PDA

View Full Version : Επόμενα Track Days

Σελίδες : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12

nathair
28/06/2016, 13:54
δεν λετε μια και τα κοστη...και φυσικα τις παροχες...

γιατι π.χ. θα ηταν ενα + αν καποιος ειχε χρονομετρηση και ο αλλος οχι...δεν ξερω....υποθετικα μιλαω, ετσι...

Θα ρωτήσω και θα μάθω, αν και μην περιμένεις ουσιαστικές διαφορές... Αν είναι να πας μόνο σε ένα, περισσότερο μετράει η ημερομηνία που θα γίνει και αν σε βολεύει, εγώ αυτό πιστεύω.
Ο τιμοκατάλογος της Εξτρίμ για το προηγούμενο είναι εδώ: http://extremetrackdays.gr/?page_id=134
Α, στο φυλλάδιο μάλιστα βλέπω τώρα δεν έχει την χρονομέτρηση που ήτανε στάνταρντ χωρίς επιπλέον χρέωση...
Εγώ αν μπορέσω θα πάω και στα δύο :)

nathair
28/06/2016, 15:26
Λοιπόν, ανακρίβειες γράφω, το τσέκαρα και από την ETD, και από το Site της πίστας, και ρώτησα κιόλας. Η 28η (Παρασκευή) Οκτωβρίου είναι ελεύθερη προπόνηση, άρα 29-30 μόνο θα είναι Track Day.
Τιμολογιακή πολιτική άγνωστη αυτη τη στιγμή γιατί θέλει να αλλάξει η πίστα την δική της πολιτική, οπότε...

nathair
04/07/2016, 13:04
Πάει και το χθεσινό, με χαμηλά επίπεδα συμμετοχής για ολοήμερο, προφανώς και λόγω ζέστης (η παραλία τραβάει!) αλλά σίγουρα έχει επηρεάσει και η δυνατότητα του καθενός να πάει καθημερινές σε ελεύθερη προπόνηση. Για να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση, γιατί αν οι διοργανωτές track days μπαίνουνε μέσα (πολύ χαμηλή ήτανε και η συμμετοχή άκουσα στο τελευταίο Ride day του CSS) δεν μπορεί να είναι καλό αυτό ούτε για τους συμμετέχοντες, αλλά και ούτε και για την πίστα μακροπρόθεσμα. Σε κάθε περίπτωση κάποιες αλλαγές πρέπει να γίνουν στον χώρο, αλλά το ποιές είναι είναι δύσκολο να πει κανείς. Π.χ. τα Track days να παρέχουν περισσότερη προστιθέμενη αξία, αλλά αυτή ορίζεται διαφορετικά για τον καθένα, και πόσοι έχουν την δυνατότητα και όρεξη να την πληρώσουν;
Στα θετικά η χρονομέτρηση, σαφώς καλύτερα οργανωμένη απο την προηγούμενη φορά, και με εμένα να φιγουράρω πρώτος στην κατάταξη για αρκετά sessions (απίστευτο έ;) καθώς οι 'γρήγοροι γρήγοροι' απουσιάζανε. Τελικά με πέρασε ο φίλος Μπάμπης σε ένα session αφού η προπόνηση που του κάνει ο Μπούστας προφανώς απόδωσε και γύρισε στο 1:04:600 ενώ εγώ τέτοιον χρόνο μόνο στον ύπνο μου έχω δει και το καλύτερό μου ήτανε 1.05.360. :) Μπράβο του και εις ανώτερα ή μάλλον κατώτερα, το έχει πάρει πολύ ζεστά το θέμα...
Επίσης έγινε και mini-event με rolling start 4 αναβατών του Superbike Club ...

Επόμενα Track Days:

13 Ιουλίου Τετάρτη, απογευματινό Extreme Μέγαρα
16 Σάββατο, Ολοήμερο Ride Day CSS Μέγαρα
17 Κυριακή, σχολείο CSS Μέγαρα

Αυτά προς το παρόν!

Ζεύκας
04/07/2016, 14:38
Τελικά με πέρασε ο φίλος Μπάμπης σε ένα session αφού η προπόνηση που του κάνει ο Μπούστας προφανώς απόδωσε και γύρισε στο 1:04:600 ενώ εγώ τέτοιον χρόνο μόνο στον ύπνο μου έχω δει και το καλύτερό μου ήτανε 1.05.360. :) Μπράβο του και εις ανώτερα ή μάλλον κατώτερα, το έχει πάρει πολύ ζεστά το θέμα...

έλα τώρα σταμάτα, με κάνεις και ντρέπομαι :blush:

nathair
04/07/2016, 14:48
έλα τώρα σταμάτα, με κάνεις και ντρέπομαι :blush:

Lol, οκ :) Ας πούμε οτι είσαι ο εν λόγω Μπάμπης ;)

sniper
04/07/2016, 14:59

Δεν χρειαζόταν :bawl:

Ζεύκας
04/07/2016, 16:07

έτσι μπράβο

Δεν χρειαζόταν :bawl:

ε ναι ρε φίλαι κάτι τέτοια πρέπει να θεωρούνται δεδομένα πραγματάκια

nathair
13/07/2016, 06:56
17 Κυριακή, σχολείο CSS Μέγαρα - ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ
20 Τετάρτη, Απογευματινό Extreme Track Days με χρονομέτρηση

Το Σάββατο θα διαλέξω ανάλογα τον καιρό, αν φυσάει θα είμαι για σερφάκι Λούτσα, αν δεν φυσάει μάλλον στα Μέγαρα.
Τετάρτη θέλω να πάω γιατί μάλλον θα είναι και η τελευταία ευκαιρία πριν το Mugello, αλλά εξαρτάται και από την δουλειά και τις υποχρεώσεις...

fazerakis
13/07/2016, 09:07
Τεταρτη, αν δεν εχει κανα καύσωνα, ισως ειναι η μονη περιπτωση να κλεισουμε οδηγικα για το καλοκαιρι. Αλλιως απο Σεπτεμβρη.

stamatisx
13/07/2016, 10:54
Σήμερα έχει κανονικά το απόγευμα έτσι? Μην πάω τσάπα....

edit... τελικά δεν έχει... πήρα τηλ...

nathair
13/07/2016, 13:01
Σήμερα έχει κανονικά το απόγευμα έτσι? Μην πάω τσάπα....

edit... τελικά δεν έχει... πήρα τηλ...

Που το είδες οτι έχει; :)

Α, ναι!

nathair
13/07/2016, 13:03
13 Ιουλίου Τετάρτη, απογευματινό Extreme Μέγαρα

Αυτό το είχε ανακοινώσει προφορικά ο Ζαφειρόπουλος στις 3, αλλά από ότι φαίνεται μεταφέρθηκε για τις 20...

R43
14/07/2016, 20:43
Θα είναι κανένας το Σάββατο στο Ride Day;

nathair
14/07/2016, 20:54
Οπως διαμορφώνεται ο καιρός, μάλλον εγώ θα είμαι!

Juohmaru!
14/07/2016, 21:11

Κι εγώ μάλλον... θα κάνω την παρθενική μου!!!:winka:

R43
15/07/2016, 21:13
Θα είμαι, πιθανότατα, πίσω από την Κ4. CBR 1000 Red Bull. Μακάρι να καταφέρουμε να γνωριστούμε και από κοντά.

nathair
16/07/2016, 17:45
Που κρυφτήκατε όλοι; Μόνο τον Σταμάτη είδα, εκτός και αν μιλήσαμε και δεν το κατάλαβα!
Πάει και αυτό, υψηλές συμμετοχές στην κατηγορία αρχαρίων, χαμηλές συμμετοχές στις άλλες κατηγορίες, και νέος προσωπικός χρόνος για μένα λίγο κάτω από το 1.05 :)
Θα ακολουθήσει βιντεάκι!

Hayate
16/07/2016, 17:46
Που κρυφτήκατε όλοι; Μόνο τον Σταμάτη είδα, εκτός και αν μιλήσαμε και δεν το κατάλαβα!
Πάει και αυτό, υψηλές συμμετοχές στην κατηγορία αρχαρίων, χαμηλές συμμετοχές στις άλλες κατηγορίες, και νέος προσωπικός χρόνος για μένα λίγο κάτω από το 1.05 :)
Θα ακολουθήσει βιντεάκι!

Πωπωπωπω φωτιά στα γυρολόγια και με ζέστη κιόλας,που να πέσει η θερμοκρασια δλδ...θα γυρνάς στο 0,59 οπως το πας εσύ ρε φίλε..

stamatisx
16/07/2016, 18:01
Θα ακολουθήσει βιντεάκι!

Και φαντάσου στο τέλος του 5ου session με το που βγήκα απ την πίστα έφυγα κατευθείαν για δουλειά... ούτε να χαιρετίσω δεν πρόλαβα... Πάντως ήταν το καλύτερο track day μου μέχρι στιγμής. Πολυ χάρηκα που τα είπαμε και από κοντά. Εννοείται πως και γω θα ανεβάσω και τα αντίστοιχα βίντεο...

nathair
16/07/2016, 18:02
Πωπωπωπω φωτιά στα γυρολόγια και με ζέστη κιόλας,που να πέσει η θερμοκρασια δλδ...θα γυρνάς στο 0,59 οπως το πας εσύ ρε φίλε..
Η ζέστη δεν ενοχλούσε, ο πολύς αέρας ναι :) Κοίτα έχω χάσει κάτι κιλάκια, οπότε λογικό είναι να γυρνάω και γρηγορότερα, ανάσανε το μηχανάκι ;) . Σε λίγο με βλέπω να ξαναφοράω την 50ρα φόρμα...

Hayate
16/07/2016, 18:07
Η ζέστη δεν ενοχλούσε, ο πολύς αέρας ναι :) Κοίτα έχω χάσει κάτι κιλάκια, οπότε λογικό είναι να γυρνάω και γρηγορότερα, ανάσανε το μηχανάκι ;) . Σε λίγο με βλέπω να ξαναφοράω την 50ρα φόρμα...

Θέλω να πιστεύω οτι απο Οκτώβρη θα είμαι και εγώ πιο άνετα στη φόρμα...ζυγίστηκα προχτές και ξεκίνησε στρατιωτικός νόμος στο διατροφικό στο σπίτι....τώρα κατάλαβα γιατί όποτε φόραγα το τελευταίο 3μηνο τη φόρμα σφιγγόμουν αρκετά στην κίνηση.Λογικά TD για μένα πάει για μέσα Σεπτέμβρη Οκτώβρη ξανά...τώρα έχουμε διακοπές και ταξιδιωτικό.

nathair
21/07/2016, 06:31
17 Κυριακή, σχολείο CSS Μέγαρα - ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ
20 Τετάρτη, Απογευματινό Extreme Track Days με χρονομέτρηση

Πάνε και αυτα, και δεν έχω τίποτα στο πρόγραμμα πυ να γνωρίζω τουλάχιστον. Μάλλον επίσης η πίστα θα κλείσει τον Αυγουστο, τουλάχιστον τις πρώτες μέρες, και (ελπίζω να είναι αλήθεια) θα γίνουν και κάποιες εργασίες σε κάποιες στροφές στην άσφαλτο.... Λίγα πράγματα, μην περιμένετε ξαναστρώσιμο, κανένα μπαλωματάκι δηλαδή.

Εγώ χθες κατέβασα άλλα 0.2" χρόνο :)
Α, και φυσικά για κάτι παλαβούς σαν και εμένα το επόμενο Track day θα είναι στο Mugello, 29-31 Ιουλίου, και το μεθεπόμενο Misano, 19-21 Αυγούστου :) ...

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη;

harris_x
21/07/2016, 09:01
Α, και φυσικά για κάτι παλαβούς σαν και εμένα το επόμενο Track day θα είναι στο Mugello, 29-31 Ιουλίου, και το μεθεπόμενο Misano, 19-21 Αυγούστου :) ...

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη;Φωτογραφίες θέλουμε ;)

sapila racing
21/07/2016, 09:36
Εγώ χθες κατέβασα άλλα 0.2" χρόνο :)

Αυτα είναι!! Παγκόσμιος θα γίνεις. :beer:
Περιμενουμε και video βεβαια. :)

nathair
21/07/2016, 10:19
Και φωτό και βίντεο θα υπάρξουνε, οέο :)

giannis21
28/07/2016, 10:59
παίδες λέω από βδομάδα να πάω σερρες μία καθημερινή.το σκέφτομαι όμως λίγο λόγω θερμοκρασίας.. παλευεται η φάση με αυτή τη ζέστη ή να το αφήσω για σεπτεμβρη;

chillipf
28/07/2016, 13:23
Έναν Αύγουστο (δε θυμάμαι ακριβώς ημερομηνία) πρίν κάποια χρόνια, που είχα πάει επάνω,
μιλάμε έλιωσα εντελώς.
έβγαζα δεν έβγαζα δέκα γύρους τη φορά, και αυτούς ψόφιους.
Βέβαια έπεσα σε ψιλοκαύσωνα, αλλά και κάτι υπεργρήγοροι-αγωνιζόμενοι που ζορίζανε,
χορτάσανε τούμπα. :sick:

RaGe_Raptor
28/07/2016, 14:39
δε θα πήγαινα αυτές τις μέρες. 37άρια δίνει για τις επόμενες 6-7.

nathair
29/07/2016, 16:00
Λοιπόν, όπως αναφέρω και στο νήμα με τις φωτό, τελικά με κατεβάσανε κατηγορία γιατί δεν γυρνάω αρκετά γρήγορα. 2:05 με 2:10 είναι υποτίθεται οι ενδιάμεσοι και εγώ έχω γυρίσει μέχρι 2.17:663. Ακόμα και ο γρηγορότερος της παρέας εδώ που γυρνάει λίγο κάτω απο 1.24 Σέρρες, είναι στο 1.10 βέβαια δεν τον έχουνε ρίξει κατηγορία...Τεράστια πίστα και άντε να την μάθεις...
Αλλο πράγμα η διαδρομή, με τις ανηφόρες της, τις κατηφόρες της, τις παρατεταμένες στροφές, έχω ευχαριστηθεί κρέμασμα σαν την μαϊμού βγαίνω και στρίβω, στρίβω, στρίβω...
Το κακό είναι πως η άλλη Agusta της παρέας χτύπησε μάλλον βαλβίδα και είναι BLR, οπότε ο φίλος Μάκης κάνει με το CBR μας και το μοιράζεται με τον Ζαφειρόπουλο, το δε δικό μου έχει αρχίσει να πατινάρει άσχημα και θέλει μάλλον δίσκους (γμτ, τώρας βρήκε;). Ελπίζω κάτι να βρούμε...
Εν τω μεταξύ από φθορά ελαστικών, τί-πο-τα, δεν τρώγονται! Εμ, προφανώς, δεν τα πιέζω, αφού γυρνάω 'τόσο' αργά... :)

sapila racing
29/07/2016, 16:27
Λοιπόν, όπως αναφέρω και στο νήμα με τις φωτό, τελικά με κατεβάσανε κατηγορία γιατί δεν γυρνάω αρκετά γρήγορα. 2:05 με 2:10 είναι υποτίθεται οι ενδιάμεσοι και εγώ έχω γυρίσει μέχρι 2.17:663. Ακόμα και ο γρηγορότερος της παρέας εδώ που γυρνάει λίγο κάτω απο 1.24 Σέρρες, είναι στο 1.10 βέβαια δεν τον έχουνε ρίξει κατηγορία...Τεράστια πίστα και άντε να την μάθεις...
Αλλο πράγμα η διαδρομή, με τις ανηφόρες της, τις κατηφόρες της, τις παρατεταμένες στροφές, έχω ευχαριστηθεί κρέμασμα σαν την μαϊμού βγαίνω και στρίβω, στρίβω, στρίβω...
Το κακό είναι πως η άλλη Agusta της παρέας χτύπησε μάλλον βαλβίδα και είναι BLR, οπότε ο φίλος Μάκης κάνει με το CBR μας και το μοιράζεται με τον Ζαφειρόπουλο, το δε δικό μου έχει αρχίσει να πατινάρει άσχημα και θέλει μάλλον δίσκους (γμτ, τώρας βρήκε;). Ελπίζω κάτι να βρούμε...
Εν τω μεταξύ από φθορά ελαστικών, τί-πο-τα, δεν τρώγονται! Εμ, προφανώς, δεν τα πιέζω, αφού γυρνάω 'τόσο' αργά... :)

Aυριο θα πας πιο γρήγορα, θέλει χρόνο να 'μαθεις' μια τετοια πίστα. :beer:

Hayate
29/07/2016, 16:30
Aυριο θα πας πιο γρήγορα, θέλει χρόνο να 'μαθεις' μια τετοια πίστα. :beer:

Aυτό ήθελα να του πώ κ εγώ....Πρώτη φορά στο Mugello πήγες όχι στον Μπράλο βρε Σπύρο...για όνομα...σε πίστα του GP..:beer:

RaGe_Raptor
29/07/2016, 16:33

έπρεπε να κάνεις εντατικά μαθήματα σε γιουτουμπέ και όποιον εξομοιωτή υπάρχει έστω και σε παιχνίδι με αυτοκίνητα..... βέβαια τίποτα δε μπορεί να συγκριθεί με το real deal αλλά λέμε τώρα.... να περάσετε τέλεια και περιμένουμε βίντεΑ!!!:beer:

nathair
29/07/2016, 16:35
Λοιπόν τα νέα είναι οτι τον Κωστή τώρα με 2.09 τον πήγανε στο προχωρημένο γκρούπ.
Εντωμεταξύ γουχ γκουχ, γνωστός διοργανωτής track days και πρώην αγωνιζόμενος, επειδή γυρνάει στο 2.13, "έπεσε" στο ενδιάμεσο γκρούπ :)
Ναι βέβαια θα την μάθω καλύτερα την πίστα, θα σταθεροποιήσω το 2.17, και θα κάνω και γρηγορότερα, σίγουρα πράγματα (εκτός και αν τα παίξουν εντελώς οι δίσκοι οπότε...)

panos_zip
29/07/2016, 16:43
Ε όταν τα παίξουν οι δίσκοι
παίρνεις αυτούς του άλλου MV που ετσι και αλλιώς κάθεται και συνεχίζεις!

Ζηλεύω ρε γμτ αλλά δεν μπορούσα ουτα από άποψη ημερομηνιών ουτε δυστυχως από οικονομική άποψη αυτή την περίοδο να συμμετέχω στο ένα από τα 2 τρακντει του εξωτερικού.
Θα τα πούμε όμως από σεπτέμβρη Μέγαρα

7Tolis
29/07/2016, 16:43
Aυτό ήθελα να του πώ κ εγώ....Πρώτη φορά στο Mugello πήγες όχι στον Μπράλο βρε Σπύρο...για όνομα...σε πίστα του GP..:beer:

Φιλαι λίγα με τον Μπράλο ε;

Ορμα Σπύρο. Εμπειρίες ζωής είναι αυτές.
:beer:

FotisFz1
29/07/2016, 17:15
ποσο ειναι το κοστος συμμετοχης εκει?
εγκυκλοπαιδικα ρωταω

nathair
29/07/2016, 17:56
Κοιτα γυρω στα 1500 με εισιτήρια αεροπορικα, μεταφορα μηχανης, διαμονη σε ξενοδοχείο πανσιόν και φυσικα την συμμετοχή....βαλε και κατι μποξ βενζίνες και ξερω γω τι 1750 συν το φαγητό. Δεν είναι λιγα... :)

nathair
29/07/2016, 17:58
Ε όταν τα παίξουν οι δίσκοι
παίρνεις αυτούς του άλλου MV που ετσι και αλλιώς κάθεται και συνεχίζεις!

Αυτο κάνουμε τωρα κανιβαλλίζουμε το ενα για να κάνουμε τζιτζι το αλλο και ευτυχως ειναι ιδιοι οι δισκοι :) Και ευτυχως εχουμε και μηχανικό μαζι μας για τέτοια πραγματα!

sapila racing
30/07/2016, 12:49
Αυτο κάνουμε τωρα κανιβαλλίζουμε το ενα για να κάνουμε τζιτζι το αλλο και ευτυχως ειναι ιδιοι οι δισκοι :) Και ευτυχως εχουμε και μηχανικό μαζι μας για τέτοια πραγματα!

Αυτό θα πεί να έχεις team. :beer:

nathair
30/07/2016, 12:54
Αυτό θα πεί να έχεις team. :beer:
Και γνωριμίες. Μόλις κάηκε (πάλι!) ο σένσορας του εκκεντροφόρου του CBR και ο Σωτήρης βρήκε άλλον...
Δεν ξέρω, νομίζω την επόμενη φορά που θα πάμε Mugello, Misano, εξωτερικό γενικά, spare μηχανάκι πρέπει να πάρουμε...

RaGe_Raptor
30/07/2016, 13:02
Και γνωριμίες. Μόλις κάηκε (πάλι!) ο σένσορας του εκκεντροφόρου του CBR και ο Σωτήρης βρήκε άλλον...
Δεν ξέρω, νομίζω την επόμενη φορά που θα πάμε Mugello, Misano, εξωτερικό γενικά, spare μηχανάκι πρέπει να πάρουμε...

μια χάντρα κι ένα πέταλο για το "μάτι" και θα είστε κομπλέ...:lol:

nathair
31/07/2016, 23:59
Τέλειωσε και αυτό το Track day (Mugello!) με επιτυχίες για την Ελληνική Ομάδα, και κυρίως, εκτός από μικροπροβλήματα τεχνικά που λύσαμε (εκτός απο ένα F4 που ... το διαλύσαμε για ανταλλακτικά!) χωρίς απώλειες, πτώσεις, ζημιές ή τραυματισμούς. Περάσαμε όλοι καλά, φυσικά και πάλι έκανα τους περισσότερους γύρους στην πίστα (καλά, δεν ορκίζομαι, αλλά είναι πιθανό...).
Εμένα μου φαίνεται απίστευτο, αλλά η ομάδα μας πήρε το 1ο βραβείο στον σημερινό αγώνα των 750cc (Παντελόπουλος) αλλά και το 2ο (ο υποφαινόμενος). Εντάξει, ο Κωστής γύρναγε σε όλον τον αγώνα στο 2.06.καικάτιψιλά και είχε και καλή θέση στη γενική κατάταξη, εγώ έκανα καλύτερο γύρο στο 2.12.καιμισόπερίπου. Από ότι φαίνεται όλοι οι γρηγορότεροι από εμένα στην κατηγορία ή πεσανε στον αγώνα (είχαμε τουλάχιστον 4 πτώσεις που είδα!) ή τους πέρασα ή δεν τρέξανε :). Εντάξει, βασικά έναν της κατηγορίας πέρασα που είχε ένα Ducati 999 ή κάπου τόσο...
Γενικά η πίστα ήτανε τρομερή, η εμπειρία φανταστική, και δεν ξέρω πραγματικά πως θα μπορώ πλέον να μπω στα Μέγαρα... Ισως για μοτοκρός; Χμ... Υποθέτω η πρώτη φορά θα είναι τραυματική μέχρι να συνηθίσω, αλλά τι να κάνουμε, αυτά έχει η Ελλάδα μας...
Βιντεάκια θα ακολουθήσουν, θα ανάψει η VDSL γραμμή όταν φτάσω σπίτι....

DrIoannis
01/08/2016, 07:35
Μπράβο...Άντε και στο επόμενο. Αναμένουμε υλικό.

sapila racing
01/08/2016, 09:03
Τέλειωσε και αυτό το Track day (Mugello!) με επιτυχίες για την Ελληνική Ομάδα, και κυρίως, εκτός από μικροπροβλήματα τεχνικά που λύσαμε (εκτός απο ένα F4 που ... το διαλύσαμε για ανταλλακτικά!) χωρίς απώλειες, πτώσεις, ζημιές ή τραυματισμούς. Περάσαμε όλοι καλά, φυσικά και πάλι έκανα τους περισσότερους γύρους στην πίστα (καλά, δεν ορκίζομαι, αλλά είναι πιθανό...).
Εμένα μου φαίνεται απίστευτο, αλλά η ομάδα μας πήρε το 1ο βραβείο στον σημερινό αγώνα των 750cc (Παντελόπουλος) αλλά και το 2ο (ο υποφαινόμενος). Εντάξει, ο Κωστής γύρναγε σε όλον τον αγώνα στο 2.06.καικάτιψιλά και είχε και καλή θέση στη γενική κατάταξη, εγώ έκανα καλύτερο γύρο στο 2.12.καιμισόπερίπου. Από ότι φαίνεται όλοι οι γρηγορότεροι από εμένα στην κατηγορία ή πεσανε στον αγώνα (είχαμε τουλάχιστον 4 πτώσεις που είδα!) ή τους πέρασα ή δεν τρέξανε :). Εντάξει, βασικά έναν της κατηγορίας πέρασα που είχε ένα Ducati 999 ή κάπου τόσο...
Γενικά η πίστα ήτανε τρομερή, η εμπειρία φανταστική, και δεν ξέρω πραγματικά πως θα μπορώ πλέον να μπω στα Μέγαρα... Ισως για μοτοκρός; Χμ... Υποθέτω η πρώτη φορά θα είναι τραυματική μέχρι να συνηθίσω, αλλά τι να κάνουμε, αυτά έχει η Ελλάδα μας...

Μπράβο σας! :beer:
Βελτιώθηκες αρλετ΄αλοιπόν στην διάρκεια του TD, αυτό και μόνο είναι αρκετό για να είσαι ικανοποιημένος.
Αφού κανατε και αγώνα και πήγες τόσο καλά, ειναι το κερασακι. :)

Τωρα ειναι ενα θεμα το να ξαναπας Μεγαρα, το εχω αντιμετωπίσει κι εγω. Γι αυτό περσι και φέτος πάω με το Pantah του 82 εκει πλέον.

RaGe_Raptor
04/08/2016, 10:06

Ανατριχίλα! Τι να πω , ότι ζηλεύω; Έχω σκάσει από τη ζήλια μου :p

Μόνο σε κανα παιχνίδι θα "βρεθώ" σε πίστα παγκοσμίου με την υφιστάμενη κατάσταση. Θα παρηγορηθώ με Σέρρες :D

Τα πήγες πολύ καλά Σπύρο! Με τι λάστιχα ήσουν;

Εγώ έβαλα Michelin power supersport evo . Με καινούρια λάστιχα πια θα μπω με άλλο "αέρα" . Πιο πιθανή από ποτέ η τούμπα :lol: Άσε που έχω σκοπό να βγάλω καθρέφτες κι εργαλεία. Θα τρέχω ελαφρωμένος...

Τα λέμε Σέρρες από Σεπτέμβρη

nathair
04/08/2016, 10:41
Ανατριχίλα! Τι να πω , ότι ζηλεύω; Έχω σκάσει από τη ζήλια μου :p

Μόνο σε κανα παιχνίδι θα "βρεθώ" σε πίστα παγκοσμίου με την υφιστάμενη κατάσταση. Θα παρηγορηθώ με Σέρρες :D

Τα πήγες πολύ καλά Σπύρο! Με τι λάστιχα ήσουν;

Εγώ έβαλα Michelin power supersport evo . Με καινούρια λάστιχα πια θα μπω με άλλο "αέρα" . Πιο πιθανή από ποτέ η τούμπα :lol: Άσε που έχω σκοπό να βγάλω καθρέφτες κι εργαλεία. Θα τρέχω ελαφρωμένος...

Τα λέμε Σέρρες από Σεπτέμβρη

KR Dunlop, τα καλύτερα! Σλίκ βέβαια...
Τα λέμε Σέρρες!

nathair
21/08/2016, 20:19
Λοιπόν ολοκληρώθηκε και το Track Day στο Misano με διαφορες ως συνηθως αναποδιες διαφορετικής φύσεως την φορά αυτη. Είχαμε την τυχη (και τις διασυνδεσεις!) να έχουμε στο BOX μας την ομαδα της laguna seca και τον Massimo Roccoli πρωταθλητή Ιταλίας οποτε το τεχνικο μερος ήταν καλυμμένο 100% . Το μηχανακι μου πατιναριζε λιγο παλι καθως η προχειρη επισκευή στο mugello δεν ηταν οτι καλύτερο οποτε και τα σωστα ανταλλακτικά βρεθηκανε και τελεια μπήκαν. Ομως ενα απο τα μέλη της ελληνικής αποστολης ειχε ενα άσχημο high στην εξοδο της τελευταίας στροφης με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να υποστει καταγματακια στην λεκάνη. Ακόμα στο νοσοκομείο ειναι και αναμένουμε να δούμε αν θα εγχειριστει ή οχι... Δυστυχώς αυτά έχει ο μηχανοκίνητος αθλητισμός και η γραμμη μεταξύ απλης πτωσης και επωδυνης είναι λεπτη. Τέτοια πτώση (απλή) ειχα εγώ και ο Σπύρος ο Φιωτακης σήμερα στον αγώνα των 600 και 750 . Ο Σπύρος προσπαθώντας να προσπεράσει τον προπορευόμενο πατησε στο εσωτερικό κερμπ και ειχε ενα ωραιο lowside ολο δικο του και καπάκι εμενα που κυριλεκτικα τον πατησα γιατι ειχα κερδίσει αποσταση στα φρένα που τελικά σε κακό μας βγήκε. Αφου πέρασα πανω απο το κεφαλι του το χέρι του και το μηχανάκι του συνεχισα ευθεία στο gravel όπου το μηχανάκι μου χωθηκε με την μούρη και εφυγα απο πανω. Με το κεφάλι προσγειώθηκα αλλα προφανώς αφού γραφω εδω δεν εσπασα τον σβέρκο μου ;)
Σημαία κόκκινη και ο αγώνας διεκόπη εγώ το μηχανάκι το εβγαλα καβαλα του Σπύρου με φορτηγακι. Οι ζημιες αμελητέες πηδηξαμε ενα σεσσιον και μπηκαμε στο επιμενο γισ να μη μας μεινει και ο φοβος! Τελος καλό ολα καλα αλλα κυριολεκτικά τον πάτησα!
Επισης η διακοπη του αγωνα παγιωσε τις θέσεις μας και ο Σπύρος πηρε την 5η θέση στα 600 εγω την 3η στα 750. Ο Μαρκεσινης σαρωσε 3 βραβεία και ο αλλος της Ομαδας μια 2η θέση στο Best of the rest!
Βιντεακι απο αυτό δεν υπάρχει αλλα απο τον αγώνα του Σαββάτου που συμμετειχαμε με τον Σπύρο στην γενική κατηγορία 59η καταταξη και κατω. Γενικα απαγορεύεται η βιντεοσκοπηση (δεν ξερω αν ειναι κανονισμος της πιστας η της εταιρείας διοργανωσης) αλλα καποιες φορες περάσαμε λαθραια κάμερες.
Κατά τα αλλα περασαμε μια χαρά και αναμένουμε το 2017 για τα επόμενα...
Α ξεχα5να αναφερω τις αλλες αναποδιες μου τις προσωπικες αφου ειχα παθει κατι με την μεση μου απο την προηγουμενη βδομαδα και ημουνα με ενεσεις και χαπια.... καποιον κοιλιακο πλαγιο η ραχιαιο καταφερα να ξεσκισω στο σερφ....
3 ολοκληρα sessions πουλησα απο τον πόνο και αυτό είναι ανηκουστο για.μένα ;) Τεσπα και ενέσεις στην πιστα εκανα και χαπια πηρα και τελικα αφου πατησα και τον Φιωτακη μου περασε η μεση. Τυχαίο; χμ...
Αντε του χρόνου παλι!

RaGe_Raptor
21/08/2016, 20:31
...

ο επίμονος Σπύρος! μπράβο ρε!!! και εις άλλα με υγεία. :beer:

harris_x
22/08/2016, 22:57
Ξέρει κανείς τι παίζει απο TDs στα μέγαρα;
Εχει κανένα τωρα κοντά;

nathair
22/08/2016, 23:03
Ξέρει κανείς τι παίζει απο TDs στα μέγαρα;
Εχει κανένα τωρα κοντά;

3 Σεπτεμβρίου η Extreme. Δεν νομίζω οτι έχει ανακοινώσει κανείς τίποτα άλλο...
Θα ψάξω και θα ενημερώσω.
Εγώ μάλλον δε θα πάω στις 3, ή θα πάω μόνο για βόλτα και δε θα καβαλήσω, χρειάζομαι ξεκούραση.

harris_x
22/08/2016, 23:18
Εγώ μάλλον δε θα πάω στις 3, ή θα πάω μόνο για βόλτα και δε θα καβαλήσω, χρειάζομαι ξεκούραση.

:) λογικό να χρειάζεσαι ξεκούραση...

harris_x
23/08/2016, 07:17
24-25 Σεπτεμβρίου διοργανώνει TD ο Χάλαρης στις Σέρρες.

Συμμετοχή 65€ ανα ημέρα
Μεταφορά μοτό 110€
Μεταφορά συμμετέχοντα 60€

Για περισσότερες πληροφορίες στο www.track-day.gr

nathair
23/08/2016, 18:18

Ακυρο για 3, δεν ισχύει. Αυτή τη στιγμή δεν έχει κανένας ανακοινώσει TD Μέγαρα. Για να δούμε...

harris_x
24/08/2016, 12:05
24-25 Σεπτεμβρίου διοργανώνει TD ο Χάλαρης στις Σέρρες.

Συμμετοχή 65€ ανα ημέρα
Μεταφορά μοτό 110€
Μεταφορά συμμετέχοντα 60€

Για περισσότερες πληροφορίες στο www.track-day.gr

Κουβεντούλα για το παραπάνω, εδώ... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=150339)

congate7
28/08/2016, 10:32
4/9 trackday στα Μέγαρα. Μεγάλη πιθανότητα να είμαι εκεί!

harris_x
30/08/2016, 09:37
4/9 trackday στα Μέγαρα. Μεγάλη πιθανότητα να είμαι εκεί!

Για το παραπάνω, εδώ... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=150392)

nathair
07/09/2016, 06:43
Λοιπόν, για να δούμε τι βλέπω στο πρόγραμμα τώρα:

24-25 Σεπτεμβρίου,(Σ-Κ) Σέρρες Track Day.gr, Χάλαρης δηλαδή
24 Σεπτ, Σάββατο, Μέγαρα, CSS Rida day
25 Σεπτ, Κυριακή, Μέγαρα, CSS σχολείο
01-02 Οκτ, (Σ-Κ) Σέρρες, CSS σχολείο
02 Οκτωβρίου, Κυριακή, Μέγαρα Team 65, δηλαδή Σοφούλης
29-30 Οκτωβρίου, (Σ-Κ), Σέρρες, Extreme trackdays, δηλαδή Ζαφειρόπουλος

Πλήρες λοιπόν το πρόγραμμα και σίγουρα θα μπεί και τίποτα ενδιάμεσα, καμιά Τετάρτη από Extreme π.χ...
Αρκεί να μην βρέχει γιατί μας τον γύρισε τον καιρό με καταιγίδες και πλημμύρες!

nathair
07/09/2016, 22:46
Βάλτε και ένα 14/09 Τετάρτη, απογευματινό, Μέγαρα, από Extreme...

stamatisx
08/09/2016, 07:51
Αν η μηχανή είναι έτοιμη και ο καιρός καλός με βλέπω να έρχομαι στο απογευματινό...

mariza
13/09/2016, 09:21
Θα είναι κανείς αύριο στο απογευματινό?

stamatisx
13/09/2016, 14:51
Έγιναν σέρβις στις αναρτήσεις, ήρθαν τα προστατευτικά καπάκια του κινητήρα κ του ντεπόζιτου, λάστιχα καινούργια έχουν μπει, καιρός καλός, ρεπό από τη δουλειά... οπότε ναι θα είμαι κ γω...

nathair
13/09/2016, 15:25
Παρών, με το CBR. Τα καλά νέα, έρχονται και τα ανταλλακτικά του MV... λέτε να προλάβω Σέρρες;
Τα κακά νέα, πρέπει και να τα πληρώσω :p

RaGe_Raptor
13/09/2016, 16:07
Παρών, με το CBR. Τα καλά νέα, έρχονται και τα ανταλλακτικά του MV... λέτε να προλάβω Σέρρες;
Τα κακά νέα, πρέπει και να τα πληρώσω :p

Συμπλέκτης;

Σε χαλάει το CBR? σε 2-3 βιντεάκια που ανέβασες είδα ότι κάνεις συνέχεια short-shift. Σε μπερδεύει η συχνότητα ήχου ; Εννοώ συνηθισμένος από τον 3κύλινδρο του αγκούστα.

panos_zip
13/09/2016, 16:41
Παρών και γω!
Θα τα πούμε κάτω!

:wave2:

nathair
13/09/2016, 19:47
Συμπλέκτης;

Σε χαλάει το CBR? σε 2-3 βιντεάκια που ανέβασες είδα ότι κάνεις συνέχεια short-shift. Σε μπερδεύει η συχνότητα ήχου ; Εννοώ συνηθισμένος από τον 3κύλινδρο του αγκούστα.

Ναι, ιδιαίτερα στην πλατεία και φαίνεται. Ο ήχος πράγματι με μπερδεύει. Στο πρώτο session, αφού βγήκα φώναζα "ποιός (μπιιιιπ) κόντυνε το μηχανάκι"! Στο 2ο, αρχιζα να κοιτάω το στροφόμετρο και κατάλαβα πως άλλαζα ΠΑΡΑ πολύ γρήγορα. Τεσπα, αύριο θα αλλάζω πιο αργά. Επίσης δεν είναι μόνο ο ήχος, το MV έχει και καλύτερες συγκριτικά ροπές πιο χαμηλά, δεν σκίζει πολύ ψηλά, άρα σε συνηθίζει στις πιο γρήγορες αλλαγές γενικά...

nathair
13/09/2016, 19:48
Συμπλέκτης;

Ελατήρια βαλβίδων, θα βάλω κάτι σούπερ ντούπερ 2πλά, και διάφορα άλλα ανταλλακτικά.

mariza
13/09/2016, 21:57
Αμα δείτε ζευγάρι με άσπρο Kawasaki zx10r ελάτε να τα πούμε :beer:

nathair
13/09/2016, 22:27
Αμα δείτε ζευγάρι με άσπρο Kawasaki zx10r ελάτε να τα πούμε :beer:
Διπλα στον τεχνικό έλεγχο θα είμαι, θα τα πούμε σίγουρα!

nathair
14/09/2016, 22:13
Παει και το σημερινό, με παταγώδη αποτυχία για μένα. Μπήκα στην πίστα στο πρώτο session, και στο δεύτερο μόνο. Από την αρχή δεν μου πήγε καλά. Μου είχε πεί ηδη ο Σωτήρης πως έχει κάνει κάτι αλλαγές στα ηλεκτρονικά του CBR και έχει μειώσει το Traction Control γιατί ήτανε πολύ παρεμβατικό. Οπότε για κάποιο λόγο εμένα με έχει πιάσει τρομερό στρές και φοβάμαι οτι θα βγούν τα εκατοντάδες άλλλλλλλογατα του Χόντα, και θα φάω Χάι. Δεν ξέρω, έβλεπα όνειρα με Χάι; Τεσπα, πηγαίνω πολύ προσεκτικά στο πρώτο σέσσιον, 1.10-1.11, και παρόλα αυτά, στον πρώτο γύρο πάει να μου φύγει στην πλατεία, γλυστράει το πισινό αρκετά, και χ...μαι ακόμα περισσότερο. Αιτία, το γεγονός οτι στην πλατεία έχει χώματα, χαλίκια, πέτρες, καμπουρογαμόσαυρους κλπ, που μόλις τώρα (όσο περνάγαμε!) καθάριζε ο Κώστας, ο γνωστός Αλυτάρχης με τα μούσια...(και την σκούπα, για σήμερα). Και πιο μετά έχω και άλλο, πιο ομαλό πάντως, γλύστριμα στην ίδια στροφή.
Παίρνει μετά το μηχανάκι ο Γρηγόρης ο Παναγιωτόπουλος, και κάνει μερικούς γύρους και αποφαίνεται πως το μηχανάκι σε σχέση με την προηγούμενη φορά ΔΕΝ πάει μία, δεν έχει δύναμη, μπαίνει το τράξιον συνέχεια κλπ. Οπότε το βγάζουμε εντελώς (αποσύνδεση του φις) και μπαίνει πάλι μέσα, και βγαίνει με ένα τεράστιο χαμόγελο: "Ε, τώρα πετάει!"
Οπότε ξαναμπαίνω εγώ, διπλά χε...νος, αφού τώρα δεν έχει ΚΑΘΟΛΟΥ τράξιον, ενώ πριν που μου γλυστρούσε είχε και πιο παρεμβατικό προφανώς από την 4/9...
Και εκεί που σιγά σιγά ανεβάζω ρυθμό, κλάνγκ μπάνκ πετάει μια ταχύτητα έξω, και μετά από λίγο μου πετάει νεκρά σε κατέβασμα 2ας από 3η και μετά αρχίζει να κάνει και κάτι μπανγ μπανκ από κάτω μου οπότε βγαίνω, και έχει χτυπήσει κάτι στο συστημα μετάδοσης, καμιά καμπάνα, κανένα γρανάζι, δεν έχω ιδέα, το μηχανάκι off. Ειχα τουλάχιστον 3 προσφορές για να οδηγήσω μηχανές φίλων, αλλά δεν μου πήγαινε γενικά η μέρα, ένοιωθα νευρικός και τελικά το γύρισα στις μπύρες :)
Σε είδα Σταμάτη, δεν σε είδα Μαρίζα αλλά μου είπε ο Σταμάτης πως σε είδε (ή σε είδα και δεν κατάλαβα οτι ήσουν εσύ) και είδα και τον Βασίλη 46 από το FB (αλλά δεν είναι νομίζω εδώ στο φόρουμ).
Τα καλά νέα είναι πως μάλλον θα έχω το Αγκούστα για τις Σέρρες, αλλιώς με βλέπω να μπαίνω με το ποδήλατο ;) Λέτε να κάνω κάτω από 10.22; Με το ποδήλατο βέβαια :)

stamatisx
15/09/2016, 06:35
Κρίμα γιατί δε θα δούμε βιντεάκι... :) Όντως άμα η μέρα δε σε θέλει φαίνεται με το καλημέρα... Από την άλλη ίσως και να γλίτωσες και τίποτα χειρότερο συν ότι είχαμε και περισσότερο χρόνο να σταυρώσουμε και καμία κουβέντα παραπάνω άρα win-win situation :)

harris_x
15/09/2016, 07:53
Σπυρο κρίμα που σε πήγε έτσι αλλά συμφωνώ με τον Σταμάτη, ίσως και να γλυτώσες απο κατι πιο άσχημο!

Το καλό είναι πως για τις Σέρρες θα έχεις το MV.

:beer:

Σταμάτη εσυ; Κανα βιντεάκι;

RaGe_Raptor
15/09/2016, 08:09
Probably the Stupidest Riding Technique Ever Written
But even if it’s not a “technique,” it’s worth thinking about
(http://www.cycleworld.com/probably-stupidest-riding-technique-ever-written-nick-ienatsch-tuesday?con=TrueAnthem&dom=fb&src=SOC&utm_campaign=trueAnthem:+Trending+Content&utm_content=57d8be5e04d3014569f3866b&utm_medium=trueAnthem&utm_source=facebook)

mariza
15/09/2016, 08:52
Παει και το σημερινό, με παταγώδη αποτυχία για μένα. Μπήκα στην πίστα στο πρώτο session, και στο δεύτερο μόνο. Από την αρχή δεν μου πήγε καλά. Μου είχε πεί ηδη ο Σωτήρης πως έχει κάνει κάτι αλλαγές στα ηλεκτρονικά του CBR και έχει μειώσει το Traction Control γιατί ήτανε πολύ παρεμβατικό. Οπότε για κάποιο λόγο εμένα με έχει πιάσει τρομερό στρές και φοβάμαι οτι θα βγούν τα εκατοντάδες άλλλλλλλογατα του Χόντα, και θα φάω Χάι. Δεν ξέρω, έβλεπα όνειρα με Χάι; Τεσπα, πηγαίνω πολύ προσεκτικά στο πρώτο σέσσιον, 1.10-1.11, και παρόλα αυτά, στον πρώτο γύρο πάει να μου φύγει στην πλατεία, γλυστράει το πισινό αρκετά, και χ...μαι ακόμα περισσότερο. Αιτία, το γεγονός οτι στην πλατεία έχει χώματα, χαλίκια, πέτρες, καμπουρογαμόσαυρους κλπ, που μόλις τώρα (όσο περνάγαμε!) καθάριζε ο Κώστας, ο γνωστός Αλυτάρχης με τα μούσια...(και την σκούπα, για σήμερα). Και πιο μετά έχω και άλλο, πιο ομαλό πάντως, γλύστριμα στην ίδια στροφή.
Παίρνει μετά το μηχανάκι ο Γρηγόρης ο Παναγιωτόπουλος, και κάνει μερικούς γύρους και αποφαίνεται πως το μηχανάκι σε σχέση με την προηγούμενη φορά ΔΕΝ πάει μία, δεν έχει δύναμη, μπαίνει το τράξιον συνέχεια κλπ. Οπότε το βγάζουμε εντελώς (αποσύνδεση του φις) και μπαίνει πάλι μέσα, και βγαίνει με ένα τεράστιο χαμόγελο: "Ε, τώρα πετάει!"
Οπότε ξαναμπαίνω εγώ, διπλά χε...νος, αφού τώρα δεν έχει ΚΑΘΟΛΟΥ τράξιον, ενώ πριν που μου γλυστρούσε είχε και πιο παρεμβατικό προφανώς από την 4/9...
Και εκεί που σιγά σιγά ανεβάζω ρυθμό, κλάνγκ μπάνκ πετάει μια ταχύτητα έξω, και μετά από λίγο μου πετάει νεκρά σε κατέβασμα 2ας από 3η και μετά αρχίζει να κάνει και κάτι μπανγ μπανκ από κάτω μου οπότε βγαίνω, και έχει χτυπήσει κάτι στο συστημα μετάδοσης, καμιά καμπάνα, κανένα γρανάζι, δεν έχω ιδέα, το μηχανάκι off. Ειχα τουλάχιστον 3 προσφορές για να οδηγήσω μηχανές φίλων, αλλά δεν μου πήγαινε γενικά η μέρα, ένοιωθα νευρικός και τελικά το γύρισα στις μπύρες :)
Σε είδα Σταμάτη, δεν σε είδα Μαρίζα αλλά μου είπε ο Σταμάτης πως σε είδε (ή σε είδα και δεν κατάλαβα οτι ήσουν εσύ) και είδα και τον Βασίλη 46 από το FB (αλλά δεν είναι νομίζω εδώ στο φόρουμ).
Τα καλά νέα είναι πως μάλλον θα έχω το Αγκούστα για τις Σέρρες, αλλιώς με βλέπω να μπαίνω με το ποδήλατο ;) Λέτε να κάνω κάτω από 10.22; Με το ποδήλατο βέβαια :)

Καθόμασταν μαζί με τον Σταμάτη και τον panos_zip (χάρηκα παιδιά που σας γνώρισα,θα τα ξαναπούμε σίγουρα :beer:)
Σε είδα κάποια στιγμή που μιλάγατε με τα παιδιά,είχα σκοπό να χαιρετήσω αλλά ως γνωστόν με απορροφά τόσο πολύ το θέαμα μέσα στην πίστα,που ξεχάστηκα και μέχρι να ξαναγυρίσω είχες φύγει!
Θα τα πούμε σίγουρα την επόμενη φορά :beer:

Περάσαμε πολύ ωραία,το καταχάρηκα...αν και δεν μπήκα!
Ελπίζω στίς 28 που είναι το επόμενο να κάνω επιτέλους το πρώτο μου track day :eek:

stamatisx
15/09/2016, 09:00
Σταμάτη εσυ; Κανα βιντεάκι;

4 με την μπροστά κάμερα κ 5 με την πίσω (η μπαταρία της session κρατάει περισσότερο...)
απλά επειδή θέλουν συγχρονισμό μεταξύ τους θα μου πάρει λίγο μέχρι να τα φτιάξω. θα τα ανεβάσω όμως σύντομα.

stamatisx
15/09/2016, 09:03
Καθόμασταν μαζί με τον Σταμάτη και τον panos_zip (χάρηκα παιδιά που σας γνώρισα,θα τα ξαναπούμε σίγουρα :beer:)
Σε είδα κάποια στιγμή που μιλάγατε με τα παιδιά,είχα σκοπό να χαιρετήσω αλλά ως γνωστόν με απορροφά τόσο πολύ το θέαμα μέσα στην πίστα,που ξεχάστηκα και μέχρι να ξαναγυρίσω είχες φύγει!
Θα τα πούμε σίγουρα την επόμενη φορά :beer:

Περάσαμε πολύ ωραία,το καταχάρηκα...αν και δεν μπήκα!
Ελπίζω στίς 28 που είναι το επόμενο να κάνω επιτέλους το πρώτο μου track day :eek:

Άντε ωραία με το καλό να σε δούμε και μέσα στην πίστα

Hayate
15/09/2016, 09:10
Κατ' όπιν ωρίμου σκέψεως θα πάω και στις 24-09 στου CSS και στο Team 65 στις 02-10.....όποιοι άλλοι παρεβρεθείτε ρίχτε κανα χαιρετισμό :)

Υ.Γ. ήταν πολύ ο καιρός της αποχής τελικά και κόστισε....

ratamahatta
15/09/2016, 09:13
Της Κυριακές στα Μέγαρα έχουν όλοι 4 γκρουπ (αγωνιζομενοι. Γλήγορα, ενδιάμεσοι,αρχαριοι)?
Είναι θέμα να περιμένεις 1+ώρα για να μπεις, χώρια τον χαμό που πρέπει ακόμα να γίνεται λογικά.
Δυστυχώς λόγω δουλειάς τα απογεύματίνα γιοκ.

υγ πιστεύω με την νέα χρονιά να είμαι έτοιμος. ....να μπουν και τα μπροστινά.
Μέχρι τότε θα με φάει η χασια TT

nathair
15/09/2016, 09:23
Κρίμα γιατί δε θα δούμε βιντεάκι... :) Όντως άμα η μέρα δε σε θέλει φαίνεται με το καλημέρα... Από την άλλη ίσως και να γλίτωσες και τίποτα χειρότερο συν ότι είχαμε και περισσότερο χρόνο να σταυρώσουμε και καμία κουβέντα παραπάνω άρα win-win situation :)

Βιντεάκι θα υπάρξει, τράβηξα ένα, απλά είμαι αργόοοοος! Μια χαρά πέρασα συνολικά, ήπια και τις μπυρίτσες μου, τα είπαμε, όλα καλά :)

7Tolis
15/09/2016, 09:36
Τι track day τι beer day, και στα 2 καλά περνάς.

nathair
15/09/2016, 10:51
Της Κυριακές στα Μέγαρα έχουν όλοι 4 γκρουπ (αγωνιζομενοι. Γλήγορα, ενδιάμεσοι,αρχαριοι)?
Είναι θέμα να περιμένεις 1+ώρα για να μπεις, χώρια τον χαμό που πρέπει ακόμα να γίνεται λογικά.
Δυστυχώς λόγω δουλειάς τα απογεύματίνα γιοκ.

Ανάλογα με τις συμμετοχές. Το CSS από την άλλη, όταν κάνει ride day, δεν νομίζω έχει διαχωρίσει ποτέ σε 4 γκρούπ. Και η Extreme επίσης, αν δεν έχει πολλούς στα 2 γκρούπ, τα ενοποιεί. Βασικά όλοι οι άλλοι έτσι το πάνε νομίζω...

stamatisx
15/09/2016, 11:00
Βιντεάκι θα υπάρξει, τράβηξα ένα, απλά είμαι αργόοοοος! Μια χαρά πέρασα συνολικά, ήπια και τις μπυρίτσες μου, τα είπαμε, όλα καλά :)

Η μπύρα να ξέρεις ήταν πρόκληση... (ιδίως όταν έχεις στάξει μετά το session) :p Δε μπορείς να φανταστείς πως τη γλυκοκοίταζα...

Hayate
15/09/2016, 11:07
Ανάλογα με τις συμμετοχές. Το CSS από την άλλη, όταν κάνει ride day, δεν νομίζω έχει διαχωρίσει ποτέ σε 4 γκρούπ. Και η Extreme επίσης, αν δεν έχει πολλούς στα 2 γκρούπ, τα ενοποιεί. Βασικά όλοι οι άλλοι έτσι το πάνε νομίζω...

Το CSS πάντα είχε 3 μόνο ο Ζαφειρόπουλος νομίζω όταν έχει πολύ λαό κάνει 4.Και ο Χάλαρης 3 πάλι γκρουπ.

panos_zip
15/09/2016, 15:46
Εγώ πέρασα πολύ καλά
Είναι μεγάλη υπόθεση να κάνεις συνεχόμενα τρακ ντει. Με 3 φορες πιστα το χρόνο δεν βελτιώνεσαι.
Είχε λίγο κόσμο και δεν δημιουργούσαμε μπουλούκια. Μεγάλη βελτίωση για μένα από το προηγούμενο στις 4/9. Ξαναβρίσκω τη φόρμα μου σιγά σιγά.

Εμείς που καβαλάμε καλά μηχανάκια (ευρωπαικά), που δεν σπάνε στη μέση της ημέρας, προλάβαμε και κάναμε 6 sessions. :p
Stamatisx, mariza, nathair χάρηκα που σας ξαναείδα :beer:

Η Μαρίζα δήλωσε ότι τα καλύτερα μηχανάκια στην πίστα ηταν τα 675, οπότε την βλέπω την αναβάθμιση να έρχεται....

nathair
15/09/2016, 19:28
Λοιπόν, βιντεάκι διαθέσιμο στο γνωστό Thread... (σε 2 λεπτά που θα γράψω το μνμ, χεχε).

mariza
15/09/2016, 20:01
Ολα τα μωρά στην πίστα

366417

Odin#9681
21/09/2016, 20:29
Κ γω λογικα το σαββατο στο css.. Δεν έκατσε ο χάλαρης

Hayate με τι μηχανακι θασαι;

panos_zip
22/09/2016, 12:22
Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου
Extreme trackdays στα Μέγαρα απογευματινό.

Εκτός απροόπτου θα είμαι εκεί

Hayate
22/09/2016, 13:10
Κ γω λογικα το σαββατο στο css.. Δεν έκατσε ο χάλαρης

Hayate με τι μηχανακι θασαι;

Ενα κ7 600.

Μου στειλε κ μένα Mail Ζαφειρόπουλος για την Τετάρτη αλλά δύσκολο να πάρω άδεια....

Hayate
24/09/2016, 20:32
Όλος παραδόξως πήγε πολύ καλα και το σημερινό (πράγμα που δε το περίμενα). Έκανα μια επίσκεψη στο 4ο σέσσιον στην αμμοπαγίδα της 4-5 χωρίς πτώση κτλπ αλλα μούτρωσα και μετά τα πήγα πολύ καλύτερα (τουλάχιστον έτσι μου είπαν οι απ'έξω που με βλέπανε).Βιντεάκια δεν τράβηξα αν κ κάμερα είχα μαζί μου γιατί φοβήθηκα οτι θα σκέφτομαι την καμερούλα αντί για τις γραμμές μου και το επιβεβαίωσε και η έξοδος...πιο μετά GoPro, με 5 μήνες αποχής είμαι φούλ ευχαριστημένος και απο χρόνους και απο βελτίωση.Τώρα μάλλον πάμε για αλλα 2-3 TD και μετά στο συνεργείο για "λίφτινγκ".Αρχίσαμε και γυμναστική να πέσω σε φυσιολογικά κιλά θα βοηθήσει κ αυτό.Επίσης είμαι πολύ ευδιάθετος γιατί και ο φίλος-αγωνιζόμενος της παρέας τα πήγε πολύ καλά εν όψη του αγώνα των Μεγάρων και γενικά είχαμε μαζευτεί καλό παρεάκι σήμερα.

Υ.Γ.Odin δεν σε είδα,δεν ήρθες τελικά;
Υ.Γ.2 το γκρούπ των αρχαρίων πρέπει να το ξανασκεφτούν τουλάχιστον οι διοργανωτές του CSS γιατί υπήρχαν παιδιά τα οποία φοβόντουσαν πολύ και έπρεπε να τα βοηθήσουν λίγο παραπάνω με ψυχική ανάταση και συμβουλές

Odin#9681
25/09/2016, 09:11
Ναι δυστυχως δεν ηρθα η γκινια συνεχιζεται . Ενα μ*%%#<στηρι περαςε στοπ κ με μαζεψε με το σκουτερ.
Ευτυχως το αποτελεσμα εδειξε μονο μυικά θέματα αλλά είπα να το αποφύγω ιιαυτο το σκ
Μακαρι ναχω στρωσει για Σοφουλη αν κ προτιμουσα 1000 φορες css..
Απο κόσμο πως ηταν;

Hayate
25/09/2016, 09:36
Ναι δυστυχως δεν ηρθα η γκινια συνεχιζεται . Ενα μ*%%#<στηρι περαςε στοπ κ με μαζεψε με το σκουτερ.
Ευτυχως το αποτελεσμα εδειξε μονο μυικά θέματα αλλά είπα να το αποφύγω ιιαυτο το σκ
Μακαρι ναχω στρωσει για Σοφουλη αν κ προτιμουσα 1000 φορες css..
Απο κόσμο πως ηταν;

ΩΩΩΩΩ σιδερένιος ρε μαν.Πολύ καλά έπαιξε το ρόλο του που είχε και πολύ κόσμο που ανέβηκε Σέρρες,μετά τις 14:00-15:00 η πίστα ήταν πολύ νορμάλ απο κόσμο άρχισαν και φεύγανε οι πιο πολλοί μέχρι που στο τελευταίο σέσσιον γυρίζαμε 5 άτομα στους ενδιάμεσους και 2 στους γρήγορους σαν prive προπόνηση.

Dant3
27/09/2016, 12:52
Αυριο θα ειναι κανεις?

nathair
27/09/2016, 13:06
Εγώ, με ένα Triumph μάλλον, χεχε...

Dant3
27/09/2016, 14:18
Θα ειμαι και εγω με παρεουλα.
Οποτε αν μας δεις χαιρετα!
Θα δεις το raptor μου.

Odin#9681
30/09/2016, 19:34
για Κυριακή κανείς?

nathair
30/09/2016, 21:14
για Κυριακή κανείς?
Nope, ακόμα χωρίς δικό μου μηχανάκι...
Ξεκούραση παραλία και μπάνιο...θα έχει και καλό καιρό!

fazerakis
03/10/2016, 08:16
Χθες ηταν καλα απο κοσμο τουλαχιστο στο γκρουπ μου, αλλα με τα 4 γκρουπ το προγραμμα κυλισε απελπηστικά αργά. 4 σέσσιον απο τις 11:00 που εφτασα μεχρι της 18:00! Ελεος. Το μεσημερι σε καποια φαση πρεπει να περασαν και 2 ωρες χωρις καβαλημα.
Γενικα οπως και να το κανουμε μετά τα 45 λεπτα αναμονη γινεται κουραστικο. :(

nathair
03/10/2016, 12:15
Το μεσημερι σε καποια φαση πρεπει να περασαν και 2 ωρες χωρις καβαλημα.
:(
Τι, είχε και μεσημεριανό διάλειμμα; Η καμιά κόκκινη σημαία κλπ καθυστερήσεις;

fazerakis
03/10/2016, 12:26
Τι, είχε και μεσημεριανό διάλειμμα; Η καμιά κόκκινη σημαία κλπ καθυστερήσεις;

Εφυγε το ενα και μοναδικο ασθενοφορο, το οποιο εκανε αρκετή ωρα να γυρισει αλλα παραλληλα ειχαμε και παρουσιαση του νεου ΖΧ10, promossion του MotoMarket και διαφορα αλλα διαφημιστικα ... που ψιλο STarX:mas δλδ αφου να οδηγήσουμε πηγαμε ενω το 75άρι με το ρευμα το δώσαμε κι ας ειχε χορηγους η εκδήλωση που φαγανε το χρονο μας.
Λεπτομερειες βεβαια. Καλα περασα, απλα με ενοχλει οτι μου φαγανε ενα σεσσιον ή εστω μπορει να γυριζα σπιτι μου νωριτερα. Δεν εχω προβλημα με τα 4 γκρουπ αλλα ας το κανουν 15λεπτα.

nathair
03/10/2016, 16:01
Λοιπόν, έχει στις 9 του μηνός η Extreme από ότι φαίνεται. Προφανώς επειδή μετά από μερικές μέρες (το επόμενο ΣΚ) είναι ο τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος, θα έχει 3 γκρουπ και όχι 4, δηλαδή όχι αγωνιζόμενοι. θα παίζει και χρονομέτρηση, όλα τα καλά δηλαδή.
Εγώ Agusta δεν θα έχω ακόμα, και το αν θα παω εξαρτάται από τον καιρό, αν φυσάει θα πάω για Σερφ :)