PDA

View Full Version : Το μηχανακι της αργοπεθαινει...και μετα, τι?

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5

Bob_o_mastoras
28/04/2015, 23:22
Εγω λεω κατα την ανοιξη προς καλοκαιρι που θα εχουν κοπασει και τα "μελτεμια"..........:lol:
Μην αρπαξουμε καμια "πουντα"

:bawl::bawl:

amyroukai
28/04/2015, 23:22
Τεό δεν προσέχεις.
Το καλοκαίρι δεν κλάνει μην διώξει τους τουρίστες. Τώρα είναι που φυσάει πολύ... Αλλά εντάξει, για τις ορέξεις του καθ'ενός και τα βίτσια με τον "νησιώτικο αέρα" δεν θέλω να σχολιάσω :bawl:

SHOOTER045
28/04/2015, 23:29
Τεό δεν προσέχεις.
Το καλοκαίρι δεν κλάνει μην διώξει τους τουρίστες. Τώρα είναι που φυσάει πολύ... Αλλά εντάξει, για τις ορέξεις του καθ'ενός και τα βίτσια με τον "νησιώτικο αέρα" δεν θέλω να σχολιάσω :bawl:

Εντωμεταξύ ξέρεις τι πάει με το κλάσιμο?

Να το πάρει το ποτάμι?

Το αλεύρι...

Ρίχνεις στην Περιφέρεια και όπου σηκωθεί σύννεφο ιζ δε ταργκετ....

Bob_o_mastoras
28/04/2015, 23:29
Και το καλοκαιρι αφηνω μερικες αλλα "συμπλεκταρισμενες" οπως ελεγε και το ανεκδοτο του Τολη. :lol::giggle:

teogtp
28/04/2015, 23:46
Και το καλοκαιρι αφηνω μερικες αλλα "συμπλεκταρισμενες" οπως ελεγε και το ανεκδοτο του Τολη. :lol::giggle:

Ναι αλλα ο δισκος αφηνει την μυρωδια του.......

taisteal
29/04/2015, 00:23
Και γαμω τα θρεντ...

:plaf:

GiorgosLa
29/04/2015, 06:09
-Κοψιδιααααααααα,καφεδεεεεεεες,οικοπεδααααααααααα
Παντρολογηματα,ομελετες,μουχαμπετιααααααααα
Ελατε παιδια απ'ολα εχει το μαγαζι!
-Θα ηθελα μια γνωμη για ενα μηχανακι....
-Να σΕ πω μια συνταγη για ομελετιτσα καλυτερα;
:lol:

Το θρεντάκι είναι: «το μηχανάκι της αργοπεθαίνει… και μετά τι?» Ε! Εμείς γι αυτό το «μετά» παλεύουμε. Αν είναι να πέσει στα ναρκωτικά, καλύτερα στα κοψίδια. Ε? :a13:

Tedvj23
29/04/2015, 10:16
Κατσε να βαλω και μουσικουλα..:jrs::bawl:
https://www.youtube.com/watch?v=_WcWHZc8s2I

Nikol1979
29/04/2015, 13:59
Εγω κοιμαμαι και η τυχη μου δουλευει.....ε?

Να θυμισω οτι ειμαι ο ξενοδοχος!

Nostradamus
29/04/2015, 14:18
Εδω μαζευονται τα αγορια της παντριας?

(και η Νικολ με το παπι της)

daz
29/04/2015, 14:38
Το παπί της Νικολίτσας χάλασε και έφτασε το θρεντ στις 14 σελίδες?

sapila racing
29/04/2015, 14:47

Η πλάκα είναι οτι το παπί δεν χάλασε καν!

daz
29/04/2015, 14:58
Η πλάκα είναι οτι το παπί δεν χάλασε καν!

Ώστε η λύση του μη προβλήματος ευθύνεται που το θρεντ είναι ακόμα πλατινένιο?

sapila racing
29/04/2015, 15:13

Ώστε η λύση του μη προβλήματος ευθύνεται που το θρεντ είναι ακόμα πλατινένιο?

To μουχαμπέτι είναι το θέμα! :D

RaGe_Raptor
29/04/2015, 15:14
και ορμάνε λέει κάτι σκυλιά και δαγκώνουν τα λάστιχα...πάει το παπί χάλασε:lol:

Nikol1979
29/04/2015, 16:17
φαε τη γλωσσα σου βρε Gixxerman....κατα τα αλλα το παπι (αλλα δεν παρακολουθησες ολο το thread ισως) χαλαει συνεχεια, και αν γραφουμε λιγο ακομα, σε λιγο παλι θα ξαναχαλασει...(ας φαω τη γλωσσα μου κι εγω-ouch!)...

Daz, οχι Νικολιτσα λεμε....οχι Νικολιτσα!!!!!!

theofilos888
29/04/2015, 16:32
Νικολ, ακου..... φωτο βαλε, κιλα, ε9, περιφερεια στηθους, μεσης, γλουτων και ανοιξε θεμα. Θα σου βρουμε και γαμπρο με μηχανακι προτιμησης σου. Ολα κομπλε. Μοτο.γρ γραφειο συνοικεσιων.... χαχαχαχαχα

thunder ace
29/04/2015, 17:16

Τελικα το ΠΑΠΙ σερνει καραβι;

daz
29/04/2015, 18:41
φαε τη γλωσσα σου βρε Gixxerman....κατα τα αλλα το παπι (αλλα δεν παρακολουθησες ολο το thread ισως) χαλαει συνεχεια, και αν γραφουμε λιγο ακομα, σε λιγο παλι θα ξαναχαλασει...(ας φαω τη γλωσσα μου κι εγω-ouch!)...

