PDA

View Full Version : Τι θα γίνει με τις κλοπές;

Σελίδες : 1 2 3 [4] 5 6 7 8

foreno
09/05/2015, 09:45
πιλοτή με το αμάξι μου κ του γείτονα να χωράνε τσιμα τσιμα κ πίσω απ το αμάξι μου στην γωνία, η μηχανή με κλειδαριά δισκοφρένου με συναγερμό κ κουλούρα.
Απ όπου κ να την πάρεις δν βγαίνει με τίποτα αν δν βγει πρώτα ένα απ τα δύο αυτοκίνητα.

Ας έρθουν τώρα να μου κλάσουν τ @@

spyrakos35
09/05/2015, 10:09
Ταιγκερ 1050 το σηκωσανε ετσι στη νεα σμυρνη πριν χρονια

Σορρυ αλλα δε θα στα κλασουν θα στα κοψουν αν θελουν

stefanos
09/05/2015, 10:31
Ταιγκερ 1050

Για TA η sh η vstrom η ΧΤ όμως δεν θα μπαίναν στον κόπο ούτε θα πάρουν το ρίσκο.

Ζεύκας
09/05/2015, 10:46
πιλοτή με το αμάξι μου κ του γείτονα να χωράνε τσιμα τσιμα κ πίσω απ το αμάξι μου στην γωνία, η μηχανή με κλειδαριά δισκοφρένου με συναγερμό κ κουλούρα.
Απ όπου κ να την πάρεις δν βγαίνει με τίποτα αν δν βγει πρώτα ένα απ τα δύο αυτοκίνητα.

Ας έρθουν τώρα να μου κλάσουν τ @@

άστο φίλε άμα στο βάλουν στο μάτι, τραβάνε τα αμάξια και παίρνουν τη μηχανή.

devil's animal
09/05/2015, 10:56
ρε τι λετε???
ΟΤΙ θελουν κανουν...

δεν πας να το βαλεις και μεσα στο fort knox...
μολις το ξεκλειδωσεις και πας να το παρεις, σου κολλανε το γκανι στο κρανος και σου λενε "κατεβα"...
εχει γινει και αυτο...

να δω τοτε ολους τους "μαγκες" που λενε για ξυλο και ανασκολοπισμους...:rolleyes:
που θα τους βλεπεις ν'απομακρυνονται, παρουσια σου...

εκτος αν εχεις και εσυ κανα γκανι πανω σου και τους φας την ωρα που φευγουν...Texas...

foreno
09/05/2015, 11:04
παιδιά δν ξέρω αλλά γενικά πέρα από Αθήνα κ λίγο Θεσσαλονίκη δν ακούς για κλοπές.
Οι μεγάλες συμμορίες εκεί εδρεύουν

7Tolis
09/05/2015, 11:13
'Εγώ λέω να ψάξουμε στο βουνό.'

Hayate
09/05/2015, 12:27
'Εγώ λέω να ψάξουμε στο βουνό.'

Εγώ πάλι λέω να πάμε να μείνουμε στο βουνό....Και δε μπορώ να δεχτώ οτι δε μπορούν να βρούν τα κυκλώματα...βολεύει απλά το καθεστώς με τις κλοπές,βολεύει τις ασφαλιστικές για να πουλάνε ασφάλειες κλοπής έστω αυτες τις 2 που το κάνουν,βολεύει το μαγαζί που πάμε και παίρνουμε εξοπλισμό και τις 1002 κλειδαριές και τις πληρώνεις 100 ευρώ.Εδώ ο τόλης πήγε και δήλωσε εθελοντής και έφαγε ενα Χ ως τη λαμία.Δλδ συγγνώμη τι θα έπρεπε να κάνει η σωστή κοινωνία;να περιμένει να παραδοθούν γιατί βαρέθηκαν να κλέβουν 5-10-20 τύποι;Και έξω γίνονται κλοπές το πανηγύρι που γίνεται εδώ όμως δεν έχει σταματημό.Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη.Ούτε πρέπει να τη δούμε Robocop ούτε όμως να κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια.Και σίγουρα οπως προανέφεραν πολλοί ακομα και το να μαζευτούν 200-300 υπογραφές και να αιτούμαστε καθημερινά μία πιο ασφαλή κοινότητα κάτι μπορεί να βγάλει.Ας ζητήσουμε έστω για αρχή αντί τα παιδάκια με τα μηχανάκια να αράζουν στα έβερεστ να κάνουν μεγαλύτερες περιπολίες.Ίσως και αυτό να είναι μια προσωρινή λύση.

pipe_smoker
09/05/2015, 12:38
Εδώ ο τόλης πήγε και δήλωσε εθελοντής και έφαγε ενα Χ ως τη λαμία.

Καλά για το θέμα εθελοντή λογικό ήταν να φάει Χ και αυτό έλειπε κιόλας.

Δεν πήγε για εθελοντής πυροσβέστης.

Σιγά μην αρχίσουμε να βάζουμε κόσμο στα καλά καθούμενα να κάνει τη δουλειά των μπάτσων.
Να βρεθεί κανάς αθώος (είτε ο εθελοντής είτε κανάς άσχετος) στο χώμα και να ψάχνουμε τί έφταιξε.

Μάλλον έχουν άλλα πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούν:a31:
Όταν αδειάσουν μπορεί να μπει στη λίστα και το θέμα των κλοπών.

Hayate
09/05/2015, 12:43
Μόλις έμαθα κ άλλο ευχάριστο στο απέναντι σπίτι γείτονας φίλος του σήκωσαν το αμάξι απο το γκαράζ....και δεν πήραμε πρέφα κανείς.....Τι στο διάολο δλδ;ναρκοπέδιο πρέπει να κάνουμε τις πυλωτές και τα γκαράζ;ελεος ρε γμτ

Παναγιώτη το έθεσα λάθος,ήθελα να πώ να βγούν κάποιοι "εθελοντές" υπηρεσίας...

stam2
09/05/2015, 12:48
πάντως με 2-3 κατασχεμένα μηχανάκια που υπάρχουν σε αφθονία για δόλωμα, και μερικούς αστυνομικούς, η υπόθεση θα είχε λήξει σε ένα χρόνο... ίσως λέω και πολύ...!
μετά τις 3-4 συλλήψεις, και μόνο ο ντόρος και η φήμη του δολώματος θα σταμάταγε τους υπόλοιπους από το φόβο μην πιαστούν...

spyrakos35
09/05/2015, 12:51
Για TA η sh η vstrom η ΧΤ όμως δεν θα μπαίναν στον κόπο ούτε θα πάρουν το ρίσκο.

says who?

MikeG
09/05/2015, 12:55
Αν δε βρεθούνε δυο τρεις με σπασμένες όλες τους τις αρθρώσεις ή πεταμένοι σε κανά χαντάκι, τίποτα δε θα γίνει. Νομίζω ότι μερικοί περιμένετε ακόμα την ουτοπία. Αυτοί μας γαμάνε με μπαζούκας και εμείς με νεροπίστολα. Αλλά όπως σε όλα, ε τι να κάνουμε μωρέ...

spyrakos35
09/05/2015, 12:56
Αν δε βρεθούνε δυο τρεις με σπασμένες όλες τους τις αρθρώσεις ή πεταμένοι σε κανά χαντάκι, τίποτα δε θα γίνει. Νομίζω ότι μερικοί περιμένετε ακόμα την ουτοπία. Αυτοί μας γαμάνε με μπαζούκας και εμείς με νεροπίστολα. Αλλά όπως σε όλα, ε τι να κάνουμε μωρέ...

