπιπέδου.........
Δέν είναι ύποχρεωτικό,σίγουρα όμως ούτε θέλεις,ούτε μπορείς νά άπαντήσεις
σέ αύτά πού ρώτησα γιαυτό καί ή άναφορά στόν κάπτεν Κούκ.
Βέβαια ύπάρχει καί τό ένδεχόμενο.....
ΜΑΓΚΙΑ ΜΟΥ, ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.........
Τότε,πάσσο.........καί κέντα νάχω.
TI EKANA LEEI AGORASA BMW??xa XA\
XA
AX
AX
XA
AX
XAXAXA
Ε..........ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ...??
Δώρο ήτανε..??
ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ...........ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΩ Καί σέ αύτό άναφερόμουν........ Τώρα ή τεχνική τού άποπροσανατολισμού άπό τό θέμα καί ή πρόκληση τού τί κάνεις Γιάννη ..?? κουκιά σπέρνω:lol: χτύπα άλλη πόρτα,άλλου έπιπέδου......... Δέν είναι ύποχρεωτικό,σίγουρα όμως ούτε θέλεις,ούτε μπορείς νά άπαντήσεις σέ αύτά πού ρώτησα γιαυτό καί ή άναφορά στόν κάπτεν Κούκ. Βέβαια ύπάρχει καί τό ένδεχόμενο..... ΜΑΓΚΙΑ ΜΟΥ, ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ......... Τότε,πάσσο.........καί κέντα νάχω. To μόνο που έχεις προσφέρει εδώ μέσα είναι απίστευτο flame και πληροφορίες για την ΑΕΚ. Υποδείξεις από εσένα δεν θα πάρουμε. Πάρε το βεστρόμ ή όποιο άλλο είναι το μηχανάκι που θα μας υποδείξεις σαν το καλύτερο στον κοσμο και κάνε ταξίδια αλλά μην μας πρήζεις τον έρωτα άλλο.
Ε..........ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ...??
Δώρο ήτανε..??nai.opos k to vstrom.
ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ.............ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΕΡΩΤΑ
Μπορώ νά συνεχίσω τήν κουβέντα μέ κάποιους άλλους πού προφανώς ψάχνουμε
νά βρούμε κάτι καί νά καταλήξουμε σέ ένα συμπέρασμα πού θεωρώ ότι
θά βοηθήσει πολλούς πού έχουν μηχανάκι καί άκόμα πιό πολλούς πού σκέφτονται
νά άλλάξουν ή νά άγοράσουν..??
Άν ναί δώσε μας τό Οκ. άρχηγέ καί σύ παρακολούθα διακριτικά.
Άν όμως γεμίζω μέ κουραστικές σελίδες τήν πολύτιμη μνήμη τού σέρβερ μας
στερώντας τά μέλη άπό ένημέρωση πληροφόρηση καί όλες τίς ύπόλοιπες τόσο
σοβαρές κουβέντες πού παρατηρώ καθημερινά, έ...........τότε ΝΑΙ,
άρχηγέ μου............ΔΙΚΑΙΩΣ ΚΟΨΕ ΜΕ,θά τό άντέξω....
εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι "τσιμπατε" ακομα και του απαντατε στα δολωματα/post που ριχνει...:confused:
ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ ΚΑΤ' ΕΣΕ.................
Ύπάρχουν πολλοί πού έχουν άναζητήσεις τέτοιου είδους........
Γιατί είναι ένα θέμα πολύ έπίκαιρο πού καίει όλους όσους άγαπούν
τή μοτοσυκλέττα.
Άλλοι τό έχουν λύσει τό θέμα ,άλλοι νομίζουν πώς τό έλυσαν,κάποιοι
έπίσης έχουν ψηλά τόν άμανέ καί δέ δέχονται μύγα στό σπαθί τους.
Έγώ γράφω γιά όλους αύτούς πού πραγματικά μέσα άπό τό νέο κοινωνικό
στάτους πού δημιουργήθηκε, προσπαθούν νά σταθούν στά πόδια τους καί νά περάσουν καλά
άτενίζοντας τό μέλλον χωρίς μιζέρια άλλά μέ αύτά πού έχουν πλέον,
ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ έχουν συνειδητοποιήσει τά νέα δεδομένα καί μή βασιζόμενοι άκόμα
στό λίπος πού ύπάρχει πού όπου νάναι τελειώνει άπό τίς οίκογένειες.......
