View Full Version : action camera
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
akis_trevor
18/09/2016, 18:13
Μου κάνανε μία δώρο και δεν μπορώ να βρω πως στο καλό συνδέεται μέσω wifi με το κινητό.
Επίσης εριχνα μία ματιά για έξτρα μπαταρία και βάσεις,αν εχεις κάτι υπόψην...
Μου κάνανε μία δώρο και δεν μπορώ να βρω πως στο καλό συνδέεται μέσω wifi με το κινητό.
Μέσα στην συσκευασία είναι κάτι αυτοκόλλητα με τον κωδικό του WiFi. Κα που μέσα στο μενού που θα βρεις ψάχνοντας με τα 2 κουμπιά στο πλάι θα ενεργοποιήσεις το WiFi της κάμερας. Για επιλογή μιας ρύθμισης στην κάμερα πατάς το κοκκινο κουμπί. Κατέβασε και το play memories απο το play store . τρέχεις το πρόγραμμα βρίσκει την κάμερα και βάζεις τον κωδικό της
για κοίτα στη συσκευασία μήπως βρεις ένα αυτοκολλητάκι που να γράφει τον κωδικό του wifi.
αλλιώς η διαδικασία είναι η εξής
1) συνδέεις τη κάμερα με έναν υπολογιστή μέσω usb
2) ανοίγεις τη κάμερα
3) θα εμφανιστεί ένα παράθυρο ονόματι "PMHOME", άνοιξε τον φάκελο με την ονομασία "INFO"
4) βρες το αρχείο "WIFI_INF", κλίκαρέ το και θα εμφανιστεί ο κωδικός του wifi.
για σύνδεση με το κινητό κατέβασε την εφαρμογή της sony PlayMemories mobile.
βάσεις οι καλύτερες είναι της sony, ακριβές αλλά ποιοτικές. καμία σχέση με τις κινεζιές.
Υπάρχει και έξτρα μπαταρία με φορητό φορτιστή που συνδέεται σε mini sub. Θα την βρεις στα συμβατά αξεσουαρ στην Sony. Περίπου στα 80 ευρω νομίζω. Άλλη λύση είναι power bank που το συνδέεις κανονικά και γράφεις. Η μπαταρία της κάμερας δεν φορτίζει έτσι αλλά η κάμερα γράφει κανονικά.
akis_trevor
18/09/2016, 18:53
Έχω τον κωδικό,κατεβασα την εφαρμογή αλλά μου ζητάει σάρωση με qr code και ότι κ δικό σκαναρα τρώω άκυρο.
Γιαυτό παλέυω να βρω το και πώς..
καταρχάς, βρήκες τον κωδικό του wifi;
Έχω τον κωδικό,κατεβασα την εφαρμογή αλλά μου ζητάει σάρωση με qr code και ότι κ δικό σκαναρα τρώω άκυρο.
Γιαυτό παλέυω να βρω το και πώς..
Όταν ανοίγεις το play memories στο κινητο πρέπει να δεις την κάμερα με το όνομα της. Εάν βλέπεις ενα θαυμαστικό ή κάμερα δεν έχει ενεργοποιημένο το WiFi. Το βλέπεις επίσης στο display της κάμερας με ενα μικρο εικονίδιο επάνω αριστερά στην γωνία
akis_trevor
18/09/2016, 19:07
καταρχάς, βρήκες τον κωδικό του wifi;
Ωχ..θα σε παιδεψω...έχει τους κωδικούς στο χαρτάκι αλλά δεν ξέρω που το βάζω.με το που ανοίγω την εφαρμογή μου ζητάει τον κωδικό στο.
Όταν ανοίγεις το play memories στο κινητο πρέπει να δεις την κάμερα με το όνομα της. Εάν βλέπεις ενα θαυμαστικό ή κάμερα δεν έχει ενεργοποιημένο το WiFi. Το βλέπεις επίσης στο display της κάμερας με ενα μικρο εικονίδιο επάνω αριστερά στην γωνία
Επίσης να έχεις ενεργοποιημένα τα background data στο κινητο. Εάν τα έχεις off η επικοινωνία με την κάμερα δεν γίνεται
akis_trevor
18/09/2016, 19:14
Το γράφει ή κάμερα ότι είναι ανοιχτό το wifi.
Backround data =;;;;
Ωχ..θα σε παιδεψω...έχει τους κωδικούς στο χαρτάκι αλλά δεν ξέρω που το βάζω.με το που ανοίγω την εφαρμογή μου ζητάει τον κωδικό στο.
έχεις ενεργοποιήσει το wifi στην καμερα;
Επίσης να έχεις ενεργοποιημένα τα background data στο κινητο.
τι είναι αυτά;
Το γράφει ή κάμερα ότι είναι ανοιχτό το wifi.
Backround data =;;;;
όταν ανοίγεις την εφαρμογή δεν εμφανίζεται το όνομα της κάμερας; πατάς πάνω της και γράφεις τον κωδικό και συνδέεται.
akis_trevor
18/09/2016, 19:21
όταν ανοίγεις την εφαρμογή δεν εμφανίζεται το όνομα της κάμερας; πατάς πάνω της και γράφεις τον κωδικό και συνδέεται.
Όχι δεν έχει βρει ή εφαρμογη την κάμερα ώστε να συνδεθει.
Θα κοιτάξω να βγάλω screenshot να δείξω τι γράφει.
Όχι δεν έχει βρει ή εφαρμογη την κάμερα ώστε να συνδεθει.
Θα κοιτάξω να βγάλω screenshot να δείξω τι γράφει.
το κινητό σου αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένο σε άλλο δίκτυο wifi;
Ξεχάσαμε κάτι. Η σύνδεση με το κινητο γίνεται απο τις συνδέσεις WiFi στις ρυθμίσεις του a droid. Εκεί θα βρεις το δίκτυο που εκπέμπει η κάμερα και εκεί θα βάλεις τον κωδικό . Μετα την σύνδεση πας και τρέχεις το play memories
akis_trevor
18/09/2016, 21:55
Βρήκα το δίκτυο της καμερας έβαλα τον κωδικό και ανοιξα την εφαρμογή το playstore memories,κ αι οταν την ανοίγω βγάζει ότι θέλει να σκαναρω qr κωδικο.σκαναρω τον κωδικό που έχει στο χαρτάκι με όλους τους κωδικούς αλλά δεν...
akis_trevor
19/09/2016, 12:49
Απεγκατεστησα την εφαρμογή και την εγκατέστησαν ξανά και δούλεψε κατευθείαν.
Κάποιο κόλλημα είχε φάει.θ ενξ για τις ινφο!
χαιρετε , εχω μια action cam την FDR-X10004K, εχω δεί αυτό στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=6zVzbgB3qLU , το εχει δοκιμάσει κανεις βρε παιδιά , η μπαταρία σε 1080 60 fps μου βγαζει μονο 34 λεπτά εγγραφής! κατι πρεπει να κάνω καμιά βοήθεια?
χαιρετε , εχω μια action cam την FDR-X10004K, εχω δεί αυτό στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=6zVzbgB3qLU , το εχει δοκιμάσει κανεις βρε παιδιά , η μπαταρία σε 1080 60 fps μου βγαζει μονο 34 λεπτά εγγραφής! κατι πρεπει να κάνω καμιά βοήθεια?
Εάν δεν χρησιμοποιείς την αδιάβροχη βάση της sony , μπορείς απλά να κουμπώσεις στο micro usb φόρτισης της κάμερας ένα μικρό σχετικά power bank (πχ 5000mah) και να γράφεις όσο αντέχεις αυτό.
Πάντως η as200v στις ίδιες ρυθμίσεις (1080/60 fps) βγάζει λίγο επάνω από 1 ώρα αυτονομία και απότι ξέρω τις ίδιες μαπταρίες παίρνουν αυτές οι 2. Μου φαίνεται πολύ λίγα τα 34 λεπτά που αναφέρεις. Μήπως έγραφες σε 4Κ? Αλλιώς μάλλον η μπαταρία σου είναι πεσμένη.
