View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol. XΙ
Nostradamus
11/04/2025, 13:45
Σε ειδα σήμερα στην Λ. Βουλιαγμενης με το ΝΙΚΚΕΝ.
Πολυ θα ηθελα να το δοκιμασω αυτο να δω πως ειναι..
AUFGEBRACHT
13/04/2025, 10:30
Τελικά, παραδοσιακά το Σάββατο είναι η ημέρα του "σας είδα"...κι όχι μόνο αυτό, αλλά ό,τι βλέπω, γίνεται καπάκι το ένα μετά το άλλο, από γωνία σε γωνία...έχουμε και λέμε:
α) Σε είδα μεσήλικα να πηγαίνεις ανάποδα σε μονόδρομο, γιατί έτσι σε βόλευε...δεν κουνήθηκα χιλιοστό, κι αναγκάστηκες να ανέβεις πάνω στο πεζοδρόμιο για να συνεχίσω κανονικά την πορεία μου.
β) Στην επόμενη γωνία σε είδα ευτυχώς υπερήλικα παππού, ανάποδα κι εσύ στον μονόδρομο, το παπί-ερείπιο φορτωμένο με τσάντες από τη λαϊκή, την ώρα που έστριβα έστριβες κι εσύ ανάποδα, πανικοβλήθηκες, έπεσες στα φρένα, έβαλες πόδια κάτω, ευτυχώς το κράτησες...
γ) Και στην επόμενη και τελευταία γωνία, έτερος Καππαδόκης ήθελε να μπει ανάποδα σε μονόδρομο, αυτός ήταν υπομονετικός, δεν μπορώ να πω, περίμενε να περάσω, όταν του είπα ότι πάει ανάποδα μου έκανε νόημα "κάνε δουλειά σου", και τελικά μπήκε ανάποδα.
Ανέτρεξα στο ημερολόγιο, δεν ήταν κάποια παγκόσμια ημέρα ανάποδης κίνησης σε μονόδρομο τελικά...κι η ημέρα ολοκληρώθηκε με τον κρετίνο ο οποίος δεν σταμάτησε για να περάσει η κόρη μου πάνω σε διάβαση, έξω από το σχολείο :a016:
grinderx
13/04/2025, 15:05
Καλά αυτό με τους μονόδρομους θα ήταν γελοίο, αν δεν ήταν επικίνδυνο. Στη γειτονιά μου σιχτιρίζω κάθε βδομάδα με αυτό. :a06:
motojojo
13/04/2025, 23:28
Το χειρότερο με τους μονοδρομους είναι ότι το κάνουν με τσαμπουκά. Κάνουν κάτι παράνομο, δεν προσέχουν και σου ζητάνε και τα ρέστα αμα λάχει.
sanctusan
14/04/2025, 12:27
Σε είδα λαστιχάκι μου, δικάβαλο να βγάζεις τα μισά χιλιόμετρα.
Αυτό ήταν κάτι που δεν είχα υπολογίσει.
harris_x
14/04/2025, 12:41
Στο δικάβαλο αυξάνουμε λιγάκι την πίεση δικέ μου :D
Συζυγικα βάρη λέγονται αυτά :lol:
Σε είδα πενηντάρη τύπε να περιμένεις στο φανάρι (φλώρε) με το ηλεκτρικό πατίνι και το πούρο στο στόμα. Αν δεν φτάνουν τα λεφτά για κάμπριο, βρίσκουμε άλλες λύσεις.
vstrider
16/04/2025, 08:48
Το χειρότερο με τους μονοδρομους είναι ότι το κάνουν με τσαμπουκά. Κάνουν κάτι παράνομο, δεν προσέχουν και σου ζητάνε και τα ρέστα αμα λάχει.
Πράγματι, αυτό είναι ακόμα πιο εξοργιστικό. Αυτό απαιτεί για να γίνει όχι μόνο θράσος αλλά και έλλειψη παιδείας.
Επιστρέφοντας χτες το βράδυ, είδα 2 παπιά/σκούτερ ντελίβερι να πηγαίνουν ανάποδα στη ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ. Σε δύο διαφορετικά σημεία. Για σοβαρή απόσταση, όχι 2-3 μέτρα. Τον 2ο τον πέρασα στα 20 εκατοστά με αναμμένους προβολείς. Επίτηδες φυσικά. Αμφιβάλλω αν κατάλαβε τίποτα.
motojojo
16/04/2025, 09:06
Και τι ηθελες να κρυωσουν τα πιτόγυρα; Μετά δεν τρώγονται.
Άσε που ο ΚΟΚ δεν ισχύει για τους επαγγελματίες και τα λοκάλια.
PortisHead
16/04/2025, 09:22
....Τον 2ο τον πέρασα στα 20 εκατοστά με αναμμένους προβολείς.....
Αχα....αρα πηγαινες κι εσυ αντιθετα :lol:
Αχα....αρα πηγαινες κι εσυ αντιθετα :lol:
Ναι, αντίθετα προς αυτόν. :p Εγώ ήμουν κανονικά στο ρεύμα μου. Με αυτοκίνητο. Είχα το παιδί μέσα και κοιμόταν, αλλιώς θα τον έστελνα πεζοδρόμιο. Ευγενικά πάντα.
