View Full Version : Με είδα... Vol II
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
14
15
caesarsk
05/10/2018, 19:08
Με είδα βόλτα με τον γιο και ακόμη χαμογελάω
399878
petros1479
09/10/2018, 15:00
Εντάξει θα βάλω metzeler να τα δοκιμάσω. σιγουρα! Τόσα χρόνια ποτέ δεν εχω βαλει Καιρός να τα δω! ΆΛΛΩΣΤΕ στο χώμα θα είναι Καλύτερα, ας προσέχω λίγο στο δρόμο!! Αυτή ήτανε η συζήτηση με τον εαυτό μου πηγαίνοντας να βάλω λάστιχα!!! Τελικά έφυγα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με Dunlop!!!!!!!
headbanger
11/10/2018, 20:13
με είδα να αναπολώ φωτογραφίες του καλοκαιριού γιατί εδώ χιονίζει από μέσα Σεπτέμβρη
400136
Με είδα σήμερα να παίζω κρυφτό - κυνηγητό με τις "σταλίτσες" της βροχής...
Με είδα σήμερα να παίζω κρυφτό - κυνηγητό με τις "σταλίτσες" της βροχής...
Oμοίως.....
Με είδα να χάνω και τη λίγη εμπιστοσύνη που είχα σε μάστορες.......θα μπω σε λεπτομεριες άλλη ώρα...Το 10%σε όλη την Ελλάδα είναι της προκοπής όλοι οι υπόλοιποι να πάτε να πεταλωσετε κάνα γρυλο..γίδια..ιν οδερ νιους ιτ γουοζ ε ναις ντει..:rolleyes:
Με είδα να επιστρέφω από τη δουλειά, ένα ηλιόλουστο απόγευμα. Ο καιρός απίστευτος, η κίνηση όχι πολλή. Έφθασα στο σπίτι, με την κούραση της ημέρας να έχει περάσει στη λήθη και ένιωθα ότι ήθελα να κρατήσει περισσότερο η διαδρομή. Είναι εντυπωσιακό το πώς μία μοτοσυκλέτα μετατρέπει μία διαδρομή ρουτίνας σε όμορφη βόλτα.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
18/10/2018, 13:35
Με ειδα σημερα το πρωι που πηγαν τα παιδια σχολειο να κανω μια εξορμηση με τη γυναικα και τη γρια.Οχι πολλα.Γυρω στα 70 χιλ.400304
400305
400306
nopattern
23/10/2018, 14:35
Με είδα να μπαίνω στο αυτοκίνητο μετά από καιρό και να με πιάνει ναυτία, κλεισούρα, ύπνος, νεύρα που δεν πάει μία και νεύρα που δε χωράει ανάμεσα στα αυτοκίνητα :a26:
Με είδα και εμένα την Κυριακή που μας πέρασε στην κορυφή της Δίρφυος συνεχίζοντας το τρίπτυχο ''άσφαλτος,χώμα,ορειβασία'' σε μία βόλτα , όπως συνηθίζω τα τελευταία χρόνια.Τρομερά εθιστικό!
Enjoy
https://www.youtube.com/watch?v=XMzUZMjcKdA&t=15s
sanctusan
23/10/2018, 18:39
Με είδα να μπαίνω στο αυτοκίνητο μετά από καιρό και να με πιάνει ναυτία, κλεισούρα, ύπνος, νεύρα που δεν πάει μία και νεύρα που δε χωράει ανάμεσα στα αυτοκίνητα :a26:
Μπήκα στο «με είδα» για να γράψω το ίδιο.
caesarsk
23/10/2018, 20:28
Οταν ακόμη και με την βροχή δεν σε κράταει τίποτα στην δουλειά
400480
Με είδα και εμένα την Κυριακή που μας πέρασε στην κορυφή της Δίρφυος συνεχίζοντας το τρίπτυχο ''άσφαλτος,χώμα,ορειβασία'' σε μία βόλτα , όπως συνηθίζω τα τελευταία χρόνια.Τρομερά εθιστικό!
Enjoy
https://www.youtube.com/watch?v=XMzUZMjcKdA&t=15s
Εύγε!
Θέλω πολύ να ανέβω στη Δίρφη. Η χαρακτηριστική τραπεζοειδής κορυφή που διατηρείται χιονισμένη για περισσότερο από το μισό χρόνο, είναι ιδιαίτερα προκλητική. Η ομίχλη είναι από τα πιο ωραία που μπορούν να σου τύχουν στις κορυφές των βουνών. Όσες φορές την έχω πετύχει με το ποδήλατο, είναι φανταστική. Ειδικά αν σου τύχει βράδυ που δε βλέπεις την τύφλα σου, είναι μαγεία, αρκεί εννοείται να ξέρεις καλά το δρόμο και να μην τρέχεις.
Είχα πάει κι εγώ για ορειβασία την Κυριακή στην Πεντέλη. Πιο ήπια διαδρομή, σε χαμηλότερα υψόμετρα, χωρίς ομίχλη. Είχε διαλυθεί το σύννεφο το μεσημέρι που φθάσαμε κοντά στα 1000 μέτρα υψομέτρου.
Ως προς τη Χαλκίδα, τα αγαπημένα μου μέρη για καφέ είναι ο κάτω όροφος του Mostar στην παλαιά γέφυρα, που βλέπεις από κοντά τα νερά. Ειδικά αν πετύχεις την ώρα που κάνουν προπόνηση καγιάκ, έχει ωραίο θέαμα. Πιο ωραία, σε ήσυχη φάση είναι η καφετέρια στο κάστρο, το αποκαλούμενο "τουριστικό".
Με είδα σήμερα να καβαλάω με ψιλόβροχο μόνο και μόνο για να κάνω την πρώτη τσάρκα με το νέο κράνος.
GogosLux
27/10/2018, 19:40
Με είδα να το καβαλάω ξανά μετα απο το ατύτχημα και 3 μήνες :rolleyes:
Απλά ΥΠΕΡΟΧΟ :D:D
400570
400571
Μετα απο πολυυυυυυυυ καιρό, με είδα να "δακρυζω"
400665
υγ
Για τους κακεντρεχείς, όχι δεν δάκρυζε το Ιταλικό :lol: (περιέργο το ομολογώ)
Με είδα χαρούμενο πρωί-πρωί, να ελίσσομαι και πάλι ανάμεσα στα μποτιλιαρισμένα αμάξια, γεμάτος εικόνες από τη χθεσινή εκδρομή. Είχε ξεμπουκώσει κιόλας ο κινητήρας και δούλευε σαν να είχε βγει από service. Το κλεινόν άστυ από το οποίο προσπαθώ να δραπετεύσω τα σαββατοκύριακα, τελικά δεν είναι τόσο άσχημο, αν έχεις το κατάλληλο μοτοσακό. Για να μην πω ότι ένιωθα πιο άνετα από το να κυνηγάω σφήκες, ημεροτόνες και διγάιδαρους στους κάμπους και τα λαγκάδια. :)
Εύγε!
Θέλω πολύ να ανέβω στη Δίρφη. Η χαρακτηριστική τραπεζοειδής κορυφή που διατηρείται χιονισμένη για περισσότερο από το μισό χρόνο, είναι ιδιαίτερα προκλητική. Η ομίχλη είναι από τα πιο ωραία που μπορούν να σου τύχουν στις κορυφές των βουνών. Όσες φορές την έχω πετύχει με το ποδήλατο, είναι φανταστική. Ειδικά αν σου τύχει βράδυ που δε βλέπεις την τύφλα σου, είναι μαγεία, αρκεί εννοείται να ξέρεις καλά το δρόμο και να μην τρέχεις.
Είχα πάει κι εγώ για ορειβασία την Κυριακή στην Πεντέλη. Πιο ήπια διαδρομή, σε χαμηλότερα υψόμετρα, χωρίς ομίχλη. Είχε διαλυθεί το σύννεφο το μεσημέρι που φθάσαμε κοντά στα 1000 μέτρα υψομέτρου.
Ως προς τη Χαλκίδα, τα αγαπημένα μου μέρη για καφέ είναι ο κάτω όροφος του Mostar στην παλαιά γέφυρα, που βλέπεις από κοντά τα νερά. Ειδικά αν πετύχεις την ώρα που κάνουν προπόνηση καγιάκ, έχει ωραίο θέαμα. Πιο ωραία, σε ήσυχη φάση είναι η καφετέρια στο κάστρο, το αποκαλούμενο "τουριστικό".
Ευχαριστώ φίλε!Ευχομαι να κατακτήσεις την κορυφή,έχε υπόψιν οτι τον Δεκέμβρη όσο το χιόνι είναι μαλακό ανεβαίνεις(προτεινω με ορειβατικές γκέτες για να μη μουλιασουν τα πόδια).Απο εκεί και μετα όμως θέλει κραμπόν και πιολε καθώς το χιονι παγώνει.Εχω δοκιμάσει χωρίς εξοπλισμό και λίγο μετά το καταφύγιο στην πρωτη πλαγιά σταμάτησα και γύρισα πίσω καθώς απλά θα έκανα τσουλήθρα 200 μέτρα κάτω.Εχει χαθεί κόσμος εκεί πάνω...
Christos ktm R
04/11/2018, 11:21
Με βλεπω να εχω κλεισει 3 μηνες χωρις να εχω πιασει συμπλεκτη στα χερια μου κ να αρχιζουν αγρια τα στερητικα..
με ειδα και τρόμαξα.
σε δρομο που εχω προτεραιότητα ειναι κλασικό STOP που ολοι παραβιάζουν ενω συνήθως τους κορνάρω και αντε να πεσει και κανα βρισίδι τις 5 τελευταίες φορές απο τον εκνευρισμό μου χτυπάω και καθρέπτες,
χθες όμως ατάραχος , ανέκφραστος , και χωρίς τον παραμικρό εκνευρισμό, ούτε έβρισα ούτε κόρναρα, πήγα άπλα δίπλα και κοπάνησα τον καθρέπτη.
σε τι με αναγκάζουν να εξελιχθώ για να επιβιώσω??
αυτο ειναι τελειως λαθος αγορι...
ολοι εχουμε δικαιωμα στην μ@λακια...αρκει να την αποδεχομαστε και να ζηταμε συγνωμη...
το καταλαβαινω οτι εσενα παιζεται η σωματικη σου ακεραιοτητα, αλλα αυτο ειναι το τιμημα της μηχανης...
αν ο αλλος κανει μ@λακια, παραβιασει stop, σε κλεισει, κλπ..κλπ..του το λες και βλεπεις αντιδραση...αν παραδεχτει το λαθος και ζητησει συγνωμη, απλα φευγεις...
αν ομως αρχισει τα μα μου, θα σε κανω, θα σε δειξω, ξερεις ποιος ειμαι εγω και λοιπες γλαφυροτητες, του κατεβαζεις τον καθρεφτη αταραχος...
my 2 cents...
:wave2:
ακριβώς γιαυτό και το "με είδα και τρόμαξα" και το εσωτερικό ερώτημα. ευτυχώς δεν ξέφυγα τελείως και εχω σώας τα φρένα ακόμα και αναρωτήθηκα. και περισσότερο το έγραψα πως ποσο εύκολο ειναι να ξεφύγουμε και ως παράδειγμα αποφυγής.
AUFGEBRACHT
05/11/2018, 19:19
Με είδα μετά από καιρό, να βρίσκω επιτέλους χρόνο για πρωινή κυριακάτικη βολτούλα.
400909
Με είδα να αλλάζω λάμπα προβολέα στο μοτοσακό μου και να χαίρομαι. Κάηκε το συρματάκι της μεσαίας σκάλας, οπότε ήταν ευκαιρία να ανοίξω το εγχειρίδιο για να δω πώς θα την αντικαταστήσω. Όσο χρόνο αφιερώνω στη μοτοσυκλέτα, τόσο περισσότερη ικανοποίηση παίρνω.
Mε είδα να έχω πελώρια ανάγκη μια δυνατή εξόρμηση στα Άγραφα που να τα περιλαμβάνει όλα.Ασφάλτινο στροφιλίκι,εκπληκτικά χωμάτινα πάσα,ορειβασία και μαγικές εικόνες!Οπερ και εγένετο!
Enjoy! https://ncclub.gr/index.php/topic,4385.0.html
atom_smasher
14/11/2018, 19:30
Με είδα να την αποθηκεύω για χειμώνα. 4 μήνες είναι θα περάσουν.
Mε είδα να έχω πελώρια ανάγκη μια δυνατή εξόρμηση στα Άγραφα που να τα περιλαμβάνει όλα.Ασφάλτινο στροφιλίκι,εκπληκτικά χωμάτινα πάσα,ορειβασία και μαγικές εικόνες!Οπερ και εγένετο!
Enjoy! https://ncclub.gr/index.php/topic,4385.0.html
Απίστευτες εικόνες Βασίλη!
Να κάνω μια ερώτηση που τη σκέφτομαι όποτε βλέπω τέτοιες εξορμήσεις; Κούφια η ώρα που το ακούει, αν έχεις κάποια πτώση ή πάθει κάτι η μηχανή εκεί πάνω τι κάνεις;
Απίστευτες εικόνες Βασίλη!
Να κάνω μια ερώτηση που τη σκέφτομαι όποτε βλέπω τέτοιες εξορμήσεις; Κούφια η ώρα που το ακούει, αν έχεις κάποια πτώση ή πάθει κάτι η μηχανή εκεί πάνω τι κάνεις;
Eυχαριστώ φίλε να είσαι καλά!:beer:
Πτώση και να έχω θα είναι με ελάχιστα km οπότε είναι πάρα πολύ δύσκολο τόσο το να χτυπήσω όσο και το να μείνει εκεί η μηχανή απο ζημιά.Απο εκεί και πέρα,σε κάθε περίπτωση κατεβαίνω μεχρι το πλησιέστερο χωριό με τα πόδια.Αν έχω χτυπήσει παίρνω τηλέφωνο και έρχονται και με μαζεύουν.Αν για οποιοδήποτε λογο δε μπορώ να πάρω τηλέφωνο λόγω έλλειψης σηματος κλπ(αν και παίζει και το 112),δικοί μου άνθρωποι γνωρίζουν που βρίσκομαι.
Στην πραγματική ζωή μετά απο σχεδόν 35 βουνά που έχω ανέβει μόνος,δεν έχω κινδυνέψει ποτέ εκει πάνω ούτε στο ελάχιστο.Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι όταν ξεκινάω απο την πόλη και γυρνάω σε αυτήν.Και στατιστικά αλλά και ουσιαστικά.:(
atom_smasher
18/11/2018, 13:25
πιο χειμώνα ρε φίλε; δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα.
Εγώ την αποθήκευσα από αρχές Οκτώβρη και με βλέπω να ονειροπολώ για 2 τροχο μέχρι τον Απρίλη που ελπίζω να λιώσουν τα χιόνια
Με βλέπω εμένα στην Δανία, αλλά σε νιώθω και σένα στον Καναδά. Υπομονή, θα έρθει άνοιξη για όλους μας.
Με είδα να κανονίζω επιτέλους την βελτίωση του 954. Ο Santa Claus θα έρθει λίγο νωρίτερα φέτος
Επιτέλους με είδα και στα ψηλά βουνά της Κρήτης!
2 ημέρες,2 κορυφές,Ψηλορείτης,Λευκά Όρη,60km χωμάτινων διαδρομών,10 ώρες ορειβασίας,αμέτρητες εικόνες!Δυστυχώς θα έκανα και τα υπόλοιπα 2 ψηλά βουνά(Βολακιάς,Δίκτη) όμως ο καιρός δε βοήθησε.Εις το επανιδείν λοιπόν...
Κρητικοί έχετε θησαυρό εκεί κάτω.Να τον φυλάτε σαν τα μάτια σας.:beer:
Ψηλορείτης-κορυφή Τίμιος Σταυρός 2456m https://www.youtube.com/watch?v=OOWVuJRJCzI
Λευκά Όρη-κορυφή ''Πάχνες'' 2454m https://www.youtube.com/watch?v=R16MAMrAcT4
nopattern
22/11/2018, 19:55
Σήμερα μετά από σχεδόν ενα χρόνο έμαθε ο μπαμπάς μου (κατά λάθος) ότι οδηγάω μηχανή.
Με είδε κιόλας! Και μου είπε «θα τα πούμε άλλη στιγμή, τώρα δεν είναι η ώρα». :lol: :panic:
sanctusan
23/11/2018, 10:01
Με είδα να πηγαίνω από Βαλένθια-Βαρκελώνη και να διαλέγω να πάω από τα χωριά. Ο C-31 από Stitges για Βαρκελώνη είναι από του πιο όμορφους δρόμους που έχω πάει.
nopattern
26/11/2018, 14:58
Με είδα να σκοντάφτω πάνω σε αυτό https://www.car.gr/18101857-triumph-street-triple-r-rs :vroum:
Ωχ ωχ,αγριεψες!!Δυνατο και ομορφο αλλα βρε Triumph,ΓΙΑΤΙ αυτα τα φαναρια,μπρρρρ
nopattern
30/11/2018, 11:52
Με βλέπω να ετοιμάζομαι για το πρώτο μου φλατ τρακ μάθημα, αύριο :sweat::blush:
sapila racing
30/11/2018, 17:31
Mε είδα να γλυτώνω την τούμπα στο τσακ πριν λίγο.
Προσοχή στην Μουσών (συνέχεια της Κατεχάκη προς Τουρκοβούνια) στην διαστάυρωση με την Βριλησσού πανω στην στροφή ξεκινάει σβαρνισμένο οδόστρωμα για ασφαλτόστρωση.
Καμμία σήμανση, ξαφνικά πάνω στην στροφή στο σκοτάδι σβαρνισμένο βρεγμένο με χαλίκια φούλ, ιδανική συνταγή για τούμπα.
:mad:
sapila racing
30/11/2018, 17:38
Με βλέπω να ετοιμάζομαι για το πρώτο μου φλατ τρακ μάθημα, αύριο :sweat::blush:
Να μας πεις εντυπώσεις! Δεν ξέρω κάποιον άλλο που να το έχει κάνει.
Αν δείς πιο πάνω χρειάζεται και μέσα στην Αθήνα!
macdeath_s
30/11/2018, 19:43
Με είδα να πηγαίνω από Βαλένθια-Βαρκελώνη και να διαλέγω να πάω από τα χωριά. Ο C-31 από Stitges για Βαρκελώνη είναι από του πιο όμορφους δρόμους που έχω πάει.
:beer:
Με είδα προχτές σε ονειρεμένα τοπία.Ευρυτανία,όρος Καλιακούδα,χιόνια και απίστευτες εικόνες! https://ncclub.gr/index.php/topic,4472.0.html
Με βλέπω κάθε φορά που ο billy84 αναρτά τις εξορμήσεις του να κάθομαι και να τις χαζεύω με τις ώρες...
Άξιος!
nopattern
05/12/2018, 18:36
Με είδα να χαζεύω, ΑΛΛΆ το sv φρενάρες :jrs:
Επίσης με είδα να κάνω τα διπλάσια χλμ από το κανονικά just because riding is fun. :pink:
Με είδα να χαζεύω, ΑΛΛΆ το sv φρενάρες :jrs:
Επίσης με είδα να κάνω τα διπλάσια χλμ από το κανονικά just because riding is fun. :pink:
Νατάσα χαίρομαι....:a18::a18:
Mε είδα να καταφέρνω 2 στόχους που είχα βάλει εδώ και καιρό.Διαφορετικοί μεν αλλά με πανέμορφες εικόνες.
Την Παρασκευή σε μισή μέρα βρέθηκα στο Μαίναλο,περπάτησα ένα σύντομο μονοπάτι μέχρι το εκπληκτικό Ασκηταριό Σφυρίδας χτισμένο μέσα στο βράχο https://ncclub.gr/index.php/topic,4489.0.html
Και χθες έχοντας ολόκληρη μέρα ανέβηκα στην κορυφή της Οίτης https://ncclub.gr/index.php/topic,4496.0.html
οποιος έχει όρεξη ας ρίξει μια ματιά.Θα τα ανέβαζα και εδω αλλά δυστυχώς θέλουν Resize όλες οι φωτό μια προς μια.:(
Ωραίος και ακούραστος για άλλη μια φορά!
Σαφώς και το Μαίναλο είναι ανεξάντλητο,η ορεινή Αρκαδία γενικότερα,χρόνια επισκέπτομαι την περιοχή και πάντα βρίσκω κατι που δεν έχω ξαναπάει.
Καλή συνέχεια στις εξορμήσεις σου !
rainmike
12/12/2018, 21:21
Με είδα να βγαίνω στη Μουδανίων χωρίς γάντια μετά από 20 λεπτά οδήγηση τα χέρια μου δεν τα ένιωθα από το κρύο.
Ο Πόνος όταν ζεστάθηκαν άστα να πάνε,καλή μαλακία έκανα:rolleyes:
Με είδα να πηγαίνω το πρωί στη δουλειά με 5°C, χωρίς να έχω φορέσει το εσωτερικό ζευγάρι ισοθερμικών γαντιών. Έφθασα στο γραφείο με τα χέρια παγωμένα, αλλά με ένα χαμόγελο που ξεκίνησε τότε και κρατάει ακόμα και τώρα. Αν δε νιώσεις το κρύο, δεν έζησες τη μέρα!!1!!2!!ένα!!
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
13/12/2018, 05:54
Με είδα να πηγαίνω το πρωί στη δουλειά με 5°C, χωρίς να έχω φορέσει το εσωτερικό ζευγάρι ισοθερμικών γαντιών. Έφθασα στο γραφείο με τα χέρια παγωμένα, αλλά με ένα χαμόγελο που ξεκίνησε τότε και κρατάει ακόμα και τώρα. Αν δε νιώσεις το κρύο, δεν έζησες τη μέρα!!1!!2!!ένα!!
Το ιδιο επαθα εγω προχθες στη βροχη.Γουσταρα κ'εγω.
Εμεις οι μηχανοβιοι τελικα εχουμε εγκεφαλικο προμπλεμ:lol:
nopattern
14/12/2018, 11:50
Με είδα να κάνω τάματα να μη βρέχει το σκ γιατί τα καινούρια μου S21 θέλουν βόλταααα :vroum:
Τα S21 έβαλες; Διαβήτης λέμε..
nopattern
15/12/2018, 12:10
Ένα έχω να πω... ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ S21 !!!!
Ήθελα να αλλάξω λάστιχα, αν και μου έλεγαν δε χρειάζεται ακόμα, ακόμα και ο λαστιχάς, έχουν πολύ ζωή, είναι οκ για τον τρόπο που οδηγείς ακόμα μπλα μπλα μπλα, ΑΛΛΑ ήθελα ένα λάστιχο που να μου εμπνέει εμπιστοσύνη, παρόλο που δεν ήμουν σίγουρη αν, λόγω έλλειψης εμπειρίας, θα καταλάβαινα καν διαφορά.
Έκανα την έρευνα μου, διάβασα πολύ και κατέληξα σε τρία, όπου το Bridgestone ήξερα πριν καν πάω να παραγγείλω πως ήταν η σίγουρη επιλογή μιας και η επιλογή νούμερο ένα δεν εισάγεται στην Ελλάδα, και για τη Νο. 2 από ότι κατάλαβα σταμάτησε η παραγωγή.
Τα έβαλα εχθές το πρωί. Άφησα το μηχανάκι σπίτι και πήγα κυρία με το μετρο στη δουλειά μου αφού πάλι έδινε βροχή το προγραμμα, όπως και σήμερα. Γκρρρρ. Σήμερα όμως με ηλιοσυννεφια στη γειτονιά μου, δεν υπήρχε περίπτωση να χασω τη βόλτα και ας με έβρισκε τουλούμι. Τα καινουρια λάστιχα ζητούσαν δρόοοομο.
Φόρτωσα αδιάβροχα στο backpack και γεια σας. Μια πρωινή Σουνιάδα.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! Οδήγησα άλλη μοτοσυκλέτα!
Από τα πρώτα χλμ που πήγαινα ήρεμα, άλλη αίσθηση! Λάστιχο που στρίβει με τη σκέψη, γρήγορο, ακόμα και στην ευθεία πήγαινε καλύτερα! Μα ακόμα και η αίσθηση των φρενών!!! Ουαου.
Παίρνει κλίσεις, που στην επιστροφή όπου πλέον άνοιξε ο ρυθμός με τρόμαξε κανα δυο φορές και είπα μέσα μου, χαλάαααρωσε, μην πιέζεις!!!
Παίζει να πήρε και καμία δεκαριά άλογα πάνω η μηχανή και δεν ξέρω πόση παραπάνω ροπή!!!
Τώρα θέλω ένα τρακ ντει - και έχει το επόμενο Σάββατο - να μου σπάσει ο τσαμπουκας και να μαζευτω λιγάκι :lol:
Με είδα να μη σταματώ να χαμογελάω μέσα στο κράνος μου!!!
Με είδα να οδηγώ πιο σωστά! Γραμμές, στάση σώματος, βλέμμα και όλα αυτά εξαιτίας του νέου ελαστικού!
Επίσης, με είδα να συνειδητοποιώ γιατί φοβόμουν να στριψω με το GSXS τον Σεπτέμβρη, το οποίο φοράει τα ίδια διψασμένα για στροφιλίκια λάστιχα!!!
Και όχι, δεν έριξε σταγόνα βροχής!
Με γεια! Έχω τα ίδια λάστιχα και δηλώνω ευχαριστημένος, αν και δεν είμαι το πλέον κατάλληλο άτομο για να αξιολογήσει συμπεριφορά μοτοσυκλέτας. Τα λάστιχά μου αντικαθίστανται πάντοτε αφάγωτα και θεωρώ πολύ πιθανό ότι ο λαστιχάς τα πουλάει σε άλλον μετά σαν μεταχειρισμένα.
Θα κάνω το δικηγόρο του διαβόλου:
1) Μην πέφτεις στο λάθος να συγκρίνεις τα όποια παλιά λάστιχα, ακόμα κι αν είναι σε καλή κατάσταση, με ένα σετ φρέσκα. Προφανώς τα τελευταία θα είναι καλύτερα. Σε δοκιμαστικά που είχαν κάνει σε πολλές εταιρείες ελαστικών είχαν βρει ότι το καλύτερης ποιότητας/απόδοσης λάστιχο δύο ετών είναι χειρότερο από το χειρότερης ποιότητας/απόδοσης ολοκαίνουριο λάστιχο.
2) Προσπάθησε να πατάξεις την υπερβολική αυτοπεποίθηση. Ναι, να αλλάζεις συχνά τα λάστιχα και να συντηρείς σωστά το μοτοσακό σου, αλλά αυτό να μη γίνεται αιτία για να κινείσαι πολύ ταχύτερα. Είναι φορές που είναι καλύτερο να φοβόμαστε λίγο και να προσέχουμε, παρά να νιώθουμε έτοιμοι για όλα. Το ιδανικό είναι να συνδυάζεις άψογη συντήρηση, με λίγο δέος στην οδήγηση, να οδηγείς αμυντικά σε δημόσιο δρόμο. Η πίστα είναι άλλη υπόθεση, αφού είναι προβλέψιμη και πιο ασφαλής.
Καλούς δρόμους!
Με είδα σήμερα το πρωί με καρούμπαλο στο μέτωπο..Περπατούσα και τράκαρα σε σιδερένια κολόνα πινακίδας.:a018:
Ο λόγος;Η σταματημένη κόκκινη Multistrada 1000DS που χάζευα στο απέναντι πεζοδρόμιο.Τουλάχιστον νομίζω ξέρω ποια θα είναι η επόμενη,χαλάλι της. :kiss:
Αυτο με τα λαστιχα να το πειτε σε συμφορουμιτη με μαυρο 675 και λαστιχα που ειχαν καραφλιασει και πηγαιναν για λινα και μας κερναγε περσυ τσαι με το λιτρο παντου...λεω εγω τωρα....αυτο που εκανε σουρπραιζ στη φιλη μας ηταν η κορωνα των s21 που ειναι πιο αποτομη απο τα προηγουμενα της...αλλα...ειναι η εντυπωση που σου εδωσε παιζει να πηγαινες το ιδιο...;)
Mε είδα να μη μπορώ να κοιμηθώ με τη καταιγίδα που έριξε το βράδυ. Εχει εντούρο βετεράνων σημερα και ανυπομονώ να πατήσω λασπωμένα Μέγαρα.
:) :a2: :panic:
Με είδα σήμερα στον καθρέφτη αχτένιστο. Ε, χτενίστηκα! :p
rainmike
16/12/2018, 20:13
Με είδα σήμερα στον καθρέφτη αχτένιστο. Ε, χτενίστηκα!. :p
απαλεψιές?:beer:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
16/12/2018, 20:15
απαλεψιές?:beer:
Αχτενισιες:lol:
rainmike
16/12/2018, 20:18
Αχτενισιες:lol:
απαλεψιες εις το τετράγωνο:tooth:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
16/12/2018, 20:31
απαλεψιες εις το τετράγωνο:tooth:
Αμα το θετεις ετσι αχτενισιες στο κηβο:D
rainmike
16/12/2018, 20:41
Αρε αλανι παπασουζα πάντα πιστευα ρε οτι είσαι των θετικών επιστημών
Με είδα να βλέπω το ΜΤ10 Τourer στην Ταιλάνδη και να μου τρέχουν τα σάλια, όχι ρε πστ μου το ΜΤ09 Tracer το έχω έξι μήνες...
GogosLux
17/12/2018, 14:12
Με είδα την Κυριακή να πεφτω τυχαία επανω στον Lyndon Piskott στο youtube και να απολαμβάνω αίσθηση Dakar στην κατηγορία Malle Moto, πραγματικά αξίζει !
Επρεπε να το αφησω μετα απο 2+ ωρες αλλα εχω ακομα καποια επεισόδια του Dakar 2018 :a014:
Με είδα να πηγαίνω στο κέντρο διαλογής γιατί δεν άντεχα να περιμένω να μου το φέρουν :a2:
402195
Κάνε unboxing ρε
Από τα 17 που είχε μέσα ,ένα σου ξεχώρισα ...:bawl:
402197
:a014::a014:
:wlae::wlae::wlae:
402199
:bawl::bawl::bawl:
Με είδα μέσα στο αμάξι περιμένοντας delivery να συγκινούμαι διαβάζοντας το λινκ
https://www.cretalive.gr/isawihear/h-gnorimia-me-ton-moystafa
Για τον πλίτσερ και λοιπούς αυτοκινητάκηδες, προτείνω το παρακάτω από τα νιάτα του:
402206
Επειδή όμως τα παλιά θα τα πληρώσει χρυσά, να ενημερώσω πως είδα την εταιρία να ξανα ανοίγει μετά από 30χρόνια, με Ελληνική παραγωγή και (3) νέους κωδικούς:
402207
:D
o_gavros
22/12/2018, 13:10
Παίδες, προσπαθήστε να μη γίνονται τα σε/με είδα καφενείο.
Με είδα στο ''αρσενικό'' βουνό την Κυριακή που μας πέρασε σε ένα μοναδικό πετρόχτιστο καλντερίμι ηλικίας 100+ετών.3.5 km και 83 στροφές που σε ανεβάζει από τα 340 στα 850 μέτρα υψόμετρο.
Ταύγετος, καλντερίμι Μπίλιοβο. https://ncclub.gr/index.php/topic,4555.0.html Enjoy!
Με είδα να επιστρέφω από τη δουλειά από τον περιφερειακό με 6°C, να θυμάμαι κάποια σχόλια που διάβασα στο forum (παράδειγμα (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=155969&p=2972025&viewfull=1#post2972025)), να σκάω στα γέλια και να θολώνει η ζελατίνα του κράνος. Μετά να σκέφτομαι σκωπτικά "Ευτυχώς που έχω ABS!", να ξαναγελάω και να θολώνει πιο πολύ. :lol:
headbanger
27/12/2018, 22:13
με είδα μες τα κρύα και τα χιόνια να αναπολλώ τις εξορμήσεις του καλοκαιριού . 14+ ώρες στην σέλα είναι θάνατος, ή αλλιώς η επιτομή της ελευθερίας
Κάπου στην Νότια Ντακότα
402390
Κατασκήνωση στην αμερικάνικη πλευρά του Νιαγάρα
402391
Στάση για κατούρημα πριν πάω για το φέρρυ απο Sydney NS για την εξόρμηση στο NewFoundland και την επίσκεψη μου στο signal tower οπου ο Μαρκόνι είχε στείλει το 1ο μύνημα radio ever.
402392
Να είχε στόμα να μιλήσει η βέσπα
(κάποια μέρα ίσως πρέπει να καθήσω να γράψω με λεπτομέρειες για τα 2 περασμένα καλοκαίρια. 22 πολιτείες της Αμερικής και 7 επαρχίες του Καναδά με 65 χιλιάδες χλμ+ δεν τα λες και λίγα )
m@ster k@frer
28/12/2018, 18:23
Με είδα να απογειώνομαι και να βλέπω την κούκλα μου ξαπλωμένη και να στάζει. Ήταν δυστυχώς η ωρα μου. Κλασική συνταγή στοπ, το καίει κάποιος, απογειώνεται κάποιος. Χέριαπόδια στη θέση τους, μηχανή κομμάτια, διάθεση γιορτινή!!
Να είστε καλά όλοι και καλές γιορτές παιδιά. Τα σίδερα γίνονται...
Με είδα να απογειώνομαι και να βλέπω την κούκλα μου ξαπλωμένη και να στάζει. Ήταν δυστυχώς η ωρα μου. Κλασική συνταγή στοπ, το καίει κάποιος, απογειώνεται κάποιος. Χέριαπόδια στη θέση τους, μηχανή κομμάτια, διάθεση γιορτινή!!
Να είστε καλά όλοι και καλές γιορτές παιδιά. Τα σίδερα γίνονται...
Πειραιώς???χτες???:(
Περαστικά και αγύριστα..τα σίδερα γάμησέ τα...Εσύ να σαι καλά...:wave2:
karellen
12/01/2019, 09:32
Με είδα στους -15.
Καλά ηταν αλλά δεν το ξανακάνω!
(Στο βάθος αριστερά το τηλεσκόπιο 'Αρίσταρχος')
402797
m@ster k@frer
16/01/2019, 17:28
Πειραιώς???χτες???:(
Περαστικά και αγύριστα..τα σίδερα γάμησέ τα...Εσύ να σαι καλά...:wave2:
Θεσσαλονίκη 28/12 στην τούμπα. Όλα καλά όρθιοι ήμαστε
GogosLux
25/01/2019, 15:35
Με βλέπω το μόνο κράνος που να μου 'αρεσει" να ειναι στα χρώματα του Maverick και προβληματίζομαι :rolleyes:
Με είδα με το Varadero μου, με τα καινούρια προβολάκια και τα led στις χούφτες και πίσω. Ενεργητική ασφάλεια στο ζενίθ.
:p
Nik0s_Dk
29/01/2019, 11:45
Με είδα να ξυπνάω 8 κ κατι ψιλά για να παω στη σχολή που δουλεύω, περνάω αέρα την β.σοφίας λες και οι τροχονόμοι ξέραν οτι βιαζόμουν καθότι είχα αργήσει, φτάνω ιπποκράτους πετάω το παπί σε προβλεπόμενη θέση, ανεβαίνω 6ο να παρω απουσιολόγια κλπ για τις εξετάσεις των παιδιών μέχρι που μου λέει η κυριούλα στη γραμματεία, χμμμ στις 5/2 γράφουνε, την αλλη βδομάδα.. Ντα φακ πρωί πρωί, ενα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι κάηκε ρε πστ μου...
nopattern
30/01/2019, 12:02
Είδα την μπίλια να κάθεται στο να κρατήσω το sv μου.
Τώρα μπορώ να το κάνω turbo. :pink::devil:
petros1479
30/01/2019, 14:12
Με είδα με το Varadero μου, με τα καινούρια προβολάκια και τα led στις χούφτες και πίσω. Ενεργητική ασφάλεια στο ζενίθ.
Αν μπορείς να παραθέσεις Φωτογραφίες για να παρουμε ιδεες ή ακομα και να αντιγράψουμε αν το επιτρεπεις . Ευχαριστω.
:eek: :uplate:
petros1479
31/01/2019, 20:15
Με βλεπω με παγο στο ποδι επειδη ηλιθιε βλακα πιτσιρικα ενω ημουν σταματημενος στο φαναρι ηρθες πανω μου, μου πατησες το ποδι και την αραξες εκει!!!!! Σου χτυπουσα το καπο και σου φωναζα να κανεις πισω αλλα εσυ συνέχιζες να κοιτας το κινητο σου!!!!! Αφου τελικα το καταλαβες δε ζητησες καν συγγνωμη οποτε πηρες τον καθρέφτη στη μασχαλη.
Οτι και να πω πλεον ειναι λιγο...
ABS του XJ6 της κόρης τσεκ. Επειδή μία ηλίθια αποφάσισε να ξεπαρκάρει χωρίς να κοιτάξει και να κλείσει με το ρδέλο της όλον τον δρόμο οπότε διαφυγή γιοκ.
Βέβαια έμαθε καινούριους αγίους και της ορθοδοξίας και του δωδεκάθεου.
Και βεβαίως δεν κατάλαβε τπτ, δεν παρατήρησε να έκανε κάτι λάθος κι εγώ είμαι ένας άξεστος αλήτης μηχανάκιας μαλλιάς.
Και μετά χαλάζι. Χαλάζι ρε φίλε μέσα στην Πάτρα. ΟΚ!
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
31/01/2019, 22:46
ABS του XJ6 της κόρης τσεκ. Επειδή μία ηλίθια αποφάσισε να ξεπαρκάρει χωρίς να κοιτάξει και να κλείσει με το ρδέλο της όλον τον δρόμο οπότε διαφυγή γιοκ.
Και βεβαίως δεν κατάλαβε τπτ, δεν παρατήρησε να έκανε κάτι λάθος κι εγώ είμαι ένας άξεστος αλήτης μηχανάκιας μαλλιάς.
Ε άι καί κουρεψου:bawl:
Cpt_Slow
01/02/2019, 13:02
Πρέπει να είσαι από αυτούς που δεν ξέρουν να φρενάρουν κ εσύ :a9:
caesarsk
01/02/2019, 14:21
Με είδα πρωί πρωί να ανάβω τα strobo μου στην κινήση αξιοποιόντας στο maximum τις δυνατοτητες του ABS μου
harris_x
01/02/2019, 15:08
Με είδα πρωί πρωί να ανάβω τα strobo μου στην κινήση αξιοποιόντας στο maximum τις δυνατοτητες του ABS μου
:lol:
Με είδα το πρωί να φθάνω στο γραφείο, να ξεκαβαλάω από το μοτοσακό μου και να σκέφτομαι να κάνω κοπάνα και αναστροφή. Τέλειος καιρός, δε μου έφθασε η πρωινή βόλτα.
Με ειδα να κανω mini κοπανα και να πηγαινω στη δουλεια2 ωρες αργοτερα, βολταροντας λιγο το κοριτσι μεχρι Παρνηθα και πισω!
Mε είδα σε άγνωστα αλλά αυθεντικά τοπία το Σάββατο που μας πέρασε.Ο παράδεισος των on off ,για βάλτε το στο πρόγραμμα και δε θα χάσετε! https://ncclub.gr/index.php/topic,4737.0.html
giorgosb
13/02/2019, 12:37
Πολύ ωραία διαδρομή για μονοήμερη, είχα περάσει από κει το '15. Πραγματικά ξεχασμένη απ το χρόνο..
Billymuse
13/02/2019, 15:06
Με είδα να βρίσκω στην Καβάλας πεσμένη στην άφαλτο πινακίδα λογικά δικύκλου και να κάνω στην άκρη να την μαζέψω μιας και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να σταματήσει να κάνει τον κόπο. Την πήγα στην Τροχαία Αθηνών και ενημέρωσα τον αξιωματικό υπηρεσίας και έτσι ελπιζω να ενημερωθει και ο ιδιοκτήτης για να μην τρέχει να πληρώνει για νεα άδεια κυκλοφορίας.
ΥΓ1 Η πινακίδα ήταν (ΧΧΖ 6**) οπότε μου χρωστάς μπύρα αν διαβάζεις εδω μέσα :lol:
ΥΓ2 Όσο περίμενα να μιλήσω στον Αξιωματικό παρατήρησα οτι είχαν τοιχοκολλήσει το Εξής κέιμενο "Ψυχοθεραπεία μέσω μουσικής και θεάτρου για τους αστυνομικούς, για να καταπολεμήσετε το αγχος της ημέρας...πληροφορίες ..μπλα μπλα''
Ποιο άγχος ρε μπαλούρδοι μη και τυχόν δεν βγει καλός ο καφές απο το Εβερεστ; :lol: ακομα γελάω μονος μου
Με είδα να φωτογραφίζω μέρος του στόλου...............................
403875
403876
403877
403878
403879
karellen
18/02/2019, 08:59
Πες μου ότι είναι όλα δικά σου Βάγγο!
Πες μου ότι είναι όλα δικά σου Βάγγο!
Εκτός από ένα.................
Εκτός από ένα.................
Πες μου ότι είσαι και άτριχος.... Τέλος.
:p
Αφού λείπει ο Πλίτσερ θα γράψω αντί αυτού: Ένα πετρελαίωμα θέλουν τώρα για τους κοριούς και είναι έτοιμα :D
GiorgosLa
18/02/2019, 13:54
Αφού λείπει ο Πλίτσερ θα γράψω αντί αυτού: Ένα πετρελαίωμα θέλουν τώρα για τους κοριούς και είναι έτοιμα :D
Σσσσ!!! Ήρθε και κρατά αναπτήρα. Μη αναφέρεις τέτοια υλικά.
TsoliasGR
21/02/2019, 00:41
Mε είδα να σκάω πάνω σε κουτί με καμιά 80ριά χλμ επειδή ο μπροστινός του πλακώθηκε στα φρένα να μην πατήσει μια γάτα...
Με το κουτί και σε απόσταση αναπνοής από το μαγαζί...Πάμε για καινούρια ποδιά,φτερό,μάλλον καλίμπρα γιατί σαν να νιώθω να έχει έρθει πίσω το μπροστινό,πόδι στον πάγο...
Να ναι καλά το κράνος γιατί θα είχε ανοίξει το κεφάλι φιλέτο στην αεροτομή του αλμέρα...
mia_zoi_kawa
21/02/2019, 06:00
Tsolia φόραγες τις επικαλαμίδες;
Mε είδα να σκάω πάνω σε κουτί με καμιά 80ριά χλμ επειδή ο μπροστινός του πλακώθηκε στα φρένα να μην πατήσει μια γάτα...
Με το κουτί και σε απόσταση αναπνοής από το μαγαζί...Πάμε για καινούρια ποδιά,φτερό,μάλλον καλίμπρα γιατί σαν να νιώθω να έχει έρθει πίσω το μπροστινό,πόδι στον πάγο...
Να ναι καλά το κράνος γιατί θα είχε ανοίξει το κεφάλι φιλέτο στην αεροτομή του αλμέρα...
Η γάτα τελικά την γλύτωσε;;;;