Σύνδεση

View Full Version : action camera

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13

McGyver
13/05/2019, 20:37
υπαρχει καποια universal θηκη ή καποιος αλλος τροπος να στηριξω βιντεοκαμερα (αυτες που τις κρατας στην χουφτα και τραβας βιντεο) πανω στο ρεζερβουαρ και να βλεπει δρομο-οργανα;

Ξεκινάς με κάτι τέτοιο...

https://www.makan.gr/el/βάσεις-στήριξης/17585-ram-cebcceb5ceb3ceaccebbceb7-cebaceaccf84cf89-ceb2ceaccf83ceb7-cf83cf84ceaecf81ceb9cebeceb7cf82-ceb3ceb9ceb1-cf84ceb7cebd-cf84ce-ram-b-411u.html

Eiver
13/05/2019, 21:02
Ξεκινάς με κάτι τέτοιο...

https://www.makan.gr/el/βάσεις-στήριξης/17585-ram-cebcceb5ceb3ceaccebbceb7-cebaceaccf84cf89-ceb2ceaccf83ceb7-cf83cf84ceaecf81ceb9cebeceb7cf82-ceb3ceb9ceb1-cf84ceb7cebd-cf84ce-ram-b-411u.html

Thanks καλό φαίνεται ωραία ιδέα

lospsi
19/06/2019, 14:01
Action camera, τι επιλέγουμε με λογική τιμή (περίπου στο 100αρικο). Διαβάζω καλά λόγια για gitup f1, με προβληματίζει ότι δεν έχει αξεσουάρ στήριξης. Η xiaomi mi action camera τι λέει? Είναι ίδια με την mijia 4k που βρίσκω σε aliexpress?

katsar
21/06/2019, 16:38
Καλησπέρα.
Σήμερα έβαλα την βάση με sugru όπως διάβασα εδώ ,να είστε καλά ,βοήθησε η πλαστελίνη.

Κάποιες παρατηρήσεις από την διαδικασία.
ΔΕΝ είναι τόσο εύκολο όσο μοιάζει στο youtube.
Βασικά είναι αλλά δεν είναι για τσαπατσούληδες.Το hjc απέκτησε τμηματικά ένα νέο κέλυφος από ένα υλικό σαν πλαστελίνη που λένε ότι κάνει θαύματα,για να δούμε :roflmao::roflmao:
Καλή λύση πάντως,αν δεν την χάσω καμιά μέρα :lol:

Mpoufos
12/08/2019, 10:12
Καλημέρα στα αλάνια..
Αποφάσισα να πάρω την πρώτη μου action camera..
Απλά είμαι παντελώς άσχετος από ποιότητες κατασκευής ποιότητες βίντεο κτλπ οπότε έχω χάσει λίγο τη μπάλα..
Κατά κύριο λόγο την κάμερα την θέλω για τις εξορμήσεις και τη θέλω και υποβρύχια γιατί και εγώ και το αμόρε είμαστε της θάλασσας άνθρωποι..
Επίσης δεν έχω θέμα χρηματικο αυτή τη στιγμή οπότε δεν περιοριζομαι και πολύ!
Και επίσης θα ήθελα να την κρατήσω για καιρό να μην χρειάζεται να αναβαθμιστω..οπότε υποθέτω φεύγουμε τελείως από τις low budget..
Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

tilefos
29/09/2019, 15:04
Καλησπέρα.
Σήμερα έβαλα την βάση με sugru όπως διάβασα εδώ ,να είστε καλά ,βοήθησε η πλαστελίνη.

Κάποιες παρατηρήσεις από την διαδικασία.
ΔΕΝ είναι τόσο εύκολο όσο μοιάζει στο youtube.
Βασικά είναι αλλά δεν είναι για τσαπατσούληδες.Το hjc απέκτησε τμηματικά ένα νέο κέλυφος από ένα υλικό σαν πλαστελίνη που λένε ότι κάνει θαύματα,για να δούμε :roflmao::roflmao:
Καλή λύση πάντως,αν δεν την χάσω καμιά μέρα :lol:

Φίλε καλησπέρα. Με ενδιαφέρει να φτιάξω και εγώ μια βάση για action camera στο σαγονι του κρανους. Μπορείς να μου στείλεις ποιο βίντεο είδες για την τοποθέτηση? Και αν τελικά δούλεψε

Nik0s_Dk
08/12/2019, 14:51
Παίδες ξέρετε κάποιο (κατά προτίμηση free) πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο?
Πήρα την εκεν 9Ηr και νομίζω είναι εξαιρετικά vfm (μόνο η μπαταρία νομίζω έχει θέματακι αλλά δεν είχα ποτέ άλλη κάμερα να συγκρίνω μπαταρίες οπότε δεν ξέρω). Αλλά η εικόνα είναι πολύ καλή. Ικανοποιημένος!!

katsar
08/12/2019, 16:06
Μπορείς να αγοράσεις 2-3 μπαταρίες ακόμα,είναι σχετικά φτηνές,εγώ αυτό έκανα δηλαδή.Ισχύει ,για τα λεφτά της είναι μπόμπα η eken.
Πρόγραμμα μπορείς να βρεις σπασμένο σε τόρεντ αν δεν είσαι κατά της πειρατείας ,κάτι σε adobe premier pro.
Εγώ έχω το shotcut από τα δωρεάν ,αρκετά καλό αν και λίγο αργό.

Nik0s_Dk
08/12/2019, 17:11
Μπορείς να αγοράσεις 2-3 μπαταρίες ακόμα,είναι σχετικά φτηνές,εγώ αυτό έκανα δηλαδή.Ισχύει ,για τα λεφτά της είναι μπόμπα η eken.
Πρόγραμμα μπορείς να βρεις σπασμένο σε τόρεντ αν δεν είσαι κατά της πειρατείας ,κάτι σε adobe premier pro.
Εγώ έχω το shotcut από τα δωρεάν ,αρκετά καλό αν και λίγο αργό.

Θενξ αδερφέ. Αν κατάλαβα καλά έχεις την ίδια κάμερα. Οπότε ίσως μου λύσεις μια απορία. Κατέβασα το πρόγραμμα που προτείνει η εκεν και στην πρώτη απόπειρα που έκανα να γράψω μου έκοψε όλο το βίντεο σε μόνολεπτά κλιπακια.. Χωρις το Πρόγραμμα του κινητού μια χαρά τα βγάζει. Απλά είπα μιας και σε βρήκα αν ξες κάτι... :beer:

katsar
08/12/2019, 17:18
Έτσι είναι δυστυχώς αν τραβάς μέσω του κινητού.Τραβάει μονόλεπτα.Από όσο το είχα ψάξει δηλαδή στο google και άλλοι αυτό έγραφαν ,ότι δεν αλλάζει.
Το πρόγραμμα που σου είπα είναι αρκετά καλό ,έχει πολλά φίλτρα,εφέ κτλ σε ήχο και εικόνα και το κάνει export σε φορμάτ mp4 με τις ρυθμίσεις που θεωρεί σωστές για ανέβασμα στο youtube αν σε ενδιαφέρει.
Μπορώ να σου στείλω λινκ να δεις με βίντεο τραβηγμένο σε 30fps.

