View Full Version : Με είδα... Vol II
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
15
@ billy84
Πρεπει να οι γνωσεις και η εμπειρια σου να γινουν οδηγος επι χαρτου, αδελφε. Εχεις σκεφτει να φτιαξεις εναν οδηγο με τετοιες διαδρομες;; Για οποιον θελει να κανει τετοιες εξορμησεις;; Διαδρομες, χωρια που πρεπει να δει κανεις, μονοπατια προς τις κορυφες κλπ. Νομιζω πολλοι θελουν να εξορμησουν αλλα πανε στα τυφλα και χανουν τις ομορφιες
@ billy84
Πρεπει να οι γνωσεις και η εμπειρια σου να γινουν οδηγος επι χαρτου, αδελφε. Εχεις σκεφτει να φτιαξεις εναν οδηγο με τετοιες διαδρομες;; Για οποιον θελει να κανει τετοιες εξορμησεις;; Διαδρομες, χωρια που πρεπει να δει κανεις, μονοπατια προς τις κορυφες κλπ. Νομιζω πολλοι θελουν να εξορμησουν αλλα πανε στα τυφλα και χανουν τις ομορφιες
Αυτό είναι πολύ καλή ιδέα !!!
@ billy84
Σε ευχαριστώ αδερφέ να είσαι καλά.:beer:
Θεωρώ πως το 2019 με ιντερνετ, google maps και διάφορες εφαρμογές στο smartphone όπως OsmAnd,Oruxmaps απλώς διαβάζοντας ένα ταξιδιωτικό μου μπορείς να κάνεις τα πάντα εύκολα.Απλές γνώσεις χρειάζονται,διάβασμα χάρτη κλπ.Πάντως δεν πιστεύω πως το συγκεκριμένο αντικείμενο έχει απήχηση τουλάχιστον σε αυτή τη χώρα. Αντβεντσουράδες υπάρχουν ελάχιστοι,πεζοπόροι περισσότεροι αλλά στα στενά πλαίσια των ορειβατικών συλλόγων.Ο συνδυασμός αυτών των 2 πραγμάτων είναι πιο δύσκολος.Σκέψου έχω φίλους που έχουμε γυρίσει Ελλάδα και Ευρώπη μαζί και δε συμμετέχουν σε τέτοιες εξορμήσεις(ούτε σε κοντινές) καθώς έχουν την ιδιαιτερότητα της πεζοπορίας-ορειβασίας και ο Έλληνας κακα τα ψέμματα ΔΕΝ περπατάει,θέλει ταβέρνα!:lol:
alexaegean
11/07/2019, 20:14
Με είδα φαρδύ πλατύ στην άσφαλτο και το XRάκι δίπλα μου να χύνει βενζίνη με λυγμούς. Άτιμε κουτάκια, μπορούσα να σου πάρω και τα σώβρακα στα δικαστήρια αλλα έχε χάρη που είμαι καλός άνθρωπος.
atom_smasher
15/07/2019, 15:13
Με ειδα ξαπλα για πρώτη φορά αυτη την δεκαετία. Ποδηλάτης έκοψε διαγώνια διασταύρωση και με εμβολισε. Ευτυχώς αυτος καλα και εγω μικρές ζημιές.
Το ποδηλατο οφφ.
Μετα με ειδα να καλω φιλο να συλληπηθω για τον αδερφό του. Έφυγε με την μηχανή το Σάββατο.
Λόγω άστατου καιρού την Κυριακή που μας πέρασε επικεντρωθήκαμε σε πολλά χωμάτινα km στον Πάρνωνα και τον Ταύγετο.Εκεί που έχεις πάει απο 15 φορές σε κάθε βουνό τη 16η ανακαλύπτεις νέες διαδρομές και εικόνες έστω και τυχαία.
Γελάω κάθε φορά που πιστεύω οτι εξάντλησα την Πελοπόννησο
Enjoy! https://ncclub.gr/index.php/topic,5331.0.html
sanctusan
18/07/2019, 08:19
Χθες: Με είδα να γυρνάω σπίτι σβέλτα από νύχτα για να κοιμηθώ. Αφαιρέθηκα, και όταν επανήλθα είδα αμάξια στα 10 μέτρα σταματημένα στο φανάρι. Ευτυχώς μου "έκοψε" και χώθηκα ανάμεσα, γιατί αλλιώς θα σταματούσα σε προφυλακτήρα.
Το νου μας......
Σήμερα: Με είδα πιωμένο να "φορτώνω" "μπάζο" και τώρα δεν ξέρω πως να το "ξεφορτωθώ".
pano kato
18/07/2019, 08:44
Καπου θαχει ο δημος χωρο για μπαζα.Ρωτα!Μη το πεταξεις οπου νανε. Σκεψου και τους αλλους!
Χθες: Με είδα να γυρνάω σπίτι σβέλτα από νύχτα για να κοιμηθώ. Αφαιρέθηκα, και όταν επανήλθα είδα αμάξια στα 10 μέτρα σταματημένα στο φανάρι. Ευτυχώς μου "έκοψε" και χώθηκα ανάμεσα, γιατί αλλιώς θα σταματούσα σε προφυλακτήρα.
Το νου μας......
Σήμερα: Με είδα πιωμένο να "φορτώνω" "μπάζο" και τώρα δεν ξέρω πως να το "ξεφορτωθώ".
ΌΧΙ πλαστικά σε Θάλασσες και Ακτές! ;)
Παιδιά χρειάζεται και το μπάζωμα.Αμα δε μπαζώσεις δε χτίζεις έλεγαν οι παλαιοί!
Επιπλέον,σύμφωνα με έναν σοφό προϊστάμενο που είχα πριν σχεδόν 15 χρόνια,μου έλεγε ''κάνε το ψυχικό και κάποια στιγμή ο Θεός θα στο ανταποδώσει'' :lol:
Εγώ ξέρω
"Την υπογραφή και το πουλί σου να προσέχεις που τα βάζεις"
και αυτό που λέω είναι
"μετά το σεξ είναι όλες το ίδιο εκτός απο μία" ;)
και ον-τοπικ
Με είδα να βρίσκω λίγο το γκάζι του ΜΤ-07 οπότε άμεσα βάζω να φαίνεται η στιγμιαία κατανάλωση και πίνω τσάγια βαλεριάνας
Παιδιά χρειάζεται και το μπάζωμα.Αμα δε μπαζώσεις δε χτίζεις έλεγαν οι παλαιοί!
Για αυτό τους παρέσυρε το ρέμα.
