View Full Version : Το μηχανακι της αργοπεθαινει...και μετα, τι?
ασε το παπι και παρε ενα τετοιο https://youtu.be/v_bs_loTl3I μηχανακι.
Nikol1979
03/05/2015, 17:45
Γεια σου ρε Μπάμπη ρομαντικέ.
Βάλε και την άλλη ρε αυτή που προσκυνάς το μηχανάκι σου μπροστά στο ηλιοβασίλεμα μπας και πάρει μπρος το ρημάδι.
:D
Εδώ είναι ο pipe smoker.
Είχε πάει για κατούρημα.
Καλά σου τα είπε κι ο pipe, καλά σου τα είπε κι ο μικές, καλά σου τα είπε κι ο daz.
Εσύ άκουγες μουγκρητό και θεωρούσες ότι ήθελε αλλαγή η σχέση στο κιβώτιο. Μπορεί όμως να έχεις πολύ ευαίσθητα αφτιά.
Λέμε λοιπόν:
Κάνει το παπάκι στο ρελαντί: βρ βρ βρ βρ βρ βρ βρ βρ βρ βρ
Εσύ ανεβάζεις σχέση στο: βρρ βρρ βρρ βρρ βρρ βρρ βρρ
Επειδή εγώ δεν ξέρω ούτε που ακριβώς αλλάζεις (ξέρω μόνο ότι αλλάζεις νωρίς), ούτε γίνεται με "βρ βρ" να σου περιγράψω πού πρέπει να αλλάξεις, σου λέω βάρα μία κόφτες να δεις ότι έχει πολύ ακόμα.
Άρα,
Κάνει το παπάκι στους κόφτες: βρρρρρρρρρρρρ βρρρρρρρρρρρρ βρρρρρρρρρρρρρ βρρρρρρρρρρρρ
τί συμπέρασμα βγάζουμε?
Ότι εσύ ακούς ότι υπάρχει και το "βρρρρρρρρρρρρρρ" που δεν το είχες ακούσει ποτέ σου γιατί νόμιζες ότι στο "βρρ" πρέπει να ανεβάσεις, πλέον καταλαβαίνεις λίγο τα επίπεδα θορύβου και μουγκρητού και ανεβάζεις στο "βρρρρρρ" το οποίο είναι ανάμεσα στους κόφτες και στο σημείο που ανέβαζες εσύ.
Απλό δεν είναι?
Δεν υπάρχω λέμε ο πστς!:a44:
Τωρα μάλιστα!!!! Καταλαβα. Θα παρω ομως και τη βοήθεια του κοινού, θα σας εξηγήσω μεσα στην εβδομάδα....
Nikol1979
03/05/2015, 18:39
"Πάολα" θα ήταν προτιμότερη λέξη από το "ηλιοβασίλεμα"
Έχει τόση σχέση με την δύση του ηλίου όσο και η Πάολα με το τραγούδι.
Υ.Γ. Εσύ εκεί κάτω μπορείς να το πεις και "Ζερβάκη" ;)
Ζωιδακη θες να πεις. Αυτος ειναι που εχει τοση σχεση με το τραγουδι οσο και η Παολα, αλλα αυτη ειναι ωραια τουλαχιστον, αυτος ουτε καν βλεπεται...
Καλα , αμα θες τετοια ηλιοβασιλεματα, περιμενε να παω Καραιβικη (που ειναι το ονειρο μου) και θα σου στειλω απο κει, και μαλιστα χωρις νησακια και βλακειες μπροστα...:p
Εδώ είναι ο pipe smoker.
Είχε πάει για κατούρημα.
Καλά σου τα είπε κι ο pipe, καλά σου τα είπε κι ο μικές, καλά σου τα είπε κι ο daz.
Εσύ άκουγες μουγκρητό και θεωρούσες ότι ήθελε αλλαγή η σχέση στο κιβώτιο. Μπορεί όμως να έχεις πολύ ευαίσθητα αφτιά.
Λέμε λοιπόν:
Κάνει το παπάκι στο ρελαντί: βρ βρ βρ βρ βρ βρ βρ βρ βρ βρ
Εσύ ανεβάζεις σχέση στο: βρρ βρρ βρρ βρρ βρρ βρρ βρρ
Επειδή εγώ δεν ξέρω ούτε που ακριβώς αλλάζεις (ξέρω μόνο ότι αλλάζεις νωρίς), ούτε γίνεται με "βρ βρ" να σου περιγράψω πού πρέπει να αλλάξεις, σου λέω βάρα μία κόφτες να δεις ότι έχει πολύ ακόμα.
Άρα,
Κάνει το παπάκι στους κόφτες: βρρρρρρρρρρρρ βρρρρρρρρρρρρ βρρρρρρρρρρρρρ βρρρρρρρρρρρρ
τί συμπέρασμα βγάζουμε?
Ότι εσύ ακούς ότι υπάρχει και το "βρρρρρρρρρρρρρρ" που δεν το είχες ακούσει ποτέ σου γιατί νόμιζες ότι στο "βρρ" πρέπει να ανεβάσεις, πλέον καταλαβαίνεις λίγο τα επίπεδα θορύβου και μουγκρητού και ανεβάζεις στο "βρρρρρρ" το οποίο είναι ανάμεσα στους κόφτες και στο σημείο που ανέβαζες εσύ.
Απλό δεν είναι?
Δεν υπάρχω λέμε ο πστς!:a44:
Λοιπον το εκανα αυτο τωρα που γυριζα απ τη θαλασσα, και τους βρηκα τους κοφτες! Ειναι εκει που οπως ειπες οταν ανοιγεις κι αλλο το γκαζι δεν επιταχυνει πια, και επισης παρατηρησα οτι στο ιδιο σημειο τα πατακια γαργαλανε πολυ τις πατουσες, αλλα παρα πολυ! :D Εισαι καλος δασκαλος...
Ενταξει, σας το ξαναλεω, οι φαντασιωσεις σας πανε πολυυυυυυυυ μακρια...!
alexzafeir
03/05/2015, 18:48
Λοιπον το εκανα αυτο τωρα που γυριζα απ τη θαλασσα, και τους βρηκα τους κοφτες! Ειναι εκει που οπως ειπες οταν ανοιγεις κι αλλο το γκαζι δεν επιταχυνει πια, και επισης παρατηρησα οτι στο ιδιο σημειο τα πατακια γαργαλανε πολυ τις πατουσες, αλλα παρα πολυ! :D Εισαι καλος δασκαλος...
Παντα πίστευα οτι η οδήγηση στους κοφτες ειναι διασκεδαστικο πράγμα.....
για μπανακι με κοφτη??????ρε μπραβο!
alexzafeir
03/05/2015, 18:59
Λοιπον και για να τελειώνουμε πάς play store με το κινητο σου αρκει να εχεις android κατεβάζεις την εφαρμογή duck gear warning βαζεις στην επιλογη κυβικά του παπιου και τα κιλά οδηγου - επομενο θα σου ζητησει sport - sport touring - city οδηγηση - επιλεγεις city . το κινητο πρεπει να είναι στο τιμόνι σε βάση. Οταν ξεπερνας τις στροφες του κινητηρα το πρόγραμμα λεει ΑΛΛΑΓΗ και στην οθονη εμφανιζεται ο αριθμος της σχεσης που εχεις στο κιβώτιο, αρκει να το μηδενιζεις οταν ξεκινάς...
Σαν να σε βλεπω...
https://www.youtube.com/watch?v=7bN2r3PzuGg
Και για οσους την θελουν με μηχανη...
https://www.youtube.com/watch?v=CXNEeKwBYBc
alexzafeir
03/05/2015, 19:16
Σαν να σε βλεπω...
https://www.youtube.com/watch?v=7bN2r3PzuGg
Και για οσους την θελουν με μηχανη...
https://www.youtube.com/watch?v=CXNEeKwBYBc
Στο πρωτο ειναι οταν γυρναει αφου καταπιει τον πελάτη
Ενταξει, σας το ξαναλεω, οι φαντασιωσεις σας πανε πολυυυυυυυυ μακρια...!
:hmm:
Βρε καλα λεω εγω ........
Ο Γουιλι ο θερμαστης απο το Τζιμπουτι θα ειναι............
Έλα μωρέ τη μ@λ@κω ,ένα "ψαράκι" της προκοπής δεν είδα να κάνει...
SHOOTER045
03/05/2015, 19:55
334868
Παιδια ο μαης μου!!! Μπορει να μην ειναι εντυπωσιακος, θα συμφωνησετε ομως οτι τον εβαλα στη σωστη θεση!
Φυκια δε βρηκα, Αριελ δε με λενε, οποτε λεηλατησα οτι υπηρχε στη γειτονια....
Το μοντενακι μου ειναι πρασινο σκουρο.....
Ο pipe smoker που ειναι? Τελικα ειχε δικιο, αντεχει παραπανω μουγκρισμα απο οσο νομιζα εγω...η δευτερα φτανει ανετα στα 40...αρα συμπερασμα: τριτη μονο στις κατηφορες πλεον!
SHOOTER το οποίο θα κάμει αυτόματο ο Dalton για να μην ασχολείται με αλλαγές ταχυτήτων
Αχ και να γινονταν τετοιες "εγχειρησεις".....ποιος ειναι ο Dalton?
Τεο
Για μεγεθύνει και κοίτα αριστερά στον καθρέφτη το νύχι.....
amyroukai
03/05/2015, 19:58
csi: drama.
https://youtu.be/dV4jv-86sA8 χαχαχαχαχαχαχα!