καλά και στην ινδία τους βιαστές τους λυντσάρουν και τους ανεβάζουν σε βίντεο αλλά οι βιασμοί συνεχίζονται

MikeG
09/05/2015, 12:58
καλά και στην ινδία τους βιαστές τους λυντσάρουν και τους ανεβάζουν σε βίντεο αλλά οι βιασμοί συνεχίζονται

Ναι στην Ινδία είναι 1.282.390.303 (http://www.worldometers.info/world-population/india-population/) άνθρωποι και εμείς μάθαμε για 3 βιασμούς. Εδώ 12.000.000 και μας γ@μ@νε 10.000. Ας βάλουμε λοιπόν βαζελίνη.

spyrakos35
09/05/2015, 13:03
Ναι στην Ινδία είναι 1.282.390.303 (http://www.worldometers.info/world-population/india-population/) άνθρωποι και εμείς μάθαμε για 3 βιασμούς. Εδώ 12.000.000 και μας γ@μ@νε 10.000. Ας βάλουμε λοιπόν βαζελίνη.

δεν είναι και έτσι ακριβώς (http://www.quora.com/Why-are-there-so-many-rapes-in-India)

ωστόσο δε θα έλεγα "όχι ρε παιδιά" αν έβλεπα να τσακίζουν κανα κλεφτρόνι στις μάπες

pipe_smoker
09/05/2015, 13:17

Ρε Μαικ επειδη δε σε καταλαβαινω μα τη μπαναγια.

Προσωπικα, επειδη ειμαι οσφυοκαμπτης γραικυλος και δεν ξερω γω τί αλλο, προτιμω να μου φανε τη μηχανη παρα να βρεθω σε κατασταση που να πρεπει να στειλω καποιον σε χαντακι ή να του σπασω τα κοκκαλα.

Εγω φυλακη δεν μπαινω αδερφε, ουτε για μια μηχανη ουτε για δεκα. Δε μου βιασανε τη μανα! Τους δινω και τα κλειδια στο χερι να πανε στο καλο και περιμενω τα λεφτα απο την ασφαλεια.
Ειπαμε ομως εγω ειμαι οσφυοκαμπτης και κουβαλαω βαζελινη παντα στο τσαντακι μου.

Μια απορια μου λυνεις?
Γιατι δεν εχεις αρχισει να βγαινεις τα βραδια και να τη στηνεις μεχρι να πετυχεις καποιον να πηγαινει να κλεψει μια μηχανη και να κανεις αυτα που λες?
Σπας'του και τα κοκκαλα, κοψ'του και τα χερια, κοψ'του και τα @@ιδια, ξηγησου του και μια κολομβιανη γραβατα και κρεμασε τον αναποδα στην πλατεια του χωριου.

Δεν ξερω κι αν καπνιζεις κιολας, δεσμευομαι εγω να κατεβαινω απο Αθηνα να σου φερνω τσιγαρα.

Μην τα παρεις στραβα αυτα που σου γραφω. Δεν εχω κατι μαζι σου εννοειται.
Αλλα ρε αγορι ειτε κατι θες να πεις και μεσα στα νευρα σου τα κανεις ολα μπαλα, ειτε δεν το εχεις τραβηξει μεχρι τελους μεσα στο μυαλο σου ολο αυτο που προτεινεις.

theofilos888
09/05/2015, 13:20
Σε βρίσκω λιγακι αγριεμενο. Ειναι ιδεα μου;

MikeG
09/05/2015, 13:53
Αν δεν είστε εσείς αγριεμένοι εκεί που ζείτε τότε εγώ μια χαρά είμαι. Και γενικά είμαι γιατί δε ζω τέτοια καταπίεση όπως ο περισσότερος κόσμος στην Αθήνα και σε όλα τα πολύ μεγάλα αστικά κέντρα. Αλλά σαφώς αυτά είναι η άποψη μου.

Από εκεί και πέρα αν δε κάνουν κάτι οι ίδιοι οι πολίτες τότε το μόνο που θα συμβαίνει είναι να χειροτερεύουν τα πράγματα. Και αν το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό, εγώ σόρρυ αλλά θα πάω σε άλλη παραλία. Εν ολίγοις και τέλος από μένα στο θέμα που άνοιξα όλη η λογική είναι ότι εμείς οι πολίτες πρέπει να προστατέψουμε τις κοινωνίες μας. Εξάλλου όλοι αυτοί που περνάν με κόκκινα λόγου χάρη είναι δολοφόνοι εκ προθέσεως και εμείς απλά τους κοιτάμε γιατί τι εγώ θα του μιλήσω; Να έχει και γκάνι να με θέσει χάμε; ή να τον κάνω τόπι και να μπω στη στενή; Άσε μωρέ αφού δε σκότωσε εμένα ας σκοτώσει κανάν άλλο.

Αγόρια και δεσποινίδες παλιότερα υπήρχαν 2 πράγματα, πρώτον κοινωνική αλληλεγγύη, δεύτερον σεβασμός. Σήμερα υπάρχει μόνο ο κώλος μας.

Καληνύχτα και καλή τύχη σε όλους.

pipe_smoker
09/05/2015, 14:24
Από εκεί και πέρα αν δε κάνουν κάτι οι ίδιοι οι πολίτες τότε το μόνο που θα συμβαίνει είναι να χειροτερεύουν τα πράγματα.....
.....όλη η λογική είναι ότι εμείς οι πολίτες πρέπει να προστατέψουμε τις κοινωνίες μας.....

Δυστυχώς υπάρχουν και πολύ χειρότερα πράγματα από το να σου κλέψουν το μηχανάκι.

Υπάρχουν και οι πρεζέμπορες που πουλάνε το θάνατο στα παιδιά μας (όπως λέγανε γραφικά παλιά οι δημοσιογράφοι).

Να στήσουμε οι πολίτες επιχείρηση "τσουγκράνα" και να πάμε να τους τσακώσουμε και να τους σφάξουμε με τα κουζινομάχαιρα λοιπόν.

Ζούμε σε οργανωμένες κοινωνίες γιατί δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα μόνοι μας.
Το κατά πόσον αυτό το μοντέλο λειτουργεί σωστά ή χρειάζεται βελτίωση είναι το θέμα.
Το να γυρίσουμε 50-100-500 χρόνια πίσω και να ντουφεκάμε όποιον θεωρούμε ότι μας αδίκησε/ότι βλάπτει το κοινωνικό σύνολο/ότι δεν ξέρω γω τί άλλο, μόνο λύση δεν είναι.

7Tolis
09/05/2015, 14:47
Η οργανωμένη κοινωνία είναι κατα το δοκούν αυτου που την επικαλείται.Εγω τώρα τελευταία, δε βλέπω κάτι τέτοιο πάντως, οπότε why not,ουπς.. ιτ γουοζ εν αξιντεντ, long live and prosper,και ζήτω οι manowar.

stefanos
09/05/2015, 14:56
says who?

Η κοινή λογική.Ο τόπος είναι γεμάτος να διαλέξει το ευκολότερο, δεν θα μπεί σε κλειστό γκαράζ να πάρει κλειδωμένο με συναγερμό και gps.

pipe_smoker
09/05/2015, 15:12
Η κοινή λογική.Ο τόπος είναι γεμάτος να διαλέξει το ευκολότερο, δεν θα μπεί σε κλειστό γκαράζ να πάρει κλειδωμένο με συναγερμό και gps.

