PDA

View Full Version : Επόμενα Track Days

Σελίδες : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12

stamatisx
02/04/2016, 14:53
Ήταν κανείς άλλος από δω στο σημερινό CSS Ride Day?

teo yzf r6
02/04/2016, 16:04
ειχα κατεβει και εγω στο track day,ωραια ηταν αλλα δεν καθησα μετα να τεσταρω τα honda γιατι με περημενανε για φαγητο

nathair
02/04/2016, 20:34
Εγώ ήμουνα, έκανα 7 20λεπτα, το έλιωσα το μηχανάκι :)

Odin#9681
05/04/2016, 21:51
Καλησπερα
Θα ειναι κανεις στο td της κυριακης;

nathair
06/04/2016, 07:51
Καλησπερα
Θα ειναι κανεις στο td της κυριακης;

Οχι, θα γίνει χωρίς αναβάτες :). Απολύτως κανείς δεν θα είναι!
Χεχε, αστειεύομαι! Εγώ θα είμαι πάντως.

Hayate
08/04/2016, 13:23
Οχι, θα γίνει χωρίς αναβάτες :). Απολύτως κανείς δεν θα είναι!
Χεχε, αστειεύομαι! Εγώ θα είμαι πάντως.

Μετά απο κανα 7μηνο αποχής λέω να κατέβω κ εγώ.Είναι και ολοήμερο οπότε αξίζει.Ελπίζω να μη θέλω λάστιχα τη δευτέρα.....χαχαχαχα

nathair
08/04/2016, 14:20
Μετά απο κανα 7μηνο αποχής λέω να κατέβω κ εγώ.Είναι και ολοήμερο οπότε αξίζει.Ελπίζω να μη θέλω λάστιχα τη δευτέρα.....χαχαχαχα

Εγώ από την άλλη ελπίζω να πάω ΤΟΣΟ γρήγορα που να θέλω λάστιχα τη Δευτέρα, χεχε :)

Hayate
08/04/2016, 14:46
Εγώ από την άλλη ελπίζω να πάω ΤΟΣΟ γρήγορα που να θέλω λάστιχα τη Δευτέρα, χεχε :)

Ε να αρχίσει το ΠΠΤ πρώτα να βρούμε κανα μτχ χαχαχχα γι αυτό το λεώ. :P

nathair
10/04/2016, 19:42
Πάει και το σημερινό, με αρκετό κόσμο, και τελικά καλό καιρό εκτός από κάτι μαύρα σύννεφα και κάτι ψιχάλες που μας έριξε κατά τις 12, αλλά φύγανε ευτυχώς....
Δυστυχώς και με έναν τραυματισμό ενός αγωνιζόμενου, έσπασε το πόδι του από ότι άκουσα...

Περαστικά του του εύχομαι, και το πρόγραμμα έχει τώρα ως εξής:

- 20/04 Τετάρτη, Απογευματινό από Extreme Track Days
- 24/04 Κυριακή, Ολοήμερο Extreme Track Days

Και βλέπουμε :)

congate7
10/04/2016, 20:03
Για Μάη έχει ανακοινωθεί τίποτα;

omega
11/04/2016, 06:08
Μια βοήθεια από τους συμφορουμίτες.
Με κράνος,ολόσωμη,μπότες και γάντια είμαστε κομπλέ για συμμετοχή ή χρειάζεται κάτι άλλο:

Ο τύπος της μοτοσυκλέτας που θα μπει κάποιος τον κατατάσει σε κάποιο γκρούπ ή το όποιο γκρουπ αξιολογείται με βάση την εμπειρία του αναβάτη;

Τα ονόματα των διοργανωτών σημαίνουν διαφορετικά πράγματα κατα την συμμετοχή ή όλοι παρέχουν συγκεκριμένες υπηρεσίες;

Κόστος,ημερομηνίες κι ώρες ανακοινώνονται κάπου;Εντός Απριλίου μόνο ότι αναφέρθηκε παραπάνω;

Η μοτοσυκλέτα είναι cbf600s.Τι πρέπει(αν πρέπει) νσ αφαιρεθεί.Το μηχανάκι φέρει καθρέπτες,μανιτάρια και βάσεις για βαλίτσες.
Δεν με απασχολεί το εξτρά βάρος.
Στα Μέγαρα είχα μπει παλιότερα με SV650 και την θυμάμαι την πίστα.

Σέρρες θα πρέπει να είμαι "διαβασμένος" από κάτοψη της πίστας και βιντεάκια ή θα έχω το περιθώριο να την μάθω εκεί χωρίς να προβληματίσω άλλους;Είναι και περιορισμένων δυνατοτήτων το Hondaκι σε σχέση με τους "πυραύλους" που έχετε καμπόσοι..