Daz, οχι Νικολιτσα λεμε....οχι Νικολιτσα!!!!!!

Δεν έχω χρόνο να διαβάσω το θρεντ παρ' όλο που υποψιάζομαι ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρον. Από ένα γρήγορο ξεσκόνισμα που έκανα διαπίστωσα πως το παπί μάλλον λίγα πράγματα χρειάζεται. Η οδηγός ίσως χρειάζεται περισσότερα.

Επίσης κατάλαβα και τον λόγο που το θρεντ έφτασε τις 15 σελίδες και συνεχίζει. Γυναίκα που να κυκλοφορεί με ανταλλακτικά μπουζί στο τσαντάκι της και να ξέρει τι είναι τα πηνία, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη εδώ μέσα. :lol:

spyrakos35
29/04/2015, 18:50
Σου πηρε καμμια δεκαπενταρια σελιδες αλλα κατι επιασες.....:lol:

teogtp
29/04/2015, 18:58
Σου πηρε καμμια δεκαπενταρια σελιδες αλλα κατι επιασες.....:lol:

Τουλάχιστον αυτος κάτι έπιασε. .......

alexzafeir
29/04/2015, 19:00
Daz, οχι Νικολιτσα λεμε....οχι Νικολιτσα!!!!!![/QUOTE]

Παπί που χαλαει - Νικολίτσα

Scooter στην πένα - Nikol...

GiorgosLa
29/04/2015, 19:03
Αμα 'ρθειτε στο νησι εγω κερναω και φαϊ. Βρισκω κατσικια πολυ φθηνα. Ενα σας φτανει αμα ειμαστε τρεις;;
Θα αναλαβετε εσεις τη σουβλα (ή τις σουβλες :D) ομως. Μεσα στο καλοκαιρι δεν εχω χρονο ουτε να κλ@σω.
Εναλακτικα (εχοντας διατελεσει και χασαπακος) το κοβω ολο παϊδακια και το τσακιζουμε ετσι στη σχαρα. ;)

Εγώ αν είναι να έρθω, θα έρθω «μόνο» μέσα στο καλοκαίρι. :wave2: :D

SHOOTER045
29/04/2015, 19:08
Εδω μαζευονται τα αγορια της παντριας?

(και η Νικολ με το παπι της)

Και κουμπάροι / παρακουμπαροι, παρανυφακια, καντηλαναφτες, διακοι και λοιποί

Nikol1979
29/04/2015, 20:48
Μμμμμ είχε χαθεί ο αλεξ αλλα ξαναμπήκε και να το παλι το δηλητήριο :)

Ομως το ειπα, η τεταρτη κομμένη, τωρα εχω να μάθω καλά καλά δευτερα απο τριτη, με το αυτί... Και αν έκοψα την τεταρτη αυτο χάρη σε σας...

Δηλαδη τα μπουζΙ(οπως με διόρθωσε συμφορουμιτης ) και τα πηνεια μου προσθέτουν γοητεία;;;;
Αμα με έβλεπες να φορτιζω τη μπαταρία με τα τσίμπηδακια και τις μπαλαντεζες και να γεμίζουν τα χέρια μου λάδια και να μαυρίζω μετα τη μούρη μου μαλλον θα ανακαλουσες.....

alexzafeir
29/04/2015, 21:03

Ομως το ειπα, η τεταρτη κομμένη, τωρα εχω να μάθω καλά καλά δευτερα απο τριτη, με το αυτί... Και αν έκοψα την τεταρτη αυτο χάρη σε σας...

Δηλαδη τα μπουζΙ(οπως με διόρθωσε συμφορουμιτης ) και τα πηνεια μου προσθέτουν γοητεία;;;;
Αμα με έβλεπες να φορτιζω τη μπαταρία με τα τσίμπηδακια και τις μπαλαντεζες και να γεμίζουν τα χέρια μου λάδια και να μαυρίζω μετα τη μούρη μου μαλλον θα ανακαλουσες.....

Ποτε δηλητηριο μονο πλάκα και μονο σε οσους εχω καταλάβει οτι την δέχονται :beer:

Και για να ξέρεις για 10 χρόνια είχα μηχανικό στο αυτοκίνητο γυναίκα συνομήλικη μου ΑΡΙΣΤΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

daz
29/04/2015, 21:17

To θρεντάκι πάει για χρυσό!

Το μόνο που μένει για να ολοκληρωθεί η εικόνα είναι να μάθεις να επιλέγεις την σωστή ταχύτητα.

Bob_o_mastoras
29/04/2015, 21:46
...τα μπουζΙ και τα πηνεια μου προσθέτουν γοητεία;;;;

Ωραια ριμα!!!