To μόνο που έχεις προσφέρει εδώ μέσα είναι απίστευτο flame και πληροφορίες για την ΑΕΚ. Υποδείξεις από εσένα δεν θα πάρουμε. Πάρε το βεστρόμ ή όποιο άλλο είναι το μηχανάκι που θα μας υποδείξεις σαν το καλύτερο στον κοσμο και κάνε ταξίδια αλλά μην μας πρήζεις τον έρωτα άλλο.
ΔΙΩΧΤΕ ΜΕ
ΔΙΩΧΤΕ ΜΕ Όπως είπα και πιο πάνω, μεγάλος άνθρωπος είσαι... Να το κοιτάξεις...
ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ.............ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΕΡΩΤΑ
Μπορώ νά συνεχίσω τήν κουβέντα μέ κάποιους άλλους πού προφανώς ψάχνουμε
νά βρούμε κάτι καί νά καταλήξουμε σέ ένα συμπέρασμα πού θεωρώ ότι
θά βοηθήσει πολλούς πού έχουν μηχανάκι καί άκόμα πιό πολλούς πού σκέφτονται
νά άλλάξουν ή νά άγοράσουν..??
Άν ναί δώσε μας τό Οκ. άρχηγέ καί σύ παρακολούθα διακριτικά.
Άν όμως γεμίζω μέ κουραστικές σελίδες τήν πολύτιμη μνήμη τού σέρβερ μας
στερώντας τά μέλη άπό ένημέρωση πληροφόρηση καί όλες τίς ύπόλοιπες τόσο
σοβαρές κουβέντες πού παρατηρώ καθημερινά, έ...........τότε ΝΑΙ,
άρχηγέ μου............ΔΙΚΑΙΩΣ ΚΟΨΕ ΜΕ,θά τό άντέξω....
nomizo milas sto sliper k oxi se emena.ego de soy eipa na mi milas na mi kaneis oti thes na kaneis.kanto.ta moto de moy ta pernei erotas..
nai.opos k to vstrom.
ΑΦΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΔΩΡΑ...............
Είσαι πολύ τυχερός άνθρωπος.
Οί ύπόλοιποι τά άγοράζουμε
γιαυτό τό ζορίζουμε τόσο....
LOUKILOUK
02/01/2013, 13:19
ΤΑ ΚΤΜ...............ΤΑΞΙΔΙΑΡΙΚΑ..??
Άντε καί τόλμησε κάποιος νά πάρει άψηφώντας τίς ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ,έτσι θά τό λέμε
είναι μηχανάκι γιά ταξίδι,όπου θά βάλεις καί μπαγκαζιέρα μέ 2 άτομα...??
Έντάξει νά τήν κάνεις μόνος σου,νά περάσεις βουνά καί θάλασσες άντε άν δέ σέ μαζεύουν
τό έκανες......................ΑΛΛΑ διπλός..??
Προχθές έβλεπα είχαν προσφορά τό 990 μοντέλλο τού 2011-2012 μέ τή βελούδινη σέλλα.
12500 άπό 13800 μού είπανε.
Χωράνε έκεί πάνω 2 άνθρωποι..??
Ό ένας πρέπει νά έχει τά έργαλεία του στό τεπόζιτο..!!
Κραδασμοί..??
Ένας φίλος είχε τό 950 καί ή έξάτμιση παρά λίγο νά βάλει φωτιά σέ κάτι πλαϊνές πού είχε.
Ώραία στρίβει,φρενάρει,πάει χώμα ,είναι μηχανάκι γιά νά άνεβείς καί νά κάνεις καμμιά πεντακοσάρα
σερί...??
Ή θά κατεβείς καί θάσαι πάζλ....??
Άς μάς πούνε αύτοί πού τόχουν.......
Τό παιδί μέ τά Συριανά.......Λούκυ
Τό cbf-1000 όντως μέ κλόνισε κάποιο διάστημα.
Άλλά συμβατική τεχνολογία καί αύτή άπό τό 2006...???