Nik0s_Dk
08/12/2019, 18:01
Έτσι είναι δυστυχώς αν τραβάς μέσω του κινητού.Τραβάει μονόλεπτα.Από όσο το είχα ψάξει δηλαδή στο google και άλλοι αυτό έγραφαν ,ότι δεν αλλάζει.
Το πρόγραμμα που σου είπα είναι αρκετά καλό ,έχει πολλά φίλτρα,εφέ κτλ σε ήχο και εικόνα και το κάνει export σε φορμάτ mp4 με τις ρυθμίσεις που θεωρεί σωστές για ανέβασμα στο youtube αν σε ενδιαφέρει.
Μπορώ να σου στείλω λινκ να δεις με βίντεο τραβηγμένο σε 30fps.

Τι βλακεια αυτό.. Τέλος πάντων δε μπιπ δε μπορούμε να τα έχουμε όλα..
Ναι αν θες στείλε μου λινκ. Και γω σε 30φπς γράφω αν και θα δοκιμάσω και τις άλλες επιλογές απλά για να πω ότι τα δοκίμασα!

borgiriadis1
28/01/2022, 23:34
Καλησπέρα. Είμαι στην αναζήτηση καινούριας action cam καθώς να προηγούμενη μας άφησε χρόνους (sjcam).
Παρ ότι είχα αποφασίσει οτι η επόμενη θα είναι gopro τελικά δεν μπορω να δώσω τοσα χρήματα και η αλήθεια είναι οτι με έπιασε και η τσιγκουνιά μου μιας και επειδή υπάρχει καλη καμερα στο σπίτι αυτή την έχουμε μονο για τη θάλασσα και κάνα βιντεακι πανω στη μηχανή.
Οποτε θα κινηθω παλι σε low baget πάλι. Τα χρήματα που θέλω να δώσω θα ήθελα να μην ξεπεράσουν τα 100€ με ελάχιστη αυξητική τάση αν ας πούμε με 120 πάρω κάποια προσφορά με 2-3 μπαταριες . Γενικότερος εξοπλισμός δεν με ενδιαφέρει γτ μου έχουν μείνει όλα τα πραγματα της προηγούμενης και η αλήθεια είναι οτι πέραν απο 1-2 βάσεις τα υπολοιπα είναι αχρησιμοποίητα.Βασικό χαρακτηριστικό να έχει πίσω οθόνη. Επείσης να κρατάει η μπαταρία χωρίς να πέφτει με ελάχιστη χρήση και να έχει σταθεροποιητή (χωρίς το τελευταίο να είναι και απαραίτητο)
Τώρα επειδή με την προηγούμενη είχα προβληματακια θελω κτ πιο ανθεκτικό αυτή τη φορά (η προηγούμενη εδώ και κάποια χρόνια είχε θέμα με την οθόνη και γενικότερα κολλούσε αρκετά χωρις καμια εξεζητημένη χρήση).
Κοιτουσα την akaso v50x που εχει ολα τα χαρακτητηστικα που εψαχνα απλα δεν ξερω για την αντοχη της. Έπεσε το μάτι μου και στην eken 9hr plus με πολλές καλες κριτικές και απ οτι διάβασα την έχετε και κάποιοι εδώ και ήθελα να ακούσω γνώμες. Και βέβαια αν υπάρχει κτ που δεν έχω δει ευχαρίστως να ακούσω και προτάσεις.

katsar
29/01/2022, 07:22
Καλημέρα,έχω την Eken H9,δεν γνωρίζω τι διαφορές έχει με την Plus .
Πολύ αξιόλογη για τα χρήματα που κόστισε, ούτε 40ε ,βλέπω οι τιμές τους βαρέσαν προς τα πάνω δυστυχώς.
2-3 πραγματάκια που έχω γράψει πιο πίσω.
Μπαταρία, μέτρια. Βίντεο 1080p σε 30fps μου δίνει ~25 λεπτά.Με 1-2 (πήρα 2 εγώ) έξτρα μπαταρίες είσαι πιο άνετος.
Εικόνα .Είναι μια κατηγορία κάτω σε σχέση με τις GoPrο.
Ίσως δεν έχω ρυθμίσει κάτι σωστά αλλά τις μέρες με σύννεφα είναι κάπως μουντή η εικόνα.
Κάτι άλλο που δεν μου αρέσει,στρογγυλεύει κάπως την εικόνα αν βλέπεις πολύ κοντά.
Γενικά καλή όμως.

Κατασκευή σχετικά καλή , δεν κροταλίζουν τα κουμπιά της,έχουν ωραίο κλικ ακόμα και σήμερα ,μικρή σε μέγεθος.
Το αδιάβροχο πλαίσιο-κουτί καλό,δεν μου έβγαλε φόβο ότι θα σπάσει στα άνοιξε-κλείσε.
Το κόλπο με το λουράκι καρπού δουλεύει αλλά τραβάει μονόλεπτα βίντεο.
Εξωτερικό μικρόφωνο μόνο που σημαίνει πως θα ακούς μόνο φασαρία.
Μενου εύκολο και πλήρες.

lospsi
29/01/2022, 07:52
Εγώ, μετά από προτροπή ενός γνωστού που το ψάχνει, πήρα μια gitup και είμαι ευχαριστημένος.
Αφού θες gopro, γιατί δεν κοιτάς και κάποιο μτχ παλιότερο μοντέλο?

borgiriadis1
29/01/2022, 10:19
Εγώ, μετά από προτροπή ενός γνωστού που το ψάχνει, πήρα μια gitup και είμαι ευχαριστημένος.
Αφού θες gopro, γιατί δεν κοιτάς και κάποιο μτχ παλιότερο μοντέλο?

Εψαξα πολύ στα μτχ αλλά δεν βρίσκεις κτ με λιγοτερο απο 100€ και οτι βρεις σε αυτές τις τιμες θα είναι τόσο παλιά που δεν θα έχει πίσω οθόνη. Γενικότερα βλέπω οτι οι hero κρατάνε τιμή οποτε θα συμφέρει να τα δώσεις για καινούρια. Θα μπορουσα να πάω ξανά σε sjcam απλα ήθελα να δοκίμαζα κτ διαφορετικό (ίσως να είναι και ψυχολογικό απο την προηγούμενη).

lospsi
29/01/2022, 11:05
Πόσο παλιές να είναι ώστε να μην έχουν πίσω οθόνη, θυμάμαι ότι η 4 (ίσως και η 3) είχαν. Η δε 4 black έγραφε εξαιρετικό βίντεο...

borgiriadis1
29/01/2022, 11:43
Αν θυμάμαι καλά η 4 ηταν η πρωτη με οθόνη πίσω και παλι όχι όλα τα μοντέλα (έπεσε σαν έξτρα τοτε). Την 3 την έχει φίλος και δεν έχει σίγουρα. Οποτε πρεπει να παω για τουλάχιστον hero4 αλλά και παλι θα ξεφυγω στα χρήματα. Και στην hero έχει κάθε μοντελο τα δικά του αξεσουάρ οποτε θα ξεφυγω στο ποσο. Βέβαια όσο το σκέφτομαι μάλλον σε gopro πρεπει να παω. Την παίρνεις για μια ζωή.

costas_versys
29/01/2022, 11:47
.. Την παίρνεις για μια ζωή.

Είναι τόσο μεγάλη η εξέλιξη στις κάμερες (αλλά και η ζήτηση του κόσμου) που κάθε 6 μήνες έχουμε και νέα πράγματα

lospsi
29/01/2022, 12:04
Είναι τόσο μεγάλη η εξέλιξη στις κάμερες (αλλά και η ζήτηση του κόσμου) που κάθε 6 μήνες έχουμε και νέα πράγματα

Το θέμα είναι βέβαια τι χρειαζόμαστε πραγματικά και όχι τι μας πασάρουν, εγώ σαν τελείως ερασιτέχνης χρήστης θα βολευόμουν και σήμερα με την 4 black που είχα χρησιμοποιήσει πριν χρόνια.

Garfield
29/01/2022, 19:29
Καλημέρα,έχω την Eken H9,δεν γνωρίζω τι διαφορές έχει με την Plus .
Πολύ αξιόλογη για τα χρήματα που κόστισε, ούτε 40ε ,βλέπω οι τιμές τους βαρέσαν προς τα πάνω δυστυχώς.
2-3 πραγματάκια που έχω γράψει πιο πίσω.
Μπαταρία, μέτρια. Βίντεο 1080p σε 30fps μου δίνει ~25 λεπτά.Με 1-2 (πήρα 2 εγώ) έξτρα μπαταρίες είσαι πιο άνετος.
Εικόνα .Είναι μια κατηγορία κάτω σε σχέση με τις GoPrο.
Ίσως δεν έχω ρυθμίσει κάτι σωστά αλλά τις μέρες με σύννεφα είναι κάπως μουντή η εικόνα.
Κάτι άλλο που δεν μου αρέσει,στρογγυλεύει κάπως την εικόνα αν βλέπεις πολύ κοντά.
Γενικά καλή όμως.

Κατασκευή σχετικά καλή , δεν κροταλίζουν τα κουμπιά της,έχουν ωραίο κλικ ακόμα και σήμερα ,μικρή σε μέγεθος.
Το αδιάβροχο πλαίσιο-κουτί καλό,δεν μου έβγαλε φόβο ότι θα σπάσει στα άνοιξε-κλείσε.
Το κόλπο με το λουράκι καρπού δουλεύει αλλά τραβάει μονόλεπτα βίντεο.
Εξωτερικό μικρόφωνο μόνο που σημαίνει πως θα ακούς μόνο φασαρία.
Μενου εύκολο και πλήρες.

Την συγκεκριμένη την σκέφτομαι και εγώ εδώ και ένα χρόνο. Δυστυχώς έχει πάρει την ανιούσα η τιμή της τελευταία (γύρω στα 80€). Επίσης από ότι είδα δεν έχει σταθεροποιητή εικόνας και δεν ξέρω αν αυτό παίζει μεγάλο ρόλο για εμάς που την θέλουμε να καταγράφουμε ταξίδια με την μηχανή μας. Έχω σταμπάρει στο skroutz κάποιες που έχουν και σε λίγο καλύτερες τιμές (VanTop Moment4u, Apeman A79, κ.α.).

ratamahatta
30/01/2022, 11:11
Νομίζω αξίζει να περιμένεις λίγο ώστε να πας σε μεταχειρισμένη GoPro , κάνοντας μικρή υπέρβαση.
Βρίσκεις μτχ σε σχετικά καλή τιμη

o teos
31/01/2022, 16:29
Δες και τις midland ειχα την Η7 και δεν ειχα κανενα θεμα εγραφε μια χαρα η μπαταρια κρατουσε αρκετα μεχρι και που την πουλησα και πηρα go pro hero 5 και μπορω να πω οτι δε θα τα εδινα παλι για go pro τωρα ;)

zpaf
16/01/2024, 21:43
Τελικά μέσα στις γιορτές αποφάσισα να πάρω μια GoPro Hero 12 για να τραβήξω καμμία βόλτα με την μηχανή.
Μεχρι να έρθει από chinmounts η σωστή βάση για το κράνος μου βολεύτηκα με ένα τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/22855545/XTGP523-Motorcycle-Helmet-Chin-Mount-Holder-for-Action-Cameras.html
Μια πρώτη προσπάθεια εδώ https://youtu.be/MBPyPY8w-bI?si=IBYsftoUOiQqN_c4
και μια δεύτερη με βόλτα στο Σουνιο εδώ https://youtu.be/2XtXmuxQCyw?si=6V-0HELCGdJvHlp5

Η κάμερα ενώ λέει ότι έχει HDR δεν είναι συμβατό με αυτό που θέλει το YouTube όποτε χρειάστηκε μετατροπή.
Ο ήχος καλός μου φάνηκε αν και με το GoPro Media Mod λένε ότι βελτιώνεται αισθητά.
Αυτά για την ώρα.

RaGe_Raptor
17/01/2024, 08:11
Καλές λήψεις!
Το μεγαλύτερο μειονεκτήματα της 12 είναι η αφαίρεση του gps , κατά την άποψη μου.

zpaf
17/01/2024, 08:22
Καλές λήψεις!
Το μεγαλύτερο μειονεκτήματα της 12 είναι η αφαίρεση του gps , κατά την άποψη μου.
Ναι έβγαλαν το gps και στην θέση του έβαλαν το Bluetooth.
Δοκίμασα τα AirPods μου μέσα στο κράνος αλλά χάθηκε ο ήχος από το περιβάλλον.
Κάποιοι παίζουν και με την ενδοεπικοινωνία που είχαν ήδη.

billy84
17/01/2024, 13:40
Τελικά μέσα στις γιορτές αποφάσισα να πάρω μια GoPro Hero 12 για να τραβήξω καμμία βόλτα με την μηχανή.
Μεχρι να έρθει από chinmounts η σωστή βάση για το κράνος μου βολεύτηκα με ένα τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/22855545/XTGP523-Motorcycle-Helmet-Chin-Mount-Holder-for-Action-Cameras.html
Μια πρώτη προσπάθεια εδώ https://youtu.be/MBPyPY8w-bI?si=IBYsftoUOiQqN_c4
και μια δεύτερη με βόλτα στο Σουνιο εδώ https://youtu.be/2XtXmuxQCyw?si=6V-0HELCGdJvHlp5

Η κάμερα ενώ λέει ότι έχει HDR δεν είναι συμβατό με αυτό που θέλει το YouTube όποτε χρειάστηκε μετατροπή.
Ο ήχος καλός μου φάνηκε αν και με το GoPro Media Mod λένε ότι βελτιώνεται αισθητά.
Αυτά για την ώρα.

