View Full Version : Λάστιχα για Vstrom
giorgosxristou
14/12/2007, 13:01
σε ευχαριστώ φιλε μου!!
και στα δικά σου!:)
λοιπόν πριν λίγο γύρισα από βολτούλα ,έχω να δηλώσω ότι....δάκρυσα από συγκίνηση!!
ε ναι λοιπόν δάκρυσα!καμία μα καμία σχέση η μηχανή τώρα με πριν!
καταρχήν την άνοιξα στα 180 για ένα A διάστημα και πήγαινε "καρακιριλε"!νόμιζα ότι οδηγούσα άλλη μηχανή!βέβαια δεν το συζητάω όταν "άρχισαν" να ζεσταίνονται!οι στροφές άρχισαν να ισιώνουν!το νιώθεις ότι το μηχανάκι κολλάει κάτω!τέλος!
παρα πολύ καλές εντυπώσεις παιδιά,είναι από τα 250 euro που έδωσα και πραγματικά πιάσανε τόπο!
αυτά τα λίγα!
χαιρετώ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgosxristou
ok ,κανένα πρόβλημα,από αύριο αν θα έχετε νέα μου!ρε τον λάστιχα πως μα την έκανε!
p.s
ελπίζω να μην βρέχει....
+1
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Εχω το 650 και εβαλα τα bw. Παιδια τα λαστιχα δεν παιζονται! Ειναι σαν να εχω αλλαξει και αναρτησεις. Νοιωθω τρομερη ασφαλεια και καλυτερη πληροφορηση στο τιμονη. Ζεστενοντε αστραπιαια και μπαινω στις στροφες χωρις καρδιοχτυπι για οσους καταλαβαινουν. Τα προτεινο ανεπιφυλακτα ανεξαρτητος τιμης.
+1
mannet80
14/12/2007, 17:33
ΜΠΡΑΒΟ ρε φιλαρακι αντε καλοκαταλιωτα!
και στα δικα μας οι υπολοιποι!τωρα τα χριστουγεννα ολοι με καινουργια ''παπουτσια''.
Απλα μην αρχιζεις να πλαγιαζεις απο τωρα αστα λιγο καιρο να κατσουνε - να στρωσουνε απανω στο μηχανακι και παντα προσεκτικα!
ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ!
giorgosxristou
14/12/2007, 17:49
:p
άντε να φτιάξει ο καιρός να τα χαρώ όπως πρέπει!
σας εύχομαι ο άγιος βασίλης φέτος να σας φέρει καινούρια λάστιχα και ότι άλλο επιθυμείτε(ζελατίνες,τακάκια,βαλίτσε και όλα τα καλά του θεού)...
Tsakalaki
20/03/2008, 16:48
8 Ιανουαρίου 2007
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tsakalaki
λοιπόν....
επιτέλους, άλλαξα λάστιχα.....Παρασκευή απόγευμα, πρόλαβα τη τελευταία στιγμή το μαγαζί ανοικτό (το παλικάρι ήθελε να τη κοπανήσει για διημερο λόγω αργίας το σάββατο) και του φορεσα μρπιτζεστοουν μπατλγουινκς. Μέχρι στιγμής όλα είναι σούπερ. άλλη αίσθηση, και στο κάτω - κάτω, κάτι που πολλές φορές μετράει, άλλη ψυχολογία...δεν έχω κάνει ακόμα πολλά χλμ και για να σας πω περισσότερα θα πρέπει να το ταξιδέψω...σύντομα βέβαια.
20 Μαρτίου 2008...
Μετά απο άλλα τόσα χλμ.... (τα μαμήσια τα έβγαλα στα 24.800, τα δεύτερα στα 48.200) άλλαξα λάστα...τα τρίτα ζευγάρια που φορά το στρομάκι μου...
τα bridgestone bw είχα εμπιστευτεί τότε, αυτά και τώρα...
150/20/17 (501) 69H .....165 EURO
110/80-19 (502) 59H .....125 EURO
σύνολο 290....
Θεσσαλονίκη, okwheel, Παλιά Κατσιμίδη 2 & Ιωαννίνων 73...
motomamounas
21/03/2008, 23:04
Την εβδομαδα που περασε εκανα σερβισ στη μηχανη μου και ο μαστορας μου ειπε πως
συνεργαζεται με λαστιχα και βαζει τα BW με 260 επισης θα κανει ο ιδιος ζυγοσταθμιση κλπ
που ειναι και ανθρωπος εμπιστοσυνης.
Dhmhtrhs_V
25/03/2008, 15:29
giorgosxristou περιμένουμε εντυπώσεις!!
Ενδιαφέρον λαστιχακι !!
Απ οτι διαβασα τα ΒW ψιλοκυριαρχουν αλλα για να δουμε και τιποτε αλλό...
:D :D :wave2: :wave2:
grdaemon
26/03/2008, 21:13
Έβαλα τα EXP στα 32000Km και έχω κάνει μέχρι στιγμής 2500 Km δεν μπορώ να πω ότι με έχω τρελαθεί..ούτε και τα "μαμά" μου άρεσαν οστόσο..
