PDA

View Full Version : Με είδα... Vol II

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15]

thunder ace
12/09/2022, 09:03
πρώτα κράξιμο στον ανθρωπο και μετα αμφιβητηση....

Ρεεεεε φοβιτσάριδες σκάτε απ'τη ζήλια σας με φαίνεται! :p :lol: :beer:

Σε φαινεται σε φαινεται.

DoctoR_k6
12/09/2022, 09:33
Εχουν περασει χρονια απο τοτε...τα 180 τωρα πριν κανα 2 χρονια ηταν 140-150...το 2018 λογικα ηταν με 100-120.
Ξερετε πως πανε αυτα...

@thunder ace Τα 400σα τα ειχανε τα 220...:D
Μην με κανεις να ψαξψ τα βιντεα τωρα με αναλυση του κ@λου!! :bawl:

karellen
12/09/2022, 09:34
Ηνάφ ρε παιδιά,το ξεχειλώσατε.
Παμ παρακάτω.

DoctoR_k6
12/09/2022, 09:49
Με ειδα να βολταρω να δω το Ραλι...

438160

Ειδα κ το κουλαδι τον Loeb...:lol:

438161

Να χανει την εισοδο κ να χανω κ την φωτο...

438162

Ωραια ηταν μιας κ που ειχα να παω 10 χρονια.

pektis
16/09/2022, 14:59
Με είδα να έχω άδεια από την δουλειά (απο σποντα) και να κάνω την βολτούλα μου μέχρι τα Βιλια μετά από καιρό!

katsar
03/10/2022, 14:20
Με είδα σήμερα να καβαλάω ένα (δανεικό,όχι δικό μου ! )
438547

αφήνω την συνέχεια στην φαντασία σας :smokin:

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
03/10/2022, 21:36
438547

Οχ!!!!!Έχε γεια γριά!!!!!

congate7
03/11/2022, 08:26
Με είδα να χάνω άδεια, δίπλωμα, κτεο...
Μια ζωή τα έβαζα στο μπουφάν, τώρα τελευταία στην σκισμένη τσάντα που έχω από το λύκειο...

:a018:

goumis hornet
03/11/2022, 09:28
438547

Να ήξερες τί ζημιά μου έκανες τώρα...
Ο μεγάλος μου έρωτας απο πολλά χρόνια πίσω και ακόμα είναι και σε αυτόν τον χρωματισμό.
Είχα φτάσει στο τσάκ να το πάρω,το είχα βρεί σε μαγαζί,τα είχαμε συμφωνήσει και πήγα με την γυναίκα να το πάρουμε και μόλις το είδε
''εγώ εκεί πάνω δεν ανεβαίνω''.
Τί ήθελα και την πήρα μαζί:facepalm: και τελικά πήρα το διπλανό του,ένα CBR600F επειδή είχε μονοκόμματη σέλα.
Ακόμα ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα αποκτήσω ένα.

Να το χαίρεται όποιος το έχει:beer:

atom_smasher
07/11/2022, 21:39
Με είδα να βάζω την μηχανή στο υπόγειο πάρκινγκ αφού έφτασε το 2ο κλειδί από Αθήνα, όχι πριν φροντίσω να σπάσω το εμπρός φτερό κάνοντας ελαφρώς πίσω, αφού ξέχασα πως είχα και το λουκέτο πάνω στην φούρια μου να δω αν θα καταφέρει να ξεκλειδώσει το τιμόνι, μιάς και είναι ελαφρώς στραβωμένο και δεν ρισκάρω να το ζορίσω σε καθημερινή χρήση. Τέλος η σεζόν πρόωρα για μένα και από Μάρτη θα βρούμε άκρη για το χαμένο κλειδί...350 ευρώ μόνο το χρεώνουν στην αντιπροσωπεία να βγάλεις καινούριο. Πάλι καλά γιατί 2000 ευρώ έχει αν τα χάσεις και τα 2... Απολογισμός μέχρι στιγμής 350 ευρώ, 1 χαμένο κλειδί, 1 σπασμένο φτερό, 3 αχρηστα αντικλείδια και 20 μέρες νωρίτερα μεσα η μηχανή για χειμώνα.

Tsber
07/11/2022, 21:46
Με είδα να βάζω την μηχανή στο υπόγειο πάρκινγκ αφού έφτασε το 2ο κλειδί από Αθήνα, όχι πριν φροντίσω να σπάσω το εμπρός φτερό κάνοντας ελαφρώς πίσω, αφού ξέχασα πως είχα και το λουκέτο πάνω στην φούρια μου να δω αν θα καταφέρει να ξεκλειδώσει το τιμόνι, μιάς και είναι ελαφρώς στραβωμένο και δεν ρισκάρω να το ζορίσω σε καθημερινή χρήση. Τέλος η σεζόν πρόωρα για μένα και από Μάρτη θα βρούμε άκρη για το χαμένο κλειδί...350 ευρώ μόνο το χρεώνουν στην αντιπροσωπεία να βγάλεις καινούριο. Πάλι καλά γιατί 2000 ευρώ έχει αν τα χάσεις και τα 2... Απολογισμός μέχρι στιγμής 350 ευρώ, 1 χαμένο κλειδί, 1 σπασμένο φτερό, 3 αχρηστα αντικλείδια και 20 μέρες νωρίτερα μεσα η μηχανή για χειμώνα.

Φτου, όπως ήρθε το πράμα πάρκαρέ την με ασφάλεια και παρ' το απ' την αρχή την άνοιξη με ηρεμία...

billy84
10/11/2022, 13:00

Καλημέρα. Μπορείς να βγάλεις κανονικό κλειδί σε κάποια έμπειρα κλειδαράδικα με κόστος περίπου 50 ευρώ. Πας με το κανονικό σου κλειδί και σου φτιάχνουν κανονικό το οποίο ρυθμίζουν επιτόπου για να δουλεύει το ιμομπιλάιζερ. Εμένα μου έχουν σπάσει και τα δυο ορίτζιναλ κλειδιά και έχω βγάλει 2 ιμιτασιόν.

borgiriadis1
11/11/2022, 14:12
Ακριβώς κ εγώ στο 50αρικο ξέρω ότι κάνει το κλειδί με immobilizer. Το οποίο βέβαια δεν είναι καθόλου δύσκολο να το ρυθμίσεις και μόνος σου και να σου κοστίσει ακόμα λιγότερο από 50 το κλειδί.

Liam
11/11/2022, 14:29
Ακριβώς κ εγώ στο 50αρικο ξέρω ότι κάνει το κλειδί με immobilizer. Το οποίο βέβαια δεν είναι καθόλου δύσκολο να το ρυθμίσεις και μόνος σου και να σου κοστίσει ακόμα λιγότερο από 50 το κλειδί.

Πώς;

borgiriadis1
14/11/2022, 08:17
Πηγαίνεις στον κλειδαρά και φτιάχνεις ένα κλειδί που έχει άγραφο chip για immobilizer. Με το κανονικό σου κλειδί κοντά στο καινούριο (κρεμασμένα ας πούμε στο ίδιο μπρελόκ) βάζεις το καινούριο στην κλειδαριά και βάζεις μπροστά τη μηχανή. Κατά την εκκίνηση το άγραφο κλειδί έχει αντιγράψει ήδη το pin στην πλακέτα του και έτσι δουλεύει κανονικά. Σε αυτοκίνητο μέχρι και μιας 10ετίας πίσω με απλό κλειδί (χωρίς κουμπιά) το έχω δοκιμάσει και δούλεψε κανονικά η μέθοδος. Τώρα για πιο καινούρια ή για κλειδιά με συναγερμούς κλπ κλπ δεν παίρνω κανέναν στον λαιμό μου.

karellen
14/11/2022, 09:46
Πηγαίνεις στον κλειδαρά και φτιάχνεις ένα κλειδί που έχει άγραφο chip για immobilizer. Με το κανονικό σου κλειδί κοντά στο καινούριο (κρεμασμένα ας πούμε στο ίδιο μπρελόκ) βάζεις το καινούριο στην κλειδαριά και βάζεις μπροστά τη μηχανή. Κατά την εκκίνηση το άγραφο κλειδί έχει αντιγράψει ήδη το pin στην πλακέτα του και έτσι δουλεύει κανονικά. Σε αυτοκίνητο μέχρι και μιας 10ετίας πίσω με απλό κλειδί (χωρίς κουμπιά) το έχω δοκιμάσει και δούλεψε κανονικά η μέθοδος. Τώρα για πιο καινούρια ή για κλειδιά με συναγερμούς κλπ κλπ δεν παίρνω κανέναν στον λαιμό μου.

Πολλές μηχανές όμως δεν ξεκινάνε με το καινούργιο - άγραφο κλειδί.
Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος ύπαρξης του immobilizer.Μήπως εννοούσες το κανονικό κλειδί στο διακόπτη?

borgiriadis1
14/11/2022, 13:06
Με το κανονικό σου κλειδί κοντά στο καινούριο (κρεμασμένα ας πούμε στο ίδιο μπρελόκ)

Αυτό το σημείο είναι κομβικής σημασίας.
Η δουλειά του immobilizer είναι να αναγνωρίζει το σήμα του κλειδιού και να συγκρίνει με το αντίστοιχο του εγκεφάλου για να πάρει μπροστά (πολύ απλοϊκά σαν περιγραφή). Για να διαβαστεί αυτό το σήμα πρέπει το κλειδί να βρίσκεται κοντά στην κλειδαριά όχι αναγκαστικά πάνω.
Να προσθέσω επίσης ότι δεν έχουν όλα τα κλειδιά τσιπακι immobilizer οπότε ίσως κάποιο κλειδί που δοκίμασες και δεν δούλεψε ίσως να ήταν απλό χωρίς τσιπακι.

karellen
14/11/2022, 14:06
Με το κανονικό σου κλειδί κοντά στο καινούριο (κρεμασμένα ας πούμε στο ίδιο μπρελόκ)

Αυτό το σημείο είναι κομβικής σημασίας.
.

Ναι τώρα το πιασα.
Κομβική λεπτομέρεια. :lol:

atom_smasher
14/11/2022, 22:11
Μα δεν έχει immobilizer το versys 650 2015. :confused:

doctor_john
14/11/2022, 22:36
και πότε το είπες; :lol:
τα 2000e για αντικατάσταση κλειδιών-κλειδαριών, ποιοι στο είπαν;

atom_smasher
15/11/2022, 15:17
και πότε το είπες; :lol:
τα 2000e για αντικατάσταση κλειδιών-κλειδαριών, ποιοι στο είπαν;

Οχι; Ετσι ξέρω τουλάχιστον όταν είχα ρωτήσει την αντιπροσωπεία.
Τα 2 κ τα θέλει ο επισημος αντιπρόσωπος καφασακι για αλλαγή. Δανία.

doctor_john
15/11/2022, 15:37
Moυ κάνει εντύπωση γιατί τα ανταλλακτικά είναι σε λογικές τιμές. Σύνολο νομίζω δεν ξεπερνούν τα 300e και βάζω καινούρια τάπα μέσα που δεν χρειάζεται.

πχ
https://www.ebay.co.uk/itm/223477763023
https://www.ebay.com/itm/224826276473

αν πεις ότι ψωνίζεις OEM απο εκεί που ψωνίζει η kawasaki, το σετ κλειδαριές - κλειδιά έχει πιθανά κάτω από 150e

atom_smasher
16/11/2022, 21:55
Εργατοώρα νομίζω 100+ ευρώ. Σερβις για τα 24κ κάπου 8/900 ευρω.

SeniorCanardo
27/12/2022, 13:17
Με είδα να κάνω όλα τα fixations πράξη, μέσα σε κλάσματα.
-Μην πέσεις.
-Μην πέσεις.
-Αν είναι να πέσεις, τουλάχιστον μη πέσεις πάνω στις φυτευτές.
-Αν είναι να πέσεις στις φυτευτές τουλάχιστον μην πέσεις στην πιο μεγάλη.
Μπουμ.
Ωραία!
Περάστε να παραλάβετε το αναμνηστικό σας.:bawl:
440272

Tsber
27/12/2022, 13:27
-Μην πέσεις.
-Μην πέσεις.
Μπουμ.
Ωραία!

Η συγκεκριμένη πέτρα φαίνεται να υπάρχει σε άπειρα, παράλληλα και αλληλοδιασταυρούμενα σύμπαντα, εντός, εκτός και πλησίον του εκάστοτε δρόμου :cry:

azar41
28/12/2022, 17:44
Αν είσαι εσύ οκ που μάλλον είσαι,όλα καλά!

est
28/12/2022, 19:25
-Μην πέσεις.
-Μην πέσεις.
Μπουμ.
Ωραία!
440272
Συνήθως το παθαίνω με τις ρίζες… ο καθένας με τα fixations του. :bawl:
Τρύπησε ή μόνο στράβωσε;

SeniorCanardo
29/12/2022, 10:48
Αν είσαι εσύ οκ που μάλλον είσαι,όλα καλά!
Ναι εγώ κομπλέ είμαι, πήδηξα να σωθώ.:bawl:

Συνήθως το παθαίνω με τις ρίζες… ο καθένας με τα fixations του. :bawl:
Τρύπησε ή μόνο στράβωσε;
Πρέπει να έχει και μια μικρή τρυπούλα.
Προς το παρών το έφερα όσο μπορούσα, μένει να κάνω έλεγχο.
Για καλό και για κακό βρήκα στο κατοστάρικο περίπου after market και τα παρήγγειλα.

Παρόλο που το τερέν δεν είναι τίγκα πετρώδες, είναι κάποια μονοπάτια που έχουν πέτρες και εγώ τις βάζω σημάδι.:bawl:
Δεν ξέρω αν οι προστασίες αλουμινίου κάνουν δουλειά, αν και οι τιμές τους είναι όσο τα ψυγεία.

dumutrus
29/12/2022, 11:24
Λένε πως δεν πρέπει να κοιτάς το σημείο που θέλεις να αποφύγεις αλλά μάλλον άλλο είναι το κόλπο γιατί όσες φορές το δοκίμασα είχα 100% αποτυχία :a09:

SeniorCanardo
29/12/2022, 11:30
Λένε πως δεν πρέπει να κοιτάς το σημείο που θέλεις να αποφύγεις αλλά μάλλον άλλο είναι το κόλπο γιατί όσες φορές το δοκίμασα είχα 100% αποτυχία :a09:

Καλά τα λένε και δουλεύει μια χαρά, όταν εφαρμοστεί σωστά!
Βασικά κοίτα εκεί που θες να πας και άσε τα υπόλοιπα.

Απλά το μονοπάτι χώριζε και έπρεπε να πάρω μια απόφαση στα γρήγορα.
Ή δεξιά ή αριστερά, άργησα και πήγα στη μέση, με κομμένο γκάζι.:bawl:

dumutrus
29/12/2022, 11:39
Δε βαριέσαι τουλάχιστον ξέρεις οτι δεν διάλεξες σωστά, εσύ να 'σαι καλά περαστικά στο έργαλείο και σύντομα πάλι στο χωμα.

sam4g
02/01/2023, 18:26
Με είδα να παίρνω την μηχανή και παρέα τον αδερφό με τη δίκη του και να απολαμβάνουμε την πρώτη βολτίτσα του νέου έτους, στη Στενή Εύβοιας!

Πολύ ωραίο, γραφικό μέρος. Σήμερα, δεν είχε και πολύ κόσμο και ήταν απόλαυση. 440416440417

Καλές βόλτες να έχουμε!!!

billy84
03/01/2023, 21:14
Καλά τα λένε και δουλεύει μια χαρά, όταν εφαρμοστεί σωστά!
Βασικά κοίτα εκεί που θες να πας και άσε τα υπόλοιπα.

Απλά το μονοπάτι χώριζε και έπρεπε να πάρω μια απόφαση στα γρήγορα.
Ή δεξιά ή αριστερά, άργησα και πήγα στη μέση, με κομμένο γκάζι.:bawl:

Ρε φίλε δεν έχουν περάσει 2 βδομάδες απο το ίδιο σκηνικό που μου είπε ότι έπαθε φίλος μου! Ακριβώς το ίδιο όμως!!!:uplate:

asxetost
06/01/2023, 09:33
Με ειδα πρωτη βολτα εβερ με τον αδερφο να προσπερναω 20μ πριν απο στροφη του λαυριου μονης διαχωριστικης γραμμης. Ειδα και τον αδερφο να αλλαζει 15 χρωματα οταν σταματησε στην ακρη να μου πει "καταλαβες οτι αν ερχοταν αμαξι αντι για μηχανη θα ειχες σκοτωθει;;"
Αν το διαβαζεις ανθρωπε που ερχοσουν με το gs και πρεπει να βαρεσες μια καλη φρικη μαζι με την κορνα σου, συγγνωμη, πρεπει για μια στιγμη να πιστεψα οτι το μηχανακι μου φοραει το προγραμμα μεταβλητης μαζας του SP για τις προσπερασεις...
Ολα καλα.
Ενταξει ειμαι πολυ μ@λ@κ@$ κραξτε με αντε..

TONYBANDIT
06/01/2023, 11:21
Αμαρτία εξομολογουμενη κλπ κλπ.
Πάντως με gs απέναντι δεν είχες πολλές πιθανότητες επιβίωσης.

DoctoR_k6
06/01/2023, 14:25
Θελει μεγαλη προσοχη αν δεν εισαι εμπειρος/εξοικειωμενος με την διαδρομη η την μοτοσυκλετα σου.
Δεν καταλαβαινεις ποτε βγηκες εκτος κ αντε να το μαζεψεις αν εισαι τυχερος κ δεν ερθει κανεις αλλος.

Ενας λογος (νταξει κ τα παιδια μαζι :lol:) που τα τελευταια χρονια εκοψα κ τις επιδαυρους/Αγιαννη κλπ κλπ ηταν πως ειχα ερθει πολλες φορες φατσα καρτα με αλλους ''μηχανοβιους'' που απλα χανανε την γραμμη τους.
Πολλα ατυχηματα κ εφτανα σε σημειο να μου χαλανε την εκδρομη να βλεπω τοσες ξαπλες. Ειδικα αν ηταν ασχημες...

macdeath_s
13/01/2023, 19:26
Με είδα να ξαναβρίσκομαι φαρδύς πλατύς στην άσφαλτο, οριακά θα είχα 2 ξάπλες στο ίδιο έτος. Το πώς έγινε η αλήθεια δεν κτλβα αλλά τα δεδομένα είναι ότι δεν ήμουν συγκεντρωμένος και έγινε με το που άρχισα να πηγαίνω πιο γρήγορα επειδή, νόμιζα ότι, με κυνηγούσε ένα αμάξι. Παρόλα αυτά ο ρυθμός ήταν κάτω από το γρήγορο ρυθμό που έχω στη συγκεκριμένη διαδρομή την οποία πριν τη χύμα είχα κάνει 3-4 φορές τα προηγούμενα ΣΚ και δεν ξέρω και γω πόσες ακόμα 6 χρόνια πλέον εδώ πέρα στη Καταλονία.

Long story short μάλλον λόγω υγρασίας ή κρύου δρόμου ή και τα δύο όντως πλαγιασμένος χωρίς καμιά προειδοποίηση το μπροστινό χαιρέτησε. Φρένα κλπα το (ψιλό)αποκλείω γιατί το μηχανάκι έχει ηλεκτρονικά του τελευταίου έτους.

Anyway, χιλιοειπωμένο αλλά αξίζει να επισημάνω την αξία του εξοπλισμού και να δώσω και ένα thumbs up στα τζινς της Alpinestars γιατί ήταν low side επιπέδου πίστας. Αν και με 20-30 χλμ κάτω μάλλον ήταν πολύ καλό.

Υ.Γ.: H τσέπη στο παντελόνι είναι από κλειδιά που είχα εκεί αν ήταν άδεια θα ήταν άθικτη.

440659

440660

440661

440662

440663

440664

440665

dumutrus
13/01/2023, 19:47
Σημασία έχει οτι είσαι όρθιος και μας διηγήσε την ατυχία σου πάντα όρθιος

karellen
13/01/2023, 19:54
Ευτυχώς που εσύ είσαι εντάξει.
Ποτέ ξανά.

billyka
14/01/2023, 08:16
Πάντα όρθιος φίλε!Και συ και ολοι μας!

DimisK
14/01/2023, 08:51
Κρίμα ρε γμτ.
Αυτές οι τούμπες από το πουθενά είναι ότι χειρότερο.
Ευτυχώς είσαι αγρατζούνιστος!
Το μηχανάκι πολλή ζημιά;

Tsber
14/01/2023, 09:36
Ευτυχώς όλα καλά σωματικά οπότε πάμε παρακάτω.

Ποτέ ξανά και καλή επάνοδο φίλε!

macdeath_s
14/01/2023, 09:51
Οπτικά κυρίως γρατζουνιές αλλά καλές . Απλά πονάνε στην τσέπη τα πλαστικά. Ευτυχώς έχω μικτή που νομίζω τα καλύπτει.

Liam
14/01/2023, 10:39
Ευτυχως που φορουσες εξοπλισμο αδερφε.
Μικτη σε μηχανη;;

Viking
14/01/2023, 10:49
Ευτυχως που φορουσες εξοπλισμο αδερφε.
Μικτη σε μηχανη;;
ναι έχουμε και τέτοια στα εξωτερικά..

περαστικά στον φίλο!

macdeath_s
14/01/2023, 10:58
Με τόσα που χω δει στην πίστα αλλά και με τη κουλτούρα που παίζει εδώ το χω σαν το κράνος και τα υπόλοιπα. Ειδικά το παντελόνι για γόνατα.

Αν κάνεις για κλοπή εδώ συνήθως πάει πακέτο όλα τα υπόλοιπα. Στη προσφορά που μ δώσανε έχει 300€ συμμετοχή ανεξαρτήτως ζημιάς. Σχεδόν 300 έχει μόνο ο καθρέφτης :whiteflag:

sanctusan
15/01/2023, 20:23
Περαστηκά ψηλέ και να μην ξανασυμβεί ποτέ.

Μπράβο στον εξοπλησμό και μακάρι να φτάσουμε και στον ελλαδικό χώρο να έχουμε τέτοια μοτοκουλτούρα.

STF
15/01/2023, 21:05
Όλα καλά αφού εσύ είσαι εντάξει. Εύχομαι να είναι η τελευταία φορά και να μη ξανασυμβεί ποτέ.

macdeath_s
16/01/2023, 09:46
Να στε καλά σύντροχοι

katsar
19/01/2023, 10:01
Με είδα να χάνω άδεια, δίπλωμα, κτεο...
Μια ζωή τα έβαζα στο μπουφάν, τώρα τελευταία στην σκισμένη τσάντα που έχω από το λύκειο...

:a018:

Με είδα να παθαίνω το ίδιο μαζί με όλα τα κλειδιά της μηχανής (λουκέτο/γκαραζ/διακόπτης) κάρτες,χαρτιά,δίπλωμα ,κινητό λεφτά.
Άφησα το τσαντάκι μέσης στην οροφή του ΙΧ και ξεκίνησα για την δουλειά στο χωριό.
Nice που λένε και στην Ηλεία.

Tsber
19/01/2023, 10:17
Με είδα να παθαίνω το ίδιο μαζί με όλα τα κλειδιά της μηχανής (λουκέτο/γκαραζ/διακόπτης) κάρτες,χαρτιά,δίπλωμα ,κινητό λεφτά.
Άφησα το τσαντάκι μέσης στην οροφή του ΙΧ και ξεκίνησα για την δουλειά στο χωριό.

Στην οροφή του αυτοκινήτου ακουμπάμε μόνο ό,τι θέλουμε να χάσουμε, κανόνας δυστυχώς...

karellen
19/01/2023, 10:35

Να μια πρακτική λύση.

440749

viper1
19/01/2023, 11:15
Να μια πρακτική λύση.

440749

Με αυτή την λύση μάλλον θα ψάχνεις και το υπόλοιπο όχημα ;)

karellen
19/01/2023, 11:19
Γιατί?
Το βρίσκει ο άλλος και σε παίρνει τηλέφωνο.

DoctoR_k6
19/01/2023, 11:41
Γιατί?
Το βρίσκει ο άλλος και σε παίρνει τηλέφωνο.

Η στο αλλο σεναριο...ψαχνει μεσω του αριθμου τον κατοχο να παει να κουμπωσει τα κλειδια στη μιζα κ να φυγει... :bawl:

katsar
19/01/2023, 11:48
φρες νιους και ολίγον σπαμ, τελικά το βρήκε ένας διανομέας στον δρόμο και επικοινώνησαν από το μαγαζί με το κινητό μου με φιλικό πρόσωπο που με ενημέρωσε .
Το τι μπελά και χαρτούρα γλίτωσα δεν λέγεται,τώρα αν έπεσα σε γάτο που έβγαλε φωτοτυπίες ταυτότητα και τα σχετικά τι να πω :lol:
Όπως και να έχει ένα 50ρικο που έχει μέσα το τσαντάκι το κέρδισε ο διανομέας μόλις παραλάβω.
Ξέρω άτομα που θα κρατούσαν τα λεφτά,θα έβγαζαν την sim
και θα πετούσαν τα υπόλοιπα ,thanks ρε φίλε όπως και να έχει.

karellen
19/01/2023, 11:51
Η στο αλλο σεναριο...ψαχνει μεσω του αριθμου τον κατοχο να παει να κουμπωσει τα κλειδια στη μιζα κ να φυγει... :bawl:

Πρέπει να είσαι τόσο god damned που αυτός που θα τα βρει στο δρόμο να είναι απαραίτητα κλέφτης και όχι ένας συνηθισμένος περαστικός!

DoctoR_k6
19/01/2023, 12:06
Πρέπει να είσαι τόσο god damned που αυτός που θα τα βρει στο δρόμο να είναι απαραίτητα κλέφτης και όχι ένας συνηθισμένος περαστικός!

Φυλαγε τα ρουχα σου...λεμε.

Tsber
19/01/2023, 12:09
φρες νιους και ολίγον σπαμ, τελικά το βρήκε ένας διανομέας στον δρόμο και επικοινώνησαν από το μαγαζί με το κινητό μου με φιλικό πρόσωπο που με ενημέρωσε .
Το τι μπελά και χαρτούρα γλίτωσα δεν λέγεται,τώρα αν έπεσα σε γάτο που έβγαλε φωτοτυπίες ταυτότητα και τα σχετικά τι να πω :lol:
Όπως και να έχει ένα 50ρικο που έχει μέσα το τσαντάκι το κέρδισε ο διανομέας μόλις παραλάβω.
Ξέρω άτομα που θα κρατούσαν τα λεφτά,θα έβγαζαν την sim
και θα πετούσαν τα υπόλοιπα ,thanks ρε φίλε όπως και να έχει.

Ευτυχώς!

Και εννοείται ότι κερνάς τον άνθρωπο το πενηντάρικο - δυστυχώς ξέρω πολλές αντίστοιχες περιπτώσεις πλήρους αναισθησίας :a06:

motojojo
19/01/2023, 14:27
Με ειδα χτες να αφηνω το αυτοκινητο να ρολαρει με την οπισθεν σε κατηφορικο δρόμο και σε ανυποπτο χρόνο να ακούω εκείνο τον ανατριχιαστικό ήχο που κανει ο προφυλακτήρας όταν συναντάται με ξένο προφυλακτήρα....

Πολύ άβολη στιγμή, τελικά το βάζω κακήν κακως σε μια εισοδο παρκινγκ ακριβως απέναντι για να ξεφορτωσω και κοιτάω αν και τι ζημιά έγινε. Μια ανεπαίσθητη γρατζουνια σε μενα στη γωνια του προφυλακτήρα πισω αριστερά και ξεκουμπωμα από ενα κλιψακι πισω από τον τροχό. Το αλλο αυτοκίνητο, μπροστά δεξια, δεν φανηκε να έχει τιποτα, είχε ήδη πολλές γρατζουνιές. Ευτυχώς ο προβολέας του ανεπαφος.

5 λεπτά μετα κατεβαινει η ιδιοκτήτρια να δει αν επαθε κατι. Προφανώς δεν προσεξε οτι ημουν εγώ ο υπαιτιος, δεν μου έδωσε καμια σημασία παρα μόνο κοιταζε τον προφυλακτήρα της γενικά.
Της ειπα οτι εγω την χτυπησα και της εξηγησα τι και πως. Αφου είδε οτι δεν ειχε καποιο θέμα (σε τετοιες περιπτωσεις το φανάρι ειναι που την ακουει ευκολα, ημουν πολύ τυχερος που δεν εσπασε) μου λεει ολα καλά. Δεν δεχτηκε ουτε ένα μικρό συμβολικό ποσό, όσο θα έκανε έστω ενα μτχ φανάρι.

Να'ναι καλά η γυναίκα (αποδειχτηκε ότι ηταν και γειτόνισα), επειδη μετά απο 10 λεπτά θα έφευγε μου έδωσε και τη θεση της να παρκάρω να μην ταλαιπωριεμαι στα τετράγωνα να βρω να παρκάρω.

Nostradamus
01/02/2023, 10:36
Με ειδα, να ακολουθω δυο αλλα παλικαρια με μπανιερες και να "αραζουμε" μπροστα στο φαναρι καπου στην Κηφισιας, περιμενοντας το πρασινο. Πανω στην διαβαση. Οταν δουλεψε καποια στιγμη το μυαλο μου, ντραπηκα για την παρτη μου. .

motojojo
01/02/2023, 17:48
Με ειδα, να ακολουθω δυο αλλα παλικαρια με μπανιερες και να "αραζουμε" μπροστα στο φαναρι καπου στην Κηφισιας, περιμενοντας το πρασινο. Πανω στην διαβαση. Οταν δουλεψε καποια στιγμη το μυαλο μου, ντραπηκα για την παρτη μου. .

Ούτε ο πρώτος είσαι ούτε ο τελευταίος. Γίνονται τόσα άλλα αίσχη στο δρόμο που είναι αστείο που ντράπηκες για αυτό.

billy84
02/02/2023, 15:33
Σήμερα, μετά απο 380.000km ανορθόδοξων χωμάτινων εξορμήσεων με ασφάλτινα μπροστινά λάστιχα, με είδα να εισέρχομαι σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια!:a43:

441244

azar41
02/02/2023, 15:45
Στενό πισινό 17άρι για μπροστινό να υποθέσω,με το καλό να τα λιώσεις,χειμώνας είναι,ετσι κι αλλιως κανα δύμηνο θα βγάλουν!:)

billy84
02/02/2023, 16:41
Στενό πισινό 17άρι για μπροστινό να υποθέσω,με το καλό να τα λιώσεις,χειμώνας είναι,ετσι κι αλλιως κανα δύμηνο θα βγάλουν!:)

Αυτό σκεφτόμουν Πάρη αλλά ευτυχώς δε χρειάστηκε! Έφερα απο Γερμανία κανονικό μπροστινό TKC80 120-70-17. H Continental είναι και η μοναδική που βγάζει τακουνάτα μπροστινά για 17αρα αλλά δεν ασχολείται κανένας να τα φέρει εδώ.

strokt up
07/02/2023, 17:31
Με είδα να βάζω μπροστά μετά από μια εβδομάδα το ER (αχ μωρή άτιμη καβασω όσο πιο πολλές μέρες σε αφήνω τόσο πιο εύκολα παίρνεις μπροστά) και να τσουλάμε στο κέντρο της πόλης. Μέγα λάθος μου που δεν έβαλα χούφτες για την χειμερινή σεζόν. Πάντως τα πρόσθετα θερμαινόμενα "μανίκια" των γκριπ κάνουν δουλίτσα και δεν τους το είχα, διακοσμούσαν περίτεχνα ένα συρτάρι απο το 2018 αν θυμάμαι καλά. Anyway που λεν στο χωριό μου κάλιο αργά, παρά αργότερα :D 441342

dumutrus
10/02/2023, 22:35
Με είδα 22:30 στην Νικόπολη να τελειώνω από την δουλεία και η γριούλα μου να έχει ακράτεια και γω να ξηλώνω βραδίατικα το φίλτρο και να τροφοδοτώ απευθειας από το ρουμπινέτο την αντλία για να γυρίσω καλαμαρία
441403

doctor_john
10/02/2023, 23:19
Ελα ρε γμτ.. είναι απο τα σωληνάκια που σου πρότεινα να διαμορφώσεις;

dumutrus
11/02/2023, 06:59
Δυστυχος Γιάννη από αύτα είναι, όλο έλεγα σήμερα αύριο και ποτέ δεν ήρθε αυτό το αύριο δεν πειράζει ευκαιρία να το κλείσω και αυτό το κεφάλαιο.

Tsber
11/02/2023, 10:02
Δυστυχος Γιάννη από αύτα είναι, όλο έλεγα σήμερα αύριο και ποτέ δεν ήρθε αυτό το αύριο δεν πειράζει ευκαιρία να το κλείσω και αυτό το κεφάλαιο.

Δεν σε φοβάμαι εσένα για κάτι τέτοια, κρίμα για την ταλαιπωρία μόνο και όλα θα φτιάξουν.

doctor_john
11/02/2023, 10:35
Συγνώμη ρε Δημήτρη σε παρέσυρα.

dumutrus
11/02/2023, 16:39
Ευχαριστώ παιδία για την συμπαράσταση, όχι Γιάννη δεν τα είχα βάλει πάνω τα μορφωποιημένα είχα αφήσει πάνω εκείνο το αίσχος με τους 8 σφικτήρες, απλά είπα να το καθυστερήσω λίγο για να φτιάξει ο καιρός μπας και έπαιρνα και την ανάρτηση και τα έκανα όλα μαζί συμπέρασμα μην αναβάλεις για αύριο αυτό που μπορείς να κάνεις σήμερα ας ελπίσω πως έγινα ποίο σοφός(καλά μη φας έχει γλαρόσουπα)

S705
14/02/2023, 15:28
Με είδα μετά από 8!!! Χρόνια να κάνω πυρετό..... Πάει το στοίχημα για 10ετια
:sick::sick::sick:

billyka
14/02/2023, 22:43
3η φορά φέτος (διάστημα ενός έτους),η μία κόβιντ το καλοκαίρι και δυο κρυολογήματα το χειμώνα

Tsber
01/03/2023, 10:25
Με είδα να ξαναγεμίζω με Ελίν Crystal Next...

...ξέρω, ούτως ή άλλως είναι όλες νοθευμένες κλπ, αλλά πειραματίζεται κανείς με διαφορετικές βενζίνες μετά και το σοκ των ανατιμήσεων;

Αυτή μου άρεσε γιατί δεν προσπαθεί να εντυπωσιάσει με 150 οκτάνια - racing και τα τοιαύτα:

https://elin.gr/drastiriotites/pratiria/kaysima-neas-genias-crystal/unleaded-crystal/ *

Σε παλιό αυτοκίνητο είδα πιο ομαλή λειτουργία και σταθερό ρελαντί και έτσι τη δοκίμασα και στη μοτοσικλέτα αλλά δεν τρελάθηκα, δείχνει πάντως να είναι σταθερή η ποιότητά της μετά από τέσσερις μήνες και δίνει κάποια χλμ παραπάνω από πλευράς οικονομίας.

*Προφανώς και δεν λέω ότι όντως κάνει αυτά που ισχυρίζονται, κουβέντα κάνω, το σίγουρο είναι ότι νοθευμένη ή όχι έχει σταθερή απόδοση.

Bowleno
01/03/2023, 13:37
Με είδα να ξαναγεμίζω με Ελίν Crystal Next...

...ξέρω, ούτως ή άλλως είναι όλες νοθευμένες κλπ, αλλά πειραματίζεται κανείς με διαφορετικές βενζίνες μετά και το σοκ των ανατιμήσεων;

Αυτή μου άρεσε γιατί δεν προσπαθεί να εντυπωσιάσει με 150 οκτάνια - racing και τα τοιαύτα:

https://elin.gr/drastiriotites/pratiria/kaysima-neas-genias-crystal/unleaded-crystal/ *

Σε παλιό αυτοκίνητο είδα πιο ομαλή λειτουργία και σταθερό ρελαντί και έτσι τη δοκίμασα και στη μοτοσικλέτα αλλά δεν τρελάθηκα, δείχνει πάντως να είναι σταθερή η ποιότητά της μετά από τέσσερις μήνες και δίνει κάποια χλμ παραπάνω από πλευράς οικονομίας.

*Προφανώς και δεν λέω ότι όντως κάνει αυτά που ισχυρίζονται, κουβέντα κάνω, το σίγουρο είναι ότι νοθευμένη ή όχι έχει σταθερή απόδοση.

Εμένα με βλέπω τελευταία να βάζω avin σε εταιρικό πρατήριο, βγάζει περίπου 30 χλμ. Παραπάνω ανά γέμισμα, από την οστρακοεταιρία που έβαζα...

Panos76
01/03/2023, 13:50
Εμένα με βλέπω τελευταία να βάζω avin σε εταιρικό πρατήριο, βγάζει περίπου 30 χλμ. Παραπάνω ανά γέμισμα, από την οστρακοεταιρία που έβαζα...

Εγώ πάντα εκεί βάζω - κάθε Τρίτη 97άρα - και με είδα εχθές να πηγαίνω (με την μπακαζιέρα πίσω) με 170 ΑΟ με τη σιμπιεξάρα :bawl:

Tsber
01/03/2023, 13:57

Ενδιαφέρον - 97άρα κι εσύ σαν τον Πάνο;

Tsber
01/03/2023, 13:58
Εγώ πάντα εκεί βάζω - κάθε Τρίτη 97άρα - και με είδα εχθές να πηγαίνω (με την μπακαζιέρα πίσω) με 170 ΑΟ με τη σιμπιεξάρα :bawl:

Εντυπώσεις από την 97άρα;

Panos76
01/03/2023, 15:06
Εντυπώσεις από την 97άρα;

Βρήκες άνθρωπο να ρωτήσεις Παντελή.

Την βάζω για ψυχολογικούς λόγους, τι να σου πω, να βγάζω 20-30km παραπάνω; Μπορεί και όχι.

Απλά είναι δοκιμασμένο το πρατήριο πολλά χρόνια τώρα χωρίς παρατράγουδα και βάζω εκεί επειδή θεωρώ πως νοθεύει λιγότερο από άλλους.

pektis
01/03/2023, 16:05
Βαζω και εγω elin crystal εδω και 3 χρονια...Πολυ καλη σε συγκριση με αλλες που ειχα δοκιμασει...

motojojo
01/03/2023, 21:04
Με ειδα 2(!) φορες να μην προσέχω αρκετά σε αλλαγή λωρίδας και τελευταία στιγμή να φρενάρει το αμάξι που ερχόταν κανονικά και που δεν είδα.

Ευτυχώς δεν είχαμε στενές επαφές.

Bowleno
01/03/2023, 22:24
Ενδιαφέρον - 97άρα κι εσύ σαν τον Πάνο;

Μπα όχι, την απλή 95αρα. Θα δω την ερχόμενη Τρίτη αν έχει την 97 στην ίδια τιμή (προσφορά) θα κάνω έναν κόπο....

STF
02/03/2023, 08:13
Εγώ ποτέ δεν κατάλαβα διαφορές στην κατανάλωση ούτε με 100άρα...
Τώρα ότι ο Πάνος καταλαβαίνει 30 επιπλέον χλμ διαφοράς και μάλιστα ανά γέμισμα για εμένα είναι ένα αίνιγμα, γιατί είναι τεράστιο το νούμερο, για την ακρίβεια είναι σα να προσθέτεις επιπλέον 1 ή 1,5 λίτρο περισσότερης βενζίνης (αναλόγως κατανάλωσης, από 3,5 έως 5 λίτρα/100χλμ).

Επειδή όμως "τσίμπησα" και δεν έχω βάλει ποτέ AVIN θα την κάνω την δοκιμή και θα επανέλθω.

Bowleno
02/03/2023, 09:06
Τώρα ότι ο Πάνος καταλαβαίνει 30 επιπλέον χλμ διαφοράς και μάλιστα ανά γέμισμα για εμένα είναι ένα αίνιγμα, γιατί είναι τεράστιο το νούμερο, για την ακρίβεια είναι σα να προσθέτεις επιπλέον 1 ή 1,5 λίτρο περισσότερης βενζίνης (αναλόγως κατανάλωσης, από 3,5 έως 5 λίτρα/100χλμ).

Επειδή όμως "τσίμπησα" και δεν έχω βάλει ποτέ AVIN θα την κάνω την δοκιμή και θα επανέλθω.

Από εταιρικό πρατήριο όμως, ναι;

DoctoR_k6
02/03/2023, 09:42
Εντο μεταξυ AVIN/SHELL το ιδιο κ το αυτο(Β@ρδινοιωαννης).
Απλα επιλεγετε εταιρικα πρατηρια σε οποια εταιρια ειναι να βαλετε.
Μετα πανω κατω ειναι τα ιδια.

Tsber
02/03/2023, 09:53
Βρήκες άνθρωπο να ρωτήσεις Παντελή.

Την βάζω για ψυχολογικούς λόγους, τι να σου πω, να βγάζω 20-30km παραπάνω; Μπορεί και όχι.

Απλά είναι δοκιμασμένο το πρατήριο πολλά χρόνια τώρα χωρίς παρατράγουδα και βάζω εκεί επειδή θεωρώ πως νοθεύει λιγότερο από άλλους.

Σε καταλαβαίνω, κι εγώ όπως θα πρόσεξες για σταθερότητα ενδιαφέρομαι και όχι για επιδόσεις κτλ :a013:

Tsber
02/03/2023, 09:57
Βαζω και εγω elin crystal εδω και 3 χρονια...Πολυ καλη σε συγκριση με αλλες που ειχα δοκιμασει...

Τρία χρόνια; Με χαροποιεί ιδιαίτερα που είσαι ευχαριστημένος επί μακρόν :sun:

Tsber
02/03/2023, 10:06

Η μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση (που είναι και η πιο απτή "βελτίωση" που μπορεί να αντιληφθεί κανείς) υπήρχε όταν πρωτοβγήκαν οι "καλές" βενζίνες πριν αρκετά χρόνια καθώς οι κανονικές είχαν ελάχιστα ή και καθόλου βελτιωτικά πρόσθετα.

Την εποχή εκείνη άξιζε πραγματικά να βάζεις την ακριβή γιατί η διαφορά ισοφαριζόταν με την καλύτερη κατανάλωση.

Τώρα που όλες οι βενζίνες έχουν πρόσθετα η διαφορά είναι μικρότερη και, ανάλογα με τη χρήση, αμελητέα, τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση.

Πάντως έχω κι εγώ γνωστούς που λένε ότι βγάζουν παραπάνω 30άρες όπως ο Bowleno οπότε επηρεάζουν και άλλοι παράγοντες σε μεγάλο βαθμό :)

pektis
02/03/2023, 10:27
Βαζοντας λιγο καλυτερη ποιοτητα, κραταμε και το φιλτρο βενζινης σε καλυτερη κατασταση.
Με την shell v power και μαλιστα σε εταιρικο ειχα κακη εμπειρια... Δεν δουλευε σωστα η μηχανη, εννοειται οτι πηγε συνεργειο & μου προτειναν αλλαγη βενζινας...
Από τοτε δεν ξανα άλλαξα βενζιναδικο... και το πιο σημαντικο, δεν υπαρχει το κλασικο ''κλεψιμο'' στα λιτρα!
Η μηχανη ''αρπαζει'' πιο ευκολα και δεν εχει κομπιασματα πουθενα...!

STF
02/03/2023, 13:08
Από εταιρικό πρατήριο όμως, ναι;

ΟΚ, Πάνο, φαντάζομαι αυτά τα βρίσκεις στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

SeniorCanardo
02/03/2023, 13:33
Εγώ έχω 2 πρατήρια σε απόσταση βολής.
Ένα ΣΕΛ και ένα ΑΒΙΝ.
Έκανα τεστ επί ένα μήνα χρησιμοποιώντας το fuelio app για να έχω εικόνα της απόδοσης. (Χιλιόμετρα / λίτρα).
Ένα μήνα αποκλειστικά από το ένα και ένα μήνα αποκλειστικά από το άλλο.

Η ΣΕΛ ήταν χειρότερη σε όλες τις μετρήσεις και την χειρότερη μέτρηση την είχε τις δύο φορές που έβαλα κατοστάρα.:bawl:
Από τότε βάζω αποκλειστικά από τον άλλο.

Δεν μπορώ να ξέρω αν είναι καλύτερo ποιοτικά το καύσιμο ή αν κλέβει λιγότερο η αντλία του.

Βέβαια εντάξει, εγώ έχω και "γιαμπονέζικο" μοτόρι επιδόσεων, ένα μικρό τεχνολογικό θαύμα θα μπορούσαμε να πούμε, οπότε μπορεί να παίζει και αυτό ρόλο.:bawl:

Nostradamus
02/03/2023, 13:50
Εγώ 2 πρατήρια σε απόσταση βολής.
........

Η ΣΕΛ ήταν χειρότερη σε όλες τις μετρήσεις και την χειρότερη μέτρηση την είχε τις δύο φορές που έβαλα κατοστάρα.:bawl:

Τπ ιδιο πραγμα ελεγε προχθες και στο συνεργειο ο ιδιοκτητης του.. Εβαζε ενα διαστημα κατοσταρα (την ημερα της γιορτης της :lol:) και στο τελος ειπε στον βενζινα να σταματησει και να του βαζει την απλη..

Tsber
02/03/2023, 16:40
Τπ ιδιο πραγμα ελεγε προχθες και στο συνεργειο ο ιδιοκτητης του.. Εβαζε ενα διαστημα κατοσταρα (την ημερα της γιορτης της :lol:) και στο τελος ειπε στον βενζινα να σταματησει και να του βαζει την απλη..

Νομίζω ότι την απλή 95άρα Shell η εταιρεία την ονομάζει Fuelsaver, τώρα αν και γιατί βγάζει περισσότερα χλμ από την 100στάρα ο Θεός και η ψυχή τους!

Tsber
02/03/2023, 16:44
Εγώ έχω 2 πρατήρια σε απόσταση βολής.
Ένα ΣΕΛ και ένα ΑΒΙΝ.
Έκανα τεστ επί ένα μήνα χρησιμοποιώντας το fuelio app για να έχω εικόνα της απόδοσης. (Χιλιόμετρα / λίτρα).
Ένα μήνα αποκλειστικά από το ένα και ένα μήνα αποκλειστικά από το άλλο.

Από τότε βάζω αποκλειστικά από τον άλλο.

Δεν μπορώ να ξέρω αν είναι καλύτερo ποιοτικά το καύσιμο ή αν κλέβει λιγότερο η αντλία του.

Βέβαια εντάξει, εγώ έχω και "γιαμπονέζικο" μοτόρι επιδόσεων, ένα μικρό τεχνολογικό θαύμα θα μπορούσαμε να πούμε, οπότε μπορεί να παίζει και αυτό ρόλο.:bawl:

Αυτές οι απευθείας συγκρίσεις είναι και οι πιο πειστικές για εμένα, δυστυχώς πριν αρχίσω την Ελίν Crystal Next έβαζα απ' όπου να 'ναι...

Ίσως το γυρίσω κι εγώ σε Αβίν τώρα που έχω την καλή εμπειρία της Ελίν για head to head αναμέτρηση :hmm:

Volpad
02/03/2023, 16:55
Πάντως τα οκτάνια δεν παίζουν ρόλο στη κατανάλωση.

SeniorCanardo
02/03/2023, 17:03
Δεν ξέρω πόσο πραγματικά και άμεσα χρήσιμη είναι η παράθεση μου, αφού συγκρίνει αποκλειστικά 2 πρατήρια και όχι πολλαπλά πρατήρια των υπό συζήτηση εταιριών.
Για να ήταν ολοκληρωμένη θα ήθελε άλλου τύπου προσέγγιση, οπότε μόνο ως υπόμνηση θα μπορούσε να είναι χρήσιμη.
Κάντε αντίστοιχα tests μόνοι σας για να είστε πιο ήσυχοι.

Το άλλο που για μένα είναι καλό με την ΑΒΙΝ, είναι πως με την κάρτα τους, έχεις επιστροφή σε καύσιμο.
Πολύ δεν είναι αλλά είναι κάτι, ειδικά σε σύγκριση με τη αντίστοιχη κάρτα της ΣΕΛ που σου δίνει έκπτωση σε κάτι μ@λακίες που πουλάνε στο μάρκετ τους, που δεν είχα ποτέ καμία πρόθεση να αγοράσω.

Bowleno
02/03/2023, 20:54
ΟΚ, Πάνο, φαντάζομαι αυτά τα βρίσκεις στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Καταρχάς, με λένε Δημήτρη :lol:

Ναι, όντως τα βρίσκεις εκεί.