DoctoR_k6
16/04/2025, 10:24
Επιστρέφοντας χτες το βράδυ, είδα 2 παπιά/σκούτερ ντελίβερι να πηγαίνουν ανάποδα στη ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ. Σε δύο διαφορετικά σημεία. Για σοβαρή απόσταση, όχι 2-3 μέτρα. Τον 2ο τον πέρασα στα 20 εκατοστά με αναμμένους προβολείς. Επίτηδες φυσικά. Αμφιβάλλω αν κατάλαβε τίποτα.
Πολυ πιθανο να μονολογησε...πως παει ετσι ο μλκς. Καλα δεν βλεπει... :bawl:
lykourgi
16/04/2025, 16:38
Πολυ πιθανο να μονολογησε...πως παει send ο μλκς. Καλα δεν βλεπει... :bawl:
Μου το είχε πει πιτσιρικάς γείτονας, (ο οποίος πήγαινε ανάποδα μόνιμα), την μία φορά που δεν έκανα στην άκρη με το αυτοκίνητο.
Peterjackson
17/04/2025, 06:25
Σε είδα κυρα μου χθες να καις το στοπ χωρίς φλας κιόλας και να ιδρώνουν τα χέρια μου όταν συνειδητοποίησα ότι έρχεσαι κατά πάνω μου.
Ευτυχώς πήγαινα με 25χλμ/ώρα αλλά και πάλι το ένιωσα το abs να τσιμπάει στο απότομο φρενάρισμα.
Οχι μόνο δεν είδε εμένα και το άλλο αυτοκίνητο από την κάθετη αλλά δεν επιβράδυνε και καθόλου.
Για τους τύπους που οδηγούν ανάποδα σε μονόδρομο. Είχαμε έναν στο χωριό μου, ναι αόριστος, που εκτός του ήταν μόνιμα ακράνορος, πήγαινε πάντα ανάποδα σε κεντρική διακλάδωση γιατί έλα μωρέ τώρα για εκατό μέτρα; Έλα μωρέ, στην γειτονιά μου; Ακόμη κι όταν ο δρόμος αυτός φρακάριζε από την κίνηση στις γιορτές, αυτός έκανε ανάποδους ελιγμούς. Μια μέρα βρέθηκε ένας που δεν τον είδε και τον έστειλε στο πεζοδρόμιο με τον αυχένα.
karellen
17/04/2025, 19:55
Σε είδα μανταμίτσα να έχεις παρκάρει στη θέση αναπήρων στο lidl.
Όταν είδα όμως με πόσο κόπο προσπαθούσες να βγεις (σε δέκα στρέμματα παρκιν) τοτε αντιλήφθηκα οτι όντως εισαι ανάπηρη :tooth:
harris_x
17/04/2025, 19:56
Σε είδα μανταμίτσα να έχεις παρκάρει στη θέση αναπήρων στο lidl.
Όταν είδα όμως με πόσο κόπο προσπαθούσες να βγεις (σε δέκα στρέμματα παρκιν) τοτε αντιλήφθηκα οτι όντως εισαι ανάπηρη :tooth:
:lol:
Σε είδα ρε αλάνι με το κίτρινο RS660, μες την καύλα και εσύ και αυτό!
Nostradamus
17/04/2025, 21:40
Σε είδα την στιγμή που έφτανα στο συνεργείο.. Εφευγες με το αυτοκίνητο που μια ώρα πριν είχες ρίξει πάνω στο 1290 adv που πηγαινα να παραλαβω μετα απο σερβις και τρία ακόμη παρκαρισμένα μπροστά στο συνεργείο. Ασφαλιστικές, φροντίδα ατυχήματος, και άλλη μια εβδομάδα μέσα το ΚΤΜ για έλεγχο, πραγματογνωμονα, και παραγγελία ανταλλακτικών. Τελικό, χούφτα,1-2 πλαστικά, ντεπόζιτο σίγουρα και βλέπουμε..
grinderx
17/04/2025, 22:12
Σας βλέπω συχνά ντελιβεράδες να ξαποσταίνετε στη γέφυρα που περνάει πάνω από την Αττική Οδό εκεί που παλιά ήταν το λούνα παρκ Αϊδονάκια στο Μαρούσι. Προσέχετε βρε αλάνια μου.
Σας βλέπω συχνά ντελιβεράδες να ξαποσταίνετε στη γέφυρα που περνάει πάνω από την Αττική Οδό εκεί που παλιά ήταν το λούνα παρκ Αϊδονάκια στο Μαρούσι. Προσέχετε βρε αλάνια μου.
Τους βλέπω κι εγώ, σημείο συνάντησης είναι; 2 απογεύματα την εβδομάδα που περνάω είναι στάνταρ εκεί.
Νου σας, μην παρακολουθεί moto.gr κανένα αφεντικό.