Κύριοι, μπορώ να σας πω με βεβαιότητα πως το πίσω BW στα 16.000 απλά είχε γίνει φλούδα ενώ το μπροστά πλέον ήταν στη μέση το πάχος στη γόμα.. και λέω ήταν και είχε διότι ο 1000ας φοράει πλέον το τρίτο ζευγάρι παπά.
2 ολόφρεσκα BW αξίας 265?. :a08: :a08: :a08:
( Κ@ύλα είναι πάντως η βόλτα με καινούρια λάστιχα!!)
necromayhem
05/04/2008, 11:22
Εγω χθες εβαλα τα Battlewing για δευτερη φορα. Πιστευω ειναι οτι καλυτερο υπαρχει για v strom
pepes1gr
10/04/2008, 21:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από necromayhem
Εγω χθες εβαλα τα Battlewing για δευτερη φορα. Πιστευω ειναι οτι καλυτερο υπαρχει για v strom
Υπομονή πατριώτη.Αγόρασα τα ΕΧΡ αλλά δεν τα έβαλα ακόμη γιατί περιμένω να κάνω τα χιλιόμετρα για να μπω μέσα και για σέρβις.Μόλις τα βάλω θα ποστάρω εντυπώσεις.Υπομονή.
+10000:wave2: Bridgestone BW-501 and BW-502 BattleWing
http://www.webbikeworld.com/motorcycle-accessories/2007/bridgestone-tires.htm
:beer: :beer:
ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΤA DUNLOP 607 KΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ,ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΑΣΗ ΝΑ''ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ'' ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΠΛΑΓΙΑΖΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!!ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΑΜΑ...
ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΛΑΓΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΗΖΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΡΙΒΕΙΣ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΚΛΟΝΗΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ...ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ......
necromayhem
21/04/2008, 17:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από pepes1gr
Υπομονή πατριώτη.Αγόρασα τα ΕΧΡ αλλά δεν τα έβαλα ακόμη γιατί περιμένω να κάνω τα χιλιόμετρα για να μπω μέσα και για σέρβις.Μόλις τα βάλω θα ποστάρω εντυπώσεις.Υπομονή.
Για να δουμε τι λενε. Εγω παντως χθες πηγα με κατι φιλαρακια στον Αι Γιαννη το Ρωσσο και τα ευχαριστηθηκα πολυ τα battlewing(και ημουν και δικαβαλος.:yuck: :yuck: )
pepes1gr
22/04/2008, 14:46
Ακούω όμως για τα ΕΧΡ ότι θέλουν πολύ περισσότερο ζέσταμα από ότι τα ΒW.Μιλάω για πάνω από 20 χιλ πορεία για να έρθουν στα σωστά τους.Μόλις τα βάλω (μετά το πάσχα μάλλον) θα μπορώ να εκφέρω και ποιό σωστή άποψη.
pepes1gr
29/04/2008, 21:14
Σήμερα το μεσημέρι έβαλα τα ΕΧΡ και έκανα τα πρώτα 50χιλ (Κορωνησία φίλε necromayhem) και μετά τα υπόλοιπα 75 σε δρόμο με καλή άσφαλτο και στροφές (μακρυνόρος necromayhem).Εχουμε και λέμε αργούν λίγο να ζεσταθούν αλλά μετά ποιός τα πιάνει.Καμία σχέση με τα μαμίσια BW.Εχουν μεγάλα περιθώρια κλίσης και στρίβουν με ασφάλεια αρκετά για τον μέσο οδηγό.Πολύ καλά στο φρενάρισμα και τέλεια στην αλλαγή κατεύθυνσης ζικ-ζακ λόγω σχεδιασμού πέλματος και "πομπέ" σχήματος.Θέλει πάρα πολύ προσπάθεια για να τερματίσεις το πέλμα του.
Φυσικά αυτή είναι μία πολύ μικρή απογευματινή εμπειρία μου (125χιλ).
Τα BW τα άλλαξα στα 16300 και έμεινα ευχαριστημένος (για μαμίσια).
Υπομονή έρχεται πρωτομαγιά και θα κάνω κανένα παραπανίσιο χιλιόμετρο ώστε να μπορώ να πω κάτι παραπάνω.
necromayhem
29/04/2008, 23:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από pepes1gr
Σήμερα το μεσημέρι έβαλα τα ΕΧΡ και έκανα τα πρώτα 50χιλ (Κορωνησία φίλε necromayhem) και μετά τα υπόλοιπα 75 σε δρόμο με καλή άσφαλτο και στροφές (μακρυνόρος necromayhem).Εχουμε και λέμε αργούν λίγο να ζεσταθούν αλλά μετά ποιός τα πιάνει.Καμία σχέση με τα μαμίσια BW.Εχουν μεγάλα περιθώρια κλίσης και στρίβουν με ασφάλεια αρκετά για τον μέσο οδηγό.Πολύ καλά στο φρενάρισμα και τέλεια στην αλλαγή κατεύθυνσης ζικ-ζακ λόγω σχεδιασμού πέλματος και "πομπέ" σχήματος.Θέλει πάρα πολύ προσπάθεια για να τερματίσεις το πέλμα του.
Φυσικά αυτή είναι μία πολύ μικρή απογευματινή εμπειρία μου (125χιλ).
Τα BW τα άλλαξα στα 16300 και έμεινα ευχαριστημένος (για μαμίσια).
Υπομονή έρχεται πρωτομαγιά και θα κάνω κανένα παραπανίσιο χιλιόμετρο ώστε να μπορώ να πω κάτι παραπάνω.
Γ@μ@τη η ασφαλτος στο μακρυνορος Επισης πολυ ωραια διαδρομη ο δρομος για Βουργαρελι . Και τα Battlewind αργουν να ζεσταθουν αλλα μετα ειναι πολυ καλα. Καλες βολτες πατριωτη
pepes1gr
01/05/2008, 20:37
Γ@μ@τη η ασφαλτος στο μακρυνορος Επισης πολυ ωραια διαδρομη ο δρομος για Βουργαρελι . Και τα Battlewind αργουν να ζεσταθουν αλλα μετα ειναι πολυ καλα. Καλες βολτες πατριωτη
Τελικά πατριώτη κατάφερα άλλα 435 χιλ και έχω να πω ότι τα EXP μου έχουν δώσει μέχρι στιγμής πάρα πολύ καλή εντύπωση.:a013: Στην πολύ καλή άσφαλτο είναι πραγματικά άπιαστα.Στην χάλια κρατάει και δεν σε τρομάζει αλλά πάντα οδηγάω επιφυλακτικά σε αυτές τις συνθήκες.
Αντε να δω τι θα κάνω την κυριακή και τα λέμε.
necromayhem
02/05/2008, 12:15
Τα ειδα χθες τα EXP φορεμενα σε v strom ενος φιλου. Μου φανηκε οτι ειναι πιο μαλακα απο τα battlewind. Παντως εχουν ωραια χαραξη.
ΕΒΑΛΑ ΤΑ EXP.ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 1000 ΧΙΛ.
ΘΕΛΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 15 ΧΙΛ.
ΜΕΤΑ ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΕΣ
ΜΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΙΕΣΕΙΣ 30-35 ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΝΑΠΗΔΉΣΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ( ΛΟΓΩ ΣΚΛΗΡΟΥ ΣΚΕΛΕΤΟΥ )
ΜΕ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ - ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΑ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΑΛΗ ΡΟΗ ΣΤΗΝ ΚΎΛΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΣΑΦΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΒΟΛΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 400 ΧΙΛ. Η ΜΟΤΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΝΤΟΝΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΖΕΣΤΟΥ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ (ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ
ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΒΑΘΜΟΙ ) ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΛΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΖΕΣΤΑ
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ
ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.
vestromas
08/05/2008, 19:52
Εχω κανει περι τα 5000χλμ. με τα BW και νοιωθω οτι οσο παλιωνουν τοσο καλυτερα γινονται. Μπαινεις με ολα παντου και κυριολεκτικα κολανε στην ασφαλτο. Η ασφαλεια που εμπνεουν για τα δικα μου μετρα και συγκριτικα με τα μαμισια της ιδιας φιρμας ειναι υπερανω κριτικης. Επισης ενω πιστευα πως στον χωματοδρομο θα υστερουσαν σε σχεση με τα μαμισια, αυτο δεν ισχυη καθολου. Πανε πολυ καλυτερα. Ισως να φταιει οτι εχω εξοικιωθει περισοτερο με τη μηχανη. Παντως ειμαι τοσο ικανοποιημενος που οσες φορες και αν χρειαστει να τ αλαξω, παλι BW θα βαλω. Τα βλεπω παντως να κρατανε ανετα 25000 ακομα. Καλους δρομους να εχετε αδερφια.:beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Εχω κανει περι τα 5000χλμ. με τα BW και νοιωθω οτι οσο παλιωνουν τοσο καλυτερα γινονται. Μπαινεις με ολα παντου και κυριολεκτικα κολανε στην ασφαλτο. Η ασφαλεια που εμπνεουν για τα δικα μου μετρα και συγκριτικα με τα μαμισια της ιδιας φιρμας ειναι υπερανω κριτικης. Επισης ενω πιστευα πως στον χωματοδρομο θα υστερουσαν σε σχεση με τα μαμισια, αυτο δεν ισχυη καθολου. Πανε πολυ καλυτερα. Ισως να φταιει οτι εχω εξοικιωθει περισοτερο με τη μηχανη. Παντως ειμαι τοσο ικανοποιημενος που οσες φορες και αν χρειαστει να τ αλαξω, παλι BW θα βαλω. Τα βλεπω παντως να κρατανε ανετα 25000 ακομα. Καλους δρομους να εχετε αδερφια.:beer: :wave2:
