PDA

View Full Version : Νέα Daytona (by Zontes) X310 και R310

Σελίδες : 1 2 3 4 [5] 6

Sebastian1980
04/11/2019, 19:21
παντως οι κιτρινιαρηδες εχουν βελτιωθει σχεδιαστικα,αν εβαζες αλλο ονομα στο τεποζιτο ευκολακι να το περναγες για ευρωπαικο-γιαπωνεζικο.

412315

Τα πρώτα που ήρθαν Ελλάδα είχαν υπερβολικά σκληρές αναρτήσεις.
Τώρα πλέον έχει διορθωθεί αυτό από τον εδώ αντιπρόσωπο.
Πάντως είναι πολύ όμορφο αλλά η έλλειψη μονής ανάρτησης είναι μεγάλο σφάλμα.

telegonos
05/11/2019, 06:56
παντως οι κιτρινιαρηδες εχουν βελτιωθει σχεδιαστικα,αν εβαζες αλλο ονομα στο τεποζιτο ευκολακι να το περναγες για ευρωπαικο-γιαπωνεζικο.

412315

Ναι αν είσαι τυφλός, και τα χέρια σου είναι καμμένα και δεν έχεις αφή, το μπερδεύεις ευκολάκι για ευρωπαικό.

Τέτοιο αχταρμά στοιχείων τύπου ''google translate'' μόνο σε καραμπάμ κινέζικα βλέπεις.

TKM
05/11/2019, 08:00
Το βρίσκω πανάσχημο, τέρας, αηδία αλλά... γούστα είναι αυτά.

THRESH
05/11/2019, 12:29
πολύ όμορφο , κυκλοφορούν πολλά τέτοια σαν sport muscle / muscle cruiser

Keeway K-Light 125/200
Honda Rebel 300/500
Yamaha XV950
Ducati Diavel 1200/1260

ε , τώρα έχουμε ακόμη περισσότερους κινέζους

Χάρλευ δε βάζω , είναι πολλά

fatsas35
05/11/2019, 14:44
https://m.youtube.com/watch?v=EfB2S4WUp18

DRAKONET
28/11/2019, 20:42
Aυτο δεν εχω δει πουθενα

https://www.sym.gr/model/nh-t125/

και στο μιλανο στην εκθεση...θα εχει και το 200αρι !

https://www.youtube.com/watch?v=Q-jcv0MmfcQ

ερχεται τον γεναρη σε ιδια τιμη....... με το παπι...:a2::a8::a18::a18:

TKM
29/11/2019, 18:09
Είδα σήμερα ένα Zontes 310 στην on - off έκδοση παρκαρισμένο και μέτρησα... 13 κουμπιά πάνω στο τιμόνι!

Δε θέλω να είμαι συντηρητικός μπάρμπας... αλλά αν χαλάσει κάτι απ' όλα αυτά, τι γίνεται;

DRAKONET
29/11/2019, 19:25
καπου στο σπιτι σου θα εχεις κανα κουτι με κουμπια σε περιπτωση αναγκης...βελονα και κλωστη θες μονο !:lol:

kordix
30/11/2019, 19:24
Είδα σήμερα ένα Zontes 310 στην on - off έκδοση παρκαρισμένο και μέτρησα... 13 κουμπιά πάνω στο τιμόνι!

Δε θέλω να είμαι συντηρητικός μπάρμπας... αλλά αν χαλάσει κάτι απ' όλα αυτά, τι γίνεται;

Σιγά σιγά τα ωα, θα έχεις άλλα 12. Νούμερο καλύτερο φυσικά αν είσαι προληπτικός.

Όλα τα έχουν προβλέψει οι Κινέζοι.

typhoon
30/11/2019, 20:57
Θα τολμήσω να πω ότι εάν το μοντέλο έχει τεχνική υποστήριξη απ την αντιπροσωπεία, αν χαλάσει ένα κουμπί απ τα 13, θα συμφέρει απλά να αλλάξεις όλο το πακέτο πχ αριστερο γκριπ αντί να ψυριζεις το ένα κουμπί κ η τιμή θα είναι της πλάκας

telegonos
30/11/2019, 21:26
Θα τολμήσω να πω ότι εάν το μοντέλο έχει τεχνική υποστήριξη απ την αντιπροσωπεία, αν χαλάσει ένα κουμπί απ τα 13, θα συμφέρει απλά να αλλάξεις όλο το πακέτο πχ αριστερο γκριπ αντί να ψυριζεις το ένα κουμπί κ η τιμή θα είναι της πλάκας

Αρκεί να μην πας π.χ. σε 4 χρόνια από σήμερα, που θα έχει φέρει άλλο φασόν μοτό ο αντιπρόσωπος, και για το παλιό του τότε , ωχουυυ, ποιός ζει ποιός πεθαίνει...

Ας πούμε, για modenas Kriss 1 , βρήσκεις ανόρθωση σήμερα στον αντιπρόσωπο;

extisatokat
30/11/2019, 22:23
ΑΝ δεν βρεις θα βαλεις απο αλλο παπι.:)

DRAKONET
30/11/2019, 22:42
Αρκεί να μην πας π.χ. σε 4 χρόνια από σήμερα, που θα έχει φέρει άλλο φασόν μοτό ο αντιπρόσωπος, και για το παλιό του τότε , ωχουυυ, ποιός ζει ποιός πεθαίνει...

Ας πούμε, για modenas Kriss 1 , βρήσκεις ανόρθωση σήμερα στον αντιπρόσωπο;

το συγκεκριμενο (ZONTES) δεν ειναι φασον το daytona που εχει κολημενο επανω δεν ισχυει.
Τα ζοντες βγαινουν απο την ΤΑΥΟ που ερχεται μεσω γκορκολη ΣΑΝ αντιπροσωπο.
Στο σαιτ που ειδα και διαβασα περι τινος προκειτε......ξεφευγει απο τα δεδομενατου ''κακου'' κινεζικου παντως

jawaforever
04/12/2019, 11:17
το συγκεκριμενο (ZONTES) δεν ειναι φασον το daytona που εχει κολημενο επανω δεν ισχυει.
Τα ζοντες βγαινουν απο την ΤΑΥΟ που ερχεται μεσω γκορκολη ΣΑΝ αντιπροσωπο.
Στο σαιτ που ειδα και διαβασα περι τινος προκειτε......ξεφευγει απο τα δεδομενατου ''κακου'' κινεζικου παντως

Φασον είναι και μάλιστα ακριβό κιόλας.
Και τα παπιά του εδώ εισαγωγέα, η dayang τα φτιάχνει και εδώ πωλούνται ως daytona (ή καλύτερα, DIE TORA, να ξεμπερδευουμε).

Και ξεφεύγει από τα δεδομένα του κακού Κινέζικου. Αυτό να λέγεται.
Αν εξαιρέσεις ότι σχεδόν όλοι αναφέρουν (με το καλημέρα για την ακρίβεια), διαρροή νερού, διαρροή λαδιού, μιλανε για το γνωστό θέμα με το τζόγο στο τιμόνι, αναφέρουν ότι σβήνουν στα καλά καθούμενα, για πλαστικά που λιώνουν - κυριολεκτικά όμως λιώνουν - κατά τα άλλα είναι σούπερ. Όχι μόνο είναι σούπερ αλλά έχουν και ΓΑΜΏ τις πΧοιότητες.

DRAKONET
04/12/2019, 22:55
Και τα παπιά του εδώ εισαγωγέα, η dayang τα φτιάχνει και εδώ πωλούνται ως daytona (ή καλύτερα, DIE TORA, να ξεμπερδευουμε).

Αν εξαιρέσεις ότι σχεδόν όλοι αναφέρουν (με το καλημέρα για την ακρίβεια), διαρροή νερού, διαρροή λαδιού, μιλανε για το γνωστό θέμα με το τζόγο στο τιμόνι, αναφέρουν ότι σβήνουν στα καλά καθούμενα, για πλαστικά που λιώνουν - κυριολεκτικά όμως λιώνουν - κατά τα άλλα είναι σούπερ. Όχι μόνο είναι σούπερ αλλά έχουν και ΓΑΜΏ τις πΧοιότητες.

Δεν συμφωνω οσον αφορα το φασον....η εταιρια βγαζει αυτα..και μονο αυτα..και δεν βγαζει καμια αλλη εταιρια το συγκεκριμενο
αυτο λεγεται φασον.
Τωρα οσον αφορα τα υπολοιπα σιγουρα θα υπαρξουν και αστοχιες υλικου.
Εαν κατσεις και διαβασεις ολα τα ποστ...κανεις και εγγραφη...να δεις τι ακριβως γινεται στο φορουμ θα δεις οτι το να λεμε (βαζω και μενα μεσα ) επιγραματικα κατι ειναι αδικο..γιατι απο τα προβληματα που αναφερονται...στην ουσια μιλαμε για μικροπραγματα το ''χανει παραφλου'' π.χ διορθωθηκε με αλλαγη κολαρου.
Οποιος θελει μπορει να τα διαβασει εκτενεστερα...Εγω βλεπω μια πολυ φιλοτιμη προσπαθεια και εκτος ελλαδος που κυκλοφορει και πιο παλαιοτερα πλεον τα χλμ ειναι πιο πολλα...χωρις προβληματα (ουσιας)
Δεν θα πω για ευρωπαικα μοντελα που εχουν καποια θεματα...σιγουρα ομως και τα ιαπωνικα εχουν κατα καιρους βγαλει ζημιες και θεματα!
Τελος θα ξαναπω για να μην παρεξηγουμαι..
Οτι δικυκλο βγαινει πλεον απο μερια κινας-ασιας και κυκλοφορει..μακροπροθεσμα κανει καλο για τις τσεπες ολων μας.
Ειτε με παντρειες ...ειτε με κεφαλαια...ειτε με ιδια μεσα και χρηματα...το μελλον ερχεται απο 'κει.

TKM
05/12/2019, 16:28
Ότι οι Κινέζοι θα κυριαρχήσουν (αν δεν γίνει κάνας παγκόσμιος πόλεμος...) στις μοτοσυκλέτες την επόμενη 5ετία/10ετία είναι βέβαιο - τουλάχιστον στις "λαϊκές" μοτοσυκλέτες και αυτό δεν είναι σώνει και καλά κακό για μας.

Το πραγματικό πρόβλημα θα είναι... μην απαγορευτεί από τους αγάμητους γραφειοκράτες της ΕΕ να κυκλοφορούν ΟΛΕΣ οι μοτοσυκλέτες έτσι κι αλλιώς!

