PDA

View Full Version : Με είδα... Vol II

Σελίδες : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

teo_g7
16/06/2017, 22:21
Με είδα να φτάνω σε φανάρι υπό βροχή, να φρενάρω κανονικά και μόλις κατεβάζω πόδι κάτω να φεύγει το παπούτσι και να γλιτώνω το πέσιμο/πλάκωμα/ξεφτιλίκι στο παρά-δενυπάρχειπιο-λίγο...

Ταυτιστηκα....

SONone
17/06/2017, 17:21
με βλέπω να κάνω τον μαλάκα σήμερα και αύριο και να τρέχω να σώσω οτι μπορώ απο την αυριανή βροχή γιατί αυτοι που έχουν τις "θέσεις" δεν έχουν μυαλό.

pektis
18/06/2017, 12:40
Με ειδα να παιρνω την μηχανη μετα απο πολυ καιρο &να γ@μιεται ο Διας στη βροχη...383949

headbanger
21/06/2017, 17:00
με βλέπω παρασκευή να φεύγω να ακολουθήσω την ίδια διαδρομή με τον τύπο εδώ https://www.youtube.com/watch?v=YXCHVpIuAP8&t=259s

Billymuse
24/06/2017, 16:51
Με είδα να παραλαμβάνω 20 λίτρα Ρακη για κυρίως θρησκεύτικη Χρήση :lol: Ευχαριστω MikeG:beer:
384674

sakis81
25/06/2017, 23:29
Με είδα να κάνω την διαδρομή Λαγονήσι--> Συγγρού σε ένα τεταρτακι :moutza::redcard:

headbanger
26/06/2017, 04:09
Με είδα να γράφω 2 χιλιάδες ακόμα χιλιόμετρα, όμορφα, βουνίσια, στο κοντερ. Οδοιπορικό έρχεται συντόμως
384886

ionized
26/06/2017, 13:54
με ειδα τρεις το βραδυ να πεταγωμαι απο το κρεβατι και 15 λεπτα μετα μονος στην εθνικη για μια βολτα μεχρι οπου με βγαλει η βενζινη και η αυπνια με πολλες σκεψεις.
εφυγα προβληματισμενος και μπερδεμενος απο τα διαφορα της ζωης.
στον γυρισμο ηταν ολα ξεκαθαρα και τακτοποιημενα κατω απο το κρανος.
αν η μηχανη δεν ειναι ψυχοθεραπεια τοτε τι ειναι?

headbanger
26/06/2017, 22:26
Με βλέπω να γράφω ταξιδιωτικό και να θέλω να φύγω πάλι(θα το συνεχίσω αργότερα). λίγος καιρός έμεινε για το ταξίδι στην δυτική ακτή των ΗΠΑ.... λίγος

amyroukai
27/06/2017, 08:59
Με είδα να κερδίζω ένα βιβλίο σε διαγωνισμό. Και επειδή χάζευα μέχρι να βρουν τις λίστες και τα ονόματα στο βιβλιοπωλείο, πήρα άλλο ένα. Και μετά πήρα άλλα δύο, ένα που το είχα παραγγείλει σε άλλο βιβλιοπωλείο και άλλο ένα που μου τράβηξε το μάτι όσο περίμενα να βρουν που έχουν καταχωνιάσει την παραγγελία. Είχα πολύ καιρό να "φορτωθώ" τόσο πολύ χαρτί. Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Πότε ακριβώς έχασα την όρεξή μου για καλό βιβλίο;

DoctoR_k6
30/06/2017, 11:46
Με ειδα να πηγαινω δουλεια σημερα με το μεγαλο...αναπολωντας ολες αυτες τις βολτες/ταξιδια(μεσα/εξω) που καναμε μαζι τα τελευταια 11 χρονια (Σαν σημερα το καβαλησα πρωτη φορα) κ διαπιστωσα πως ακομα με γεμιζει οπως τοτε.
Μας βλεπω να γερναμε μαζι...κ να κυκλοφορω σαν κατι μεσηλικες με τις γριες τους (που τους βλεπω κ τους χαιρομαι) !!
98000 χλμ...με μια καμμενη λαμπα κ μια ασφαλεια(10αρα) μετα την περσινη βολτα του Moto κ συνεχιζουμε!!
Ελα μωρη σουζουκαρα!!!

petros1479
30/06/2017, 15:35
Με είδα να μην μπορώ να καταλάβω αν είναι πιο ζεστή η μέσα πλευρά των ποδιών μου ή η έξω!!!!!!!
Δροσουλα σήμερα!!!!!

zannisvel
30/06/2017, 15:51
Με ειδα σημερα να ειμαι με το πουκαμισακι και το κρανος στη Συγγρου και να ειναι η μονη φορα που μου ηρθε πετρα στο στηθος. Τι να πω...

o teos
01/07/2017, 10:06
Με είδα να πετάγομαι 2 χιλιόμετρα μέχρι τη Νίκαια να πάρω τις μπότες μου και να κάνω χρώμα μπρονζε του παλιού τσιγκινου που είχαν οι γιαγιαδες...τύφλα να χει το σολαριουμ:uplate:

amyroukai
01/07/2017, 15:02
Με είδα να λέω "ΟΚ, κάνε ότι κάνουν όλοι αφού ούτε πέντε λεπτά μακριά δεν θα πας" και να φεύγω από το σπίτι με βερμούδα, κοντομάνικο, παπούτσια, κράνος, γάντια. ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ, με το που μπήκε το βεντιλατέρ εγκαύματα στην γάμπα και δωρεάν αποτρίχωση με λάβα στο δεξί πόδι! Ο ήλιος καίει είσαι δεν είσαι gay, ο καυτός αέρας σε στεγνώνει και γενικά το μπινελίκι πήγε σύννεφο μέχρι να γυρίσω πάλι στην βάση. Αγαπητοί κάΝγκουρες, είστε πυρίμαχοι, μπράβο εύγε συγχαρητήρια, καλύτερα φουλ αστακός παρά αυτό το πράγμα και όχι μόνο για ασφάλεια από πέσιμο τελικά.