Άσε το καλό να το κάνει κανένας άλλος. Εμείς δώσαμε. :lol:
Με είδα να βρίσκω λίγο το γκάζι του ΜΤ-07
Είσαι σε καλό δρόμο !!! :D
Εγώ ξέρω
"Την υπογραφή και το πουλί σου να προσέχεις που τα βάζεις"
και αυτό που λέω είναι
"μετά το σεξ είναι όλες το ίδιο εκτός απο μία" ;)
και ον-τοπικ
Με είδα να βρίσκω λίγο το γκάζι του ΜΤ-07 οπότε άμεσα βάζω να φαίνεται η στιγμιαία κατανάλωση και πίνω τσάγια βαλεριάνας
Σε ευθεία ενώ σε τσαγιωσε κανένα 1000 η απο φανάρι σε φανάρι πιθανό το βρίσκω......σε στροφυλικι η γενικά σα μοτοσακο θα έλεγα πως άλλοι έχουν αλλη άποψη και πονάει κόσμος και κοσμάκης απο mt07...........just saying..:rolleyes::D
Σε ευθεία ενώ σε τσαγιωσε κανένα 1000 η απο φανάρι σε φανάρι πιθανό το βρίσκω......σε στροφυλικι η γενικά σα μοτοσακο θα έλεγα πως άλλοι έχουν αλλη άποψη και πονάει κόσμος και κοσμάκης απο mt07...........just saying..:rolleyes::D
Δεν είμαι τόσο ανεύθυνος πλέον** για να κάνω κόντρες με άλλους σε δημόσιο δρόμο!!!
Απλά με βρίσκω να έχω τέρμα το γκάζι* και ενώ στην αρχή έλεγα ουάου πλέον μου φαίνεται φυσιολογική η αίσθηση.
*Σε ασφαλή σημεία ;)
Δεν είναι μειονέκτημα του ΜΤ. Εγώ απλά μαθαίνω και συνηθίζω τη μηχανή μου.
**Τσάγια είχα μοιράσει με το SH300 σε στροφές σε πολλές μηχανές (ΧΤ κλπ) παλιά :p
Τσάι σε XT=Μεγάλο παπί δε μετράει είναι ντροπή να πειράζεις ανθρώπους με πάπια πρώτον..
Ασφαλή σημεία στο δρόμο δεν υπάρχουν όποτε είσαι ανεύθυνος όπως και να χει...:D
Όσον αφορά το γκάζι του mt07.....Δεν έχεις πάει σε σωστές διαδρομές μάλλον εφόσον μιλάμε για δρόμο...;)
ε για να φεύγεις κάτι χτ,κάτι μοταρντ της κακιάς ώρας,τίποτα δεινόσαυρους 20τίας καλό είναι το μτ07.
...
Όσον αφορά το γκάζι του mt07.....Δεν έχεις πάει σε σωστές διαδρομές μάλλον εφόσον μιλάμε για δρόμο...;)
ΛΟΛ ρε μλκες! :tooth:
ε για να φεύγεις κάτι χτ,κάτι μοταρντ της κακιάς ώρας,τίποτα δεινόσαυρους 20τίας καλό είναι το μτ07.
Εεε να έρθεις σε καμία βολτα ρε μαν τότε...να διδάξεις κάτι τύπους με μοταρντ που έχουμε δω μέσα που μας κουνιούνται έχουμε ένα τυπακι με ένα drz της κακιας ώρας να ουμε που την έχει δει κάπως...έλα να του μάθεις μπαλιτσα...Δε σε έχουμε δει σε καμία...Γιατί εγώ ξέρω ένα mt που γλεντάγε κάτι τουονο1000 και 675 κάπου κάπως κάποτε....
Φίλε μου δεν μίλησα για τις ικανότητες μου.Για μέχρι εκεί θεωρώ το 07, ότι αυτοί είναι οι ''αντίπαλοι'' του.
Μοτοσυκλετάκι με 70 αλογάκια.
edit. ευχαριστώ και δέχομαι την πρόσκληση για βόλτα ,όταν θα έχω και την κατάλληλη μοτοσυκλέτα ίσως πιούμε καφέ σε κάποιο βουνό.
Εεε πως.. όταν λες ότι έχεις "τερματισει"ενα μηχανάκι άρα δε σε καλύπτει άλλο πας βάση των ικανοτήτων σου και σου λέω ότι ξέρω άτομο με mt που έχει στα ίσα μηχανάκια με 120+ άλογα......άρα???Δεν φταιει τΟ mt στην προκειμένη περίπτωση σαν μοτοσακο....κάπου αλλού πρέπει να ψάξεις...:p
καποτε πηγαιναμε διακοπες τετραμελης οικογενεια με αμαξι φορτωμενο μεσα, στο πορτμπαγκαζ,στη σχαρα,και πισω βαρκα φορτωμενη επισης........με 60 αλογα
σημερα τα 70 ειναι μοτοσυκλετακια
Κάποτε επίσης οι άνθρωποι έβλεπαν κεραυνό να πέφτει και προσκυνούσαν.
Θεωρώ ατυχές το παράδειγμα.
Κατά τα άλλα καταλαβαίνω τι εννοεί ο teos φυσικά όπως μάλλον καταλαβαίνεις και εσύ πως το βλέπω εγώ.
Καλά να ήμαστε λοιπόν :beer:
ενταξει οχι τοσο καποτε.....λιγο μετα:D
δεν διαβασα τι λεγατε
σχολιασα μονο το 70 αλογα μοτοσυκλετακι
καποτε πηγαιναμε διακοπες τετραμελης οικογενεια με αμαξι φορτωμενο μεσα, στο πορτμπαγκαζ,στη σχαρα,και πισω βαρκα φορτωμενη επισης........με 60 αλογα
Λες για τότε που οι στάσεις σε ταξίδια γίνονταν για να σφίξει ο πατέρας το σκοινί στη σχάρα; Κάτι μου θυμίζει :D
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
19/07/2019, 16:56
Λες για τότε που οι στάσεις σε ταξίδια γίνονταν για να σφίξει ο πατέρας το σκοινί στη σχάρα; Κάτι μου θυμίζει :D
Χαχαχαχα όντως ρε θηρίο...
basilis_k6
19/07/2019, 18:31
renault 5 με 45 ίππους, 6 ώρες ταξίδι με 4 άτομα, μπαγκάζια και ένα λυκόσκυλο για λευκάδα... Τότε κάναμε στάση στον ισθμό της κορίνθου φαντάσου. Τώρα στον ισθμό θυμάμαι να ανάψω το air condition.
tzimidis
19/07/2019, 19:01
renault 5 με 45 ίππους, .
αυτό που ήταν "πιο πέντε κι απ'το πέντε" ?
basilis_k6
19/07/2019, 19:09
αυτό που ήταν "πιο πέντε κι απ'το πέντε" ?
με έχασες.. :confused:
renault 5 με 45 ίππους, 6 ώρες ταξίδι με 4 άτομα, μπαγκάζια και ένα λυκόσκυλο για λευκάδα...
Πόσα κιλά ήταν το λυκόσκυλο;
Δηλαδή τι πρέπει να πω που με τσαγιώνουν τα παπιά σε καθημερινή βάση σε όλες σχεδόν τις συνθήκες; Μόνο σε παρατεταμένη ανηφορική ευθεία τα περνάω. :lol:
basilis_k6
19/07/2019, 19:21
Πόσα κιλά ήταν το λυκόσκυλο;
καμια 35άρα. Στο πορτ μπαγκαζ ήταν παντα. τα πράγματα οροφη στη σχαρα. 25 χρόνια πριν...
Τα μηχανάκια έχουν περισσότερες δυνατότητες απο όσες φανταζόμαστε και στην πράξη οι διαφορές στο δρόμο είναι πολύ μικρότερες απο όσες πιστευουμε εκτός αν μιλάμε για εθνικές.Ο σημαντικότερος παράγοντας είναι το πόση ώρα μένει το γκάζι ανοιχτό,τα 120 και τα 180 άλογα δε λένε και πολλά αν δε μπορείς να τα αξιοποιήσεις.Αν δεν έχεις φόρα δε σε σώζει τίποτα ακόμη και απέναντι σε 50 άλογα,οι περισσότεροι οδηγοί εκεί πάσχουν.
Επίσης η πολλή δύναμη θέλει γνώση για να μπει σωστά κάτω και όχι μόνο οδηγική αλλά και 1) σωστό σεταπ αναρτήσεων 2) ελαστικά που θα βάλεις 3)Σωστό γρανάζωμα .
Στα μικρότερα μηχανάκια δεν έχεις τέτοια προβλήματα.Για αυτό βλέπετε μεγάλα,δυνατά και ποιοτικά μηχανάκια να πίνουν τσάι απο μικρότερα.Δε σημαίνει απαραίτητα οτι είναι τόσο μεγάλη η διαφορά των οδηγών.
Προσωπική εμπειρία.Είχα στημένο R1 του 2007.Σε ένα παράλληλο σύμπαν αν με πετύχαινα με το μαμα CBR600 απλά το R1 δε θα είχε τύχη πουθενά εκτός απο πολύ ανοιχτά κομμάτια.Στα περισσότερα πιο σφιχτά το R1 θα τα έβρισκε σκούρα και απο το NC700.Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι η πραγματικότητα απο τον ίδιο αναβάτη.
renault 5 με 45 ίππους, 6 ώρες ταξίδι με 4 άτομα, μπαγκάζια και ένα λυκόσκυλο για λευκάδα... Τότε κάναμε στάση στον ισθμό της κορίνθου φαντάσου. Τώρα στον ισθμό θυμάμαι να ανάψω το air condition.
ωπ! πατριωτακι φιλος??
ωπ! πατριωτακι φιλος??
Πατριωτάκι σκύλος! :p
basilis_k6
20/07/2019, 00:08
ωπ! πατριωτακι φιλος??
απο μάνα. εγω βρωμοαθηναιος δυστυχώς
απο μάνα. εγω βρωμοαθηναιος δυστυχώς
κι εγω απο μανα.. απο πατηρ ειμαι απτγκαρδιτζα..
sanctusan
22/07/2019, 09:23
Με είδα με καμένες όλες τις λάμπες μπροστά και με αλάρμ να ανεβαίνω την Βουλιαγμένης.
Με βλέπω να τα άλεν στο χέρι, έτοιμος να λύσω φανάρι για να βάλω καινούργιες και βαριέμαιαιαιαιαιαιαι......
Έπρεπε να ανέβω πάνω από 40 βουνά για να συναντήσω τελικά το πιο σκληρό και δυσπρόσιτο. Το μοναδικό που για να ανέβει κανεις στην κορυφή θα χρειαστεί να αναρριχηθεί και να καταρριχηθει. Το μοναδικό βουνο που δεν έχει καμία βατή και ακίνδυνη πλευρά για να ανέβεις, όλες είναι εκτεθειμένες.
Και όμως αυτό το βουνό είναι μόλις 2020m.
Λέγεται Δοκιμι Παχτουριου και βρίσκεται στην Πίνδο. Πανέμορφο, άγριο βουνό και με φοβερή χωμάτινη διαδρομή μέχρι τα αλπικα τοπία.
Enjoy!
http://ncclub.gr/index.php/topic,5348.0.html
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
26/07/2019, 08:17
Έπρεπε να ανέβω πάνω από 40 βουνά για να συναντήσω τελικά το πιο σκληρό και δυσπρόσιτο. Το μοναδικό που για να ανέβει κανεις στην κορυφή θα χρειαστεί να αναρριχηθεί και να καταρριχηθει. Το μοναδικό βουνο που δεν έχει καμία βατή και ακίνδυνη πλευρά για να ανέβεις, όλες είναι εκτεθειμένες.
Και όμως αυτό το βουνό είναι μόλις 2020m.
Λέγεται Δοκιμι Παχτουριου και βρίσκεται στην Πίνδο. Πανέμορφο, άγριο βουνό και με φοβερή χωμάτινη διαδρομή μέχρι τα αλπικα τοπία.
Enjoy!
http://ncclub.gr/index.php/topic,5348.0.html
Απιθανες φωτο.Αρκετα τολμηρο αυτο που εκανες ΜΟΝΑΧΟΣ.Αλλα εση αποτι φενεται μιαλο δε βαζεις.Εισαι αγυριστο κεφαλι:lol:
Μου αρεσε που την αραξες στον ξενωνα το βραδι.Καλη κινηση.Να σαι καλλα .Και στην επομενη...
Με τέτοια κούραση φίλε ήταν ρίσκο να οδηγήσω νύχτα μέχρι την Αθήνα για αυτο έκλεισα το δωμάτιο, 22.30 είχα ήδη κάνει μπάνιο και ημουν ξαπλωμένος. Την επόμενη στις 6.00 φρέσκος πια γύρισα Αθήνα.
Έχει το ρίσκο της ή μοναχική ανάβαση αλλά σκέψου ότι αν είχα άλλον μαζί μπορεί να γυρνάγαμε πίσω είτε λόγω κούρασης είτε λόγω φόβου στα εκτεθειμένα. Δυστυχώς αν θες πραγματικά κάτι το κάνεις μόνος, έτσι πάνε αυτά.