Τεο
Για μεγεθύνει και κοίτα αριστερά στον καθρέφτη το νύχι.....
Με'χεις δει με γοβες;:cool:
Nikol1979
03/05/2015, 20:56
Στο πρωτο ειναι οταν γυρναει αφου καταπιει τον πελάτη
:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
:hmm:
Βρε καλα λεω εγω ........
Ο Γουιλι ο θερμαστης απο το Τζιμπουτι θα ειναι............
Πώς φαινεται ομως η παιδεια του ανθρωπου....νταξ, εκανε και quote Καββαδια...
Έλα μωρέ τη μ@λ@κω ,ένα "ψαράκι" της προκοπής δεν είδα να κάνει...
Κατσε τωρα να ψαξω να δω τι ειναι το "ψαρακι"......
Γενικως ομως παιδια.......δεν πατε καλα, το ξερετε, ετσι???? :a30:
Ακομα προσπαθω να καταλαβω τι στο καλο σημασια εχει αν ειμαι μοντελο ή free willie ή τιποτα απο τα δυο......γιατι στο κατω κατω, απο πιτα που δεν τρως......
alexzafeir
03/05/2015, 21:00
Γενικως ομως παιδια.......δεν πατε καλα, το ξερετε, ετσι???? :a30:
Tα πέτυχες και τα δύο .......
+1100
:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
Ακομα προσπαθω να καταλαβω τι στο καλο σημασια εχει αν ειμαι μοντελο ή free willie ή τιποτα απο τα δυο......γιατι στο κατω κατω, απο πιτα που δεν τρως......
αναλογα το βαρος που εχει να κουβαλησει το παπι, πρεπει να προσαρμόζεις και τον τροπο οδηγησης... οποτε μας βοηθα στο να σου δωσουμε σωστότερες συμβουλες... :lol:
pipe_smoker
03/05/2015, 21:15
Και σου λέει μετά ότι εμείς οι άντρες δε θα καταλάβουμε ποτέ τις γυναίκες.....:smokin:
[σπαμ]
Εγω τωρα με το που ειδα το διχτακι στην πισω σελα, θυμηθηκα τον pektis και αμεσως μου ηρθαn συνειρμοι, το 'χω καψει εντελως;
[/σπαμ]
Καλα , αμα θες τετοια ηλιοβασιλεματα, περιμενε να παω Καραιβικη (που ειναι το ονειρο μου) και θα σου στειλω απο κει, και μαλιστα χωρις νησακια και βλακειες μπροστα...:p
τέτοια ηλιοβασιλέματα βλέπω κάθε φορά που κατεβαίνω στο πατρικό μου και δεν είναι νησάκια και βλακείες, είναι ότι απέμεινε από την αρχαία πόλη της Φειάς.
Nikol1979
04/05/2015, 01:05
τέτοια ηλιοβασιλέματα βλέπω κάθε φορά που κατεβαίνω στο πατρικό μου και δεν είναι νησάκια και βλακείες, είναι ότι απέμεινε από την αρχαία πόλη της Φειάς.
....θα μου τη φυλας, ε?
[σπαμ]
Εγω τωρα με το που ειδα το διχτακι στην πισω σελα, θυμηθηκα τον pektis και αμεσως μου ηρθαn συνειρμοι, το 'χω καψει εντελως;
[/σπαμ]
Παίζει να είσαι και ο μοναδικός που παρατήρησε το δίχτυ.
Να το κοιτάξεις αυτό!!
:a27:
....θα μου τη φυλας, ε?
Αφού το ζητάει ο απαυτός σου, μόνη σου τον προκαλείς κι ο Μπαμπίνος δεν χαρίζει!
Nikol1979
04/05/2015, 12:06
Εμ δεν ηξερΑ... Τωρα που μου το πες ξερω!
Εμ δεν ηξερΑ... Τωρα που μου το πες ξερω!
Και τώρα που ξέρεις, τι; θα τον ζητήσεις σε γάμο; :D:p
dimmie_72
04/05/2015, 12:12
νταξ, εκανε και quote Καββαδια...
είμεθα ανεκτική κοινωνία εδώ...
άλλος φαντασιώνεται μελαχρινές Κρητικές δίμετρες, άλλος μαύρους θερμαστές... τα πάντα όλα!
και μόνο από τις γόβες που προαναφέρθηκαν, θάπρεπε νάχες καταλάβει ;)
:bawl:
thunder ace
04/05/2015, 12:12
ΡΕ τι Νικολ και πρασινα αλογα....ο Νταλτον ειναι και τρολαρει...:cry:
Το μηχανάκι αργοπεθαίνει αλλά η υπομονή μου πέθανε.
Αρκετά.
Αν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο θέμα (εκτός απο τις αλλαγές ταχυτήτων) σε καινούργιο θρεντ.