PDA

View Full Version : ΝΕΑ MOTO GP ΚΑΙ WSBK ΓΕΝΙΚΑ !!

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53 54 55

husky21
03/06/2024, 23:15
Αν ειχαν χιουμορ στην Ντουκατι θα επρεπε
να πουν στον ΜΜ δεν εχει GP25 για του χρονου
και να τον οδηγησουν στην εξοδο και σε αλλη εταιρεια
Οι 2 που θα μπορουσαν να κερδισουν τον Πεκο
αμεσως θα βρισκονταν με υποδεεστερο μοτοσακο
Και μεχρι το 27 που αλλαζουν οι κανονισμοι
θα ειχαν τις κουπες στο τσεπακι

Xlitos
04/06/2024, 00:51
Bastianini παει KTM tech3 με εργοστασιακο.Το ειπε ο Pernat λενε.

Λοιπον οποτε εχουμε τον Μαρτιν και τον Ενεα αυτη τη στιγμη με εργοστασιακο Ducati.Που κυνηγανε το πρωταθλημα...Με μια Ducati που τους εδιωξε. :a014: Βλεπω να κανουν νευριασμενους αγωνες απο δω και περα.

Αυτος ο μαυρο Πεκο εμεινε χωρις συμμαχους.

Στο τελος δηλαδη αναγκαστικά o Tardozzi θα πει στον Μαρκεζ να βοηθησει τον Πεκο να παρει το πρωταθλημα αφου υπεγραψε στους κοκκινους....βλεποντας και κανοντας βασικα αναλογα το πως θα πηγαινει και ο Μαρκεζ βαθμολογικα.Παντως σιγουρα ο Μαρτιν ειναι πια ο τελευταιος που θελουν στην Ducati να παρει πρωταθλημα.

Lioulios
04/06/2024, 08:06
Ειδε κανεις το προσωπο του Μπαστιανινι οταν ξακαβαλησε και του την επεσαν οι της ομαδας για τα συνγχαρίκια του βαθρου ?
Ακομα και τα χτυπήματα στην πλατη χλιαρά και ψευτικα μου φανηκαν...υπηρχε στον αερα μια νοτα αμηχανιας .
Αυτο ειδα εγω και λεω ..κατι εχει παιξει

sanctusan
04/06/2024, 08:56
Πάντως για να έχουν χάσει 2 σοβαρούς οδηγούς και αν καταφέρουν να προσπεράσουν τα προβλήματα με τους χορηγούς με το Marquez, πέρα από το marketing, κάτι έχουν δει.

Πρωταθλητή έχουν, γιατί να το χαλάσουν;
Και ειδικά ο MM δεν είναι ο ανθρωπος που θα βοηθήσει σε μία καλή σχέση ή να "χαρήσει" βαθμούς ακόμα και αν δεν διεκδικεί το πρωτάθλημα.

GIOTIS750
04/06/2024, 09:09
Κι εγώ θα ήθελα να το πάρει φέτος απο τον πέκο, αλλά καλό είναι να είμαστε ρεαλιστές: θα πάρει το μακρύτερο.

Όσο για του χρόνου δεν βλέπω να κάνει και μεγάλα πράγματα. Σίγουρα θα είναι πιο δύσκολα στην απρίλια απο την πραμακ.
και γιατι ?ναπαρει το μακρυτερο ο Μαρκεζ ,
μην ξεχνας οτι ειναι μια καλη ξαπλα και τελος τα τζιπι βλεπε Λορενθο ...
Τι λες ? η απριλια ειναι σε πολυ καλο επιπεδο ,θα δουμε του χρονου..

simori (https://www.moto.gr/forums/member.php?u=48683)l :beer:

ΟΚΤΑΝΙΟ
04/06/2024, 09:16
θα πει στον Μαρκεζ να βοηθησει τον Πεκο να παρει το πρωταθλημα .

Δε θα'ναι η πρωτη φορα..... :lol:

spyro
04/06/2024, 10:50
κριμα για τον Μάρτιν. Άξιζε 100% το factory bike

Φοβάμαι οτι απο εδώ και πέρα θα δούμε το μηχανάκι του ξαφνικά να πηγαίνει πιο αργά

borgiriadis1
04/06/2024, 23:18
Όλα σωστά όσα είπατε. Απλά νομίζω ότι χρονικά έφαγε πρώτα άκυρο από την παράγκα της duc ο Μάρτιν. Μετά τα συμφωνησανε με τον αχωνευτο τον Aleis που θα τον παραιτουσανε έτσι κι αλλιώς, έκανε κ αυτός το κομμάτι του αποχαιρέτησε τον κόσμο και όλα καλά.

sanctusan
05/06/2024, 01:37
Όσο παρακολουθώ GP εντατικά (περίπου 7-8 χρόνια), φέτος είναι από τα μεγαλύτερα ανακατέματα τράπουλας.

Πολύ αναμπουμπούλα, πολύ χαμός....

Να δούμε αν θα είναι για το τίποτα ή του χρόνου θα έχουμε ακόμα καλύτερο πρωτάθλημα.

453592

Τόσες αλλαγές και ακόμα 15 θέσεις αναμένουν για συμβόλαιο.

ΥΓ. Επίσης περιμένουμε να δούμε αν μία απο τις Pramac και VR46 αποχωρήσει από Ducati και πάει Yamaha.

peterTHErider
05/06/2024, 08:09
Ανακάτεμα θα έχουμε σίγουρα αλλά έχω την αίσθηση πως ο μόνος κερδισμένος από τις άλλαγες θα είναι ο Μαρκ που θα πάει σε φακτορι Ντουκατι. Και δυστυχώς έχω την αίσθηση πως θα παίζει μπάλα μόνος του όπως τα καλά του χρόνια με το χοντα.
Τουλαχιστον μέχρι να αλλάξουν οι κανονισμοί αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν περιμένω να αλλάξουν και πολλά μετά.
Το κτμ του ακοστα φαίνεται πως έχει ταβάνι και το απριλια του Μάρτιν θα κάνει το μπαμ σε κάποιες πίστες αλλά γενικά θα παίζει 4-6.
Μακαρι να βγω ψεύτης αλλά αυτή είναι η εικόνα προς παρόν.

DoctoR_k6
05/06/2024, 09:04
Εγω θελω να δω Μιρ στην Yamaha.
Να φυγει απο το ρδελο το Honda.
Εδω ολοκληρος ΜΜης το παρατησε και του εδωσε τοσα παγκοσμια...

Πηγε η qφαλα στο καλυτερο μοτο παλι...

Για τον Μαρτιν ουτε κρυο ουτε ζεστη...μου ειναι και καπως αντιπαθης οποτε ας κατσε με τον Μαβερικ στην Απριλια. :lol:

spyro
05/06/2024, 09:43
Ανακάτεμα θα έχουμε σίγουρα αλλά έχω την αίσθηση πως ο μόνος κερδισμένος από τις άλλαγες θα είναι ο Μαρκ που θα πάει σε φακτορι Ντουκατι. Και δυστυχώς έχω την αίσθηση πως θα παίζει μπάλα μόνος του όπως τα καλά του χρόνια με το χοντα.
Τουλαχιστον μέχρι να αλλάξουν οι κανονισμοί αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν περιμένω να αλλάξουν και πολλά μετά.
Το κτμ του ακοστα φαίνεται πως έχει ταβάνι και το απριλια του Μάρτιν θα κάνει το μπαμ σε κάποιες πίστες αλλά γενικά θα παίζει 4-6.
Μακαρι να βγω ψεύτης αλλά αυτή είναι η εικόνα προς παρόν.

