View Full Version : Επόμενα Track Days
Σελίδες :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
harris_x
07/05/2016, 23:26
Έτοιμοι κ εμείς...μετά το τσεκάπ μας είμαστε έτοιμοι για φόρτωμα νωρίς το πρωί και βουρ για Μέγαρον....
Τρέιλερ κι έτσ';;; :smokin:
Θα κατέβω για μάτι.
Edit άκυρο.
harris_x
08/05/2016, 08:41
Θα κατέβω, δεν ξέρω για τι.... Θα δείξει :)
Την πατήσαμε.μικροτραυματισμός της τελευταίας στιγμής χτες βράδυ.Κάθισα στα αυγά μου....Άσε που κάτι είδα οτι τα βενζινάδικα είναι κλειστά κιόλας...
harris_x
08/05/2016, 09:21
Την πατήσαμε.μικροτραυματισμός της τελευταίας στιγμής χτες βράδυ.Κάθισα στα αυγά μου....Άσε που κάτι είδα οτι τα βενζινάδικα είναι κλειστά κιόλας...
Ειναι όλα κλειστα;;;;
Παω για καφέ, άκυρο λεμε....
Τι έπαθες εσυ;
Γύρισα τον αστράγγαλο ο ηλίθιος χτες όπως βγήκα απο το μπάνιο δε πρόσεξα τα νερά και το ψιλοέσκισα. Για τα μπιτζινάδικα δε ξέρω ποια είναι ανοιχτά απλά είδα χτες βράδυ οτι βγάλανε ανακοίνωση οτι θα συμμετέχουν στην απεργία.
harris_x
08/05/2016, 10:32
Γύρισα τον αστράγγαλο ο ηλίθιος χτες όπως βγήκα απο το μπάνιο δε πρόσεξα τα νερά και το ψιλοέσκισα. Για τα μπιτζινάδικα δε ξέρω ποια είναι ανοιχτά απλά είδα χτες βράδυ οτι βγάλανε ανακοίνωση οτι θα συμμετέχουν στην απεργία.
@@ ολα ανοικτα ειναι
Περαστικά
grharris
12/05/2016, 22:19
Για να βλεπω παρουσιες για Σερρες:D
Για να βλεπω παρουσιες για Σερρες:D
Εγώ θα δηλώσω απουσία για του Χάλαρη, και θα είμαι στο 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος στους ντουκατίστες για να τους δείξω πιο ιταλικό μηχανάκι είναι το καλύτερο. Θα ήθελα και στου Χάλαρη να είμαι αλλά έχω πολλά έξοδα και τρεξίματα τώρα (μετακομίζω γιατί χωρίζω όπως λέει και το τραγούδι) και προσωπικά και επαγγελματικά και η Agusta θέλει μια μικρή επισκευή και πέταμα που λένε (εχω μπίιιπ το ψυγείο και θέλει αλλαγή) και επίσης μάλλον θα αρχίσω να κάνω κάποιες αναβαθμίσεις σε αναρτήσεις κλπ, καλά τα μαμίσια αλλά μέχρι ένα όριο....
Με βλέπω να κάνω και εγώ αίτημα στο ΔΝΤ έτσι που πάω, λόλ :)
Odin#9681
13/05/2016, 07:19
Παρων για σερρες με το κατεμι
fazerakis
13/05/2016, 09:48
+1 Για Χαλαρη το επομενο ΣΚ
Να δουμε ποσα απιδια χωραει ο σακος
Οποιος με ψαχνει απο Παρασκευή στο ΒΟΧ 18 :lol:
RaGe_Raptor
13/05/2016, 11:49
Παρασκευή 20 Μαίου Σέρρες. :)
LogOutGoRide
13/05/2016, 14:25
Θα πας από πέμπτη βράδυ ή παρασκευή πρωί ξεκινάς;
guys θα ειμαι εγώ επάνω το Σ/Κ με τον Χάλαρη....
θα χαρώ να γνωριστούμε και από κοντά με πολλούς που γνωριζόμαστε μόνο ''ψηφιακά''.
ελπίζω αυτή την φορά να σπάσει το 30 :) :)
RaGe_Raptor
13/05/2016, 15:35
Θα πας από πέμπτη βράδυ ή παρασκευή πρωί ξεκινάς;
Παρασκευή πρωί-πρωί. . Θα κανονίσουμε meeting από βδομάδα για να οργανωθούμε.Θα έρθεις τελικά;
LogOutGoRide
13/05/2016, 16:38
Ναι θα έρθω.
Έχω κανονίσει τα πάντα.
Αν δεν δουλεύω μέχρι αργά την Πέμπτη, θα φύγω την πέμπτη. Αν δουλεύω μέχρι αργά, θα φύγω και εγώ παρασκευή ξημέρωμα. Αύριο θα ξέρω λογικά.
Έχουμε μία εβδομάδα ακόμη, θα κανονιστούν όλες οι λεπτομέρειες.
Odin#9681
14/05/2016, 07:04
Εγω ανεβαινω πρωτη φορα πανω. Θαμαι στους αρχαριους μ ενα παρδαλο rc8. See u there!
Αντε, άντε, περιμένω βιντεάκια από όλους που θα πάνε!
DrIoannis
15/05/2016, 21:12
Έτσι γίνονται τα trackday εξωτερικό
Πρώτα Jerez (3ημέρες) και μετά Portimao(4 ημέρες)
Πολύ καλά τα λές αλλά μιλάς και για πίστες παγκοσμίου επιπέδου κ με οργάνωση.Και με συνείδηση για να μη βγαίνουν "κανίβαλλοι"στο δρόμο :lol::beer::beer:
fazerakis
16/05/2016, 08:51
Ε καλα... το μονο που βλεπουμε ειναι οργανωμένα Logistics...
(gamiesai :bawl:)
Λοιπόν, καιρό έχω να κάνω ενημέρωση, αλλά δεν βγαίνουνε και πολλά νέα πράγματα...
Πάει και αυτό το ΣΚ, με τον καιρό από ότι μαθαίνω να ήτανε αντίπαλος στο Track Day του Χάλαρη στις Σέρρες. Σάββατο άκουσα χοντρη βροχή, εκδρομή πήγανε οι συμμετέχοντες, για Κυριακή δεν είμαι σίγουρος, ίσως κάποιος να μπορεί να μας ενημερώσει; Σάββατο επίσης εδώ στα Μέγαρα ακυρώθηκε το Ride day του CSS, το σχολείο της Κυριακής έγινε όμως κανονικά. Κρίμας πάντως ο άτιμος ο καιρός να μας χαλάει τα κέφια και τα σχέδια...
Για το μέλλον τι έχει το δικό μου "καλεντάρι".
- Πέμπτη 26/05 Μέγαρα, απογευματινό, Extreme. Θα πάω!
