View Full Version : Το μηχανακι της αργοπεθαινει...και μετα, τι?
Γουρουνα εγω δε μπορω. Ντρεπομαι.
Αν λες για το μήλο, βαλε μια μπαλα μπιλιαρδου...
(και θα την έχεις για πολλά ψησιματα..)
sapila racing
23/04/2015, 13:40
Το φτιαχνει.
Αυτό που εννοεί ο ποιητής ειναι οτι το Vison συναρμολογείται στην Κίνα.
Τα SH πάλι στην Ιταλία.
Bob_o_mastoras
23/04/2015, 13:49
To SH παντως ειναι πολυ αξιοπιστο. Το vision δεν ξερω.
Εγω θα σου προτεινα το σκουτερ Νικολ, αν σε παιρνει οικονομικα να αγορασεις μηχανακι, πουλωντας και το παπι σου βεβαια. Θα σου λυσει τα χερια η πρακτικοτητα τους. Και θα εισαι και πιο κυριλε.
notakos600
23/04/2015, 14:10
Αν λες για το μήλο, βαλε μια μπαλα μπιλιαρδου...
(και θα την έχεις για πολλά ψησιματα..)
:bawl:
Nikol1979
23/04/2015, 15:22
Παιδιά δεν την πετυχαίνω την πολλαπλή παράθεση..
Παντως για το Μήλο... Χα χα χα
Οτι το βιζιον φτιάχνεται στην Κίνα τωρα μονο το συνειδητοποίησα, αλλα ολόκληρη honda, δεν θα θέτει προδιαγραφές και δεν θα επιβλέπει, οπως γράφετε και σε αλλα threads? το μονο μείον που βλέπω στο βιζιον ειναι οτι το μοντέλο με 14" και 16" ίντσες ειναι Καινουριο άρα δεν εχει δοκιμαστεί πολυ για να ξερουμε τις πιθανές του αδυναμίες...
dimmie_72
23/04/2015, 16:23
Τι έςτι μουχαμπετι παρακαλω για τους αμόρφωτους;; Πείραγμα σα να λεμε;
ελληνοποιημένος internetικός νεολογισμός για τον χαρακτηρισμό του spam.
π.χ. μουχαμπέτι on.... μουχαμπέτι off. :D
Παιδιά δεν την πετυχαίνω την πολλαπλή παράθεση..
τσεκαρεις τα μηνυματα που θες να παραθεσεις πατωντας το συνεφακι με το + τερμα κατω δεξια σε κάθε σχολιο...
στο τελευταιο σχολιο που θες να παραθεσεις, εκτος από το τσεκαρισμα πατας και το "απαντηση με παραθεση"..
και σου βγαινου όλα στη γρηγορη απαντηση από κατω... τοσο απλο!!
εγω μαλλον για σκουτερ σε βλεπω. αφου δεντ ο χεις με τις ταχυτητες μην παιδευεσαι και τσαμπα.
ιδανικα καινουριο μιας και το θες για δουλεια, μη μπλεξεις με κανα μεταχειρο και τρεχεις και δε φτανεις.
αλλη λυση να επισκευασεις το υπαρχον 2κυκλο , αλλα δεν γνωριζουμε κατα ποσο ειναι εφικτο και συμφερον.
εννοειται να παρεις honda , εχει pcx sh150 και αυτο το vision που εγω δεν το χα ανακαλυψει. Καλα λογια λενε ολοι και για τα sym, ψαξτο λιγο.
βασικα μην ξαναπαρεις παπακι, παλι θα χανεις τις ταχυτητες και ειναι κριμα να ταλαιπωρεισαι μιας και δεν το χεις. Γι αυτο βγηκαν τα σκουτερ.
dimmie_72
24/04/2015, 10:27
παπί να πάρεις για να συμμετάσχεις (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=144582) :D
τσεκαρεις τα μηνυματα που θες να παραθεσεις πατωντας το συνεφακι με το + τερμα κατω δεξια σε κάθε σχολιο...
στο τελευταιο σχολιο που θες να παραθεσεις, εκτος από το τσεκαρισμα πατας και το "απαντηση με παραθεση"..
και σου βγαινου όλα στη γρηγορη απαντηση από κατω... τοσο απλο!!
Τι λε ρε φουστη μου...:eek:
(κι εγω που έκανα παραθεση στο καθενα ξεχωριστα και έβαζα το πρωτο στο επόμενο με copy paste κ.ο.κ )
Υ.Γ.
Για ξηγησου το αυτό με 256 RAM ρε Μαϊκ να δω τι πτηνα συλλαμβανεις..
Το δοκιμαζω τωρα λιγες μερες να μη βαζω τεταρτη και το ψιλοκαταφερνα, ωσπου σημερα εκατσα παλι μια κοπελια που σωνει και καλα να με κραταει απο τους ωμους, όποτε παταγα φρενο κοντευε να μου κανει καφαλοκλειδωμα....και να σου, κοιταω προς τα κατω και ειχα ξεχαστει, παλι αναβε το λαμπακι της τεταρτης στα 35χλμ.....Αλλα τελοσπαντων μη γραφω πολυ για το πως οδηγαω γιατι εδω λεμε για μοντελα....