Νου σας, μην παρακολουθεί moto.gr κανένα αφεντικό.
Ωχ λες;
Εγώ τους άκουσα να λένε τί απίστευτο αφεντικό, πως θα μπορέσουν να δουλεύουν χωρίς ρεπό, κατι να πληρώνουν μόνοι τους τα ένσημα, μέχρι και για εθελοντική μείωση μισθού αναφέρανε
asxetost
23/04/2025, 18:01
Σε είδα κάτοχε GS1200 γυρνώντας από σουνιάδα να πηγαίνεις ντεμεκ αριστερά λωρίδα χαλαρός ωραίος σένιος.
Βρε άρχοντα δεν είναι οτι εγώ είμαι ούτε καν κάτι κοντά σε γρήγορος, + οτι ρολαριστοί πηγαίνουμε όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι ειδικά στη γαμωδιαδρομή αυτή, αλλά άμα θες να πας κοιμώντας κάνε δεξιά ΚΑΠΟΙΑνε στιγμή, να δείξεις οτι σε ενδιαφέρει τι γίνεται γύρω.
grinderx
23/04/2025, 21:45
Σε είδα στου Τζωρτζόπουλου που ήρθες να πάρεις μπότες με το φίλο σου. Τα Ελληνικά σου σχεδόν άψογα. Πιάσαμε ψιλοκουβέντα. Μου είπες ότι είσαι από το Βιετνάμ (!!!) και ζεις εδώ 20 κάτι χρόνια. Να 'σαι καλά, πάντα χαμογελαστός (όπως σε πέτυχα στο μαγαζί) και καλούς δρόμους να έχεις φίλε :beer:
Σε είδα...."τσίρκο" χθες το απόγευμα στην Ιερά στο Αιγάλεω και.....:cry::bawl:
461813
AUFGEBRACHT
04/05/2025, 11:07
Σε είδα μεσήλικα με το Hayabusa, με την παρέα σου στην Π.Ε. του Άργους, προς Ναύπλιο...ήσουν ο μόνος που φόραγες το κράνος στον αγκώνα...
Σε είδα.. δεν με είδες.. ήμουν με το κουτί..
Σε είδα γελείε τύπε να σφάζεις το STOP γιατί.. έτσι.. και να ψάχνω τα φρένα..
Σε είδα να ανοίγεις αμέσως το γκάζι και να σου φεύγει λίγο..
Σε είδα να κόβεις και να βάζεις χέρι σε ακράνοτο ντελιβερά*
Σε είδα να ανοίγεις ξανά το γκάζι και να σφάζεις και κόκκινο φανάρι γιατί.. άμα φοράς κράνος είσαι άτρωτος! Όλοι το ξέρουν αυτό!
Δάσκαλε που δίδασκες..
Θα σου έλεγα οτι εύχομαι να καταλάβεις τι έκανες.. Αλλά ζώα σαν κι εσένα μάλλον δεν!
Υ.Γ.:
*Ο ντελιβεράς μπορεί να ήταν ακράνοτος, αλλά τουλάχιστον πήγαινε σαν άνθρωπος ακολουθώντας τον Κ.Ο.Κ.
Σε.ειδα ωραίο μου κρανακι και αμέσως ειπα θα το.παρω δώρο του admin μας αλλά μετά έμαθα το κόστος και θέλω δυο μισθα
462128
462129
CorpseAlive
06/05/2025, 22:02
Σε.ειδα ωραίο μου κρανακι και αμέσως ειπα θα το.παρω δώρο του admin μας αλλά μετά έμαθα το κόστος και θέλω δυο μισθα
462128
462129
Θα ήθελα να ήμουν μπροστά όταν το είδε ο Σπύρος.
Θα ήθελα να ήμουν μπροστά όταν το είδε ο Σπύρος.
Και που να δεις και την μηχανή του τύπου
grinderx
06/05/2025, 23:16
462128
462129
:plaf: :plaf: :plaf:
AUFGEBRACHT
08/05/2025, 07:45
Σε είδα με το Voge 525, μέρα-μεσημέρι με τον ήλιο ντάλα, και όλα τα προβολάκια αναμμένα...δεν έφταναν τα λεφτά τα GS Adv ε;
Σε είδα κι εσένα κάγκουρα με το παλιό ΧΤ, έκανες παντιλίκια και ήσουν όλος στο αντίθετο ρεύμα, ήσουν ακράνωτος και μου φάνηκε ότι έφτασε λίγο το σκατό στην κάλτσα σου, όταν δεν κουνήθηκα χιλιοστό από την πορεία μου, δεν τα υπολόγισες σωστά ε;
Σε είδα με το Voge 525, μέρα-μεσημέρι με τον ήλιο ντάλα, και όλα τα προβολάκια αναμμένα...δεν έφταναν τα λεφτά τα GS Adv ε;
Σε είδα κι εσένα κάγκουρα με το παλιό ΧΤ, έκανες παντιλίκια και ήσουν όλος στο αντίθετο ρεύμα, ήσουν ακράνωτος και μου φάνηκε ότι έφτασε λίγο το σκατό στην κάλτσα σου, όταν δεν κουνήθηκα χιλιοστό από την πορεία μου, δεν τα υπολόγισες σωστά ε;
525 με προβολάκια; :confused:
Που τα χώρεσε;
harris_x
08/05/2025, 09:57
462128
462129
:lol::lol::lol:
AUFGEBRACHT
08/05/2025, 10:13
525 με προβολάκια; :confused:
Που τα χώρεσε;
462136
Προβολάκια είναι βρε συ, όχι οι προβολείς του Ολυμπιακού Σταδίου...