Επειδη ομως οπως ειπωθηκε στα κλειστα γκαραζ μπαινουν και στο "ελαχε" κι αν δουν τιποτα να τους γεμισει το ματο το σηκωνουν, μπορει να σηκωσουν και xt, και παπι, και μια μαλακια και μιση.

@τολης
Προτιμω να τα πουμε απο κοντα περι οργανωμενων κοινωνιων και αλλων μαλακιων και να πιουμε και καμια μπυρα τη δευτερα στον κρικο.

stefanos
09/05/2015, 15:20
Αν δεν είστε εσείς αγριεμένοι εκεί που ζείτε τότε εγώ μια χαρά είμαι. Και γενικά είμαι γιατί δε ζω τέτοια καταπίεση όπως ο περισσότερος κόσμος στην Αθήνα και σε όλα τα πολύ μεγάλα αστικά κέντρα. Αλλά σαφώς αυτά είναι η άποψη μου.

Από εκεί και πέρα αν δε κάνουν κάτι οι ίδιοι οι πολίτες τότε το μόνο που θα συμβαίνει είναι να χειροτερεύουν τα πράγματα. Και αν το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό, εγώ σόρρυ αλλά θα πάω σε άλλη παραλία. Εν ολίγοις και τέλος από μένα στο θέμα που άνοιξα όλη η λογική είναι ότι εμείς οι πολίτες πρέπει να προστατέψουμε τις κοινωνίες μας. Εξάλλου όλοι αυτοί που περνάν με κόκκινα λόγου χάρη είναι δολοφόνοι εκ προθέσεως και εμείς απλά τους κοιτάμε γιατί τι εγώ θα του μιλήσω; Να έχει και γκάνι να με θέσει χάμε; ή να τον κάνω τόπι και να μπω στη στενή; Άσε μωρέ αφού δε σκότωσε εμένα ας σκοτώσει κανάν άλλο.

Αγόρια και δεσποινίδες παλιότερα υπήρχαν 2 πράγματα, πρώτον κοινωνική αλληλεγγύη, δεύτερον σεβασμός. Σήμερα υπάρχει μόνο ο κώλος μας.

Καληνύχτα και καλή τύχη σε όλους.

Οι κλέφτες mike είναι τμήμα της κοινωνίας.
Ο συνεργιάς σου μπορεί να είναι κλεπταποδόχος και κάποιος γνωστός σου να έχει
φτιάξει το μηχανάκι του με κλεμμένα ανταλλακτικά, η να κυκλοφορεί κλεμμένο εν αγνοία του, ή να πούλησε την "άδεια" από το κατεστραμμένο μηχανάκι του.
Δεν κυκλοφορεί ο κλέφτης με καμιά πινακίδα στο μέτωπο για να τον πλακώσουμε στο ξύλο.
Ας ξεκινήσουμε ο καθένας μόνος του να δυσκολεύουμε το μεροκάματο του κλέφτη με λουκέτα συναγερμούς και γκαράζ,
ας προσέξουμε λίγο παραπάνω τα ανταλλακτικά στα μηχανάκια μας και ας αφήσουμε τα υπόλοιπα στους αρμόδιους

sv1000s
09/05/2015, 15:32
οταν λες αρμοδιους για ποιους λες?τους γνωστους καφεκοπριτες?

stefanos
09/05/2015, 15:39
οταν λες αρμοδιους για ποιους λες?τους γνωστους καφεκοπριτες?

Οχι μάλλον σε τελωνειακούς εφοριακούς και λοιπούς χαρτογιακάδες αναφέρομαι γιατί τα κλεμμένα δεν κυκλοφοράν στους δρόμους.
Γίνονται ανταλλακτικά και πουλιούνται ή "εξάγονται".

SHOOTER045
09/05/2015, 19:35
Οχι μάλλον σε τελωνειακούς εφοριακούς και λοιπούς χαρτογιακάδες αναφέρομαι γιατί τα κλεμμένα δεν κυκλοφοράν στους δρόμους.
Γίνονται ανταλλακτικά και πουλιούνται ή "εξάγονται".

Αυτό έχω ακούσει και εγώ.
Η πλειοψηφία των κλεμμένων εξαγεται προς Βουλγαρία / Ρουμανία και ίσως Αλβανία.
Εκεί < τακτοποιούνται > και πανε στον επόμενο ιδιοκτήτη.
Δυστυχώς η πολιτική ελέγχου στα χερσαία σύνορα είναι έλεγχος στο τι έρχεται, όχι στο τι φεύγει.
Ένα μηχανάκι σε δύο/ τρία κομμάτια μέσα σε φορτηγά η ι.χ δεν ανιχνεύεται κάτω από το σκουπιδαριό που φαινομενικά μεταφέρουν.
Στην επαρχία είναι σπάνιο φαινόμενο οι κλοπές μότο, πέρα από παπιά που συνήθως οι πιτσιρικάδες τα κάνουν αποθήκη ανταλλακτικών για τα δικά τούς και βγάζουν και κάνα ψιλό από το car.
Το car και κάθε παρόμοια σελίδα πού βρίσκεις πραγματικά ότι θες και αν δεν υπάρχει γράφεις την αγγελία ζήτησης και περιμένεις το ντριν.
Δεν υπάρχει έλεγχος ούτε νομικό καθεστώς στο από πού προέρχεται αυτό που πωλείται.
Δεν υπάρχουν παραστατικά από που προήλθε το ανταλλακτικό ακόμα και το φτηνό μηχανάκι από τα Βαλκάνια δεν ξέρουμε ποιος το κλαίει.
Ακομα και εδώ μέσα έχουν < παίξει >κατα καιρούς περίεργες και ύποπτες αγγελίες.
Ακόμα και.εδω για κάποιον < επαγγελματια > του χώρου θυμίζει σούπερ μάρκετ .
Ο τάδε έχει tuono,ο άλλος r1 / xtx tdm κλπ.
Μην δίνεται τροφή στον αέρα.
Που το κλειδωνεται πώς το κλειδωνεται τι συναγερμό έχετε κλπ.
Όταν ξέρουν που θα πάνε και τι αντιμετωπίσουν ελαχιστοποιείται ο χρόνος παραμονής στα σημεία.
Κρατατε< πισινές > μόνο για εσάς.
Κάποτε στην προ ίντερνετ εποχή, τα λαμογια ήταν συγκεκριμένα, όλοι λίγο πολύ ήξεραν η είχαν ακούσει για άτομα που δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον χώρο .
1990 κολλητος με ίδιο Glx πέφτει θύμα κλοπής, το βρίσκουμε πεταμένο να λείπουν τα πάντα ( πλαστικά, καρμπ, ηλελτρονικη κλπ)
Πηγαίνει σε< γνωστό > τσακαλο της εποχής - άστο - είπε - δεν έχω τώρα, αλλά σε δυο τρεις μέρες θα είναι έτοιμο.
Όταν πήγαμε να το πάρουμε μαζί όλα τα πλαστικά που του έλειπαν ήταν σε άλλο χρώμα ( το μηχανάκι, ήταν μπορντω, και του έβαλαν μπλέ)
Πλήρωσε φύγαμε και όλα καλά.
1994 κατεβαίνω Θεσσαλονίκη να αγοράσω ένα XR250 το πληρώνω, παίρνουμε τα χαρτιά κλπ.
Εγώ οδηγάω το αμάξι και ο φίλος και αφεντικό μού - τότε με συνεργείο μότο - είχε το xr.
Σταματαει για τσιγάρα αφήνει το xr απέναντι, και μέχρι να γυρίσει το xr άφαντο.
Με βρίσκει μου το λέει - πάγωσα - ταυτόχρονα με καθησυχάζει γιατί ήξερε κάποιον, που ήξερε έναν άλλο που ήξερε κάτι καλόπαιδα κλπ.
Μιλάει στο τηλέφωνο.
Και ξανά τηλέφωνο, εγώ να έχω χεστεί.
Τελικά το μηχανάκι θα είναι εκεί, το κλειδί εκεί
Μεχρι να φτάσουμε έχασα τα μισά μού χρόνια.
Όμως το xr ήταν εκεί και με περίμενε....