Να σαι καλά αδερφέ! :beer:
Μετά την ''ορειβατική'' υπέρβαση της προηγούμενης Κυριακής χρειαζόμουν κάτι πιο χαλαρό,έτσι βρέθηκα στο Βέρμιο.Τα km ήταν αρκετά αλλά επειδή οι διαδρομές ήταν γρήγορες και η ανάβαση στην κορυφή εύκολη,βρήκα την ευκαιρία να εξερευνήσω το συγκεκριμένο βουνό απο χώμα και πραγματικά εντυπωσιάστηκα!
Η εξόρμηση αφιερώνεται στους βόρειους φίλους που το έχουν δίπλα!:beer:
https://ncclub.gr/index.php/topic,5374.0.html
Μετά την ''ορειβατική'' υπέρβαση της προηγούμενης Κυριακής χρειαζόμουν κάτι πιο χαλαρό,έτσι βρέθηκα στο Βέρμιο.Τα km ήταν αρκετά αλλά επειδή οι διαδρομές ήταν γρήγορες και η ανάβαση στην κορυφή εύκολη,βρήκα την ευκαιρία να εξερευνήσω το συγκεκριμένο βουνό απο χώμα και πραγματικά εντυπωσιάστηκα!
Η εξόρμηση αφιερώνεται στους βόρειους φίλους που το έχουν δίπλα!:beer:
https://ncclub.gr/index.php/topic,5374.0.html
Πολύ ωραίες οι εξορμήσεις σου, μήπως θα μπορούσες να βάλεις χάρτη με την συγκεκριμένη διαδρομή;
Με είδα να βάζω ντίζα γκαζιού από crf στο μπουρδελάκι μου το ccm και σα να πήρε +5 άλογα.
(έγινε και ενα rebuilt στο fcr βέβαια. Πάω να αγοράσω τσάι, να χουμε να κερνάμε ;))
Με είδα να παρκάρω σε άσφαλτο 2 βδομάδων και ένα τέταρτο μετά να με φωνάζουν οτι έπεσε η μηχανή...
Τα μαστόρια είχαν καλύψει τρύπα στην άκρη του δρόμου με σκέτη άσφαλτο, το στάντ μπήκε μέσα και η μηχανή έπεσε στη γωνία του πεζοδρομίου.
Το αποτέλεσμα είναι αρκετά γδαρσίματα στη καρίνα, σπασμένο αριστερό φέρινγκ και σπασμένος αριστερός καθρέπτης...
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δήμο Αργυρουπόλεως, για το περίτεχνο μπάλωμα, καθώς και το κολλητό μου, που έκανε τα γενέθλιά του στο σπιτι της γκόμενας, γιατι δεν ήθελε να τη "χώσει" να πάει στο Ίλιον που είναι το δικό του.
Σε λίγες μέρες που είναι τα δικά μου γενέθλια, θα περάσω απο το σπίτι του και θα του πετάξω κάτω το μηχανάκι.
karellen
01/08/2019, 07:23
Με είδα να βάζω ντίζα γκαζιού από crf στο μπουρδελάκι μου το ccm και σα να πήρε +5 άλογα.
Και που να βάλεις και συμπλέκτη! :lol:
Πολύ ωραίες οι εξορμήσεις σου, μήπως θα μπορούσες να βάλεις χάρτη με την συγκεκριμένη διαδρομή;
Ευχαριστώ αδερφέ! Δυστυχώς το Google maps δε μπορεί να βγάλει τις χωμάτινες διαδρομές και από το άνω σελι κάνει κύκλο για να βγει στη λίμνη. Για αυτό έχω βάλει screenshot από το δορυφόρο, ουσιαστικά ανέβηκα από τα δεξιά μέχρι το καταφύγιο (από 3-5 πηγάδια), από εκεί βγήκα άνω σελι και μετά στη λίμνη που φαίνεται από την πάνω πλευρά. Ο δρόμος συνεχίζει και βγαίνει στο μεσοβουνο. Αν πας πρέπει να τσεκάρεις το Google maps στις διασταυρωσεις γιατί το GPS δε βοηθάει σε καποιους χωματόδρομους.
karellen
01/08/2019, 09:06
Με είδα να προσπαθώ να σκοτώσω την ώρα μου...
408727
Με είδα να προσπαθώ να σκοτώσω την ώρα μου...
408727
Πρόσεχε,η μεσινεζα στο drive δεν πιάνει......
:tooth:
Αυτό το ΣΚ με είδα σε ένα βουνό που έχετε δει όλοι όσοι έχετε περάσει από την Κόνιτσα αλλά, όπως και εγώ παλιότερα , πιστεύετε ότι αποτελεί κομμάτι της Τύμφης. Εκπληκτικό κατάφυτο βουνό μέχρι την κορυφή του. Επί τη ευκαιρία ανέβηκα και στη μονή Στομιου που βρίσκεται σε φανταστική τοποθεσία μέσα στο φαράγγι. Από τις πιο όμορφες χωμάτινες διαδρομές που έχω κάνει.
Enjoy
http://ncclub.gr/index.php/topic,5394.0.html
Billymuse
07/08/2019, 08:40
Με είδα να κάνω το σερβις των 12000 χλμ μετα απο 9 μήνες χρήσης...
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
07/08/2019, 09:08
Αυτό το ΣΚ με είδα σε ένα βουνό που έχετε δει όλοι όσοι έχετε περάσει από την Κόνιτσα αλλά, όπως και εγώ παλιότερα , πιστεύετε ότι αποτελεί κομμάτι της Τύμφης. Εκπληκτικό κατάφυτο βουνό μέχρι την κορυφή του. Επί τη ευκαιρία ανέβηκα και στη μονή Στομιου που βρίσκεται σε φανταστική τοποθεσία μέσα στο φαράγγι. Από τις πιο όμορφες χωμάτινες διαδρομές που έχω κάνει.
Enjoy
Ειμουν ετοιμος να ρωτησω για τη φωτο αλλα διαβασα τα σχολια απο κατω.Αληθεια εγω δε βλεπω κατι.Ισως φταιει οτι ειμαι απο παλιο κινητο.
Τα σηνολικα χιλιομετρα αυτης της εκδρομης δε μας ειπες.Και παλι μπραβο ρε φυλε.Εισαι Μηχανοβιος...
Ειμουν ετοιμος να ρωτησω για τη φωτο αλλα διαβασα τα σχολια απο κατω.Αληθεια εγω δε βλεπω κατι.Ισως φταιει οτι ειμαι απο παλιο κινητο.
Τα σηνολικα χιλιομετρα αυτης της εκδρομης δε μας ειπες.Και παλι μπραβο ρε φυλε.Εισαι Μηχανοβιος...
Να σαι καλά ρε φίλε! 1200 χιλιόμετρα σύνολο! :)
Όπως έγραψα, μερικά πράγματα μπορεί να τα δεις μπορεί και όχι. Είναι θέμα φαντασίας τη στιγμή που κοιτάς.
Enjoy
Ωραίος ρε Μπίλλη,η μονή Στομίου εχει απίστευτη διαδρομή,την έχω κάνει πριν πολλά χρόνια.Εκεί χαμηλά δίπλα στον Αώο που είναι τα φράγματα δεν υπήρχαν τα αναχώματα που έχει τώρα,περνούσαμε τα μηχανάκια πάνω στο τοιχάκι των τριάντα πόντων.
Οι ανηφόρες πριν το μοναστήρι είναι λίγο ζόρι απ οτι θυμάμαι, ήθελαν λίγη φόρα για να βγούν,δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει τη χάραξη.
Καλή συνέχεια στις εξορμήσεις σου!
Ωραίος ρε Μπίλλη,η μονή Στομίου εχει απίστευτη διαδρομή,την έχω κάνει πριν πολλά χρόνια.Εκεί χαμηλά δίπλα στον Αώο που είναι τα φράγματα δεν υπήρχαν τα αναχώματα που έχει τώρα,περνούσαμε τα μηχανάκια πάνω στο τοιχάκι των τριάντα πόντων.
Οι ανηφόρες πριν το μοναστήρι είναι λίγο ζόρι απ οτι θυμάμαι, ήθελαν λίγη φόρα για να βγούν,δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει τη χάραξη.
Καλή συνέχεια στις εξορμήσεις σου!
Ακριβώς όπως το είπες. Σε μια μεγάλη κόλλησα λίγο αν δεις. Κατεβαινοντας μου έπεσε και το μηχανάκι 2 φορές! :lol:
Πολύ ζόρικη ανάβαση για μεγάλα μηχανάκια αλλά η θέα εκεί πάνω είναι μοναδική!
Να σαι καλά φίλε!
Christos ktm R
07/08/2019, 15:05
Με είδα να χαιρετάω πολλούς κ να μην με χαιρετάει κάνεις..:uplate:
Με είδα να ξαναανεβαινω στον408917 μεζέ μετά από 20 χρονια ακινησίας.
Kαλες βόλτες και καλώς ήρθες!
sapila racing
08/08/2019, 12:23
Με είδα να ξαναανεβαινω στον μεζέ μετά από 20 χρονια ακινησίας.
Αξιος!
Japan τρόμπα φρένου βλέπω ή κάνω λάθος?
Με είδα να αλλάζω παπουτσάκια στη χοντρή:a2:
Με τις υγείες μου:a9:
408948
Αξιος!
Japan τρόμπα φρένου βλέπω ή κάνω λάθος?
Ναι περιμένω να μου έρθει η μανίσια απο Τουρκία
Πρώτη μεγάλη βόλτα (170χλμ μή γελάτε!) χτες που την ξεκίνησα μετά τη δουλειά και με λίγο χρόνο για τη συγκεκριμένη διαδρομή.
4 ώρες διάρκεια και δεν πρέπει να έκανα ούτε μισή ώρα στάσεις για 170χλμ
Σίγουρα θα την ξαναπεράσω πολύ πιο χαλαρά γιατί το τοπίο ήταν φανταστικό. Έβγαλα λίγες φωτογραφίες γιατί δεν είχα χρόνο.
https://ibb.co/fNJLn1k
https://ibb.co/TBxF4Gy
https://ibb.co/5nR1t02
https://ibb.co/s10rV8h
https://ibb.co/JHmXWj3
Εδώ φαίνεται το Αιγαίο (ή Κρητικό καλύτερα) πέλαγος αριστερά και το Λυβικό δεξιά.
https://ibb.co/6sNCfyy
https://www.google.com/maps/dir/Agios+Nikolaos/Selakano+%CE%A3%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%BF/Heraklion/@35.165789,25.4130765,69410m/data=!3m1!1e3!4m40!4m39!1m10!1m1!1s0x149081779ad004d5:0x8469b9905a075540!2m2!1d25.7164166!2d35.18995 97!3m4!1m2!1d25.644491!2d35.1544807!3s0x149a7feb9c264ab3:0xc3617a17dcaa8b6b!1m20!1m1!1s0x149a86bddf1 d6f01:0xa00bd2f74c2a6f0!2m2!1d25.5452212!2d35.0924033!3m4!1m2!1d25.5724761!2d35.0757151!3s0x149a8153 ef0eabfd:0x1a81cb9ae8727666!3m4!1m2!1d25.4131481!2d35.0532731!3s0x149a8e4562d74899:0x39f9ae758215abe 9!3m4!1m2!1d25.3358119!2d35.3175068!3s0x149a66e94d28484b:0x76d9156bc422185e!1m5!1m1!1s0x149a586bd068 e13f:0x400bd2ce2b9b6f0!2m2!1d25.1442126!2d35.3387352!3e0
Αυτή η Στέλλα τι βύσμα έχει και την έβαλαν και πινακίδα :D
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
09/08/2019, 16:14
Πρώτη μεγάλη βόλτα (170χλμ μή γελάτε!) χτες που την ξεκίνησα μετά τη δουλειά και με λίγο χρόνο για τη συγκεκριμένη διαδρομή.
4 ώρες διάρκεια και δεν πρέπει να έκανα ούτε μισή ώρα στάσεις για 170χλμ
Σίγουρα θα την ξαναπεράσω πολύ πιο χαλαρά γιατί το τοπίο ήταν φανταστικό. Έβγαλα λίγες φωτογραφίες γιατί δεν είχα χρόνο.
https://ibb.co/fNJLn1k
https://ibb.co/TBxF4Gy
https://ibb.co/5nR1t02
https://ibb.co/s10rV8h
https://ibb.co/JHmXWj3
Εδώ φαίνεται το Αιγαίο (ή Κρητικό καλύτερα) πέλαγος αριστερά και το Λυβικό δεξιά.
https://ibb.co/6sNCfyy
https://www.google.com/maps/dir/Agios+Nikolaos/Selakano+%CE%A3%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%BF/Heraklion/@35.165789,25.4130765,69410m/data=!3m1!1e3!4m40!4m39!1m10!1m1!1s0x149081779ad004d5:0x8469b9905a075540!2m2!1d25.7164166!2d35.18995 97!3m4!1m2!1d25.644491!2d35.1544807!3s0x149a7feb9c264ab3:0xc3617a17dcaa8b6b!1m20!1m1!1s0x149a86bddf1 d6f01:0xa00bd2f74c2a6f0!2m2!1d25.5452212!2d35.0924033!3m4!1m2!1d25.5724761!2d35.0757151!3s0x149a8153 ef0eabfd:0x1a81cb9ae8727666!3m4!1m2!1d25.4131481!2d35.0532731!3s0x149a8e4562d74899:0x39f9ae758215abe 9!3m4!1m2!1d25.3358119!2d35.3175068!3s0x149a66e94d28484b:0x76d9156bc422185e!1m5!1m1!1s0x149a586bd068 e13f:0x400bd2ce2b9b6f0!2m2!1d25.1442126!2d35.3387352!3e0
Ωραιος ρε φυλε.Ωραια διαδρομη.Την εκανα πριν καψουν το σελακανο.Απο τα αγαπημενα μου μερη.Η χαρα του εντουρα:D
Ωραιος ρε φυλε.Ωραια διαδρομη.Την εκανα πριν καψουν το σελακανο.Απο τα αγαπημενα μου μερη.Η χαρα του εντουρα:D
Πρότεινε και άλλες αλλά για το ΜΤ. Ψαχνομαι!
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
09/08/2019, 17:55
Πρότεινε και άλλες αλλά για το ΜΤ. Ψαχνομαι!
Πες μου τι θες να κανεις?Θες να πας σε παραλια?Θες να πας σε βουνο?Θες να κανεις μονοημερη?Θες να μηνεις?Να δεις αξιοθεατα?Να εισαι ολομοναχος?Να εχει τουρισμο?Να πας για καφε να αραξεις?Να πας να ντερλικωσεις?
Στην ουσια θες να σου προτεινω μονο διαδρομη(που σε αυτο δεν ειμαι καλος)η θες και μερος να πας?
Με είδα να πηγαινοέρχομαι καθημερινά στη δουλειά Αυγουστιάτικα, με ελάχιστη κίνηση. Καταλαβαίνεις ότι μπήκε ο Αύγουστος όταν βγάζεις την Κηφισίας non stop, σχεδόν όλη με 6η. :) Μακάρι να ήταν πάντα έτσι.
Σας είδα βέβαια και τους κουτάκηδες να οδηγείτε σαν τρελοί, πρωί-απόγευμα, με απίστευτες σφήνες. Αφού δεν υπάρχει κίνηση στους δρόμους, προς τι τόση βιασύνη που εκθέτει σε κίνδυνο τους άλλους;
karellen
09/08/2019, 18:35
Με είδα 2 μήνες μετά το τροχαίο να μη μου κάνει καρδιά να ανέβω ακόμα σε μηχανή.
Τι γίνεται ρε πστμ? :sad:
lleonidas
09/08/2019, 18:49
Με είδα να πηγαινοέρχομαι καθημερινά στη δουλειά Αυγουστιάτικα, με ελάχιστη κίνηση. Καταλαβαίνεις ότι μπήκε ο Αύγουστος όταν βγάζεις την Κηφισίας non stop, σχεδόν όλη με 6η. :) Μακάρι να ήταν πάντα έτσι.
Σας είδα βέβαια και τους κουτάκηδες να οδηγείτε σαν τρελοί, πρωί-απόγευμα, με απίστευτες σφήνες. Αφού δεν υπάρχει κίνηση στους δρόμους, προς τι τόση βιασύνη που εκθέτει σε κίνδυνο τους άλλους;
Είναι άλλη πόλη αυτή η βρωμοαθήνα και τα προάστια χωρίς την κίνηση, δυστυχώς μόνο για λίγο.
Με είδα 2 μήνες μετά το τροχαίο να μη μου κάνει καρδιά να ανέβω ακόμα σε μηχανή.
Τι γίνεται ρε πστμ? :sad:
Πώς είναι η υγεία σου Νίκο, επανήλθες 100% ;
Καθόλου παράδοξο πάντως αυτό που σου συμβαίνει :)
karellen
09/08/2019, 19:08
Πώς είναι η υγεία σου Νίκο, επανήλθες 100% ;
Καθόλου παράδοξο πάντως αυτό που σου συμβαίνει :)
Τα πλευρά έρχονται σιγά σιγά,οι ωμοπλάτες όμως ταλαιπωρούν ακόμα Λώνη. :)
lleonidas
09/08/2019, 19:23
Υπομονή, δε μασάς εσύ, είσαι... https://www.youtube.com/watch?v=EXLJkMp1yz8
macdeath_s
15/08/2019, 16:13
Μας είδα να απολαμβάνουμε την άδεια πόλη. Επίσης με είδα να κοιτάω το ημικάραφλο πισινό και να με τρώει η τσέπη.
409195
409196
webassasin
16/08/2019, 03:30
Που χτυπησες μαν;
karellen
16/08/2019, 08:07
22 Ιουνίου,Ακρίτα και Βασ.Γεωργίου μπροστά στο Δημοτικό.
headbanger
21/08/2019, 23:45
Με είδα που σε είδα και δεν κρατήθηκα Super adventure 1290 R
Τώρα σχεδιάζοντας ταξίδια και εκτός δρόμου
GogosLux
22/08/2019, 10:53
Με ειδα να γυρναω πισω δουλεια με ενα μεγαλο χαμογελο αν και την προηγουμενη εκανα 9 ωρες δρομο με τις 5-6 / ~500 χιλ εχοντας συντροφιά την βροχή :D
Στις υπολοιπες 3, απο Στρασβουργο μεχρι το σπιτι το προγραμμα ηταν στο στεγνωμα :lol:
Τελικα δρομος να ειναι και οτι να 'ναι :beer:
karellen
22/08/2019, 11:00
Με είδα που σε είδα και δεν κρατήθηκα Super adventure 1290 R
Τώρα σχεδιάζοντας ταξίδια και εκτός δρόμου
Τι εννοάς? :eek:
headbanger
22/08/2019, 15:39
Τι εννοάς? :eek:
Το αγόρασα
karellen
22/08/2019, 17:52
Το αγόρασα
:beer: :beer: καλορίζικο !!!
Με είδα φίλε με το σκουτερ να μην με αφήνεις να κάνω διηθηση ενώ πήγαινες με 1 χλμ παραπάνω από τα αυτοκίνητα.
Με είδα να μην έχω χωρο να περάσω , να χάνω την υπομονή μου και όταν τελικά βρήκα χώρο (λίγο) να το επιχειρώ και τελικά με είδα να μετατρέπεται η προσπέραση σε ελιγμο μαχητικού αεροσκάφους αφού το αμάξι εμπρός μου φρέναρε ελαφρά.
ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΚΌ ΝΑ ΜΗΝ ΘΈΛΕΤΕ ΝΑ ΠΆΤΕ ΛΊΓΟ ΠΙΟ ΓΡΉΓΟΡΑ ΚΑΚΌ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΉΝΕΤΕ ΤΟΝ ΆΛΛΟΝ.
Με είδα φίλε με το σκουτερ να μην με αφήνεις να κάνω διηθηση ενώ πήγαινες με 1 χλμ παραπάνω από τα αυτοκίνητα.
Με είδα να μην έχω χωρο να περάσω , να χάνω την υπομονή μου και όταν τελικά βρήκα χώρο (λίγο) να το επιχειρώ και τελικά με είδα να μετατρέπεται η προσπέραση σε ελιγμο μαχητικού αεροσκάφους αφού το αμάξι εμπρός μου φρέναρε ελαφρά.
ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΚΌ ΝΑ ΜΗΝ ΘΈΛΕΤΕ ΝΑ ΠΆΤΕ ΛΊΓΟ ΠΙΟ ΓΡΉΓΟΡΑ ΚΑΚΌ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΉΝΕΤΕ ΤΟΝ ΆΛΛΟΝ.
Κατ' αρχάς χαίρομαι που είσαι καλά και δε συνέβη κάτι χειρότερο. Όμως, συμπεριφορά που κρίνεις λανθασμένη, δε σου δίνει δικαίωμα να κάνεις κάτι πολύ χειρότερο.
Ναι, θα ήταν καλό ο άλλος να σου δώσει χώρο να περάσεις, εάν οι συνθήκες του δρόμου του το επέτρεπαν. Όμως αυτό που έκανες ήταν πολύ επικίνδυνο και εξέθεσες σε κίνδυνο και τους δύο σας. Αδιαφορία (ή αδυναμία λόγω συνθηκών) το πρώτο, επικίνδυνη επιλογή το δεύτερο.
Επειδή περνάω μεγάλο μέρος της ημέρας σε μποτιλιάρισμα έχω πολλή υπομονή στους πιο αργούς. Δεν τους πιέζω με ξερογκαζιές και κορναρίσματα, ούτε προσπαθώ να τους προσπεράσω όπως αναφέρεις. Στους πιο γρήγορους κάνω χώρο, μόνο όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν. Σε συνεχές μποτιλιάρισμα είναι δύσκολο. Δυστυχώς έχω δει μερικούς να πιέζουν έντονα και να προσπερνούν επικίνδυνα, έχω δει μέχρι και μηχανάκια πεσμένα κάτω, επειδή κάποιος πήρε την ευθύνη και για τους δύο με προσπέραση κατά τη διήθηση. Απαράδεκτος για τη συγκεκριμένη ενέργεια, όχι μόνο αυτός που στάθηκε άτυχος, αλλά και όσοι άλλοι έχουν σταθεί τυχεροί με τέτοιες προσπεράσεις.
Στόχος είναι να φτάσουμε όλοι στη δουλειά ή στα σπίτια μας ακέραιοι. Ο χρόνος είναι σημαντικός, αλλά μπροστά στην ασφάλεια ωχριά.
Φιλικά τα παραπάνω. Δεν κατακρίνω τον άνθρωπο, αλλά μόνο τη συγκεκριμένη πρακτική.
Κατ' αρχάς χαίρομαι που είσαι καλά και δε συνέβη κάτι χειρότερο. Όμως, συμπεριφορά που κρίνεις λανθασμένη, δε σου δίνει δικαίωμα να κάνεις κάτι πολύ χειρότερο.
Ναι, θα ήταν καλό ο άλλος να σου δώσει χώρο να περάσεις, εάν οι συνθήκες του δρόμου του το επέτρεπαν. Όμως αυτό που έκανες ήταν πολύ επικίνδυνο και εξέθεσες σε κίνδυνο και τους δύο σας. Αδιαφορία (ή αδυναμία λόγω συνθηκών) το πρώτο, επικίνδυνη επιλογή το δεύτερο.
Επειδή περνάω μεγάλο μέρος της ημέρας σε μποτιλιάρισμα έχω πολλή υπομονή στους πιο αργούς. Δεν τους πιέζω με ξερογκαζιές και κορναρίσματα, ούτε προσπαθώ να τους προσπεράσω όπως αναφέρεις. Στους πιο γρήγορους κάνω χώρο, μόνο όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν. Σε συνεχές μποτιλιάρισμα είναι δύσκολο. Δυστυχώς έχω δει μερικούς να πιέζουν έντονα και να προσπερνούν επικίνδυνα, έχω δει μέχρι και μηχανάκια πεσμένα κάτω, επειδή κάποιος πήρε την ευθύνη και για τους δύο με προσπέραση κατά τη διήθηση. Απαράδεκτος, όχι μόνο αυτός που στάθηκε άτυχος, αλλά και όσοι άλλοι έχουν σταθεί τυχεροί με τέτοιες προσπεράσεις.
Στόχος είναι να φτάσουμε όλοι στη δουλειά ή στα σπίτια μας ακέραιοι. Ο χρόνος είναι σημαντικός, αλλά μπροστά στην ασφάλεια ωχριά.
Φιλικά τα παραπάνω. Δεν κατακρίνω τον άνθρωπο, αλλά μόνο τη συγκεκριμένη πρακτική.
Τα έχουμε πει παλιότερα αυτά και νομίζω εσύ είχες ανοίξει το θέμα.
Συμφωνώ σε όσα λες και για αυτό έγραψα "έχασα την υπομονή μου"
Τα έχουμε πει παλιότερα αυτά και νομίζω εσύ είχες ανοίξει το θέμα.
Συμφωνώ σε όσα λες και για αυτό έγραψα "έχασα την υπομονή μου"
:a012::beer:
Αφού ήταν σκούτερ και όχι σιμπιεξ, όλα καλά :D
Πολλή ησυχία έπεσε και η φθινοπωρινή περίοδος μόλις ξεκίνησε για μένα στα Άγραφα για ακόμη μια φορά.Είχαν απο μείνει μόλις 2 κορυφές απο τις συνολικές 7 του ορεινού συμπλέγματος!Η εξόρμηση τα είχε όλα,αναρρίχηση-καταρρίχηση,τεχνικά περάσματα,απλή ορειβασία,λίμνες,βουνά,χωμάτινες διαδρομές,καθαρή ατμόσφαιρα!Τι άλλο να ζητήσει κανείς?
Enjoy και καλή σεζόν να έχετε όλοι!
https://ncclub.gr/index.php/topic,5461.0.html
ridah_da_fresh
02/09/2019, 20:36
Με ειδα σημερα στην ασκηση αποφυγης εμποδιου, στην προσπαθεια μου να κανω γρηγορη εκκινηση στον δρομο-μπανανοφλουδα, να το τερματιζω το γκαζι και να γλυστραω το τροχο... Μια στιγμιαια ματια εδειξε στο κοντερ .... 44 χλμ :redcard::redcard::redcard:
Την Κυριακή που μας πέρασε άλλος ένας κύκλος ορεινών αναβάσεων-εξορμήσεων έκλεισε.Το τελευταίο απο τα 30 βουνά της Πίνδου πάνω απο 2.000m ύψος ήταν το Χατζή(2038m).H επιστροφή έγινε μέσα απο τα βουνά κάνοντας μικτές διαδρομές και περνώντας απο τα δυτικά Άγραφα(Βραγκιανά-Ραπτόπουλο) με κατάληξη στο Καρπενήσι και απο εκεί πίσω Αθήνα.Οι εικόνες ήταν μαγικές όπως ήταν αναμενόμενο
Enjoy! https://ncclub.gr/index.php/topic,5482.0.html
Αυτη τη φορά σειρά είχε η Ντουρντουβάνα στην Πελοπόννησο με ύψος 2109m.Ανέβηκα στο διάσελο του κυνηγού απο Πανόραμα Φενεού.Μετά στην κορυφή και μόλις κατέβηκα συνέχισα τη φανταστική αυτή χωμάτινη μέχρι τον Βάλτο και το Πλανητέρο.Μιας και είχα χρόνο βρέθηκα στην ορεινή Αχαϊα και στο χωριό Μάνεσι απο όπου συνέχισα χωμάτινα μέχρι την εκπληκτική μονή Μακελλαριάς και τους Λαπαναγούς.Απο τις κορυφαίες χωμάτινες διαδρομές που έχω κάνει στην Πελοπόννησο οι οποίες αποτελούν κομμάτι του Trans Euro Trail.Απο εκεί βγήκα Ρακίτα και Αίγιο και έτσι αυτή η σχετικά μικρή εξόρμηση 500ων km έφτασε στο τέλος της έχοντας κάνει χονδρικά καμια 70αριά km χώμα
https://ncclub.gr/index.php/topic,5499.0.html
Υ.Γ: Gavre δε σε ξέχασα αλλά επειδή ήθελα να πάω αργότερα και στην ορεινή Αχαϊα δεν ήθελα να σε μπλέξω μιας και δεν ήξερα τι παίζει εκεί.Σίγουρα τώρα που σφίγγει η μέρα θα παίξει κάποια καλή κοντινή ανάβαση σε λογικά πλαίσια.:cool:
sapila racing
12/09/2019, 10:38
Με είδα σήμερα το πρωι πηγαίνοντας για δουλειά σε ενα εργοστασιο της Βοιωτίας να πηγαίνω χαλαρά με 150-160 με το Hornet και σκέφτηκα αυτα που λένε οτι πανω απο 130 ζορίζεσαι κλπ.
Πήγα λοιπόν για λίγο με 130 και δεν ενοιωθα καθόλου αντίσταση αέρα. Δεν ήμουν σκυμμένος και το τζαμάκι το έχω βγάλει γιατι με χάλαγε λίγο στο μάτι.
Είχα απλά μια ελαφριά κλίση προς τα εμπρός.
Εκεί λοιπόν που τα σκεφτόμουν αυτα ανοίγω στα 150-160 γιατί βαρέθηκα. Περνάω ενα old school GSXR που μαλλον ηταν φαντάρος, είχε μια τσαντα χακι στην πλάτη.
Μετά ερχεταi και με περνάει αυτός, οπότε τον ξαναπερνάω και στα διόδια έκανα καλύτερο πiτ στοπ και του έφυγα.
Τον βλέπω να έρχεται ξανα μετά απο 5 χλμ και ενώ έβγαλα φλάς και προσπερνούσα αμάξι ήρθε και με περασε ξυστά απο αριστερά, ανάμεσα σε εμένα που ημουν στην μεση της αριστερής και την μπαριέρα.
Μαλακία του.
Οπότε τον ξαναπέρασα και η υπόλοιπη διαδρομή έγινε με 200+. Αποδείχτηκε οτι ενώ ήταν με πιο γρήγορη μοτο, με έφτανε στην ευθεία αλλά δεν μπορούσε καν να στρίψει την 'στροφή' του Σείριου με πάνω απο 200 οπότε γειά σας.
:beer:
DoctoR_k6
12/09/2019, 12:45
Με ειδα να παιρνω το μεγαλο σημερα κ να το παω για πλυσιμο πριν την δουλεια.
Ετσι οπως ηταν πεντακαθαρο κ ρολαραμε για δουλεια παραλιγο να τα παρατησω ολα κ να παω καμια Σουνιαδα...αλλα επικρατησε η λογικη.
Αυτο το πραγμα που καθε φορα που καβαλω το μεγαλο να βριζω το σκουτερ...:lol:
Με είδα να ψωνίζω άλλο ένα σουζουκάκι :whistle:
karellen
15/09/2019, 08:15
Γουάτ?
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
15/09/2019, 15:10
Αλήθεια?Καλοταξιδο.Τι είναι?
Με είδα σήμερα εδώ
409857
Να ζω αυτό :cry: :facepalm::moutza::sick::sad::a7::a06::priest:
409858
Ωχ... Όλα καλά ή θα κάνεις συμπληρωματικο κτηματολόγιο?
Όλα καλά ,δεν έπεσα ,καλά που δεν είχε όχημα απέναντι ,έφτασε όμως στην κάλτσα που λέμε φφφφφ.
παρασύρθηκα από τις ευθείες πριν και πήγαινα τάπα ο μ@λ@κ@ς.
Kotselakos
16/09/2019, 11:27
Άρχισες τα γκομενοσπασίματα ρε; Μονόπετρο θες για να μας πεις; :p
Άρχισες τα γκομενοσπασίματα ρε; Μονόπετρο θες για να μας πεις; :p
Όχι μάστορά μου ,απλά να το πάρω στα χέρια μου πρώτα :)
Όχι μάστορά μου ,απλά να το πάρω στα χέρια μου πρώτα :)
Σε σακούλες ή τσουλιστο;
:p
Δώσε πληροφορίες ρε κρυψίνε.