462136
Προβολάκια είναι βρε συ, όχι οι προβολείς του Ολυμπιακού Σταδίου...
Δίκιο έχεις, αναφέρεσαι στο DS, εγώ εκ παραδρομής, φαντάστηκα το AC (το οποίο έχω σε 500) :lol:
Σε είδα πριν λίγο πάνω στο 1200 το GS με τη βερμουδίτσα σου, το κοντομάνικό σου σου και το jet κρανάκι σου να σκύβεις πίσω από τη ζελατίνα όταν έπιασες την ιλλιγιώδη ταχύτητα των 80 χ.α.ώ.
Νόμιζα ότι ήσουν πιο αστείος κι από μένα πάνω στο scooter.
Μετά στέγνωσες το κόκκινο αριστερό...
Εγώ πέρασα με καθυστερημένο πράσινο, σε έφτασα και σε πέρασα...
Σου μίκρυνε λίγο και πίστεψες ότι θα μπορούσες να κινηθείς πιο γρήγορα από μένα μέσα στην κίνηση...
Εκεί κατάλαβα ότι δεν είσαι αστείος αλλά γελοίος...
:bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl:
DoctoR_k6
09/05/2025, 21:18
…εχθές στην πλατεία Ελευθερίας (Κορυδαλλός )να ανεβαίνεις στο φουλ μπλακ xr1000 σου και να σταυροκοπιέσαι εσύ πρώτα, μετά να σταυρώνεις το Μότο (3 φορές) και να φυλάς ένα σταυρουδάκι (λογικά) κάπου εκεί δίπλα από το δεξί γκριπ.
Αναβάτης με ξούρα κεφάλι, αμάνικο και προφανώς βερμούδα. Όλα αυτά φεύγοντας εννοείται χωρίς κρανος(γι αυτό τα σταυρώματα μάλλον :bawl:) και αφού κατέβηκες από το πεζοδρόμιο είπες να ρίξεις 1-2 κόφτες 2-3 δευτερολέπτων…
Εκλασα στο γέλιο ναι…καμία όμως μα καμία σωτηρία!!!
:priest::priest::priest:
o_gavros
10/05/2025, 05:35
Κορυδαλλός...μπαστα...
δε α τα ισοπεδωσουμε όλα επειδής, ναπουμε, έχετε γίνει όλοι φλωροι
PortisHead
13/05/2025, 07:42
…εχθές στην πλατεία Ελευθερίας (Κορυδαλλός )να ανεβαίνεις στο φουλ μπλακ xr1000 σου και να σταυροκοπιέσαι εσύ πρώτα, μετά να σταυρώνεις το Μότο (3 φορές) και να φυλάς ένα σταυρουδάκι (λογικά) κάπου εκεί δίπλα από το δεξί γκριπ.
Αναβάτης με ξούρα κεφάλι, αμάνικο και προφανώς βερμούδα. Όλα αυτά φεύγοντας εννοείται χωρίς κρανος(γι αυτό τα σταυρώματα μάλλον :bawl:) και αφού κατέβηκες από το πεζοδρόμιο είπες να ρίξεις 1-2 κόφτες 2-3 δευτερολέπτων…
Εκλασα στο γέλιο ναι…καμία όμως μα καμία σωτηρία!!!
:priest::priest::priest:
Βλέπεις κατι τετοια και συνειδητοποιεις πως ουτε με την επόμενη γενια θα αλλαξει κάτι...
doctor_john
14/05/2025, 08:05
Μόνο σε εμένα μπαίνουν μαμούνια αμα καβαλήσω με βερμούδα; τι παίζει, βάζουν καμια κρέμα;
Απλα, δεν καβαλας με βερμουδα! :lol:
arisrodolivos
17/05/2025, 17:23
Σας βλέπω με τα voge,cf,και γω δεν ξέρω πως τα λένε τα καινούργια αυτά πλειμομπιλ
Έχετε γεμίσει με αναμμένα τα περίεργα φώτα σας τα προβολάκια σας με ρούχα και εξοπλισμό πολέμου λες και πάτε ντακάρ.Ρε που πάτε;
CorpseAlive
17/05/2025, 17:51
Σας βλέπω με τα voge,cf,και γω δεν ξέρω πως τα λένε τα καινούργια αυτά πλειμομπιλ
Έχετε γεμίσει με αναμμένα τα περίεργα φώτα σας τα προβολάκια σας με ρούχα και εξοπλισμό πολέμου λες και πάτε ντακάρ.Ρε που πάτε;
Καλά και άλλη μάρκα να είναι , αυτοί που φοράνε εξωσκελετο τύπου HALO , είναι ψιλό φελλοί
Εγώ τους ζηλεύω που κάνουν larping.