o_gavros
09/05/2015, 20:21
Dog eat dog είναι η φάση μας και δυστυχώς μόνοι μας είμαστε σε οποιαδήποτε στραβή.
οι κλοπές στα μηχανάκια είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι της μεγάλης πίτας απο σκατά που τρώμε.
Έχει φτάσει, χρόνια τωρα, να κλέβονται ζωές ανθρώπων με εγκληματικά μεγάλη ποικιλία τρόπων, στα μηχανάκια θα κολλάγαμε;
Δεν είμαστε σίγουρα άμοιροι ευθυνών ως μέλη αυτης της κοινωνίας για το κατάντημα της, όμως δεν είναι και λύση τ'αρμάτωμα.
Αντιλαμβάνομαι την οργή του Μιχάλη και του κάθε Μιχάλη που μένει σε λίγο πιο χαλαρές γειτονιές της χώρας, όπως ομοίως καταλαβαίνω την αυτονόητη αγανάκτηση του Τόλη και του κάθε Τόλη (έχω υπάρξει θύμα κλοπής κι εγω).
Όμως ρε παίδες δεν μπορεί να αφήσουμε την ασχήμια να καταπιεί και την ψυχή μας.
Έχει απλώσει τα δίχτυα της παντού η ρουφιάνα,ας κάνουμε ότι στο διάολο είναι δυνατό να μην γίνουμε κτήμα της.
Δεν κατέχω καμία απόλυτη αλήθεια, τον πίνω πανηγυρικά εδώ και χρόνια όπως πολλοί απο εσάς, αλλά προσωπικά όσο μπορώ τη μαυρίλα που επιτάσσει η φτιάξη των καιρών (μολύβι,πόνο και καράτε) θα προσπαθώ να μην την αφήνω να με καταπιεί.

Pan (dvs)
10/05/2015, 18:04
Dog eat dog είναι η φάση μας και δυστυχώς μόνοι μας είμαστε σε οποιαδήποτε στραβή.
οι κλοπές στα μηχανάκια είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι της μεγάλης πίτας απο σκατά που τρώμε.
Έχει φτάσει, χρόνια τωρα, να κλέβονται ζωές ανθρώπων με εγκληματικά μεγάλη ποικιλία τρόπων, στα μηχανάκια θα κολλάγαμε;
Δεν είμαστε σίγουρα άμοιροι ευθυνών ως μέλη αυτης της κοινωνίας για το κατάντημα της, όμως δεν είναι και λύση τ'αρμάτωμα.
Αντιλαμβάνομαι την οργή του Μιχάλη και του κάθε Μιχάλη που μένει σε λίγο πιο χαλαρές γειτονιές της χώρας, όπως ομοίως καταλαβαίνω την αυτονόητη αγανάκτηση του Τόλη και του κάθε Τόλη (έχω υπάρξει θύμα κλοπής κι εγω).
Όμως ρε παίδες δεν μπορεί να αφήσουμε την ασχήμια να καταπιεί και την ψυχή μας.
Έχει απλώσει τα δίχτυα της παντού η ρουφιάνα,ας κάνουμε ότι στο διάολο είναι δυνατό να μην γίνουμε κτήμα της.
Δεν κατέχω καμία απόλυτη αλήθεια, τον πίνω πανηγυρικά εδώ και χρόνια όπως πολλοί απο εσάς, αλλά προσωπικά όσο μπορώ τη μαυρίλα που επιτάσσει η φτιάξη των καιρών (μολύβι,πόνο και καράτε) θα προσπαθώ να μην την αφήνω να με καταπιεί.

Καταλαβα,φουλαρες και ετοιμαζεσαι για Ηπειρο.

Xlitos
11/05/2015, 15:10
Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε μοτοσυκλέτες – 145 περιπτώσεις εξιχνιάστηκαν

http://www.makeleio.gr/?p=343076

stam2
11/05/2015, 15:22
Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε μοτοσυκλέτες – 145 περιπτώσεις εξιχνιάστηκαν

http://www.makeleio.gr/?p=343076

και άντε τώρα να σου βρούν ένα πλαίσιο μόνο ανάμεσα σε καμιά δεκαριά άλλα, και να σου πουν ελάτε να παραλάβετε τη μοτοσυκλέτα σας...

εγώ δεν κατάλαβα γιατί τους συνέλαβαν επαυτοφώρω την ώρα της κλοπής και δεν τους άφησαν να δουν όλο το κύκλωμα ποιο είναι και πως δουλεύει...
τι φοβούνται? μήπως ανακαλύψουν κάτι που δεν πρέπει,....?

sv1000s
11/05/2015, 15:23
:a18::a18::a18:

notakos600
11/05/2015, 15:28
Πουλήθηκαν όλα από το γνωστό site...
Άει καλά.

macdeath_s
11/05/2015, 16:10
den περιμένετε να επιβεβαιωθεί και από κανά άλλο site.

sv1000s
11/05/2015, 16:14
το εχει και σε αλλα μολλον αληθεια ειναι!μακαρι να βρουν κανα μηχανακι κομπλε για κανα φουκαρα που του το πηραν τα μουνια!68 χρονον ο ενας
θα του κλασουν τα @@@@@@ λογικα!

macdeath_s
11/05/2015, 16:36
To εξιχνιάστηκαν σημαίνει ότι πήραν και τους ιδιοκτήτες ή μέτρησαν 145 ανταλλακτικά ?| :confused:

Tycho Moon
11/05/2015, 16:41
To εξιχνιάστηκαν σημαίνει ότι πήραν και τους ιδιοκτήτες ή μέτρησαν 145 ανταλλακτικά ?| :confused:

Mάλλον βρήκαν 145 κινητήρες ή πλαίσια που ήταν καταχωρημένα σαν κλεμμένα..

sfigas
11/05/2015, 16:49
http://www.enikos.gr/society/316101,Eixan-kleyei-145-motosikletes-FWTO.html

DAYMAN
11/05/2015, 18:29
μαστιγιο και χοντρο αλατι και μην μου πειτε πως δεν το αξιζουν.

spyrakos35
11/05/2015, 18:31
μαστιγιο και χοντρο αλατι και μην μου πειτε πως δεν το αξιζουν.

