View Full Version : Τι θα γίνει με τις κλοπές;
Σελίδες :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
astroman76
05/05/2015, 12:50
Τέτοιου είδους κλοπές δε γίνονται λόγω φτώχιας αλλά κατ'επάγγελμα ΜΟΝΟ. Αυτό το παραμύθι που συνδέει τη φτώχεια με την κλοπή και τη ληστεία κάνει μόνο για πολιτικές σκοπιμότητες.
Φτωχοί ήταν και οι παππούδες μας που δεν είχαν παρά μόνο ψωμί να φάνε αλλά δεν κλέβανε. Φτωχοί υπάρχουν και σήμερα που δεν έχουν να φάνε και δεν κλέβουν.
Και για να γνωρίζετε μερικά πράγματα οι κλοπές γίνονται από δύο κατηγορίες ανθρώπων. Η πρώτη είναι οι μικροκλοπές που γίνονται από εξαρτημένους στα ναρκωτικά ώστε να εξασφαλίσουν τη δόση τους και οι υπόλοιπες γίνονται από οργανωμένες συμμορίες που το κάνουν κατ'επάγγελμα. Όλα τα υπόλοιπα είναι παραμύθια των καναλιών.....
+1000 τα μηχανακια ανταλλακτικα η εξωτερικο ....
astroman76
05/05/2015, 12:54
Δεν είδες το βίντεο με το απαγαγωνενο μπουσα; Μη σου πω οτι ήταν hipsters..!
Εννοώ δε τους έκανες για σεσημασμένους φαινοντουσαν παιδια της διπλανής πόρτας, αμάνικα, φούτερ κουκούλα, αθλητικό (επωνημο κατα πάσα πιθανότητα)..!
Σκατα
Αυτα τα ατομα ειναι χαμηλα στην πυραμιδα του οργανομενου εγκληματος μετα αρχηζουν τα μπραβιλικια, προστασιες ξεκαθαρησματα κτλ κτλ.... δεν εχει να κανει με την φτωχια αλλα με το τι αξιες εχεις και που θες να φτασεις οικονομικα με τον ευκολο τροπο
Ρώτησες την ασφαλίστρια αν μετράει η επικινδυνότητα του συγκεκριμένου μοντέλου; Εγώ άραγε γιατι πληρώνω λίγο κάτω από 4%; Χμ, θα ρωτήσω τον ασφαλιστή μου κάποια στιγμή. Σίγουρα δεν είναι επειδή με αγαπάει περισσότερο από ότι εσένα η ασφαλίστριά σου...
Λοιπόν ρώτησα τον ασφαλιστή μου:
- δεν μετράει ειδικά στα αυτοκίνητα/μηχανάκια η σχέση με τον πελάτη, εκτός και αν έχεις στόλο 20+ οχημάτων (σε άλλες κατηγορίες ασφαλιστηρίων, π.χ. πυρός, μετράει).
- μετράει η επικινδυνότητα του μοντέλου, έχουνε πίνακες και κάθε μηχανάκι έχει διαφορετικό κόστος(ποσοστό).
- για περιοχή δεν ήτανε σίγουρος αλλά είπε πως μάλλον όχι (προφανώς μπορεί να κάνει και λάθος...).
Αυτά :)
zannisvel
05/05/2015, 16:12
Δε ξερω ρε γ@μωτο....
Οποτε μαθαινω για κλοπη με πιανει η καρδια μου. Οτι μπορει ο καθενας να κανει ας το κανει ετσι ωστε να μειωθει αυτη η ιστορια. Αν κανενας δεν αγοραζε κλεμενα και μη πιστοποιημενα ανταλακτικα δε θα γινοταν αυτο που γινεται. Επισης το car παιζει και αυτο το ρολο του σε ολη αυτη την ιστορια.
Sorry που βγηκα λιγο off topic σε σχεση με τις ασφαλειες.
Kepler Fun
05/05/2015, 16:50
Να ενημερώσω και εγώ :
Για K1200GT μοντέλο 2006, κόστος ασφάλειας κλοπής INTERAMERICAN = 230€/6μηνο.
Αξία μηχανής για την ασφαλιστική = 5.500€.
Κατά την άποψή μου το ασφάλιστρο αξίζει. Ειδικά εάν χρησιμοποιεί κανείς την μηχανή σε καθημερινή βάση.
Manalishi
05/05/2015, 17:16
Δε ξερω ρε γ@μωτο....
Οποτε μαθαινω για κλοπη με πιανει η καρδια μου. Οτι μπορει ο καθενας να κανει ας το κανει ετσι ωστε να μειωθει αυτη η ιστορια. Αν κανενας δεν αγοραζε κλεμενα και μη πιστοποιημενα ανταλακτικα δε θα γινοταν αυτο που γινεται. Επισης το car παιζει και αυτο το ρολο του σε ολη αυτη την ιστορια.
Sorry που βγηκα λιγο off topic σε σχεση με τις ασφαλειες.
Αν αγοράζω μεταχειρισμενα απο το διαδίκτυο, πιάνεται???
zannisvel
05/05/2015, 17:22
Δε παω να ξεκινησω αντιπαραθεση, και εγω αγοραζω ανταλακτικα απο το ιντερνετ και απο το car.
Αυτο που λεω ειναι να υπαρχει και καποιος ελεγχος. Δηλαδη να μην μπορει ο καθενας να βαλει μια αγγελια στο internet. Τουλαχιστον στα μεγαλα sites να γινεται μια ταυτοποιηση στοιχειων η κατι τετοιο και να υπαρχει ενα αρχειο συναλλαγων.
:beer:
Manalishi
05/05/2015, 17:39
Δε παω να ξεκινησω αντιπαραθεση, και εγω αγοραζω ανταλακτικα απο το ιντερνετ και απο το car.
Αυτο που λεω ειναι να υπαρχει και καποιος ελεγχος. Δηλαδη να μην μπορει ο καθενας να βαλει μια αγγελια στο internet. Τουλαχιστον στα μεγαλα sites να γινεται μια ταυτοποιηση στοιχειων η κατι τετοιο και να υπαρχει ενα αρχειο συναλλαγων.
Καμία αντιπαράθεση, αλλά άμα τα "μεγάλα sites" δεν θέλουν, θα βρεθούν τα μικρά...ή περιμένεις το ebay να παίξει το ρόλο του μπαμπούλα/αστυνομικού και να κόψει αγγελίες..??
Σε λίγο καιρό θα πρέπει να ασφαλίζουμε τα πάντα, εξάλλου υπάρχει και η ασφάλεια ζωής.. Πόσο τραγικός είναι ο κόσμος που ζούμε.. και ναι είναι λογικότατο να πρέπει να κάνω ασφάλεια κλοπής.
Σορρυ γκάης αλλά δε μπορώ να μπω στη λογική σας ότι επειδή έχω ακριβή μηχανή πρέπει να έχω ασφάλεια κλοπής αλλιώς να έχω ένα χρέπι να κινούμαι. Μήπως πρέπει να το δούμε λίγο αλλιώς το έργο και να προσπαθήσουμε για τα αυτονόητα με κάποιο οργανωμένο και σωστό τρόπο; Αλλά ξέχασα το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να προστατευόμαστε, να υπακούμε και να μη περιμένουμε κάτι καλύτερο άρα να μη προσπαθούμε και για αυτό.
Βέβαια στο τέλος θα πρέπει μερικοί να κουβαλάν και γκάνι για να κυκλοφορούν. Εξάλλου υπάρχουν περιοχές που ας πούμε "απαγορεύεται" να κυκλοφορείς αν έχεις σώας τα φρένας.
Ελευθερία ;
Μιχάλη θα προτιμούσες να ζεις στην Κρήτη του '50 η την τωρινή;
Μιχάλη θα προτιμούσες να ζεις στην Κρήτη του '50 η την τωρινή;
Θα έπαιρνα στοιχεία από τη Κρήτη του '50, τη τωρινή και θα προσέθετα νέα. Αν θέλεις όμως γράψε με ποιο σκεπτικό ρωτάς, γιατί δεν υπάρχει σύγκριση νομίζω σε αυτές τις εποχές πλέον. Μόνο το όνομα Κρήτη μένει και ότι αφήσαμε από το τόπο.
Σε λίγο καιρό θα πρέπει να ασφαλίζουμε τα πάντα, εξάλλου υπάρχει και η ασφάλεια ζωής.. Πόσο τραγικός είναι ο κόσμος που ζούμε.. και ναι είναι λογικότατο να πρέπει να κάνω ασφάλεια κλοπής.
Σορρυ γκάης αλλά δε μπορώ να μπω στη λογική σας ότι επειδή έχω ακριβή μηχανή πρέπει να έχω ασφάλεια κλοπής αλλιώς να έχω ένα χρέπι να κινούμαι. Μήπως πρέπει να το δούμε λίγο αλλιώς το έργο και να προσπαθήσουμε για τα αυτονόητα με κάποιο οργανωμένο και σωστό τρόπο; Αλλά ξέχασα το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να προστατευόμαστε, να υπακούμε και να μη περιμένουμε κάτι καλύτερο άρα να μη προσπαθούμε και για αυτό.
Βέβαια στο τέλος θα πρέπει μερικοί να κουβαλάν και γκάνι για να κυκλοφορούν. Εξάλλου υπάρχουν περιοχές που ας πούμε "απαγορεύεται" να κυκλοφορείς αν έχεις σώας τα φρένας.
Ελευθερία ;
Εγώ έχω μπερδευτεί, τι ακριβώς προτείνεις;
Ο οργανωμένος και σωστός τρόπος λέγεται "κράτος" και "αστυνομία" και "νόμοι". Νομίζω υπάρχει, τι προτείνεις, την ίδρυση παρακρατικής οργάνωσης προστασίας; Αν τα πρώτα δε δουλεύουν σωστά, γιατί να δουλεύει το δεύτερο σωστά;
Αφού θα έπαιρνες στοιχεία από το τώρα ψιλοακυρώνεται το "Πόσο τραγικός είναι ο κόσμος που ζούμε".
