View Full Version : Τι θα γίνει με τις κλοπές;
Σελίδες :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
Μανολης67
16/05/2015, 21:26
Πάνω στις διακοπές... κρίμα....
Δολοφόνησε για μια BMW, να βγει από την στενή ανάσκελα
Black Mamba
17/05/2015, 07:58
Συνελήφθη στην Ελβετία Αλβανός που καταζητούταν για ανθρωποκτονία
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=33966&subid=2&pubid=113526543
To μ#υν#πανο καλα να παθει.
Στη γειτονια μου ειχε γινει το περιστατικο.
Τα ειχε γαζωσει στη ψυχρα ο αλητης.
Τωρα και με το multistrada που έφαγαν εχθές στη Νέα Σμύρνη,ειμαι σίγουρος πως η περιοχή είναι χαρτογραφημένη.Αρχίζω να αναρωτιέμαι όμως εφόσον η ποτενομία είναι ενήμερη γιατί εξακολουθεί να μην βρίσκει κάτι;
macdeath_s
20/05/2015, 14:45
Τωρα και με το multistrada που έφαγαν εχθές στη Νέα Σμύρνη,ειμαι σίγουρος πως η περιοχή είναι χαρτογραφημένη.Αρχίζω να αναρωτιέμαι όμως εφόσον η ποτενομία είναι ενήμερη γιατί εξακολουθεί να μην βρίσκει κάτι;
Χρόνια παίζει θέμα σε φάληρο, Ν.Σμύρνη, Καλλιθέα, Πειραιά... Μια φορά είχε γράψει ένας εδώ μέσα κάποια συνωμοσιολογικά μεν καθόλου απίθανα δε.
macdeath_s
20/05/2015, 14:45
Λυπάμαι που το αναφέρω αλλά σήμερα άκουσα κρούσμα απο φίλο για φίλο του ο οποίος ξυλοκοπήθηκε σε φανάρι και του κλέψαν τη μοτό.....τα πράγματα έχουν αγριέψει πολύ παραπάνω απ' ότι φανταζόμαστε τελικά.
Και παλιά είχε ακουστέι από πολύ κόσμο για περιστατικά στην καλλιθέα που κολλάγανε γκάνι στο κράνος σε φανάρια. Τώρα πόσο ισχύει πόσο είναι αρβύλα, άγνωστο.
To κακό είναι οτι και έστω να δεχτώ οτι υπάρχει σχέδιο (της ποτενομίας που λέει κ ο Τόλης) που δε τους "πιάνουν" ακόμα για να βρούν το κεφάλι και όχι την ουρά του ψαριού έτσι οπως το πάνε σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει μηχανάκι να κλέψουν.
macdeath_s
20/05/2015, 15:23
Οπως;
Όπως ?
Τα περί συνομωσιας που έγραψες πιο πάνω.
macdeath_s
20/05/2015, 16:17
a έλεγε ένας ότι παίζει χρόνια κύκλωμα Καλλιθέα και ότι έχουν και "δόντια" σε αστυνομία οι συγκεκριμένοι οπότε για αυτό δεν τους πιάνουν. Του χαν πει σε τμήμα ότι "δεν μπορούμε να κάνουμε τπτ" κάτι τέτοιο. Αν δεν βαριέσαι να ψάξεις ήταν στη συζήτηση για το hayabusha νομίζω.
congate7
20/05/2015, 16:22
Έχω ακούσει και εγώ σενάριο για Καλλιθέα που έλεγε ότι υπήρχε μαγαζάτορας που σου πούλαγε το μηχανάκι και αφού είχε όλα τα στοιχεία σου, μετά από κάποιο καιρό έστελνε τα τζιμάνια και το σήκωναν. Εκεί που χάλασε για εμένα αυτό το σενάριο ήταν στο σημείο που τα ξαναπούλαγε. Από σενάρια πολλά...
alexxxcbr
20/05/2015, 16:51
Mπουρδελο παιδια, μην το ψαχνετε.Ειναι μη σου κατσει.
Υποθέτω και τα παραπάνω σκηνικά θα έχουν παιχτεί.Πλέον όμως μιλάμε για καλά εξοπλισμένους κλέφτες και υποδομή.Στην ποτενομία πάντως δεν ελπίζω.Εως τώρα είναι ανεπάρκής.
Kαι δυστυχώς σήμερα άκουσα και για συνάδελφο που έπεσε θύμα.....να δώ που θα πάει η κατρακύλα,έχω πραγματικά ξεκινήσει να κυριεύομαι απο φόβο και πανικό μ'αυτό το πράμα.....
Κάποιο μοτίβο θα υπάρχει.Αν μπορουσαμε να βρουμε τους ιδιοκτήτες πχ,να μαθαίναμε απο που παραγγέλνουν φαγητό.Αν σε ένα καλό ποσοστό πχ,5 στους 10 συμπίπτει το ίδιο μαγαζί ή κάποια άλλη σύμπτωση τέτοια, τότε έχεις κάνει ένα βήμα πιστευω.
Για να δούμε πόιος θα είναι ο τυχερός σήμερα και τι θα διαβάσουμε αυριο.Μέρες μετράω.
skylaros
21/05/2015, 23:41
Πριν 12-14 χρόνια φίλου κλειδαριά δισκόφρενου μπλόκαρε και δεν άνοιγε με τίποτα, ήταν σε ένα κεντρικό δρομάκι κοντά στο Metropolitan στο Φάληρο. Την άλλη μέρα πήγαμε με τροχό, ζητήσαμε ρεύμα από ένα μαγαζί και κόψαμε προσεχτικά το λουκέτο. Μας πήρε 25-30 λεπτά, κανείς δε ρώτησε τίποτα, κανείς δε κάλεσε αστυνομία!
macdeath_s
22/05/2015, 00:11
Υποθέτω και τα παραπάνω σκηνικά θα έχουν παιχτεί.Πλέον όμως μιλάμε για καλά εξοπλισμένους κλέφτες και υποδομή.Στην ποτενομία πάντως δεν ελπίζω.Εως τώρα είναι ανεπάρκής.
Me to ποτενομία που λες σήμερα άκουσα τραγική ιστορία. Φάγαν ΚΤΜ 690 (smc) από μεταξουργείο. Το παιδί είχε gps και το παρακολουθούσε να κινείται. Πήγε στην ποτενομία που λες και τι του λένε. Φίλε έχουμε πρόβλημα δεν έχουμε internet για να δούμε το στίγμα :'( Κάποιο πρόβλημα είχαν με το σύστημα... Επίσης πριν πάει σε τμήμα τους είχε πάρει τηλ και τους είπε ότι το φάγαν από κεραμικό και βλέπει σήμα στη φυλής. Οι μπάτσοι πήγαν στη φυλής του πειραιά :'( Βέβαια η αλήθεια είναι πως υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση παρά την κουλαμάρα τους και προσπάθησαν όσο μπορούσαν.
Μια φορά και πρόσφατα θα έλεγα μάλιστα,ηταν 2 τύποι και ξεβίδωναν μια σχάρα απο ένα αμάξι.Τους ρώτησα (κάτι δε μου κόλλαγε σωστά) τι στην ευχή κάνουν.Φίε ειναι ενο φίου το αβτοκιητο μα ειπε το φίο πάρουμε σχάαρα.Τους είπα οτι δεν τους πιστευω και οτι δεν θα είχαν πρόβλημα να καλέσω την ποτενομία.Ειπαν,φιε μα είπε φίος πάρουμε σχάαρα.Εγω κάλεσα την ποτενομία και τελικά αυτοι έφυγαν όπως ήρθαν.Μετά ακύρωσα τη κλήση και όλα καλά.Πρόσφατα πέτυχα τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου και τον ρωτησα αν είχε πει σε 2 αλβανους να πάρουν την σχάρα και ο άνθρωπος πολύ απλά μου είπε ,όχι.
