Σύνδεση

View Full Version : Το μηχανακι της αργοπεθαινει...και μετα, τι?

Σελίδες : 1 2 3 [4] 5

AUFGEBRACHT
01/05/2015, 21:18
αχ ρε νικολ τι εκανες στα πιδια του φορουμ.

Τα παιδιά του φόρουμ διάβασαν μπάνια και παραλίες και φαντάζονται κάτι σε Baywatch αλλά πάντοτε ελλοχεύει ο κίνδυνος να τους βγει κάτι σε Free Willy...

AUFGEBRACHT
01/05/2015, 21:20
334868

Παιδια ο μαης μου!!! Μπορει να μην ειναι εντυπωσιακος, θα συμφωνησετε ομως οτι τον εβαλα στη σωστη θεση!

Κατάφερες και τον έπιασες με παπάκι 115 που αργοπεθαίνει;

Nikol1979
01/05/2015, 21:38
Κατάφερες και τον έπιασες με παπάκι 115 που αργοπεθαίνει;

Μπορει και να τη βγαλει τελικα το παπι, ειπαμε, καθε μερα μαθαινω και κατι...

mikes
01/05/2015, 21:40
334868

Παιδια ο μαης μου!!!

https://www.youtube.com/watch?v=qZUqH7Ah8vU

....ποιος ειναι ο Dalton?

ο νταλτον είναι ένα τυπακι που εχει αγορασει ένα 400αρι ρημαδι 20ετιας που ηδη δε θυμιζε σε τιποτα την αρχικη του μορφη, και προσπαθει να το καγκουρεψει τοσο που στο τελος θα του κοστισει οσο δυο ολοκαινουρια γιαμαχα Ρ1.. χωρια τις βλαβες και τα προβλήματα που του βγαζει... αλλα δεν το παει λεει σε μαστορα γιατι ο μαστορας θελει λεφτα, και ετσι το σκαλιζει μονος του..

SHOOTER045
01/05/2015, 21:42
334868

Παιδια ο μαης μου!!! Μπορει να μην ειναι εντυπωσιακος, θα συμφωνησετε ομως οτι τον εβαλα στη σωστη θεση!
Φυκια δε βρηκα, Αριελ δε με λενε, οποτε λεηλατησα οτι υπηρχε στη γειτονια....

Το μοντενακι μου ειναι πρασινο σκουρο.....

Ο pipe smoker που ειναι? Τελικα ειχε δικιο, αντεχει παραπανω μουγκρισμα απο οσο νομιζα εγω...η δευτερα φτανει ανετα στα 40...αρα συμπερασμα: τριτη μονο στις κατηφορες πλεον!

SHOOTER το οποίο θα κάμει αυτόματο ο Dalton για να μην ασχολείται με αλλαγές ταχυτήτων

Αχ και να γινονταν τετοιες "εγχειρησεις".....ποιος ειναι ο Dalton?

Πίστεψε με δεν θες να ξέρεις

mikes
01/05/2015, 21:49
ΑΑ!! και κατι αλλο για να τελιωνουμε (ναι καλα!!! :lol: ) γιατι εχω αρχισει να κουράζομαι... :smokin:

και μια άλλη συμπατριωτισσα σου κρητικοπουλα, την ανεφερα πιο πανω σε προηγουμενο σχολιο, ειχε μπει να ζητησει συμβουλες (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=103727) και τελικα μετα από λιγο καιρο κατεληξε ετσι!!! (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=123716)

αφου όπως βλέπεις είναι γραπτο σου να μην γλυτώσεις από εμενα, γιατι ρε κοπελια δεν ενδιδεις στον πειρασμο και με εχεις και τυρανιεμαι?? :lol::lol:

Nikol1979
01/05/2015, 22:02
ΑΑ!! και κατι αλλο για να τελιωνουμε (ναι καλα!!! :lol: ) γιατι εχω αρχισει να κουράζομαι... :smokin:

και μια άλλη συμπατριωτισσα σου κρητικοπουλα, την ανεφερα πιο πανω σε προηγουμενο σχολιο, ειχε μπει να ζητησει συμβουλες (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=103727) και τελικα μετα από λιγο καιρο κατεληξε ετσι!!! (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=123716)

αφου όπως βλέπεις είναι γραπτο σου να μην γλυτώσεις από εμενα, γιατι ρε κοπελια δεν ενδιδεις στον πειρασμο και με εχεις και τυρανιεμαι?? :lol::lol:

Πω πω τι λες η πατριωτισσα? Πουντηνε ρε γμτ δε μπαινει πια? Γιατι πολυ ωραια τα γραφει και γμ τα παιδια πρεπει να ειναι....Α ρε Χανιά, δεν πιανομαστε!!!!!!!!!!!!!!
Ειδικα αυτη η περιγραφη με την πρωτη βολτα σουπερ ταλεντο!!! Να σου πω, ο Μικες που αναφερει εισαι εσυ βρε γκαντεμη?

mikes
01/05/2015, 22:08
Να σου πω, ο Μικες που αναφερει εισαι εσυ βρε γκαντεμη?

ολόκληρος!!!!! και δεν είμαι γκαντέμης νταξει?? είμαι.... να δεις τι είμαι..?? καπου το ειχα δει γραμμενο...

... ααα ναι!! ΝΑ ΤΙ ΕΙΜΑΙ!!

334873

Nikol1979
01/05/2015, 22:12
Μικε καλε μου δεν αντιλεγω...αλλα εγω εχω σχεση, οποτε ας κλεινει σιγα σιγα αυτη η κουβεντα, γιατι εχουμε τοσες αλλες να κανουμε πολυ πιο ενδιαφερουσες.....ε?

7Tolis
01/05/2015, 22:16
Mike :owned:

amyroukai
01/05/2015, 22:17
εγω εχω σχεση, οποτε ας κλεινει σιγα σιγα αυτη η κουβεντα

και ετσι πεθαινει ενα θρεντ, σβηνουν τα καρβουνα για τα κοψιδια, φυλασσονται οι σχαρες, μαραινονται τα... λουλουδια... :bawl:

notakos600
01/05/2015, 22:18
334874

:a01: :a014:

teogtp
01/05/2015, 22:23
Μικε καλε μου δεν αντιλεγω...αλλα εγω εχω σχεση, οποτε ας κλεινει σιγα σιγα αυτη η κουβεντα, γιατι εχουμε τοσες αλλες να κανουμε πολυ πιο ενδιαφερουσες.....ε?