Και όταν λέω Κρήτη του 50 έχω στο μυαλό μου την υψηλότερη εγκληματικότητα από τώρα, την αυτοδικία και τις βεντέτες που πήγαιναν σύννεφο.
Υπήρχε αρκετή "αναρχία" τότε δεν συμφωνείς; Άρα δεν ισχύει πάντα το "κάθε πέρισυ και καλύτερα"
stefanos
05/05/2015, 23:26
Να διαμορφώσω τρόπο ζωής, επειδή έχω μηχανή η αυτοκίνητο ή σπίτι και να πρέπει να είμαι οργανωμένος και να πρέπει να μένω σε μονοκατοικία με γκαράζ
και να κουβαλάω σιδερικό και να έχω οπτική επαφή και να βάλω συναγερμό και να το πλένω...:cool:
Τα μηχανάκια τα έχω για να τα καβαλάω και να κάνω τη δουλειά μου και το κέφι μου, όχι να μου κανονίζουν τη ζωή.
Είναι εργαλεία για να είμαι χαρούμενος και ελεύθερος.
Τα γουστάρω, μη νομίζεται οτι δεν θα στεναχωρηθώ αν μου κλέψουν μηχανάκι αλλά δεν θα πεθάνω κιόλας...
devil's animal
06/05/2015, 00:19
Να διαμορφώσω τρόπο ζωής, επειδή έχω μηχανή η αυτοκίνητο ή σπίτι και να πρέπει να είμαι οργανωμένος και να πρέπει να μένω σε μονοκατοικία με γκαράζ
και να κουβαλάω σιδερικό και να έχω οπτική επαφή και να βάλω συναγερμό και να το πλένω...:cool:
Τα μηχανάκια τα έχω για να τα καβαλάω και να κάνω τη δουλειά μου και το κέφι μου, όχι να μου κανονίζουν τη ζωή.
Τα γουστάρω, μη νομίζεται οτι δεν θα στεναχωρηθώ αν μου κλέψουν μηχανάκι αλλά δεν θα πεθάνω κιόλας...
και καλα θα κανεις...σιγα μην πεθαιναμε αν μας εκλεβαν ενα μηχανακι...
δες το ομως λιγο πιο σφαιρικα το πραγμα οσον αφορα τα αλλα που ειπες...
πρεπει να προσεχουμε για να εχουμε...γενικα...
οπως προσεχεις και παιρνεις μετρα προφυλαξης με κρανος και εξοπλισμο, ετσι και με την περιουσια σου...
οπως πληρωνεις ασφαλεια (δημοσια, ιδιωτικη μικρης σημασιας ειναι) για οταν γινει το κακο (φτου φτου!) να μπορεις να περιθαλπτεις σαν ανθρωπος, ετσι και με τα μηχανακια σου...
το να μην κοιμασαι τα βραδυα, επειδη θα σκεφτεσαι που ειναι μονη της στο πεζοδρομιο, γκαραζ, παρκινγκ και μπορει να στην φανε, ναι ειναι αρρωστια και να μην το κανεις...
αλλα το παρεις 2 λουκετα και να προσπαθεις να εχεις οπτικη επαφη για να εισαι λιγο πιο σιγουρος, δεν ειναι κακο ουτε σου κανονιζει την ζωη...
από την άλλη, αν έχεις κάνει αιματηρές οικονομίες δουλέυοντας 5-10 χρόνια και πας και παίρνεις ένα μηχανάκι 15-20.000 και στο βουτήξουν,
σου έχουν αλλάξει τη ζωή αυτομάτως....
amyroukai
06/05/2015, 09:16
από την άλλη, αν έχεις κάνει αιματηρές οικονομίες δουλέυοντας 5-10 χρόνια και πας και παίρνεις ένα μηχανάκι 15-20.000 και στο βουτήξουν,
σου έχουν αλλάξει τη ζωή αυτομάτως....
Αν κάνεις αιματηρές οικονομίες για να τα δώσεις όλα σε μοτοσικλέτα την οποία θα πετάς όπου να'ναι, μάλλον δεν εκτιμάς ο ίδιος τον κόπο και τις οικονομίες σου. Για να μην θυμίσω και αυτό που σοφότατα είχε πει ο Terens σε ανύποπτο χρόνο, ότι όταν αγοράζεις μηχανή ακριβή αλλά ταυτόχρονα είσαι ξεβράκωτος, μάλλον είσαι και λίγο μαλάκας, οπότε είσαι άξιος της μοίρας σου. Το πρόβλημα δεν θα είναι πως δεν θα στην κλέψουν αλλά πως θα την κυκλοφορείς. Η ζωή σου έχει αλλάξει ήδη με την αγορά λόγω των οικονομικών υποχρεώσεων που φέρνει η μοτοσικλέτα και αν σου την κλέψουν έχεις χάσει μεν τις οικονομίες σου το οποίο είναι πολύ εκνευριστικό αλλά από την άλλη έχεις ξεφορτωθεί έναν σοβαρό οικονομικό βραχνά οπότε είσαι πιο χαλαρός για το μέλλον (μόλις σου φύγουν τα νεύρα από το συμβάν). Και έχεις πάρει και ένα ακριβό μάθημα, να μην μασάς μπουκιά που δεν μπορείς να καταπιείς.
Επίσης ενδιαφέρον θα είχε να μάθουμε από ποιά δουλειά στη χώρα μας σου περισσεύουν 15-20 χιλιάρικα σε 5-10 χρόνια, έστω και με οικονομίες, αλλά το παραβλέπω για χάρη της ροής της συζήτησης περί κλοπών.
Cpt. Haddock
06/05/2015, 10:00
[...]
Ελευθερία ;
Μιχαλη, καποιοι κουβαλανε ηδη γκανι και ειναι αυτοι που κλεβουν (αν οχι οι ιδιοι, τοτε αρκετοι μεσα στο κυκλωμα). Θες να κουβαλας κι εσυ να τα βαλεις μαζι τους; Ανθρωποι που εχουν πειστει οτι θα ζησουν κλεβοντας εχουν προετοιμαστει για πολλά. Εσυ (κι εγω), όχι.
Βέβαια στο τέλος θα πρέπει μερικοί να κουβαλάν και γκάνι για να κυκλοφορούν.
Ηνταναιμωρετογκάνι?
Μια λέξη!
Αν κάνεις αιματηρές οικονομίες για να τα δώσεις όλα σε μοτοσικλέτα την οποία θα πετάς όπου να'ναι, μάλλον δεν εκτιμάς ο ίδιος τον κόπο και τις οικονομίες σου. Για να μην θυμίσω και αυτό που σοφότατα είχε πει ο Terens σε ανύποπτο χρόνο, ότι όταν αγοράζεις μηχανή ακριβή αλλά ταυτόχρονα είσαι ξεβράκωτος, μάλλον είσαι και λίγο μαλάκας, οπότε είσαι άξιος της μοίρας σου. Το πρόβλημα δεν θα είναι πως δεν θα στην κλέψουν αλλά πως θα την κυκλοφορείς. Η ζωή σου έχει αλλάξει ήδη με την αγορά λόγω των οικονομικών υποχρεώσεων που φέρνει η μοτοσικλέτα και αν σου την κλέψουν έχεις χάσει μεν τις οικονομίες σου το οποίο είναι πολύ εκνευριστικό αλλά από την άλλη έχεις ξεφορτωθεί έναν σοβαρό οικονομικό βραχνά οπότε είσαι πιο χαλαρός για το μέλλον (μόλις σου φύγουν τα νεύρα από το συμβάν). Και έχεις πάρει και ένα ακριβό μάθημα, να μην μασάς μπουκιά που δεν μπορείς να καταπιείς.
Επίσης ενδιαφέρον θα είχε να μάθουμε από ποιά δουλειά στη χώρα μας σου περισσεύουν 15-20 χιλιάρικα σε 5-10 χρόνια, έστω και με οικονομίες, αλλά το παραβλέπω για χάρη της ροής της συζήτησης περί κλοπών.
το τι κάνει ο καθένας τα λεφτά του είναι προσωπικό του θέμα και δεν δικαιούται ο κάθε τρίτος να τον χαρακτηρίζει και να τον κατακρίνει.
επίσης το τι δουλειά κάνει κάποιος και τι οικονομίες έκανε και που βρήκε τα λεφτά να πάρει μηχανή 15-20 χιλιάδων πάλι δεν αφορά το κάθε τρίτο.
:wave2:
το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω.... και δεν ξέρω από που να το πιάσω...
σβήσε την λέξη αιματηρές, είσαι ευχαριστημένος???
με 150 ευρώ το μήνα στην άκρη, κάνε τις πράξεις να δεις πόσα μαζεύονται... Δεν χρειάζεται να είσαι εφοπλιστής πάντως...
ε λοιπόν, ο Νίκος και ο κάθε Νίκος που έχει ένα Άφρικα από το '95, αποφάσισε το 2015 να πάρει ένα brand new gs1200. Πρέπει να περάσει από την επιτροπή δεοντολογίας του Τερενς για το αν είναι ή όχι ξεβράκωτος, και το τι κριτήρια πληροί για να πάρει μηχανάκι των 15.000€...? Τα μόνα που απαιτείται να κάνει είναι να πληρώνει τους φόρους του, τα τέλη του κλπ, και το κράτος να του εξασφαλίσει το αυτονόητο, την ασφάλεια που πρέπει να έχουμε όλοι.
Έχουμε φτάσει δηλαδή στην απέναντι πλευρά που αντί να απαιτούμε την ασφάλειά μας, κατακρίνουμε όποιον επιλέξει να πάρει ένα ακριβό αυτοκίνητο / μηχανάκι, σπίτι κλπ γιατί προκαλεί...! Δεν φταίει ο κλέφτης που κλέβει, ούτε το κράτος που έχει νόμους κουρελούδες, αλλά ο νοικοκύρης που προκαλεί! Εν τέλει πρέπει να λέει και ευχαριστώ που τον λυτρώσανε από το άγχος και τον οικονομικό βραχνά όπως λες!