Δεν ήταν και τόσο δύσκολο τελικά να βγείς μπροστα σε τέτοιο περιστατικό.
Me to ποτενομία που λες σήμερα άκουσα τραγική ιστορία. Φάγαν ΚΤΜ 690 (smc) από μεταξουργείο. Το παιδί είχε gps και το παρακολουθούσε να κινείται. Πήγε στην ποτενομία που λες και τι του λένε. Φίλε έχουμε πρόβλημα δεν έχουμε internet για να δούμε το στίγμα :'( Κάποιο πρόβλημα είχαν με το σύστημα... Επίσης πριν πάει σε τμήμα τους είχε πάρει τηλ και τους είπε ότι το φάγαν από κεραμικό και βλέπει σήμα στη φυλής. Οι μπάτσοι πήγαν στη φυλής του πειραιά :'( Βέβαια η αλήθεια είναι πως υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση παρά την κουλαμάρα τους και προσπάθησαν όσο μπορούσαν.
Άρα που καταλήγουμε; Ποτενομία.
Coyote.V
22/05/2015, 00:32
Παιδιά εγώ έχω αυτό :
335937
Βέβαια έχω μονοκατοικία και φυσικά το σκυλί το βράδυ μέσα στο σπίτι και όχι έξω.... για ευνόητους λόγους, έχει την ικανότητα να ελέγχει τον έξω χώρο μέσα από το σπίτι. Αν μπει κάποιος μέσα στον κήπο Ξεσηκώνει τον κόσμο.
Υ.Γ καλό είναι να έχεις και κανένα δίκαννο :D
pipe_smoker
22/05/2015, 00:48
Άρα που καταλήγουμε;
παρά την κουλαμάρα τους και προσπάθησαν όσο μπορούσαν.
Κοινώς,
άμα δεν μπορείς, γίνε κομμωτής.
Κι άμα δεν μπορείς καθόλου, γίνε κομμωτής του κώλου.
Βέβαια εντάξει αυτά τα λέμε εμείς από την άνεση του καναπέ μας, τη ζεστασιά του σπιτιού μας, αραχτοί στην κουνιστή καρέκλα με το ουίσκι και το τσιμπούκι στο χέρι προσπαθώντας να χωνέψουμε τον αστακό που μας έπεσε βαρύς κλπ.
Τα παιδιά τη δουλειά τους θέλουν να κάνουν αλλά δεν τους αφήνουν
Δεν είναι ακριβώς έτσι.Να κάνουν τη δουλειά που πρέπει να γίνει όπως,εγω τη δική μου ,εσυ τη δική σου κτλ κτλ.
spyrakos35
22/05/2015, 06:45
.....αραχτοί στην κουνιστή καρέκλα με το ουίσκι και το τσιμπούκι στο χέρι προσπαθώντας να χωνέψουμε τον αστακό που μας έπεσε βαρύς κλπ.
GAY ALERT
Το πιασατε τι ειναι ο αστακος, ναι;
notakos600
22/05/2015, 07:32
GAY ALERT
Το πιασατε τι ειναι ο αστακος, ναι;
Τι είναι ο αστακός; :bawl:
Eversman
22/05/2015, 07:34
Και παλιά είχε ακουστέι από πολύ κόσμο για περιστατικά στην καλλιθέα που κολλάγανε γκάνι στο κράνος σε φανάρια. Τώρα πόσο ισχύει πόσο είναι αρβύλα, άγνωστο.
Kαλλιθέα δεν έχει γίνει ποτέ κάτι τέτοιο για να κλέψουν μοτό. Υπήρξε πρίν από 20+ χρόνια, περιστατικό με ληστεία τράπεζας, όπου κατά την έξοδο από αυτή, ο καλόπαιδος είχε σταματήσει μοτό για να διαφύγει γρηγορότερα.
Με τρία κλιμάκια Δέλτα αυτή τη στιγμή 24/7, ένα σε συμβολή Θησέως και Δαβάκη, δεύτερο Θησέως και Ευριπίδου και τρίτο, Μακρυγιάννη και Χρ. Σμύρνης στο Μοσχάτο, στην ένοπλη ληστεία μοτό θα υπήρχε άμεση επέμβαση. Θεωρώ τουλάχιστον.
o_gavros
24/05/2015, 11:16
Κοινώς,
Βέβαια εντάξει αυτά τα λέμε εμείς από την άνεση του καναπέ μας, τη ζεστασιά του σπιτιού μας, αραχτοί στην κουνιστή καρέκλα με το ουίσκι και το τσιμπούκι στο χέρι προσπαθώντας να χωνέψουμε τον αστακό που μας έπεσε βαρύς κλπ.
κάνωντας υπερπροσπάθεια,προσπερνώ το εμπρηστικό κομμάτι του κόμμεντ σου( :p ) για να σταθώ λίγο στο τελευταίο.
Ειναι μια φράση που ακούγεται ευρέως, που όμως είναι (εσκεμμένα) τίγκα στο λάθος.
α)Αυθαίρετα παραπέμπει μόνο στον απλό μεροκαματιάρη μπατσούλη.
Στην γΕλ.Ας όμως δεν δουλεύουν μόνο "απλοί μεροκαματιαραίοι μπατσούληδες".Ενα σκασμό γαλονάδες περιλαμβάνει το μενού, το οποίο σερβίρει μόνιμα σούπα, ειδικά δε όταν πρόκειται για υποθέσεις του τελευταίου τη τάξη στην ιεραρχία (τον πολίτη ντε).
β)"δε τους αφήνουν"...βρίθει υπονοούμενου και λιγοιταπιανουντανοηματαΑρτεμη νοήματος.
Κάπου σε κάποιο δερμάτινο καναπέ στρωμένο σε Περσική μπουχάρα,ο Δημοσθένης ο Λιακόπουλος γελά χαιρέκακα γιομάτος (αυτο)ικανοποίηση.
γ) Στην τελική -μιας και το φρεντ αφορά κλοπές- ας τους βγάζουν περισσότερο έξω το βράδυ,μπας και απο σπόντα μαζέψουν κάνα πούστη που κλέβει.
Πως θα μοστράρω όμως ο λο ινφόρσερ,το Χαρρυκαλαχαν ατιτιουντ άμα δεν σκάει ο ήλιος στη μεμβράνη του RayBan;
Δεν είναι ακριβώς έτσι.Να κάνουν τη δουλειά που πρέπει να γίνει όπως,εγω τη δική μου ,εσυ τη δική σου κτλ κτλ.
Αυτό ακριβώς!
Αν κάνανε τη δουλειά αποτελεσματικά, νομίζω ότι πολλοί θα είχαν διαφορετική άποψη για το Σώμα.
SHOOTER045
24/05/2015, 12:38
κάνωντας υπερπροσπάθεια,προσπερνώ το εμπρηστικό κομμάτι του κόμμεντ σου( :p ) για να σταθώ λίγο στο τελευταίο.
Ειναι μια φράση που ακούγεται ευρέως, που όμως είναι (εσκεμμένα) τίγκα στο λάθος.
α)Αυθαίρετα παραπέμπει μόνο στον απλό μεροκαματιάρη μπατσούλη.
Στην γΕλ.Ας όμως δεν δουλεύουν μόνο "απλοί μεροκαματιαραίοι μπατσούληδες".Ενα σκασμό γαλονάδες περιλαμβάνει το μενού, το οποίο σερβίρει μόνιμα σούπα, ειδικά δε όταν πρόκειται για υποθέσεις του τελευταίου τη τάξη στην ιεραρχία (τον πολίτη ντε).