Ilias_83
18/05/2025, 08:44
Σας είδα κορίτσια χθες το βράδυ πάνω στο ninja. Μοιάζατε με post στο instagram. Φουστίτσα και ψιλοτάκουνη μπότα η οδηγός, καμαρωτή με εντυπωσιακά μικρό σορτσάκι η συνοδηγός. Πάντα όρθιες, καταλαβαίνω πως βγαίνατε, αλλά ρε κορίτσια έστω ένα κράνος. Γενικότερα εξοπλισμό, αλλά έστω ένα κράνος.
motojojo
18/05/2025, 08:55
Σε είδα χτες, κάπου μεταξυ Ελευσίνας και Ασπρόπυργου νομίζω, οπως γυρναγα χαλαρός απο τα Μεγαρα, να κοβεις διπλα μου με ενα παλιο BMW και να με κοιτάς περίεργα... εκοψες περισσότερο μενοντας πισω μου, ξαναήρθες δίπλα μου κάτι μου είπες κι έφυγες. Με τον αέρα και τη μουσική δεν κατάλαβα τίποτα. :confused:
Κανείς από δω;
Σε είδα χτες, κάπου μεταξυ Ελευσίνας και Ασπρόπυργου νομίζω, οπως γυρναγα χαλαρός απο τα Μεγαρα, να κοβεις διπλα μου με ενα παλιο BMW και να με κοιτάς περίεργα... εκοψες περισσότερο μενοντας πισω μου, ξαναήρθες δίπλα μου κάτι μου είπες κι έφυγες. Με τον αέρα και τη μουσική δεν κατάλαβα τίποτα. :confused:
Κανείς από δω;
https://youtu.be/hF6JqxvzTVA?feature=shared
CorpseAlive
18/05/2025, 12:29
Σας είδα κορίτσια χθες το βράδυ πάνω στο ninja. Μοιάζατε με post στο instagram. Φουστίτσα και ψιλοτάκουνη μπότα η οδηγός, καμαρωτή με εντυπωσιακά μικρό σορτσάκι η συνοδηγός. Πάντα όρθιες, καταλαβαίνω πως βγαίνατε, αλλά ρε κορίτσια έστω ένα κράνος. Γενικότερα εξοπλισμό, αλλά έστω ένα κράνος.
Το ΛΙΝΚ ;
strokt up
18/05/2025, 12:33
Τις είδα και εγώ, ήμουν απο πίσω με το μπλε σιτροεν. Φύγανε απο Ίλιον και μέχρι να το καταλάβω με φτάσανε Σούνιο.
Τις είδα και εγώ, ήμουν απο πίσω με το μπλε σιτροεν. Φύγανε απο Ίλιον και μέχρι να το καταλάβω με φτάσανε Σούνιο.
:bawl:
(AI created)
462485
Ήμουν από πίσω σου με KIA ceed.
Μην τα πολυλογώ, εγώ μπήκα στο καράβι από Λαύριο και τώρα ταξιδεύω για Νάξο. Όλα καλά.
grinderx
18/05/2025, 14:02
:bawl: :bawl:
AUFGEBRACHT
18/05/2025, 16:00
Ήμουν από πίσω σου με CIA ceed.
Μην τα πολυλογώ, εγώ μπήκα στο καράβι από Λαύριο και τώρα ταξιδεύω για Νάξο. Όλα καλά.
Παιδιά τη βοήθειά σας, βγήκα χωρίς να το καταλάβω Κουσάντασι, χρειάζομαι βίζα για Τουρκία; Καράβι για Σάμο έχει πάλι σε 4 ώρες.
motojojo
18/05/2025, 16:08
Το ΛΙΝΚ ;
Πάρε ιδέες για επόμενη βουνισια.
Πάρε ιδέες για επόμενη μουνισια.
:bawl::bawl::bawl:
karellen
20/05/2025, 11:26
Σε είδα με το αμάξι σου να κοπανάς τον καθρέφτη ενός παρκαρισμένου Toyota,πετάχτηκα έξω να δω κομμάτια πλαστικό και ένα σπασμένο καθρέφτη.Σταμάτησες για λίγο,είδες ότι δε σε πήρε χαμπάρι κανείς και την κοπάνησες. :eek:
Στο δευτερόλεπτο καβάλησα το Dax και σε κυνήγησα για λίγο αλλά πάτησες γκάζι και μου φυγες.
Πρόλαβα όμως είδα την πινακίδα σου και όταν γύρισα πίσω για να αφήσω σημείωμα στον καψερό διαπίστωσα ότι ο καθρέφτης του ήταν απλά στριμένος και τίποτα άλλο και τα συντρίμια ήταν τελικά δικά σου! :lol: :lol:
Dimmanoukas
20/05/2025, 12:34
Χαχα γαμάτο σκηνικό.
Θύμησε λίγο φάση, στάσου μύγδαλα χαχα
Σε είδα με το αμάξι σου να κοπανάς τον καθρέφτη ενός παρκαρισμένου Toyota,πετάχτηκα έξω να δω κομμάτια πλαστικό και ένα σπασμένο καθρέφτη.Σταμάτησες για λίγο,είδες ότι δε σε πήρε χαμπάρι κανείς και την κοπάνησες. :eek:
Στο δευτερόλεπτο καβάλησα το Dax και σε κυνήγησα για λίγο αλλά πάτησες γκάζι και μου φυγες.
Πρόλαβα όμως είδα την πινακίδα σου και όταν γύρισα πίσω για να αφήσω σημείωμα στον καψερό διαπίστωσα ότι ο καθρέφτης του ήταν απλά στριμένος και τίποτα άλλο και τα συντρίμια ήταν τελικά δικά σου! :lol: :lol:
Το έκανα εικόνα και.....:bawl:
Καλά πώς σου έφυγε με το Dax, M5 οδηγούσε;
karellen
20/05/2025, 19:06
Στα 140 άρχισε να με βαράει ο αέρας.
grinderx
20/05/2025, 20:12
¨:lol: :lol:
Σε είδα εσένα που θες να λέγεσαι πατέρας, πάνω στο παπί, το μικρό παιδάκι σου (περίπου 5) μπροστά σου να προσπαθεί να κρατηθεί πάνω στη σέλα, και το μεγάλο πίσω να σε κρατάει γερά για να μην φύγει πουθενά (περίπου 7).
Τι σας φταίνε τα παιδιά ρε; Όταν φτάσουν 20 θα τρέμει η ψυχή σας!!!
Τώρα???? Τώρα καμία ευθύνη! Κι αν γίνει η στραβή θα φταίνε οι άλλοι! "Καλά δε βλέπουν ότι έχω δυο παιδιά πάνω;"
:a52::a52::a52:
Σε είδα εσένα που θες να λέγεσαι πατέρας, πάνω στο παπί, το μικρό παιδάκι σου (περίπου 5) μπροστά σου να προσπαθεί να κρατηθεί πάνω στη σέλα, και το μεγάλο πίσω να σε κρατάει γερά για να μην φύγει πουθενά (περίπου 7).
Τι σας φταίνε τα παιδιά ρε; Όταν φτάσουν 20 θα τρέμει η ψυχή σας!!!
Τώρα???? Τώρα καμία ευθύνη! Κι αν γίνει η στραβή θα φταίνε οι άλλοι! "Καλά δε βλέπουν ότι έχω δυο παιδιά πάνω;"
:a52::a52::a52:
Σε παρόμοια φάση, πάλι με 2 μικρά παιδιά (παίζει να ήταν ο ίδιος...) κατεβαίνοντας εγώ την Ιφιγένειας προς Ηρακλείου, σφάζει το στοπ και βγαίνει Ιφιγένειας χωρίς να κοιτάξει καν πάω δίπλα και του τα χώνω μιας και κόντεψα να τους πάρω αγκαλιά και μου λέει το θεϊκό: "αφού βλέπεις ότι έχω παιδιά πρέπει να με αφήσεις να περάσω".... Καμία σωτηρία
grinderx
21/05/2025, 12:51
Εδώ ο άλλος άφησε το 5χρονο παιδί του μόνο του στην παιδική χαρά για να πάει να πάρει καφέ λίγο πιο πάνω! :plaf: Αληθινή ιστορία από χθες το απόγευμα.
Και φυσικά να μην πω για τους γονείς/κηδεμόνες με παιδιά ή μωρά/καρότσια που είναι στο δρόμο με πεζοδρόμιο ΧΩΡΙΣ εμπόδια :moutza:
:bawl:
thunder ace
21/05/2025, 13:44
Στα 140 άρχισε να με βαράει ο αέρας.
μπισταει μετα τα 140
o_gavros
21/05/2025, 13:59
σε είδα, σε άκουσα, σε χαζεψα άγνωστε φίλε με το βυσσινί σου μπολ ντ'ορ 1100, στο λιμάνι!!!δεν σε πρόλαβα να ρίξω μια σωστή χαιρετουρα. τι επική μουσική έβγαζε το μπουρι του!
grinderx
21/05/2025, 19:53
Σε άκουσα στο αυτοκίνητο να μου λες:
- Μπαμπά κοίτα μια μηχανή. Είναι Kawasaki!
- Που το ξέρεις τι μάρκα είναι;
- Αναγνώρισα το πράσινο χρώμα!