και ετσι πεθαινει ενα θρεντ, σβηνουν τα καρβουνα για τα κοψιδια, φυλασσονται οι σχαρες, μαραινονται τα... λουλουδια... :bawl:

Γατακια μοδερατορες...............
Ετσι κλειδωνει ενα θεμα.
:lol:

teogtp
01/05/2015, 22:26
Σοκολατιτσα κανείς;:D

notakos600
01/05/2015, 22:28

Μπουχαχαχαχαα.

mikes
01/05/2015, 22:29

Mike :owned:

334874

:a01: :a014:

334875
334876
334877

:lol: :lol: :lol: :lol:

Nikol1979
01/05/2015, 22:29
Γατακια μοδερατορες...............
Ετσι κλειδωνει ενα θεμα.
:lol:

η κουβεντα περι συναντησης εννοουσα ρε παιδια....

Παει το threadακι μου που τοσο το αγαπουσα , οτι εμαθα εμαθα δηλαδη? τσαμπα τα μαθηματα του pipe και ολων των αλλων????

Σας το ειπα ηδη πολλες φορες οτι με εχετε βοηθησει παρα πολυ και τα παω ολο και καλυτερα, κι αν ειναι να πεθανει το thread, ας ειναι αυτος ο επικηδειος του...

Σοκολατα θελω κι εγω μου φαινεται!

notakos600
01/05/2015, 22:31
Μικέ σε αγαπώ, είσαι ο ήρωάς μου, σμουουτς...

mikes
01/05/2015, 22:33
παω να πνιξω τον πονο μου...

334879

Μικέ σε αγαπώ, είσαι ο ήρωάς μου, σμουουτς...
θελεις να τα φτιαξουμε???

teogtp
01/05/2015, 22:34
Επιτελους μαθαμε και το κομβιον της παραθεσης.
ΤΩΡΑ μπορει να κλειδωθει το θεμα.......:D
Α!
Χρωστας σοκολατιτσα στα παιδια............:D

Tedvj23
01/05/2015, 22:35
Οχι ρε μαγκα τι εκανες εκει...:bawl::a18::a25:

notakos600
01/05/2015, 22:37
παω να πνιξω τον πονο μου...

θελεις να τα φτιαξουμε???

Σε νέο τόπικ και αφού χωνέψεις, ναι; :bawl: :beer:

334880

mikes
01/05/2015, 22:38
Σε νέο τόπικ και αφού χωνέψεις, ναι; :bawl: :beer:

334880

νταξ ρε παιδες μη κλαιτε, χυλοπιτα εφαγα, δε ζητησε να κλειδωσει το θεμα η κοπελα..

SHOOTER045
01/05/2015, 22:39

Καφέ τής παρηγοριάς
Κουλουράκι
Κολυβα
Κονιάκ....

teogtp
01/05/2015, 22:39
Μικε σε καταλαβαινω ρε φιλε (https://www.youtube.com/watch?v=SQdXazG298M)........:lol:

notakos600
01/05/2015, 22:40
νταξ ρε παιδες μη κλαιτε, χυλοπιτα εφαγα, δε ζητησε να κλειδωσει το θεμα η κοπελα..

Γιατί να κλειδώσει;
Νικοοοολλλλλοοοολλλλλλγκουχουοοολλλλλ.

7Tolis
01/05/2015, 22:41
Ντάλτον λείπεις.

Nikol1979
01/05/2015, 22:53
Αντε παλι αυτος ο Νταλτον....εδωσε καποια στοιχεια ο Μικες, οι υπολοιποι ομως παραμενετε αινιγματικοι....εχει κανα thread που να εχει γραψει αυτος ο ανθρωπος να δουμε γιατι λετε αυτα που λετε για παρτη του????

SHOOTER045
01/05/2015, 23:00
Αντε παλι αυτος ο Νταλτον....εδωσε καποια στοιχεια ο Μικες, οι υπολοιποι ομως παραμενετε αινιγματικοι....εχει κανα thread που να εχει γραψει αυτος ο ανθρωπος να δουμε γιατι λετε αυτα που λετε για παρτη του????

http://www.moto.gr/forums/search.php?searchid=3096072

teogtp
01/05/2015, 23:02

Τι σου ειναι αυτη η ΕΛ.ΑΣ!
Αμεσως στο πιατο τον εδωσε...........:D

mikes

όλα του τα θεματα θα τα βρεις εδώ
http://www.moto.gr/forums/search.php?searchid=3096088

Nikol1979

δε δουλευει δυστυχως το link, σε μενα τουλαχιστον..:confused:

α, κατσε να δουμε και το αλλο..δε βρεθηκαν αποτελεσματα λεει

Καλα δεν πειραζει, thanks anyway, θα αναγκαστω να ζησω με αυτη την απορια...............

teogtp
01/05/2015, 23:04

α, κατσε να δουμε και το αλλο..

Φαντασου ρε πστμ!
Μεχρι και το λινκ καταφερε να χαλασει ο dalton!:bawl:

amyroukai
01/05/2015, 23:06
μπινια

Nikol1979
01/05/2015, 23:07
(πολυ υπερανω τον βρισκω παντως, τοσα του σερνετε και αυτος περα βρεχει.......)

SHOOTER045
01/05/2015, 23:12

α, κατσε να δουμε και το αλλο..δε βρεθηκαν αποτελεσματα λεει

Καλα δεν πειραζει, thanks anyway, θα αναγκαστω να ζησω με αυτη την απορια...............

Μπινια...

Σε μένα δουλεύει

amyroukai
01/05/2015, 23:13
(πολυ υπερανω τον βρισκω παντως, τοσα του σερνετε και αυτος περα βρεχει.......)

ως οφειλει το σωστο τρολ

Nikol1979
02/05/2015, 00:14
Τον βρηκα, τον βρηκα, με μηδενικο γραφεται αντι για ομικρον, και ειναι λεει μπαναρισμενος...γιατι δεν καταλαβα ο καημενος, γιατι στο θρεντ που διαβασα πολυ ηρεμος και λιγομιλητος φαινοταν...αλλα τεσπα.

Nostradamus
02/05/2015, 01:02
Πάλι ελεύθερες θα μείνουμε. Άρε Νικόλ, άρε Νικόλ....

Πάντως μια απορία.. Ο έτερος ημισης σου δεν σε είχε πάρει γραμμή τόσο καιρό να ταλαιπωρείς τον παπιο, να σου πει/δείξει πέντε πράγματα ??

Nikol1979
02/05/2015, 02:17
οχι, ειναι καινουριος. Το παπι παλι, παλιο.

thunder ace
02/05/2015, 07:07
οχι, ειναι καινουριος. Το παπι παλι, παλιο.

Αστρωτος,κουτα,με τα κερια........μαθε να μιλας .......σε φορουμ με μηχανες εισαι!

buckley
02/05/2015, 07:12
Πάλι ελεύθερες θα μείνουμε. Άρε Νικόλ, άρε Νικόλ....

Πάντως μια απορία.. Ο έτερος ημισης σου δεν σε είχε πάρει γραμμή τόσο καιρό να ταλαιπωρείς τον παπιο, να σου πει/δείξει πέντε πράγματα ??

Τι να δείξει ρε στο κορίτσι που έχει το μπουζί στο τσεπάκι ? Τα θες και τα λες ? Άσε που μπορεί να μην έχει καβαλήσει ποτέ στη ζωή του δίτροχο άτι ...

Nikol1979
02/05/2015, 11:10
Αστρωτος,κουτα,με τα κερια........μαθε να μιλας .......σε φορουμ με μηχανες εισαι!

Χα χα χα χα!!

vaska
02/05/2015, 13:03
Τελικά κοπελιά μετά από 23 σελίδες και μπόλικες κουβέντες - σκέψεις - κατευθύνσεις - συμβουλές από αξύριστους μαλλιάδες βρωμιαρέους, μηχανάκι βρήκαμε???

teogtp
02/05/2015, 13:13
Τελικά κοπελιά μετά από 23 σελίδες και μπόλικες κουβέντες - σκέψεις - κατευθύνσεις - συμβουλές από αξύριστους μαλλιάδες βρωμιαρέους, μηχανάκι βρήκαμε???

Ναι...... (http://braun.braun.com/gr/female-grooming/silk-epil-epilators.html)

vaska
02/05/2015, 13:48

Τι μλκ είναι :bawl:

Nikol1979
02/05/2015, 14:17

Κοιτα καλε μου βασκα, αν παρω θα παρω αυτοματο, τερμα. ΑΛΛΑ επειδη πολλοι μου ειπαν πως το μηχανακι δεν εχει τιποτα και με σωστη οδηγηση αντεχει ακομα, και επειδη τα λεφτακια μου τα βγαζω με πολυ κοπο και αγχος, θα το προσπαθησω ακομα λιγο...προσεχω την οδηγηση (μα που στο καλο ειναι αυτος ο pipe smoker?) και νομιζω οτι προοδευω. Τωρα δηλαδη ειδα οτι η δευτερα αντεχει πολυ περισσοτερο απο οσο νομιζα και τις δυο τελευταιες μερες δε βαζω σχεδον καθολου τριτη (εκτος κατηφορες και ανοιχτους δρομους)...αυτα..εσας μπορει να σας φαινεται αστειο αλλα για μενα ειναι πολυ σημαντικο γιατι ως τωρα δε μου εχει δειξει κανεις πως να το οδηγω σωστα. Αν βεβαια μου κανει χοντρα χουνερια οπως τα περυσινα στη high season, αντι να καθομαι να κλαιω οπως περυσι, τοτε ναι θα το στειλω.

Βρε α να χαθεις!!

vaska
02/05/2015, 15:54
Βρε α να χαθεις!!

έτσι μίλα του βρόμικα.
Γουστάρει τέτοια ο Τεό μας!!

mikes
02/05/2015, 17:42
Τωρα δηλαδη ειδα οτι η δευτερα αντεχει πολυ περισσοτερο απο οσο νομιζα και τις δυο τελευταιες μερες δε βαζω σχεδον καθολου τριτη (εκτος κατηφορες και ανοιχτους δρομους)και παλι δεν τα λες εντελως σωστα... το οτι η δευτερα αντεχει καμποσο, δε σημαινει οτι θα πηγαινεις μονο με δευτερα.. θα βαλεις και τριτη και τεταρτη... αλλα οταν πρεπει... στον ανοιχτο δρομο θα πας πχ με 4η αν η ταχυτητα του ειναι ανω των 50-60... αναμεσα στα 35-50 ως επι το πλειστον θα πηγαινεις με 3η εκτος και αν συντρεχουν λογοι (δικαβαλο, ανηφορα..) που το μηχανακι "κρεμαει" και θελει μια ταχυτητα κατω για να εχεις δυναμη οποτε πας με 2α.. αλλα δεν θα τη σπασεις κιολας πηγαινοντας στα ορια της.. θα πας με 5-10 χλμ κατω απο εκει που σε κρεμαει η 3η.. γενικως χρησιμοποιεις την σχεση εκεινη που παντα νιωθεις οτι το μηχανακι εχει τραβηγμα και ακουει το γκαζι του, χωρις να βογκαει..

ααα να δες εδω ενα βιντεο με οδηγιες για το πως και ποτε πρεπει να αλλαζεις τις ταχυτητες...

https://www.youtube.com/watch?v=3ozp7Pw2Fic

..βεβαια επειδη δε βρηκα προχειρο βιντεο με παπι, σου εβαλα ενα με τρακτορα που εχει 12 ταχυτητες σε διαταξη τριπλου Η
με spliter και range.. :lol: :lol:

Nikol1979
02/05/2015, 17:53
Ναι ρε μικε, αφου το χω δηλώσει, κατα 90% της οδήγησης δεν ανεβαίνω πάνω απο τα 35...δεν εχει τέτοια περιθώρια μεσα σε μια πόλη σαν την κουτσουλια. Αλλα πρέπει η δεν πρέπει τελικα να βογκάει λιγο, γιατι καμία φορα αποκλινουν αυτα που μου λέτε ( μεταξύ τους εννοώ). Έλεγα να μη χρειαστει να αγγαρεψω κανέναν να μου κανει hands on μάθημα, αλλα ξερω γω μπορει να χρειάζεται τελικα.

mikes
02/05/2015, 18:13
Ναι ρε μικε, αφου το χω δηλώσει, κατα 90% της οδήγησης δεν ανεβαίνω πάνω απο τα 35...δεν εχει τέτοια περιθώρια μεσα σε μια πόλη σαν την κουτσουλια. Αλλα πρέπει η δεν πρέπει τελικα να βογκάει λιγο, γιατι καμία φορα αποκλινουν αυτα που μου λέτε ( μεταξύ τους εννοώ). Έλεγα να μη χρειαστει να αγγαρεψω κανέναν να μου κανει hands on μάθημα, αλλα ξερω γω μπορει να χρειάζεται τελικα.οταν αρχιζει να βογκαει, ειναι η στιγμη που πρεπει να ανεβασεις ταχυτητα..

sniper
02/05/2015, 18:18
Εγώ μετά από όλα αυτά έχω δύο βασικές απορίες:

1. Πως έβγαλες δίπλωμα και
2. Πως καταφέρνεις και ζεις οδηγώντας κατ' αυτόν τον τρόπο.

foogr01
02/05/2015, 18:20
Ναι ρε μικε, αφου το χω δηλώσει, κατα 90% της οδήγησης δεν ανεβαίνω πάνω απο τα 35...δεν εχει τέτοια περιθώρια μεσα σε μια πόλη σαν την κουτσουλια. Αλλα πρέπει η δεν πρέπει τελικα να βογκάει λιγο, γιατι καμία φορα αποκλινουν αυτα που μου λέτε ( μεταξύ τους εννοώ). Έλεγα να μη χρειαστει να αγγαρεψω κανέναν να μου κανει hands on μάθημα, αλλα ξερω γω μπορει να χρειάζεται τελικα.

1. Σαν την κουτσουλιά δεν τη λες τη πόλη.

2. Μια χαρά περιθώρια έχει.

3. Αν δε θες, δε μπορείς κλπ. να ανέβεις πάνω από τα 35, απλά μην το κάνεις.

4. Υπάρχουν ένα σωρό επαγγελματίες στις σχολές οδηγών να σου κάνουν ένα replay όσα σου είπαν την 1η φορά ή να στα πουν σωστά τώρα αν την προηγούμενη σου είπανε μόνο τι να κάνεις για να πάρεις το δίπλωμα.

Ή δώστο να πάρεις αυτόματο να τελειώνουν τα βάσανά σου ή κάνε το 4.

Edit: +1 στον από πάνω :D

Nikol1979
02/05/2015, 19:00
Παιδιά το δίπλωμα το έβγαλα πριν 16 χρονια. Η ευθεία, το οχταρακι, τελειώσατε. Τωρα για τα υπόλοιπα που ρωτάτε,ε, μείνετε κι εσεις με μια απορία..... :p

vaska
02/05/2015, 19:12
Έχουν ακουστεί τα άπειρα, σου έχουν πει τρόπους να ακούς το μηχανάκι πολλοί. Αν τελικά δεν τρολάρεις και θες πραγματικά να το μάθεις το ρημάδι, ίσως λέω ίσως, να άλλαζες και την μαμά αθόρυβη εξάτμιση σε μια λίγο πιο φασαριώζικη μπας και τελικά καταφέρεις να το ακούσεις. Να ακούσεις που δουλεύει πιο στρωτά και που αγκομαχάει οπότε θέλει αλλαγή σχέσης.

Μια ιδέα είπα.

SHOOTER045
02/05/2015, 19:37
Νομίζω το χω
Αφού το έχεις μόνο για εντός και δεν σε ενδιαφέρουν οι τελικές,βαλε ένα τέτοιο πίσω
334902
Τραβηγμα εγγυημένο, είτε 4η έχεις είτε 1η αυτό θα πηγαίνει

Nikol1979
02/05/2015, 19:40
και παλι δεν τα λες εντελως σωστα... το οτι η δευτερα αντεχει καμποσο, δε σημαινει οτι θα πηγαινεις μονο με δευτερα.. θα βαλεις και τριτη και τεταρτη... αλλα οταν πρεπει... στον ανοιχτο δρομο θα πας πχ με 4η αν η ταχυτητα του ειναι ανω των 50-60... αναμεσα στα 35-50 ως επι το πλειστον θα πηγαινεις με 3η εκτος και αν συντρεχουν λογοι (δικαβαλο, ανηφορα..) που το μηχανακι "κρεμαει" και θελει μια ταχυτητα κατω για να εχεις δυναμη οποτε πας με 2α.. αλλα δεν θα τη σπασεις κιολας πηγαινοντας στα ορια της.. θα πας με 5-10 χλμ κατω απο εκει που σε κρεμαει η 3η.. γενικως χρησιμοποιεις την σχεση εκεινη που παντα νιωθεις οτι το μηχανακι εχει τραβηγμα και ακουει το γκαζι του, χωρις να βογκαει..

ααα να δες εδω ενα βιντεο με οδηγιες για το πως και ποτε πρεπει να αλλαζεις τις ταχυτητες...

https://www.youtube.com/watch?v=3ozp7Pw2Fic

..βεβαια επειδη δε βρηκα προχειρο βιντεο με παπι, σου εβαλα ενα με τρακτορα που εχει 12 ταχυτητες σε διαταξη τριπλου Η
με spliter και range.. :lol: :lol:

Ωπα Μικε τωρα το ειδα το link!!! Κατσε να το μελετησω λιγο

daz
02/05/2015, 19:42
Ρε κοπελίτσα μου γλυκιά, την ανηφόρα που έχει λίγο πριν τον κόμβο, έξω απ' το στρατόπεδο ή στον δρόμο προς Ατσιπόπουλο, αν πηγαίνεις δικάβαλο και με 35χλμ την ανεβαίνεις με δευτέρα. Αν αυξήσεις ταχύτητα η είσαι μόνη σου μπορείς να βάλεις και τρίτη. Σε κάθε περίπτωση αν το μηχανάκι "δεν ακούει" το γκάζι που του δίνεις, ήρθε η ώρα να κατεβάσεις. Στην επιστροφή που ο δρόμος είναι κατηφορικός μπορείς άνετα να έχεις τετάρτη και το μηχανάκι να ρολάρει. Ή αν πηγαίνεις πολύ σιγά και έχεις και συνεπιβάτη, βάλε μια τρίτη για να έχεις και λίγο φρένο απ' τον κινητήρα. Την μεγάλη κατηφόρα που έχει λίγο πριν βγεις στον κεντρικό στο Βιολί ΧαράΤΣι, την κατεβαίνεις με 2α το πολύ.

Δεκατέσσερις:μηδέν μηδέν, έξω απ' τον κήπο δεν μπορείς να έχεις τίποτα περισσότερο από δευτέρα. Στον ΒΟΑΚ μπορείς να βάλεις μια τετάρτη και να το αφήσεις να σε πάει με όσα χλμ θέλεις, αν όμως πηγαίνεις με 35 και συνεπιβάτη και θέλεις να αυξήσεις ταχύτητα το καλύτερο είναι να του ρίξεις μια κάτω για να έχει να σου δώσει.

Με τις ταχύτητες που οδηγείς, η τετάρτη σου χρησιμεύει μόνο σαν overdrive. Δλδ την βάζεις για να διατηρήσεις την όποια ταχύτητα ανέπτυξες, με μικρότερη κατανάλωση.

Edit. Αν όντως πηγαίνεις μόνο μέχρι 35, η τετάρτη δεν έχει νόημα ούτε σαν over.

daz
02/05/2015, 19:46
Ωπα Μικε τωρα το ειδα το link!!! Κατσε να το μελετησω λιγο

Πως το γράφει ο Βύρωνας ρε παιδιά? omg & 3 lol? . :lol:

foogr01
02/05/2015, 19:48
Άλλη απορία:

Ο πελάτης-συνεπιβάτης κάθεται στο πήγαινε, να πω ότι το κατανοώ αυτό.

Στο έλα, ξανακάθεται ; :bawl:

vaska
02/05/2015, 20:09
Άλλη απορία:

Ο πελάτης-συνεπιβάτης κάθεται στο πήγαινε, να πω ότι το κατανοώ αυτό.

Στο έλα, ξανακάθεται ; :bawl:

:bawl::moutza:

Nikol1979
02/05/2015, 20:10
Κάνε μου μια χάρη (στον εαυτό σου βασικά).

Ανέβα μόνη σου στο παπί, βρες μια ευθεία, και τέλειωσέ την όλη την 1η. Μέχρι να ακούσεις κόφτες να βαράνε.
Κάνε το ίδιο και με τη 2α.
Μην το λυπηθείς.
Και για να καταλάβεις τους κόφτες δίνε εσύ γκάζι μέχρι να μην επιταχύνει άλλο το μηχανάκι και να ακούγεται λες και θα εκραγεί.

Μπορεί έτσι να καταλάβεις ότι έχει πολύ ακόμα, και το μούγκρισμα και το αγκωμαχητό είναι λογικά.

Δεν καβαλάς ηλεκτρικό μηχανάκι να μην ακούγεται καθόλου.
Παπί καβαλάς. Και θα βογγήξει, και θόρυβο θα κάνει, και πρέπει να κάνει.

Και επίσης το ότι κλείνοντας το γκάζι κόβει το παπί είναι θετικό.
Από φρένα είναι που είναι γεια σας, έχεις ένα παραπάνω πλεονέκτημα.
Απλά θα μάθεις να το κλείνεις σιγά σιγά κι όχι να το αμολάς.

οταν αρχιζει να βογκαει, ειναι η στιγμη που πρεπει να ανεβασεις ταχυτητα..

Καταλαβατε τωρα γιατι στα δυο απο πανω μπερδευτηκα??? Να σας το πω αλλη μια, μην κρινετε απο τον εαυτο σας που τα ξερετε αυτα απο εξω και ανακατωτα. Εγω δεν τα ξερω. Προσπαθω ομως, μα την Παναγια να βγαλω ακρη γιατι ξερω οτι τοσους πολλους να ξερουν να μου πουν δεν θα πετυχω αλλου. Οσοι θελετε το πιστευετε, οσοι οχι, τι να κανω..
Αυτο που λεει ο Daz παρακατω ακριβως κανω, ακουω, και τα αυτια μου εμενα μου λενε οτι στα 35 θελει να μπει τριτη. Στα 35 μουγγριζει αλλα οχι υπερβολικα.
(επισης Μικε, εντιτ ρε συ, νομιζα τιποτα σοβαρο μου ειχες βαλει στο βιντεακι)

Ρε κοπελίτσα μου γλυκιά, την ανηφόρα που έχει λίγο πριν τον κόμβο, έξω απ' το στρατόπεδο ή στον δρόμο προς Ατσιπόπουλο, αν πηγαίνεις δικάβαλο και με 35χλμ την ανεβαίνεις με δευτέρα. Αν αυξήσεις ταχύτητα η είσαι μόνη σου μπορείς να βάλεις και τρίτη. Σε κάθε περίπτωση αν το μηχανάκι "δεν ακούει" το γκάζι που του δίνεις, ήρθε η ώρα να κατεβάσεις. Στην επιστροφή που ο δρόμος είναι κατηφορικός μπορείς άνετα να έχεις τετάρτη και το μηχανάκι να ρολάρει. Ή αν πηγαίνεις πολύ σιγά και έχεις και συνεπιβάτη, βάλε μια τρίτη για να έχεις και λίγο φρένο απ' τον κινητήρα. Την μεγάλη κατηφόρα που έχει λίγο πριν βγεις στον κεντρικό στο Βιολί ΧαράΤΣι, την κατεβαίνεις με 2α το πολύ.

Δεκατέσσερις:μηδέν μηδέν, έξω απ' τον κήπο δεν μπορείς να έχεις τίποτα περισσότερο από δευτέρα. Στον ΒΟΑΚ μπορείς να βάλεις μια τετάρτη και να το αφήσεις να σε πάει με όσα χλμ θέλεις, αν όμως πηγαίνεις με 35 και συνεπιβάτη και θέλεις να αυξήσεις ταχύτητα το καλύτερο είναι να του ρίξεις μια κάτω για να έχει να σου δώσει.

Με τις ταχύτητες που οδηγείς, η τετάρτη σου χρησιμεύει μόνο σαν overdrive. Δλδ την βάζεις για να διατηρήσεις την όποια ταχύτητα ανέπτυξες, με μικρότερη κατανάλωση.

Edit. Αν όντως πηγαίνεις μόνο μέχρι 35, η τετάρτη δεν έχει νόημα ούτε σαν over.

Daz εσυ να μας κανεις μια μεταφραση σε περιοχη Μασταμπα παρακαλουμε, αντε μεχρι Κουμπε, γιατι απο τη γειτονια σου δεν ερχομαι!! :)
Την ανηφορα της Ξεξακη την ξερεις? Απεναντι απο το λουνα παρκ? Αν θες πες μου εναν τροπο να την ανεβω αυτη δικαβαλο που ειναι σχεδον 50 μοιρες στην κλιση και θα σου στησω αγαλμα, γιατι τη φοβαμαι παρα πολυ και τους παω γυρω γυρω απο την Αποστολακη....:D

Α! 14:00 εξω απο τον κηπο, ειναι ολοκληρη η μερα μου να φανταστεις....

AUFGEBRACHT
02/05/2015, 20:14
οταν αρχιζει να βογκαει, ειναι η στιγμη που πρεπει να ανεβασεις ταχυτητα..

Όταν αρχίσει να βογκάει το παπί ή η Νικόλ;

Nikol1979
02/05/2015, 20:18
Και κατι αλλο να πω....και μετα συνεχιστε, δεν παρεξηγω...μπορει το μηχανακι να το ταλαιπωρω, αλλα
-ουτε στριβω χωρις φλας
-ουτε παω αριστερα και αργα
-ουτε και χαζευω τριγυρω αλλα εχω το νου μου στο τι μπορει να πεταχτει
-ουτε κανω σφηνες αμα εχω δευτερο ατομο
-ουτε στοπ παραβιαζω
-και προτεραιοτητα δινω
-και αμα μου δινουν προτεραιοτητα περναω αμεσως με ενα γρηγορο φχαριστω
-ουτε λωριδες αλλαζω, ουτε βγαινω απο την κυκλοφορια χωρις να κοιταξω τους καθρεφτες μου

και δεν εχω τρακαρει ποτε μα ποτε.

bulmont
02/05/2015, 20:19
ααα να δες εδω ενα βιντεο με οδηγιες για το πως......................

https://www.youtube.com/watch?v=mn8LvZV2TzY

AUFGEBRACHT
02/05/2015, 20:21
Την ανηφορα της Ξεξακη την ξερεις? Απεναντι απο το λουνα παρκ? Αν θες πες μου εναν τροπο να την ανεβω αυτη δικαβαλο που ειναι σχεδον 50 μοιρες στην κλιση και θα σου στησω αγαλμα, γιατι τη φοβαμαι παρα πολυ και τους παω γυρω γυρω απο την Αποστολακη....:D

Ψάξε να βρεις το manual -ελληνιστί οδηγίες χρήσης- του παπιού. Πίσω λογικά έχει ένα ευρετήριο αλφαβητικό, πήγαινε στο Ξ και κοίτα να βρεις Ξεξάκη, υπάρχει και μια πιθανότητα να το βρεις στο Α ως ανηφόρα Ξεξάκη, έχει αναλυτικές οδηγίες πως να την ανέβεις. Σε περίπτωση που δεν έχεις το manual η εύκολη λύση είναι να το βρεις μέσω internet, η δύσκολη λύση να μαζέψουμε υπογραφές να γίνουν έργα και η ανηφόρα να γίνει ίσωμα για να μην έχεις πρόβλημα...

Nikol1979
02/05/2015, 20:25
Ψάξε να βρεις το manual -ελληνιστί οδηγίες χρήσης- του παπιού. Πίσω λογικά έχει ένα ευρετήριο αλφαβητικό, πήγαινε στο Ξ και κοίτα να βρεις Ξεξάκη, υπάρχει και μια πιθανότητα να το βρεις στο Α ως ανηφόρα Ξεξάκη, έχει αναλυτικές οδηγίες πως να την ανέβεις. Σε περίπτωση που δεν έχεις το manual η εύκολη λύση είναι να το βρεις μέσω internet, η δύσκολη λύση να μαζέψουμε υπογραφές να γίνουν έργα και η ανηφόρα να γίνει ίσωμα για να μην έχεις πρόβλημα...

Δεν ξερεις για τί κλιση μιλαμε....τελικα τη βρηκα στο Σ, under "stairway to heaven".

SHOOTER045
02/05/2015, 20:27
https://www.youtube.com/watch?v=mn8LvZV2TzY

:moutza:

AUFGEBRACHT
02/05/2015, 20:28
Δεν ξερεις για τί κλιση μιλαμε....τελικα τη βρηκα στο Σ, under "stairway to heaven".

Εάν μιλάμε για τέτοια εξωφρενική κλίση πρέπει να απευθυνθείς στο φόρουμ της ορειβατικής ομοσπονδίας καλύτερα...

Nikol1979
02/05/2015, 20:32
334928

Οριστε και το σημερινο ηλιοβασιλεμα απο την πλατεια δικαστηριων του Ρεθυμνου....(ασχετο)

SHOOTER045
02/05/2015, 20:32
Ξεξακη και αηδίες
Κοίτα εδώ πως ανεβαίνουν σοβαρα ανηφορια

https://youtu.be/-c_7fRq_19s

AUFGEBRACHT
02/05/2015, 20:33
334928

Οριστε και το σημερινο ηλιοβασιλεμα απο την πλατεια δικαστηριων του Ρεθυμνου....(ασχετο)

Μένουμε Ελλάδα alert...

Nikol1979
02/05/2015, 20:36
Ξεξακη και αηδίες
Κοίτα εδώ πως ανεβαίνουν σοβαρα ανηφορια

https://youtu.be/-c_7fRq_19s

...δεν ειδα κανεις να εφτασε στον προορισμο του....μπρρρ!

mikes
02/05/2015, 21:11
(επισης Μικε, εντιτ ρε συ, νομιζα τιποτα σοβαρο μου ειχες βαλει στο βιντεακι)

εεεεμμ!! εγω φταιω που εσυ δε διαβασες αυτό που εγραψα κατω ακριβως απ'το λινκ?? εγω σε ενημερωσα.. :p

Καταλαβατε τωρα γιατι στα δυο απο πανω μπερδευτηκα???
ναι βρε κοπελα μου, ο pipe σου ειπε να το κανεις αυτό για να δεις τα ορια της κάθε ταχύτητας, όχι να το πηγαίνεις συνεχως ετσι...
μολις βρεις τα ορια της κάθε ταχύτητας θα καταλάβεις και ποτε θα πρεπει να αλλαζεις..

SHOOTER045
02/05/2015, 21:15
Να μιλήσουμε σοβαρά τώρα.
Με ένα λίγο μεγαλύτερο γρανάζι πίσω,θα σου δώσει καλύτερο τράβηγμα εφ όσον οι ταχύτητες σου είναι μικρές και κουβαλάς δεύτερο άτομο σχεδόν πάντα.
Μετά κοίτα αυτό το γκατζετακι http://m.ebay.com/itm/171359912543?nav=SEARCH
Νομίζω ότι μπορεί να προσαρμοστεί στο παπί σού

Nikol1979
02/05/2015, 21:21
Να μιλήσουμε σοβαρά τώρα.
Με ένα λίγο μεγαλύτερο γρανάζι πίσω,θα σου δώσει καλύτερο τράβηγμα εφ όσον οι ταχύτητες σου είναι μικρές και κουβαλάς δεύτερο άτομο σχεδόν πάντα.
Μετά κοίτα αυτό το γκατζετακι http://m.ebay.com/itm/171359912543?nav=SEARCH
Νομίζω ότι μπορεί να προσαρμοστεί στο παπί σού

Με εστειλες με αυτο το τελευταιο...θα ρωτησω και για το γραναζι να δω τι παιζει, γιατι δεν εχω καταλαβει ακριβως...αλλα μην καθεσαι να εξηγησεις, μη σε κουρασω, οκ?

Nikol1979
02/05/2015, 21:35
εεεεμμ!! εγω φταιω που εσυ δε διαβασες αυτό που εγραψα κατω ακριβως απ'το λινκ?? εγω σε ενημερωσα.. :p

ναι βρε κοπελα μου, ο pipe σου ειπε να το κανεις αυτό για να δεις τα ορια της κάθε ταχύτητας, όχι να το πηγαίνεις συνεχως ετσι...
μολις βρεις τα ορια της κάθε ταχύτητας θα καταλάβεις και ποτε θα πρεπει να αλλαζεις..

Εχεις δικιο, εχεις δικιο, ειδα εγω link, πηγε το ποντικι μονο του...μου εγραφες κατι ακαταλαβιστικα ομως, παραδεξου το! :p
Εγω σας λεω, σχεδον το χω.....σχεδον..............:eleison:

alexzafeir
02/05/2015, 22:48
Εχεις δικιο, εχεις δικιο, ειδα εγω link, πηγε το ποντικι μονο του...μου εγραφες κατι ακαταλαβιστικα ομως, παραδεξου το! :p
Εγω σας λεω, σχεδον το χω.....σχεδον..............:eleison:

Αντε μακάρι 26 σελιδες εφτασε το θέμα ... περιμένω πως και πως να τελειώσει το θέμα αυτο, για να βάλω θεμα τι λαστιχα να πάρω ... να πάρω και καμια απάντηση

teogtp
02/05/2015, 22:52
Εγώ μετά από όλα αυτά έχω δύο βασικές απορίες:

1. Πως έβγαλες δίπλωμα και ................... εχει "vision".....αυτο που ΔΕΝ βγαζει η χοντα;):p
2. Πως καταφέρνεις και ζεις οδηγώντας κατ' αυτόν τον τρόπο. ...........με 35 δεν τρεχεις ....περτπατας

Και κατι αλλο να πω....και μετα συνεχιστε, δεν παρεξηγω...μπορει το μηχανακι να το ταλαιπωρω, αλλα
-ουτε στριβω χωρις φλας
-ουτε παω αριστερα και αργα
-ουτε και χαζευω τριγυρω αλλα εχω το νου μου στο τι μπορει να πεταχτει
-ουτε κανω σφηνες αμα εχω δευτερο ατομο
-ουτε στοπ παραβιαζω
-και προτεραιοτητα δινω
-και αμα μου δινουν προτεραιοτητα περναω αμεσως με ενα γρηγορο φχαριστω
-ουτε λωριδες αλλαζω, ουτε βγαινω απο την κυκλοφορια χωρις να κοιταξω τους καθρεφτες μου

και δεν εχω τρακαρει ποτε μα ποτε. ........με 35 δεν τρακαρεις .......παραπατας και πεφτεις.........

:D
Λεπον........
Βαλε μπρος το μηχανακι σου.
Ανεβα επανω και αρχισε να ανοιγεις το γκαζι (ΧΩΡΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ,ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟ)σταδιακα και ακουσε-νοιωσε τον κινητηρα να ανεβαζει στροφες.Ειναι μια καλη αρχη για να καταλαβεις πως πρεπει να ακουγετε και πως να νοιωθεις το μοτερ.

Nikol1979
02/05/2015, 22:53
Αντε μακάρι 26 σελιδες εφτασε το θέμα ... περιμένω πως και πως να τελειώσει το θέμα αυτο, για να βάλω θεμα τι λαστιχα να πάρω ... να πάρω και καμια απάντηση

AAAAA...ελα σ αυτο το θεμα, να τα ενωσουμε...κι εγω θα χρειαστω λαστιχα καποια στιγμη! :)

mikes
02/05/2015, 23:00
ότι λάστιχα και αν επιλεξεις, αυτό που πρεπει να προσεξεις καθως εχει ιδιετερη σημασια, είναι να είναι στρογγυλα και μαυρα..

alexzafeir
02/05/2015, 23:00
Φοβερη ιδέα αν και έλεγα να φτιάξω ενα ψεύτικο θέμα για να πάρω απο εκει απαντησεις...
'' Με λένε Σουζι 19 χρονων και δεν μπορω να κάνω σούζα. Ολοι οι φιλοι μου μου λένε Σούζι, σουζα σουζα και εγω τιποτα... μηπως φταινε τα λάστιχα εχει βαλει κανεις σε bmw r1100s τα bridgestone s20 evo;

dimmie_72
02/05/2015, 23:49

κρέμα του και 2 κορδέλες με χρυσά γράμματα και είσαι κομπλέ.
για τις τριχιές υπάρχει ήδη πρόβλεψη βλέπω... :rolleyes:

Bob_o_mastoras
03/05/2015, 04:47
Εχετε ξεφυγει τελειως εδω περα βλεπω... :D

Nikol1979
03/05/2015, 09:12
κρέμα του και 2 κορδέλες με χρυσά γράμματα και είσαι κομπλέ.
για τις τριχιές υπάρχει ήδη πρόβλεψη βλέπω... :rolleyes:

δεν ειναι τριχια, το λαστιχακι που πιανω τα μαλλια μου ειναι, γιατι αν τα εχεις ελευθερα στο μηχανακι κανουν πολλη ψαλιδα, οι πρωην μαλλιαδες (που ειστε και πολλοι) θα το ξερετε.:p

thunder ace
03/05/2015, 09:34
Παιδια το νου σας.Μεχρι και τις σουζες θα μας βαλει να κοψουμε.

dimmie_72
03/05/2015, 09:35
δεν ειναι τριχια, το λαστιχακι που πιανω τα μαλλια μου ειναι, γιατι αν τα εχεις ελευθερα στο μηχανακι κανουν πολλη ψαλιδα, οι πρωην μαλλιαδες (που ειστε και πολλοι) θα το ξερετε.:p

για τα γαντζάκια πούχεις να κρεμάς τις σακούλες απ το super market μιλάω, βοηθούν να πιαστούν οι τριχιές για το κατέβασμα (εις χουν)... :lol:

Ζεύκας
03/05/2015, 10:42
334928

Hlιοβασίλεμα... :cry:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:bawl::bawl::bawl::bawl:

SHOOTER045
03/05/2015, 11:00

Αχχχχχ
Τα μαλλιά μού....

Κάποτε μοσχοβολουσαν διχρονολαδο....

amyroukai
03/05/2015, 11:04
Αχχχχχ
Τα μαλλιά μού....