β)"δε τους αφήνουν"...βρίθει υπονοούμενου και λιγοιταπιανουντανοηματαΑρτεμη νοήματος.
Κάπου σε κάποιο δερμάτινο καναπέ στρωμένο σε Περσική μπουχάρα,ο Δημοσθένης ο Λιακόπουλος γελά χαιρέκακα γιομάτος (αυτο)ικανοποίηση.
γ) Στην τελική -μιας και το φρεντ αφορά κλοπές- ας τους βγάζουν περισσότερο έξω το βράδυ,μπας και απο σπόντα μαζέψουν κάνα πούστη που κλέβει.
Πως θα μοστράρω όμως ο λο ινφόρσερ,το Χαρρυκαλαχαν ατιτιουντ άμα δεν σκάει ο ήλιος στη μεμβράνη του RayBan;
Αυτό ακριβώς!
Αν κάνανε τη δουλειά αποτελεσματικά, νομίζω ότι πολλοί θα είχαν διαφορετική άποψη για το Σώμα.http://policenet.gr/article/o%CE%B9-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%B2%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%C2%AB%CF%83%CE%B1%CF%82-%CF%87%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CE%B6%CF%8C%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%C2%BB-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%BD%CE%B1
SHOOTER045
24/05/2015, 12:42
Θες και άλλα? http://policenet.gr/article/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%BF-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%AD%CF%84%CF%81%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B1%CF%80-%CF%8C%CF%84%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CE%B3%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1%CF%82
o_gavros
24/05/2015, 12:53
Αφήνοντας στην άκρη το γεγονός ότι δεν πήρες μυρωδιά απο το τι ήθελα να πω με το παραπάνω σχόλιο, τι ακριβώς προσπαθείς να πεις με τα δυο αυτα άρθρα (έστω του στρατευμένου πολιςνετ);;;
Γιατί αυτό που επι της ουσίας λέω εγω (και ο Τόλης,αλλά θεωρώ και πολλοί ακόμα) είναι ότι δεν λαμβάνουμε σωστή υπηρεσία (κι ας την πληρωνουμε χρυσάφι συνολικά) απο τον κλάδο σου.
Και όπως θα είδες, δεν απομόνωσα αυτούς που φαίνονται μόνο,αλλά συμπεριέλαβα και τους αποφάσεις παίρνοντες.
Δεν έχω καμία όρεξη για κόντρα και αντιπαράθεση πάλι, για αυτό σε παρακαλώ αν νιώσεις οτι πρέπει να αμυνθείς λόγω ιδιότητας, τότε απλά μην μου απαντήσεις.Δε θα εχει συνέχεια απο μεριάς μου.
SHOOTER045
24/05/2015, 12:58
Καμία διάθεση για κόντρα.
Ούτε προσπαθώ να δικαιολογήσω κανέναν.
Αλλά υπάρχουν πράγματα και καταστάσεις πού είτε δεν φαίνονται είτε δεν γνωρίζει ο πολίτης.
Ο πολίτης δεν χρειάζεται να γνωρίζει τα τι και τα πως. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπει ο πολίτης. Δεν μου φταίνε οι αστυνομικοί ως άνθρωποι αλλά αυτοί που δίνουν τις εντολές. Το παλικάρι στο τμήμα που έκανε τη καταγραφή πχ μια χαρά άνθρωπος ενήμερος ήταν. Δε φτάνει αυτό όμως.
SHOOTER045
24/05/2015, 13:49
Τολη,τα τελευταία 3 χρόνια εδώ πού είμαι έφυγαν κοντά στους 30 και ήρθαν 2 !!!
Ενάμιση μήνα πριν έκανα αίτημα για λάστιχα και ακόμα περιμένω.
Την προάλλες έβαλα μπροστά παλιά τακάκια ( που ευτυχώς κράτησα)
Η εκπαίδευση που γίνεται κάθε χρόνο σε όλους ( αν μπορεί να το πει κανείς εκπαίδευση) 2 μέρες θεωρία και 50φυσιγγια για τον καθένα ακυρώθηκε, δεν υπάρχει κονδύλι για τα φυσίγγια.
Και αυτά στην επαρχία πού είναι ποίο χαλαρά, στις μεγάλες πόλεις είναι πιο δύσκολα.
Με το να κινούνται λιγότερα άτομα σε περισσότερα μέρη,δεν αναπληρωνονται τα κενά.
Κατανοητά όλα αυτά. Γιαυτό δεν υπάρχει το αναμενόμενο αποτέλεσμα.
amyroukai
25/05/2015, 06:28
Κατανοητά όλα αυτά. Γιαυτό δεν υπάρχει το αναμενόμενο αποτέλεσμα.
για αυτο η και για το αλλο, στο οποιο καποιος παιρνει το κατιτις για τα στραβα ματια.
MG-KTiNoS
25/05/2015, 07:48
Σάββατο βράδυ η πόρτα στο μαγαζί ρύζι....
Ευτυχώς δεν πρόλαβαν να πάρουν τίποτα να τρέχω κι όλας.
Πάλι καλά που ένα φιλαράκι -ο Μπαγκλα ΤΖο- έφερε τους φίλους του και μου την άλλαξαν
Μπήκε κι γάτος μέσα και έχεσε στην τουαλέτα και γέμισε τρίχες τη γκαρέκλα.
Όλη την Κυριακή την πέρασα εδώ καραούλι....
:a06:
pipe_smoker
25/05/2015, 08:32
Ε όχι!!!!!:eek::eek::eek:
Θες να μου πεις ότι δεν ειναι έτσι δηλαδή?
Και το διαβάζω Δευτέρα?
Τον αστακο κατάφερα το χώνεψα (ακούς Σπυρακο:lol:), αυτό πως διάλο θα το χωνέψω να μη με βασανίζει νύχτα μέρα μέχρι το ΣΚ, που θα μπορώ πάλι να κάτσω στην κουνιστή καρέκλα μου με το σινγκλε μολτ και τη μπιπα μου να συλλογιστω και να ψυχοπονεσω τον ΕΛΛΗΝΑ αστυνομικό?
Αϊ γουαζ νοτ εξπεκτινγκ σατς α θινγκ φρομ γιου Τζων:(
για αυτο η και για το αλλο, στο οποιο καποιος παιρνει το κατιτις για τα στραβα ματια.
Ε εντάξει τώρα το χοντραινετε.....
Ποιος σας μαθαίνει τέτοια πράγματα και τί παρέες κάνετε ήθελα να 'ξερα....
spyrakos35
25/05/2015, 09:50
Τον αστακο κατάφερα το χώνεψα (ακούς Σπυρακο:lol:)....
αγορίνα, αν ζορίστηκες αυτή τη φορά, την επόμενη θα δροσιστείς.... :lol:
@ δε ρεστ οφ γιου
δεν καταλαβαίνω γιατί μπαίνετε μόνιμα σε μοντ αντιπαράθεσης :confused:.... αφού κανείς δε θελει να ακούσει μια "άλλη" άποψη....
Σάββατο βράδυ η πόρτα στο μαγαζί ρύζι....
Ευτυχώς δεν πρόλαβαν να πάρουν τίποτα να τρέχω κι όλας.
Πάλι καλά που ένα φιλαράκι -ο Μπαγκλα ΤΖο- έφερε τους φίλους του και μου την άλλαξαν
Μπήκε κι γάτος μέσα και έχεσε στην τουαλέτα και γέμισε τρίχες τη γκαρέκλα.
Όλη την Κυριακή την πέρασα εδώ καραούλι....
:a06:
Βαζελίνη, έχετε;
MG-KTiNoS
25/05/2015, 10:32
Βαζελίνη, έχετε;
Κιλά... λέμε....