Ωραία ποιότητα. Για μένα θέλει λίγο χαμήλωμα η φωτεινότητα, λογικά στο μενού θα το έχει σαν EV ή exposure ή κάτι τέτοιο.

Υ.Γ: Πάντα βάζε γάντια!

Sorath
17/01/2024, 13:58
'Οντως δείχνει πολύ καλά. Το σκέφτομαι κι εγώ για GoPro.

Υ.Γ: Πάντα βάζε γάντια!

Συμφωνώ. Ρε θηρίο, πως μπορείς ειδικά με αυτές τις θερμοκρασίες;

BLiTzER
17/01/2024, 14:28
Τα γάντια κρύβουν το μανικιούρ.

katsar
17/01/2024, 14:29
Πολύ καλό το βίντεο σε ποιότητα και ήχο .Ωραία βόλτα, ωραίο το Ducati :beer:

harris_x
17/01/2024, 14:35
Πολύ καλό το βίντεο σε ποιότητα και ήχο .Ωραία βόλτα, ωραίο το Ducati :beer:
Έχει καμια στροφή ή να θα το ανοιξω τζάμπα :tooth:

katsar
17/01/2024, 14:56
μετά το 25ό λεπτό καλά είναι :smokin:

Xlitos
18/01/2024, 16:11
Έχω gopro hero9 και μετά από πολλές δοκιμές ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί σε εμένα έχει τόσο θόρυβο σαν ανεμοστρόβιλος ενώ σε άλλα βίντεο που βλέπω και που ακολουθώ τις οδηγίες τους ακούς πιο πολύ το μοτέρ της μηχανής παρά τον αέρα.Βασικα ακούς ελαχιστα τον αερα.Τελευταια δοκιμή που έκανα σήμερα με καλυμμένα τα 2 μικρόφωνα με αφρώδες υλικά και πάλι τα ίδια χάλια...και χειρότερα μιας ακούγεται και ένας περίεργος θόρυβος μαζί με τον αέρα.
Πήρα και ένα μικρόφωνο της πλάκας 8€ το έβαλα μέσα στο κράνος και οκ μειώθηκε ο αέρας αλλά και πάλι είναι 60% αέρας 40%μοτερ.
Καμία ιδέα?

telegonos
18/01/2024, 16:21
Βάλε το μικρόφωνο κάπου αλλού, πιο κοντά στον κινητήρα και προφανώς σε απάγκειο σημείο, π.χ. μέσα στο nosecone πάνω από το φανάρι.

Xlitos
18/01/2024, 16:27
Βάλε το μικρόφωνο κάπου αλλού, πιο κοντά στον κινητήρα και προφανώς σε απάγκειο σημείο, π.χ. μέσα στο nosecone πάνω από το φανάρι.

ειναι με καλωδιο δε φτανει εκει...και η καμερα ειναι στο σαγονι

katsar
18/01/2024, 16:35
Από ότι έχω δει σε διάφορα ΄βιντεο(ς) βάζουν ένα εξωτερικό καταγραφέα ήχου συνήθως κάτω από την σέλα σταθερά ή σε κάποιον σάκο στην πλατη τους και μετά
κάνουν έντιτ το βίντεο με το ηχητικό κομμάτι του voice recorder.Πατάνε κόρνα σε διάφορα σημεία ώστε να βρίσκουν ακριβώς το σημείο που θα κολλήσουν τον ήχο .

RaGe_Raptor
18/01/2024, 16:50
Έχω gopro hero9 και μετά από πολλές δοκιμές ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί σε εμένα έχει τόσο θόρυβο σαν ανεμοστρόβιλος ενώ σε άλλα βίντεο που βλέπω και που ακολουθώ τις οδηγίες τους ακούς πιο πολύ το μοτέρ της μηχανής παρά τον αέρα.Βασικα ακούς ελαχιστα τον αερα.Τελευταια δοκιμή που έκανα σήμερα με καλυμμένα τα 2 μικρόφωνα με αφρώδες υλικά και πάλι τα ίδια χάλια...και χειρότερα μιας ακούγεται και ένας περίεργος θόρυβος μαζί με τον αέρα.
Πήρα και ένα μικρόφωνο της πλάκας 8€ το έβαλα μέσα στο κράνος και οκ μειώθηκε ο αέρας αλλά και πάλι είναι 60% αέρας 40%μοτερ.
Καμία ιδέα?

Επειδή ίσως είμαι εν δυνάμει αγοραστής της 9 λόγω τιμής, αυτό συμβαίνει συγκεκριμένα σε εσένα ή σε όλες τις 9?

Xlitos
18/01/2024, 17:14
Από ότι έχω δει σε διάφορα ΄βιντεο(ς) βάζουν ένα εξωτερικό καταγραφέα ήχου συνήθως κάτω από την σέλα σταθερά ή σε κάποιον σάκο στην πλατη τους και μετά
κάνουν έντιτ το βίντεο με το ηχητικό κομμάτι του voice recorder.Πατάνε κόρνα σε διάφορα σημεία ώστε να βρίσκουν ακριβώς το σημείο που θα κολλήσουν τον ήχο .

το χω σκεφτει κι εγω αυτο πχ σε αυτο το βιντεο δε μπορει να πηγαινεις με τοσα και να ακους τοσο πολυ το μοτερ χωρις αερα https://www.youtube.com/watch?v=lyx6F9uN6zY

Επειδή ίσως είμαι εν δυνάμει αγοραστής της 9 λόγω τιμής, αυτό συμβαίνει συγκεκριμένα σε εσένα ή σε όλες τις 9?

οχι δεν ειναι δικο μου προβλημα ουτε της 9 συγκεκριμενα...η καμερα ειναι οκ... νομιζω οποιος και να παρει action camera θα εχει θεμα στην μοτοσυκλετα αν την χρησιμοποιησει στο κρανος και την χτυπαει αερας

katsar
18/01/2024, 17:19
έχει πολλά παρόμοια ,αυτή είναι η γενική ιδέα :wave2:

https://www.youtube.com/watch?v=VD80yKfu_dQ

Xlitos
18/01/2024, 17:43
έχει πολλά παρόμοια ,αυτή είναι η γενική ιδέα :wave2:

https://www.youtube.com/watch?v=VD80yKfu_dQ

μαλλον με τετοιο με κοβω θενκς

telegonos
18/01/2024, 17:50
Και για δεν προεκτείνεις το καλώδιο, χλίτε;

Xlitos
18/01/2024, 19:11
το βισμα μπαινει στην καμερα στο πιγουνι του κρανους...Πως θα παει η αλλη ακρη μπροστα στο μοτερ ή πισω στη σελα μωρε? :D

Sorath
18/01/2024, 22:05

Κι εγώ αυτό δοκίμασα πρόσφατα χωρίς να ξέρω οτι το κάνουν κι άλλοι . Έχω την Garmin Virb όπου ακόμη και με 5χλμ να πηγαίνεις, μπουκώνει απο τον αέρα. Οπότε δοκίμασα να καταγράψω ήχο απο το κινητό που το έβαλα στο μπουφάν. Το αποτέλεσμα μακρυά απο ιδανικό, αλλά σίγουρα πολύ καλύτερο απο πριν.

