Σύνδεση

View Full Version : AFRICA!

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21

AUFGEBRACHT
13/02/2016, 20:21
Αχ ρε άτιμοι σχιστομάτηδες γαμώ το marketing σας!!! Δεν πρόλαβα να κάνω τα πρώτα virtual χιλιόμετρα και να κάψει ανορθωτή; Μα ανορθωτή; :a016:

notakos600
14/02/2016, 09:22
Αχ ρε άτιμοι σχιστομάτηδες γαμώ το marketing σας!!! Δεν πρόλαβα να κάνω τα πρώτα virtual χιλιόμετρα και να κάψει ανορθωτή; Μα ανορθωτή; :a016:

:bawl:

ggs
15/02/2016, 16:21
μπορει να αργησε ο Σαρακακης , αλλα....:lol:

352178

http://www.honda-motorcycles.gr/model.php?model=crf1000

amyroukai
15/02/2016, 16:49
Είπαμε. +1000 ευρώ από οπουδήποτε αλλού. Γιατί έτσι. Γιατί μπορεί. Γιατί ένα ευρώ για κάθε κυβικό.

spyro
15/02/2016, 17:25
ρε τον Σαρακάκη τι πλάκα έχει.

το κακό είναι οτι όσοι μπρούσαν να το πάρουν με -1.000 ευρώ μάλλον δεν θα τους πτοήσει το καπέλο του χιλιάρικου. οπότε θα τα βγάλει τα λεφτά του πάλι αυτός

p@nos
15/02/2016, 18:00
Ειναι και το θεμα της φορολογιας παιδια, τα εξτρα λεφτα ειναι φορος αν θυμαμαι καλα...

basilis_k6
15/02/2016, 18:11
ξερει κανεις να μας πει γιατι το special color χρεωνετε 300 ευρω?! ενα λευκο με ριγες ειναι ενω το αλλο ειναι κοκκινο με ριγες. ανεβηκε η τιμη του λευκου το βαρελι? η μηπως ειναι η χρυση ζαντα? γιατι και τα αλλα μαυρη εχουν και αμφιβαλω αν βγαινει μαυρο απο τη μανα του το μεταλλο της ζαντας.

spyrakos35
15/02/2016, 18:40
Οι μπλε και κοκκινες ριγες ειναι σαν τους κοκκους του skip αφου.....

notakos600
15/02/2016, 18:44
Το βλέπω να πουλάει καλά πάντως.....:a01:

spyrakos35
15/02/2016, 18:45
Το βλέπω να πουλάει καλά πάντως.....:a01:

Μπα.....

notakos600
15/02/2016, 18:46
Μπα.....

Ναι ρε συ, άμα σου λέω, θα παίξει δυνατά.

spyrakos35
15/02/2016, 18:47
Ναι ρε συ, άμα σου λέω, θα παίξει δυνατά.

Εχει 15 χιλιαρικα με μονο αβς, τι να πουλησει; τις ριγες του;

notakos600
15/02/2016, 18:49
Εχει 15 χιλιαρικα με μονο αβς, τι να πουλησει; τις ριγες του;

Θα το πάρει ο ψευτοαντβεντσουράς που δεν θέλει ΚΤΜ....
Την βασική έκδοση θα πάρει με 14.

spyrakos35
15/02/2016, 18:50
Θα το πάρει ο ψευτοαντβεντσουράς που δεν θέλει ΚΤΜ....

Εχεις δει τι δινουν οι αλλοι σε αυτα τα λεφτα;

notakos600
15/02/2016, 18:51
Εχεις δει τι δινουν οι αλλοι σε αυτα τα λεφτα;

Δεν είναι HONDA όμως...
Γνώμη μου, έτσι;

spyrakos35
15/02/2016, 18:54
Δεν είναι HONDA όμως...
Γνώμη μου, έτσι;

Σωστο, δεν εχει και αξονα

Χαχαχαχαχααααααααααααα

notakos600
15/02/2016, 18:55
Σωστο, δεν εχει και αξονα

Χαχαχαχαχααααααααααααα

:lol:

Υποθέτω πως θα πουλήσει...θα δούμε.

spyrakos35
15/02/2016, 18:56

Υποθέτω πως θα πουλήσει...θα δούμε.

Μπορει, το πουλ μουρ ποτε δεν πεθαινει :beer:

amyroukai
15/02/2016, 18:57
ξερει κανεις να μας πει γιατι το special color χρεωνετε 300 ευρω?!

Αυτό το κάνει και η ντουλάπι. το κόκκινο χωρίς χρέωση, οτιδήποτε άλλο με χρέωση.

notakos600
15/02/2016, 18:58

Ε ναι ρε συ, ποιός σοβαρός θα την πάρει για κάτι εξίσου σοβαρό; :beer:

dimmie_72
15/02/2016, 19:05
Ε ναι ρε συ, ποιός σοβαρός θα την πάρει για κάτι εξίσου σοβαρό; :beer:

τι θέτε να πείτε; 108 σελίδες... πλάκα; :bawl:

pipe_smoker
15/02/2016, 19:08
Προλάβαμε και την βάλαμε στην κατηγορία πουλ μουρ και την αφρικα.

Διότι, ως γνωστόν, απ' εξ απ' ανεκαθεν, οποιος ήθελε να πουλήσει μούρη τί έπαιρνε? Honda φυσικά.

Ρε δεν τρωγεστε με τιποτα λέμε.

basilis_k6
15/02/2016, 19:10
Αυτό το κάνει και η ντουλάπι. το κόκκινο χωρίς χρέωση, οτιδήποτε άλλο με χρέωση.