Άμα έρθεις με το μηχανάκι μη μπεράσεις από μπροστά γιατί έχει γυαλιά το πεζοδρόμιο...
Κατάφερα να βγάλω και τη γατούλα έξω...
Παλιό άρθρο
http://www.protothema.gr/environment/article/2226/h-istoria-enos-klefth-aytokinhton/
macdeath_s
25/05/2015, 11:11
Παιδιά εγώ έχω αυτό :
335937
Βέβαια έχω μονοκατοικία και φυσικά το σκυλί το βράδυ μέσα στο σπίτι και όχι έξω.... για ευνόητους λόγους, έχει την ικανότητα να ελέγχει τον έξω χώρο μέσα από το σπίτι. Αν μπει κάποιος μέσα στον κήπο Ξεσηκώνει τον κόσμο.
Υ.Γ καλό είναι να έχεις και κανένα δίκαννο :D
Είναι κούκλα πάντως :D Να την χαίρεσαι!!!
macdeath_s
25/05/2015, 11:15
Κοινώς,
Και αυτοί από την σέλα της μηχανής με τον καφέ του Everest. Και ξαναλέει εδώ ο γραφικός, ότι αν τα περιστατικά κλοπών μηχανής αντιστοιχούσαν σε ληστείες τραπεζών ή ληστείες πολιτικών ή ακόμη και σε απλές δολιοφθορές σε δημόσιες υπηρεσίες (πχ γινόταν κάθε βδομάδα γυαλιά καρφιά ένα υπουργείο) θα χε κινητοποιηθεί το σύμπαν ναι ή ου ?
pipe_smoker
25/05/2015, 11:27
Και αυτοί από την σέλα της μηχανής με τον καφέ του Everest. Και ξαναλέει εδώ ο γραφικός, ότι αν τα περιστατικά κλοπών μηχανής αντιστοιχούσαν σε ληστείες τραπεζών ή ληστείες πολιτικών ή ακόμη και σε απλές δολιοφθορές σε δημόσιες υπηρεσίες (πχ γινόταν κάθε βδομάδα γυαλιά καρφιά ένα υπουργείο) θα χε κινητοποιηθεί το σύμπαν ναι ή ου ?
Υποθέτω μιλάς γενικά.
Νομίζω είναι προφανές ότι το σχόλιο μου είναι σαρκαστικό κι ας μην έχω βάλει φατσούλες κλπ.
BTW δε νομίζω ότι είσαι γραφικός.
Με όλα όσα βιώνουμε/βλέπουμε να συμβαίνουν γύρω μας κλπ, σε πολλά μπορεί να πάει το μυαλό μας και τίποτα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε.
Παλιό άρθρο
http://www.protothema.gr/environment/article/2226/h-istoria-enos-klefth-aytokinhton/
Εσύ τι πιστεύεις; Οτι οι μπάτσοι ενδιαφέρονται για τα κλεμμένα αυτοκίνητα; Νομίζεις ότι θα ψάξουν να τα βρουν; Απλά όταν σ’ το κλέψουν πας εκεί, τους ενημερώνεις και νομίζεις ότι θα ψάξουν. Τίποτα δεν κάνουν. Είναι διακοσμητικοί. Περιμένουν στα γραφεία τους μέχρι να πάει ένας ρουφιάνος και να τους πει «έχουν αυτά τα αυτοκίνητα εκεί». Αν τύχει να το βρουν, το βρήκαν. Οι μόνες που πιέζουν συνεχώς είναι οι ασφαλιστικές εταιρείες, κι αυτό γιατί αποζημιώνουν τους ιδιοκτήτες. Μόνο αυτές πιέζουν τους μπάτσους.
άντε βγάλε άκρη μετά:mad:
amyroukai
25/05/2015, 11:47
ρε Κτηνε, ο γατος απο το meet the fockers ηρθε στο μαγαζι σου; καζανακι τραβηξε;
περαστικα btw. :(
devil's animal
25/05/2015, 12:43
Εσύ τι πιστεύεις; Οτι οι μπάτσοι ενδιαφέρονται για τα κλεμμένα αυτοκίνητα; Νομίζεις ότι θα ψάξουν να τα βρουν; Απλά όταν σ’ το κλέψουν πας εκεί, τους ενημερώνεις και νομίζεις ότι θα ψάξουν. Τίποτα δεν κάνουν. Είναι διακοσμητικοί. Περιμένουν στα γραφεία τους μέχρι να πάει ένας ρουφιάνος και να τους πει «έχουν αυτά τα αυτοκίνητα εκεί». Αν τύχει να το βρουν, το βρήκαν. Οι μόνες που πιέζουν συνεχώς είναι οι ασφαλιστικές εταιρείες, κι αυτό γιατί αποζημιώνουν τους ιδιοκτήτες. Μόνο αυτές πιέζουν τους μπάτσους.
άντε βγάλε άκρη μετά:mad:
μεγαλη αληθεια...
οπως και η συνεντευξη...
τι νομιζετε οτι κανουν οι μπατσοι μολις δηλωνεις οτι κατι σου εφαγαν? απο μηχανακι, μεχρι αυτοκινητο, κινητο κλπ? κανουν ψακτικη?
σε ρουφιανους στηριζονται και ισως καμια καταγγελια οτι το ταδε οχημα ειναι παρκαρισμενο εκει πολυ καιρο και δεν ειναι "της γειτονιας"...
αντε και απο κανεναν ελεγχο στον δρομο, αν και οπως ειπε και ο κλεφτρακος "πρεπει να εισαι πολυ χαζος για να κυκλοφορεις κλεμενο αμαξι"...:rolleyes:
MG-KTiNoS
25/05/2015, 15:26
Με το Μπαρδόν αλλά οι Δίες όποια παράξενη φάτσα δουν ή παράξενη πινακήδα ή έστω σκεπασμένη ή μη ευανάγνωστη τουλάχιστον στο κέντρο σταματάνε επί τόπου.
Μη λέμε κι ότι θέλουμε...
υγ
Έγω έπιασα ένα διχτάκι στη πινακίδα και την έκρυβε λίγο και με σταμάτησαν τρις φορές σε δύο μέρες. Την 3η μου το είπαν αφού ε΄κανα παράπονα. (είχαν δίκιο όμως, μλκ ήταν)
Μην είμαστε άδικοι
Manalishi
25/05/2015, 16:51
....σε ρουφιανους στηριζονται και...
:( :a35: :a35:
Κρίμα....δεν ξαναπαίρνω τηλέφωνο κανέναν...Μ@λ@κία μου, έπρεπε να είχα σιωπήσει, και για το ΧΤ, και για το Mini Cooper S, και για το Cayenne.....Άκου ρουφιάνος.....Καλυτερα πες με βλάκα, όχι ρουφιάνο..
pipe_smoker
25/05/2015, 17:01
Κρίμα....δεν ξαναπαίρνω τηλέφωνο κανέναν...Μ@λ@κία μου, έπρεπε να είχα σιωπήσει, και για το ΧΤ, και για το Mini Cooper S, και για το Cayenne.....Άκου ρουφιάνος.....Καλυτερα πες με βλάκα, όχι ρουφιάνο..
Για το πού στηρίζονται οι ίδιοι αν θέλουν καμιά πληροφορία ήταν η κουβέντα.
Και το ότι έχουν τους στάνταρ ρουφιάνους τους οι οποίοι είναι και οι ίδιοι κλέφτες/κλεπταποδόχοι και λαλάνε προκειμένου να τους αφήνουν ήσυχους και να πιάνουν τους άλλους.
Δεν είπε κανείς ρουφιάνο κάποιον που θα πάρει να κάνει μια καταγγελία ότι βλέπει κάποιον να κλέβει ή ότι βρήκε ένα κλεμμένο κλπ.