Άλλα θέματα είχα εκείνη την ημέρα.. :D

https://youtu.be/kB48RmV1qKQ?si=dEcfj_A1KrbGMHEY

telegonos
18/01/2024, 23:11
το βισμα μπαινει στην καμερα στο πιγουνι του κρανους...Πως θα παει η αλλη ακρη μπροστα στο μοτερ ή πισω στη σελα μωρε? :D

Αν εννοείς πως θα στηριχτεί το καλώδιο, στην διαδρομή του, το πιάνεις με μονωτική ταινία κάθε τόσο.

Αν εννοείς πως θα ''πηδάει'' ένα τμήμα του καλωδίου, από αναβάτη, στην μοτοσυκλέτα, βάλε Μαριάν.... εεε, βάλε φαντασία. Προφανώς περνάς το καλώδιο μέσα από το μπουφάν, και στο κάτω μέρος βγαίνει και συνεχίζει στο ντεπόζιτο ή όπου αλλού βολεύει για να πάει στον προορισμό του.

Εγώ θα το έφτιαχνα και με βύσμα γρήγορης απασφάλισης, αν ξεχαστείς και σηκωθείς απότομα, να μην κόβεται ή κάνει άλλες ζημειές.

katsar
19/01/2024, 06:45
Καλημέρα.
Με το κινητό δοκίμασα και εγώ,τυλιγμένο ανάμεσα σε ένα ζευγάρι κάλτσες :lol: και κάτω από την σέλα,στο μπουφάν,μέσα στο τανκμπαγκ.
Την καλύτερη δουλειά την έκανε κάτω από την σέλα αλλά λόγο κακής ποιότητας του κινητού προφανώς από ένα σημείο και μετά δεν μπορούσε να γράψει τον ήχο
και ακουγόταν μόνο ένα τρίξιμο σαν συντονισμός.Υποθέτω πως αν είχα ένα καλό καταγραφέα θα έκανε καλή δουλειά.
Το εντιτ μετά είναι σχετικά εύκολο,το δείχνει σε πολλά βίντεο ακόμα και αν δεν ξέρεις.
Ωραίο εργαλείο Sorath

Volpad
19/01/2024, 08:24
Μήπως δεν είχες βάλει καλές κάλτσες? Αυτό θα φταίει...

Garfield
10/02/2024, 12:09
Σήμερα έπεσα τυχαία στο παρακάτω site όπου έχει mounts εξειδικευμένα για κάθε μάρκα κράνους. Νομίζω μπορεί να βοηθήσει πολλούς από εμάς

https://chinmounts.com/

McGyver
10/02/2024, 12:17
Σήμερα έπεσα τυχαία στο παρακάτω site όπου έχει mounts εξειδικευμένα για κάθε μάρκα κράνους. Νομίζω μπορεί να βοηθήσει πολλούς από εμάς

https://chinmounts.com/

Για το κάτι καλύτερο, εδώ ;)
https://go-moto.com/

RaGe_Raptor
29/02/2024, 09:38
Καμία γνώμη για insta one x2 στα 300€?

Υπάρχει κάποιος που την έχει να μας πει?

harris_x
09/05/2024, 13:33
Για την GoPro MAX 360, να προτιμήσω αυτό: https://gopro.com/en/us/shop/mounts-accessories/base-boom/AEXTM-001.html

452835

Ή κάποιο άλλο;

Creeper
10/05/2024, 15:32
Καμία γνώμη για insta one x2 στα 300€?

Υπάρχει κάποιος που την έχει να μας πει?

Φιλαράκι την έχω πάρει πρόσφατα, δεν έχει δοκιμαστεί πάνω σε μηχανή.
Γενικά σπέρνει.
Μικροθεματάκια έχουν υπάρξει πολύ αραιά, όπως το να φάει σκάλωμα και να κολλήσει όταν πας να κλείσεις το rec και να χάσεις όλο το αρχείο (1 φορά στον ένα μήνα χρήσης περίπου μέρα παρά μέρα), και κάποια τυχαία shutdown στο 20λεπτο περίπου, μπορεί και λόγω υπερθέρμανσης. Εννοείται τη συνδυάζεις με sd που να είναι άνετη στις ταχύτητες για να μη ζορίζεις την εγγραφή.
Μέχρι τώρα για τα λεφτά της μου φαίνεται τοπ, να περιμένεις κατά μέσο ορο 1 ώρα εγγραφής συνεχόμενα στα 5.7κ 30fps με μία μπαταρία.

antonis_fr4-4
10/05/2024, 19:20
Φιλαράκι την έχω πάρει πρόσφατα, δεν έχει δοκιμαστεί πάνω σε μηχανή.
Γενικά σπέρνει.
Μικροθεματάκια έχουν υπάρξει πολύ αραιά, όπως το να φάει σκάλωμα και να κολλήσει όταν πας να κλείσεις το rec και να χάσεις όλο το αρχείο (1 φορά στον ένα μήνα χρήσης περίπου μέρα παρά μέρα), και κάποια τυχαία shutdown στο 20λεπτο περίπου, μπορεί και λόγω υπερθέρμανσης. Εννοείται τη συνδυάζεις με sd που να είναι άνετη στις ταχύτητες για να μη ζορίζεις την εγγραφή.
Μέχρι τώρα για τα λεφτά της μου φαίνεται τοπ, να περιμένεις κατά μέσο ορο 1 ώρα εγγραφής συνεχόμενα στα 5.7κ 30fps με μία μπαταρία.
Αυτά τα τυχαια shutdown τα κάνει και εμένα αλλά μόνο όταν είναι τοποθετημένη πάνω στο τιμόνι η στη τιμονοπλακα και νομιζω ότι οφείλεται στους κραδασμούς από το μοτέρ που περνάνε εκει. Εάν ήταν λόγω υπερθέρμανσης νομιζω θα το έκανε και σε αλλά σημεία τοποθέτησης. Εσυ που την τοποθετείς και σου κάνει τα σβησηματα;

Creeper
10/05/2024, 19:53
Αυτά τα τυχαια shutdown τα κάνει και εμένα αλλά μόνο όταν είναι τοποθετημένη πάνω στο τιμόνι η στη τιμονοπλακα και νομιζω ότι οφείλεται στους κραδασμούς από το μοτέρ που περνάνε εκει. Εάν ήταν λόγω υπερθέρμανσης νομιζω θα το έκανε και σε αλλά σημεία τοποθέτησης. Εσυ που την τοποθετείς και σου κάνει τα σβησηματα;

Πάνω σε τρίποδο σε σταθερό σημείο χωρίς να κουνιέται καθόλου, έχω κάνει και τα update και όλα.
Το λέει και στο manual οτι όταν είναι ζεστή είναι καλό να μην υπάρχουν κραδασμοί, φαντάζομαι πως η τοποθέτηση οπουδήποτε με κάποιο βραχίονα αντί για σκέτη βάση πάνω στη μηχανή μπορεί να βοηθήσει έστω και λίγο.