Φανταστικό!!!!!!!!!!
ΥΓ: Κι αύριο μεθαύριο αν σου πηδήξουν την όμορφη γυναίκα σου, να ξέρεις ότι εσύ φταίς γιατί δεν τη συμβούλεψες να βάλει ένα μπούργκα για να μην προκαλεί...
notakos600
06/05/2015, 11:36
σβήσε την λέξη αιματηρές, είσαι ευχαριστημένος???
με 150 ευρώ το μήνα στην άκρη, κάνε τις πράξεις να δεις πόσα μαζεύονται... Δεν χρειάζεται να είσαι εφοπλιστής πάντως...
ε λοιπόν, ο Νίκος και ο κάθε Νίκος που έχει ένα Άφρικα από το '95, αποφάσισε το 2015 να πάρει ένα brand new gs1200. Πρέπει να περάσει από την επιτροπή δεοντολογίας του Τερενς για το αν είναι ή όχι ξεβράκωτος, και το τι κριτήρια πληροί για να πάρει μηχανάκι των 15.000€...? Τα μόνα που απαιτείται να κάνει είναι να πληρώνει τους φόρους του, τα τέλη του κλπ, και το κράτος να του εξασφαλίσει το αυτονόητο, την ασφάλεια που πρέπει να έχουμε όλοι.
Έχουμε φτάσει δηλαδή στην απέναντι πλευρά που αντί να απαιτούμε την ασφάλειά μας, κατακρίνουμε όποιον επιλέξει να πάρει ένα ακριβό αυτοκίνητο / μηχανάκι, σπίτι κλπ γιατί προκαλεί...! Δεν φταίει ο κλέφτης που κλέβει, ούτε το κράτος που έχει νόμους κουρελούδες, αλλά ο νοικοκύρης που προκαλεί! Εν τέλει πρέπει να λέει και ευχαριστώ που τον λυτρώσανε από το άγχος και τον οικονομικό βραχνά όπως λες!
Φανταστικό!!!!!!!!!!
ΥΓ: Κι αύριο μεθαύριο αν σου πηδήξουν την όμορφη γυναίκα σου, να ξέρεις ότι εσύ φταίς γιατί δεν τη συμβούλεψες να βάλει ένα μπούργκα για να μην προκαλεί...
Εκτός από ρεαλιστές στα όνειρά μας, μας κατάντησαν και μοιρολάτρες. ''Έλα μωρέ σίδερα είναι/να αγχωθώ για το μηχανάκι, εδώ μπαίνουν σε σπίτια κλπ κλπ''
amyroukai
06/05/2015, 12:02
να το παμε αλλιως;
18600 κασερι, τα αφηνεις σε μια τσαντα με λουκετο/αλυσιδα στο πεζοδρομιο; το 1200GS γιατι; Οσο πιθανο και ευκολο να παρουν την τσαντα, τοσο και το μηχανακι οπως φαινεται. απο εκει και περα, ο καθ'ενας τις επιλογες του και τις ευθυνες του.
edit:
Να ξεκαθαρίσει δε το ότι δεν κατακρίνω αυτόν που επιλέγει ακριβό αυτοκίνητο/μηχανάκι, έχω δικαίωμα όμως να εκφράζω άποψη για την πράξη του. Απορώ με το μυαλό αρκετών που επιλέγουν όχημα το οποίο με το ζόρι μπορούν να κυκλοφορήσουν και να συντηρήσουν και αυτό ακριβώς έγραψα. Γνωρίσαμε σε παλιότερη βόλτα άνθρωπο που μας έλεγε ότι δεν μπορεί να κυκλοφορήσει το GS του γιατί αν το κάνει θα πρέπει να πληρώσει ένα Χ σέρβις αλλά αν δεν το κάνει θα πρέπει να πληρώσει το ετήσιο σέρβις και τα έβαζε κάτω να δει ποιό είναι το φτηνότερο και δεν του βγαίναν τα κουκιά έτσι και αλλιώς, οπότε το GS κλειδωμένο και μάζευε λεφτά για το "υποχρεωτικό" ετήσιο, προσπαθώντας να είναι εντάξει και με τις δόσεις του δανείου. Εμένα αυτό μου φαίνεται βλακεία και χαζομάρα. Να είσαι πνιγμένος, να έχεις το μηχανάκι που ονειρεύτηκες θεωρητικά διαθέσιμο και πρακτικά να μην έχεις τίποτα. Αν δεν αρέσει ο χαρακτηρισμός, ξυδάκι και προσπέρασμα στο ποστ, τόσο απλά, μην το ψειρίζεις, μην το χτενίζεις, μην το πιάνεις από πουθενά. Η μετάφραση των λοιπών γραφόμενων ως "ευχαριστώ που με γλιτώσατε" κωμική. Ευχαριστώ πολύ για το κομπλιμάν για τη γυναίκα μου, θα το μεταφέρω.
Για το τι υποχρεώσεις έχει το κράτος απέναντί μας, επειδή είσαι μεγαλύτερος από εμένα αν έχω καταλάβει καλά, τις ξέρεις και καλύτερα. Δεν είναι μόνον το να μη μας κλέβουν τα μηχανάκια ή τα σπίτια. Πουθενά δεν είναι "εντάξει" το κράτος απέναντί μας.
Cpt. Haddock
06/05/2015, 12:06
Μην το λες, την τσαντα μπορει και να την παραδώσει καποιος στην αστυνομια :lol:
notakos600
06/05/2015, 12:09
Μην το λες, την τσαντα μπορει και να την παραδώσει καποιος στην αστυνομια :lol:
Ειδικά τώρα που δεν υπάρχει μία. :lol:
μοτοσυκλετα και κλοπη πανε πακετο απο ανεκαθεν
απο εκει και περα ο καθενας παιρνει τα ρισκα του
το χρεπι το παρατας και δεν σε νοιαζει
το καλο και ακριβο θελει προσοχη φροντιδα και φυλαξη
pipe_smoker
06/05/2015, 12:20
το τι κάνει ο καθένας τα λεφτά του είναι προσωπικό του θέμα και δεν δικαιούται ο κάθε τρίτος να τον χαρακτηρίζει και να τον κατακρίνει.
επίσης το τι δουλειά κάνει κάποιος και τι οικονομίες έκανε και που βρήκε τα λεφτά να πάρει μηχανή 15-20 χιλιάδων πάλι δεν αφορά το κάθε τρίτο.
:wave2:
Δεν κατακρίνουμε, κουβέντα κάνουμε, ούτε πάμε να βγάλουμε αθώο τον κλέφτη κι ένοχο τον ιδιοκτήτη.
Αλλά σκηνικά του τύπου παίρνω δάνειο για να πάρω μερσεντΕ και δεν έχω λεφτά να τηνε βάλω βενζίνη, ή μένω τρίτο ημιυπόγειο Σεπόλια και πλ. Βάθη γωνία και κάνω οικονομία μια ολόκληρη ζωή επειδή θέλω κι έχω το δικαίωμα και κανείς δε θα μου το στερήσει να πάρω την μπούσα που πάντα ονειρευόμουν, οκ..... Κάν'το και με'γεια σου. Κακώς θα σου την κλέψουν. Αλλά θα σου την κλέψουν. Οπότε απλά μην εκπλαγείς.
Δεν κατακρίνουμε, κουβέντα κάνουμε, ούτε πάμε να βγάλουμε αθώο τον κλέφτη κι ένοχο τον ιδιοκτήτη.
Αλλά σκηνικά του τύπου παίρνω δάνειο για να πάρω μερσεντΕ και δεν έχω λεφτά να τηνε βάλω βενζίνη, ή μένω τρίτο ημιυπόγειο Σεπόλια και πλ. Βάθη γωνία και κάνω οικονομία μια ολόκληρη ζωή επειδή θέλω κι έχω το δικαίωμα και κανείς δε θα μου το στερήσει να πάρω την μπούσα που πάντα ονειρευόμουν, οκ..... Κάν'το και με'γεια σου. Κακώς θα σου την κλέψουν. Αλλά θα σου την κλέψουν. Οπότε απλά μην εκπλαγείς.
Δεν καταλαβαίνω, γιατί οπώς και να'χει θα στην κλέψουν;
pipe_smoker
06/05/2015, 15:16
Γενικα μιλας?
Γενικα δεν ειπα οτι σωνει και ντε θα σου κλεψουν κατι.
Τωρα αν αναφερεσαι στο παραδειγμα μου που το τραβηξα κι απο τα μαλλια για να γινω αντιληπτος, τι να πω.
Εσυ ποσες νυχτες θεωρεις οτι θα επιβιωσει μια μπουσα, ενα βε στρωμ, ακομα κι ενα σμαρτακι, παρκαρισμενα σε μια απο τις "κακοφημες" περιοχες της Αθηνας?
Ρε σεις.. Ειλικρινά. Ξεκινάω σα σκέψη από τις κλοπές μοτοσυκλετών και γενικεύω τη σκέψη μου στο τι συμβαίνει γενικότερα. Βλέπω ότι οι περισσότεροι δέχεστε απλά τη κατάσταση, προσπαθείτε να φυλαχτείτε από το οτιδήποτε όσο καλύτερα.
Δηλαδή το να ζητάμε να κάνει αφενός το κράτος τη δουλειά του και αφετέρου και εμείς οι ίδιοι με τις συμπεριφορές μας να γίνουμε καλύτεροι και να απαιτούμε κάτι καλύτερο είναι μάλλον ουτοπικό ε;
Εδώ έχουμε άναρχη ζούγκλα, ούτε καν ζούγκλα. Προσωπικά απαιτώ από τους συμπολίτες μου αλλά και από τις δομές του κράτους κάτι καλύτερο και προσπαθώ με όλο μου το είναι να το ζητήσω. Και φασαρία στους μπάτσους βάζω που πίνουν freddo και ένα τετράγωνο πιο πάνω γίνεται της πουτάνας, και γαμωσταυρίζω αυτόν που περνάει με κόκκινο, και αυτόν που παρκάρει και όλα στα @@ του.
Και όχι δε θα κάτσω να λέω δε θα χαλάσω τη ζαχαρένια μου ή μη πω τίποτα μη γίνει μανούρα γιατί με αυτή τη λογική στο τέλος θα τρώμε σκατά και θα λέμε ευχαριστώ.
Άκου θα ασφαλίσω το μηχανάκι που κάνει καινούριο 13 χιλιάρικα για 5 επειδή είναι 3ετίας και θα δίνω και 450 euros..
George_Sp
06/05/2015, 15:31
σταμάτα να γράφεις Mike. βαρέθηκα να πατάω βρουμς :)
notakos600
06/05/2015, 15:41
Είναι ο νόμος της ζούγκλας, μέσα στην οποία όλοι εμείς προσπαθούμε να συμβιώσουμε, έχοντας τις λιγότερες απώλειες.
Γενικα μιλας?
Γενικα δεν ειπα οτι σωνει και ντε θα σου κλεψουν κατι.
Τωρα αν αναφερεσαι στο παραδειγμα μου που το τραβηξα κι απο τα μαλλια για να γινω αντιληπτος, τι να πω.
Εσυ ποσες νυχτες θεωρεις οτι θα επιβιωσει μια μπουσα, ενα βε στρωμ, ακομα κι ενα σμαρτακι, παρκαρισμενα σε μια απο τις "κακοφημες" περιοχες της Αθηνας?
Δεν διάβασα κάπου ότι αυτός που μένει σε "κακόφημες" περιοχές της Αθηνας και έχει τη μηχανή των 15000 ευρώ πρέπει την αφήνει οπωσδήποτε στο δρόμο.
Αυτός που έχει μια πανάκριβη μηχανή και την αφήνει στο δρόμο ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ. πήγαινε γυρεύοντας.
Τώρα τo οικονομικό background του καθενός και το που μένει και το που ρίχνει τα λεφτά του δεν θα έπρεπε να σας νοιάζει.
Προβληματισμούς έχουμε πολλοί για διάφορα θέματα αλλά αυτό το καταραμένο θρεντ έχει να κάνει με τις κλοπές.
Πχ εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να στηρίξουμε την επιχειρηματολογία μας σε ένα ξεχειλωμένο παράδειγμα αλλά δεν είναι αυτό το νόημα του θρεντ. :wave2:
macdeath_s
06/05/2015, 15:50
Πολύ σωστό αυτό που λες,αλλά μόνο για αρχικό συμβόλαιο?
Γιατί όταν εγώ έκανα έναρξη ασφάλισης με εκτίμηση -τους- 12.000 ,και πέρασαν 2 χρόνια,πάλι τα ίδια ασφάλιστρα πλήρωνα για το ίδιο ποσό (που δεν θα έπαιρνα ποτέ σε περίπτωση στραβής).Δηλαδή δεν έκαναν ανατιμολόγηση του συμβολαίου με βάση την τρέχουσα αντικειμενική αξία.
Δηλαδή αυτό που έκανες εσυ με το 990,νομίζω πως μετα απο 1 ή 2 ανανεώσεις χάνει την "αξία" του έτσι κι'αλλιώς.
Επίσης ανέβασες την αξία της μήχανής με επιχείρημα τα extra που είχε επάνω?
Nai λόγω των εξτρα το έκανα
Εδώ έχουμε άναρχη ζούγκλα, ούτε καν ζούγκλα.
Η είσαι λιιιιιίγο υπερβολικός επίτηδες η πρέπει να χαλαρώσεις γιατί τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά.
Μένεις στο Ηράκλειο και κάνεις έτσι.
Εγώ που μένω στο κέντρο της Αθήνας αναλογικά θα έπρεπε να αυτοκτονήσω ή να βλάψω τον οποιονδήποτε πιστεύω ότι ου κάνει κακό
theofilos888
06/05/2015, 16:30
Να δεχτω την αποψη, που λεει μην προκαλεις. Να δεχτω πως πας παραπανω απο οσο αντεχει η τσεπη σου. Να δεχτω πως κανεις οποια χρηση γουσταρεις και μενεις στο αναθεμα. Προβλημα του καθενος, ναι; Αν δεν προσεξεις την περιουσια σου, οποια και αν ειναι αυτη, εχεις αυξημενες πιθανοτητες να την εκθεσεις σε κινδυνο. Ουδεις αντιλεγει, πως οι καιροι που ζουμε ειναι πονηροι. Ουδεις ειπε να μην κυκλοφορουμε τα μηχανακια μας. Αλλα πρεπει το επιπεδο της προσοχης μας να ανεβει. Ισως να το βλεπω λαθος. Δεν ξερω.
pipe_smoker
06/05/2015, 16:39
Δεν διάβασα κάπου ότι αυτός που μένει σε "κακόφημες" περιοχές της Αθηνας και έχει τη μηχανή των 15000 ευρώ πρέπει την αφήνει οπωσδήποτε στο δρόμο.
Αυτό δεν έγραψα ρε συ Μπάμπη στο ξεχειλωμένο παράδειγμα με τα Σεπόλια και τη πλ Βάθη?
Τώρα τo οικονομικό background του καθενός και το που μένει και το που ρίχνει τα λεφτά του δεν θα έπρεπε να σας νοιάζει.
Δε μας νοιάζει ρε μαν. Τί είμαστε? Το ΣΔΟΕ?
Ένα απλό σχόλιο είναι.
Εσύ όταν γράφεις αυτό δηλαδή:
Αυτός που έχει μια πανάκριβη μηχανή και την αφήνει στο δρόμο ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ. πήγαινε γυρεύοντας.
θεωρείς ότι ταιριάζει μία απάντηση του στυλ "Δε θα έπρεπε να σε νοιάζει/δε σου πέφτει λόγος πού αφήνω τη μηχανή μου"?
Πχ εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να στηρίξουμε την επιχειρηματολογία μας σε ένα ξεχειλωμένο παράδειγμα....
Δε στηρίζουμε την επιχειρηματολογία μας σε ένα ξεχειλωμένο παράδειγμα.
Το ξεχειλωμένο παράδειγμα αφορούσε μόνο το κομμάτι στο οποίο αναφερόταν για να δείξει ακριβώς αυτό που είπες κι εσύ παραπάνω.
Το αυτονόητο.
Αν όλα συνηγορούν εναντίον σου (λεφτά δεν έχεις, πάρκινγκ δεν έχεις, μένεις σε περιοχή γμσ τα, το μηχανάκι που θες να πάρεις είναι η νούμερο 1 επιλογή του κλέφτη, για να το πάρεις θα πρέπει να δώσεις κWLo κι όλα τα σχετικά) ε μήπως να το ξανασκεφτείς.
Αυτό λέμε και τίποτα περισσότερο, όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα που πιάσαμε στην παρούσα φάση κι αρχινίσανε τα quotes.
Cpt. Haddock
06/05/2015, 16:44
Ναι ρε Μιχαλη, συμφωνω με τον Μπαμπη, ας μη μιλαμε για ζουγκλα. Κλοπές γινονται παντου ακομα και σε οργανωμενες χωρες. Δε σταματαει το φαινομενο. Εμενα εδω στη Γαλλια μου εφαγαν το κρανος μεσα απο το γκαραζ, τι να λέμε.
Ειδικα οταν υπάρχουν χωρες σαν τη Νιγηρια, Σομαλια, ειναι υπερβολή να λέμε εμεις για ζουγκλα. Απο την αλλη, ειμαστε υπευθυνοι για την περιουσια μας ως ενα βαθμο, δε θα παρουμε το νομο στα χέρια μας* αλλα μπορουμε να παρουμε προφυλαξεις, ενα κλειστο γκαραζ, ενα συμβολαιο κλοπής.
Δεν κριτικαρουμε τι και πως κανει ο καθενας με τα χρηματά του, αλλα αν καποιος εκανε αιματηρες οικονομιες για 5-10 χρονια, εδωσε 15χιλιαρικα για ενα τουμπανο και δε σκεφτηκε οτι θα χρειαζεται και μια καλη ασφαλεια και ενα γκαράζ, με το συμπάθειο αλλα εχει μεριδιο ευθυνης.
*βαζω τον αστερισκο γιατι δεν εχω καταλαβει ακριβως τι προτεινεις. Λες να κανουμε κατι αλλα δε λες τί ακριβως. Ζητάς απο το κρατος να κανει καλυτερα τη δουλεια του. Συμφωνοι. Στο θεμα των κλοπων σαν αυτων που ειδαμε στα βιντεο, τι ακριβως μπορει να κανει ενα κρατος; Δε λέω να τους πιάσει, αυτο ειναι - ας πουμε - το εύκολο. Τι μπορει να κανει ενα κρατος ωστε να μην υπάρχουν καποιοι που αντι να δουλέψουν βγαζοντας καποια χρηματα, ζούνε τη ζωη τους οπως τα τυπάκια που είδαμε διπλα στο μπούσα; Γιατι δεν κλέβουν όλοι απο ανάγκη, κλεβουν για να πιάσουν την καλή γρηγορα και χωρις κόπο. Κατι σα νεοέλληνες να πούμε...
Pan (dvs)
06/05/2015, 17:03
Ζηταμε απο το κρατος να κανει σωστα τη δουλεια του και αφηνουμε τη μηχανη με τα κλειδια επανω.
Ζητάμε να τους πιάνουν.Οπως το κράτος ζητάει απο εμάς να είμαστε σωστοι απέναντι στο σύνολο ως πολίτες πληρώνοντας φόρους κτλ κτλ,έτσι και εμείς ζητάμε το ίδιο.
Βέβαια μια δευτερη σκέψη ειναι πως το Κράτος και η Βία είναι αδέρφια οπότε...
notakos600
06/05/2015, 21:13
Ζητάμε να τους πιάνουν.Οπως το κράτος ζητάει απο εμάς να είμαστε σωστοι απέναντι στο σύνολο ως πολίτες πληρώνοντας φόρους κτλ κτλ,έτσι και εμείς ζητάμε το ίδιο.