συμφωνώ σε όλα εκτός απο την σίγουρη πρωτοκαθεδρία του ΜΜ. Ο Peco είναι οδηγάρα και μπορεί να μην είναι exciting σαν χαρακτήρας και δεν έχει πολλούς fan, αλλά αν έχει το ίδιο μηχανάκι με τον ΜΜ πάντα θα έιναι ένα σκαλί καλύτερος απο ΜΜ. Είναι και θέμα ηλικίας. Και ο Ρόσσι ήταν ο μεγαλύτερος όλων αλλά όταν γέρασε απλά δεν μπορούσε.

νομίζω ανακοινώθηκε οτι o Bastia παει Gas Gas

peterTHErider
05/06/2024, 10:37
Εγω θελω να δω Μιρ στην Yamaha.
Να φυγει απο το ρδελο το Honda.
Εδω ολοκληρος ΜΜης το παρατησε και του εδωσε τοσα παγκοσμια...

Πηγε η qφαλα στο καλυτερο μοτο παλι...

Για τον Μαρτιν ουτε κρυο ουτε ζεστη...μου ειναι και καπως αντιπαθης οποτε ας κατσε με τον Μαβερικ στην Απριλια. :lol:

Εχει αδειάσει και μια καλή θεσούλα στην γκρεζινι...

Billymuse
05/06/2024, 10:41
453598

Οφφισιαλλλ

peterTHErider
05/06/2024, 10:41
συμφωνώ σε όλα εκτός απο την σίγουρη πρωτοκαθεδρία του ΜΜ. Ο Peco είναι οδηγάρα και μπορεί να μην είναι exciting σαν χαρακτήρας και δεν έχει πολλούς fan, αλλά αν έχει το ίδιο μηχανάκι με τον ΜΜ πάντα θα έιναι ένα σκαλί καλύτερος απο ΜΜ. Είναι και θέμα ηλικίας. Και ο Ρόσσι ήταν ο μεγαλύτερος όλων αλλά όταν γέρασε απλά δεν μπορούσε.

νομίζω ανακοινώθηκε οτι o Bastia παει Gas Gas

Αν ο πεκος κερδίσει τον Μαρκ με ίδιο μηχανάκι θα κλείσει πολλά στόματα μαζί και το δικό μου.
Καλά τα λες για τον ροσσι αλλά ο Μαρκ ακόμα είναι 31.δεν έχει γεράσει ακόμα προφανώς και για τον σύγχρονο αθλητισμο είναι πολύ καλή ηλικία. Ίσως η καλύτερη ισορροπία εμπειρίας με σωματικές αντοχές.αυτα βέβαια χωρίς τον παράγοντα τραυματισμους.

leftos
05/06/2024, 10:59
Είχαμε ξανακάνει την κουβέντα, το μόνο μηχανάκι που δείχνει να είναι κοντά στα ducati είναι το aprilia. Και οι οδηγοί τού δεν ήταν οι τοπ και στις άλλες ομάδες που ήταν.
Όχι οτι ο martin είναι αλλά νομίζω οτι μόνο εκεί εχει ελπίδες για διάκριση και θέλω να πιστεύω οτι είναι καλύτερος απο viniales και aleix . Θα πάει καλά και αν έχει τις δυνατότητες αναπτύσσει το μηχανάκι και βλέπει και πρωτιές.
Τωρα για MM ξαναλέω οτι δεν θα του χαριστεί κανείς. Αν μπορεί να καβαλήσει και να φύγει πρώτος και να εξαφανιστεί καλώς, αλλιώς σε προσπεράσματα χωσίματα και άλλα οι νέοι δεν θα του κάνουν το χατήρι.

DoctoR_k6
05/06/2024, 11:07
O MΜης θα ειναι με το καλυτερο μοτο του grid...
Ο Ροσσης μεχρι το 2015 (36 ετων) ηταν να σηκωσει το 10ο αλλα μην αναλωθουμε γιατι ΔΕΝ το σηκωσε.
Μετεπειτα δεν ειχε ποτε το καλυτερο μοτο οπως τωρα ο ΜΜης.

Aν δεν το παρει με το καλυτερο μοτο του grid ο ΜΜης θα πρεπει να βουλωσει το δικο του στομα και οχι το δικο μας στο τελος.

peterTHErider
05/06/2024, 11:16
O MΜης θα ειναι με το καλυτερο μοτο του grid...
Ο Ροσσης μεχρι το 2015 (36 ετων) ηταν να σηκωσει το 10ο αλλα μην αναλωθουμε γιατι ΔΕΝ το σηκωσε.
Μετεπειτα δεν ειχε ποτε το καλυτερο μοτο οπως τωρα ο ΜΜης.

Aν δεν το παρει με το καλυτερο μοτο του grid ο ΜΜης θα πρεπει να βουλωσει το δικο του στομα και οχι το δικο μας στο τελος.

Ακριβώς,
Ο Μαρκ τώρα είναι "δεσμευμένος και υποχρεωμένος" να πάρει πρωτάθλημα.
Αν το πάρει το έκανε με το καλύτερο μηχανάκι οπότε χάνει λίγη αίγλη. Αν δεν το πάρει θα χάσει πολλούς πόντους που δεν τα κατάφερε με το καλύτερο μηχανάκι.
Νομίζω θα έχει πίεση του χρόνου.

Rac3rX
05/06/2024, 11:34
Μετά από τους τραυματισμούς που πέρασε, 5 χειρουργεία στο ίδιο χέρι, και στα 32 του χρόνια άθλος θα είναι το πρωτάθλημα. Πλην Doohan δεν νομίζω να έχει καταφέρει κανείς κάτι αντίστοιχο.

spyro
05/06/2024, 11:44
Δεν νομίζω να είναι σωματικός εφικτό. Αν τα καταφέρει πραγματικά θα αναθεωρήσω για το ποιος είναι ο GOAT.
Παραμένω να ποντάρω σε Peco και φέτος (θα το "χαλάσουν" το μηχανάκι του Μάρτιν) και του χρόνου

GIOTIS750
05/06/2024, 12:27
Θα το μετανιωσουνε αλλα θα ειναι αργα...μεγαλη μ@λακι@ ,
θα φανε πολυ κραξιμο απο τους Ιταλους..

peterTHErider:beer:
spyro:beer:

Sorath
05/06/2024, 13:36
Και επίσημα λοιπόν ο 93 στο εργοστασιακό Ducati για 2 χρόνια....

https://www.motomag.gr/news/race-news/motogp-ypegrapse-epiteloys-o-marc-marquez-me-tin-ducati-2025-2026

ratamahatta
05/06/2024, 13:39
Θα το μετανιωσουνε αλλα θα ειναι αργα...μεγαλη μ@λακι@ ,
θα φανε πολυ κραξιμο απο τους Ιταλους..
Μπορεί αλλά όπως φαίνεται το promotion λόγο ΜΜ τους ενδιέφερε περισσότερο από Martin, και ας είναι αχωνευτος στους Ιταλούς….και όχι μόνο
Ο ΜΜ παντως κατάφερε να πάρει εργοστασιακή μοτοσυκλετα
Ελπίζω ο Martin να βρει την Ιθάκη του στην aprilia και να δώσει απαντήσεις
Περιμένουμε gas gas, κάτι ακούγεται για bastia, VR46 κλπ

sanctusan
05/06/2024, 14:47
Έχω μία εντύπωση πως το Pramac του Martin χθες πήρε την τελευταία αναβάθμηση, από αυρίο θα παίρνει αναβαθμήσεις το Gresini...