Στό 2013 μπήκαμε μέ κρούϊζ,τράξιον,άντισπίν κ.λ.π.....
Ποιός νά τά πάρει ..??
Γιαυτό ξέμειναν καί δέν πουλιούνται ούτε 6000 εύρώ.
Είναι καί αύτή ή φάση πού περνάει ή Έλλάδα,ήρθε καί έδεσε....!!!
Έτσι γιά τή θεωρία καί γιά νά όνειρευτούμε άν δέν ύπήρχε ή δέσμευση
τού οίκονομικού θέματος,τού κόστους δηλαδή τής μοτό,πόσο διαφορετικές
θά ήταν οί έπιλογές σας ώς πρός τό συγκεκριμμένο ζητούμενο όμως...!!
Άν ξέφευγε ή τιμή άγοράς,άλλά θέλαμε νά έχει όλα τά ύπόλοιπα,ύπάρχει τέτοια μοτό..??
Θά μπορούσαμε νά τήν έχουμε,νά τή συντηρήσουμε καί νά τή χαρούμε...??
Ή θά τήν είχαμε στό γκαράζ καί θά άναστενάζαμε νά τήν κρατήσουμε...??
Λοιπόν, θα ξεκινήσω λέγοντας ξανά την ίδια παπαριά, ότι όλοι οι κώλοι δεν είναι ίδιοι και όλα τα μυαλά επίσης... Οι εμπειρίες επίσης, που έχει ο καθένας μας καθορίζουν και τις απαιτήσεις του πολλές φορές...και εξηγούμε..., εγώ, σαν ολίγον βλαμμένος, ξεκίνησα τα ταξιδάκια με κάτι 250άρια εντούρα και δικαβαλα μάλιστα πολλές φορές... Συνέχισα με ΚΤΜ 640 ADV και όργωσα την Ελλάδα (όσο μπορούσα...), χειμώνα καλοκαίρι και δικάβαλο τις περισσότερες φορές... (γύρος Πελλοπονήσου, Πήλια, 'Αγραφα, Μετέωρα, λίμνη Πλαστήρα, ΘεσαΛΛονική -καλά το γραψα...- Χαλκιδική, κεντρική Μακεδονία, γύρος Κρήτης, πολλά νησιά και άλλα που ξεχνάω...). Μετά λοιπόν πήρα το 990 και σοβάρεψαν λίγο τα πράγματα...21 μέρες Ιταλία-Γαλλία-Μονακό-Αυστρία και 17 μέρες όλα τα Βαλκάνια http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=108541. Πήγα και Ελλάδα βεβαίως βεβαίως, και 2 36άωρα μόνος-μονός...
Με αυτά λοιπόν σαν εμπειρία έχω να πω ότι δεν μου χρειάζετε κάτι διαφορετικό...και ούτε η γυναίκα μου παραπονέθηκε για κάτι, παρά μόνο που δεν της μαθαίνω να οδηγάει... Το μηχανάκι στο δρόμο είναι ακλόνητο και με πλήρες φορτίο σε γεμίζει με σιγουριά και ασφάλεια (πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις...) το γκάζι του δεν τρομάζει κανένα και στην εθνική με 160 ταξιδευω κυρία και κάνω και καμιά προσέραση με 190 ΑΝΕΤΑ. Καίει τον πάτο του όταν το ανοίγεις αλλά και για αυτό όπως προείπα υπάρχουν λύσεις...όσους με προσπερνάνε στην εθνική του Τιμωρώ στο Δομοκό, Αρτεμίσιο και όπου αλλού στροφάρει ο δρόμος...
Μονός δε και με τα απαραίτητα μόνο για 36άωρο έκανε να μου φύγει το χαμόγελο μέρες...
Δεν έχω ταξιδέψει ούτε με βαραντέρο ούτε με γκολντγουινγκ οπότε δεν παίζει σύγκριση...αλλά χέστηκα...γουστάρω να ανοίγω την πόρτα του γκαράζ και να καυλώνω...και όχι να κοιτάω στα φανάρια δεξιά και αριστερά...
Για "ιδιατερότητες" τι να πω ξανά και ξανά τα ίδια...με άφησε έξω από την Σόφια δια ασήμαντη αφορμή αν διαβάσεις και ποτέ ξανά ούτε και η προηγούμενη, το 640...
