View Full Version : Με είδα... Vol II
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
15
Mε είδα την Κυριακή που μας πέρασε να πραγματοποιώ άλλη μια υπερβατική εξόρμηση στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα αυθημερόν.Χρόνος δεν υπάρχει τη συγκεκριμένη περίοδο,μόνο καύλα και τόλμη...
Οποιος δε βαριέται ας ρίξει μια ματιά. http://ncclub.gr/index.php/topic,3507.0.html
Υποκλίνομαι....!!! Δεν έχω λόγια να πω.... κάποτε έκανα καμιά 600αρια χλμ πήγαινε - έλα για να πάω σε μιας γκόμενας το εξοχικό να της "σφυρίξω κλέφτικα" και να φύγω μετά πίσω πατ κιουτ....... μέχρι εκεί και πολύ ήταν. Αλλά αυτό που έκανες εσύ δεν σχολιάζεται. Μπράβο σου
Με ειδα να χοροπηδαω τα 85 κιλα μου πανω σε μπουλονοκλειδο μηκους 30cm για να βγαλω τροχο να ελεγξω τακακια στο yaris ( με 10kgm σφιγγουν)
Ατιμοι λαστιχαδες.....
headbanger
02/05/2018, 09:24
με είδα να καίω τα ηχεία 4 το πρωί την προηγούμενη Παρασκευή, και σήμερα να καταφθάνουν τα stage1 για την βέσπα.
https://www.instagram.com/p/BiNeQsqhWUhcFoGYdXOMqXnt9HY8GA-0aIgGbA0/?taken-by=apostolospro
gior-gos
06/05/2018, 09:03
Με ειδα σημερα να μου βγαινει αμαξι απο μακρια, τοσο χαλαρα, που πιστεψα οτι με ειχε δει και με υπολογιζε..
Η ταχυτητα μου 70-80 km/h.
Πλησιαζαμε πλησιαζαμε πλησιαζαμε πλησιαζαμε
ανοιγομουνα ανοιγομουνα ανοιγομουνα ανοιγομουνα
και στο τελος ανοιγω γκαζι για να προλαβω
και περναω ξυστα απ το φτερο του.
Χρονια ειχα να νιωσω τοσο φοβο και μουδιασμα..
sanctusan
06/05/2018, 17:57
Με είδα να φευγω απ'το κουκακι να πάω στη δάφνη. 3 λεπτά μετά στο φανάρι στη συγκρού βάραγα λυτανεία μήπως κοψει η βροχή, είχα γίνει ήδη Cav Lee.
atom_smasher
06/05/2018, 21:03
Με είδα να κάνω 300 χλμ χθες και σήμερα, σόλο αλλά και διπλός - για πρώτη φορά. Χαιρετισμοί από καμιά 100 μοτοσυκλετιστες ( ολοι εκτος από μια τετράδα που μάλλον ήταν να μένεις μακρυά τους γενικώς). Ας ελπίσουμε ότι θα έχει και άλλες τέτοιες μέρες εδώ πάνω...περισυ δεν είχε. Σκότωσα την πρώτη μου ντουζίνα από μυγακια.
karellen
07/05/2018, 07:48
Με είδα να τρώω σε 8 ώρες 421 βρόχινα και λασπωμένα χιλιόμετρα στο Οδοιπορικό διασχίζοντας τη μισή Πελοπόννησο.
Α, το ότι έσπρωχνα με τα χέρια ένα τέταρτο τον Κώστα με το Βαραντέρο δε μετράει,οκ? :lol:
Με ειδα να πηγαινω Μεγαρα για το free test ride του moto.
Πολυ ηλεκτρονικα τα καινουργια μηχανακια...:rolleyes:
TsoliasGR
07/05/2018, 16:20
Με είδα σήμερα να παραιτούμαι απο την δουλειά.Και αύριο με βλέπω να τσακώνομαι για τα μεροκάματα.
Είδωμεν.
George_Sp
07/05/2018, 16:29
Με είδα σήμερα να παραιτούμαι απο την δουλειά.Και αύριο με βλέπω να τσακώνομαι για τα μεροκάματα.
Είδωμεν.
με παραίτηση χάνεις ότι δύναμη έχεις. αν δεν υπέγραψες ήδη, να μην το κάνεις. καλή τύχη σου εύχομαι.
TsoliasGR
08/05/2018, 11:15
με παραίτηση χάνεις ότι δύναμη έχεις. αν δεν υπέγραψες ήδη, να μην το κάνεις. καλή τύχη σου εύχομαι.
To μόνο που με νοιάζει είναι να πάρω τα δεδουλευμένα μου.Μου χρωστάει 550 ευρώ.Απο κει και πέρα ας παει να κάνει ότι θέλει.
Ευχαριστώ για το καλή τύχη.Έχω δοκιμαστικό αύριο σε άλλο μαγαζί οπότε δεν ανχώνομαι.Εξάλλου...ντελίβερυ...ζητάνε παντού.Θέση σε γραφείο δεν βρίσκεις εύκολα. ;)
Με είδα να καβαλάω το καινούργιο Tracer το μακρύ και να τρελλαίνομαι....
nopattern
09/05/2018, 10:12
Με είδα να έρχομαι πρώτη φορά γραφείο με το μοτοσακό, κέντρο Αθήνας με όλη την κίνηση.... Μπορώ, λέμε!!!!
(happy girl)
sanctusan
09/05/2018, 21:25
Με είδα μέσα BMW 630 GT στο δρόμο για Επίδαυρο και να καραγουστάρω και μετά από λίγο σκέφτομαι να ήμουν με το χορνετάκι μου
Με ειδα να μπαινω πρωτη φορα στην Πιστα στις Σερρες.
Σκεφτομαι σοβαρα να στησω σκηνη και να εγκατασταθω για παντα εκει...
devil's animal
10/05/2018, 08:35
Με ειδα να μπαινω πρωτη φορα στην Πιστα στις Σερρες.
Σκεφτομαι σοβαρα να στησω σκηνη και να εγκατασταθω για παντα εκει...
ειναι η αντιδραση ολων οσων εχουν μπει πρωτη φορα εκει και πριν ηξεραν μονο τα Μεγαρα...:tooth::tooth:
καλα γυρολογια...
:beer:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
10/05/2018, 14:31
Με ειδα να σε βλεπω στη βιτρινα και να σταματαω.Με ειδα να μπαινω μεσα να ρωταω πληροφοριες και τα σχετικα και να καθομαι στη σελα να δω θεση οδηγησης.
Με ειδα να το σκαιφτομαι οταν ειπαμε για το διακανονισμο και τοις δοσοις.
Τελος με ειδα να φευγω αδιος (οπος μπηκα)και να υπερισχηει η λογικη.
Α ρε καψουρα 990.Αν δεν ηταν τοσο τιμια η γρια μου σιγουρα θα χαμε πολλα να πουμε οι δυο μας...
Με είδα να κάνω σώσιμο της τελευταία στιγμής σε βρεγμένο δρόμο που κάποιος έξυπνος φρόντισε να τον γεμίσει σαπουνάδες στη Βούλα!
nopattern
13/05/2018, 20:54
Με είδα να πηγαίνω πάνω κάτω τις στροφές στο Σουνιο και να μη χορταίνω.... που να κάνω και το σχολείο :vroum:
GogosLux
16/05/2018, 13:59
Με είδα να κάνω την 1η "μεγαλη" μου βολτα παρέα με την μεγάλη μου κόρη (10).
Καμια 40ρια χιλιόμετρα σε δασικο στριφτο δρόμο, 70-120 χιλιόμετρα ταχύτητα
ΟΛΑ SUPER με την μικρή !
Ευτυχώς μπουφάν και κράνος κάνανε απο την μαμα της που ειχε χρόνια να τα χρησιμοποιήσει
Αν συνεχίσει να της αρέσει πάμε για νεο κράνος
395680
headbanger
18/05/2018, 09:29
με είδα , riding the sunset (https://www.instagram.com/p/Bivl7VpBDa96A2iXGbZbdHujv5qQvbmibrd5D80/?taken-by=apostolospro)
και σε βίντεο (https://www.facebook.com/Apospro/videos/2099133276987743/)
Με είδα σήμερα σε κατάστημα που πήγα για ένα κιτ επισκευής ελαστικών να φεύγω να σκέφτομαι ότι θέλω καινούργιο κράνος,μπουφάν,γάντια,μπότες,κάτι ωραία γυαλιά ηλίου και μερικά ακόμα καλούδια και να παθαίνω κατάθλιψη. :cry:
nopattern
25/05/2018, 13:23
Με βλέπω να μετράω μέρες, ώρες, λεπτά για την ερχόμενη Κυριακή.
CSS level 1 για το ψαράκι.
Τρελαινομαι :a54:
christoi
28/05/2018, 19:54
Με είδα να παραδίδω και τα 2α κλειδιά της μηχανής και να σκέφτομαι μικρό κάμπριο μέχρι να βρω εργασία σε άλλη χώρα. Επικίνδυνο σπορ το δίκυκλο στην Ελλάδα, κάθε μέρα κάτι διαβάζουμε... :priest:
Με είδα να κάνω enduro ζόρικο (GASGAS300) και να μη λέει να ξεκολήσει το χαμόγελο απο το μεσημέρι. :D.
GogosLux
29/05/2018, 10:17
Με είδα να με κόβει ιδιωτικό ΚΤΕΟ για έλλειψη αντανκλαστικού πίσω :uplate: :eyepop: :eek: :mad:
Οταν τους ειπα οτι εχει ξαναπερασει χωρίς αυτο, ανοιξαν τα κοιτάπια τους, μου έδειξαν οτι με βαση οδηγία απο το 1975 πρεπει να έχει 1 ή 2 αντανακλαστικά πίσω και κατ' επιλογη κόκκινο ή πορτοκαλί χρώμα.
Οπότε, πρεπει να τον βαλω και να το ξαναπάω :moutza:
Με είδα να ψάχνω στην GIVI για βάσεις πλαϊνών βαλιτσών για το καινούργιο και να μην υπάρχει ούτε βίδα, με βλέπω να την βγάζω με σαμάρια το καλοκαίρι....
Mε είδα να μην πετυχαίνω ούτε ένα μηχανάκι στα Πιέρια Όρη!Για συντονιστείτε εσείς οι βόρειοι που έχετε τέτοιους θησαυρούς δίπλα σας και δεν πάτε http://ncclub.gr/index.php/topic,3645.0.html
Mε είδα με φρέσκα λάστιχα μετά απο καιρό...
Λαστιχάρες :ufo::priest:
kapetanios
09/06/2018, 10:19
Με είδα μετά απο χειρουργείο ανοικτής καρδιάς να δω ένα μήνα να καβαλήσω το μηχανάκι και να πρέπει να περιμένω άλλον ένα που θα πάει όμως θα περάσει ο καιρός και τότε θα το λιώσω στις βόλτες!!!Μεχρι τότε βέβαια λεωφορείο και όπου με πάνε άλλοι με αυτοκίνητο κτλ ,υπομονή!!!
Nik0s_Dk
10/06/2018, 20:10
Με είδα να κάνω μετά από πολύ καιρό βόλτα προς το χωριό για σκ. Βραδινή διαδρομή στο πήγαινε, δροσερά χαλαρά για ξεφόρτισμα. Με είδα να φεύγω σήμερα το μεσημέρι και να γουστάρω στη βροχή μέχρι το σημείο που δεν έβλεπα μπροστά μου και σταμάτησα για 3 λεπτά. Με είδα να το χαίρομαι πάρα πολύ γιατί με τόσο πιεσμένα οικονομικά δε ξέρω αν θα το ξαναδώ πολύ σύντομα..
sanctusan
16/06/2018, 13:04
Με ειδα να τρώω φλασ μπακ οταν ημουν 15 και πηρα το παπι να μου λενε "θα μεγαλωσεις και θα τα παρατησεις αυτα", δε μπορούσα να καταλαβω τι μου λενε. Με βλεπω σημερα στα πρώτα μου -αντα να καβαλαω το hornet μεσα στη βροχη και να βγαίνω βόλτα, ακόμα δεν τους εχω καταλάβει......
kapetanios
23/06/2018, 08:14
Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες σε λιγο περνα ο καιρος και σε λιγες βδομαδες "βγαινουμε ξανα στον αερα" με πρωτο σχεδιασμενο ταξιδακι να χω εκδρομη στον φαρο μελαγκαβι!Μεχρι τοτε ολοι ορθιοι και καλα χιλιομετρα σε συνφορουμιτες και μη στους απανταχου δικυκλιστες ειτε μηχανοκινητους ειτε ποδηλατες!
Με είδα πρωί πρωί σήμερα νυσταγμένο να σπάω άλλο ένα φλας από το wingrack ζζζζζζζζ:zzz:
Billymuse
27/06/2018, 12:49
Με είδα να γυρνάω απο Τούρκια και να κάθομαι να σκεφτώ που αλλου αν έχω ξανατρομάξει απο άλλιυς κακους οδηγους..όποιος έχει περάσει απο Σμύρνη θα χει ζήσει την γλύκα :lol:
Με είδα πριν απο 15 χρόνια (τουλάχιστον) να κάνω μπαντιλίκια και σούζες με γυαλισμένα λάστιχα, και νόμιζα ότι το 'χω κιόλας παντού... ευτυχώς τότε δεν την πάτησα...
(μου 'λειψε λίγο η μοτό μην δίνετε σημασία...)
nopattern
30/06/2018, 08:07
Με είδα να ξεκινάω για βόλτα και μετά από λίγα χλμ να γυρνάω πίσω λόγω του παλιοπουνέντη.
Βρέχει, δε βγαίνω. Φυσάει, δε βγαίνω. Φοβάμαι εκείνο, φοβάμαι το άλλο. Καμία πρόοδος. Δε θα μάθω ποτέ.
:fail:
Με είδα να χάνομαι σε άγνωστα μαγικά τοπία στη Μακεδονία. Πότε δεν τελειώνουν οι προορισμοί σε αυτή τη μικρή γωνία της Ευρώπης όσο σκληρόπυρηνικός ταξιδευτής και να είσαι.
Όρος Τζενα 2182m
http://ncclub.gr/index.php/topic,3762.0.html
Με είδα να ξεκινάω για βόλτα και μετά από λίγα χλμ να γυρνάω πίσω λόγω του παλιοπουνέντη.
Βρέχει, δε βγαίνω. Φυσάει, δε βγαίνω. Φοβάμαι εκείνο, φοβάμαι το άλλο. Καμία πρόοδος. Δε θα μάθω ποτέ.
:fail:
μην απογοητευεσαι... καλο ειναι να φυλαγεσαι... και οι περισσοτεροι απο δω μεσα δε ξεκιναμε με κακες συνθηκες.. απλα τις αντιμετωπιζουμε οταν μας βρισκουν ηδη στο δρομο.. και καπως ετσι μαθαινουμε, κανεις δε εχει πει "αααα ριχνει καρεκλες και φυσαει του θανατα ας καβαλησω να παω βολτα.."
rainmike
30/06/2018, 19:47
μην απογοητευεσαι... καλο ειναι να φυλαγεσαι... και οι περισσοτεροι απο δω μεσα δε ξεκιναμε με κακες συνθηκες.. απλα τις αντιμετωπιζουμε οταν μας βρισκουν ηδη στο δρομο.. και καπως ετσι μαθαινουμε, κανεις δε εχει πει "αααα ριχνει καρεκλες και φυσαει του θανατα ας καβαλησω να παω βολτα.."
+696
kordix - Τρανσφαγκαρασαν 0-2.
Σήμερα με ειδα να τα βλέπω όλα, πολύ νερό, πέτρες, ομίχλη, χιονουρες, αέρας, καταρράκτες παντού, ειχε 10 φορες χειρότερες καιρικές συνθήκες απο το πρώτο περασμα του 2012. Αλλά περάσαμε...
nopattern
02/07/2018, 07:53
Με είδα να παίρνω το sv μου σε μια χαλαρή και αργή βαρκάδα στην Επίδαυρο. Πρωινό καφεδάκι Δευτέρας στο Stork. :wave2:
rainmike
02/07/2018, 22:59
Με είδα να παίρνω το daytona μετά απο 1 μήνα και πολύ το χάρηκα:D
Με είδα να επαναφέρω ενα 4χρονο μετανάστη.Καλή τύχη πιτσιρίκο.
Με είδα να επαναφέρνω ενα 4χρονο μετανάστη.Καλή τύχη πιτσιρίκο.
Μπράβο ρε Τολαρε!
AUFGEBRACHT
07/07/2018, 12:10
Σε είδα παχύδερμε πανίβλακα με το SS χτες κατά τις 9 παρά στα Ίσθμια... Ακράνωτος εννοείται, με τη μπλούζα στο κεφάλι από τον αέρα, κωλοχαράδρα σε κοινή θέα, πρέπει να πήγαινες με 150-160, ο απέναντι με το ΙΧ τελευταία στιγμή πρόλαβε κι έκανε στην άκρη για να μην πέσεις επάνω του, εγώ σε απέφυγα για δέκατα του δευτερολέπτου, οι άλλοι δεν σου φταίνε σε τίποτα τρισάθλιε να τους πάρεις στο λαιμό σου, είναι σκληρό αυτό που θα πω, αλλά έτσι και γινόταν τίποτα, θα πέρναγα από πάνω σου για να σιγουρευτώ ότι μείον ένας ηλίθιος στο δρόμο...
Σε είδα παχύδερμε πανίβλακα με το SS χτες κατά τις 9 παρά στα Ίσθμια... Ακράνωτος εννοείται, με τη μπλούζα στο κεφάλι από τον αέρα, κωλοχαράδρα σε κοινή θέα, πρέπει να πήγαινες με 150-160, ο απέναντι με το ΙΧ τελευταία στιγμή πρόλαβε κι έκανε στην άκρη για να μην πέσεις επάνω του, εγώ σε απέφυγα για δέκατα του δευτερολέπτου, οι άλλοι δεν σου φταίνε σε τίποτα τρισάθλιε να τους πάρεις στο λαιμό σου, είναι σκληρό αυτό που θα πω, αλλά έτσι και γινόταν τίποτα, θα πέρναγα από πάνω σου για να σιγουρευτώ ότι μείον ένας ηλίθιος στο δρόμο...
Αλλού πρέπει να το βάλεις αυτό ;)
Αλλού πρέπει να το βάλεις αυτό ;)
Όχι βρε γιατί λες κάτι τέτοιο?
Αφού είπαμε
Δεν κινδυνεύουμε από αυτούς που τρεχουν
caesarsk
14/07/2018, 21:50
Με είδα να κάθομαι ώρα να χαζεύω τον εφηβικό μου έρωτα.
398038
nopattern
22/07/2018, 17:17
Με είδα να ξυπνάω πέντε η ώρα το πρωί για να πάω δροσερή βόλτα άνευ κίνησης.
Επίσης είδα πως δεν είμαι η μόνη τρελή. Ωραία παρέα σήμερα.
Mας είδα με τον φίλο μου την Κυριακή να κάνουμε μια απο τις πιο όμορφες χωμάτινες διαδρομές στην Ελλάδα.Απλά μαγικές εικόνες και σχεδόν 1,30 ώρα οδήγησης σε αλπικό τοπίο!Οσοι έχουν πάει με νιώθουν.
Κοκκάλια-Σαράνταινα
http://ncclub.gr/index.php/topic,3887.0.html
GogosLux
26/07/2018, 12:40
Με βλέπω να προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου να αποφύγει τους πειρασμούς στα 20Κ€ :cry::cry::cry:
Με είδα με το που έφυγαν γυναίκα και παιδιά για διακοπές να βάζω στο σπίτι μια άλλη...
Μία που θα μου προσφέρει σταθερότητα ασφάλεια και σαφήνεια στην σχέση μου μαζί της
:D
398369
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
01/08/2018, 07:19
Με ειδα εχθες να κανω μια μονοημερη στη διτηκη κρητη.Ειχα καιρο.350 χλμ.Ξεπηρωσα...
Είδα το μήνα που έφυγε να μας αφήνει όλους με άσχημες αναμνήσεις και καταστάσεις,άλλους περισσότερο άλλους λιγότερο...Στα τσακίδια Ιουλίε 2018 και να μη μας γράφεις...:wave2:
Καλό μήνα ρεεε και το νου μας...:D
με ειδα να ξαναπεφτω μολις μια βδομαδα αφου εβγαλα το μηχανακι απο επισκευη τρακαρισματος.. τη γκαντεμια μου μεσα.. :(
macdeath_s
01/08/2018, 23:15
Με είδα σε απανωτά έντο με το (ακόμα δεν το πιστεύω) Duke 125. Ακόμα δν το πιστεύω ότι σηκωνότανε το πίσω με εμένα επάνω και επίσης ότι δεν με είδε κανένας μπάτσος. Όταν το επέστρεψα στο συνεργείο και μου δώσαν το μπουγιουρντί μου βγήκαν ξυνές οι καγκουριές.
KostRider
02/08/2018, 00:20
Με είδα να αγοράζω νέο αυτοκίνητο και να αφήνω στην άκρη τη μηχανή.. Πάει, χάλασα.. Μάλλον ήρθε η ώρα για οικογένεια..
petros1479
03/08/2018, 15:13
Εντάξει μου είχε λείψει να πέσω εν στάσει!!! Ρόμπα!
Ωραίος πάντως κι εσύ, με ρωτάς τι έγινε, σου λέω τίποτα έπεσα, ακολουθεί παύση και περιμένω ότι θα με βοηθήσεις να τη σηκώσουμε, αλλά όχι έφυγες ναι ρε φίλε έφυγες!!!! :cry:
headbanger
09/08/2018, 04:25
5 μέρες μείνανε με βλέπω να πακετάρω για ακόμα ενα άκρως επικό (15.000 σύνολο ταξίδι)
το 1ο κομμάτι ειναι τούτο
398524
part 2
398525
karellen
09/08/2018, 09:16
5 μέρες μείνανε με βλέπω να πακετάρω για ακόμα ενα άκρως επικό (15.000 σύνολο ταξίδι)
το 1ο κομμάτι ειναι τούτο
398524
part 2
398525
Στο Devil's Tower θέλουμε φωτογραφία! :beer:
macdeath_s
12/08/2018, 17:21
Με είδα να χω κουραστεί, να μην κουνιέμαι καθόλου και να πλαγιάζω παραπάνω από όσο πρέπει. Με είδα να κατεβαίνει μπότα το σκατό τελευταίο γύρο.
https://www.youtube.com/watch?v=cZ0YcDy6Ih4
macdeath_s
12/08/2018, 21:22
480. Κλάιν μόνο για το σημείο το ανέβασα
Με είδα να χω κουραστεί, να μην κουνιέμαι καθόλου και να πλαγιάζω παραπάνω από όσο πρέπει. Με είδα να κατεβαίνει μπότα το σκατό τελευταίο γύρο.
https://www.youtube.com/watch?v=cZ0YcDy6Ih4
το κτμ ειναι πιο ανετο εργονομικα σε σχεση πχ με το τουονο που εχει ψηλοτερα τα μαρσπιε.
σε συζητηση με φιλους που το δοκιμασαν στις σερρες οταν ειχε πρωτοβγει μου ειπαν οτι ειναι εξαιρετικο αλλα τα μαρσπιε βρισκουν ευκολα,
οποτε θα σου πρότεινα αν και εφοσον εχεις σκοπο να μπαινεις συχνα πιστα να βαλεις αλλους μαρσπιεδες η τουλ να βαλεις αποστατες να τους
φερεις πιο ψηλα
Με είδα εχθές να κάνω την επίσκεψη που ήθελα εδώ και μέρες.
Ανείπωτα και αλλόκοτα σκηνικά για το μέρος όπου ξεκίνησα τις πρώτες παράνομες βόλτες με το παπί το μακρινό '93-94, στα σπίτια των συμμαθητών μου, με μπάνια, βόλτες, παγωτά και τα πρώτα μας τσιγάρα στα βραχάκια :(
398685
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
16/08/2018, 12:46
Ανείπωτα και αλλόκοτα σκηνικά για το μέρος όπου ξεκίνησα τις πρώτες παράνομες βόλτες με το παπί το μακρινό '93-94, στα σπίτια των συμμαθητών μου, με μπάνια, βόλτες, παγωτά και τα πρώτα μας τσιγάρα στα βραχάκια :(
398685
Δε ξερω γιατι αλλα θυμηθηκα το λιβαδι με τις παπαρουνες.Πηνελοπη δελτα:lol:
Οι ανθρωποι μεγαλωσαν, το μερος σιγουρα αλλαξε...
Αλλα το glx αξια σταθερη! :cool:
Δε ξερω γιατι αλλα θυμηθηκα το λιβαδι με τις παπαρουνες.Πηνελοπη δελτα:lol:
Δεν διευκρίνισα πως πρόκειται για το Μάτι έως τη Ραφήνα. Ένα απόκοσμο, αλλόκοτο, ανοιχτό νεκροταφείο.
nopattern
20/08/2018, 08:02
Με είδα να χαζεύω το ολοκαίνουργιο mt09 sp φίλου.... τι υπερμηχάνημα. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ. (Θέλω)
headbanger
21/08/2018, 05:35
Στο Devil's Tower θέλουμε φωτογραφία! :beer:
Εδώ σε έχω
398747
Στην πορεία παίχτηκε και mt Rushmore
398748
Με είδα και στους καταρράκτες του Νιαγάρα
398749
Τώρα είμαι Νέα Υόρκη βόλταρα Μανχάτταν βραδινή βόλτα με την βέσπα αλλά το ποστ δεν χωράει άλλη φωτογραφία
karellen
21/08/2018, 09:20
Εδώ σε έχω
398747
Όσο θυμάμαι την κάμερα του Spielberg να το αποκαλύπτει σιγά σιγά και από πίσω μουσική του John Williams!
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
22/08/2018, 18:16
Με ειδα να βαριεμαι...398788398789
nikos_abel
22/08/2018, 23:52
Όσο θυμάμαι την κάμερα του Spielberg να το αποκαλύπτει σιγά σιγά και από πίσω μουσική του John Williams!
Μάλλον ήρθε ο καιρός για μια επανάληψη. Παρέα με τον τζούνιορ.
Μάλλον ήρθε ο καιρός για μια επανάληψη. Παρέα με τον τζούνιορ.
Γιατί θες να του καταστρέψεις τα μπάνια του παιδιού;
:p
nikos_abel
24/08/2018, 14:00
Γιατί θες να του καταστρέψεις τα μπάνια του παιδιού;
:p
Αυτό θα γίνει όταν δούμε το Jaws :lol:
Αυτό θα γίνει όταν δούμε το Jaws :lol:
Πω, ο,τι να'ναι γραφω. Οντως, το Jaws ειχα στο μυαλο μου για καποιο λογο... :dizzy: :p
nikos_abel
24/08/2018, 20:01
Πω, ο,τι να'ναι γραφω. Οντως, το Jaws ειχα στο μυαλο μου για καποιο λογο... :dizzy: :p
:lol:
Με είδα στην Κορσική φέτος.Eνας επίγειος μοτοσυκλετιστικός παράδεισος.Όποιος έχει όρεξη ας ρίξει μια ματιά http://ncclub.gr/index.php/topic,4036.0.html
ενδιάμεσα κάναμε και ένα ''αναγκαστικό'' πέρασμα απο κάποιες όμορφες πόλεις της Ιταλίας http://ncclub.gr/index.php/topic,4006.0.html
DoctoR_k6
07/09/2018, 10:09
Με ειδα χθες να πηγαινω δουλεια με το μεγαλο...(συναισθηματικη) αξια ανεκτιμητη. :lol:
399200
nopattern
08/09/2018, 14:01
Με είδα στο δεύτερο μου τρακ ντει να ξύνω τα μαρσπιέ του SV.
2 φορές στην Κ1 και μια στην Κ9 :a54::a54::a54:
harris_x
08/09/2018, 21:23
Με είδα στο δεύτερο μου τρακ ντει να ξύνω τα μαρσπιέ του SV.
2 φορές στην Κ1 και μια στην Κ9 :a54::a54::a54:
Χμμμμ.... εγω δεν θυμαμαι αν ειχα χαρεί... σίγουρα ομως μετα στενοχωρήθηκα...
399226
399226
Πότε μπήκες σε τροχιά ρε Σπούτνικ???
harris_x
08/09/2018, 22:12
Πότε μπήκες σε τροχιά ρε Σπούτνικ???
Την πρώτη φορα που μπήκα πιστα :)
Στο CSS Lvl1 το 2009
Nostradamus
09/09/2018, 07:56
Άψογος ο φωτογράφος, καλύτερα δεν μπορούσε να έχει στηθεί και να αποδώσει την πτήση..
Εξηγειστε παρακαλώ τώρα και στην κυρία ότι πρέπει να αρχίσει να το πηγαίνει αλλιώς το μΕκανακι...
panos_zip
09/09/2018, 09:43
399226
Είναι απο τις φωτογραφίες που δεν αρέσει σε κανέναν μας να βρεθεί σε τέτοια θέση, αλλά όλοι μας κατα βάθος θα θέλαμε να είχαμε!
nopattern
09/09/2018, 10:42
Και τώρα τι θα γίνει; :cry:
Θα φοβάμαι να στριψω μην ακουμπήσει το μηχανάκι μέχρι να γινω μαρκεζ (μέχρι να μάθω να το κάνω σωστά) ;;;
Την πρώτη φορα που μπήκα πιστα :)
Στο CSS Lvl1 το 2009
Σόρρυ για το σπαμ αλλά πιέζεις τόσο πολύ σε CSS που μπορεί να βρεθείς σε τέτοιες καταστάσεις?
Δεν ξέρω αλλά νόμιζα ότι είναι "μάθημα"
sapila racing
09/09/2018, 12:21
Και τώρα τι θα γίνει; :cry:
Θα φοβάμαι να στριψω μην ακουμπήσει το μηχανάκι μέχρι να γινω μαρκεζ (μέχρι να μάθω να το κάνω σωστά) ;;;
Τωρα θα μάθεις να βγάζεις το σώμα σου. ;)
Βέβαια στο SV τα μαρσπιέ βρίσκουν αρκετά εύκολα, δεν ειναι κατι που θα πρέπει να σε τρομάξει τόσο.
Απλά αν το γείρεις κι άλλο θα βρούν άλλα πράγματα κάτω και τότε μπορεί να γίνει επικίνδυνο.
Μαρσπιέ ή μπίλιες 10 πόντους από τα μαρσπιέ;
GogosLux
18/09/2018, 14:24
ομορφες κυρίες απο το παρελθόν και ας ειχαν οι περισσότερες 4 ρόδες
Οριστε μερικές απο αυτές
399371
399372
399373
399374
399375
399376
399376
399377
399378
399379
399380
GogosLux
18/09/2018, 14:28
και μια μοτο που δεν ειχα ξαναδει απο κοντα
399381
399382
αλλα και απο το παρκινγκ των επιστεπτών :lol:
399383
399384
και των πωλητών
399385
399386
Με είδα να πατάω τις 200.000km.
Χωρίς κανένα πρόβλημα ποτέ,με αλλαγές λαδιών ανα 12,000km(δεν καίει ακόμα και σε αυτα τα km).Με αλλαγες μπουζί ανα 48.000km και βαλβίδες ανα 100.000km(και όλες εντός ορίων στο check).Mε πολύ σκληρή χρήση,απο 1600 ασφάλτινα km ημερησίως μέχρι διελευση 80-100km δύσβατων χωματόδρομων.Πραγματικό τέρας αξιοπιστίας.
Ενα πολύ μικρό δείγμα απο τα αμέτρητα ταξίδια μαζί του.
http://www.youtube.com/watch?v=n9FpijHTmUc&t=1s
alexis72
19/09/2018, 00:19
Χωρίς κανένα πρόβλημα ποτέ,με αλλαγές λαδιών ανα 12,000km(δεν καίει ακόμα και σε αυτα τα km).Με αλλαγες μπουζί ανα 48.000km και βαλβίδες ανα 100.000km(και όλες εντός ορίων στο check).Mε πολύ σκληρή χρήση,απο 1600 ασφάλτινα km ημερησίως μέχρι διελευση 80-100km δύσβατων χωματόδρομων.Πραγματικό τέρας αξιοπιστίας.
συγχαρητήρια φίλε για τα 200.000 χλμ ,
πού 1000% αποκλείεται αλλο μοτο σαν το δικό σου ,να υπάρχει στην ελλάδα αλλά και στήν ευρώπη και γιατί οχι σε ολο τον κόσμο ,
να εχει κάνει τόσα πολλά χιλιόμετρα ,γράψε και ενα ιστορικό από εντυπώσεις - βλάβες - ζημιές κλπ οποτε βρείς χρόνο
taisteal
19/09/2018, 00:26
Πολύ δυνατός παίχτης!!
Φοβερές ταξιδάρες,του δίνεις και καταλαβαίνει και έτσι πρέπει.
Και το honda παλληκάρι
Άντε και στο 1 μύριο χλμ
:a012: :beer::beer:
George_M.
19/09/2018, 01:32
Πολύ δυνατός παίχτης!!
Φοβερές ταξιδάρες,του δίνεις και καταλαβαίνει και έτσι πρέπει.
Και το honda παλληκάρι
Άντε και στο 1 μύριο χλμ
:a012: :beer::beer:
εσεις οι δυο επιβαλεται να γνωριστειτε...;)
XLGeorge
19/09/2018, 11:07
Εξαιρετικος! Keep going!! :a013:
συγχαρητήρια φίλε για τα 200.000 χλμ ,
πού 1000% αποκλείεται αλλο μοτο σαν το δικό σου ,να υπάρχει στην ελλάδα αλλά και στήν ευρώπη και γιατί οχι σε ολο τον κόσμο ,
να εχει κάνει τόσα πολλά χιλιόμετρα ,γράψε και ενα ιστορικό από εντυπώσεις - βλάβες - ζημιές κλπ οποτε βρείς χρόνο
Ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά!Υπάρχουν αλλα 2 απο όσα γνωρίζω που έχουν περισσότερα αλλά ασφάλτινα κυρίως km.Το ενα απο Αγγλία με 270.000km (τελευταία αναφορά περισυ το καλοκαίρι) και το άλλο απο Ισπανία με 220.000 (τελευταια αναφορά πριν μερικούς μήνες).Εννοείται χωρίς κανένα πρόβλημα και τα 2 αλλά με πολύ πιο ήπια χρήση απο αυτη που κάνω εγω.
Δεν υπάρχει κάτι να γράψω πάνω στο θέμα ''βλάβη'' καθώς δεν έχει υπάρξει το παραμικρό.Προληπτικά αλλάχτηκε λόγω φθοράς μόνο ο τεντωτήρας και η καδένα στα 190.000km.
Με είδα να κάνω το σαλιγκάρι μόλις βγήκε ήλιος και στέγνωσαν οι δρόμοι :lol:!
Με είδα το μεσημέρι χαμένο στις σκέψεις μου, να σφάζω κόκκινο σε δρόμο πυκνής κυκλοφορίας. Το κατάλαβα αφού είχα διασχίσει το μισό οδόστρωμα του κάθετου δρόμου. Ευτυχώς δεν ερχόταν κανένας να με κάνει παζλ
:(