Εντάξει, βαδίζουμε σε καλό δρόμο :D :p
(Ο 4+ γιος μου σήμερα το απόγευμα περνώντας μπροστά από ένα κομμωτήριο που στη βιτρίνα είχε ντεκόρ μια μικρή πράσινη Vespa ή κάτι σαν παλιά Vespa. Μ' έστειλε αδιάβαστο ο μπαγάσας! :lol:)
karellen
22/05/2025, 08:13
Σε είδα αγριογούρουνο χτες το βράδυ να περνάς τσίμα-τσίμα μπροστά μου και με πολλά γκάζια,ήσουν και σαν βόδι πανάθεμά σε! :lol:
Μπήκαμε και επισήμως στο καλοκαίρι δηλαδή.
asxetost
25/05/2025, 08:00
Σε είδα ακριβώς πριν τις τρύπες του Καραμανλή οπως πηγαίναμε Σούνιο με αμάξι επάνω στο πέταλο, να κόβεις τις 2 λωρίδες της κατεύθυνσης σου και ύστερα και την δική μου που ήμουν στην εξωτερική από το αντίθετο, πήγαινα με λίγα χλμ αλλά αναγκάστηκα να κόψω πολύ απότομα γιατί τσαμπουκαλεύτηκες την αναστροφή, έδωσες την εντύπωση οτι απλά δεν κοίταξες.
Σε είδα μετά από καιρό φίλε Νικόλα (katsar) που ήρθες με τα δώρα σου....
462724
Με συγκίνησες με την κίνηση σου αυτή, και έψαξα αμέσως κάπου να τα τοποθετήσω.....
462725
AUFGEBRACHT
28/05/2025, 18:10
Σε είδα κοπελιά σήμερα το μεσημέρι, με το ακαθόριστο κινέζικό σου, μου φάνηκε για Zontes...
Σταμάτησες στο φανάρι δίπλα μου, ήσουν χάρμα οφθαλμών (φτου σου κοπελάρα μου, που έλεγε κι ο Βέγγος σε μια ταινία), μόλις άναψε πράσινο έφυγες σφαίρα, στη στροφή πλάγιασες εντυπωσιακά και είχες και σωστή θέση σώματος, δεν ξέρω εάν είχες πάει σε κάποιο riding school ή όχι...
Ενδυματολογικά τώρα, ωραίο το μίνιμαλ τοπάκι που άφηνε όλη την πλάτη ακάλυπτη, ακόμα πιο ωραίο το ασφυκτικό κολάν που τόνιζε το μίνιμαλ εσώρουχό σου και τα καλλίπυγα στοιχεία σου, δεν θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω αυτό που κάποιος θα αποκαλούσε υπόδημα...γενικά, η εμφάνισή σου ήταν κατάλληλη για onlyfans ή instagram, όχι όμως για μοτοσικλέτα.
Καλούς δρόμους να έχεις.
Σε είδα κοπελιά σήμερα το μεσημέρι, με το ακαθόριστο κινέζικό σου, μου φάνηκε για Zontes...
Σταμάτησες στο φανάρι δίπλα μου, ήσουν χάρμα οφθαλμών (φτου σου κοπελάρα μου, που έλεγε κι ο Βέγγος σε μια ταινία), μόλις άναψε πράσινο έφυγες σφαίρα, στη στροφή πλάγιασες εντυπωσιακά και είχες και σωστή θέση σώματος, δεν ξέρω εάν είχες πάει σε κάποιο riding school ή όχι...
Ενδυματολογικά τώρα, ωραίο το μίνιμαλ τοπάκι που άφηνε όλη την πλάτη ακάλυπτη, ακόμα πιο ωραίο το ασφυκτικό κολάν που τόνιζε το μίνιμαλ εσώρουχό σου και τα καλλίπυγα στοιχεία σου, δεν θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω αυτό που κάποιος θα αποκαλούσε υπόδημα...γενικά, η εμφάνισή σου ήταν κατάλληλη για onlyfans ή instagram, όχι όμως για μοτοσικλέτα.
Καλούς δρόμους να έχεις.
Εν ολίγοις....:a03::a03::a03:
motojojo
29/05/2025, 07:59
Από την περιγραφή φαίνεται ότι μεγαλύτερο κίνδυνο διέτρεχαν οι γύρω της παρά η ίδια.
grinderx
29/05/2025, 08:55
Από την περιγραφή φαίνεται ότι μεγαλύτερο κίνδυνο διέτρεχαν οι γύρω της παρά η ίδια.
Σωστός! :lol:
Σε είδα πενηντάρη τύπε να περιμένεις στο φανάρι (φλώρε) με το ηλεκτρικό πατίνι και το πούρο στο στόμα. Αν δεν φτάνουν τα λεφτά για κάμπριο, βρίσκουμε άλλες λύσεις.
Σε ξαναείδα αγαπητό μου μοσχάρι, εν κινήσει αυτήν την φορά. Προσπέρναγες του σκοτωμού τα αυτοκίνητα στην κάθοδο της λεωφόρου Πεντέλης στο Χαλάνδρι, οριακά ανάμεσα σε όσους ανεβαίνουν και κατεβαίνουν (1 λωρίδα ανά κατεύθυνση). Χωρίς πούρο αυτή τη φορά, μόνο με το δρεπάνι του χάρου πάνω από τη μοσχαροκεφαλή σου.
giorgosb
30/05/2025, 11:50
Σε είδα μπροστά μου με το σκούτερ, να γυρνάς το κεφάλι με περίσσια χάρη και να φτύνεις..