Οσο για το φιλο toyar, χαλαει και παραχαλαει...περσυ ειχε παθει το πηνιο Αυγουστο μηνα και δε βρισκαμε αλλο πουθενα, οποτε μου αδειαζε τη μπαταρια καθε τρεις μερες....αναγκαστηκα να παρω τη μπαταρια με τα τσιμπιδακια, και μερα παρα μερα ξεβιδωνα πλαΐνα, εβαζα μανταλακια και το φορτιζα με μια μπαλαντεζα λες και ηταν υβριδικο....αυτο τωρα σε περιοδο 15ωρων τη μερα οπου καθε χαμενη ωρα απο τη δουλεια ηταν και χαμενα λεφτα, επομενως το φορτιζα μετα τις εντεκα το βραδυ που σχολνουσα και περιμενα τριωρο να φορτισει, στη δουλεια, γιατι σπιτι μου δε γινοταν....αστα τι τραβηξα!!!!!!!!!!! την ιδια περιοδο μου χαλουσαν και τα μπουζια καθε βδομαδα, αναγκαστηκε ο μαστορας να μου μαθει να τα αλλαζω μονη μου για να μην τον πρηζω. Και την περασμενη βδομαδα πριν το service, μου μαυρισε μπουζι και δεν επαιρνε μπρος μεσα σε μια μερα που του ειχα βαλει καινουριο!!!!! (καποιο λαστιχακι μου ειπε ειχε φαγωθει)..Αλλες κυκλοφορανε με κραγιον στο μηχανακι για ωρα αναγκης, εγω με 2 μπουζια spare.....
Αρα, και δεν ξερω αν με νιωθετε, δεν εχω πει "το αλλαζω" με την πρωτη δυσκολια- οσο να ναι κουραστηκα, αφου οι στραβες τυχαινουν μονο οταν μου ειναι απαραιτητο το μηχανακι....αν δε σκεφτομουν τα λεφτα θα ειχε φυγει.
xaxaxaaxa ανεκτίμητο ποστ. Να 'σαι καλά βρε κοπελιά και πάντα όρθια, μου έφτιαξες την ημέρα που από το πρωί είναι μαύρη.
:wave2:
Honda vision εχετε ολοι σας και δεν βλεπετε αλλες μαρκες. Παρωπιδες με πτερα και πιπουλα. Ο τονος στο ι, ετσι;
τι μλκ είναι τι μλκ είναι
:bawl:
παπί να πάρεις για να συμμετάσχεις (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=144582) :D
Θα έρθουν και άλλοι από Κρήτη οπότε θα έχει και παρέα αλλά μπορεί να τους χαρακτηρίσει ως εν δυνάμει πελάτες για να νιώθει στο στοιχείο της.
:rolleyes:
Λυγερόκορμε, παραπανω μιλουσαμε για πολλαπλή παραθεση...
(καντην την ρουφιανα μαζι με πολλαπλά σχόλια σε ενα ποστ...):D
:rolleyes:
Λυγερόκορμε, παραπανω μιλουσαμε για πολλαπλή παραθεση...
(καντην την ρουφιανα μαζι με πολλαπλά σχόλια σε ενα ποστ...):D
δεν έχω 256ΜΒ ram καρδιά μου
:p
Nikol1979
24/04/2015, 13:53
xaxaxaaxa ανεκτίμητο ποστ. Να 'σαι καλά βρε κοπελιά και πάντα όρθια, μου έφτιαξες την ημέρα που από το πρωί είναι μαύρη.
:wave2:
Ευχομαι απο δω και μπρος να ειναι ολες κατασπρες!!!!
Παιδια το ειδα το thread για τη βολτα αλλα δεν πολυδιαβασα για να μη ζηλεψω!!!! Αμα ερχομουνα βεβαια, εσεις θα γελαγατε, εγω ολο και κατι θα μαθαινα παρατηρωντας σας!
Πιστεψτε με, τωρα το προσεχω με τις ταχυτητες συνεχεια, με κανατε λιγο καλυτερη οδηγο!!!! πελατακια δε, εγω ψαρευω απο οπουδηποτε, κατιτις θα το καταφερνα νομιζω :)
Μεγαλη βολτα ομως ρε παιδι μου, εγω περυσι μια φορα μεχρι τον Πλακια πηγα (30+30χλμ) και μετα χρειαζομουνα μασαζ εκει που δεν γινεται συνηθως μασαζ.......
κατεληξα λοιπον στο εξης συμπερασμα: μεγαλη βολτα με παπι = μεταξωτο βρακι.
AUFGEBRACHT
24/04/2015, 14:25
Μεγαλη βολτα ομως ρε παιδι μου, εγω περυσι μια φορα μεχρι τον Πλακια πηγα (30+30χλμ) και μετα χρειαζομουνα μασαζ εκει που δεν γινεται συνηθως μασαζ.......
Κι όμως εκεί γίνεται το καλύτερο μασάζ...
dimmie_72
24/04/2015, 17:10
Παιδια το ειδα το thread για τη βολτα αλλα δεν πολυδιαβασα για να μη ζηλεψω!!!! Αμα ερχομουνα βεβαια, εσεις θα γελαγατε, εγω ολο και κατι θα μαθαινα παρατηρωντας σας!
όχι ρε, σαυτή τη βόλτα πάει ανάποδα...:rolleyes:
Οι παρατηρητές θα γελάνε :rotflmao:
Τι λε ρε φουστη μου...:eek:
(κι εγω που έκανα παραθεση στο καθενα ξεχωριστα και έβαζα το πρωτο στο επόμενο με copy paste κ.ο.κ )
Υ.Γ.
Για ξηγησου το αυτό με 256 RAM ρε Μαϊκ να δω τι πτηνα συλλαμβανεις..
μηχανακι λαβερντα...
υπολογιστης με 256 RAM...