TheRegulator
10/05/2024, 20:13
Η Ινστα360 ειναι η λυση γκαιζ! ΓΑΜΕΙ!

mallias
12/05/2024, 08:30
Για τους περισσότερους καλη ειναι και η Akaso V50 Elite.
Το θεμα ειναι να ξερεις να τη χρησιμοποιείς ,
για να μη ποναν τα ματια αυτων που βλεπουν το αποτέλεσμα.

zpaf
17/05/2024, 16:19
Μόλις μου ήρθε από amazon https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B08PBBJH6S/ref=ya_aw_od_pi?ie=UTF8&psc=1
Το έχει δοκιμάσει κανείς ;

452999

453000

452998

mallias
17/05/2024, 20:06
Μόλις μου ήρθε από amazon https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B08PBBJH6S/ref=ya_aw_od_pi?ie=UTF8&psc=1
Το έχει δοκιμάσει κανείς ;

452999

453000

452998
Ναι ,εγω ... περιεργο που το πηρες απεξω...
εχουμε κ Ελλαδα..
Τεσπα , αν πηγαινεις πολυ γρηγορα καλο ειναι να βαλεις κ ενα λαστιχακι γυρω γυρω για να το κραταει σφηχτα πανω στην gopro.
Διαφορετικα θα το ανοιγει ο αερας κ δε θα κανει σωστη δουλεια.

RaGe_Raptor
03/06/2024, 00:29
ένα heads up:
στο επίσημο site της η gopro έχει 100€ έκτπωση στην 11 & 12 , 299 & 349€ αντίστοιχα με δωρεάν αποστολή.

Sorath
04/06/2024, 21:32
ένα heads up:
στο επίσημο site της η gopro έχει 100€ έκτπωση στην 11 & 12 , 299 & 349€ αντίστοιχα με δωρεάν αποστολή.

Thanks! Τσίμπησα την 11 μιας και θέλω να έχει GPS

RaGe_Raptor
04/06/2024, 21:49
Thanks! Τσίμπησα την 11 μιας και θέλω να έχει GPS

Ακριβώς το ίδιο κι εγώ! :beer:

sapila racing
04/06/2024, 22:06
ένα heads up:

Πολυ καλό, αν δεν είχα καμερα θα έπαιρνα σιγουρα τωρα.

DoctoR_k6
05/06/2024, 00:19
Ακριβώς το ίδιο κι εγώ! :beer:

Μια από τα ίδια...καιρό το σκεφτόμουν.
Μας έβαλες σε έξοδα δι@ολε!!!:lol:

Τώρα ποιος ακούει την γυναίκα που δεν της έχω παραγγείλει ακόμα μια συρταριερα που ζητάει εδώ και μέρες...:bawl::pantofla::a9:

harris_x
05/06/2024, 06:57

Τώρα ποιος ακούει την γυναίκα που δεν της έχω παραγγείλει ακόμα μια συρταριερα που ζητάει εδώ και μέρες...:bawl::pantofla::a9:

Μερες;;;

Τα έπιπλα αγαπητέ πρέπει να μπαίνουν για μήνες στην αναμονή, όχι για μέρες. :p

zephyr1
05/06/2024, 06:59
Καλημερα,και γω την τσιμπησα εχτες στης μια το βραδυ,σαταναδες.:devil:

Volpad
05/06/2024, 07:05
Μερες;;;

Γενικά, εγώ της δικιάς μου της λέω ότι όταν έχω πει ότι θα κάνω κάτι, θα το κάνω.
Δεν χρειάζεται να μου το θυμίζει κάθε 6 μήνες...

harris_x
05/06/2024, 07:16
Γενικά, εγώ της δικιάς μου της λέω ότι όταν έχω πει ότι θα κάνω κάτι, θα το κάνω.
Δεν χρειάζεται να μου το θυμίζει κάθε 6 μήνες...

Ε ναι, έχει μπει στο πλάνο.
Ετησιο; 5ετες; το σημαντικό είναι ότι έχει μπεί :lol:

DoctoR_k6
05/06/2024, 07:36
Μερες;;;

Το ζηταει 1 χρονο κοντα αλλα ειχα καταφερει να την πεισω οτι δεν την θελουμε... :lol:
Αλλα τις τελευταιες μερες η πιεση εγινε αφορητη.
Οποτε τωρα εχω ενα περιθωριο 7 ημερων πριν παραλαβω την καμερα.
Μετα θα με διαβασετε σαν ειδηση στο ιντερνετ!! :a021:

RaGe_Raptor
05/06/2024, 12:13
Πολυ καλό, αν δεν είχα καμερα θα έπαιρνα σιγουρα τωρα.

Μετά από 10 χρόνια με την 3 be ειχε έρθει η ώρα για αλλαγή εδω κ καιρό. Σίγουρα δεν θα έδινα τα 430 ευρώ που ζητάνε εδώ. Έψαχνα μια ευκαιρία και την βρήκα. Επίσης η 12 δεν έχει ουσιαστικές βελτιώσεις και μάλιστα είναι υποδεέστερη με τα δικά μου κριτήρια αφού δεν έχει gps!

RaGe_Raptor
05/06/2024, 13:15

Ας περιμένουν οι γυναίκες... :D

husky21
06/06/2024, 20:21
Πηρε κ ενας φιλος μια 12αρα και βρηκα κ γω
την ευκαιρια να τσιμπησω μια εντουρο μπαταρια
για την 10 που εχω και δεν μπορουσα να την αγορασω σκετη
Δεν στελνουν σκετες μπαταριες
Πηραμε το σετ με τις 2 στα 32 ευρω
μια αυτος μια εγω
με 16 ευρωπουλακια φτιαχτηκαμε

Sorath
06/06/2024, 23:48
Επίσης η 12 δεν έχει ουσιαστικές βελτιώσεις και μάλιστα είναι υποδεέστερη με τα δικά μου κριτήρια αφού δεν έχει gps!

Η δεύτερη διαφορά πέρα απο την απουσία του GPS, είναι οτι η 12 έχει υποστήριξη για bluetooth audio recording. Δηλαδή μπορείς να συνδέσεις όποια συσκευή θέλεις (πχ bluetooth ακουστικά) και να κάνεις καταγραφή του ήχου απο το μικρόφωνο των ακουστικών. Όπως επισης δέχεται και φωνητικές εντολές.

Αυτή την δυνατότητα προσωπικά την ήθελα, αλλά στο ζύγισμα ή το bluetooth audio recording ή το GPS, κέρδισε το 2ο.

RaGe_Raptor
07/06/2024, 11:44
Η δεύτερη διαφορά πέρα απο την απουσία του GPS, είναι οτι η 12 έχει υποστήριξη για bluetooth audio recording. Δηλαδή μπορείς να συνδέσεις όποια συσκευή θέλεις (πχ bluetooth ακουστικά) και να κάνεις καταγραφή του ήχου απο το μικρόφωνο των ακουστικών. Όπως επισης δέχεται και φωνητικές εντολές.

Αυτή την δυνατότητα προσωπικά την ήθελα, αλλά στο ζύγισμα ή το bluetooth audio recording ή το GPS, κέρδισε το 2ο.

αυτό ίσως βολεύει περισσότερο όσους την θέλουν για vlogs αλλιώς μια χαρά γίνεται η δουλειά με dead cat στα μικρόφωνα της 11.

motojojo
07/06/2024, 12:03
To gps τι εξυπηρετει στην κάμερα;

harris_x
07/06/2024, 12:11

Τα όργανα που φαίνονται στο βίντεο παρακάτω, παίρνουν μετρήσεις από το GPS της κάμερας.

https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=152446&page=6&p=3202006&viewfull=1#post3202006

RaGe_Raptor
07/06/2024, 13:49

Βγάζεις γυρολογια στην πίστα :D

motojojo
07/06/2024, 13:55
Ομολογώ είναι ωραίο feature!

husky21
07/06/2024, 15:33
Ομολογώ είναι ωραίο feature!

Κραταει πολλα δεδομενα
μπορεις μετα να δεις την διαδρομη που εκανες,υψομετρικη διαφορα,μεση-μεγιστη ταχυτητα,επιταχυνσεις G
κτλ

RaGe_Raptor
08/06/2024, 11:26
Αντί για την κανονική θήκη με φερμουάρ, ήρθε μέσα σε φελιζολ για παγωτό :moutza:

453653

DoctoR_k6
08/06/2024, 12:44
Αντί για την κανονική θήκη με φερμουάρ, ήρθε μέσα σε φελιζολ για παγωτό :moutza:

453653

Σου λέει 100€ κάτω...να πληρώσεις για την θήκη. :lol:

Sorath
12/06/2024, 09:21
Κι εγώ παρέλαβα χωρίς θήκη... Μεγάλη βλακεία τους. Τόσο έξω θα έπεφταν αν την έβαζαν;

Τεσπά, η κάμερα είναι καλή αλλά βλέπω οτι η μπαταρία αδειάζει για πλάκα, ακόμα και όταν απλά κατεβάζεις τα αρχεία στο κινητό. Άλλη χαζομάρα κι αυτή. Desktop app δεν υπάρχει πλέον και όλα γίνονται απο την εφαρμογή του κινητού...

Ξέρεις κανείς κανα πρόγραμμα για windows, να κάνω import το video και να προσθέσω μετά τα gauges;

husky21
12/06/2024, 09:56
Το καλυτερο ειναι αυτο αλλα επι πληρωμη

https://goprotelemetryextractor.com/

Εχει μια free online υπηρεσια για να κανεις μονο export
τα gps data σε .gpx

https://goprotelemetryextractor.com/free/

εγω χρησιμοποιω μετα το Virb που ειναι free
για να τα προσθεσω

https://www.garmin.com/en-US/p/573412

Αν εχεις Mac υπαρχει κανονικα εφαρμογη της gopro
Λενε εδω και καιρο οτι θα βγει και για windows

RaGe_Raptor
12/06/2024, 10:35
Κι εγώ παρέλαβα χωρίς θήκη... Μεγάλη βλακεία τους. Τόσο έξω θα έπεφταν αν την έβαζαν;

Τεσπά, η κάμερα είναι καλή αλλά βλέπω οτι η μπαταρία αδειάζει για πλάκα, ακόμα και όταν απλά κατεβάζεις τα αρχεία στο κινητό. Άλλη χαζομάρα κι αυτή. Desktop app δεν υπάρχει πλέον και όλα γίνονται απο την εφαρμογή του κινητού...

Ξέρεις κανείς κανα πρόγραμμα για windows, να κάνω import το video και να προσθέσω μετά τα gauges;

Η αλήθεια είναι ότι η μπαταρία ούτε πολύ κρατάει, και πολύ ώρα θέλει για να φορτισει. Άλλα 75€ για 2 enduro μπαταρίες με δικό τους φορτιστή.

husky21
12/06/2024, 10:39
Η αλήθεια είναι ότι η μπαταρία ούτε πολύ κρατάει, και πολύ ώρα θέλει για να φορτισει. Άλλα 75€ για 2 enduro μπαταρίες με δικό τους φορτιστή.

48 αν εισαι συνδρομητης(που λογικα εισαι αφου το εδιναν free για ενα χρονο με την αγορα της 12)

RaGe_Raptor
12/06/2024, 10:45
48 αν εισαι συνδρομητης(που λογικα εισαι αφου το εδιναν free για ενα χρονο με την αγορα της 12)

Μπα, πήρα την 11 λόγω gps.
Δωρεάν συνδρομή μόνο με την 12.
Άσε που δεν στέλνουν σκέτες μπαταρίες .

DoctoR_k6
12/06/2024, 11:57
Επισης παρελαβα εχθες...καπου ειχα διαβασει στα σχολια για την συσκευασια. :moutza:

453724

zephyr1
12/06/2024, 12:00
Και εγω ετσι την παρελαβα,πραγματικα δεν με πειραξε καθολου.
Ισα ισα ειναι ενα κουτακι που το περνεις μαζι με την καμερα,χωρις να ξερω βεβαια πως ''επρεπε'' να ειναι η συσκευασια.:)

Sorath
12/06/2024, 15:10
Εχει μια free online υπηρεσια για να κανεις μονο export
τα gps data σε .gpx

https://goprotelemetryextractor.com/free/

εγω χρησιμοποιω μετα το Virb που ειναι free για να τα προσθεσω

Ναι, το Virb το χρησιμοποιώ ήδη, μιας και έχω Virb κάμερα.

Για κάποιο λόγο η εφαρμογή στο κινητό δεν μπορεί να κάνει save to phone, όταν του βάζω ανάλυση μεγαλύτερη απο 1080p, άσε που για να το επεξεργαστεί κάνει ατελείωτες ώρες.

Ευχαριστώ για την βοήθεια! :)

RaGe_Raptor
14/06/2024, 18:35
Το horizon lock δεν δουλεύει όσο τέλεια το παρουσιάζουν, τουλάχιστον με βαριά απογευματινή συννεφιά. Επίσης θέλει το lens mod για να ανοίξει το fov, αλλιώς είναι καλό μονο για να καταγραφείς κάποιον φίλο μπροστά.
453826

Sorath
29/06/2024, 23:48
Όσοι πήρατε την Hero11, είδατε αν σας δουλεύουν οι φωνητικές εντολές; Έχω δοκιμάσει τα πάντα, δεν "ακούει" με τίποτα.