- Παρασκευή 3/6 Σέρρες, Ride Day CSS
- Σ/Κ 4&5/06 Σέρρες, CSS σχολείο
-Σ/Κ/Δ 18-20/20 Σέρρες Ducatisti πωςτολένε Trackday. Θα πάω!
- Κυριακή 19/06 Μέγαρα, CSS σχολείο
- Δευτέρα 20/06, Μέγαρα Ride Day CSS
Αυτά ξέρω για μέχρι τέλος Ιουνίου. Προφανώς θα προκύψουνε και άλλα, κανένα απογευματινό από extreme, κανένα από Team65, όλο και κάτι άλλο θα γίνει, δε μπορεί!
basiliss13
23/05/2016, 22:21
Πέμπτη θα έχει καλο καιρό,....και συνήθως λίγο κόσμο......θα τα πούμε εκεί:beer:
RaGe_Raptor
23/05/2016, 22:35
Λοιπόν, καιρό έχω να κάνω ενημέρωση, αλλά δεν βγαίνουνε και πολλά νέα πράγματα...
Πάει και αυτό το ΣΚ, με τον καιρό από ότι μαθαίνω να ήτανε αντίπαλος στο Track Day του Χάλαρη στις Σέρρες. Σάββατο άκουσα χοντρη βροχή, εκδρομή πήγανε οι συμμετέχοντες, για Κυριακή δεν είμαι σίγουρος, ίσως κάποιος να μπορεί να μας ενημερώσει; Σάββατο επίσης εδώ στα Μέγαρα ακυρώθηκε το Ride day του CSS, το σχολείο της Κυριακής έγινε όμως κανονικά. Κρίμας πάντως ο άτιμος ο καιρός να μας χαλάει τα κέφια και τα σχέδια...
Αυτά ξέρω για μέχρι τέλος Ιουνίου. Προφανώς θα προκύψουνε και άλλα, κανένα απογευματινό από extreme, κανένα από Team65, όλο και κάτι άλλο θα γίνει, δε μπορεί!
ζηλεύω λέμε....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:beer:
Αν με δώκουνε ρεπό θα τα πούμε την Πέμπτη σπύρε. Σέρρες δυστυχώς έμαθα απο φίλο είχαμε και 2πλη τουμπα στας Σέρρας το Σαββάτο.
ζηλεύω λέμε....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:beer:
Ε; Τι ζηλεύεις; Κάτι βιντεάκια φρέσκα από Σέρρες έβλεπα πρόσφατα, ποιός τα έφτιαξε αυτά, μόνα τους γίνανε, έ, έ; :) Εσένα πότε λοιπόν θα σε δούμε Σέρρες;
Αν με δώκουνε ρεπό θα τα πούμε την Πέμπτη σπύρε. Σέρρες δυστυχώς έμαθα απο φίλο είχαμε και 2πλη τουμπα στας Σέρρας το Σαββάτο.
Πάρε ρεπό από την σημαία! Εγώ έχω Γενική Συνέλευση στις 11.30, και μετά σιγά που θα τρέχω Οινόφυτα! Πιό κοντά είναι τα Μέγαρα, έτσι δεν είναι; :)
Κάτσε, τελικά έβρεχε το Σάββατο και πήγανε εκδρομή οι συμμετέχοντες, ή μπήκανε μέσα και φάγανε και τούμπες; Η μπήκε κανένας κουζουλός μόνο; Τι λέει ο φίλος, για μάθε!
Πάρε ρεπό από την σημαία! Εγώ έχω Γενική Συνέλευση στις 11.30, και μετά σιγά που θα τρέχω Οινόφυτα! Πιό κοντά είναι τα Μέγαρα, έτσι δεν είναι; :)
Κάτσε, τελικά έβρεχε το Σάββατο και πήγανε εκδρομή οι συμμετέχοντες, ή μπήκανε μέσα και φάγανε και τούμπες; Η μπήκε κανένας κουζουλός μόνο; Τι λέει ο φίλος, για μάθε!
Σήμερα μίλαγα με ένα φιλαράκο και μου είπε οτι 2 γνωστοί του αγόρασαν το Σάββατο αγροτεμάχιο.Μου χρωστάνε ένα ρεπό μωρέ στη δουλειά οπότε λογικά θα καβατζωθώ,έχω κ να μπώ απο τον οκτώβρη μέγαρο μέχρι και πως αλλαζουμε ταχύτητες έχω ξεχάσει...χαχαχαχα
Odin#9681
23/05/2016, 23:46
Όση ώρα κάτσαμε το Σάββατο η πίστα ήταν εντελώς κλειστή, έριχνε κανονικά μεχρι το βράδυ και δε μας άφηναν ούτε με βρόχινα . Κυριακή κανονικά.
Πάλι καλα.
Odin να'σαι καλά και εμένα τώρα μου είπε ο φίλος οτι κυριακή έγινε το συμβάν.
fazerakis
24/05/2016, 10:31
Μας εσκισε ο καιρος το ΣΚ.
Και δεν λεω για το Σαββατο...το Σαββατο ηταν ξεγραμμενο.
Φτασαμε παρασκευή 11:30
13:00 ημασταν ετοιμοι να μπουμε. καναμε ενα σεσσιον στεγνο και στο δευτερο αρχισε να ψιχαλιζει... ελεοοος.
Σαββατο ακυρο 100%
Κυριακή το πρωι ηταν λιγο καμμενα τα sessions. Η πιστα βρεγμενη σε πολλα σημεια με το εσάκι να ειναι χαμενηυποθεση. Σιγα σιγα στεγνωνε βεβαια και δημιουργήθηκε και ενας διαδρομος στο S, αλλα στα φρενα η 11 δεν στεγνωσε ποτε.
Μετα το μεσημερι με καινουρια πατουμενα βγηκε και κανας γυρος της προκοπης... ισα ισα για την τιμη των οπλων.
359495
harris_x
24/05/2016, 13:59
13:00 ημασταν ετοιμοι να μπουμε. καναμε ενα σεσσιον στεγνο και στο δευτερο αρχισε να ψιχαλιζει... ελεοοος.
Σαββατο ακυρο 100%
Κυριακή το πρωι ηταν λιγο καμμενα τα sessions. Η πιστα βρεγμενη σε πολλα σημεια με το εσάκι να ειναι χαμενηυποθεση. Σιγα σιγα στεγνωνε βεβαια και δημιουργήθηκε και ενας διαδρομος στο S, αλλα στα φρενα η 11 δεν στεγνωσε ποτε.
Μετα το μεσημερι με καινουρια πατουμενα βγηκε και κανας γυρος της προκοπης... ισα ισα για την τιμη των οπλων.
359495Κρίμα ργμτ.... μεγάλη ξενέρα να βρέχει....