Αυτό έλειπε.
macdeath_s
26/05/2015, 02:08
Σήμερα κοιτούσε φίλος το car το για ανταλλακτικά. Δεν φαντάζεστε πόσες αγγελίες παίζουν από καλιθέα, γαλάτσι, ασπρόπυργο που σου λένε ότι παίζουν τα πάντα από το χ,ψ μοντέλο. meow meow on the tiles
Xωρις ν εχω διαβασει ολες τις σελιδες...η μερικη λυση του προβληματος ειναι...
Να δημοσιευονται φωτο οσων συλλαμβανονται και αποδεδειγμενα κατηγορουνται για κλοπη μοτοσυκλετας η αυτοκινητων.
Σαν τους παιδεραστες ενα πραμα.
Να τρωει φτυσιμο και σκατο οπου σσταθει κι οπου βρεθει και να σου πω εγω αμα θα ξανασκεφτει να κλεψει.
Στη γειτονια μου πριν 2 χρονια ζουσε ενα κλεφτρονι.
Εκλεψε καποιου το Tiger 1050 και το εκανε φυσικα κομματια.
Ο ιδιοκτητης ομως εμαθε απο την...πιατσα τι παιχτηκε και καθε μερα ηταν στο σπιτι του και του ελεγε οτι "μεχρι να την φερεις...θα σε γ@μ@ω καθε μερα"
Τι να φερει ομως ο αλλος? τις βιδες?
πηγε και παραδοθηκε για να γλυτωσει και απο τοτε δεν ελλειψε ουτε παξιμαδι απο την γειτονια.
Ετσι θελουν τα κοπροσκυλα !!!
gavromania
26/05/2015, 09:01
Καλημερα παιδια,εχω ενα συναγερμο DATATOOL System3 μου τον εδωσε ενας φιλος,γνωριζει κανεις αν ταιριαζει σε XT500 που εχω μιας και εγιναν 3 επιδρομες στην πυλωτη της πολυκατοικιας την εβδομαδα που περασε και τα εχουμε παιξει ολοι.
Ευχαριστω!!!
Eversman
26/05/2015, 09:08
Καλημερα παιδια,εχω ενα συναγερμο DATATOOL System3 μου τον εδωσε ενας φιλος,γνωριζει κανεις αν ταιριαζει σε XT500 που εχω μιας και εγιναν 3 επιδρομες στην πυλωτη της πολυκατοικιας την εβδομαδα που περασε και τα εχουμε παιξει ολοι.
Ευχαριστω!!!
Καλημέρα φίλε μου! Δέν ξέρω να σου πώ για τον συγκεκριμένο συναγερμο, αλλά -και συμπάθα με κιόλας- δίνεις στοιχεία public για το είδος συναγερμού που φοράς, όπως επίσης και για την περιοχή που μένεις και το Ονοματεπώνυμο σου (πατώντας το προφίλ σου) ;)
pipe_smoker
26/05/2015, 09:19
Να δημοσιευονται φωτο οσων συλλαμβανονται και αποδεδειγμενα κατηγορουνται για κλοπη μοτοσυκλετας η αυτοκινητων.
Να τρωει φτυσιμο και σκατο οπου σσταθει κι οπου βρεθει και να σου πω εγω αμα θα ξανασκεφτει να κλεψει.
Ο ιδιοκτητης ομως εμαθε απο την...πιατσα τι παιχτηκε και καθε μερα ηταν στο σπιτι του και του ελεγε οτι "μεχρι να την φερεις...θα σε γ@μ@ω καθε μερα"
πηγε και παραδοθηκε για να γλυτωσει και απο τοτε δεν ελλειψε ουτε παξιμαδι απο την γειτονια.
Μάλιστα....
Εσύ ως αστυνομικός* λοιπόν προτείνεις ως λύση (έστω μερική λύση), να δημοσιεύονται οι φωτογραφίες των κλεφτών (κάτι που δε γίνεται ούτε καν σε αυτούς που διαπράττουν εγκλήματα 50 φορές χειρότερα), και να πηγαίνουμε κάτω από το σπίτι του κλέφτη και να του φωνάζουμε ότι θα του γ@μήσουμε ό,τι έχει αγ@μητο μπας και παίξει το σενάριο να πάει να παραδοθεί επειδή θα βαρεθεί τις φωνές και τη διαπόμπευση, κι όχι το σενάριο του να μπει στο σπίτι του φωνακλά νύχτα καμιά παρέα με 3-4 άτομα και με ακράδαντα επιχειρήματα μεταξύ τυρού και αχλαδίου να τον πείσουν να κόψει τις φωνές μην του κόψουνε τη γλώσσα, του ίδιου κι όποιου έχει συγγένεια μέχρι Γ' βαθμό.
*(αν κάνω λάθος διόρθωσέ με, αλλά εσύ ο ίδιος θυμάμαι το είχες πει σε κάποιο άλλο θρεντ)
spyrakos35
26/05/2015, 10:08
Μάλιστα....
Εσύ ως αστυνομικός* λοιπόν προτείνεις ως λύση (έστω μερική λύση), να δημοσιεύονται οι φωτογραφίες των κλεφτών (κάτι που δε γίνεται ούτε καν σε αυτούς που διαπράττουν εγκλήματα 50 φορές χειρότερα), και να πηγαίνουμε κάτω από το σπίτι του κλέφτη και να του φωνάζουμε ότι θα του γ@μήσουμε ό,τι έχει αγ@μητο μπας και παίξει το σενάριο να πάει να παραδοθεί επειδή θα βαρεθεί τις φωνές και τη διαπόμπευση, κι όχι το σενάριο του να μπει στο σπίτι του φωνακλά νύχτα καμιά παρέα με 3-4 άτομα και με ακράδαντα επιχειρήματα μεταξύ τυρού και αχλαδίου να τον πείσουν να κόψει τις φωνές μην του κόψουνε τη γλώσσα, του ίδιου κι όποιου έχει συγγένεια μέχρι Γ' βαθμό.
*(αν κάνω λάθος διόρθωσέ με, αλλά εσύ ο ίδιος θυμάμαι το είχες πει σε κάποιο άλλο θρεντ)
Πιπμαν.....
Ειπε μια ιστορια, δεν προτεινε κατι.... Και οχι δεν μπαινω σε παιχνιδι με τις λεξεις.....
Φιλια στα μουτρα....
devil's animal
26/05/2015, 10:10
αν εισαι της "δουλειας", εισαι ρουφιανος...
αν οχι, κανεις καταγγελια...
ειναι 2 διαφορετικα πραγματα τα οποια τα εχω διαχωρισει στο post μου...
δες καλυτερα...
Δε χρειαζεσαι συναγερμό. Ενεδρα χρειάζεσαι φίλε.
devil's animal
26/05/2015, 10:19
εχεις την εντυπωση οτι θα θυμασαι 10-20-100 κλεφτες...
εδω δεν θυμασαι μουρες που βλεπεις συχνα πυκνα...(οχι εσυ..γενικα μιλαω)
και πες αντε και θυμασαι τα κλεφτρονια της γειτονιας σου...της περιοχης σου...της Αττικης ολοκληρης σου λεω εγω...
τι σε κανει να πιστευεις οτι αυτοι οι ανθρωποι αλλαζοντας τοπο κατοικιας, δεν μπορουν μετα απο 2-3 χρονια να δρασουν εκει που εχουν εγκατασταθει? Θεσσ/νικη π.χ...Βολο..κ.ο.κ...
ποιος θα τους ξερει εκει?
ουτε καν η ιδια η αστυνομια...
φατσικα μιλαω παντα...
τον Σοριν Ματεϊ τον θυμαστε? ναι αυτος με την σωρεια εγκληματων...
θυμαστε πως ειναι φατσικα?
τους μονους που θυμομαστε φατσικα ειναι αυτους της 17Ν, αντε και τον Πασσαρη γιατι φροντιζουν τα ΜΜΕ να τους αναπαραγουν συχνα...
η μνημη ειναι πολυ περιεργο πραγμα και συνηθως ειναι κοντη...:p
gavromania
26/05/2015, 10:25
Καλημέρα φίλε μου! Δέν ξέρω να σου πώ για τον συγκεκριμένο συναγερμο, αλλά -και συμπάθα με κιόλας- δίνεις στοιχεία public για το είδος συναγερμού που φοράς, όπως επίσης και για την περιοχή που μένεις και το Ονοματεπώνυμο σου (πατώντας το προφίλ σου) ;)
Δεν ειναι τα πραγματικα στοιχεια μονο το μικρο ονομα,οσο για τον συναγερμο δεν τον φοραω ετσι και αλλιως γιαυτο ρωταω αν ταιριαζει σε ΧΤ να τον τοποθετησω,τιποτα δεν εχω απλα λουκετο:(
Μάλιστα....
Νομιζω οτι η ιδιοτητα μου απλα αρκει για να επιτεθεις σε ενα απλο επιχειρημα. Δεν πειραζει...δικαιωμα σου !
Αν γινοταν αυτο...πιστεψε με θα κραταγες αρχειο και θ κοιταγες τα λαμογια καθε μερα.
Το νομικο πλαισιο εδω ειναι διατρητο και ακομα και επαυτοφωρω να συλληφθει...σιγα τα ωα.
Αμα τον πιασεις εσυ ο ιδιος κιολας...και τον πλακωσεις σστις μαπες...την πατησες.
ΚΑΙ ΝΑΙ εγω σαν ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ αυτο προτεινω για να εχει το νου της ολη η κοινωνια. Εσυ δεν θα τους θυμασαι...αλλα καποιοι ισως ναι...τουλαχιστον μερικους.
Μερικους εσυ...μερικους ο αλλος...θα μαζευονται.
Ολες αυτες τις δουλειες με συμμοριες που βγαζει η ασφαλεια με καρφωτες γινονται και το ξερεις και συ...οποτε που το παραξενο?
Μη θιξουμε κανα κοπροσκυλο που κλεβει τον ιδρωτα του αλλου?
Επιμενω.
Δημοσιοποιηση.
pipe_smoker
26/05/2015, 12:04
Νομιζω οτι η ιδιοτητα μου απλα αρκει για να επιτεθεις σε ενα απλο επιχειρημα. Δεν πειραζει...δικαιωμα σου !
Η ιδιότητά σου σε χαρακτηρίζει και την επικαλούμαι γιατί θα έπρεπε να γνωρίζεις καλύτερα. Όχι για να επιτεθώ.
Αν έχω αμυγδαλίτιδα και ρωτήσω τη γιαγιά μου τί να κάνω και μου πει να πάω στην εκκλησία να μεταλάβω και να με διαβάσει ο πάτερ Σουρταφέρτας δε θα μου κάνει εντύπωση ούτε θα την παρεξηγήσω.
Αν όμως έχω αμυγδαλίτιδα και ρωτήσω γιατρό και μου προτείνει το ίδιο που μου πρότεινε η γιαγιά μου, και εντύπωση θα μου κάνει και θα τον παρεξηγήσω.
Αν γινοταν αυτο...πιστεψε με θα κραταγες αρχειο και θ κοιταγες τα λαμογια καθε μερα.
Το νομικο πλαισιο εδω ειναι διατρητο και ακομα και επαυτοφωρω να συλληφθει...σιγα τα ωα.
Αμα τον πιασεις εσυ ο ιδιος κιολας...και τον πλακωσεις σστις μαπες...την πατησες.
ΚΑΙ ΝΑΙ εγω σαν ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ αυτο προτεινω για να εχει το νου της ολη η κοινωνια. Εσυ δεν θα τους θυμασαι...αλλα καποιοι ισως ναι...τουλαχιστον μερικους.
Μερικους εσυ...μερικους ο αλλος...θα μαζευονται.
Ολες αυτες τις δουλειες με συμμοριες που βγαζει η ασφαλεια με καρφωτες γινονται και το ξερεις και συ...οποτε που το παραξενο?
Μη θιξουμε κανα κοπροσκυλο που κλεβει τον ιδρωτα του αλλου?
Επιμενω.
Δημοσιοποιηση.
Όλα αυτά υποθέτω πάνε στον devil's που σου είπε ότι δε θα θυμάται κανείς τις φάτσες των κλεφτών.
Κατά τα άλλα, αν θέλετε να επιστρέψουμε σε εποχές και τακτικές "πίσσα και πούπουλα", απλά επανέρχομαι στο ρητό/απόσπασμα που επικαλέστηκα στο θρεντ περί σωφρονισμού οδηγών....
Μου έχουν κλέψει μηχανάκι και ξέρω τι σημαίνει τη μια στιγμή να το έχεις και την επόμενη όχι.
Όπως επίσης ξέρω πόσο ματώνεις για να το πάρεις.
Αλλά, αν το 2015 έχουμε φτάσει σε σημείο να βγαίνουν απροκάληπτα αυτοί που θα έπρεπε από τον νόμο να μας προστατεύουν από το έγκλημα και να μας προτρέπουν να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας, τότε κάτι πολύ στραβό συμβαίνει.
Όχι ότι πέφτουμε απο τα σύννεφα δηλαδή...
Μην παρεξηγηθω.
Δεν προτρεπω κανεναν να παρει το νομο στα χερια του.
Οπως επισης δεν μπορει καθε αστυνομικος να ειναι διπλα στην μοτοσυκλετα του αλλου σαν μαντροσκυλο.
Νομιζω και αυτο να γινοταν παλι δεν θα ηταν ευχαριστημενοι μερικοι.
η ΔΙΑΣ εχει βγαλει πολυ δουλεια στο θεμα κλοπων...γιαυτο και βλεπετε αρκετες περιπτωσεις να βγαινουν στις ειδησεις τελευταια.
Εδω σε οτι αφορα τα προσωπικα δεδομενα ειμαστε πολυ ευαισθητοι.
Λες και μας βρισανε τη μανα.
Το αν καποιος αποφασισει να παρει τον νομο στα χερια του δεν ειναι θεμα δημοσιοποιησης φωτο Κλεφτρονιων.
Στην Αμερικη π.χ δεν καταλαβινουν απο τετοια.
Φωτο αμεσως και δεν παραπονιεται κανενας.
Η μηπως δεν γιναμε Σικαγο ακομα??
Όχι ότι πέφτουμε απο τα σύννεφα δηλαδή...
αυτό...... δυστυχώς....
Και μετά απορούμε γιατί μερικοί (είμαι ευγενικός σήμερα) συνάδελφοι τους έχουν νοοτροπία σερίφη της άγριας δύσης.....
Φωτο αμεσως
Κι αν είναι λάθος;
Κι αν είναι λάθος;
τι λαθος να ειναι?
φωτογραφιζεται μετα την συλληψη.
pipe_smoker
26/05/2015, 12:39
Κι αν είναι λάθος;
Έλα μωρέ ποιός χέστηκε.
Καταστράφηκε η ζωή ενός ανθρώπου για να βρεθεί ένα μηχανάκι.
Σιγά πώς κάνεις έτσι?
pipe_smoker
26/05/2015, 12:41
τι λαθος να ειναι?
Α ντααααααξει.
Ε το λύσαμε το πρόβλημα.