Βέβαια μια δευτερη σκέψη ειναι πως το Κράτος και η Βία είναι αδέρφια οπότε...
Ποιός σου είπε ότι επειδή πληρώνεις/πληρώνω φόρους έχεις/έχω την απαίτηση να μας προσέχει η αστυνομία και το κράτος;
Πότε έγινε αυτό για να γίνει και τώρα;
Γιατί αυτή ειναι η δουλειά τους εξ ορισμού.
stefanos
06/05/2015, 21:42
Γιατί αυτή ειναι η δουλειά τους εξ ορισμού.
Καλό είναι να έχεις απαίτηση.
Εγώ πάντως δεν θα ποντάριζα 18600€ ,ούτε στην ικανότητα τους να το κάνουν, ούτε στην πρόθεσή τους.
AristidisZ
08/05/2015, 07:05
εγώ πάντως απορώ πως το εκλάβατε τόσο στραβά αυτό που έγραψε ο Amyrou...
δηλαδή δικαιολογείτε αυτόν που παίρνει ένα iphone αλλά αν του πέσει κάτω για 3 χρόνια μετά που θα το ξεπληρώνει δε θα έχει να πάρει ούτε τηλεκάρτα
ή σας φαίνεται φυσιολογικό κάποιος μπατίρης να πάει να πάρει ένα κουστούμι Armani και αν του πέσει πάνω κάνα πιάτο φασολάκια να φοράει το βρακί του ανάποδα μετά γιατί δεν έχει να πάρει κάτι άλλο ;
Μη ξεχνάτε ότι μιλάμε για μηχανάκι, δε μιλάμε για φαγητό για τα παιδιά μας (που εγώ δεν έχω αλλά τέλος πάντων)
Αν αγοράσεις ένα όχημα των 20 χιλιάδων γνωρίζοντας εξαρχής ότι δε μπορείς να το συντηρήσεις ή δε μπορείς να ανταποκριθείς σε μια πτώση ή ότι η απώλειά του θα σε "στείλει στον τάφο" (οικονομικά εννοώ), τότε συγνώμη, αλλά κάτι λάθος έχεις κάνει :wave2:
δηλαδή δικαιολογείτε αυτόν που παίρνει ένα iphone αλλά αν του πέσει κάτω για 3 χρόνια μετά που θα το ξεπληρώνει δε θα έχει να πάρει ούτε τηλεκάρτα
ή σας φαίνεται φυσιολογικό κάποιος μπατίρης να πάει να πάρει ένα κουστούμι Armani και αν του πέσει πάνω κάνα πιάτο φασολάκια να φοράει το βρακί του ανάποδα μετά γιατί δεν έχει να πάρει κάτι άλλο ;
Μη ξεχνάτε ότι μιλάμε για μηχανάκι, δε μιλάμε για φαγητό για τα παιδιά μας (που εγώ δεν έχω αλλά τέλος πάντων)
Αν αγοράσεις ένα όχημα των 20 χιλιάδων γνωρίζοντας εξαρχής ότι δε μπορείς να το συντηρήσεις ή δε μπορείς να ανταποκριθείς σε μια πτώση ή ότι η απώλειά του θα σε "στείλει στον τάφο" (οικονομικά εννοώ), τότε συγνώμη, αλλά κάτι λάθος έχεις κάνει :wave2:
If you can't buy it twice,you couldn't afford it in the first place!
notakos600
08/05/2015, 07:21
Η καύλ@ δεν έχει μέτρο Αριστείδη, έχει να κάνει με υποδοχείς του εγκεφάλου.
Είναι συναίσθημα που κάπως πρέπει να εκδηλωθεί.
AristidisZ
08/05/2015, 08:02
Η καύλ@ δεν έχει μέτρο Αριστείδη, έχει να κάνει με υποδοχείς του εγκεφάλου.
Είναι συναίσθημα που κάπως πρέπει να εκδηλωθεί.
Συμφωνώ απόλυτα
όμως είναι γνωστό τοις πάσι ότι οι ταύλες πληρώνονται :beer:
notakos600
08/05/2015, 08:23
Συμφωνώ απόλυτα
όμως είναι γνωστό τοις πάσι ότι οι ταύλες πληρώνονται :beer:
Από γεννήσεως κόσμου μπορώ να πω. :beer:
Τίτλος Θέματος:Τι θα γίνει με τις κλοπές;
Απάντηση:Θα συνεχίζονται.
GiorgosLa
08/05/2015, 12:54
Θέλω, εδώ και χρόνια, να κάνω ένα ταξιδάκι ως το Σούνιο. Διαβάζοντας και διάφορα θρεντάκια εδώ για την συγκεκριμένη βόλτα το σούρουπο στην παραλιακή κλπ το συναίσθημα μεγαλώνει. Το αναβάλω όμως επίσης εδώ και χρόνια, λόγο της διανυκτέρευσης που θα χρειαστώ. Που στο καλό να αφήσω το μηχανάκι το βράδυ? Υπάρχει κάποιο ξενοδοχείο (των 60 με εκατό ευρώ) που να το εξασφαλίζει κάπως αυτό? Υπάρχει άλλος τρόπος? Η καλύτερα να πάω «ξανά» Πελοπόννησο? Η πρέπει να το κάνω με αυτοκίνητο?
Τίτλος Θέματος:Τι θα γίνει με τις κλοπές;
Απάντηση:Θα συνεχίζονται.
παράλληλο θέμα: Τι θα μπορούσε να γίνει με τις κλοπές?
Απάντηση: επιχείρηση της αστυνομίας.
σχετική συζήτηση: γιατί δεν γίνεται τίποτα, οι λόγοι, και οι λόγοι πίσω από τους λόγους...
GiorgosLa
08/05/2015, 13:01
Εντάξει. 3000 το αγόρασα. Αλλά και με 10 και με 20 να μπορούσα να πάρω κάποιο, νομίζω το ίδιο θα ζοριζόμουν σε περίπτωση κλοπής.
congate7
08/05/2015, 13:24
Ρε παιδιά εγώ την κρύβω στην αυλή με 2,5 σκυλιά να τη φυλάνε και κάθε βδομάδα βλέπω στον ύπνο μου ότι σηκώνομαι και τους βλέπω να φεύγουν με τη μηχανή μου.
Δεν πιστεύω ότι μπορεί να γίνει κάτι, γιατί πολύ απλά κάποιοι δεν θέλουν να κάνουν κάτι.
stefanos
08/05/2015, 13:31
Εντάξει. 3000 το αγόρασα. Αλλά και με 10 και με 20 να μπορούσα να πάρω κάποιο, νομίζω το ίδιο θα ζοριζόμουν σε περίπτωση κλοπής.
Σου χουν κλέψει ποτέ κανένα?
Ρε παιδιά εγώ την κρύβω στην αυλή με 2,5 σκυλιά να τη φυλάνε και κάθε βδομάδα βλέπω στον ύπνο μου ότι σηκώνομαι και τους βλέπω να φεύγουν με τη μηχανή μου.
Δεν πιστεύω ότι μπορεί να γίνει κάτι, γιατί πολύ απλά κάποιοι δεν θέλουν να κάνουν κάτι.
Στο λυκόσκυλο του φίλου μου (σε μονοκατοικία) έριξαν υπνωτικό - μάλλον σε σπρέυ όταν αυτό πήγε κοντά στον φράχτη να τους τσεκάρει. (είπαν κ για πανί εμποτισμένο η αστυνομία αλλά αυτό αποκλείεται διότι το σκυλί είναι εκπαιδευμένο κ δεν ακουμπούσε τίποτα από ξένους).
GiorgosLa
08/05/2015, 13:57
Σου χουν κλέψει ποτέ κανένα?
Όχι ευτυχώς.
Παίδες δεν γίνεται τίποτα.Ψάχνω να βρω τι λάθος μπορεί να έχω κάνει για το σημερινό μου αλλά δε βρίσκω κάτι πραγματικά.Δεν υπάρχει τίποτα.Προφυλάξτε τα μηχανάκια σας μέχρι τελικής πτώσης.Θεωρουσα τον εαυτό μου νορμάλ μέχρι πρότινος αλλά όλα άλλαξαν άρδην.Πλέον δεν υπάρχει επιστροφή και μακάρι να ηταν αλλιώς οι νόμοι.Δεν με ενδιαφέρει κανενός είδους αντιπαράθεση και καμία γνωμη σας αν συμφωνείτε ή όχι.Η λύση είναι μόνο η υπογραφή του Sniper.
Προφυλάξτε τα μηχανάκια σας μέχρι τελικής πτώσης.
Όταν μου έφαγαν το 2ο glx και πήγα κόντρα στο κακό κάρμα αγοράζοντας άλλο, η πρώτη κίνηση που έκανα ήταν να το βάλω στο ασανσέρ κ να το ανεβάσω στον 4ο..
Δεν χωρούσε όμως κ έτσι το πήγα σε υπόγειο γκαράζ στο πάτρικ. Όπως είχα γράψει κ αλλού, χωρίς να το καταλάβεις γίνεσαι σκλάβος του. Δεν το βγάζω έξω σχεδόν ποτέ κ όταν το βγάζω δεν το χάνω από τα μάτια μου.
Πραγματικά δεν το χαίρομαι ούτε το ευχαριστιέμαι.
Είναι απελπισία η φάση.
Pan (dvs)
08/05/2015, 14:42
Ασφαλιστε τα παιδια,ειναι μονοδρομος.
stefanos
08/05/2015, 14:46
Η λύση είναι μόνο η υπογραφή του Sniper.
Στην περίπτωση που θα έχεις την ευκαιρία μπορεί.
Αλλά συνήθως δεν την έχεις.
Nostradamus
08/05/2015, 14:47
Ασφαλιστε τα παιδια,ειναι μονοδρομος.
Συμφωνω με τον Devils οτι δεν ειναι μονοδρομος η ασφαλεια κλοπης...
Το σημερινο γεγονος με την Rενα του Τολη περισσοτερο για προσωπικο κανει παρα "τυχαια" κλοπη...
Συμφωνω με τον Devils οτι δεν ειναι μονοδρομος η ασφαλεια κλοπης...
Το σημερινο γεγονος με την Rενα του Τολη περισσοτερο για προσωπικο κανει παρα "τυχαια" κλοπη...
Δεν έχω εχθρους.Δεν έχω αδικήσει κάποιον.Δεν μπορώ να δεχτώ το επι προσωπικού.Αν είχα εχθρούς θα είχα καθαρίσει με αυτους.
Nostradamus
08/05/2015, 15:49
Τολη,
Τοσο καιρο εδω μεσα, πρωτη φορα διαβασα για κλοπη απο υπογειο κλειστο παρκινγκ + ολα τα λοιπα που ειχες επανω...
Το να μην εχεις εσυ καποιον δεν σημαινει απαραιτητα οτι και καποιος δεν σε εχει βαλει στο ματι επι προσωπικου...
Ισως βεβαια να μην θελω και εγω απλα να δεχτω οτι ενα μηχανακι τοσο καλα προστατευμενο τελικα απλα ειναι και αυτο στο ελεος του καθε κοπριτη..
δυστυχως σταμπαρονται μηχανακια απο παραγγελιες
το βρισκουν το παρακολουθουν καιρο σχεδιαζουν τα παντα και εχουν τον πελατη ετοιμο
εσυ να σαι καλα ρε φιλε και να παρεις καλυτερο ειτε βρεθει ειτε οχι:rockon:
kostas777
08/05/2015, 16:34
Τοσο καιρο εδω μεσα, πρωτη φορα διαβασα για κλοπη απο υπογειο κλειστο παρκινγκ + ολα τα λοιπα που ειχες επανω...
Επειδή δεν γράφουν όλοι σε φόρουμ.
Βαρέθηκα. Πρέπει να αρχίσουμε τις γκατζετιές του στιλ, 'με κουνάνε και πέφτει η τάπα (κουβαλάτε με τώρα πάνω στα λάδια)', κρυφές αμπούλες δακρυγόνου - πυροτεχνήματα.. κάτι, καλώδιο που αν τραβηχτεί κάνει σπινθήρα που μπλα-μπλα και γεια σας (τραβηγμένο αυτό, αλλά πέφτει στην κατηγορία 'καλύτερα παρανάλωμα παρά στα χέρια σου'), ένα app να σε παίρνει τηλέφωνο "ξύπνα, με κλέβουνε, κατέβα!", κανένα σουγιά να του καρφώνεται από τη σέλα μόλις κάτσει κανείς πάνω.. ΚΑΤΙ. Σκεφτείτε ρε σεις. Αυτοί το 'χουνε προχωρήσει κι εμείς μείναμε στους συναγερμούς και τις κλειδαριές. Είναι μπίζνα.. με επαγγελματίες. Πρέπει να πάμε κι εμείς παραπέρα.
Κι αφού μόλις βγει κάτι, βρίσκεται και ο τρόπος παραβίασης.. άντε να κάνουμε ο καθένας τα δικά του και καλή τύχη.
ΥΓ. Ένα ρημαδοδόλωμα δεν μπορούν να βάλουν και να κάτσει; :ZZZ:
Βαρέθηκα. Πρέπει να αρχίσουμε τις γκατζετιές του στιλ, 'με κουνάνε και πέφτει η τάπα (κουβαλάτε με τώρα πάνω στα λάδια)', κρυφές αμπούλες δακρυγόνου - πυροτεχνήματα.. κάτι, καλώδιο που αν τραβηχτεί κάνει σπινθήρα που μπλα-μπλα και γεια σας (τραβηγμένο αυτό, αλλά πέφτει στην κατηγορία 'καλύτερα παρανάλωμα παρά στα χέρια σου'), ένα app να σε παίρνει τηλέφωνο "ξύπνα, με κλέβουνε, κατέβα!", κανένα σουγιά να του καρφώνεται από τη σέλα μόλις κάτσει κανείς πάνω.. ΚΑΤΙ. Σκεφτείτε ρε σεις. Αυτοί το 'χουνε προχωρήσει κι εμείς μείναμε στους συναγερμούς και τις κλειδαριές. Είναι μπίζνα.. με επαγγελματίες. Πρέπει να πάμε κι εμείς παραπέρα.
Κι αφού μόλις βγει κάτι, βρίσκεται και ο τρόπος παραβίασης.. άντε να κάνουμε ο καθένας τα δικά του και καλή τύχη.
ΥΓ. Ένα ρημαδοδόλωμα δεν μπορούν να βάλουν και να κάτσει; :ZZZ:
Το ρώτησα σήμερα το θέμα δόλωμα.ειπαν δεν έχουν προσώπικό.Προσφέρθηκα εθελοντής ,είπαν όχι.εκανα αίτηση οπλοφορίας,δε πάει άλλο.
amyroukai
08/05/2015, 17:39
Το ρώτησα σήμερα το θέμα δόλωμα.ειπαν δεν έχουν προσώπικό.
E σπαμάρουν όλοι σε κάποιο φόρουμ, που να βάλουν υπηρεσίες τέτοιες; Άσε που με το χάζι στην οθόνη θα φύγει το δόλωμα και θα μείνει το ποστ...
:bawl:
E σπαμάρουν όλοι σε κάποιο φόρουμ, που να βάλουν υπηρεσίες τέτοιες; Άσε που με το χάζι στην οθόνη θα φύγει το δόλωμα και θα μείνει το ποστ...
Δήλωσα εθελοντής αν χρειαστεί,αρκεί να οπλοφορώ και να πάρουν την ευθύνη.Πιο παλιά έιχα δηλωσει ενδιαφέρον για φαροφύλακας αλλα δεν είχα τύχη.Με πρόλαβε η αυτοματοποίηση.
Τολη παρ'ολα τα προληπτικά μέτρα που πήρες η κατάληξη ηταν αναπόφευκτη.
Αλήθεια τώρα τι μένει άλλο να κάνεις για να προστατευθεις;
amyroukai
08/05/2015, 18:49
μεζονέτα με εσωτερικό ασανσέρ να το βάζει στο σαλόνι.
μετά μπορεί να κλέψουν το σπίτι όμως... :lol:
Προσωπικά,πλέον,μόνο όπλα.Τιποτα άλλο.Δε πιστευω κανέναν και τίποτα.Μόνο όπλα.
pipe_smoker
08/05/2015, 19:21
Ο Τόλης είχε λάβει όλα τα λογικά μέτρα και με το παραπάνω που καλό είναι να λαμβάνει κάποιος για να μην του κλέψουν τη μηχανή.
Κλειστό γκαράζ, λουκέτο, συναγερμό high tech χλιμιτζίρι που λέει κι ο ίδιος, και ασφάλεια κλοπής για να πονέσει πολύ λιγότερο η στραβή.
Παρ'όλα αυτά συνέβη.
Αυτό δε σημαίνει ότι τα κλειστά γκαράζ, οι συναγερμοί, και οι ασφάλειες δεν έχουν νόημα, ούτε ότι πρέπει να βάλουμε τα μηχανάκια μέσα σε χρηματοκιβώτιο κι απλά να ξέρουμε ότι έχουμε μηχανή που κανεις δε θα την κλέψει αλλά ούτε εμείς θα καβαλάμε, λες και είμαστε συλλέκτες.
Έχει χαθεί κόσμος που φορούσε και κράνος, και φόρμα, και μπότες, και τον κοιτάξανε και οι σούπερ γιατροί αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα.
Ούτε πρέπει να πετάξουμε τον εξοπλισμό μας και τις ασφάλειες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, ούτε να κυκλοφορούμε με πανοπλία από κέβλαρ και κέλυφος κράνους και να πηγαίνουμε μόνο ευθεία και με 10χλμ/ώρα.
Ο Τόλης (από τη στιγμή που είναι βέβαιος ότι δεν πήγε καρφωτό) ήταν πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ άτυχος.
Συνήθως βλέπουν μια αλυσίδα και μια κουκούλα και πάνε στο επόμενο.
Εν προκειμένω από όλα τα γκαράζ μπήκαν στο συγκεκριμένο γκαράζ και ήταν μέσα η μηχανή του Τόλη.
Από τη δικιά μας πλευρά, καλό είναι να λαμβάνουμε όλα τα λογικά μέτρα, ή όσα περισσότερα εξ'αυτών μπορούμε.
Το να μπαγλαρώσουνε τη συμμορία που κλέβει τα μηχανάκια πρέπει να το κάνουν άλλοι.
pipe_smoker
08/05/2015, 19:24
Προσωπικά,πλέον,μόνο όπλα.Τιποτα άλλο.Δε πιστευω κανέναν και τίποτα.Μόνο όπλα.
Εγώ θα σταθώ στο παρακάτω
Δεν με ενδιαφέρει κανενός είδους αντιπαράθεση και καμία γνωμη σας αν συμφωνείτε ή όχι.
και δε θα πω τη γνώμη μου σεβόμενος ότι είναι νωρίς ακόμα και έστω κι αν σε έχω δει 1-2 φορές όλες κι όλες έχω καταλάβει ότι κουβαλάς μυαλό στο κεφάλι σου.
Εγώ θα σταθώ στο παρακάτω
και δε θα πω τη γνώμη μου σεβόμενος ότι είναι νωρίς ακόμα και έστω κι αν σε έχω δει 1-2 φορές όλες κι όλες έχω καταλάβει ότι κουβαλάς μυαλό στο κεφάλι σου.
Exω μπεί ή αρχίζω και μπαίνω σε μια διαδικασία του τι μπορεί να έκανα λάθος.Δε βρίσκω κάτι πραγματικά.Κουβαλάω μυαλό οπλισμένο πάντα αλλα εδω δεν μπορώ να βρω τι σκατά πήγε λάθος.
Με το που θα γεννιόμαστε σε λίγο καιρό μόνο μέτρα θα πρέπει να λαμβάνουμε μέχρι να μας πάρουν μέτρα για το έπιπλο.
Pan (dvs)
08/05/2015, 19:35
Εχουνε γινει τοσες πορειες μοτοσυκλετιστω,αλλα καμμια(?) με θεματα που μας καινε πραγματικα.
Δεν θα ητανε ασχημη ιδεα να μαζευαν καποιοι υπογραφες με σκοπο να τις παραδωσουνε στο υπουργειο δημοσιας ταξης.Αλλιως σε παιρνουνε στα σοβαρα αν σε δουνε οργανωμενο.Και μην βιαστειτε να πειτε δεν θα κανουν κατι .......
Λεω εγω..... με το ρομαντικο μυαλο μου.
Eversman
08/05/2015, 19:42
Το ρώτησα σήμερα το θέμα δόλωμα.ειπαν δεν έχουν προσώπικό.Προσφέρθηκα εθελοντής ,είπαν όχι.εκανα αίτηση οπλοφορίας,δε πάει άλλο.
Μην σε παραμυθιασουν ... υπαρχουν δύο κατηγόριες πιστολιων. Τα Glock και τα υπολοιπα. Glock να πάρεις :D
Πέραν του αστείου, ασε τον εθελοντισμό. Σιγά μην βάλεις σε κίνδυνο τον Τόλη για τη Ρένα. Ρενες πολλές, Τόλης ένας.
Αποδεικνύεται οτι λιγα πράγματα μπορείς να κάνεις, απο τη στιγμη που η πολιτεία έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά. Ιδίως στην περιπτωση σου, με όλα τα δυνατά μέτρα ασφάλειας.
Αν εμενες σε μονοκατοικία, θα σου έλεγα να κάνεις μικρή ράμπα και μέσα στο χωλ το μοτορι. Εκεί οντως θα σου χρειαζόταν μια απλη αδεια για κυνηγετικό και καθαρισες (?) Οπλοφορία και κούμπωμα επανω σου δεν θα το συνιστούσα. Είπαμε ...Ρενες πολλές, Τόλης ένας.
amyroukai
08/05/2015, 20:04
Εχουνε γινει τοσες πορειες μοτοσυκλετιστω,αλλα καμμια(?) με θεματα που μας καινε πραγματικα.
Μα πως; Αφού ζήτησαν μείωση ΦΠΑ στα κράνη και αυξημένη αστυνόμευση στο δρόμο τα παιδιά, για πρόληψη τροχαίων. Άκου εκεί... Γίνατε όλοι ειδικοί στις μηχανές; Κοιταναδειςπράγματα.
Καμμία πορεία φίλτατε. Καμμία. Η ΜΟΤΟΕ, η ΕΟΜ, η ΕΛΠΑ θέλεις, κάποιος που να έχει υπεύθυνη θέση και κοινό μοτοσικλετιστικό και να είναι ήδη θεσμικό όργανο του χώρου, οφείλει να το κάνει αυτό. Χωρίς καμμία πορεία. Τόσα χρόνια το ίδιο παραμύθι, δεν το βαρέθηκε κανείς; Πάμε στο σύνταγμα να... (πως βγαίνει το εικονάκι με το χεράκι πάνω/κάτω; )
lykourgi
08/05/2015, 20:19
η ΕΟΜ
:giggle:
η ΕΛΠΑ
amyroukai
08/05/2015, 20:37
:giggle:
Ναι ζουζούνι πλάκα κάνω μεν, το πνεύμα στο οποίο κινούμαι είναι αντιληπτό δε. Διότι και η ΜΟΤΟΕ που θεωρητικά δεν είναι ανέκδοτο, πρακτικά είναι που ακριβώς;
stefanos
08/05/2015, 20:55
Τραγικό, τι να πει κανείς για το θράσος των αληταράδων.
Ελπίζω να πάνε όλα καλά.
Απ ότι φαίνεται οι τύποι έχουν σταμπαρισμένα μηχανάκια και δεν τους σταματάει κυριολεκτικά τίποτα.
pipe_smoker
08/05/2015, 20:56
Exω μπεί ή αρχίζω και μπαίνω σε μια διαδικασία του τι μπορεί να έκανα λάθος.Δε βρίσκω κάτι πραγματικά.Κουβαλάω μυαλό οπλισμένο πάντα αλλα εδω δεν μπορώ να βρω τι σκατά πήγε λάθος.
Αυτό ακριβώς σου γράφω και στο ποστ πιο πάνω.
Δεν έκανες τίποτα λάθος.-
Μου γράφεις "τί σκατά πήγε λάθος".
Απλά έτυχε να είσαι εσύ η επιβεβαίωση του κανόνα που λέει ότι και στον τοίχο να τη χτίσεις, αν λάχει να στην κλέψουν θα στην κλέψουν.
Είχες πάρει όλα τα λογικά μέτρα για να προστατεύσεις τη μηχανή σου. Ούτε να ανοίξουμε κουβέντες για κροκόδειλους (αλήθεια το "πεινασμένους" γιατί το βάζουν πάντα?) έχει νόημα ούτε για να την ανέβαζες στο διαμέρισμά σου.
Το ότι δεν έκανες τίποτα λάθος είναι κι αυτό που σε τρώει χειρότερα γιατί σε κάνει να αισθανθείς ότι κάνεις τα πάντα και δεν μπορείς να προστατευθείς από τίποτα κι από κανέναν.
Αν είχες ξεχάσει το βράδυ το λουκέτο πχ θα είχες μία "δικαιολογία" για την οποία θα σε έβριζες και θα ξέσπαγες.
Πονάει περισσότερο το γεγονός ότι τα έκανες όλα σωστά και παρ'όλα αυτά έγινε η μαλακία.
Αυτό το "τα κάνω όλα σωστά και την πατάω" πονάει πολύ.
Όταν "κρυώσει" λίγο μέσα σου το πράγμα θα μπορέσεις να το δεις αλλιώς.
Δυστυχώς δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα πάντα, όσες προφυλάξεις και να πάρουμε.
Απλά μειώνουμε τις πιθανότητες.
Το μηδέν δε θα το φτάσουν ποτέ.
lykourgi
08/05/2015, 21:38
το πνεύμα στο οποίο κινούμαι είναι αντιληπτό δε.
Εννοείται.
Διότι και η ΜΟΤΟΕ που θεωρητικά δεν είναι ανέκδοτο, πρακτικά είναι που ακριβώς;
Ελα ντε;
Η ΜΟΤΟΕ πρέπει να πιέσει το κράτος ώστε να αντιμετωπιστεί το θέμα, σαν επίσημο όργανο που είναι. Μπορεί άραγε;
Αλλά τα είπες ήδη. Το μόνο πρόβλημα είναι ο ΦΠΑ στα κράνη.
spyrakos35
08/05/2015, 21:50
Σορρυ γκαις αλλα αν η ΜΟΤΟΕ πει πως παει να κανει κατι, εδω μεσα (τουλαχιστον) το κραξιμο θα παει κλαουντ.....
lykourgi
08/05/2015, 21:53
Σορρυ γκαις αλλα αν η ΜΟΤΟΕ πει πως παει να κανει κατι, εδω μεσα (τουλαχιστον) το κραξιμο θα παει κλαουντ.....
Αν ΚΑΝΕΙ όμως κάτι, τότε θα κερδίσει περισσότερους υποστηρικτές, μέλη κλπ.
spyrakos35
08/05/2015, 22:00
Μπα, παλι θα εχουμε να λεμε
amyroukai
08/05/2015, 22:05
Τώρα γίνεσαι λιγο μλκς.
όποιος Και αν κανει κατι παραπάνω από το κλασικό φπα σουξου μουξου θα εχει στηριξη.
πχ, αυτο Που πέρασε Τώρα με το αυτόφωρο στους γονείς Που εκθετουν παιδιά σε κίνδυνο με οχήματα ποσο τελειο ειναι ΑΝ εφαρμοστει.... δεν το ζητησε ποτε καμμια μοτο οργανωση.
lykourgi
08/05/2015, 22:10
Ε καλά, η γκρίνια θα υπάρχει πάντα και για τα πάντα.
Αλλά ας κάνουν μια προσπάθεια στη σωστή κατεύθυνση. Υπάρχουν και καλοπροαίρετοι που θα υποστηρίξουν.
macdeath_s
08/05/2015, 23:14
Cloud ? Στην Amazon εννοείς ή έχει δικό της data center ?
pipe_smoker
09/05/2015, 00:41
Ακόμα κι αν έχεις δίκιο σε αυτό που λες, δεν έχει καμιά σημασία.
Αν είσαι η ΜΟΤΟΕ ή η όποια ΜΟΤΟΕ κάνεις αυτό που θεωρείς ότι πρέπει να κάνεις και είναι σωστό είτε κάποιοι σε κράζουν είτε σε υποστηρίζουν.
Καμία ΜΟΤΟΕ δεν υπάρχει για να την αγαπάμε μόνο και μόνο γιατί υπάρχει.
spyrakos35
09/05/2015, 03:38
Τώρα γίνεσαι λιγο μλκς.
όποιος Και αν κανει κατι παραπάνω από το κλασικό φπα σουξου μουξου θα εχει στηριξη.
πχ, αυτο Που πέρασε Τώρα με το αυτόφωρο στους γονείς Που εκθετουν παιδιά σε κίνδυνο με οχήματα ποσο τελειο ειναι ΑΝ εφαρμοστει.... δεν το ζητησε ποτε καμμια μοτο οργανωση.
όχι γιάννη δε γίνομαι και το ξέρεις
όλοι μας θαυμάζουμε όταν στο παρίσι ή το λονδίνο ή δενγκσέρωπούαλλού μαζεύονται χιλιάδες για να διαμαρτυρηθούν (και λέμε και μπράβο) αλλά αν κάτι παρόμοιο (ή και το ίδιο) πάει να γίνει και εδώ, θα βρούμε να κράξουμε....