Τα μπουζι και τα πηνεια μου προσθετουν γοητεια..
Οταν μαστορευω βλαβες με κοιτουν ολοι οι αντρες..
Παρ'ολη μου τη γοητεια αλλο εχει σημασια..
Να φουνταρω το παπακι για να παρω σκουτερακι!

:beer:

Nikol1979
29/04/2015, 21:49
Alex...... νομιζα οτι ηταν ξεκαθαρο οτι το ειπα στην πλακα!!!!! Αν διαλεξα λαθος λεξη συγνωμη!!! :hug: δεν το εννοουσα κυριολεκτικα!

Δεν παρεξηγω, πειραξτε ελευθερα....κι εγω το ιδιο κανω!!

οκ?

GiorgosLa
29/04/2015, 22:20

Την Τετάρτη μην την καταργήσεις τελείως. Σε ανοιχτό δρόμο με δευτέρα μόνο, δεν θα πας μακριά. :)

RaGe_Raptor
29/04/2015, 22:23
έλα βάλε και μια φωτογραφία με το λαδωμένο μουράκι σου....:a07::D:lol:

alexzafeir
29/04/2015, 22:24
Alex...... νομιζα οτι ηταν ξεκαθαρο οτι το ειπα στην πλακα!!!!! Αν διαλεξα λαθος λεξη συγνωμη!!! :hug: δεν το εννοουσα κυριολεκτικα!

οκ?

:beer::a10:

daz
29/04/2015, 22:31
Ωραια ριμα!!!

Τα μπουζι και τα πηνεια μου προσθετουν γοητεια..
Οταν μαστορευω βλαβες με κοιτουν ολοι οι αντρες..
Παρ'ολη μου τη γοητεια αλλο εχει σημασια..
Να φουνταρω το παπακι για να παρω σκουτερακι!

:beer:

Έλα και η μαντινάδα για την Κρητικοπούλα!!!

daz
29/04/2015, 22:33

οκ?

Οh.. please don't, η παρασκευή είναι κοντά.

SHOOTER045
29/04/2015, 22:41
....

Τόσο εύκολο το έχεις να κοπεί???
Άλλοι περνάνε τις 10
Και μια πριν κοιμηθούν...

Nikol1979
29/04/2015, 22:45
"Την Τετάρτη μην την καταργήσεις τελείως. Σε ανοιχτό δρόμο με δευτέρα μόνο, δεν θα πας μακριά."

Λοιπον ναι, το ξερω αυτο, το'χω. ΟΜΩΣ - περυσι που παθαινε τα μεγαλα μπατιρντι το παπι, σε καποια φαση μου ειπε ο μηχανικος να το βγαλω σε ανοιχτο δρομο και να του ανεβασω ταχυτητα με χαμηλη σχεση ομως.....

SHOOTER δεν το πιασα ρε γμτ....

amyroukai
29/04/2015, 23:18
Ο σΚούτερ δεν πιάνεται, είναι άπιαστος.

Με δευτέρα δεν θα πας μακριά γιατί η δευτέρα όσο και να ζορίσεις το μοτέρ δεν αφήνει το μηχανάκι να αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Ο μάστορας στο είπε αυτό για να πιέσεις τον κινητήρα να δουλέψει με πολλές στροφές έτσι ώστε να ζεσταθεί λίγο και να "ξεκαπνίσει"/καθαρίσει στην ουσία το μπουζί κλπ.

Η ουσία του πράγματος είναι ότι ακολουθώντας τις οδηγίες που σου είχαν πει πολλές σελίδες πίσω, σχετικά με το ποιά σχέση στο κιβώτιο χρησιμοποιείται σε ποιά γκάμα ταχύτητας κίνησης, θα είσαι ΟΚ από εδώ και πέρα.

Tedvj23
29/04/2015, 23:21
έλα βάλε και μια φωτογραφία με το λαδωμένο μουράκι σου....:a07::D:lol:

334767

nick_VFR
29/04/2015, 23:24
334768

Nikol1979
29/04/2015, 23:34
Α ετσι με φανταζεστε???? Καλα κρασά!!!! :lol::lol::lol:

Αμυρου, αυτο ειναι που λεγεται ξεμπουκωμα ε?

Λοιπον σημερα τη σκεφτομουνα αυτη τη φωτο του McGyver, αλλα εκει λεει οτι μεχρι τα 45χλμ πας με δευτερα...ε μα δε γινεται αυτο, πολυ αγκωμαχαει και ειναι και πιο νευρικο στη δευτερα, αφηνεις γκαζι και ειναι σα να πατας φρενο, τρομαζουν οι αλλοι απο πισω, σφιγγουν απο οπου κρατανε.......α στο διαολο πια με το παπι!

Tedvj23
29/04/2015, 23:41

Λοιπον σημερα τη σκεφτομουνα αυτη τη φωτο του McGyver, αλλα εκει λεει οτι μεχρι τα 45χλμ πας με δευτερα...ε μα δε γινεται αυτο, πολυ αγκωμαχαει και ειναι και πιο νευρικο στη δευτερα, αφηνεις γκαζι και ειναι σα να πατας φρενο, τρομαζουν οι αλλοι απο πισω, σφιγγουν απο οπου κρατανε.......α στο διαολο πια με το παπι!

:bawl::bawl:

amyroukai
29/04/2015, 23:41

Δεν είναι υποχρεωτικό να την τραβήξεις μέχρι τα 45. Εκεί είναι το όριό της (μάλλον).
Προσπαθώ να μην σχολιάσω για τους πίσω. Προσπαθώ. Πολύ :lol:

GiorgosLa
29/04/2015, 23:42

Δεν θα πας με δευτέρα και σαράντα πέντε συνέχεια. Στο όριο την κάθε σχέση θα την πας για λίγο. Μόλις δεις ότι «μουγκρίζει» η θα βάζεις την επόμενη η θα κόβεις λίγο.

Tedvj23
29/04/2015, 23:46
Εγω δεν καταλαβαινω κατι απο τα 16 λεει καβαλαει ακομα δεν εμαθε ποτε πρεπει να την βαζει και να την βγαζει(τις ταχυτητες λεω)...?
Ε ρε γλεντια...:bawl:

Nikol1979
29/04/2015, 23:51
Αστα να πανε καραβιδα...

Αυριο θα παρατηρησω που αρχιζει να μουγκριζει πολύ η δευτέρα στην ισιαδα....

amyroukai
29/04/2015, 23:58
Εν τω μεταξύ κάθε φορά που το βλέπω αυτό το καραβίδας θυμάμαι την υπερτούμπανη καραβιδομακαρονάδα του Μανώλα στο Τρίκερι γμτ.
Όλα με φαγητό τα συνδυάζω, έχω θέμα... :bawl:

Nikol1979
30/04/2015, 00:09
Η διαιτα φταιει. Να την κοψεις.

dimmie_72
30/04/2015, 10:09
Ο μάστορας στο είπε αυτό για να πιέσεις τον κινητήρα να δουλέψει με πολλές στροφές έτσι ώστε να ζεσταθεί λίγο και να "ξεκαπνίσει"/καθαρίσει στην ουσία το μπουζί κλπ.

Αυτός ο φουκαράς άμα το thread είχε like παίζει νάχε ρίξει και 500! Φήμες λένε ότι με την έναρξή του έφυγε για διακοπές! :D

amyroukai
30/04/2015, 10:13
Αυτός ο φουκαράς άμα το thread είχε like παίζει νάχε ρίξει και 500! Φήμες λένε ότι με την έναρξή του έφυγε για διακοπές! :D

Εγώ έμαθα ότι πήγε βόρεια να ασχοληθεί με ένα τρελό πρότζεκτ. Κάτι για Ντάλτον έλεγε, μάλλον είχε πάρει λουκι λουκ να διαβάζει στο ταξίδι.

Tedvj23
30/04/2015, 10:13
Αστα να πανε καραβιδα...

Αυριο θα παρατηρησω που αρχιζει να μουγκριζει πολύ η δευτέρα στην ισιαδα....

Δεν χρειαζεται να φυγει ο κινητηρας απτο σκελετο στο παπι για να αλλαξεις ταχυτητα..
Οτι καβαλας ρε συ νικολ πρεπει να βογγαει δηλαδη...?

Υ.γ.Με το σκουτερακι τα εισαι καλυτερα μου φαινεται..:beer:

Nikol1979
30/04/2015, 10:54
Οχι δεν πρέπει να βογκάει ρε γμτ αλλα μου είπατε να το ακούω για να καταλαβαίνω ποτε να αλλάζω ταχυτητα,α μη μου τα αλλάζετε τωρα!!
Ο Μηχανικος μου στρώνει κόκκινο χαλί σας πληροφορώ αλλα μια φορα που τον πέτυχα στην παραλία στα νότια του νησιού, σα να έκανε πως δε με είδε, αναρωτιέμαι γιατι........

amyroukai
30/04/2015, 10:57
Αν ήταν παραλία γυμνιστών, κατανοητό.

sniper
30/04/2015, 10:59
Μεταφερθήκαμε στα Off topic γιατί ο Αγ. Πέτρος έχει δουλειά ακόμα για σήμερα.

pipe_smoker
30/04/2015, 11:11
Λοιπον σημερα τη σκεφτομουνα αυτη τη φωτο του McGyver, αλλα εκει λεει οτι μεχρι τα 45χλμ πας με δευτερα...ε μα δε γινεται αυτο, πολυ αγκωμαχαει και ειναι και πιο νευρικο στη δευτερα

Κάνε μου μια χάρη (στον εαυτό σου βασικά).

Ανέβα μόνη σου στο παπί, βρες μια ευθεία, και τέλειωσέ την όλη την 1η. Μέχρι να ακούσεις κόφτες να βαράνε.
Κάνε το ίδιο και με τη 2α.
Μην το λυπηθείς.
Και για να καταλάβεις τους κόφτες δίνε εσύ γκάζι μέχρι να μην επιταχύνει άλλο το μηχανάκι και να ακούγεται λες και θα εκραγεί.

Μπορεί έτσι να καταλάβεις ότι έχει πολύ ακόμα, και το μούγκρισμα και το αγκωμαχητό είναι λογικά.

Δεν καβαλάς ηλεκτρικό μηχανάκι να μην ακούγεται καθόλου.
Παπί καβαλάς. Και θα βογγήξει, και θόρυβο θα κάνει, και πρέπει να κάνει.

Και επίσης το ότι κλείνοντας το γκάζι κόβει το παπί είναι θετικό.
Από φρένα είναι που είναι γεια σας, έχεις ένα παραπάνω πλεονέκτημα.
Απλά θα μάθεις να το κλείνεις σιγά σιγά κι όχι να το αμολάς.

Nostradamus
30/04/2015, 11:21

Ανέβα μόνη σου στο παπί, βρες μια ευθεία, και τέλειωσέ την όλη την 1η. Μέχρι να ακούσεις κόφτες να βαράνε.
Μην το λυπηθείς.
Και για να καταλάβεις τους κόφτες δίνε εσύ γκάζι μέχρι να μην επιταχύνει άλλο το μηχανάκι και να ακούγεται λες και θα εκραγεί.

Μπορεί έτσι να καταλάβεις ότι έχει πολύ ακόμα, και το μούγκρισμα και το αγκωμαχητό είναι λογικά.

Μικρη κΕνωνια το Ρεθυμνο.. Θα την ξερουν αρκετοι ηδη... Μολις αρχισει και τα περα δωθε με το παπι στους κοφτες θα την μαθουν ολοι... Ετσι που σφιγγουν και οι ζεστες θα ειναι μεσα ακριβως στο κλιμα της εποχης.... :)

dimmie_72
30/04/2015, 11:24
Ο Μηχανικος μου στρώνει κόκκινο χαλί σας πληροφορώ

μήπως εκεί στο συνεργείο σου έχουν απονείμει κάποιο Όσκαρ, απλώς δεν το γνωρίζεις; :bawl:

lykourgi
30/04/2015, 11:27
Ο Μηχανικος μου στρώνει κόκκινο χαλί σας πληροφορώ αλλα μια φορα που τον πέτυχα στην παραλία στα νότια του νησιού, σα να έκανε πως δε με είδε, αναρωτιέμαι γιατι........

Μήπως, από συνήθεια, κρατούσες κανένα μπουζί;

Για μπάνιο είχε πάει ο άνθρωπος, φοβήθηκε.

GiorgosLa
30/04/2015, 12:15

Μην το λυπηθείς.

Καλό κόλπο. Μόνο να είναι μακριά απ τα ψυχιατρεία. Θα βγουν με τον ζουρλομανδύα. :D :bawl:

buckley
30/04/2015, 13:19
Δεν χρειαζεται να φυγει ο κινητηρας απτο σκελετο στο παπι για να αλλαξεις ταχυτητα..
Οτι καβαλας ρε συ νικολ πρεπει να βογγαει δηλαδη...?

Υ.γ.Με το σκουτερακι τα εισαι καλυτερα μου φαινεται..:beer:

Βάστα αδελφέ γιατί εσύ το χόντρυνες νομίζω ...

teogtp
30/04/2015, 13:23
Καλό κόλπο. Μόνο να είναι μακριά απ τα ψυχιατρεία. Θα βγουν με τον ζουρλομανδύα. :D :bawl:

Η θα την κυνηγά ο γυμνιστης μάστορας με το "μπουζοκλειδο"στο χέρι. .......:lol:

Nikol1979
30/04/2015, 13:44
Χα χα χα οχι και γυμνιστης οικογενειάρχης άνθρωπος...!
Εχω δουλεια δυστυχώς κ δε μπορω να πω όλα αυτα που θελω.....
Παντως στα 35χλμ η δευτερα μουγκρίζει αλλα θα κανω αυτο που ειπε ο pipe smoker-ακριβώς οπως το πε..
Δεν τη γλυτωνω,απο βασανιστρια παπιων θα με κάνετε άνθρωπο/οδηγό!
Παντως το παλεύω αλήθεια σας λέω!!

Nikol1979
30/04/2015, 13:46

Η Σουδα εχει κλείσει, δεν κινδυνεύω.

RaGe_Raptor
30/04/2015, 14:04
334768

nick με αυτή την κοπέλα συνομιλώ στο instagram...πολύ καλό τυπάκι κι αυθεντική biker-chick...πάντα με εξοπλισμό και με το cbr της ανεβαίνει deals gap και μπαίνει πίστες με ένα 250 cbr που έχει για track bike... ψάξε και στο u tube για την red spade

pipe_smoker
30/04/2015, 16:40
Παντως στα 35χλμ η δευτερα μουγκρίζει αλλα θα κανω αυτο που ειπε ο pipe smoker-ακριβώς οπως το πε..

Αν σου μείνει στα χέρια το παπί δε φέρω ευθύνη.

Αν και πιο πιθανό το κόβω να ξεμπουκώσει και να πηγαίνει καλύτερα από πριν:lol:

amyroukai
30/04/2015, 16:50
Χα χα χα οχι και γυμνιστης οικογενειάρχης άνθρωπος...!
Δηλαδή αν κάνεις οικογένεια, καταδικάζεσαι σε λευκά οπίσθια, δια βίου;;;

daz
30/04/2015, 16:57

Αμύρου έφυγε για τις κουβέντες μεγάλων ανδρών.

GiorgosLa
30/04/2015, 19:05
Η Σουδα εχει κλείσει, δεν κινδυνεύω.