Νομίζω ότι πέρα από την αναζήτηση μηχανής για ταξίδια πρέπει να αναζητήσουμε και το "ταξίδι" και την σημασία του για μας... http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=132837
Καλά τα λέει ο Νικόλας εδώ και συμφωνώ σχεδόν απόλυτα...
Υ.γ.1 Εδώ και 1,5 χρόνο αμήχανος στο Εδιμβούργο...
υ.γ.2 ...αλλά δεν μου είπες την γνώμη σου για το Tiger 900/955i...
Υ.γ.3 με βάση αυτή την εμμονή που έχεις με τις πωλήσεις του κάθε μοντέλου θα πίστευα ότι είσαι τουλάχιστον.... Ολυμπιακός...παρόλα αυτά παραμένεις ΑΕΚ και καλά κάνεις...πιστευω ότι με εννοείς...;):beer::wave2:
Λοιπόν, θα ξεκινήσω λέγοντας ξανά την ίδια παπαριά, ότι όλοι οι κώλοι δεν είναι ίδιοι και όλα τα μυαλά επίσης... Οι εμπειρίες επίσης, που έχει ο καθένας μας καθορίζουν και τις απαιτήσεις του πολλές φορές...και εξηγούμε..., εγώ, σαν ολίγον βλαμμένος, ξεκίνησα τα ταξιδάκια με κάτι 250άρια εντούρα και δικαβαλα μάλιστα πολλές φορές... Συνέχισα με ΚΤΜ 640 ADV και όργωσα την Ελλάδα (όσο μπορούσα...), χειμώνα καλοκαίρι και δικάβαλο τις περισσότερες φορές... (γύρος Πελλοπονήσου, Πήλια, 'Αγραφα, Μετέωρα, λίμνη Πλαστήρα, ΘεσαΛΛονική -καλά το γραψα...- Χαλκιδική, κεντρική Μακεδονία, γύρος Κρήτης, πολλά νησιά και άλλα που ξεχνάω...). Μετά λοιπόν πήρα το 990 και σοβάρεψαν λίγο τα πράγματα...21 μέρες Ιταλία-Γαλλία-Μονακό-Αυστρία και 17 μέρες όλα τα Βαλκάνια http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=108541. Πήγα και Ελλάδα βεβαίως βεβαίως, και 2 36άωρα μόνος-μονός...
Με αυτά λοιπόν σαν εμπειρία έχω να πω ότι δεν μου χρειάζετε κάτι διαφορετικό...και ούτε η γυναίκα μου παραπονέθηκε για κάτι, παρά μόνο που δεν της μαθαίνω να οδηγάει... Το μηχανάκι στο δρόμο είναι ακλόνητο και με πλήρες φορτίο σε γεμίζει με σιγουριά και ασφάλεια (πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις...) το γκάζι του δεν τρομάζει κανένα και στην εθνική με 160 ταξιδευω κυρία και κάνω και καμιά προσέραση με 190 ΑΝΕΤΑ. Καίει τον πάτο του όταν το ανοίγεις αλλά και για αυτό όπως προείπα υπάρχουν λύσεις...όσους με προσπερνάνε στην εθνική του Τιμωρώ στο Δομοκό, Αρτεμίσιο και όπου αλλού στροφάρει ο δρόμος...
Μονός δε και με τα απαραίτητα μόνο για 36άωρο έκανε να μου φύγει το χαμόγελο μέρες...
Δεν έχω ταξιδέψει ούτε με βαραντέρο ούτε με γκολντγουινγκ οπότε δεν παίζει σύγκριση...αλλά χέστηκα...γουστάρω να ανοίγω την πόρτα του γκαράζ και να καυλώνω...και όχι να κοιτάω στα φανάρια δεξιά και αριστερά...
Για "ιδιατερότητες" τι να πω ξανά και ξανά τα ίδια...με άφησε έξω από την Σόφια δια ασήμαντη αφορμή αν διαβάσεις και ποτέ ξανά ούτε και η προηγούμενη, το 640...
Νομίζω ότι πέρα από την αναζήτηση μηχανής για ταξίδια πρέπει να αναζητήσουμε και το "ταξίδι" και την σημασία του για μας... http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=132837
Υ.γ.3 με βάση αυτή την εμμονή που έχεις με τις πωλήσεις του κάθε μοντέλου θα πίστευα ότι είσαι τουλάχιστον.... Ολυμπιακός...παρόλα αυτά παραμένεις ΑΕΚ και καλά κάνεις...πιστευω ότι με εννοείς...;):beer::wave2:
ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΕΝΑ 990 ΤΟΥ 2012 ΜΟΝΤΕΛΛΟ.........
Είναι πολύ όμορφο μηχανάκι,ή σέλλα μού φάνηκε Σπαρτιάτικη,τό στήσιμο τέλειο.
12500 προσφορά.
Οί άναστολές έχουν νά κάνουν μέ τό θέμα ίδιαιτερότητες........
Σήμερα δέν είσαι σίγουρος γιά τίποτε πλέον ΑΛΛΑ ,όταν άκούς καί διαβάζεις...........
Άπό σένα διάβασα γιά τό ΚΤΜ,τόν αύτοσαρκασμό πού έβγαλες τότε πού έμεινες.
Ίσως μέ ένα τέτοιο μηχανάκι σέ σχέση μέ κάποια πού ΔΗΛΩΝΟΥΝ άξιόπιστα
νά είναι οί κακές πιθανότητες περισσότερες.
Προσωπικά δέν θά τολμούσα.
Γιά τό tiger πού γράφεις ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΕ.
Ούτε πότε καί άν σταμάτησε νά παράγεται έξω,τίποτε........
Πάντως είσαι μές στό μυαλό μου,μπράβο γιά τό Γιαμάχα.
Υ.γ.3 με βάση αυτή την εμμονή που έχεις με τις πωλήσεις του κάθε μοντέλου θα πίστευα ότι είσαι τουλάχιστον.... Ολυμπιακός...παρόλα αυτά παραμένεις ΑΕΚ και καλά κάνεις...πιστευω ότι με εννοείς...;):beer::wave2:MPRAVO soy...tha se perasei gia kanan iroa tis marvel tora o terens...perastika.
episis gia to oti kaiei to ktm otan to anoigeis..psaxno ego poio rimadaki apo osa exoyme anaferei...de tha kapsei..otan to fortoseis 3 balitses ena tank bag ...toy valeis zelatina pampriz...toy valeis k dyo atoma..exei apoktisei pleon ti aerodinamiki..mias ageladas..k to pas 180....
spyrakos35
02/01/2013, 14:11
αυτή η πουτ@ν@ η ΑΕΚ μία ζωή στην διχόνοια.....
3 ΑΕΚΑΚΙΑ (τερενς, δούκας, λούκι λουκ) τσακώνονται αν έφαγε ο ντέμης λεφτά ή όχι :nono:.... ώρα είναι να μπει και ο φίλος μου ο χατζημούσιας να πει τα δικά του τώρα....
χαλαρώστε ρε παιδιά..... αν θέλετε να βρείτε το ΤΕΛΕΙΟ, κάντε ένα κολάζ (μοτέρ απο τάδε, πλαίσιο από δείνα, αναρτήσεις απο το άλλο κλπ κλπ) και τέλος (αν και εκεί θα βρούμε σαν οριτζιναλ αεκτζήδες να πλακωθούμε πάλι :cry:)
υγ.... το παρόν είναι χαλαρωτικό.... :beer:
Φαντάσου γέλιο που θα ρίχνουν ο βροχιδης και ο sid1967 με το παρόν θρεντ…
Terens γερνάς …
Έτσι όπως τα περιγραφείς , η ιδανική μηχανή για ταξίδια-εκδρομες κ.λ.π είναι … το TOYOTA LANDCRUISER …. Άνεση , ασφάλεια ,αξιοπιστία , σταθερότητα , ον-οφφ ,και το πετρέλαιο καίει και λίγα ….:D
Αντε καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω απ όλα και περισσότερες εκδρομές με ότι παρτάλι έχει ο καθένας…:beer:
Έτσι όπως τα περιγραφείς , η ιδανική μηχανή για ταξίδια-εκδρομες κ.λ.π είναι … το TOYOTA LANDCRUISER …. Άνεση , ασφάλεια ,αξιοπιστία , σταθερότητα , ον-οφφ ,και το πετρέλαιο καίει και λίγα ….:D
Αντε καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω απ όλα και περισσότερες εκδρομές με ότι παρτάλι έχει ο καθένας…:beer:
Πεστα ρε φιλε.
:beer:
Γραφτε χιλιομετρα με οτι εχετε/αγορασετε και για οσο μπορειτε.
Φαντάσου γέλιο που θα ρίχνουν ο βροχιδης και ο sid1967 με το παρόν θρεντ…
Terens γερνάς …
ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ................ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ
Όντως γερνάω,άλλιώς θάπαιρνα ότι νάναι καί θά τήν έκανα.....
Όμως νά σού πώ καί κάτι.
Κάποτε βρίσκει στό δρόμο ένας θαυμαστής τόν συγχωρεμένο τόν Άλεξανδράκη
μεγάλο έραστή καί γυναικά τού Έλληνικού κινηματογράφου στίς παλιές του δόξες.
Ό Άλεξανδράκης είχε περάσει πιά τά 70............
Πώ ...πω πώς έγινες έτσι ρέ Άλέκο,πώς κατάντησες έτσι ΓΕΡΑΣΕΣ......προφανώς τόν είχε στό μυαλό του
νέο ,φρέσκο, δυνατό κι ώραίο.
Κί ό Άλέκος έτοιμόλογος όπως πάντα.............
Τό φαντάζεσαι νά μήν ΕΙΧΑ ΓΕΡΑΣΕΙ......!!!!!!!
ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ................ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ
Όντως γερνάω,άλλιώς θάπαιρνα ότι νάναι καί θά τήν έκανα.....
Όμως νά σού πώ καί κάτι.
Κάποτε βρίσκει στό δρόμο ένας θαυμαστής τόν συγχωρεμένο τόν Άλεξανδράκη
μεγάλο έραστή καί γυναικά τού Έλληνικού κινηματογράφου στίς παλιές του δόξες.
Ό Άλεξανδράκης είχε περάσει πιά τά 70............
Πώ ...πω πώς έγινες έτσι ρέ Άλέκο,πώς κατάντησες έτσι ΓΕΡΑΣΕΣ......προφανώς τόν είχε στό μυαλό του
νέο ,φρέσκο, δυνατό κι ώραίο.
Κί ό Άλέκος έτοιμόλογος όπως πάντα.............
Τό φαντάζεσαι νά μήν ΕΙΧΑ ΓΕΡΑΣΕΙ......!!!!!!!
Δυστυχώς , το γήρας δεν είναι αναστρέψιμο…
Αν πληροίς όλες τις άλλες προϋποθέσεις (υγεια ,χρόνο ,χρήμα) και το μόνο που σου λείπει είναι η κατάλληλη μηχανή , τσιμπάς μια μεταχειρισμένη σουπερ τενερε με 9999 ευρω (που την γουστάρεις) και σου εύχομαι το επόμενο θρεντ που θα ανοίξεις να είναι στα ταξιδιωτικά….
Να θυμάσαι οτι φέτος θα είμαστε ένα χρόνο νεότεροι από ότι του χρόνου…:beer:
Δυστυχώς , το γήρας δεν είναι αναστρέψιμο…
Αν πληροίς όλες τις άλλες προϋποθέσεις (υγεια ,χρόνο ,χρήμα) και το μόνο που σου λείπει είναι η κατάλληλη μηχανή , τσιμπάς μια μεταχειρισμένη σουπερ τενερε με 9999 ευρω (που την γουστάρεις) και σου εύχομαι το επόμενο θρεντ που θα ανοίξεις να είναι στα ταξιδιωτικά….
Να θυμάσαι οτι φέτος θα είμαστε ένα χρόνο νεότεροι από ότι του χρόνου…:beer:
:beer:
ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...
ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ, ΤΑΞΙΔΙ, ΕΚΔΡΟΜΗ...
ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙ ΔΕΝ ΣΤΟ ΛΕΩ...
:a22:
ΜΗ ΜΕ ΧΤΥΠΑΤΕ....................ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΩ
Κάτω άπό τή μέση,