όχι πάντα αδίκως, γεγονός
αλλά εννιά στις δέκα χωρίς ουσιαστικό λόγο.... ακόμα και το παράδειγμα του φπα που λες, ναι, έχω βαρεθεί να το ακούω από τότε που είχα μπούκλες (λες και δεν υπάρχει τπτ άλλο) αλλά στην τελική, ΑΝ ποτε περάσει, όλοι θα είμαστε ωφελημένοι.... και τότε θα πρεπει να κάνουμε κωλοτούμπες και να λέμε "ο αγώνας σύντροφοι δικαιώθηκε" :lol:
για πες για το αυτόφωρο στους γονείς Που εκθετουν παιδιά σε κίνδυνο με οχήματα γιατί δεν το ξέρω
υγ
πολλές φορές γράφω πράγματα που ενοχλούν αλλά δυστυχώς α. έτσι είμαι (δεν κρύβομαι πίσω από το δάκτυλό μου) και β. πέφτω μέσα
δες πχ τί έγραψα στην πρώτη σειρά του ποστ #45 και μετά πήγαινε στην κλοπή της ρένας να δεις που δεν είχα πέσει και τόσο έξω όταν το έγραφα....
lykourgi
09/05/2015, 06:33
Cloud ? Στην Amazon εννοείς ή έχει δικό της data center ?
Συγνώμη, δεν σε κατάλαβα. :confused:
εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο...
τη μηχανή σου όταν την αφήνεις στο μάστορα γνωρίζεις τι κάνει με τα κλειδιά?
όταν την αφήνεις στο πλυντήριο, στον εξατμισά στον παρκαδόρο στη γιαγιά σου δενξέρωγω που αλλού, φαντάζεσαι ποιός την σταμπάρει, ποιός την ψαχουλεύει ή ποιος παίρνει τα κλειδιά?
Το πάρκινγκ το οποίο πληρώνεις, πόσοι έχουν πρόσβαση σε αυτό? υπάρχουν κάμερες, αλλάζουν τα λουκέτα και οι κωδικοί?
Το πάρκινγκ το οποίο πληρώνεις, αν κλείσει η πόρτα του, και μπει ένας "ποντικός" μέσα, φαίνεται κάπου? τι κάνει στη μηχανή, ή δουλεύει ανενόχλητος?
Στην πυλωτή σου που μπαίνουν οι ντελιβεράδες οι πλασιέ και λοιποί φαίνεται τι μέτρα έχεις πάρει για προφυλάξεις? βλέπουν μία εύκολη ψαριά? ή δεν βλέπουν τίποτα?
Ο χαμογελαστός γείτονας που κάθεται από πάνω σου όταν την κλειδώνεις, ή όταν την πλένεις, ή χαζεύει, ή ο άλλος ο γείτονας που υπάρχει αλλά δεν φαίνεται ποτέ, ξερείς τι κάνει τα βράδια...?
Ο συναγερμός σου είναι συναγερμός με @@ ή είναι @@ συναγερμός? έχει περιμετρικό, να μην την πλησιάζουν τα ποντίκια?
μερικές ρητορικές ερωτήσεις οι παραπάνω, σίγουρα υπάρχουν πάρα πολλές ακόμα...
sotostzav
09/05/2015, 08:13
Η λυση βρεθηκε και εκτος της ασφαλειας,παρεχει και αλλες ευκολιες οπως θα δειτε παρακατω.. https://www.facebook.com/Stunt.333/videos/130685630474374/
το υπογειο παρκινγκ πολυκατοικιας μπορει να γινει ο καλυτερος χωρος για να δουλεψουν οι κλεφτες ανενοχλητοι
οπως και η πυλωτη ειδικα στα τυφλα σημεια
καποτε πιτσιρικος ειχα αγορασει ενα παπακι απο μια κοπελα που εμενε απο κατω μου και το ειχε παρατημενο στο δρομο 2 χρονια
το φαγανε απο το ιδιο σημειο λιγες μερες ΜΕΤΑ τη μεταβιβαση
AristidisZ
09/05/2015, 09:16
εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο...
τη μηχανή σου όταν την αφήνεις στο μάστορα γνωρίζεις τι κάνει με τα κλειδιά?
όταν την αφήνεις στο πλυντήριο, στον εξατμισά στον παρκαδόρο στη γιαγιά σου δενξέρωγω που αλλού, φαντάζεσαι ποιός την σταμπάρει, ποιός την ψαχουλεύει ή ποιος παίρνει τα κλειδιά?
Το πάρκινγκ το οποίο πληρώνεις, πόσοι έχουν πρόσβαση σε αυτό? υπάρχουν κάμερες, αλλάζουν τα λουκέτα και οι κωδικοί?
Το πάρκινγκ το οποίο πληρώνεις, αν κλείσει η πόρτα του, και μπει ένας "ποντικός" μέσα, φαίνεται κάπου? τι κάνει στη μηχανή, ή δουλεύει ανενόχλητος?
Στην πυλωτή σου που μπαίνουν οι ντελιβεράδες οι πλασιέ και λοιποί φαίνεται τι μέτρα έχεις πάρει για προφυλάξεις? βλέπουν μία εύκολη ψαριά? ή δεν βλέπουν τίποτα?
Ο χαμογελαστός γείτονας που κάθεται από πάνω σου όταν την κλειδώνεις, ή όταν την πλένεις, ή χαζεύει, ή ο άλλος ο γείτονας που υπάρχει αλλά δεν φαίνεται ποτέ, ξερείς τι κάνει τα βράδια...?
Ο συναγερμός σου είναι συναγερμός με @@ ή είναι @@ συναγερμός? έχει περιμετρικό, να μην την πλησιάζουν τα ποντίκια?
μερικές ρητορικές ερωτήσεις οι παραπάνω, σίγουρα υπάρχουν πάρα πολλές ακόμα...
συνεχίζω με τις ρητορικές
σε κερατώνει η γυναίκα σου ;
ο γείτονας σου μπορεί να σε σφάξει για να σε κάνει μεζεδάκι για το κυριακάτικο τραπέζι ;
η γιαγιά σου στα νιάτα της ήταν καταδότης των SS ;
ήταν στημένος ο τελικός στο Τελ Αβίβ με την Μπανταλόνα ;
η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα ;
τίνος είναι ρε γυναίκα τα παιδιά ;
χαλαρώστε λέμε, είναι αδύνατον να μπορέσεις να ελέγξεις όλα όσα αναφέρεις, άρα δεν έχει νόημα να γινόμαστε ψυχαναγκαστικοί
amyroukai
09/05/2015, 09:17
για πες για το αυτόφωρο στους γονείς Που εκθετουν παιδιά σε κίνδυνο με οχήματα γιατί δεν το ξέρω
Το είδα αναρτημένο στο "βιβλίο" από πολλούς τις προηγούμενες μέρες, με ένα πρόχειρο γκουγκλάρισμα http://babyradio.gr/sto-aftoforo-i-gonis-pou-ekthetoun-se-kindino-ta-pedia-tous/
Είχε παίξει και στο φόρουμ πέρυσι τέτοια εποχή αλλά υπήρχε κάποιο κενό νομικό αν κατάλαβα, υποτίθεται πλέον υπάρχει εγκύκλιος από εισαγγελική αρχή.
Όχι ότι πιστεύω πως θα υπάρξει αστυνομικός (ή και λιμενικός στις διακοπές που φορτώνονται/ξεφορτώνονται από το καράβι) που θα μαζέψει τον ακράνωτο μαλάκα με τα δύο τρία παιδιά στο παπιοσκούτερ (κλαψ λυγμ κυρ όργανε τι να κάνω είμαι πτωχός και πένης) ή τον άντρακλα με το μωρό στο τεπόζιτο (να μαθαίνει το παιδί) αλλά λέμε τώρα.
Για την ΜΟΤΟΕ και κάθε άλλη "αρχή" η χρόνια ομφαλοσκόπηση και η απίθανη φαγωμάρα για το ζήτημα των αγώνων και μόνο (που μάλλον σημαίνει για την κρατική χρηματοδότηση του σωματείου που διοργανώνει τους αγώνες) τους έχει ξεφτιλίσει απίθανα και τους έχει ρίξει στα μάτια όλων. Αν, λέμε τώρα μεγάλη κουβέντα, αλλάξει κάτι κάποτε...
Για το τουλούμιασμα του τοστ #45 δεν έχεις άδικο διότι ο θυμός και το ξέσπασμα είναι η πρώτη ανθρώπινη αντίδραση. Το αν όλοι οι ρόκι μπαλμπόα/γιόζεφ μένγκελε/χάνιμπαλ λέκτερ του φόρουμ θα έχουν τα απαιτούμενα να κάνουν όσα έγραψαν την ώρα που θα προκύψει το ζήτημα, άλλο θέμα.
spyrakos35
09/05/2015, 09:31
Όχι ότι πιστεύω πως θα υπάρξει αστυνομικός (ή και λιμενικός στις διακοπές που φορτώνονται/ξεφορτώνονται από το καράβι) που θα μαζέψει τον ακράνωτο μαλάκα με τα δύο τρία παιδιά στο παπιοσκούτερ (κλαψ λυγμ κυρ όργανε τι να κάνω είμαι πτωχός και πένης) ή τον άντρακλα με το μωρό στο τεπόζιτο (να μαθαίνει το παιδί) αλλά λέμε τώρα.
+1300
όμως θα μπορώ να δώσω στεγνά και να απαιτώ από τον αστυνομικό να κάνει τη δουλειά του.... και θα το κάνω μετά χαράς
θα το ψάξω
κοίτα τώρα πόσοι θα με πουν ρούφ.... :lol:
Για το τουλούμιασμα του τοστ #45 δεν έχεις άδικο διότι ο θυμός και το ξέσπασμα είναι η πρώτη ανθρώπινη αντίδραση. Το αν όλοι οι ρόκι μπαλμπόα/γιόζεφ μένγκελε/χάνιμπαλ λέκτερ του φόρουμ θα έχουν τα απαιτούμενα να κάνουν όσα έγραψαν την ώρα που θα προκύψει το ζήτημα, άλλο θέμα.
γι αυτό και παρακάτω στο ίδιο ποστ έγραψα οτι είναι θέμα στιγμής και βαθμού ψυχραιμίας...
;)