Α ωραία!!! Αφού έκλεισε η Σούδα μπορείς να του βγάλεις την μπιέλα άφοβα.
Πάντως, η που θα γίνεις οδηγάρα, η που θα τρέχουν οι γονείς να μαζέψουν τα παιδιά απ τους δρόμους φωνάζοντας: «Η Νικόλ, η Νικόλ! Θα περάσει η Νικόλ! Ακούγετε απ το άλλο τετράγωνο! Ξεκίνησε! Σε δυο ώρες θα είναι εδώ! Όλοι στο καταφύγιο»

ΥΓ. Τραβηγμένο λίγο ε? Θα έβλεπα πολλά θρίλερ μάλλον. Χεχε!!! :wlae:

teogtp
30/04/2015, 19:25
Α ωραία!!! Αφού έκλεισε η Σούδα μπορείς να του βγάλεις την μπιέλα άφοβα.
Πάντως, η που θα γίνεις οδηγάρα, η που θα τρέχουν οι γονείς να μαζέψουν τα παιδιά απ τους δρόμους φωνάζοντας: «Η Νικόλ, η Νικόλ! Θα περάσει η Νικόλ! Ακούγετε απ το άλλο τετράγωνο! Ξεκίνησε! Σε δυο ώρες θα είναι εδώ! Όλοι στο καταφύγιο»

ΥΓ. Τραβηγμένο λίγο ε? Θα έβλεπα πολλά θρίλερ μάλλον. Χεχε!!! :wlae:

Μην γελάς με αυτα τα πράγματα Γιώργη. ..........
Άκου την αγωνία στην φωνη του εκφωνητη όπου άκουσε τον βρυχηθμο του μοτερ και έτρεξε να προστατέψει τους συγχωριανους του..........
https://youtu.be/7fw4DvRZxhk

:tooth:

GiorgosLa
30/04/2015, 19:32
Μην γελάς με αυτα τα πράγματα Γιώργη. ..........
Άκου την αγωνία στην φωνη του εκφωνητη όπου άκουσε τον βρυχηθμο του μοτερ και έτρεξε να προστατέψει τους συγχωριανους του..........
https://youtu.be/7fw4DvRZxhk

:tooth:

Χαχαχα!!! Αυτός είναι χειρότερος από μένα

mikes
30/04/2015, 22:39
λοιπον κοπελια, επειδή με τη θεωρια 18 σελιδες τωρα σε βλεπω και προβληματίζεσαι ακομα, θα σου κανω τη χαρη να στα δειξω στην πραξη!

το πλανο εχει ως εξης:
15-30 αυγουστου κατεβαινω κατω, με φιλοξενεις, με ταϊζεις, και στις διαδρομες που θα κανουμε παρεα στις περιξ παραλιες, θα σου δειχνω πως
πρεπει να οδηγεις το παπι... εννοείται πως θα πηγαίνουμε δικαβαλο ετσι? και αμα εισαι καλο κοριτσι και καλη μαθητρια, θα σου δωσω να οδηγήσεις
και την καλη μου..

thunder ace
30/04/2015, 22:48
λοιπον κοπελια, επειδή με τη θεωρια 18 σελιδες τωρα σε βλεπω και προβληματίζεσαι ακομα, θα σου κανω τη χαρη να στα δειξω στην πραξη!

το πλανο εχει ως εξης:
15-30 αυγουστου κατεβαινω κατω, με φιλοξενεις, με ταϊζεις, και στις διαδρομες που θα κανουμε παρεα στις περιξ παραλιες, θα σου δειχνω πως
πρεπει να οδηγεις το παπι... εννοείται πως θα πηγαίνουμε δικαβαλο ετσι? και αμα εισαι καλο κοριτσι και καλη μαθητρια, θα σου δωσω να οδηγήσεις
και την καλη μου..Εξηγησε τι σημαινει :αμα εισαι καλο κοριτσι.

mikes
30/04/2015, 22:53
Εξηγησε τι σημαινει :αμα εισαι καλο κοριτσι.

πας καλα?? να εξηγησω να το διαβασει και να φερθει αναλογα ώστε να με τυλιξει? σιγα μη σου πω!
τα κριτήρια με τα οποια θα κρινω αν είναι "καλο κοριτσι" τα κραταω για παρτη μου και θα τα αποκαλύψω την ωρα της αξιολόγησης..
ετσι η λεγαμενη θα ξεδιπλωσει πιο ευκολα τον πραγματικο της χαρακτήρα...

πρεπει μου φαινεται να σας κανω μερικα σεμινάρια πως να ριχνετε γυναικες ορισμένοι...

thunder ace
30/04/2015, 23:11
334840εκει καταληγουν αυτα τα μαθηματα.Το νου σου νεε μου.

teogtp
30/04/2015, 23:15
Μικε το νου σου μην βγει Νικολης............

sv1000s
30/04/2015, 23:18

το πλανο εχει ως εξης:
και την καλη μου..

ωραιος καλα το πας μαστορα.

Nikol1979
30/04/2015, 23:47
(η παραθεση χειροκινητη...)

GiorgosLa "Σε δυο ώρες θα είναι εδώ! Όλοι στο καταφύγιο!"