Sorath
05/06/2024, 16:28
Καλά αυτό είναι σίγουρο. Θα κάνουν τα πάντα για να μην το πάρει ο Martin φέτος.

Απο την άλλη, τους πουλήσανε και τους δύο (Martin & Peco) για χάρη του 93. Ο Peco τα ξεχνά τα πρωταθλήματα στο μέλλον...

sanctusan
05/06/2024, 17:53
Και για να έχει γίνει αυτή η μεταγραφή έχει πέσει πολλή δουλειά, πάρα πολλοί αντικρουώμενοι χορηγοί που έπρεπε να συμβηβαστούν.

Συνεχίζω να πιστεύω πως δεν θα έκανε τέτοια κίνηση η Ducati αν δε είχε δεί κάτι σοβαρό στον ΜΜ, δεν είναι απλά το marketing.

O Marquez δεν ήταν ποτέ του marketing, δεν το προσπάθησε ποτέ, αλλά και να ήθελε, ποτέ δεν θα γινόταν Rossi.
Αυτό που ξέρει να κάνει καλά είναι να κερδίζει, και για αυτό τον θέλουν.

CBR900RR 98-99
05/06/2024, 21:26
Να πω και εγώ την γνώμη μου ο μαρκεζ είναι αυτός που είναι σε θέμα χαρακτήρα τα ξέρουμε αυτά όλοι μας!Αλλά δεν μπορούμε να του στερήσουμε το οτι πάρει δεν πάρει άλλο πρωτάθλημα και μόνο οτι από το 20 μέχρι το 24 με τόσες αποχές λόγο του χεριού του από την ενεργό δράση συν ότι το χόντα δεν εξελίχθηκε τόσο και είχε μείνει τελευταίο όσο το οδηγουσε αυτό το διάστημα,μόλις του έδωσαν ένα αξιοπρεπές μηχανάκι βρήκε σχεδόν αμέσως τον ρυθμό να παλεύει με τους καλύτερους που καβαλάνε φετινά μηχανάκια αυτό δεν το κάνει ο καθένας εκεί μέσα.

Για μένα αυτό από μόνο του δείχνει ότι εξακολουθεί να είναι ο καλύτερος εκεί μέσα αν κιόλας λέμε πάρει το πρωτάθλημα φέτος από Πεκο και Μάρτιν θα γράψει μεγαλύτερη ιστορία από ότι είχε γράψει μέχρι και το 19.

Θα πω και κάτι τελευταίο επειδή έχουν γραφτεί πολλά πάρα πολλά όλα αυτά τα χρόνια και εγώ προσωπικά ούτε πληρώνομαι από αυτούς ούτε γκόμενους του έχω ούτε και γαμπρούς...το 2015 και οι δύο τους μαλακιστηκαν γιατί δεν σεβάστηκαν ο ένας τον αλλον και για αυτό και οι δύο χάσανε.

Ο ένας(ροσσι) γιατί μόλις πήρε πρέφα ότι ζοριζοταν ο άλλος(μαρκεζ) λόγο πλαισίου τον τζαρτζαρε όπου τον έβρισκε και ο άλλος(μαρκεζ) μόλις γύρισε στο περσινό πλαίσιο αλλά δεν είχε πλέον πιθανότητες για τίτλο αποφάσισε να του δείξει ποιος είναι το (αφεντικό) γιατί απλά μπορούσε.

Ο ένας κατέφερε και έχασε την τελευταία του ευκαιρία για πρωτάθλημα και ο αλλος να γίνει ο ποίο μισητός εκεί μέσα καλά αυτό θα το κατάφερνε ούτως η άλλως λόγο του χαρακτήρα του.

Να πω και εγώ τον πόνο μου και εγώ θα ήθελα να είχε πάρει πρωτάθλημα ο Πεντρόσα στην μεγάλη κατηγορία αλλά η ιστορία έγραψε και εγώ έμεινα με την όρεξη!

GIOTIS750
06/06/2024, 11:55
Αν ειχαν χιουμορ στην Ντουκατι θα επρεπε
να πουν στον ΜΜ δεν εχει GP25 για του χρονου
και να τον οδηγησουν στην εξοδο και σε αλλη εταιρεια
Οι 2 που θα μπορουσαν να κερδισουν τον Πεκο
αμεσως θα βρισκονταν με υποδεεστερο μοτοσακο
Και μεχρι το 27 που αλλαζουν οι κανονισμοι
θα ειχαν τις κουπες στο τσεπακι
:beer:

GIOTIS750
06/06/2024, 12:08
Pecco Bagnaia σχετικά με τον νέο του ομόστυαλό Marc Márquez: «Όποιος κερδίζει γίνεται εχθρικός. Αν γίνω, δεν δίνω δεκάρα»

https://bikerspirit.net/main/pecco-bagnaia-schetika-me-ton-neo-tou-omostyalo-marc-marquez-opoios-kerdizei-ginetai-echthrikos-an-gino-den-dino-dekara/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR21oXmA4zP2WgvaCrh4AQ9Rtib5-1bzLmoImhAMe3ogVJvFOuDGEfQ647Y_aem_ARFq5l8gAyXWig_a-WbdPPykeHqanIX23mALRCwS4mZfe9L4IzOKi2o2itT3l_vCIQFKk-AuUEyXTrarH-3QVQqP

Xlitos
12/06/2024, 23:41
Σχεδον επισημο λενε Mαβερικ στην Tech 3 μαζι με Bastianini

Μαλλον δωσαν πολλα λεφτα στον Μαρτιν και νευριασε ο Μαβερικ?Δεν ξερουμε.

Σημασια εχει αιντε βρες τωρα ποιος θα παρει την εργοστασιακη Απριλια....Ολιβειρα?Μιρ?Μπεζεκι?Ντιτζι?...Δυσκολη αποφαση.

Το γιατι αφησε ο μαβερικ την εργοστασιακη Απριλια ισως οφειλεται στο γεγονος οτι ο Μαρκεζ ειχε πει οτι η ΚΤΜ αργα η γρηγορα θα γινει το ΤΟΠ μηχανακι.Μπορει ο Μαβερικ να σκεφτηκε πονηρα και να πηγε να πιασει θεση στο μελλοντικα καλυτερο μηχανακι του γκριντ εστω και σε δορυφορικη ομαδα,μηπως φαει την θεση του Μπιντερ μολις ληξει το συμβολαιο του.

εδιτ

μαλλον Μπεζεκι?

Sorath
13/06/2024, 10:22
Και επίσημα πλέον ο Maverick στην Tech3 KTM.

https://www.motomag.gr/news/race-news/motogp-bastianini-vinales-stin-ktm-tech3-gia-2025

https://www.motogp.com/en/news/2024/06/13/bastianini-vinales-confirmed-at-red-bull-ktm-tech3-from-2025/501123

husky21
13/06/2024, 10:36
Και επίσημα πλέον ο Maverick στην Tech3 KTM.

https://www.motomag.gr/news/race-news/motogp-bastianini-vinales-stin-ktm-tech3-gia-2025

https://www.motogp.com/en/news/2024/06/13/bastianini-vinales-confirmed-at-red-bull-ktm-tech3-from-2025/501123

Εχουν 3 πολυ δυνατους οδηγους πλεον
αντε να κανουν κ ενα βημα μπροστα στο μοτοσακο
να πλησιασουν την Ντουκατι να εχει λιγο παραπανω θεαμα

peterTHErider
13/06/2024, 11:36
Εχουν 3 πολυ δυνατους οδηγους πλεον
αντε να κανουν κ ενα βημα μπροστα στο μοτοσακο
να πλησιασουν την Ντουκατι να εχει λιγο παραπανω θεαμα

4 με τον μπαστιανινι!

husky21
13/06/2024, 12:40
4 με τον μπαστιανινι!

αυτον τον εχω στους 3
ο Μπιντερ δεν...

peterTHErider
13/06/2024, 13:01
αυτον τον εχω στους 3
ο Μπιντερ δεν...

Τον αδικείς. Τιμοναρα είναι ο μπιντέρ!

ratamahatta
13/06/2024, 14:51
Έκπληξη για μένα ο vinales στην ΚΤΜ,που πλέον δεν θα έχει gas gas αλλά δορυφορική με εργοστασιακές μοτοσυκλετες

borgiriadis1
15/06/2024, 22:51
Ναι αλλά Απριλια ποιός? Θα έλεγα Morbi αλλά αν δεν ανέβει γρήγορα τον βλέπω για πρόωρη σύνταξη...

kouk
16/06/2024, 08:07
Rins?
Πιστεύω θα ταίριαζε.

MG-KTiNoS
16/06/2024, 12:17
Για να μη κουράζεστε το κλειδί είναι αν θα πάει η πράμαγκ στη γιαμάχα
Παίζει και επιστροφή Γιανόνε πολύ δυνατά

Xlitos
18/06/2024, 00:48
Εδώ ο κόσμος καίγεται...:p

453912

husky21
18/06/2024, 08:28
Εδώ ο κόσμος καίγεται...:p

453912

Αρθρο επιπεδου Στεφανου Χιου

peterTHErider
18/06/2024, 11:07
Για να μη κουράζεστε το κλειδί είναι αν θα πάει η πράμαγκ στη γιαμάχα
Παίζει και επιστροφή Γιανόνε πολύ δυνατά

Τι λέει η σφαίρα της μάντισσας?

sanctusan
18/06/2024, 14:34
Ο Mir υπέγραψε με την Honda μέχρι το 26.
Γελάνε και οι πέτρες.

Xlitos
19/06/2024, 01:12
Ο Mir υπέγραψε με την Honda μέχρι το 26.
Γελάνε και οι πέτρες.

Πως καταντησες ρε Μιρ.

Μετα την Suzuki αξιζε να βρεθει σε μια πολυ καλη σελα εστω μονο για 2 χρονια.To 2023 πχ αντι να παει ο Μιρ στην Ρεπσολ...Επρεπε να βαλουν μανατζαραιους να παει ο Ζαρκο Repsol Honda που κανει για πειραματοζωο...και ο Μιρ να παει διπλα στον Μαρτιν στην Pramac!Αντι αυτου βλεπουμε φετος τον Μιρ στον πατο και τον τελειωμενο Μορμπιντελι στην Pramac.

Δε λεω οτι ο μιρ θα κυνηγουσε πρωταθλημα,απλα αξιζει αυτος ο οδηγος να παρει ενα απο τα καλυτερα μηχανακια για να δουμε τι μπορει να κανει.

26 χρονων ακομα και θα οδηγαει σαν συνταξιουχος μην πεσει και χτυπησει...Κριμα...

βεβαια για να μη θυμαμαι μονο οτι με συμφερει...Εγω ο ιδιος ειχα πει ο Μιρ να παει Ρεπσολ στη θεση του Μαρκεζ...Και πηγε.

Αλλα το ελεγα με το σκεπτικο οτι ΟΛΟΚΛΗΡΟ HRC θα εφτιαχνε γρηγορα ενα μηχανακι ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΜΙΡ....που να ξερα κι εγω οτι οι τυποι εχουν ριξει λευκη πετσετα

DoctoR_k6
19/06/2024, 09:51
Εγω απορω γιατι δεν εκανε καμια κινηση να παει στην Yamaha.
O Rins ενα χρονο συμβολαιο δεν εκανε? Η κανω λαθος?
Θα του ταιριαζε το Yamaha.
Ολα αυτα βεβαια αν λυθουν καποια θεματακια...που ακομα φαινονται αλυτα.

ratamahatta
19/06/2024, 11:03
Πως καταντησες ρε Μιρ.

Μετα την Suzuki αξιζε να βρεθει σε μια πολυ καλη σελα εστω μονο για 2 χρονια.To 2023 πχ αντι να παει ο Μιρ στην Ρεπσολ...Επρεπε να βαλουν μανατζαραιους να παει ο Ζαρκο Repsol Honda που κανει για πειραματοζωο...και ο Μιρ να παει διπλα στον Μαρτιν στην Pramac!Αντι αυτου βλεπουμε φετος τον Μιρ στον πατο και τον τελειωμενο Μορμπιντελι στην Pramac.

Δε λεω οτι ο μιρ θα κυνηγουσε πρωταθλημα,απλα αξιζει αυτος ο οδηγος να παρει ενα απο τα καλυτερα μηχανακια για να δουμε τι μπορει να κανει.

26 χρονων ακομα και θα οδηγαει σαν συνταξιουχος μην πεσει και χτυπησει...Κριμα...

βεβαια για να μη θυμαμαι μονο οτι με συμφερει...Εγω ο ιδιος ειχα πει ο Μιρ να παει Ρεπσολ στη θεση του Μαρκεζ...Και πηγε.

Αλλα το ελεγα με το σκεπτικο οτι ΟΛΟΚΛΗΡΟ HRC θα εφτιαχνε γρηγορα ενα μηχανακι ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΜΙΡ....που να ξερα κι εγω οτι οι τυποι εχουν ριξει λευκη πετσετα
Έτσι ακριβώς, θα ήθελα να τον δω με ανταγωνιστική μοτοσυκλετα καθώς είχε δειξει καλά στοιχεία , μικρός είναι
Πιθανόν να μην είχε προτάσεις βέβαια
Αν αντέξει και δεν σακατευτεί , θα ξεχάσει πως να είναι ανταγωνιστικός

sanctusan
19/06/2024, 15:02
Δε ξέρω, μου φαίνεται περίεργο.
Μιλάμε για έναν πρωταθλητή, σε περίεργη χρονιά αλλά πρωταθλητή.
Και τον συγκρίνουμε με το Ζαρκό; Τόσο χάλια;
Μου φαίνεται γελοίο να έχει ο Morbidelli factory Ducati και ο Mir να είναι στη Honda.
Μου φαίνεται αστείο να έχει ο Miller factory KTM και όχι ο Μir.
Μου φαίνεται κουλό να έχει ο Εspargaro factory Aprillia και όχι ο Mir.

Για να μη πω για κάτι Ντιτζιανανόνιους, κάτι Μπεζέκιδες και κάτι Φερνάντεζ που όλοι έχουν καλύτερο μηχανάκι από τον Mir και ας είναι δορυφορικά.

Βέβαια, για να μην τον ζητάει κανείς ή να μην φεύγει από το ρδέλο, κάτι θα ξέρουν.

Sorath
20/06/2024, 08:28
Ακόμα δεν έχει κλείσει το deal. Οπότε μου φαίνεται οτι παίζει "σκληρό" παιχνίδι, ώστε αν κάτσει, τουλάχιστον να πάρει χοντρό χρήμα όπως και ο Quartararo.

leftos
20/06/2024, 09:33
Τα έχουμε πεί αλλά και εμένα μου φαίνεται απίστευτο και για Quartararo και για Mir οριακά και για Rins οτι κάθονται σε μηχανάκια που αυτήν την στιγμή είναι πάρα πολύ μακριά απο τον ανταγωνισμό.
Aprilia και Ktm έχουν δυνατότητες και το έχουν δείξει.
Τα χρήματα σε αυτά τα ποσά μου φαίνεται αστεία δικαιολογία όταν είσαι τελευταίος , όσα και να σου δώσουν θα είσαι τελευταίος δεν αλλάζει αυτό.
Αν πάς Aprilia φέρεις αποτελέσματα η αξία σου ανεβαίνει και θα πάρεις κάποια στιγμή τα χρήματα αυτά.
Αν κάτσεις στην Honda , Yamaha τελευταίος ναι θα πάρεις χρήματα σήμερα αλλά αυριο δεν θα βρίσκεις ομάδα.
Ετσι τα βλέπουμε εμείς οι κοινοί θνητοί....

spyro
20/06/2024, 10:23
- Ο Quartaro επελεξε τα χρήματα. Αν ήθελε μηχανάκι θα το είχε απο πέρσι
- ο Rins άξιζε κάτι καλύτερο αλλά και αυτός δεν σταμάτησε να πέφτει και να τραυματίζεται. Γερνάει σιγά σιγά και πετάει το πλοίο
- Τώρα για τον Μιρ δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά δεν νομίζω οτι κάποιος σοβαρός μηχανικός στα paddock να τον προτιμήσει έναντι των
Bastianini, Vinales, Martin & Binder. Στην Apriliia αμα το ήθελε θα μπορούσε να πάει ισως, (τωρα που άδειασε). Επίσης θα μπορούσε να πάει σε δορυφορική Ducati, αλλά προτιμά το prestige το vo1 Honda.
Σαν θεατές εμείς δεν χάσαμε και τίποτα νομίζω. who cares

thunder ace
20/06/2024, 12:42
Για μενα ο Ρινς ειναι ανετα καλυτερο τιμονι απο τον Μιρ

Xlitos
20/06/2024, 13:53
Για μενα ο Ρινς ειναι ανετα καλυτερο τιμονι απο τον Μιρ

Φαινονται ισαξιοι αλλα numbers don't lie...ο Μιρ ειναι 2 φορες παγκοσμιος πρωταθλητης(moto3,motogp)...Το 2020 πηρε το πρωταθλημα covid....και το 2021 βγηκε 3ος στο πρωταθλημα.Τον ειχε νικησει κατα κρατος τον Ρινς που ειχε και 2 χρονια εμπειρια παραπανω στα motogp.Ειχε τρελο potential.

Την συνεχεια την ξερουμε,''επεσαν'' τα γιαπωνεζικα ανεβηκαν τα ευρωπαικα και ο Μιρ βρεθηκε στην λαθος πλευρα της ιστοριας.Δε λεω δικαια ή αδικα αφου δε ξερουμε με λεπτομερειες τα μανατζαρεϊκα και τις επιλογες του.

Ο Ρινς ειναι γρηγορος οδηγος κανεις δε μπορει να το αμφισβητησει και εχει περισσοτερες νικες απο τον Mir.

spyro
20/06/2024, 14:03
Φαινονται ισαξιοι αλλα numbers don't lie...ο Μιρ ειναι 2 φορες παγκοσμιος πρωταθλητης(moto3,motogp)...Το 2020 πηρε το πρωταθλημα covid....και το 2021 βγηκε 3ος στο πρωταθλημα.Τον ειχε νικησει κατα κρατος τον Ρινς που ειχε και 2 χρονια εμπειρια παραπανω στα motogp.Ειχε τρελο potential.

Την συνεχεια την ξερουμε,''επεσαν'' τα γιαπωνεζικα ανεβηκαν τα ευρωπαικα και ο Μιρ βρεθηκε στην λαθος πλευρα της ιστοριας.Δε λεω δικαια ή αδικα αφου δε ξερουμε με λεπτομερειες τα μανατζαρεϊκα και τις επιλογες του.

Ο Ρινς ειναι γρηγορος οδηγος κανεις δε μπορει να το αμφισβητησει και εχει περισσοτερες νικες απο τον Mir.

δυστυχώς η ιστορία γράφεται απο τους νικητές και όχι με τα "αμα".
εμείς ως θεατές όμως που δεν έχουμε επενδύσει τα χρήματα μας κάπου και απλά μας αρέσει το θέαμα πάντα θα υποστηρίζουμε το ταλέντο έναντι των αριθμών

Xlitos
20/06/2024, 14:30
δυστυχώς η ιστορία γράφεται απο τους νικητές και όχι με τα "αμα".
εμείς ως θεατές όμως που δεν έχουμε επενδύσει τα χρήματα μας κάπου και απλά μας αρέσει το θέαμα πάντα θα υποστηρίζουμε το ταλέντο έναντι των αριθμών

Συμφωνεις οτι ο Ρινς ειναι ανετα καλυτερο τιμονι απο τον Μιρ?

Θεαμα εχουν προσφερει και οι δυο.Και αυτο ειναι υποκειμενικο οντως,εμενα με εχει ευχαριστησει πιο πολλες φορες ο Μιρ παρα ο Ρινς με τον τροπο που οδηγουσαν ''στα καλα τους''.Μπορεις να πεις ο Ρινς ειναι πιο γαματος...θα το δεχτω.

Δε μπορω να δεχτω οτι ο Ρινς ειναι καλυτερο τιμονι απο τον Μιρ,γιατι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ δεν ειναι.

spyro
20/06/2024, 14:35
Συμφωνεις οτι ο Ρινς ειναι ανετα καλυτερο τιμονι απο τον Μιρ?

..

ξεκάθαρα.
φτιάξε πολλ

Xlitos
20/06/2024, 14:45
δε ξερω πως φτιαξε εσυ

peterTHErider
20/06/2024, 22:43
Όταν καβαλουσαν και οι 2 σουζουκι ο Μιρ ήταν πολύ πιο 'αερινος' και smooth. Φυσικά έκανε και ο ρινς κάποιους τρομερούς αγώνες αλλά overall ο Μιρ ήταν ένα κλικ πάνω σε σταθερότητα και συνέπεια. Για αυτό όταν όλοι ήταν στα χαμένα που τραυματιστηκε ο Μαρκ και δεν ξεχώριζε κανένας και σε κάθε αγώνα είχαμε και άλλον υπερτυχερο της κλήρωσης για το ποιος θα κερδίσει αυτός πήρε πρωταθλημα.
Ποτέ δεν εντυπωσίασε αλλά κάτι έκανε σωστά.
Ο ρινς πολύ χαμό και ή του ύψους ή του βάθους.
Εγώ ψηφίζω Μιρ.

sanctusan
20/06/2024, 23:29
Όταν καβαλουσαν και οι 2 σουζουκι ο Μιρ ήταν πολύ πιο 'αερινος' και smooth. Φυσικά έκανε και ο ρινς κάποιους τρομερούς αγώνες αλλά overall ο Μιρ ήταν ένα κλικ πάνω σε σταθερότητα και συνέπεια. Για αυτό όταν όλοι ήταν στα χαμένα που τραυματιστηκε ο Μαρκ και δεν ξεχώριζε κανένας και σε κάθε αγώνα είχαμε και άλλον υπερτυχερο της κλήρωσης για το ποιος θα κερδίσει αυτός πήρε πρωταθλημα.
Ποτέ δεν εντυπωσίασε αλλά κάτι έκανε σωστά.
Ο ρινς πολύ χαμό και ή του ύψους ή του βάθους.
Εγώ ψηφίζω Μιρ.

+600

spyro
21/06/2024, 08:51
"ποτέ δεν εντυπωσίασε αλλά πήρε πρωτάθλημα"
το ίδιο λέμε

DoctoR_k6
21/06/2024, 08:53
Καλος ο Ρινς αλλα οποτε σφιγγανε τα γαλατα επεφτε...δυστυχως.
Δεν ξερω αν τον βοηθαει και το περιεργο στυλ που εχει σε σχεση με τους υπολοιπους.
Ο Μιρ ηταν πιο σταθερος...καβαλουσαν και μπιστολι τοτε...οχι οπως τωρα με το ρημαδι το Χοντα. :D

spyro
21/06/2024, 09:25
θυμαστε εσεις ποτέ τον Μιρ να έχει οδηγήσει απέναντι στον Prime Μαρκεζ (όχι στον τωρινό) με το Prime Honda κάπως έτσι?:

https://www.youtube.com/watch?v=VN5UUnCdy60

ουτε στα τρελά όνειρα του ο Μιρ

thunder ace
21/06/2024, 09:29
Ρινς δαγκωτο

lospsi
21/06/2024, 09:58
Μιρ, ο ρινς ήταν φωτοβολίδας.

Κρίμα πάντως και για τους δυο και την κατάντια που έχουν περιπέσει σε Χοντα (κυρίως) και Γιαμάχα.

DoctoR_k6
21/06/2024, 10:02
Παγκοσμιος πρωυαθλητης ο Μιρ στην 2η χρονια του?
Τι αλλο να πεις...?

RaGe_Raptor
21/06/2024, 10:20
Αν και οι τελευταίες γλύκες (νίκες) ήρθαν από τον Ρινς, η πρωταθληματικη χρονιά του Μιρ ήταν που τον καθιέρωσε (στο μυαλό μου) ως έναν ώριμο πύραυλο. Φθίνουσα η πορεία από εκείνο το σημείο αλλά numbers don't l1e που έλεγε κι ο συγχωρεμένος.

Sorath
21/06/2024, 10:25
Ρε τους απατεώνες!! :D

https://www.motomag.gr/news/epikairotita/jorge-lorenzo-vs-dani-pedrosa-clickbait-itan-o-agonas-mpox-anthrakes-o-thisayros

ΟΚΤΑΝΙΟ
21/06/2024, 10:40
Ρε τους απατεώνες!! :D

Απο τον στρογγυλο το περιμερνα, απο τον Φροντο ομως οχι. Γιατι μας απογοητευσες ετσι ρε λιλλιπουτειε? :lol:

RaGe_Raptor
21/06/2024, 10:44
Απο τον στρογγυλο το περιμερνα, απο τον Φροντο ομως οχι. Γιατι μας απογοητευσες ετσι ρε λιλλιπουτειε? :lol:

κλΕω με τα προσωνύμια :bawl:

karellen
21/06/2024, 10:44

:lol:
Ο Χόρχε έχει καταντήσει ατένσιον χόρ!

Xlitos
21/06/2024, 13:29
θυμαστε εσεις ποτέ τον Μιρ να έχει οδηγήσει απέναντι στον Prime Μαρκεζ (όχι στον τωρινό) με το Prime Honda κάπως έτσι?:

https://www.youtube.com/watch?v=VN5UUnCdy60

ουτε στα τρελά όνειρα του ο Μιρ

Εχει ο Ρινς τετοια μανα?

spyro
21/06/2024, 13:49
:bawl:

παίζεις βρώμικα

κάνω ρελανς με τη σύζυγο

thunder ace
21/06/2024, 13:53
Εχει ο Ρινς τετοια μανα?

Ωρε μάνα ...του!!!!!!

sanctusan
21/06/2024, 17:08
:lol:
Ο Χόρχε έχει καταντήσει ατένσιον χόρ!

Πάντα ήταν

ΟΚΤΑΝΙΟ
21/06/2024, 17:40
Εχει ο Ρινς τετοια μανα?

Εμπ1 :D

Edit....

Τωρα που το ξανασκεφτομαι πιο ωριμα, την επομενη που θα παω να δω αγωνα τΖιπι και δω τονΜιρ να κατρακυλα στις τελευταιες θεσεις και να σερνεται,
θα φωναξω απο τις κερκιδες με ολο μου το ειναι....
"ΚΟΥΝΗΣΟΥ ΜΙΡ #%$%$ΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ"
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ελπιζοντας αυτη να ειναι καπου εκει κοντα και με ακουσει :lol:

Xlitos
24/06/2024, 16:51
Ομαδαρα και η Aprilia

peterTHErider
24/06/2024, 20:41
Δεν νομίζω πως ο μπεζ έχει κάτι παραπάνω να δώσει!
Πέρυσι έκανε κάτι που ούτε ο ίδιος το περίμενε.
Μακαρι να βγω λάθος και να κάνει την έκπληξη!

sanctusan
25/06/2024, 17:47
Δεν νομίζω πως ο μπεζ έχει κάτι παραπάνω να δώσει!
Πέρυσι έκανε κάτι που ούτε ο ίδιος το περίμενε.
Μακαρι να βγω λάθος και να κάνει την έκπληξη!

Σίγουρα θα έχει αρκετή πληροφορία από τα Ducati, και δεν θα έχει την τιμή του Martin.

2 πρώην οδηγοί της Ducati είναι καλύτεροι από έναν.

simoril
25/06/2024, 22:33
Η απρίλια ήθελε έναν ιταλό οδηγό, θα προτιμούσε τον μπαστιανινι αλλά αφού έκλεισε αλλού η επόμενη επιλογή ήταν ο μπεζ. Η μεταγραφή ήταν καθαρά θέμα εθνικότητας. Δεν ήθελαν 2 ισπανούς πάλι και ας μη το λένε ανοιχτά.

Επίσης στην δορυφορική απρίλια θα πάρουν έναν αμερικάνο... Έτσι πάνε αυτά.

Τέλος φαίνεται οτι η ομάδα VR46 δεν θα έχει λόγο ύπαρξης σε 2-3 χρόνια χωρίς αναβάτες απο την ακαδημία. Προφανώς θα μαζέψει τον μορμπιντέλι και ίσως τον μαρίνι στο τέλος της επόμενης σεζόν, αλλά κάτι δεν πάει καλά με το πρότζεκτ. Έχει σταματήσει να βγάζει οδηγούς και οι διαθέσιμοι φεύγουν σε άλλες ομάδες.

Xlitos
28/06/2024, 01:26
Η Pramac παει Yamaha.

Αυτο σημαινει προβλημα για τον Μορμπιτελι αφου προφανως ο Τζαρβις δεν τον θελει.
Ακουγεται ο Ντιτζι να πηγαινει Yamaha pramac...Αυτο σημαινει οτι η VR46 μπορει να κρατησει τον Μορμπιντελι για 1-2 χρονια ακομα στα motogp αφου θα εχει 2 κενες θεσεις

υ.γ.Η καριερα του Μορμπι τελειωσε απο την μερα που σακατεψε το γονατο του.Οπως επαθε o Spies οταν σακατεψε τον ωμο του και εχασε το 20-30% της ταχύτητας του.Ειναι θεμα λιγου χρονου τα motogp να σε διωξουν,προσπαθεις να μαζέψεις οσα πιο πολλα λεφτα μπορεις μεσω γνωριμιων(Μορμπι λογω Ροσσι) πριν το αναποφευκτο

sanctusan
28/06/2024, 11:01
Μου φαίνεται επιεικώς αστείο ότι:
O Ambassador της Yamaha παρέμενε στη Ducati!!!

Sorath
28/06/2024, 13:14
O Ambassador της Yamaha παρέμενε στη Ducati!!!

Πραγματικά μόνο o Rossi θα μπορύσε να το κάνει αυτό! Είναι όντως αστείο.

Κατα τα άλλα, ο Martin πολύ μιλάει, και βλέπω στο υπόλοιπο της σεζόν να δουλεύει 3κυλινδρο το Ducati :D

sanctusan
28/06/2024, 16:57
Πραγματικά μόνο o Rossi θα μπορύσε να το κάνει αυτό! Είναι όντως αστείο.

Κατα τα άλλα, ο Martin πολύ μιλάει, και βλέπω στο υπόλοιπο της σεζόν να δουλεύει 3κυλινδρο το Ducati :D

Δε ξέρω αν φταίει ο Rossi ή η Yamaha αλλά είναι κουλό να συμβαίνει.

Τώρα για το Martin θα πω το ανάποδο.
Είναι δεδομένο ότι θα τρέχει με τρικύλινδρο Ducati, γιαυτο και μιλάει.

sanctusan
28/06/2024, 17:03
Δε ξέρω αν παρακολουθήσατε τις χθεσινές συνεντεύξεις.

Αλλά ο Διατσίδης συνεχίζει την πραγματικά κακή ανταποκριτή για την Cosmote όσο και για την Ελλάδα.

Έκανε την πιο χαζή ερώτηση, με τα χειρότερα Αγγλία, του πήρε πάνω 2-3 λεπτά να καταφέρει να την ολοκληρώσει.
Pecco και Martin προσπαθούσαν να κρατηθούν.

Αλίμονο αν κατάλαβαν οι οδηγοί τι ρωτάει, και γιαυτο πήρε και μια γενικευμένη απάντηση χωρίς κανένα νόημα.

Ας του γράψει κάποιος τα κείμενα ρε παιδιά.

lospsi
28/06/2024, 17:42
Δε ξέρω αν παρακολουθήσατε τις χθεσινές συνεντεύξεις.

Αλλά ο Διατσίδης συνεχίζει την πραγματικά κακή ανταποκριτή για την Cosmote όσο και για την Ελλάδα.

Έκανε την πιο χαζή ερώτηση, με τα χειρότερα Αγγλία, του πήρε πάνω 2-3 λεπτά να καταφέρει να την ολοκληρώσει.
Pecco και Martin προσπαθούσαν να κρατηθούν.

Αλίμονο αν κατάλαβαν οι οδηγοί τι ρωτάει, και γιαυτο πήρε και μια γενικευμένη απάντηση χωρίς κανένα νόημα.

Ας του γράψει κάποιος τα κείμενα ρε παιδιά.

Δυστυχώς, δεν νομίζω να τον ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος. Κράξιμο παίζει χρόνια τώρα, δεν το έχει καθόλου αλλά επιμένει να τα κάνει όλα αυτός.

Sorath
28/06/2024, 22:11
Αυτό ακριβώς. Ο τύπος είναι ιδανικός για ακαδημαϊκή μελέτη. 15 χρόνια περίπου έχει τα δικαιώματα των αγώνων για την Ελλάδα, και δεν αφήνει κανέναν άλλον να κάνει την δημοσιογραφική δουλειά, παρόλο που του το λένε ευθέως οτι είναι τραγικός σε αυτό το πόστο. Τίποτα αυτός... εκεί κολλημένος, δεν πάει πουθενά! Δεν μπορεί να καταλαβάει οτι μόνο κακό κάνει...

sanctusan
28/06/2024, 23:32
Προσπαθώ να μην κράζω προσπάθειες ανθρώπων, να μην κοροιδεύω καταστάσεις. Γιατί δεν έχουν όλοι τις ίδιες υποδομές να ανεβάσουν το επίπεδο.
Π.χ. Δεν έχουμε υποδομές για να βγάλουμε αγωνιζόμενο, και βλέπουμε κάποιες (όχι επιτυχημένες) προσπάθειες παιδιών αλλά πρέπει να τις στηρύζουμε.

Αλλά εδώ μιλάμε για αγραμματοσύνη. Δεν είμαι καλύτερος, αλλά αν δεν μπορούσα να μιλήσω αγγλικά, θα πηγαινα με άτοιμη ερώτηση και θα είχα ζητήσει βοήθεια από κάποιον. Τι χάλι είναι αυτό;

lospsi
29/06/2024, 10:14
Πολύ σωστές παρατηρήσεις.
Γενικά και εγώ αποφεύγω το συνολικό τσουβάλιασμα/απαξίωση που λαμβάνει ο ΔΔ, είχα μάλιστα εκφραστεί πολύ θετικά στα περσινά βίντεο με πληροφορίες που ανέβαζε μετά τους αγώνες. Έχει γνώσεις σίγουρα, αλίμονο.
Το κακό είναι ότι δεν έχει καθόλου την ζωντανή μετάδοση και το ακόμα χειρότερο ότι δεν το καταλαβαίνει ή τον ενδιαφέρει περισσότερο η προσωπική επίδειξη της παρουσίας του. Το βλέπουμε άλλωστε συχνά να προσκολλούνται κάποιοι στις θέσεις τους επειδή τους αποφέρει δόξα, προβολή κτλ.

Δεν ξέρω αν το πρόβλημα υγείας που είχε παλιότερα παίζει κάποιον ρόλο.

thunder ace
29/06/2024, 12:55
Πολύ σωστές παρατηρήσεις.
Γενικά και εγώ αποφεύγω το συνολικό τσουβάλιασμα/απαξίωση που λαμβάνει ο ΔΔ, είχα μάλιστα εκφραστεί πολύ θετικά στα περσινά βίντεο με πληροφορίες που ανέβαζε μετά τους αγώνες. Έχει γνώσεις σίγουρα, αλίμονο.
Το κακό είναι ότι δεν έχει καθόλου την ζωντανή μετάδοση και το ακόμα χειρότερο ότι δεν το καταλαβαίνει ή τον ενδιαφέρει περισσότερο η προσωπική επίδειξη της παρουσίας του. Το βλέπουμε άλλωστε συχνά να προσκολλούνται κάποιοι στις θέσεις τους επειδή τους αποφέρει δόξα, προβολή κτλ.

Δεν ξέρω αν το πρόβλημα υγείας που είχε παλιότερα παίζει κάποιον ρόλο.

Δεν νομίζω ότι ένα έμφραγμα σε κάνει πιο μαλακα....κάτι ξέρω.

husky21
30/06/2024, 09:50
Μπορείτε απλά να μην τον ακούτε και να μην διαβάζετε το σάιτ του...Δεν νομίζω να σας υποχρεώσε κανείς
Ακόμα κ στην κοσμοτε έχει επιλογή για αγγλική μεταδοση

sanctusan
30/06/2024, 10:22
Μπορείτε απλά να μην τον ακούτε και να μην διαβάζετε το σάιτ του...Δεν νομίζω να σας υποχρεώσε κανείς

Αυτό το κάνω ούτως ή άλλως

Το θέμα είναι ότι έχει ''βήμα'' και στο επίσημα press conference του MotoGP και δυστυχώς δεν μπορείς να τον αποφύγεις.

Press Conference 1: Martin, Bagnaia and Marc Marquez (https://www.motogp.com/en/videos/2024/06/27/press-conference-1-martin-bagnaia-and-marc-marquez/501686)

Δεσ στο 17:50 να κλάψεις από το cringe

Sorath
30/06/2024, 11:35

Προφανώς και τον αποφεύγω συστηματικά με κάθε τρόπο. Απο εκεί και πέρα, το ότι δεν τον παρακολουθώ, δεν σημαίνει οτι δεν μπορώ να ασκήσω και κριτική απέναντί του.

Xlitos
03/07/2024, 15:04
Καθυστερει το πραγμα με τις διαπραγματευσεις.

Ο Ντιτζι με τις εμφανισεις του μιλαει με Pramac Yamaha αλλα προφανως πιεζει την VR46 για να εχει αυτος την GP25.Δεν βλεπω η VR46 να εχει αλλη σοβαρη εναλλακτικη οποτε πρεπει να κρατησει τον Ντιτζι που φαινεται οτι ειναι ο πιο γρηγορος απο τους μη κορυφαιους.Δε νομιζω με τιποτα να θελει να παει Pramac θα πεσει εκτος 10αδας.

Το αλλο ερωτηματικο ειναι ο Μιλλερ.Νομιζω ΟΥΤΕ η VR46 τον θελει ΟΥΤΕ η Gresini.O Aldeguer θα παρει σιγουρα την μια σελα(gresini ή vr46)...Η δευτερη σελα που θα παει?Μιλλερ?Τοπρακ?Παντως η Gresini θα πεσει βαθμολογικα αφου θα ξεμεινει με ALex Marquez για ''πρωτο'' οδηγο.

454166

husky21
03/07/2024, 17:10
Νομιζω το ειπε ο Ουτσιο οτι ειναι ηδη κλεισμενο
1 GP25 k μια GP24 η VR46 του χρονου

Xlitos
07/07/2024, 12:11
Νομιζω το ειπε ο Ουτσιο οτι ειναι ηδη κλεισμενο
1 GP25 k μια GP24 η VR46 του χρονου

Fabio Di Giannantonio will NOT sign for Yamaha in 2025!
He'll stay with VR46 and get a Ducati contract, with a GP25 to boot. The offer of a Factory Ducati contract was too much to ignore. Confirmation soon.

husky21
07/07/2024, 12:48
εδω που τα λεμε μετα τις λακαμιες που εκανε
η Ντουκατι,ειναι ο μονος που αξιζε να παρει GP25

thunder ace
11/07/2024, 18:39
μη ξεχναμε,,Σ/Κ εχουμε αγωνα sbk

GIOTIS750
12/07/2024, 16:44
μη ξεχναμε,,Σ/Κ εχουμε αγωνα sbk:beer:
https://www.worldsbk.com/en/videos/2024/2024%20WorldSBK%20Donington%20FP1%20Full%20session?from_list=mostviewed_videos (https://www.worldsbk.com/en/videos/2024/2024%20WorldSBK%20Donington%20FP1%20Full%20session?from_list=mostviewed_videos:beer:)FREE: who started the UK Round in the perfect fashion in FP1?Friday, 12 July 2024 10:07

GIOTIS750
13/07/2024, 11:58
https://crichdplayer.com/eurosport-2-live-streaming-play

thunder ace:beer:

peterTHErider
14/07/2024, 16:12
Επειδή δεν βλέπω νέο θέμα να το πούμε εδώ...
Τι τους έχει κάνει ο τοπρακ ρε παιδια??
Πηγε στο bmw που δεν είχε στον ήλιο μοίρα και σαρώνει!
Που στην αρχή της χρονιάς ο στόχος ήταν μερικά βάθρα και στην καλύτερη μια νίκη!
Το πάει τρένο για τίτλο ο Τούρκος!
Μάγκας!

thunder ace
14/07/2024, 16:30
Πιθανότατα να του ταίριαξε η συγκεκριμένη πίστα.....λέω γω τώρα.
Περιμένω αντεπίθεση από τα δύο Ducati.
O iannone τι έπαθε στο δεξί χέρι;.