Απ' όλες πάντως τις κινέζικες μοτοσυκλέτες που έχουν έρθει εδώ, πιο πειστικές είναι οι Benelli (είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη δική μου BN 251 ως τώρα), καλές και συνεχώς εξελισσόμενες φαίνονται στο μάτι και οι CF-Moto (κάθε νέο μοντέλο που έρχεται δείχνει καλύτερο από τα παλιότερα). Οι Zontes προσωπικά δε με πείθουν παρά την εμπορική τους επιτυχία... πολλή "πλαστικούρα" για τα γούστα μου.

fatsas35
06/12/2019, 06:07

Δεν είναι φασον.. Zontes είναι η μάρκα κ έτσι πωλείται σε όλη την Ευρώπη.. Απλώς ο εισαγωγέας στην Ελλάδα κοτσαρε κ το Daytona..

fatsas35
06/12/2019, 06:11
Ότι οι Κινέζοι θα κυριαρχήσουν (αν δεν γίνει κάνας παγκόσμιος πόλεμος...) στις μοτοσυκλέτες την επόμενη 5ετία/10ετία είναι βέβαιο - τουλάχιστον στις "λαϊκές" μοτοσυκλέτες και αυτό δεν είναι σώνει και καλά κακό για μας.

Το πραγματικό πρόβλημα θα είναι... μην απαγορευτεί από τους αγάμητους γραφειοκράτες της ΕΕ να κυκλοφορούν ΟΛΕΣ οι μοτοσυκλέτες έτσι κι αλλιώς!

Απ' όλες πάντως τις κινέζικες μοτοσυκλέτες που έχουν έρθει εδώ, πιο πειστικές είναι οι Benelli (είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη δική μου BN 251 ως τώρα), καλές και συνεχώς εξελισσόμενες φαίνονται στο μάτι και οι CF-Moto (κάθε νέο μοντέλο που έρχεται δείχνει καλύτερο από τα παλιότερα). Οι Zontes προσωπικά δε με πείθουν παρά την εμπορική τους επιτυχία... πολλή "πλαστικούρα" για τα γούστα μου.

Και γω με το TRK X είμαι πολύ ευχαριστημένος.. Μάλιστα διάβασα ότι η Zen one racing από βδομάδα θα παρουσιασει project μείωσης 15 κιλών της μότο κ αύξησης 10-12 αλόγων.. Θα μιλάμε για μια άλλη μηχανή..Πολύ πιο κ@υλιαρα..
Για το zontes συμφωνώ.. Πολύ πλαστικού ρα.. Τίμιο βέβαια για όλα αυτά που δίνει..

jawaforever
09/12/2019, 19:52
H δημοσιογραφια στα χειρότερα της...

https://scooternet.gr/news/%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%b7%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82/zontes-%ce%b5%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%bc%ce%ac%ce%b6%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%ac%cf%83%ce%b5%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b1-%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%8d%cf%84%ce%b5%cf%81/

Μου άρεσε ο εκεί που λέει "Η είδηση αυτή γίνεται σημαντική κυρίως αν η κινεζική μητρική εταιρία, η Tayo, δώσει στα μελλοντικά της σκούτερ την ίδια προσοχή που έδωσε στις μοτοσυκλέτες της Zontes (που στην Ελλάδα πωλούνται σαν Daytona-Zontes). Σε αυτή την περίπτωση, τα πράγματα θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον".

Τι είναι τουτοι ρε??? Για ποια προσοχή μιλάνε? Μιλάνε και για ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΉΣ κιόλας...
Ρε πουστη μου, έλεος δλδ.
Στο φόρουμ αυτό που βλέπεις είναι διαρροές νερού - λαδιού στα 1000 χλμ, διακόπτες που ξεθωριαζουν, πλαστικά που λιώνουν , σβησιματα στα καλά καθούμενα και διάφορα άλλα ευχάριστα.

Όλα αυτά μαρτυρούν προχειρότητα και β' διαλογής υλικά. Δεκτό σε ένα βαθμό μιας και το κόστος είναι χαμηλό.
Αλλά από αυτό μέχρι να δουλεύει η προπαγάνδα περί προσεγμένης ποιότητας, πάει πολύ...

Να βγει το μεροκάματο, δε λέω. Αλλά να μη γράφουν τέτοιες παπαριες. Καλές και χρυσές οι διαφημίσεις, να κρατάμε όμως και τα προσχήματα.

Να δεχτείς βρε αδερφέ το Value For Money, φθηνό είναι, παραχωρήσεις γίνονται. Αλλά να μιλάς για υψηλή ποιότητα;;; Μιλάμε για τελειωμένη ξεφτίλα.

extisatokat
09/12/2019, 20:03
H δημοσιογραφια στα χειρότερα της...

https://scooternet.gr/news/%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%b7%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82/zontes-%ce%b5%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%bc%ce%ac%ce%b6%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%ac%cf%83%ce%b5%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b1-%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%8d%cf%84%ce%b5%cf%81/

Μου άρεσε ο εκεί που λέει "Η είδηση αυτή γίνεται σημαντική κυρίως αν η κινεζική μητρική εταιρία, η Tayo, δώσει στα μελλοντικά της σκούτερ την ίδια προσοχή που έδωσε στις μοτοσυκλέτες της Zontes (που στην Ελλάδα πωλούνται σαν Daytona-Zontes). Σε αυτή την περίπτωση, τα πράγματα θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον".

Τι είναι τουτοι ρε??? Για ποια προσοχή μιλάνε? Μιλάνε και για ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΉΣ κιόλας...
Ρε πουστη μου, έλεος δλδ.
Στο φόρουμ αυτό που βλέπεις είναι διαρροές νερού - λαδιού στα 1000 χλμ, διακόπτες που ξεθωριαζουν, πλαστικά που λιώνουμε, σβησιματα στα καλά καθούμενα και διάφορα άλλα ευχάριστα.

Όλα αυτά μαρτυρούν προχειρότητα και β' διαλογής υλικά. Δεκτό σε ένα βαθμό μιας και το κόστος είναι χαμηλό.
Αλλά από αυτό μέχρι να δουλεύει η προπαγάνδα περί προσεγμένης ποιότητας, πάει πολύ...

Να βγει το μεροκάματο, δε λέω. Αλλά να μη γράφουν τέτοιες παπαριες. Καλές και χρυσές οι διαφημίσεις, να κρατάμε όμως και τα προσχήματα.

Να δεχτείς βρε αδερφέ το Value For Money, φθηνό είναι, παραχωρήσεις γίνονται. Αλλά να μιλάς για υψηλή ποιότητα;;; Μιλάμε για τελειωμένη ξεφτίλα. Ο ΠΑΤΟΣ της δημοσιογραφιας.

αυτα δηλαδη που εβλεπες σε αρκετες ευρωπαικες ακομα και κατι λιγα χρονια πριν με πολλαπλασια τιμη.:D

ptc
09/12/2019, 20:08
Κάτι για μοτέρ που έσπασε με το καλημέρα, σαζμάν που εκλασαν αμέσως, λάδια που τρέχουν, παραφλου που λείπει συνέχεια και δε συμμαζεύεται... Καλο κουράγιο. Γι αυτό είναι στο car.gr με 45 ή 500 και 2.000 χλμ.

Αν εξαιρέσεις ότι σχεδόν όλοι αναφέρουν (με το καλημέρα για την ακρίβεια), διαρροή νερού, διαρροή λαδιού, μιλανε για το γνωστό θέμα με το τζόγο στο τιμόνι, αναφέρουν ότι σβήνουν στα καλά καθούμενα, για πλαστικά που λιώνουν - κυριολεκτικά όμως λιώνουν - κατά τα άλλα είναι σούπερ.

Στο φόρουμ αυτό που βλέπεις είναι διαρροές νερού - λαδιού στα 1000 χλμ, διακόπτες που ξεθωριαζουν, πλαστικά που λιώνουν , σβησιματα στα καλά καθούμενα και διάφορα άλλα ευχάριστα.

Η μερα της μαρμοτας. :whiteflag:

jawaforever
09/12/2019, 20:19
Προσωπικά, κακώς έγραψα για πάτο της δημοσιογραφιας.
Το διόρθωσα βεβαίως βεβαίως.
Νομίζω, θα δούμε κι αλλά δημοσιεύματα στο μέλλον που θα μας δείξουν ότι οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι, έχουν διαφορετική αντίληψη περί ποιότητας.
Βλέπουν τα πράγματα από διαφορετική γωνία.
Οι ιδιοκτήτες μπορεί να γράφουν για πλαστικά που λιώνουν, όμως ο δημοσιογράφους βλέπει υψηλή ποιότητα.
Οι ιδιοκτήτες μπορεί να λένε για διαρροές, ο δημοσιογράφος βλέπει προσοχή στην λεπτομέρεια.
Είναι οπως το βλέπει ο καθένας.

johnnybond
09/12/2019, 22:12
Εγώ πάντως που είμαι στο zontes club greece κάμποσο καιρό και διαβάζω ανά διαστήματα τα προβλήματα βλέπω γίνεται της τρελής. Και δεν δικαιολογείται για μένα ότι είναι νέα μοντέλα. Ακούγονται τα περισσότερα αν όχι όλα απαράδεκτα. Απορώ πως δεν έχουν τρελαθεί και τα αντιμετωπίζουν χαλαρά σχετικά.. Και στο Ηράκλειο που είμαι βλέπω πλέον κάμποσα αλλά δεν έχει τύχει να μιλήσω με κάποιο κάτοχο ακόμα, όχι ότι θα μου έλεγε την αλήθεια απαραίτητα αλλά έστω από περιέργια θα ήθελα να ρωτήσω δύο τρία πράγματα.

Pew
09/12/2019, 23:08
To "Χαλαρα" εχει να κανει και με τις προσδοκιες.
Οταν πληρωνεις τιμη ξεφτιλα και γνωριζεις πως αγοραζεις κινεζικο, εισαι ψυλλιασμενος οτι θα φας το αγγουρι.

Ειναι θεμα εγωισμου επισης, σπανια θα βρεις ιδιοκτητη που κραζει και ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΚΗ ΑΓΟΡΑ.
Ειναι θεμα ψωροπερηφανιας να επαινεις τον εαυτο σου για την γαματη επιλογη οσο και αν σου βγηκε η πιστη με βλαβες.
Τοτε απλα τα φορτωνεις στον αντιπροσωπο ή στο εργοστασιο! :bawl: Αλλα η επιλογη εξακολουθει να ειναι top top!

TKM
10/12/2019, 08:50
Υπάρχει δυστυχώς η κακή συνήθεια κάποια διαφημιστικά προσπέκτους να παριστάνουν... τα δημοσιογραφικά άρθρα! Τέτοια περίπτωση είναι και το από πάνω. Κι εμείς όμως έχουμε μάθει να αναγνωρίζουμε αυτές τις περιπτώσεις, δε μασάμε!

DRAKONET
10/12/2019, 13:06
Εγώ πάντως που είμαι στο zontes club greece κάμποσο καιρό και διαβάζω ανά διαστήματα τα προβλήματα βλέπω γίνεται της τρελής. Και δεν δικαιολογείται για μένα ότι είναι νέα μοντέλα. Ακούγονται τα περισσότερα αν όχι όλα απαράδεκτα. Απορώ πως δεν έχουν τρελαθεί και τα αντιμετωπίζουν χαλαρά σχετικά.. Και στο Ηράκλειο που είμαι βλέπω πλέον κάμποσα αλλά δεν έχει τύχει να μιλήσω με κάποιο κάτοχο ακόμα, όχι ότι θα μου έλεγε την αλήθεια απαραίτητα αλλά έστω από περιέργια θα ήθελα να ρωτήσω δύο τρία πράγματα.

Εγω απορω που γραφεις οτι εισαι μελος ...και συνεχιζεις και εχεις αποριες ?
Εγω που εκατσα και διαβασα...εκτος απο τους τιτλους και το περιεχομενο....εχω αλλη γνωμη !
Kαι γραφω να δουν και οσοι αποφευγουν εντεχνως να παραδεχθουν οτι τα προβληματα ειναι για ολους
κιβωτιο εβγαζαν τα cb 500x
MOTO περιοδικο ρουλεμαν σε ΜΤ 900 και κοσκινισμα
Παπια honda--yamaha με προβληματα...
Ολες οι εταιριες εχουν τον δουρειο ιππο τους....ποσο μαλλον ενα ΝΕΟ ΕΝΤΕΛΩς δικυκλο.

DRAKONET
10/12/2019, 13:13
Προσωπικά, κακώς έγραψα για πάτο της δημοσιογραφιας.
Το διόρθωσα βεβαίως βεβαίως.
Νομίζω, θα δούμε κι αλλά δημοσιεύματα στο μέλλον που θα μας δείξουν ότι οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι, έχουν διαφορετική αντίληψη περί ποιότητας.
Βλέπουν τα πράγματα από διαφορετική γωνία.
Οι ιδιοκτήτες μπορεί να γράφουν για πλαστικά που λιώνουν, όμως ο δημοσιογράφους βλέπει υψηλή ποιότητα.
Οι ιδιοκτήτες μπορεί να λένε για διαρροές, ο δημοσιογράφος βλέπει προσοχή στην λεπτομέρεια.
Είναι οπως το βλέπει ο καθένας.

το λες και το ξαναλες για πλαστικα που λιωνουν..και καποιος που διαβαζει θα λεει οτι ειναι σαν παγωτο!
γραψε και την αιτια??
γραψε και οτι σε χωρες πιο βορειες δεν συμβαινει αυτο !

sapila racing
10/12/2019, 13:23
Εγω που εκατσα και διαβασα...εκτος απο τους τιτλους και το περιεχομενο....εχω αλλη γνωμη !
Kαι γραφω να δουν και οσοι αποφευγουν εντεχνως να παραδεχθουν οτι τα προβληματα ειναι για ολους
Ολες οι εταιριες εχουν τον δουρειο ιππο τους....ποσο μαλλον ενα ΝΕΟ ΕΝΤΕΛΩς δικυκλο.

Το κείμενό σου δεν βγάζει νόημα.
Ισως γιατί δεν εχει κανένα σημείο στίξης, ίσως γιατί είναι άνευ νοήματος.

DRAKONET
10/12/2019, 14:23
Το κείμενό σου δεν βγάζει νόημα.
Ισως γιατί δεν εχει κανένα σημείο στίξης, ίσως γιατί είναι άνευ νοήματος.

Δοξα τον θεο..οπως και να γραψεις την ελληνικη..με η χωρις σημεια στιξης....με οτι... ''ι''....με οτι ..''ε'' βγαζει νοημα!
Ακομη και ανορθογραφος να εισαι βγαζεις νοημα γραφοντας και διαβαζοντας την ελληνικη.:D

johnnybond
10/12/2019, 15:07

Έγινα μέλος για να μπορώ να βλέπω ακόμα και τις φώτο στα θέματα που ανοίγουν, για να έχω ακόμα καλύτερη εικόνα. Τώρα αν εσύ νομίζεις ότι έμεινα μόνο στους τίτλους τι να πω; πάω πάσο!

Γνώμη άλλη για τα μοντέλα αυτά όμως να έχεις είναι δικαίωμα σου. Εγώ το ότι στα βόρεια κλίματα δεν λιώνει το πλαστικό όμως όχι απλά δεν το θεωρώ σοβαρό επιχείρημα αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω!

Σε σουκίντα (cheetah) από alex pak των 700€ πόσο έκανε που είχε χρόνια ο κολλητός μου στην εφηβεία δεν έλιωσαν εδώ Ελλάδα. Από πιο "σοβαρή" κινεζική εταιρία που μπαίνει και δυναμικά στο χώρο και κάνει και 4κ απλά ακραίο. Ξέρανε που τα πουλάγανε, ας πρόσεχαν περισσότερο.
Δική μου γνώμη πάντα για να μην παρεξηγηθω κιόλας.

Και τέλος όσο αναφορά στο κιβώτιο του 500x να πω ότι σαν κάτοχος του 500r ούτε εγώ είμαι ευχαριστημένος, στο δικό μου τουλάχιστον καθώς δεν έχω οδηγήσει άλλο. Και με κάποιες άλλες ατέλειες και ούτε έχω τη Χόντα "θεό" όπως μικρότερος αλλά όλα και όλα μην συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια..

DRAKONET
10/12/2019, 16:26
Έγινα μέλος για να μπορώ να βλέπω ακόμα και τις φώτο στα θέματα που ανοίγουν, για να έχω ακόμα καλύτερη εικόνα. Τώρα αν εσύ νομίζεις ότι έμεινα μόνο στους τίτλους τι να πω; πάω πάσο!

Γνώμη άλλη για τα μοντέλα αυτά όμως να έχεις είναι δικαίωμα σου. Εγώ το ότι στα βόρεια κλίματα δεν λιώνει το πλαστικό όμως όχι απλά δεν το θεωρώ σοβαρό επιχείρημα αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω!

Σε σουκίντα (cheetah) από alex pak των 700€ πόσο έκανε που είχε χρόνια ο κολλητός μου στην εφηβεία δεν έλιωσαν εδώ Ελλάδα. Από πιο "σοβαρή" κινεζική εταιρία που μπαίνει και δυναμικά στο χώρο και κάνει και 4κ απλά ακραίο. Ξέρανε που τα πουλάγανε, ας πρόσεχαν περισσότερο.
Δική μου γνώμη πάντα για να μην παρεξηγηθω κιόλας.

Και τέλος όσο αναφορά στο κιβώτιο του 500x να πω ότι σαν κάτοχος του 500r ούτε εγώ είμαι ευχαριστημένος, στο δικό μου τουλάχιστον καθώς δεν έχω οδηγήσει άλλο. Και με κάποιες άλλες ατέλειες και ούτε έχω τη Χόντα "θεό" όπως μικρότερος αλλά όλα και όλα μην συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια..

το που τα πουλανε δεν εχει σχεση...διαβασες γιατι υπαρχει το θεμα?
και αφου το διαβασες το θεωρεις κατι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να λυθει ?
και για αλλη μια φορα θα πω για να μην παρεξηγουμε..
ΔΕΝ τα συγκρινω με τα ιαπωνικα σε καμια περιπτωση.....
Χαιρετιζω ομως καθε νεα και φιλοτιμη προσπαθεια που ερχεται...προκειμενου να ανοιξει η αγορα για ολους μας.
Τελος το να γραφουμε κατι για προβληματα τι στιγμη που ΟΛΕΣ οι εταιριες θα εχουν στην ιστορια τους κατι που δεν πηγε καλα
και να επιμενουμε μονο για τα κινεζικα ε ναι ρε φιλε δεν το δεχομαι να τα βγαζεται μερικοι στον αφρο.
Πισω εχει η αχλαδα την ουρα....σε 4-5 χρονια παντως με τετοιο ρυθμο να δω τι θα γινει ...τι θα λεμε

sapila racing
10/12/2019, 16:34
Πισω εχει η αχλαδα την ουρα....σε 4-5 χρονια παντως με τετοιο ρυθμο να δω τι θα γινει ...τι θα λεμε

Σε 4-5 χρόνια αυτα που αγόρασαν φέτος θα τα εχουν πετάξει ήδη στα σκουπίδια. :lol:

Ειναι κι αυτό ένα απο τα μεγάλα προβλήματα της Κινεζικης βιομηχανίας.
Παράγει πολλά προιόντα τόσο χαμηλής ποιότητας που καταλήγουν στα σκουπίδια μετά απο πολύ μικρό διάστημα.
Τα σκουπίδια είναι πλέον μεγάλο πρόβλημα σε όλο τον ανεπτυγμένο δυτικό κόσμο και όπως παει θα γίνει πρόβλημα και του υπόλοιπου.

DRAKONET
10/12/2019, 17:13
Σε 4-5 χρόνια αυτα που αγόρασαν φέτος θα τα εχουν πετάξει ήδη στα σκουπίδια. :lol:

Ειναι κι αυτό ένα απο τα μεγάλα προβλήματα της Κινεζικης βιομηχανίας.
Παράγει πολλά προιόντα τόσο χαμηλής ποιότητας που καταλήγουν στα σκουπίδια μετά απο πολύ μικρό διάστημα.
Τα σκουπίδια είναι πλέον μεγάλο πρόβλημα σε όλο τον ανεπτυγμένο δυτικό κόσμο και όπως παει θα γίνει πρόβλημα και του υπόλοιπου.

Γινεσαι κακος..και το ξερεις...
Σε ειχα για πιο open mind..

''Αν δεν σου αρέσει κάτι, άλλαξέ το. Αν δεν μπορείς να το αλλάξεις,
άλλαξε τον τρόπο που το αντιμετωπίζεις. Μην παραπονιέσαι.''

που λεει και μια ποιητρια !

jawaforever
10/12/2019, 19:55
το λες και το ξαναλες για πλαστικα που λιωνουν..και καποιος που διαβαζει θα λεει οτι ειναι σαν παγωτο!
γραψε και την αιτια??
γραψε και οτι σε χωρες πιο βορειες δεν συμβαινει αυτο !

Να γράψω λέει και την αιτία...

Ρε φίλε, πλάκα μας κάνεις; Δεν λιώνουν στο κρύο, μόνο στη ζέστη...
Κοίτα, το τρολαρισμα έχει και τα όρια του. Αν είναι να μη βαζεις όρια στο trolling, να μας το πεις.

Δε μΕ λες λεβέντη, έχεις ιδέα πως δοκιμάζεται - εξελίσσεται μια μοτοσικλέτα ή ένα αυτοκίνητο?

Εκτός από το ότι δοκιμάζονται για χιλιάδες χιλιόμετρα σε όλων των ειδών τις συνθήκες (από τις υψηλότερες μέχρι τις χαμηλότερες θερμοκρασίες), οι κατασκευαστές τα βάζουν σε ειδικούς θαλάμους όπου ψήνονται - ψύχονται σε ακραίες συνθήκες για ώρες/μέρες/εβδομάδες/μήνες.

Έχεις ιδέα (ρητορικό το ερώτημα, από αυτά που γράφεις, αποκλείεται να έχεις έστω και την παραμικρή) για ποιο λογο το κάνουν?

Γιατί ξέρουν ότι τα αυτοκίνητα τους ή οι μοτοσικλέτες τους, θα δοκιμαστούν σε αυτές ακριβώς τις συνθήκες.

Και δεν θέλουν τέτοια παρατράγουδα.

Δεν μένουν μόνο στο κομμάτι της προσομοίωσης σε Η/Υ. Καλή και η προσομοίωση, όμως σαν το τεστ σε πραγματικές συνθήκες ΔΕΝ είναι.

Κοστίζει όμως πολύ λιγότερο. Γι αυτό και το κόστος εξέλιξης είναι χαμηλότερο σε ένα tsontes.

Υποθέτω, τα ίδια, έχουν κάνει και στο κομμάτι του κινητήρα. Απο ποτε είναι λογικό να σουρώνουν οι φλατζες νερού - λαδιού στα 1000 χλμ???

Μπορώ να φανταστώ σε τι κατάσταση θα είναι και τα μέταλλα μετά από μερικές 10αδες χιλιάδες χιλιόμετρα.

Ειπαμε, μακάρι να βγάλουν όλοι οι κατασκευαστές μεγαλύτερες μοτοσικλέτες, να αυξηθεί ο ανταγωνισμός, να πέσουν οι τιμές, να έρθουν καλά προϊόντα σε λογικές τιμές, αλλά όχι να γράφουμε ότι οι ξεφτίλες που ακούμε/διαβάζουμε στα tsontes, είναι φυσιολογικές...

DRAKONET
10/12/2019, 20:27
Να γράψω λέει και την αιτία...

Ρε φίλε, πλάκα μας κάνεις; Δεν λιώνουν στο κρύο, μόνο στη ζέστη...
Κοίτα, το τρολαρισμα έχει και τα όρια του. Αν είναι να μη βαζεις όρια στο trolling, να μας το πεις.

Δε μΕ λες λεβέντη, έχεις ιδέα πως δοκιμάζεται - εξελίσσεται μια μοτοσικλέτα ή ένα αυτοκίνητο?

Εκτός από το ότι δοκιμάζονται για χιλιάδες χιλιόμετρα σε όλων των ειδών τις συνθήκες (από τις υψηλότερες μέχρι τις χαμηλότερες θερμοκρασίες), οι κατασκευαστές τα βάζουν σε ειδικούς θαλάμους όπου ψήνονται - ψύχονται σε ακραίες συνθήκες για ώρες/μέρες/εβδομάδες/μήνες.

Έχεις ιδέα (ρητορικό το ερώτημα, από αυτά που γράφεις, αποκλείεται να έχεις έστω και την παραμικρή) για ποιο λογο το κάνουν?

Γιατί ξέρουν ότι τα αυτοκίνητα τους ή οι μοτοσικλέτες τους, θα δοκιμαστούν σε αυτές ακριβώς τις συνθήκες.

Και δεν θέλουν τέτοια παρατράγουδα.

Δεν μένουν μόνο στο κομμάτι της προσομοίωσης σε Η/Υ. Καλή και η προσομοίωση, όμως σαν το τεστ σε πραγματικές συνθήκες ΔΕΝ είναι.

Κοστίζει όμως πολύ λιγότερο. Γι αυτό και το κόστος εξέλιξης είναι χαμηλότερο σε ένα tsontes.

Υποθέτω, τα ίδια, έχουν κάνει και στο κομμάτι του κινητήρα. Απο ποτε είναι λογικό να σουρώνουν οι φλατζες νερού - λαδιού στα 1000 χλμ???

Μπορώ να φανταστώ σε τι κατάσταση θα είναι και τα μέταλλα μετά από μερικές 10αδες χιλιάδες χιλιόμετρα.

Ειπαμε, μακάρι να βγάλουν όλοι οι κατασκευαστές μεγαλύτερες μοτοσικλέτες, να αυξηθεί ο ανταγωνισμός, να πέσουν οι τιμές, να έρθουν καλά προϊόντα σε λογικές τιμές, αλλά όχι να γράφουμε ότι οι ξεφτίλες που ακούμε/διαβάζουμε στα tsontes, είναι φυσιολογικές...

Δεν ερχομαι σε αντιπαραθεση .....απλα απο αυτο που λες για συνθηκες και φουρνους...μαλλον δεν ξερεις την αιτια που εγινε το "λιωσιμο"
και επειδη το τραβηξαμε απο τα μαλλια... το λεω να το δεις να το διαβασεις και εσυ και οποιος εχει απορια.
Η αλλοιωση στο πλαστικο..και οχι ''λιωσιμο'' που το βαφτησαν εγινε απο την διαθλαση της εμπρος ζελατινας...με τον ηλιο κοντρα...δλδ εκανε κατι σαν μεγενθυτικο φακο που αλλιωνε το πλαστικο της μασκας στην ακριβως κατω μερια....και οταν η ζελατινα ηταν αν θυμαμε καλα στο κατω σημειο απο τις 2 σκαλες που εχει .
Κανοντας φιμε την ζελατινα με κοστος 10-15 ευρω το θεμα τελειωσε.
Οσον αφορα τις τσιμουχες και τις διαρροες που λες ....εγραψαν 2 παιδια οτι ειχαν θεμα..το οποιο φτιαχτηκε.....
γιατι λοιπον τα βαζεις ολα σε ενα σακι...
εδω καποια ''γιαπωνικα'' κοβουν σκελετο...το ξεχασες αυτο ?
και λες για φλατζουλες...χαχα

johnnybond
10/12/2019, 20:34
το που τα πουλανε δεν εχει σχεση...διαβασες γιατι υπαρχει το θεμα?
και αφου το διαβασες το θεωρεις κατι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να λυθει ?
και για αλλη μια φορα θα πω για να μην παρεξηγουμε..
ΔΕΝ τα συγκρινω με τα ιαπωνικα σε καμια περιπτωση.....
Χαιρετιζω ομως καθε νεα και φιλοτιμη προσπαθεια που ερχεται...προκειμενου να ανοιξει η αγορα για ολους μας.
Τελος το να γραφουμε κατι για προβληματα τι στιγμη που ΟΛΕΣ οι εταιριες θα εχουν στην ιστορια τους κατι που δεν πηγε καλα
και να επιμενουμε μονο για τα κινεζικα ε ναι ρε φιλε δεν το δεχομαι να τα βγαζεται μερικοι στον αφρο.

Πώς και δεν έχει σχέση; Άμα στο στάδιο εξέλιξης υπολόγιζαν για Αλάσκα μεριά να τα πουλάγανε μόνο στα κρύα. Όταν θες να πιάσεις Ευρώπη το λαμβάνεις υπόψην σου και όπως είπε και ο jawa κάνεις τις απαραίτητες δοκιμές και παίρνεις τα απαραίτητα μέτρα.

Όσο για το αν είναι αδύνατο να λυθούν τα θέματα φυσικά και δεν είναι, όπως για τίποτε άλλωστε.
Αλλά τέτοια χαζοθεματα που μπορεί να σε αφήσουν στο δρόμο ανά πάσα στιγμή (όπως τάπες που δεν ανοίγουν, ενα σωρό ηλεκτρονικά κλπ) είναι ακόμα χειρότερα, για μένα τουλάχιστον καθώς εγώ το βλέπω μόνο ως έλλειψη προσοχής και πρόχειροδουλειάς.. Ας τα έφτιαχναν τουλάχιστον πιο απλά ως κατασκευές μέχρι να μπορέσουν να το υποστηρίξουν να μην τα έλεγα αυτα.

Επιπλέον φυσικά και εγώ είμαι υπέρ των φιλότιμων προσπαθειών και μακάρι να εξελιχθούν γρήγορα για άνοιγμα αγοράς και καλύτερου ανταγωνισμού..όπως έγινε και με την Κορέα που κάποτε πολλοί κοροϊδεύαμε παλαιότερα. Αλλά δεν την βλέπω ως τέτοια προσπάθεια εγώ για τα λεφτά που ζητάει. Υποκείμενα για μένα πάντα

Τέλος το σταματάω εδώ για την ώρα καθώς δεν βλέπω να υπάρχει νόημα πλέον, συμφωνούμε ότι διαφωνούμε και όλα οκ!

DRAKONET
10/12/2019, 20:37
Και δεν τρολαρω κανεναν οτι γραφω το γραφω με κατανοηση ρε φιλαρακι..
Δεν γουσταρετε τα κινεζικα μερικοι..οκ...εχετε δικιο σε μερικα.
Σε πολλα ομως βλεπω οτι δεν εχετε δικιο....μετρημενα ειναι τα περιστατικα...εγω αυτο βλεπω
Εγω δεν λεω οτι ειναι τα καλυτερα...απλα γουσταρω την διαφορα...και παρακολουθω την εξελιξη...ειναι κακο αυτο?
Ολο με μαλωνετε:cry::cry:

jawaforever
10/12/2019, 20:43
Δεν ερχομαι σε αντιπαραθεση .....απλα απο αυτο που λες για συνθηκες και φουρνους...μαλλον δεν ξερεις την αιτια που εγινε το "λιωσιμο"
και επειδη το τραβηξαμε απο τα μαλλια... το λεω να το δεις να το διαβασεις και εσυ και οποιος εχει απορια.
Η αλλοιωση στο πλαστικο..και οχι ''λιωσιμο'' που το βαφτησαν εγινε απο την διαθλαση της εμπρος ζελατινας...με τον ηλιο κοντρα...δλδ εκανε κατι σαν μεγενθυτικο φακο που αλλιωνε το πλαστικο της μασκας στην ακριβως κατω μερια....και οταν η ζελατινα ηταν αν θυμαμε καλα στο κατω σημειο απο τις 2 σκαλες που εχει .
Κανοντας φιμε την ζελατινα με κοστος 10-15 ευρω το θεμα τελειωσε.
Οσον αφορα τις τσιμουχες και τις διαρροες που λες ....εγραψαν 2 παιδια οτι ειχαν θεμα..το οποιο φτιαχτηκε.....
γιατι λοιπον τα βαζεις ολα σε ενα σακι...
εδω καποια ''γιαπωνικα'' κοβουν σκελετο...το ξεχασες αυτο ?
και λες για φλατζουλες...χαχα

Εγώ βλέπω ότι δεν σκοπεύεις να κόψεις το τρολαρισμα και το χαβαλέ.
Λες, δε πά να λένε ο, τι θέλουν, εγώ θα γράφω οτιδήποτε μπορεί να περάσει σε ανίδεους.
Μεγεθυντικός φακός και αηδίες. Αν θυμάμαι καλα, έγινε και σε ιδιοκτήτη που δεν το έχει αφήσει στον ήλιο και είχε καμιά 1000αρια χλμ.

Ότι πρόλαβαν τα tsontes να μείνουν εβδομάδες στον ήλιο με μόλις 1000 και 1500 χλμ.

DRAKONET
10/12/2019, 20:47
Εγώ βλέπω ότι δεν σκοπεύεις να κόψεις το τρολαρισμα και το χαβαλέ.
Λες, δε πά να λένε ο, τι θέλουν, εγώ θα γράφω οτιδήποτε μπορεί να περάσει σε ανίδεους.
Μεγεθυντικός φακός και αηδίες. Αν θυμάμαι καλα, έγινε και σε ιδιοκτήτη που δεν το έχει αφήσει στον ήλιο και είχε καμιά 1000αρια χλμ.

Ότι πρόλαβαν τα tsontes να μείνουν εβδομάδες στον ήλιο με μόλις 1000 και 1500 χλμ.

δεν το λεω εγω..οι ιδιοκτητες το ειπαν..μαλλον τελικα καλα καταλαβα...δεν διαβασες τιποτα
αν ηθελα να σε τρολλαρω...θα εβγαζες τριχες στις πατουσες

johnnybond
10/12/2019, 20:55
Υ.Γ. Αυτό το αντιανεμικό που είδα στο official store τους μου αρέσει πάντως σαν σχέδιο.
Αν έγραφε Honda απάνω αντί για zontes μπορεί και να το τσίμπαγα!

413322

jawaforever
10/12/2019, 21:01
δεν το λεω εγω..οι ιδιοκτητες το ειπαν..μαλλον τελικα καλα καταλαβα...δεν διαβασες τιποτα
αν ηθελα να σε τρολλαρω...θα εβγαζες τριχες στις πατουσες

Ρε άνθρωπε, τα διάβασα. Κι εγώ και το άλλο το παλικάρι που κι εκεί τις ίδιες ιστορίες έλεγες...
Απλά επαναλαμβανεις τη θεωρία σου και τη μπαρούφα ότι δήθεν είσαι και ψαγμένος.
Μάθε πρώτα την τέχνη του trolling γιατί απλά εκτίθεσαι.
Πάρε κάνα tsontes κι εσύ να δούμε μετά ποιες και από που θα τραβάς τις τρίχες σου.

jawaforever
10/12/2019, 21:03
Υ.Γ. Αυτό το αντιανεμικό που είδα στο official store τους μου αρέσει πάντως σαν σχέδιο.

413322

Άσε γιατί πρώτη φόρα θα δεις αντιανεμικό που μπάζει αέρα... Για αδιάβροχο δεν το συζητώ καν.

Acacius
10/12/2019, 21:22

413322

'Ενα μικρό γαζάκι και μπορεί να γράφει ( Άι Λαβ) Χοντες

DRAKONET
10/12/2019, 23:18
Ρε άνθρωπε, τα διάβασα. Κι εγώ και το άλλο το παλικάρι που κι εκεί τις ίδιες ιστορίες έλεγες...
Απλά επαναλαμβανεις τη θεωρία σου και τη μπαρούφα ότι δήθεν είσαι και ψαγμένος.
Μάθε πρώτα την τέχνη του trolling γιατί απλά εκτίθεσαι.
Πάρε κάνα tsontes κι εσύ να δούμε μετά ποιες και από που θα τραβάς τις τρίχες σου.

ξεφευγεις

fatsas35
11/12/2019, 05:43
Μην μου μαλωνετε τον drakonet.. Τσογλανια να ουμε...

TKM
11/12/2019, 08:58
Και αλήθεια να είναι ότι η ζελατίνα λειτούργησε στον ήλιο ως μεγεθυντικός φακός και αλλοιώθηκε το πλαστικό από κάτω, πάλι ευθύνη της Zontes είναι -ας έφτιαχνε μια καλύτερη ζελατίνα ή καλύτερα πλαστικά.

Γενικά όμως είναι σαφές ότι οι Κινέζοι ανεβαίνουν ταχύτατα - αλλά σε αυτό το στάδιο πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός κάποιος που θέλει κινέζικο λόγω τιμής κλπ. για το... ποιον Κινέζο θα επιλέξει!

Έρχεται πάντως κι άλλη κινέζικη μάρκα στην Ελλάδα, η Voge, με 300άρια και 500άρια. Είναι μάρκα την οποία έφτιαξε η γνωστή Loncin.

Δείτε τα εδώ, δεν τα λες άσχημα με πρώτη ματιά: https://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/H-Voge-Motorcycles-erxetai-sthn-Ellada_127490.asp

DRAKONET
11/12/2019, 09:08
Και αλήθεια να είναι ότι η ζελατίνα λειτούργησε στον ήλιο ως μεγεθυντικός φακός και αλλοιώθηκε το πλαστικό από κάτω, πάλι ευθύνη της Zontes είναι -ας έφτιαχνε μια καλύτερη ζελατίνα ή καλύτερα πλαστικά.

Γενικά όμως είναι σαφές ότι οι Κινέζοι ανεβαίνουν ταχύτατα - αλλά σε αυτό το στάδιο πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός κάποιος που θέλει κινέζικο λόγω τιμής κλπ. για το... ποιον Κινέζο θα επιλέξει!

Έρχεται πάντως κι άλλη κινέζικη μάρκα στην Ελλάδα, η Voge, με 300άρια και 500άρια. Είναι μάρκα την οποία έφτιαξε η γνωστή Loncin.

Δείτε τα εδώ, δεν τα λες άσχημα με πρώτη ματιά: https://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/H-Voge-Motorcycles-erxetai-sthn-Ellada_127490.asp

ετσι ακριβως...αυτο

telegonos
11/12/2019, 09:29
Που είναι η σελίδα που συζητάνε οι epiZONTES των... zontes; Βάλτε κανά λινκ κάποιος.

THRESH
11/12/2019, 12:06
Υπάρχει forum με απλό γκουγκλάρισμα και φαίνεται τυπικό όπως όλα τα μοτο φορουμ εταιριών , δηλαδή με αξεσουάρ, εμπειρίες, προβλήματα κλπα.

Δεν έχω δει κάτι δραματικό μέχρι τώρα, και ιδιαίτερα εφόσον τα μηχανάκια βρίσκονται υπο καθεστώς εγγύησης

Εντωμεταξύ, review για αυτά κάνουν και σε αγγλικό τύπο πλέον

johnnybond
11/12/2019, 13:12
Που είναι η σελίδα που συζητάνε οι epiZONTES των... zontes; Βάλτε κανά λινκ κάποιος.

https://www.zontesclubhellas.com/

Pew
11/12/2019, 17:36
https://www.zontesclubhellas.com/

Ωραιο template το φορουμ.
Ενα καλησπερα, βοηθεια μεχρι να γραψεις καηκαν τα ματια σου! :eek:

DRAKONET
11/12/2019, 18:12
https://www.youtube.com/watch?v=wCRrjsHogC4

telegonos
11/12/2019, 19:53
Κάθε φόρουμ έχει τον ήρωά του, αυτό έχει τον george_v να λύνει προβλήματα.

Εν τω μεταξύ, όσο συζητάμε για τα κακάσχημα δημιουργήματα αισθητικής Nissan Qasqai (για epiZontes) , στην Αγγλία πλέον πωλείται αυτό (https://www.2wo.gr/news/nea-montela/4213-lexmoto-lxr-380) και θα ήθελα να το δω και Ελλάδα.

kαι η ξένη σελίδα εδώ (https://www.lexmoto.co.uk/models/TR380-GP1)

40 άλογα λέει, πλαίσιο χωροδικτύωμα (με χαλάει το ψευτοχυτό τμήμα που είναι απλά ένα διακοσμητικό καπάκι βέβαια αλλά δεν βαριέσαι), αξιοπρεπείς αναρτήσεις, καλούτσικο σε εμφάνιση.

413344

413345

Αυτό κάτι αρχίζει να λέει από κινέζικα.

DRAKONET
11/12/2019, 21:04
telegonos....
το ιδιο
https://www.youtube.com/watch?v=SNWl89SGouI

Diogen
12/12/2019, 01:27
Στα δικά μου "μεσόκοπα" μάτια και αισθητική, βλέπω την τελευταία δεκαετία μια σταδιακή αυξητική τάση της λουμπενοποίησης του μέσου νεορωμιού. Κάτι η κρίση και τα μνημόνια, κάτι η σαλαμοποίηση της ζωής του, και το κακό δεν άργησε να γίνεται καθεστώς.
Και εξηγούμαι τι εννοώ περί λούμπεν νεορωμιού:
1. Σπεύδει να αγοράσει ξεσκισμένα τζιν, ακριβότερα από τα κανονικά, παρασυρμένος στην "μόδα" του "ρακοσυλλέκτη".
2. Γεμίζει το κορμί του με τατού, μια "μόδα" που ξεκίνησε από τους φυλακόβιους και λούμπεν αμερικανοεγγλέζους.
3. Να ακούει ένα είδος τραγουδιών (ελληνικών ή ξένων) που η λέξη μουσική γι αυτά είναι πολύ κολακευτική.
4. Κάνει τα μαλλιά του ράστα, τα οποία λούζονται(;) μια φορά το μήνα, κι αν...
5. Πίνει ως ποτό ή αναψυκτικό, ότι χειρότερο "μπομπαρισμένο" απόπλυμα κυκλοφορεί στην πιάτσα.
Και τέλος (για να μην είμαι κι off-topic), να αγοράζει ότι κινέζικο παρτάλι βγει στην κυκλοφορία, αρκεί να μοιάζει με ευρωγιαπωνέζικο και να'ναι τσίτα στα μπλιμπλίκια.
Αυτό δείχνει πως δεν σέβεται (για τους λόγους 1,2,3,4,5) τα λιγοστά χρήματα που με κόπο βγάζει, και τα δίνει όπου να'ναι, αρκεί να είναι "στη μόδα", cool και in.
Mε τα ίδια χρήματα θα μπορούσε να αγοράσει, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ μεταχειρισμένο ευρωγιαπωνέζικο, αναγνωρισμένης αξίας και ποιότητας.
Αλλα αγοράζει (κατ'εμέ πάντα) φανταχτερές κινεζιές (της Κυριακής χαράς και της Δευτέρας λύπη) με τη ίδια λογική που πληρώνει το ξεσκισμένο τζιν ακριβότερα από το ολόκληρο. Σε κάποιες περιπτώσεις (όπως διαβάζω εδώ μέσα) σπεύδει να υποστηρίξει αυτή τη λογική, με μη λογικά επιχειρήματα. Τελικά όντως η "φθήνια τρώει τον παρά"; ή μήπως η "μόδα" και η ασχετοσύνη;
Σημάδια των καιρών;:confused: Αλλοι καιροί άλλα ήθη;:confused: Μπορεί, δεν ξέρω.....Θα δείξει....:smokin:

johnnybond
12/12/2019, 03:06

Εν τω μεταξύ, όσο συζητάμε για τα κακάσχημα δημιουργήματα αισθητικής Nissan Qasqai (για epiZontes) , στην Αγγλία πλέον πωλείται αυτό (https://www.2wo.gr/news/nea-montela/4213-lexmoto-lxr-380) και θα ήθελα να το δω και Ελλάδα.

40 άλογα λέει, πλαίσιο χωροδικτύωμα (με χαλάει το ψευτοχυτό τμήμα που είναι απλά ένα διακοσμητικό καπάκι βέβαια αλλά δεν βαριέσαι), αξιοπρεπείς αναρτήσεις, καλούτσικο σε εμφάνιση.

413344

413345

Ενδιαφέρον φαίνεται, μοτέρ από zongshen rx3s λογικά.
Όντως ωραίο θα ήταν να το βλέπαμε και εδώ.

doctoras
12/12/2019, 07:12

413344

413345

στο αισθητικό κομμάτι και βάση των φώτο ανταγωνίζεται επάξια οτιδήποτε καλαίσθητο στην κατηγορία του

buckley
12/12/2019, 08:16
145 χλμ μόνο όμως ? Τόσα έπιανα με το cb 250 rs των 26 ίππων ,ξάπλα βέβαια.Συμπαθητικό ας πούμε πάντως .
750 θα βγάλουν ? :D

sapila racing
12/12/2019, 08:44
Σαν mini αντιγραφο CBR ειναι.
Buckley το CB250RS ήταν 127 κιλά άδειο, περίπου 140 γεμάτο.
Αυτό εδω ειναι 192 κιλά! Μα με τι τα φτιάχνουν?? Λιωμένα αμόνια βαζουν? :confused:

buckley
12/12/2019, 08:59
Σαν mini αντιγραφο CBR ειναι.
Buckley το CB250RS ήταν 127 κιλά άδειο, περίπου 140 γεμάτο.
Αυτό εδω ειναι 192 κιλά! Μα με τι τα φτιάχνουν?? Λιωμένα αμόνια βαζουν? :confused:

Καλά κι ο Μπάκλης τότε 69 κιλά, φαγωμένος κιόλας :bawl:

katsar
12/12/2019, 09:07
145 χλμ μόνο όμως ? Τόσα έπιανα με το cb 250 rs των 26 ίππων ,ξάπλα βέβαια.Σ
Όσα έπιανα με το mbx 125.Όρθιος :smokin:

Kickstart
12/12/2019, 10:50
δεν έχω καμιά συμπάθεια στα κινέζικα μηχανάκια και προς το παρόν απλά παρακολουθώ τους ήρωες που αποφασίζουν να γίνουν πειραματόζωα αγοράζοντας τα ώστε όλοι οι υπόλοιποι που ασχολούμαστε με τα δίκυκλα να βγάζουμε τις συμπερασματάρες μας άνετα και από τον καναπέ μας..

απλά για το λιώσιμο που έγινε κουβέντα στις προηγούμενες σελίδες του τοπικ θα ήθελα να υπενθυμίσω τα πρώτα βαρκαντέρο που συνέβαινε ακριβώς το ίδιο. Όταν έσκαγε (καθ οδόν ή στάσιμα) ο ήλιος πάνω στην προβληματική ζελατίνα γινόταν κάτι σαν μεγεθυντικός φακός και έλιωναν οι ενδείξεις των οργάνων. Το φαινόμενο είχε ονομαστεί όργανα-παγωτό από τους πικραμένους κατόχους εκείνη την εποχή μιας κατά τ΄άλλα πολύ αξιόλογης ταξιδιάρας μηχανής.

τα μηχανάκια δεν θα κριθούν από τέτοιες μικροατελειες που μπορείς να τις πεις και παιδικές ασθένειες όταν αφορά εντελώς νέο μοντέλο, θα κριθούν σε βάθος χρόνου, καθημερινής χρήσης και χιλιομέτρων...οι Κινέζοι δεν έχουν τυχαία κακό όνομα μέχρι τώρα...εχουν βγάλει πολλές μουφες στην αγορά από τότε που εμφανίστηκαν στην πιάτσα και δεν έχουν και το καλύτερο δίκτυο διανομέων και επισκευαστών ανά τον κόσμο...

με λίγα λόγια, έχουν δρόμο ακόμα να διανύσουν για να πείσουν για την αξιοπιστία τους και οι οι ομολογουμένως εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές των προϊόντων τους δεν είναι πανάκεια.

THRESH
12/12/2019, 11:21
ωραίο κ'αυτό

413352

413353

https://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/Test-Daytona-V310-by-Zontes_127438.asp

telegonos
12/12/2019, 11:25
145 χλμ μόνο όμως ? Τόσα έπιανα με το cb 250 rs των 26 ίππων ,ξάπλα βέβαια.Συμπαθητικό ας πούμε πάντως .
750 θα βγάλουν ? :D

Τοσα επιανες στο κοντερ του. Ποσα 118 ηταν πραγματικα, αλλη υποθεση. Τα 145 πρεπει να ειναι λαθοε, με 40 αλογα τροχο, 160-170 πραγματικα, πρεπει να τα πιανει

buckley
12/12/2019, 12:00
Τοσα επιανες στο κοντερ του. Ποσα 118 ηταν πραγματικα, αλλη υποθεση. Τα 145 πρεπει να ειναι λαθοε, με 40 αλογα τροχο, 160-170 πραγματικα, πρεπει να τα πιανει

Τι λε ρε, ήμουν αλανιάρης τότες :bawl:

TKM
12/12/2019, 13:41
Δεν αξίζει τόση απαξίωση σε όσους αγοράζουν καινούρια κινέζικη μοτοσυκλέτα λες και δε θα ήθελαν να αγοράσουν καινούρια γιαπωνέζικη ήδενξερωγωτιάλλο!

Και εγώ είδα σήμερα μια Triumph Speed Twin 1200, πανέμορφη ήταν και αν μπορούσα θα την αγόραζα, αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ και έτσι αντί γι' αυτήν έχω πάρει τη Benelli BN 251 και είμαι και πολύ ευχαριστημένος - είμαι... νεοέλληνας που θέλει να αγοράζει κινεζιές με μπλιμπλίκια λοιπόν; Αν και η δικιά μου... ελάχιστα μπιμπλίκια έχει ευτυχώς!

Όσο για την εναλλακτική του μεταχειρισμένου... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΣΤΙΚΗ. Με χαμηλό μπάτζετ ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΛΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ - αλλά και να βρεις, κάτι θα σου βγάλει, σίγουρα θα καίει πιο πολύ από ένα καινούριο και τελικά... ασύμφορο βγαίνει!

Το δοκίμασα με τη Honda Transalp 600 που είχα πάρει και... δεν το ξανακάνω - και φανταστείτε ότι ήταν σε αξιοπρεπέστατη κατάσταση, δεν καταλογίζω κάτι στον προηγούμενο ιδιοκτήτη! Πολύ πιο ξένοιαστος όμως είμαι (μέχρι) τώρα με... την κινεζιά μου χωρίς μπλιμπλίκια!

Alexinhogr
12/12/2019, 15:44
Σε πιστεύω, κατανάλωση 600 vs 250, απλά μαθηματικά

BLiTzER
12/12/2019, 15:46
Σε πιστεύω, κατανάλωση 600 vs 250, απλά μαθηματικά

Μάλλον μπερδεύτηκε επειδή το ΤΑ καίει σαν 600, αλλά πάει σαν 250.

Alexinhogr
12/12/2019, 15:50
Εδώ κάνεις λάθος, το τρανσαλπ 600 καίει σαν 900,ειναι το πιο πιωμα στα 600.

doctoras
12/12/2019, 18:32
Το θέμα με τους Κινέζους είναι ότι ενώ υπάρχουν πολλοί κατασκευαστές με πολλές δεκαετίες στο προσκήνιο κάποιους με πολύ μεγάλο κύκλο εργασιών εφάμιλλων μεγάλων ιαπωνικών κατασκευαστών, ακόμη δεν δημιουργήθηκε brand αντίστοιχο ιαπωνικών μοτοσυκλετών για πολλούς και διάφορους λόγους που έχουνε ειπωθεί

Υπάρχουν όλοι οι παρακάτω:
Baotian Motorcycle Company
Chang Jiang
Dayun
Evoke Motorcycles
Jincheng Suzuki
Lifan
Loncin
Qianjiang
Qingqi
Shineray
Thumpstar
Yinxiang Motorcycle
Znen
Zongshen

Σήμερα η μόνη εταιρεία που έχει κάνει δουλειά είναι η Qianjiang με το division Benelli με πολύ δυναμικό μπάσιμο σε όλες της κατηγορίες με καταιγίδα νέων μοντέλων. Και επίσης σε δεύτερη φάση η Shineray με την προσπάθεια αναγέννησης της SWM.
Τα CF MOTO που είναι παράγωγο μιας ακόμη μικρότερης εμβέλειας εταιρεία.
Η Lifan ασχολείται κυρίως με τα αυτοκίνητα, η Zongshen φτιάχνει μοτοσυκλέτες μέχρι 250cc, η Loncin χωρις line-up κάποιες συνεργασίες με bmw και άλλους όμως κόπιες και συναρμολόγηση.
Μένει μια Brixton χωρίς ιδιαίτερα στοιχεία προέλευσης η οποία λενε οτι κατάγεται απο την αυστριακή KSR η οποία το πιθανότερο εισάγει κινέζικο υλικό.
H tayo που προέρχονται τα zontes, φτιάχνουν αερόψυκτα μηχανάκια μεχρι 150cc

Αυτά είναι όλα-όλα.. Συνεπώς κακα τα ψέματα, ακόμη είναι αρκετά πίσω για να μπορέσουν να ανταγωνιστούν τους ιαπωνικούς κολοσσούς.

RaGe_Raptor
12/12/2019, 18:49
Πάντως εδώ και 20 τουλάχιστον χρόνια ακούω το “ οι Κινέζοι θα κάνουν το μπαμ μέσα στην 5 ετια”

The_Scientist
12/12/2019, 18:51
Προς το παρόν δεν τίθεται θέμα ανταγωνισμού Κίνας - Ιαπωνίας, οι Κινέζοι στοχεύουν ένα πολύ διαφορετικό τμήμα της αγοράς.

Επιλογή είναι, δεν είναι λόγω έλλειψης τεχνογνωσίας, για να είμαστε ειλικρινείς σιγά τη φοβερή τεχνολογία που κουβαλάει η μέση κατηγορία μοτοσυκλετών.

Η εκτίμηση μου είναι ότι σύντομα (5-7 χρόνια) θα ρίξουν και πιο σοβαρές προτάσεις στην αγορά και θα πάρουν μερίδιο και από τους Ιάπωνες.

RaGe_Raptor
12/12/2019, 18:53
Προς το παρόν δεν τίθεται θέμα ανταγωνισμού Κίνας - Ιαπωνίας, οι Κινέζοι στοχεύουν ένα πολύ διαφορετικό τμήμα της αγοράς.

Επιλογή είναι, δεν είναι λόγω έλλειψης τεχνογνωσίας, για να είμαστε ειλικρινείς σιγά τη φοβερή τεχνολογία που κουβαλάει η μέση κατηγορία μοτοσυκλετών.

Η εκτίμηση μου είναι ότι σύντομα (5-7 χρόνια) θα ρίξουν και πιο σοβαρές προτάσεις στην αγορά και θα πάρουν μερίδιο και από τους Ιάπωνες.

Να το πάλι :bawl:

The_Scientist
12/12/2019, 18:56
Χάχα όντως! Το στείλαμε σχεδόν ταυτόχρονα.

jawaforever
12/12/2019, 23:38
Το θέμα με τους Κινέζους είναι ότι ενώ υπάρχουν πολλοί κατασκευαστές με πολλές δεκαετίες στο προσκήνιο κάποιους με πολύ μεγάλο κύκλο εργασιών εφάμιλλων μεγάλων ιαπωνικών κατασκευαστών, ακόμη δεν δημιουργήθηκε brand αντίστοιχο ιαπωνικών μοτοσυκλετών για πολλούς και διάφορους λόγους που έχουνε ειπωθεί

Υπάρχουν όλοι οι παρακάτω:
Baotian Motorcycle Company
Chang Jiang
Dayun
Evoke Motorcycles
Jincheng Suzuki
Lifan
Loncin
Qianjiang
Qingqi
Shineray
Thumpstar
Yinxiang Motorcycle
Znen
Zongshen

Σήμερα η μόνη εταιρεία που έχει κάνει δουλειά είναι η Qianjiang με το division Benelli με πολύ δυναμικό μπάσιμο σε όλες της κατηγορίες με καταιγίδα νέων μοντέλων. Και επίσης σε δεύτερη φάση η Shineray με την προσπάθεια αναγέννησης της SWM.
Τα CF MOTO που είναι παράγωγο μιας ακόμη μικρότερης εμβέλειας εταιρεία.
Η Lifan ασχολείται κυρίως με τα αυτοκίνητα, η Zongshen φτιάχνει μοτοσυκλέτες μέχρι 250cc, η Loncin χωρις line-up κάποιες συνεργασίες με bmw και άλλους όμως κόπιες και συναρμολόγηση.
Μένει μια Brixton χωρίς ιδιαίτερα στοιχεία προέλευσης η οποία λενε οτι κατάγεται απο την αυστριακή KSR η οποία το πιθανότερο εισάγει κινέζικο υλικό.
H tayo που προέρχονται τα zontes, φτιάχνουν αερόψυκτα μηχανάκια μεχρι 150cc

Αυτά είναι όλα-όλα.. Συνεπώς κακα τα ψέματα, ακόμη είναι αρκετά πίσω για να μπορέσουν να ανταγωνιστούν τους ιαπωνικούς κολοσσούς.

Δεν υπάρχουν μόνο αυτοί. Συνολικά, στην Κίνα υπάρχουν καμιά 200αρια κατασκευαστές. Ανάμεσα τους κ ονόματα που έχουμε γνωρίσει κ στην Ελλάδα (jianshe, jialing κλπ).

Η Lifan ΔΕΝ ασχολείται μόνο ή κυρίως με τα αυτοκίνητα.
Το κομμάτι της Lifan που ασχολείται με τα δίκυκλα έχει να δείξει περισσότερα από τα άθλια -συνήθως- παπια κ σκούτερ που γνωρίσαμε εδώ.

http://m.lifanmotos.net/product/qsc/

Η zongshen επίσης παράγει κ μεγαλύτερους κινητήρες. Ήδη έχει παρουσιάσει το RX4. Νομίζω ότι κ το εντυπωσιακό FANTIC CABALERO 500, κινητήρα ZONGSHEN έχει.

doctoras
13/12/2019, 07:34
Έχει όντως.. Αντε όχι 250cc αλλά 450cc, μέχρι μονοκύλινδρο κινητήρα πάντα.
Αντιστοίχως και σε μικρότερη εμβέλεια οι jianshe, jialing...Πολυκίλινδρα σύνολα όμως κανένας εκτός απο δυό βαριά τρείς συνολικά που αναφέρθηκαν παραπανω(βάζοντας και τις καινούργιες προσπάθειες τους με δικύλινδρα σύνολα μέσα).

Για να αντιληφθείτε όσοι δε καταλάβετε τι θέλω να επισημάνω, οι ιάπωνες κατασκευαστές ιδρύθηκαν αρχές '50 με '55 και ως το τέλος της τρέχον δεκαετίας είχαν φουλ Lineup με δίχρονους-τετράχρονους κινητήρες μονοκύλινδρους-δικύλινδορους-τετρακύλινδρους απο 50cc εώς 750cc (την δεκαετία του '50!)

Αυτή είναι η τεράστια διαφορά στο "development" των κινέζων σε σχέση με ιαπωνία-ευρώπη..Αυτό βέβαια δε σημαίνει οτι οι κινέζοι είναι λιγότερο άξιοι, θεωρώ οτι οι επενδυτές τους δεν επενδύουν εκεί γιατί δεν θέλουν να πάνε εκεί, βολεύονται και πιάνουν μεγάλα νούμερα σε στόχους πωλήσεων κάνοντας αυτό που κάνουν ως σήμερα

buckley
13/12/2019, 07:48
Αντιστοίχως και σε μικρότερη εμβέλεια οι jianshe, jialing...Πολυκίλινδρα σύνολα όμως κανένας εκτός απο δυό βαριά τρείς συνολικά που αναφέρθηκαν παραπανω(βάζοντας και τις καινούργιες προσπάθειες τους με δικύλινδρα σύνολα μέσα).

Για να αντιληφθείτε όσοι δε καταλάβετε τι θέλω να επισημάνω, οι ιάπωνες κατασκευαστές ιδρύθηκαν αρχές '50 με '55 και ως το τέλος της τρέχον δεκαετίας είχαν φουλ Lineup με δίχρονους-τετράχρονους κινητήρες μονοκύλινδρους-δικύλινδορους-τετρακύλινδρους απο 50cc εώς 750cc (την δεκαετία του '50!)

Αυτή είναι η τεράστια διαφορά στο "development" των κινέζων σε σχέση με ιαπωνία-ευρώπη..Αυτό βέβαια δε σημαίνει οτι οι κινέζοι είναι λιγότερο άξιοι, θεωρώ οτι οι επενδυτές τους δεν επενδύουν εκεί γιατί δεν θέλουν να πάνε εκεί, βολεύονται και πιάνουν μεγάλα νούμερα σε στόχους πωλήσεων κάνοντας αυτό που κάνουν ως σήμερα

Όχι ακριβώς.

πυξιδας990
13/12/2019, 08:09

και οι ιαπωνες στην αρχη αντιγραψαν πραγματα,ετσι γινεται παντα...

fatsas35
13/12/2019, 09:23
Ας πω κ γω την άποψη μ ως κάτοχος benelli.. Φυσικά τα ιαπωνικά είναι ανώτερα κατασκευαστικα..Τα περιφερειακά όμως σε κάποια κινέζικα είναι ανώτερα.. Μιλάω για μικρομεσαίες κατηγορίες.
Τα τζαπαν πλέον δεν είναι τζαπαν.. Είναι Ταιλαντ, Βιετνάμ κ. ο. κ.. Η ποιότητα έχει πέσει σε σχέση με παλιά αλλά παραμένουν ανώτερα.. Λίγο όμως αυτή η πτώση λίγο το ανέβασμα των Κινέζων σε συνεργασία με Ευρωπαίους (βλέπε BMW, benelli, mv Agusta) έχει μειώσει την διαφορά.. Ο Κινέζος έχει πολλά ακόμα να αποδείξει για την αξιοπιστία του γτ έχει μαύρο παρελθόν.. Φυσικά η αγορά μιας τζαπαν μότο έχει πολύ μικρότερο ρίσκο αξιοπιστίας.. Όμως είναι κ πιο ακριβή στην αγορά.. Λογικό.. Αυτός που θα πάρει κινέζικο ρισκάρει πιο πολύ έχει όμως κ αβαντζο τα λεφτά της φθηνότερη αγοράς σε περίπτωση που έχει θέματα γ να τα λύσει.. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αγορά μου.. Μια ζωή στα μεταχειρο ήμουνα (έχω γυρίσει όλες τις τζαπαν μάρκες κ είχα κ ktm) κ όλο κ κάτι μ έβγαζαν.. Είναι ρίσκο κ το μεταχειρο τζαπαν.. Απολαμβάνω πηρουναρα, φρένα, στήσιμο, ήχο, άνεση, ροπή.. Έχω ξεκινήσει κ project κ εμφανισιακά κ κάποιες βελτιώσεις στην απόδοση (πρόγραμμα, εξάτμιση).. Ήδη το μηχανάκι μεταμορφώνεται..Αυτα τα λίγα :D Οποίος έχει λεφτά παντος για τζαπαν να πάρει τζαπαν.. Σίγουρα καλύτερη επιλογή.. Εγώ ερωτεύτηκα την κινεζοιταλιδα γτ είναι πολύ μουν@ρος..

katsar
13/12/2019, 10:46
Συγνώμη ρε αδερφέ και ειλικρινά δεν θέλω να γίνω μ@λ@κ@ς και ο σπαστικός της φάσης αλλά ''απολαμβάνεις ήχο'';;;
https://www.youtube.com/watch?v=njaWjM513co ( Full Exhaust Sound Beneli TRK 502 / Akrapovic, MIVV, Performance, RP2, Mass )
Μόνο εγώ το ακούω σαν χορτοκοπτικό δηλαδή;

Να εξηγήσω λίγο, τα βίντεο τα είχα ψάξει το καλοκαίρι όταν στο φεριμποτ Καβάλα-Θάσο είχα δίπλα μου έναν τύπο με το συγκεκριμένο όπως περιμέναμε με τις μηχανές αναμμένες να ανοίξει η πόρτα ο οποίος μάρσαρε επιδεικτικά και είχα πάθει πλάκα με αυτό που άκουγα.
ΥΓ μου αρέσει το TRK για αυτό που είναι ,έτσι;

fatsas35
13/12/2019, 11:00
Συγνώμη ρε αδερφέ και ειλικρινά δεν θέλω να γίνω μ@λ@κ@ς και ο σπαστικός της φάσης αλλά ''απολαμβάνεις ήχο'';;;
https://www.youtube.com/watch?v=njaWjM513co ( Full Exhaust Sound Beneli TRK 502 / Akrapovic, MIVV, Performance, RP2, Mass )
Μόνο εγώ το ακούω σαν χορτοκοπτικό δηλαδή;

Να εξηγήσω λίγο, τα βίντεο τα είχα ψάξει το καλοκαίρι όταν στο φεριμποτ Καβάλα-Θάσο είχα δίπλα μου έναν τύπο με το συγκεκριμένο όπως περιμέναμε με τις μηχανές αναμμένες να ανοίξει η πόρτα ο οποίος μάρσαρε επιδεικτικά και είχα πάθει πλάκα με αυτό που άκουγα.
ΥΓ μου αρέσει το TRK για αυτό που είναι ,έτσι;

To είχαμε ξανασυζητησει αυτό.. Για δικύλινδρο είναι ωραίος κ γεμάτος ήχος.. Ποιο δικύλινδρο θεωρείς ότι έχει καλύτερο ήχο?Γούστα είναι αυτά βέβαια.. Εννοείται ότι με άλλη εξάτμιση είναι πολύ καλύτερος.. Γιαυτό θα βάλω κ γω leovince η gpr.. Το έχω δει το βιντεακι που ανέβασες.. Είναι γ trk ασφαλτινο..

BLiTzER
13/12/2019, 11:02
Ποιο δικύλινδρο θεωρείς ότι έχει καλύτερο ήχο?

Just saying. (https://youtu.be/9krm2X8C75s)

fatsas35
13/12/2019, 11:12
Just saying. (https://youtu.be/9krm2X8C75s)

Μαμά εννοώ φίλος.. Εννοείται after market υπάρχουν πολλές κ καλές επιλογές..

BLiTzER
13/12/2019, 11:13
Το βιντεάκι του katsar δεν είχε μαμά ήχους. Δε νομίζω ότι αναφερόταν στον εργοστασιακό ήχο.

katsar
13/12/2019, 11:20
Ξαναγράφω δεν έχω κάτι με το συγκεκριμένο μηχανάκι έτσι,ούτε θα μπω στην διαδικασία σταυροφορίας και κυνηγιού μαγισσών εκ Κίνας.Πόσο μάλλον να το παίξω έξυπνος σε ιδιοκτήτη που έδωσε τα ωραία του χρήματα.
Το ίδιο θα έγραφα αν ήταν Yamaha κτλ.
Λίγο πολύ όλα τα καινούργια ακούγονται λίγο αντι-κουκου αλλά το συγκεκριμένο μου έκανε εντύπωση από το σκηνικό που έγραψα πριν όταν το είχα δίπλα μου.
Και στην πάτρα πέτυχα μια μέρα ένα γαλάζιο zontes να γκαζώνει,τα ίδια και αυτό,άλλο μοτέρ βέβαια αλλά.....

toyar
13/12/2019, 11:50
Όλη η φιλοσοφία προώθησης τέτοιων κατασκευών είναι η ιταλική σημαία στη ζαντα

fatsas35
13/12/2019, 11:54
Ξαναγράφω δεν έχω κάτι με το συγκεκριμένο μηχανάκι έτσι,ούτε θα μπω στην διαδικασία σταυροφορίας και κυνηγιού μαγισσών εκ Κίνας.Πόσο μάλλον να το παίξω έξυπνος σε ιδιοκτήτη που έδωσε τα ωραία του χρήματα.
Το ίδιο θα έγραφα αν ήταν Yamaha κτλ.
Λίγο πολύ όλα τα καινούργια ακούγονται λίγο αντι-κουκου αλλά το συγκεκριμένο μου έκανε εντύπωση από το σκηνικό που έγραψα πριν όταν το είχα δίπλα μου.
Και στην πάτρα πέτυχα μια μέρα ένα γαλάζιο zontes να γκαζώνει,τα ίδια και αυτό,άλλο μοτέρ βέβαια αλλά.....
Μα συζήτηση κάνουμε.. Προσπαθώ να καταλάβω τι σ αρέσει σε δικύλινδρο μαμα να το συζητήσουμε..
Μπορεί να μ έχει ξεφύγει κάποιο.. Σε όσα έχω ακούσει (versys, cb) μου αρέσει πιο πολύ το trk..

katsar
13/12/2019, 11:58
Ποιο δικύλινδρο θεωρείς ότι έχει καλύτερο ήχο?Γούστα είναι αυτά βέβαια..
Φυσικά γούστα είναι αυτά και ο ήχος είναι το τελευταίο ας πούμε,τα λέμε όλα αυτά γιατί πιάστηκα από αυτό που είπες,κουβέντα να γίνεται .
Στην ερώτηση σου ας πούμε ένα ταπεινό KLE500 με αφτερμαρκετ ,αν μπορείς να πιάσεις την διαφορά τι εννοώ.
Όμως νομίζω ήμαστε πολύ οφτοπικ στο νήμα του..zontes και θα πέσει σκούπα.Όπως και να έχει ειλικρινά εκ καρδιάς καλές βόλτες fatsas man !!

fatsas35
13/12/2019, 12:00
Όλη η φιλοσοφία προώθησης τέτοιων κατασκευών είναι η ιταλική σημαία στη ζαντα

Δεν διαφωνώ. Αν κ η σχεδίαση κάνει μπαμ ότι είναι ιταλική.. Αν λεγόταν τσιαν γιονγκ όμως δεν θα το έπαιρνα.. Ξεκάθαρα..
Αν κ δεν φημίζονται κ για την φοβερή αξιοπιστία τους οι Ιταλοί.. Σε σχεδίαση κ περιφερειακά βέβαια είναι κορυφή.
Μα κ στα ιαπωνικά πλέον η φιλοσοφία κάπως έτσι είναι.. Τζαπαν μειντ ιν ταιλαντ.. Επίσης αν δεν κάνω λάθος κ κάποια μοτέρ BMW κστασκευαζονται στην Κινα

fatsas35
13/12/2019, 12:01
Φυσικά γούστα είναι αυτά και ο ήχος είναι το τελευταίο ας πούμε,τα λέμε όλα αυτά γιατί πιάστηκα από αυτό που είπες,κουβέντα να γίνεται .
Στην ερώτηση σου ας πούμε ένα ταπεινό KLE500 με αφτερμαρκετ ,αν μπορείς να πιάσεις την διαφορά τι εννοώ.

Δεν έχω ακούσει kle είναι η αλήθεια αλλά γ μαμα εννοούσα.. Εννοείται με αφτερμαρκετ είναι άλλη ιστορια για όλα τα μηχανάκια. Όπως είδες με αφτερμαρκετ το trk γαζώνει..

sapila racing
13/12/2019, 12:21
Δεν ξερω τι λέτε εσείς αλλά το Benneli Leoncino 500 που καβαλησα είχε τον χειρότερο ήχο που έχω ακούσει ποτέ. :yuck:

fatsas35
13/12/2019, 12:35
Το βιντεάκι του katsar δεν είχε μαμά ήχους. Δε νομίζω ότι αναφερόταν στον εργοστασιακό ήχο.

Νομίζω τα βιντεακι το έβαλε γ το ποσό αλλάζει ο ήχος με τις αφτερμαρκετ αν δεν κάνω λάθος..

BLiTzER
13/12/2019, 12:39
Νομίζω τα βιντεακι το έβαλε γ το ποσό αλλάζει ο ήχος με τις αφτερμαρκετ αν δεν κάνω λάθος..

Α, εγώ κατάλαβα ότι με την akrapovic ακούγεται σαν χλοοκοπτικό. Κι εγώ το άκουσα. :D

fatsas35
13/12/2019, 13:11
Α, εγώ κατάλαβα ότι με την akrapovic ακούγεται σαν χλοοκοπτικό. Κι εγώ το άκουσα. :D

Με την acrapovic πράγματι έτσι ακούγεται..χαχα αν κ δεν είναι γνήσια Acra από ότι φαίνεται.. Έχει κάποιες που ακούγεται πολύ καλά..

katsar
13/12/2019, 13:13
Παιδιά με την ακραποβιτς κτλ ακουγεται σαν χορτοκοπτικό .Χάλια.Μανίσιο δεν φαντάζομαι καν.

johnnybond
13/12/2019, 13:18
Εμενα μου αρέσει πολύ ο ήχος αυτού του μοτέρ πάντως, και ακόμα περισσότερο του 302. Ξεχωριστός και μοναδικός στην κατηγορία.
Είτε με μαμά είτε με aftermarket. Καμία σχέση με τα 500αρια της Χόντα που έχουν πολύ χλιαρό ήχο, ανεξάρτητου εξάτμισης.

Εμένα το cbr 500r με racegun τελικό έχει ήχο μεταξύ αγριεμένου παπιού και kle. Καλύτερα από μαμά βέβαια αλλά εντάξει. Τίποτα το ιδιαίτερο..

fatsas35
13/12/2019, 13:25
Παιδιά με την ακραποβιτς κτλ ακουγεται σαν χορτοκοπτικό .Χάλια.Μανίσιο δεν φαντάζομαι καν.

Ισχύει.. Γτ δεν σχολιάζεις όμως αυτές που ακούγονται καλά ? Η μανισια ακούγεται πολύ καλύτερα.. Καμία σχέση.. Μπάσος κ γεμάτος ήχος κ επαναλαμβάνω ότι δεν βρίσκω μαμά σε δικύλινδρο με τέτοιο ηχο.. Αν υπάρχει κάτι να το ακούσουμε.. Η rp πχ σε χαλάει?

fatsas35
13/12/2019, 13:31
https://m.youtube.com/watch?v=yutum8d9KoI
Ήχος από μανισιο.. Στείλε μ αν θες ένα δικύλινδρο άλλο μανισιο που ακούγεται καλύτερα.. Ξεφύγαμε πολύ από το θέμα βέβαια..

Alexinhogr
13/12/2019, 14:12
Το kle ακούγεται καλύτερα, κλεκλεκλε, έτσι ακούγεται χαχα

doctoras
13/12/2019, 14:53
και για μένα επίσης τα Benelli στην κατηγορία τους (μαμα πάντα) έχουν τον πιο ενδιαφέρον ήχο απο ότι ο ανταγωνισμός, ακόμη και το μονοκύλινδρο ακούγεται πιο ενδιαφέρον, οι δικύλινδροι τους ηχητικά θυμίζουν τρικύλινδρο triumph