View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol. XΙ
sanctusan
02/07/2024, 21:27
Είδα το Hornetaki μου να έχει θέση αναμονής για σκηνή παραλίας και κουβέρτα παραλίας επιτρέποντας στο συνοδηγό να κάθεται κανονικά
454151
454152
Είδα και το πλατανοδάσος στον Αλεξίου ξεβράκωτο, από μία αρρώστια στα δέντρα μου είπαν. Μεγάλη στεναχώρια
AUFGEBRACHT
06/07/2024, 15:24
Σας είδα μεγάλη παρέα με τα μεγάλα on-off σας για Ναύπλιο, ο τύπος με το 1250GSA που είχε πιάσει το αντίθετο ρεύμα, να έχει υπόψιν του ότι αμάξι vs μοτοσικλέτα, σημειώσατε 1...
thunder ace
07/07/2024, 06:40
Σας είδα μεγάλη παρέα με τα μεγάλα on-off σας για Ναύπλιο, ο τύπος με το 1250GSA που είχε πιάσει το αντίθετο ρεύμα, να έχει υπόψιν του ότι αμάξι vs μοτοσικλέτα, σημειώσατε 1...
Αστον να νιωσει την εμπειρια....δεν καταλαβαινουν αλλιως.
Σας είδα σήμερα στην εθνική Κορίνθου - Αθηνών, να κάνετε στην άκρη γιατί ήσασταν φορτωμένοι και διπλοί. Καλούς δρόμους να έχετε! Τέτοια οδηγική παιδεία θέλουμε!
PortisHead
08/07/2024, 09:25
Σε ειδα κοπελιτσα με το μαυρο fiesta σου, το τεραστιο N πισω και ολη την παρεα μεσα,
διαπασων μουσκικη και να χασκογελατε δυνατα,
ενω ειχατε σταματησει πανω στην διπλη διαχωριστικη, με τη μουρη στο ρευμα προς Σουνιο
και τον κωλο στο ρευμα προς Βαρκιζα
τα αυτοκινητα να περνανε συριζα μπρος-πισω σας
και να περιμενες να αδειασει ο δρομος για να φυγεις προς Σουνιο.
Στον φουρνο Απολλωνιο πριν το Grand Resort Λαγονησιου (πρεπει να μετραμε τουλαχιστον 5-6 θανάτους στο σημειο)
Δεν εχω λογια...
454297
Σε είδα με το ιχ σου να έχεις μπει 1,5 μέτρο μέσα στο δικό μου ρεύμα κυκλοφορίας, χωρίς ζώνη ασφαλείας, με τσίτα την μουσική, να μιλάς στο τηλ με ανοιχτή ακρόαση που είχες μάλλον στα πόδια και παράλληλα να κάνεις τον σταυρό σου επειδή περνούσες έξω από εκκλησία.
Εντελώς σουρεάλ σκηνικό :D
Σε ειδα κοπελιτσα με το μαυρο fiesta σου, το τεραστιο N πισω και ολη την παρεα μεσα,
διαπασων μουσκικη και να χασκογελατε δυνατα,
ενω ειχατε σταματησει πανω στην διπλη διαχωριστικη, με τη μουρη στο ρευμα προς Σουνιο
και τον κωλο στο ρευμα προς Βαρκιζα
τα αυτοκινητα να περνανε συριζα μπρος-πισω σας
και να περιμενες να αδειασει ο δρομος για να φυγεις προς Σουνιο.
Στον φουρνο Απολλωνιο πριν το Grand Resort Λαγονησιου (πρεπει να μετραμε τουλαχιστον 5-6 θανάτους στο σημειο)
Δεν εχω λογια...
454297
Μεγάλη προσοχή από Αγία Μαρίνα ως Σαρωνίδα, έχουν γίνει πολλά δυστυχήματα :(
PortisHead
08/07/2024, 09:38
Μεγάλη προσοχή από Αγία Μαρίνα ως Σαρωνίδα, έχουν γίνει πολλά δυστυχήματα :(
Πλεον εχω αποφασιει να πηγαινω απο Αττικη Οδο και μετα το τελος της να βγαινω δεξια για Λαγονησι, Σαρωνιδα κλπ.
Οσο το δυνατον να παταω λιγοτερο σε αυτον τον κατα τα αλλα πανεμορφο δρομο διπλα στην θαλασσα,
αλλα πλεον γεματο καγκουρες και μικρους σουμαχερ/rossi.
Οδηγαω στην τσιτα μην κανει μ@λ@κια ο απεναντι και μπει στο ρευμα μου, ή μην ξεπαρκαρει κανεις λουομενος αποτομα απο δεξια και βγει στο ρευμα μου.
Πλεον εχω αποφασιει να πηγαινω απο Αττικη Οδο και μετα το τελος της να βγαινω δεξια για Λαγονησι, Σαρωνιδα κλπ.
Οσο το δυνατον να παταω λιγοτερο σε αυτον τον κατα τα αλλα πανεμορφο δρομο διπλα στην θαλασσα,
Οδηγαω στην τσιτα μην κανει μ@λ@κια ο απεναντι και μπει στο ρευμα μου, ή μην ξεπαρκαρει κανεις λουομενος αποτομα απο δεξια και βγει στο ρευμα μου.
Τα ίδια και γω, το καλοκαίρι φοβάμαι αυτή τη διαδρομή αλλα επειδή έχω ον/οφ πιάνω εσωτερικούς δρόμους από Κίτσι, Καλύβια κτλ.
Σε είδα GS τούμπανο με ζελεδιασμένα μέχρι αηδίας τα λάστιχα :eek:
ΜΗ βάζετε γυαλιστικά ελαστικών στις μοτοσικλέτες παιδιά και αν πηγαίνετε σε πλυντήρια να τους το λέτε, ειδικά σε πλυντήρια αυτοκινήτων!
*Φίλε με το GS το σημείωμα είναι από εμένα σε περίπτωση που είσαι δικός μας :)
macdeath_s
08/07/2024, 15:49
Δυστυχώς εκεί μένω κατά τις επισκέψεις Ελλάδα και πάντα όταν δεν είναι βράδυ να βλέπω τα φώτα από απέναντι είμαι πολλές φορές χεσμένος λες και με πετάξανε σε γκρουπ με αγωνιζώμενους στην πίστα και με βάλανε στην ανάποδη φορά. Έχω δει ουκ ολίγες φορές να βγαίνουν στο αντίθετο, ΙΔΙΩΣ μηχανάκια που νομίζουν ότι είναι χεράδες. Που και να είναι, υπάρχουν 2-3 στροφές εκεί που είναι αδύνατον να τις κάνεις by the book (ούτε νεκροθάφτες να τις είχαν φτιάξει).
Τα λέμε για να τα ακούμε μιας δεν πρόκειται να αλλάξει τπτ.
Σε ειδα σημερα γυρω στις μια το μεσημερι,να ερχεσαι κατα πανω μου απο το αντιθετο ρευμα,το αυτοκινητο σου να ακολουθει λοξη πορεια..Εκανα τερμα στην ακρη στο πεζοδρομιο,ξυπνησες,με ειδες και τρομαγμενος ξαναμπηκες στην λωριδα σου.Σταματησα να σου πω τι κανεις ρε φιλε,προσεχε θα μας σκοτωσεις,χωρις διαθεση για τσαμπουκα.Σταματησες και ζητησες συγνωμη,εγνεψα καταφατικα και συνεχισα..Στα καπακια μετα μιση ωρα,αναβει πρασινο για μενα σε διασταυρωση.Ξεκιναω και ενω ειμαι στην μεση της διασταυρωσης,σε βλεπω απο δεξια μια 65αρα να ερχεσαι κατα πανω μου περνοντας το κοκκινο φαναρι με μπλοκαρισμενους τροχους, με ανοικτο το στομα να χασκει σαν χανος..Εχει ζεστη και ζαλιζεστε το καταλαβαινω,αλλα λιγο το νου σας ρε γμτ θα μας σκοτωσετε στα καλα καθουμενα
Σε είδα να βγαίνεις πολύ προσεκτικά από Stop κοιτώντας όμως μόνο δεξιά σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης. Για χιλιοστά δεν έπεσε πάνω σου ο άλλος, που στην είπε κουνώντας το τηλέφωνο στο οποίο μίλαγε μέχρι να τον διακόψεις.
doctor_john
12/07/2024, 07:47
Σε είδα και βραχυκύκλωσα, τα μόνα τσαντάκια που χρειάζεσαι σε μια άδεια μοτό είναι πιασμένα
έξω από τις μπάρες που προστατεύουν τις κεφαλές του μπόξερ;
Τι θα βάλεις εκεί, δεν θα βράσει; δεν θα κτυπιέται από αέρα - νερά; δεν αυξάνει το πλάτος στο πιο πλατύ σημείο;
δεν το βλέπεις ρε κεφάλα, είναι αλλιώτικο απο τα άλλα..
Άδεια είναι,προστατεύουν τις μπάρες που προστατεύουν τις κεφαλές,ένας γνωστός μου εδώ κάτω τα γεμίζει με σφουγγάρια!:)
Άδεια είναι,προστατεύουν τις μπάρες που προστατεύουν τις κεφαλές,ένας γνωστός μου εδώ κάτω τα γεμίζει με σφουγγάρια!:)
Από Κάλυμνο είναι ?
Που να μην σε έβλεπα...... :a52::a52::a52:
panavour
12/07/2024, 23:28
Που να μην σε έβλεπα...... :a52::a52::a52:
αμα ΔΕΝ χανει,ή χανει πολυ αργα,κανε πως δεν το ειδες.:whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:
grinderx
12/07/2024, 23:31
Σας βλέπω κάθε μέρα πεζούς, δικυκλιστές και αυτοκινητιστές. Ιδιαίτερα κάτι κηδεμόνες με καρότσια πάνω στο δρόμο όταν υπάρχουν πεζοδρόμια χωρίς εμπόδια και τρελαίνομαι!!! Τα παιδάκια σας δεν τα σκέφτεστε ρε γμτ;; :(
Ειλικρινά, δε θυμάμαι τόση μαλακία στους δρόμους όση βλέπω τον τελευταίο 1,5 (και κάτι) μήνα. Μονόδρομος, τί είναι αυτό; Το κράνος είναι κάτι που τρώγεται; Και άλλα πολλά :(
αμα ΔΕΝ χανει,ή χανει πολυ αργα,κανε πως δεν το ειδες.:whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:
Εννοείται ότι σφυρίζω αδιάφορα μέχρι να αρχίσει να χάνει αέρα! Ελπίζω να μην πάει κανάς έξυπνος να την ξεβιδώσει!
:mad:
Εννοείται ότι σφυρίζω αδιάφορα μέχρι να αρχίσει να χάνει αέρα! Ελπίζω να μην πάει κανάς έξυπνος να την ξεβιδώσει!
:mad:
Γιατί σφυρίζεις αδιάφορα καλέ?? Πόσο κοστίζει ένα μπάλωμα? 10 ευρώ? Και αν αρχίσει να χάνει όταν βρίσκεσαι σε βόλτα και τυχόν μακριά από βουλκανιζατέρ?
panavour
13/07/2024, 00:27
Γιατί σφυρίζεις αδιάφορα καλέ?? Πόσο κοστίζει ένα μπάλωμα? 10 ευρώ? Και αν αρχίσει να χάνει όταν βρίσκεσαι σε βόλτα και τυχόν μακριά από βουλκανιζατέρ?
τοτε θα σφυριξει ,με ενδιαφερον.:bawl:
Έχω οδική! :bawl:
Αλλά εκτός αυτού αύριο είναι Σάββατο και έχω τρελό τρέξιμο, Κυριακή επίσης, και από Δευτέρα και για δύο βδομάδες θα κυκλοφορώ με το αμάξι (με τα παιδιά). Μέχρι να μπει ο Αύγουστος, θα λέμε καλημέρα και καληνύχτα! :bawl:
Έχω οδική! :bawl:
Αλλά εκτός αυτού αύριο είναι Σάββατο και έχω τρελό τρέξιμο, Κυριακή επίσης, και από Δευτέρα και για δύο βδομάδες θα κυκλοφορώ με το αμάξι (με τα παιδιά). Μέχρι να μπει ο Αύγουστος, θα λέμε καλημέρα και καληνύχτα! :bawl:
πανε κανε ενα κορδονι να κανεις τη δουλεια σου για την ωρα, και οταν θα εχεις χρονο το ανοιγεις και
βαζεις μανιταρι ρε συ.. σε τοσο διαστημα που λες με τη βιδα πανω θα σου ξεφουσκωσει..
AUFGEBRACHT
14/07/2024, 14:36
Σε είδα στην Κορίνθου-Τριπόλεως, να σταματάς επί τόπου ξαφνικά το αυτοκίνητο, για να ψάξεις κάτι στο ντουλαπάκι του συνοδηγού...:lipssealed:
Σας είδα στην εθνική Κορίνθου - Αθήνας τρία μηχανάκια, διπλά..... Με τις βερμούδες και τα αμάνικά σας και οι έξι. Σας είδα στα πρώτα διόδια φεύγοντας από Κόρινθο....
Και σας είδα και στα επόμενα με κάτι απίστευτα κόκκινα πόδια, χέρια, ώμους.
Σήμερα οι πωλήσεις γιαουρτιών θα αυξηθούν!
Δε μιλάμε για πέτρες, μυγάκια, έντομα γκοτζίλα κλπ.... Ούτε αναφέρουμε το ζήτημα της ασφάλειας με τέτοιες ταχύτητες......
Περαστικά σας! Ας ελπίσουμε το έγκαυμα να σας κάνει να το σκεφτείτε καλύτερα την επόμενη φορά! :wave2:
Σε είδα στο Μοναστηράκι να με σταματάς στο δρόμο για να μου πιάσεις κουβέντα για την μηχανή...
Δεν είναι δουλειά αυτή κάθε φορά που την πλένω...:lol:
PortisHead
15/07/2024, 07:55
Ειχαμε μηχανη με διχαλο, μηχανη χωρις κρανος,μηχανη με σορτσακι...τωρα και τελειως γυμνοι (τα αγορια) απο τη μεση και πανω
για εξτρα σοκολατενιο Coppertone μαυρισμα.
Φτανεις στην παραλια μαυρος....οχι σαν κατι φλωρους γαλακτερος.
Χυμα στην Αθηνων - Μπουκουρα....εεε Σουνιου ολογυμνοι νταλα μεσημερι με μηχανη :lol:
doctor_john
15/07/2024, 08:12
ωραία αίσθηση πρέπει να έχει αλλά πολύ ρώσικη ρουλέτα ρε συ..
PortisHead
15/07/2024, 08:19
ωραία αίσθηση πρέπει να έχει αλλά πολύ ρώσικη ρουλέτα ρε συ..
Εδω δεν μπορεις να πατησεις ξυπολητος την ασφαλτο για 2 δευτερα...φανταζεσαι να συρθεις γυμνος με το σωμα σου πανω της ?
Μιλαμε για μεσαιωνικο βασανηστηριο...
karellen
15/07/2024, 08:59
Σε είδα φάδερ.
Αν και δεν διακρίνεται καλά,ο τύπος φοράει καπελλάκι τζόκευ και από πάνω έχει ακουμπήσει το κράνος και μάλιστα στραβά.
Σα δίκωχο. :bawl:
454466
σαββατο 6/7 φορτωμένος δικάβαλος εχοντας ήδη κάνει 650 km απο Σόφια στα διόδια της Θήβας εχω πάρει ήδη θέση για έναν διάδρομο και κατεβάζω σχέσεις για να μπω αναμεσα στα στηθαία και να πληρώσω.. γυρω στα 5 μετρα πριν κουτάκιας μπεμβεδάκιας με στριμώχνει και περνάει διχως αύριο να μου μπει μπροστα,και μπηκε.. οτι μπινελίκι και αν είπα το ακουσα μόνο εγω και η αλεξία. ατάραχος πλήρωσε και έφυγε...
ρε μλκες παρτε το χαμπάρι εδω που γεννηθήκαμε ετσι θα επιβιώνουμε.. ειλικρινά πρέπει να πέρασε στο 1 μετρο με 30-40 χλμ. τι να κάνεις, να αρχίσεις να κυνηγιέσαι? για να σου πει τι? σε πρόλαβα..πραγματικα οδηγικα ειμαστε πισω από τον ηλιο.. αυτες τις συμπεριφορες δεν τις βλέπεις πουθενα εξω...(αντε και Αλβανα ξερω γω).. μεχρι εκει όμως...δεν θα γίνουμε ανθρωποι ποτέ.. προσοχη γτ η μλκια των ανθρωπων ειναι ανίκητη και παραμονευει παντού
σαββατο 6/7 φορτωμένος δικάβαλος εχοντας ήδη κάνει 650 km απο Σόφια στα διόδια της Θήβας εχω πάρει ήδη θέση για έναν διάδρομο και κατεβάζω σχέσεις για να μπω αναμεσα στα στηθαία και να πληρώσω.. γυρω στα 5 μετρα πριν κουτάκιας μπεμβεδάκιας με στριμώχνει και περνάει διχως αύριο να μου μπει μπροστα,και μπηκε.. οτι μπινελίκι και αν είπα το ακουσα μόνο εγω και η αλεξία. ατάραχος πλήρωσε και έφυγε...
ρε μλκες παρτε το χαμπάρι εδω που γεννηθήκαμε ετσι θα επιβιώνουμε.. ειλικρινά πρέπει να πέρασε στο 1 μετρο με 30-40 χλμ. τι να κάνεις, να αρχίσεις να κυνηγιέσαι? για να σου πει τι? σε πρόλαβα..πραγματικα οδηγικα ειμαστε πισω από τον ηλιο.. αυτες τις συμπεριφορες δεν τις βλέπεις πουθενα εξω...(αντε και Αλβανα ξερω γω).. μεχρι εκει όμως...δεν θα γίνουμε ανθρωποι ποτέ.. προσοχη γτ η μλκια των ανθρωπων ειναι ανίκητη και παραμονευει παντού
Μ' αρέσει ρε Τάσο που υπάρχει ακόμα κόσμος που φοβάται να πάει ταξίδι στα Βαλκάνια ενώ οδηγεί στην τριτοκοσμική οδηγικά Ελλάδα.
Στην Αλβανία έχουν κάνει πρόοδο στο τιμόνι, καμμιά σχέση με 10-15 χρόνια πίσω. Εμείς εδώ πσραμένουμε στην κοσμάρα μας ότι και να οδηγάμε από ποδήλατο, μηχανή έως ΙΧ. Και δυστυχώς όλο και χειροτερεύει η κατάσταση...
grinderx
15/07/2024, 22:03
Ειχαμε μηχανη με διχαλο, μηχανη χωρις κρανος,μηχανη με σορτσακι...τωρα και τελειως γυμνοι (τα αγορια) απο τη μεση και πανω
για εξτρα σοκολατενιο Coppertone μαυρισμα.
Φτανεις στην παραλια μαυρος....οχι σαν κατι φλωρους γαλακτερος.
Χυμα στην Αθηνων - Μπουκουρα....εεε Σουνιου ολογυμνοι νταλα μεσημερι με μηχανη :lol:
Το σουρεάλ το είδα χθες στη Βάρη. Κράνος κανονικά, αλλά όλο το υπόλοιπό άστα να πάνε (σορτσάκι με παντόφλα και γυμνός από τη μέση και πάνω).
Μ' αρέσει ρε Τάσο που υπάρχει ακόμα κόσμος που φοβάται να πάει ταξίδι στα Βαλκάνια ενώ οδηγεί στην τριτοκοσμική οδηγικά Ελλάδα.
Στην Αλβανία έχουν κάνει πρόοδο στο τιμόνι, καμμιά σχέση με 10-15 χρόνια πίσω. Εμείς εδώ πσραμένουμε στην κοσμάρα μας ότι και να οδηγάμε από ποδήλατο, μηχανή έως ΙΧ. Και δυστυχώς όλο και χειροτερεύει η κατάσταση...
Αυτό που έλεγα και πιο πίσω. Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Ο άλλος μου την είπε γιατί κατέβηκα να ανοίξω τη γκαραζόπορτα του σπιτιού μου για να μπω μέσα (κι ενώ είχα αφήσει μια χαρά χώρο να περάσει, όπως κάνω πάντα δηλαδή). Υπόθεση δηλαδή 5 δευτερολέπτων το πολύ και μου έκανε και μαθήματα περί συνεργασίας και καλής γειτνίασης. Βρε ουστ!
kostaskk
16/07/2024, 03:01
454503
sanctusan
16/07/2024, 12:55
Σε είδα να αγγίζεις το ψυχολογικό όριο των 100000km
454511
CorpseAlive
16/07/2024, 13:04
Σε είδα τρισμέγιστε μλκ να κινείσαι επί της εσωτερικής λωρίδας σε κυκλικό κόμβο και να έρχεσαι κατά πάνω μου γιατί ξέχασες ότι ήθελες να βγεις στην έξοδο.
Σε ερώτηση μου αν είσαι τυφλός ή μλκς μου απάντησες ότι είχες ανάψει φλας και σε αυτή σου την απάντηση απλά πήρες τα ρέστα μου από γαλλικά και έφυγες.
Στα καπάκια σε είδα μάστερμαιντ να θες να μπεις στην αριστερή λωρίδα που κινούμουν εγώ στον Κηφισό και επειδή δεν ήξερες τελικά τι ήθελες να συνεχίζεις να κινείσαι ανάμεσα στην αριστερή και την μεσαία λωρίδα για κανένα χιλιόμετρο.
Αμφότεροι οι οδηγοί ήταν κάποιας ηλικίας .
Αμφότεροι οι οδηγοί ακούσανε το La mer στα ελληνικά.
karellen
16/07/2024, 13:07
Σε είδα σκουτεράκια να ξεστρατίζεις χαζεύοντας ένα μωρό απέναντι και να 'ρχεσαι κατά πάνω μου :eek:
Δεν τσαντίστηκα γιατί το έχω πάθει κι εγώ πολλάκΗς. :smokin:
motojojo
16/07/2024, 13:20
Σε ερώτηση μου αν είσαι τυφλός ή μλκς μου απάντησες ότι είχες ανάψει φλας και σε αυτή σου την απάντηση απλά πήρες τα ρέστα μου από γαλλικά και έφυγες.
Έχουν εξελίξει το σταρχιδισμό τους τόσο πολύ που έχουν έτοιμη τη δικαιολογία πριν καν κανουν τη μαλακία.
Και δεν εχει να κάνει με την ηλικία.
2stroker
18/07/2024, 12:18
Σε ειδα φιλε με το 690 enduro χτες στην πειραιως και χαιρετηθηκαμε! καλους δρομους να χεις!
sanctusan
18/07/2024, 13:44
Σε ξαναείδα 10 μήνες μετά το ατύχημα. Και σε βλέπω σε τεύχη και με πιάνει μια στεναχώρια.
Πάντα εξοπλισμό και τα σίδερα γίνονται. Πάμε για άλλα!
454565
454566
454567
454568
Πάντα εξοπλισμό και τα σίδερα γίνονται.
Πάντα λυπηρό ένα τέτοιο θέαμα αλλά το σημαντικότερο είναι αυτό που έγραψες...
Καλή συνέχεια και πάντα όρθιος από εδώ και πέρα!
Σε ξαναείδα 10 μήνες μετά το ατύχημα. Και σε βλέπω σε τεύχη και με πιάνει μια στεναχώρια.
Πάντα εξοπλισμό και τα σίδερα γίνονται. Πάμε για άλλα!
οπλισου με υπομονη και ψυχραιμία..και απο μονο του το γεγονος οτι εισαι σε θέση να το κάνεις καταλαβαίνεις για τι τύχη μιλάμε...παμε για άλλα
Χτες μεσημέρι με πολύ ζεστη στο φανάρι της ευθείας έξω από Πολυτεχνειούπολη, πιάνει ξαφνικά κόκκινο, πέφτω σε δυνατά φρένα, το ίδιο και το δικαβαλο παπί δίπλα μου και ακούω ένα γκντουπ περίεργο.
Όταν σταμάτησε ο ξεκρανωτος συνεπιβάτης άρχισε να τα χώνει στο οδηγό που φορούσε κράνος.
" πιο σιγά σε μ_____α, στούκαρα με τη μούρη στο κράνος ρε παλιό π______α". :bawl:
harris_x
19/07/2024, 08:43
Χτες μεσημέρι με πολύ ζεστη στο φανάρι της ευθείας έξω από Πολυτεχνειούπολη, πιάνει ξαφνικά κόκκινο, πέφτω σε δυνατά φρένα, το ίδιο και το δικαβαλο παπί δίπλα μου και ακούω ένα γκντουπ περίεργο.
Όταν σταμάτησε ο ξεκρανωτος συνεπιβάτης άρχισε να τα χώνει στο οδηγό που φορούσε κράνος.
" πιο σιγά σε μ_____α, στούκαρα με τη μούρη στο κράνος ρε παλιό π______α". :bawl:
:lol:
Και σήμερα το πρωί είδα πατίνι στην Κατεχάκη στον Καρέα, ο οποίος πήγαινε και βάρκα γιαλό ανάμεσα στα ιχ !!! Που πας ρε καραμήτρο???
grinderx
19/07/2024, 08:58
:lol: :lol: :lol:
DoctoR_k6
19/07/2024, 09:34
Αυτο το σημειο ειναι πολυ επικινδυνο γιατι πολλοι δεν το βλεπουν το φαναρι.
Εχει τυχει να πεφτω σε φρενα λογω κοκκινου αλλα ο φορτηγατζης πισω μου δεν το ειδε...και λογω συνηθειας που κοιταω καθρεπτες οταν σταματαω βλεπω αυτο το μπρουμουτιασμα που κανει το φορτηγο στα φρενα και φευγω με κοκκινο.
Ε καλα εκανα γιατι ο φορτηγατζης δεν μπορουσε να σταματησει και περασε μπαι το φαναρι... :eek: :facepalm:
panavour
19/07/2024, 09:45
Ξαφνικά κόκκινο ΔΕΝ υπάρχει.Υπαρχει και το κίτρινο πρίν.
motojojo
19/07/2024, 10:34
Ξαφνικά κόκκινο ΔΕΝ υπάρχει.Υπαρχει και το κίτρινο πρίν.
Εκτός αν:
Αυτο το σημειο ειναι πολυ επικινδυνο γιατι πολλοι δεν το βλεπουν το φαναρι.
Συνηθες στην Ελλάδα να ειναι κρυμμένα τα φανάρια.
σας βλεπω ορισμενους με καινουρια τσιλικα μηχανακια 300αρια+ (νταξ κινεζους βεβαια), να κυκλοφορειτε
με κατι αθλια χιλιοταλαιπωρημενα κρανη που το πιθανοτερο ειναι να αγοραστηκαν καινουρια απο
καποιο παζαρι πριν 15-20 χρονια...
μα καλα ρε σεις, σκασατε 5-6-8 ξερω γω χιλιαρικα για ολοκαινουριο μηχανακι, και τσιγκουνευτηκατε τα
2 κατοσταρικα για ενα κρανακι τσι προκοπης??? ενα ελεος καπου..
σας βλεπω ορισμενους με καινουρια τσιλικα μηχανακια 300αρια+ (νταξ κινεζους βεβαια), να κυκλοφορειτε
με κατι αθλια χιλιοταλαιπωρημενα κρανη που το πιθανοτερο ειναι να αγοραστηκαν καινουρια απο
καποιο παζαρι πριν 15-20 χρονια...
μα καλα ρε σεις, σκασατε 5-6-8 ξερω γω χιλιαρικα για ολοκαινουριο μηχανακι, και τσιγκουνευτηκατε τα
2 κατοσταρικα για ενα κρανακι τσι προκοπης??? ενα ελεος καπου..
Άσε... Έχω δει εγώ κάτι κατόχους R 1200 με τέτοια....
Ilias_83
19/07/2024, 19:52
Για να μη χαλάσει το "καλό" μου είπε κάποιος κάποτε...
panavour
19/07/2024, 19:53
Είναι σαν αυτούς που έχουν αμάξια του 50χιλιαρου,και κάνουν παζάρι να αγοράσουν από το σούπερ μάρκετ τον μονολιτρο πυροσβεστήρα των 12 ευρώ.
GogosLux
20/07/2024, 11:56
Σε είδα χθες κατά τις 8 το απόγευμα με το ZERO στην Παπανανικολή Χαλάνδρι να έχεις απίστευτες επιταχύνσεις μονο και μονο για να στρίψεις μετά σε ενα στενό δεξια :eek:
Ελπίζω να συνεχίσει να είσαι όρθιος γιατι με αυτούς τους ρυθμούς επιτάχυνσης είσαι σε άλλη διάσταση ....................... και αμφιβάλω αν λάστιχα-ασφαλτος και λοιπα οχήματα μπορούν να συμβαδίσουν
AUFGEBRACHT
21/07/2024, 10:32
Σας είδα χτες δικάβαλο στο CB500X να πηγαίνετε για μπάνιο, με λαστιχένιες σαγιονάρες αμφότεροι... όταν χρειάστηκε να βάλεις το πόδι κάτω απότομα, γιατί δεν σε έπαιρνε η μανούβρα, πρέπει να τα χρειάστηκες λίγο με την ανύπαρκτη πρόσφυση ε;...άσε που πήγε και να σου βγει...
sanctusan
21/07/2024, 18:15
Σε είδα Βουλιαγμένης και Καλλιρρόης στο φανάρι μέσα σε νοικιάρικο αμάξι, κούναγες χέρια και προσπαθουσες κατι να δείξεις.
Νομίζαμε έδειχνες το GLX πίσω, μου κάνεις νόημα και δείχνεις εμένα. Μου κάνει νόημα για ξερογκαζιά. Σου ρίχνω 1-2 και τρελάθηκες.
Σφηνώνεις το αμάξι ανάμεσα στα υπόλοιπα, έρχεσαι κοντά και μου λές στα αγγλικά
" Έχω έρωτα με τα Hornet 600, έχω 2, ένα μαμά και ένα πειραγμένο. Φοβερή η εξάτμιση σου, πολύ ωραία εμφάνιση και ωραίος ήχος. Αν του βάλεις πρόγραμμα θα ακούγεται ακόμα πιο ωραία."
Ο τύπος από τον ήχο ήξερε αν το έχω φλασάρει ή όχι.
Του έριξα 1-2 γκαζιές ακόμα, άναψε το φανάρι και φύγαμε, τελικά δεν έχει μόνο στα βαλκάνια κάγκουρες.
2stroker
22/07/2024, 08:21
Σαββατο βράδυ σε ειδα βρε Μ@@@@@ βρε Μ@@@@@@@@ με το υπ αριθμον ΙΜΕ**** Subaru impreza να ντριφταρεις διχως αυριο με πάνω απο 60-70 χλμ /ωρα στο χωματινο παρκινγκ της παραλιας Λομβαρδας. Πανω κατω για τουλαχιστον 2 λεπτα εκσφενδονιζοντας χωμα και πετρες αριστερα δεξια ενω στο χωρο βρισκοντουσαν παρκαρισμενα αυτοκινητα και λιγο πριν διεσχιζε το παρκιγνκ ενα ζευγαρι με μωρο στο καροτσι. Το δε χωμα εφτασε μεχρι τον δρομο διπλα οπου για μερικα δευτερολεπτα μετα βιας υπηρχε ορατοτητα.
Το καλυτερο δε ειναι οτι δεν μιλαμε για καποιον ανωριμο πιτσιρικο,αλλα για ενα τυπο κοντα στα 60. Μπραβο και ξαναμπραβο Μ@@@@@@!!! :moutza::moutza::moutza:
Αφού έχεις αριθμό πινακίδας ρίξε μια καταγγελία. Ποτέ δεν ξέρεις...
Σε βλέπω σχεδόν κάθε μέρα μέσα στην κίνηση είτε στην Όλγας, είτε στην Τσιμισκή, είτε στην παραλιακή το απόγευμα με το γαλάζιο GSXR και τα αυτοκόλλητα Rizzla κτλ και μου φτιάχνεις κάθε φορά τη διάθεση!!
harris_x
22/07/2024, 11:07
Για τις μπάμιες εδώ: https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=163478&page=17&p=3215970&viewfull=1#post3215970
Σε είδα σήμερα με το "ηλεκτρικό;;;; σπαστό;;;; μοτοποδήλατο;;;;" να βγαίνεις κάθετα μπροστά από το αυτοκίνητο που ήταν δεξιά μου, όντας και οι δύο σε κίνηση, για να περάσεις την νησίδα από το άνοιγμα για τα καροτσάκια. Είσαι πολύ τυχερή που σε είδα, πολύ τυχερή που δεν είχα προλάβει να ανοίξω γκάζι, και που πρόλαβα να σταματήσω. Θα γινόμασταν μπάλα και θα τα σπάγαμε όλα στα τσιμέντα από το παρτέρι! Για κράνος ούτε λόγος. Και σου λέω, "να σκοτωθούμε θέλεις;" και φεύγεις σα να μην τρέχει τίποτα. Θα σε πετύχω πάλι αύριο! Θα περάσουμε καλά!
harris_x
23/07/2024, 13:45
Σε είδα ζούζουρα να έχεις γίνει μπάμπουρας και μνημείο της φύσης :(
454674
Δύο δίτροχα θαύματα έχω δει στην περιοχή, ελπίζω κάτι να γίνει και με εσένα...
Εδώ: https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=23776&page=111&p=3216252&viewfull=1#post3216252, ταιριάζει καλύτερα ;)
doctor_john
23/07/2024, 18:06
Σε είδα πράσινο Μorini SCR στην Λ. Δημοκρατίας, όμορφο!
Η διάθεση σου να αφήσεις το αριστερό χέρι στο γόνατο ενώ κινείσαι χαλαρά, λέει αρκετά για την λειτουργία και την αίσθηση της μοτό.
Μια λύση είναι κίνηση χαλάρωσης του χεριού κρεμασμένο προς τα κάτω, μια άλλη είναι να έχεις χαμηλότερο τιμόνι αλλά θα χάσεις την καλή
αν είδα καλά, θέση που έχει για την όρθια στάση σου.
Υπάρχει και η πιθανότητα να έχεις αρρύθμιστες τις μανέτες όσον αφορά την θέση τους. Τις χαλαρώνεις, τις φέρνεις στο σημείο που τα δάκτυλα
πέφτουν χωρίς προσπάθεια πάνω τους και σφίγγεις.
Dimmanoukas
23/07/2024, 23:33
Είναι όντως πανέμορφο.
asxetost
24/07/2024, 16:59
Σε είδα πάπια με τραπεζάκι ξύλινο αυτοσχέδιο πίσω να καις κόκκινο από Γαλατσίου για Πατησίων, τόσο κόκκινο που δεν έπεσες πάνω μου όταν πέρασα μπροστά, σε είδα από τον καθρέφτη που πήγες να πέσεις πάνω στα παρκαρισμένα απέναντι, ακρανωτος και με κοντά ρουχαλάκια εννοείται πάνω κάτω, και για κερασάκι έφαγες και το επόμενο κόκκινο.
Διαστημοπλοιο πρέπει να σου δώσουνε, χαραμιζεσαι.
sanctusan
25/07/2024, 02:40
Σε είδα, σε έκανα βόλτα!
Είσαι ο άρχοντας τον μοτοσυκλετών. Το πιο ολοκληρομένο μοτέρ pου έχω οδηγήσει.
Δε συγκρίνεται τίποτα μπροστά σου!!!
Ακόμα και αν δεν καλύπτεις τις ανάγκες μου, ακόμα και αν είσαι έξω από τα γούστα μου, τίποτα δεν είναι σαν εσένα!!!
Suzuki B-King 1300
Σε είδα, σε έκανα βόλτα!
Ακόμα και αν δεν καλύπτεις τις ανάγκες μου, ακόμα και αν είσαι έξω από τα γούστα μου, τίποτα δεν είναι σαν εσένα!!!
Suzuki B-King 1300
Busa με καρατιμόνα, λατρεύω.
Πολύ μπροστά ο καφετζής αλλά ποιος τον άκουγε :cool:
grinderx
25/07/2024, 09:30
Σε είδα, σε έκανα βόλτα!
Suzuki B-King 1300
Το πιο όμορφο B-King που έχω πετύχει:
https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/331365761-suzuki-b-king-1300#bigger-photos
:pink: :pink: :pink:
Κατά τ' άλλα, σας είδα πρωί, πρωί με τον πιτσιρικά να περνάτε με κόκκινο και οι δύο και με τον πίσω να πηγαίνει προφυλακτήρα τον μπροστά κορνάροντας σα μανιακός :plaf: Η μλκία στους δρόμους της Αθήνας πάει σύννεφο κάθε μέρα. Τους έχει χτυπήσει όλους η εξωφρενική ζέστη, δεν εξηγείται αλλιώς :a06: :a06: :a06:
motojojo
25/07/2024, 09:33
Κατά τ' άλλα, σας είδα πρωί, πρωί με τον πιτσιρικά να περνάτε με κόκκινο και οι δύο και με τον πίσω να πηγαίνει προφυλακτήρα τον μπροστά κορνάροντας σα μανιακός :plaf: Η μλκία στους δρόμους της Αθήνας πάει σύννεφο κάθε μέρα. Τους έχει χτυπήσει όλους η εξωφρενική ζέστη, δεν εξηγείται αλλιώς :a06: :a06: :a06:
Δε φταιει η ζέστη, όλο το χρόνο είναι έτσι :look:
grinderx
25/07/2024, 09:35
Δε φταιει η ζέστη, όλο το χρόνο είναι έτσι :look:
Δε διαφωνώ, αλλά ειδικά το τελευταίο 2μηνο-3μηνο μου φαίνεται πως η κατάσταση έχει πάει σε άλλο επίπεδο.
Πεζοί και οδηγοί είναι όλοι για κλάμματα. Τις προάλλες παραλίγο να χτυπήσω μια κυρία που κατέβηκε από το πεζοδρόμιο χωρίς να κοιτάξει καθόλου. Ελάχιστα ήθελε για να είμαι στο τμήμα τώρα :nono:
motojojo
25/07/2024, 09:37
Αυτη ακριβως ειναι η συχνότητα που κανει level up.
Σε 2-3 μηνες θα το διαπιστώσεις :p
Nik0s_Dk
26/07/2024, 13:31
454732
Σε είδα κάτω και δε θύμωσα ούτε στεναχωρηθηκα τόσο. Γίνεται είπα. Αλλά ρε γαμημενε εσύ που την πέταξες κάτω, σσ την πέταξες κάτω από τη μεριά του σταντ που σημαίνει γαμημενε την έσπρωχνες ώρα και οκ πες γίνεται. Άσε ρε μπάσταρδε ένα σημείωμα. Τι σου φταίει ο καθενας ρε πανί να πληρώνει τις δικές σου μαλακιες? Άστο διαλο σίχαμα.
DoctoR_k6
26/07/2024, 13:52
454732
Σε είδα κάτω και δε θύμωσα ούτε στεναχωρηθηκα τόσο. Γίνεται είπα. Αλλά ρε γαμημενε εσύ που την πέταξες κάτω, σσ την πέταξες κάτω από τη μεριά του σταντ που σημαίνει γαμημενε την έσπρωχνες ώρα και οκ πες γίνεται. Άσε ρε μπάσταρδε ένα σημείωμα. Τι σου φταίει ο καθενας ρε πανί να πληρώνει τις δικές σου μαλακιες? Άστο διαλο σίχαμα.
Δεν εχει κανα μαγζακι εκει διπλα με καμερες μπας και δεις τιποτα?
Ειναι ικανοι να το σηκωσαν και ορθιο και με την επαναφορα στο σταντ να επεσε.
Οπως και να εχει γ@μιεται οποιος το εκανε γιατι αποκλειεται να μην το ειδε/καταλαβε.
Απο ζημια εγινε τιποτα ιδιαιτερο η το σωσανε τα καγκελα?
Nik0s_Dk
26/07/2024, 14:28
Δεν εχει κανα μαγζακι εκει διπλα με καμερες μπας και δεις τιποτα?
Ειναι ικανοι να το σηκωσαν και ορθιο και με την επαναφορα στο σταντ να επεσε.
Οπως και να εχει γ@μιεται οποιος το εκανε γιατι αποκλειεται να μην το ειδε/καταλαβε.
Απο ζημια εγινε τιποτα ιδιαιτερο η το σωσανε τα καγκελα?
Πηρε το τιμόνι, στράβωσε η μανετα και στραβωσε αρκετα το σταντ. Τα καγκελα σωσανε λογικα αρκετα. Ειναι δυσκολο ρε συ να το σηκωσαν και να επεσε απο τη μερια του σταντ. Απλα ειμαι σιγουρος το εσπρωχνε συνειδητα?καταλαθος? και το εσπρωξε εως οτου να πεσει. οχι καμερες και τετοια δεν εχει, ενα γαμωστενο στη νεα ιωνια ειναι, ειχα παει για φυσικοθεραπεια. και το μηχανακι χαμε και η μεση μου ξανατονηπιε.
Πηρε το τιμόνι, στράβωσε η μανετα και στραβωσε αρκετα το σταντ. Τα καγκελα σωσανε λογικα αρκετα. Ειναι δυσκολο ρε συ να το σηκωσαν και να επεσε απο τη μερια του σταντ. Απλα ειμαι σιγουρος το εσπρωχνε συνειδητα?καταλαθος? και το εσπρωξε εως οτου να πεσει. οχι καμερες και τετοια δεν εχει, ενα γαμωστενο στη νεα ιωνια ειναι, ειχα παει για φυσικοθεραπεια. και το μηχανακι χαμε και η μεση μου ξανατονηπιε.
Οχι ρε φιλε...
Αυτος ειναι ο λογος που αφηνω την μηχανη στο δρομο σπανια... Βρισκω συνηθως πεζοδρομιο και ας ρισκαρω με την κληση μερικες φορες...
Nik0s_Dk
26/07/2024, 15:01
Φιλε Νεα Ιωνία με καπιτανο Μαιρα Δε παιζεις... Την εχεις στο τσεπακι την κλήση. Πηρα τα ρισκα μου, εχασα... (Ας κανουμε και λιγο χιουμορ γιατι...)
DoctoR_k6
26/07/2024, 15:09
Ειναι δυσκολο καποιος χωρις να το θελει να το ριξει. Περιεργο.
Μηπως πηγανε τιποτα τσογλανια να κανουν αλλη δουλεια κα τους ειδε κανεις και το παρατησανε στα γρηγορα? Κανεις δεν ξερει βεβαια ουτε θα μαθουμε.
Ευτυχως τιμονι, μανετα και σταντ ειναι μονο οι ζημιες και οχι πλαστικα.
motojojo
26/07/2024, 17:46
Κριμα ρε γμτ... Πιανεται λιγο η καρδιά σου....
Αυτά δυστηχώς είναι κερατιάτικα.
Η πίσω ρόδα (και η βαλιτσα) είναι επάνω στο πεζοδρόμιο; Ή χαμηλωνει σε εκεινο το σημείο;
Το σαξο ηταν εκει οταν την παρκαρες;
Φιλε Νεα Ιωνία με καπιτανο Μαιρα Δε παιζεις... Την εχεις στο τσεπακι την κλήση. Πηρα τα ρισκα μου, εχασα... (Ας κανουμε και λιγο χιουμορ γιατι...)
:bawl:
Θα το φτιάξεις....ατυχία ρε γμτ.
Φίλε, ενημερώνεις από πριν και σε βολεύει σε σημείο που θα μπορεί να επιβλέπει!!!!
Και όλα πάνε τραίνο!!!!
Περαστικά στη μηχανή και περαστικά και για τη μέση σου!!! :wave2:
Coyote.V
27/07/2024, 16:29
F**c... :(
Το τιμόνι αν δεν έχει πάρει η σωλήνα τότε ίσως έχουν πάρει τα καβαλέτα. Ίσως έρθει αν λύσεις τα καβαλέτα και στην μπάρα του τιμονιού και στην τιμονόπλακα.
Για το σταντ θα έβρισκα ένα καλό σιδερά να το ισιώσει και να το ενισχύσει. 120€ έχει ένα τιμόνι και άλλα τόσα το σταντ.
Σε είδα και τρόμαξα να καταλάβω τι βλέπω. :eek:
454797
Manalishi
29/07/2024, 06:30
Άντε πούλα το αυτό το μωρό του Φρανκεστάιν μετά....
Άντε πούλα το αυτό το μωρό του Φρανκεστάιν μετά....
Το τελευταίο που τον νοιάζει τον συγκεκριμένο, πίστεψέ με.
Σε είδα μεσημέρι στην Μητροπόλεως στη Θεσσαλονίκη να με περνάς τάπα με σκούτερ μαούνα και μετά από ~80 μέτρα να χτυπάς μια κοπέλα που περνούσε το δρόμο. Η κοπέλα σηκώθηκε αμέσως, χτύπησες με το κεφάλι στο κολωνάκι του πεζοδρομίου - καλά που φορούσες κρανος - και μάλλον σοκαρίστηκες. Ελπίζω να μην ήταν κάτι σοβαρότερο και για τους δύο.
grinderx
01/08/2024, 09:16
Σε είδα επιστρέφοντας από δουλειά άρχοντας πάνω στην on-off σου με ένα κουνέλι για κράνος:
454951
https://www.amazon.com/Helmet-Motorcycle-Included-Comprehensive-Suitable/dp/B0B712V4S8
Θεούλης! :p
Kepler Fun
01/08/2024, 09:37
Σε είδα σήμερα πρωί να κινείσαι στην λεωφορειολωρίδα καθόδου της Μεσογείων με ένα περίεργου σχήματος ηλεκτροκίνητο ποδηλατο-σκούτερ (??)
Το φοβερό είναι ότι φορούσες γάντια και Arai Full Face μαζί με βερμούδα και πέρασες το κόκκινο μετά το Γεννηματάς χαλαρά.
Σκεφτόμουν τι θα γινόταν εαν κάποιος έβγαινε απο το πράσινο φουλαριστός να το προλάβει.
Γιατί δεν πάτε διακοπές αφού δεν την παλεύετε ?
motojojo
01/08/2024, 09:41
Σε είδα επιστρέφοντας από δουλειά άρχοντας πάνω στην on-off σου με ένα κουνέλι για κράνος:
454951
https://www.amazon.com/Helmet-Motorcycle-Included-Comprehensive-Suitable/dp/B0B712V4S8
Θεούλης! :p
Θέλω να πάρω κι εγώ τέτοιο σκουφι.
Τα κοιταζα περισυ για το καρναβάλι αλλά τα είχαν βαρέσει στο θεό (50+ ευρω) και δεν (τους) τα εδωσα.
karellen
01/08/2024, 16:52
Μου θυμίζει Sam and Max hit The road
454962
Σε είδα στο σχόλασμα με το 1000 cagiva cannyon... Ανοίξαμε λίγο...αλλά στη στροφή γιατί εκοψες?
Ωραία άνοιξε πάντως!:beer:
Θέλω να πάρω κι εγώ τέτοιο σκουφι.
Τα κοιταζα περισυ για το καρναβάλι αλλά τα είχαν βαρέσει στο θεό (50+ ευρω) και δεν (τους) τα εδωσα.
Πηρε η γυναικα εναν ελεφαντα απο Αλιεξπρες
ενα 15ρι
454986
grinderx
02/08/2024, 21:05
AXAXA!!! Έλεος! Μα τί πάνε και σκέφτονται για να πουλήσουν; :lol:
Δεν είναι επικίνδυνα αυτά τα καλύμματα στην κακιά στιγμή;
Αν "πιαστεί" κάπου την ώρα που ο αναβάτης γλιστρά δεν θα γυρίσει ο αυχένας όπως του κοριτσιού στον εξορκιστή;
Εγω πιο πολυ φοβαμαι οτι μπορει με
τον αερα να μετακινηθει κ να σου κλεισει το
οπτικο πεδιο..Δεν θα το φορουσα ποτε
τωρα για τον πισω μια χαρα ειναι:p
Δεν είναι επικίνδυνα αυτά τα καλύμματα στην κακιά στιγμή;
Αν "πιαστεί" κάπου την ώρα που ο αναβάτης γλιστρά δεν θα γυρίσει ο αυχένας όπως του κοριτσιού στον εξορκιστή;
Αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στο να δείχνεις γαμάτος.
Και επειδή με έπιασε το health and safety σήμερα, ΣΑΣ είδα ρε μαστόρια να δουλεύετε στη μεγάλη μαρμάρινη πισίνα στην παραλία τέσσερα μηχανήματα γυαλίσματος μαρμάρων μέσα σε ένα μόνιμο, πυκνό σύννεφο μαρμαρόσκονης χωρίς μάσκα σωματιδίων, ούτε καν μία απλή χάρτινη ή έστω ένα μαντήλι!
Μετά από δύο ώρες που ξαναπέρασα, ακόμη εκεί μέσα στο σύννεφο...
Είναι κάποιου είδους μαγκιά να μη φοράς μάσκα σε τέτοιες δουλειές κάνοντας τεράστια, αθροιστική και μη αναστρέψιμη ζημιά στην υγεία σου;
Γιατί απλά δε γίνεται να μην καταλαβαίνεις ότι η συγκεκριμένη τακτική σου κάνει κακό!
Και μη μου πείτε για ζέστες γιατί και το χειμώνα ακριβώς τα ίδια γίνονται.
doctoras
03/08/2024, 10:44
Σε είδα και τρόμαξα να καταλάβω τι βλέπω. :eek:
tdm900 turbo? Έχουμε και τέτοιο στη πόλη;
Αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στο να δείχνεις γαμάτος.
Προφανώς και είναι για το θεαθήναι, απλώς δε νομίζω ότι καταλαβαίνουν πόσο επικίνδυνη μπορεί να αποδειχθεί η χρήση του.