PDA

View Full Version : action camera

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13

giovani64
26/02/2017, 21:28
Να πάρεις κάρτα/ες που να είναι τουλάχιστον class 10, 32GB ή και μεγαλύτερη θα πρότεινα, ιδίως αν σκοπεύεις να γράφεις σε 4Κ.

αυτο θα κανω. ακουσα οτι μεχρι 64 gb δουλευει σωστα. απλα δεν μπορω να κατεβασω ουτε το premiere ουτε το ulead. υπαρχει μηπως κανενα σαιτ που να γνωριζει κανεις απο το παρεακι?

7Tolis
27/02/2017, 08:31
Γιατί να θες επεξεργασία και υλικό σε τόσο μεγάλη ανάλυση; Αν δε κάνω λάθος σου ρίχνει καρέ η ανάλυση αυτή. Μήπως το 1080 σε βολέψει καλύτερα;
Το Ulead και το premiere θέλει λίγο ψάξιμο για να τα 'βρεις' if you know what I mean.

giovani64
02/03/2017, 20:15
Γιατί να θες επεξεργασία και υλικό σε τόσο μεγάλη ανάλυση; Αν δε κάνω λάθος σου ρίχνει καρέ η ανάλυση αυτή. Μήπως το 1080 σε βολέψει καλύτερα;
Το Ulead και το premiere θέλει λίγο ψάξιμο για να τα 'βρεις' if you know what I mean.

να προτιμησω το 1080 - 60 η το 1080 - 120

Billymuse
02/03/2017, 20:20
Eξαρτάται την χρήση,δηλαδή εννοώ το τοπίο και την ταχύτητα με την οποία θα κινηθείς.

giovani64
02/03/2017, 23:30
Eξαρτάται την χρήση,δηλαδή εννοώ το τοπίο και την ταχύτητα με την οποία θα κινηθείς.

μηπως θα μπορουσες σε παρακαλω να μου πεις ποια ταχυτητα ειναι για καθε περιπτωση. συγγνωμη αλλα πρωτη φορα ασχολουμε με το συγκεκριμενο θεμα και καθε βοηθεια ευπροσδεκτη

nik69
03/03/2017, 05:34
μηπως θα μπορουσες σε παρακαλω να μου πεις ποια ταχυτητα ειναι για καθε περιπτωση. συγγνωμη αλλα πρωτη φορα ασχολουμε με το συγκεκριμενο θεμα και καθε βοηθεια ευπροσδεκτη

1080/60 είναι ο καλύτερος συμβιβασμός μεταξύ ποιότητας και χωρητικότητας στην κάρτα . Έχει αρκετά καλή λεπτομέρεια και ομαλότητα στην κίνηση . Περίπου 4 gb για 20 λεπτά βίντεο .
Στα 30 fps η κίνηση δεν είναι τόσο ομαλή αλλά είναι υποφερτη . Και εάν τραβάς επάνω στην μηχανή μοιάζει σαν να πηγαίνεις ποιο γρήγορα . Φυσικά θέλει την μισή χωρητικότητα στην κάρτα .
Με 120 fps τραβάς εάν θες να έχεις πολυ καλο slow motion. Σε κανονική προβολή δεν θα παρατηρήσεις διάφορες σε σχέση με τα 60 Εκτός εάν έχεις τόσο ευαίσθητη όραση
Εδώ μετα την μέση του βίντεο δες ενα δείγμα τα απο διαφορετικές ρυθμίσεις της κάμερας . https://youtu.be/zU7LBzXR2Ww
Δες και τι κόλπο κάνει για να γίνεται πύραυλος το cb. (Όχι ότι πάει αργά !)
Υπολόγισε τι κάρτα έχεις και πόση διάρκεια θες και απο φασισε (πειραματισμού δηλαδή)

TsoliasGR
04/03/2017, 19:54
Σήμερα αγόρασα την turbo-x (aka τούβλο-x) 4k wifi action camera ACT-100 έναντι 89 ευρώ+ 20 ευρώ 1microSD 32GB++++
Αύριο θα την δοκιμάσω και θα ανεβάσω βίντεα στο γιουτιούμπ. Άν κάνεις υπομονή 1-2 μέρες να δείς αποτέλεσμα διότι και εγώ ειμαι περίεργος να δώ τι στο...φούστη γλάρο (ξαναψόφα γλάρε, όπως λέει και ένας συνφορουμίτης) τραβάει...

giovani64
06/03/2017, 15:55
need help. παιδια θα με τρελανει η EKEN H8PRO. οτι βιντεο εχω τραβηξει οταν το περναω στον υπολογιστη για να το δω παιζει σε slow motion . τι δεν κανω καλα? εχω βαλει κρτα 32gb class10. χρησιμοποιω BSPLAYER KAI VLC. μαλλον κανω κατι στραβα στις ρυθμισεις. η εικονα ειναι γαματη απλα ειναι σε slow motion

7Tolis
06/03/2017, 19:05
Με τι ανάλυση και πόσα καρέ σου συμβαίνει αυτό;
Εχει μπαταρία γεμάτη όταν κάνεις την αναπαραγωγή ή σε αποθηκευμένα βίντεο στο κάνει αυτό;

sek
06/03/2017, 22:14
Μήπως ο υπολογιστής δεν έχει αρκετή μνήμη;

giovani64
07/03/2017, 15:28
Οταν περναω τα βιντεο στον υπολογιστη μου βγαζει 2 εικονιδια. το ενα παιζει slow motion καιθ το αλλο κανονικα. οταν ομως παω να τα περασω στο movie maker περναει μονο τα slow. δοκιμασα σε mini laptop και οταν τα βαζω στο movie maker απευθειας απο την καμερα βλεπω οτι τα παιρνει κανονικα
. το ψαχνω και αν βγαλω ακρη θα ανεβασω βιντεο

BLiTzER
07/03/2017, 15:33
Τι επέκταση έχουν τα "2 εικονίδια" (τα γράμματα μετά την τελευταία τελεία δηλαδή);

giovani64
07/03/2017, 16:05
Τι επέκταση έχουν τα "2 εικονίδια" (τα γράμματα μετά την τελευταία τελεία δηλαδή);

τα αριστερα τονισμενα εικονιδια παιζουν σλοου τα δεξια κανονικα379459

BLiTzER
07/03/2017, 16:07
Δε φαίνονται οι επεκτάσεις στο σύστημά σου, οπότε δε βοηθάς. :p Αλλά, όπως φαίνεται, τα αριστερά είναι τα αρχεία βίντεο. Τα άλλα δεξιά είναι κάτι άλλο, περιέχουν κάποιες άλλες πληροφορίες πιθανότατα. Λογικό είναι να μη μπορεί να τα "διαβάσει" ο movie maker.

