View Full Version : Επόμενα Track Days
Σελίδες :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Ααααχ, ωραία ήτανε σήμερα. 8 sessions έβγαλα, είμαι χώμα, οι μπύρες του καλοκαιριού έχουν τις επιπτώσεις τους...
Πράγματι, αυτό το πράγμα γενικά είναι θέμα στα track days, με πολλούς που πηγαίνουνε αργά στις στροφές, για λόγους ασφαλείας δεν τους περνάς , και το λιώνουνε στην ευθεία και άντε να περάσεις...ειδικά αν έχουνε 1000ρια. Κάποιος πρέπει να τους εξηγήσει οτι άντε, αν δεν 200ρίσουνε στην ευθεία στον ένα γύρο, για να περάσουνε οι γρηγορότεροι με ασφάλεια, δε θα χαθεί ο κόσμος...
Το καλό με τα CSS Ride days είναι οτι γενικά προσέχουνε την ομοιογένεια των γκρουπ. Πάντως το λευκό γκρουπ δεν είχε πολύ κόσμο και ήτανε οκ νομίζω.
341374
Το ελιωσα το καημενο το TDM σημερα.
Το έχω βάλει και εγώ το race chrono, αλλα δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Τι είναι το optimal lap;
Το έχω βάλει και εγώ το race chrono, αλλα δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Τι είναι το optimal lap;
Νομιζω ειναι ο χρονος που θα γινοτν βασει των σπλιτ μεχρι εκεινη τη στιγμη
5 Session ήταν αρκετά για να κλατάρω πάνω μου..Στο πράσινο ειδικά έβλεπες τραινάκια....κατ εμέ λάθος το αφήσαν τόσο μεγάλο το γκρουπ έπρεπε να το σπάσουν στα 2.
Για τέλος αφήνω τη μεγαλύτερη μαλακία που πήγα κ έκανα καθώς μπήκα χωρίς να έχω φάει ουτε πρωινό στην πίστα και αυτό είχε ως επίπτωση στο 4ο σέσσιον να έχω γονατίσει κυριολεκτικά και να έχω μείνει απο δυνάμεις και μια φρικτή ημικρανία να με έχει πηδήσει...Δε το ξανακάμω επ ουδενί!
Υ.Γ. Σπύρο χάρηκα που τα έιπαμε κ απο κοντά :)
5 Session ήταν αρκετά για να κλατάρω πάνω μου..Στο πράσινο ειδικά έβλεπες τραινάκια....κατ εμέ λάθος το αφήσαν τόσο μεγάλο το γκρουπ έπρεπε να το σπάσουν στα 2.
Για τέλος αφήνω τη μεγαλύτερη μαλακία που πήγα κ έκανα καθώς μπήκα χωρίς να έχω φάει ουτε πρωινό στην πίστα και αυτό είχε ως επίπτωση στο 4ο σέσσιον να έχω γονατίσει κυριολεκτικά και να έχω μείνει απο δυνάμεις και μια φρικτή ημικρανία να με έχει πηδήσει...Δε το ξανακάμω επ ουδενί!
Υ.Γ. Σπύρο χάρηκα που τα έιπαμε κ απο κοντά :)
Παρομοίως χάρηκα :). Πάντα καλό πρωινό, γιαουρτάκι με δημητριακά και μια κουταλιά μέλι!
LogOutGoRide
19/09/2015, 23:49
Μετά την παρασκευή από Σέρρες...τελικά είναι πιο σημαντικό το να διαπιστώσεις για μία ακόμη φορά πως έχεις καλούς φίλους.
Επίσης χάρηκα που είδα απο κοντά τον κ.Τσίτο.
Φοβερός άνθρωπος και λυπάμαι που δεν έβγαλα μαζί του έστω μια φωτογραφία!
Παρομοίως χάρηκα :). Πάντα καλό πρωινό, γιαουρτάκι με δημητριακά και μια κουταλιά μέλι!
και 5-10 λεπτά στρέτσινγκ να προτείνω εγώ ο γερόλυκος :p
μπράβο παίδες, πάντα τέτοια :beer:
Ολα καλα ολα ωραια αλλα απο οργανωση μηδεν. Ειδικα στη συμπεριφορα.
Πριν αλλαξω απο ενδιαμεσους στους γρηγορους ηταν ενα γκρουπακι απο Ktm adv 990.
Μερικοι ηταν πολυ καλοι αλλα χωνοντουσαν απο εσωτερικη και γενικα δεν υπηρχε παιδεια.
Ασε που δεν αφηνανε στην ευθεια ενω ξερανε οτι ειναι πιο γρηγορος ο πισω.
Κατα τα αλλα ηταν αναζωογονητικο μετα απο 5 χρονια αποχης
Ολα καλα ολα ωραια αλλα απο οργανωση μηδεν. Ειδικα στη συμπεριφορα.
Πριν αλλαξω απο ενδιαμεσους στους γρηγορους ηταν ενα γκρουπακι απο Ktm adv 990.
Μερικοι ηταν πολυ καλοι αλλα χωνοντουσαν απο εσωτερικη και γενικα δεν υπηρχε παιδεια.
Ασε που δεν αφηνανε στην ευθεια ενω ξερανε οτι ειναι πιο γρηγορος ο πισω.
Κατα τα αλλα ηταν αναζωογονητικο μετα απο 5 χρονια αποχης
Άστο καλύτερα γιατί θα βγάλω δηλητήριο για τους ΚαΤεΜηδες πρωϊ-πρωϊ και δεν έχω όρεξη....Γενικά υπήρχαν πολλά φάουλ που άλλες φορές δε τα έχουν κάνει ως διοργάνωση τις άλλες φορές.4ο-5ο σέσσιον αν ήθελες να μπείς στα ενδιάμεσα ο αλητάρχης την είχε κάνει και έπινε καφεδιά,2 φορές πριν γίνει το σκηνικό με το fazer στην Κ9 πήγε να γίνει μαλακία γιατί δεν ήξεραν κάποιοι πως να ξαναμπούν στην πίστα και φεύγαν όρτσα πανιά.
Τέσπα δεν θα είναι πάντα όλα τέλεια,καμμιά φορά συμβαίνουν και 2-3 στραβά,σημασία έχει να μην υπάρχουν επιπτώσεις και να βελτιώνονται.
Άστο καλύτερα γιατί θα βγάλω δηλητήριο για τους ΚαΤεΜηδες πρωϊ-πρωϊ και δεν έχω όρεξη....Γενικά υπήρχαν πολλά φάουλ που άλλες φορές δε τα έχουν κάνει ως διοργάνωση τις άλλες φορές.4ο-5ο σέσσιον αν ήθελες να μπείς στα ενδιάμεσα ο αλητάρχης την είχε κάνει και έπινε καφεδιά,2 φορές πριν γίνει το σκηνικό με το fazer στην Κ9 πήγε να γίνει μαλακία γιατί δεν ήξεραν κάποιοι πως να ξαναμπούν στην πίστα και φεύγαν όρτσα πανιά.