δηλαδη αν σπασω ενα φτερο και παω να παρω του σπεσιαλ εχει αλλη τιμη απο το απλο?! ρε δεν πανε καλα αυτοι

stefanos
15/02/2016, 19:15

Με αυτό το μηχανάκι τι πουλ μουρ ακριβώς μπορείς να κάνεις?:rolleyes:
Αυτό είναι ελάχιστο.

spyro
15/02/2016, 19:33
είναι ένα αίνιγμα πάντως το πως θα πάει (πέραν της οικονομικής κρίσης). το οτι είναι Africa θα τραβήξει αρκετό κόσμο αλλά απο την άλλη ρεαλιστικά αμα το πάρεις σε αυτά τα λεφτά παίρνεις παπάδες

taisteal
15/02/2016, 19:36
Βλεπω κοσμο με χρημα να σκαει μυτη καθε βδομαδα στη Honda για να το παραγγειλει
Θα πουλησει μια χαρα

DrBig
15/02/2016, 19:38
Θα πουλήσει το πρώτο χρόνο όσα 990 πούλησε η κτμ σε 6.

ggs
15/02/2016, 19:39
είναι ένα αίνιγμα πάντως το πως θα πάει (πέραν της οικονομικής κρίσης). το οτι είναι Africa θα τραβήξει αρκετό κόσμο αλλά απο την άλλη ρεαλιστικά αμα το πάρεις σε αυτά τα λεφτά παίρνεις παπάδες

Έτσι...

Αν οι υπόλοιποι παίξουν και λίγο με τις τιμές και χρηματοδοτικα - προσφορές, τα 15000+του αφρικα και το 10-11% επιτόκιο του Σ είναι πολλά γι αυτό που δίνει.

Πουλμουρ δεν παίρνεις αφρικα :lol:

BMW, Ducati, KTM έχουν πιο μουράτα (και πιο τουμπανα) μηχανάκια..

spyrakos35
15/02/2016, 19:39
Προλάβαμε και την βάλαμε στην κατηγορία πουλ μουρ και την αφρικα.

Διότι, ως γνωστόν, απ' εξ απ' ανεκαθεν, οποιος ήθελε να πουλήσει μούρη τί έπαιρνε? Honda φυσικά.

Ρε δεν τρωγεστε με τιποτα λέμε.

ρε παιπ

δλδ εσύ τι λες, οτι στο αφρικα που το περιμένουν 20 χρόνια δε θα παίξει πουλμούρ?
μονο στο τζιες έχει πουλμούρηδες?
στη χόντα είναι όλοι πραγματικοί χεβυ λεδερ αντβεντσουράδες?
πας καλά μωρε?

pipe_smoker
15/02/2016, 20:00
ρε παιπ

δλδ εσύ τι λες, οτι στο αφρικα που το περιμένουν 20 χρόνια δε θα παίξει πουλμούρ?
μονο στο τζιες έχει πουλμούρηδες?
στη χόντα είναι όλοι πραγματικοί χεβυ λεδερ αντβεντσουράδες?
πας καλά μωρε?

Ρε Σπυρε, αλλο το περιμένω κατι 20 χρόνια κι αλλο το "θελω να παρω κατι για να πουλήσω μούρη".

Αυτός που το περιμένει 20 χρόνια μπορει να το παρει γιατι το εχει κάψα. Δεν ειπα εγώ οτι θα το λιώσει στις εντουραδες.
Αλλα αλλο αυτο κι αλλο το πουλ μουρ.

Αυτός που θέλει να αγοράσει μηχανάκι για να πουλήσει μούρη δε θα παρει Honda.
Σιγά μη δούνε τα γκομενακια τη φτερούγα στο μπρελόκ και μουσκεψουν τα βρακιά τους.

Για μούρη θα παρει βέσπα ή κανα ρετρό-κλασικ-ανακατασκευή της φουτσας αν ειναι πιτσιρικάς/χιπστεροβιος, κανα ss τουμπανιαρικο αν ειναι καγκουρας Μπουρναζιωτης, κανα BMW GS ή κανα Duc Multi αν ειναι κανας φραγκατος που το παίζει ταξιδιαρης και πάει λέγοντας.

Χοντα και πουλ μουρ, θα μας τρελάνεις?
Άμα ειναι να καβαλήσουμε κι εμείς τα χρέπια μας να πάμε να φάμε κανα γκομενακι με σλόγκαν το "δε σπάει δε χαλάει":lol:

spyrakos35
15/02/2016, 20:05
Ρε Σπυρε, αλλο το περιμένω κατι 20 χρόνια κι αλλο το "θελω να παρω κατι για να πουλήσω μούρη".

Αυτός που το περιμένει 20 χρόνια μπορει να το παρει γιατι το εχει κάψα. Δεν ειπα εγώ οτι θα το λιώσει στις εντουραδες.
Αλλα αλλο αυτο κι αλλο το πουλ μουρ.

Αυτός που θέλει να αγοράσει μηχανάκι για να πουλήσει μούρη δε θα παρει Honda.
Σιγά μη δούνε τα γκομενακια τη φτερούγα στο μπρελόκ και μουσκεψουν τα βρακιά τους.

Για μούρη θα παρει βέσπα ή κανα ρετρό-κλασικ-ανακατασκευή της φουτσας αν ειναι πιτσιρικάς/χιπστεροβιος, κανα ss τουμπανιαρικο αν ειναι καγκουρας Μπουρναζιωτης, κανα BMW GS ή κανα Duc Multi αν ειναι κανας φραγκατος που το παίζει ταξιδιαρης και πάει λέγοντας.

Χοντα και πουλ μουρ, θα μας τρελάνεις?
Άμα ειναι να καβαλήσουμε κι εμείς τα χρέπια μας να πάμε να φάμε κανα γκομενακι με σλόγκαν το "δε σπάει δε χαλάει":lol:

καλά, περίμενε και θα δεις πόσοι και ποιοι θα το παρουν.... κώστας σόμμερ ο πρώτος μη σου πω..... :lol:

εσύ με το χοντάκι σου δικαιούσαι να το πεις το δε σπαει δε χαλάει πάντως.... ;)

amyroukai
15/02/2016, 20:07
καλά, περίμενε και θα δεις πόσοι και ποιοι θα το παρουν.... κώστας σόμμερ ο πρώτος μη σου πω..... :lol:

Δεν το βλέπω, σπυρε. Όταν θα βγαίνει ΕΟ για τελικές θα χαλάει το μαλλί.

spyrakos35
15/02/2016, 20:09
Δεν το βλέπω, σπυρε. Όταν θα βγαίνει ΕΟ για τελικές θα χαλάει το μαλλί.