:rotflmao::rotflmao::moutza::rotflmao::rotflmao:

teogtp " Άκου την αγωνία στην φωνη του εκφωνητη όπου άκουσε τον βρυχηθμο του μοτερ και έτρεξε να προστατέψει τους συγχωριανους του..........
https://youtu.be/7fw4DvRZxhk"

(τωρα αυτος δηλαδη (teo), με ειπε αρκουδα????????)

thunder ace "εκει καταληγουν αυτα τα μαθηματα.Το νου σου νεε μου."

δεν τον κοβω να τρομαζει ετσι ευκολα ο μικες δυστυχως.........

teogtp "Μικε το νου σου μην βγει Νικολης............"

Ειναι ενας υπαρκτος κινδυνος απο οτι φαινεται, τον οποιο και πρεπει να λαβετε υποψην ολοι σας...

mikes "πρεπει μου φαινεται να σας κανω μερικα σεμινάρια πως να ριχνετε γυναικες ορισμένοι..."

Υπαρχει μια σοφη αγγλικη παροιμια που λεει "He who can,does. He who can not, teaches"

GiorgosLa
01/05/2015, 00:16

Υπαρχει μια σοφη αγγλικη παροιμια που λεει "He who can,does. He who can not, teaches"

Αυτός που μπορεί, κάνει. Αυτός που δεν μπορεί, διδάσκει (μετάφραση google)

Χμ! Μάλλον θα πρέπει να αρχίσω να διδάσκω κι εγώ. :a024:

thunder ace
01/05/2015, 05:53

GiorgosLa "Σε δυο ώρες θα είναι εδώ! Όλοι στο καταφύγιο!"

:rotflmao::rotflmao::moutza::rotflmao::rotflmao:

teogtp " Άκου την αγωνία στην φωνη του εκφωνητη όπου άκουσε τον βρυχηθμο του μοτερ και έτρεξε να προστατέψει τους συγχωριανους του..........
https://youtu.be/7fw4DvRZxhk"

(τωρα αυτος δηλαδη (teo), με ειπε αρκουδα????????)

thunder ace "εκει καταληγουν αυτα τα μαθηματα.Το νου σου νεε μου."

δεν τον κοβω να τρομαζει ετσι ευκολα ο μικες δυστυχως.........

Ειναι ενας υπαρκτος κινδυνος απο οτι φαινεται, τον οποιο και πρεπει να λαβετε υποψην ολοι σας...

mikes "πρεπει μου φαινεται να σας κανω μερικα σεμινάρια πως να ριχνετε γυναικες ορισμένοι..."

Καλημερα.Ωρε θα σφαχθουν παλικαρια μπρος στα καρτερ σου.

mikes
01/05/2015, 07:00

σαν να μου λεει "καλα το πας μεγαλε προχωρα..." η μπορει και να είναι και χυλοπιτα...

ρε τι τραβάω για να κανω τσαμπα διακοπες κρητη ο ερμος....

Μικε το νου σου μην βγει Νικολης............

ΡΕ ΛΕΣ??? (https://www.youtube.com/watch?v=KdxEzP-J-4g)

theofilos888
01/05/2015, 07:44
Εγω δε θα ανησυχουσα μη σου βγει νικος η νικολ. Μικε το προβλημα θα ανακυψει μολις καταλαβεις πως το φαι δε θα φτασει. Τρως κ πολυ παναθεμα σε. Μετα βλεπω να τρως τη νικολ-νικο, το παπι και το σκουτερ του γειτονα. Α ρε προβληματα που εχει ο κοσμος...... :p

SHOOTER045
01/05/2015, 08:12
Εγώ λέω να επικεντρωθούμε στο αρχικό ερώτημα.
Είναι δεν είναι Νικόλ ( πού είναι)
Και να βοηθήσουμε να βρει λύση, άσχετα αν τρώει πολύ η λίγο

amyroukai
01/05/2015, 08:14
Μετα βλεπω να τρως το παπι

Αν είναι κινεζικό, μετράει σαν πάπια Πεκίνου; Στα γκουρμέ έπεσε ο ατιμος πάλι...

thunder ace
01/05/2015, 08:15

η νικολ "γεννησε" τον νικο;η ο νικος την νικολ;εδω σε θελω.

Pan (dvs)
01/05/2015, 08:19
Εγω λεω,αφηστε το μηχανακι να πεθανει και βαλτε κανεναν χαρτη μπροστα σας.

Με το συμπαθειο αλλα ξεχνατε ποιος ειναι ο προορισμος μας..........

thunder ace
01/05/2015, 08:26
Εγω παντως αν πηγαινα Κρητη να τη συναντησω,το πρωτο πραγμα που θα εκανα,οταν την πρωτοεβλεπα,θα της τραβαγα μια κλωτσια στα αχαμνα.Αν δεν εκανε κιχ τοτε προχωραγα.

amyroukai
01/05/2015, 08:30
Με το συμπαθειο αλλα ξεχνατε ποιος ειναι ο προορισμος μας..........