Κάποτε μοσχοβολουσαν διχρονολαδο....
και τωρα ποδαριλα απο την παντοφλα. τι τα θες, να'ταν τα νιατα δυο φορες...

Nikol1979
03/05/2015, 11:05
για τα γαντζάκια πούχεις να κρεμάς τις σακούλες απ το super market μιλάω, βοηθούν να πιαστούν οι τριχιές για το κατέβασμα (εις χουν)... :lol:

Εσενα θα σε βαλω να κρατας το φερετρο να πιαστει η μεση σου να σου πω εγω! :pantofla:

Hlιοβασίλεμα... :cry:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:bawl::bawl::bawl::bawl:

Που ειναι το αστειο ρε αντι-ρομαντικε ανθρωπε?????

Tedvj23
03/05/2015, 11:24
ΠΑντως με 27 σελιδες και 392 απαντησεις αν για καθε απαντηση βαζαμε ενα 5 ευρω το τσιμπαγε το scooteraki καινουργιο το κοριτισι και καναμε και μια καλη πραξη...:bawl:

Ζεύκας
03/05/2015, 11:56
Που ειναι το αστειο ρε αντι-ρομαντικε ανθρωπε?????

το αστείο είναι ότι δεν υπάρχει ηλιοβασίλεμα :lol:

Nikol1979
03/05/2015, 12:31
ΠΑντως με 27 σελιδες και 392 απαντησεις αν για καθε απαντηση βαζαμε ενα 5 ευρω το τσιμπαγε το scooteraki καινουργιο το κοριτισι και καναμε και μια καλη πραξη...:bawl:

Να ενα παιδι με ωραίες ιδέες παω να φέρω Κουμπαρά!

το αστείο είναι ότι δεν υπάρχει ηλιοβασίλεμα :lol:

Να πας να δεις οφθαλμίατρο. Εσυ δηλαδη αυτα τα μωβ και τα ροζ στον ορίζοντα πως τα λες;;; :-)

Ζεύκας
03/05/2015, 13:11
Να πας να δεις οφθαλμίατρο. Εσυ δηλαδη αυτα τα μωβ και τα ροζ στον ορίζοντα πως τα λες;;; :-)

"Πάολα" θα ήταν προτιμότερη λέξη από το "ηλιοβασίλεμα"

Έχει τόση σχέση με την δύση του ηλίου όσο και η Πάολα με το τραγούδι.

Υ.Γ. Εσύ εκεί κάτω μπορείς να το πεις και "Ζερβάκη" ;)

Ζεύκας
03/05/2015, 13:11
Αυτό είναι ηλιοβασίλεμα κουκλίτσα μου

334947

vaska
03/05/2015, 13:19
Αυτό είναι ηλιοβασίλεμα κουκλίτσα μου

334947

Γεια σου ρε Μπάμπη ρομαντικέ.
Βάλε και την άλλη ρε αυτή που προσκυνάς το μηχανάκι σου μπροστά στο ηλιοβασίλεμα μπας και πάρει μπρος το ρημάδι.

:D

Ζεύκας
03/05/2015, 13:38
Προσευχές, ευχέλαια, βουντού, μαύρη μαγεία... ό,τι κι αν κάνω ο καλύτερος πελάτης του Καύκα έχω γίνει

pipe_smoker
03/05/2015, 16:53
....Ο pipe smoker που ειναι? Τελικα ειχε δικιο, αντεχει παραπανω μουγκρισμα απο οσο νομιζα εγω...η δευτερα φτανει ανετα στα 40...αρα συμπερασμα: τριτη μονο στις κατηφορες πλεον!....
[

.....(μα που στο καλο ειναι αυτος ο pipe smoker?).....

Εδώ είναι ο pipe smoker.
Είχε πάει για κατούρημα.

Καταλαβατε τωρα γιατι στα δυο απο πανω μπερδευτηκα??? ........
Αυτο που λεει ο Daz παρακατω ακριβως κανω, ακουω, και τα αυτια μου εμενα μου λενε οτι στα 35 θελει να μπει τριτη. Στα 35 μουγγριζει αλλα οχι υπερβολικα.

Καλά σου τα είπε κι ο pipe, καλά σου τα είπε κι ο μικές, καλά σου τα είπε κι ο daz.

Εσύ άκουγες μουγκρητό και θεωρούσες ότι ήθελε αλλαγή η σχέση στο κιβώτιο. Μπορεί όμως να έχεις πολύ ευαίσθητα αφτιά.

Λέμε λοιπόν:

Κάνει το παπάκι στο ρελαντί: βρ βρ βρ βρ βρ βρ βρ βρ βρ βρ

Εσύ ανεβάζεις σχέση στο: βρρ βρρ βρρ βρρ βρρ βρρ βρρ

Επειδή εγώ δεν ξέρω ούτε που ακριβώς αλλάζεις (ξέρω μόνο ότι αλλάζεις νωρίς), ούτε γίνεται με "βρ βρ" να σου περιγράψω πού πρέπει να αλλάξεις, σου λέω βάρα μία κόφτες να δεις ότι έχει πολύ ακόμα.
Άρα,

Κάνει το παπάκι στους κόφτες: βρρρρρρρρρρρρ βρρρρρρρρρρρρ βρρρρρρρρρρρρρ βρρρρρρρρρρρρ

τί συμπέρασμα βγάζουμε?

Ότι εσύ ακούς ότι υπάρχει και το "βρρρρρρρρρρρρρρ" που δεν το είχες ακούσει ποτέ σου γιατί νόμιζες ότι στο "βρρ" πρέπει να ανεβάσεις, πλέον καταλαβαίνεις λίγο τα επίπεδα θορύβου και μουγκρητού και ανεβάζεις στο "βρρρρρρ" το οποίο είναι ανάμεσα στους κόφτες και στο σημείο που ανέβαζες εσύ.

Απλό δεν είναι?

Δεν υπάρχω λέμε ο πστς!:a44:

bulmont
03/05/2015, 17:16
Εδώ είναι ο pipe smoker.

Κάνει το παπάκι στο ρελαντί: βρ βρ βρ βρ βρ βρ βρ βρ βρ βρ

βρρ βρρ βρρ βρρ βρρ βρρ βρρ

Κάνει το παπάκι στους κόφτες: βρρρρρρρρρρρρ βρρρρρρρρρρρρ βρρρρρρρρρρρρρ βρρρρρρρρρρρρ
"βρρρρρρρρρρρρρρ" ..... "βρρ" .... "βρρρρρρ" ....

Δεν υπάρχω λέμε ο πστς....

xaxaxaxaxaxaxaxa