Μπορείς να δεις τι τύποι αρχείων είναι με δεξί κλικ/ιδιότητες.

giovani64
07/03/2017, 16:20
[QUOTE=BLiTzER;2857140]Δε φαίνονται οι επεκτάσεις στο σύστημά σου, οπότε δε βοηθάς. :p Αλλά, όπως φαίνεται, τα αριστερά είναι τα αρχεία βίντεο. Τα άλλα δεξιά είναι κάτι άλλο, περιέχουν κάποιες άλλες πληροφορίες πιθανότατα. Λογικό είναι να μη μπορεί να τα "διαβάσει" ο movie maker.

Μπορείς να δεις τι τύποι αρχείων είναι με δεξί κλικ/ιδιότητες.[/QU

ειναι mp4. δοκιμασα τωρα να τα ανοιξω με αλλον player τα παιζει κανονικα. μηπως φταει επισεις που τα βαζω σε υπολογιστη με παλια windows XP? σας ευχαριστω παντως ολους για την βοηθεια

BLiTzER
07/03/2017, 16:24
Και τα 6 αρχεία είναι .mp4 ή μόνο τα 3 αριστερά; Πιθανότατα είναι θέμα codecs. Όχι, το λειτουργικό δεν παίζει ρόλο.

giovani64
07/03/2017, 16:31
ολα ειναι mp4

anavatis19
09/03/2017, 01:13
https://www.youtube.com/watch?v=5-PasFPMibE

βιντεο απο την καμερα. elephone explorer 4k (να την κανει ο θεος! χαχα) ενω γενικα ειναι καλη για τα λεφτα της, εχω αρχισει και σπαζομαι γιατι ακομα και το πρωι μου κανει σαν τετραγωνακια κατι φορες. ο αισθητηρας μαλλον φταιει ποθ προφανως ειναι φτηνιαρικος. υποψην την πηρα 40ευρω μονο απο εξωτερικο. σκεφτομαι σοβαρα να παω σε gopro να τελειωνει το θεμα. αλλα απο την αλλη πολλα τα λεφτα και να πω οτι την χρησιμοποιω και ασυστολα παει στο καλο..

amyroukai
09/03/2017, 08:49
πολύ ωραία εικόνα βγάζει. για 40 ευρώ είναι αυτό που λέμε "μην το πεις ούτε του παπά";

7Tolis
09/03/2017, 09:05
Καλά γράφει Σπύρο.Κάνει κάτι τετραγωνάκια ναι,αλλά δεν σου χαλάει την εικόνα.Ευχάριστα βλέπεται και άνετα.Ωραίο το slow motion στην αρχή.

anavatis19
09/03/2017, 16:51
ευχαριστω παιδια αλλα αν δειτε μεσα στο καναλι μου ενα βιντεο που εχω που κανω σκι ειναι λες και εχω gopro. μαλλον ο αισθητηρας τα χανει με την ταχυτητα δεν ξερω. αν δειτε θα καταλαβετε τι λεω. παντως ναι για 40ευρω μια χαρα σιγουρα!

το slow motion ειναι α λα dark knight! χαχαχαχαχαχ

giannis1070
09/03/2017, 17:01
ευχαριστω παιδια αλλα αν δειτε μεσα στο καναλι μου ενα βιντεο που εχω που κανω σκι ειναι λες και εχω gopro. μαλλον ο αισθητηρας τα χανει με την ταχυτητα δεν ξερω. αν δειτε θα καταλαβετε τι λεω. παντως ναι για 40ευρω μια χαρα σιγουρα!

το slow motion ειναι α λα dark knight! χαχαχαχαχαχ

Το slow motion στην αρχή, με τι ανάλυση είναι τραβηγμένο?
Εχω την ίδια και έχω δοκιμάσει slow motion μονο σε 720p/120fps, αλλά δε με έχει εντυπωσιάσει καθόλου

anavatis19
09/03/2017, 17:16
μονο τα πρωτα slow motion ειναι με το κινητο μου. ενα samsung galaxy S7. τα υπολοιπα με την elephone. αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως ενω εχω τραβηξει με 1080 και 60 καρε στο youtube το ανεβαζει απλα σε 1080???

giannis1070
09/03/2017, 18:05
μονο τα πρωτα slow motion ειναι με το κινητο μου. ενα samsung galaxy S7. τα υπολοιπα με την elephone. αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως ενω εχω τραβηξει με 1080 και 60 καρε στο youtube το ανεβαζει απλα σε 1080???

Απ'ότι έχω καταλάβει έχει να κάνει με το bitrate το οποίο ανεβάζεις. Εάν είναι πολύ υψηλό (πχ 30κάτι mb/s που αποθηκεύει η Elephone), τότε το youtube θα συμπιέσει πάρα πολύ. Εάν καταφέρεις εσύ και συμπιέσεις πριν το ανεβάσεις στο youtube, τότε ίσως είναι καλύτερο το αποτέλεσμα, δεδομένου ότι ξέρεις τι κάνεις. Οι πιο έμπειροι ας με διορθώσουν.

Εγώ έχω ανεβάσει δύο βίντεο με την elephone και τα δύο σε 1080/60, το πρώτο (https://www.youtube.com/watch?v=TBG4zZqw_dA&t=562s) είναι όπως το τράβηξα με την elephone και αμέσως το ανέβασα, και το δεύτερο (https://www.youtube.com/watch?v=L_JhN_6t3Ps&t) είναι μετά από δική μου επεξεργασία. Φαίνεται η διαφορά υπέρ του δεύτερου βίντεο, ειδικά εάν το δεις σε τηλεόραση full HD

H.A.Balafoutre
09/03/2017, 18:22
Πολύ ωραία τα βίντεο με την elephone...σε 1080@60fps...

anavatis19
09/03/2017, 18:25
Απ'ότι έχω καταλάβει έχει να κάνει με το bitrate το οποίο ανεβάζεις. Εάν είναι πολύ υψηλό (πχ 30κάτι mb/s που αποθηκεύει η Elephone), τότε το youtube θα συμπιέσει πάρα πολύ. Εάν καταφέρεις εσύ και συμπιέσεις πριν το ανεβάσεις στο youtube, τότε ίσως είναι καλύτερο το αποτέλεσμα, δεδομένου ότι ξέρεις τι κάνεις. Οι πιο έμπειροι ας με διορθώσουν.

Εγώ έχω ανεβάσει δύο βίντεο με την elephone και τα δύο σε 1080/60, το πρώτο (https://www.youtube.com/watch?v=TBG4zZqw_dA&t=562s) είναι όπως το τράβηξα με την elephone και αμέσως το ανέβασα, και το δεύτερο (https://www.youtube.com/watch?v=L_JhN_6t3Ps&t) είναι μετά από δική μου επεξεργασία. Φαίνεται η διαφορά υπέρ του δεύτερου βίντεο, ειδικά εάν το δεις σε τηλεόραση full HD

αν δεις μεσα στο καναλι μου εχω ενα βιντεο μεσα στη θαλασσα. εκει το εβαλε στα 60 καρε. τα υπολοιπα οχι. επισης τι εννοεις κανεις επεξεργασια?

giannis1070
09/03/2017, 18:54
αν δεις μεσα στο καναλι μου εχω ενα βιντεο μεσα στη θαλασσα. εκει το εβαλε στα 60 καρε. τα υπολοιπα οχι. επισης τι εννοεις κανεις επεξεργασια?

Θα το κοιτάξω αργότερα γιατί είμαι εκτός.

Με το επεξεργασία, εννοώ να πάρεις το αρχείο που φτιάχνει η κάμερα (το οποίο είναι mp4 σε πολύ υψηλό bitrate) και με κάποιο τρόπο (ανάλογα τις γνώσεις και τα codecs) να ρίξεις το bitrate κατά τα πρότυπα του youtube, χωρίς να αλοιωθεί πολύ η ποιότητα.

Αυτό που κάνω εγώ, με τα λίγα που ξέρω και μετά από πειράματα, είναι να παίρνω τα αρχεία που αποθηκεύονται στην sd, να τα συνδέω με το YAMB, και στη συνέχεια να παίρνω το αρχείο ολόκληρο και να το ρίχνω στο handbrake. To handbrake, αναλαμβάνει να συμπιέσει το αρχικό βίντεο στα περίπου 15 mb/sec (περίπου όσο ζητάει το youtube), χωρίς να αλοιώσει την ποιότητα τόσο πολύ. Να προσθέσω εδώ ότι για ένα βίντεο 25 λεπτών, χρειάστηκε 36 ώρες για επεξεργασία + βέβαια τον χρόνο για να το ανεβάσω στο youtube....κλάφτα Χαράλαμπε!

Το handbrake έχει πολλές ρυθμίσεις και ίσως εάν πειραματιστείς να καταφέρεις να έχεις καλό αποτέλεσμα πολύ πιο γλήγορα απ'όσο χρειάστηκα εγώ.

anavatis19
09/03/2017, 19:30
Θα το κοιτάξω αργότερα γιατί είμαι εκτός.

Με το επεξεργασία, εννοώ να πάρεις το αρχείο που φτιάχνει η κάμερα (το οποίο είναι mp4 σε πολύ υψηλό bitrate) και με κάποιο τρόπο (ανάλογα τις γνώσεις και τα codecs) να ρίξεις το bitrate κατά τα πρότυπα του youtube, χωρίς να αλοιωθεί πολύ η ποιότητα.

Αυτό που κάνω εγώ, με τα λίγα που ξέρω και μετά από πειράματα, είναι να παίρνω τα αρχεία που αποθηκεύονται στην sd, να τα συνδέω με το YAMB, και στη συνέχεια να παίρνω το αρχείο ολόκληρο και να το ρίχνω στο handbrake. To handbrake, αναλαμβάνει να συμπιέσει το αρχικό βίντεο στα περίπου 15 mb/sec (περίπου όσο ζητάει το youtube), χωρίς να αλοιώσει την ποιότητα τόσο πολύ. Να προσθέσω εδώ ότι για ένα βίντεο 25 λεπτών, χρειάστηκε 36 ώρες για επεξεργασία + βέβαια τον χρόνο για να το ανεβάσω στο youtube....κλάφτα Χαράλαμπε!

Το handbrake έχει πολλές ρυθμίσεις και ίσως εάν πειραματιστείς να καταφέρεις να έχεις καλό αποτέλεσμα πολύ πιο γλήγορα απ'όσο χρειάστηκα εγώ.

κουραστηκα και μονο με την διαδικασια που ακουσα! χααχαχαχ μαλλον θα παρω μια go pro καποια στιγμη και θα τελειωσουν τα βασανα. και η συμπιεση της δεν υπαρχει. ενα βιντεο πχ των 2 λεπτων με τη δικια μας μπορει να ειναι 2 γιγα και με την gopro 700mb! και η ποιοτητα της να παραμενει στο θεο! καλως η κακως την παραδεχομαι τελικα ειναι ο βασιλιας στο ειδος

giannis1070
09/03/2017, 19:44
κουραστηκα και μονο με την διαδικασια που ακουσα! χααχαχαχ μαλλον θα παρω μια go pro καποια στιγμη και θα τελειωσουν τα βασανα. και η συμπιεση της δεν υπαρχει. ενα βιντεο πχ των 2 λεπτων με τη δικια μας μπορει να ειναι 2 γιγα και με την gopro 700mb! και η ποιοτητα της να παραμενει στο θεο! καλως η κακως την παραδεχομαι τελικα ειναι ο βασιλιας στο ειδος

Τι να σου πω φίλε, δεν γνωρίζω πολλά από κάμερες. Πειραματικά πήρα την elephone μιας και είναι φτηνή, και πάνω της πειραματίζομαι. Να σου πω την αλήθεια και τα 400+ που έχει μια gopro, τσούζουν αρκετά, εκτός βέβαια εάν σου περισσεύουν.

anavatis19
09/03/2017, 20:33
Τι να σου πω φίλε, δεν γνωρίζω πολλά από κάμερες. Πειραματικά πήρα την elephone μιας και είναι φτηνή, και πάνω της πειραματίζομαι. Να σου πω την αλήθεια και τα 400+ που έχει μια gopro, τσούζουν αρκετά, εκτός βέβαια εάν σου περισσεύουν.

ειναι πολλα δεν διαφωνω. ευτυχως εχω μια ακρουλα και θα την παρω χωρις το φπα. απο 440 βγαινει 350..παλι πολλα βεβαια αλλα δεν ασχολεισαι ξανα για 5-6 χρονια με καμερα ειδικα αν παρεις και UHD

o teos
10/03/2017, 14:16
ειναι πολλα δεν διαφωνω. ευτυχως εχω μια ακρουλα και θα την παρω χωρις το φπα. απο 440 βγαινει 350..παλι πολλα βεβαια αλλα δεν ασχολεισαι ξανα για 5-6 χρονια με καμερα ειδικα αν παρεις και UHD

Με το ρυθμό ανάπτυξης των media κάμερες δηλαδή κινητά τηλεοράσεις φωτογραφικες μάθε 2 χρόνια maximum θα θες άλλή πιο σύγχρονη αν έχεις απαιτήσεις βεβαίως βεβαίως :rolleyes:

tsopanoskylo
11/03/2017, 11:00
Sony HDR-AS30. Εχουν περασει πολλες απο τα χερια μου και η συγκεκριμενη ειναι οτι καλυτερο. Ριχνει στα αυτια σε gopro κτλ κι εχει και gps που σου βγαζει πανω στην οθονη διαδρομη, ταχυτητα κτλ κτλ. Ψαξτο..

Συμφωνώ και επαυξάνω, εξαιρετικη ποιοτητα sony ο φακος και οι λειτουργιες, συνεργασια με android για χειρισμο και 60fps, και εξτρα αν θες, χειριστηριο με wifi

Ζεύκας
11/03/2017, 14:35
Συμφωνώ και επαυξάνω, εξαιρετικη ποιοτητα sony ο φακος και οι λειτουργιες, συνεργασια με android για χειρισμο και 60fps, και εξτρα αν θες, χειριστηριο με wifi

Την έχεις βάλει πάνω στη μηχανή; Το διπλό μικρόφωνο δεν σου φαίνεται πολύ ευαίσθητο κόντρα στον αέρα;

nik69
11/03/2017, 14:56
Την έχεις βάλει πάνω στη μηχανή; Το διπλό μικρόφωνο δεν σου φαίνεται πολύ ευαίσθητο κόντρα στον αέρα;

Από δικιά μου εμπειρία με sony (as200) πίσω από την ζελατίνα στο ντεπόζιτο κάτι ακούς. Εκτεθειμένη στον αέρα (πχ στο κράνος)
το μόνο που ακούγεται είναι ένα εκνευριστικό βουητό. Μόνη λύση εξωτερικό μικρόφωνο σε όσες παίρνουν ή μίξη ήχου που τον ηχογραφείς
με κάποιο άλλο μέσο.
Νομίζω όμως ότι ικανοποιητό ήχο δεν ακούς από καμιά κάμερα.

Ζεύκας
11/03/2017, 15:54
Από δικιά μου εμπειρία με sony (as200) πίσω από την ζελατίνα στο ντεπόζιτο κάτι ακούς. Εκτεθειμένη στον αέρα (πχ στο κράνος)
το μόνο που ακούγεται είναι ένα εκνευριστικό βουητό.

την ίδια έχω κι εγώ και συμφωνώ απλά είπα να δω μην είμαι ο μόνος λολ

γενικά κορυφή σε ήχο (και εικόνα) σε όλες τις άλλες περιπτώσεις αλλά πάνω στη μηχανή φαίνεται πως το διπλό μικρόφωνο παραείναι ευαίσθητο στον αέρα.

Limas_34
14/03/2017, 19:48

Επιτέλους βλέπω ότι έβαλες μυαλό, σταμάτησες τα χαζά που έλεγες περί GoPro Killer για τον ελεφαντα και βαδίζεις για την σωστη επιλογή !
Σ' ωραίοςςςςςςςςς

anavatis19
15/03/2017, 01:22
Επιτέλους βλέπω ότι έβαλες μυαλό, σταμάτησες τα χαζά που έλεγες περί GoPro Killer για τον ελεφαντα και βαδίζεις για την σωστη επιλογή !
Σ' ωραίοςςςςςςςςς

:D :D :D :beer: ε ναι ρε φιλε!

amyroukai
15/03/2017, 08:31

είναι ίδια τιμή με την S50, η οποία είναι "μιά κατηγορία επάνω" ας πούμε; 179 ευρώ και σε 12 άτοκες δεν είναι κακή. τα αξεσουάρ (θήκες κλπ) δεν έχω δει ακόμα.

Ζεύκας
15/03/2017, 10:48
Γιαννη τα αξεσουαρ ειναι αλμυρα σε σχεση με τα κινέζικα αλλα δεν έχουν καμία σχέση μεταξυ τους.

Χαοτικη διαφορα σε ποιοτητα κατασκευης

amyroukai
15/03/2017, 11:13
Ναι απλά ψάχνοντας είδα πως το gps στην Sony έχει το γράμμα V στο όνομα της κάμερας και η 30V που πωλείται σε δύο μαγαζιά στην επικράτεια βγήκε το 2013, "αιώνες" πίσω στα γκάτζετς... Η 50 δεν έχει gps.

Και "περίπου" στην τιμή παίζει η SJCAM 6 legend edition με τα παραφερνάλια της...

Και το θέμα "action κάμερα" απλά δεν έχει τέλος :lol:

Ζεύκας
15/03/2017, 11:35
από σόνυ εξαιρετικά χαρ/κα αυτή τη στιγμή παίζει η az1 στα 200 ευρώ.

προσωπικά αν ήταν να αγοράσω τώρα θα πήγαινα σε hero session στα ίδια λεφτά.

amyroukai
15/03/2017, 11:36
Ναι έχει το 4 στα 225 περίπου.

BLiTzER
05/04/2017, 15:33
Φίλος πουλάει την GoPro 4 Black του και σκέφτομαι να την πάρω και να πουλήσω την SJ μου. Τι λέτε; Την έχει κανείς, να μας πει αν αξίζει τα έξτρα λεφτά σε σχέση με τις κινέζικες κι αν αξίζει η αγορά γενικότερα, τώρα που υπάρχει και η 5;

o teos
05/04/2017, 15:39
Αν η διαφορα στα λεφτα ειναι μικρη go for it οπως και να το κανεις ειναι go pro..απλη ειναι η hero??