Αν δεν ομολογήσει κιόλας και βιάζεται να φύγει κι ο φωτογράφος γιατί έχει να πάει να "κάνει" μια βάφτιση, του τη βγάζουμε και την ομολογία με το ζόρι να ξεμπερδεύουμε.
τι λαθος να ειναι?
Εννοείς μετά την τελεσίδικη καταδίκη προφανώς... και τα δικαστήρια δεν κάνουν λάθος ποτέ!;!;!;
Από την άλλη, η "Αστυνομία" δεν ξέρει ποιοι τα βουτάνε, κάθε φορά καρφωτές και πέφτουν απο τα σύννεφα κι αυτοί..
Και τα μηχανάκια φεύγουν στο εξωτερικό με ελικόπτερα στελθ κλπ κλπ
Εντάξει, να είμαστε και λίγο ειλικρινείς μεταξύ μας...
Α ντααααααξει.
Ε το λύσαμε το πρόβλημα.
Αν δεν ομολογήσει κιόλας και βιάζεται να φύγει κι ο φωτογράφος γιατί έχει να πάει να "κάνει" μια βάφτιση, του τη βγάζουμε και την ομολογία με το ζόρι να ξεμπερδεύουμε.
H ειρωνια δεν οδηγει πουθενα.
Αμα τον πιασουμε να σηκωνει μηχανες να τον κερασουμε και εναν καφε τον ανθρωπο. Να του ζητησουμε και συγνωμμη που περιμενε στην ολη διαδικασια και επισης να τον ρωτησουμε αν επιθυμει photoshop στην φωτο που θα βγει για το αρχειο γιατι υπαρχει ο κινδυνος να μην αρεσει στα γκομενακια...
Εννοείς μετά την τελεσίδικη καταδίκη προφανώς... και τα δικαστήρια δεν κάνουν λάθος ποτέ!;!;!;
Από την άλλη, η "Αστυνομία" δεν ξέρει ποιοι τα βουτάνε, κάθε φορά καρφωτές και πέφτουν απο τα σύννεφα κι αυτοί..
Και τα μηχανάκια φεύγουν στο εξωτερικό με ελικόπτερα στελθ κλπ κλπ
Εντάξει, να είμαστε και λίγο ειλικρινείς μεταξύ μας...
Ειμαι ειλικρινης παντα μεχρι εκει που ξερω.
Δεν μπορω να σου πω για το πως δουλευει η αστυνομια στο ολο θεμα γιατι δεν γνωριζω ακριβως.
Φυσικα και δεν εχω απαντησεις για ολους σας στο θεμα αυτο.
Δεν μπορω να καταλαβω πως ενα δικαστηριο θα κανει λαθος σε εναν που εχει συλληφθει να κλεβει η να πουλαει κλεμμενη μηχανη.
Πολυ ευαισθησια βρε παιδια...
menelaos46
26/05/2015, 13:00
Παναγία μου βοήθησέ με να μη μπω να ξαναδιαβάσω αυτό το θέμα....
πολλα μετρα και πολλα σταθμα απο πολλους βλεπω στο θεμα κλοπες εδω μεσα.
τελικα τι θελουμε;
τα κλεφτρονια να πανε μεσα και να ξερει και ο κοσμος απο που να φυλαχτει ή να χαιδεβουμε αυτια απ τα κλεφτρονια μπας και ψωνισουμε
κανα ανταλακτικο σε τιμη στα μετρα μας και ας ειναι κλεμενω;
αν τον πιασουν με κλεμενω μηχανακι που το εχει στην αποθηκη του,τι σας πειραζει βρε η φοτογραφια?
τη να σου κανει και η αστυνομια οταν εχεις το μπουσα μερα νυχτα στο πεζοδρομιο?
ελεος πια για ολα φταινε οι αλλοι σε αυτη τη χωρα εμεις σε τιποτα.
πολλα μετρα και πολλα σταθμα απο πολλους βλεπω στο θεμα κλοπες εδω μεσα.
τελικα τι θελουμε;
τα κλεφτρονια να πανε μεσα και να ξερει και ο κοσμος απο που να φυλαχτει ή να χαιδεβουμε αυτια απ τα κλεφτρονια μπας και ψωνισουμε
κανα ανταλακτικο σε τιμη στα μετρα μας και ας ειναι κλεμενω;
αν τον πιασουν με κλεμενω μηχανακι που το εχει στην αποθηκη του,τι σας πειραζει βρε η φοτογραφια?
τη να σου κανει και η αστυνομια οταν εχεις το μπουσα μερα νυχτα στο πεζοδρομιο?
ελεος πια για ολα φταινε οι αλλοι σε αυτη τη χωρα εμεις σε τιποτα.
Να πεθάνουν.-
Bob_o_mastoras
26/05/2015, 14:19
Φτιαξτε μια επιτροπη εσεις οι Αθηνεζοι μαζι με την ΜΟΤΟΕ ή και αλλους επισημους φορεις και ζητηστε συναντηση με τον Πανουση ή καποιον απο την πολιτικη ηγεσια της ΕΛ.ΑΣ.
Εκθεστε τους το προβλημα και απαιτηστε αμεσα να γινει κατι. Ζητηστε επισης την αποπομπη οποιου γαλονα ειναι υπευθυνος για τις κλοπες στις περιοχες με εξαρση του φαινομενου, μιας και προφανως ειναι παντελως αχρηστος ή στη χειροτερη συνυπευθυνος.
Διοτι οταν η ΕΛ.ΑΣ εχει στοχους (συνηθως πολιτικης καταστολης) ή ζητηματα εν δυναμη ζημιογονα επικοινωνιακα μια χαρα τρεχει και τα καταφερνει αφου κοπτονται οι της ηγεσιας..
Οταν ομως κλεβουν το βιος του απλου κοσμακη στα @@ της η ηγεσια..
Εγώ αναρρωτιέμαι σε τι ποσοστό γίνονται κλοπές τη μέρα και πόσο τη νύχτα... πρέπει να είναι 90 νυχτα / 10 μέρα τουλάχιστον....
Φτιαξτε μια επιτροπη εσεις οι Αθηνεζοι μαζι με την ΜΟΤΟΕ ή και αλλους επισημους φορεις και ζητηστε συναντηση με τον Πανουση ή καποιον απο την πολιτικη ηγεσια της ΕΛ.ΑΣ.
Εκθεστε τους το προβλημα και απαιτηστε αμεσα να γινει κατι. Ζητηστε επισης την αποπομπη οποιου γαλονα ειναι υπευθυνος για τις κλοπες στις περιοχες με εξαρση του φαινομενου, μιας και προφανως ειναι παντελως αχρηστος ή στη χειροτερη συνυπευθυνος.
Διοτι οταν η ΕΛ.ΑΣ εχει στοχους (συνηθως πολιτικης καταστολης) ή ζητηματα εν δυναμη ζημιογονα επικοινωνιακα μια χαρα τρεχει και τα καταφερνει αφου κοπτονται οι της ηγεσιας..
Οταν ομως κλεβουν το βιος του απλου κοσμακη στα @@ της η ηγεσια..
Εχω στείλει στον τσίπρα μηνυμα.Όσο είδα απάντηση εγώ άλλο τόσο θα γίνει αυτό που λες απο τον οποιοδήποτε φορέα.
η πηγη του κακου ειναι στην αγορα ανταλλακτικων (ημινομιμη και παρανομη) και στα βορεια συνορα
ας ψαξουν οπως πρεπει τις νταλικες για βαλκανια και οι κλοπες θα μειωθουν ή τουλαχιστον θα κλεβονται για συντομη βολτα οπως τα παλια χρονια;)
Bob_o_mastoras
26/05/2015, 15:00
Εχω στείλει στον τσίπρα μηνυμα.Όσο είδα απάντηση εγώ άλλο τόσο θα γίνει αυτό που λες απο τον οποιοδήποτε φορέα.