Ας αποφασισει ο Τολης

DAYMAN
11/05/2015, 18:34
ο Βοσκοπουλος; :)

Ας αποφασισει ο Τολης

toyar
11/05/2015, 18:35
οκ και εδω θα παρεμβει ο νομοθετης και θα βαλει μια ποινη της πλακας με αναστολη ή εξαγορασιμη οταν εκδικαστει τελικα η αποφαση μετα τις σχετικες αναβολες και τις αδιαθεσιες κατηγορουμενων και συνηγορων
επισης συμφωνα με τη νομοθεσια οποιος το ειχε ασφαλισμενο και κλαπηκε προσφατα θα περασει να παραλαβει ενα πισω φλας μια μανετα και μια σκισμενη σελα ετσι ωστε να μην αποζημιωθει απο την ασφαλεια:yuck:
ετσι ο κλεφτης θα μπορει να μεταβιβαζει τις γνωσεις και την εμπειρια του στις επομενες γενιες η ασφαλιστικη με απειραχτα αποθεματικα θα αυξανει τα ασφαλιστρα λογω εγκληματικοτητας και εμεις θα βριζουμε την αστυνομια που δεν κανει καλα τη δουλεια της:wave2:

spyrakos35
11/05/2015, 18:36
ο Βοσκοπουλος; :)
Κοιτα στις κλοπες

o_gavros
11/05/2015, 21:16
Αν δεν έχω καταλάβει λάθος το νόημα της τελευταίας πρότασης "Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά ο οποίος τους παρέπεμψε για κύρια ανάκριση σε Τακτικό Ανακριτή." , οι κύριοι αυτοί συνεχίζουν και περπατάνε ελεύθεροι;

7Tolis
11/05/2015, 21:38
Δεν ήξερα πως είναι πλημμελημα. Πως πάνε οι βαθμίδες;

SHOOTER045
11/05/2015, 21:50
Αν δεν έχω καταλάβει λάθος το νόημα της τελευταίας πρότασης "Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά ο οποίος τους παρέπεμψε για κύρια ανάκριση σε Τακτικό Ανακριτή." , οι κύριοι αυτοί συνεχίζουν και περπατάνε ελεύθεροι;

Η κατηγορία ξεκινάει σαν πλημμέλημα.
ΑΛΛΆ
Ο ανακριτής κρίνει την βαρύτητα από το μέγεθος την ποσότητα, τα άτομα / εγκληματικη οργάνωση κλπ.
Πιθανότατα είναι προφυλακισμενοι

7Tolis
12/05/2015, 07:23
Tip:Αν η γκαραζόπορτα δεν ανοίγει, ίσως να μην φταίει το μοτέρ ούτε το τηλεκοντρόλ. Ίσως κάποιος 'ποντικός' να ροκανισε το καλώδιο ρεύματος για να αναγκασει τους ένοικους να το γυρίσουν στο χειροκίνητο. Αν αντιληφθείτε κάτι τέτοιο, πάρτε τα οχήματα σας από το γκαράζ ή στηστε καρτέρι.

LogOutGoRide
12/05/2015, 12:36
Και να σε πάρουν λέει τηλέφωνο και να σου πουν "κύριε βρήκαμε τις ζάντες σας", για να μην πω πλαίσιο.
Θα πάρεις και τα @@ σου από την ασφαλιστική που χρυσοπλήρωνες τόσο καιρό. Το χειρότερο σενάριο μετά την κλοπή.
Δεν το λέω για τον αποπάνω, αλλά παίζει με τις ασφάλειες κλοπής και φοβόμουν και αυτό το σενάριο όσο πλήρωνα ασφάλεια που περιλάμβανε κλοπή.
Με την ευκαιρία, να ευχηθώ να το βρεις ολόκληρο το μηχανάκι σου (ή με τις μικρότερες πιθανές ζημιές) ή καθόλου.
Καταλαβαίνεις πως το λέω.

infidel
12/05/2015, 13:34
καλα, μπορούν να βρουν απο ποιο μηχανάκι είναι τα ανταλλακτικά; εκτός από το πλαίσιο και τον κινητήρα, όλα τα άλλα ανταλλακτικά μπορούν να ταυτοποιηθούν;

spyrakos35
12/05/2015, 15:45
καλα, μπορούν να βρουν απο ποιο μηχανάκι είναι τα ανταλλακτικά; εκτός από το πλαίσιο και τον κινητήρα, όλα τα άλλα ανταλλακτικά μπορούν να ταυτοποιηθούν;

Τσου

notakos600
12/05/2015, 15:47
Εκτός αν έχουν τα serial numbers των φλας και των αντίστοιχων μοντέλων που τα φοράνε.
Μαλ@κία είπα, ναι;

amyroukai
12/05/2015, 18:15
http://www.cycleworld.com/2015/05/12/ienatsch-tuesday-your-motorcycle-has-been-stolen/?src=SOC&dom=fb

spyrakos35
12/05/2015, 18:43
http://www.cycleworld.com/2015/05/12/ienatsch-tuesday-your-motorcycle-has-been-stolen/?src=SOC&dom=fb

Γαματο.......

wthanasis
12/05/2015, 19:12
Καλό.

*Μιλώντας με κάθε επιφύλαξη, νομίζω πως κάτι τέτοιο έχουμε κατά νου όλοι μας όταν λέμε ότι δεν είναι δα και κάτι εξωπραγματικό να πετύχεις και να τιμωρήσεις μερικά καλόπαιδα, είτε λέγεσαι ιδιώτης, είτε ασφάλεια.

toyar
12/05/2015, 19:19
ωραιο παραμυθι......αμερικανια
πως και δεν το γυρισανε ταινια ακομα;
οι κλεφτες δεν εχουν ακροβολισμενο τσιλιαδορο και ειναι αοπλοι ενω ο ιδιοκτητης και οι φιλοι του ειναι πεζοναυτες:smokin:

stam2
13/05/2015, 08:04
ωραιο παραμυθι......αμερικανια
πως και δεν το γυρισανε ταινια ακομα;
οι κλεφτες δεν εχουν ακροβολισμενο τσιλιαδορο και ειναι αοπλοι ενω ο ιδιοκτητης και οι φιλοι του ειναι πεζοναυτες:smokin:

έτσι ακριβώς... και μετά απ' όλα αυτά έφυγαν προς τη δύση τραγουδώντας το "είμαι ένας φτωχός και μόνος καουμπόυ..."

macdeath_s
14/05/2015, 02:39
Σήμερα έμαθα από facebook για ένα triple που το πήραν μέρα μεσημέρι-απόγευμα από την Ποσειδώνος!!! Ναι την λεωφόρο, από τις πιο πολυσύχναστες της χώρας με τίγκα κίνηση. Ντάξει τι να πω!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι παίζει. Δεν είναι τυχαίο σε καμία περίπτωση, τόσα χρόνια τέτοια συχνότητα κλοπών δεν έχει ξαναγίνει. Κύκλωμα που τα βγάζει έξω, κύκλωμα με ανταλλακτικά δεν ξέρω. Σίγουρα οι ασφαλιστικές τρίβουν τα χέρια τους γιατί όπως βλέπετε τπτ άλλο δεν περνάει. Ούτε γκαράζ, ούτε συναγερμοί ούτε τπτ.

amyroukai
14/05/2015, 07:44
Οι ασφαλιστικές που κερδίζουν ακριβώς είπαμε, γιατί δεν το κατάλαβα; Άσε που, δεδομένης και της τελευταίας εξιχνίασης, όσων τα πλαίσια και τα μοτέρ βρέθηκαν στην αποθήκη θα πάρουν αποζημίωση ένα τηλεφώνημα "ευχάριστα νέα, βρέθηκε" και μόνο, γιατί λεφτά ασφάλειας κλοπής δεν. Μην υπερβάλλουμε. Εδώ ο περισσότερος κόσμος λέει ότι δεν έχει να πληρώσει ούτε κανονική ασφάλεια και κυκλοφορεί χύμα...