Το μαύρο χώμα;
Τα 2,4 παιδιά κατά στατιστικήν;
Η μπουζού για χρέη γιατί ούτε βρακί δεν θα μας αφήσουν οι θεσμοί;

Το Ρεθεμνος; :lol:

teogtp
01/05/2015, 09:26

Και εσύ που το ξέρεις;
Τι απόδοση το δίνει;
:D

amyroukai
01/05/2015, 09:31
Και εσύ που το ξέρεις;

Η Μητσους δεν ξέρει; πας καλά; βαϊ βαϊ βαϊ βαγγελιστραμ τι γλεπω πουρνο πουρνο...

theofilos888
01/05/2015, 10:57
Η Μητσους δεν ξέρει; πας καλά; βαϊ βαϊ βαϊ βαγγελιστραμ τι γλεπω πουρνο πουρνο...

Εδω ο μητσος απ τα βορινα ξερει ποτε πηγε τουαλετα ο καθε ενας νοτιος του φορουμ, δε θα ξερει αν η νικολ ειναι η δεν ειναι; αν εχεις γνωστους παντου..... το παω στοιχημα πως μπορει να εχει ηδη φωτο της και αντιγραφο διπλωματος και ταυτοτητος..... αχχαχαχαχ

Nikol1979
01/05/2015, 11:39
amyroukai Αν είναι κινεζικό, μετράει σαν πάπια Πεκίνου;

Κινεζικα να πεις τα μουτρα σου. Εμενα ειναι απο τη Μαλαισια, αρα μαλλον για Ayam goreng το παμε..........

thunder ace η νικολ "γεννησε" τον νικο;η ο νικος την νικολ;εδω σε θελω.

Τωρα ο thunder με ειπε κοτα. Το ακουσατε ολοι,ετσι? με ειπε κοτα.......

amyroukai Η Μητσους δεν ξέρει; πας καλά; βαϊ βαϊ βαϊ βαγγελιστραμ τι γλεπω πουρνο πουρνο...

Δηλαδη ο Μητσος ειναι σαν το allseeing eye of God που εχει πανω το δολλαριο ενα πραμα? πω πω τι παθαμε........................

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!

Δε βλεπω πολλα πρασινα κυκλακια οποτε ελπιζω να ειστε ολοι εξω μεφαμιλιες, φιλους, μονοι και να μαζευετε λουλουδια για το μαη σας!
Εγω παω να δοκιμασω τη θαλασσα σημερα, παρεα με το βιβλιο μου...

(Μαης απο φυκια, γινεται? :hmm: )

AUFGEBRACHT
01/05/2015, 18:30
(Μαης απο φυκια, γινεται? :hmm: )

Αν σε λένε Άριελ ναι...

Nostradamus
01/05/2015, 18:36
Που θα κολυμπάς είπαμε ??

AUFGEBRACHT
01/05/2015, 18:44
Που θα κολυμπάς είπαμε ??

Στις σελίδες ενός Άρλεκιν...

mikes
01/05/2015, 18:51
Εγω παω να δοκιμασω τη θαλασσα σημερα, παρεα με το βιβλιο μου...
φωτο να βαλεις... (οχι απ'το βιβλιο...)

SHOOTER045
01/05/2015, 19:46
Εδω ο μητσος απ τα βορινα ξερει ποτε πηγε τουαλετα ο καθε ενας νοτιος του φορουμ, δε θα ξερει αν η νικολ ειναι η δεν ειναι; αν εχεις γνωστους παντου..... το παω στοιχημα πως μπορει να εχει ηδη φωτο της και αντιγραφο διπλωματος και ταυτοτητος..... αχχαχαχαχ

Με βάση τα βιομετρικα στοιχεία, η Νικόλ είναι Νικόλ 100%
Έχει παπί ερυθρού χρώματος, το οποίο θα κάμει αυτόματο ο Dalton για να μην ασχολείται με αλλαγές ταχυτήτων

lykourgi
01/05/2015, 20:02
Αν σε λένε Άριελ ναι...

thunder ace
01/05/2015, 20:06
αχ ρε νικολ τι εκανες στα πιδια του φορουμ.

mikes
01/05/2015, 20:18
αχ ρε νικολ τι εκανες στα πιδια του φορουμ.

καποτε είχαμε τη sarimarina σε αυτό τον ρολο....

μαντεψε!!! και αυτή κρητικοπουλα ηταν (ακομα είναι δλδ! μια χαρα είναι η κοπελα..)!!!

SHOOTER045
01/05/2015, 20:28
αχ ρε νικολ τι εκανες στα πιδια του φορουμ.https://youtu.be/hPfdlw6n_F4

Nikol1979
01/05/2015, 21:13
334868

Παιδια ο μαης μου!!! Μπορει να μην ειναι εντυπωσιακος, θα συμφωνησετε ομως οτι τον εβαλα στη σωστη θεση!
Φυκια δε βρηκα, Αριελ δε με λενε, οποτε λεηλατησα οτι υπηρχε στη γειτονια....

Το μοντενακι μου ειναι πρασινο σκουρο.....

Ο pipe smoker που ειναι? Τελικα ειχε δικιο, αντεχει παραπανω μουγκρισμα απο οσο νομιζα εγω...η δευτερα φτανει ανετα στα 40...αρα συμπερασμα: τριτη μονο στις κατηφορες πλεον!

SHOOTER το οποίο θα κάμει αυτόματο ο Dalton για να μην ασχολείται με αλλαγές ταχυτήτων

Αχ και να γινονταν τετοιες "εγχειρησεις".....ποιος ειναι ο Dalton?