Τέσπα δεν θα είναι πάντα όλα τέλεια,καμμιά φορά συμβαίνουν και 2-3 στραβά,σημασία έχει να μην υπάρχουν επιπτώσεις και να βελτιώνονται.
Το Fazer επεσε μπροστα μου ενω κυνηγιομασταν.
Εγω ημουν με το πορτοκαλι το Tdm.
Μολις επεσε...σταματησα και ελεγξα και βγηκα απο την εισοδο.
Ηξερα οτι δεν ακολουθουσε κανεις.
Μετα πηγα να ζητησω συγνώμη γιατι οφειλα να εξηγησω.
Επομενη φορα που θα με περασει καποιος απο εσωτερικη παντως...θα πεσουνε ψιλες.
Bladerunner
20/09/2015, 09:10
Μαθήματα ήταν ή track-day;
Πάντως, αν η οργάνωση δεν ενημέρωσε για τους κανόνες ασφαλείας, όπως ότι δεν σταματάμε ποτέ και για κανέναν λόγο μέσα στην πίστα και ότι χρησιμοποιούμε αυστηρά τα προκαθορισμένα σημεία εισόδου και εξόδου, ήταν απαράδεκτη.
Μαθήματα ήταν ή track-day;
Πάντως, αν η οργάνωση δεν ενημέρωσε για τους κανόνες ασφαλείας, όπως ότι δεν σταματάμε ποτέ και για κανέναν λόγο μέσα στην πίστα και ότι χρησιμοποιούμε αυστηρά τα προκαθορισμένα σημεία εισόδου και εξόδου, ήταν απαράδεκτη.
Τrack Day ήταν,είχε κάνει ενημέρωση και τους φώναξε όλους ακόμα και κάτι τύπους που αργήσαν. Ναι απλά ήταν λανθασμένη και η αντίδραση σου να βγείς απο την είσοδο (το είδα το σκηνικό γι αυτό στο λέω) απλά μη το ξαναεπιχειρήσεις γιατί ποτέ δε ξέρεις ακόμα και να έχεις ελέγξει κάποιος μπορεί να είχε βγεί κ να ερχόταν με φόρα και να είχατε άλλα...
Αυτο με τις προσπεράσεις στην εσωτερική είναι μάστιγα που δεν πρόκειται να την κόψουν γιατί είναι καθαρά θέμα παιδείας και οτι την βλέπουν όλοι αγωνιζόμενοι και πάνε και μου κοτσάρουν και τις GoPro να δειχτούν στην παρέα.Εγώ απο χτες πήρα απόφαση μια και θα την ακολουθήσω γιατί τελικά μόνο αυτό ισχύει στην πίστα,ένεκα και πήρα την γραμμή μου όποιος πάει να μου την ανοίξει θα τον ξαπλώσω κάτω.1000 φορές το έχουμε πεί οτι στην Κ5 έχει άπλετο χώρο και χρόνο να κάνεις προσπέραση.Δεν παίρνουν απο λόγια σε όλα τα track Day τα λέμε και τα ξαναλέμε και αν πεις και κανα 2 κουβέντες θα σε πούνε και μαλάκα.Οπότε ή εγώ ή αυτοί!
Στου Χάλαρη τον Ιούνη πήγε ο άλλος και καρφώθηκε στον μπροστά γιατί πήγαινε στην κ6 φέτες και με πολλά παραπάνω χλμ απ'ότι μπορούσε να διαχειριστεί.
Καμμία ανοχή στην βλακεία!Το να είναι κάποιος άμαθος το κατανοώ και μάλιστα για να βοηθήσουνε ήταν τα παιδιά απο το CSS,αλλά αυτά ειδικά που κάνανε οι ΚΤΜ χτες ήταν για να παίζουμε μπουνιές μεταξύ μας...
Οι Κατεμάδες ήταν περίπτωση. Δεν νομίζω οτι ήρθανε στην ενημέρωση ασφαλείας, κάποιοι είπανε οτι κάνανε διάφορες καγκουριές στην πίστα, π.χ. αλλαγές λωρίδας και τέτοια για να φιλμάρει ο ένας τον άλλον με κίνδυνο για τους άλλους. Είχανε και τον δικό τους φωτογράφο και θέλανε να μπει μέσα στην πίστα. Προσωπικά δεν είδα κάτι, και μου κάνανε και νόημα να περάσω συχνά, αλλά άλλος αναβάτης στο γκρούπ μου τους κατήγγειλε για τα παραπάνω.
Αν και στάνταρντ επίσης το λένε στην ενημέρωση για το σταμάτημα στην πίστα στα σχολεία τους, δεν θυμάμαι αυτή τη φορά να αναφέρθηκε. Για τα σημεία εισόδου/εξόδου το είπε πάντως.
Πέσανε και κάτι μαύρες νομίζω...
Σπύρο άστο και κρατιέμαι σου λεω....το τι ακούσανε τα αυτιά μου εχτές προσπαθώ να το σβήσω...
Στα επόμενα όλο και καλύτερα απλά ελπίζω!
Σπύρο άστο και κρατιέμαι σου λεω....το τι ακούσανε τα αυτιά μου εχτές προσπαθώ να το σβήσω...
Στα επόμενα όλο και καλύτερα απλά ελπίζω!
Κάντα λίστα και στείλ'τους τα. Μόνο έτσι θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα...
Giorgosv78
20/09/2015, 12:49
Φίλε g_m 900 το fazer έφυγε απο μηχανικό πρόβλημα?? Μου έκανε εντύπωση η γραμμή του τσιμέντου, που ήταν τελείως στην έξοδο της Κ6. Φαινόταν δηλ σαν να χε στρίψει η μηχανή και να φυγε στην ευθεία έξω.Ή ήταν στρωμένο έτσι γιατί κουβαλήσανε την μηχανή μετά??:confused:
Πάντως ενημέρωση υπήρξε. Δεν παίρνω όρκο όμως οτι τα παιδιά από το γκρουπ των ΚΤΜ την παρακολούθησαν.
teo yzf r6
20/09/2015, 12:50
:a014: to μεσημερακι που πηγα εγω ολα ηταν ζαχαρη,λιγα ατομα ανοιχτη η πιστα ολα καλα,και λιγο συναγωνισμος καλο κανει αν δεν κοντραρηστουμε και λιγο που θα παμε....:cool:
Φίλε g_m 900 το fazer έφυγε απο μηχανικό πρόβλημα?? Μου έκανε εντύπωση η γραμμή του τσιμέντου, που ήταν τελείως στην έξοδο της Κ6. Φαινόταν δηλ σαν να χε στρίψει η μηχανή και να φυγε στην ευθεία έξω.Ή ήταν στρωμένο έτσι γιατί κουβαλήσανε την μηχανή μετά??:confused:
Πάντως ενημέρωση υπήρξε. Δεν παίρνω όρκο όμως οτι τα παιδιά από το γκρουπ των ΚΤΜ την παρακολούθησαν.