Sorath
19/07/2024, 14:35
Έκανα ότι μου είπε το support (πέρασμα νέου firmware χειροκίνητα, factory reset, νέα SD κάρτα κτλ), αλλά και πάλι αρνείται πεισματικά η κάμερα να με "ακούσει".

Σε νέα επικοινωνία, και αφού τους έστειλα 3 φωτό που μου ζήτησαν, αμέσως μου είπαν οτι ξεκινούν την διαδικασία για RMA. Στέλνω την κάμερα (με δικά μου έξοδα!) , και μόλις την λάβουν, μου στέλνουν άλλη δωρεάν.
Επειδή όμως θα λείπω εκτός Αθηνών για 1 μήνα, λέω άστο, το βλέπουμε αργότερα.

Δεν είμαι σίγουρος πόσο αξίζει για αυτό το feature η όλη διαδικασία.

ΥΓ:
Εντάξει έχω πεθάνει στα γέλια...
Βάζω στο youtube ένα βίντεο που δείχνει πόσο επιτυχές είναι στο άκουσμα των εντολών η κάμερα, και παράλληλα χάζευα και την δικιά μου.
Ε, η κάμερά μου άκουγε τις εντολές του τύπου απο το youtube. Και όσες δεν του δούλευαν αυτουνού, δεν δούλευαν και σε εμένα.
Με την δική μου φωνή δε, δεν καταλαβαίνει τίποτα.

Ρατσισμός!! Κάνει διαχωρισμό στην προφορά! :D

Creeper
10/08/2024, 06:31
Αν είναι κανείς με insta360 one x2 που έχει καμιά ρύθμιση να μοιραστεί πείτε.
Γενικά είδα μεγάλη διαφορά στο export, δηλαδή ανάλογα την ανάλυση που θα το βγάλω όπως και το bitrate.
Στις default ρυθμίσεις παρατηρώ οτι καίγονται αρκετά τα φωτεινά πλάνα, βέβαια όσο κατεβάζω διάφραγμα αρχίζει ένα περίεργο graining/contrasting που ξέρω οτι μπορεί να αποφευχθεί έχοντας δει υλικό άλλων από την ίδια κάμερα, γενικά έχω δει πράγματα γραμμένα με τη συγκεκριμένη που σκέφτομαι οτι δεν αξιοποιώ ούτε στο 1/10 τις δυνατότητες της, για αυτό ρωτάω αν υπάρχει κάποιος που την έχει δουλέψει πάνω σε μοτο να με κατατοπίσει.

RaGe_Raptor
22/08/2024, 18:01
Update από την 11 :
Με gps ανοιχτό στο 12λεπτο το πολύ έχει υπερθέρμανση και κλείνει.

Απογοητευτικό

husky21
22/08/2024, 18:37
Μηπως ειναι σε σημειο που δεν την χτυπα ο αερας
καθολου ?
Με την 10αρα με gps ανοιχτο κ συνδεδεμενη στον φορτιστη πανω
στην μηχανη(αρα περισσοτερη ζεστη) με 35+ βαθμους κελσιου εχω τραβηξει 25 λεπτα συνεχομενο βιντεο σε 4κ60

RaGe_Raptor
22/08/2024, 18:58
καθολου ?
στην μηχανη(αρα περισσοτερη ζεστη) με 35+ βαθμους κελσιου εχω τραβηξει 25 λεπτα συνεχομενο βιντεο σε 4κ60

Είναι ένα πρόβλημα που εμφανίστηκε τον τελευταίο καιρό. Στην αρχή δούλευε κανονικά.
Έχω κάνει όλα factory reset ,κτλ εννοείται, μένει τώρα να επικοινωνήσω μαζί τους

harris_x
22/08/2024, 19:09
Είναι ένα πρόβλημα που εμφανίστηκε τον τελευταίο καιρό. Στην αρχή δούλευε κανονικά.
Έχω κάνει όλα factory reset ,κτλ εννοείται, μένει τώρα να επικοινωνήσω μαζί τους

Nα επικοινωνήσεις γιατί και στην 7 που εχω, δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα.

Sorath
23/08/2024, 11:31
Κι εγώ με την 11 δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο θέμα υπερθέρμανσης. Ακόμα και στατική που ήταν κάτω απο τον μεσημεριάτικο ήλιο και τράβαγε 4κ βίντεο για 20', δεν έκλεινε.

RaGe_Raptor
23/08/2024, 14:25
Στατικά με 5.3Κ 60fps και όλα τα features on ακόμα και με εξωτερική πηγή, χωρίς τη μπαταρία τοποθετημένη, καίει τόσο πολύ που δεν πιάνεται, ιδιαίτερα στα μεταλλικά ποδαράκια της, και σβήνει στο 20λεπτο .
Να ζορίζεται από την κάρτα? Έχει όλα τα specs και είναι αγορασμένη από official retailer για να αποφύγω μαϊμούδες.

Πάντως είναι πολλά τα περιστατικά, τώρα που το ψάχνω λίγο.

RaGe_Raptor
23/08/2024, 20:05
έκανα κι ένα firmware update μέσω της sd card μπας και αλλά δεν.
το support στο official site είναι αστείο, ούτε καν απαντούν.
Στα 2.7Κ 60 fps με όλα ta features λειτουργεί μια χαρά. Στα 4Κ θέλει ροή αέρα αλλιώς υπερθερμένεται.

καθολου ?

νομίζω ότι λειτουργεί αντίθετα, με εξωτερική πηγή δουλεύει σε πιο χαμηλές θερμοκρασίες.

RaGe_Raptor
18/09/2024, 14:02
Δρομολογηθηκε η αντικατασταση. Μου χρεώνουν τα μεταφορικα της επιστροφής με την δικαιολογία του ότι custom fees may apply . Αφου τους εξήγησα 5-6 φορές ότι δεν υπάρχουν custom fees ανάμεσα σε χώρες της eu , μου έκαναν δώρο μια επιπλέον μπαταρία. Να δω πόσο θα την 'πληρώσω "

harris_x
12/06/2025, 11:58
Όπως κάποιοι θα διαβάσατε σε άλλο θεματάκι, η συσκευή καταγραφής του πόνου του Θοδωρή aka o teos, χάθηκε κάπου κατα την επιστροφή από την Επίδαυρο. :(

Αυτο με βάζει στη δυσάρεστη (ναι καλά :lol:) θέση να αναζητήσω αυτή που θα την αντικαταστησει.

Για πείτε;

GoPro HERO 13 Black ή μια δεύτερη GoPro Max 360

462996

Volpad
12/06/2025, 12:50
Αν έχεις τη δυνατότητα να πάρεις μία 360 ακόμα, γιατι δεν παιρνεις μία insta?

Γιατι περιορίζεσαι στην gopro?
Εγώ θα κοιτούσα άλλη εταιρία. Είτε dji, είτε insta360