βγαίνει ΕΟ ο κωστας?

amyroukai
15/02/2016, 20:10
βγαίνει ΕΟ ο κωστας?

Και βγαίνει και κάνει μαλακίες.

spyrakos35
15/02/2016, 20:11
Και βγαίνει και κάνει μαλακίες.

:uplate:

δεν το ξερα....

pipe_smoker
15/02/2016, 20:17

εσύ με το χοντάκι σου δικαιούσαι να το πεις το δε σπαει δε χαλάει πάντως.... ;)

Γιατι, επειδή ειναι απο τα παλια που όντως ηταν αξιοπιστα?
Κοιτα να μου το ματιασεις και σήμερα έβαλα το μεγάλο για σερβις και δε θα εχω με τι να κυκλοφορώ:lol:

Μαν δεν ξερω αν θα το παρει ο Σόμερ.
Δε νομιζω.

Αν ηταν έτσι γιατι δεν πέσανε όλοι οι πουλμουραδες να πάρουνε το vfr το 1200αρι, που και νουναρος ειναι και ψιλοδιαστημικο/εντυπωσιακό λουκ εχει, και τελικά πήγε άπατο.
Για το sport touring λεω, οχι το κροσταδε.

Ιαπωνικο και μούρη δεν πάνε μαζί.
Έκτος κι αν μιλάμε για κανα tdm, καμια μπουσα ή κανα ss αλλα αυτα αφορούν άλλη κατηγορία.

Τεσπα, μακάρι να το πάρουνε είτε για το πουλ μουρ είτε για οτιδήποτε, και σε 5 χρόνια να τα βλέπουμε στο car και να ειναι εντός μπατζετ για πολυ κόσμο που θα τα θέλει.

MikeG
15/02/2016, 20:19
Γιατι, επειδή ειναι απο τα παλια που όντως ηταν αξιοπιστα?
Κοιτα να μου το ματιασεις και σήμερα έβαλα το μεγάλο για σερβις και δε θα εχω με τι να κυκλοφορώ:lol:

Μαν δεν ξερω αν θα το παρει ο Σόμερ.
Δε νομιζω.

Αν ηταν έτσι γιατι δεν πέσανε όλοι οι πουλμουραδες να πάρουνε το vfr το 1200αρι, που και νουναρος ειναι και ψιλοδιαστημικο/εντυπωσιακό λουκ εχει, και τελικά πήγε άπατο.
Για το sport touring λεω, οχι το κροσταδε.

Ιαπωνικο και μούρη δεν πάνε μαζί.
Έκτος κι αν μιλάμε για κανα tdm, καμια μπουσα ή κανα ss αλλα αυτα αφορούν άλλη κατηγορία.

Τεσπα, μακάρι να το πάρουνε είτε για το πουλ μουρ είτε για οτιδήποτε, και σε 5 χρόνια να τα βλέπουμε στο car και να ειναι εντός μπατζετ για πολυ κόσμο που θα τα θέλει.

Pipe τη δεκαετία του 90 το Africa ήταν το απόλυτο pull μουρ μέχρι που ήρθαν τα 1150GS και τα διακοποδάνεια. Δυστυχώς κλασική Ελλάδα..

spyrakos35
15/02/2016, 20:21
Pipe τη δεκαετία του 90 το Africa ήταν το απόλυτο pull μουρ μέχρι που ήρθαν τα 1150GS και τα διακοποδάνεια. Δυστυχώς κλασική Ελλάδα..

ειναι μικρός μωρέ, τι να του εξηγώ τώρα....

:beer:

pipe_smoker
15/02/2016, 20:25

Άλλες εποχές τότε Mike.

Κι οταν γεννιόμουν εγώ ηταν πουλ μουρ τα δίχρονα γιαπωνέζικα ss.

Σήμερα δεν ειναι όμως έτσι.
Και αυριο σαφώς μπορει να ξαναλλαξει.

mesastou
15/02/2016, 20:28
Σας ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά :lol: :lol: Που λεφτά όμως συν ότι δε μ'αρέσει να αγοράζω κάτι μόλις κυκλοφορήσει, αλλά μετά που θα έχει περπατήσει λίγο στην αγορά.
...
Συμφωνώ με το παραπάνω, τα παιδικά - χαζά προβλήματα λύνονται μετά από 2-5 χρόνια (+ με χαλάει αυτό που διαβάζω και για την πίσω ανάρτηση)

Τώρα αν λένε μερικοί πως τα honda δεν έχουν τέτοια, ίσως, δεν ξέρω, μιλάω γενικά.

Τώρα πόσο θα πουλήσει ... πιστεύω πως ακόμα και ο κόσμος που έχει τα χρήματα δύσκολα θα το πάρει λόγω γενικά άσχημης ψυχολογίας στην Ελλάδα ...
Από την άλλη υπάρχει και η προσέγγιση "μια ζωή την έχουμε, ... " :beer:

amyroukai
15/02/2016, 20:30
Τι κακό έχει η πίσω ανάρτηση;

ggs
15/02/2016, 20:34
Ρε, έχετε ξεκουτιανει; φυσικά και ήταν Πουλμουρ το αφρικα γιατί ήταν του ΤΟΤΕ το καλο μεγκα ονοφ με τους Ευρωπαίους ανύπαρκτους στην κατηγορία..
Μετά έγινε της BMW..

Η προπελα στην Ελλάδα δεν αλλάζει τώρα ότι και να βγάλει η χοντα..

Θα το πάρουν για αρχή οι κ@υλωμενοι με παραμύθι αφρικα, ή οσοι είναι του δογματος τζάπαν δεν χαλάει αλλά σε αυτές τις τιμές και με αυτά τα επιτόκια συν μια ποιότητα κατασκευής στα πλαστικά που δεν σου πολύ γεμίζουν το ματι, υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές και για πουλμουρ αλλά και ουσίας..

Το σούπερ Τενεκε πχ στα 13500 είναι πολύ πιο ολοκληρωμένο μηχανάκι για ταξίδια και φόρτωμα..

Όσοι έχουν 990 και πάνε χώμα σοβαρά, δεν ξέρω αν θα το αλλάξουν με αφρικα

gior-gos
15/02/2016, 21:42
Γιατι να παρει καποιος το africa και να μην προτιμησει πχ το 1190 adv;

Μηπως γιατι το africa ειναι πιο φτηνο;

Μηπως γιατι εχει αναρτησαρες;

Θα βγαζει τρελά γουστα με τα γκαζια του;

Θα εχει πιο φτηνη συντηρηση;

Θα εχει την παροιμιωδη γιαπωνοχοντεΐκια αξιοπιστια που εχει ξεμεινει απ τα glx και τα xr και την πιπιλαμε ακομα;

Μηπως επειδη εχει DCT που ειναι ( ειναι; ) το μελλον; Ασε, αλλαζε τις ταχυτητες παραδοσιακα με το ποδι καλυτερα. Οχι και 16 χιλιαρικα ρε φιλε..

Τωρα θα μου πεις

"Το καραγουσταρω και ειμαι και hondaκιας!"

Ε ακυρο τα παραπανω :lipssealed: :lol:

DrBig
16/02/2016, 07:26
http://www.mcnews.com.au/honda-africa-twin-crf1000l-test-day-one/

Υπάρχουν και day 2 + 3

zopas
16/02/2016, 07:36
Οντως και εγω δεν εχω καταλαβει γιατι το ειδικο κοινο που παει χωμσ θα δωσει τοσα χρηματα για το αφρικσ αντι για το κτμ1190..για το dct μονο;..υποπτευομαι οτι τι αφρικα μπορει να εχει την τυχη του cbf1000..αρτια μηχανη που ξεκινησε με 12 χιλιαρικα αλλα στο τελος τη βρισκεις ελαφρα μεταχειρισμενη με 5 χιλιαρικα..

DrBig
16/02/2016, 08:01
Αν κάνεις μια βόλτα από τα διάφορα σχετικά φορα, θα διαβάσεις ν+1 λογους αν σε ενδιαφέρει.

spyrakos35
16/02/2016, 08:15
Αν κάνεις μια βόλτα από τα διάφορα σχετικά φορα, θα διαβάσεις ν+1 λογους αν σε ενδιαφέρει.

Να δωσεις τον κατιμα λοιπον να παρεις το καφρικα

DrBig
16/02/2016, 08:18
Να δωσεις τον κατιμα λοιπον να παρεις το καφρικα

Αν μου καλυψεις την διαφορά χρηματων, θα το σκεφτώ.

spyrakos35
16/02/2016, 08:53
Αν μου καλυψεις την διαφορά χρηματων, θα το σκεφτώ.

Για να κερδισεις τι ακριβως συγκριτικα με το κατεμ ειπαμε;

amyroukai
16/02/2016, 09:01
the Africa Twin has a better suspension and braking package than the 1050, and the chassis is at least as good as the 1190, perhaps even a little better.

spyrakos35
16/02/2016, 09:04
the Africa Twin has a better suspension and braking package than the 1050, and the chassis is at least as good as the 1190, perhaps even a little better.

Αυτο το ιβεν ε λιτλ μπετερ με τσακισε λεμε.....

amyroukai
16/02/2016, 09:08
Αυτο το ιβεν ε λιτλ μπετερ με τσακισε λεμε.....

Γιά ποιό άλλο Χόντα έχεις διαβάσει κριτική που να περιγράφει στα ίσια σύγκριση με ΚΤΜ;
Έχουν προσπαθήσει αρκετά και σωστά, φαίνεται.

Και δεν έχεις ready to race ανάγκη συντήρησης. Μόνο για αυτό...

spyrakos35
16/02/2016, 09:10
Γιά ποιό άλλο Χόντα έχεις διαβάσει κριτική που να περιγράφει στα ίσια σύγκριση με ΚΤΜ;
Έχουν προσπαθήσει αρκετά και σωστά, φαίνεται.

Και δεν έχεις ready to race ανάγκη συντήρησης. Μόνο για αυτό...

Ποιοι και ποσοι απο εμας θα καταλαβουν το πλαισιο.... Εκει γελαω....

amyroukai
16/02/2016, 09:43
Ποιοι και ποσοι απο εμας θα καταλαβουν το πλαισιο.... Εκει γελαω....

Όσοι καταλαβαίνουν και φανατικά στηρίζουν την ανωτερότητα των άλλων κτμ, μπορεί να καταλάβουν και αυτό. Υποθετικά πάντα.

pipe_smoker
16/02/2016, 09:45
Ρε μλκ Σπυρε, θα πάω να παρω μια Αφρικα να σου τη φέρω κατω απο το σπίτι σου να τη βάλεις φωτιά να την κάψεις μπας και ηρεμήσεις:lol:

spyrakos35
16/02/2016, 09:51
Ρε μλκ Σπυρε, θα πάω να παρω μια Αφρικα να σου τη φέρω κατω απο το σπίτι σου να τη βάλεις φωτιά να την κάψεις μπας και ηρεμήσεις:lol:

Ναι, πλιιιιιιζ :lol:

Ρε συ μου συγκρινουν πλαισια σε μηχανακια που το ενα εχει 280 τελικη και το αλλο 220....
Και μου λενε οτι το πλαισιο του με 220 τελικη ειναι ελαφρως καλυτερο.....

Που και πως και στα ποσα τα συγκρινανε τα πλαισια μωρε;

Για τα φρενα γιατι δε λεω κατι δλδ;

amyroukai
16/02/2016, 10:22

Ρε συ μου συγκρινουν πλαισια σε μηχανακια που το ενα εχει 280 τελικη και το αλλο 220....

πω ρε πρήχτη, το ότι κουνάει φορτωμένο, πολύ πριν φτάσει τα 200, δεν σου λέει κάτι.

theofilos888
16/02/2016, 10:31
Μου αρεσει που κοπτεστε για ενα μηχανακι, που δεν εχετε σκοπο να καβαλησετε ΠΟΤΕ!

GFawkes
16/02/2016, 10:38
Γερασανε και ψαχνουν κασα για τον ΤΑΦΟ.....διοτι ταφος ειναι το δελο...

Σπυρο.....ριχτο.....ριχτο το μπουρλοτο ρεεεεεε

spyrakos35
16/02/2016, 10:53
πω ρε πρήχτη, το ότι κουνάει φορτωμένο, πολύ πριν φτάσει τα 200, δεν σου λέει κάτι.

Οταν τα λεγα για το τρεισερ δεν μου μιλαγες ετσι ομως.....:p

Λες και το αφρικα παει 200 φορτωμενο.....:bawl:

pipe_smoker
16/02/2016, 10:54

Για τα φρενα γιατι δε λεω κατι δλδ;

Ρε άθρωπα!

Το πλαίσιο δηλαδής δείχνει τί αξίζει, μόνο όταν πλησιάζουμε τελικές?
Σε άλλους τομείς αυτοί που κσέρουν δεν μπορούν να κρίνουν αν ένα πλαίσιο είναι καλύτερο από ένα άλλο?

Και λέω "αυτοί που κσέρουν", γιατί εμένα άμα μου δώσεις ένα μηχανάκι και μου πεις "για στρίφ'το μου φαίνεται ότι κουνάει"
α) δεν ξέρω να το στρίψω
β) ακόμα κι αν το στρίψω δε θα καταλάβω αν κουνάει
γ) ακόμα κι αν το στρίψω και καταλάβω ότι κουνάει, δε θα ξέρω αν φταίει το πλαίσιο, οι αναρτήσεις, εγώ, ή εσύ που μου το είπες και με επηρέασες :lol:

Ξέρουμε ότι η Χόντα φτιάχνει καλά σύνολα.
Τα φρένα χέσ'τα, μπορεί ένα άλλο να έχει καλύτερα φρένα.

ΥΓ. Και δεν έχει 220 τελική. 200 έχει:tooth:

spyrakos35
16/02/2016, 10:54
Μου αρεσει που κοπτεστε για ενα μηχανακι, που δεν εχετε σκοπο να καβαλησετε ΠΟΤΕ!

Καβαλησετε εννοεις τεστ ντραιβ δεκαπεντε λεπτα;

pipe_smoker
16/02/2016, 11:00
Καβαλησετε εννοεις τεστ ντραιβ δεκαπεντε λεπτα;

Εσένα θα σου το αφήσουμε μισή ώρα εκεί να βασανίζεσαι:bawl:

ggs
16/02/2016, 11:01
ρε σεις ...το μηχανάκι δεν έχει βγει για ready to race αγωνιζομένους όπως είστε οι περισσότεροι…:bawl:

για ταπεινούς μεσήλικες με εφάπαξ έχει βγει…:lol:

απορώ πως καταδέχεστε και γράφετε σε αυτό το θρεντ..
χαλαρωση ,γιατι ξεκινατε και GP…:bawl:

spyrakos35
16/02/2016, 11:05
ρε σεις ...

Pure honda δλδ

ggs
16/02/2016, 11:08
Pure honda δλδ

ναι ρε συ... πως να αντέξεις την συγκίνηση που σου προσφέρουν οι μηχανότρατες της γιαμαχα όταν περνανε το καβοντορο..:bawl:

DrBig
16/02/2016, 11:40
Για να κερδισεις τι ακριβως συγκριτικα με το κατεμ ειπαμε;

Πονηρε...Έχουμε και λέμε λοιπόν, κατ εμε και ΟΧΙ με σειρα προτεραιότητας, τα γράφω όπως μου ρχονται.

1. Διαστήματα σερβις και γενικότερα οικονομία χρησης/συντήρησης.
2. Ροπή χαμηλά. Θυσιαζω κάποια ευστροφια για να τραβάει σα γαιδουρι.
3. ABS και TC
4. Εμβέλεια..το δικό μου έχει 15 λίτρα ρεζερβουαρ...
5. Πλαίσιο που να προσφερει σωστό τρόπο προστασίας απ κατ.
6. DCT. Το γουστάρω λέμε....
7. Ανεση
8. Ψεκασμος, και γενικότερα σύνολο, που να δουλεύει καλά χωρίς αναγκη δακτυλιασματος. Γενικά και παρ όλο που το χαρηκα στο 950/990 το ψάξιμο, δεν είμαι διατεθημενος πλέον να τα σκάσω για καινούργια μηχανή που χρειάζεται να δαπανησω χρόνο και χρήμα για να δουλέψει σωστά. Και με το σωστά δεν εννοώ να βγαζει παραπάνω αλογα. Καλό το ready to race, αλλά πλέον θα ηθελα κάτι πιο συντηρητικο και καθημερινό. Πιστεύω δε, ότι το αφρικα θα αποδειχτεί πως αυτά τα λίγα που χάνει σε σχέση με το κτμ σε αδρεναλινη, αν τα χανει, τα κερδίζει με το παραπάνω σε γενικότερη ποιοτητα συμβιωσης. Αυτό μένει να αποδειχτεί βέβαια.
9. Από όσα έχω διαβάσει, το αφρικα πρέπει να έχει πιο κατάλληλη γεωμετρία και κινητηρα για να το πηγαίνεις ανθρώπινα. Το κτμ απο την αλλη δουλεύει κατά πως έχει σχεδιαστεί για καταστάσεις πιο Chris birtch.