BLiTzER
05/04/2017, 15:41
Ε δεν τη λες μικρή. Αγοράζω άλλη μία με τη διαφορά. :p

Τι εννοείς "απλή"; Έχει πολλές εκδόσεις; Θα πάω αύριο να τη δω.

o teos
05/04/2017, 15:46
https://havecamerawilltravel.com/photographer/gopro-hero-4-black-vs-silver δες εδω κατω χαμηλα εχει συγκριτικό

http://newatlas.com/gopro-hero-4-session-black-silver-hero-plus-lcd/38423/ οπως και εδω ;)

Γενικα εχει φιλος gopro hero 4 black...εεε και με τη midland που εχω και με την sj 4000 χαοτική η διαφορα :touched:

BLiTzER
05/04/2017, 15:47
H Black, λέμε, ρε νουμπά! Το έγραψα από την αρχή. :p

o teos
05/04/2017, 15:53
H Black, λέμε, ρε νουμπά! Το έγραψα από την αρχή. :p

ουγκ κεκτημένη ταχύτητα...:D

θα δω αν μπορω να την καβατζαρω την κυριακη αν δε τη θελει να τη δεις:D

anavatis19
05/04/2017, 17:46
η σεσιον ειναι μουφα..δεν αξιζει..black μονο..once you go black you never go back!

harris_x
05/04/2017, 18:28
η σεσιον ειναι μουφα..δεν αξιζει..black μονο..once you go black you never go back!

Μουφα σε σχέση με τη black να υποθέσω;

anavatis19
06/04/2017, 00:26
Μουφα σε σχέση με τη black να υποθέσω;

εννοειται! αλλα και γενικοτερα ειναι πολυ απλη σαν καμερα και δεν εχεις επιλογες για να κανεις ρυθμισεις. καλυτερη απο καμερα του 30ευρου αλλα και πολυ μακρια απο τη σειρα την καλη της gopro

ptc
11/04/2017, 22:16
Μπορει καποιος να μου εξηγησει πώς πετυχε ο τυπος αυτο το εφε;

https://youtu.be/-Vz4lO32704?t=61

381116

BLiTzER
11/04/2017, 22:18
Με 2 κάμερες και layers; :p

ptc
11/04/2017, 22:20
Με 2 κάμερες και layers; :p

Software;

BLiTzER
11/04/2017, 22:23
Ε ναι. Δεν κατέχω από video editing, αλλά αυτό που σκέφτηκα αμέσως είναι 2 κάμερες, μία στην πλάτη του, μία στο ντεπόζιτο, 2 layers, ένα για την καθεμία και έχει "σβήσει" μέρος του ενός layer (της πλάτης), ώστε να φαίνεται το κοντέρ από αυτό του ντεπόζιτου. Είναι εμφανές ότι πρόκειται για 2 κάμερες αφού τα κλιπόν είναι στους αγκώνες του. :p Πολύ καλή ιδέα, πάντως, έστω κι αν φαίνεται κάπως αφύσικο.

ptc
11/04/2017, 22:28
Ε ναι. Δεν κατέχω από video editing, αλλά αυτό που σκέφτηκα αμέσως είναι 2 κάμερες, μία στην πλάτη του, μία στο ντεπόζιτο, 2 layers, ένα για την καθεμία και έχει "σβήσει" μέρος του ενός layer (της πλάτης), ώστε να φαίνεται το κοντέρ από αυτό του ντεπόζιτου. Είναι εμφανές ότι πρόκειται για 2 κάμερες αφού τα κλιπόν είναι στους αγκώνες του. :p Πολύ καλή ιδέα, πάντως, έστω κι αν φαίνεται κάπως αφύσικο.

Μαλλον δε διατυπωσα σωστα την ερωτηση. Εννοουσα αν γνωριζει κανεις με ποιο software και πώς ακριβως πετυχε αυτο το αποτελεσμα.
Οσα ειπες σωστα μεν, προφανη δε.

BLiTzER
11/04/2017, 22:33
Δε μπορεί να φανεί από το βίντεο ποιο software χρησιμοποίησε συγκεκριμένα, αλλά οποιοδήποτε μπορεί να διαχειριστεί layers, σου κάνει. Σίγουρα οι συνήθεις ύποπτοι (από Corel, Adobe, Pinnacle κτλ.), αλλά πολύ πιθανό να βρεις και κάποιο απλό, δωρεάν, αν το ψάξεις λίγο.

7Tolis
12/04/2017, 00:10
2 κάμερες.Βάζεις και τα 2 να παίξουν μαζί ξεκινώντας απο το ίδιο καρέ.Επειτα φτιάχνεις μια τετράγωνη μάσκα και μέσα στη μάσκα κάνεις blend mode=screen και έχεις αυτό το αποτέλεσμα.Ο,τι κινέιται μέσα στη μάσκα καβαλάει το βίντεο που υπάρχει απο πάνω.
Στο after effects αυτό.Λογικά γίνεται και στο premiere.

ptc
12/04/2017, 08:10
2 κάμερες.Βάζεις και τα 2 να παίξουν μαζί ξεκινώντας απο το ίδιο καρέ.Επειτα φτιάχνεις μια τετράγωνη μάσκα και μέσα στη μάσκα κάνεις blend mode=screen και έχεις αυτό το αποτέλεσμα.Ο,τι κινέιται μέσα στη μάσκα καβαλάει το βίντεο που υπάρχει απο πάνω.
Στο after effects αυτό.Λογικά γίνεται και στο premiere.

:beer:

chester24
17/04/2017, 18:39
Παιδια καλησπερα!

Εγω πριν απο λιγες εβδομαδες, αγορασα αυτη : https://www.rollei.com/products/film-and-video/actioncams/rollei-actioncam-425,p313050

Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημένος διοτι για τα γουστα μου και τις αναγκες μου εχει πολυ καλο video, οπως και φωτογραφια...Τωρα της εχω βάλει μια microsd 16gb που ειχα στο συρταρι μου και λογω της κλασης της καρτας, αυτοματως με παει χωρίς καμια αλλη επιλογή στα 1080p (30 fps). Δεν με χαλαει φυσικα αυτο.Αυτο που παρατηρησα όμως ειναι :

1) ενω εχει χωρο η καρτα, μολις το βιντεο φτασει στα 29 λεπτα, σταματαει η ληψη....

2) Στα παρελκομενα ειχε ενα remote control που το φορας στο χερι για απομακρυσμενο ελεγχο με δυο κουμπια, ενα φωτο, ενα βιντεο . Αυτο σκεφτηκα οτι ειναι πολυ καλο, διοτι εχεις την καμερα στο κρανος και την ελεγχεις χωρις να κανεις τον καλικατζαρο και να ψαχνεις τα κουμπια...
Το προβλημα ειναι οτι, επανω στο remote εχει ενδεικτικη λυχνια, αλλα αναβει μονο οταν πατησεις καποιο κουμπι. Εννοω οτι αν αφησεις το κουμπι, το λαμπακι σβηνει.
Ετσι ομως δεν ξερεις αν η καμερα σου ειναι στο rec ας πουμε...
Κανει ενα ηχητικο η καμερα οταν ξεκινησει η εγγραφη, αλλα μεσα απο το κρανος λιγο δυσκολο να το ακουσεις και πιο πολυ δυσκολο ακομη, για εμενα που ειμαι κουφαλογο.Δεν θα επρεπε επάνω στο remote να αναβει συνεχομενα το λαμπιονι, την ωρα που η καμερα γραφει;

BLiTzER
25/04/2017, 17:40
Μόλις έφτασε. ^^

381608

BLiTzER
25/04/2017, 17:45
1) ενω εχει χωρο η καρτα, μολις το βιντεο φτασει στα 29 λεπτα, σταματαει η ληψη....

2) Στα παρελκομενα ειχε ενα remote control που το φορας στο χερι για απομακρυσμενο ελεγχο με δυο κουμπια, ενα φωτο, ενα βιντεο . Αυτο σκεφτηκα οτι ειναι πολυ καλο, διοτι εχεις την καμερα στο κρανος και την ελεγχεις χωρις να κανεις τον καλικατζαρο και να ψαχνεις τα κουμπια...
Το προβλημα ειναι οτι, επανω στο remote εχει ενδεικτικη λυχνια, αλλα αναβει μονο οταν πατησεις καποιο κουμπι. Εννοω οτι αν αφησεις το κουμπι, το λαμπακι σβηνει.
Ετσι ομως δεν ξερεις αν η καμερα σου ειναι στο rec ας πουμε...
Κανει ενα ηχητικο η καμερα οταν ξεκινησει η εγγραφη, αλλα μεσα απο το κρανος λιγο δυσκολο να το ακουσεις και πιο πολυ δυσκολο ακομη, για εμενα που ειμαι κουφαλογο.Δεν θα επρεπε επάνω στο remote να αναβει συνεχομενα το λαμπιονι, την ωρα που η καμερα γραφει;

1) Το κάθε βίντεο διακόπτεται όταν φτάσει στα 4 GB χώρου. Αυτό αποτελεί αδυναμία του FAT32. Είτε συμβιβάζεσαι, είτε δοκιμάζεις αν η κάμερά σου μπορεί να δουλέψει με κάποιο άλλο filesystem, πχ exFAT.
2) Το πώς δουλεύει κάτι με το πώς θέλουμε να δουλεύει συχνά απέχουν. :p

7Tolis
25/04/2017, 17:52
Με γειές και καλά πλάνα Blitz.

anavatis19
25/04/2017, 18:01
με γεια! πολυ ωραια..δεν υπαρχει κατι περαν της γκο προ. και στο λεει καποιος που εχει ελεφον ετσι? ομως ειναι ο βασιλιας πως να το κανουμε!

BLiTzER
25/04/2017, 18:11
Φχαριστώ φχαριστώ. Κι εγώ SJ είχα μέχρι πριν λίγες μέρες. Την πούλησα σε επιφανές μέλος και είπα να δοκιμάσω κι αυτή την overpriced action cam. :p

Apache
25/04/2017, 18:17
Επειδή ψήνομαι και εγώ και επειδή δεν έχω ξανασχοληθεί με αντικείμενο, θα είναι η πρώτη κάμερα, λέω ν'αγοράσω κάτι πιό φτηνό για πρώτη φορά και στην συνέχεια βλέπουμε.
Ποιά είναι η καλύτερη λύση σε πιό φτηνές κάμερες;

7Tolis
25/04/2017, 18:19
Αυτές με μια μέση τιμή πάνω κάτω ίδιες είναι. Να κοιτάξεις να έχει απαραίτητα σταθεροποιητη εικόνας.

anavatis19
25/04/2017, 18:21
http://www.skroutz.gr/c/1883/Action-Camera.html?from=catspan&keyphrase=elephone

εγω εχω την πρωτη εσυ ομως καλυτερα πηγαινε απ ευθειας στην ελιτ που ειναι καλυτερη..value for money για τα λεφτα της..

https://www.youtube.com/channel/UCfa2OH9kl2jUQdHIfJzDVrQ

δες ενδεικτικα στο καναλι μου που την εχω χρησιμοποιησει σε χιονια, θαλασσα και στη μηχανη..

Apache
25/04/2017, 18:35
Και αξεσουάρ συγκράτησης της κάμερας;

7Tolis
25/04/2017, 18:39
Από αυτά βρίσκεις αρκετά εύκολα. Είναι φιξ όλα αυτά και κουμπώνουν σχεδόν από όλες, σε όλες.

anavatis19
25/04/2017, 21:40
Και αξεσουάρ συγκράτησης της κάμερας;

τα εχει μεσα ολα σχεδον

RaGe_Raptor
25/04/2017, 22:00
Φχαριστώ φχαριστώ. Κι εγώ SJ είχα μέχρι πριν λίγες μέρες. Την πούλησα σε επιφανές μέλος και είπα να δοκιμάσω κι αυτή την overpriced action cam. :p

καλά πλάνα Blitz! άντε σιγά-σιγά και με iPhone σε βλέπω :lol:

BLiTzER
26/04/2017, 08:21
άντε σιγά-σιγά και με iPhone σε βλέπω :lol:

Εμ... η GoPro είναι κάπως overpriced, αλλά είναι η καλύτερη κάμερα της αγοράς. :p

Θα τη δοκιμάσω το ΣΚ. Όσο αντέξει η 32GB κάρτα μου.

Αξεσουάρ βρίσκεις εύκολα και φθηνά στα γνωστά κινέζικα sites. Κι εγώ αυτό έκανα. Για να αγοράσεις αξεσουάρ GoPro, θες άλλον μισό μισθό.

teo_g7
26/04/2017, 12:07
Εμ... η GoPro είναι κάπως overpriced, αλλά είναι η καλύτερη κάμερα της αγοράς. :p

Θα τη δοκιμάσω το ΣΚ. Όσο αντέξει η 32GB κάρτα μου.

Αξεσουάρ βρίσκεις εύκολα και φθηνά στα γνωστά κινέζικα sites. Κι εγώ αυτό έκανα. Για να αγοράσεις αξεσουάρ GoPro, θες άλλον μισό μισθό.
Να πάω κομμωτήριο;

Limas_34
27/04/2017, 07:24
Κατοχος GoPro Hero 4 Black, καμια action cam δεν συγκρίνετε μαζι της.
Πολλοι θα νομισουν οτι εχουν αγορασει "GoPro Killer" καμερες με 50-70-100 ευρω αλλα στην πραξη θα απογοητευτουν.
Οτι πληρωνεις παιρνεις.

Η GoPro 4 Black ειναι σε λογικη τιμη για αυτα που προσφερει, παιδια 380 ευρω εχει, οχι ενα χιλιαρικο, για καποιους τα 380 ευρω μπορει σαν ποσο να ειναι πολλα λεφτα, αλλα μιλαμε παντα για την γενικη εικονα της αγορας και 380 ευρω για μια action καμερα δεν ειναι πολλα.

Επισης ειναι αδικο να συγκρίνουμε τις Κινεζικες action καμερες με την GoPro, φιλος μου που αγορασε Κινεζικη στην αρχη ολο φρου φρου και αρωματα, αλλα στην πραξη καταλαβε οτι ο Κινεζος θα ειναι για παντα Κινεζος.

anavatis19
27/04/2017, 12:41
Κατοχος GoPro Hero 4 Black, καμια action cam δεν συγκρίνετε μαζι της.
Πολλοι θα νομισουν οτι εχουν αγορασει "GoPro Killer" καμερες με 50-70-100 ευρω αλλα στην πραξη θα απογοητευτουν.
Οτι πληρωνεις παιρνεις.

Η GoPro 4 Black ειναι σε λογικη τιμη για αυτα που προσφερει, παιδια 380 ευρω εχει, οχι ενα χιλιαρικο, για καποιους τα 380 ευρω μπορει σαν ποσο να ειναι πολλα λεφτα, αλλα μιλαμε παντα για την γενικη εικονα της αγορας και 380 ευρω για μια action καμερα δεν ειναι πολλα.

Επισης ειναι αδικο να συγκρίνουμε τις Κινεζικες action καμερες με την GoPro, φιλος μου που αγορασε Κινεζικη στην αρχη ολο φρου φρου και αρωματα, αλλα στην πραξη καταλαβε οτι ο Κινεζος θα ειναι για παντα Κινεζος.

μιλας για καποιον συγκεκριμενα???? χαχαχα ειπαμε θα παρω go pro τελος! δεν υπαρχει γυρισμος

BLiTzER
27/04/2017, 12:45
Η 4 Black ήταν overpriced εξ αρχής και τώρα έχει πέσει στα 380€, ενώ η 5 Black, που μόλις κυκλοφόρησε, έχει 420€, ~100€ κάτω από την 4, όταν πρωτοκυκλοφόρησε.

anavatis19
27/04/2017, 13:09
Η 4 Black ήταν overpriced εξ αρχής και τώρα έχει πέσει στα 380€, ενώ η 5 Black, που μόλις κυκλοφόρησε, έχει 420€, ~100€ κάτω από την 4, όταν πρωτοκυκλοφόρησε.

την 5 εχει εν τω μεταξυ και μπερδευτηκε. δεν τα θυμαται καλα...εγω καλυτερα τα ξερω...α ρε γρασσο γιαννη

Limas_34
27/04/2017, 13:14
Ειχα την Hero 4 Black και την πουλησα για να αγορασω την Hero 5. Αγορασα την Hero 5, αλλα στην πραξη μου κακοφανηκε η σχετικα μικρη διαρκεια της μπαταριας και την πουλησα και αγορασα παλι καινουργια κουτα Hero 4 Black.

Καμενη κατασταση λεμε, δεν παιζομαι....

Η Hero 4 Black με την εξτρα μπαταρια που κουμπωνει πανω της αντεχει 3παρα κατι ωρες η βιντεοσκοπηση για πλακα.
Η Hero 5 στα 50 λεπτα ΤΕΛΟΣ !

BLiTzER
27/04/2017, 13:17
Αν έχεις ενεργοποιημένα wifi, οθόνες, gps, τα πάντα, ναι. Η 4 δεν έχει ούτε οθόνη, ούτε gps.

Οι μόνοι λόγοι, για μένα, να προτιμήσει κάποιος την 4 σήμερα, είναι ότι έρχεται με το προστατευτικό περίβλημα και δεν έχει οθόνη (για κάποιους αποτελεί πλεονέκτημα). Αν έχεις ήδη την 4, ναι πιθανότατα δεν αξίζει να πάρεις το νεότερο μοντέλο.

Limas_34
27/04/2017, 13:20
Η ποιοτητα βιντεο της Hero 5 και της Hero 4 Black ειναι εφάμιλλη, υπερτερει ελαφρως η ποιοτητα φυσικα της Hero 5 σε βαθμο ομως που δεν την κανει να ξεχωριζει, προσωπικα για μενα μετραει η διαρκεια της μπαταριας.
Ειδικα οταν γραφω την διαδρομη σε εκδρομες με την μοτοσυκλετα μονο η μπαταρια με νοιαζει.

BLiTzER
27/04/2017, 13:21
Δεν υπάρχει BacPac για την 5 ε;

Limas_34
27/04/2017, 13:30
Οχι δεν υπαρχει δυνατοτητα τοποθετησης εξτρα μπαταριας για την Hero 5 και αυτο ειναι κακο. Απο την αλλη βεβαια εχει την ενσωματωμενη οθονη.
Στον αντιποδα την Hero 4 Black την προσαρμόζεις οπως θελεις εσυ, βαζεις οθονη, βαζεις εξτρα μπαταρια ή εαν θελεις δεν της βαζεις τιποτα.
Η μονη λυση για την Hero 5 Black εαν θελεις αρκετη διαρκεια μπαταριας ειναι να εχεις μαζι σου Power Bank, αλλα θελει πατεντες για να το στηριζεις στη μηχανη μαζι με την καμερα.

Και μια σύγκριση μεταξυ των δυο. Δεν υπαρχουν ουσιαστικες διαφορες, μη πω οτι ειναι πραγματικα ανυπαρκτες.

https://www.youtube.com/watch?v=lmvNLIEa-XE

BLiTzER
27/04/2017, 13:37
Ναι, σαν ποιότητα εικόνας δε νομίζω ότι θα βρει διαφορές κάποιος. Μόνο κάποια έξτρα features (EIS, GPS, οθόνη, επιλογή μικροφώνων, αδιάβροχη χωρίς περίβλημα). Γι'αυτό είπα ότι πιθανότατα δεν αξίζει, αν έχεις ήδη την 4.

Ωστόσο διαβάζω σε ένα τυχαίο review (http://www.trustedreviews.com/gopro-hero-5-black-review#IcoMrdqfliWd1djC.99):

Battery performance is a little better than the Hero 4 Black from my testing. I managed about 1hr 45mins of 1080p video at 30fps, where it was closer to 1hr 30mins on the Hero 4 Black. This was with the Wi-Fi connection, GPS and EIS all turned on. You should achieve longer if you start disabling functions. I managed about an hour of 4K video at 30fps, which is around the same as the Hero 4 Black.

Εγώ δεν έχω άποψη ακόμα. Θα τη δοκιμάσω το ΣΚ. Σκοπεύω σίγουρα να αγοράσω άλλη μια μπαταρία κάποια στιγμή έτσι κι αλλιώς. Αλλά μου κάνει εντύπωση που εσύ είδες μόνο 40 λεπτά με μια μπαταρία... μεγάλη διαφορά.

Limas_34
27/04/2017, 13:41
Η διαρκεια αναμονης της Hero 4 Black ανεβαινει με την χρηση του Bac Pac και πλησιαζει σχεδον τις 3 ωρες χρησης, χωρις αυτο ειναι πανω κατω στα επιπεδα της Hero 5 Black.
Τελος ενα σημειο που υπερτερει ξεκαθαρα η Hero 5 Black ειναι σε ληψεις κατω απο το νερο λογο ΜΗ χρησης θηκης. Καταγραφει πιο δυνατα και καθαρα τον ηχο, βεβαια κινδυνευεις να της γρατσουνισεις το τζαμακι μπροστα στον φακο χωρις θηκη, αλλα ολλα εχουν 2 οψεις, καπου κερδιζεις και καπου χανεις, ΝΟΜΟΣ.

Ας ελπισουμε η GoPro Hero 6 Black να τα κανει ολα !

BLiTzER
27/04/2017, 13:42
Το BacPac είναι έξτρα αξεσουάρ, το έχει μόνο η 4, οπότε είναι λογικό οι συγκρίσεις να γίνονται χωρίς αυτό, αλλά με μια γεμάτη μπαταρία στην κάθε κάμερα. :p

Θα κάνω τα πειράματά μου και θα επανέλθω.

RaGe_Raptor
27/04/2017, 14:04
δεν θα έδινα πάνω από 3€ για go-pro :bawl:

Limas_34
27/04/2017, 14:10
δεν θα έδινα πάνω από 3€ για go-pro :bawl:

Γιατι φιλε μου Troll LEVEL 100 για την GoPro ?

BLiTzER
27/04/2017, 14:15
Του'χα κράξει το άιφον μια φορά και μου το κρατούσε. :p

RaGe_Raptor
27/04/2017, 14:15
Γιατι φιλε μου Troll LEVEL 100 για τον Blitzer ?

fify ;)

κι εγώ gopro έχω :lol:

teogtp
27/04/2017, 15:21
Δεν υπάρχει BacPac για την 5 ε;

Ρώτα κανένα ματατζη. .......

:tooth:

fz6man
18/05/2017, 18:08
παιδιά καλησπέρα εχω μια fdr 1000 sony και Οκτώβρη θα παω κίνα έχει να μου προτείνει κανεις τρόπους για εξτρα ενέργεια με καποιο τρόπο ,ίσως με powerbank ώστε να μπορώ να τραβάω συνεχόμενη ώρα και να είναι σχετικα ελαφριά μετατροπή?

sek
18/05/2017, 19:58
Αγοράζεις κι άλλες μπαταρίες (https://www.amazon.com/Battery-2-Pack-Charger-FDR-X1000V-FDR-X1000VR/dp/B00W5CYS2W)..

fz6man
18/05/2017, 20:57
θελω συνεχή εγγραφή

amyroukai
18/05/2017, 21:25
θελω συνεχή εγγραφή

Θα συνδέσεις και σκληρό δίσκο μερικών τέρα για να μην κόβει ποτέ; θα είναι και NTFS το φορμάτ για να μην αλλάζει αρχείο;

μήπως αυτό που θέλεις δεν υπάρχει;

nik69
18/05/2017, 22:27
παιδιά καλησπέρα εχω μια fdr 1000 sony και Οκτώβρη θα παω κίνα έχει να μου προτείνει κανεις τρόπους για εξτρα ενέργεια με καποιο τρόπο ,ίσως με powerbank ώστε να μπορώ να τραβάω συνεχόμενη ώρα και να είναι σχετικα ελαφριά μετατροπή?

Έχω την AS200 της ίδιας γενιάς της sony απλά δεν τραβάει 4Κ. θεωρώ ότι οι δυνατότητες είναι παρόμοιες.

Για ενέργεια εάν έχεις μπρίζα στο μηχανάκι τραβάς ένα καλώδιο usb και το συνδέεις στην κάμερα . Στην δικιά μου αδειάζει η μπαταρία και μετά η κάμερα συνεχίζει να τραβάει , απλά δεν γίνεται φόρτιση της μπαταρίας.

Η κάρτα που έχω είναι 128giga και με ρύθμιση MP4 και 1080/60 φτάνει να γράψει μέχρι 9.5 ώρες. Ρύθμιση εγγραφής σε raw μορφή ρίχνει την εγγραφή στις μισές ώρες περίπου.

Αυτός ο περιορισμός των 4giga εγγραφής σε MP4 υπήρχε στην sony AZ1 που είχα (και την έπσασε ο μικρός) αλλά παραδόξως δεν υπάρχει στην AS200.
Για του λόγου το αληθές. 382493

BLiTzER
18/05/2017, 23:22
Όπως έχουμε πει δεκάδες φορές, είναι περιορισμός του filesystem της κάρτας κι όχι της κάμερας.

chrisvek
21/05/2017, 21:55
Παιδια ήθελα να ρωτήσω κάποιον που ξέρει απο go pro. Πρόσφατα αγόρασα μια go pro hero 5 ξέρει κανείς ποια ειναι η καλύτερη λειτουργία για επάνω στην μηχανή .; π.χ. Normal , wide, super wide... ; γενικά μπορείτε να μου δώσετε συμβουλές ;

Normal, όπως αναφέρθηκε είναι η τυπική αναλογία (16:9 ή 4:3). Στο super wide ίσως το πλάνο να πιάνει μέρος του φαναριού ή του τιμονιού.

BLiTzER
22/05/2017, 20:45
Πρώτη προσπάθεια με GoPro: https://youtu.be/v31JivG2I_E

Δεν ασχολήθηκα όσο θα έπρεπε, αλλά το υλικό δεν έχει κάτι τρομερά σπουδαίο έτσι κι αλλιώς. Ήταν περισσότερο ένα πείραμα για να μάθω να δουλεύω το editing software. Θα επανέλθω με κάτι πιο προσεγμένο, όταν μαζέψω αρκετό υλικό.

Cpt_Slow
23/05/2017, 08:39
btw προσφορα η session 4 στα 169ευρω στο κατα τα αλλα αντιπαθες πλαισιο