Η αλήθεια είναι ότι ναι έχει κίνηση η Ποσειδώνος, όχι δεν θα προσέξεις αν ο κάποιος που στέκεται δίπλα από μιά μοτοσικλέτα έχει κλειδί ή κατσαβίδι στο χέρι του.

doctoras
14/05/2015, 07:45
με αφορμή ένας φίλος έψαχνε ένα μεταχειρισμένο καπάκι για το μηχανάκι του και το βρήκε απο διαλυμένο μηχανάκι απο έναν ιδιώτη δώσανε ραντεβού ο οποίος τα διένεμε απο το σπίτι του.! και απο ότι κατάλαβε είχε κιάλα μοντέλα, ποιος δε μπορεί να φανταστεί οτι το κύκλωμα ανακυκλώνει την βιωσιμότητα πώλησης μετ/σμενων parts είτε στα κλασσικά ανταλλακτικάδικα μαγαζιά είτε απο ιδιώτες φαντάσματα

εάν ανοίξεις το καρ.γρ και ψάξεις για εξαρτήματα ότι έχει παρα πολλούς τέτοιους ας πούμε πειρατές γιατί δεν έχουν κάποιο στοιχειώδη είδος εμπορικής επιχείρησης

SHOOTER045
14/05/2015, 08:00
Μπαίνεις στο car.
Ψάχνεις ας πούμε, βολαν r1 η ανορθωτη cbr η μοτέρ TDM ,και όλως τυχαίως το όνομα και το τηλέφωνο του πωλητή είναι το ίδιο χωρίς να είναι έμπορος.
Και μετά ψάχνουμε την γάτα πού κάνει νιάου νιαου

notakos600
14/05/2015, 08:02
Μπαίνεις στο car.
Ψάχνεις ας πούμε, βολαν r1 η ανορθωτη cbr η μοτέρ TDM ,και όλως τυχαίως το όνομα και το τηλέφωνο του πωλητή είναι το ίδιο χωρίς να είναι έμπορος.

Μου έχει τύχει πολλές φορές...

nickald
14/05/2015, 08:04
Μακαρι να υπηρχε μια υπηρεσια που να μπορει να ελεγχει αν ο πωλητης (ειτε ηλεκτρονικα ειτε φυσικα) εχει να νομιμα παραστατικα για να πουλαει μεταχειρισμένα ανταλλακτικα......

oh wait.....

spyrakos35
14/05/2015, 08:07
και σιγά μη μπεις στη διαδικασία να με ελεγξεις (με την κρίση που υπάρχει) όταν θα σου δίνω κάτι στη μισή τιμή από αυτή που βρίσκεις στην αντιπροσωπεία....

doctoras
14/05/2015, 08:15
Μακαρι να υπηρχε μια υπηρεσια που να μπορει να ελεγχει αν ο πωλητης (ειτε ηλεκτρονικα ειτε φυσικα) εχει να νομιμα παραστατικα για να πουλαει μεταχειρισμένα ανταλλακτικα......

oh wait.....

για να εξιχνιαστούν αυτοί είναι πανέκολο τους "ψαρεύεις" πανέυκολα αφου έχουν προσωπικά στοιχεία και όπως έχει φανεί απο το θράσος τους δεν τους έχει πειράξει κανείς για να προφυλαχθούν..
δε μπορώ να καταλάβω πόσες κλοπές απαιτούνται να καταχωρηθούν για να δουλέψει ο κρατικός μηχανισμός, δηλαδη ελασ και πολιτικοί δεν ασχολούνται επειδή δε επαρκούν και δίνουν αλλού προτεραιότητες ή επειδή είναι άχρηστοι να οργανώσουν τον τρόπο εξιχνίασης..?

stefanos
14/05/2015, 08:52
Μπαίνεις στο car.

Στην Ελλάδα το να κλέβεις την εφορία δεν ενοχλεί κανένα.
Και το να πουλάς μεταχειρισμένο ανταλλακτικό αφήνει τρελλό μεροκάματο ακόμα και να μην είναι κλεμμένο το μηχανάκι ή το αυτοκίνητο.
Αλλά η εφορία είναι αποσχολημένη με τις λίστες στην Ελβετία:rolleyes:

SHOOTER045
14/05/2015, 09:16

oh wait.....

Πριν κάποιους μήνες στο θρεντ με τις περίεργες αγγελίες νόμιζα ο νοτακος έβαλε μια< περίεργη > για αντ / κα ΧΤ
έτυχε να το δω live.
Έχω ανοιχτό το pc είμαι στο μότο, και έχω ανοίξει και την αγγελία στο car.
Και πάνω που το συζητάμε η αγγελία απ το car κατεβαίνει!!!!
1να ήταν τυχαίο?
2 ο ποντικός ήταν ( είναι) εδώ μέσα και έβλεπε?
3 κάτι άλλο???
Και να επισημάνω ότι απ όσο γνωρίζω το ηλεκτρονικών εγκλημάτων τα ανιχνεύει και ενημερώνει τις ανάλογες υπηρεσίες.
Αλλά δεν απαρτίζεται από 100 άτομα ούτε καν 50 και έχουν να δουν από απάτες, από παιδοφιλους, από αυτοκτονίες ανηλίκων μέχρι ότι μπορείτε να φανταστείτε.

Eversman
14/05/2015, 09:46
Πριν κάποιους μήνες στο θρεντ με τις περίεργες αγγελίες νόμιζα ο νοτακος έβαλε μια< περίεργη > για αντ / κα ΧΤ
έτυχε να το δω live.
Έχω ανοιχτό το pc είμαι στο μότο, και έχω ανοίξει και την αγγελία στο car.
Και πάνω που το συζητάμε η αγγελία απ το car κατεβαίνει!!!!
1να ήταν τυχαίο?
2 ο ποντικός ήταν ( είναι) εδώ μέσα και έβλεπε?
3 κάτι άλλο???
Και να επισημάνω ότι απ όσο γνωρίζω το ηλεκτρονικών εγκλημάτων τα ανιχνεύει και ενημερώνει τις ανάλογες υπηρεσίες.
Αλλά δεν απαρτίζεται από 100 άτομα ούτε καν 50 και έχουν να δουν από απάτες, από παιδοφιλους, από αυτοκτονίες ανηλίκων μέχρι ότι μπορείτε να φανταστείτε.

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι, δεν υπάρχει περίπτωση να μην διαβάζουν/βλέπουν/μπανίζουν/τσεκάρουν τις μοτοσυκλέτες, μέσω του (οποιουδήποτε) φόρουμ και ότι τις συνδέουν, μέσω των φωτό που ανεβάζουμε από βόλτες/εκδρομές/βελτιώσεις, με τα πρόσωπα των ιδιοκτητών που απεικονίζονται.

Θα μπορούσε π.χ. κάποιος να έχει τσεκάρει σε φωτό τη ρένα του Τόλη, με ότι μπιχλιμπίδια αυτή κουβαλάει, να γνωρίζει μέσω των φωτό και το πώς είναι φυσιογνωμικά ο Τόλης (συμπάθαμε Τολάκο που αναφέρομαι σε εσένα, για καλό το κάνω) και έτσι να γίνει μιά συστηματική παρακολούθηση του, με σκοπό το σήκωμα της μοτό. Άν το πάω και παραπέρα, αυτός ο κάποιος, θα μπορούσε να μάθει και την περιοχή που μένει ο Τόλης μόνο με ένα πάτημα του κουμπιού του mouse, επάνω στο nickname και έτσι να προσδιορίσει/οριοθετήσει την περιοχή παρακολούθησης ή ψαξίματος.
Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, αλλά άν το σκεφτούμε καλά, είναι πιθανό.

Πάντως μετά και το σήκωμα της ρένας, καλού-κακού θα αποφεύγω να ποστάρω δημόσια, φωτό των μοτό μαζί με τους ιδιοκτήτες τους και να τους ονομάζω, μετά από βόλτες που τυχόν κάνουμε.

7Tolis
14/05/2015, 10:07
Παναγιώτη καλά τα λες. Στο μέλλον θα μαζευτω γιατί ποτέ δε ξέρεις.

SHOOTER045
14/05/2015, 10:18
Σε παρόμοιο θέμα λέγανε πώς, και με τι<ασφαλιζουν> τα μηχανάκια.
π.χ πέταλο abus ,συναγερμός Gemini, τηλεειδοποιηση κλπ.
Αφου δεν αφήνουν ευχετηριες κάρτες οι ποντικοί, είναι απορίας άξιον.

Eversman
14/05/2015, 10:23
Παναγιώτη καλά τα λες. Στο μέλλον θα μαζευτω γιατί ποτέ δε ξέρεις.

Όλοι πρέπει να "μαζευτούμε" φίλε. Απλά κάποιες φορές, το πάθος και η αγάπη για την μοτοσυκλέτα μας, μας κάνει να είμαστε λίγο χαλαροί :)

amyroukai
14/05/2015, 11:22
οχι ρε. οχι ρε. μολις σκοτωσατε ονειρα χιλιαδων λαϊκ στο "βιβλιο", εκατομμυριων χιτΖ στη "σωληνα" και αναγνωρισιμοτητος του μικροκαγκουρου της γειτονιας και της πλατειας. αντισταση λαε μην σκυβεις το κεφαλι, ξανα θα γινεις ινδαλμα και οχι σκετο χαλι.

7Tolis
14/05/2015, 11:40
Δεν έχω φατσοβιβλίο ωρε. Τουιτερ το οποίο δε το λέω δεξα κ αριστερά.

macdeath_s
14/05/2015, 14:01
Οι ασφαλιστικές που κερδίζουν ακριβώς είπαμε, γιατί δεν το κατάλαβα; Άσε που, δεδομένης και της τελευταίας εξιχνίασης, όσων τα πλαίσια και τα μοτέρ βρέθηκαν στην αποθήκη θα πάρουν αποζημίωση ένα τηλεφώνημα "ευχάριστα νέα, βρέθηκε" και μόνο, γιατί λεφτά ασφάλειας κλοπής δεν. Μην υπερβάλλουμε. Εδώ ο περισσότερος κόσμος λέει ότι δεν έχει να πληρώσει ούτε κανονική ασφάλεια και κυκλοφορεί χύμα...

Η αλήθεια είναι ότι ναι έχει κίνηση η Ποσειδώνος, όχι δεν θα προσέξεις αν ο κάποιος που στέκεται δίπλα από μιά μοτοσικλέτα έχει κλειδί ή κατσαβίδι στο χέρι του.

Οι ασφαλιστηκές κερδίζουν και από παραπάνω ασφάλειες κλοπών (κάποιοι έχουν και τα σκάνε και καλά κάνουν) και από το ότι αν βρεθεί πλαίσιο εσύ δεν παίρνεις φράγκο.

Αν δεν μπορείς στην παραλιακή να προσέξεις κάποιον να τσουλάει και να φορτώνει μηχανάκι τι να πω...

George_Sp
14/05/2015, 21:36
Μόλις έμαθα οτι σήκωσαν το Versys γνωστού μου από Πετρούπολη πριν περίπου 15-20 ημέρες. Η μηχανή ήταν παρκαρισμένη στην αυλή του μπροστά ακριβώς από τη μπαλκονόπορτα του δωματίου του.
Τα μέτρα προστασίας μου 2πλασιάστηκαν από σήμερα και αύριο πάω να τσιμπήσω και ip camera με motion detection και προβολέα led.
Η ατσάλινη σιδεριά του dection είναι πλέον δίπλα στη πόρτα

ΨΟΦΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΟΓΙΑ!

daz
14/05/2015, 22:33
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι, δεν υπάρχει περίπτωση να μην διαβάζουν/βλέπουν/μπανίζουν/τσεκάρουν τις μοτοσυκλέτες, μέσω του (οποιουδήποτε) φόρουμ και ότι τις συνδέουν, μέσω των φωτό που ανεβάζουμε από βόλτες/εκδρομές/βελτιώσεις, με τα πρόσωπα των ιδιοκτητών που απεικονίζονται.

Θα μπορούσε π.χ. κάποιος να έχει τσεκάρει σε φωτό τη ρένα του Τόλη, με ότι μπιχλιμπίδια αυτή κουβαλάει, να γνωρίζει μέσω των φωτό και το πώς είναι φυσιογνωμικά ο Τόλης (συμπάθαμε Τολάκο που αναφέρομαι σε εσένα, για καλό το κάνω) και έτσι να γίνει μιά συστηματική παρακολούθηση του, με σκοπό το σήκωμα της μοτό. Άν το πάω και παραπέρα, αυτός ο κάποιος, θα μπορούσε να μάθει και την περιοχή που μένει ο Τόλης μόνο με ένα πάτημα του κουμπιού του mouse, επάνω στο nickname και έτσι να προσδιορίσει/οριοθετήσει την περιοχή παρακολούθησης ή ψαξίματος.
Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, αλλά άν το σκεφτούμε καλά, είναι πιθανό.

Πάντως μετά και το σήκωμα της ρένας, καλού-κακού θα αποφεύγω να ποστάρω δημόσια, φωτό των μοτό μαζί με τους ιδιοκτήτες τους και να τους ονομάζω, μετά από βόλτες που τυχόν κάνουμε.

Να αποφεύγετε να εμφανίζεται η πινακίδα σας στις φωτογραφίες. Είναι ο ευκολότερος τρόπος να βρουν τα πάντα.

7Tolis
14/05/2015, 23:43
Αυτό με την οριοθέτηση περιοχής δεν είναι απόλυτο.Μπορει κάποιος να μένει αλλού και να παρκάρει αλλού και να έχει δηλώσει κατοικία άλλου και γενικότερα να είναι αλλού.Περισσότερο υποψιάζομαι ντελιβεράδες παρά κάτι άλλο.Οσον αφορά τη στάθμευση τώρα,ειναι ευκολο να επιλέξεις πότε θα πας να παρκάρεις μιας και περνόντας ελέγχεις αν σε ακολουθεί κάποιος.Το έβγα απο το πάρκινγκ έιναι το δύσκολο γιατί δεν μπορείς να ξέρεις ποιος μπορεί να περάσει εκείνη την ώρα.To καλύτερο αντικλεπτικό όπως τουλάχιστον τώρα το σκέφτομαι είναι ένα μηχανάκι χρέπι.

congate7
14/05/2015, 23:59
To καλύτερο αντικλεπτικό όπως τουλάχιστον τώρα το σκέφτομαι είναι ένα μηχανάκι χρέπι.