Και για να καταλήξω, γνωρίζω πως δεδομένης της γενικοτερης κατάστασης, δεν πρόκειται να το αποκτήσω ίσως και ποτε, κι αυτό δεν με χαλάει και πολύ γιατί το 950 είναι 2nd best και έχω την τύχη να εχω ένα στο γκαράζ :D

stefanos
16/02/2016, 11:42

Και δυστυχώς δεν έχουμε και εφάπαξ, αλλιώς ένα αυτοματάκι θα το τσίμπαγα.
Αλλά έχω καιρό ακόμα...

GFawkes
16/02/2016, 11:44
Και δυστυχώς δεν έχουμε και εφάπαξ, αλλιώς ένα αυτοματάκι θα το τσίμπαγα.
Αλλά έχω καιρό ακόμα...

Ουτε συ μπηκες στο δημοσιο....

κριμα...

μαλλον με το παλιο αφρικα βλεπω τον κοσμο...για αλλα 20 χρονια...
παρα με το καινουργιο...

ασε που στα 2-3 χρονια το ταμπλο θα εχει γινει σαν χριστουγεννιατικο δεντρο απο τα λαμπακια και το DCT θα βαραει απο 5η 3η στην ευθεια μονο του...

stefanos
16/02/2016, 12:12
Ουτε συ μπηκες στο δημοσιο....

κριμα...

μαλλον με το παλιο αφρικα βλεπω τον κοσμο...για αλλα 20 χρονια...
παρα με το καινουργιο...

ασε που στα 2-3 χρονια το ταμπλο θα εχει γινει σαν χριστουγεννιατικο δεντρο απο τα λαμπακια και το DCT θα βαραει απο 5η 3η στην ευθεια μονο του...

Δεν έχω ακούσει κάτι ως τώρα πάντως...

amyroukai
16/02/2016, 16:15
Οταν τα λεγα για το τρεισερ δεν μου μιλαγες ετσι ομως.....:p

Λες και το αφρικα παει 200 φορτωμενο.....:bawl:

Ζουζούνι το tracer είναι δεκάρικο, το ΚΤΜ 14 ως 18, το τρέισερ είναι το γκάζι "του λαού" με μπάτζετ αναρτήσεις, το κτμ πλασάρεται ως "αγωνιστικό" μe WP σούξου μούξου. Κανένα δεν έπρεπε να κουνάει, μου είναι λίγο πιο εύπεπτο το ότι κουνάει το "φτηνό".

Το άφρικα όπως διαβάσαμε να λένε οι Ιάπωνες δεν πάει 200 ούτε ξεφόρτωτο, φτάνει στα θεωρητικά 199 απλά κλέβει το κοντέρ όσο πλησιάζει την τελική και δείχνει 220+ για να ικανοποιείται το μάτι του αγοραστή.

ggs
16/02/2016, 16:33
Το οδήγησα…. Ας είναι καλα το φιλαρακι που μου το εφερε…
Μanual με ABS…..Μαυρο….
Γμτ…γμτ…γμτ…

Μέσα στην Αθήνα βέβαια…

1.Ρ Ο Π Η από ποοολύ χαμηλά
2.ανεβαζει γλυκά και γραμμικά.
3.λειτουργια βελούδινη
4.ηχος Γ Α Μ Α Τ Ο Σ
5. Φ Ρ Ε Ν Α
6. αίσθηση Π Ο Υ Π Ο Υ Λ Ο!! και σταματημένο και στον δρόμο!!
7.Μαζεμενο σε διαστάσεις
8.Ο Μ Ο Ρ Φ Ο το γαμ@δι το μαυρο
8. Π Ο Υ Λ Μ Ο Υ Ρ :bawl: το κοιτάνε όλοι (ακόμα)

Φυσικα , δεν μπορω να εχω ολοκληρωμενη αποψη σε μια τοσο μικρη βολτα , αλλά το μηχανακι είναι άκρως ερωτευσιμο…. Μπηκαμε σε μπελαδες…

Παρακάτω μια φωτο σχετικα με την θεση των σωληνων τοων φρενων πανω στο φτερο και μια δυο κοντινες σχετικα με την ποιοτητα των πλαστικων

352302

352303

352304

Sapadak
16/02/2016, 16:43
blah blah blah

Καλορίζικος :D

amyroukai
16/02/2016, 16:48
Τζώρτζ γόνατα/θέση πως σου φάνηκε; Η πίσω σέλα;

ggs
16/02/2016, 16:50
και μια ολόσωμη με μαγιό…:lol:
Σπυρααααακοοοοο…..!!!ο Κωσταααααςς!!!!:bawl:

Υψος 191 ….σελα στο χαμηλο ….

352309

352310

:cry::bawl:

amyroukai
16/02/2016, 16:53
Με το γόνατο πάνω στο μαρσπιέ έπρεπε να βγεις ρε νάρκισσε, να φαίνεται πόσο διπλωμένα είναι τα πόδια... Άχρηστοι τεστ ράιντερς

basilis_k6
16/02/2016, 16:56
μικρο αυτο που θα πω αλλα...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενα ζευγαρι φλας που δεν ειναι απο το 95 και δεν αξιζει να αλλαξεις!

tenere 1200. μηχανη 15 χιλιαρικα...
352314

DrBig
16/02/2016, 16:58
Το οδήγησα…. Ας είναι καλα το φιλαρακι που μου το εφερε…
Μanual με ABS…..Μαυρο….
Γμτ…γμτ…γμτ…

Μέσα στην Αθήνα βέβαια…

1.Ρ Ο Π Η από ποοολύ χαμηλά
2.ανεβαζει γλυκά και γραμμικά.
3.λειτουργια βελούδινη
4.ηχος Γ Α Μ Α Τ Ο Σ
5. Φ Ρ Ε Ν Α
6. αίσθηση Π Ο Υ Π Ο Υ Λ Ο!! και σταματημένο και στον δρόμο!!
7.Μαζεμενο σε διαστάσεις
8.Ο Μ Ο Ρ Φ Ο το γαμ@δι το μαυρο
8. Π Ο Υ Λ Μ Ο Υ Ρ :bawl: το κοιτάνε όλοι (ακόμα)

Φυσικα , δεν μπορω να εχω ολοκληρωμενη αποψη σε μια τοσο μικρη βολτα , αλλά το μηχανακι είναι άκρως ερωτευσιμο…. Μπηκαμε σε μπελαδες…

Παρακάτω μια φωτο σχετικα με την θεση των σωληνων τοων φρενων πανω στο φτερο και μια δυο κοντινες σχετικα με την ποιοτητα των πλαστικων

352302

352303

352304

Μέχρι στιγμής αυτά ακριβώς φαντάζομαι κι εγώ...:beer:

spyrakos35
16/02/2016, 17:01

Για πε ρε Κωστα, ερωτας; να το χτυπησω;

Σοβαρα τωρα, το ανοιξες; ψηλα τι λεει;

devil's animal
16/02/2016, 17:05

και σενα τι σε νοιαζει ρε καπετανιο?
εσυ γουσταρεις τρατες...

αυτο απ'οσο φαινεται τρατα δεν ειναι...

αραξε στα κυβικα σου (που δεν ειναι και λιγα) και ας τον κοσμο να χαλβαδιαζει το καινουργιο πρα πρα...:a019:

spyrakos35
16/02/2016, 17:07
και σενα τι σε νοιαζει ρε καπετανιο?
εσυ γουσταρεις τρατες...

αυτο απ'οσο φαινεται τρατα δεν ειναι...

αραξε στα κυβικα σου (που δεν ειναι και λιγα) και ας τον κοσμο να χαλβαδιαζει το καινουργιο πρα πρα...:a019:

Πες του κοσμου να σταματησει να χαλβαδιαζει μεχρι να βγουν οι παιδικες

basilis_k6
16/02/2016, 17:08
παντως η επιλογη για ματ χρωμα σε μηχανακι που υποτιθετε θα φαει και λιγο πετραδακι και λιγο κλαδακι ειναι ακυρη παντελως.

ματ μουρη?! χαχα...

spyrakos35
16/02/2016, 17:10
παντως η επιλογη για ματ χρωμα σε μηχανακι που υποτιθετε θα φαει και λιγο πετραδακι και λιγο κλαδακι ειναι ακυρη παντελως.

ματ μουρη?! χαχα...

Τοσο αργο που ειναι θα φαει πετρα ουουουουου....

devil's animal
16/02/2016, 17:19
Πες του κοσμου να σταματησει να χαλβαδιαζει μεχρι να βγουν οι παιδικες

το χαλβαδιασμα δεν εχει να κανει με αγορα...
τα ducati τα χαλβαδιαζουν ολη την ωρα και ειναι κινουμενα 'ρδελα...ποιες παιδικες και εφηβικες...εδω μιλαμε για υπερηλικιακες ασθενειες...:lol::bawl:

basilis_k6
16/02/2016, 17:23
εχει χαλασει και η χοντα με τις βαφες τις. καποτε έβαφε τα blackbird και ακομα ειναι σαν καινουργια τα ατιμα. ελπιζω τουλαχιστον να μην τα βαφει με καριοκα οπως η suzuki
352317

theofilos888
16/02/2016, 20:03
Το οδηγησα...... περισσοτερα σε λιγο.... :D

ggs
16/02/2016, 20:20
Τζώρτζ γόνατα/θέση πως σου φάνηκε; Η πίσω σέλα;

τζον , γονατα, θεση ποδιων στα μαρσπιε,λεβιε ταχυτητων και φρενου ,τα ποδια βολευτικαν αμεσως σαν να το οδηγουσα καιρο.δεν εψαχνα τιποτα.
φυσικα, για αυτο το λιγο που το οδηγησα.σε πολυωρο ταξιδι δεν ξερω.
την σελα επισης δεν μπορω να την κρινω για τοσο λιγο.η πισω ειναι αρκετα φαρδια για συνεπιβατη.
γενικα,δεν με ξενισε τιποτα στην θεση οδηγησης.
ισως, η θεση των φλας που τα μπερδευα με την κορνα

Μέχρι στιγμής αυτά ακριβώς φαντάζομαι κι εγώ...:beer:

Dr ειναι ετσι οπως τα ειχες περιγραψει χωρις να το οδηγησεις.:beer:
κανε με την πρωτη ευκαιρια ενα τεστ ραιντ . η γνωμη σου θα εχει πολυ ενδιαφερον..

ρε καπεταν σπαμοτρολη ..:lol:

οχι , δεν το ανοιξα ..μεχρι 130 τα οποία επιασε αμεσα ,γρηγορα , αθορυβα χωρις κραδασμους ,τρυπες φασαρια...παραπανω δεν ξερω

επισης, αν και χωρις κρανος, σε αυτα τα χλμ δεν καταλβα αερα, πραγμα περιεργο για το υψος μου

ματ μουρη?! χαχα...

καλα, η επιλογη μηχανησ 15000 για να τρωει κλαδια και πετρες ισως ειναι ακυρη αλλα..σε λα βι..:)

Το οδηγησα...... περισσοτερα σε λιγο.... :D

:a014:

και περιμενω και απο τον αλλο που μου εφερε την μηχανη (δικο μας παιδι κι αυτος ) να γραψει δυο λογια μιας και την ειχε περισσότερη ωρα, αλλα, απ οτι ειπαμε στο τηλ μετα,δεν πρεπει να εχει ξεκ@υλ@σει ακομα...:D

ΥΓ : καταναλωση φυσικα δεν μπορουσα να μετρησω.
το μαγαζι ειπε οτι με ενα ντεποζιτο σε συνθηκες τεστ ραιντ στην αθηνα εκανε περιπου 500!!!!!!!!!!!!! χλμ......... δεν ξερω...

theofilos888
16/02/2016, 23:07
Λοιπον, ας ξεκινησω λεγοντας πως στο καταστημα, που εγινε η δοκιμη, μου ειπαν πως εχουν μεινει λιγα μαυρα. Και τα υπολοιπα εχουν τελειωσει. Η εκδοση με το dct θα ειναι διαθεσιμη απο μεσα μαρτιου και μετα. Ισως διαθεσιμη σε τεστ ραιντ.
Στο θεμα μας. Τη δοκιμη την εκανα σκοπιμα διπλος. Πολυ ωραια θεση αναβατη με αρκετο χωρο. Τα χειριστηρια ακριβως εκει που θες, με εξαιρεση τα φλας, που ειναι πιο χαμηλα απο τη συνηθη θεση. Στη αρχη πατας την κορνα, μετα συνηθιζεις. Δεν μου αρεσε το σινιαλο στα φωτα. Πρεπει να πατησεις το μπουτον επιλογης μεσαιας μεγαλης σκαλας προς τα κατω. Στη σκανδαλη επιλεγεις το τρακσιον.
Πολυ ωραια και αμεση αποκριση. Πολυ ροπη χαμηλα. Γραμμικο ανοιγμα μεχρι τον κοφτη μεχρι τεταρτη που προλαβα. Ξεσπασμα δεν εχει πουθενα. Στριβει υπεροχα χωρις να πλεει, παρολο που οι αναρτησεις ηταν σεταρισμενες για εναν. Μεση καταναλωση εγραφε το οργανο 6.3. Τα 100 χλμ/ω τα πιανει με 3600 στρ και δειχνει καταναλωση 3.8 με 4 λτ. Απο εκει ανοιγει με αρκετα γρηγορο ρυθμο. Μεχρι 180 ειναι σταθερο, στιβαρο και με καλη καλυψη απο τον αερα. Θα ηθελα 5 ποντους πιο ψηλη ζελατινα. Η συνεπιβατης δεν παραπονεθηκε για τιποτα, παρα μονο οταν δεν το πηραμε σπιτι και αναγκαστικα γυρισαμε με το cbf. Τα χιλιομετρα δεν του φαινονται που πιανει. Μαλακο μπροστινο, αλλα φανταζομαι θεμα ρυθμισεων. Μιση ωρα που περασε σα νερο! Λες να παω και αυριο;

spyrakos35
16/02/2016, 23:56
Για καποιον μη αντβ.....

Το 800 κροσρανερ ή αυτο;

taisteal
17/02/2016, 00:01

Απαισιο το ματ ψηλε..

Παρε το λευκο..

:D

Ρε Σπυρο το crossrunner ειναι αδιαφορο εντελως
Η Αφρικανα ειναι πανεμορφη

basilis_k6
17/02/2016, 00:02
800 λεμε αυτη τη πατατα με το μοτερ του βφρ?

κανένα απο τα δυο. αμα εισαι μη αντβ παρε την προσφορα της triumph. tiger 1050 sport karamounara edition με 10.700€ και με τα ρεστα του αφρικα μια παπια και βενζινες 2 χρόνων...

ggs
17/02/2016, 00:08
Απαισιο το ματ ψηλε..

Παρε το λευκο..

:D

Μου λείπουν τα 300 για το τρίκιλορε ρε..

Κατά τα άλλα, τι αφρικα, βφρ, ταιγκερ..

Βεστρομ και τα ρέστα κουκούλα να μην το βλέπεις..

basilis_k6
17/02/2016, 00:12
μαλακα πνιγηκα :bawl:

spyrakos35
17/02/2016, 05:31
Παντως εχουμε τους πρωτους μυθους σχετικα με την καταναλωση ηδη.....

500 χλμ ο ενας (ο πωλητης) 6.3 lt/100 ο αλλος (ο μετρητης)....

Γυρω στο 6.5 - 7.5 να το αφησουμε;

spyrakos35
17/02/2016, 05:32

Το τελευταιο δεν ειν κακο

Και εχει και 12 χηνες

toyar
17/02/2016, 05:47
παντως αν σκοπευει κανεις να φορτωθει εξοδα 1000 κυβικων υπαρχουν στα μεταχειρισμενα μηχανακια λουλουδια με λιγοτερα απο τα μισα λεφτα

zopas
17/02/2016, 07:26
Η συγκριση του παντως με το κτμ 1190 θα ειναι πολυ ενδιαφερον..περιμενουμε εντυπωσεις απο καποιον που θα τα κανει τεστ ραιντ κσι τα δυο..ετσι και αλλιως περιπου στις ιδιες τιμες παιζουν....

spyrakos35
17/02/2016, 07:34
Η συγκριση του παντως με το κτμ 1190 θα ειναι πολυ ενδιαφερον..περιμενουμε εντυπωσεις απο καποιον που θα τα κανει τεστ ραιντ κσι τα δυο..ετσι και αλλιως περιπου στις ιδιες τιμες παιζουν....

Ναι, θα πεσει γελιο.....

DrBig
17/02/2016, 07:45
Παντως εχουμε τους πρωτους μυθους σχετικα με την καταναλωση ηδη.....

500 χλμ ο ενας (ο πωλητης) 6.3 lt/100 ο αλλος (ο μετρητης)....

Γυρω στο 6.5 - 7.5 να το αφησουμε;

Για να μη μου στεναχωριεσαι, ποστ #899
http://advrider.com/index.php?threads/the-africa-twin-crf1000l-owners-thread.1112644/page-45
Για το επόμενο κουσουρι σε θέλω πιο ευφάνταστο :p

spyrakos35
17/02/2016, 08:27
Για να μη μου στεναχωριεσαι, ποστ #899
http://advrider.com/index.php?threads/the-africa-twin-crf1000l-owners-thread.1112644/page-45
Για το επόμενο κουσουρι σε θέλω πιο ευφάνταστο :p

Ρε φιλε, Αθηνα ή εστω Ελλαδα μενει αυτος με τα 4.3;