Καβατζωθήκαμε απο τη δουλειά,για να δούμε τι θα δούμε αύριο....θα κάνουμε κανα γύρο της προκοπής; :beer:
Καβατζωθήκαμε απο τη δουλειά,για να δούμε τι θα δούμε αύριο....θα κάνουμε κανα γύρο της προκοπής; :beer:
Ολοι οι γύροι ωραίοι είναι, ιδιαίτερα με τζατζίκι, χεχε! Αντε, θα τα πούμε αύριο!
Ολοι οι γύροι ωραίοι είναι, ιδιαίτερα με τζατζίκι, χεχε! Αντε, θα τα πούμε αύριο!
Αλοιφές δε βάνουμε ρε μάστορα! :P χαχαχαχαχα.Τα λεμε απο κοντα.
Σαββατο ακυρο 100%
359495
τα εμαθα απο Χαρη.
κριμα.
μπραβο ρε Γιωργο γαματος χρονος!!!:a18:
γιατι εμαθα οτι η πιστα ειχε μονοπατια κορινες κ πολλα νερα:eek::a20:
Πάει και το σημερινό, γειά σου Αντώνη χάρηκα που σε ξαναείδα, ελπίζω να "ξεσκούριασες" αρκετά τελικά και να χάρηκες την μέρα!
Η μέρα κύλησε ομαλά, με 2 ατυχηματάκια όμως, ιδιαίτερα στο ένα τρομάξαμε γιατί 2 ενδιάμεσοι αναβάτες (ήτανε και παρέα έμαθα, φίλοι) έπεσαν στο τέλος της ευθείας όταν ό ένας έχασε τα φρένα και έπεσε πάνω στον άλλον... Ο δε αναβάτης ο ένας αφού σηκώθηκε ζαλίστηκε και έπεσε κάτω, αλλά τελικά δεν είχε τίποτα. Τέλος καλό όλα καλά, αλλά απλά είναι καλό να θυμόμαστε που και που οτι το να μπαίνεις στην πίστα έχει ένα ποσοστό κινδύνου, για αυτό και απαραίτητες οι προστασίες, τα δερμάτινα, τα κράνη κλπ.
Αγόρασα και εγώ ένα χωραφάκι σήμερα, είχα έξοδο χωρίς πτώση όταν αγωνιζόμενος μου χώθηκε τόσο άγρια στην 5 που το σήκωσα και φρέναρα. Ευτυχώς το κοντρολάρισα άνετα, και δεν χρειάστηκε ούτε βρακί να αλλάξω γιατι δεν πρόλαβα να χ...ώ πάνω μου! Δεν πτοήθηκα όμως και κατέβασα τον χρόνο μου κατά πάνω από 1'', και έκανα 1.05.18... Εϊμαι πολύ ικανοποιημένος από τον εαυτό μου, σε 2 track days έχω κατεβάσει σωρευτικά 2''....
Το νέο λοιπόν επίσης είναι οτι ο Ζαφειρό ανακοίνωσε και το επόμενο track day του που θα είναι στις 4/06, ημέρα Σάββατο. Οπότε βάλτε και αυτό στο καλενδάρι όσοι πιστοί. Λεπτομέρεις όταν ξέρω περισσότερα...
fazerakis
27/05/2016, 13:39
Αγόρασα και εγώ ένα χωραφάκι σήμερα, είχα έξοδο χωρίς πτώση όταν αγωνιζόμενος μου χώθηκε τόσο άγρια στην 5 που το σήκωσα και φρέναρα.
Μήπως θυμασαι ποιος; Εμενα μου ειχε χωθει ο Μιχας εκει στην 4 και ειχα κανει λιγο κακακια γιατι με περασε "filler"... και μετα στο τερμα της ευθειας τσουγκρισε με τον Θυμιο και επεσαν και πηραν και τον Τζωρτζοπουλο μαζι
sergiosm
27/05/2016, 13:54
Θα είναι κανείς σας σε αυτό;
Μήπως θυμασαι ποιος; Εμενα μου ειχε χωθει ο Μιχας εκει στην 4 και ειχα κανει λιγο κακακια γιατι με περασε "filler"... και μετα στο τερμα της ευθειας τσουγκρισε με τον Θυμιο και επεσαν και πηραν και τον Τζωρτζοπουλο μαζι
Θυμάμαι αλλά δεν τον δίνω, δεν ήτανε πάντως ο Μίχας :)
Αγόρασα και εγώ ένα χωραφάκι σήμερα, είχα έξοδο χωρίς πτώση όταν αγωνιζόμενος μου χώθηκε τόσο άγρια στην 5 που το σήκωσα και φρέναρα. Ευτυχώς το κοντρολάρισα άνετα, και δεν χρειάστηκε ούτε βρακί να αλλάξω γιατι δεν πρόλαβα να χ...ώ πάνω μου! Δεν πτοήθηκα όμως και κατέβασα τον χρόνο μου κατά πάνω από 1'', και έκανα 1.05.18... Εϊμαι πολύ ικανοποιημένος από τον εαυτό μου, σε 2 track days έχω κατεβάσει σωρευτικά 2''....
Έκανες τα παράπονα σου στο διοργανωτή;
Έκανες τα παράπονα σου στο διοργανωτή;
Για ένα μεμονωμένο γεγονός; Μαμά μαμά με έκλεισε αυτός; Δεν ήτανε δα οτι κυκλοφορούσανε 10 κάγκουρες στην πίστα και κάνανε αηδίες, σε γκρούπ που μπλέκει προχωρημένους με αγωνιζόμενους είναι κάτι που ενδέχεται να συμβεί. Αύριο μπορεί να τρέχω στην Open, πρέπει να συνηθίσω ;) (Καλά, σιγά μην τρέχω στην Open, λέμε τώρα...)
Απ'ότι ξέρω στα trackdays απαγορεύονται οι προσπεράσεις και τα χωσίματα πριν τη στροφή γιατί
πολύ απλά δεν είναι αγώνας. Τώρα άμα είναι στο στυλάκι του διοργανωτή να είναι ανεκτικός σε
τέτοιες επικίνδυνες καταστάσεις πάσο.
Πάει και το σημερινό, γειά σου Αντώνη χάρηκα που σε ξαναείδα, ελπίζω να "ξεσκούριασες" αρκετά τελικά και να χάρηκες την μέρα!
Η μέρα κύλησε ομαλά, με 2 ατυχηματάκια όμως, ιδιαίτερα στο ένα τρομάξαμε γιατί 2 ενδιάμεσοι αναβάτες (ήτανε και παρέα έμαθα, φίλοι) έπεσαν στο τέλος της ευθείας όταν ό ένας έχασε τα φρένα και έπεσε πάνω στον άλλον... Ο δε αναβάτης ο ένας αφού σηκώθηκε ζαλίστηκε και έπεσε κάτω, αλλά τελικά δεν είχε τίποτα. Τέλος καλό όλα καλά, αλλά απλά είναι καλό να θυμόμαστε που και που οτι το να μπαίνεις στην πίστα έχει ένα ποσοστό κινδύνου, για αυτό και απαραίτητες οι προστασίες, τα δερμάτινα, τα κράνη κλπ.
Το νέο λοιπόν επίσης είναι οτι ο Ζαφειρό ανακοίνωσε και το επόμενο track day του που θα είναι στις 4/06, ημέρα Σάββατο. Οπότε βάλτε και αυτό στο καλενδάρι όσοι πιστοί. Λεπτομέρεις όταν ξέρω περισσότερα...
Γεια σου ρε Σπύρε μορφάρα,φωτιά στα γυρολόγια λέμε.Να σου πω την αλήθεια με το που σήκωσαν την κόκκινη και μας κατέστρεψαν το σέσσιον χαλάστηκα τόσο πολύ που σηκώθηκα κ έφυγα.Αυτά γίνονται όταν μπαίνουν "φιλαράκια" μέσα και αρχίζουν τα κάτσε να σου δείξω ποσο μεγαλύτερη την έχω απο σένα.....Δε γαμιεται έχουμε συνηθίσει πλέον ευτυχώς που έιναι καλα και οι 2.Να πω οτι δε τα είπε ο αλητάρχης;τους τα είπε αλλά δούλευε το κάτω κεφάλι τους.Ας πλερώσουν τώρα τα πλαστικα τους κ οτι ζημιά κανανε για να μάθουν.
Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος αλλα θελω πάλι στρώσιμο και δουλίτσα.Φαινόταν δλδ στο 3ο σέσσιον είχα αρχίσει κ ανέβαζα κάπως ρυθμό.
Απ'ότι ξέρω στα trackdays απαγορεύονται οι προσπεράσεις και τα χωσίματα πριν τη στροφή γιατί
πολύ απλά δεν είναι αγώνας. Τώρα άμα είναι στο στυλάκι του διοργανωτή να είναι ανεκτικός σε
τέτοιες επικίνδυνες καταστάσεις πάσο.
Μπάμπη αστο ρε συ δε βάζει μυαλό ο Έλληνας....έφαγα 4 τουλάχιστον προσπεράσεις απο εσωτερική....το οποίο 20 λεπτά πριν τους το είχαν απαγορέψει στους κανονισμούς πριν μπούμε μέσα και εγώ να στο πω κ έτσι στον π&$%^ο μου άνοιγα γραμμή και δεν έτρεχε τπτ,άλλοι όμως μου μπαίνανε πρώτη φορά και τους βάζανε στο ενδιαμεσο γκρουπ και καλή ώρα μαζέψανε οικόπεδο.Το γκρουπ των αγωνιζωμένων δεν χωράει κανονισμούς και λογικό είναι γιατί αυτός που πάει εκεί μιλάει με δεδομένα αγώνα που και εσωτερική θα φας και εξωτερική και απο πανω θα σε περάσει ο άλλος,ωστόσο ο Σπύρος τα "χρειαστηκε" μετά που τα λέγαμε μάλλον πρεπει ο αγαπητός φίλος να του έξυσε την πλατούλα όταν έμπαινε στη φουρκέτα καρυδωμένος.χεχεχεχε
Χωρίς να θέλω να γίνω κακός CSS Τrack Days και μόνον στο θέμα τήρησης κανόνων.Ούτε μερίδιο παίρνω ουτε τπτ αλλα επειδή έχω παει και στους αλλους 2 διοργανωτές δεν έχω τόσο καλό feedback.Μάλλον είναι υπερβολικά ανεκτικοί οι διοργανωτές
Χωρίς να θέλω να γίνω κακός CSS Τrack Days και μόνον στο θέμα τήρησης κανόνων.Ούτε μερίδιο παίρνω ουτε τπτ αλλα επειδή έχω παει και στους αλλους 2 διοργανωτές δεν έχω τόσο καλό feedback.Μάλλον είναι υπερβολικά ανεκτικοί οι διοργανωτές
Τα track day του CSS τείνουν να έχουν κοινό μαθητές του CSS σε μεγαλύτερο βαθμό, με αποτέλεσμα να είναι πιο μαζεμενοι και πειθαρχημένοι. Το πρόβλημα με κάθε διοργάνωση είναι πως δεν είναι εύκολο να αστυνομεύσεις συμπεριφορές εκτός και αν είναι έντονες και φαίνονται. Παράδειγμα, σε TD του CSS που είχαν μπεί κάποιοι από club KTM και κάνανε εντελώς βλακείες, σούζες, άσχετες γραμμές κλπ για να τραβήξουν βιντεάκια. Ε, σε αυτούς μπήκε χέρι. Αλλα και εκεί ένα προσπέρασμα σε εσωτερική μπορεί να γίνει, και πιασε το αυγό και κούρευτο μετά για το ποιος το είδε και ποιός παραπονέθηκε. Επίσης στο CSS κυκλοφορούν εκπαιδευτές σε όλα τα groups και κάνουνε τους γύρους τους, στις άλλες διοργανώσεις κυρίως σε αρχαρίους και λιγότερο σε ενδιάμεσους έχω δεί πλοηγούς. Ε, έχω δεί και πλοηγό να χώνεται από εσωτερική και να τρομάζει φίλο μου συμμετέχοντα.
Μαύρη σημαία πάντως να βγαίνει, δεν έχω δει ποτέ και σε κανένα TD, ούτε καν σε CSS. Η άποψή μου είναι πως θα μπορούσε να βγαίνει και καμία... Θα έπρεπε οι πλοηγοί να είναι πιο ενεργοί σε αυτό, στον εντοπισμό συμπεριφορών, και οι διοργανωτές πιο αυστηροί.
Μεγάλη κουβέντα επίσης παίρνει και το θέμα κατάταξης σε γκρούπ. Οτι δηλώσει ο καθένας...και εκεί χρειάζεται επέμβαση που δεν γίνεται. Τελικά μάλλον το γκρούπ των ενδιάμεσων είναι το πιο επικίνδυνο γιατι στην πράξη έχει και πολλούς αρχάριους που νομίζουν οτι ξέρουν να οδηγάνε...
sapila racing
27/05/2016, 16:51
Τα track day του CSS τείνουν να έχουν κοινό μαθητές του CSS σε μεγαλύτερο βαθμό, με αποτέλεσμα να είναι πιο μαζεμενοι και πειθαρχημένοι. Το πρόβλημα με κάθε διοργάνωση είναι πως δεν είναι εύκολο να αστυνομεύσεις συμπεριφορές εκτός και αν είναι έντονες και φαίνονται. Παράδειγμα, σε TD του CSS που είχαν μπεί κάποιοι από club KTM και κάνανε εντελώς βλακείες, σούζες, άσχετες γραμμές κλπ για να τραβήξουν βιντεάκια. Ε, σε αυτούς μπήκε χέρι. Αλλα και εκεί ένα προσπέρασμα σε εσωτερική μπορεί να γίνει, και πιασε το αυγό και κούρευτο μετά για το ποιος το είδε και ποιός παραπονέθηκε. Επίσης στο CSS κυκλοφορούν εκπαιδευτές σε όλα τα groups και κάνουνε τους γύρους τους, στις άλλες διοργανώσεις κυρίως σε αρχαρίους και λιγότερο σε ενδιάμεσους έχω δεί πλοηγούς. Ε, έχω δεί και πλοηγό να χώνεται από εσωτερική και να τρομάζει φίλο μου συμμετέχοντα.
Μαύρη σημαία πάντως να βγαίνει, δεν έχω δει ποτέ και σε κανένα TD, ούτε καν σε CSS. Η άποψή μου είναι πως θα μπορούσε να βγαίνει και καμία... Θα έπρεπε οι πλοηγοί να είναι πιο ενεργοί σε αυτό, στον εντοπισμό συμπεριφορών, και οι διοργανωτές πιο αυστηροί.
Μεγάλη κουβέντα επίσης παίρνει και το θέμα κατάταξης σε γκρούπ. Οτι δηλώσει ο καθένας...και εκεί χρειάζεται επέμβαση που δεν γίνεται. Τελικά μάλλον το γκρούπ των ενδιάμεσων είναι το πιο επικίνδυνο γιατι στην πράξη έχει και πολλούς αρχάριους που νομίζουν οτι ξέρουν να οδηγάνε...
+ 1074
Το θεμα είναι οτι τα ίδια ακριβώς λέγαμε και πριν 10 χρόνια.
Συμφωνώ σε όλα παιδιά,και ο σπύρος που εχτές τα λέγαμε κατα τη διάρκεια της εκδήλωσης τα ξέρει γιατί τα λέγαμε.Ακόμα και στο ότι πρέπει καμμια φορά να γίνουμε κ εμείς λίγο "γκρινιάρηδες" παραπάνω στους διοργανωτές για να γίνουν πιο αυστηροί έχω αρχίσει κ πιστεύω.Επίσης για να μη βγάζω τον κώλο μου στην απ έξω και εγώ εχτές έβγαινα ανάμεσα στα σέσσιον αν κουραζόμουν ή αν είχα πιο χαμηλό ρυθμό γιατί δε μου φταίει σε κάτι ο άλλος να τον "καθυστερώ" αν εχει πιασει ρυθμό και μη σου πώ οτι έπρεπε να μου πουνε να κατέβω κατηγορία αλλά επειδή έβλεπα οτι δε βγαίνει αρκέστηκα στα 3 σέσσιον και σηκώθηκα και έφυγα ανεξαρτήτως αν είχα πληρώσει.Έτσι το πάω εγώ θα μου πεις...Ίσως είμαι λίγο "ρομαντικός" κάποιες φορές και θεωρώ οτι επειδή θέλω και λειτουργώ "ομαδικά" απαιτώ να λειτουργούν κ οι άλλοι.
Τέσπα να είμαστε καλά κ όρθιοι κ τπτ παραπάνω.
RaGe_Raptor
27/05/2016, 19:02
Πάντως οι "ενδιάμεσοι" είναι παγκόσμιο πρόβλημα . Θέλω να πω όχι μόνο Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό έτσι είναι, είναι το πιο επικίνδυνο group , κατά τα λεγόμενα των συμμετεχόντων .
+ 1074
Το θεμα είναι οτι τα ίδια ακριβώς λέγαμε και πριν 10 χρόνια.
Πριν 10 χρόνια; Αν μου έλεγες οτι θα καβαλήσω μηχανάκι, θα σε είχα στείλει στο τρελάδικο άμεσα... :)
Λοιπόν τα νέα είναι οτι μάλλον το επόμενο Σάββατο θα παίζει χρονομέτρηση και κατηγοριοποίηση των αναβατών με βάση τους χρόνους μετά τα πρώτα sessions....
basiliss13
27/05/2016, 21:35
ξέρετε κάτι παραπάνω σε αυτό που ακούγεται ότι από Ιούλιο τα μέγαρα θα είναι ανοιχτά κάθε μέρα(εννοώ και της ημερες που δεν έχει κάτι οργανωμένο,.....σαν της Σέρρες δηλαδή)
ξέρετε κάτι παραπάνω σε αυτό που ακούγεται ότι από Ιούλιο τα μέγαρα θα είναι ανοιχτά κάθε μέρα(εννοώ και της ημερες που δεν έχει κάτι οργανωμένο,.....σαν της Σέρρες δηλαδή)
http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/Anoigei-h-prosbash-ths-pistas-sto-koino-aytokinhtodromio-megara_109616.asp
Οτι λέει αυτό. Ε, 1 Ιουνίου λέει θα μάθουμε περισσότερα. Κάτι έχω ακούσει και για άτομα που θα τη διαχειρίζονται και για τιμοκατάλογο χρήσης, αλλά δεν έχει έννοια να βιαζόμαστε, ας τα ακούσουμε επίσημα σε μερικές μέρες...
1ον Εύγε γι αυτό που θα κάνει ο Extreme είναι ενα πολύ καλό βήμα και μπράβο του (προφανώς και το έκανε ο άνθρωπος μετα και την σύγκρουση που είχαν) 2ον αν ξεκινήσει τέτοιο πράμα στα Μέγαρα δείχνει οτι πάει να σπάσει το "μονοπώλιο" του μπαίνω αναγκαστικά σε TD ειδικά αν έχει προσωπικό να βοηθάει σε απορίες κτλπ. Ωραία νέα αυτά να που γίνονται βηματάκια τελικά.
Και για να μην βγαίνουμε εκτός θέματος, και επειδή έχουμε και ανακοίνωση για TD την 12/06 από team 65, ορίστε το ενημερωμένο πρόγραμμα των επόμενων TD και λοιπών σχετικών εκδηλώσεων:
- Παρασκευή 3/06 Σέρρες, Ride Day CSS
- Σάββατο 4/06, Μέγαρα, Extreme Trackdays
- Κυριακή 12/06, Μέγαρα, Team 65
- Σ/Κ/Δ 18-20/06 Σέρρες Ducatisti πωςτολένε Trackday. Θα πάω!
Αυτά προς το παρόν!
fazerakis
30/05/2016, 11:17
Να σημειωθει οτι το επομενο Track Day 04/06/2016 αυτο το Σαββατο θα ειναι με χρονομετρηση αλλα θα ξεκινήσει 13:00
Ναι μόλις στείλανε Mail και σε εμένα ενημερωτικό.Μπράβο του του Ζαφειρόπουλου που έκανε αυτή την κίνηση,να γλυτώσουμε τα στουκαρίσματα στις ευθείες επιτέλους...αν και δε θα μπορέσω το Σαββάτο λόγω οικογενειακής υποχρέωσης καλά να περάσετε όσοι πάτε παιδιά και καλή διασκέδαση.
fazerakis
30/05/2016, 13:48
Ναι μόλις στείλανε Mail και σε εμένα ενημερωτικό.Μπράβο του του Ζαφειρόπουλου που έκανε αυτή την κίνηση,να γλυτώσουμε τα στουκαρίσματα στις ευθείες επιτέλους...αν και δε θα μπορέσω το Σαββάτο λόγω οικογενειακής υποχρέωσης καλά να περάσετε όσοι πάτε παιδιά και καλή διασκέδαση.
Γενικα η χρονομετρηση ειναι απαραιτητη για να γινεται σωστα ο διαχωρισμος των γκρουπς, αλλα και διασκεδαστικη, ενω παραλληλα βοηθαει τη βελτιωση.
Παλιοτερα ηταν αρκετά στανταρντ σε ολα τα track days, αλλα σιγα σιγα κοβοντουσαν οι υπηρεσιες στο βωμο της μειωσης των εξόδων. Μια η χρονομετριση, μια το ρευμα, ενω οι τιμη της χρήσης για εμας εμενε ιδια ή ανέβαινε.
Ελπιζω να δουμε κι αλλες θετικες και μονιμες αλλαγες.
Αλήθεια με τα ρεύματα εχει αλλαξει κατι ή ειναι +€10-€15 ακομα? (Εχω χτικιάσει με αυτό το θεμα... με ενοχλει εντονα)
Γενικα η χρονομετρηση ειναι απαραιτητη για να γινεται σωστα ο διαχωρισμος των γκρουπς, αλλα και διασκεδαστικη, ενω παραλληλα βοηθαει τη βελτιωση.
Παλιοτερα ηταν αρκετά στανταρντ σε ολα τα track days, αλλα σιγα σιγα κοβοντουσαν οι υπηρεσιες στο βωμο της μειωσης των εξόδων. Μια η χρονομετριση, μια το ρευμα, ενω οι τιμη της χρήσης για εμας εμενε ιδια ή ανέβαινε.
Ελπιζω να δουμε κι αλλες θετικες και μονιμες αλλαγες.
Αλήθεια με τα ρεύματα εχει αλλαξει κατι ή ειναι +€10-€15 ακομα? (Εχω χτικιάσει με αυτό το θεμα... με ενοχλει εντονα)
Στο TD της πέμπτης ήταν φορτηγό με γεννήτριες και νομίζω χρέωνε. Ξέρεις μόνο τι φοβάμαι...μη βγεί σε κακό αυτό με τη χρονομέτρηση κ τπτ "πονηροί" αρχίζουν κ πιέζουν απο νωρίς για να μπούνε σε "γρήγορο" γκρουπ και έχουμε τπτ αγορές αγροτεμαχίων κατα τ'άλλα είμαι σύμφωνος 100% με αυτό που πάει να κάνει ο συγκεκριμένος και ελπίζω να το ακολουθήσουν κ άλλοι.
fazerakis
30/05/2016, 14:08
Στο TD της πέμπτης ήταν φορτηγό με γεννήτριες και νομίζω χρέωνε. Ξέρεις μόνο τι φοβάμαι...μη βγεί σε κακό αυτό με τη χρονομέτρηση κ τπτ "πονηροί" αρχίζουν κ πιέζουν απο νωρίς για να μπούνε σε "γρήγορο" γκρουπ και έχουμε τπτ αγορές αγροτεμαχίων κατα τ'άλλα είμαι σύμφωνος 100% με αυτό που πάει να κάνει ο συγκεκριμένος και ελπίζω να το ακολουθήσουν κ άλλοι.
Καλυτερο απο το να δηλωνει ο καθενας οτι θελει. Αν καποιος ρισκαρει μονο και μονο για να μπει σε αλλο γκρουπ τα λογια περισσεύουν.
Οσο για τον κυριο με τη γεννήτρια, γενικα μου θυμιζει χαράτσι της κυβερνησης οσο καλες κι αν φαινονται οι προθεσεις του να μας εξυπηρετήσει. Ας ελπισουμε οτι στα μελλοντικα σχεδια της πιστας δεν συμπεριλαμβανεται ή τουλαχιστον δεν βαραινει την δικια μου τσεπη και οτι οι παροχες ρεύματος θα συμπεριλαμβανονται στο κοστος της χρήσης της πιστας.
Καλές οι χρονομετρήσεις αλλά από μόνες του δεν λένε τίποτα.
Αν κάποιος γυρίζει στο 14 (πχ, παραδειγμα) αλλά είναι στο όριο του ζω πεθαίνω κι άρα στην περιοχή του λάθους, θα μπει στους μεσαίους και δεν θα δημιουργήσει ποτέ ζήτημα;
Το πρόβλημα δεν ειναι ο χρόνος αλλά η συμπεριφορά μας στην πίστα. Αν χάσεις χρόνο σ ενα γύρο επειδή δεν χώθηκες σε αργότερο οδηγό δεν έπαθες τίποτα.
Προσωπικά, έχω νοιώσει ασφαλέστερα σε γκρουπ γρήγορων.
Καλυτερο απο το να δηλωνει ο καθενας οτι θελει. Αν καποιος ρισκαρει μονο και μονο για να μπει σε αλλο γκρουπ τα λογια περισσεύουν.
Οσο για τον κυριο με τη γεννήτρια, γενικα μου θυμιζει χαράτσι της κυβερνησης οσο καλες κι αν φαινονται οι προθεσεις του να μας εξυπηρετήσει. Ας ελπισουμε οτι στα μελλοντικα σχεδια της πιστας δεν συμπεριλαμβανεται ή τουλαχιστον δεν βαραινει την δικια μου τσεπη και οτι οι παροχες ρεύματος θα συμπεριλαμβανονται στο κοστος της χρήσης της πιστας.
Κάτσε να δούμε αφού έπονται ανακοινώσεις απο 1η Ιούνη κάτι ακούγεται οτι θα είναι ανοικτή η πίστα για το κοινό γενικότερα και καθημερινές εκτός των TD όπως γίνεται ήδη στις Σέρρες οπότε μπορεί να αλλάξουν πολλά συμπεριλαμβανομένου και του ρεύματος.
Αν κάποιος γυρίζει στο 14 (πχ, παραδειγμα) αλλά είναι στο όριο του ζω πεθαίνω κι άρα στην περιοχή του λάθους, θα μπει στους μεσαίους και δεν θα δημιουργήσει ποτέ ζήτημα;
Το πρόβλημα δεν ειναι ο χρόνος αλλά η συμπεριφορά μας στην πίστα. Αν χάσεις χρόνο σ ενα γύρο επειδή δεν χώθηκες σε αργότερο οδηγό δεν έπαθες τίποτα.
Συμφωνώ Νίκο έτσι κ αλλιώς όπως λέγαμε και με τα παιδιά αυτό με τα ενδιάμεσα γκρουπ ειναι γενικότερη μάστιγα.Και πάνω απ'όλα είναι πως το βλέπει ο καθένας καθαρά απο θέμα συμπεριφοράς και στους αργούς να μπεί κάποιος αν μπαίνει μέσα με το κάτω κεφάλι τη μαλακία θα την κάνει αργά ή γρήγορα.
fazerakis
30/05/2016, 14:28
Τους γρήγορους τους ρώτησες πως ένοιωθαν :lol: :p
Spam off...
Γενικος κανονας οτι το ενδιαμεσο γκρουπ εχει τις περισσοτερες πτωσεις γιατι ειναι γρηγοροι με μικρη εμπειρια και άτσαλη οδήγηση.
Τους γρήγορους τους ρώτησες πως ένοιωθαν :lol: :p
Spam off...
Γενικος κανονας οτι το ενδιαμεσο γκρουπ εχει τις περισσοτερες πτωσεις γιατι ειναι γρηγοροι με μικρη εμπειρια και άτσαλη οδήγηση.
Δεν ενοχλάμε κύριος! Δεν είμαστε τόσο σαλίγκαροι! σπαμ οφφ
Ναι, ισχύει. Οι αρχάριοι απο εμπειρία κι οι ενδιάμεσοι απο έπαρση (και τα υπόλοιπα).
L.omerta
30/05/2016, 15:22
Θα είναι καποιος απο εδω το σαββατο? Θα είναι η πρώτη μου εμπειρία σε πίστα μέχρι να μαζευτούν τα φράγκα για css! Υπάρχει κάποιο γενικό tip? Να προσέξω κατι ιδιαίτερο στη μηχανή πέρα απο λάστιχα που είναι καινούργια και λαδιά?
Θα είναι καποιος απο εδω το σαββατο? Θα είναι η πρώτη μου εμπειρία σε πίστα μέχρι να μαζευτούν τα φράγκα για css! Υπάρχει κάποιο γενικό tip? Να προσέξω κατι ιδιαίτερο στη μηχανή πέρα απο λάστιχα που είναι καινούργια και λαδιά?
Ειλικρινά;
Μην πας, βάλε αυτα τα λεφτά στην ακρη για το μάθημα και πήγαινε πιστα μετά.
Ειλικρινά;
Σωστότατο! Θα την ευχαριστηθείς μετά πολύ περισσότερο, με πολύ περισσότερη ασφάλεια κλπ.
Εγώ θα είμαι πάντως εκτός απροόπτου.
L.omerta
30/05/2016, 16:43
Καταλαβαίνω απολύτως τι λέτε και αυτή είναι και η προθεσή μου εξ'αρχής αλλά τον τελευταίο χρόνο με το που μπαίνουν κάποια χρήματα στην άκρη συνεχώς κατι τυχαίνει και εξαφανίζονται! Πιο πολύ θέλω να πάω για την βόλτα, παρέα και να δω πως είναι η φάση μιας και τυχαίνει και μου το πρότειναν κατι φίλοι. Δεν πάω να σπάσω τα χρονόμετρα(δε θα μπορούσα κι όλας) αλλά να χαρώ λίγο την μηχανή παραπάνω μιας και σαν οδηγός είμαι αρκετά συντηρητικός-αμυντικός στο δρόμο. Θα πάω να δω και την πίστα πως είναι και βλέπουμε και το σάββατο αν θα μπώ όντως!
giannis21
30/05/2016, 17:23
την παρασκευή έβαλα ρεπό για ride day στις σερρες!!
giannis21
30/05/2016, 17:26
το συνεργείο αναβαθμίστηκε,οποτε.τωρα δουλειά..
360033
fazerakis
30/05/2016, 19:24
Ειλικρινά;
Διαφωνω.
Με μια φορά πιστα, το μαθημα μετά θα εχει πολυ καλυτερα αποτελεσματα.
Σαν καποτε που λεγανε για το τσιγαρο...ενα πριν κι ενα μετα...
Να πας L.omerta. Να οδηγησεις, να συνηθήσεις το χώρο και την επομενη φορά να επικεντρωθεις μονο στο μαθημα. Και με το καλο μετά το μαθημα να ξαναπας να εφαρμοσεις το οτι εμαθες μονος σου να το εμπεδωσεις.
Καλησπέρα! Το Σάββατο θα είμαι κ εγώ Μεγαρα εκτός απροόπτου (πρωτη φορά μετα απο 5 χρόνια..), μαυρο-γραφιτι Daytona 675, θα χαρώ να τα πούμε με οποιον συμφορουμιτη κατέβει..
harris_x
31/05/2016, 11:44
Διάβασε αυτό: http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=133111
L.omerta
31/05/2016, 12:09
Διάβασε αυτό: http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=133111
Ωπ μου είχε ξεφύγει αυτό!!ευχαριστώ!:beer:
HelenKoR
31/05/2016, 14:41
Ειλικρινά;
+675
Για μένα είναι πολύ σημαντικό αυτό
Διαφωνω.
Με μια φορά πιστα, το μαθημα μετά θα εχει πολυ καλυτερα αποτελεσματα.
Σαν καποτε που λεγανε για το τσιγαρο...ενα πριν κι ενα μετα...
Να πας L.omerta. Να οδηγησεις, να συνηθήσεις το χώρο και την επομενη φορά να επικεντρωθεις μονο στο μαθημα. Και με το καλο μετά το μαθημα να ξαναπας να εφαρμοσεις το οτι εμαθες μονος σου να το εμπεδωσεις.
+25000 μετα απο την πιστα θα εχεις αποριες τις οποιες θα λυσεις σιγουρα στο μαθημα. εγω τουλαχιστο ετσι εκανα και μου βγηκε........ενοητε δεν πας πρωτη φορα σε πιστα για χρονο ουτε για ταχυτητα. Καλα να περασεις και..............καλο ξενερομα :lol: (θα καταλαβεις τι εννοώ οταν βγεις απο την πιστα)
Λοιπόν, για να δούμε που βρισκόμαστε:
- Τριήμερο TD Ducati ακυρώθηκε αλλά θα υπάρχει 'ομάδα' από Moto.gr και διαφοροι άλλοι για open day στις Σέρρες. Θα είμαι εκεί!
- 18/06 όσοι μείνουν εδώ, Μέγαρα, Ride day CSS.
- 19/06 το CSS ΔΕΝ έχει σχολείο στα Μέγαρα, καθώς μετατέθηκε για 17/07.
Δεν ξέρω τίποτα άλλο για το κοντινό μέλλον...
stamatisx
14/06/2016, 15:14
Παρ όλη τη ζέστη που θα έχει λέω να πάω στις 18 στα Μέγαρα
Παρ όλη τη ζέστη που θα έχει λέω να πάω στις 18 στα Μέγαρα
Να πας, να πας, και περιμένουμε νέα βιντεάκια!
Λοιπόν, μάλλον επίσης θα έχει Extreme Trackdays την επόμενη Τετάρτη στα Μέγαρα, μου είπε ένα πουλάκι.
Μάλλον θα τα καταφέρω να πάω το Σάββατο. Δεν έχω ξαναπάει σε Ride Day, οπότε, οποιαδήποτε πληροφορία, ευπρόσδεκτη.
Θα είμαι με CBR1000 μαύρο RED BULL.
Μάλλον θα τα καταφέρω να πάω το Σάββατο. Δεν έχω ξαναπάει σε Ride Day, οπότε, οποιαδήποτε πληροφορία, ευπρόσδεκτη.
Θα είμαι με CBR1000 μαύρο RED BULL.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=133111
Αν δεν έχεις ξαναπάει σε track day γενικά. Τα Ride Days του CSS δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο, εκτός από εκπαιδευτές που γυρνάνε μέσα στην πίστα και πιθανόν να σου δώσουνε συμβουλές έξω, καθώς και γενικά λίγο αυστηρότερους κανόνες όσον αφορά το προσπέρασμα. Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, έχουνε και κατά κανόνα 'ήρεμο' και προσεκτικό κοινό καθώς αρκετοί είναι μαθητές του CSS.
basiliss13
16/06/2016, 22:23
τελικά τα μέγαρα είναι ανοιχτά καθημερινά?ανεξάρτητα αν έχει οργανωμένο track day?
Ναι! Εκτός και αν έχει prive track day... Οπότε καλό είναι πάντα να τσεκάρεις!
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=133111
Αν δεν έχεις ξαναπάει σε track day γενικά. Τα Ride Days του CSS δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο, εκτός από εκπαιδευτές που γυρνάνε μέσα στην πίστα και πιθανόν να σου δώσουνε συμβουλές έξω, καθώς και γενικά λίγο αυστηρότερους κανόνες όσον αφορά το προσπέρασμα. Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, έχουνε και κατά κανόνα 'ήρεμο' και προσεκτικό κοινό καθώς αρκετοί είναι μαθητές του CSS.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Αν και δεν είμαι και τόσο "νέος" στα tracκ day, με κάλυψε το ........ έχουνε και κατά κανόνα 'ήρεμο' και προσεκτικό κοινό......
Πήγα το Σάββατο στο Ride Day του CSS και πραγματικά έμεινα ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την οργάνωση. Φυσικά, η ζέστη ανυπόφορη και ο κόσμος λίγος μεν, αλλά όπως είπε και ο nathair, ήρεμοι και προσεκτικοί. Θα προσπαθήσω να πάω και στα επόμενα που θα διοργανώσουν, αλλά νομίζω ότι πρέπει να τα προωθήσουν καλύτερα. Είμαστε αρκετοί αυτοί που βάζουμε σε πρώτη προτεραιότητα την σχετική ασφάλεια από τους χρόνους.
stamatisx
19/06/2016, 18:51
Έτσι είναι, αν και μόλις το δεύτερο μου track day, έμεινα πολύ ικανοποιημένος, όντως ήταν προσεκτικοί και ήρεμοι και εκεί είναι που δίνω και γω τη μεγαλύτερη βάση. Θα είμαι σίγουρα και στο επόμενο.
panos_zip
19/06/2016, 21:06
Θα είναι κανένας την Τετάρτη 22/6 μέγαρα?
Τρίτη έρχομαι Ελλάδα και λέω να πάω με ένα φίλο.
Εγω δεν θα είμαι δυστυχώς γιατί πολλές κοπανες εχω κάνει απο την δουλεια ...
μιας και ακυρώθηκε η Ετήσια και επειδή ήμουν ήδη φτιαγμένος για μοτο καταστάσεις, ξέρουμε αν παίζει κανα event τη Κυριακή Μέγαρα?
ευχαριστώ
μιας και ακυρώθηκε η Ετήσια και επειδή ήμουν ήδη φτιαγμένος για μοτο καταστάσεις, ξέρουμε αν παίζει κανα event τη Κυριακή Μέγαρα?
ευχαριστώ
εχει αγωνα αυτο το σκ
ευχαριστώ
Αναβλήθηκε.
24-25 Σεπτ εχει TD στης Σερρες ο Χαλαρης
congate7
28/06/2016, 11:00
Extreme trackday την Κυριακή με χρονομέτρηση.
Για αυτούς που θέλουν να την ιδρώσουν την... ολόσωμη ;)
Εγώ διακοπάρω
Θα πάμε, θα πάμε! (Καλά να είμαστε μέχρι τότε).
Εντωμεταξύ μόλις ανακοίνωσε ολοήμερο την Κυριακή 3/7 η Extreme Track Days στα Μέγαρα, με χρονομέτρηση...
sapila racing
28/06/2016, 11:21
Θα πάμε, θα πάμε! (Καλά να είμαστε μέχρι τότε).
Σεπτέμβρη ε? Θα εχει κόψει κι η ζέστη.
Πολύ δύσκολο για μένα, αλλά θα το βαλω στόχο.
Σεπτέμβρη ε? Θα εχει κόψει κι η ζέστη.
Πολύ δύσκολο για μένα, αλλά θα το βαλω στόχο.
Θα έχει και Οκτώβρη ο Ζαφειρόπουλος, 28η...
Οπότε ...
sapila racing
28/06/2016, 12:40
Οπότε ...
Καλύτερο μου ακούγεται αυτό.
devil's animal
28/06/2016, 13:08
Οπότε ...
αφου ο ενας εχει κονε με τον εναν...και ο αλλος εχει κονε με τον αλλον...
δεν λετε μια και τα κοστη...και φυσικα τις παροχες...
γιατι π.χ. θα ηταν ενα + αν καποιος ειχε χρονομετρηση και ο αλλος οχι...δεν ξερω....υποθετικα μιλαω, ετσι...
και εγω το ψηνω για ενα διημερο ακομα μετα το καλοκαιρι...
Κυριακή 3/7 ολοήμερο Extreme Μέγαρα με χρονομέτρηση