PDA

View Full Version : MotoGP 2015 Pre-Season

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12]

mario27
25/03/2015, 17:29
Ο ροσσι δεν ειναι το θεμα επειδη τον ανεφερα.
You wish... but no.
Ασε που δεν ειμαι αντιροσσικος , δεν δινω δεκαρα και δεν καταλαβαινω γιατι σε βαφτιζουν ετσι σε ενα αθλημα που δεν εχεις και λογο υπαρξης ή ειναι διαφορετικη αποψη λες και θα θιχτει .Αμα θα εδινα θα σας απαντουσα παρολο που βαριεμαι να γραψω παλι εκθεση. :p
Σουτερ εγω παντως εχω μεγαλες προσδοκιες για φετος σε συγκεκριμενες περιπτωσεις οπως ανεφερα (ιδια ελαστικα στον αγωνα)
Απο κει και περα ειναι θεμα και αναβατη. Δεν ξερω γιατι αλλα πολλοι λενε οτι ο Ιαννονε ειναι αυτος που θα πρωταγωνιστησει εναντι του Ντοβι. Δυο χρονια τωρα δεν εκανε τιποτα και καθε φορα που πιεζε λιγο παραπανω το μηχανακι γινοταν κομματια
http://media.crash.net/original/PA1599386.0008.jpg
ας μιλησω για fp και q που γινοταν της κομμωτριας απο κοτσαδουρα ! Mακαρι αλλα ντοβι ειναι πιο πανω σαν επιπεδο και πρεπει επιτελους να του το αναγνωρισουμε.
Στο καταρ στο τεστ ο ντοβι εδειξε να μπορει να κρατηθει στο βαθρο ακριβως πισω απο μαρκεθ , λορενθο . Και λογικα ετσι θα παει στις πιο πολλες απο τις ηδη συγκεκριμενες περιπτωσεις (ιδια λαστιχα) , καπου εκει κοντα.
Ο Ιαννονε εδειξε να ειναι λιγο στο πιο πισω γκρουπ με ροσσι-εσπαργκαρο-πεντροσα. Αν ειχαν και τριτη ημερα ωστε να δουλεψουν ρυθμο αγωνα θα βγαζαμε καλυτερα συμπερασματα για το τι να περιμενουμε. Αναμονη μεχρι FP4....

MG-KTiNoS
25/03/2015, 17:49
Ωραια συνεντευξη .
Ο ντοβι λεει τα πραγματα οπως ειναι επειδη δεν ειναι ενα ακομα τσιρκο στο σοου αυτο.
Ακομα και οταν σηκωσαν την κουπα δεν ηταν το καλυτερο. Ειχαν ενα πλεονεκτημα στα λαστιχα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ηταν το καλυτερο.
Το θέμα των ελαστικων ειδικα ειναι πιο συνθετο. Περαν απο την γενική αστοχία της μισελεν, ο ροσσι κατάφερε (ποιος αλλος) να κανει συλλογικη την αντιδραση απεντανι σε ιδιωτικες συμφωνιες .
Αυτο που θελω να πω οτι αλλη η σχέση μισελιν-χοντα, αλλη ροσσι - χοντα, αλλη του ντε πουνιε...
Χωρις να αγνοω το πλεονέκτημα του development των ελαστικών μονομερως, δηλαδή το μισελεν του ροσσι τα σπαγε τοτε, αλλα στη στραβή ειμαστε ολοι ενωμένοι γιατι ο στονερ μας πηρε τα σωβρακα; Πλεον η συμφωνια ελαστικου δεν ειναι συγκριτικό πλεονεκτημα ή μερος της μιξης; Η ντανλοπ τι εφταιγε;
Οτι ροσσι θελει , αυτο περνει... Οπως και η χουντα σε ολα τα επίπεδα. Θα μου πεις ρε φιλε, ο καλυτερος ειναι να μην εχει προνομιακη μεταχειριση; Συμφωνοι.... Το κακο ξεκιναει οτα χαντακωνει οποια κινηση και συνθήκη δεν τον βολευει. Οταν η τριαδα λορενθο , πεντροσα , στονερ αποφάσισαν για πιο χαλαρη και ασφαλης οδηγηση (αμα θες αιματα τραβα δες ama ψηλε) εκεινος ( και κατα προεκταση οι περισσοτεροι απο εμας) χλευαζαμε για ελειψη ενδιαφέροντος και αγωνες χωρις μαχες και τηλεθεάσεις κλπ
Στη πρωτη στραβη ομως ο μπαρμπερα κοτσαδουρα, ο αλβαριτο δολοφονος κ δεν ξερω και γω τι... πονανε τα κοκκαλα τωρα φαίνεται! Αν χρειαζόταν μια δυστυχία τυπου Σικ για να αλλάξει ο άνθρωπος, μπορω να πω ειναι αργα για το ποιον του ίδιου ανθρώπινο δε... Ισως αυτό πονάει πιο πολύ, ο εξανθρωπισμός του στα μάτια της θυρας 46 οπως λεει ο εντο.