Mοτοπορεια εξω απο το σπιτι του. Στην Κυψελη μενει. ;) (οσο εχουμε μηχανακια ακομα... :cry:)
Καλυτερα παντως να πιασεις την πολιτικη ηγεσια της ΕΛΑΣ. Ο Τσιπρας τι να πρωτοκανει;; (πρεπει να του κλεψουν το bmw να τσουξει.. :lol:)
congate7
26/05/2015, 22:18
Mοτοπορεια εξω απο το σπιτι του. Στην Κυψελη μενει. ;) (οσο εχουμε μηχανακια ακομα... :cry:)
Καλυτερα παντως να πιασεις την πολιτικη ηγεσια της ΕΛΑΣ. Ο Τσιπρας τι να πρωτοκανει;; (πρεπει να του κλεψουν το bmw να τσουξει.. :lol:)
Δε θα φτάσει αυτή η πορεία ούτε 100 μέτρα από το σπίτι του. Αυτά που έλεγε ότι δε θέλει αστυνομικούς για τους πολιτικούς έχουν πάει περίπατο ύστερα από πορεία διαμαρτυρίας για τον ρωμανό από 30-40 άτομα που τόλμησαν και πέταξαν φέιγ βολάν.
dimmie_72
26/05/2015, 22:47
Αυτά που έλεγε ότι δε θέλει αστυνομικούς για τους πολιτικούς έχουν πάει περίπατο ύστερα από πορεία διαμαρτυρίας για τον ρωμανό από 30-40 άτομα που τόλμησαν και πέταξαν φέιγ βολάν.
και έτσι πρέπει.
Bob_o_mastoras
26/05/2015, 23:09
Δε θα φτάσει αυτή η πορεία ούτε 100 μέτρα από το σπίτι του. Αυτά που έλεγε ότι δε θέλει αστυνομικούς για τους πολιτικούς έχουν πάει περίπατο ύστερα από πορεία διαμαρτυρίας για τον ρωμανό από 30-40 άτομα που τόλμησαν και πέταξαν φέιγ βολάν.
Mα δε χρειαζεται, ουτως ή αλλως, να φτασει εξω απο το σπιτι του. Το θεμα ειναι να γινει αυτη η συμβολικη κινηση ωστε να δωθει η απαραιτητη προσοχη απο τους αρμοδιους φορεις και τα μμε.
Δημιουργωντας επικοινωνιακο προβλημα με συμβολικες κινησεις πιεζεις τις αρχες προς καποια κατευθυνση.
Με συμβολικες κινήσεις δε γ.....ε κανείς.
Bob_o_mastoras
27/05/2015, 00:07
Στην παρουσα φαση δεν νομιζω να μπορει να γινει κατι αλλο..
Το παραπάνω που είπες το βρίσκω λογικότερο και ιιιισως να μπορούσε να γίνει. Ευτυχώς όμως, η όποια ελπίδα κάποιας αλλαγής σε αυτόν τον τόπο, έχει πεθάνει, οπότε, κλαιν. Δε θα αλλάξει τίποτα αν εμείς δεν θέλουμε να αλλάξουμε. Είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο. Προσωπικά, κλινω προς το δεύτερο.
ο κοσμος δεν εχει να φαει και μπαινουνε στα σπιτια και σκοτωνουν ηλικιωμενους για 50 ευρω
και θα συγκλονιστει η κοινωνια με πορεια γιατι κλεβουνε μηχανακια;:rolleyes:
μετα να κανουμε και μια πορεια για τα στραβα αιφον 6:p
macdeath_s
09/06/2015, 14:23
Μόλις συνειδητοποίησα ότι το τελευταίο δίμηνο και εδώ και σε παραπλήσιο φόρουμ τα περισότερα threads που χω ανοίξει είναι για μηχανές γνωστών/facebook φίλων που κλάπηκαν. Δεν λέω έχει ξεφύγει η κατάσταση γιατί πλεόν το έχουμε συνειδητοποιήσει και κοιμούνται αυτοί που πρέπει να το συνειδητοποιήσουν περισσότερο. Φυσικά δεν λέω για πορείες κλπ γιατί ο toyar εδώ πιο πάνω τα πε όλα.
Από την άλλη είναι το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις το να το γράψεις σε ένα φόρουμ, πόσο μάλλον όταν στο παρελθόν είχα ανοίξει thread και βρέθηκε το Daytona ενός γνωστού :D Μεγάλη χαρά λες και ήταν δικό μου...
Οποιοδήποτε μηχανάκι κι αν βρεθεί το χαιρόμαστε σαν να ήταν το δικό μας και οποιοσδήποτε κλέφτης πιαστεί είναι σαν να πιάσανε αυτόν που έκλεψε εμάς, ακόμα κι αν μη μας έκλεψε !
Σ' αυτό το σημείο έχω γράψει και έχω σβήσει καμιά δεκαριά φορές. Θα αρκεστώ τελικά μόνο στο παρακάτω:
Μακάρι να βρεθούν όλα και να πιαστούν όλοι στα κυκλώματα...
https://www.youtube.com/watch?v=aoozOYcP1rY&ab_channel=RidingWithTom
Μέρα μεσημέρι και κανείς δεν κάνει τίποτα... ώσπου τον είδε ο σεκιούριτι
Ειχα πετύχει παλιότερα ενα βίντεο οπου πήγαν να κλέψουν ένα μηχανάκι και αυτό ανατινάχτηκε.Δυστυχώς δεν μπόρεσα να το ξαναβρώ αλλα ήταν ωραίο.
menelaos46
10/06/2015, 21:02
Κι οι κλέφτες πως θα ζήσουν... κλέφτες θα γίνουν???
Κι οι κλέφτες πως θα ζήσουν... κλέφτες θα γίνουν???
Να πα να δώσουν λοκώ.
macdeath_s
23/06/2015, 12:44
βρήκαν κάτι (http://www.koutipandoras.gr/article/143918/exarthrothike-speira-poy-ekleve-polyteli-aytokinita-kai-motosikletes) σήμερα και κάποιος εδώ έγραψε για κάποια μηχανάκια στη ΓΑΔΑ.
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/edw-kai-enan-xrono-eklevan-kai-pwlousan-gia-antallaktika-dekades-motosikletes.3671639.html
George_Sp
18/09/2015, 17:17
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/edw-kai-enan-xrono-eklevan-kai-pwlousan-gia-antallaktika-dekades-motosikletes.3671639.html
η 1η φωτο.......μιλάμε για πολύ γερή μπάζα!
Ελπίζω να σαπίσουν στη στενή και να μην είναι σε 3 μήνες έξω να συνεχίσουν τη "δουλειά" τους.... ουτοπικό, ε ;
MG-KTiNoS
18/09/2015, 17:25
η 1η φωτο.......μιλάμε για πολύ γερή μπάζα!
καμιά 200αριά εξατμίσεις πάνω κάτω....
:eyepop:
Ελπίζω να σαπίσουν στη στενή και να μην είναι σε 3 μήνες έξω να συνεχίσουν τη "δουλειά" τους.... ουτοπικό, ε ;
εννοειται.......
το αψογο δικαστικο και σωφρονιστικο μας συστημα θα φροντισει να μεινουν στη φυλακη τοσο οσο χρειαζεται ωστε να συνετιστουν και βγαινοντας μετανιωμενοι να ειναι ετοιμοι να αναζητησουν μια τιμια δουλεια και να περνανε τον ελευθερο χρονο τους περνοντας τις γριουλες τον δρομο απεναντι:a05::a05: