View Full Version : Αγορά laptop
Σελίδες :
1
2
3
4
5
[
6]
7
kalgeorge
28/05/2016, 00:46
Άσε με τώρα, ένα φαγητό βγήκαμε να φάμε, γράφετε άλλες 6 σελίδες και το κινητό δεν βολευει για σεντόνια...
ενώ αν ειχες το λαπτοπακι εκει ε??? ε? ε? ε?....
ρε σηκωθείτε λεμε να του το παρετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
στηστε αντισκηνο από εξω να μπειτε πρωι πρωι
το έδωσε στα σχετικά το φόρουμ δεν φταίω εγώ
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=1116
AUFGEBRACHT
28/05/2016, 00:57
Άσε με τώρα, ένα φαγητό βγήκαμε να φάμε
Πατσά, αν κρίνω από το περασμένο της ώρας...
amyroukai
28/05/2016, 01:00
Από τις 9 στην ταβέρνα... τώρα σπίτι. Και ενώ νυσταζα χαζεψα με τα θρεντς. Τι το'θελα; Πάει ο μορφεας, μπαν...
AUFGEBRACHT
28/05/2016, 01:02
Από τις 9 στην ταβέρνα... τώρα σπίτι. Και ενώ νυσταζα χαζεψα με τα θρεντς. Τι το'θελα; Πάει ο μορφεας, μπαν...
Φάγατε τουλάχιστο, ή από τις 9 προσπαθούσες να αποφασίσεις τι θα παραγγείλεις;
kalgeorge
28/05/2016, 01:03
όχι ρε μλκ χααχχαχχαχαχαχαχχχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχχχχαχ χαχααχχ
amyroukai
28/05/2016, 01:05
ενώ αν ειχες το λαπτοπακι εκει ε??? ε? ε? ε?....
Είναι gaming, το είπαν και οι δύο Σελντονς. Δεν είναι eating. Δεν θα ερχόταν μαζί.
Τώρα θυμήθηκα, μου δείχνει άλλο ένα, 1300φευγα. Φίλε μου, με την διαφορά στην τιμή, παίρνω αυτό που θέλω και ένα playstation. Κόλλησε. Το σκέφτεται. 500 ευρώ... ναι λέει. Παγωμένο χαμόγελο. Δηλαδή το άλλο θέλετε, σίγουρα;
Να σε βρασω...
amyroukai
28/05/2016, 01:07
Αυτό που ήθελα δεν το πήραν... δεν είναι ή μέρα μου... ένα ωραίο πιάτο με ρεβύθια και άλλο ένα με παντζάρια. Δεν ξέρουν να φάνε...
Πάειι ο καφές :moutza::moutza::bawl::bawl:
(Ω ναι, πίνω καφέ τέτοια ώρα....)
taisteal
28/05/2016, 01:10
...ένα ωραίο πιάτο με ρεβύθια και άλλο ένα με παντζάρια....
Βγηκες εξω για να φας ρεβυθια και παντζαρια;;;;
:faint::faint:
AUFGEBRACHT
28/05/2016, 01:12
Είναι gaming, το είπαν και οι δύο Σελντονς. Δεν είναι eating. Δεν θα ερχόταν μαζί.
Κι όμως, είναι και παραείναι!!! Δες το καλά, πες ότι σου έπεσε κόκκινη σάλτσα από τα κεφτεδάκια, ή μελάνι από τις σουπιές, όλοι θα νομίζουν ότι είναι σχέδιο του laptop...
359869
amyroukai
28/05/2016, 01:12
Όχι. Μεταξύ άλλων, ήθελα και αυτά. Δεν ήταν σκέτα, είχαν την γκουρμεδιά.
Εντάξει το ψοφαμε στο σπαμ, αλλά το καλαμαράκι με μπαλσαμικο και μέλι πάνω από σως καπνιστή πιπερια φλωρινης... κόλαση.
AUFGEBRACHT
28/05/2016, 01:13
(Ω ναι, πίνω καφέ τέτοια ώρα....)
Πανελλήνιες; Καλά αποτελέσματα φίλε...
amyroukai
28/05/2016, 01:15
Κι όμως, είναι και παραείναι!!! Δες το καλά, πες ότι σου έπεσε κόκκινη σάλτσα από τα κεφτεδάκια, ή μελάνι από τις σουπιές, όλοι θα νομίζουν ότι είναι σχέδιο του laptop...
359869
Και που να δεις τους Σελντον να λένε ότι το πλαστικό σασί είναι σιδερένιο... ρε φίλε, να κάνω την δουλειά σου, τα ξέρω καλυτερα.
AUFGEBRACHT
28/05/2016, 01:17
Και που να δεις τους Σελντον να λένε ότι το πλαστικό σασί είναι σιδερένιο... ρε φίλε, να κάνω την δουλειά σου, τα ξέρω καλυτερα.
Εγώ την επόμενη θα πήγαινα με μαγνητάκια για ψυγείο και θα τους ζήταγα να τα κολλήσουν...
Πανελλήνιες; Καλά αποτελέσματα φίλε...
Σε αυτήν την ηλικία; οκ, ξέρω ότι υπάρχουν και οι "αιώνιοι" φοιτητές αλλά.....
Απλώς είναι ξημέρωμα Σαββάτου και relaxαρω.......:)
(άλλοι το κάνουν με ποτό, εγώ με καφέ....)
amyroukai
28/05/2016, 01:22
Εγώ την επόμενη θα πήγαινα με μαγνητάκια για ψυγείο και θα τους ζήταγα να τα κολλήσουν...
Άσε μη χαλάσει κανένας δίσκος...
Χα χα δεν σκέφτηκα να τους πω, δώστε το εκθεσιακό 50% ξέρω γω. Γιατί όχι... μόνο και μόνο η χαμένη φάτσα θα άξιζε. Δεν είχε και κέφια για τρολαρισμα το έτερον ήμισυ γμτ, δεν με άφησε να τους πω πολλά.
AUFGEBRACHT
28/05/2016, 01:25
Δεν είχε και κέφια για τρολαρισμα το έτερον ήμισυ γμτ, δεν με άφησε να τους πω πολλά.
Λογικό να μην είχε η γυναίκα, εσύ θα είχες αν την περίμενες 4 ώρες στα Hondos μέχρι να διαλέξει κραγιόν;
AUFGEBRACHT
28/05/2016, 01:27
Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει...
https://www.youtube.com/watch?v=gZA2770_f84
amyroukai
28/05/2016, 01:31
Ναι και της λέω και ποια χρώματα μου αρέσουν ΚΑΙ τρολαρω τις πωλητριες που ότι μλκια δουν είναι τεεεεεεελεια πόσο σας πάει. Love shopping. Εκείνη βαριέται.
Εν προκειμενω οι sheldons ήταν πελαγωμενοι. Του λέω, θα μου το ετοιμασετε να το πάρω; "Ε, αν υπάρχει". Και... θα δεις σε παρακαλώ αν το έχεις; Σαν να μην πίστευε ότι θα αγοράσω. Ρε sheldon #2 είσαι μοταιος; Φανερώσου!
ξέρεις πολλά laptop από σίδερο; γιατι στο αλουμίνιο δεν κολλάνε μαγνητάκια και θα γινόσουνα ρεντίκολο :D
ξέρεις πολλά laptop από σίδερο; γιατι στο αλουμίνιο δεν κολλάνε μαγνητάκια και θα γινόσουνα ρεντίκολο :D
Ξέρει καλά τι θα ζητούσε, τα σαΐνια οι seldon θα ίδρωναν να προσπαθούν να του τα κολλήσουν.....:lol:
AristidisZ
28/05/2016, 07:19
Εντάξει το ψοφαμε στο σπαμ, αλλά το καλαμαράκι με μπαλσαμικο και μέλι πάνω από σως καπνιστή πιπερια φλωρινης... κόλαση.
Που ρε ;
amyroukai
28/05/2016, 07:39
Που ρε ;
Υπερωκεάνιο
Manalishi
28/05/2016, 09:40
Υπερωκεάνιο....:a13::a013:
AUFGEBRACHT
28/05/2016, 12:10
Αααααααααα καλά...
amyroukai
31/05/2016, 11:36
Και επανέρχομαι με ακόμα ένα κεφάλαιο στο σήριαλ, γιατί λίγο εκνευρισμό τον έχω με τα παλικάρια...
Περιττό να πω πως η παραγγελία είναι ακόμα στο στάδιο της "συλλογής". Τρεις μέρες από Αγ. Παρασκευή και με τα πόδια να το έφερνε ένας υπάλληλος, θα είχε φτάσει...
Αλλά ας αντιπαρέλθουμε της μαλακίας με την οποία φιλοσοφούν οι καταστηματάρχαι και ας συζητήσωμεν ένα θεματάκι ακόμα.
Πολλά εκ των λαπιτοπίων της αγοράς καλύπτονται από μονοετή εγγύηση. Οι εταιρίες πουλάνε σαν προϊόν με κωδικό επέκταση αυτής. Τα καταστήματα λιανικής, το ίδιο. Παίρνω λοιπόν σήμερα έναν μεταπωλητή HP που βρήκα στην σελίδα και ρωτάω το απλό: Να προτιμήσω να βρω εγγύηση HP ή να αγοράσω με το μηχάνημα την τριετή του Public, Κωτσόβολου, mediamarkt οτιδήποτε; Η απάντηση ήταν "λογικά, αφού δεν έχουν σέρβις και αποθήκες ανταλλακτικών κλπ, είναι front για να σας πουλάνε την εγγύηση της HP με άλλο όνομα και θα σας πρότεινα να το προτιμήσετε για να μην τρέχετε σε άλλα μαγαζιά και μπλέκετε σε περίεργες/χρονοβόρες διαδικασίες".
Για τον Σέλντον #2 τα είπαμε, "ΕΓΩ φίλε μου, ΕΔΩ έχω σέρβις και της μεγαλόχαρης τα μάτια και ΕΓΩ αν δεν φτιάχνεται ή αν χαλάσει τρις από την ίδια βλάβη, ΕΓΩ θα σου πιστώσω τα χρήματα να πάρεις κάτι άλλο" (αυτό το τρις εξαμαρτείν ίσον επιστροφή χρημάτων δεν το γράφει στο χαρτάκι). Φυσικά στα ψιλά (τόσο ψιλά που μου έχουν βγει τα μάτια γαμώ το βιβλιαράκι σας) της συμφωνίας του public που μου έδωσαν φωτοτυπία, αναφέρει ότι δεν καλύπτεται μπαταρία και φορτιστής (σχετικά λογικό το πρώτο, εντελώς μαλακία το δεύτερο), βλάβη από μετάπτωση τάσης της ΔΕΗ (αυτό δηλαδή... πως το διαπιστώνει ο Σέλντον; ), απόπειρα επισκευής/ανάβάθμισης από μη εξουσιοδοτημένο τεχνικό/κατάστημα (λογικό) και από... (καραμέλα) κακή χρήση. Αλλά αν σπάσει η οθόνη από πτώση άπαξ, την αντικαθιστούν. Αλλά μόνο αν είναι από πτώση (θα το διαπιστώσει ο Σέλντον).
Οπότε.... Αναβάθμιση του σκληρού σε SSD πουστοδιάολο, και ξανά... Επέκταση εγγύησης HP ή όποιου μεταπωλητή;
Τα φώτα σας....;
Δεν είναι υποχρεωμένοι να παρέχουν 2 χρόνια εγγύηση, βάσει οδηγίας ΕΕ;
Δεν είναι υποχρεωμένοι να παρέχουν 2 χρόνια εγγύηση, βάσει οδηγίας ΕΕ;
Ναι (http://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_el.htm)
Δωρεάν, διετής εγγύηση (νόμιμη εγγύηση)
Σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΕ έχετε πάντα το δικαίωμα ελάχιστης διετούς εγγύησης χωρίς καμία επιβάρυνση.
Αυτή η διετής εγγύηση είναι το ελάχιστο δικαίωμά σας. Η εθνική νομοθεσία της χώρα σας μπορεί να προβλέπει πρόσθετη προστασία: ωστόσο, κάθε απόκλιση από τους κανόνες της ΕΕ πρέπει να είναι πάντοτε προς το συμφέρον του καταναλωτή.
amyroukai
31/05/2016, 11:43
Την ίδια απορία είχα από τότε που είχε iphone η καλή μου και τελικώς η οδηγία είναι... οδηγία και όχι νομοθεσία, οπότε ο κάθε κατασκευαστής δίνει αυτό που θέλει να δώσει.
Το αυτό του ενός έτους πέραν της apple το είδα σε κάποια lenovo ακόμα και σε thinkpad, στην ΗΡ και σε άλλες (ακόμα και κάποια dell).
Αυτό που γράφεις Σαπαδάκιε τελικώς και εκ των συμφραζομένων αφορά περιπτώσεις DOA και όχι βλάβης.
δε βλεπω το λινκ να λεει για οδηγια...τωρα ειναι γνωστο οτι πολλα μαγαζια κανουν τους κινεζους στις εγγυησεις για να γλιτωσουν οτι μπορουν...αυτο μαλλον γιατι αν εινια οπως σε αλλες περιπτωσεις καισ τα ηλεκτρονικα, το κοστος το αναλαμβανει ο πωλητης/αντιπροσωπος και συνηθως στο τελος της χρονιας το εργοστασιο καλυπτει τα εξοδα...οποτε απο το να φεσονοντε εστω και προσωρινα προτιμουν να κανουν τις παπιες...γενικα το κακο ειναι οτι πρεπει να κανεις τσαμπουκαδες για να διεκδικησεις αυτο που σου αναλογει....
προσωπικα καθε φορα σχεδον που εχω χρειαστει εγγυησεις καταληγω να τσακωθω και να φωναζω προτου γινει αυτο που πρεπει (πλην παραδοξως του eshop, εκει οσες φορες πηγα κατι δεν ειχα θεμα, πηγα και ενα ποντικι σημερα θα σας πω σε μερικες μερες τι εγινε )
amyroukai
31/05/2016, 12:06
παιδιά δεν είναι θέμα μαγαζιού. Στο product sheet της HP γράφει ένα έτος εγγύηση.
Αυτό που γράφεις Σαπαδάκιε τελικώς και εκ των συμφραζομένων αφορά περιπτώσεις DOA και όχι βλάβης.
Οχι βλάβης?
Νομίζω οτι είναι θέμα ανάγνωσης
Εάν εμπόρευμα που αγοράσατε οπουδήποτε στην ΕΕ αποδειχτεί ελαττωματικό ή δεν ανταποκρίνεται στα διαφημιζόμενα χαρακτηριστικά, ο πωλητής οφείλει είτε να προβεί στην επισκευή ή την αντικατάστασή του δωρεάν είτε να σας μειώσει την τιμή ή να σας επιστρέψει τα χρήματά σας.
Αν καεί πχ η κάρτα γραφικών δεν είναι ελαττωμα?
George_Sp
31/05/2016, 12:22
Τα χετε κάνει λίγο σαλάτα. :D
DOA είναι άμεση αντικατάσταση λόγω οποιασδήποτε βλάβης εντός 14ημερών από την αγορά.
η 2ετής εγγύηση είναι μεν Ευρωπαική οδηγία αλλά υπερισχύει της ελληνικής νομοθεσίας. Έτσι αν η HP Hellas δίνει 1 έτος και το κυνηγήσετε μέσω ΙΝΚΑ κολλώντας τους στη μούρη πρωτοκολλημένη την αίτησή σας για κάλυψη εγγύησης, θα κάνουν τη πάπια και θα σας δώσουν κανονικά 2 έτη.
Ακόμα και αντικατάσταση σκληρού δίσκου να γίνει με SSD η εγγύηση ΔΕΝ ακυρώνεται και όποιος λέει το αντίθετο είναι βαλτός ή άσχετος γιατί έτσι του είπανε να λέει.
Η Dell, Η Toshiba και η Lenovo τουλάχιστον Ελλάδα (το ξέρω λόγω δουλειάς) δεν ακυρώνουν ΚΑΜΙΑ εγγύηση αν βάλετε χέρι στα πορτάκια που αναβαθμίζουν μνήμη ή σκληρό δίσκο.
Για μπαταρία δυστυχώς επειδή θεωρείται αναλώσιμο λόγω κατασκευής δίνεται από όλους ξεχωριστή εγγύηση καλής λειτουργίας 12μηνών. Αν σκάσει όμως γιατί είναι προβληματική και πάρει μαζί της στο τάφο και το υπόλοιπο λάπτοπ στο 6μηνο ας πούμε....η εγγύηση καλύπτει όλο το λάπτοπ κανονικά.
αυτά :)
amyroukai
31/05/2016, 12:28
ΟΚ, δεκτόν, αυτό που έγραψα το έγραψα γιατί στο κείμενο που συζητάμε γράφει
Πώς να ζητήσετε επιδιόρθωση ή αντικατάσταση του εμπορεύματος, ή επιστροφή των χρημάτων σας
Η διετής περίοδος της νόμιμης εγγύησης ξεκινά με την παραλαβή των εμπορευμάτων.
Σε ορισμένες χώρες της ΕΕ, πρέπει να ενημερώσετε τον πωλητή για το πρόβλημα εντός δύο μηνών αφότου το ανακαλύψετε, διαφορετικά, μπορεί να χάσετε το δικαίωμά σας για εγγύηση.
Εντός έξι μηνών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, θα πρέπει απλώς να αποδείξετε στον πωλητή ότι αυτά είναι ελαττωματικά ή δεν ανταποκρίνονται στα διαφημιζόμενα χαρακτηριστικά.
Αλλά, μετά από έξι μήνες, στις περισσότερες χώρες της ΕΕ πρέπει να αποδείξετε ότι το ελάττωμα υπήρχε ήδη κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων, για παράδειγμα, δείχνοντας ότι το ελάττωμα οφείλεται στη χαμηλή ποιότητα του υλικού που χρησιμοποιήθηκε.
Ο έμπορος υποχρεούται πάντα να βρει μια λύση· σε ορισμένες χώρες της ΕΕ δικαιούστε επίσης να ζητήσετε αποζημίωση από τον κατασκευαστή.
Αυτό το εντός έξι μηνών από την παραλαβή και το εγγύηση δύο ετών δεν είναι ταιριαστά ή δεν καταλαβαίνω εγώ κάτι. Για αυτό μίλησα για DOA.
Αυτό το εντός έξι μηνών από την παραλαβή και το εγγύηση δύο ετών δεν είναι ταιριαστά ή δεν καταλαβαίνω εγώ κάτι. Για αυτό μίλησα για DOA.
Στους 6 μήνες του λες μεγάλε η κάρτα καπουτ και του τη δείχνεις ψημμένη.
Μετά τους 6 μήνες πρέπει να του αποδείξεις οτι δεν την έκαψες εσυ
Ετσι το αντιλαμβάνομαι εγώ
George_Sp
31/05/2016, 12:35
Αυτό το 6μηνών αναφέρεται σε ελάττωμα λόγω αστοχίας υλικού ή μη συνομολογημένης (πάντα το κάνω σχεδόν σαρδάμ αυτό) ιδιότητας.
Αν δηλαδή εντός 6μηνών δεις οτι το Bluray-writer δε γράφει blu-ray αλλά μόνο απλά dvd (και σαν μοντέλο δεν είναι μόνο blu-ray reader) μπορείς να αιτηθείς αντικατάσταση προιόντος.
Sapadak ποτέ δεν αποδεικνύει ο πελάτης οτι αυτός δε φέρει ευθύνη.
Η ευθύνη να αποδείξει οτι φταίει ο πελάτης είναι του μαγαζιού. Πρέπει δηλαδή να σου δώσει ΓΡΑΠΤΩΣ και ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ χαρτί ελέγχου service το κατάστημα οτι ο πελάτης φταίει γι αυτό και γι αυτό το λόγο.
Μάντεψε τί γίνεται και μυστηριωδώς ποτέ κανένα μαγαζί δε μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία.....
amyroukai
31/05/2016, 12:35
Και σου πετάει ένα "κακή χρήση φίλος, είπαμε gaming αλλά εσύ το παράκανες με το Dirt Rally και το Warhammer και άντε γεια, τα λέγαμε" :bawl:
George_Sp
31/05/2016, 12:37
Και σου πετάει ένα "κακή χρήση φίλος, είπαμε gaming αλλά εσύ το παράκανες με το Dirt Rally και το Warhammer και άντε γεια, τα λέγαμε" :bawl:
εκεί του λες να στο δώσει εγγράφως το συγκεκριμένο λόγο που σε βγάζει εκτός εγγύησης....ξανά κλέφτικα θα σφυρίξει και θα σου καλύψει την εγγύηση σαν καλό παιζάκι....ή chaotic good variable Sheldon Cooper.
amyroukai
31/05/2016, 12:40
Οπότε η δική σου άποψη είναι να μην ξηλωθώ άλλα 100 για επέκταση εγγύησης στην παρούσα (για αυτή της HP ξέρω ότι την προσθέτεις ανά πάσα ώρα όσο ισχύει η θεωρητική του ενός έτους αν θέλεις και σε πιάνει αναδρομικά 3 χρόνια από την αγορά). Δεν είναι ότι μου περισσεύουν κιόλας, απλά λέω γίνονται τόσα και τόσα, ξέρω και 'γω...
Τα 50 δικά μου, αφού εγώ ξεσκέπασα τη σκευωρία.
George_Sp
31/05/2016, 12:41
Μείνε όπως είσαι και ανανεώνεις αργότερα. Βάλε τον SSD προς το παρόν.
amyroukai
31/05/2016, 12:50
ΟΚ, οπότε έναν εκ των HyperX Savage και Samsung 850 που λέγατε πριν θα ψωνίσω. Και... Από τοποθέτηση, να πάω στο κατάστημα αγοράς ως και καλά εξουσιοδοτημένο σέρβις;
o_gavros
31/05/2016, 12:54
Η Βίρνα με το Γιάγκο πότε κάνουν γκεστ;
amyroukai
31/05/2016, 12:56
μην είσαι άδικος ρε μαν, κλείσαμε είπαμε, τίτλοι τέλους, μόνο ενάμιση μήνα μΕ πήρε το σήριαλ.
Αν προλάβουμε και την αύξηση ΦΠΑ καλά θα είναι, τιμημένη τρόικα και λοιπαί λατρεμέναι δυνάμεις...
o_gavros
31/05/2016, 12:57
δις φρεντ ιζ γουορθλες γουιδαουτ πιξ :p
μην είσαι άδικος ρε μαν, κλείσαμε είπαμε, τίτλοι τέλους, μόνο ενάμιση μήνα μΕ πήρε το σήριαλ.
Αν προλάβουμε και την αύξηση ΦΠΑ καλά θα είναι, τιμημένη τρόικα και λοιπαί λατρεμέναι δυνάμεις...
buy NOW τότες
amyroukai
31/05/2016, 13:05
Το κακό με το NOW είναι πως ο Σέλντον δεν μας κάνει την χάρη... Σύμφωνα με το web link της παραγγελίας ακόμα γίνεται "επεξεργασία" με εκτιμώμενη παράδοση σήμερα ή αύριο. Είπα πως θα περάσω απόγευμα και αν δεν έχει γίνει η καλή πράξη, θα του πω ΟΚ μίστερ επειδή το και το δες στο σύστημα και κράτα ένα σε άλλο μαγαζί να το πάρω απόψε.
George_Sp
31/05/2016, 13:05
ΟΚ, οπότε έναν εκ των HyperX Savage και Samsung 850 που λέγατε πριν θα ψωνίσω. Και... Από τοποθέτηση, να πάω στο κατάστημα αγοράς ως και καλά εξουσιοδοτημένο σέρβις;
άμα θες να πληρώσεις ένα format της κακιάς ώρας 60ευρώ να πας :D
Το κακό με το NOW είναι πως ο Σέλντον δεν μας κάνει την χάρη... Σύμφωνα με το web link της παραγγελίας ακόμα γίνεται "επεξεργασία" με εκτιμώμενη παράδοση σήμερα ή αύριο. Είπα πως θα περάσω απόγευμα και αν δεν έχει γίνει η καλή πράξη, θα του πω ΟΚ μίστερ επειδή το και το δες στο σύστημα και κράτα ένα σε άλλο μαγαζί να το πάρω απόψε.
24% ΦΠΑ θα πληρώσεις όπως προέβλεψα.
amyroukai
31/05/2016, 13:09
ΛΟΛ.
Να αποφύγω το "α εσείς το ανοίξατε, βάλτε το εκεί που δεν σας πιάνει ο ήλιος" θέλω... :D
Αλλιώς φορμάτ και εγκατάσταση έχω κάνει ουκ ολίγα και βοήθεια δεν χρειάζεται. ΟΚ αυτό που έβαλε ο βάσκας νωρίτερα δεν το ήξερα (γιατί είχα δει αρκετά δισκάκια SSD να έρχονται με λογισμικό κλωνοποίησης).
Ακόμα και αντικατάσταση σκληρού δίσκου να γίνει με SSD η εγγύηση ΔΕΝ ακυρώνεται και όποιος λέει το αντίθετο είναι βαλτός ή άσχετος γιατί έτσι του είπανε να λέει.
να αντικαταστίσεις τον σκληρό ίσως ναι, αλλά άντε αντικατέστησε σκληρό σε μηχάνημα που για να το ανοίξεις πρέπει να αφαίρεσεις warranty void if removed αυτοκολλητάκι >_<
George_Sp
31/05/2016, 13:16
να αντικαταστίσεις τον σκληρό ίσως ναι, αλλά άντε αντικατέστησε σκληρό σε μηχάνημα που για να το ανοίξεις πρέπει να αφαίρεσεις warranty void if removed αυτοκολλητάκι >_<
σε κανένα λάπτοπ δεν υπάρχει τέτοιο αυτοκολλητάκι. το σχόλιό σου που ακριβώς κολλάει?
amyroukai
31/05/2016, 13:21
σε κανένα λάπτοπ δεν υπάρχει τέτοιο αυτοκολλητάκι. το σχόλιό σου που ακριβώς κολλάει?
ένσταση Γώργο, υπάρχει. Το είδα και live σε lenovo 300 που άνοιξαν το πορτάκι μπροστά μου στο mediamarkt και σε βίντεα στο youtube.
Στο δε HP που συζητάμε, πρέπει να ξεκολληθούν τα πλαστικά ποδαράκια που είναι στην μεριά των μεντεσέδων και να βγει το DVD drive για να ανοίξει γιατί έχει βίδες κάτω από αμφότερα. Οπότε το δεύτερο νομίζω μπαίνει βγαίνει χωρίς "σημάδια", τα πλαστικά ποδαράκια όμως...;
George_Sp
31/05/2016, 13:30
Το Lenovo 300 δεν έχει κανένα αυτοκόλητο στη θέση αλλαγής hdd.
https://www.youtube.com/watch?v=2h-rdPI1_rg
Εκτός αν μιλάτε για τα Yoga tabletοειδή λάπτοπ που εκεί λόγω του οτι ο σκληρός ΔΕΝ είναι κλασσικός αλλά EMMC είναι είτε ενσωματωμένος στη μητρική είτε σε pci-e θύρα που όντως έχει αυτοκόλλητο κολλημένο μεταξύ θύρας και κάρτας.
παρόλαυτά επειδή μιλάμε για τη πλειοψηφία των λάπτοπ...όχι δε παίζει αυτοκόλλητο ασφαλείας πουθενά.
amyroukai
31/05/2016, 13:38
νομίζω αυτό που είχα δει ήταν 300-15ibd? τέλος πάντων δεν θα επιμείνω γιατί σαφώς και έχεις ανοίξει περισσότερα από το ένα που έχω ανοίξει εγώ.
Θα δείξει το πως θα χειριστώ το νέο μηχάνημα.
Τώρα λύθηκαν οι απορίες γιατί κοβόσουν για τα λάπτοπ....να πέφτουν τα μπαν με το σορό.... :p Σιδεροκέφαλος λοιπόν όπως είπα κ του γιώργου!
Σε κανένα; Ας μην είμαστε απόλυτοι. Έχω ένα lenovo 15άρι που για να ανοίξεις το μοναδικό καπάκι που έχει για όλα τα σωθηκά του, έχει 2 βίδες, εκ των οποίων η μία έχει το αυτοκόλλητο και άμα ψάξεις στο νετ θα βρεις και άλλα αντίστοιχα. Τώρα, αν πειράζοντας το αυτοκόλλητο όντως ακυρώνεται η εγγύηση είναι άαααλλο ερώτημα
και το σχόλιό μου κολλάει ακριβώς στο δικό σου, προφανές δεν είναι;
Υπάρχει και παραυπάρχει, σε Asus και Lenovo και αρκετές φορές σε HP. Καλύπτει μία βίδα που πρέπει να βγει για να ανοίξει το καπάκι να βγει ο δίσκος αλλά αν είσαι προσεκτικός ξεκολλάει εύκολα όσο χρειάζεται για να βγει η βίδα.
Πελάτης μου ψείρας σε όλα έστειλε το ΝΒ στο επίσημο σέρβις να του βγάλουν τον δίσκο και να του βάλουν ssd κι έκαναν το λάθος να του πουν "ελάχιστη χρέωση". Τση καραπουταν@ρας έγινε και τελικά δεν τον χρέωσαν.
amyroukai
31/05/2016, 17:02
Ποιό είν' τούτ' αγόρι; Στο site δεν αναφέρει κάτι... το βρήκα σε pdf τελικά.
προσθήκη: Γράφει ότι υπάρχει πρόγραμμα self repair και μπορείς για ορισμένα μοντέλα να ζητήσεις παρέμβαση του σέρβις χωρίς χρέωση σε συγκεκριμένα σημεία. Περιέργως πως, ο Κλωτσό θεωρείται παροχέας υπηρεσιών consumer computing!
επίσης, για το ζήτημα της εγγύησης, η θολούρα:
http://support.hp.com/gr-el/document/c03805193
Νόμιμη εγγύηση
Τι είναι;
Οι πωλητές προϊόντων είναι υποχρεωμένοι να εγγυώνται στους καταναλωτές ότι τα προϊόντα τους συμμορφώνονται με το σχετικό συμβόλαιο πώλησης για περίοδο δύο ετών μετά από την παράδοση του προϊόντος.
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ Νόμιμης εγγύησης και Εμπορικής εγγύησης;
Ως Εμπορική εγγύηση, παραδείγματος χάρη η εγγύηση της HP, ορίζεται μια εγγύηση που παρέχεται εκουσίως από τον εγγυητή (είτε τον πωλητή είτε τον παραγωγό). Η Εμπορική εγγύηση μπορεί να έχει διαφορετική διάρκεια και κάλυψη από τη Νόμιμη εγγύηση και τυπικά (όπως στην περίπτωση της εγγύησης της HP), δεν απαιτεί να αποδείξετε ότι το ελάττωμα υπήρχε κατά την παράδοση.
Η εμπορική εγγύηση δεν αντικαθιστά ούτε περιορίζει τα δικαιώματα του καταναλωτή στο πλαίσιο της νόμιμης εγγύησης.
Συνεπώς, η Περιορισμένη εγγύηση της HP που παρέχεται με το προϊόν HP που διαθέτετε είναι ανεξάρτητη, συμπληρωματική και δεν επηρεάζει με οποιονδήποτε τρόπο τη Νόμιμη εγγύηση, την οποία δικαιούσθε και θα λάβετε από τον πωλητή βάσει της σύμβασης αγοράς του προϊόντος HP.
Άιντε βγάλε άκρη... τελικά έχει δύο χρόνια αλλά ανακοινώνουμε ένα...;;;;
Τελικά θα το πάρεις ή θα πάμε άλλον 1,5 μήνα και ακόμα 38 σελίδες για την εγγύηση;
amyroukai
31/05/2016, 17:49
ρε μαν, θα πάω μιά βόλτα από εκεί σε λιγάκι. Αν δεν το έχουν.... δε γαμείς, θα βγει ο χρησμός του βάσκα και θα έρθει αύριο όπως λέει η εφαρμογή (γιατί είναι η πρώτη μέρα με 30+ και βαριέμαι να τρέχω).
Μιας και αυριο θα εχουν ακριβυνει....
Δεν το ψαχνεις λιγο ακομα με την εγγυηση;
Μην την πατησεις ρε συ :p
amyroukai
31/05/2016, 17:58
This is your only available star wars tech for today, ρουφιανε της εξουσίας, είπε ο Σελντον...
360101
Ειχαμε τον Trooper, τωρα θα εχουμε τον Stormtrooper?
spyrakos35
31/05/2016, 18:05
This is your only available star wars tech for today, ρουφιανε της εξουσίας, είπε ο Σελντον...
360101
Με αυτο θα μπαναρει μαγκες..... Το νου σας....
AUFGEBRACHT
31/05/2016, 18:33
Άσχετο, αλλά Αμυρού μιας και άλλαξες avatar, υπήρχε και εναλλακτική επιλογή...
360103
amyroukai
31/05/2016, 19:54
Πήγα στο μαγαζί και βρήκα άλλον.
Δεν ήταν Σελντον.
Το λάπτοπ τελικά ΉΤΑΝ στο μαγαζί. Το πήρα. 45 ευρώ δώρα, μία τσάντα πλάτης της hp για να έχω το υπουργικό στιλ, ασύρματο ποντίκι ms. Και 36 δόσεις. Αγάπη σε όλο τον κόσμο, θα σας κερασω μπαν για τις 38 σελιδες δούλεμα.
Τώρα πίνουμε την μπύρα της επιτυχίας στο πασαλιμανι γιατί όλα πάνε όμορφα σήμερα... :murphys: :)
spyrakos35
31/05/2016, 22:07
Πήγα στο μαγαζί και βρήκα άλλον.
Δεν ήταν Σελντον.
Το λάπτοπ τελικά ΉΤΑΝ στο μαγαζί. Το πήρα. 45 ευρώ δώρα, μία τσάντα πλάτης της hp για να έχω το υπουργικό στιλ, ασύρματο ποντίκι ms. Και 36 δόσεις. Αγάπη σε όλο τον κόσμο, θα σας κερασω μπαν για τις 38 σελιδες δούλεμα.
Τώρα πίνουμε την μπύρα της επιτυχίας στο πασαλιμανι γιατί όλα πάνε όμορφα σήμερα... :murphys: :)
360113
thunder ace
31/05/2016, 22:11
31-μαιου ..........θα ανακηρυχθει ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΓΟΡΑΣ ΛΑΠΤΟΠ
AUFGEBRACHT
31/05/2016, 23:01
Ήδη ο Nasdaq ξεκίνησε με άνοδο 8% μετά την χαρμόσυνη εξέλιξη...
amyroukai
01/06/2016, 00:06
Και μιά ερώτηση στο topic αλλά όχι ακριβώς οn topic...
screenshot από το CPUID HWmonitor που μόλις έβαλα στο λαπιτόπι της καλής μου... Οι θερμοκρασίες είναι επιεικώς παράλογες ή νομίζω; Λύσεις...;
Εμπρός καλό μου κατσαβίδι, εμπρός καλή μου arctic silver ξερω'γω αν υπάρχει ακόμα (κάποτε ήταν καλή αυτή)...;
360121
Κάποιος να το κλειδώσει πριν ξεκινήσει πάλι!
amyroukai
01/06/2016, 00:11
Λατρεμένε σουπΧιά, αν καεί το πελεκ... HP 6450b μέσα στο θέρος με τέτοιες θερμοκρασίες και μείνει η καλή μου χωρίς, ΤΟΤΕ θα ξεκινήσει το χάος...
Είμαστε σίγουροι???? Habemus Laptop??
Γιάννη άμα δεις άσπρο καπνό δενκαλό, φύγε μακρυά
Καλορίζικο ρε το καινούριο εργαλείο αλλά θα περίμενα από σένα να είσαι περισσότερο ειλικρινής, δεν το πήρες για την δουλειά σου ρε κιορατά, έμαθα ρώταγες στα φόρουμς ποιο σηκώνει τα περισσότερα Ban με την μία να το προτιμήσεις.
amyroukai
01/06/2016, 00:16
δεν θα παραδεχτώ ποτέ ότι έψαχνα να δω αν παίρνει δίσκους m2 πως τα λένε αυτά τα σκατά που μοιάζουν με γυμνά PCB...
Ούτε την άκρατη απογοήτευσή μου από τον περιορισμό των w10 home σε μόλις 128GB μνήμης...
Με το ρδέλο της κυρίας που φλέγεται ως νέος Μισισιπής, λέτε καμμιά καλή μην έχω δράματα;
Ξεκίνα με κατσαβιδάκι και πάστα και βλέπεις,αλλά θέλει προσοχή εεεεεεεε.Εμένα μου έβγαλε την μπαναγία στο HP της μούτερ για να το κάμω να ισιώσει.Καθάρισε και όλη την υπόλοιπη μούργα που λογικά θα έχει γεμίσει μέσα το λάπτοπ και κάνε ένα δώρο μιαν βάση με ανεμιστήρ να ανασαίνει λιγουλάκι.Αν το έχει πολλά χρόνια λογικό είναι να έχει ξεραθεί η πάστα και να ψοφολογάει.67 μπαϊ δε γουέϊ αν ειναι ιντελ δε την λές ανησυχητική (που να δείς 2 μηχανήματα πριν AMD να μου βαράει 80αρες καλοκαιριάτικο) αλλα καλό ειναι να ανασάνει λίγο το μηχανηματάκι
amyroukai
01/06/2016, 00:30
είναι refurb αγορασμένο Δεκ'14 αν δεν απατώμαι. Ίντελ, ναι. Του έβαλα και νέο BIOS μην και είχε αυτό το Coolsense της HP αλλά δεν. Γενικά δεν τρώει πολλές ώρες λειτουργίας στα χέρια της.
Το περίεργο είναι ότι βαράει 80άρια μόνο παίζοντας σειρά στο VLC, 720p κιόλας... δεν ξέρω αν έχω κανένα 1080p αρχείο που θεωρητικά θα το ζορίσει παραπάνω, να δω.
Και μιά ερώτηση στο topic αλλά όχι ακριβώς οn topic...
screenshot από το CPUID HWmonitor που μόλις έβαλα στο λαπιτόπι της καλής μου... Οι θερμοκρασίες είναι επιεικώς παράλογες ή νομίζω; Λύσεις...;
Εμπρός καλό μου κατσαβίδι, εμπρός καλή μου arctic silver ξερω'γω αν υπάρχει ακόμα (κάποτε ήταν καλή αυτή)...;
360121
Το λοιπόν μοντεράτορα μιας και μόλις πέρασα κανάλια ρεύματος στο νέο μαγαζί και θέλω λίγο να χαλαρώσω γράφοντας και διαβάζοντας στο μοτο, απαντώ.
Η θερμοαγώγιμη σιλικόνη δεν έχει τόσο κοντινή ημερομηνία "λήξεως" ας μου επιτραπεί η έκφραση. Ο ρόλος της είναι κατά την πρώτη συναρμογή της cpu και του cooler να "μαζεύει" τα κενά μεταξύ των δύο μεταλλικών επιφανειών. Άπαξ και κλειδώσει το cooler δεν έχεις λόγο να την αντικαταστήσεις νωρίτερα από την 4ετία. Αντικαθιστούμε νωρίτερα μόνο αν για κάποιον λόγο ξεκουμπώσουμε το cooler από την cpu. Οπότε πρώτα κοιτάς το μπλοουερ της cpu και τους αγωγούς αέρα μη τυχόν και είναι φραγμένοι. Καλό καθάρισμα λοιπόν σε όλους τους αγωγούς και στα φανάκια. Αν δε έχει το συνήθειο να το παίρνει στο κρεβάτι στα πόδια της πάνω σε κουβέρτες, σίγουρα έχει χνούδια τα οποία εμποδίζουν την ροή του αέρα.
Και μην της το χαλάσεις θα φας μπαν που θα το θυμάσαι για καιρό.
Ξεκίνα με κατσαβιδάκι και πάστα και βλέπεις,αλλά θέλει προσοχή εεεεεεεε.Εμένα μου έβγαλε την μπαναγία στο HP της μούτερ για να το κάμω να ισιώσει.Καθάρισε και όλη την υπόλοιπη μούργα που λογικά θα έχει γεμίσει μέσα το λάπτοπ και κάνε ένα δώρο μιαν βάση με ανεμιστήρ να ανασαίνει λιγουλάκι.Αν το έχει πολλά χρόνια λογικό είναι να έχει ξεραθεί η πάστα και να ψοφολογάει.67 μπαϊ δε γουέϊ αν ειναι ιντελ δε την λές ανησυχητική (που να δείς 2 μηχανήματα πριν AMD να μου βαράει 80αρες καλοκαιριάτικο) αλλα καλό ειναι να ανασάνει λίγο το μηχανηματάκι
Μάστορα ειδικά αυτό είναι η μεγαλύτερη μούφα με τρελές πωλήσεις ανά την Ελλάδα. Αν εσύ είσαι πουμωμένος (συναχωμένος ντε, μπουκωμένος) κι εγώ σου φυσάω αέρα στην μύτη, θα ανασάνεις???
67 πάντως δε τους λες και λίγους.
i5 σε dell 6410
360124
amyroukai
01/06/2016, 01:00
90% του χρόνου είναι σε τραπέζι, σπάνια σε πΡιχτάρι στον καναπέ. Θα ξεβιδώσω αύριο μετά τη δουλειά να δω. Έχει (πιθανώς από παλιότερα) παραμορφωθεί και η πλαστική "σχάρα"/είσοδος αέρα λόγω θερμοκρασίας, αυτό δεν το είχα προσέξει στο κάτω μέρος...
Και μην της το χαλάσεις θα φας μπαν που θα το θυμάσαι για καιρό.
Από το μοτό; η από το κρεβάτι; :confused::D
AristidisZ
01/06/2016, 08:13
Μάστορα ειδικά αυτό είναι η μεγαλύτερη μούφα με τρελές πωλήσεις ανά την Ελλάδα. Αν εσύ είσαι πουμωμένος (συναχωμένος ντε, μπουκωμένος) κι εγώ σου φυσάω αέρα στην μύτη, θα ανασάνεις???
Κάτσε ρε συ Βασίλη, σα να καταργείς την έννοια της αερόψυξης όπως το γράφεις...
Κάτσε ρε συ Βασίλη, σα να καταργείς την έννοια της αερόψυξης όπως το γράφεις...
Όχι ρε μάστορα δεν καταργώ τπτ όπως το γράφω. Γράφω απλά και κατανοητά ότι η αερόψυξη που έχει προβλέψει ο κατασκευαστής (πλην no name custom) είναι επαρκέστατη. Αν δεν ψύχεται σωστά το μηχάνημα κάτι άλλο φταίει και αν φταίει πχ το ότι είναι βουλωμένοι οι αεραγωγοί, τούτη η βλακεία δεν κάνει τπτ απολύτως. Παρατείνει χρονικά την επίσκεψη στο service για τον καθαρισμό του cpu cooler. Μόνο αυτά έγραψα.
AristidisZ
01/06/2016, 09:21
Όχι ρε μάστορα δεν καταργώ τπτ όπως το γράφω. Γράφω απλά και κατανοητά ότι η αερόψυξη που έχει προβλέψει ο κατασκευαστής (πλην no name custom) είναι επαρκέστατη. Αν δεν ψύχεται σωστά το μηχάνημα κάτι άλλο φταίει και αν φταίει πχ το ότι είναι βουλωμένοι οι αεραγωγοί, τούτη η βλακεία δεν κάνει τπτ απολύτως. Παρατείνει χρονικά την επίσκεψη στο service για τον καθαρισμό του cpu cooler. Μόνο αυτά έγραψα.
Κατανοητόν :beer:
Ισχύει, προφανώς, ό,τι γράφει ο βάσκας. Αλλά νομίζω ότι όσοι αγοράζουν τέτοιες βάσεις, το κάνουν κυρίως για να μην ανεβάζουν θερμοκρασίες τα εξωτερικά πλαστικά κι όχι η cpu :p
Ισχύει, προφανώς, ό,τι γράφει ο βάσκας. Αλλά νομίζω ότι όσοι αγοράζουν τέτοιες βάσεις, το κάνουν κυρίως για να μην ανεβάζουν θερμοκρασίες τα εξωτερικά πλαστικά κι όχι η cpu :p
Και για να ξεπατώνουν τις usb
edit
Ρε λεβέντη Μπλιτζ το Vaska δεν κλίνεται είναι λέξη της αλλοδαπής όπερ και άκλιτο (η). Ο Vaska του Vaska τον Vaska κ.ο.κ. Μην ξανασυμβεί θα σε μπανάρω
:D
George_Sp
01/06/2016, 10:07
ίσα ίσα που δε την παρατείνει...την επισπεύδει κιόλας αφού φυσάει παραπάνω σκόνη (λόγω φαινομένου υπερπίεσης αέρα στην εισαγωγή)
και μπουκώνει ακόμα χειρότερα και πιο γρήγορα.
Έχω καιρό να ασχοληθώ αλλά σε 1-2 λαπτόπια που θυμάμαι, δεν είχαν πάστα μεταξύ επεξεργαστή-ανεμιστήρα αλλά αυτοκόλλητο, που και γρήγορα ξεραίνεται, και γτπ είναι από πλευράς θερμοκρασιών. Αλλάζοντας σε arctic silver είχα αισθητή διαφορά.
Έχω καιρό να ασχοληθώ αλλά σε 1-2 λαπτόπια που θυμάμαι, δεν είχαν πάστα μεταξύ επεξεργαστή-ανεμιστήρα αλλά αυτοκόλλητο, που και γρήγορα ξεραίνεται, και γτπ είναι από πλευράς θερμοκρασιών. Αλλάζοντας σε arctic silver είχα αισθητή διαφορά.
Θερμοαγώγιμο υλικό είναι κι αυτό αλλά σε μορφή tape. Το αν είναι ξεραμένο δεν παίζει ρόλο, δεν κάνει διαφορά μιας και όπως είπα πριν είναι για να γεμίσει κενά μεταξύ μετάλλων βάθους "γρατζουνιάς". Ότι υλικό χρειάστηκε μπήκε όπου έπρεπε με την πίεση που ασκεί το cooler στην cpu και την κάνει μια χαρά την δουλειά του, το υπόλοιπο απλά είναι περιττό. Δύσκολο να θυμηθώ κάτι αντίστοιχο που το θερμοαγώγιμο το άφτερ να είναι καλύτερο από το μαμά.
Υπάρχουν κάποια τύπου tape που έχουν αρκετό πάχος και τα βρίσκουμε συνήθως σε GPU. Εκεί δεν κάνεις τπτ με πάστα ρευστή θες την συγκεκριμένη μορφή για να δουλέψει.
τα βρίσκουμε συνήθως σε GPU. Εκεί δεν κάνεις τπτ με πάστα ρευστή θες την συγκεκριμένη μορφή για να δουλέψει.
Προφανώς το coolεράκι της GPU δεν ασκεί αρκετή πίεση ώστε να κλείσουν "καλά" τα κενά...η παίζει κάτι άλλο;
Όχι....τις αγοράζουν για να μην παίρνουν φωτιά τα πόδια τους...πολλοί έχουν την (κακή) συνήθεια να αράζουν στο καναπέ, τα πόδια επάνω στο τραπεζάκι και το λάπτοπ στα πόδια..... την είχα κι εγώ μέχρι που χάλασε η μπαταρία και επειδήΣ η τροφοδοσία στα λάπτοπ δεν είναι και τόσο σταθερή.....το έχω πλέον πάνω στο τραπεζάκι :D 9που φράγκα για νέα μπαταρία, κοστίζει πάνω από 100 ευραίους :( )
Το ίδιο λέμε. Τα πόδια παίρνουν φωτιά από τα πλαστικά :D
Προφανώς το coolεράκι της GPU δεν ασκεί αρκετή πίεση ώστε να κλείσουν "καλά" τα κενά...η παίζει κάτι άλλο;
Στις GPU και ειδικά στα παιχνιδάδικα λάπτοπ πχ Alienware το ανεμιστήρι επιφορτίζεται και με την ψύξη κάποιων τρανζίστορς ισχύος που την ακούνε στερεοφωνικά από τα ρεύματα που καλούνται να διαχειριστούν. Αυτά έχουν συγκεκριμένο ύψος και είναι γύρω από τον επεξεργαστή της κάρτας γραφικών αλλά έχουν διαφορετικό ύψος από αυτόν. Μπορεί λοιπόν να μην βολεύει κατασκευαστικά να φτιαχτεί η ψήκτρα έτσι ώστε να πιέζει το ίδιο όλα τα μέρη που ψύχει επίσης δεν πρέπει να πιεστούν τόσο πολύ τα τρανζίστορς λόγω ευαισθησίας των λοιπών εξαρτημάτων επιφανειακής στήριξης που είναι κοντά τους, κι έτσι οι κατασκευαστές επιλέγουν να ασκούν λιγότερη πίεση παρεμβάλοντας παχύτερο υλικό σπογγώδους υφής.
Νταξ, το πέρασα το μάθημα δάσκαλε ή να ξανάρθω στην επόμενη εξεταστική??
Νταξ, το πέρασα το μάθημα δάσκαλε ή να ξανάρθω στην επόμενη εξεταστική??
Δεν ξέρω ρε Βασίλη, αν το πέρασες πάντως ήσουν κατατοπιστικότατος. :D
Λάπτοπ δεν αγγίζω, τα θεωρώ μπελά στο άνοιγμα τους. Στις καλές εποχές (πριν 10-12 χρόνια) συναρμολογούσα για χόμπι, desktop υπολογιστές που δεν έχουν τέτοια θέματα.
Έχω ακόμα τον δικό μου που συναρμολόγησα πριν 10 χρόνια και με μόνο πιο σύγχρονη κάρτα γραφικών και περισσότερη μνήμη που έβαλα πριν 2 χρόνια τώρα συντροφεύει τον γιο μου και από ότι φαίνεται θα τον συντροφεύει για ΠΟΛΥ ακόμα....
amyroukai
01/06/2016, 15:10
Εν τω μεταξύ από χτες το βράδι υποτίθεται ότι κάνει ενημερώσεις που ήταν 17ΜΒ και ακόμα είναι στην 7 από 13...; WTF ρε μικρομαλακή... (όχι το καινούριο, είναι ακόμα σφραγισμένο).
Εν τω μεταξύ από χτες το βράδι υποτίθεται ότι κάνει ενημερώσεις που ήταν 17ΜΒ και ακόμα είναι στην 7 από 13...; WTF ρε μικρομαλακή... (όχι το καινούριο, είναι ακόμα σφραγισμένο).
γεροντική άνοια (= τα windows έχουνε χάσει τα πασχάλια) ή ο δίσκος πάει να γίνει βινυλίου
amyroukai
01/06/2016, 17:12
Ναι το σκεφτόμουν να έκανα την αποκοτιά να ξηλώσω το άπαν σύμπαν και να ξαναβάλω φρέσκα 7άρια που φοράει ή 10άρια. Έτσι και αλλιώς πέραν τετριμμένων προγραμμάτων τύπου skype δεν έχει κάτι "ιδιαίτερο" μέσα. Περιμένω να δει τα 10 να μου πει αν της αρέσουν.