( το ιδιο συνεβη στα προσφατα χρονια , κατεστρεψε μπροστινο (!!) μπριτζεστοουν στο ωστιν σε πεντε γυρους και τσουπ ενα μηνα μετα πριν καν μπει το καλοκαιρι ανακοινωνεται οτι φευγει η μπριτζεστουν και επιστρεφουν στα μισελεν, για σου ρε ροσσι αλανι, ουτε λιγο τσιπα ? μπροστα τα ματια μας ? :tooth: :tooth: , τελος παντων δε το συνεχιζω επειδη δεν ειναι της παρουσης)

Τα ντουκατι ετσι και αλλιως ειχανε παντα τις υψηλοτερες τελικες , αντε να ειχε ακομα 1-2% (δλδ ακομα 5-6 χλμ στα 300χλμ) προ 2010 σε πιστες οπως σανγκαη , μουτζελο κτλ.
Ετσι και αλλιως η πιστα δεν αποτελειται απο ευθειες.
Ηταν ενα φορτηγο που δεν ηθελε να στριψει και αυτο φαινεται και πως εμπαινε και εβγαινε απο την στροφη κτλ αλλα και απο τα αποτελεσματα που εφερναν τα αλλα ντουκατι (λορις , μελαντρι , μπαρος , γκουιντολι κτλ)

Αυτα επρεπε να ειπωθουν για να τα κανουν καποιοι οριστικο delete μεσα στον εγκεφαλο και για να φτασουμε στο σημερα....

Πλεον ,τα ψεματα τελειωσαν για τους ντουκατεους.
Η gp15 ειναι τοσο ανταγωνιστικη οσο τα χοντα και τα γιαμαχα. Οπως ειπε ο εντο πρεπει να κανουν ενα αγαλμα στο νταλινια.
Καποιος απο τους αναβατες ειπε οτι για βαθρο θα παιζουν 8 αναβατες ( 6 χοντα-γιαμαχα-ντουκατι + 1 ενα τεκ τρουα + 1 lcr) σε καθε αγωνα. Το επιπεδο εχει ανεβει παρα πολυ σε σχεση με προηγουμενες χρονιες πχ 2012 που δεν υπηρχε δευτερο γιαμαχα ,δευτερο χοντα για καποιους αγωνες και ο ροσσι ηταν στην ντουκατι και επαιρναν βαθρα ντοβι , κρατσλοου , αλβαριτο )
Πλεον αυτα δεν υπαρχουν.
Σε καποιες πιστες που οι εργοστασιακες θα χρησιμοποιουν το hard στον αγωνα να πω ενταξει εχεις medium και μεινε 10-15 δευτερολεπτα πισω. Aλλα το losail δεν ειναι τετοια πιστα. Περυσι απο την 10αδα μονο ο μαρκεζ ειχε πισω hard (επειδη μπορει να το κανει να δουλεψει). Ολοι (σχεδον ολοι, ρεντινγκ και χεηντεν δεν θα ηταν δεκαδα αμα δεν επεφτε το μισο γκριντ) ειχαν medium και ο ντοβι ηταν πισω 12 δευτερολεπτα. Πλεον , οπως ειπε ο ντοβι, το βαθρο ειναι εφικτο και μονο αυτο πρεπει κυνηγησει.
http://www.bridgestonemotorsport.com/championships/motogp/news/3054/marquez_takes_victory_in_spectacular_season_opener_in_qatar

Ο ροσσι δεν ειναι το θεμα επειδη τον ανεφερα.
Αμα θα εδινα θα σας απαντουσα παρολο που βαριεμαι να γραψω παλι εκθεση. :p

Που να μη βαριόσουνα κι όλας δηλαδή τι θα τουβλάριζες....???
:lol:

Για όλα τ άλλα έγραψες (και συνεχίζεις να γράφεις μέχρι να τα πιστεψεις κι ο ίδιος)
Η αλήθεια δεν είναι στους σεξπίστολς αλλά στον .... Τάκη....
:rotflmao:

https://youtu.be/1quXR2_T5Jw

FotisFz1
25/03/2015, 18:19
Αυτο το ατιμο το ιντερνετ κανει πολυ κακο...
διαβαζει ο αλλος εδω κ εκει ενα εκατομμυριο αρθρα,tweet ,blog κτλ με αποψεις ειδικων,οδηγων,δημοσιογραφων,οδηγων,μηχανικων σχετικα με το motogp
τα κανει ενα αχταρμα μεσα στο κεφαλι του
και με τις μηδαμηνες γνωσεις περι αυτων βγαζει ενα δικο του συμπερασμα και ερχεται και τις ποσταρει εδω με τοση βεβαιοτητα σαν να ειναι η απολυτη και μοναδικη αληθεια...

τι να πω ρε φιλε mario27

καθε μερα και μια εκπληξη καινουρια εισαι

simoril
25/03/2015, 18:24
Βασικά στη Ντουκάτι φέτος θέλουν κάποια πολύ καλά αποτελέσματα για να προσελκύσουν αναβάτες τοπ επιπέδου. Γιατί με Ντόβι το ξέρουν οτι στο μέλλον κούπα δε θα δουν.

Μαρκεζ, Λορενθο ή ισως Στόνερ θέλουν να δουν ανταγωνιστική Ντουκάτι για να υπογράψουν για το '16.

GIOTIS750
25/03/2015, 18:30
@ mario27
Στην συνεντευξη του ο Ντοβιτσιοζο μιλησε για την ντουκατι και για στονερ και συγκρινε το μηχανακι του τοτε με τωρα '

Ο Ροσσι που κολησε δεν καταλαβα και την σχεση του με το αρθρο ?

mario27
25/03/2015, 18:38
Αυτο το ατιμο το ιντερνετ κανει πολυ κακο...
διαβαζει ο αλλος εδω κ εκει ενα εκατομμυριο αρθρα,tweet ,blog κτλ με αποψεις ειδικων,οδηγων,δημοσιογραφων,οδηγων,μηχανικων σχετικα με το motogp
τα κανει ενα αχταρμα μεσα στο κεφαλι του
και με τις μηδαμηνες γνωσεις περι αυτων βγαζει ενα δικο του συμπερασμα και ερχεται και τις ποσταρει εδω με τοση βεβαιοτητα σαν να ειναι η απολυτη και μοναδικη αληθεια...

τι να πω ρε φιλε mario27

καθε μερα και μια εκπληξη καινουρια εισαι

333005
Δεν μας εξηγησες ομως τι , πως και γιατι ειναι ετσι οπως τα λες κτλ Αυτα ειναι γνωστα απο εποχες bnet και τετοια ποστ επιπεδο κτινου και bnet , χωρις εξηγησεις δεν παιρνανε . Δωσε μας και σε μας λιγη απο την γνωση. Σε εκλιπαρω. Αναμενω γιατι αυτο το ποστ πηγε καπως ετσι , κατεβαζω , τα γραφω , ανεβαζω , συνεχιζω....
Αναμενω γιατι ηδη εδωσα πολυ παραπανω λεπτα απο την ζωη μου για αυτο το ποστ. Δικαιωσε τους!

MG-KTiNoS
25/03/2015, 18:40

O Rossi είναι σαν τη κόλα κόλα...
Πάει με όλα!

GIOTIS750
25/03/2015, 18:41
O Rossi είναι σαν τη κόλα κόλα...
Πάει με όλα!

:lol::lol::beer:

foten21:beer:

FotisFz1
25/03/2015, 18:47
mario27

Δεν εχω καμια απολυτως γνωση πανω στο MotoGP
ειμαι απλα ενας που παρακουληθει και ετυχε να ξερω κ 3 πραγματα για μοτοσυκλετες επειδη καβαλαω καποια χρονια
δεν μπορω να προσφερω την παραμικρη γνωση σε κανεναν απο σας σε κανενα επιπεδο
π.χ. καποιος που ειναι μηχανικος μοτοσυκλετων θα μπορουσε να γραψει 2 πραγματα συμφωνα με τις γνωσεις του και να τα λαβω υπ οψιν μου

Αλλα εσυ που εισαι ασχετος(σαν εμενα) καλο θα ηταν να προσεχεις τι γραφεις

mario27
25/03/2015, 18:47
@ mario27
Στην συνεντευξη του ο Ντοβιτσιοζο μιλησε για την ντουκατι και για στονερ και συγκρινε το μηχανακι του τοτε με τωρα '

Φυσικα και κολλαει σε καποια σε αυτα που λεει ο ντοβι για το μηχανακι του τοτε αλλα το θεμα δεν ειναι ροσσι. Αλλο που θελουν καποιοι αλλοι...
Αυτοι που ξερουν δεν γραφουν εδω ή κρατανε το στομα κλειστο γιατι το επιπεδο ειναι πολυ χαμηλο. Ειτε τα πεις ειτε οχι ειναι τιποτα.
Περιμενε λιγο ακομα γιατι ο φοτεν θα μας δειξει το μονοπατι για την γνωση.

MG-KTiNoS
25/03/2015, 18:49
333005
Δεν μας εξηγησες ομως τι , πως και γιατι ειναι ετσι οπως τα λες κτλ Αυτα ειναι γνωστα απο εποχες bnet και τετοια ποστ επιπεδο κτινου και bnet , χωρις εξηγησεις δεν παιρνανε . Δωσε μας και σε μας λιγη απο την γνωση. Σε εκλιπαρω. Αναμενω γιατι αυτο το ποστ πηγε καπως ετσι , κατεβαζω , τα γραφω , ανεβαζω , συνεχιζω....
Αναμενω γιατι ηδη εδωσα πολυ παραπανω λεπτα απο την ζωη μου για αυτο το ποστ. Δικαιωσε τους!

Τον Κτίνο τον δικαιώνει η ζωή...
Μόλις προχτές έκανες γαργάρα όλα όσα έλεγες για το μαλακό λάστιχο που κάνει χρόνους η ντουκάτι
και μόλις σήμερα παραδέχτηκες οτι Νταλ Ίνια τα έχει 2 κιλά έκαστο.
Εγώ αυτά στα έλεγα πέρσι.
Κάλιο αργά παρά ποτέ.

υγ
Αυτό με το κουσούρι που κουβαλάς με το μπάικ νετ κόφτο εδώ και τώρα.

mario27
25/03/2015, 18:56
Τον Κτίνο τον δικαιώνει η ζωή...
Μόλις προχτές έκανες γαργάρα όλα όσα έλγες για το μαλακό λάστιχο που κάνει χρόνους η ντουκάτι
και μόλις σήμερα παραδέχτηκες οτι Νταλ Ίνια τα έχει 2 κιλά έκαστο.
Εγώ αυτά στα έλεγα πέρσι.
Κάλιο αργά παρά ποτέ.

υγ
Αυτό με το κουσούρι που κουβαλάς με το μπάικ νετ κόφτο εδώ και τώρα.

Aσες μας βρε κτινε που τα ελεγες . Ουτε εσυ θυμασαι τι ελεγες και τι εχεις πει μεχρι τωρα. Λες , λες , λες , λες , λες και βγαινεις μετα απο τοσο καιρο και λες τα λεγες. Λες για μαλακο και νταλινια σε ενα καινουριο απο την αρχη μηχανακι. Φυσικα και θα κανει χρονους με το μαλακο και τι κιλα κ μλκς. Ποτε αναφερθηκα εγω για στον νταλινια για το αντιθετο ?
Ημαρτον, το τερματισες!
Σε διαβαζω τουλαχιστον μια 5ετια απο το.... κουσουρι και τροπο σκεψης δεν εχεις αλλαξει. Δεν υπαρχει επιστροφη.
Πλεον δεν σε διαβαζω και πολυ να σου πω την αληθεια και τα περισσοτερα φευγουν οσο γρηγορα ερχονται. (Δεν ξερω και πως κανεις block για να μην σε διαβαζω , σορρυ :D , το βρηκα επρεπε να μπω στο προφιλ σου :D)

MikeG
25/03/2015, 19:03
333005

Ρε Μάριε; Υπάρχει λόγος που πρέπει να είσαι προκλητικός; Φανατίζεσαι τόσο πολύ αγόρι μου;

Σε παρακαλώ πιο όμορφα.

mario27
25/03/2015, 19:09
Ρε Μάριε; Υπάρχει λόγος που πρέπει να είσαι προκλητικός; Φανατίζεσαι τόσο πολύ αγόρι μου;

Σε παρακαλώ πιο όμορφα.

Δεν φανατιζομαι αλλα αν πιστευεις οτι μονο εγω φανατιζομαι ενταξει και θα συνεχισω αυτην την συζητηση. Μιλαω στο ιδιο επιπεδο που μου μιλανε. Ειναι σαν να σε λενε μουρλο. Αν δεν το αιτιολογησεις ψηλε, απλως τον προσπερνας . :)

MikeG
25/03/2015, 19:12
Δεν φανατιζομαι αλλα αν πιστευεις οτι μονο εγω φανατιζομαι ενταξει. Μιλαω στο ιδιο επιπεδο που μου μιλανε. Ειναι σαν να σε λενε μουρλο. Αν δεν το αιτιολογησεις ψηλε, απλως τον προσπερνας . :)

Αντιλαβού ότι εδώ είναι φάση μπαλίτσα, αλλά please όχι αιχμές και προσωπικές επιθέσεις man!

Άντε καλή σεζόν να έχουμε λέω εγώ.

333007

MG-KTiNoS
25/03/2015, 19:16
Aσες μας βρε κτινε που τα ελεγες . Ουτε εσυ θυμασαι τι ελεγες και τι εχεις πει μεχρι τωρα. Λες , λες , λες , λες , λες και βγαινεις μετα απο τοσο καιρο και λες τα λεγες. Λες για μαλακο και νταλινια σε ενα καινουριο απο την αρχη μηχανακι. Φυσικα και θα κανει χρονους με το μαλακο και τι κιλα κ μλκς. Ποτε αναφερθηκα εγω για στον νταλινια για το αντιθετο ?
Ημαρτον, το τερματισες!
Σε διαβαζω τουλαχιστον μια 5ετια απο το.... κουσουρι και τροπο σκεψης δεν εχεις αλλαξει. Δεν υπαρχει επιστροφη.
Πλεον δεν σε διαβαζω και πολυ να σου πω την αληθεια και τα περισσοτερα φευγουν οσο γρηγορα ερχονται. (Δεν ξερω και πως κανεις block για να μην σε διαβαζω , σορρυ :D , το βρηκα επρεπε να μπω στο προφιλ σου :D)

Εγώ σε διαβάζω ανελλιπώς.
Όχι τόσο όταν αντιγράφεις από εδώ και εκεί (αυτά περίπου τα διαβάζουν όλοι)
αλλά όταν κάνεις το ρεζουμέ και γράφεις την τελική άποψη σου.
Αυτό δεν το χάνω με τίποτα.
Όπως παραπάνω.
Η ντουκάτι τότε, σήμερα, ο Ντόβι ο Στόνερ ο Ρόσσι και 2 αυγά ΤΟυρκίας....
ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΜΑΡΙΕΕΕΕΕΕΕ
Σουρωτίρι τους έχει κάνει ο Ρόσσι και μιλάμε για ένα τέταρτο του αιώνα πια...
ΞΥΠΝΑ!!!!

υγ
Τώρα σε 2 χρόνια θα έρθεις και θα μου πεις -καθυστερημένος πάντα- ότι η Απρίλια έφτιαξε και γαμώ τα μηχανάκια.

FotisFz1
25/03/2015, 19:22
αλλά όταν κάνεις το ρεζουμέ και γράφεις την τελική άποψη σου.

Ακριβως αυτο.....

MG-KTiNoS
25/03/2015, 19:24

MG-KTiNoS
25/03/2015, 19:28
Πάντως το είπα για πλάκα το 1/4 του αιώνα αλλά μιλάμε ο Ρόσσι δεν είναι και πολύ μακριά.
1996 2016 κλείνει 20 χρόνια !
:uplate:

endopandou
25/03/2015, 19:59
μην ανησυχείς και αν δεν χειροτονηθεί πάπας δεν θα μας εγκαταλείψει ο πρίγκιπας

απόσπασμα με την πρώτη απ έξω απ έξω δήλωσή του πως θα μας θάψει όλους: " I think we should stop when you no longer want or you will create situations like this or like that of Schumacher back then in Formula 1. Do not ask me when I say enough, Troy is 46 years old? Then at 44 ! (Laughs). "

από εδώ: http://www.gpone.com/en/2015032516320/Rossi-20-anno-sono-all-universita.html

χαράς ευαγγέλια για τους βαλετζιπιώτες... :tooth:

GIOTIS750
25/03/2015, 20:09

απόσπασμα με την πρώτη απ έξω απ έξω δήλωσή του πως θα μας θάψει όλους: " I think we should stop when you no longer want or you will create situations like this or like that of Schumacher back then in Formula 1. Do not ask me when I say enough, Troy is 46 years old? Then at 44 ! (Laughs). "

από εδώ: http://www.gpone.com/en/2015032516320/Rossi-20-anno-sono-all-universita.html

333011

SHOOTER045
25/03/2015, 20:17

333012

Μετανοείτε άπιστοι.
Η ώρα της κρίσης πλησιάζει...

endopandou
25/03/2015, 20:24
:tooth::tooth: παρεξήγησις βρέι. Και γω τον θέλω στους αγώνες. Αν φύγει αυτός, ποιος θα μείνει να μας διασκεδάζει έτσι;
333025

#ValeFor10th #fteraaaaa :D

akaposto
25/03/2015, 20:33
Τώρα που γύρισε η Σουτζουκάρα βρήκε να πάρει τα πάνω της η κόκκινη μπετονιέρα; :a26:

Δεν πειράζει θα ... γούτσου γούτσου τα παπρίλια

:boxing: πάμε λίγο να φύγουν οι εντάσεις

SHOOTER045
25/03/2015, 21:55
333035
Άλλο να το κάνεις επίτηδες

333036
333037

Και άλλο να σου βγαίνει το φυσικό σου....
Το είναι σου δηλαδή

MG-KTiNoS
26/03/2015, 09:21

Στην ιταλία 65 βγαίνεις σύνταξη ή 60????