Στα καπάκια σε είδα να νευριάζεις γιατί η ροχάλα έσκασε στο πόδι σου τελικά..
Σας ειδα πολλους(παρα πολλους) μαζεμενους στην Ραιδεστο
να ετοιμαζεστε για βολτα
Ειδα κ σας τους 4-5 λιγο πριν τα Βασιλικα να εχετε
κανει σταση για καφεδακι
Κανεις απο εδω??
arisrodolivos
02/06/2025, 13:56
Σας είδα χτες στο Παλαιοχώρι Χαλκιδικής
Δύο γερμανοί με τα μπαγκάζια σας φορτωμένα και ντυμένοι
να τσουλάτε αργά αργά προς Ιερισσό με τα τεράστια σας ον οφ
Πινακίδες Μονάχου και τα αντβέντσουρ σας....
KLX 250 kawasaki
Ψυχή βαθιά μπράβο σας
Nostradamus
02/06/2025, 16:08
Σε ειδα γυρνωντας απο Βιλια χθες, Προπελεν ΧR νομιζω με αρκετες ζημιες στην ακρη του δρομου.. Πρεπει να ειχε γινει αρκετη ωρα πριν αφοθ εκει ηταν ενα παλικαρι μονο που μαλλον περιμενε την οδικη.. Ελπιζω ο αναβατης να ειναι καλα.
asxetost
02/06/2025, 18:15
Σε είδα πριν λίγο με το AX-1 στη βουλιαγμένης να παλεύεις να ξεκινήσεις.
Μπήκαμε πισω σου με το βαν να σε καλύψουμε, ξεαγχώθηκες και το βρηκες.
Πρώτη βόλτα να υποθέσω, καλή αρχή αν τυχόν είσαι εδώ και το διαβάσεις.
panavour
03/06/2025, 09:08
Σε ειδα γυρνωντας απο Βιλια χθες, Προπελεν ΧR νομιζω με αρκετες ζημιες στην ακρη του δρομου.. Πρεπει να ειχε γινει αρκετη ωρα πριν αφοθ εκει ηταν ενα παλικαρι μονο που μαλλον περιμενε την οδικη.. Ελπιζω ο αναβατης να ειναι καλα.
Το nurburgring της Ελλάδας.
karellen
03/06/2025, 09:27
Δεν με είδες και εξακολούθησες να έρχεσαι άκοπος από αριστερά,εγώ σε είδα,προσπάθησα να σε αποφύγω αλλά...
Έπεσες με δύναμη πάνω μου πετάχτηκα κάμποσα μετρα δεξιά και το gs ακόμα μακρύτερα.
Απολογισμός,τίποτα σπασμένο (ευτυχώς) αλλά η αριστερή παρτίδα γεμάτη μώλωπες,γρατζουνιές και αρκετό πόνο. :(
grinderx
03/06/2025, 09:28
Ωχ, περαστικά!
PaNick67
03/06/2025, 09:33
Δεν με είδες και εξακολούθησες να έρχεσαι άκοπος από αριστερά,εγώ σε είδα,προσπάθησα να σε αποφύγω αλλά...
Έπεσες με δύναμη πάνω μου πετάχτηκα κάμποσα μετρα δεξιά και το gs ακόμα μακρύτερα.
Απολογισμός,τίποτα σπασμένο (ευτυχώς) αλλά η αριστερή παρτίδα γεμάτη μώλωπες,γρατζουνιές και αρκετό πόνο. :(
Περαστικά κι αγύριστα Νικόλα. Αφού είσαι καλά τα υπόλοιπα φτιάχνουν.
Όχι ρε γαμώτο, Νίκο καλή ανάρρωση και καλή επάνοδο να έχεις!
RaGe_Raptor
03/06/2025, 09:49
Α,μάλιστα! Περαστικά Νίκο
motojojo
03/06/2025, 09:57
Σου εφτιαξε τη μέρα ο τύπος. Περαστικά και καλή ανάρρωση!
Περαστικά σου Νικόλα...!!!
dumutrus
03/06/2025, 10:22
Περαστικά και καλή ανάρρωση
asxetost
03/06/2025, 10:58
Περαστικά! Ποτέ ξανά και ελπίζω να γίνουν τα δέοντα χωρίς καθυστερήσεις από τη μεριά του υπαίτιου..
Περαστικά Νίκο, ευτυχώς δεν έσπασε κόκαλο ή κάποιος τένοντας. Να φύγει γρήγορα ο πόνος και σου εύχομαι να μείνεις μακριά από τέτοιες ιστορίες.
Θα
2stroker
03/06/2025, 12:47
Περαστικα φιλε! Γρηγορη αναρρωση ευχομαι!
SAVVAS62
03/06/2025, 13:33
Περαστικά σειρούλα και ποτέ ξανά.:(