ο τύπος εχει κανει μοντα, εχει παρει το ματι μου πχ μπαταρια οπως της sony αλλα με καλωδια και με καποιο τροπο κουμπωνει επανω στο powerbank , επισεις τι volt πρεπει να δουλευει το powerbank η καμερα ζηταει όσο θελει ή παιζει να καει αν ειναι ασπουμε 5 v και η μπαταρια της καμερας 3,7 ?
ο τύπος εχει κανει μοντα, εχει παρει το ματι μου πχ μπαταρια οπως της sony αλλα με καλωδια και με καποιο τροπο κουμπωνει επανω στο powerbank , επισεις τι volt πρεπει να δουλευει το powerbank η καμερα ζηταει όσο θελει ή παιζει να καει αν ειναι ασπουμε 5 v και η μπαταρια της καμερας 3,7 ?
Ο τύπος έχει πάρει έναν αντάπτορα της sony που μπαίνει στην θέση της μπαταρίας και κατάργησε την τροφοδοσία από τα 220vac . Αυτό το έκανε βρίσκοντας μια μπαταρία 3.7Volt (η μπαταρία της sony επίσης είναι 3.6V).
Η κάμερα τροφοδοτείται για φόρτιση από micro usb. Όποιο power bank βγάζει τέτοια έξοδο και το συνδέσεις εκεί , δεν υπάρχει πρόβλημα. Εάν έχεις μπρίζα στο μηχανάκι μπορείς να συνδέσεις και από εκεί απ' ευθείας στην κάμερα ή μπορεί να τροφοδοτείς από την πρίζα το power bank και από εκεί την κάμερα.
Πρόσεξε να μην αφαιρέσεις την μπαταρία της εάν βάλεις εξωτερική τροφοδοσία , γιατί για κάποιον λόγο που δεν ξέρω η κάμερα ανεβάζει θερμοκρασία και κλείνει μόνη της μετά από κάποια ώρα. Παρ' όλο που η μπαταρία θα είναι επάνω δεν θα φορτίζεται όταν θα είσαι σε λειτουργεία λήψης. Η μπαταρία της κάμερας φορτίζεται μόνο όταν έιναι OFF η κάμερα.
Ο τύπος έχει πάρει έναν αντάπτορα της sony που μπαίνει στην θέση της μπαταρίας και κατάργησε την τροφοδοσία από τα 220vac . Αυτό το έκανε βρίσκοντας μια μπαταρία 3.7Volt (η μπαταρία της sony επίσης είναι 3.6V).
Η κάμερα τροφοδοτείται για φόρτιση από micro usb. Όποιο power bank βγάζει τέτοια έξοδο και το συνδέσεις εκεί , δεν υπάρχει πρόβλημα.
Πρόσεξε να μην αφαιρέσεις την μπαταρία της εάν βάλεις εξωτερική τροφοδοσία , γιατί για κάποιον λόγο που δεν ξέρω η κάμερα ανεβάζει θερμοκρασία και κλείνει μόνη της μετά από κάποια ώρα. Παρ' όλο που η μπαταρία θα είναι επάνω δεν θα φορτίζεται όταν θα είσαι σε λειτουργεία λήψης. Η μπαταρία της κάμερας φορτίζεται μόνο όταν έιναι OFF η κάμερα.
αν καταλαβα καλά υπάρχει καποιος ανταπτορας που ειναι σαν μπαταρία αλλα παει στο ρευμα , ο τυπος κατηργησε το φις και το κουμπωνει στην εξοδο του powerbank με usb?
δυο ερωτήσεις
α) που θα μπορέσω να βρώ τον συγκεκριμένο αντάπτορα?
β) Αν τροφοδοτήσω απο powerbank 5volt υπάρχει κίνδυνος να καεί η κάμερα;
γ) θελω να κανω ταυτοχρονα χρήση gps αλλα και wifi για το ρολοι της σόνυ οποτε θα βοηθουσε να εχει 2 εξόδους usb ωστε αν χρειαστεί και το ρολόι (αν γίνετε)
αν καταλαβα καλά υπάρχει καποιος ανταπτορας που ειναι σαν μπαταρία αλλα παει στο ρευμα , ο τυπος κατηργησε το φις και το κουμπωνει στην εξοδο του powerbank με usb?
δυο ερωτήσεις
α) που θα μπορέσω να βρώ τον συγκεκριμένο αντάπτορα?
β) Αν τροφοδοτήσω απο powerbank 5volt υπάρχει κίνδυνος να καεί η κάμερα;
γ) θελω να κανω ταυτοχρονα χρήση gps αλλα και wifi για το ρολοι της σόνυ οποτε θα βοηθουσε να εχει 2 εξόδους usb ωστε αν χρειαστεί και το ρολόι (αν γίνετε)
Τα υλικά που έχει χρησιμοποιήσει τα έχει στα σχόλια του βίντεο από κάτω μαζί με τα Links (από το amazon τα περισσότερα).
Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος , αλλά μάλλον έχει κόψει το καλώδια τροφοδοσίας που πήγαινε από τον αντάπτορα στο τροφοδοτικό του και εκεί σύνδεσε μια μπαταρία 3.7V (φαίνεται στο βίντεο η τάση της μπαταρίας) . Οπότε βάση αυτού άμα κάνεις τέτοια σύνδεση με μπαταρία 5V μάλλον θα κάψεις την κάμερα.
Εγώ θα προτιμούσα να μην κόψω-ραψω αλλά να κάνω αυτό που ήδη δοκίμασα και σου έγραψα ποιό πάνω.
Αυτός με το βίντεο δεν του αρέσει γιατί λέει ότι τα βύσματα Usb χαλάνε γρήγορα και πρέπει να δένεις τα καλώδια με δεματικά καλωδίων και τα σχετικά.
Δεν κάνω τόσο συχνή χρήση και δεν έχω θέμα μέχρι τώρα.
Τώρα για power bank άμα κάνεις αναζήτηση στο google <<power bank 2 εξόδων usb>> θα δεκάδες και σχετικά φθηνά στην ελληνική αγορά.
όμως τα περισσότερα έχουν μια έξοδο 2Α και μια 1.2Α. Η κάμερα θέλει σίγουρα να συνδέεται στην 2Α. Για το ρολόι που λες δεν ξέρω γιατί δεν έχω.
RaGe_Raptor
19/09/2016, 20:15
GoPro Session5
https://youtu.be/3qpK7giZPX4
Επίσης karma (https://youtu.be/N1C6QRodsc8)
Τα υλικά που έχει χρησιμοποιήσει τα έχει στα σχόλια του βίντεο από κάτω μαζί με τα Links (από το amazon τα περισσότερα).
Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος , αλλά μάλλον έχει κόψει το καλώδια τροφοδοσίας που πήγαινε από τον αντάπτορα στο τροφοδοτικό του και εκεί σύνδεσε μια μπαταρία 3.7V (φαίνεται στο βίντεο η τάση της μπαταρίας) . Οπότε βάση αυτού άμα κάνεις τέτοια σύνδεση με μπαταρία 5V μάλλον θα κάψεις την κάμερα.
Εγώ θα προτιμούσα να μην κόψω-ραψω αλλά να κάνω αυτό που ήδη δοκίμασα και σου έγραψα ποιό πάνω.
Αυτός με το βίντεο δεν του αρέσει γιατί λέει ότι τα βύσματα Usb χαλάνε γρήγορα και πρέπει να δένεις τα καλώδια με δεματικά καλωδίων και τα σχετικά.
Δεν κάνω τόσο συχνή χρήση και δεν έχω θέμα μέχρι τώρα.
Τώρα για power bank άμα κάνεις αναζήτηση στο google <<power bank 2 εξόδων usb>> θα δεκάδες και σχετικά φθηνά στην ελληνική αγορά.
όμως τα περισσότερα έχουν μια έξοδο 2Α και μια 1.2Α. Η κάμερα θέλει σίγουρα να συνδέεται στην 2Α. Για το ρολόι που λες δεν ξέρω γιατί δεν έχω.
Εγώ θελω να μπορώ να γραψω συνεχόμενα 4-5 ώρες οχι απλά να σβήνω την κάμερα και να φορτίζω με αυτον τον τρόπο που λες κατευθειαν απο την έξοδο του powerbank και στην καμερα με usb εγώ θελω να καταργήσω την μπαταρία της κάμερας και να παίρνει ρευμα καθως κανω εγγραφή απο το powerbank.
macdeath_s
23/09/2016, 02:02
Γνώμη κανείς για SJ5000X Elite ? Θέλω να τσιμπήσω μια τέτοια και είμαι ανάμεσα σε αυτή και την Xiaomi YI (όχι την 4Κ).
harris_x
23/09/2016, 08:19
GoPro Session5
https://youtu.be/3qpK7giZPX4
Επίσης karma (https://youtu.be/N1C6QRodsc8)έχω την GoPro HERO4 Session, πριν την πάρω αναρωτιόμουν ποια θα ήταν η καλύτερη επιλογή και είχα δει αρκετές κινέζικες γύρω στα 200€.
Μετά από κάποιους μήνες που την έχω, νομίζω πως με την HERO4 Session στα 220€ δεν αξίζει να πάρεις κάποια άλλη, εκτός κι αν θέλεις οπωσδήποτε 4Κ.
power hornet
23/09/2016, 12:43
Γνώμη κανείς για SJ5000X Elite ? Θέλω να τσιμπήσω μια τέτοια και είμαι ανάμεσα σε αυτή και την Xiaomi YI (όχι την 4Κ).
εγω την εχω παρει παρα πολυ ευχαριστημενος ειμαι η μονη παρατηρηση ρουφαει μπαταρια,αλλα λυθηκε το θεμα με καινουργια αναβαθμιση απο το επισημο σαιτ που βγαλανε.εχω ανεβασει και βιντεο
macdeath_s
23/09/2016, 13:07
εγω την εχω παρει παρα πολυ ευχαριστημενος ειμαι η μονη παρατηρηση ρουφαει μπαταρια,αλλα λυθηκε το θεμα με καινουργια αναβαθμιση απο το επισημο σαιτ που βγαλανε.εχω ανεβασει και βιντεο
Λινκ από το βιντεάκι ?
έχω την GoPro HERO4 Session, πριν την πάρω αναρωτιόμουν ποια θα ήταν η καλύτερη επιλογή και είχα δει αρκετές κινέζικες γύρω στα 200€.
Μετά από κάποιους μήνες που την έχω, νομίζω πως με την HERO4 Session στα 220€ δεν αξίζει να πάρεις κάποια άλλη, εκτός κι αν θέλεις οπωσδήποτε 4Κ.
+1. αν είχε βγει όταν έψαχνα θα την είχα πάρει. και μόνο το μέγεθος της αρκεί να σε πείσει
power hornet
23/09/2016, 13:47
Λινκ από το βιντεάκι ?
https://www.youtube.com/watch?v=46XSIIDIGr8&t=810s
βαλτο στο 1080p,μου φαινετε τοσο το ειχα βαλει οταν εκανα καταγραφη στα 30 καρε νομιζω γιατι θελω αλλαγη καρτας sd θελω ποιο γρηγορη που την εχω παραγγειλει ηδη ,που ειναι συγκεκριμενη καρτα για καμερες τετοιες που καταγραφουν μεχρι και 4κ ποιοτητα εικονας.
macdeath_s
23/09/2016, 15:23
Με χαλάει το saturation στο χρώμα. Στις GoPro και στην Xiaomi βγαίνουν πιο φυσικά τα χρώματα. Den ξέρω αν διορθώνεται με ρυθμίσεις.
Πάντως μέχρι στιγμής την καλύτερη εικόνα την έχω δει από την Xiaomi 4K.
power hornet
23/09/2016, 22:00
Με χαλάει το saturation στο χρώμα. Στις GoPro και στην Xiaomi βγαίνουν πιο φυσικά τα χρώματα. Den ξέρω αν διορθώνεται με ρυθμίσεις.
Πάντως μέχρι στιγμής την καλύτερη εικόνα την έχω δει από την Xiaomi 4K.
να σου πω την αληθεια δεν ξερω τι λες οσο αφορα το saturation,δεν ειμαι τοσο προχωρημενος,αμα διορθωνεται στις ρυθμισεις στο περιπου που μπορει να ειναι να το κοιταξω αμα ειναι
Σημερα παρελαβα κι εγω την SJ4000 wifi. Μια χαρα μου φαινεται, αυριο θα δοκιμαστει και σε βολτα.
Απο τους κατοχους, καμια συμβουλη για τις ρυθμισεις; Τα εχω ολα στο auto. Φωτεινοτητες, χρωματα, κτλ. Ειναι κατι που πρεπει να αλλαξω;
power hornet
25/09/2016, 10:46
Σημερα παρελαβα κι εγω την SJ4000 wifi. Μια χαρα μου φαινεται, αυριο θα δοκιμαστει και σε βολτα.
Απο τους κατοχους, καμια συμβουλη για τις ρυθμισεις; Τα εχω ολα στο auto. Φωτεινοτητες, χρωματα, κτλ. Ειναι κατι που πρεπει να αλλαξω;
καλοριζικη φιλε θα την ευχαριστηθεις.και εγω την 5000elite την εχω στο αυτοματο,αλλα μπορει με τα χρωματα οπως λεει ο φιλος ποιο πανω μπορει να θελει καμια ρυθμιση να φαινοντε να το πω ετσι ποιο φυσικα.βεβεια αυτο τωρα πως το κανεις?μαλλον δοκιμαζεις σιγα σιγα δεν υπαρχει και κανενας οδηγος για ενα καλο σεταρισμα
power hornet
23/10/2016, 07:06
βγαζει καινουργια φτου και εχω αγορασει την elite
http://sjcamhd.com/sj6-legend/
H.A.Balafoutre
23/10/2016, 14:09
Εγώ μετά από αρκετές λήψεις με την xiaomi yi στα 720p@60fps, είπα να δοκιμάσω και σε 1080p@60fps. Έτσι για δοκιμή. Λοιπόν, εκεί που με τα 720/60 η μπαταρία τελείωνε περίπου στη 1.30+ ώρα συνεχούς λήψης και έβγαζε 5 αρχεία των 22 λεπτών και 2giga χωρητικότητα έκαστο, κι ένα των 18 περίπου, τώρα, στα 1080/60 η μπαταρία τελειώνει σε 70 κάτι λεπτά με 6 αρχεία των 2giga αλλά των 10μισό λεπτών κι ένα με περίπου 6μιση λεπτά, πάντα συνεχούς λήψης. Σίγουρα είναι πιο καθαρή η εικόνα, έχει διαφορα. Βέβαια να πω πως την είχα σε σταθερό σημείο. Πιστεύω είναι καλή απόδοση.
Εγώ μετά από αρκετές λήψεις με την xiaomi yi στα 720p@60fps, είπα να δοκιμάσω και σε 1080p@60fps. Έτσι για δοκιμή. Λοιπόν, εκεί που με τα 720/60 η μπαταρία τελείωνε περίπου στη 1.30+ ώρα συνεχούς λήψης και έβγαζε 5 αρχεία των 22 λεπτών και 2giga χωρητικότητα έκαστο, κι ένα των 18 περίπου, τώρα, στα 1080/60 η μπαταρία τελειώνει σε 70 κάτι λεπτά με 6 αρχεία των 2giga αλλά των 10μισό λεπτών κι ένα με περίπου 6μιση λεπτά, πάντα συνεχούς λήψης. Σίγουρα είναι πιο καθαρή η εικόνα, έχει διαφορα. Βέβαια να πω πως την είχα σε σταθερό σημείο. Πιστεύω είναι καλή απόδοση.
Έχεις δυνατότητα ρύθμισης σε 1080/30fps? Θα σου αυξήσει περισσότερο την αυτονομία η οποία φυσιολογικά μειώνεται με όσα περισσότερα ζητάς από τον επεξεργαστή.
Το σπάσιμο στην εικόνα είναι μεν αισθητό σε σχέση με τα 1080/60 , αλλά δεν είναι και χάλια και δίνει και περισσότερο την αίσθηση της ταχύτητας (όταν τραβάς επάνω στο μηχανάκι).
H.A.Balafoutre
23/10/2016, 14:54
Σίγουρα παίζει ρόλο τι ζητάς. Σε track day που δοκίμασα τα 720p@60fps για 2-3 σέσσιονς...ήτανε μια χαρά από άποψη αυτονομίας μπαταρίας. και χωρητικότητας κάρτας. Από άποψη εικόνας και στο pc αλλά και πως δείχνει στο youtube...προσωπικά με ικανοποίησε. Σίγουρα έχει και περιθώριο βελτίωσης στα 1080p είτε στα 30 είτε στα 60....με 2η μπαταρία για να είμαι κομπλέ. Τα άνοιξε κλείσε ανα session βοηθάνε την αυτονομία και τελικά τραβάς αυτό που θέλεις μόνον. Από άποψη διάρκειας συνεχούς λήψης...είμαι ικανοποιημένος...απλά παραθέτω αυτά τα στοιχεία ώστε να δούμε πως συμπεριφέρονται οι διάφορες action cams σε παρόμοιες συνθήκες.
RaGe_Raptor
23/10/2016, 19:09
720-60 (ή ακόμη και 50) είναι μια χαρά για on board λήψεις.και διαχειρίσιμο το μέγεθος,και η διάρκεια της μπαταρίας καλύτερη. δεν υπάρχει λόγος για 1080 κατά την άποψή μου.μάλιστα το 1080-30 παίζει να είναι και χειρότερο (δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά :D ). όπως επίσης και στα 720-100 βγαίνουν πολύ μεγάλα αρχεία.
akis_trevor
13/11/2016, 17:21
παιδες,μηπως μπορεσει και με διαφωτισει κανεις με το θεματακι που εχω..
sony hdr as 20.μου εχει θολωσει η προστατευτικη θηκη,μπροστα απτον φακο σε δυο βολτες και δεν φαινεται τιποτα.
δεν ξερω αν παιζει ρολο ο ηλιος ή η διαφορα θερμοκρασιας μιας και η βολτες και οι δυο ξεκινησαν απο πεδινα και εφτασαν αρκετα ψηλα σε υψομετρο.
μπορω να την περασω με κατι απο μεσα ωστε να μην το κανει;το εχει παθει κανας αλλος;
RaGe_Raptor
13/11/2016, 17:26
παιδες,μηπως μπορεσει και με διαφωτισει κανεις με το θεματακι που εχω..
sony hdr as 20.μου εχει θολωσει η προστατευτικη θηκη,μπροστα απτον φακο σε δυο βολτες και δεν φαινεται τιποτα.
δεν ξερω αν παιζει ρολο ο ηλιος ή η διαφορα θερμοκρασιας μιας και η βολτες και οι δυο ξεκινησαν απο πεδινα και εφτασαν αρκετα ψηλα σε υψομετρο.
μπορω να την περασω με κατι απο μεσα ωστε να μην το κανει;το εχει παθει κανας αλλος;
Πολλές Sony το παθαίνουν. Αυτό μπορώ να σου πω. Δεν ξέρω το λόγο ,ούτε είχα ποτέ Sony
akis_trevor
13/11/2016, 17:27
Πολλές Sony το παθαίνουν. Αυτό μπορώ να σου πω. Δεν ξέρω το λόγο ,ούτε είχα ποτέ Sony
τουλαχιστον δεν ειμαι ο μονος...θενξ...
αν καποιος ξερει κανα τιπ να το γλυτωνουμε....
harris_x
13/11/2016, 17:40
τουλαχιστον δεν ειμαι ο μονος...θενξ...
αν καποιος ξερει κανα τιπ να το γλυτωνουμε....
Η gopro εχει κατι pads που μπαίνουν στη θήκη, εχει χώρο να βάλεις κατι τετοιο;
akis_trevor
13/11/2016, 17:52
Η gopro εχει κατι pads που μπαίνουν στη θήκη, εχει χώρο να βάλεις κατι τετοιο;
δυσκολο το βλεπω ρε φιλε,ειναι οριακα,θα το κοιταξω παντως.
εχει μερικες τρυπες στο μπροστα μερος,κατω απτον φακο που ειναι το μικροφωνο.αν τις κλεισω με καποια ταινια πχ,παιζει να κανω τιποτα;
βασικα προσπαθω να βρω την αιτια που θολωνει :)
Silica gel pads.
Σαν αυτα που εχουν μεσα τα κουτια απο τα παπουτσια.
Αυτο που σου παρουσιαζει ειναι η υγροποιηση του αερα που ειναι εγλωβισμενος στο εσωτερικο της θηκης.
Αν κλεισεις τις τρυπες απλα θα γινει εντονοτερο το φαινομενο.
akis_trevor
13/11/2016, 18:06
Αυτο που σου παρουσιαζει ειναι η υγροποιηση του αερα που ειναι εγλωβισμενος στο εσωτερικο της θηκης.
Αν κλεισεις τις τρυπες απλα θα γινει εντονοτερο το φαινομενο.
καταλαβα..
αυτα τα pads παντως που εχουν τα παπουτσια,σιγουρα δεν χωρανε μεσα στην θηκη...
Έχει και λεπτότερα.
Σαν φύλλα.
akis_trevor
13/11/2016, 18:45
Έχει και λεπτότερα.
Σαν φύλλα.
Τα οποία τα βρίσκω που; ξέρουμε;
Τα οποία τα βρίσκω που; ξέρουμε;
http://m.ebay.de/itm/Garmin-VIRB-Ultra-30-Anti-Fog-Kit-/142173096049?hash=item211a2d4871%3Ag%3AIvcAAOSwnbZYIKzp&_trkparms=pageci%253A06d3a6e2-a9ce-11e6-9e63-0050568f611b%257Cparentrq%253A5eec6c8f1580a2ab98b64af5fff9db88%257Ciid%253A1
akis_trevor
13/11/2016, 19:54
22€;;
Φουστη τσιπρα ούτε να ξεθολωσουμε την κάμερα δεν μπορούμε...:cry:
http://www.ebay.com/itm/MK-12-pcs-Pro-Drying-Anti-fog-Inserts-For-Gopro-HD-Hero-1-2-3-4-Action-Camera-/302088980286?hash=item4655e8073e:g:8qMAAOSwNuxXX6EF
δοκίμασε αυτά για αρχή που κάνουν ένα ευρώ. δεν έχεις να χάσεις κάτι
akis_trevor
14/11/2016, 07:54
http://www.ebay.com/itm/MK-12-pcs-Pro-Drying-Anti-fog-Inserts-For-Gopro-HD-Hero-1-2-3-4-Action-Camera-/302088980286?hash=item4655e8073e:g:8qMAAOSwNuxXX6EF
δοκίμασε αυτά για αρχή που κάνουν ένα ευρώ. δεν έχεις να χάσεις κάτι
Θενξ!!:beer:
Παιδια ήθελα να ρωτήσω κάποιον που ξέρει απο go pro. Πρόσφατα αγόρασα μια go pro hero 5 ξέρει κανείς ποια ειναι η καλύτερη λειτουργία για επάνω στην μηχανή .; π.χ. Normal , wide, super wide... ; γενικά μπορείτε να μου δώσετε συμβουλές ;
RaGe_Raptor
28/01/2017, 10:28
Παιδια ήθελα να ρωτήσω κάποιον που ξέρει απο go pro. Πρόσφατα αγόρασα μια go pro hero 5 ξέρει κανείς ποια ειναι η καλύτερη λειτουργία για επάνω στην μηχανή .; π.χ. Normal , wide, super wide... ; γενικά μπορείτε να μου δώσετε συμβουλές ;
Η σύντομη απάντηση: όσο περισσότερο ορίζοντα "πιάσεις" , τόσο το καλύτερο. Άρα 170 μοίρες λήψη είναι ιδανική για μοτοσυκλέτες ,κατά την άποψή μου
MG-KTiNoS
28/01/2017, 10:54
Παιδια ήθελα να ρωτήσω κάποιον που ξέρει απο go pro. Πρόσφατα αγόρασα μια go pro hero 5 ξέρει κανείς ποια ειναι η καλύτερη λειτουργία για επάνω στην μηχανή .; π.χ. Normal , ... ; γενικά μπορείτε να μου δώσετε συμβουλές ;
Εξαρτάται που είσαι και τι θες .Επίσης όσο πιο πολύ ανοίγει ο φακός τόσο πιο πολύ παραμαρφώνει.
Αν ας πούμε είσαι πίστα και δεν ζητωκραυγάζουν τα πλήθη όταν περνάς Νορμάλ
Αν πας ταξίδι είσαι μεταξύ wide, super wide
Τσέκαρε μόνος σου , πόση είναι η παραμόρφωση του super wide και τι σου αρέσει σαν αποτέλεσμα.
και εκτίμησε αν το πιο ανοιχτό κάδρο περιέχει τέτοιες εικόνες που δεν πρέπει αν χαθούν με την καμία.
Δεν υπάρχουν συμβουλές όμως σ αυτά γιατί παίζει πολύ ρόλο το γούστο καθένα.
Κάνε δοκιμές να δεις .
Παιδιά , την έχω βάλει πάνω , επειδή είχε αυτοκόλλητα . Δεν είχε εξαρτημα να το βάλω μπροστά (στο σαγόνι) ή πλαγιά στο κράνος (δεξιά-αριστερά), και έβαλα αυτοκόλλητο για πάνω . Σας ρωτάω για πια λειτουργία να βάλω λόγω γιατί το έχω βάλει (1η φορά που δοκίμασα) και κόλλαγε το βίντεο, σε μερικές στιγμές. https://youtu.be/PRO9e5Oe4RQ αυτό ειναι το βίντεο και μερικές στιγμές που κολλάει ειναι στο 24 και στο 37-40. Δν θυμάμαι τι λειτουργία είχα βάλει εδώ ..
amyroukai
29/01/2017, 09:52
Το βίντεο δεν κολλάει "κάποιες στιγμές" συνέχεια κάνει και περίεργο σαν ζουμ μέσα έξω. Η καρτα μνήμης, είναι σωστή;
RaGe_Raptor
29/01/2017, 10:33
Sd ειναι 16gb micro hc
Αν δεν είναι class 10 τουλάχιστον 45mb/sec write ,δεν κάνει.
http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/flash-memory/micro-sd/karta-mnimis-microsdhc-16gb-class-10-sandisk-ultra-sdsqunc-016g-gn6ma/prod7730482pp/ αυτήν έχω !
Για την ακρίβεια αυτή ειναι , απλώς δεν γράφει 10 γράφει 1
Η κάρτα πάει ανάλογα με τις απαιτήσεις της εγγραφής. Εάν γράφεις σε 1080 και 60 fps αυτή που έχεις δεν κάνει ούτε από ταχύτητα εγγραφής ούτε από χωρητικότητα.Χρειάζεσαι κάρτα UHS-1 και χωρητικότητας τουλάχιστον 64Gb. Gopro Hero 5 λες ότι έχεις οπότε κάνε και την ανάλογη επένδυση σε κάρτα μνήμης
Ok αρα παίρνω απο 64 gb και UHS-1 ok Για να δούμε
Ποσό πρέπει να εχει η ταχύτητα εγγραφής τουλάχιστον;80;
Αυτή ειναι καλή ; http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/flash-memory/micro-sd/karta-mnimis-microsdhc-64gb-class-10-633x-and-usb-adapter-lexar-lsdmi64gbbeu633a/prod8242264pp/
Ποσό πρέπει να εχει η ταχύτητα εγγραφής τουλάχιστον;80;
Αυτή ειναι καλή ; http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/flash-memory/micro-sd/karta-mnimis-microsdhc-64gb-class-10-633x-and-usb-adapter-lexar-lsdmi64gbbeu633a/prod8242264pp/
Με gppro 5 εάν θες να τραβάς με 4Κ καλύτερα να διαλέξεις class speed v30 (υπ'οψιν ότι το μέγεθος κάθε αρχείου θα είναι τεράστιο). https://www.skroutz.gr/c/45/memory-cards/f/676997/V30.html?keyphrase=sd+card (https://www.skroutz.gr/c/45/memory-cards/f/676997/V30.html?
keyphrase=sd+card)
Εάν τραβάς με 60p άλλαξε το φίλτρο στο skroutz και επέλεξε με UHS classspeed 3.
https://www.skroutz.gr/c/45/memory-cards/f/462192/UHS-Speed-Class-3.html?%3Cbr+%2F%3Ekeyphrase=sd+card
Νομίζω και αυτή που έβαλες είναι αρκετή.
Πιο πολυ θελω να τραβάω με 1080 με 60 fps άντε με 120 fps.
Επιςης το interval τι ειναι;
Διάστημα. Μεταξύ 2 σημείων. Αν μας δώσεις ολόκληρη την πρόταση, θα βοηθήσει.
amyroukai
30/01/2017, 15:59
πιο πολύ θα βοηθήσει αν διαβάσει το manual φυσικά, αλλά λέμε τώρα.
το interval μπορεί να αναφέρεται σε timelapse ή σε loop όπως κάνουν οι κάμερες για τα ατυχήματα.
Ναι, αν είναι κάτι τέτοιο, εννοεί το διάστημα μεταξύ των φωτογραφιών/βίντεο.
Επιςης στο interval γράφει 1, 0.5,2,5 , 10, 30,60 και εμφανίζεται μόνο όταν επιλέγω την λειτουργία time lapse video. Το χρησιμοποίησα και τελικά ειναι fast video ..
amyroukai
31/01/2017, 09:38
Τελικά είναι timelapse video, δηλαδή συρραφή φωτογραφιών σε μορφή βίντεο, φωτογραφιών τραβηγμενων στο χρονικό διάστημα που επιλέγεις.
Το manual δεν...;
giannis1070
14/02/2017, 21:43
Χαιρετώ την παρέα, μεταφέρω το post μου από αδελφό forum.
Για να συνεισφέρω και εγώ στο νήμα, μόλις έκανα το πρώτο μου video με μία Elephone Explorer την οποία αγόρασα από εδώ (http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_265287.html).
Γενικά το βίντεο είναι αρκετά ικανοποιητικό για τα δικά μου πρότυπα τουλάχιστον, ο ήχος όμως είναι δράμα. Επίσης έχει αρκετές επιλογές εγγραφής σε διάφορες ποιότητες, συμπεριλαμβανομένου και 720p120fps, που βοηθάει στην επεξεργασία της αργής κίνησης.
Από τη φωτογραφία δεν έμεινα ικανοποιημένος μιας αν και 16MP, φαίνεται η αδυναμία της, ιδιέτερα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επίσης είναι δυνατόν να την χειρίζεσαι μέσω εφαρμογής από smartphone μέσω wifi, με ανάλογες συνέπειες στην αυτονομία της μπαταρίας.
Πιστεύω ότι είναι αρκετά value for money, δεδομένου ότι σου δίνει ένα κάρο βάσεις στήριξης, η μπαταρία του δε, είναι αρκετά καλή, λένε μάλιστα για πάνω απο 2,5 ώρες εγγραφή σε ανάλυση 1080p30fp (χωρίς wifi).
Για να τη δοκιμάσω, στο παρακάτω βίντεο την έχω τοποθετήσει στο αριστερό κάγκελο, η διαδρομή είναι κακή άσφαλτος και ένα πέρασμα από πατημένο χωματόδρομο. Θέλω να δω πιο πολύ τους κραδασμούς από τον κινητήρα, κατά πόσο μεταφέρονται στο πλάνο.
Θα ήθελα κάποιες γνώμες από φίλους που έχουν action cameras, σχετικά με την ποιότητα του βίντεο.
Επίσης, δεν ξέρω γιατί, αλλά το ανέβασμα στο youtube αλοίωσε αρκετά την ποιότητα.
Πως γκένεν ατό??
https://www.youtube.com/watch?v=TBG4zZqw_dA
Σε αρκετά σημεία του βίντεο υπάρχει πιξελάρισμα στην εικόνα, στην χωμάτινη διαδρομή φαίνεται ποιο εύκολα. δέν ξέρω αν αυτό οφείλεται στην κάμερα η σε κραδασμούς.
Η επιλογή 720p120fps λειτουργεί πραγματικά? στην δική μου sj cam 5000 το έχω 720p60fps που είναι και τα περισσότερα fps που έχει σαν επιλογή.
H.A.Balafoutre
15/02/2017, 09:13
Φίλος...για 45 ευρώ...ούτε του παππά....μια χαρά και η εικόνα και ο ήχος... Δεν ξέρω τι άλλο έψαχνες για 45 ευρώ, αλλά αρκετά καλή η elephone... Καλορίζικη. Επίσης, τα βίντεο, μέσα στην sd κάρτα, στα πόσα γίγα τα σπάει και πόσα λεπτά βίντεο αντιστοιχούνε αυτά τα γίγα? Όσο πιο μεγάλη είναι η ανάλυση και όσο πιο πολλά είναι τα fps, τόσο το καλήτερο. Βέβαια αυτό έχει και 3 αρνητικά, 1ον τρώει πολύ αποθηκευτικό χώρο, 2ον τρώει μπαταρία και 3ον ορισμένες κάμερες παρουσιάζουνε υπερθέρμανση (ειδικά όταν είναι μέσα σε προστατευτικές-αδιάβροχες θήκες). Το youtube πλέον δεν χαλάει την ποιότητα. Όπως είναι έτσι στο ανεβάζει.
giannis1070
15/02/2017, 09:49
Σε αρκετά σημεία του βίντεο υπάρχει πιξελάρισμα στην εικόνα, στην χωμάτινη διαδρομή φαίνεται ποιο εύκολα. δέν ξέρω αν αυτό οφείλεται στην κάμερα η σε κραδασμούς.
Η επιλογή 720p120fps λειτουργεί πραγματικά? στην δική μου sj cam 5000 το έχω 720p60fps που είναι και τα περισσότερα fps που έχει σαν επιλογή.
Ναι υπάρχει έντονο πιξελάρισμα, αλλά το παρουσιάζει μόνο στο youtube. Στο βίντεο που αποθηκεύει η κάμερα στην sd, παίζοντας το στον υπολογιστή με bsplayer, δεν υπάρχει πιξέλιασμα. Αντιθέτως, το αποτέλεσμα είναι αρκετά καλύτερο. Μπορώ να πω ότι διακρίνεις καθαρά, αυτήν την ζωντανή κίνηση που σου δίνουν τα 60fps.
Η επιλογή 720p120fps λειτουργεί εν μέρη, ναι μεν η κίνηση είναι αρκετά καλό slowmotion, η ανάλυση όμως δεν είναι 720p. Θα έλεγα καλύτερα ότι είναι 480p.
Κοίτα, σχετικά με αναλύσεις, θα έλεγα ότι η 1080p30fps είναι η καλύτερη περίπτωση, τουλάχιστον για την elephone, δεδομένου ότι κάνει καλή κατανάλωση μπαταρίας σε συνδυασμό με χαμηλής χωρετικότητας αρχεία (σε σχέση πάντα με το 1080/60 και 2Κ/30.
giannis1070
15/02/2017, 10:02
Φίλος...για 45 ευρώ...ούτε του παππά....μια χαρά και η εικόνα και ο ήχος... Δεν ξέρω τι άλλο έψαχνες για 45 ευρώ, αλλά αρκετά καλή η elephone... Καλορίζικη. Επίσης, τα βίντεο, μέσα στην sd κάρτα, στα πόσα γίγα τα σπάει και πόσα λεπτά βίντεο αντιστοιχούνε αυτά τα γίγα? Όσο πιο μεγάλη είναι η ανάλυση και όσο πιο πολλά είναι τα fps, τόσο το καλήτερο. Βέβαια αυτό έχει και 3 αρνητικά, 1ον τρώει πολύ αποθηκευτικό χώρο, 2ον τρώει μπαταρία και 3ον ορισμένες κάμερες παρουσιάζουνε υπερθέρμανση (ειδικά όταν είναι μέσα σε προστατευτικές-αδιάβροχες θήκες). Το youtube πλέον δεν χαλάει την ποιότητα. Όπως είναι έτσι στο ανεβάζει.
Είμαι αρκετά ικανοποιημένος με την κάμερα, τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Θα κάνω και άλλη μία δοκιμή οσωνούπω, αυτή τη φορά πάνω στο κράνος.
Τα βίντεο τα σπάει περίπου στα 3,6 γίγα, και στη χωρετικότητα αυτή, σε 1080/60 αντιστοιχεί σε περίπου15λεπτά. Μόλις κλείσει το ένα κλίπ, αυτόματα ανοίγει άλλο. Όταν ένωσα τα δύο κλιπ του βίντεο που ανέβασα, παρατήρησα μία πολύ μικρή παύση στην ένωσή τους (ίσως 0,1δλ).
Πάντως φίλε σχετικά με το youtube, έχω να πω πως αλοίωσε αρκετά την ποιότητα. Αυτό είναι ολοφάνερο και οπτικά σε σχέση με το πως μου παίζει το βίντεο στον υπολογιστή, αλλά και εάν προσπαθήσεις να κατεβάσεις το βίντεο από το youtube, θα δεις ότι είναι περίπου 800mb, σε σχέση με τα περίπου 3,85 γίγα που είναι το αρχείο mp4 που αποθηκεύει η κάμερα στην κάρτα sd.
Η συμπίεση δηλαδή που κάνει το youtube, αλοιώνει το βίντεο.
Δοκίμασε να φορμάρεις την κάρτα σε exFAT αντί FAT32. Αν το υποστηρίζει η κάμερά σου, δε θα "σπάει" τα αρχεία σε κομμάτια των ~4GB.
Το YouTube κωδικοποιεί με έμφαση στο streaming speed, όχι την ποιότητα. Ειδικά αν δεν ξέρεις ακριβώς τι κάνεις με το βίντεό σου. Παρ'όλα αυτά δώσ'του μερικές ώρες, μπορεί να φτιάξει η ποιότητα (ναι, το κάνει και αυτό το YT).
Είμαι αρκετά ικανοποιημένος με την κάμερα, τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Θα κάνω και άλλη μία δοκιμή οσωνούπω, αυτή τη φορά πάνω στο κράνος.
Τα βίντεο τα σπάει περίπου στα 3,6 γίγα, και στη χωρετικότητα αυτή, σε 1080/60 αντιστοιχεί σε περίπου15λεπτά. Μόλις κλείσει το ένα κλίπ, αυτόματα ανοίγει άλλο. Όταν ένωσα τα δύο κλιπ του βίντεο που ανέβασα, παρατήρησα μία πολύ μικρή παύση στην ένωσή τους (ίσως 0,1δλ).
Πάντως φίλε σχετικά με το youtube, έχω να πω πως αλοίωσε αρκετά την ποιότητα. Αυτό είναι ολοφάνερο και οπτικά σε σχέση με το πως μου παίζει το βίντεο στον υπολογιστή, αλλά και εάν προσπαθήσεις να κατεβάσεις το βίντεο από το youtube, θα δεις ότι είναι περίπου 800mb, σε σχέση με τα περίπου 3,85 γίγα που είναι το αρχείο mp4 που αποθηκεύει η κάμερα στην κάρτα sd.
Κοίταξε εδώ: https://support.google.com/youtube/answer/91449?hl=el
giannis1070
15/02/2017, 10:55
Ειδικά αν δεν ξέρεις ακριβώς τι κάνεις με το βίντεό σου.
Αν θέλεις, εξήγησε τι εννοείς.
Τι codecs, bitrate έχεις επιλέξει.
Δες εδώ τα προτεινόμενα: https://support.google.com/youtube/answer/1722171?hl=en
H.A.Balafoutre
15/02/2017, 14:50
Μάλιστα.
3.6γίγα σε 1080/60 και 15 λεπτά βίντεο.....????
Εμένανε η xiaomi yi σε 720/50 όταν ξεκίνησα τις δοκιμές, μου βγάζει 2 γίγα και 22λεπτά, το ίδιο και στα 1080/30, τελικά επέλεξα τα 1080/30, διότι η σχέση χώρου/μπαταρίας/ποιότητας.....είναι πιστεύω η καλήτερη. 1ώρα και 35λεπτών συνεχούς λήψης. Και όντως, η διακοπή των βίντεο....είναι σχεδόν αδιόρατη από εμάς τους ερασιτέχνες...βεβαίως βεβαίως....
Όμως, όπως το έχω γράψει και παραπάνω, με άλλη κάμερα φίλου rollei500 για την ίδια ανάλυση 720/50 του δεσμεύει 2γίγα για 10λεπτά βίντεο. Η διαφορά είναι εμφανής υπέρ της rollei500...όμως καταλήγουμε πως με τις φηφιακές κάμερες, με σχετικά χαμηλή τιμή στην αγορά...τα codecs...κάνουνε τη διαφορά. Μετά το πως σταθεροποιείται η κάμερα πάνω στη μηχανή-κράνος-οπουδήποτε έχει επίσης σημασία, ώστε να μην έχει διάφορους συντονισμούς ή/και θορύβους και να δημιουργεί έξτρα buffer στο μικρόφωνο ή στον φακό.... Πάντως, στο youtube....και τα 2 βίντεο δεν παρουσίασαν αλλοίωση τέτοια ώστε να πω πως είναι άλλο βίντεο. Αν εσένα σε 1080/60 η μπαταρία κρατάει 1+ώρα...είναι άψογα πιστεύω...διότι έχεις και μεγάλη διάσταση εικόνας και λεπτομέρια και κρατάει η μπαταρία...απλώς μια μεγαλήτερη κάρτα είναι απαραίτητη. Όπως και να το κάνουμε, λύσεις υπάρχουνε για όλα τα γούστα. Τα 4Κ δε μου λένε κάτι...αλλά τα 1080 σε 60φπς...είναι πιστεύω must. Κι από εκεί και πέρα...τα codecs κάνουνε όλο το παιχνίδι.
Δείγμα xiaomi yi
https://www.youtube.com/watch?v=2jfjNnxyib0
Δείγμα rollei500 στις ίδιες συνθήκες.
https://www.youtube.com/watch?v=vSAEcFa0rB4&t=205s
Εδώ δείγμα gopro, η 1η η καλή, σε διαφορετικές συνθήκες φωτός, πάνω κι εμπρός στη ζελατίνα, ενώ οι άλλες είναι πίσω από τη ζελατίνα. Πάλι σε 720/50.
https://www.youtube.com/watch?v=T4ciuNi-br4
H.A.Balafoutre
15/02/2017, 14:53
Το φιλαράκι μου που μου πούλησε την xiaomi yi και τώρα έχει gopro, που τα έχει ψάξει ενδελεχώς...δεν το βλέπω να γράφει....:moutza:
LogOutGoRide
15/02/2017, 18:03
Παρακολουθώ όμως :lol:
SHOOTER045
15/02/2017, 19:04
Πριν λίγο μου έσκασε αυτή η διαφήμιση
Νομίζω ότι θα σου αρέσει το SJ4000 2.0inch Waterproof Sports DV Action Full 1080P Car Video Camera. Πρόσθεσέ το στη λίστα επιθυμιών σου!http://www.wish.com/c/5656a5c26a9b4d3233481909
Τι παίζει?
Την ξέρει κανένας?
H.A.Balafoutre
15/02/2017, 20:45
Παρακολουθώ όμως :lol:
He is ALIVE!!!!!!!!
Αγοράστηκε η παρακάτω σε ακρως δελεαστικη τιμη με το που τη φέραμε στο μαγαζί...:D...Σκ πρώτα να μάστερ καλά θα ανεβάσω εντυπώσεις..
http://www.midlandeurope.com/en/product/172041-midland-h7-br-4k-con-wifi-integrato-br--c1236
Πριν λίγο μου έσκασε αυτή η διαφήμιση
Νομίζω ότι θα σου αρέσει το SJ4000 2.0inch Waterproof Sports DV Action Full 1080P Car Video Camera. Πρόσθεσέ το στη λίστα επιθυμιών σου!http://www.wish.com/c/5656a5c26a9b4d3233481909
Τι παίζει?
Την ξέρει κανένας?
Αντιγραφη sjcam 4000 ειναι, στα 19+6 μεταφορικα:hunter: 199 αρχικη :plaf:, έχω φίλους που με έχουν πρήξει με αυτο το σάιτ αλλα :nono:
giannis1070
15/02/2017, 23:37
Κοίταξε εδώ: https://support.google.com/youtube/answer/91449?hl=el
Ευχαριστώ για το link, αλλά νομίζω λέει οδηγίες πως να παρακολουθήσεις βίντεο, όχι πως να ανεβάσεις.
Τι codecs, bitrate έχεις επιλέξει.
Δες εδώ τα προτεινόμενα: https://support.google.com/youtube/answer/1722171?hl=en
Συμβαδίζω με όλα εκτός από το bitrate, το οποίο πρέπει να το κατεβάσω στα 12mbs, από τα 31,4mbs :eek: που είναι τώρα. Δεν θα αλοιωθεί όμως η ανάλυση? Γνωρίζεις κάποιο πρόγραμμα (windows) το οποίο να κάνει αυτή τη μετατροπή?
378772
Αν εσένα σε 1080/60 η μπαταρία κρατάει 1+ώρα...είναι άψογα πιστεύω...διότι έχεις και μεγάλη διάσταση εικόνας και λεπτομέρια και κρατάει η μπαταρία...απλώς μια μεγαλήτερη κάρτα είναι απαραίτητη. Όπως και να το κάνουμε, λύσεις υπάρχουνε για όλα τα γούστα. Τα 4Κ δε μου λένε κάτι...αλλά τα 1080 σε 60φπς...είναι πιστεύω must. Κι από εκεί και πέρα...τα codecs κάνουνε όλο το παιχνίδι. [/url]
Έκανα μία δοκιμή σήμερα να δω πόσο διαρκεί η μπαταρία σε ανάλυση 1080/60. Το αποτέλεσμα είναι 88 λεπτά, και το μέγεθος βίντεο 19,7gb. Αύριο θα κάνω το ίδιο σε 1080/30 και 720/60. Με ενδιαφέρει να δω διαφορές σε αναλύσεις και κατανάλωση μπαταρίας.
Το 4Κ δεν το τσεκάρω καν, δεδομένου ότι με τα 15fps, είναι μια μπαρούφα και μισή. Το έχουν βάλει μόνο και μόνο να κοτσάρουν το 4Κ στην συσκευασία της κάμερας για διαφήμιση. Κινέζικες κουτοπονηριές. 'Ασε που για να δεις πραγματικό 4Κ, χρειάζεσαι οθόνη η οποία υποστηρίζει 4Κ και αυτές στοιχίζουν αρκετά.
anavatis19
15/02/2017, 23:43
Αγοράστηκε η παρακάτω σε ακρως δελεαστικη τιμη με το που τη φέραμε στο μαγαζί...:D...Σκ πρώτα να μάστερ καλά θα ανεβάσω εντυπώσεις..
http://www.midlandeurope.com/en/product/172041-midland-h7-br-4k-con-wifi-integrato-br--c1236
πολυ μετρια αν σκεφτεις οτι με 45-50ευρω πηρα την elephone explorer 4k με 170 μοιρες γωνια αντι 150 της μιντλαντ. για 4Κ ουτε λογος ουτε στη δικη μου ουτε στη δικη σου στα 10 καρε, ειναι αστειο..στα 1080 ομως με 60 καρε ειναι κορυφη..το βραδυ μου τα χαλαει λιγο και ειναι και λογικο. το πρωι ομως ανετα συναγωνιζεται go pro...Ενδεικτικα τσεκαρε απο το καναλι μου αν θες βιντεο νυχτα με τη μηχανη, κατω απο τη θαλασσα και ενα βιντεο που ημουν στα χιονια προ ημερων.
https://www.youtube.com/channel/UCfa2OH9kl2jUQdHIfJzDVrQ
εκανα πολυ ερευνα πριν παρω μια χαμηλου ''βεληνεκους'' καμερα και οχι gopro γιατι ηθελα να δω και αν μου αρεσει η φαση αλλα τελικα αποδεικνευεται αστερι παντα μιλωντας για τα χρηματα της..η μιντλαντ η συγκεκριμενη υποτιθεται ειναι και το κορυφαιο μοντελο της σειρας Η.
Είμαι της άποψης ότι πληρώσεις παίρνεις...τη συγκεκριμένη λόγο δουλειάς την πήρα σε υπερφοβερη τιμή ενω η αρχικη ειναι κοντα στα 200 οπότε δε με καίει ιδιαίτερα κάτι άλλο...όσον αφορά τα υπόλοιπα περνάω έτσι μιας και έχω και την sj4000 σαν προηγούμενη εμπειρία και σκέψου με καλύπτει μια χαρά..Αυτά...ο μόνος λόγος που θα αγόραζα κάτι άλλο είναι μια gopro γιατι όπως είπα.....ότι πληρώσεις παίρνεις προσωπική άποψη και...νόμος σε όλα...:wave2:
Τώρα η midland να τη δίνει τόσο και να είναι εφάμιλλη μιας κινέζικης με 50 ευρώ.......κάτι δε μου κάθεται καλά...Οι εντυπώσεις μου θα ναι σε σύγκριση με την sj4000 οπότε ειδομεν από σκ:wave2:
anavatis19
16/02/2017, 00:22
Είμαι της άποψης ότι πληρώσεις παίρνεις...τη συγκεκριμένη λόγο δουλειάς την πήρα σε υπερφοβερη τιμή ενω η αρχικη ειναι κοντα στα 200 οπότε δε με καίει ιδιαίτερα κάτι άλλο...όσον αφορά τα υπόλοιπα περνάω έτσι μιας και έχω και την sj4000 σαν προηγούμενη εμπειρία και σκέψου με καλύπτει μια χαρά..Αυτά...ο μόνος λόγος που θα αγόραζα κάτι άλλο είναι μια gopro γιατι όπως είπα.....ότι πληρώσεις παίρνεις προσωπική άποψη και...νόμος σε όλα...:wave2:
Τώρα η midland να τη δίνει τόσο και να είναι εφάμιλλη μιας κινέζικης με 50 ευρώ.......κάτι δε μου κάθεται καλά...Οι εντυπώσεις μου θα ναι σε σύγκριση με την sj4000 οπότε ειδομεν από σκ:wave2:
ωραιος! αναμενω εντυπωσεις. παντως να ξερεις η ελεφον ειναι καλη και επωνυμη..υπαρχουν κ κατι αλλες ακυρες χωρις ονομα που απλα ειναι action cams. ανεβασε και βιντεο αν μπορεις να δουμε τι παιζει
H.A.Balafoutre
16/02/2017, 09:07
Ευχαριστώ για το link, αλλά νομίζω λέει οδηγίες πως να παρακολουθήσεις βίντεο, όχι πως να ανεβάσεις.
Συμβαδίζω με όλα εκτός από το bitrate, το οποίο πρέπει να το κατεβάσω στα 12mbs, από τα 31,4mbs :eek: που είναι τώρα. Δεν θα αλοιωθεί όμως η ανάλυση? Γνωρίζεις κάποιο πρόγραμμα (windows) το οποίο να κάνει αυτή τη μετατροπή?
378772
Έκανα μία δοκιμή σήμερα να δω πόσο διαρκεί η μπαταρία σε ανάλυση 1080/60. Το αποτέλεσμα είναι 88 λεπτά, και το μέγεθος βίντεο 19,7gb. Αύριο θα κάνω το ίδιο σε 1080/30 και 720/60. Με ενδιαφέρει να δω διαφορές σε αναλύσεις και κατανάλωση μπαταρίας.
Το 4Κ δεν το τσεκάρω καν, δεδομένου ότι με τα 15fps, είναι μια μπαρούφα και μισή. Το έχουν βάλει μόνο και μόνο να κοτσάρουν το 4Κ στην συσκευασία της κάμερας για διαφήμιση. Κινέζικες κουτοπονηριές. 'Ασε που για να δεις πραγματικό 4Κ, χρειάζεσαι οθόνη η οποία υποστηρίζει 4Κ και αυτές στοιχίζουν αρκετά.
Έχω την εντύπωση πως 88 λεπτά συνεχούς λήψης...με 1080π/60φπς είναι πολύ καλά. Στα 1080/30 θα είναι ακόμη καλήτερα...και παρακάω σε ανάλυση...μην ψάχνεις. Χαμένος χρόνος...δεν έχει κανένα νόημα. Καλή φάση η elephone τελικά.
giovani64
26/02/2017, 17:04
πριν απο λιγες μερες αγορασα απο εξω την EKEN H8PRO. ειμαι στο ψαξιμο για τις λειτουργιες της και εχω 2 αποριες. γιατι γραφει το πολυ ενα λεπτο και μετα σταματαει μονη της οταν γραφω στα 4K και με ποιο πργραμμα κανουμε συρραφη βιντεο- ταινια? με το movie maker δεν γινεται γιατι δεν δεχεται τα MP4 βιντεο.
Είναι πιθανό σε αυτή την ανάλυση να φτάνει τα 4 γιγα το αρχείο. Εφόσον οι κάρτες είναι fat32, μέχρι τόσο μπορούν να γράψουν. Λογικά θα έχει κάποιο Mode όπου θα ξεκινάει νέα εγγραφή πάλι μέχρι 4 γιγα και κ.ο.κ. Το premiere θα σου κάνει δουλειά κόψε ραψε.
giovani64
26/02/2017, 18:27
[QUOTE=7Tolis;2854738]Είναι πιθανό σε αυτή την ανάλυση να φτάνει τα 4 γιγα το αρχείο. Εφόσον οι κάρτες είναι fat32, μέχρι τόσο μπορούν να γράψουν. Λογικά θα έχει κάποιο Mode όπου θα ξεκινάει νέα εγγραφή πάλι μέχρι 4 γιγα και κ.ο.κ. Το premiere θα σου κάνει δουλειά κόψε ραψε.[/QU
ευχαριστω πολυ για την απαντηση. εχω βαλει μια καρτα 8 gb class 4. ισως να φταει και αυτο. ποια καρτα να παρω για καλυτερες επιδοσεις?
Να πάρεις κάρτα/ες που να είναι τουλάχιστον class 10, 32GB ή και μεγαλύτερη θα πρότεινα, ιδίως αν σκοπεύεις να γράφεις σε 4Κ.