Billymuse
26/03/2015, 15:19
Ωραία ερώτηση και οι απαντήσεις επίσης δε...

https://www.facebook.com/video.php?v=10153353601885769

Billymuse
26/03/2015, 18:58
Nεα γραφήματα στα live απο φέτος για το cornering και την ταχύτητα :beer:

https://www.facebook.com/video.php?v=10153356391165769

RaGe_Raptor
27/03/2015, 17:58
the BMW S1000RR official MotoGP safety bike
333133

pipe_smoker
27/03/2015, 18:29
the BMW S1000RR official MotoGP safety bike
333133

Τί safety bike ρε σύ?

Έτσι κι ανατιναχτεί αυτό θα τους πάρει όλους ο διάολος :lol::lol::lol:

MG-KTiNoS
21/04/2015, 14:38
Ο Μελάντρις λέει επιστρέφει στη Γιαμάχα στο WSBK....

(από μένα ας πάει όπου θέλει αρκεί να κατέβει απ την μηχανάρα μας...
οκ την εΚΚολαπτόμενη μηχανάρα... μας...τους.,,,,)

thunder ace
21/04/2015, 16:52
Ο Μελάντρις λέει επιστρέφει στη Γιαμάχα στο WSBK....

(από μένα ας πάει όπου θέλει αρκεί να κατέβει απ την μηχανάρα μας...
οκ την εΚΚολαπτόμενη μηχανάρα... μας...τους.,,,,)
Μακαρι μπας και δει ασπρη μερα.Δεν καταλαβα ακομα γιατι τον εστειλε η απριλια στα gp και δεν τον κρατησε στα sbk.Eκει φετος επαιζε ανετα βαθρο.

MG-KTiNoS
21/04/2015, 16:54
Μακαρι μπας και δει ασπρη μερα.Δεν καταλαβα ακομα γιατι τον εστειλε η απριλια στα gp και δεν τον κρατησε στα sbk.Eκει φετος επαιζε ανετα βαθρο.

Έκανε κάτι στα ΣΒΚ τόσα χρόνια για να κρατά το πόστο???

-και σιγά μη δει άσπρη μέρα-

7Tolis
21/04/2015, 16:55
Περυσι ανοιγε δρόμο στο βρεγμένο για τον αρχιλουζερ τον γκουιντόλι. :D

RaGe_Raptor
23/04/2015, 17:49
στο 2017 pre-season ταιριάζει καλύτερα αλλά αργεί ακόμη:
το kymi ring (http://www.motorsport.com/motogp/news/finland-eyeing-2017-motogp-round-with-new-circuit) μια πίστα υπό κατασκευή στη Φιλανδία πιθανόν έχει κλείσει συμφωνία με τη Dorna για αγώνα motogp το 2017

7Tolis
23/04/2015, 18:04
Μεχρι να φτασω στη λέξη Φιλανδια,πήγε το μυαλό μου στην Εύβοια. epic fail, me!

RaGe_Raptor
23/04/2015, 18:16
Μεχρι να φτασω στη λέξη Φιλανδια,πήγε το μυαλό μου στην Εύβοια. epic fail, me!

that would be epic,though,don't you think so?

GIOTIS750
06/05/2015, 18:02
335120

Ο Alvaro Bautista ήταν εντυπωσιακός χτες στις δοκιμές της Jerez, όταν και πήρε για πρώτη φορά το νέο - πλήρες - seamless κιβώτιο του κατασκευαστή!

Το νέο αυτό κιβώτιο, που επιτρέπει πιο γρήγορες και πιο ομαλές αλλαγές ταχυτήτων, ήταν το επόμενο μεγάλο βήμα στην εξέλιξη της RS-GP, που έχει ήδη μοτέρ με πνευματικές βαλβίδες.

Ο Bautista έκανε έναν εξαιρετικό χρόνο στο τεστ (1:39.766) και ήταν μόλις 1,2δ από την κορυφή και τον Jorge Lorenzo!

Το νέο αυτό κιβώτιο της Aprilia, αναμένεται να κάνει την πρώτη του παρουσία σε Grand Prix, σε έναν από τους επόμενους Γύρους.

«Ήταν μια πολύ θετική ημέρα. Δοκιμάσαμε για πρώτη φορά τη seamless τεχνολογία μας μέσα σε πίστα, με έναν επίσημο αναβάτη μας», σχολίασε ο Romano Albesiano.

«Άρεσε από την αρχή στον Alvaro, σε σχέση με το συμβατικό. Έτσι μιλάμε για απόλυτη επιτυχία και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να έχουμε στους αγώνες όσο πιο σύντομα γίνεται».

«Νομίζω ότι βλέποντας το πως τα πήγαμε εδώ, θα είναι έτοιμο σε δυο ή τρεις Γύρους. Θα ήθελα να το έχουμε στο Mugello, ή το αργότερο στην Βαρκελώνη».

Ενώ ο Bautista είχε το νέο κιβώτιο, ο Marco Melandri δούλεψε στο πλαίσιο ενώ είχε και ένα νέο ψαλίδι.

«Ο Marco έκανε τη δουλειά του, δίνοντας καινούργιες ιδέες για το πλαίσιο κάποιες από τις οποίες μας άρεσαν και κάποιες όχι. Έχουμε βέβαια αρκετή δουλειά ακόμα».

«Εν συντομία, θα έλεγα ότι μεταξύ του αγώνα και του τεστ, ολοκληρώσαμε αυτό το ταξίδι στην Jerez με πολύ καλό τρόπο».

http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=19715

MotoGP Jerez Test 2015
Session 1 as of 04/05/2015
PDF Analysis
PDF Classification
Pos Rider Team Fastest lap Lead. Gap Prev. Gap Laps Last lap
1 LORENZO, Jorge Movistar Yamaha MotoGP 1:38.508 49 / 52
2 ROSSI, Valentino Movistar Yamaha MotoGP 1:38.550 0.042 0.042 60 / 66
3 CRUTCHLOW, Cal CWM LCR Honda 1:38.814 0.306 0.264 29 / 64
4 ESPARGARO, Aleix Team Suzuki ECSTAR 1:38.890 0.382 0.076 22 / 63
5 MARQUEZ, Marc Repsol Honda Team 1:38.968 0.460 0.078 4 / 31
6 SMITH, Bradley Monster Yamaha Tech 3 1:39.339 0.831 0.371 41 / 41
7 HERNANDEZ, Yonny Pramac Racing 1:39.357 0.849 0.018 54 / 56
8 REDDING, Scott EG 0.0 Marc VDS 1:39.370 0.862 0.013 104 / 105
9 VIÑALES, Maverick Team Suzuki ECSTAR 1:39.475 0.967 0.105 74 / 79
10 ESPARGARO, Pol Monster Yamaha Tech 3 1:39.654 1.146 0.179 6 / 45
11 BAUTISTA, Alvaro Aprilia Racing Team Gresini 1:39.766 1.258 0.112 47 / 53
12 BRADL, Stefan Athina Forward Racing 1:39.887 1.379 0.121 38 / 52
13 PETRUCCI, Danilo Pramac Racing 1:39.892 1.384 0.005 55 / 60
14 HAYDEN, Nicky Aspar MotoGP Team 1:39.909 1.401 0.017 65 / 73
15 LAVERTY, Eugene Aspar MotoGP Team 1:40.101 1.593 0.192 18 / 73
16 BAZ, Loris Athina Forward Racing 1:40.186 1.678 0.085 53 / 59
17 MILLER, Jack CWM LCR Honda 1:40.248 1.740 0.062 33 / 64
18 BARBERA, Hector Avintia Racing 1:40.260 1.752 0.012 29 / 52
19 AOYAMA, Hiroshi Repsol Honda Team 1:40.342 1.834 0.082 28 / 60
20 ABRAHAM, Karel AB Motoracing 1:40.654 2.146 0.312 15 / 63
21 DI MEGLIO, Mike Avintia Racing 1:41.085 2.577 0.431 12 / 62
22 MELANDRI, Marco Aprilia Racing Team Gresini 1:41.825 3.317 0.740 12 / 19

MG-KTiNoS
06/05/2015, 18:25
Xe xe ο Μπαουτίστα σε νέους στούκους... χ ε χ ε

:a39:

πυξιδας990
07/05/2015, 07:36
Δούλεψε ο μελαντρι........απο την τελευταία θέση.!

Billymuse
07/05/2015, 18:15
Quiz... ποια ειναι τα παλικάρια??? :smokin:

335214

να βοηθήσω χρονολογία 2005..

thunder ace
07/05/2015, 18:32
ευκολο.......με τετοιες φατσες.

pipe_smoker
07/05/2015, 18:36

335214

Δεν ξέρω.
Ο ένας πάντως είναι τρολ.

Το λέει και η φόρμα του:bawl:

Hayate
07/05/2015, 20:28

335214

Ο κοντός ο χοντρός και ο άσχημος;;;; :lol::lol:

GIOTIS750
07/05/2015, 21:42
Espargaro Pol ----- xontros δ/ξ ------ Tito Rabat

thunder ace
07/05/2015, 22:46
ο χοντρουλης σημερα ειναι πολυ αδυνατος με ξυρισμενο κεφαλι.

fkol k4
08/05/2015, 00:27
Bradley Smith

Billymuse
08/05/2015, 15:01
ακριβώς ειναι οι Pol Espargaró, Bradley Smith και Tito Rabat!

ΟΚΤΑΝΙΟ
09/05/2015, 11:19
ευκολο.......με τετοιες φατσες.

Λαθος, μεγαλε
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
πανευκολο :D
:beer:

MG-KTiNoS
09/05/2015, 11:39
Αυτός ο Ραμπάτ ρε πστμ όμως.... ομορφάντρας....
:hypnotize:

GIOTIS750
09/05/2015, 14:55
Αυτός ο Ραμπάτ ρε πστμ όμως.... ομορφάντρας....
:hypnotize:

:confused::lol::lol:

thunder ace
09/05/2015, 17:33
μπροστα στον CAIROLI.....εναι μπραντ πιτ.

SHOOTER045
23/05/2015, 12:48
Κλασικοί αγώνες motogp
Philip island 2012
Τώρα ΟΤΕ σπορ 5

GIOTIS750
09/06/2015, 19:16
Had a great day at Nolan Helmets headquarters releasing my new helmet design with Alberto Vergani. #NolanRiders

336917

GIOTIS750
10/06/2015, 08:14
336938

Casey Stoner answers questions about a return to MotoGP ahead of debut in Suzuka 8 Hours
http://www.foxsports.com.au/motor-sport/moto-gp/casey-stoner-answers-questions-about-a-return-to-motogp-ahead-of-debut-in-suzuka-8-hours/story-fn2ms4i4-1227391366031

IF you squint hard enough, it will look for all the world like Casey Stoner is taking another step towards a MotoGP comeback.

This weekend will see the two-time world champion[ back among the MotoGP paddock] for the Catalunya Grand Prix, where he will cut several demonstration laps aboard Honda’s new MotoGP-bike-for-the-street, the wicked RC213V-S.

RaGe_Raptor
10/06/2015, 09:22
336938

Casey Stoner answers questions about a return to MotoGP ahead of debut in Suzuka 8 Hours
http://www.foxsports.com.au/motor-sport/moto-gp/casey-stoner-answers-questions-about-a-return-to-motogp-ahead-of-debut-in-suzuka-8-hours/story-fn2ms4i4-1227391366031

IF you squint hard enough, it will look for all the world like Casey Stoner is taking another step towards a MotoGP comeback.

This weekend will see the two-time world champion[ back among the MotoGP paddock] for the Catalunya Grand Prix, where he will cut several demonstration laps aboard Honda’s new MotoGP-bike-for-the-street, the wicked RC213V-S.

άντε καλώς να ορίσει και πάλι......μονό μίρλα να μην έχει

MG-KTiNoS
10/06/2015, 10:00
άντε καλώς να ορίσει και πάλι......μονό μίρλα να μην έχει

Μλκ ξέρεις ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΧΤΕΣ????
ΕΙΠΕ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΣΣΙ
ΓΜΣΤΑ !!!!!
Stoner: tifo Lorenzo e sono felice per Rossi

Read more: MotoGP, Superbike, Moto2, Moto3 - GPOne.com http://www.gpone.com/#ixzz3cdzzJ2a7
.
Follow us: @gponedotcom on Twitter | GPOnecom on Facebook

Πάντως δείχνει φιτ. Πάει να πει γυμνάζεται .
Συνεχίζει να λέει ότι δεν θέλει να επιστρέψει.

Hayate
10/06/2015, 12:40
336938

Ωχωχωχωχωχ,βλέπω τον μικρόΜάρκ να βαράει τσίτες σιγά-σιγά..... :a014:

GIOTIS750
11/06/2015, 19:05
Ωχωχωχωχωχ,βλέπω τον μικρόΜάρκ να βαράει τσίτες σιγά-σιγά..... :a014:

:lol::beer: