View Full Version : Επόμενα Track Days
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
Δες trackday.gr,extremetrackdays.gr η στα προφίλ τους στο fb για το πρόγραμμα τους...μεγαρα μπαίνεις μόνο με διοργάνωση και θες φόρμα γάντια μποτες κράνος οποιασδήποτε..
nikos/72
30/09/2020, 19:50
Δες trackday.gr,extremetrackdays.gr η στα προφίλ τους στο fb για το πρόγραμμα τους...μεγαρα μπαίνεις μόνο με διοργάνωση και θες φόρμα γάντια μποτες κράνος οποιασδήποτε..
φορμα διαιρουμενη επιτρεπεται;
nikos/72
30/09/2020, 19:55
Ωραια! Σας ευχαριστω
ratamahatta
10/04/2021, 14:27
Αύριο έχω κλείσει θέση για το track day, μετά από 2 χρόνια,θα είναι κανένας Μέγαρα από το φόρουμ;
fotisdragon
01/05/2021, 00:12
Πως ήταν; Είχε κόσμο; Πέτυχες συν-φορουμίτες;
ratamahatta
01/05/2021, 10:25
Πως ήταν; Είχε κόσμο; Πέτυχες συν-φορουμίτες;
Σε αυτό που πήγα ήταν πολύ καλά από θέμα κόσμου καθώς στους αρχάριους που μπήκα ήμασταν μαξ 15 μοτό,το ίδιο και στους ενδιάμεσους.
Οπότε μπόρεσα , ειδικά όταν έμπαινα από τους πρώτους να βρω Ρυθμό χωρίς να με ενοχλούν-ενοχλω.
Δεν ξέρω εάν ήταν κάποιος από το φόρουμ στο συγκεκριμένο,το καλό ότι βρίσκεις κόσμο για κουβεντουλα.
grharris
01/11/2022, 22:05
Ξέρει κανεις τι γίνεται με τα Μέγαρα? ....από τις αρχές Σεπτεμβρίου εχει να γινει track day και δεν βλεπω πουθενα να υπάρχει κατι προγραμματισμενο...
macdeath_s
02/11/2022, 01:00
Σήμερα έμαθα ότι τα κλείσανε (πάλι) διότι μετά από πτώση φωκωσε ένα μηχανάκι και δν υπήρχε πυροσβεστικό. Νταξει λίγο υπερβολικοί να το κλείσουν για αυτό το λόγο.
Υ.Γ. Επειδή δν μπήκανε τα εμοτικονς ειρωνευομαι προφανώς.
Ξέρει κανεις τι γίνεται με τα Μέγαρα? ....από τις αρχές Σεπτεμβρίου εχει να γινει track day και δεν βλεπω πουθενα να υπάρχει κατι προγραμματισμενο...
Και που τα κανουν...
Με 70-80 ευρω που το πηγαν πλεον, προσωπικα αρνουμαι να τα δωσω. Κατανταει κοροιδια πια. Καλυτερα να τα φαω βολτες,σουβλακια η να μαζεψω να παω Σερρες.
Πριν 1,5 χρονο με 80 ειχα μπει με το αυτοκινητο. Και ηταν και open,δηλαδη εμπαινες οτι ωρα ηθελες οσο ηθελες. Και ηταν αδεια η πιστα σχεδον. Ε να δινω τα ιδια για να μπαινω με αλλους 20 με τη μηχανη, δε παιζει.
ratamahatta
03/11/2022, 10:27
Παντως είναι να απορείς σε μια πόλη όπως η Αθήνα με πολύ μεγάλο αριθμό δικύκλων να μην υπάρχει μια πραγματική πίστα.
Μια επένδυση θα είχε κέρδη καθώς μιλάμε για μονοπώλιο.
Βέβαια οι επενδυτές όπως γνωρίζουμε στην Ελλάδαρα μας κάνουν επενδύσεις με κρατικό (δικό μας) χρήμα μόνο
Παντως είναι να απορείς σε μια πόλη όπως η Αθήνα με πολύ μεγάλο αριθμό δικύκλων να μην υπάρχει μια πραγματική πίστα.
Μια επένδυση θα είχε κέρδη καθώς μιλάμε για μονοπώλιο.
Βέβαια οι επενδυτές όπως γνωρίζουμε στην Ελλάδαρα μας κάνουν επενδύσεις με κρατικό (δικό μας) χρήμα μόνο
Πέρα από τα προφανή μία ολοκληρωμένη πίστα με όλες τις προδιαγραφές σχεδόν οπουδήποτε στην Ελλάδα θα έκανε και απόσβεση πολύ γρήγορα καθώς θα ήταν μόνιμος προορισμός χειμερινών δοκιμών για ομάδες από όλο το φάσμα του μότορσπορτ.
Στην Ελλάδα όμως όταν μιλάς για πίστες, σχολεία και αγωνιστικές δραστηριότητες σε κοιτάζουν ακόμη σαν το Τζανετάκο από τον παραγιό μου τον ραλίστα.
Μακάρι να γίνει κάποια στιγμή αλλά δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα και είμαστε πολύ πίσω σε παιδεία στον συγκεκριμένο τομέα...
Ποιες πίστες ρε παιδιά??Εδώ δεν έχουμε νοσοκομεία και αλλα βασικότατα πράγματα..
Ποιες πίστες ρε παιδιά??Εδώ δεν έχουμε νοσοκομεία και αλλα βασικότατα πράγματα..
Αυτο βεβαια δεν ειναι επιχειρημα.
Δηλαδη πριν να γινει οποιαδηποτε επενδυση σε οποιοδηποτε τομεα, θα πρεπει να ειναι και τα 10εκ. Ελληνες χαρουμενοι με τα νοσοκομεια η οτι αλλο θεωρει ο καθενας;
Γιατι με την ιδια λογικη και στο Ελληνικο γιατι πεφτουν τοσα δις ενω δεν εχουμε νοσοκομεια,στους δρομους πεφτουν ποσα δις ενω δεν εχουμε νοσοκομεια, στην αμυνα κοκ. Ειναι ατοπη η συγκριση.
Συν οτι κατα τη γνωμη μου, τα νοσοκομεια ειναι λιγο καραμελα κιολας πλεον. Να λεγα οτι εχουμε θεμα στα επειγοντα που συνηθως γινεται πανικος;Ναι οκ εκει συμφωνω. Τωρα ιστοριες με ατυχιες, παντου θα υπαρχουν οταν εξυπηρετειται τοσος κοσμος και σε ενα τοσο κρισιμο τομεα.
Αυτο βεβαια δεν ειναι επιχειρημα.
Δηλαδη πριν να γινει οποιαδηποτε επενδυση σε οποιοδηποτε τομεα, θα πρεπει να ειναι και τα 10εκ. Ελληνες χαρουμενοι με τα νοσοκομεια η οτι αλλο θεωρει ο καθενας;
Γιατι με την ιδια λογικη και στο Ελληνικο γιατι πεφτουν τοσα δις ενω δεν εχουμε νοσοκομεια,στους δρομους πεφτουν ποσα δις ενω δεν εχουμε νοσοκομεια, στην αμυνα κοκ. Ειναι ατοπη η συγκριση.
Συν οτι κατα τη γνωμη μου, τα νοσοκομεια ειναι λιγο καραμελα κιολας πλεον. Το πατερα μου τον εβαλα για επεμβαση(οχι εκτακτη) σε δημοσιο, μπηκε σε 1 μηνα αφοτου κανονιστηκε, ολα εγιναν μια χαρα. Να λεγα οτι εχουμε θεμα στα επειγοντα που συνηθως γινεται πανικος;Ναι οκ εκει συμφωνω.
- Τα νοσοκομεία, οι υποδομές για τους πολίτες είναι πολύ βασικά πράγματα και δεν είναι απλά κάτι που κάποιοι Έλληνες θέλουν για να είναι χαρούμενοι.
- Στο Ελληνικό γίνεται μεγάλη επένδυση γιατί κάποιοι πλουτίζουν πολύ στις πλάτες του Δημοσίου.
- όταν θα χρειαστεί να πας κάποιο αγαπημενο σου πρόσωπο για περίθαλψη επειδή θα έχει ανάγκη, τα ξαναλέμε. Τα προγραμματισμένα δεν είναι το θέμα, οι ανθρώποι ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ από τα έκτακτα.
- Τα νοσοκομεία, οι υποδομές για τους πολίτες είναι πολύ βασικά πράγματα και δεν είναι απλά κάτι που κάποιοι Έλληνες θέλουν για να είναι χαρούμενοι.
- Στο Ελληνικό γίνεται μεγάλη επένδυση γιατί κάποιοι πλουτίζουν πολύ στις πλάτες του Δημοσίου.
- όταν θα χρειαστεί να πας κάποιο αγαπημενο σου πρόσωπο για περίθαλψη επειδή θα έχει ανάγκη, τα ξαναλέμε. Τα προγραμματισμένα δεν είναι το θέμα, οι ανθρώποι ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ από τα έκτακτα.
1)Ναι αλλα σαν Ελληνες εχουμε το χαρακτηριστικο να μην ειμαστε με τιποτα ικανοποιημενοι.
2) Δε διαφωνω καπου εδω
3) Εχω παει. Περα απο τη ταλαιπωρια γιατι γινεται πανικος, ολα εγιναν οπως επρεπε. Γκρινιαζουν πολλοι γιατι περιμενουν να πανε στα εκτακτα και να τους εχουν το κρεβατι και 2 νοσοκομες απο πανω. Δε γινεται αυτο παρα σε ελαχιστες περιπτωσεις παγκοσμια.
Δεν εχει νοημα ομως να πιασουμε τα της υγειας. Σημασια εχει οτι δεν ειναι επιχειρημα και δικαιολογια το δεν εχουμε το *ταδε* αρα ποιος θα ασχοληθει με πιστα.
1)Ναι αλλα σαν Ελληνες εχουμε το χαρακτηριστικο να μην ειμαστε με τιποτα ικανοποιημενοι.
2) Δε διαφωνω καπου εδω
3) Εχω παει. Περα απο τη ταλαιπωρια γιατι γινεται πανικος, ολα εγιναν οπως επρεπε. Γκρινιαζουν πολλοι γιατι περιμενουν να πανε στα εκτακτα και να τους εχουν το κρεβατι και 2 νοσοκομες απο πανω. Δε γινεται αυτο παρα σε ελαχιστες περιπτωσεις παγκοσμια.
Δεν εχει νοημα ομως να πιασουμε τα της υγειας. Σημασια εχει οτι δεν ειναι επιχειρημα και δικαιολογια το δεν εχουμε το *ταδε* αρα ποιος θα ασχοληθει με πιστα.
Κι όμως, επιμένω. Θέλω να πω ότι δεν έγινε σοβαρή προσπάθεια για πίστα την εποχή των παχιών αγελάδων, τώρα που ακόμα και τα βασικά -βλ. νοσοκομεία- αποσυντίθονται που να βρεθεί χρήμα για χόμπι. Κάπως έτσι νομίζω πως τέθηκε το επιχείρημα.
Βέβαια, με μια 2η σκέψη που κάνω, πιστεύω ότι αν ήταν βιώσιμη στην Ελλάδα μια τέτοια επένδυση, δεν θα είχε γίνει απο ιδιωτικά κεφάλαια? Δεν ξέρω, ίσως φταίει και ότι μεγαλοπιανόμαστε εδώ και αν δεν κάνουμε πίστα προδιαγραφών F1 δεν γίνεται δουλεία....
motojojo
04/11/2022, 13:59
Μα ιδιωτική δεν ειναι η πίστα ρε παιδιά; Τι σχέση έχουν τα νοσοκομεία;
Χρόνια τώρα ακούω παράπονα για την κατάσταση της πίστας, προφανώς έχει το μονοπώλιο στην κεντρική/νότια Ελλάδα και ο πιστάρχης στο γκιώνη του.
Απλά λέω ρε παιδιά οτι το κράτος μας δεν το ενδιαφέρει καν οτι δεν έχουμε νοσοκομεία,θα τον ενδιαφέρει αν δεν έχουμε πίστα?
Κι όμως, επιμένω. Θέλω να πω ότι δεν έγινε σοβαρή προσπάθεια για πίστα την εποχή των παχιών αγελάδων, τώρα που ακόμα και τα βασικά -βλ. νοσοκομεία- αποσυντίθονται που να βρεθεί χρήμα για χόμπι. Κάπως έτσι νομίζω πως τέθηκε το επιχείρημα.
Βέβαια, με μια 2η σκέψη που κάνω, πιστεύω ότι αν ήταν βιώσιμη στην Ελλάδα μια τέτοια επένδυση, δεν θα είχε γίνει απο ιδιωτικά κεφάλαια? Δεν ξέρω, ίσως φταίει και ότι μεγαλοπιανόμαστε εδώ και αν δεν κάνουμε πίστα προδιαγραφών F1 δεν γίνεται δουλεία....
Επενδυση που θα επιστρεψει λεφτα υποτιθεται οτι ειναι.
Ισα ισα επειδη δεν ειναι εποχη παχιων αγελαδων τωρα, οι πολιτικοι εχουν λιγο περισσοτερο μυαλο και αντι να δινουν απευθειας πακτολο λεφτων (που δεν υπαρχουν πλεον) εκει που θελουν, βοηθανε ετσι ωστε να βγει το υπερκερδος πιο μεσο-μακροπροθεσμα.
Πιο καθαρο χρημα,τραβαει λιγοτερη προσοχη και το βαφτιζουν και αναπτυξη.
Απλά λέω ρε παιδιά οτι το κράτος μας δεν το ενδιαφέρει καν οτι δεν έχουμε νοσοκομεία,θα τον ενδιαφέρει αν δεν έχουμε πίστα?
Αν βρεθει ενας υπουργος αθλητισμου, τι τον νοιαζει αυτον αν εχουμε νοσοκομειο;
Ο κοσμος κρα κανει για αθλητισμο και τετοια σοου. Δηλαδη αν βοηθησει με αδειοδοτησεις κτλ και δωσει και ενα συμβολικο ποσο, δε πιστευω πως θα δυσκολευοντουσαν να το βαλουν μπροστα. Απλα κανεις αρμοδιος δεν ασχολειται, αυτοι που ασχολουνται με μηχανοκινητο ειναι ελαχιστοι, οποτε δυσκολο επιχειρημα εξαρχης.
Όπως το βλέπω εγώ, μάλλον τα χρήματα που πρέπει να δαπανηθούν για νέα πίστα δεν αποσβένονται στην σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα. Το βλέπουν πιθανοί επενδυτές, ξέρουν και ότι κρατική βοήθεια μάλλον δεν θα παίξει και δεν προχωρούν.
Το κακό είναι ότι τα Μέγαρα θα μπορούσαν να σουλουπωθούν με σχετικά μικρό κόστος (σε σχέση με νέα πίστα), μια νέα ασφαλτόστρωση, λίγο πιο περιποιημένος περιβάλλοντας χώρος, έξοδοι, βιραζ κτλ αλλά από ότι καταλαβαίνω το ιδιοκτησιακό καθεστώς είναι ομιχλώδες.
Όπως το βλέπω εγώ, μάλλον τα χρήματα που πρέπει να δαπανηθούν για νέα πίστα δεν αποσβένονται στην σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα. Το βλέπουν πιθανοί επενδυτές, ξέρουν και ότι κρατική βοήθεια μάλλον δεν θα παίξει και δεν προχωρούν.
Το κακό είναι ότι τα Μέγαρα θα μπορούσαν να σουλουπωθούν με σχετικά μικρό κόστος (σε σχέση με νέα πίστα), μια νέα ασφαλτόστρωση, λίγο πιο περιποιημένος περιβάλλοντας χώρος, έξοδοι, βιραζ κτλ αλλά από ότι καταλαβαίνω το ιδιοκτησιακό καθεστώς είναι ομιχλώδες.
Ναι για τα Μεγαρα συμφωνω. Απο οσο γνωριζω και εγω για το ιδιοκτησιακο, απλα δε τον ενδιαφερει. Εφοσον του φερνει καποια λεφτα, δεν ασχολειται περαιτερω.
Τωρα οσο αφορα την αποσβεση μιας νεας πιστας ,διαφωνω.
Σκεψου πως μια νεα πιστα με προδιαγραφες θα μπορει να εχει διοργανωσεις MotoGP,Moto2 κτλ, F1, WRC και γενικα ειναι τοσα Event το χρονο που με τα εισιτηρια και τα δικαιωματα που παιζουν, τα χρηματα ειναι τεραστια. Συν τα trackdays. Στις Σερρες πως τα καταφερνουν και εχουν δηλαδη μια αξιολογη πιστα; Δε νομιζω να τα βαζουν απο τη τσεπη τους.
PaNick67
05/11/2022, 09:29
Σκεψου πως μια νεα πιστα με προδιαγραφες θα μπορει να εχει διοργανωσεις MotoGP,Moto2 κτλ, F1, WRC και γενικα ειναι τοσα Event το χρονο που με τα εισιτηρια και τα δικαιωματα που παιζουν, τα χρηματα ειναι τεραστια. Συν τα trackdays. Στις Σερρες πως τα καταφερνουν και εχουν δηλαδη μια αξιολογη πιστα; Δε νομιζω να τα βαζουν απο τη τσεπη τους.
Τετοιες πιστες εχουν παρα πολυ υψηλο κοστος κατασκευεης, συντηρησης και λειτουργιας. Το παραβολο για την F1 ειναι απο 25 εκατομμυρια, αν και στο Μονακο ειναι 15 ενω σσε Σαουδικη Αραβια και Καταρ ειναι 55 εκατομυρια.
Αν φτιαξεις λοιπον μια τετοια πιστα και προσελκυσει διοργανωσεις τετοιες τα χρηματα που θα πληρωνεις για ενα track day δεν θα ειναι 80 αλλα 180 και θα καταληξει σαν την πιστα της Τουρκιας. Ερημη.
Μονο ιδιωτικη εχει μελλον αλλα στην Ελλαδα οποιαδηποτε δουλεια που δεν αρμεγει το δημοσιο μενει στασιμη αν ο κατεχων βγαζει τα λεφτα που θελει.
sapila racing
05/11/2022, 10:11
Διαφωνω. Τα Μέγαρα δεν ειναι καν πίστα, πιστακι ειναι και μαλιστα σε κακη κατασταση.
Δεν μπορεί να γινει σωστη πίστα με σχετικα μικρό κόστος όπως λες. Δεν υπαρχει καν ο χώρος για να επεκταθει ώστε να έχει χωρους διαφυγης σε επικινδυνα σημεία η για να κατασκευαστουν Box.
Τετοιες πιστες εχουν παρα πολυ υψηλο κοστος κατασκευεης, συντηρησης και λειτουργιας. Το παραβολο για την F1 ειναι απο 25 εκατομμυρια, αν και στο Μονακο ειναι 15 ενω σσε Σαουδικη Αραβια και Καταρ ειναι 55 εκατομυρια.
Αν φτιαξεις λοιπον μια τετοια πιστα και προσελκυσει διοργανωσεις τετοιες τα χρηματα που θα πληρωνεις για ενα track day δεν θα ειναι 80 αλλα 180 και θα καταληξει σαν την πιστα της Τουρκιας. Ερημη.
Μονο ιδιωτικη εχει μελλον αλλα στην Ελλαδα οποιαδηποτε δουλεια που δεν αρμεγει το δημοσιο μενει στασιμη αν ο κατεχων βγαζει τα λεφτα που θελει.
Ετσι ακριβως, αυτες οι πίστες με το τεραστιο κόστος εχουν οικονομικά προβλήματα παγκοσμίως. Εδω το Brno δεν εχει πια Motogp λογω οικονομικων προβληματων, τι να λεμε τωρα για Motogp στην Ελλάδα.
Στην Ελλάδα αυτό που χρειαζόμαστε εδω και τόσα χρόνια ειναι μια πίστα παρόμοιων προδιαγραφων με των Σερρών (μέχρι F3) που να βρίσκεται σε απόσταση +- 200 χλμ απο την Αθήνα.
Οτιδήποτε παραπάνω ειναι κοστοβόρο περιττό και άχρηστο, αλλά η πιπίλα που ακουμε τοσα χρόνια ειναι παντα για πίστα F1....
motojojo
05/11/2022, 12:54
Διαφωνω. Τα Μέγαρα δεν ειναι καν πίστα, πιστακι ειναι και μαλιστα σε κακη κατασταση.
Δεν μπορεί να γινει σωστη πίστα με σχετικα μικρό κόστος όπως λες. Δεν υπαρχει καν ο χώρος για να επεκταθει ώστε να έχει χωρους διαφυγης σε επικινδυνα σημεία η για να κατασκευαστουν Box.
Ετσι ακριβως, αυτες οι πίστες με το τεραστιο κόστος εχουν οικονομικά προβλήματα παγκοσμίως. Εδω το Brno δεν εχει πια Motogp λογω οικονομικων προβληματων, τι να λεμε τωρα για Motogp στην Ελλάδα.
Στην Ελλάδα αυτό που χρειαζόμαστε εδω και τόσα χρόνια ειναι μια πίστα παρόμοιων προδιαγραφων με των Σερρών (μέχρι F3) που να βρίσκεται σε απόσταση +- 200 χλμ απο την Αθήνα.
Οτιδήποτε παραπάνω ειναι κοστοβόρο περιττό και άχρηστο, αλλά η πιπίλα που ακουμε τοσα χρόνια ειναι παντα για πίστα F1....
Αυτό ακριβώς.
Φουσκώνουμε τα μυαλά μας με πιστες διεθνων προδιαγραφών (φταιει και ο ειδικός τύπος ως ένα βαθμό) και τελικά χάνουμε ακόμα και τα λίγα που θα μπορουσαμε να έχουμε.
Χαζευα παλιότερα αγγλικες και γερμανικες εκπομπές που έκαναν τα διάφορα τεστ σε κλειστούς χώρους και τα πιστάκια είχαν τόσο ωραίες στροφούλες, γκαζόν παντού, σαν μικροί επαρχιακοί δρόμοι.
Πόσο δύσκολο είναι να γίνει κάτι ανάλογο και εδώ;
Έχουν βέβαια και πολλά εγκαταλελειμένα αεροδρόμια αλλά και στην Ελλάδα ο χώρος δεν ειναι πρόβλημα...
gtpkrider
15/03/2023, 11:15
Καλησπέρα. Έχει βρεί καποιος αν προκειται να γινει / εχει ανακοινωθει καποιο td στα Μεγαρα; Μόνο για Σέρρες εχω δει.
sapila racing
15/03/2023, 15:46
Καλησπέρα. Έχει βρεί καποιος αν προκειται να γινει / εχει ανακοινωθει καποιο td στα Μεγαρα; Μόνο για Σέρρες εχω δει.
Μετα το φιάσκο σε track day οπου μετα απο πτωση μια μοτο καιγόταν και δεν εβρισκαν τους πυροσβεστήρες εχει ανακληθεί η άδεια της 'πιστας'.
Δεν ειναι και η πρωτη φορα που ανακαλείται η αδεια της...
Κατι πηρε το ματι μου τελευταια σε σελιδα γνωστου διοργανωτη οτι αναμενεται...αλλα δεν εχει κατι επισημο σαν ημερομηνια..αν τυχων ανεβει κατι θα το βαλώ και εδω.:wave2:
ratamahatta
16/03/2023, 08:09
Μετα το φιάσκο σε track day οπου μετα απο πτωση μια μοτο καιγόταν και δεν εβρισκαν τους πυροσβεστήρες εχει ανακληθεί η άδεια της 'πιστας'.
Τα track day με αυτοκίνητα παντως γίνονται κανονικά ,μήπως παίζει και κάτι άλλο;;
sapila racing
16/03/2023, 08:16
Τα track day με αυτοκίνητα παντως γίνονται κανονικά ,μήπως παίζει και κάτι άλλο;;
Ισως επειδη στα αυτοκίνητα έχουν πυροσβεστήρα μεσα στο αμαξι υποχρεωτικα? :cry:
gtpkrider
17/03/2023, 19:12
Ok, έτοιμος...
442030
ratamahatta
17/03/2023, 23:23
Απάντηση σε ποστ μου παντως σήμερα έγραφε «αναμένονται σύντομα ανακοινώσεις»
gtpkrider
20/03/2023, 11:25
Σε ευχαριστώ!
macdeath_s
20/03/2023, 12:13
Ειλικρινά τώρα, από το χωράφι που δν έχει πυροσβεστήρες πιστεύει κάποιος τις προεκλογικές παπάτζες για πίστα GP ? Έχω δουλέψει πλαγίως (η εταιρεία που εργάζομαι όχι, εγώ άμεσα) με την Dorna και επίσης δύο πρώην συνάδελφοι έχουν πάει στη Dorna στο IT και στο Operations. Είναι πολλά πράγματα πέραν από τη πίστα που χρειάζονται, από υποδομές σε κυκλώματα ίντερνετ, ποιότητα ενέργειας και ρεύματος, logistics και επίσης προδιαγραφές σε πρώτες βοήθειες και υπηρεσίες emergency. π.χ. σε trackdays που γίνονται σε GP πίστες, όπως το Montmelo παίζει πάντα ένα ελικοπτερο προσγειωμένο στη πίστα ενώ σε πίστες που δεν είναι GP το κοντινότερο είναι σε απόσταση 15'. Το δεν μπορεί να πετάξει γιατί κόλλησε το πτερύγιο ή δεν έχει βενζίνη ή δεν βρίσκουμε τον Γιώργο στο κινητό δεν παίζει και πολύ σαν σενάριο :p
Δεν θέλω να είμαι πεσιμιστής ή να φέρω αρνητισμό αλλά από το χωράφι των Μεγάρων που έχουν γίνει όσα έχουν γίνει και τα τρένα που πάνε στα τυφλά, να φτάσουμε σε πίστα GP νομίζω δεν λείπουν σκαλοπάτια αλλά σκαλωσιά για ουρανοξύστη :look:
peterTHErider
20/03/2023, 15:45
Καλά αυτό με τις προεκλογικές παπάτζες τεράστια αλήθεια,και ο Διατσίδης έκανε μεγάλο φάουλ με τις πλάτες που έκανε στον Αυγενάκη σε όλο αυτό το επικοινωνιακό παιχνιδάκι!
macdeath_s
20/03/2023, 16:18
Αντιπαθής μου ήταν πάντα αν και με έχει εντυπωσιάσει και με τις γνώσεις και τις περιγραφές του. Αλλά σαν άλλους αίλυνες δημοσιογράφους μαζί με την περιγραφή και την κάλυψη θα πει και τις πίπες του για τον ποιόν ξέρει με ποιόν τρώγανε παέγια ή αραντσίνι και καλή ώρα με ποιόν επισκέφτηκε τη Dorna.
Υ.Γ. Σε όλες τις ηπείρους υπάρχουν κατσαπλιάδες πάντως
https://www.youtube.com/watch?v=ZnaKWo-pahQ
ratamahatta
21/04/2023, 10:22
Η απάντηση από το Athens megara circuit σχετικά με track day για μηχανές είναι ότι πρέπει καποιος να τους ζητήσει την πίστα για ενοικίαση καθώς αυτοί δεν διοργανώνουν event
Να τους γύρισαν την πλάτη οι διοργανωτές;;
Who knows;;
peterTHErider
25/04/2023, 08:27
Για να έχουμε έναν μπούσουλα για τα τρακντεις που έρχονται:
26-28/5 ζαφειρόπουλος
17-18/6 ζαφειρόπουλος
8-9/7 χάλαρης
Κάτι γίνεται τελικά!άντε οι ζεστοί να ετοιμάζονται!λογικά θα είμαι στο 1ο και στο 3ο!
26-28/5 ζαφειρόπουλος
17-18/6 ζαφειρόπουλος
8-9/7 χάλαρης
Κάτι γίνεται τελικά!άντε οι ζεστοί να ετοιμάζονται!λογικά θα είμαι στο 1ο και στο 3ο!
Σέρρες, έτσι?
macdeath_s
25/04/2023, 11:25
Εγώ ετοιμάζομαι να μετακομίσω Ηράκλειο δίπλα στο αεροδρόμιο :p Αν όμως δεν είναι προεκλογική παπάτζα (που έιναι) θα γαμούσε σε αυτό το μέρος τέτοια πίστα. Θα έπρεπε να φτιάξουνε και κανα δρόμο τριγύρω βέβαια.
peterTHErider
25/04/2023, 11:47
Σέρρες, έτσι?
ναι σέρρες!
peterTHErider
25/04/2023, 12:05
Εγώ ετοιμάζομαι να μετακομίσω Ηράκλειο δίπλα στο αεροδρόμιο :p Αν όμως δεν είναι προεκλογική παπάτζα (που έιναι) θα γαμούσε σε αυτό το μέρος τέτοια πίστα. Θα έπρεπε να φτιάξουνε και κανα δρόμο τριγύρω βέβαια.
Δυστυχώς προεκλογική παπάτζα είναι και όντως θα γαμούσε.
κοίτα,το νέο αεροδρόμιο θα μπορεί να εξυπηρετήσει και τα μεγάλα cargo αεροσκάφη μεταφοράς και στην περιοχή της πρώην αμερικάνικης βάσης είναι σε εξέλιξη τεράστιο έργο με δημιουργία καζίνο και τεράστια τουριστική ανάπτυξη.+τα άπειρα ξενοδοχεία εδώ που στην αρχή ή στο τέλος της σεζόν θα απορροφούν άνετα τους επισκέπτες!και ο καιρός εδώ επιτρέπει 12μηνη λειτουργία και όλοι οι ισραηλίτες που έχουν βάση τις σέρρες είναι πολύ κοντά εδώ!
και αν το καλοσκεφτείς και τους αθηναίους τους βολεύει πιό καλά από τις σέρρες όσο και να φαίνεται παράξενο!
μπαίνεις στο καράβι το βράδυ χωρίς τρέιλερ και ταλαιπωρία,κοιμάσαι άνετος και στις 7 βγαίνεις και πας στην πίστα.κάνεις όλη μέρα το τρακ ντέι και στις 9 ξανά καράβι και πίσω!ρίχνεις ύπνο και το πρωί στη δουλειά φρέσκος!ούτε τρέιλερ ούτε κούραση από την εθνική και πιθανά και πιό οικονομικά!
πάρα πολλοί ευρωπαίοι θα συνδιάζουν πίστα με διακοπές μιας και το νησί φημίζεται.ο κύριος στην πίστα και άσε την κυρία στην ξενοδοχειάρα και την παραλία να λιάζεται!
Αν το καλοσκεφτείς δένει όλο αυτό,απλά επειδή μιλάμε για ελλάδα και προεκλογική περίοδο θα ακούσουμε πολλά!
sapila racing
25/04/2023, 12:27
μπαίνεις στο καράβι το βράδυ χωρίς τρέιλερ και ταλαιπωρία,κοιμάσαι άνετος και στις 7 βγαίνεις και πας στην πίστα.κάνεις όλη μέρα το τρακ ντέι και στις 9 ξανά καράβι και πίσω!ρίχνεις ύπνο και το πρωί στη δουλειά φρέσκος!ούτε τρέιλερ ούτε κούραση από την εθνική και πιθανά και πιό οικονομικά!
Δεν παιζει αυτό.
Eλάχιστες μοτο που πανε trackdays εχουν πινακιδα, φωτα κλπ για να βγουν στον δρομο.
Ασε που και να εχεις πινακιδα οσο ναναι χρειάζεσαι και καποια πραγματα για να πας trackday, που θα τα βαλεις αυτά?
Αλλα ετσι κι αλλιώς ειναι θεωρητικη η συζητηση κι ετσι θα παραμεινει...
peterTHErider
25/04/2023, 12:39
Δεν παιζει αυτό.
Eλάχιστες μοτο που πανε trackdays εχουν πινακιδα, φωτα κλπ για να βγουν στον δρομο.
Ασε που και να εχεις πινακιδα οσο ναναι χρειάζεσαι και καποια πραγματα για να πας trackday, που θα τα βαλεις αυτά?
καλά ναί,αλλά και τρείλερ να πάρεις το κόστος είναι μια η άλλη με καύσιμα και διόδια!
εννοείται πως τους αθηναίους τους βολευεί στην ηπειρωτική ελλάδα κοντά στην αθήνα
αλλά στην χώρα μας για να έχει σχεδόν οτιδήποτε τύχη πρέπει να έχει να κάνει με τον τουρισμό οπότε η κρήτη θα ήταν καλός συνδιασμός!αλλά σίγουρα στα λόγια θα μείνουμε...
GogosLux
25/04/2023, 15:26
26-28/5 ζαφειρόπουλος
17-18/6 ζαφειρόπουλος
8-9/7 χάλαρης
Εγω θα είμαι στο 1ο καθώς τα έχουμε κλείσει ολα :D και λογικά και στο 2ο όταν ανοίξει/δέχεται συμμετοχές γιατι προς το παρόν μόνο για το 1ο δέχεται.
Δεν παιζει αυτό.
Δυστυχώς...
Εδώ δεν πρόκοψε η πίστα στην Αθήνα των 5 εκ. κατοίκων (για διάφορους λόγους), θα γίνει στη Κρήτη?
macdeath_s
25/04/2023, 16:17
Αυτά που είπε ο Peter είναι πολύ καλά επιχειρήματα όμως. ΓΙα Ιταλούς, Τούρκους αλλά και άλλο κόσμο είναι πολύ πιο δελεαστική η Κρήτη πόσο μάλλον αν έχει πίστα επιπέδου GP. Oι Σέρρες όσο μπροστά και αν είναι για Ελλάδα και ωραία πίστα αντικειμενικά, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία θεωρείται μια απλή έως και low-level πίστα (από βίντεο που έχω δει, κυρίως λόγω αμοπαγίδων, εξόδων κλπ). Μια τέτοια επένδυση κοιτάει κυρίως σε ξένους και όχι λοκαλ κόσμο.
Επίσης ισχύει ότι αν κάποιος έχει την πολυτέλεια να έχει trackday only μηχανάκι θα πηγαίνει πάντα με τρέιλερ αλλά εδώ αρκετός κόσμος (ένα 30-40% ή και παραπάνω σε κάποια trackdays) σκάει με πινακίδες. Εγώ πχ :p δεν έχω κάν δίπλωμα για αμάξι και στα 36 δεν το βλέπω να βγάζω
peterTHErider
25/04/2023, 19:03
Αυτά που είπε ο Peter είναι πολύ καλά επιχειρήματα όμως. ΓΙα Ιταλούς, Τούρκους αλλά και άλλο κόσμο είναι πολύ πιο δελεαστική η Κρήτη πόσο μάλλον αν έχει πίστα επιπέδου GP. Oι Σέρρες όσο μπροστά και αν είναι για Ελλάδα και ωραία πίστα αντικειμενικά, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία θεωρείται μια απλή έως και low-level πίστα (από βίντεο που έχω δει, κυρίως λόγω αμοπαγίδων, εξόδων κλπ). Μια τέτοια επένδυση κοιτάει κυρίως σε ξένους και όχι λοκαλ κόσμο.
Επίσης ισχύει ότι αν κάποιος έχει την πολυτέλεια να έχει trackday only μηχανάκι θα πηγαίνει πάντα με τρέιλερ αλλά εδώ αρκετός κόσμος (ένα 30-40% ή και παραπάνω σε κάποια trackdays) σκάει με πινακίδες. Εγώ πχ :p δεν έχω κάν δίπλωμα για αμάξι και στα 36 δεν το βλέπω να βγάζω
πολλοί πάνε στα τρακ ντει φορτωμένοι γιατί απλά βαριούνται την βαρετή εθνική.
παιδιά το θέμα είναι απλό,όσοι αγαπάμε το σπορ θέλουμε να γίνει σύγχρονη πίστα οπουδήποτε!τόσο απλά!
αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία που μας καθοδηγούν.έστω ότι γίνεται σχετικά κοντά στην αθήνα,θα την συντηρούν με τις συμμετοχές οι αθηναίοι?πόσοι είμαστε συνολικά στην ελλάδα οι σταθεροί του αθλήματος?300-400?και πολλούς λέω!σίγουρα η απόσταση παίζει τον ρόλο της αλλά μήπως στις σέρρες βλέπεις κόσμο από την θεσσαλονίκη του 1.5 εκατομυριού?ελάχιστούς!
ποιοί γεμίζουν την πίστα?οι βαλκάνιοι και οι εβραίοι!οι ξένοι δηλαδή!σκεφτείτε τώρα μια σύγχρονη πίστα που θα μπορούν οι ευρωπαίοι να έρθουν από τον οκτώβρη εώς τον μάρτη που όλα πάνω είναι κλειστά!και μπορούν να κάνουν από μπάνιο στη θάλασσα εώς βόλτα στα χιόνια!
και όχι μόνο,τι παρουσίασεις μοτοσυκλετών και δοκιμές μπορούν να γίνουν εκείνη την περίοδο σκεφτείτε!ας μην το τραβάω άλλο γιατί έτσι και αλλιώς τσάμπα τα λέμε...
https://www.bikeit.gr/reportaz/item/575-prasino-fos-gia-tin-pista-f1-stin-patra
:lol:
Ιδανικη αποσταση για ολα και ολους.
Υπαρχει και προεργασια,πολυ πιο εφικτο.
Αλλα λογια ν αγαπιομαστε.
peterTHErider
25/04/2023, 21:02
https://www.bikeit.gr/reportaz/item/575-prasino-fos-gia-tin-pista-f1-stin-patra
:lol:
Ιδανικη αποσταση για ολα και ολους.
Υπαρχει και προεργασια,πολυ πιο εφικτο.
Αλλα λογια ν αγαπιομαστε.
Το διεθνές αεροδρόμιο είναι πολύ μακριά για οποιαδήποτε σοβαρή πίστα παγκόσμιας εμβέλειας...
Ολες οι διοργανώσεις έχουν κάποια όρια για τις αποστάσεις από αεροδρόμιο,λιμάνι,νοσοκομείο.
Η πίστα των Σερρών είναι σύγχρονη και ασφαλής πίστα.
Όσοι ονειρεύονται ή σχεδιάζουν (κυβέρνηση, σωματεία κλπ) μεγαλύτερη πχ επιπέδου f1 ή motogp ας ρίξουν μια ματιά τι έπαθαν οι Τούρκοι που έφτιαξαν μια τέτοια. Δεν πάει κανείς γιατί είναι πανάκριβη. Όλοι στις Σέρρες πάνε.
Εκείνο που χρειάζεται η ελλαδιτσα είναι άλλες 2-3 πίστες επιπέδου (formula 3) αλλά και κόστους συμμετοχής Σερρών.
peterTHErider
25/04/2023, 22:42
Η πίστα των Σερρών είναι σύγχρονη και ασφαλής πίστα.
Όσοι ονειρεύονται ή σχεδιάζουν (κυβέρνηση, σωματεία κλπ) μεγαλύτερη πχ επιπέδου f1 ή motogp ας ρίξουν μια ματιά τι έπαθαν οι Τούρκοι που έφτιαξαν μια τέτοια. Δεν πάει κανείς γιατί είναι πανάκριβη. Όλοι στις Σέρρες πάνε.
Εκείνο που χρειάζεται η ελλαδιτσα είναι άλλες 2-3 πίστες επιπέδου (formula 3) αλλά και κόστους συμμετοχής Σερρών.
Η αποτυχία της πίστας στην τουρκία είναι πολύ πιο σύνθετη από το ότι απλά είναι ακριβή.
Και οι προδιαγραφές motogp είναι αρκετά διαφορετικές από f1.Δεν μίλησαν τυχαία μόνο για motogp,αλλά και πάλι φυσικά καλύτερα να είχαμε άλλες 2 επιπέδου σερρών!
panos_zip
28/04/2023, 13:34
Αυτό τώρα τι είναι;
Απο τη σελίδα της πίστας στο Facebook:
REGULARITY MOTO MEETING
ΚΥΡΙΑΚΗ 30/04/2023
Αυτοκινητοδρόμιο Πάχη Μεγάρων
Περιορισμένος Αριθμός συμμετοχών!
Για πληροφορίες στείλτε μας inbox
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΘΕΑΤΕΣ!
442973
ratamahatta
28/04/2023, 22:31
Ποιος το διοργανώνει δεν κατάλαβα.
panos_zip
29/04/2023, 05:16
Και εγω αυτο προσπαθώ να καταλαβω
ratamahatta
08/05/2023, 22:46
Το Σάββατο 13/5/ διοργανώνετε και άλλο track day στα μέγαρα από το Athens circuit Megara, όπως γράφει η ανακοίνωση.
Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι τα διοργανώνει η πίστα.
Εχω στείλει μνμ για πληροφορίες σχετικά.
Παντως η extreme track day δεν φαίνεται διατεθημένοι αν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα να εμπλακεί πάλι.
Θα ενημερωσω όταν εχω απάντηση, αν όλα είναι οκ εμενα με ψήνει παντως443215
sapila racing
09/05/2023, 08:20
Το Σάββατο 13/5/ διοργανώνετε και άλλο track day στα μέγαρα από το Athens circuit Megara, όπως γράφει η ανακοίνωση.
Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι τα διοργανώνει η πίστα.
Εχω στείλει μνμ για πληροφορίες σχετικά.
Παντως η extreme track day δεν φαίνεται διατεθημένοι αν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα να εμπλακεί πάλι.
Θα ενημερωσω όταν εχω απάντηση, αν όλα είναι οκ εμενα με ψήνει παντως443215
Εχω πληροφορηθεί οτι θα ειναι χωρίς κριτες και χωρίς ασθενοφόρο/γιατρό.
Αν ειναι οντως έτσι για μενα ειναι :nono:
DoctoR_k6
09/05/2023, 08:45
Αφου παει κοσμος ετσι κ υπο αυτες τις συνθηκες δεν εχω λογια...
Μαυρο να πεσει μεχρι να βαλουν μυαλο.
2023...
Αμα ισχουν αυτα, οι τυποι πανε για αρπαχτη... και καλα θα κανουν αφου ιππαρχουν κοροιδα
Τα κοροιδα λυπαμαι, που αν εν γνωση τους πανε και γινει η στραβη, θα κατηγορουν τη μπιστα και τη κακια την ωρα
ratamahatta
09/05/2023, 13:21
Αυτή είναι η απάντηση
443220
443221
Δεν το κόβω να έχει κριτές κ ασθενοφόρο
Καλά για τα 80€ που ζητάνε ασχολίαστο για να μην πω τίποτα άλλο
macdeath_s
09/05/2023, 13:35
Συγνώμη για να κτλβω, κριτές εννοούμε τους αλυτάρχες αυτούς με τις σημαίες τέλος πάντων ? Επίσης χωρίς ασθενοφόρο για να μη πω ασθενοφόρα δεν είναι παράνομο για να μη πω τπτ πιο βαρύ ? Κανονικά απαγορεύεται να συνεχίζονται τα sessions αν λείπει ένα από τα δύο ασθενοφόρα.
Δεν κουνάω κανα δάχτυλο και εγώ πηγαίνω σε πίστα που έχουν ρίξει μαύρο πολλοί γιατί έχει ελεινές λακούβες σε 2 στροφές αλλά χωρίς σημαίες και ασθενοφόρο μπορεί να γίνει πολύ χοντρή φάση. Και δεν έχει σημασία αν είσαι αργός, γρήγορος ή αγωνιζόμενος. Στη πίστα ακόμη και ο πιο αργός πηγαίνει αρκετά γρήγορα για να κάνει και να πάθει ζημιά. Τι να πω θέλω να πιστεύω ότι καταλάβατε κάτι λάθος δεν είναι δυνατόν να γίνει trackday χωρίς αλυτάρχες και ασθενοφόρα. Αν ναι είναι τουλάχιστον για καταγγελία/μήνυση.
DoctoR_k6
09/05/2023, 13:43
Αυτή είναι η απάντηση
443220
443221
Δεν το κόβω να έχει κριτές κ ασθενοφόρο
Καλά για τα 80€ που ζητάνε ασχολίαστο για να μην πω τίποτα άλλο
Ρωτησες για κριτες/ασθενοφορο?
ratamahatta
09/05/2023, 17:05
Ρωτησες για κριτες/ασθενοφορο?
Η ερώτηση μου περιλάμβανε το αν θα ισχύουν μέτρα ασφαλείας ανάλογα με άλλες διοργανώσεις που γίνονταν στο χώρο
Από την απάντηση που δόθηκε δεν αναγράφει κάτι
Τι να πω;
Το προηγουμενο που εγινε κυριακη,ειχε ελαχιστο κοσμο αφου λογω βροχης φυγανε αρκετοι και υπηρχε και ασθενοφορο.
80 ευρω δε προκειται να δωσω για το χωραφι ποτε. Ας μεινουν να το βλεπουν.
ratamahatta
10/05/2023, 12:53
80 ευρω δε προκειται να δωσω για το χωραφι ποτε. Ας μεινουν να το βλεπουν.
Ασθενοφόρο κ κριτές θα έχει κανονικά παντως
Λέω και εγώ μόνο σε μένα φαίνονται πολλά τα 80€ για τα μέγαρα;
Στις Σέρρες δηλαδή τι έπρεπε να πληρώνει ο κόσμος;;
sapila racing
12/05/2023, 18:33
Ασθενοφόρο κ κριτές θα έχει κανονικά παντως
Λέω και εγώ μόνο σε μένα φαίνονται πολλά τα 80€ για τα μέγαρα;
Στις Σέρρες δηλαδή τι έπρεπε να πληρώνει ο κόσμος;;
Παλι καλα που θα εχει ασθενοφορο και κριτες.
Οσο για την τιμή ο πισταρχης αποφασισε προφανως να εχει την ιδια τιμη με τις Σερρες....
80 ευρω εχουν οι Σερρες για Σαββατοκύριακο και αργίες πλέον.
ratamahatta
12/05/2023, 20:37
Παλι καλα που θα εχει ασθενοφορο και κριτες.
Οσο για την τιμή ο πισταρχης αποφασισε προφανως να εχει την ιδια τιμη με τις Σερρες....
80 ευρω εχουν οι Σερρες για Σαββατοκύριακο και αργίες πλέον.
ΕΕ ναι αφού βρίσκονται στο ίδιο επιπεδο:lol:
Θα τρελαθούμε…
υγΠρέπει να κατέβω κάποια στιγμή Σπάρτη μου φαίνεται
peterTHErider
25/05/2023, 11:25
Ποιοί θα ανέβουν ζαφειρόπουλο??
peterTHErider
30/05/2023, 08:35
Μάλλον μόνο εγώ ανέβηκα από το φόρουμ...
Περάσαμε όμορφα,δεν είχε πολύ κόσμο και ο καιρός πολύ καλός παρασκευή-σάββατο και μας χάλασε μόνο την κυριακή.
Ξανακάνω λοιπόν την ερώτηση,
Θα ανέβει κανένας άλλος 17-18 στου ζαφειρόπουλου?
Εγώ θα ξαναπάω!
Πόσο έχει τώρα η συμμετοχή;
peterTHErider
30/05/2023, 09:53
Ανάλογα αν πάρεις 3μερο,2μερο ή μόνο μια μέρα.
Ενδεικτικά το 3μερο ηταν 280.
τα 280 τι περιλαμβάνουν, εκτός του κοστους τησ πίστας;
έχει λαστιχαδικο βανακι με καλές τιμές;
δεν είχε πολύ κόσμο
Ποσα ατομα ιππολογιζεις ειχε το καθε γκρουπ ?
peterTHErider
30/05/2023, 17:04
Ποσα ατομα ιππολογιζεις ειχε το καθε γκρουπ ?
Εντελώς με το μάτι,
Αρχάριοι και ενδιάμεσοι καμιά 20αριά και προχωρημένο και expert καμιά 10αριά!
Ήταν και άλλοι αλλά δεν μπαίναν όλοι σε κάθε σεσιον.
peterTHErider
30/05/2023, 17:08
τα 280 τι περιλαμβάνουν, εκτός του κοστους τησ πίστας;
Τίποτε άλλο.
Έχει μποξ με λάστιχα,τιμές κανονικές προς χαμηλές αλλά όχι κάτι σούπερ.
grharris
30/05/2023, 18:45
Περάσαμε όμορφα,δεν είχε πολύ κόσμο και ο καιρός πολύ καλός παρασκευή-σάββατο και μας χάλασε μόνο την κυριακή.
Εγώ θα ξαναπάω!
Ήμουν κι εγώ από Πέμπτη αλλά δεν το βλέπω να τα καταφέρνω για το επόμενο....
Εντελώς με το μάτι,
Αρχάριοι και ενδιάμεσοι καμιά 20αριά και προχωρημένο και expert καμιά 10αριά!
Ήταν και άλλοι αλλά δεν μπαίναν όλοι σε κάθε σεσιον.
4 γκρουπ δηλαδη,20 λεπτα?
Κυριακη δεν μπηκατε καθολου?
peterTHErider
30/05/2023, 22:49
Ναι 20λεπτα σεσιον.
Την κυριακή έκανα το πρώτο πρωινό και όταν έβαλα μποστά το μηχανάκι για να μπώ ξανά ξεκίνησε η βροχή.
basilis_k6
30/05/2023, 23:21
τωρα ειδα το 80 ευρω. ρε πανε καλα? πληθωρισμό η πόλεμο εχει στα μέγαρα?
Vassilis
31/05/2023, 11:50
Εγώ θα ξαναπάω!
Ωραίος. Κοιτούσα λίγο χρόνους, τι μηχανές γυρνούσαν 1:20-1:25; Πολύ δυνατοί. Εσύ ήσουν το νο. 43;
GogosLux
31/05/2023, 13:26
Εγώ θα ξαναπάω!
τελικά δεν ανέβηκα απο φόβο βροχής αλλά στο δια ταύτα δεν θα είχα και μηχανάκι λόγο απρόβλεπτου κατά την αναβάθμιση.
Θα ανεβω στις 17-18
peterTHErider
31/05/2023, 16:58
Ωραίος. Κοιτούσα λίγο χρόνους, τι μηχανές γυρνούσαν 1:20-1:25; Πολύ δυνατοί. Εσύ ήσουν το νο. 43;
Ναι σωστά το 43!
Κυριακή πρωί έβαλα φρέσκα λάστιχα και αμέσως πήγα στο 30!αν πήγαινε καλά η μέρα θα πήγαινα καλύτερα!
Οι χρόνοι που λες είναι από τους expert και ήταν όλοι με ουσιαστικά αγωνιστικά στημένα μηχανάκια.
ratamahatta
31/05/2023, 18:28
https://www.bikeit.gr/reportaz/item/34517-reportaz-track-day-motosykletwn-megara-28-5-2023?fbclid=IwAR2kbx0q_ljVZuhRQ8shyza4GXaD68_5tI3xylMD_2BmsheLt-0BsZcdWCs_aem_th_AXQNRNHWU_PnpgndTnBCfFEO6K8x4R9BfF0v78G734qwrgKB9Gn017L1ZpBQLKnDf-g&m=1
Vassilis
31/05/2023, 20:54
Ναι σωστά το 43!
Κυριακή πρωί έβαλα φρέσκα λάστιχα και αμέσως πήγα στο 30!αν πήγαινε καλά η μέρα θα πήγαινε καλύτερα!
Οι χρόνοι που λες είναι από τους expert και ήταν όλοι με ουσιαστικά αγωνιστικά στημένα μηχανάκια.
Slick ολοι; Επισης, τι καβαλας;
grharris
31/05/2023, 20:55
Ξέρει κανείς τι παίζει με το ρεύμα; ...είδα κουβέρτες στις φωτογραφίες
Οι Σέρρες δεν χωράφι σαν τα Μέγαρα. Box, ρεύμα, αέρα, εργαλεία για λάστιχα, ασθενοφόρο, ιατρείο και μακαρονάδα.
grharris
31/05/2023, 21:34
Οι Σέρρες δεν χωράφι σαν τα Μέγαρα. Box, ρεύμα, αέρα, εργαλεία για λάστιχα, ασθενοφόρο, ιατρείο και μακαρονάδα.
Για τα Μέγαρα ρωτάω... για το track day που αναφέρει το bikeit
peterTHErider
31/05/2023, 21:43
Για τα Μέγαρα ρωτάω... για το track day που αναφέρει το bikeit
Την ίδια απορία έχω...
peterTHErider
31/05/2023, 21:46
Slick ολοι; Επισης, τι καβαλας;
Όχι όλοι,όχι μόνο δεν είναι απαραίτητα αλλά είναι και επικίνδυνα αν δεν έχεις πραγματικά καλό ρυθμό ώστε να τα κρατάς σε θερμοκρασία λειτουργίας!εγώ τα έβαλα κυριακή πρωί και έπαθα σοκ.εκεί κατάλαβα πόσο γλυστρούσα με τα supercorsa!
Εγώ τώρα έχω για την πίστα το tuono v4 factory του 23!δεν μου αρέσουν τα ss αν και ξέρω πως έχουν πλεονέκτημα...
ratamahatta
31/05/2023, 21:55
Ξέρει κανείς τι παίζει με το ρεύμα; ...είδα κουβέρτες στις φωτογραφίες
Περίεργα πράγματα , στις φωτο φαίνεται να έχουν ρευμα παντως
Επίσης 2 ασθενοφόρα και γιατρό δεν εχω δει σε άλλη διοργάνωση στα μέγαρα εγώ προσωπικά
Με 15 άτομα μόνο ανά γκρουπ, + τα υπόλοιπα από πάνω ,ισως μπορεί να δικαιολογηθεί το 80αρι.
basilis_k6
31/05/2023, 22:56
Περίεργα πράγματα , στις φωτο φαίνεται να έχουν ρευμα παντως
Επίσης 2 ασθενοφόρα και γιατρό δεν εχω δει σε άλλη διοργάνωση στα μέγαρα εγώ προσωπικά
Με 15 άτομα μόνο ανά γκρουπ, + τα υπόλοιπα από πάνω ,ισως μπορεί να δικαιολογηθεί το 80αρι.
για ποσα sessions μιλάμε?
ratamahatta
01/06/2023, 06:26
για ποσα sessions μιλάμε?
Αν θυμαμαι καλά στο πρόγραμμα έλεγε ότι ξεκινάει 10πμ έως 17.00 όποτε max 7 sessions
Το καλό ότι έχουν 3γκρουπ και όχι 4
Ήμουν εκεί την Κυριακή και ήταν η καλύτερη μέρα που έχω περάσει στα Μέγαρα.Εκανα 6 20 λεπτά και δεν μπήκα στο 7ο γιατί δεν άντεχα λόγω κούρασης.Ανα 40' ήσουν ξανά μεσα.Γεννητριες είχαν οι κουβέρταδες και νομίζω ο Ψυχογιός επερνε ρεύμα από την καντίνα(χωρίς να είμαι σίγουρος).Σε πτώση μπήκε ασθενοφόρο πήρε τον αναβάτη κι έφυγε χωρίς να σταματήσει το ιβεντ γιατί υπήρχε δεύτερο ασθενοφόρο, Στα τελευταία σεσιον γυρναγαν κάτω από 5 μηχανάκια.Επισης υπήρχε πυροσβεστικό και σουβλάκια το μεσημέρι.Η απόσταση από την Αθήνα και η ευκολία να προπονηθείς υπό αυτές της συνθήκες για μένα αυτή το στιγμή είναι ότι καλύτερο και νομίζω ότι θα γίνω συχνός πελάτης.
.
ratamahatta
01/06/2023, 12:47
Αυτά είναι καλά νέα παντως ειδικά από την στιγμή που δεν γίνεται ο κακός χαμός από κόσμο και υπάρχει κάποια ασφαλεια λόγο ασθενοφόρων γιατρού κ πυροσβεστικού τουλάχιστον
basilis_k6
01/06/2023, 13:36
Αν βγαινουν 6-7 σεσσιονς ειναι μια χαρα τιμη.
Αν ειναι ακομα εΦτακοσιοι σε καθε σεσιον, ουτε τσαμπα. Σπανιες οι φορες που ακουγεται "μεγαρα και λιγες συμμετοχες"
Αληθεια, ποιος ο διοργανωτης? Γιατι η πιστα η ιδια δεν εμπαινε στη φασαρια να οργανωσει TD
peterTHErider
01/06/2023, 19:01
Διάβασες το άρθρο?