Τόλη πραγματικά αν είχες δει το παπί που έκλεψαν δε θα το έγραφες αυτό. Σου μιλάω για παπί που ούτε ένα πλαστικό δεν ήταν στη θέση του με τις βίδες του και στο κοντέρ το μόνο που δούλευε ήταν το φως.
Το βρήκα μετά από 2 εβδομάδες, αλλά η κλειδαριά που ήταν το μόνο που δούλευε όπως έπρεπε μετά δε δούλευε ούτε αυτή.
Για να μη σου πω για innova φίλου που το μοτέρ χτύπαγε Κυψέλη και ακουγόταν Παγκράτι

macdeath_s
15/05/2015, 00:23
Tώρα διάβασα (πάλι) στο facebook για παπί από Γαλάτσι που φάγανε. Εγώ το ξαναλέω και λίγοι το καταλαβαίνουν... Είναι να μην μπει στο μάτι. Όλα τα άλλα να χαμε να λέγαμε. Και προσοχή μην κάνετε το (χειρότερο) λάθος να υποτιμάτε τους κλέφτες. Που χαν γράψει μερικοί ότι σιγά μην έρθουν χάκερς και δεν κινδυνεύουμε σε κλειστό γκαράζ. Κούνια που σας κούναγε αν νομίζετε ότι θέλει χάκερ ένα γκαράζ.

Panos76
15/05/2015, 08:59
To καλύτερο αντικλεπτικό όπως τουλάχιστον τώρα το σκέφτομαι είναι ένα μηχανάκι ιταλικό.

Να διορθώσω :D :lol:

GFawkes
15/05/2015, 10:19
"Τι θα γίνει με τις κλοπές; "

κανουμε οτι μπορουμε αλλα δεν προλαβαινουμε να σας κλεψουμε ολους....

....

λιγο υπομονη παρακαλω...

:uplate:

7Tolis
15/05/2015, 11:57
Άμα φάνε του τσιπρα ή του βαρουφακη ίσως γίνει κάποια έρευνα. Εμείς η μαριδα στα τάρταρα.

wthanasis
15/05/2015, 11:59

....

λιγο υπομονη παρακαλω...

:lol::lol:

congate7
15/05/2015, 12:35
Άμα φάνε του τσιπρα ή του βαρουφακη ίσως γίνει κάποια έρευνα. Εμείς η μαριδα στα τάρταρα.

Έχει ο τσίπ(ου)ρας μηχανή? Ξέρω που μένει πάμε να του τη φάμε μπας και γίνει κάτι?

Panos76
15/05/2015, 12:39
Έχει ο τσίπ(ου)ρας μηχανή? Ξέρω που μένει πάμε να του τη φάμε μπας και γίνει κάτι?

Σιγά το ματρακά. :lol:

macdeath_s
15/05/2015, 13:05

....

λιγο υπομονη παρακαλω...

Το μόνο ρεαλιστικό που χει γραφτεί.

spyrakos35
15/05/2015, 13:43
Σιγά το ματρακά. :lol:

Ναι καλυτερα παμε στου Γιανη

7Tolis
15/05/2015, 13:46
Μόνο ο πρόεδρος της Καστανίτσας μπορεί να μας σώσει λέμε.

(Μιας και άρχισε να βυθίζεται το τόπικ) :a43:

dimmie_72
15/05/2015, 15:02
Ναι καλυτερα παμε στου Γιανη

σιγά τα ωά! Ο γιάνης είναι ευγενής, το πολύ-πολύ να πει κάνα bardon me?

για της δανάης άμα πάνε τους γ@μησε τα πρέκια

335719

Μανολης67
15/05/2015, 17:04

335719\

ΚρυφοΓερμανόφιλος

amyroukai
15/05/2015, 17:17
\

ΚρυφοΓερμανόφιλος

και ο πρωθυπουργός το ίδιο έχει/είχε αλλά ουδείς το εκτίμησε στα γιουρογκρουπ.

dimmie_72
15/05/2015, 18:08
\

ΚρυφοΓερμανόφιλος

βρε μπροστά στη Δανάη ολόκληρο τσούρμο αντιεξουσιαστές μες στο σπίτι του βαρούσε προσοχές! σε 2-3 κλεφτρόνια θα κωλώσει;
για τον γιάνη τον Δανάη πάλι, δεν παίρνω όρκο... :rolleyes:

foogr01
15/05/2015, 21:55

335719

Το κρανάκι πάντως και οι δύο το τιμάνε...

Άμα βρωμάει τελικά το ψάρι, βρωμάει από την κεφαλή. Όποια κι αν είναι αυτή.
Έχω σιχαθεί πια με την κοινωνία μας...

nick_VFR
15/05/2015, 22:06
Το κρανάκι πάντως και οι δύο το τιμάνε...

Άμα βρωμάει τελικά το ψάρι, βρωμάει από την κεφαλή. Όποια κι αν είναι αυτή.
Έχω σιχαθεί πια με την κοινωνία μας...

Μήπως το έβγαλαν για την... φωτογράφηση;

Σε άλλες περιπτώσεις στην τηλεόραση που έτυχε να τους δω, το φορούσαν κανονικά. ;)

foogr01
15/05/2015, 22:30
Μήπως το έβγαλαν για την... φωτογράφηση;

Σε άλλες περιπτώσεις στην τηλεόραση που έτυχε να τους δω, το φορούσαν κανονικά. ;)

Θα έλεγα ότι η φωτογράφιση θα ήταν πιο πετυχημένη άμα το φορούσαν. Την κυρία πάντως την έχει δείξει να οδηγάει χωρίς.
Αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Η ασυνέπεια είναι που μου τη δίνει και ότι δεν υπάρχει για κανέναν μας το μέτρο αλλά και η ενσυναίσθηση, όπως είχα γράψει και παλαιότερα.

AUFGEBRACHT
15/05/2015, 22:46
και ο πρωθυπουργός το ίδιο έχει/είχε αλλά ουδείς το εκτίμησε στα γιουρογκρουπ.

Γιαυτό τον έχουν στη μπούκα, επειδή το πούλησε...

AUFGEBRACHT
16/05/2015, 18:40
http://korinthostv.gr/us2/item/5707-velo-korinthias-pige-dithen-gia-na-agorasei-ti-mixani-alla-tin-kavalise-ki-efyge-o-drastis-anaziteitai-foto

GFawkes
16/05/2015, 18:43
Συνελήφθη στην Ελβετία Αλβανός που καταζητούταν για ανθρωποκτονία
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=33966&subid=2&pubid=113526543

7Tolis
16/05/2015, 19:19
Να και κάτι καλό.Καλά ο παραπάνω που έδωσε το μηχανάκι για βόλτα,απλά ανεκδιήγητος.

Hayate
16/05/2015, 20:30
Λυπάμαι που το αναφέρω αλλά σήμερα άκουσα κρούσμα απο φίλο για φίλο του ο οποίος ξυλοκοπήθηκε σε φανάρι και του κλέψαν τη μοτό.....τα πράγματα έχουν αγριέψει πολύ παραπάνω απ' ότι φανταζόμαστε τελικά.

menelaos46
16/05/2015, 20:34
Συνελήφθη στην Ελβετία Αλβανός που καταζητούταν για ανθρωποκτονία
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=33966&subid=2&pubid=113526543

Πάνω στις διακοπές... κρίμα....