Nik0s_Dk
01/07/2017, 16:02
Με είδα να εμπιστεύομαι και στο τελος να απογοητεύομαι, με είδα να γουστάρω και στο τέλος να ακυρώνομαι, με είδα να θέλω να πάρω τους δρόμους και να έχω πατήσει πρόκα-βίδα, με είδα να βράζω σχεδόν κυριολεκτικά πηγαίνοντας να φτιάξω το λάστιχο, με βλέπω να μην είμαι καλά και δε βλέπω να γίνεται κάτι. Ρε δε γαμι...σαι σύμπαν να ησυχάσουμε.

amyroukai
01/07/2017, 21:44
Με είδα χτες σε επίσκεψη σε ψυχιατρείο (όχι, δεν με κράτησαν). Κάθε φορά που πηγαίνω σε τέτοια μέρη με πιάνει ένα κατιτίς (χμ, ΟΚ, όχι τόσο πολύ πλέον). Θες λίγο οι ασθενείς που κυμαίνονται από κατατονικούς μέχρι... σχεδόν φυσιολογικούς, θες οι φάτσες του προσωπικού (μπράβο για το κουράγιο τους, αλλά μερικοί είναι πραγματικά σαν να βγήκαν από θρίλερ), θες το όλο μέρος που έχει και την μυρωδιά νοσοκομείου που την μισώ και την μυρωδιά... του ότι φιλοδωρήσει τον χώρο ο κάθε ασθενής μαζί με τσιγαρίλα, θες οι φωνές των "φευγάτων", θες τα πρόσωπα γονέων που τους πετυχαίνεις στην είσοδο και είναι σχεδόν κανονικά και φεύγοντας βλέπεις την ζωή να έχει σβήσει στα μάτια τους, έστω για λίγο... Τέλος πάντων έχω μάθει ότι ισχύουν οι κανόνες της φυλακής: Δεν κοιτάς ΚΑΝΕΝΑΝ στα μάτια. Άλλοι πραγματικά μπορεί να γίνουν βίαιοι, άλλοι μπορεί να σου κάνουν γκριμάτσες απλά, άλλοι μπορεί να αδιαφορήσουν αλλά το βλέμμα τους σε τραβάει στο σκοτάδι και το μέρος είναι ήδη αρκετά καταθλιπτικό ως έχει. Και ότι να ακούσεις, κατά κανόνα δεν απαντάς. Κατά κανόνα.

Ναι ξέρω, που θέλω να καταλήξω γιατί ο πρόλογος είναι μακρύς: Αυτήν την φορά, με πλησιάζει από μακριά μιά σχεδόν φυσιολογική μάλλον περίπου συνομήλικη γυναίκα (ασθενής) η οποία με βλέπει στο διάδρομο με μπουφάν και κράνος κλπ και έχει καρφωθεί (περιφερειακή όραση FTW λέμε, δεν κοιτάς στα μάτια). Φορεματάκι φλοράλ, κολιέ, αλλά από το μαλλί και την έκφραση ξέρεις ότι κάτι είναι "λάθος" και δεν είναι επισκέπτης. Έρχεται κοντά, άβολα κοντά αλλά σε τροχιά που απλώς θα περάσει ξυστά χωρίς ν'ακουμπήσει. Κλασσική πεσιματική "σχεδόν ασθενούς" για να τσεκάρει αντιδράσεις και να σε μετρήσει. Σε απόσταση τεσσάρων βημάτων "οδηγείς μηχανή;" -ναι. "Κυβικά;" -650 σήμερα. "Όπως το λες, έχεις και μεγαλύτερη" -ναι, έχω και χίλια. "Καλά είναι το μεγάλο" με ύφος και ελαφρά μάγκικη φωνή τι να μας πεις για την ζωή σου γατάκι. Σε τέτοιες περιπτώσεις πραγματικά μπορεί και να ΕΙΣΑΙ γατάκι γιατί δεν ξέρεις πως και γιατί βρέθηκε εκεί και τι έχει κάνει πριν. Αν δεν είχε το εμφανές στα μάτια μου "λάθος" κάτι, ίσως να την έλεγες και συμπαθητική αλλά δεν την κοίταξα ποτέ ευθέως για να είμαι σίγουρος. Θέλω να πω, δεν ήταν από τους μιά-ζωή-μέσα, μπορεί όντως να είχε ζήσει ρόδα τσάντα αλητεία που δεν την φαντάζομαι. Ακόμα ένα βήμα, αφού με βλέπει χαλαρό και με σχεδόν χαμόγελο (το εντελώς χαμόγελο σε άγνωστο ασθενή είναι πρόκληση, δεν το κάνεις). Ακόμα δύο βήματα αργά, μετράει ακόμα, αλλά την έχω καταλάβει ότι δεν θα κάνει χαζομάρα και είμαι ήρεμος και χαλαρός. Οι "επικίνδυνοι" δεν σου μιλάνε. Βλέπει ότι δεν ψαρώνω και συνεχίζει να περπατάει αργά. Ένα βήμα μακριά, δύο, "Ρε, έχω πεθυμήσει μπακαλιάρο. Με σκορδαλιά. Και τραγανή κρούστα από καλό κουρκούτι". Είχαν φασολάδα (έδειχνε και μύριζε σούπερ στα "βαγόνια" του φαγητού, ξέρω, παράδοξο με τόση ζέστη), πατάτες φούρνου για όσους δεν έτρωγαν φασόλια και μπιφτέκια. Εντάξει, δεν λέω, δεδομένου του θέρους και εγώ τον μπακαλιάρο θα προτιμούσα, αν είχα επιλογή, κανένα τσίπουρο άνευ γλυκάνισου και άπειρο πάγο γιατί είχα λιώσει και δεν είχα που να αφήσω το μπουφάν και μου φαινόταν πιο μαρτυρικό να το κουβαλάω στο χέρι. Αλλά δες τώρα που σε τέτοιο μέρος έπεσα επάνω στην γκουρμέ και κατάλαβε ότι θα νιώσω και θα την συμπονέσω την λιγούρα... Ίσως να μην είναι και τόσο τρελοί τελικά (ναι ξέρω, τζιζ non-p.c. λέξη αλλά τέλος πάντων). Ίσως να είδε τα κιλά μου (δεν κρύβονται κιόλας) και να ήξερε ότι... το τρώω το φαγάκι ενός μικρού χωριού της ορεινής Ινδίας σε κάθε γεύμα. Εγώ χαμογέλασα μόλις με προσπέρασε, κανονικά και πλατιά. Άραγε να έχει κανένα καλό μαγαζί εκεί κοντά; Το σκέφτομαι την επόμενη φορά να πάρω μιά μερίδα, αλλά να μην προλάβει να πανιάσει το κουρκούτι. Θα το ψάξω. Χαμένη να πάει αποκλείεται, ακόμα και αν δεν την ξαναπετύχω.

DrEvil
01/07/2017, 21:56
Με είδα χτες σε επίσκεψη σε ψυχιατρείο (όχι, δεν με κράτησαν).

Με ειδα να μην το πιστευω.....
Μ@λακια εκαναν!

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
01/07/2017, 22:38
Με βλεπω να πινω κρασι με καλη παρεα στο κουτσουναρι.Και να εχει γαμο.Που εισαι ρε βραςς και σε θυμηθηκα

SONone
02/07/2017, 15:10
Με είδα χτες σε επίσκεψη σε ψυχιατρείο.....
με πλησιάζει από μακριά μιά σχεδόν φυσιολογική μάλλον περίπου συνομήλικη γυναίκα (ασθενής)

Με ειδα να σε ψαχνω.

με αφορμή αυτο και μιας και πέρασα απο εκει σήμερα. δεν τον ειδα αλλα με ξένισε περισσότερο αυτο μάλλον.

σε ενα φαναρι κοντα στο σπιτι μου για χρονια καθόταν ενα παλικάρι ζητουσε , λιγα κέρματα , ενα τσιγάρο. πολλες φορες του έδινα αλλες ειχα προβλέψει να του παρω ενα σάντουιτς. ειχα δεν ειχα δουλειά, βεβαία τις φορες που ημουν και εγω άνεργος εβλεπα και λιγο τον εαυτο μου και ελεγα ποσο τυχερός ειμαι που εχω ενα σπιτι τουλάχιστον και ενα πιάτο φαγητό.

Χωρις να ξερεις την ιστορια του καθενός η πρώτη συνάντηση σας ειναι και η στιγμή 0 για το πως βλέπεις και γνωρίζεις τον αλλον και επειδή ζητιανοι υπαρχουν πολλοι και κακος εχουμε μαθει να αγνοούμε την παρουσία τους ο συγκεκριμενος δεν ηταν ουτε πρεζάκιας ουτε ειχε καποια αναπηρία ουτε κανας τελιωμενος μου εκανε τρομερή εντύπωση γιατι ηταν στην ηλικία μου. περνώντας ομως απο εκει συχνά και πιάνοντας την κουβέντα για 10-15 δευτερόλεπτα, εβλεπα την φθορα που ειχε. οχι μονο σωματικά αλλα και ψυχικα. "ο δρομος σε τρελενει" μου ειπε κάποτε και δυστυχώς το έβλεπα φορά με την φορά. πριν κανα χρονο επαψε να με αναγνωρίζει. εκει την άκουσα. ειδα τον εαυτο μου στην θεση του να φωνάζω , βριζω τα λεωφορεια , να ζηταω τσιγαρο και να φευγω κλοτσώντας τα δεντρα, οπως εκανε αυτος. σκέφτηκα ποσο ευκολο ειναι να γυρίσει καποιου η "βιδα" και να ειναι κατι αλλο, έρμαιο ενος κωλύματος του μυαλού.
Τον τελευταιο καιρο απλα καθοταν στο πεζοδρόμιο και παραμιλούσε. το μαλο του ηταν παντου και πουθενά.
ειχα καιρο να περασω.
μα κανα μηνα περνάω τωρα και δεν τον βλεπω. ε λεω θα ειναι η ωρα.
σήμερα ομως περασα και ενω παλι δεν ηταν εκει ένιωσα πως δεν θα ειναι και ξανα.
δεν σε ειδα λοιπον φιλε Κωστα.

AUFGEBRACHT
02/07/2017, 21:54
Σε είδα τριμάλακα με το βυσσινί Xsara στα Λουτρά Ωραίας Ελένης να το παίζεις "έξυπνος" και με τα αλάρμ αναμμένα να αρχίζεις να προσπερνάς σωρηδόν γιατί δεν άντεχες στο απίστευτο μποτιλιάρισμα. Μέχρι που πέτυχες αμάξι στο αντίθετο ρεύμα και ζητούσες απεγνωσμένα να σε αφήσουν να μπεις σφήνα στο ρεύμα προς Αθήνα, μόνο που κανένας δεν σε άφηνε "κουτοπόνηρε" πανίβλακα... Σε είδα κι εσένα με το κόκκινο-μαύρο BMW GSA να πηγαίνεις πατημένος στην Κορίνθου-Πατρών... μαλλί τίγκα στο τζελ και αλογοουρά, γυαλί Rayban και μπλουζάκι λαιμόκοψη V (for Vlakeia)... πως φαινόταν ότι τη μηχανή την έχεις για αξεσουάρ...

atom_smasher
09/07/2017, 20:42
Με είδα να δοκιμάζω το νεο versys 650. είναι πολλά τα λεφτά...

AUFGEBRACHT
09/07/2017, 20:57
Με είδα να βγάζω από τη θάλασσα σακούλες, πλαστικά ποτήρια και γενικά πλαστική σαβούρα και να με κοιτάνε σαν εξωγήινο... Ρε πστ μου, πόσο γραψαρχιδισμός υπάρχει σε αυτή τη χώρα, να κολυμπάς δίπλα σε τεράστιες πλαστικές σακούλες και να μην κουνάς το κουλό σου να την βγάλεις έξω και να την πετάξεις...

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
10/07/2017, 05:37
Με ειδα χθες κυριακη να κανω 140 χιλ.Ομορφα ξενοιαστα και δρωσερα.Αμα εχεις καλη παρεα....

petros1479
10/07/2017, 18:40
Με είδα πάλι στην καθιερωμένη ετήσια βόλτα με τον κολλητό! Όμορφες πέντε μέρες στην Πελοπόννησο που είδα ότι είχε πολλά κρυμμένα μυστικά... Όμορφο και ήπιο μέρος τελικά...

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
14/07/2017, 16:45
Με ειδα σημερα να παραλαμβανω τα εισητηρια τουmoto gp του misano.Γαμω τη π@@τανα μου.Δε περναν οι μερες

Vrasidas
14/07/2017, 21:42
Με ειδα στο βαπορι για την χωρα των χοχλιων ...των μπουρμπουριστων ...

SONone
15/07/2017, 14:41
Με βλέπω τις τελευταίες μέρες που κάνω το μπραχαμι-ευαγγελισμος 3-4 φορές την μέρα, να οδηγώ τόσο επιθετικά. Δυστυχώς δεν γίνεται αλλιώς αν χαρισεις έστω και μία κόρνα και δεν την πατήσεις σε φαγανε.

Vrasidas
15/07/2017, 20:52
Με ειδα ντιρλα απο τσιπουρα στην Παλαιοχωρα ... εν μεσω φανταστικης - δροσερης βραδυας ...

Kepler Fun
16/07/2017, 10:38
Με είδα να πηγαίνω επίσκεψη στον Ευαγγελισμό και κατά την είσοδο και έξοδο από τα επείγοντα να βλέπω συναδέλφους στα φορεία.

Τα μάτια μας χίλια εκεί έξω όταν καβαλάμε.

AUFGEBRACHT
16/07/2017, 16:02
Με βλέπω εδώ και μια βδομάδα, κάθε μέρα η μεγάλη να μου ζητάει να την πηγαίνω βόλτα με τη μηχανή και να μου λέει ότι όταν μεγαλώσει να της την χαρίσω...

Vrasidas
17/07/2017, 06:14
Μετα το πρωινο (breakfast) του πλοιου ...με ειδα να τρεχω και να μην προλαβαινω ...:rolleyes:

Billymuse
17/07/2017, 15:24
Με ειδα να φτάνω..

386551

vaska
17/07/2017, 19:17
Μας είδα με την μικρή εκκολαπτόμενη σκληροπυρηνική μηχανόβια κόρη να γυρίζουμε Πάτρα μετά την χθεσινή Θεομηνία, με την μηχανή από Λακόπετρα μεσάνυχτα.
- Βρε καλή μου πήγαινε με την μάνα σου με το αυτοκίνητο θα βρούμε νερό στον δρόμο, θα γίνουμε παπιά.
- Όχι με την μηχανή ήρθα με την μηχανή θα επιστρέψω.

As you wish χαλάω εγώ χατήρια? Βράχος η πιτσιρίκα, κιχ δεν έκανε σε όλη την διαδρομή με ψιλόβροχο και ο δρόμος να θυμίζει χαλαρά την Βιστωνίδα σε πολλά κομμάτια του.

oneos
19/07/2017, 15:34
Mε ειδα να γυαλιζω αλυσιδες και γραναζια 12 το βραδυ στο γκαραζ με τη δροσουλα..

headbanger
21/07/2017, 10:48
με βλέπω να μετράω ώρες. σε λιγότερο απο μια εβδομάδα φεύγω για το μεγαλύτερο ταξίδι ως τώρα. περίπου 10 χιλιάδες χιλιόμετρα, 9 πολιτείες των ΗΠΑ, και 2 province του Καναδά. Ας είναι κρύες οι μπύρες και να μας χωράνε οι στροφές

Σε είδα και σένα να με περιμένεις. πήγα να πάρω κάτι απο το γκαράζ και λιγο φως που εμπαινε κάτω απο την πόρτα έτοιμη να να σε πάρω να φύγουμε.

386839

o teos
23/07/2017, 21:56
Με βλέπω να μαι αραχτός στη βεράντα στο εξοχικό να φυσάει αεράκι ωραίο και να ακούω μονο γρυλους και να σκέφτομαι ποιος γυρνάει Αθήνα αύριο....:yuck:

Billymuse
23/07/2017, 22:24
Με είδα μετά απο 5134 χλμ και 8 χώρες να γυρνάω και να έχουν πάει όλα κατευχήν..αντε και στα επόμενα :-D και αν είστε καλά παιδιά θα υπάρξει και ταξιδιωτικό :beer:

Vrasidas
23/07/2017, 23:16
Με ειδα να πινω κερασμενο καφε μαζι με ενα απο τα Βρασιδακια στο περιπτερο γνωστου Αφρικανου στην Ακροναυπλια ...!!
Θανγκς George !!! :beer:

azar41
25/07/2017, 10:24
Με είδα να να μη χορταίνω τη δροσιά στη Στενή(της Εύβοιας ντε) και στη συνέχεια να ευχαριστιέμαι οδήγηση και στροφές στους δρόμους της βόρειας Εύβοιας,την δε Κυριακή,απο τον Άγιο μέχρι το Μαντούδι συναντήθηκα με όλες τις φυλές των μηχανόβιων!

o teos
25/07/2017, 10:25
Δε με βλεπω καλα αν συνεχίσει αυτο το παρατράγουδο στη δουλειά....:yuck:

Nik0s_Dk
25/07/2017, 14:09
Με ειδα χτες να τρελαινομαι με τον δρομο προς δημητσανα. Απιθανος δρομος τρελη διαδρομη πανεμορφα τοπια. Ακομα και με μεταμεσονυχτια δροσια ήταν απολαυση..

DoctoR_k6
26/07/2017, 22:53
Με είδα να παίρνω απόφαση να συνεφερω λίγο το μεγάλο που το είχα παραμελήσει...
Έχουμε κ λέμε...
Λάδια ανάρτησης μπροστά, rebuild-revalving την πίσω ανάρτηση, τακάκια μπρος πίσω με αλλαγή υγρών φρένων φυσικά κ αλλαγή πίσω δισκοπλακας μετά από 98Κ.
Ρουλεμάν τροχών μπρος/πίσω μαζί με τσιμουχες κ λαδια/φίλτρο κινητήρα.
Πάμε για ένα ζευγαρακι λάστιχα πλέον κ είμαστε ετοιμοπόλεμοι ξανά!!!

Eversman
27/07/2017, 14:25
Επιτέλους, παυση εργασιών για φέτος και με είδα να σκέφτομαι μοτό-διαδρομές και πεζοπορίες, σε μέρη απάτητα.

Summer, f@cking rules :sun:

vaska
27/07/2017, 14:49
Με είδα σήμερα πρωί πρωί να κατεβαίνω την κατηφόρα του Δασυλίου με τον σμαρτοκουβά, κιουρία. Ποιο κιουρία δεν γίνεται. Αιτία τα πεσμένα φύλα από τα δέντρα και το νεράκι που έπεφτε και είχαν κάνει ένα συνδυασμό ταμάμ για ντριφτάρισμα. Είναι και τα λάστιχα ποδηλάτου που έχει αυτή η μαλακία που την θεωρούν αυτοκίνητο, μιλάμε για τρελό πανηγύρι. Οπότε για να μην το πάρω όλο ίσιωμα και δεν περάσω από καμία στροφή είχα βάλει αυγό στο γκάζι.

Ζεύκας
27/07/2017, 14:53
Βλέπω όλους τους φίλους μου είτε να την έχουν κάνει από Αθήνα ή να δουλεύουν φουλ και εγώ να μη μπορώ να κάτσω βράδυ σπίτι :cry:

Κουφάλες θα πάρω την εκδίκησή μου σε 10 μέρες :evil:

o teos
30/07/2017, 12:47
Με είδα να έρχομαι ξανά level με το αμάξι και χαλαρός και να ναι τίγκα στην καρχια.....που είστε ρεεεε σεις...387115

γιωτάς
30/07/2017, 20:58
Με είδα να αγοράζω οικόπεδο χωρίς θέα λόγω υδρολίσθησης επειδή οι επιχειρήσεις της περιοχής ρίχνουν τα νερά τους στο δρόμο και ο δήμος αρνείται να φτιάξει φρεάτια....
Ευτυχώς γλυτώσαμε τα χειρότερα με μόλωπες και μικρογρατζουνιές..:cool: Με τα ξόρκια που έριξα άνετα έπαιρνα τη θέση του Gandalf στο LOTR...

Το μεκανάκι απο την άλλη αρπαξε σημάδια πολέμου μετά απο 30 - 40 μέτρα σύρσιμο...:mad:

o teos
06/08/2017, 19:49
Μας είδα σήμερα.............τι νερά ήταν αυτά ρε.......επιβάλλεται επανάληψη όμως με τιμολόγια κανονικά Γυπαετος ΑΕ:beer::beer: ξέρετε εσείς...:p

headbanger
07/08/2017, 19:13
10 χιλιάδες χιλιόμετρα,
8 πολιτειες, 2 επαρχίες, ~25 Εθνικά πάρκα.
Πονάω παντού, οδηγησα με 5 βαθμούς, ομίχλη και χαλάζι στο beartooth pass, 45 με υγρασία μέσα στο death valley, California, , μέσα σε καταιγίδα με κεραυνούς στα βουνα της Utah. σιγά σιγά ανεβάζω φωτό που ξεκαθαρίζω στο ΦΒ .
Για τους φίλους εδώ στο μοτο παραθέτω ενα λινκ να μπορώ να μοιραστώ μαζί σας το υλικό (https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1957831511117921.1073741853.100006732728124&type=1&l=9bf6b5b3ff).

οδοιπορικό όταν ξεκαθαρίσω τις σκέψεις μου.
το αυτοκόλλητο του moto.gr βρίσκεται σε πινακίδες σe California, Utah, Arizona, Yelowstone. - Δεν είχα άλλα μου τελείωσαν. θα χρειαστεί να προμηθευτώ για του χρόνου που μάλλον παω για coast to coast H European tour.

ως τότε, καλούς δρόμους σε όλους

aldel
09/08/2017, 11:36
Με είδα να σε χαζεύω στο γκαράζ μετά την πρώτη μας βόλτα στον επαρχιακό. Αν και στα στρωσίματα ακόμα, με εξέπληξες ευχάριστα. Για μεγάλο παπί πήγαινα, δεν σε περίμενα τόσο διασκεδαστική. Θα τα πάμε καλά εμείς οι δύο...

387398

387399

387400

karellen
09/08/2017, 12:03
Κούκλα.

AristidisZ
10/08/2017, 11:28
Με είδα να σκέφτομαι να σταματάω τη χρήση του παπιού για τα πήγαινε έλα στη δουλειά όσο πλησιάζουμε προς το δεκαπενταύγουστο...

Ήμαρτον πια με τους wannabe Schumacher της παραλιακής

teogtp
10/08/2017, 12:19
Με είδα να ψάχνω τελευταία στιγμή για δωμάτιο διακοπών και να τρώω πόρτα από παντού.
Ούτε ο Θεός δεν θέλει να φύγω, αφού το μοναδικό που βρήκα μου το ακύρωσαν μετά από 2ωρες λόγο πυρκαγιάς στο δωμάτιο. .......
Εντάξει, τρώω γερο τρολλαρισμα. .....

Nostradamus
10/08/2017, 12:32
Με βλεπω πισω στο γραφειο, στους 18 βαθμους και με βροχη, μετα απο διακοπες δυο εβδομαδων και δεν την παλευω.. ξανα πονοι, αυχενικά, και μαυρίλα, γ@μω την ξενιτιά μου.

SHOOTER045
10/08/2017, 12:55
Με βλεπω πισω στο γραφειο, στους 18 βαθμους και με βροχη, μετα απο διακοπες δυο εβδομαδων και δεν την παλευω.. ξανα πονοι, αυχενικά, και μαυρίλα, γ@μω την ξενιτιά μου.

Με βλέπω να ξεκιναω τις διακοπές μου σήμερα
Μαγνησία έρχομαι :a25::a25::a25:

Edit
Ήρθα....

387424

congate7
10/08/2017, 15:31
Με είδα να γλυτώνω τουμπάρα από τις λίγες πατώντας το σχοινί με τους κόμπους που έχω να παίζουν τα σκυλιά.
Στη συνέχεια με είδα να κουτουλάω το μπαλκόνι παρκάροντας το εργαλείο και να κάνω μια γρατζουνάρα ΝΑ στο κράνος.
Το έβγαλα και είπα να παίξω με τα σκυλιά. Με είδα να τρώω αριστερό ντιρέκτ στο σαγόνι από τον τσοπάνη, να ζαλίζομαι και να πετάω άσπρη πετσέτα.
:whiteflag:

Eversman
11/08/2017, 18:18
Με είδα να παίρνω ανάσες τις προάλλες στο βουνό και στην επιστροφή, μετα την Ελευσίνα -πάρ' όλο που ηταν ακόμη 1100- να γίνομαι μουσκιδι και να σταζω απο παντού.
Δέκα κάρα κόπρανα, στον τάφο αυτού που ίδρυσε την Αθήνα. Το χειμώνα κρύο και υγρασία, το καλοκαίρι σαν σε φούρνο. Και πανω άπ' ολα, τόπος γρουσουζικος και μίζερος. Μακριά κι ας είναι και σε αλλη χώρα.

devil's animal
11/08/2017, 19:10
Με είδα να παίρνω ανάσες τις προάλλες στο βουνό και στην επιστροφή, μετα την Ελευσίνα -πάρ' όλο που ηταν ακόμη 1100- να γίνομαι μουσκιδι και να σταζω απο παντού.
Δέκα κάρα κόπρανα, στον τάφο αυτού που ίδρυσε την Αθήνα. Το χειμώνα κρύο και υγρασία, το καλοκαίρι σαν σε φούρνο. Και πανω άπ' ολα, τόπος γρουσουζικος και μίζερος. Μακριά κι ας είναι και σε αλλη χώρα.

πρεπει να κανεις πλακα...δεν εξηγειται αλλιως...
η Αθηνα επιλεχθηκε ΑΚΡΙΒΩΣ λογω του καλου της κλιματος και της στρατηγικης της θεσης...

για ανεβα λιγο προς τα βορεια για να καταλαβεις τι εστι υγρασια και κρυο τον χειμωνα....:priest:

Luditis
11/08/2017, 21:14
Όχι και άσχημο κλίμα η Αθήνα. Τι να πουν τα Τρίκαλα τότε

Vrasidas
11/08/2017, 22:17
Με ειδα να ανεβαινω απο Ναυπακτο μεχρι βορεια Πινδο μεσα απο χωμα και ωραιες διαδρομες ... με σχεδον κανονικο μηχανακι ...

Nik0s_Dk
12/08/2017, 19:17
Με ειδα χτες να κατεβαινω απο χωριο καλαβρυτα και απο καλαβρυτα διακοφτο για μπυριτσα και πισω ετσι για το ξεσκασμα.οτι δυσκολοτερο εχω κανει μεχρι σημερα η βραδινη επιστροφη απο διακοφτο για καλαβρυτα και πισω χωριο. Ουτε ενα φως στο δρομο και πισσα σκοταδι γενικα. Αφου θυμομουν πανω κατω τις στροφες παλι καλα. Η θα πηγαινα εντελως κοτα ή θα μετραγα βαθη γκρεμων! Αλλη εμπειρια βεβαια αλλα εξουθενωτικη..

o teos
12/08/2017, 22:36
Μας είδα να πίνουμε καφέδακι και μετά να κυνηγάμε Τσούχτρες....αλλη εμπειρία ο βασιλης με παντόφλα να δίνει μάχη με το αμοιβαδοιδες :lol:

Coyote.V
12/08/2017, 22:59
Μας είδα να πίνουμε καφέδακι και μετά να κυνηγάμε Τσούχτρες....αλλη εμπειρία ο βασιλης με παντόφλα να δίνει μάχη με το αμοιβαδοιδες :lol:

Κορινθιακός;

o teos
12/08/2017, 23:13
Μέσα είσαι....λουτρακι to be precise :D

Coyote.V
12/08/2017, 23:21
Εγώ πήγα Πόρτο Γερμενό και τρελάθηκα... δράμα η κατάσταση.

mikes
13/08/2017, 18:38
Το πρηγουμενο σαββατο αλεποχωρι ουτε δειγμα...

ionized
14/08/2017, 16:39
με ειδα να τρωω την πιο ηλιθια τουμπα της ζωης μου με το 50ρι σκουτερ της γυναικας μου.. :lol:

o teos
15/08/2017, 08:21
Με είδα να πίνω πρωινό καφεδάκι στόρκ παρόλη τη κούραση από χτες....ωραιο πράγμα η πρωινή οδήγηση με τη δροσουλα....:)

headbanger
15/08/2017, 16:34
με είδα πρωί πρωί να τσιμπάω 250$ και 2 ποντους γιατί δεν παραχώρησα προτεραιότητα στο ποδήλατο , και ας ηταν 80 μετρα μακρυα.

SoR
16/08/2017, 10:08
τι ισχύει με τα ποδήλατα; θεωρούνται πεζοί ή οχήματα;

vstrider
16/08/2017, 10:21
με είδα πρωί πρωί να τσιμπάω 250$ και 2 ποντους γιατί δεν παραχώρησα προτεραιότητα στο ποδήλατο , και ας ηταν 80 μετρα μακρυα.

Σπάστα και ξαναρίχτα για εμένα τον αδαή. Η άποψή μου για τους ποδηλάτες (αν και είμαι ποδηλάτης) δεν είναι η καλύτερη.

virus
16/08/2017, 14:00
Ειναι στο αμερικα υποψιν ε; ;)

headbanger
16/08/2017, 16:19
τι ισχύει με τα ποδήλατα; θεωρούνται πεζοί ή οχήματα;

κάτι ενδιάμεσο. Προσφατα τους κανανε δικές τους λωρίδες στο κεντρο της πόλης, με καινούργιες πινακίδες και δίνουν προστίματα για παραδειγματισμό. και εισροή $$$. στα 15 λεπτά που μου πήρε να φάω την κλήση αλλα 28 οχήματα την φάγανε.

mariza
16/08/2017, 19:46
Με ειδα να γυρναω μετα απο 10 μερες διακοπων :cry:

Coyote.V
16/08/2017, 20:06
Με είδα να μην πηγαίνω πουθενά, παρηγορήσου.

Ζεύκας
18/08/2017, 13:32
με είδα να κάνω την ανάβαση του Αχλαδόκαμπου (aka Κολοσούρτης) και την καταχάρηκα!

κρίμα που δεν είμαι λοκάλι να την επισκέφτομαι συχνά.
προσοχή στη λευκή διαχωριστική γλυστράει!

https://www.google.gr/maps/dir/37.5032014,22.4046164/37.534395,22.7149279/@37.5040617,22.4627988,27365m/data=!3m1!1e3!4m2!4m1!3e0

bulmont
18/08/2017, 14:03
Με είδα χτές να βολτάρω όλη την Αθήνα γιά 2-3 ώρες ..........

Κηφισιας-καλλιροης-Συγγρου- Φαληρο- Ρεντης-Μάρνη....κλπ.....

Ηθελε η κόρη μου να δει την Αθήνα.......

.....ναι ρε μεσημέρι, από 11.30- 13.30 με ζέστη.....

...ναι ρε με το 1190....που κάποια τρυφερά πόδια έκαψαν τα μπουτάκια τους.......

Τσου ρε λάκηδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χάλασε όμως...... :(:( ο δείκτης(αισθητήρας;;;) θερμοκρασίας......

pektis
18/08/2017, 14:25
Με ειδα να μου κοβεται η πινακιδα και να την χανω στο δρομο...(καλα να παθω αφου δεν εβαλα κανα 2 βιδες extra!)
Με ειδα να τρεχω απο το πρωι για τα διαδικαστικα νεας πινακιδας και να σκαω 30 ευρω!

bulmont
18/08/2017, 14:35
......(καλα να παθω αφου δεν εβαλα κανα 2 βιδες extra!)

Αμα είσαι τσίπης.......:bawl::bawl::bawl:

SHOOTER045
18/08/2017, 16:08
Με είδα χτές να βολτάρω όλη την Αθήνα γιά 2-3 ώρες ..........

Κηφισιας-καλλιροης-Συγγρου- Φαληρο- Ρεντης-Μάρνη....κλπ.....

Ηθελε η κόρη μου να δει την Αθήνα.......

.....ναι ρε μεσημέρι, από 11.30- 13.30 με ζέστη.....

...ναι ρε με το 1190....που κάποια τρυφερά πόδια έκαψαν τα μπουτάκια τους.......

Τσου ρε λάκηδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χάλασε όμως...... :(:( ο δείκτης(αισθητήρας;;;) θερμοκρασίας......

Παεασκευιατικα ?
Είναι μακρια η τρίτη

bulmont
18/08/2017, 17:22
Παεασκευιατικα ?
Είναι μακρια η τρίτη

E X T E Σ ρε σκούτερ ήταν Πέμπτη, κάτι που κάνει ακόμα πιο μακρυά την Τρίτη.....

SHOOTER045
18/08/2017, 23:50
E X T E Σ ρε σκούτερ ήταν Πέμπτη, κάτι που κάνει ακόμα πιο μακρυά την Τρίτη.....

Με λιγα λόγια
Τον ήπιες

Υ.γ τελευταία
Χάνω τις μέρες

AUFGEBRACHT
19/08/2017, 14:32
Σε είδα στο κέντρο της Κορίνθου με το αρχαίο Saab να σφάζεις το κόκκινο φανάρι και καπάκι να κάνεις αναστροφή... Θες άγριο γαμήσι κάφρε...

SHOOTER045
19/08/2017, 15:41
Σε είδα κίτρινη DELTA intergrale ,με καμμένα πίσω δεξιά φώτα

Ιταλία ρπσμ

Hayate
19/08/2017, 16:42
Mε είδα να γυρίζω για λίγες ώρες στην πόλη να αλλάζω βαλίτσες κ βουρ ξανα για αλλα μερη.....

mariza
19/08/2017, 16:48
Με ειδα να παιρνω βολτα το fazer του αντρα γιατι δεν την παλευω 2 εβδομαδες χωρις μηχανη.
Του ειπα πως την επομενη θα παρω βολτα το zx10.... δεν γελασε.

TsoliasGR
22/08/2017, 11:41
Με είδα δικάβαλο με το wolf να γυρίζω από την Μάνη στην Αθήνα στις 13/8 φορτωμένος με τα μπαγκάζια και στο δρόμο να χαιρετάω τους διερχόμενους μηχανόβιους (σχεδόν όλους).
Μόνο ένας να ανταποδώσει;

KostRider
22/08/2017, 15:50
Ενώ στο ταξίδι μου στην Ήπειρο, παραπάνω από τους μισούς, χαιρέτησαν ή ανταποδώσανε τον χαιρετισμό!

pektis
22/08/2017, 18:51
Αμα είσαι τσίπης.......:bawl::bawl::bawl:

Αμα δεν προλαβαινεις φιλε...
οχι αμα εισαι τσιπης...

bulmont
22/08/2017, 19:21
Αμα δεν προλαβαινεις φιλε...
οχι αμα εισαι τσιπης...

Ελα ρε Τζανή, σε πειράζω, τουλάχιστον είναι όλα οκ;;;;;;;;;;;;;:wave2:

strokt up
23/08/2017, 15:39
Με είδα να τρέχω σαν τον Βέγγο ξεκράνωτος και να σφάζω όλο τον κοκ για να τελειώσω τις παραγγελίες και να σχολάσω στην ώρα μου. Μπράβο μαλάκα Κώστα!

SONone
23/08/2017, 18:18
με ειδα να διαφωνώ με φιλο "Ολλανδο" για τον ΚΟΚ στην ελλαδα.
Καλα χρυσα και αγια αλλα τι να το κανω το δικιο μου οταν θα ειμαι στο νοσοκομείο στην καλύτερη τον περιπτώσεων.
Οχι δεν θα τηρήσω κατι που κατα κανόνα στην Ελλάδα κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα. πχ στην Ολλανδία ναι δεν φοβάμαι οτι θα πεθάνω αν κάτσω κανονικά στην λωρίδα μου πισω απο αυτοκίνητα και να κινούμαστε μαζι , εδω τρέμω τον μαλακα απο πισω που θα με πατήσει και τον ακομα ποιο μαλακα δίπλα μου που θα προσπαθήσει να αποφύγει μια λακουβα και θα μπει στο ρευμα μου πανω μου. κτλπ κτλπ....

strokt up
23/08/2017, 20:26
με ειδα να διαφωνώ με φιλο "Ολλανδο" για τον ΚΟΚ στην ελλαδα.
Καλα χρυσα και αγια αλλα τι να το κανω το δικιο μου οταν θα ειμαι στο νοσοκομείο στην καλύτερη τον περιπτώσεων.
Οχι δεν θα τηρήσω κατι που κατα κανόνα στην Ελλάδα κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα. πχ στην Ολλανδία ναι δεν φοβάμαι οτι θα πεθάνω αν κάτσω κανονικά στην λωρίδα μου πισω απο αυτοκίνητα και να κινούμαστε μαζι , εδω τρέμω τον μαλακα απο πισω που θα με πατήσει και τον ακομα ποιο μαλακα δίπλα μου που θα προσπαθήσει να αποφύγει μια λακουβα και θα μπει στο ρευμα μου πανω μου. κτλπ κτλπ....

Δεν εννοώ την διήθηση κλπ. Αυτά εννοείται ότι γίνονται θεμιτά συνέχεια. Μιλάω για φανάρια, στοπ κλπ

devil's animal
25/08/2017, 18:06
με ειδα να καβαλαω το gixxer μετα απο 2,5 μηνες για να παω στην δουλεια και να χαμογελαω σαν μικρο παιδι μεσα απο το κρανος...:a54:

7Tolis
25/08/2017, 20:22
Με είδα στον Μπράλο με 30 χλμ πιο αργά. Το αίσθημα της αυτοσυντηρησης όσο μεγαλώνεις, κόβει χλμ.

Eversman
27/08/2017, 19:01
Με είδα να ζηλεύω , όλους εσάς που κάνατε διακοπές και χιλιόμετρα με μοτοσυκλέτα και να μου τρέχουν τα σάλια απο τη λύσσα :a8:
Ευτυχώς, τέρμα οι τέσσερις τροχοί, τερμα τα σακ βουαγιάζ με κρέμες μαλλιών και Σεσουάρ και τέρμα οι πεντε βαλίτσες με ολη την παπουτσοθηκη. Free pass και μια ολόκληρη εβδομάδα αφιερωμένη στην διτροχη συμβια μου. Καλούς δρόμους σε όλους :beer:

o teos
02/09/2017, 09:26
Με είδα..στο νέο δρόμο Μονεμβασιάς-ελαφωνησου...ωραια Η πίστα που φτιάξανε στο βουνό...φαρδιες στροφες με καινούρια άσφαλτο ορατότητα σωστη κληση και θέα....οποιος είναι με μότο εδώ κάτω επιβάλλεται όπωσδιποτε.....:p

Για του λόγου το αληθές κόσμε...:D
388049 και πάει όλο έτσι για 5-7χλμ περίπου..

mariza
02/09/2017, 15:25
Με ειδα να εχω μαθει απ' εξω ολο το car.gr

jedipops
02/09/2017, 16:48
Με είδα στον περιφερειακό της Δραπετσώνας, να παιρνω στην στροφή πριν το τούνελ, χωρις να σταματήσω λιγο πριν, για να κλάψω και να ξεαγχωθώ! :vroum::a54: