Σύνδεση

View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol. XΙ

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 39

ptc
03/08/2024, 11:31
tdm900 turbo? Έχουμε και τέτοιο στη πόλη;

Ναι, είναι φίλου. Ρυθμισμένο για βόλτα, όχι για κόντρα. Πάντως Tracer 9 MY23 δεν τον έπιανε πουθενά σε ανοίγματα.

o_gavros
03/08/2024, 12:47
Και επειδή με έπιασε το health and safety σήμερα, ΣΑΣ είδα ρε μαστόρια να δουλεύετε στη μεγάλη μαρμάρινη πισίνα στην παραλία τέσσερα μηχανήματα γυαλίσματος μαρμάρων μέσα σε ένα μόνιμο, πυκνό σύννεφο μαρμαρόσκονης χωρίς μάσκα σωματιδίων, ούτε καν μία απλή χάρτινη ή έστω ένα μαντήλι!

Μετά από δύο ώρες που ξαναπέρασα, ακόμη εκεί μέσα στο σύννεφο...

Είναι κάποιου είδους μαγκιά να μη φοράς μάσκα σε τέτοιες δουλειές κάνοντας τεράστια, αθροιστική και μη αναστρέψιμη ζημιά στην υγεία σου;

Γιατί απλά δε γίνεται να μην καταλαβαίνεις ότι η συγκεκριμένη τακτική σου κάνει κακό!

Και μη μου πείτε για ζέστες γιατί και το χειμώνα ακριβώς τα ίδια γίνονται.

Μη το ψάχνεις Παντελή.
Είναι η μαλακία που δέρνει κάθε παλιό (και δυστυχώς όχι μόνο) μάστορα. Καμία διάθεση για χρήση προστατευτικών μέσων γιατί είμαστε πολύ μάγκες και τα σέρνουμε. Το βλέπεις παντού σε κάθε κλάδο. Να δεις τι γίνεται με τα γρεζια στα μάτια...

Tsber
03/08/2024, 13:57
Μη το ψάχνεις Παντελή.
Είναι η μαλακία που δέρνει κάθε παλιό (και δυστυχώς όχι μόνο) μάστορα. Καμία διάθεση για χρήση προστατευτικών μέσων γιατί είμαστε πολύ μάγκες και τα σέρνουμε. Το βλέπεις παντού σε κάθε κλάδο. Να δεις τι γίνεται με τα γρεζια στα μάτια...

Είναι όντως έτσι λοιπόν, απογοητευτικό :(

Maira
03/08/2024, 17:34
Αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στο να δείχνεις γαμάτος.

Αλλά υπάρχει και με άλλη ερώτηση......

Τωρα το καλοκαίρι ειδικά, πως μπαίνει αέρας από τους αεραγωγούς;;;;;

:hmm::hmm:

Coyote.V
03/08/2024, 17:57
Ντάξει δεν είναι για χόρταση που λένε... θα το φορέσεις μια δύο φορές σε βόλτα ή σε κάποια συνάντηση για να κάνεις πλάκα...

Αν θες να το φοράς συνέχεια τότε είσαι σε άλλο level όπως το παρακάτω. :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=b7RCg8FuUDA

navarxos
03/08/2024, 20:11
(νομίζω πως) Σε είδα bulmont στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου κατά τις 12 σήμερα να βολταρεις.Δυστυχως όσο να πληρώσω τα ψώνια της μικρής και να βγω από το μαγαζί έχασα τα ίχνη σου.

Bowleno
04/08/2024, 01:17
Και επειδή με έπιασε το health and safety σήμερα, ΣΑΣ είδα ρε μαστόρια να δουλεύετε στη μεγάλη μαρμάρινη πισίνα στην παραλία τέσσερα μηχανήματα γυαλίσματος μαρμάρων μέσα σε ένα μόνιμο, πυκνό σύννεφο μαρμαρόσκονης χωρίς μάσκα σωματιδίων, ούτε καν μία απλή χάρτινη ή έστω ένα μαντήλι!

Μετά από δύο ώρες που ξαναπέρασα, ακόμη εκεί μέσα στο σύννεφο...

Είναι κάποιου είδους μαγκιά να μη φοράς μάσκα σε τέτοιες δουλειές κάνοντας τεράστια, αθροιστική και μη αναστρέψιμη ζημιά στην υγεία σου;

Γιατί απλά δε γίνεται να μην καταλαβαίνεις ότι η συγκεκριμένη τακτική σου κάνει κακό!

Και μη μου πείτε για ζέστες γιατί και το χειμώνα ακριβώς τα ίδια γίνονται.

20+ χρόνια τα έλεγα στον πατέρα μου (λούστρα επίπλων) αλλά φευ....και έφυγε ΠΟΛΥ νωρίς.....:(

bulmont
04/08/2024, 07:28
(νομίζω πως) Σε είδα bulmont στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου κατά τις 12 σήμερα να βολταρεις.Δυστυχως όσο να πληρώσω τα ψώνια της μικρής και να βγω από το μαγαζί έχασα τα ίχνη σου.

Σωστόοοοοοοοος......................................

AUFGEBRACHT
05/08/2024, 08:36
Σε είδα με το Royal Enfield Hunter στα διόδια Κιάτου, κάτι κάπνιζε μπροστά σου και δίπλα σου ήταν κάποιος με πυροσβεστήρα...αν κατάλαβα καλά, πρέπει να ακούμπησε το σαμάρι στην εξάτμιση και πήρε φωτιά...

AUFGEBRACHT
05/08/2024, 15:21
Σε είδα πανηλίθια αμοιβάδα, να σταματάς μπροστά μου, και να ανοίγεις το παράθυρο του αυτοκινήτου για να βγάλεις selfie με το κινητό σου...

Κι όταν σου πάτησα κόρνα, για να μην σου πατήσω τίποτα μπινελίκια, στράβωσες κιόλας. Ρε, πάτε καλά γαμώ το σύμπαν σας;

asxetost
07/08/2024, 23:18
Σε είδα να κάνεις αναστροφή σε στροφή στην Αθηνών Σουνίου, κανα 2 χλμ πριν τις τρύπες του Καραμανλή εκεί που αρχίζει η καλή άσφαλτος.
Σταματάω δίπλα σου, ήδη έχεις αρχίσει να κάνεις χειρονομίες και να ζητάς συγγνώμη, σε ρωτάω πολύ ευγενικά και ήρεμα αν γνωρίζεις πόσα παιδιά έχουν πεθάνει αυτό το καιρό με αυτό τον τρόπο.
Συνεχίζεις να απολογείσαι και φεύγω.
Ήθελα να ήξερα, αφού ξέρεις οτι κάνεις μαλακία, γιατί δεν πας 2 βήματα πιο κάτω που έχει κάθετο δρόμο και φαναράκια να κάνεις τη δουλειά σου σαν άνθρωπος;

Nostradamus
08/08/2024, 08:14
Σε ειδα ρε ψυχοπαθη, να βγαινεις με το κουτι απο την Αδριανειου στην Κατεχακη και να την κοβεις, για να περασεις πανω απο την νησιδα στο ρευμα ανοδου.. Με εξαιρετικη ανεση, ενδειξη οτι το κανεις οποτε μπορεις και δεν ηταν η πρωτη φορα.. Οι ταχυτητες στο σημειο μικρες, αλλα η παρανοια σου ειναι σε αλλο επιπεδο...

karellen
08/08/2024, 08:55
Σε είδα RR.
Και σε οδήγησα.
Και έπαθα πλάκα.

455097

Nik0s_Dk
08/08/2024, 12:45
Σε είδα τιμη βενζίνης..
Στο ΛΟΥΞΕΜΒΟΎΡΓΟ. ΜΕ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 2 ΣΚΑΛΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ.
ΣΤΑΔΙΑΛΑ ΓΜΩ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ.

τα υπόλοιπα στο μέλλον..

455099

Taz
08/08/2024, 17:19
Με βενζίνη το κάνουν το ξέπλυμα;;;;:hmm:

billyka
08/08/2024, 17:46
Σε είδα RR.
Και σε οδήγησα.
Και έπαθα πλάκα.

455097

Το ποιο ''καινουργιο'' ss που εχω οδηγησει ειναι ενα Gsxr 1000 k8 φπε.Εχω απορια αν ειναι τοσο χαωδης η διαφορα,που καποιος σαν και εμενα(βολτακιας και με 1 trackday) θα καταλαβει διαφορα.Οχι τοσο στο γκαζι,που σιγουρα το bmw ψηλα σκοτωνει αν και τα τελευταια μοντελα με το shiftcam λογικα εχουν και καλα μεσαια

basilis_k6
08/08/2024, 17:56
Σε είδα τιμη βενζίνης..
Στο ΛΟΥΞΕΜΒΟΎΡΓΟ. ΜΕ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 2 ΣΚΑΛΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ.
ΣΤΑΔΙΑΛΑ ΓΜΩ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ.

τα υπόλοιπα στο μέλλον..

455099

δεν εχει ερθει η αναπτυξη εκει ακομα

doctoras
08/08/2024, 18:07
Με βενζίνη το κάνουν το ξέπλυμα;;;;:hmm:

Καλοοοοοοοο!!!!:a013:

TheRegulator
09/08/2024, 13:20
Σε είδα RR.
Και σε οδήγησα.
Και έπαθα πλάκα.

455097

Εγω σας το ειπα, ολοι BMW θα παρετε!

sanctusan
12/08/2024, 23:51
Σε είδα μέσα στα μάτια 5χρονου παιδιού που πριν λίγες ώρες είχε καεί το σπίτι του και ήρθε με τους γονείς του στο ξενοδοχείο να βγάλει τη νύχτα.
Σε είδα, φαινόσουν μέσα στα μάτι του παιδιού, δεν ξέρω πως λέγεσαι, απελπισία; τρόμος;
Δε ξέρω πως λέγεσαι και τι είσαι αλλά...σε είδα, χωρίς το παιδί να πει τίποτα

billyka
13/08/2024, 09:00
Πω ρε γαμωτο τι γίνεται πάλι ρε παιδιά..Τεράστιες εκτάσεις καίγονται,δάση,ζώα, άνθρωποι χάνουν τα σπίτια τους..Κρίμα,πολύ κρίμα.

o_gavros
13/08/2024, 10:44
αυτό που γίνεται δεκαετίες τώρα στο σανυ γκρις...
χώρος για χτίσιμο.

Tsber
13/08/2024, 10:55
Σε είδα και σε χάρηκα Aprilia Futura, με το μονόμπρατσό σου, την undertail εξάτμιση και το αστραφτερό σου πλαίσιο :)

Ακόμη όμορφη, διαφορετική και Futura-στική και σε εξαιρετική κατάσταση!

panavour
14/08/2024, 00:30
αυτό που γίνεται δεκαετίες τώρα στο σανυ γκρις...
χώρος για χτίσιμο.

Έχεις μείνει πίσω καμμιά 50ρια . χρόνια.

Manalishi
14/08/2024, 09:00
Σε είδα φίλε και σε ευχαριστώ, κάτι ευθυγραμμίστηκε στο σύμπαν εκείνη τη στιγμή όταν εμφανίστηκες, αλλά ας τα πάρω απο την αρχή.

Η οικογένεια είναι στο εξοχικό απο Πέμπτη και εγώ θα πήγαινα το Σαββατο με την μηχανή. Είχα επίσης σχεδιάσει και τσεκάρει στον χάρτη να κάνω μια διαδρομή στην ορεινη Κορινθία (Κιάτο-Καστανιά-Γκούρα-Κιάτο), να αρχίσω λίγο να στρίβω μπας και συνηθισω πάλι τις κλίσεις, τα φρένα, τη δύναμη, κτλ.
Ξεκινώντας λοιπόν απο Πειραιά, πρώτη στάση στο τελευταίο βενζινάδικο στιν Χαλυβουργική για ανεφοδιασμό. Βγάζω το κλειδί απο την τσέπη (το Triple ειναι keyless), ανοίγω ντεπόζιτο, γεμίζουμε, πλερώνω, βάζω το κλειδί στην τσέπη και αναχωρώ ησύχως...

Μετά απο κανα χιλιόμετρο, βλέπω στην οθόνη προειδοποιητική ένδειξη για απουσία κλειδιού!! Μπά, απλά πήγε πιό πίσω στην τσέπη και δεν το πιάνει σκέφτομαι και συνεχίζω...Βλεπω όμως οτι συνεχίζει να αναβοσβηνει και κάνω να τσεκάρω την τσέπη.....που είναι ανοιχτή....Χωρίς κλειδί!!!
Με έλουσε κρυος ιδρώτας, διότι εαν εσβηνε η μηχανη, δεν θα ξαναέπαιρνε χωρίς το κλειδί, έπρεπε να γυρισω πισω για το εφεδρικό απλό κλειδί. Σκεφτομαι, ίσωσ επεσε στο βενζιναδικο, ας γυρίσω να δώ. Κάνω αναστροφή οδηγώντας ανάποδα στο κατέβασμα μιας γέφυρας γιατί η επόμενη αναστροφή θα ήταν σε 5 χλμ, γυρναώ προς τα πίσω, και αναγκαστικά φτάνω μεχρι εκεί που τελειώνει το διάζωμα στα φανάρια που απαγορεύεται για να γυρίσω.
Φτάνοντας επιτελους στο βενζινάδικο, ακούω αυτό που δεν ήθελα...: Ντεν βρήκα κατι κλειντί φίλλε, άμα τέλει μετά πάρει τελέφωνο άμα βρει εγκώ σκουπισμα...

Και τώρα τι κανεις? Ψάχνεις ενα μαυρο κλειδάκι στην Εθνική, ή αποδέχεσαι την ήττα και γυρνάς σπίτι προσεκτικά να πάρεις το 2ο κλειδί? Επαναλαμβάνω, η μηχανή δεν έπρεπε να σβησει. Δεν μπορουσα δηλ να πω στον βενζινά, "εγκω αφήσει αυτο εντώ λίγο και πάει ψάξει χαμένη κλειντί και αξιοπρέπεια".

Αποφάσισα να το ρισκάρω. Αλάρμ, δεξιά -δεξιά με ρίσκο, και τσεκάρισμα του δεξιού μέρους του δρόμου αφού το κλειδί το είχα στην δεξιά τσέπη...Εντο με ταξί, ο ήλιος είχε κέφια και εγώ φουλ εξάρτηση με μπακ πακ και δύο μπουφαν, το γιλέκο αερόσακο και το καλοκαιρινό...Εσταζα έγω και νόμιζα αφηνε λάδια το πριόνι μου...

Εχω κάνει τα πρώτα 500 μέτρα περίπου σε 20 λεπτά, έχω σταματήσει 2-3 φορές για κάτι που μου έμοιαζε αλλά δεν....

Και τότε, σταμάτησες εσυ φίλε με το μαυρο Τενερε με φουλ μπαγκάζια, που είχες προορισμό τα Γιάννενα, αλλά δεν συγκράτησα το ονομά σου...
Σταμάτησες και ρώτησες εαν θελω βοήθεια, σου εξηγησα την κατάσταση και προσφέρθηκες να κατέβεις να ψάξεις. Σου είπα οτι δεν χρειάζεται, γιατί δεν εχω καμια ελπίδα να το βρώ. Είπες, οκ φίλε, θα εχω λίγο το νου μου, και εαν δω κάτι σε πετυχαίνω στα διόδια
Εβαλες μπροστά, ξεκίνησες και εγώ γύρισα στη μηχανή να ξεκινήσω πάλι, αποφασισμενος πιά να γυρίσω πίσω.

Στα 50-60 μέτρα, Σου σβήνει Η Μηχανή όμως!! βαζω εγω μπροστά, έρχομαι δίπλα και σε ρωτάω είσαι οκ? Μου λες Ναι, εσβησε απλά, ξαναβαλες μπροστά και εφυγες.
Εκεί που σου έσβησε η μηχανή, δεξιά στο δρόμο έχει ενα εικονοστάσι. "Κοίτα λεω, πού του εσβησε, διπλα στο εικονοστάσι, ισως θελει άναμμα, χαχα ( γέλασα απο μέσα μου)...

Ασυναίσθητα, κόντρα στη λογική της στιγμής και της κατάστασης, χωρίς λόγο και αφορμή...Κοίταξα στη μέση του δρόμου στο διάζωμα, δίπλα απο αυτα τα τσιμεντένια διαχωριστικά. Γυρισα και κοίταξα, σαν κάποιος να σε φωνάζει, σαν κάποιος να σου λέει "Κοίτα εδώ! μόνο"
Όπως ίσως καταλάβατε, εκεί, στο ενα και μοναδικό σημείο που κοίταξα, στην αριστερή μεριά του δρόμου και όχι στην δεξιά που εγώ υπολόγιζα, βρισκόταν το κλειδί!!
Εκοψα την κίνηση των εκδρομέων με κίνδυνο, περασα στο διάζωμα, το πήρα στα χέρια μου και δεν το πίστευα, εκτός απο κάποιες γρατζουνιές, δενείχε πάθει τίποτε και παρέμενε λειτουργικότατο!!

Περνώντας τον δρόμο για να φτάσω παλι στη μηχανή και να δώ εαν το αναγνωρίζει, κοντοστέκομαι στο εικονοστάσι... Κάποιος/κάποια Δ.Α. , είχε τα αρχικά μόνο αλλά δυστυχώς δεν είχε υλικά να ανάψω το καντηλάκι.

Είχε ομως μιά εικόνα μέσα...του Αγ. Δημητρίου, Καβαλάρη!!

Σε ευχαριστώ φίλε Καβαλάρη με το Τενερε, δεν εχω κατι άλλο να σου πω...

Manalishi (a.ka. Δημήτρης..)

ratamahatta
14/08/2024, 10:58
Νομιζω μια λαμπάδα στον Άι Δημήτρη είναι το λιγότερο

RaGe_Raptor
14/08/2024, 11:30
Τέτοιο φάρδος? :D

Προτείνω smart tag στο κλειδί, ένα 25αρι υπόθεση και ξενοιάζεις.
Τί Τραβάτε κι εσείς με τις "τεχνολογίες"... :lol:

karellen
14/08/2024, 11:35
Δημήτρη να προσέχεις γιατί το 'Lost connection' μπορεί να στο βγάλει πάλι γιατί το keyless τρώει την μπαταρία του κλειδιού για πλάκα.

harris_x
14/08/2024, 13:21
Δημήτρη να προσέχεις γιατί το 'Lost connection' μπορεί να στο βγάλει πάλι γιατί το keyless τρώει την μπαταρία του κλειδιού για πλάκα.

Και γιατί μπορεί ανάμεσα στο κλειδί και τον αισθητήρα να παρεμβαλεται το κινητό σου ;)

toyar
14/08/2024, 13:55
Πολύ μπροστά η yamaha με τους διακοπτες με τα κλειδιά στην τσέπη πριν 40 χρόνια ..

karateo
14/08/2024, 17:10
Και σε multistrada έχω δεί κουμπί που ενεργοποιεί την οθόνη για να βάλεις pin και να βάλεις μπροστά χωρίς το κλειδί.
Σίγουρα θα το έχουν και άλλες μηχανές.

Το θεωρώ must εφόσον η μηχανή έχει keyless "διακόπτη".

karellen
14/08/2024, 17:33
Και σε multistrada έχω δεί κουμπί που ενεργοποιεί την οθόνη για να βάλεις pin και να βάλεις μπροστά χωρίς το κλειδί.
Σίγουρα θα το έχουν και άλλες μηχανές.

Το θεωρώ must εφόσον η μηχανή έχει keyless "διακόπτη".

Σωστό. Όλες σχεδόν οι μοτό με keyless έχουν ένα κόλπο για να παρακάμπτεις τέτοιες περιπτώσεις, τα bmw πχ έχουν ένα κρυφό κουμπί στο φτερό του πίσω τροχού.

Maira
14/08/2024, 17:36
Σωστό. Όλες σχεδόν οι μοτό με keyless έχουν ένα κόλπο για να παρακάμπτεις τέτοιες περιπτώσεις, τα bmw πχ έχουν ένα κρυφό κουμπί στο φτερό του πίσω τροχού.

Που δεν είναι πια κρυφό!!!! :bawl::bawl::bawl:

billyka
14/08/2024, 17:41

:bawl:

karateo
14/08/2024, 18:26
Προφανώς θα θέλει και κάποιο pin. Οπότε το κουμπί δεν έχει νόημα να είναι κρυφό :p

karellen
14/08/2024, 18:55
:lol: Ναι αλλά δε θα σου πω που ακριβως ειναι.
Πριτς!

bulmont
14/08/2024, 19:04
Σε είδα κουκλάρα σήμερα και δεν έχασα την ευκαιρία να σε φωτογραφίσω....

455191

455192

455193

bulmont
15/08/2024, 15:45
Κι' εσένα σε είδα, και σε θαύμασα....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

455198

455199

455200

455201

harris_x
15/08/2024, 16:01
Κι' εσένα σε είδα, και σε θαύμασα....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

455198

455199

455200

455201

:pink::pink::pink:

asxetost
16/08/2024, 16:50
Σε είδα πριν λίγο κυρία με το smart στη μέση των λωρίδων μετά το Λαγονήσι κάθετα.
Είπες οτι πετάχτηκε κάποιο ζώο και πήγες να το αποφύγεις, πρέπει να έτρεχες θα πω εγώ γιατί σου χε φύγει η πίσω δεξιά ρόδα από την πρόσκρουση μαζί με το καπό και όλα σου τα λάδια που να ναι καλά κάποια παιδιά εκεί ρίξανε κατευθείαν χώμα πάνω.
Ευτυχώς ήμουν 15" πίσω από οτι φαίνεται.:priest:

George_M.
22/08/2024, 22:18
Σε είδα λεβέντη με το 1200 το adv με κράνος τζετ σορτσάκι πουκάμισο χαβανε κ σαγιονάρα πισίνας adidas να φεύγεις από το αεροδρόμιο κ να ξερογκαζωνεις στις στροφές του πάρκινγκ κανοντας προσπεραση σε μενα (με το ταπεινο παπι κ φουλ προβλεπε) οτι να...δεν φοράω εξοπλισμο αλλα είμαι τιμόνι καλό κ άλλα τέτοια..:lol:
Ελπίζω να έφτασες σπίτι με όλα τα δάχτυλα...:sad:

mikRRopixel
27/08/2024, 07:42
Σας είδα σήμερα το πρωί στον κόμβο της Μεταμόρφωσης να έχετε στήσει μπλόκο και να σταματάτε μηχανάκια για έλεγχο. Στον ίδιο κόμβο και όσο περίμενα στο φανάρι, είδα τουλάχιστον 3 οχήματα να σφάζουν το κόκκινο και γενικά όποτε περνάω από εκεί πάντα θα δω οχήματα να το παραβιάζουν. Έχει αποδομηθεί τόσο πολύ πια ο Κ.Ο.Κ. και έχουν αποθρασυνθεί τόσο πολύ οι οδηγοί που πλέον κάνουν τις παρανομίες μπροστά στην τροχαία, η οποία δείχνει να σφυρίζει αδιάφορα.

Nostradamus
27/08/2024, 09:02
Ειδα σημερα τον εναν απο τους δυο σας... Εσυ που εβγαλες το στρωμα διπλα στα σκουπιδια (λογικα το βραδυ) νταξει εισαι ενας απο τους πολλους αχρηστους του "χωριου".. Εσενα ομως που ειδα, να εχεις παρκαρει το SUV πανω στο στρωμα, ετσι απλα γιατι θα εχανες την θεση, εισαι αλλη πιστα.....

Σας εχει σιχαθει η ψυχουλα μου..

ratamahatta
27/08/2024, 10:05
Σε ειδα στην εθνική προς Αθήνα με το pcx τέζα φορτωμένο , αν μέτρησα καλά 7 θηρία σακ βουαγιάζ , όπου είχε ριπές αέρα βάρκα γυαλο
Ελπίζω να έφτασες σώος
455398455399

o_gavros
27/08/2024, 10:11
αυτός ρε πάει να πολιορκήσει την Πολην μοναχοντας :bawl:

asilver
27/08/2024, 11:27
Έλεος....., μετακόμιση κάνει;

ratamahatta
27/08/2024, 15:50
Η αλήθεια είναι ότι δεν εχω δει πιο φορτωμένο δίκυκλο

motojojo
27/08/2024, 18:58
Σας εβλεπα συνέχεια μπροστά μου τουρίστες, να ανεβαίνετε δικάβαλοι στα κορφοβουνια με νοικιάρικα 50αρια!!! Ήταν που ήταν οι δρόμοι περίεργοι, πολλές στροφές και άπειρες κακοτεχνίες, είσασταν κι εσείς τσουκου τσουκου κρατα με να σε κρατώ ν'ανεβουμε το βουνό! Και μάλιστα στη μέση του δρόμου, να περιορίζετε ακόμα περισσότερο την προσπέραση. Ανεξαρτήτου καταγωγής, η ασχετίλα φαινόταν ξεκάθαρα στα πρόσωπα σας.
Αλλά ρε γμτ με 50αρι κάνεις 40χλμ ορεινή διαδρομή;

Εν τω μεταξύ αν τους πει κανείς να παρουν 50αρι στην πόλη όλοι (μα όλοι) θα πουνε απαπαπαπα, θα μας πατήσουν τα αμάξια.... :lol:

Με την ευκαιρία ετοιμαστείτε να με :tomates: γιατι θα πω κάτι.....μμμμμ κακό (να το πω κομψά!)
Disclaimer, τα πρόσωπα είναι φανταστικά αλλά έχουν πολλές ομοιότητες με την πραγματικότητα! :lol:
Οι Αθηνέ(ζ)οι είναι ηλίθιοι. Μέσα στο λεκανοπέδιο οδηγουν σαν :a26:
Μόλις βγουν από αυτό και πιάσουν επαρχιακό είναι όλοι τους κοκοκο. Αν ειναι και ορεινο; :whiteflag:

Bowleno
27/08/2024, 19:05
Η αλήθεια είναι ότι δεν εχω δει πιο φορτωμένο δίκυκλο

Νομίζεις.... Δεν έχεις δει τον γαμπρό μου να φορτώνει για διακοπές το R51 του...:cry::eek::lol:
Το βάρος ήταν τόσο μεγάλο που όταν σταματούσαμε για το οτιδήποτε, έπρεπε να πάω και να το σηκώσουμε μαζί στο κεντρικό Σταντ....

PaNick67
28/08/2024, 08:36
Με την ευκαιρία ετοιμαστείτε να με :tomates: γιατι θα πω κάτι.....μμμμμ κακό (να το πω κομψά!)
Disclaimer, τα πρόσωπα είναι φανταστικά αλλά έχουν πολλές ομοιότητες με την πραγματικότητα! :lol:
Μόλις βγουν από αυτό και πιάσουν επαρχιακό είναι όλοι τους κοκοκο. Αν ειναι και ορεινο; :whiteflag:

Γιατι να φας ντοματες; λες κατι πολυ λογικο.

Καθε οδηγος νοιωθει οικεια με αυτο που κανει καθε μερα. Ο Αθηναιος ξερει απο κινηση και κανει βλακειες γιατι εχει συνηθισει.
Αντιστοιχα ο κατοικος Πηλιου παει αεροπορια στα στριφτερα του βουνου.

Οπως ο Φινλανδος κανει το ιδιο στον παγο

Μολις παρεις τους παραπανω και τους βαλεις να οδηγησουν εκει που δεν εχουν εμπειρια θα πηγαινουν κοκοκο τουλαχιστον στην αρχη.

Γενικα παντως με οσους ξενους φιλους εχω μιλησει τους κανει εντυπωση πως οδηγουμε στις πολεις :a016:

grinderx
28/08/2024, 22:15
Σε ειδα να έρχεσαι δίπλα μου στο φανάρι με το σκούτερ σου, το κράνος σου, κτλ και να μου λες:

«Ωραία μηχανή! Δεν τις βλέπεις συχνά»

:cool: :cool: :cool:

Σε ευχαρίστησα, άναψε πράσινο και φύγαμε ο καθένας την πορεία του. Καλούς δρόμους να έχεις και πάντα όρθιος! :beer:

ΥΓ Ρε ποιο AI (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=163938) και αηδίες! :evil:

STF
29/08/2024, 18:05

Ωχ θα νομίζεις τώρα ότι σε άλλο θέμα που έγραψα για τους οδηγούς στη Κέρκυρα το έκανα ρεβανσιστικά! Όμως μόλις τώρα διάβασα το παρόν...

motojojo
29/08/2024, 19:09
Ωχ θα νομίζεις τώρα ότι σε άλλο θέμα που έγραψα για τους οδηγούς στη Κέρκυρα το έκανα ρεβανσιστικά! Όμως μόλις τώρα διάβασα το παρόν...

Καμία σχέση Στέφανε. Ένα συμπέρασμα είναι μόνο που δυστηχώς ισχύει παντού ανεξαρτήτου περιοχής. Σχετικά με τους αθηναιους είναι και λίγο αυθαίρετο γιατι θεώρησα πιθανοτερο ο ελληνας τουρίστας μπροστά μου να είναι αθηναίος (όποιος είχε αθηναικες πινακίδες!).
Σχετικά με τους αθηναιους όμως το ίδιο αχάμπαρους τους βλέπω και σε επαρχιακό εντός αττικής.

Για να εξηγουμαι όμως, (και σε απάντηση στον panick πιο πανω) δεν αφορά τις ικανότητες των οδηγών αλλά την αντίληψη τους, που στις μέρες μας είναι εξαιρετικά χαμηλή. Ο κόσμος δεν αντιλαμβάνεται τι κάνει, τι συμβαίνει γύρω του και τι επιπτώσεις έχει ή μπορεί να έχει η συμπεριφορά του και ο τρόπος γενικότερα που στέκεται στο δρόμο. Ειλικρινά δεν θυμάμαι παλιά (προ κρισης) να ήταν έτσι τα πράγματα.

sanctusan
29/08/2024, 23:14
Σας είδα σήμερα το μεσημέρι πηγαίνοντας προς τη δουλειά και είδα τη διαδρομή με άλλο μάτι

1. Σε είδα με Moto Guzzi να φορτώνεις Skip οικογενειακή συσκευασία στη θέση του συνοδηγού με χταπόδι :p

2. Σε είδα (περίπου) 70 χρονών να ανεβαίνεις την Κηφισίας πάνω σε παπί, η γιαγιά δικαβαλο στο πλάι καθισμένη, και οι 2 ακράνωτοι με 70km :a21:

3. Σε είδα delivery να ανεβαίνει την Κηφισίας με κουτί γεμάτο αυτοκόλλητα από Metal μπάντες (Manowar το μεγαλύτερο), σου έκανα το «σύμβολο του Σατανά», ανταπέδωσες και σε προσπέρασα :rockon:

SeniorCanardo
30/08/2024, 10:21
Σε είδα "πακετά" να καβαντζώνεσαι στο σκοτάδι, να βγάζει κάτι από το κουτί, μετά πιρουνάκι και να χλαπακιάζεις το περιεχόμενο.

Όταν άκουσες άλλο ντελιβερά έσβησες τα φώτα σου, υποθέτω για να μην φαίνεσαι.

Μετά ξανά έβαλες κάτι στο κουτί.

Ή έκανες διάλειμμα για φαγητό "onboard" ή κάποιος πήρε λειψή παραγγελία.

Tsber
30/08/2024, 10:36
Σε είδα "πακετά" να καβαντζώνεσαι στο σκοτάδι, να βγάζει κάτι από το κουτί, μετά πιρουνάκι και να χλαπακιάζεις το περιεχόμενο.

Όταν άκουσες άλλο ντελιβερά έσβησες τα φώτα σου, υποθέτω για να μην φαίνεσαι.

Μετά ξανά έβαλες κάτι στο κουτί.

Ή έκανες διάλειμμα για φαγητό "onboard" ή κάποιος πήρε λειψή παραγγελία.

Έφερες τα παγωτά;

Ναι...

Και πού είναι το δικό μου;

Έλιωσε στον δρόμο :tooth:

Bowleno
31/08/2024, 17:59
Σε είδα, κάτι παραπάνω από απλώς "πένα" C50 και κάτι έπαθα. Το έχει κανείς από δω μέσα;

455482 455483

ptc
02/09/2024, 19:58
Σε είδα σήμερα μπροστά μου στο φανάρι. :lol:

455495

motojojo
02/09/2024, 23:36
Σε ειδα με την άκρη του ματιου μου κυρία καθως περίμενα δίπλα σου στο φαναρι και κατάλαβα ότι κάααατι αφύσικο υπάρχει εδώ... Ξανακοίταξα και πρόσεξα ότι φορουσες 3(!) ζευγαρια γυαλιά!!! Το πρωτο δεν κατάλαβα τι ήταν, το δευτερο ήταν ηλιου και το τρίτο πάνω από τα προηγουμενα ήταν πρεσβυωπείας για να βλέπεις το gps στο κινητο που κρατουσες με το χέρι σου μαζί με το τιμόνι!

Bowleno
02/09/2024, 23:42
Σε ειδα με την άκρη του ματιου μου κυρία καθως περίμενα δίπλα σου στο φαναρι και κατάλαβα ότι κάααατι αφύσικο υπάρχει εδώ... Ξανακοίταξα και πρόσεξα ότι φορουσες 3(!) ζευγαρια γυαλιά!!! Το πρωτο δεν κατάλαβα τι ήταν, το δευτερο ήταν ηλιου και το τρίτο πάνω από τα προηγουμενα ήταν πρεσβυωπείας για να βλέπεις το gps στο κινητο που κρατουσες με το χέρι σου μαζί με το τιμόνι!

:uplate::uplate:

Tsber
03/09/2024, 11:58
Σε είδα σήμερα μπροστά μου στο φανάρι. :lol:

455495

Πιο τίμιο πάντως από την κλασική BMW που είναι και M3 και 316i ταυτόχρονα το Fiattari!

asxetost
03/09/2024, 13:20
Σε είδα ψες ξανθιά μοντέλα να σταματάς δίπλα μου σε νησίδα που περιμένω να περάσω και να πας να ξεκινήσεις χωρίς να βλέπεις μπροστά σου. Πρέπει να σταμάτησες στο εκατοστο πριν με χτυπήσεις(ξεκίνησες και φουριόζα!). Τι να σου εξηγω και εγώ, πήγες να κατεβάσεις το τζάμι να ρωτήσεις αν με χτύπησες, 3 πουλάκια.

spyrval
03/09/2024, 18:17

Της είπαν "τα μάτια σου 14 στο δρόμο" και το πήρε τοις μετρητοίς :D

Tsber
04/09/2024, 11:46
Σε είδα χελιδονάκι μου ίσαμε με δέκα πόντους από τη ζελατίνα του κράνους μου και δεν πρόλαβα ούτε το γκάζι να κλείσω!

Απ' ότι φαίνεται με είδες κι εσύ, άλλαξες πορεία σαν αστραπή και ευτυχώς τη γλιτώσαμε και οι δυο :)

doctor_john
04/09/2024, 12:37
Σε είδα ψηλέ με το vf1000f 80ς ολόασπρο, σε καθημερινή χρήση και μου πήρε δύο μέρες να το συνειδητοποιήσω.
Ωραίο!

est
09/09/2024, 09:09
Σε είδα να κατεβαίνεις από το μηχανάκι ( λέω κάτι θα θέλει να δει) να το βάζεις στο διπλό σταντ ( λέω κάτι θα θέλει να δει) και να ανεβαίνεις πάλι πάνω και να περιμένεις το φανάρι. Μέχρι να τα κάνεις αυτά, το φανάρι ήταν έτοιμο για πράσινο.
Και αναρωτιέμαι, είναι πιο κουραστικό να πατάς κάτω τα ποδαράκια για 30" από όλο αυτό που έκανες; :facepalm:
455635

o_gavros
09/09/2024, 09:26
ορίστε το κατάντημα μας...να μας κουνάνε το δάχτυλο και οι κουτακηδες :p

est
09/09/2024, 10:01
:bawl:

grinderx
09/09/2024, 10:09
:plaf: :lol:

Panos76
09/09/2024, 12:41
Νομίζω είναι μόδα, φάση κι έτς. Το έχω δει και εγώ, αποκλειστικά από παπιόβιους.

karellen
16/09/2024, 19:04
Σε είδα χθες στα διόδια, με το τρανσαλπ. Φόρμα γυμναστικής για παντελόνι, αυτή με το λάστιχο στο κάτω μέρος. Μπουφάν αυτό το νάυλον το φουσκωτο που φοραμε το χειμώνα στην πόλη.
Γάντια όχι (!).
Κάθε τόσο έσκυβες και τράβαγες τη φόρμα κατά κάτω να σκεπάσει λίγο το γαμπί γιατί, όπως και να το κάνεις, οχτώμισυ το πρωί η Αρκαδία τσούζει.

ptc
19/09/2024, 11:35
Σε είδα στα διόδια, με τη σωστή πινακίδα.

455909

Edit: Εν τω μεταξυ ηταν ενα παρεακι τρεις σκοπιανοι με GS αυτοι. Ο ενας τους που ηταν μπροστα μου ηθελε να πληρωσει με το κινητο και του ζητησε κωδικο. Οποτε ο τυπος για να μη βγαλει το γαντι του κατι λεει στην ταμια και τον βλεπω να πιανει το χερι της και να χρησιμοποιει το δαχτυλο της για να πατησει στο κινητο του τον κωδικο. Την εκανε stylus την κοπελα.:lol:

CorpseAlive
19/09/2024, 11:38
Σε είδα στα διόδια, με τη σωστή πινακίδα.

455909

Μην ανεβάζεις προσωπικά δεδομένα ρε! :lol::bawl:

grinderx
20/09/2024, 20:40
Βρε μ@λ@κιστ*ρι (για να μην πω τίποτα χειρότερο)! Σε είδα να προσπερνάς το αυτοκίνητο που ήταν πίσω μου από αριστερά ερχόμενος με ταχύτητα (σε στενό δρόμο με διπλή διαχωριστική) και μετά να περνάς ~1μ από μπροστά μου κόβοντας δεξιά στο στενό με το που είχε ανάψει πράσινο. Ένα κλάσμα του δευτερολέπτου να ήμουν πιο γρήγορος στην εκκίνηση και θα είχαμε γίνει χαλκομανία!!! Άντε να χαθείς με την πολυθρόνα με ρόδες που έχεις για δίτροχο!! Άι σιχτίρ μπετόβλακα!!! :moutza: :a52::a26: :a016:

grinderx
21/09/2024, 20:54
Βρε μ@λ@κιστ*ρι (για να μην πω τίποτα χειρότερο)! Σε είδα να προσπερνάς το αυτοκίνητο που ήταν πίσω μου από αριστερά ερχόμενος με ταχύτητα (σε στενό δρόμο με διπλή διαχωριστική) και μετά να περνάς ~1μ από μπροστά μου κόβοντας δεξιά στο στενό με το που είχε ανάψει πράσινο. Ένα κλάσμα του δευτερολέπτου να ήμουν πιο γρήγορος στην εκκίνηση και θα είχαμε γίνει χαλκομανία!!! Άντε να χαθείς με την πολυθρόνα με ρόδες που έχεις για δίτροχο!! Άι σιχτίρ μπετόβλακα!!! :moutza: :a52::a26: :a016:
Ακριβώς ίδιο σκηνικό και απόψε περιμένοντας τρίτος ή τεταρτος στο φανάρι με το αυτοκίνητο. Και πάλι (μεγάλο) σκούτερ* και ακράνωτος και πέρασε με κόκκινο. Δηλαδή αν άναβε πράσινο την ώρα που έκανε τη χοντράδα του και ο μπροστινός τον έστελνε για βρούβες αν δεν τον είχε καταλάβει;

Πραγματικά ρε μάγκες δε μπορώ να σας καταλάβω. Ρισκάρετε την υγεία και τη ζωή σας, για να πάτε 2" πιο γρήγορα;;; Κι αν δε σκέφτεστε τους εαυτούς σας, αυτούς που σας περιμένουν σπίτι δεν τους σκέφτεστε; Ήμαρτον! :(

*Υπάρχει κάποιος λόγος που τις περισσότερες βλακείες από δικυκλιστές τις βλέπω από όσους οδηγούν σκούτερ; Όχι μοτοσυκλέτες (μικρές ή μεγάλες) ή παπιά, αλλά σκούτερ. Εκτός κι αν είναι σύμπτωση, τί να πω;

Maira
22/09/2024, 10:44
Δεν έχω καταλάβει γιατί δεν σας έχω δει..... Όλους εσάς τους γειτόνους!!!! :bawl:

Νεα Ιωνία - Ηράκλειο κάθε μέρα!!!

Αλλά σας είδα όλους εσάς κυρίως ακράνοτους, με πάσης φύσεως μηχανάκια, επειδή ήταν κλειστός ο δρόμος, να πηγαίνετε ανάποδα σε στενό μονόδρομο, μόνο και μόνο για να μην πάτε ένα στενό παρακάτω!!!
Ξέρω, ξέρω..... Το κάνετε γιατί απλά μπορείτε!!!!! :a016::a016::a016:

AUFGEBRACHT
22/09/2024, 12:49
Σε είδα με το mega scooter, να σταματάς ξαφνικά κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου, για να απαντήσεις στο κινητό...ειλικρινά ρε παπάρα!!!

Δεν είχαμε τελειώσει όμως εδώ, καθώς 20 μέτρα παρακάτω, μπετόβλακας κρετίνος με Smart (τί άλλο βέβαια...) είχε σταματήσει με αλάρμ (τί άλλο βέβαια...) ΜΠΡΟΣΤΑ στο φανάρι και στο ρεύμα που έστριβε δεξιά, για να πάρει η πανηλίθια ανεγκέφαλη γκόμενα καφέ από την καφετέρια απέναντι...σου κόρναραν όλοι ρε άχρηστη δίποδη αμοιβάδα, κι εσύ ατάραχος έκανες νόημα "τι τρέχει"...

Τα γαμήδια που σου έριξα ήταν πολύ λίγα...

asxetost
26/09/2024, 14:22
Σε είδα πριν λίγο στη Βασ. Σοφίας να κόβεις άβλεπα κάθετα τον δρόμο με το σκούτερ σου επειδή τα αμάξια είχαν ακινητοποιηθεί, όμως το φανάρι ήταν πράσινο και μάλλον δε σκέφτηκες οτι τα μηχανάκια θα περναμε ανάμεσα από τα κουτάκια με τις 4 ρόδες.
Δεν ξέρω, είναι τόσα κάθε μέρα που πρέπει να γράφει καμία σελίδα ο καθένας. Πάτα το ρε Κιμ.

giorgosb
26/09/2024, 14:33
...είναι τόσα κάθε μέρα που πρέπει να γράφει καμία σελίδα ο καθένας...

Αυτό..

Tsber
26/09/2024, 14:58
Σε είδα πριν λίγο στη Βασ. Σοφίας να κόβεις άβλεπα κάθετα τον δρόμο με το σκούτερ σου επειδή τα αμάξια είχαν ακινητοποιηθεί, όμως το φανάρι ήταν πράσινο και μάλλον δε σκέφτηκες οτι τα μηχανάκια θα περναμε ανάμεσα από τα κουτάκια με τις 4 ρόδες.
Δεν ξέρω, είναι τόσα κάθε μέρα που πρέπει να γράφει καμία σελίδα ο καθένας. Πάτα το ρε Κιμ.

Λίγα λόγια για την Κιμ, 'ντάξει; :cool:

456162

Bowleno
26/09/2024, 17:22
Λίγα λόγια για την Κιμ, 'ντάξει; :cool:

456162

Αυτή είναι H kim :pink:

Αλλά ο άσχετος εννούσε τΟν kim :lol:

456164

PaNick67
26/09/2024, 17:48

456164

Ασχετοστ ειναι, μπορει να εννοουσε και την Καρντασιαν :bawl: :bawl:

doctor_john
26/09/2024, 17:56
Α μπά, δείχνει να 'χει γούστο..

Tsber
26/09/2024, 18:30

456164

Στη συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει το αυτήν ξέρετε, αυτην εμπιστεύεστε :D

Μου αρέσει που έβαλες και φωτογραφία του Καμπαμαρού για να το εμπεδώσουμε :cry:

PortisHead
27/09/2024, 07:37
Η μονη παραβαση ειναι οτι περασε με κοκκινο, αν και σταματημενα το άλλο ρευμα.
Αυτο....

και μάλλον δε σκέφτηκες οτι τα μηχανάκια θα περναμε ανάμεσα από τα κουτάκια με τις 4 ρόδες

...δεν προβλέπεται

Bowleno
27/09/2024, 07:44
Στη συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει το αυτήν ξέρετε, αυτην εμπιστεύεστε :D

Μου αρέσει που έβαλες και φωτογραφία του Καμπαμαρού για να το εμπεδώσουμε :cry:

Οι δουλειές οι σωστές.....:D

asxetost
28/09/2024, 18:51
Σε είδα......... επάνω στη σκηνή!456217

giorgosb
29/09/2024, 00:17
Σε είδα......... επάνω στη σκηνή

Που;

asxetost
29/09/2024, 00:29
Που;

Θέατρο σταθμός, δίπλα στο μετρό Μεταξουργείο :cool:

SeniorCanardo
30/09/2024, 12:06
Σας είδα να κατεβαίνετε σφιχτό, πέτρινο μονοπάτι...
ένα CF moto 450 mt, μια "90's αφρικάνα" και ένα 2T KTM.

Μπράβο ειδικά στους 2 πρώτους, που δεν κώλωσαν και ας ακούγονταν οι ποδιές που έβρισκαν!
:beer:

Θενξ και για τη χείρα βοηθείας.
:beer:

rex4539
30/09/2024, 13:52
Σε είδα εδώ στη Ρίγα της Λετονίας και σε λιμπίστηκα :a2:

456257

saxo_29
30/09/2024, 16:32
Σε εσένα που οδηγούσες την μαύρη ΖΧ6R στην Λεωφόρος Κωνσταντινουπόλεως και ξεκινήσαμε μαζί από το φανάρι στο ύψος του ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ την περασμένη εβδομάδα..... φιλαράκι να το χαίρεσαι το μοτόρι σου!!!
Παρόλο που ήσουν αρκετά πιο βαρύς από εμένα... με πάτησες ξεκάθαρα !!! Οσο και να άνοιγα το καημένο το SV δεν σε έπιανα.

Αν εισαι από εδώ μέσα στείλε μήνυμα ....θέλω να σε ρωτήσω για την ανάρτηση σου ...το μηχανάκι ήταν σαύρα ακόμη και μπροστα στο SV.

harris_x
02/10/2024, 16:25
Σε είδα μαστορα με το πΕρτικαλι er6n που πηγαινες σαν τρομαγμένο κουτάβι με την ουρά στα σκέλια και όταν άργησε ο μπροστινος σου να στρίψει από την εξωτερική στο φανάρι στην Αθηνων, ενοχλήθηκες :lol:

Αλήθεια τώρα, θα έστριβες; :rolleyes:

RaGe_Raptor
02/10/2024, 17:17
Σε εσένα που οδηγούσες την μαύρη ΖΧ6R στην Λεωφόρος Κωνσταντινουπόλεως και ξεκινήσαμε μαζί από το φανάρι στο ύψος του ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ την περασμένη εβδομάδα..... φιλαράκι να το χαίρεσαι το μοτόρι σου!!!
Παρόλο που ήσουν αρκετά πιο βαρύς από εμένα... με πάτησες ξεκάθαρα !!! Οσο και να άνοιγα το καημένο το SV δεν σε έπιανα.

Αν εισαι από εδώ μέσα στείλε μήνυμα ....θέλω να σε ρωτήσω για την ανάρτηση σου ...το μηχανάκι ήταν σαύρα ακόμη και μπροστα στο SV.

Ρε φίλε ότι και να του κάνεις του ΕςΒέως δεν πρόκειται να πατήσει zx6r. Δεν μπισταει λέμε :bawl:

doctor_john
03/10/2024, 08:36
Σε είδα να ανεβαίνεις τον Κηφισό εχθές κατα 8:10 πμ φορτωμένος με ότι υπάρχει για gs, πίσω σου τουλάχιστον 10 μοτό να κορνάρουν και να.. σε φτύνουν;!
Προσπαθούσαμε να τραβήξουμε την προσοχή μιας μικρής που είχαμε μαζί, να μην τα βλέπει..

Πως την παλεύετε μερικοί..

pektis
03/10/2024, 09:10
Σας βλεπω καθημερινα να πηγαινεται με 20 και να κλεινετε ολους τους αλλους που θα ηθελαν να πανε πιο σβελτα...
Αφου δεν το εχεις είτε γιατι αγχωνεσαι, ειτε για δικους σου λογους, γιατι βρε παιδακι μου δεν το κανεις στην ακρη να περασουν; Τι κομπλεξ ειναι αυτό; Πρεπει να εισαστε οπωσδηποτε οι πρωτοι; Δεν το καταλαβαινω...:a02::confused:

grinderx
03/10/2024, 09:23
Σε είδα να ανεβαίνεις τον Κηφισό εχθές κατα 8:10 πμ φορτωμένος με ότι υπάρχει για gs, πίσω σου τουλάχιστον 10 μοτό να κορνάρουν και να.. σε φτύνουν;!
Προσπαθούσαμε να τραβήξουμε την προσοχή μιας μικρής που είχαμε μαζί, να μην τα βλέπει..

Πως την παλεύετε μερικοί..
WTF??? Σοβαρά τώρα :plaf: :plaf: :plaf:

Dimmanoukas
03/10/2024, 13:15
Σε είδα ρε αξιολάτρευτε τύπε, οδηγέ του μπλέ βαν, μποτιλιαρισμένου στην κίνηση, να μου κάνεις σαφές νόημα να μην περάσω με φόρα από δίπλα σου, καθώς έβγαινε από κάθετο πάρκινγκ ανυποψίαστη ξανθιά με smart.

Θα σταματούσα ούτως ή άλλως αλλά σε χάρηκα.

Βέβαια όταν αντιλήφθηκα ότι ήταν τουμπανάκι και αυτός ήταν ο ουσιαστικός λόγος που το έκανες όλο αυτό, σου έκανα νόημα και έσκασες ένα χαμόγελο μέχρι εκεί.

Να σαι καλά μου έφτιαξες το κέφι (και εσύ και το τουμπ@νο... χαχα)

motojojo
03/10/2024, 15:15
Σε ειδα γιδι της διας να μου ζητας τα ρεστα επειδη....με "αφησες" να περάσω από τις διαβάσεις! Ναι, μου έκανες και χάρη πανιβλακα.

AUFGEBRACHT
03/10/2024, 18:16
Σε είδα 7.20 το πρωί, στην Κορίνθου-Πατρών με το Mercedes SUV να προσπερνάς αντικανονικά 4-5 οχήματα στη σειρά και να αναβοσβήνεις φώτα για να κάνουμε στην άκρη...

Το μεσαίο δάχτυλο που είδες υψωμένο, ήταν αφιερωμένο εξαιρετικά, από μένα για σένα.