εχεις τιποτα στην κατοχη σου που να κατασκευαστηκε μετα τη μεταπολιτευση εσυ?? :lol: :p
και μετα χρειαζομουνα μασαζ εκει που δεν γινεται συνηθως μασαζ.......
κι εκει γινεται, αν το κανουν χερια που ξερουν.... :smokin: :a13:
κατεληξα λοιπον στο εξης συμπερασμα: μεγαλη βολτα με παπι = μεταξωτο βρακι.
Δεν έχεις επιδέξιο κώλο δηλαδή;;;; :eek::eek:
Τι συζητάμε τόσες μερες;; :p
amyroukai
25/04/2015, 09:58
Δηλαδη ο πατρινος που ετοιμαζεται για Ξανθη Αλεξανδρουπολη Καρακορουμ σε μια ημερα, φοραει τα μεταξωτα (και να φυσαει, στους επαρχιακους μπροστα, στα στροφιλικια πλαι, να πει τον πονο του στις γατες, απο gs για προεδρους με το παπι για εργατες και στην εκο του πουθενα θα κλαιγεται στον βενζινα; )
Nikol1979
25/04/2015, 15:28
...φοβαμαι πως οχι.
Δηλαδη ο πατρινος που ετοιμαζεται για Ξανθη Αλεξανδρουπολη Καρακορουμ σε μια ημερα, φοραει τα μεταξωτα (και να φυσαει, στους επαρχιακους μπροστα, στα στροφιλικια πλαι, να πει τον πονο του στις γατες, απο gs για προεδρους με το παπι για εργατες και στην εκο του πουθενα θα κλαιγεται στον βενζινα; )
Εσυ εγραψες παλι....τι οιστρος θεε μου!
notakos600
25/04/2015, 15:29
...φοβαμαι πως οχι.
Εσυ εγραψες παλι....τι οιστρος θεε μου!
Όχι, αμύρου τον λένε.
taisteal
25/04/2015, 15:29
:lol::lol::lol::lol:
Nikol1979
25/04/2015, 15:37
Όχι, αμύρου τον λένε.
το ιδιο κανει.
ΠΑντως με 2000 εχεις πολλες επιλογες και εγω θα σου προτεινα το wave110i και μην χανεις τζαμπα χρονο και χρηματα με αυτο που εχεις τωρα δωστο ανταλλαγη αν το περνουν δωσε και μια διαφορα παρτο καινουργιο και βουρ στον πατσα θα σου μεινουν και ρεστα..:beer:
Υ.γ.Βαλε μια φωτογραφια σου ολοσωμη να δουμε τι σου ταιριαζει..:D
Nikol1979
25/04/2015, 16:55
Ναι, τα ρέστα παγωτό....το wave ειναι το καλύτερο αλλα ειναι παπί. Αμα το δωσω θα παρω αυτόματο....κι ας χάσω τη βόλτα του βασκα....
ΥΓ=κάτσε να μαυρίσω λιγο κ μετα.
GiorgosLa
25/04/2015, 17:54
Μας έστειλες. :D
Ναι, τα ρέστα παγωτό....το wave ειναι το καλύτερο αλλα ειναι παπί. Αμα το δωσω θα παρω αυτόματο....κι ας χάσω τη βόλτα του βασκα....
Α δεν το καταλαβα οτι κατεληξες σε scooteρ και για ποιο λες...?
Υ.γ.ΜΕ ρουχα ρε συ δεν το ειπα πονηρα..:lol:
dimmie_72
25/04/2015, 20:06
Αμα το δωσω θα παρω αυτόματο....κι ας χάσω τη βόλτα του βασκα....
Κοίτα ότι πάρεις νάναι μεταχειρισμένο. Είναι κρίμα καινούργιο μηχανάκι... :tooth:
ΥΓ= Άσπρο, να πάει με το μαύρισμα... :D
Bob_o_mastoras
25/04/2015, 20:53
Σκουτερ, σκουτερ, σκουτερ, σκουτερ!!! :a46:
:a3:
amyroukai
25/04/2015, 20:58
334489
o_gavros
26/04/2015, 10:09
για αλλη μια φορά, εσύ σε λάθος χώρο μπλέκεις.
γαστριμαργία & στιχουργική είναι η κλίση σου λέμε.
Το δοκιμαζω τωρα λιγες μερες να μη βαζω τεταρτη και το ψιλοκαταφερνα, ωσπου σημερα εκατσα παλι μια κοπελια που σωνει και καλα να με κραταει απο τους ωμους, όποτε παταγα φρενο κοντευε να μου κανει καφαλοκλειδωμα....και να σου, κοιταω προς τα κατω και ειχα ξεχαστει, παλι αναβε το λαμπακι της τεταρτης στα 35χλμ.....Αλλα τελοσπαντων μη γραφω πολυ για το πως οδηγαω γιατι εδω λεμε για μοντελα....
Οσο για το φιλο toyar, χαλαει και παραχαλαει...περσυ ειχε παθει το πηνιο Αυγουστο μηνα και δε βρισκαμε αλλο πουθενα, οποτε μου αδειαζε τη μπαταρια καθε τρεις μερες....αναγκαστηκα να παρω τη μπαταρια με τα τσιμπιδακια, και μερα παρα μερα ξεβιδωνα πλαΐνα, εβαζα μανταλακια και το φορτιζα με μια μπαλαντεζα λες και ηταν υβριδικο....αυτο τωρα σε περιοδο 15ωρων τη μερα οπου καθε χαμενη ωρα απο τη δουλεια ηταν και χαμενα λεφτα, επομενως το φορτιζα μετα τις εντεκα το βραδυ που σχολνουσα και περιμενα τριωρο να φορτισει, στη δουλεια, γιατι σπιτι μου δε γινοταν....αστα τι τραβηξα!!!!!!!!!!! την ιδια περιοδο μου χαλουσαν και τα μπουζια καθε βδομαδα, αναγκαστηκε ο μαστορας να μου μαθει να τα αλλαζω μονη μου για να μην τον πρηζω. Και την περασμενη βδομαδα πριν το service, μου μαυρισε μπουζι και δεν επαιρνε μπρος μεσα σε μια μερα που του ειχα βαλει καινουριο!!!!! (καποιο λαστιχακι μου ειπε ειχε φαγωθει)..Αλλες κυκλοφορανε με κραγιον στο μηχανακι για ωρα αναγκης, εγω με 2 μπουζια spare.....
Αρα, και δεν ξερω αν με νιωθετε, δεν εχω πει "το αλλαζω" με την πρωτη δυσκολια- οσο να ναι κουραστηκα, αφου οι στραβες τυχαινουν μονο οταν μου ειναι απαραιτητο το μηχανακι....αν δε σκεφτομουν τα λεφτα θα ειχε φυγει.
Λοιπόν τελικά πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης και στην ορθογραφία αλλά και στο τιμόνι ,εγώ για το 2ο είμαι σίγουρος μιας και είσαι "σειρά" του Βάλε...
ΥΓ Πλάκα κάνουμε φιλενάδα ε , Keep writing.
Nikol1979
26/04/2015, 16:39
334489
Αμυρου, αμυρου.....εγω ακουω μονο ξενα, βρες αλλο ζωο! :pantofla:
Λοιπόν τελικά πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης και στην ορθογραφία αλλά και στο τιμόνι ,εγώ για το 2ο είμαι σίγουρος μιας και είσαι "σειρά" του Βάλε...
ΥΓ Πλάκα κάνουμε φιλενάδα ε , Keep writing.
Σε συγχαιρω για την παρατηρητικοτητα σου...but of course I'll keep writing!
Οσον αφορα στα σκουτερ,εκτος απο το vision που θελω να παω να το οδηγησω να δω πως ειναι απο αναρτησεις, θα ψαξω και το agility αν και μου φαινεται λιγο ψηλο πισω για τη δουλεια που το θελω...θελω επισης να διαβασω λιγο και να δω τιμες για αυτο το honda pcx νομιζω μου το ειπατε....προχτες το ειδα στο δρομο και ειναι πααααρα πολυ χαμηλο! γενικα θελω να αποφυγω την ψηλη σελα πισω γιατι μετα για να ανεβουν θα πατανε ολοι στο πατακι και που να κρατησω τετοιο βαρος εγω..........αυτα! ελπιζω ολοι να περνατε ωραια την Κυριακη σας!
Ααα! γενικα ποια ειναι η καλη απο αυτες τις δυο: sym - kymco γιατι δε θυμαμαι...?
Για κοιτα και αυτο...
http://www.mrbike.gr/website/scooter/sym-combiz-125.html
http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/87128.asp
http://scooternet.gr/news/%CE%BD%CE%B5%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B1/neo-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%81/
http://www.gorgolis.gr/combiz.htm
http://www.car.gr/classifieds/bikes/?fs=1&price-with=%3E1&category=&make=314&variant=combiz&price-from=&price-to=®istration-from=®istration-to=&mileage-from=&mileage-to=&engine_power-from=&engine_power-to=&engine_size-from=&engine_size-to=&fuel_type=&exterior_color=&significant_damage=&gearbox_type=&kteo=&sort=&rg=&radius=&postcode=&modified=&hi=&st=&offer_type=sale
Nikol1979
26/04/2015, 17:33
τα διαβασα, σε ευχαριστω τοσο πολυ για τον κοπο σου!
Εχει πολλα θετικα τουτο δω..το μονο αρνητικο που βλεπω ειναι οι πολυ μικρες ροδες, τιποτα αλλο..:hug:
Nikol1979
26/04/2015, 19:32
Απο κεινο το συγκεκριμενο συννεφακι εχω κατεβει προ πολλουυυυυυυυυ......
Γιατι δλδ, αμα δεν ειμαι, δεν υπαρχει ελπιδα θες να πεις? εεεεεεε?
amyroukai
26/04/2015, 21:15
προχτες το ειδα στο δρομο και ειναι πααααρα πολυ χαμηλο!
Ααα! γενικα ποια ειναι η καλη απο αυτες τις δυο: sym - kymco γιατι δε θυμαμαι...?
Sym.
Επίσης, για το PCX το καβάλησα στην σκουτεροέκθεση. Είναι τραγικά χαμηλό ναι. Περιέργως πως, είναι απίθανα άνετη η θέση οδήγησης. Φαντάσου είχε το forza300 δίπλα που είναι μιά κατηγορία επάνω από μέγεθος και το βρήκα πιο στριμωχτό στα γόνατα και στο τιμόνι. Το κακό με το PCX είναι η μικρή πίσω σέλα και η πολύ μαλακή ανάρτηση. Ο πελάτης δεν θα είναι άνετα (καλύτερα μάλλον για να μην θέλει πολλές βόλτες :) )
Απο κεινο το συγκεκριμενο συννεφακι εχω κατεβει προ πολλουυυυυυυυυ......
Γιατι δλδ, αμα δεν ειμαι, δεν υπαρχει ελπιδα θες να πεις? εεεεεεε?
Τι να σου πω παντρεμενος ανθρωπας ειμαι...:cool:
Απλα λεω οτι δεν μπορει να τα εχει ολα το πακετο με το συγκεκριμενο παντως πιστευω θα κανεις την δουλεια σου και θασαι οκ..
Υ.γ.Το ειπα επειδει ανεφερες sym kymco εγω δεν εχω παρει ποτε για τον εαυτο μου μοντελα απο αυτες τις μαρκες..
Bob_o_mastoras
26/04/2015, 21:41
Sym Kymco ειναι πολυ κοντα σε ποιοτητα και αξιοπιστια. Εγω προσωπικα προτιμω τα Kymco διοτι εχω δουλεψει πολλα μοντελα τους και αποδειχθηκαν σωστα σε ολα τους.
Nikol1979
27/04/2015, 00:52
Τι να σου πω παντρεμενος ανθρωπας ειμαι...:cool:
.
Εχμ ,παιδια, ευχαριστω που μου λετε τα προσωπικα σας...αλλα νομιζω και οι παντρεμενοι μπορειτε να εχετε γνωμες πανω σε οτιδηποτε ετσι δεν ειναι? :)
αλλα νομιζω και οι παντρεμενοι μπορειτε να εχετε γνωμες πανω σε οτιδηποτε ετσι δεν ειναι? :)
Περίμενε να ρωτήσουν τη γυναίκα τους.
taisteal
27/04/2015, 01:25
Περίμενε να ρωτήσουν τη γυναίκα τους.
:lol::lol:
Nikol1979
28/04/2015, 15:49
Βρε παιδιά, τι διάμετρο τροχού εχει το modenas γιατι δεν το βρίσκω στο ιντερνετ;; Η τελος πάντων τα παπια συνήθως; 12ηδες ειναι;;;
Nikol1979
28/04/2015, 16:17
Ωχ.....
notakos600
28/04/2015, 16:25
Ωχ.....
Τι ωχ; Δεν χωράει;
Τι ωχ; Δεν χωράει;
Ελα ρε... 5 ίντσες πάνω - 5 ίντσες κάτω... σιγα την διαφορά...!!!
Πολυ κουσκουσιαρα παντως η Νικολ.
Nikol1979
28/04/2015, 16:40
Τι ωχ; Δεν χωράει;
Χαζά, ε χαζά! "Ωχ" γιατι οτι σκούτερ είχα βάλει στο μάτι είχαν 14", που θα πει θα ζοριζομουν λιγο να συνηθίσω τη διάφορα στη σταθερότητα.......
Πολυ κουσκουσιαρα παντως η Νικολ.
Ναι, και χαρείτε την τωρα που μπορείτε γιατι σε λιγο που θα ξαναπλακωσουν οι φοιτητές, οχι χρονο για απαντηση, ουτε για log in δε θα προλαβαίνω.... :)
"Ωχ" γιατι οτι σκούτερ είχα βάλει στο μάτι είχαν 14", που θα πει θα ζοριζομουν λιγο να συνηθίσω τη διάφορα στη σταθερότητα.......
Να το αφήσουμε να περασει στο ντουκου αυτό..?? εεε..?? plzzzzzzzzz...!!!
(αν και δεν θα το αφήσουν οι λακούβες, αλλα τεσπα..)
Bob_o_mastoras
28/04/2015, 16:47
Να το αφήσουμε να περασει στο ντουκου αυτό..?? εεε..?? plzzzzzzzzz...!!!
(αν και δεν θα το αφήσουν οι λακούβες, αλλα τεσπα..)
Οχι να μην περασει στο ντουκου!
Σκουτερ ΜΟΝΟ με 16αρηδες τροχους. :a3:
Η διαφορα στη σταθεροτητα και το στριψιμο ειναι τεραστια!
Pan (dvs)
28/04/2015, 16:47
Ελα ρε... 5 ίντσες πάνω - 5 ίντσες κάτω... σιγα την διαφορά...!!!
Σιγα ρε χουβαρντα.Αλλα ετσι ειστε εσεις εκει πανω,σε αλλουνου τον κ@λο και ας ειναι οσο θελει.
Nikol1979
28/04/2015, 16:53
Το έκανα το διαβασματακι μου, εξ'ου και το ωχ..εχει ενα κατατοπιστικοτατο άρθρο στο scooternet..
Bob ευχαριστω
dimmie_72
28/04/2015, 18:32
Τι ωχ; Δεν χωράει;
:moutza:
:rotflmao:
dimmie_72
28/04/2015, 18:33
Ναι, και χαρείτε την τωρα που μπορείτε γιατι σε λιγο που θα ξαναπλακωσουν οι φοιτητές, οχι χρονο για απαντηση, ουτε για log in δε θα προλαβαίνω.... :)
και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή :(
GiorgosLa
28/04/2015, 19:21
Χαζά.......
Αν έρθουν τώρα οι φοιτητές και αργότερα οι τουρίστες, τον καφέ (που λέγαμε στην αρχή) πότε θα τον ποιούμε? Θα περιμένω μέχρι τον Οκτώβριο?
Nikol1979
28/04/2015, 19:25
και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή :(
....αλλος απο κει!
Μπορει να μην ξερουμε ποιοι ειστε, τι κανετε, πως σας λενε, αλλα ποιοι ειναι παντρεμενοι το ξερουμε!
Αντε λοιπον θα παρετε τις γυναικες καμια φορα να κατεβειτε να κανουμε παπιοβολτα στην Κρητη??????????
Αν έρθουν τώρα οι φοιτητές και αργότερα οι τουρίστες, τον καφέ (που λέγαμε στην αρχή) πότε θα τον ποιούμε? Θα περιμένω μέχρι τον Οκτώβριο?
Βλεπε παραπανω. Ελατε εσεις και θα παρω ρεπο......
Παλίοτερα περιμένανε τον Στόλο. Τώρα το γυρίσανε σε ποιό ιντελεξιουέλ...
Nikol1979
28/04/2015, 19:31
Παλίοτερα περιμένανε τον Στόλο. Τώρα το γυρίσανε σε ποιό ιντελεξιουέλ...
...να απαντησω?
Ασε δεν απανταω.
GiorgosLa
28/04/2015, 19:32
....αλλος απο κει!
Μπορει να μην ξερουμε ποιοι ειστε, τι κανετε, πως σας λενε, αλλα ποιοι ειναι παντρεμενοι το ξερουμε!
Αντε λοιπον θα παρετε τις γυναικες καμια φορα να κατεβειτε να κανουμε παπιοβολτα στην Κρητη??????????
Βλεπε παραπανω. Ελατε εσεις και θα παρω ρεπο......
Η δική μου πρόσκληση ήταν για εδώ και συμφώνησες να έρθεις με την… (δεν θυμάμαι πως έλεγαν την άλλη κοπέλα που έψαχνε μηχανάκι) Μου τα αλλάζεις τώρα? Εμένα το παπί είναι δίχρονο πενηντάρι. Δεν φτάνει Κρήτη.
Nikol1979
28/04/2015, 19:34
Η δική μου πρόσκληση ήταν για εδώ και συμφώνησες να έρθεις με την… (δεν θυμάμαι πως έλεγαν την άλλη κοπέλα που έψαχνε μηχανάκι) Μου τα αλλάζεις τώρα? Εμένα το παπί είναι δίχρονο πενηντάρι. Δεν φτάνει Κρήτη.
Φτου! το ξεχασα! με την Ελινα, τι να κανει αραγε αυτη η ψυχη...κι εσυ τα αλλαζεις ομως. Πως απο τα κοψιδια φτασαμε στον καφε?
GiorgosLa
28/04/2015, 19:43
Φτου! το ξεχασα! με την Ελινα, τι να κανει αραγε αυτη η ψυχη...κι εσυ τα αλλαζεις ομως. Πως απο τα κοψιδια φτασαμε στον καφε?
Χαχα! Το ξέχασα, η είπα να γλιτώσω τίποτα. Ο καφές είναι τρόπος του λέγειν βρε. Ισχύουν τα κοψίδια. Ναι ναι Ελίνα. Η Ελίνα χάθηκε θα βρήκε μηχανάκι φαίνετε και τα ξέχασε όλα.
Nikol1979
28/04/2015, 19:55
Καλυτερα. More kopsidia for me.........
amyroukai
28/04/2015, 20:14
Χαχα! Το ξέχασα, η είπα να γλιτώσω τίποτα. Ο καφές είναι τρόπος του λέγειν βρε. Ισχύουν τα κοψίδια. Ναι ναι Ελίνα. Η Ελίνα χάθηκε θα βρήκε μηχανάκι φαίνετε και τα ξέχασε όλα.
Ή την ζάλισε το μυθικό και φανταστικό είδος του φορουμοπέφτουλα και είπε να ασχοληθεί με το φέσιμπουκ που έχει δικό της γκρουπ (αν θυμάμαι καλά) και κόβει και ράβει πιο εύκολα.
Παλιόπαιδα όλο για κοψίδια κλπ μιλάτε, σκεφτείτε και εμάς τους λίγο προσεκτικούς με την δια(σ)τροφή μας. Άντε γιατί με βλέπω ν'αρχίσω να ψάχνω για ξυλόφουρνο σύντομα. Και οφτό και ψωμί και παξιμάδια. Και μετά τετραξονικό μηχανάκι για βόλτες.
GiorgosLa
28/04/2015, 20:24
Καλυτερα. More kopsidia for me.........
Ναι όλα φορ γιου. Η φορ μισά, μισά.
Συμπέρασμα: Στους καιρούς μας δεν προσκαλείς γυναίκα για καφέ. Μόνο με κοψίδια δέχονται. :lol: :beer:
amyroukai
28/04/2015, 20:58
Η νέα ατάκα θα είναι "έχω μπριζόλες, έρχεσαι σπίτι να ψήσουμε"; 'τάνα κρίση... :bawl:
......
ψιτ κυριος, ειμαστε κι εμεις εδώ ετσι? όχι την ανελαβες εργολαβια με απ'ευθειας αναθεση μονος σου τη κοπελα...
ειμαστε κι εμεις παλικαρια της παντρειας...:p
Nikol1979
28/04/2015, 21:19
(καθηστε να τη δειτε πρωτα και μετα τσακωνεστε...)
GiorgosLa
28/04/2015, 21:19
ψιτ κυριος, ειμαστε κι εμεις εδώ ετσι? όχι την ανελαβες εργολαβια με απ'ευθειας αναθεση μονος σου τη κοπελα...
ειμαστε κι εμεις παλικαρια της παντρειας...:p
Μη φοβάστε βρε σεις. Αν δεν ήταν τα κοψίδια δεν θα μ έβλεπε καθόλου. (παρόλο που είμαι ωραίος και «νέος»)
Με βλέπω με ψυχολογικά σε λίγο.
Nikol1979
28/04/2015, 21:21
Μη φοβάστε βρε σεις. Αν δεν ήταν τα κοψίδια δεν θα μ έβλεπε καθόλου. (παρόλο που είμαι ωραίος και «νέος»)
Με βλέπω με ψυχολογικά σε λίγο.
Σωστα τα λεει το παιδι. Πρωτα απ'ολα η μπουκα μας.
(καθηστε να τη δειτε πρωτα και μετα τσακωνεστε...) εε αντε ντε.. φανερωσου! εμεις εχουμε ηδη ξεκατινιαστεί και φωτο μας παιζουν παντου μεσα στο φορουμ.. μπορεις ανετα οποτε θες να μας δεις, να μας θαυμασεις και να με ερωτευτείς..
να εδώ, παρε τωρα μια φωτο μου που εχω προχειρη..
334638
Ω ρε mikes παρε καμια ανασα ρε αρχοντα να γλυψει κανα κοκκαλακι και η Νικολ....:bawl:
notakos600
28/04/2015, 21:49
Ω ρε mikes παρε καμια ανασα ρε αρχοντα να γλυψει κανα κοκκαλακι και η Νικολ....:bawl:
:lol::bawl::lol::bawl:
amyroukai
28/04/2015, 21:52
Ο χαμένος χρόνος για αναπνοές σημαίνει ότι κάποιος άλλος θα μπουκωθεί με κοψίδι. Mikes doesn't share food.
Nikol1979
28/04/2015, 21:55
:lol::lol::lol::lol:
GiorgosLa
28/04/2015, 21:59
Σωστα τα λεει το παιδι. Πρωτα απ'ολα η μπουκα μας.
Μόνο για το… «παιδί» κέρδισες άλλη μια μπριζόλα.
εε αντε ντε.. φανερωσου! εμεις εχουμε ηδη ξεκατινιαστεί και φωτο μας παιζουν παντου μεσα στο φορουμ.. μπορεις ανετα οποτε θες να μας δεις, να μας θαυμασεις και να με ερωτευτείς..
να εδώ, παρε τωρα μια φωτο μου που εχω προχειρη..
334638
Αμάν!!! Εσύ Μικέ αν περάσεις από Λάρισα, κερνάω καφέ ναι? Κοψίδια για σένα μόνο αν ενταχτώ σε κάνα πρόγραμμα ΕΣΠΑ
Nikol1979
28/04/2015, 22:02
334639
I'm too sexy for my duck
too sexy for my duck
too sexy yeah
Bob_o_mastoras
28/04/2015, 22:06
334639
I'm too sexy for my duck
too sexy for my duck
too sexy yeah
It is called mopet. No offence.. :p
y.g. Κατι μου θυμιζεις.. Επαιζες σε καμια σειρα αγγλικη παλια;;; :lol:
:beer:
notakos600
28/04/2015, 22:08
y.g. Κατι μου θυμιζεις.. Επαιζες σε καμια σειρα αγγλικη παλια;;; :lol:
:beer:
Moped Bob. :beer:
Αμάν!!! Εσύ Μικέ αν περάσεις από Λάρισα, κερνάω καφέ ναι? Κοψίδια για σένα μόνο αν ενταχτώ σε κάνα πρόγραμμα ΕΣΠΑ
επειδή καταγομαι από χωριο του τιμημενου καμπου της καρδιτσας, από κοψιδια δεν εχω αναγκη, εχω ακρες...
τον καφε τον συζητάμε αμα ανεβω χωριο και κατσω αρκετες μερες ώστε να μου επιτραπει και βολτα στα περιξ..
(τελευταια δυστυχως μονο κατι "ξεκλεμενα" 2ημερα προλαβαίνω, πολλες φορες και 1μιση μερα μονο)
Nikol1979
28/04/2015, 22:09
None taken.
(αναφεροταν σε αλλη συζητηση περι Ι-duck 6 κτλ κτλ).
Αλλα να την πω την αμαρτια μου, δεν το ηξερα και το moped. Εγω bike το ελεγα χαιδευτικα.....
Bob_o_mastoras
28/04/2015, 22:10
Moped Bob. :beer:
:plaf: Παλι ρεζιλι εγινα;;; :look:
GiorgosLa
28/04/2015, 22:11
334639
I'm too sexy for my duck
too sexy for my duck
too sexy yeah
Αααα!!! Πολύ ωραία είσαι τελικά. :cry: Αν και εγώ δεν κοιτώ εμφάνιση. Μόνο τον ψυχικό κόσμο. Μόνο που δεν ξέρω αν φτάσουν τα κοψίδια βρε Νικόλ. Μια σοκοφρέτα πάντως θα βρω τρόπο να σε κεράσω. :bawl: :lol: :D
Όταν έχω φαΐ, οι φίλοι μ' είν' εχθροί.
Bob_o_mastoras
28/04/2015, 22:13
Αλλα να την πω την αμαρτια μου, δεν το ηξερα και το moped. Εγω bike το ελεγα χαιδευτικα.....
E κλαϊν, απ' οτι φαινεται τελικα ουτε εγω το ηξερα... :lol:
Nikol1979
28/04/2015, 22:14
Αααα!!! Πολύ ωραία είσαι τελικά. :cry: Αν και εγώ δεν κοιτώ εμφάνιση. Μόνο τον ψυχικό κόσμο. Μόνο που δεν ξέρω αν φτάσουν τα κοψίδια βρε Νικόλ. Μια σοκοφρέτα πάντως θα βρω τρόπο να σε κεράσω. :bawl: :lol: :D
Τι να πεις...περι ορεξεως...-
Κατα τα αλλα ας μη λεμε αλλο για φαι, υποφερει λεει ο Αμυρου...
334639
I'm too sexy for my duck
too sexy for my duck
too sexy yeah
νταξ μωρε κουκλαρα εισαι......
334643
amyroukai
28/04/2015, 22:20
O amyrou έβγαλε ένα τηγάνι, έριξε μέσα πιπεριές διαφόρων χρωμάτων και κρεμμύδι, τσιγάρισε να μαλακώσουν, χτύπησε τέσσερα αυγά, έτριψε και κάμποσο τσένταρ που έπεσε αποπάνω να λιώσει μετά το πρώτο γύρισμα και έφτιαξε μιά υπέροχη μοσχομυριστή ομελέτα. Άνοιξε και μιά μπυρίτσα, όλα είναι υπέροχα...
Δεν υποφέρει πιά. Πείτε ότι αγαπάτε :)
GiorgosLa
28/04/2015, 22:24
επειδή καταγομαι από χωριο του τιμημενου καμπου της καρδιτσας, από κοψιδια δεν εχω αναγκη, εχω ακρες...
τον καφε τον συζητάμε αμα ανεβω χωριο και κατσω αρκετες μερες ώστε να μου επιτραπει και βολτα στα περιξ..
(τελευταια δυστυχως μονο κατι "ξεκλεμενα" 2ημερα προλαβαίνω, πολλες φορες και 1μιση μερα μονο)
Δεν θες διήμερο βρε για ένα καφέ. Κοντοχωριανοί είμαστε. Όποτε περάσεις φώναξε. (Αν πεινάς πολύ βάλε κάνα κεφτεδάκο στην τσέπη ναι?) :a13:
Nikol1979
28/04/2015, 22:27
νταξ μωρε κουκλαρα εισαι......
334643
Α χα χα χα χα :lol:
καλη ορεξη και καληνυχτα παιδια, παω να δοκιμασω popcorntime και μετα νανι....αυριο παλι!
GiorgosLa
28/04/2015, 22:28
O amyrou έβγαλε ένα τηγάνι, έριξε μέσα πιπεριές διαφόρων χρωμάτων και κρεμμύδι, τσιγάρισε να μαλακώσουν, χτύπησε τέσσερα αυγά, έτριψε και κάμποσο τσένταρ που έπεσε αποπάνω να λιώσει μετά το πρώτο γύρισμα και έφτιαξε μιά υπέροχη μοσχομυριστή ομελέτα. Άνοιξε και μιά μπυρίτσα, όλα είναι υπέροχα...
Δεν υποφέρει πιά. Πείτε ότι αγαπάτε :)
Οικονομικό σε βρίσκω. Οπότε αν περάσεις και συ, μπορώ να σε ταΐσω και δυο μέρες. Εκτός αν η ομελέτα που έκανες είχε 24 αυγά μέσα. :beer:
SHOOTER045
28/04/2015, 22:30
Σωστα τα λεει το παιδι. Πρωτα απ'ολα η μπΑκα μας.
Fixed
Οικονομικό σε βρίσκω. Οπότε αν περάσεις και συ, μπορώ να σε ταΐσω και δυο μέρες. Εκτός αν η ομελέτα που έκανες είχε 24 αυγά μέσα. :beer:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ..... πιστεψε με δεν θες να ξερεις ποσο τρωει ο αμυρου...
GiorgosLa
28/04/2015, 22:49
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ..... πιστεψε με δεν θες να ξερεις ποσο τρωει ο αμυρου...
Ωχ! Τελικά πρέπει να το κόψω αυτό το «κερνάω κοψίδια» Καφεδάκο μόνο. Μάλλον οι περισσότεροι είσαστε φαγανούτσικα.
Bob_o_mastoras
28/04/2015, 23:07
Αμα 'ρθειτε στο νησι εγω κερναω και φαϊ. Βρισκω κατσικια πολυ φθηνα. Ενα σας φτανει αμα ειμαστε τρεις;;
Θα αναλαβετε εσεις τη σουβλα (ή τις σουβλες :D) ομως. Μεσα στο καλοκαιρι δεν εχω χρονο ουτε να κλ@σω.
Εναλακτικα (εχοντας διατελεσει και χασαπακος) το κοβω ολο παϊδακια και το τσακιζουμε ετσι στη σχαρα. ;)
-Κοψιδιααααααααα,καφεδεεεεεεες,οικοπεδααααααααααα
Παντρολογηματα,ομελετες,μουχαμπετιααααααααα
Ελατε παιδια απ'ολα εχει το μαγαζι!
-Θα ηθελα μια γνωμη για ενα μηχανακι....
-Να σΕ πω μια συνταγη για ομελετιτσα καλυτερα;
:lol:
Αμα 'ρθειτε στο νησι εγω κερναω και φαϊ. Βρισκω κατσικια πολυ φθηνα. Ενα σας φτανει αμα ειμαστε τρεις;;
Θα αναλαβετε εσεις τη σουβλα (ή τις σουβλες :D) ομως. Μεσα στο καλοκαιρι δεν εχω χρονο ουτε να κλ@σω.
Εναλακτικα (εχοντας διατελεσει και χασαπακος) το κοβω ολο παϊδακια και το τσακιζουμε ετσι στη σχαρα. ;)
Εγω λεω κατα την ανοιξη προς καλοκαιρι που θα εχουν κοπασει και τα "μελτεμια"..........:lol:
Μην αρπαξουμε καμια "πουντα"