Το fazer εκανε μοχλο η εξατμιση απο το πλαγιασμα οταν το παιδι τσαρουχωσε το γκαζι.
Πιεζε πολυ παντως και σε καθε στροφη.
Στο περισσοτερο ημουν μπροστα του και μετα τον έβαλα μπροστα για να τον ακολουθω. Εβλεπα οτι σε καθε στροφή ηταν οριακα κατω.
Κριμα...
για όλα αυτά τα παρατράγουδα ενημερώθηκαν οι υπεύθυνοι; (Κούτρας κτλ)
στα ride day συνήθως είναι προβλεπέ τα πράγματα.
Από 2-3 σκηνικά που είδα, ενημερώθηκε ο Κούτρας (είδα 2 φορές που του είπανε για μαλακίες που κάνανε μερικοί, από το KTM group νομίζω).
Προς το μεσημέρι όντως φάνηκε να είναι λίγο πιο χαλαρά. Δλδ στο πράσινο group που ήμουν εγώ, στο 5ο session ήταν σχετικά χαλαρά. Αλλά το πρωί γινότανε πανικός.
Από 2-3 σκηνικά που είδα, ενημερώθηκε ο Κούτρας (είδα 2 φορές που του είπανε για μαλακίες που κάνανε μερικοί, από το KTM group νομίζω).
Προς το μεσημέρι όντως φάνηκε να είναι λίγο πιο χαλαρά. Δλδ στο πράσινο group που ήμουν εγώ, στο 5ο session ήταν σχετικά χαλαρά. Αλλά το πρωί γινότανε πανικός.
Τι να ενημερωθει ρε παιδια??? Οταν το ανεφερα στην κυρια μεσα στις εγγραφες...μου ειπε οτι δεν μπορει να κανει και πολλα ακομα και να τους το πει.
Ειπαμε. Αμα κινδυνευσω ποτε και ο κριτης πεταει αετο...θα πεσουν ψιλες με ολους τους εμπλεκομενους.
Βρε συ άλλη άποψη έχω για τους οργανωτές του ride day. τι να πω.
και τι σημαίνει "δεν μπορω να κάνω πολλά ακόμα κι αν τους το πω";
παραβαίνεις κανόνες ασφαλείας; μαύρη σημαία και πούλο.
devil's animal
20/09/2015, 17:28
Ειπαμε. Αμα κινδυνευσω ποτε και ο κριτης πεταει αετο...θα πεσουν ψιλες με ολους τους εμπλεκομενους.
κοιτα μονο να'χεις μεγαλη παρεα αλλιως μπορει να σου χρειαστει το νοσοκομειακο...:rolleyes:
LogOutGoRide
20/09/2015, 17:49
Κ. Τσίτος. Μόνο αλήθειες. Του είπα πως είναι απο τα ποιο σοφά λόγια που έχω ακούσει και έσκυψε το κεφάλι λέγοντας "έλα μην το λες αυτό".
https://www.youtube.com/watch?v=gWPsX4Gm6Nc
Είναι και ασμ!!! 151 power!!!
κοιτα μονο να'χεις μεγαλη παρεα αλλιως μπορει να σου χρειαστει το νοσοκομειακο...:rolleyes:
Δε βαριεσαι..
Με αφορμη αυτο μπορει να βαλουνε μυαλο.
devil's animal
20/09/2015, 18:21
Δε βαριεσαι..
Με αφορμη αυτο μπορει να βαλουνε μυαλο.
μα το θεμα δεν ειναι να πλακωνομαστε στις μαπες στα tds...
το θεμα ειναι να υπαρχει σωστη οργανωση απο την μερια των διοργανωτων και υπευθυνοτητα απο τους υπευθυνους (ψψψ...τι ειπα παλι)...:smokin:
οποτε αν δουμε οτι δεν συντρεχουν αυτα, με την "ψηφο" μας τους θετουμε εκτος απο τις πιστες...γιατι χωρις συμμετοχη ποσο θα διοργανωνουν και για ποιους? μονο για τα φιλαρακια τους? δεν βγαινει....;)
οπως αν γινοταν ενα παρτυ και μας καλουσαν και δεν μας συμπεριφεροντουσαν σωστα θα φευγαμε και δεν θα ξαναπηγαιναμε ποτε αν και εφοσον μας ξανακαλουσαν...
μα το θεμα δεν ειναι να πλακωνομαστε στις μαπες στα tds...
το θεμα ειναι να υπαρχει σωστη οργανωση απο την μερια των διοργανωτων και υπευθυνοτητα απο τους υπευθυνους (ψψψ...τι ειπα παλι)...:smokin:
οποτε αν δουμε οτι δεν συντρεχουν αυτα, με την "ψηφο" μας τους θετουμε εκτος απο τις πιστες...γιατι χωρις συμμετοχη ποσο θα διοργανωνουν και για ποιους? μονο για τα φιλαρακια τους? δεν βγαινει....;)
οπως αν γινοταν ενα παρτυ και μας καλουσαν και δεν μας συμπεριφεροντουσαν σωστα θα φευγαμε και δεν θα ξαναπηγαιναμε ποτε αν και εφοσον μας ξανακαλουσαν...
Ναι συμφωνω αλλα εγω δεν εχω την πολυτελεια να παω συνεχεια ωστε να ακυρωνω και κανα 2 για διαμαρτυρια.
Εκανα 5 χρονια να παω και με λυπη ειδα οτι επικρατουσε αναρχια μεσα στην πιστα. Ειδικα οταν ενα SS με περασε απο εσωτερικη στην Κ8...τα ειδα ολα γιατι ειχα ηδη παρει γραμμη και εκοψα.
Ναι οκ οι διοργανωτες κανουν οτι μπορουν αλλα και μεις δεν πρεπει να μην ειμαστε Γελαδια για μια μερα σε ενα χωρο που προσφέρει διασκεδαση και επιμορφωση???
Στα track days απαγορεύονται οι προσπεράσεις?
απαγορεύονται οι προσπεράσεις αμέσως πριν την στροφή.
δλδ όταν ο μπροστα έχει ξεκινήσει να στρίβει εσύ δεν μπορείς να πέσεις αργά στα φρένα για να τον προσπεράσεις.
το trackday δεν είναι αγώνας.
συνήθως τον αργό τον περνάς στις ευθείες.
devil's animal
20/09/2015, 18:55
ενταξει...εχει να κανει ποσο "βιαια" γινεται...
και εγω κυνηγιομουν καποια στιγμη στα Μεγαρα με ενα sxv οταν ημουν με το cb1 και οπως ηταν μπροστα, ειδα "τρυπα" στην Κ9 και εβαλα μουτρα...το σηκωσε, ανοιξε την γραμμη του και ψιλοτρομαξε...
καταλαβα οτι ηταν λαθος και εγινε λογω της εντασης της στιγμης και του ανταγωνισμου που υπηρχε...πηγα μετα και του ζητησα συγνωμη...
αυτα για τα εσωτερικα περασματα...αν περνας απ'εξω δεν νομιζω οτι υπαρχει θεμα...
Και πάνω που σκεφτόμουν να αρχίσω να πηγαίνω κάνα Μέγαρο. Σέρρες και ελεύθερη προπόνηση λοιπόν... :beer:
devil's animal
20/09/2015, 18:58
Ναι συμφωνω αλλα εγω δεν εχω την πολυτελεια να παω συνεχεια ωστε να ακυρωνω και κανα 2 για διαμαρτυρια.
Εκανα 5 χρονια να παω και με λυπη ειδα οτι επικρατουσε αναρχια μεσα στην πιστα. Ειδικα οταν ενα SS με περασε απο εσωτερικη στην Κ8...τα ειδα ολα γιατι ειχα ηδη παρει γραμμη και εκοψα.
Ναι οκ οι διοργανωτες κανουν οτι μπορουν αλλα και μεις δεν πρεπει να μην ειμαστε Γελαδια για μια μερα σε ενα χωρο που προσφέρει διασκεδαση και επιμορφωση???
ενω αν μπαινεις οπως λες μια φορα στο τοσο, και αυτη την μια πλακωνεσαι και στις μαπες με τον καθε εναν που εχει παει να κανει φιγουρα/χαβαλε/κ@υλαντισμα κλπ, στον χωρο που σου προσφερει διασκεδαση και επιμορφωση θα σε κανει να μην νοιωσεις γελαδι, θα ειναι καλυτερα?
Έστω και έτσι, μήπως είναι καλύτερα άπο το να ήταν σε κάποιο δημόσιο δρόμο με ότι αυτό σημαίνει; Συνήθως για τα των δημοσίων δρόμων υπάρχει η γκρίνια.
όχι Τόλη δεν πάει έτσι γιατί στη πίστα παίζουν άλλες ταχύτητες και άλλες κλίσεις.
κι άμα μου ερχόταν και μου χωνόταν κανένας τελευταία στιγμή και με ανάγκαζε να σηκωθώ και
να στείλω το μηχανάκι στην έξοδο της στροφής μετά στα πιτς δεν θα είχαμε καλά ξεμπερδέματα.
Α ειχατε τετοια ε?
Θυμαμαι μια φορα που ειχαν σκασει κατι παλικαρια με gsxr και οπου εβλεπαν ευθεια,τερμα γκαζια.
προσπερασεις απο δεξια ,αριστερα πανω κατω και στις στροφες τα ποδια λες και φοραγαν τσαρουχια.
Κατι τετοιες στιγμες ειναι που λες,να μην ειχα αλλους 100 ιππους :cry:
Giorgosv78
20/09/2015, 23:36
Παιδιά ξαναδιαβάζοντας τις τελευταιες δυο σελίδες στο θέμα, ίσως μένει κάποιος με την εντύπωση ότι η όλη φάση ήταν επικίνδυνη. Και άτομα που το σκέφτονται να πανε στο πρώτο τους trackday να το μετανιώνουν και να το αφήνουν.... Δεν είναι έτσι! Ακριβώς το αντίθετο.
Προσωπικά το κατευχαριστήθηκα και θυμήθηκα ένα ποστ (#19) απο το μέλος Chris@ http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=133111&page=2 . Ετσι ήταν και για μένα. Σε όσους το σκέφτονται προτείνετε ανεπιφύλακτα. Απλά δοκιμάστε το!
Τώρα μπορεί να γίνονται από όσους συμμετέχουν μια δυο λαλακίες αλλά καλό είναι να μην κολλάμε σε αυτές. (Και ποιος δεν κάνει άλλωστε-προσωπικά έκανα και γω μια προσπέραση απο μέσα πανω στην Κ7 σε στιγμη που δεν έπρεπε. Χιλια συγγνώμη φίλε ανα διαβάζεις..). Αλλά, προσωπική μου άποψη, είναι σαφώς καλύτερα απ΄το δρόμο.
Υγ. LogOutGoRide πολύ ώραιο, δεν το ήξερα, πολύ σοφά τα λόγια
macdeath_s
21/09/2015, 01:12
θα τη πω τη μλκια μου... Τόσο καιρό αυτή η πίστα και οι περισσότεροι διοργανωτές κράξιμο τρώνε. Δίκαιο και για την πίστα και για τους διοργανωτές. Παρόλα αυτά συνεχίζετε και πάτε όμως στηρίζοντας οικονομικά αυτό που όλοι κράζουμε.
Υ.Γ.: Για τους ΚΤΜάδες που λέτε είδα βίντεο στο facebook και οι μόνες μλκιες που κάνανε ήτανε μεταξύ τους.
Bladerunner
21/09/2015, 08:54
Στα track-days υπάρχουν αυτά. Και προσπεράσεις γίνονται. Από μέσα, απ' έξω, από παντού. Δεν είναι τόσο τραγικά. Εξαιρέσεις και καγκούρια που παραβιάζουν τους κανονισμούς ασφαλείας φυσικά και υπάρχουν .Ενημερώνετε αλυτάρχη ή γραμματεία και αναλαμβάνουν αυτοί. Αν υπάρχουν πολλές καταγγελίες για τον ίδιο αναβάτη, συμφέρει την οργάνωση η αποπομπή του ενός παρά η δυσαρέσκεια των πολλών.
Έχω παρατηρήσει γενικά, ότι οι περισσότερες έξοδοι οφείλονται πιο πολύ στο φόβο και σπασμωδικές κινήσεις αυτού που δέχεται την προσπέραση και λιγότερο σ' αυτόν που προσπερνάει. Υπάρχουν και εμβολισμοί αλλά πολύ σπανιότερα.
spyrakos35
21/09/2015, 08:59
Μπλειντ.....
Τι γινεται οταν ο αργος μπροστα παρει λαθος γραμμη απο τον γρηγορο πισω που θελει να περασει;
Bladerunner
21/09/2015, 09:02
Μπλειντ.....
Τι γινεται οταν ο αργος μπροστα παρει λαθος γραμμη απο τον γρηγορο πισω που θελει να περασει;
Ο πίσω έχει πάντα την ευθύνη. Κόβει και περνάει με ασφάλεια αργότερα ή αλλάζει κι αυτός τη γραμμή του αν είναι πολύ πιο γρήγορος και περνάει με ασφάλεια στην έξοδο.
spyrakos35
21/09/2015, 09:05
Ευχαριστω, αυτο ηξερα...
Επειδη εγραψες για εμβολισμους μπερδευτηκα προς στιγμη....
sernodas2
21/09/2015, 09:27
πηγα κ γω προχτες στα μεγαρα για τριτη φορα,
πολλα ktm on-off με ντακουνατα λαστιχα,ενα εφυγε κιολας,κ μαλιστα πριν μπει σηζητουσε με το φιλο του τα θεμα λαστιχο τακουνι κ πιστα,ισως το καταλαβε μετα την πτωση!!
Εγω προσωπικά φιλοι μου κοιτάξω να μην εχω κοσμο γυρο μου
κ αυτο γινετε με δυο τροπους.
Κανω το γυρο μου βγαινω κ ξαναμπαινω, ωστε να φυγει η απο πισω μου ο γλιγορος(για το γλιγορο κανω κ στην ακρη) κ απο μπροστα μου ο αργος που στην ευθεια βλεπεις το χερι του με χαρακτηριστικο κ γελιο τροπο να τερματιζει το γκαζι του
Γενικος πιστευω οτι το θεμα ανταγωνισμού δεν εχει χωρο εκει μεσα,αλλωστε ο ανταγωνισμός ειναι γυναικείο χαρακτηριστικο
Καλες γυρες λοιπον με ασφαλεια
:beer:
Υ.Γ.: Για τους ΚΤΜάδες που λέτε είδα βίντεο στο facebook και οι μόνες μλκιες που κάνανε ήτανε μεταξύ τους.
συγνώμη τι σημαίνει κάνανε μαλακίες μεταξύ τους; είχανε πριβε την πίστα να κυκλοφορούν μόνοι τους να κάνουν ότι τους καυλώσει;
θα τη πω τη μλκια μου... Τόσο καιρό αυτή η πίστα και οι περισσότεροι διοργανωτές κράξιμο τρώνε. Δίκαιο και για την πίστα και για τους διοργανωτές. Παρόλα αυτά συνεχίζετε και πάτε όμως στηρίζοντας οικονομικά αυτό που όλοι κράζουμε.
Η πίστα τρώει κράξιμο, οι διοργανωτές γιατί; Καμία διοργάνωση δεν είναι τέλεια, σε μεγάλο βαθμό παίζει ρόλο η πειθαρχεία και η παιδεία των συμμετεχόντων, εγώ προσωπικά δεν έχω δει καμία διοργάνωση που να χρειαζότανε κράξιμο. Συμμετέχοντες, ναι... Και τι θα κάνουμε, εμπάργκο στη πίστα; Μέχρι να 'συνετιστεί' ο ιδιοκτήτης; Ε δε πρόκειται, γιατι ούτε θα 'συνετιστεί', ακόμα και αν πιάσει το εμπάργκο, αλλά ούτε θα πιάσει το εμπάργκο όσο δεν υπάρχει εναλλακτική επιλογή βιώσιμη για εμάς που θέλουμε να ευχαριστιόμαστε τα μηχανάκια μας με πολύ υψηλότερο επίπεδο ασφαλείας από ότι στον δρόμο.
Για στείλε link!
Αυτό άκουσα ακριβώς και εγώ, αλλά και οτι οι μ*κίες που κάνανε ήτανε δυνητικώς επικίνδυνες για τους άλλους που ερχόντουσαν. Αλλαγές γραμμών κλπ...
Παιδιά ξαναδιαβάζοντας τις τελευταιες δυο σελίδες στο θέμα, ίσως μένει κάποιος με την εντύπωση ότι η όλη φάση ήταν επικίνδυνη. Και άτομα που το σκέφτονται να πανε στο πρώτο τους trackday να το μετανιώνουν και να το αφήνουν.... Δεν είναι έτσι! Ακριβώς το αντίθετο.
Προσωπικά το κατευχαριστήθηκα και θυμήθηκα ένα ποστ (#19) απο το μέλος Chris@ http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=133111&page=2 . Ετσι ήταν και για μένα. Σε όσους το σκέφτονται προτείνετε ανεπιφύλακτα. Απλά δοκιμάστε το!
Τώρα μπορεί να γίνονται από όσους συμμετέχουν μια δυο λαλακίες αλλά καλό είναι να μην κολλάμε σε αυτές. (Και ποιος δεν κάνει άλλωστε-προσωπικά έκανα και γω μια προσπέραση απο μέσα πανω στην Κ7 σε στιγμη που δεν έπρεπε. Χιλια συγγνώμη φίλε ανα διαβάζεις..). Αλλά, προσωπική μου άποψη, είναι σαφώς καλύτερα απ΄το δρόμο.
Υγ. LogOutGoRide πολύ ώραιο, δεν το ήξερα, πολύ σοφά τα λόγια
Πολύ σωστός.
Λοιπόν, στο θέμα μας.
Επόμενο Track-day στα Μέγαρα: 27/09/2015 από Extreme Trackdays. Θα είναι χωρισμένο σε 4 groups, ένα εκ των οποίων θα είναι "κλασσικές μοτοσυκλετες" (βλέπε και σχετικό thread).
Κάποιος επίσης μου σφύριξε οτι η Team 65 έχει αναγγείλει track day για αρχές Οκτωβρίου αλλά δεν το επιβεβαιώνω, τουλάχιστον στο FB στην σελίδα τους δεν έχει τίποτα...
Για Σέρρες τώρα, έχει CSS στις 26&27/09. Εγώ θα είμαι εκεί και τις 2 μέρες, μπας και μάθω τίποτα να ξεκουλαθώ.
Λοιπόν, στο θέμα μας.
Επόμενο Track-day στα Μέγαρα: 27/09/2015 από Extreme Trackdays. Θα είναι χωρισμένο σε 4 groups, ένα εκ των οποίων θα είναι "κλασσικές μοτοσυκλετες" (βλέπε και σχετικό thread).
Κάποιος επίσης μου σφύριξε οτι η Team 65 έχει αναγγείλει track day για αρχές Οκτωβρίου αλλά δεν το επιβεβαιώνω, τουλάχιστον στο FB στην σελίδα τους δεν έχει τίποτα...
Για Σέρρες τώρα, έχει CSS στις 26&27/09. Εγώ θα είμαι εκεί και τις 2 μέρες, μπας και μάθω τίποτα να ξεκουλαθώ.
Αν βγαίνανε τα κουκιά θα ακολουθούσα και εγώ για το Level 2 το πολυπόθητο αλλά τα πράγματα έχουν σφίξει και χρειάζομαι και λάστιχα μετά το Σαββάτο που πλέον γίνανε σώβρακο τα BT10R μου....Οπότε μάλλον πάω για καραμπινάτη αποχή μέχρι τουλάχιστον τα μέσα Οκτώβρη....
Κατά πάσα πιθανότητα 27 θα περάσω μία βόλτα από Μέγαρα να ξεσκουριάσω από Αυγουστιάτικη απραξία. Όποιος είναι, σφυράει!:beer:
sapila racing
24/09/2015, 08:56
Στις 27 θα είμαστε με τα κλασσικά σε ειδικό session.
Οποιος είναι εκει ας έρθει να τα πούμε, να γνωριστούμε!
Γνωρίζουμε ώρα ???
sapila racing
24/09/2015, 10:35
Γνωρίζουμε ώρα ???
9 το πρωι ξεκινάει το πρόγραμμα.
το θεμα ειναι να υπαρχει σωστη οργανωση απο την μερια των διοργανωτων και υπευθυνοτητα απο τους υπευθυνους
Οσο σωστη και να ειναι η οργανωση, οσο υπευθυνοι και να ειναι οι διοργανωτες, ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ θα ιππαρχουν παραπονα :wave2:
Εμαθα οτι γέμισε από συμμετοχές το γκρούπ των κλασσικών, οπότε θα έχει και πολλά για να πάρουνε όσοι πάνε χάζι!
devil's animal
25/09/2015, 12:53
Οσο σωστη και να ειναι η οργανωση, οσο υπευθυνοι και να ειναι οι διοργανωτες, ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ θα ιππαρχουν παραπονα :wave2:
δεν διαφωνω καθολου...
αλλα ειναι αλλο πραγμα στις 300 συμμετοχες, 100 παραπονα και αλλο 10...
παντα 10 περιεργοι στους 300 θα βρεθουν...αν γινουν 50 ή και 100, τοτε κατι παει στραβα...;)
sapila racing
25/09/2015, 12:54
Εμαθα οτι γέμισε από συμμετοχές το γκρούπ των κλασσικών, οπότε θα έχει και πολλά για να πάρουνε όσοι πάνε χάζι!
Και πολλοί θα εχουν πανω απο μια μοτοσυκλέτα οπότε θα είναι ακόμα περισσότερες. :)
Λοιπόν, μαθαίνω οτι το Track day στα Μέγαρα με τις κλασσικές μοτό είχε μεγάλη επιτυχία, τόσο από κλασσικές όσο και από λοιπές. Ο καιρός γύρισε για μια μέρα και έσωσε την κατάσταση γιατί από βροχές πρίν και μετά, φούλ...
Στις Σέρρες τώρα, ευπειθώς αναφέρω οτι το Σάββατο το CSS έγινε με βρεγμένη πίστα, και υπό βροχή σε κάποιες περιόδους. Την δε Κυριακή ο καιρός ήταν καλός και η πίστα στέγνωνε όσο πέρναγε η ώρα, και τελικά το λάστιχό μου το έλιωσα εντελώς :) , με ότι συνεπάγεται αυτό...
Γενικά το σχολείο πήγε πολύ καλά, και για 3 μέρες στην σειρά (είχανε και σχολείο με Βούλγαρους την Παρασκευή) δεν έγινε ούτε μία πτώση! Παρά τον καιρό που στις 2 μέρες ήτανε χάλια...
Στις Σέρρες τώρα, ευπειθώς αναφέρω οτι το Σάββατο το CSS έγινε με βρεγμένη πίστα, και υπό βροχή σε κάποιες περιόδους.
Πάντως το σχολείο υπό βροχή δε με χάλασε καθόλου, μάλλον ενδιαφέρον ήτανε!
chillipf
29/09/2015, 10:02
Και εγώ το L3 το έκανα Σέρρες, σχεδόν όλη μέρα με βροχή.
και μένα δεν με χάλασε τελικά καθόλου, μια χαρά ήτανε, σιγά σιγά εμπιστεύθηκα και την άσφαλτο,
δεν γλίστρησε κανένας. (σε ρυθμούς μαθήματος πάντα)
Λοιπόν, τώρα το πρόγραμμα έχει 11/10, Μέγαρα, από Team 65.
https://www.facebook.com/events/772691149523499/
Δεν έχω κλείσει ακόμα, δε ξέρω αν θα πάω, πολλά λάστιχα έχω λιώσει και θα ξεμείνει η Dunlop, χεχε...
Μπορεις να βαλεις κοστος διοτι δεν εχω facebook.
Ευχαριστώ
harris_x
29/09/2015, 15:22
Μπορεις να βαλεις κοστος διοτι δεν εχω facebook.
Ευχαριστώ
Φαίνεται και χωρίς να κάνεις loggin ;)
Η ΤΕΑΜ65 & Η CONTINENTAL ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ TRACK DAY ΤΗΝ
ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
- 08:30: Έναρξη
- 08-30-09:00: Εγγραφές – Διαχωρισμός 4 Groups
– Τεχνικός Έλεγχος
- 09:00-13:30: Είσοδος των αναβατών ανά Group Δυναμικότητας στην πίστα
- 13:30-14:00: ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ
- 14:00-Εώς την δύση του ηλίου: Είσοδος των αναβατών ανά Group Δυναμικότητας στην πίστα
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
ΚΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ, ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ, ΔΕΡΜΑΤΙΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΝΑΒΑΤΗ (ΦΟΡΜΑ, ΜΠΟΤΕΣ, ΓΑΝΤΙΑ. ΚΡΑΝΟΣ, ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ή ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ (ΔΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΟΥ) ΤΗΣ ΑΜΟΤΟΕ.
ΠΑΡΟΧΕΣ:
- 20 ΕΥΡΩ * ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΑ Ή ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ CONTINENTAL
* Η ΕΚΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΠΤΜ
- ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ, ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ PERISTERAS RACING.
- ΔΥΝΑΤΟΤΤΗΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ (κατόπιν συννενόησης)
- ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΝΑΒΑΤΗ (Κατόπιν συνεννόησης)
- ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΓΟΡΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΕ 10€
- ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ TRACK DAY ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΠΛΟΗΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΘΑ ΔΟΘΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΤΕΑΜ65, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ «ΣΤΗΣΙΜΑΤΟΣ» ΤΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΕΙΡΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΤΑΚΗ ΛΙΝΑΡΑ.
ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:
- ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ (ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ)
- ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΡΙΤΕΣ
- ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ -ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ZEN1ONE Racing
ΤΗΛ. ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ:
6930 490783 & 6948 300366edit: αλλα δεν λέει το κόστος.... :look:
Φαίνεται και χωρίς να κάνεις loggin ;)
:
Oχι πισω απο firewall!!
:D
Για κανα 60€αρι το κοβω....εκει ειναι η ταριφα.
θα το ψαξω
Μέχρι πρόσφατα έβγαζε βροχές για ΣΚ, αλλά τώρα τα πράγματα δείχνουν καλύτερα. Καιρού επιτρέποντος λοιπόν την Κυριακή στα Μέγαρα.
Επόμενο Track Day μετά την Κυριακή, είναι την επόμενη Τετάρτη, 14/10/2015, απογευματινό στα Μέγαρα από Extreme Trackdays. Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Μετά από αυτό νομίζω (wild guess) πως θα γίνει ένα CSS Ride Day στις 17/10 Σάββατο στα Μέγαρα, πρίν το σχολείο CSS που είναι στις 18/10....
Χμ, τώρα πάλι βροχές βγάζει για Μέγαρα Κυριακή...
Φτού!
Τελικώς το σημερινό ακυρώθηκε λόγω κατάστασης πίστας και καιρού. Αντε, οσοι τυχεροί και μπορούνε την Τετάρτη το απογευματινό.
Πάει και αυτό, με μεγάλη επιτυχία από ότι μαθαίνω από φίλο που πήγε.
Το πρόγραμμα πλέον έχει ως εξής:
-17/10 CSS Ride day Μέγαρα (θα πάω)
-18/10 CSS Σχολείο Μέγαρα (δεν θα πάω)
-28/10 Team 65/Continental Ride Day Μέγαρα (θα πάω)
-04/11 Sinioris Racing/Team 65 Σχολείο στα Μέγαρα (εξαρτάται)
Το τελευταίο δεν έχω ακριβώς καταλάβει τι είναι και ποιούς αφορά και απο εκεί εξαρτάται και η συμμετοχή μου. Α, και τι κόστος θα έχει, δεν έχω ιδέα...
Λοιπόν, έγινε και το Ride day του CSS, με πολύ καλές συνθήκες καιρικές, και χωρίς πολύ κόσμο περιέργως. Ορίστε και ένα βιντεάκι που τράβηξα : https://www.youtube.com/watch?v=J2Uft35Niuc
Α, και γειά σου Σταμάτη, χάρηκα!
Τώρα, αύριο έχει θεωρητικά απογευματινο η Extreme Track Days στα Μέγαρα, για Αγωνιζόμενους αλλά και ένα γκρούπ για Ενδιάμεσους/Προχωρημένους. Από ότι φαίνεται βέβαια λόγω καιρού χλωμό το βλέπω.
Οπότε πάμε για 28/10 με Team 65/Continental Ride Day, με τον καιρό να μην τον ματιάσω να προβλέπεται μέχρι στιγμής καλός. Θα είμαι εκεί!
Σπύρο δεν σταματάς καθόλου τη προπόνηση. Εύγε!
τη κάμερα πως τη στερέωσες στο τεπόζιτο; πρόγραμμα για τα lap times;
:beer::beer:
Η κάμερα είναι η νέα Garmin XE και έχει GPS και το πρόγραμμα επεξεργασίας που δίνει η Garmin τα υπολογίζει μόνο του όλα με βάση το GPS αρκεί να του δώσεις που είναι η αφετηρία. Την έχω στερεώσει στο ντεπόζιτο με την ειδική αυτοκόλλητη βάση...
τα καλά των μοντερνων ss ρεζερβουάρ. το δικό μου είναι μακρόστενο πλακέ, παλιά ιταλική σχεδίαση :cry:
sapila racing
23/10/2015, 08:57
Η κάμερα είναι η νέα Garmin XE και έχει GPS και το πρόγραμμα επεξεργασίας που δίνει η Garmin τα υπολογίζει μόνο του όλα με βάση το GPS αρκεί να του δώσεις που είναι η αφετηρία. Την έχω στερεώσει στο ντεπόζιτο με την ειδική αυτοκόλλητη βάση...
Ωραίο video Σπύρο! :beer:
Αλλη λυση ειναι η suction pump βαση
που μπαινει σε ολες τις επιπεδες επιφανειες περι τα 4 εκατοστα που ειναι η βεντουζα.
sapila racing
23/10/2015, 09:54
Αλλη λυση ειναι η suction pump βαση
που μπαινει σε ολες τις επιπεδες επιφανειες περι τα 4 εκατοστα που ειναι η βεντουζα.
Η βεντούζα κουνάει αρκετά στην φανταστική ασφαλτο των Μεγάρων. Στις Σερρες ειναι μια χαρα.
Λοιπόν, έγινε και το Ride day του CSS, με πολύ καλές συνθήκες καιρικές, και χωρίς πολύ κόσμο περιέργως. Ορίστε και ένα βιντεάκι που τράβηξα : https://www.youtube.com/watch?v=J2Uft35Niuc
Τώρα, αύριο έχει θεωρητικά απογευματινο η Extreme Track Days στα Μέγαρα, για Αγωνιζόμενους αλλά και ένα γκρούπ για Ενδιάμεσους/Προχωρημένους. Από ότι φαίνεται βέβαια λόγω καιρού χλωμό το βλέπω.
Οπότε πάμε για 28/10 με Team 65/Continental Ride Day, με τον καιρό να μην τον ματιάσω να προβλέπεται μέχρι στιγμής καλός. Θα είμαι εκεί!
Ωραια μερα σας εκανε....
καλες βολτες!!!
Χαιρετώ, μακάρι να άντεχα κι εγώ να βγάλω ολόκληρο session... Τα λέμε στην "παρέλαση" :)
Σκεφτομαι για 28η οκτωμβρη.
Αλλα με κοβει το κοστος που λογικα θα ειναι τιμη κυριακης και ο κοσμος που πιστευω θα γινεται πανικος...
Σκεφτομαι για 28η οκτωμβρη.
Αλλα με κοβει το κοστος που λογικα θα ειναι τιμη κυριακης και ο κοσμος που πιστευω θα γινεται πανικος...
Το πρώτο είναι βέβαιο, και το δεύτερο πολύ πιθανό...
Αν έχουν έρθει τα "καλούδια" απο το εξωτερικό και προλάβω να τα φορέσω την Τρίτη ίσως Τετάρτη να κατέβω για προπονησάρεν μιας και φορέσαμε και νέο παπουτσάκι στο μοτόρι (Οπότε να το δοκιμάσουμε κ το Continental τι λέει εις Μέγαρον)...το μόνο που με κάνει πίσω είναι αυτό που είπε και ο Dant3 οτι μάλλον θα γίνεται καμός οπότε υπο σκέψιν μήπως και πάω σε κάποιο TD καθημερινή που συνήθως κάνει ο ExtremeTrackDays...nathair σε θαύμασα και στις 19/09 απο κοντά αλλά άλλο πράμα και τα πλάνα σου.Πάντα τέτοια ρε μαν και καλά γυρολόγια :beer::beer:
panos_zip
24/10/2015, 03:21
Πάντως πέρυσι 28η οκτ που είχε TD δεν πήγα για τον ίδιο ακριβώς λόγο.
Τελικά γνωστοί μου που πήγαν μου είπαν πως η πίστα ήταν "άδεια" και σκυλομετάνοιωσα που έκατσα σπίτι.
3 γκρουπ αρχάριοι, ενδιάμεσοι, προχ/αγωνιζόμενοι. Αν θυμάμαι καλά team65 ήταν.
Είχε και καλή μέρα...
nathair σε θαύμασα και στις 19/09 απο κοντά αλλά άλλο πράμα και τα πλάνα σου.Πάντα τέτοια ρε μαν και καλά γυρολόγια :beer::beer:
Thanks, μαθαίνω και βελτιώνομαι, θέμα προπόνησης είναι και 'κατανάλωσης' ελαστικών! Πρώτη φορά γόνατο κάτω ακούμπησα για να καταλάβεις τέλους Μαίου στο 3ήμερο της Extreme, Σερρες, αλλά όλα τα καλιφόρνια πριν, και τα track days μετά τελικά κάτι έβγαλαν :)
Απο Νοεμβρη παντως,στο πρωτο καθημερινο που θα πετυχω,θα ειμαι εκει.
Αλλαξα και λαστιχακι,ποιος με πιανει :D
Τιποτα για Σερρες δεν παιζει ρε παιδια; Αμαν μ'αυτα τα Μεγαρα, εμεις στη Θεσσαλονικη τι θα κανουμε δηλαδης; :D
harris_x
24/10/2015, 18:11
Τιποτα για Σερρες δεν παιζει ρε παιδια; Αμαν μ'αυτα τα Μεγαρα, εμεις στη Θεσσαλονικη τι θα κανουμε δηλαδης; :Dπλάκα μας κάνεις.....
Υπό σκέψη η 28η....
πλάκα μας κάνεις.....
Υπό σκέψη η 28η....
Μιλας για free practice ή εχει trackday και μου διεφυγε;
chillipf
24/10/2015, 20:43
Τυχεροί εσείς οι επάνω λέμε!!
Δυο βήματα μακρυά είσαστε ;)
Τυχεροί εσείς οι επάνω λέμε!!
Δυο βήματα μακρυά είσαστε ;)
"The grass is always greener on the other side" που λενε και στο χωριο μου. Εγω ζηλευω τα συνεχομενα trackdays στα Μεγαρα κι εσυ την πιστα μας. ;)
DrIoannis
24/10/2015, 20:59
Τιποτα για Σερρες δεν παιζει ρε παιδια; Αμαν μ'αυτα τα Μεγαρα, εμεις στη Θεσσαλονικη τι θα κανουμε δηλαδης; :D
Μα καλά τις πληγές μας ξύνεις και εσύ:uplate:...
τι το θες το track day στα Μέγαρα όταν είσαι δίπλα στις Σέρρες και ανα πάσα στιγμή πας και μπαίνεις στην πίστα όλη τη μέρα...
τι το θες το track day στα Μέγαρα όταν είσαι δίπλα στις Σέρρες και ανα πάσα στιγμή πας και μπαίνεις στην πίστα όλη τη μέρα...
Δε θελω τα Μεγαρα, το Trackday θελω. Δεν εχω ξαναμπει στην πιστα και πιστευω πως θα ηταν καλυτερα αν πηγαινα σε trackday για πρωτη φορα.
devil's animal
24/10/2015, 23:25
Δε θελω τα Μεγαρα, το Trackday θελω. Δεν εχω ξαναμπει στην πιστα και πιστευω πως θα ηταν καλυτερα αν πηγαινα σε trackday για πρωτη φορα.
Πετρο οντως η οργανωση απο μια ομαδα ανθρωπων που ξερουν τι κανουν και υπαρχουν πλοηγοι και κριτες στις στροφες ειναι καλη φαση...αλλα και το να πας μονος σου για προπονηση δεν ειναι ασχημα...
ολο τι θεμα ειναι η παρεα...αλλιως να πας εντελως μονος σου, αλλιως να πας με αλλον εναν..αλλιως να πας με αλλους 3...;)
Πετρο οντως η οργανωση απο μια ομαδα ανθρωπων που ξερουν τι κανουν και υπαρχουν πλοηγοι και κριτες στις στροφες ειναι καλη φαση...αλλα και το να πας μονος σου για προπονηση δεν ειναι ασχημα...
ολο τι θεμα ειναι η παρεα...αλλιως να πας εντελως μονος σου, αλλιως να πας με αλλον εναν..αλλιως να πας με αλλους 3...;)
Συμφωνω φιλε, αλλα και το post στο thread των Σερρων(για παρεα) δεν ειχε αποτελεσμα.
devil's animal
24/10/2015, 23:57
Συμφωνω φιλε, αλλα και το post στο thread των Σερρων(για παρεα) δεν ειχε αποτελεσμα.
θα το κανονιζαμε ρε φιλε, αλλα δεν με παιρνει και για λαστιχα τωρα που θελω να παρω αμαξι, κλπ...:(
Μάλλον 21-22 Νοέ θα ανέβει ομάδα της Extreme track days στις Serres χωρίς επίσημο event όμως και χωρίς κλεισμένη τη πίστα δηλαδή. Οπότε έχε τον νού σου, γιατί μπορεί να είναι η ευκαιρία που ψάχνεις. Εννοείται οτι και εγώ θα είμαι εκεί, έ; :)
Μάλλον 21-22 Νοέ θα ανέβει ομάδα της Extreme track days στις Serres χωρίς επίσημο event όμως και χωρίς κλεισμένη τη πίστα δηλαδή. Οπότε έχε τον νού σου, γιατί μπορεί να είναι η ευκαιρία που ψάχνεις. Εννοείται οτι και εγώ θα είμαι εκεί, έ; :)
Για να δουμε... Κρατα μας ενημερους φιλε, γιατι απ'ο,τι βλεπω εισαι μεσα στα πραγματα! :beer:
Στις Σερρες τι γινεται δηλαδη,μπαινεις χωρις trackday και μονος σου?
Τι παιζει?
Στις Σερρες τι γινεται δηλαδη,μπαινεις χωρις trackday και μονος σου?
Τι παιζει?
Βασικα ναι. Τις μερες που στο ημερολογιο (http://www.serrescircuit.gr/index.php?option=com_jcalpro&extmode=cal&Itemid=262) εχει ελευθερη προπονηση μπορεις να μπεις μονος σου. Η εισοδος ειναι 40 για καθημερινες και 50 ΠΣΚ. Αν πας καμια περιεργη ωρα/μερα παιζει να βρεθεις και μονος στην πιστα.
Για να δουμε... Κρατα μας ενημερους φιλε, γιατι απ'ο,τι βλεπω εισαι μεσα στα πραγματα! :beer:
... ;)
RaGe_Raptor
25/10/2015, 18:44
πολύ ωραίο βίντεο..!!!
δεν αφήνεις ευκαιρία να πάει χαμένη ,μπράβο!:beer:
πολύ ωραίο βίντεο..!!!
δεν αφήνεις ευκαιρία να πάει χαμένη ,μπράβο!:beer:
Η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι θλιβερή :)