Αν υπάρχει κάποιος φίλος που πέραν του γραπτού μπορεί και τηλεφωνικά να βοηθείσει ας μου στείλει πμ και επικοινωνώ μαζί του.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

g_m900
11/04/2016, 06:23
Με κράνος,ολόσωμη,μπότες και γάντια είμαστε κομπλέ για συμμετοχή ή χρειάζεται κάτι άλλο:
Κανονικα και τσεκαρισμενη μηχανη στον τομεα ελαστικων, φρενων, αλυσιδα...αλλα αν εχει τεχνικο ελεγχο η διοργανωση τα κοιτας εκει
Ο τύπος της μοτοσυκλέτας που θα μπει κάποιος τον κατατάσει σε κάποιο γκρούπ ή το όποιο γκρουπ αξιολογείται με βάση την εμπειρία του αναβάτη;
Αν δεν εχεις εμπειρια μπες κατευθειαν στους Αρχαριους και αν το γυρολογιο σου ειναι πολυ πιο γρηγορο θα σε αλλαξουν και οι Κριτες γκρουπ. Εμενα με αλλαξαανε 2 φορες

Τα ονόματα των διοργανωτών σημαίνουν διαφορετικά πράγματα κατα την συμμετοχή ή όλοι παρέχουν συγκεκριμένες υπηρεσίες;
Συνηθως ειναι τα ιδια και μονο η προσθηκη Τεχνικου ελεγχου αλλαζει. Τωρα τελευται ακουσα καποιοι να λενε οτι δινουν και σαντουιτς με νερο...αλλα δεν το γνωριζω στανταρ.
Κόστος,ημερομηνίες κι ώρες ανακοινώνονται κάπου;Εντός Απριλίου μόνο ότι αναφέρθηκε παραπάνω;
Το κοστος ειναι συνηθως 45-50€ για ολοημερο. Συνηθως υπαρχει και και χρεωση ανα 20λεπτο με 15€. Ημερομηνιες μεσα απο εδω η απο SMS απο τα στοιχεια που θα αφησεις εκει η απο Facebook η απο τα site των διοργανωτων.

Η μοτοσυκλέτα είναι cbf600s.Τι πρέπει(αν πρέπει) νσ αφαιρεθεί.Το μηχανάκι φέρει καθρέπτες,μανιτάρια και βάσεις για βαλίτσες.
Δεν με απασχολεί το εξτρά βάρος.
Στα Μέγαρα είχα μπει παλιότερα με SV650 και την θυμάμαι την πίστα.
Μια χαρα ειναι το μηχανακι σου. Για οδηγηση πας και οχι για αγωνα. Θα δεις αρκετα εργαλεια με αναβατες που τα μαθαινουν η που εχουν υπερεκτιμησει τις δυνατοτητες τους σαν οδηγους...να τους περνανε και σκουτερ απο εξωτερικη

Σέρρες θα πρέπει να είμαι "διαβασμένος" από κάτοψη της πίστας και βιντεάκια ή θα έχω το περιθώριο να την μάθω εκεί χωρίς να προβληματίσω άλλους;Είναι και περιορισμένων δυνατοτήτων το Hondaκι σε σχέση με τους "πυραύλους" που έχετε καμπόσοι..
Δυστυχως δεν εχω παει ακομα...:(

Αν υπάρχει κάποιος φίλος που πέραν του γραπτού μπορεί και τηλεφωνικά να βοηθείσει ας μου στείλει πμ και επικοινωνώ μαζί του.

Οκ θα εισαι μην ανησυχεις !!!

giannis21
11/04/2016, 06:29
ότι είπε από πανω.!όσο για την πίστα,αν υπάρχει δυνατότητα πηγεναι νωρις και κάνε μία βόλτα με τα πόδια πριν μπεις με τη μότο.αλλιώς στο πρώτο 20 λεπτό χαλαρά και θα τη συνηθίσεις.μετά θα κλεινεις τα μάτια και θα την βλέπεις μπροστά σου!

fazerakis
11/04/2016, 08:30
Για Μάη έχει ανακοινωθεί τίποτα;

Ολοήμερα και διήμερα

7-8 Μαίου Σερρες Extreme Trackdays (Ζαφειροπουλος)
8 Μαιου Μεγαρα Team 65 (Σοφουλης)
21-22 Μαίου Σέρρες Track-day.gr (Χαλαρης)

nathair
11/04/2016, 08:39

Θα απαντήσω μόνοστα παραπάνω γιατι οι άλλες απαντήσεις ήτανε πλήρεις στα λοιπά.

Οι διοργανωτές διαφέρουν από την δική μου εμπειρία:
α) στο κοινό που μαζεύουνε, καθένας έχει το δικό του κοινό που τους προτιμάει. Ιδιαίτερα το CSS Ride day έχει ως κοινό περισσότερο μαθητές του σχολείου. Οι λοιποί έχουνε πάνω κάτω αντίστοιχο κοινό με πολλούς που πηγαίνουνε χωρίς προτίμηση αλλά κάποιους που πηγαίνουνε μονο στον έναν ή τον άλλο διαοργανωτή.
β) στους κανόνες ασφαλείας, με την εξαίρεση πάλι να είναι το CSS, στο οποίο απαγορεύεται αυστηρά η προσπέραση εντός της στροφής, δηλαδή αν ο άλλος έχει ξεκινήσει την κλίση του απαγορεύεται να τον προσπεράσεις. Επίσης, πάλι στο CSS, επιτρέπουν την είσοδο και με Cordura στολές ενώ οι άλλοι διοργανωτές δεν το κάνουνε.
γ) Τιμολογιακή πολιτική. Τα απογευματινά είναι 45, τα ημερήσια είναι 60 και πάλι εξαίρεση είναι το CSS με τα ημερήσια να είναι 50 αλλά για 5 sessions (και μετά χρέωση 10 για κάθε session έξτρα). Με τα 60 στους λοιπούς κάνεις όσα sessions βγούν, ανάλογα το μήκος της ημέρας μπορεί να είναι και 8 ή περισσότερα... Από την άλλη ο Χάλαρης προσφέρει και σουβλάκια με την ημερήσια χρέωση...
Η αλήθεια βέβαια είναι οτι δεν έχει τύχει να παω σε καμιά διοργάνωση του Χάλαρη, άρα μπορεί να μην τα ξέρω και όλα από εκεί. CSS, Team 65, Extreme, εχω αρκετές συμμετοχές.

Για ανακοινώσεις για κόστη, ημερομηνίες κλπ, καλό είναι το Facebook με τα αντίστοιχα γκρούπ των διοργανωτών - και τα events. Παράδειγμα για τις 24:

https://www.facebook.com/events/1730939450454804/

Υπάρχουν και οι ιστοσελίδες τους, αλλά δεν βολεύει να μπαίνεις μόνος να ψάχνεις:
http://www.track-day.gr/mainpage/ (χαλαρης)
http://extremetrackdays.gr/ (αυτονόητο)
http://www.superbikeschool.gr/ (california)
http://www.team65.gr/ (team 65 αλλά δεν το βλέπω να δουλεύει)
Γενικά καλύτερο για ενημέρωση είναι το FB, και επίσης αν γραφτείς και συμμετάσχεις σε κάποιον μια φορά και δώσεις και στοιχεία, στέλνουνε και SMS.
Επίσης, και για την πλήρέστερη ενημέρωση όλων ανακοινώνω και εγώ εδώ ότι παίρνω χαμπάρι... Αρα μπορείς να παρακολουθείς εδώ. Εντός Απριλίου, μπορεί να παίξει και 27/04 απογευματινό της ETD.

Πίστες Σέρρες: Αν μπεις μια βόλτα στους αρχάριους, κανέναν δεν θα ενοχλήσεις και θα την μάθεις την πίστα. Ολοι οι διοργανωτές έχουν και πλοηγούς που δείχνουνε γραμμές και εντός πίστας, και εκτός πίστας επί χάρτου... Μετά, βλέπεις αν θα πας σε πιο προχωρημένο γκρούπ...

nathair
11/04/2016, 08:47
Ολοήμερα και διήμερα

7-8 Μαίου Σερρες Extreme Trackdays (Ζαφειροπουλος)
8 Μαιου Μεγαρα Team 65 (Σοφουλης)

Επ, θα μου φάει την δουλειά ο fazerakis! Λοιπόν, να προσθέσω:
21 Μαίου Ride Day CSS Μέγαρα
22 Μαίου Σχολείο CSS Μέγαρα

nathair
12/04/2016, 10:21
Χμ, βλέποντας την ανακοίνωση στο FB της Team 65 για το Td της 24ης, βλέπω και το εξής:

- 14:00-14: 30 ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΙΔΙΩΤΩΝ

Οτι καταλαβαίνει κανείς, καταλαβαίνω και εγώ :)

Hayate
12/04/2016, 10:24
Χμ, βλέποντας την ανακοίνωση στο FB της Team 65 για το Td της 24ης, βλέπω και το εξής:

Κόντρες κέτσι; ::lol:

Τελικά ίωση κατάφερε να με ξαπλώσει μέχρι κ σήμερα και να χάσω το Track Day.....δγμτ στα επόμενα.....να 'μαστε καλά θα έχει μπόλικα απ ότι βλέπω.

congate7
12/04/2016, 10:31
21-22 Σίγουρα μία από τις 2. Μπορεί και τις 2... θα δείξει
Και για 8 παίζει αλλά δουλεύω και αν πάω θα πάω κατά τις 3:30.

Πάω να σπάσω τον κουμπαρά.

edit: για Μέγαρα μιλάω

Dant3
12/04/2016, 14:12
20 θα παω μαλλον μαζι με αλλο ενα φιλαρακι.

HelenKoR
13/04/2016, 11:00
Ποιος άλλος σκέφτεται για Τετάρτη;

fazerakis
13/04/2016, 11:49

Αυτο σημαινει λογικά PDF, σένσορες κτλ.
Θα ειναι χρονομετρημένο session σε φάση superpole ή φιλικος αγώνας με εκκινηση?

Ευκαιρια να μπει κανα καινουριο λαστιχακι γιατι στα Μεγαρα ολα τα σάπια βάζω :)

harris_x
13/04/2016, 12:01
[...]
:hmm:

grharris
14/04/2016, 20:41
:hmm:

Κι εγω το ψηνω Χαρη αλλα 2 μερες δεν φτανουν.

Για να οργανωθει η ομαδα σιγα-σιγα!!!

congate7
14/04/2016, 22:30
Ένα θέμα που είχε ανοιχτεί και είχε σχέση με έκπτωση σε ένα σχολείο αν πληρώσεις ένα μήνα νωρίτερα, θυμάται κανείς πως λέγεται και ποιο σχολείο αφορά;

nathair
14/04/2016, 22:48

Εγώ!

nathair
14/04/2016, 22:51
Ένα θέμα που είχε ανοιχτεί και είχε σχέση με έκπτωση σε ένα σχολείο αν πληρώσεις ένα μήνα νωρίτερα, θυμάται κανείς πως λέγεται και ποιο σχολείο αφορά;
και το CSS κάνει έκπτωση για προπληρωμή, και το Riding School κάνει έκπτωση νομίζω...

congate7
15/04/2016, 05:49

Και εγώ το σκέφτομαι για τέταρτη, αλλά μάλλον θα προτιμήσω το ολοήμερο της Κυριακής

fazerakis
15/04/2016, 08:43

Μην το σκεφτεστε και πολυ... :evil: :beer:

Κατα 99% θα πάω. Περιμενω να δω το budget μετά το Πασχα για να ειμαι στο 100%.

nathair
15/04/2016, 10:59
Για 7-8 Μαίου Σέρρες κανείς; Οέο; Τι, όλοι το budget κοιτάτε ή είναι πολύ κοντά στο Πάσχα και θα είσαστε χοντροί από τα πολλά αρνιά;

byron
15/04/2016, 11:08
Για 7-8 Μαίου Σέρρες κανείς; Οέο; Τι, όλοι το budget κοιτάτε ή είναι πολύ κοντά στο Πάσχα και θα είσαστε χοντροί από τα πολλά αρνιά;

Προσωπικά, για του Χάλαρη σκέφτομαι στις 21-22

BLiTzER
15/04/2016, 11:11
Για τα σουβλάκια ε; Θέλω να μπω κι εγώ μια, αλλά Μέγαρα, να τσεκάρω το μηχανάκι. Ενημερώνετε!

harris_x
15/04/2016, 13:31

:a25:

sniper
15/04/2016, 13:42
Για τα σουβλάκια ε; Θέλω να μπω κι εγώ μια, αλλά Μέγαρα, να τσεκάρω το μηχανάκι. Ενημερώνετε!

Ε, αν έχει σοβλάκι, να σου κάνουμε παρέα...

LogOutGoRide
15/04/2016, 13:47
Εμείς πάλι κανονίζουμε για 20/5 Σέρρες. Το σκέφτομαι...αν ακόμη χωράω στην φόρμα :cry:

kanelos
16/04/2016, 08:00

θα πάμε? Δεν βλέπω καμία ανακοίνωση στην σελίδα του παρά μόνο στην σελίδα των Σερρών? Θα το κάνει τελικά?

byron
16/04/2016, 08:58
θα πάμε? Δεν βλέπω καμία ανακοίνωση στην σελίδα του παρά μόνο στην σελίδα των Σερρών? Θα το κάνει τελικά?

Έλα ρε φίλε! Που είσαι;
Μιχάλη, το έχει βγάλει στο facebook, οπότε θεωρώ πως θα γίνει.
Αντε κανόνισε...:beer:

byron
16/04/2016, 09:00
356869

kanelos
16/04/2016, 09:23
turbonooooooooooo!! :beer: θα κανονίσω...........

alexxxcbr
16/04/2016, 09:26
Θα γινει και αυτο 18-20 Ιουνιου.Του Αγιου Πνευματος.:wave2:

http://www.wherevent.com/detail/Ducati-Hellas-Hellenic-Ducati-Weekend

nathair
16/04/2016, 16:29
Τι είναι αυτό, μόνο για Ducatistes ή για όποιον θέλει;

grharris
16/04/2016, 21:22
Οι ημερομηνιες του Χαλαρη ειναι βολικες και βλεπω και την Παρασκευη 20/5 για να το κανουμε τριημερο!!!

devil's animal
17/04/2016, 00:43
για πειτε λιγο ποσοι θα πατε στου Χαλαρη και ποσοι στους ducatisti για να ξερουμε αν θα εχουμε κανεναν γνωστο...
:a014:

nathair
17/04/2016, 08:34
Πολύ πιθανό να πάω στου Χάλαρη, πολύ πιθανό και στους Δουκατίστες :) Δε με σταματάει τίποτα, οέο, οέο!

devil's animal
17/04/2016, 09:40
ωραια σε ενα απο τα δυο (γιατι και στα 2 το κοβω χλωμο), θα ειμαι και εγω για να ξαναθυμηθω το σπορ...οποτε θα τα πουμε απο κοντα...
απο αυριο θα παρω τηλ να μαθω πληροφοριες και θα αποφασισω εντος εβδομαδας μαλλον...

:beer:

sapila racing
17/04/2016, 13:53
Εγώ είμαι για το Ducati Weekend. 3ήμερο είναι αλλο έργο και θα το προτιμήσω μια που πεσαν επολλά τον Μαιο.

Θυμάμαι που είχα παει Ducati Weekend με Kawasaki to 2004 και με Honda το 2006.
Το 2016 θα πάω με Yamaha! :D

Aν μπορέσω να έχω και το Pantah μαζί θα κανω την έκπληξη να έχω και Ducati.

Δεν είναι μονο για Ducati, το λέω για όσους ρωτήσανε πιο πανω.

asos
17/04/2016, 14:16

Οι ημερομηνιες του Χαλαρη ειναι βολικες και βλεπω και την Παρασκευη 20/5 για να το κανουμε τριημερο!!!

:a25:

:a4:
κ εγω παλευω να ψησω κουμπαρο.
απο βδομαδα ξεκιναω να βαζω μπριζες σε Γιαννο κ Δρακο.

αντε μπας κ θυμηθουμε πως ειναι τα μηχανακια

harris_x
17/04/2016, 14:21
Θα γινει και αυτο 18-20 Ιουνιου.Του Αγιου Πνευματος.:wave2:

http://www.wherevent.com/detail/Ducati-Hellas-Hellenic-Ducati-Weekend

Για οποιον θέλει είναι.

Σκέφτομαι κι αυτό αν δε με βολέψει τελικά το αλλο

harris_x
17/04/2016, 14:24

:rockon:

devil's animal
17/04/2016, 16:07
Εγώ είμαι για το Ducati Weekend. 3ήμερο είναι αλλο έργο και θα το προτιμήσω μια που πεσαν επολλά τον Μαιο.

Θυμάμαι που είχα παει Ducati Weekend με Kawasaki to 2004 και με Honda το 2006.
Το 2016 θα πάω με Yamaha! :D

Aν μπορέσω να έχω και το Pantah μαζί θα κανω την έκπληξη να έχω και Ducati.

Δεν είναι μονο για Ducati, το λέω για όσους ρωτήσανε πιο πανω.

απο το μακρινο 2012 εχω να μπω Αρη που ειμασταν παλι σε ducati weekend...και πραγματικα γουσταρα την φαση γιατι ηταν "οικογενειακη"...
μπορει και να το προτιμησω γιατι οι τιμες ειναι καλες και ειναι και 3ημερο...
:beer::beer:

sapila racing
17/04/2016, 21:32
απο το μακρινο 2012 εχω να μπω Αρη που ειμασταν παλι σε ducati weekend...και πραγματικα γουσταρα την φαση γιατι ηταν "οικογενειακη"...
μπορει και να το προτιμησω γιατι οι τιμες ειναι καλες και ειναι και 3ημερο...

Σταύρο το 2012 ηταν μια ιδιωτικη διοργάνωση και όντως ήμασταν ολοι μιά παρέα που δεν χωριστήκαμε καν σε γκρούπ. Δεν ηταν Ducati Weekend, απλά είχε πολλά Ducati.

Αυτό εδω τον Ιούνιο είναι Ducati Weekend, είναι διοργανωση της αντιπροσωπείας και υπολογίζω να έχει τουλάχιστον 3 πλασιο κόσμο απο αυτό που θυμάσαι το 2012.
Δεν εχει καμμία σχεση το ενα με το αλλο!

Hayate
17/04/2016, 21:42
Προς Βύρων-σαπίλα:Παίδες επειδή νομίζω πέρσυ εσείς είχατε κλείσει Box είναι έξτρα μάνεϊ το Box?ή απλά είναι π.χ. 60 το κανόνικο και 80 ας πούμε να νοικιάσεις θέση σε Box?Μη μας φάει και το λιοπύρι....

sapila racing
17/04/2016, 21:52
Προς Βύρων-σαπίλα:Παίδες επειδή νομίζω πέρσυ εσείς είχατε κλείσει Box είναι έξτρα μάνεϊ το Box?ή απλά είναι π.χ. 60 το κανόνικο και 80 ας πούμε να νοικιάσεις θέση σε Box?Μη μας φάει και το λιοπύρι....

Περσι με τον Βυρωνα είχαμε παει στο trackday του Χαλαρη, αλλά δεν είχαμε κλείσει box.
Παντως το box είναι πάντα extra σε όλα τα trackday και θέλει να εχεις παρέα να το μοιραστείς, γιατί το κάθε box παει πανω απο 100 την ημέρα. Χωράει αρκετός κόσμος σε ενα box, τουλαχιστον 5-6 μηχανακια δηλαδή.

byron
17/04/2016, 21:59

Οτι είπε ο sapilas. Αν θυμάμαι καλά, είχε 120€ και επίσης αν θυμάμαι καλά μια συζήτηση σε άλλο forum, ήταν πιο φθηνό να κλείσεις το box κατευθείαν μέσω της πίστας παρά μέσω του διοργανωτή. Αν έχεις κουβέρτες...και παρέα, είναι απαραίτητο.

Hayate
17/04/2016, 21:59
Περσι με τον Βυρωνα είχαμε παει στο trackday του Χαλαρη, αλλά δεν είχαμε κλείσει box.
Παντως το box είναι πάντα extra σε όλα τα trackday και θέλει να εχεις παρέα να το μοιραστείς, γιατί το κάθε box παει πανω απο 100 την ημέρα. Χωράει αρκετός κόσμος σε ενα box, τουλαχιστον 5-6 μηχανακια δηλαδή.

Καλά με παρέα αν πάμε αλλα 2 μηχανάκια είμαστε μέχρι στιγμής που το συζητάμε,ευχαριστώ Άρη απλά κοιτάω να δώ τι συμφέρει,γιατί κ στο έξω είναι λίγο μαλακία.Είναι και 1η φορά που θα ανέβω και οκ γενικά το κοιτάω απ'όλες τις πλευρές...Στην τελική δε γμτ έχουμε κ τέντα απο το 1 παλικάρι θα την βγάλουμε έτσι με τέντες τα μηχανάκια απο κάτω κτλπ.

Ναι Βύρωνα κουβερτούλες τώρα παρήγγειλα απο έξω οπότε είναι ψιλοαπαραίτητο το στέγαστρο.

devil's animal
18/04/2016, 06:40
Σταύρο το 2012 ηταν μια ιδιωτικη διοργάνωση και όντως ήμασταν ολοι μιά παρέα που δεν χωριστήκαμε καν σε γκρούπ. Δεν ηταν Ducati Weekend, απλά είχε πολλά Ducati.

Αυτό εδω τον Ιούνιο είναι Ducati Weekend, είναι διοργανωση της αντιπροσωπείας και υπολογίζω να έχει τουλάχιστον 3 πλασιο κόσμο απο αυτό που θυμάσαι το 2012.
Δεν εχει καμμία σχεση το ενα με το αλλο!

ααα...οκ...λαθος μου...

fazerakis
18/04/2016, 07:53

Μετά την ανάσταση, εκει στη παραζάλη μεταξυ μαγειρίτσας, κοκκορετσιού και αρνιού μετά κράσου, παιρνονται οι καλυτερες αποφάσεις :lol: :a33:

Να βρεθουμε ολοι πανω... να εχουμε και κανα κινητρο να πατήσουμε τα φρένα πιο βαθια, γιατι αλλιως με βλέπω τουριστάδα :lol:

byron
18/04/2016, 08:45
Να βρεθουμε ολοι πανω... να εχουμε και κανα κινητρο να πατήσουμε τα φρένα πιο βαθια, γιατι αλλιως με βλέπω τουριστάδα :lol:

Τι χαριτωμένα που τα λες ρε Γιώργο...:tooth:
Θα σε διαβάζει κανείς και θα λεει πως πατάς φρένα στην έξοδο των pits για να μπεις στην Κ1, και το παλεύεις για την ταμπέλα των 200...:lol:

Εκείνο το ωραίο το videακι που φρενάρετε μετά τον Αγιο Πέτρο...που είναι? :lol:

harris_x
18/04/2016, 09:22
Ξέρουμε κόστος για το TD του Χάλαρη;

Hayate
18/04/2016, 09:33
Χάρη αν θυμάμαι καλά είναι 100 να στείλεις τη μηχανή ασυνόδευτη,50 αν πας με το πούλμαν του Χάλαρη και κανα 60άρι η μέρα.Διαμονή ακόμα δεν έχει ανακοινώσει ,έχει 2 ξενοδοχεία που προτείνει πάντως.Δες και στο FB στην σελίδα του αν θυμάμαι καλά έχει ανεβάσει τιμές.

harris_x
18/04/2016, 10:01
Χάρη αν θυμάμαι καλά είναι 100 να στείλεις τη μηχανή ασυνόδευτη,50 αν πας με το πούλμαν του Χάλαρη και κανα 60άρι η μέρα.Διαμονή ακόμα δεν έχει ανακοινώσει ,έχει 2 ξενοδοχεία που προτείνει πάντως.Δες και στο FB στην σελίδα του αν θυμάμαι καλά έχει ανεβάσει τιμές.
Αν είδα στη σωστή σελίδα, δεν έχει ανεβάσει τιμές.

fazerakis
18/04/2016, 11:08
Τι χαριτωμένα που τα λες ρε Γιώργο...:tooth:
Θα σε διαβάζει κανείς και θα λεει πως πατάς φρένα στην έξοδο των pits για να μπεις στην Κ1, και το παλεύεις για την ταμπέλα των 200...:lol:

Εκείνο το ωραίο το videακι που φρενάρετε μετά τον Αγιο Πέτρο...που είναι? :lol:

Υπαρχει και αυτο το σφηνακι onboard panbak που δειχνει τι μπορεις να παθεις αν κλεινεις το γκαζι στα 200 μέτρα :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=LoF_2LonaC4

byron
18/04/2016, 11:34
Υπαρχει και αυτο το σφηνακι onboard panbak που δειχνει τι μπορεις να παθεις αν κλεινεις το γκαζι στα 200 μέτρα :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=LoF_2LonaC4

Καρά:owned: και αυτό, αλλά κάποιο άλλο εννοούσα που είχε μπει στο TB. Ήταν 2 μηχανάκια στο τέρμα της ευθείας...φρένα για endo...και ξαφνικά κάποιος (ή εσύ ή ο Τάκης) φρενάρει 20 μέτρα πιο βαθειά...:lol:

Δεν μπορώ να το ψάξω από εδώ που είμαι ρε γαμώτ...

congate7
18/04/2016, 20:32
https://www.facebook.com/ExtremeTrackDays/posts/1236434043097360?notif_t=notify_me_page&notif_id=1461001487328341

asos
19/04/2016, 00:04
Μετά την ανάσταση, εκει στη παραζάλη μεταξυ μαγειρίτσας, κοκκορετσιού και αρνιού μετά κράσου, παιρνονται οι καλυτερες αποφάσεις :lol: :a33:

:a20:
Ενας λογος (απο τους αρκετους) που μου εχει λειψει το trackbike ειναι ο χαβαλες που υπηρχε!κριμα...
κατα 99 τις εκατο θα την πιουμε την μπυριτσα μας Γιωργη!:a33:
τωρα οσο για την τουρισταδα δεν σου υποσχομε οτι δεν θα την κανεις γιατι εχω καβαλησω σοβαρα απο εκεινο το 25 χαμηλο κ πανε χρονια.(αρχισα τις δικαιολογιες):p
λοιπον απο δευτερα του πασχα ξεκιναω διαιτα γιατι δεν θα μπαινω στην στολη κ ενοχλω για κωδικους πιεσεις κτλ.η μηπως εκοψες τις καραμπινες?

fazerakis
19/04/2016, 08:01
:a20:
ς κτλ.η μηπως εκοψες τις καραμπινες?

Κοβεται το σεξ?

harris_x
20/04/2016, 11:35
Στο ΤD της Ducati η συμμετοχή για το τριήμερο βγαίνει κάπως έτσι:
Συμμετοχή τρεις ημέρες + Ξενοδοχείο: 320
Μεταφορά μηχανής: 100
Μεταφορά αναβάτη: 40

Σύνολο 460€

Δεν είναι κακό!

sniper
20/04/2016, 11:38
Στο ΤD της Ducati η συμμετοχή για το τριήμερο βγαίνει κάπως έτσι:
Συμμετοχή τρεις ημέρες + Ξενοδοχείο: 320
Μεταφορά μηχανής: 100
Μεταφορά αναβάτη: 40

Σύνολο 460€

Δεν είναι κακό!

Καύσιμα 3 μέρου μηχανής : ~60~90€
Καύσιμα 3 μέρου Αναβάτη : ~60~90€

Άλλο ένα 150ρι.

Λάστιχα υποτίθεται δεν θες, ούτε πριν, ούτε μετά.

harris_x
20/04/2016, 11:54

Άλλο ένα 150ρι.

Σωστό, αλλα λόγω του ότι αυτά τα κόστη είναι δεδομένα σε οποιαδήποτε διοργάνωση, με ενδιέφεραν μόνο τα της διοργάνωσης.

harris_x
20/04/2016, 11:56
Για το TD του Χάλαρη είναι στα 395 € (Πίστα 2 ημέρες, Ξενοδοχείο, μεταφορά μηχανής και αναβάτη)

harris_x
20/04/2016, 12:01
Μάλλον με βλέπω για το τριήμερο ΤD της Ducati.

Ποιοι άλλοι είναι για εκεί;

Παίζει κανένας με τρέιλερ από Αθήνα που έχει ελεύθερη θέση να ανέβουμε παρέα και να μοιράσουμε το κόστος;

byron
20/04/2016, 12:05
Μάλλον με βλέπω για το τριήμερο ΤD της Ducati.

Ποιοι άλλοι είναι για εκεί;

Παίζει κανένας με τρέιλερ από Αθήνα που έχει ελεύθερη θέση να ανέβουμε παρέα και να μοιράσουμε το κόστος;

Μάλλον και εγώ για εκεί με βλέπω...άρχισαν να μαζεύονται σύννεφα στην ημερομηνία του Χάλαρη.

Μάλλον θα ανέβω με τον sapila όπως πέρυσι Χάρη.

harris_x
20/04/2016, 12:13
Μάλλον και εγώ για εκεί με βλέπω...άρχισαν να μαζεύονται σύννεφα στην ημερομηνία του Χάλαρη.

Μάλλον θα ανέβω με τον sapila όπως πέρυσι Χάρη.Mια χαρά!!! :beer:

Θα κάνουμε και κανα κουμάντο για Box?
Αν είμαστε 6 βγαίνει 25€/μηχανάκι

sapila racing
20/04/2016, 12:36

Άλλο ένα 150ρι.

Το κοστος συμμετοχής καλύπτει και φαγητό μεσημερι βράδυ και νερά καφέδες κλπ.
Επίσης για 3κλινο ειναι και λιγο πιο φτηνό, στα 296 Ευρω.

devil's animal
20/04/2016, 14:24
και εγω ειμαι για td ducati....
ολο το πακετο πλην την μεταφορα απο Αθηνα...:p

για να οργανωνομαστε για να πηγαινουμε με γνωστους στα δωματια και να μην παμε με εντελως ξενους (με οτι αυτο συνεπαγεται)...
:beer:

harris_x
21/04/2016, 09:33
Φάγαμε άκυρο κύριοι....... :(

Εγώ είμαι εκτός.

devil's animal
21/04/2016, 10:26
Φάγαμε άκυρο κύριοι....... :(

Εγώ είμαι εκτός.

κριμα...:(

harris_x
21/04/2016, 22:06
Αυτο σημαινει λογικά PDF, σένσορες κτλ.
Θα ειναι χρονομετρημένο session σε φάση superpole ή φιλικος αγώνας με εκκινηση?

Ευκαιρια να μπει κανα καινουριο λαστιχακι γιατι στα Μεγαρα ολα τα σάπια βάζω :)

Θα κατέβεις την Κυριακή;

Hayate
21/04/2016, 22:10
Θα κατέβεις την Κυριακή;

Ρε σείς την Κυριακή έχει ή όχι;Γιατί τουλάχιστον στο app του extreme δεν λέει κάτι για 24/04

harris_x
21/04/2016, 23:18
Ρε σείς την Κυριακή έχει ή όχι;Γιατί τουλάχιστον στο app του extreme δεν λέει κάτι για 24/04

Ας μάθει κάποιος γιατί θα παθω τπτ και ειμαι νεος :lol:

giannis21
22/04/2016, 07:24
παιδιά για αρχάριους όπως εγώ,ενδείκνυται συμμετοχή στου Χαλαρη; αν μπορεί κάποιος ας βάλει κάποιο λινκ γιατί δεν έχουμε και fb

nathair
22/04/2016, 08:14

Το app του extreme αφορά μόνο τα track days του extreme, οπότε και για αυτό δεν έχει το track day της Κυριακής που είναι από Team 65. Δυστυχώς δεν υπάρχει app της πίστας και αν υπήρχε δε θα ήτανε ενημερωμένο βάζω στοίχημα, όπως και η σελίδα της πίστας. Αντίθετα η σελίδα των Σερρών είναι ενήμερη...

Καλά να περάσετε όσοι πάτε την Κυριακή εγώ θα ξεκουραστώ στην παραλία κάνοντας σερφ γιατί το έχω σκίσει το μηχανάκι και θέλει ψυγείο, λάστιχα, κομπλέρ μίζας, ντίζα συμπλέκτη, ξέρω γω τι, το ένα, το άλλο, και πρέπει να ετοιμαστεί για Σέρρες 7-8/5 και εγώ να ασχοληθώ και με άλλα ωραία πράγματα...

Hayate
22/04/2016, 08:48
Πάει και το σημερινό, με αρκετό κόσμο, και τελικά καλό καιρό εκτός από κάτι μαύρα σύννεφα και κάτι ψιχάλες που μας έριξε κατά τις 12, αλλά φύγανε ευτυχώς....
Δυστυχώς και με έναν τραυματισμό ενός αγωνιζόμενου, έσπασε το πόδι του από ότι άκουσα...

Περαστικά του του εύχομαι, και το πρόγραμμα έχει τώρα ως εξής:

- 20/04 Τετάρτη, Απογευματινό από Extreme Track Days
- 24/04 Κυριακή, Ολοήμερο Extreme Track Days

Και βλέπουμε :)

Εσύ φταίς που με μπέρδεψες! χαχαχαχαχα :lol:

Dant3
22/04/2016, 14:12
Το app του extreme αφορά μόνο τα track days του extreme, οπότε και για αυτό δεν έχει το track day της Κυριακής που είναι από Team 65. Δυστυχώς δεν υπάρχει app της πίστας και αν υπήρχε δε θα ήτανε ενημερωμένο βάζω στοίχημα, όπως και η σελίδα της πίστας. Αντίθετα η σελίδα των Σερρών είναι ενήμερη...

Καλά να περάσετε όσοι πάτε την Κυριακή εγώ θα ξεκουραστώ στην παραλία κάνοντας σερφ γιατί το έχω σκίσει το μηχανάκι και θέλει ψυγείο, λάστιχα, κομπλέρ μίζας, ντίζα συμπλέκτη, ξέρω γω τι, το ένα, το άλλο, και πρέπει να ετοιμαστεί για Σέρρες 7-8/5 και εγώ να ασχοληθώ και με άλλα ωραία πράγματα...

Ησουν τη τεταρτη?

asos
23/04/2016, 01:44
Κοβεται το σεξ?

:lol::p

nathair
23/04/2016, 08:55
Εσύ φταίς που με μπέρδεψες! χαχαχαχαχα :lol: ωχ πραγματικά τα μπέρδεψα :) παραπληροφορηση, χεχε

nathair
23/04/2016, 08:57
Ησουν τη τεταρτη?

Ναι! Καλά πήγε η μέρα εκτός από 2 ατυχές στιγμές στο πρώτο session των αρχαριων ... Εγώ κατέβασα και χρόνο και πολύ μάλιστα και είμαι πολύ ικανοποιημένος ...

Dant3
23/04/2016, 11:58
Ναι! Καλά πήγε η μέρα εκτός από 2 ατυχές στιγμές στο πρώτο session των αρχαριων ... Εγώ κατέβασα και χρόνο και πολύ μάλιστα και είμαι πολύ ικανοποιημένος ...

Αρα καλα σε ειδα!

congate7
23/04/2016, 12:00
Αρα καλα σε ειδα!

Άρα είδες και εμένα

Hayate
23/04/2016, 12:14
Άρα είδες και εμένα

E εσένα σιγά μη δε σε βλέπανε...τόσο εντυπωσιακή έξοδο έκανες...:lol:

Dant3
23/04/2016, 12:53
Άρα είδες και εμένα

Το συμπαθητικο παιδακι με το χαρτι της ιδιοκτησιας του οικοπεδου ησουν εσυ? :lol:

congate7
23/04/2016, 13:09
Το συμπαθητικο παιδακι με το χαρτι της ιδιοκτησιας του οικοπεδου ησουν εσυ? :lol:

Ωωωωωω ναι!!!

harris_x
23/04/2016, 20:21
Θα κατέβει κανείς αύριο;

nathair
23/04/2016, 20:25
Αρα καλα σε ειδα!

Αποκλείεται να με είδες, παραήμουνα γρήγορος και δεν με έβλεπε κανένας, χεχε :) Μα καλά,και γιατί δε μίλαγες αφού με είδες και αναγνώρισες; Να μην επαναληφθεί, δε δαγκώνω!

Hayate
23/04/2016, 21:20
Αποκλείεται να με είδες, παραήμουνα γρήγορος και δεν με έβλεπε κανένας, χεχε :) Μα καλά,και γιατί δε μίλαγες αφού με είδες και αναγνώρισες; Να μην επαναληφθεί, δε δαγκώνω!

Iσχύει,ούτε εμένα με δάγκωσε όταν πήγα και του μίλησα :P

Xάρη πολύ θα το ήθελα αλλά υποχρεώσεις....

giannis21
05/05/2016, 19:06
ρε λες...358077

giannis21
05/05/2016, 19:07
άντε να δούμε..!

358078

rider
05/05/2016, 20:10
358079

εξαιρετική προετοιμασία! :lol:

καλά να περάσετε όσοι πάτε

Hayate
07/05/2016, 12:51
Έτοιμοι κ εμείς...μετά το τσεκάπ μας είμαστε έτοιμοι για φόρτωμα νωρίς το πρωί και βουρ για Μέγαρον....

giannis21
07/05/2016, 13:49
358238