συμφωνω κατα 100000000000000000%%%%%% τα bw ειναι οντως τελεια και κολλανε σα τσιχλα στην ασφαλτο...εγω πλαγιαζω παρα πολυ και η μηχανη ειναι κολλημενη στην ασφαλτο
φιλε μου
σκέφτηκες για το πλαγιασμα και το κρατημα οτι μεγαλο ρολο παιζει και η ποιοτητα της ασφαλτου
δεν σας εχει τυχει σε ταξιδι επαρχιαχου δυκτιου να αλλαζει το κρατημα της μοτο αναλογα με
την ασφαλτο
δυστυχως
οσο και αν προασπαθησα δεν τα καταφερα να τελειωσω τα εxp ( το πισω βαβαια γιατι
για το εμπρος δεν τιθεται λογος )
κλειστη ορεινη διαδρομη με καλη ασφαλτο
και ομως οτι και αν εκανα δεν εγινε τιποτε
τι φταιει
εγω η το λαστιχο ( σδεδιαση )
γνωμες παρακαλω
τι εχετε κανει εσεις
vestromas
11/05/2008, 15:11
Φταιει οτι δεν εβαλες bw μετα απο οτι γραφτηκε και ακουστηκε εδω και τοσο καιρο. Εγω απο εδω μεσα αρχισα να το ψαχνω και το φορουμ δικαιωθηκε οταν το αποφασισα, γιατι ειναι καταπληκτικα λαστιχα για το vstrom. Τωρα με την σειρα μου, τα προτινω σε ολους ανεπιφυλακτα. :beer: :wave2:
MARKOS-V
11/05/2008, 16:30
ΑΥΤΑ θα βαλουμε αμα τελειωσουν της μαμας.με αυτα που εχω διαβασει εδω σιγουρα ειναι τα καλυτερα
kalamaria
11/05/2008, 17:02
( Και τα Battlewind αργουν να ζεσταθουν αλλα μετα ειναι πολυ καλα. )
ποσα χιλμ περιπου?:)
MARKOS-V
11/05/2008, 17:23
ΠΛΗΣΙΑΖΩ ΤΑ 22000
αγαπητε vestromas
θεωρεις οτι ενα λαστιχο ειναι σωστο οταν σε μια απλη βολτα τησ κυριακης μπορεις να το τερματησεις
αντιθετα εγω εχω αλλα στανταρ στην επιλογη μου
πλαγιασμα με την σκεψη
φρενο χωρις αγχος
σαν να ειμαι σε ενα γνωριμο περιβαλλον και να απολαμβανω αλλα πραγματα ( φυση ...)
να μην με απασχολει το στιγμιαίο κρατημα αλλα η βολτα στο συνολο της.
σαν επιλογη , πιστευω , οτι τα exp ειναι για βολτες αρκετων χιλιομετρων παντα εξω απο την πολη
θελουν σβελτο ρυθμο οδηγησης χωρις ανουσια ( φρενο - γκαζι και παλι απο την αρχη )
σε ελαφρα πρωινη βροχη και σε ρυθμο περιπου 100-120 χιλ/τρων με στροφες εμεινα αρκετα
ευχαριστιμενος
στο κατω - κατω τα λαστιχα τα χαιρεσαι και στο τελος τα αλλαζεις ( αναλωσιμα )
μεσα σε 1 χρονο πιστευω θα εχω κανει τα 17000 χιλ.και τοτε θα συζηταμε για τι νεο θα εχει κυκλοφορησει στην αγορα
και οπως ειπε και ενας φιλος λαστιχας σημερα
οσο ανεβαινει ο δεικτης ταχυτητας
οσα κερδιζεις στα πολλα χιλιομετρα τοσα χανεις στα λιγα
τελικα η επιλογη ειναι στα χερια σου:sun: :sun: :sun:
Dhmhtrhs_V
16/05/2008, 21:46
Καλησπέρα παίδες!
Εχω 14500 και παω συντομα για αλλαγη!!>>???
Μαλλον κανω κ#λοδηγηση, δεν ξερω τι να πω αλλα που φιανεται οτι ειναι καπωσ συντομα....
Μπορει να μου πει οποιος θελεις ποσα χλμ εχει κανει με μαμα λαστιχα??
:confused: :confused: :confused: :confused: :D
nikos1709
16/05/2008, 22:14
μια ειναι η λυση road attack continental με 240 eyropoula γινατε αρχηγοι
kalamaria
16/05/2008, 23:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos1709
μια ειναι η λυση road attack continental με 240 eyropoula γινατε αρχηγοι
τα εχεις δοκιμασει?
nikos1709
17/05/2008, 14:45
auta exw sto stroma mou
auta exw sto stroma mou Τι άλλα έχεις δοκιμάσει;
nikos1709
17/05/2008, 21:43
den exw dokimasei alla sto stroma twra ekelise xrono einai h prwth allagh alla apo empeiria se lastixa apo alles mhxanes einai polu kala kai se polu kalh timh.
nikos1709
19/05/2008, 15:14
πολυ καλα τα λαστιχα τελικα (road attack continental) μια χαρα στην εθνικη μια χαρα και στισ στροφεσ τησ επιδαυρου το μπροστινο ειναι βιδωμενο στην ασφαλτο απλα το πισω αργει λιγο να ζεσταθει εχει δεικτη ταχυτητασ V=240ΧΛΜ/ΩΡΑ και νομιζω οτι ειναι το πιο ασφαλτινο λαστιχο για v-strom.
φιλε νικο1709 βαλε καμμια φωτο να το δουμε να γουσταρουμε και εμεις μηπως και στην αλλη αλλαγη το βαλουμε...
Δεστε στο σκολουθο Λινγκ ενα Τεστ ελαστικων απο το γερμανικο περιοδικο MOTORRAD.
http://www.conti-online.com/generator/www/de/de/continental/motorrad/allgemein/news/testsieger_motorrad_trail_de.html
Δυστυχώς είναι στα γερμανικά. Ίσος η τελική βαθμολογία να σας ενδιαφέρει!
nikos1709
20/05/2008, 13:40
φοτο θελετε φοτο θα εχετε σημερα αλλα το βραδυ τωρα δεν προλαβαινω
nikos1709
20/05/2008, 14:31
επειδη ειμαι το καλυτερο παιδι αποκλειστικα για εσας
131492
nikos1709
20/05/2008, 14:32
και αλλη μια
131493
eyxaristo niko1709 εχει φοβερο πελμα..στην ασφαλτο πρεπει να ειναι τσιχλα...οι διαστασεις ειναι οι ιδιες με τισ μαμισιες???ποσο ειπες οτι το εβαλες?συνολικη τιμη εννοω μπρος πισω
nikos1709
21/05/2008, 01:11
εχουμε και λεμε
το μπροστινο ειναι φοβερο κολαει κατω τα φρενα βελτιω8ηκαν το ABS δε μπαινει τοσο συχνα οσο πριν γιατι πλεον δε εχει την ταση να μπλοκαρει, ο ηχος ο περιεργος απο τις λακουβες ο γνωστος σε ολους του v-stromades εχει μειω8ει γιατι ειναι πολυ μαλακο και αποροφαει τους κραδασμους αυτη την εντυπωση τουλαχιστον μου δινει.
το πισω ομως αργει λιγο να ζεσταθει εχει και δεικτη ταχυτητας v-240χλμ/ωρα φυσικα οταν ζεσταθει δε παιζετε. πλεον το μηχανακι εχει την ταση να πλαγιαζει χωρις προσπα8εια αλλοι τρομαζουν με αυτο σε αλλους αρεσει. πηγα επιδαυρο την κυριακη και το ευχαρηστη8ικα και ολα αυτα με 240ΕΥRO τοποθετημενα
nikos1709
21/05/2008, 01:12
και βγαινει ακριβως στης διαστασεις του v-strom
Συγκριτικό με το λαστιχάκι Power Road της Michelin υπάρχει ??
http://two-wheels.michelin.com/2w/front/index.jsp?codeRubrique=2092004104045&codePage=2092004104045_09092004142252&lang=EN
nikos1709
27/05/2008, 13:43
πολυ μουφα το pilot road
Εγώ που έχω ακόμη τα μαμίσια καλή μου ακούγεται η παραπάνω λαστιχούμπα... Με καίνε ΚΥΡΙΩΣ τα φρένα.
vestromas
27/05/2008, 19:19
Batle wing λεμε για vstrom. Τελος.:lol: :beer: :wave2:
Batle wing? Πόσο βγαίνουν αυτά;
vestromas
27/05/2008, 19:47
Παιζουν οι τιμες. Το πολυ 270ευρο αλλα μιλαμε για κορυφαιο λαστιχο. Με ειδικη ενισχυση για φορτωματα το πισω, και τρελο κρατημα μολις ζεσταθει.
Εγω που ημουνα μεγαλη κοτα στις στροφες, τωρα μπαινω με σιγουρια και το διασκεδαζω.:beer: :wave2:
nikos1709
28/05/2008, 01:10
παιδες οποιος θελει λαστιχο ασφαλτινο βαζει road attack οποιος δε ξερει τι θελει ας βαλει τα bw
vestromas
28/05/2008, 01:39
Δεν ξερω τι θελω!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :wave2:
nikos1709
28/05/2008, 01:44
τα bw τα κανουν ολα καλα και συμφερουν αλλα επειδη εγω 8ελω λαστιχο κα8αρα ασφαλτινο εβάλα road attack δεν η8ελα λαστιχο που να ειναι φτιαγμενο εστω και για λιγο χωμα απλα θελω το στρομακι μου να στριβει τερμα {υπαρχει αναλογο βιντεο στο youtube}
άβαλα τα BW πριν 2 εβδομάδες και στους δρόμους της Κρήτης (όπου οι εργολάβοι μπερδέυουν την άσφαλτο με υγρό κρεμοσάπουνο) είναι το κάτι άλλο!!! Ήμουν φοβιτσιάρης στις στροφές αλλά τώρα το στρομάκι με παρακαλάει να το πλαγιάσω!!! Συνιστώ ανεπιφύλακτα τα BATTLEWIND!!!
vestromas
02/06/2008, 19:29
Συμφωνω και επαυξανω κουμπαρε. Ο Νικολας απο επανω το εχει κανει ss το vstrom, και το παει διχως αυριο στις στροφες :lol: :beer: :wave2:
τα bw τα κανουν ολα καλα και συμφερουν αλλα επειδη εγω 8ελω λαστιχο κα8αρα ασφαλτινο εβάλα road attack δεν η8ελα λαστιχο που να ειναι φτιαγμενο εστω και για λιγο χωμα απλα θελω το στρομακι μου να στριβει τερμα {υπαρχει αναλογο βιντεο στο youtube}
Μπορείς να μου πεις την ακριβή διευθυνση στο youtube για το βιντεάκι που λες???
πολυ μουφα το pilot road
Νίκος γιατί μούφα τα Pilot Road ?
Τα έχεις δοκιμάσει? Έχεις στοιχεία από κανα συγκριτικό ?
Θα ήθελα περισσότερα στοιχεία γι αυτό που έγραψες, επειδή είσαι ο πρώτος που το αναφέρει ανάμεσα σε πολλούς που το έχουν δοκιμάσει.
Επειδή σκέφτομαι σοβαρά να τα βάλω, σε παρακαλώ πέσμου περισσότερα ...
nikos1709
05/06/2008, 02:26
http://nl.youtube.com/watch?v=gy7UnJX6xsY
ΤΟ ΒΙΝΤΕΚΙ
και τα πιλοτ ειναι μονο για ευθειεσ αργη παρα πολυ αργη κορονα
http://nl.youtube.com/watch?v=gy7UnJX6xsY
ΤΟ ΒΙΝΤΕΚΙ
και τα πιλοτ ειναι μονο για ευθειεσ αργη παρα πολυ αργη κορονα
Νίκο τελικά είχες δίκιο. Σε Search που έκανα στο Internet, διάβασα τα καλύτερα για τα Continental Road Attack. Ατελείωτο κράτημα, τρομακτικό (έτσι ακριβώς ... σε τρομάζει !!!) στρίψιμο . Θεωρώ πως τα B/W θέλουν πολύ δουλειά για να πιάσουν αυτά τα "όπλα".
Το θέμα που τίθετε τώρα είναι η διάρκεια. Και ακολουθούν τα εξής ερωτήματα:
- Πόσο τα πήρες ?
- Που τα πήρες?
- Πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει και πως αξιολογείς την σχέση απόδοση / χρονική διάρκεια.
Θα με βοηθούσες πολύ αν απαντούσες, μια και αποφάσισα πως δεν θα βάλω τα Pilot Road πλέον, ενώ τα B/W είναι για χαλαρές καταστάσεις. Επομένως ψάχνω το ισχυρό επιχείρημα για τα Cont.Road.Attack.
Ευχαριστώ πολύ (ωραίο το Video).:beer: :beer:
nikos1709
05/06/2008, 14:28
240 εχουν πεσ μου απο που εισαι για να σε στειλω στον καταλληλο .
με την οδηγηση που κανω δε τα βλεπω να κρατανε πολυ εγω τα μαμα τα αλλαξα στα 13000χλμ με τα conti μαλλον θα χρειαστω και δευτερο πισω λαστιχο πριν κλεισουν χρονο αλλα δε με χαλαει γιατι το λαστιχο ειναι ντουμπανο
για να καταλαβεισ πωσ οδηγαω στα 9000χλμ το μηχανακι αρχιζε να πατιναρει γιατι το ειχα πεθανει στην σουζα και στο συπλεκταρισμα οποτε τωρα εβαλα πιο σκληρα ελατηρια και μαμα δισκουσ και εγινε σουπερ.
εγω αλλαζω λαστιχα καθε χρονο και ασ μην εχει φαγωθει τελειωσ γιατι σκληραινει και αργη να ζεσταθει και οπωσ ειπε ενασ φιλοσ μια φορα θα χρειαστει να φτασεισ τα λαστιχα στα ορια τουσ το μονο που εχεισ να κανεισ ειναι να εχεισ καινουργια λαστιχα
και οντωσ μισ φορα χρειαστηκε να φρεναρω τερμα για να αποφυγω τον χαρο και ευτυχωσ ειχα καινουργια λαστιχα
nikos1709
05/06/2008, 14:31
με νορμαλ οδηγηση θα σε βγαλουν 15000χλμ σιγουρα
αν εισαι απο αθηνα θα παμε μαζι για να σου κανει καλη τιμη
240 δηλαδη
τα ειχα βρει απο 270
με νορμαλ οδηγηση θα σε βγαλουν 15000χλμ σιγουρα
αν εισαι απο αθηνα θα παμε μαζι για να σου κανει καλη τιμη
240 δηλαδη
τα ειχα βρει απο 270
Δυστυχώς είμαι από Πάτρα. Οπότε δεν ξέρω τί παίζει εδώ και που θα τα βρώ. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την προθημεία σου να πάμε μαζί.
Εδώ Πάτρα καμια 300αριά τουλάχιστον θα έχουν.
grasshopper
06/06/2008, 16:07
240 εχουν πεσ μου απο που εισαι για να σε στειλω στον καταλληλο .
με την οδηγηση που κανω δε τα βλεπω να κρατανε πολυ εγω τα μαμα τα αλλαξα στα 13000χλμ με τα conti μαλλον θα χρειαστω και δευτερο πισω λαστιχο πριν κλεισουν χρονο αλλα δε με χαλαει γιατι το λαστιχο ειναι ντουμπανο
για να καταλαβεισ πωσ οδηγαω στα 9000χλμ το μηχανακι αρχιζε να πατιναρει γιατι το ειχα πεθανει στην σουζα και στο συπλεκταρισμα οποτε τωρα εβαλα πιο σκληρα ελατηρια και μαμα δισκουσ και εγινε σουπερ.
εγω αλλαζω λαστιχα καθε χρονο και ασ μην εχει φαγωθει τελειωσ γιατι σκληραινει και αργη να ζεσταθει και οπωσ ειπε ενασ φιλοσ μια φορα θα χρειαστει να φτασεισ τα λαστιχα στα ορια τουσ το μονο που εχεισ να κανεισ ειναι να εχεισ καινουργια λαστιχα
και οντωσ μισ φορα χρειαστηκε να φρεναρω τερμα για να αποφυγω τον χαρο και ευτυχωσ ειχα καινουργια λαστιχα
Νίκος,
μας έχεις φτιάξει με τα conti.
Ποιός είναι ο λαστιχάς σου (τηλ/διευθυνση) για να ξέρουμε καθότι πλησιάζει ο καιρός μας. Η Μοτοδυναμική δεν έχει βγάλει ακόμα λίστα συνεργατών για τα conti. Πάντα για Αθήνα μιλάμε (κέντρο)
gixxerpap
06/06/2008, 16:14
βάλτε ρε τα καινούργια pirelli scorpio trail, που είναι ασφάλτινα και δεν παίζονται!
nikos1709
06/06/2008, 20:33
βαλτα εσυ που εισαι πιο ψαγμενοσ ολα τα γιδια εδω
vestromas
09/06/2008, 20:33
Το vstrom ειναι καθαρα τουρισταδικο ΟΝ οφ. Τα καλυτερα λαστιχα γι αυτην τη δουλεια ειναι τα BW. Διαβαστε για τα συγκεκριμενα ελαστικα και ακουστε κ εμας που ταξιδευουμε πολυ και παντου και αφηστε τα καραγκιοζιλικια.:lol: :beer: :wave2:
LiakosVstrom
09/06/2008, 20:54
τι το πήρες το on-off αν δεν μπορείς να πατήσεις ένα χωματόδρομο χωρίς να γαμήσεις τα streetάδικα λάστιχά σου που έχουν τα απίστευτα κρατήματα στις στροφές... :confused:
nikos1709
10/06/2008, 00:21
επειδη πηρα στρομα πρεπει να παω σε κατσικοδρομους .
πηρα στρομα επειδη μου αρεσει σαν μηχανη επειδη ειναι ανετο για οδηγο και συνοδηγο και επειδη πας το ιδιο ανετα στην δουλεια σου οσο και σε εξορμηση εκτος αθηνων .
nikos1709
10/06/2008, 00:25
και γι΄αυτο εβαλα και τα συγκεκριμενα λαστιχα με ενδιαφερει να εχω την καλυτερη δυνατη προσφηση στην ασφαλτο αν συναντησω χωματοδρομο σε κανενα νησακι δε θα με πειραξει να αργησω και 10 λεπτα να παω στην παραλια επειδη θα πηγαινω σαν κοτα για να μην χαλασω τα λαστιχα μου
και για να μην ξεχνιεστε αλλοι με σλικ πανε και σε χωμα (βλεπε αγωνεσ σουπερ μοτο)
LiakosVstrom
10/06/2008, 10:28
έχεις τα δίκια σου αλλά προτιμώ ένα demi λάστιχο όπως το Metzeler TOURANCE EXP.
τι φθορά έχουν τα conti (σε άσφαλτο μιλάμε πάντα)? σε βρεγμένο δρόμο πως τα βλέπεις?
pepes1gr
10/06/2008, 15:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
έχεις τα δίκια σου αλλά προτιμώ ένα demi λάστιχο όπως το Metzeler TOURANCE EXP.
τι φθορά έχουν τα conti (σε άσφαλτο μιλάμε πάντα)? σε βρεγμένο δρόμο πως τα βλέπεις?
Εγώ για να πω την μαύρη αλήθεια έχω τα Metzeler TOURANCE EXP σχεδόν 2500χιλ και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Μόνο που θα πρέπει να ΜΗΝ έχω τις πιέσεις που λέει το ταμπλεκάκι της μηχανής αλλά λίγο λιγότερο (28-32)
nikos1709
10/06/2008, 20:42
tourance τρελη μουφα
kalamaria
10/06/2008, 20:57
μολις μπηκαν τα BW και σε λιγο οι πρωτες εντυπωσεις:wave2:
LiakosVstrom
11/06/2008, 09:02
tourance τρελη μουφα
τα έχεις δοκιμάσει ή έτσι σου έχουν πει?
τελικά ρε φίλε υπάρχει άλλο λάστιχο καλό εκτός από τα conti? εξάλλου, τα metzeler τα φοράνε πολλοί και λένε τα καλύτερα και σαν σχετικά καινούριος στα V-strom θα προτιμήσω το λάστιχο που συνηστούν οι πολλοί.
τώρα αν εσύ ξέρεις καλύτερα από αυτούς.... τι να πω.. όλοι οι άλλοι είναι μαλάκες και πάνε και βάζουν μούφα λάστιχα.
geomanous
11/06/2008, 09:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
τα έχεις δοκιμάσει ή έτσι σου έχουν πει?
τελικά ρε φίλε υπάρχει άλλο λάστιχο καλό εκτός από τα conti? εξάλλου, τα metzeler τα φοράνε πολλοί και λένε τα καλύτερα και σαν σχετικά καινούριος στα V-strom θα προτιμήσω το λάστιχο που συνηστούν οι πολλοί.
τώρα αν εσύ ξέρεις καλύτερα από αυτούς.... τι να πω.. όλοι οι άλλοι είναι μαλάκες και πάνε και βάζουν μούφα λάστιχα.
Επειδη και εγω ειμαι για αλλαγη (μετα το καλοκαιρι βεβαια) παρακολουθω το thread και εχω καταλαβει οτι οι περισσοτεροι παιζουν με bw. Τωρα φοραει τα μαμα, αλλα στο ΧΤ που ειχα βαλει παλια ειχα metzeler και ημουν ευχαριστημενος, χωρις ομως να εχω δοκιμασει αλλα.
Λες οτι πολλοι τα φορανε και τα προτεινουν (τα metzeler)... ποιοι ειναι αυτοι? Γιατι εγω στο forum δεν εχω βρει κανεναν...
LiakosVstrom
11/06/2008, 09:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από geomanous
Επειδη και εγω ειμαι για αλλαγη (μετα το καλοκαιρι βεβαια) παρακολουθω το thread και εχω καταλαβει οτι οι περισσοτεροι παιζουν με bw. Τωρα φοραει τα μαμα, αλλα στο ΧΤ που ειχα βαλει παλια ειχα metzeler και ημουν ευχαριστημενος, χωρις ομως να εχω δοκιμασει αλλα.
Λες οτι πολλοι τα φορανε και τα προτεινουν (τα metzeler)... ποιοι ειναι αυτοι? Γιατι εγω στο forum δεν εχω βρει κανεναν...
τα Metzelerer τα φοράνε στο GS κατά κόρων. από μικρή έρευνα που έχω κάνει σε γνωστούς, συνεργεία και λαστιχάδες μου έχουν πει πως όποιος τα έχει βάλει είναι απόλυτα ευχαριστημένος. μόνο ένας μου είχε πει το εξής "γιατί θες συγκεκριμένα τα Metzeler και δεν θες να βάλεις Pirelli?"
Επιπλέον, τα BW είναι 90%on / 10% off (μάλλον γι αυτό τα φοράνε πιο πολύ στο V-strom) ενώ τα Metzeler tourance EXP είναι 95/5.
nikos1709
11/06/2008, 13:50
οταν βαζετε λαστιχα να σκεφτεστε τη χρηση κανετε στην μηχανη σασ
εγω ποτε δε 8α εβαζα λαστιχο που ειναι σχεδιασμενο ΚΑΙ για βολτεσ σε χωματοδρομο αφου το μηχανακι μου απο τα 15000χλμ τα 500 μετρα ειναι σε χωμα
re paides,ebala ta battlewink pou prow8eite edw :P Omws den kserw,gia peite kamia gnwmi,ta bala 250 katarxin,kali timi opws eida..omws exw to eksis problima...enw ola bikan kanonika,imoun paron giati,otan paw na stripsw exei mia periergi siberifora to strom,ena pragma les k mou sfiksan to timoni k den girnaei,ligo dld stin issoropia me xalaei..parola ayta stribw..Mipws epeidi einai kainouria prepei na parei sxima to lastixo,patoura pws to lene????
nikos1709
17/06/2008, 19:15
επειδη εβαλεσ τισ μουφεσ που προτεινουν οι ευθιακιδεσ και αυτοι που τρεχουν σε καροδρομουσ με τα στροματα τουσ
nikos1709
17/06/2008, 19:15
πασ καθολου σς χωμα ?????
Poo Poo esy eisai o ipostirixtis twn continental etsi; paw xwma file,kales bades to strom,goustarw.. gia mena adikatestise to xt m pou itan to papaki m..twra apla gia mena pira megalitero papaki :)
nikos1709
17/06/2008, 19:24
φιλαρακι και εγω ειχα χτ660χ και τωρα εχω στρομα
αν πηγαινεισ χωματακι καλα εκανεσ και τα εβαλεσ
DimChios
17/06/2008, 19:41
Μια ερωτηση εδω τωρα που το βρηκα προχειρο το θρεντ...
επειδη ΔΕΝ γνωριζω... το Στρομ φοραει tubeless?
nikos1709
17/06/2008, 19:43
xaxaxaxxaxaxaxxaxaxa
το στρομα καει βενζινη η πετρελαιο???
DimChios
17/06/2008, 19:47
xaxaxaxxaxaxaxxaxaxa
το στρομα καει βενζινη η πετρελαιο???
Δεν καταλαβα το πνευμα σου!!!
Μπορεις να απαντησεις?
Λες και δεν υπαρχουν ακομα μοτο που φορανε σαμπρελα!
:rolleyes:
nikos1709
17/06/2008, 19:51
οσα εχουν ζαντεσ με ακτινεσ εχουν σαμπρελα βλεπε lc8 ktm
το στρομα δεν εχει σαμπρελα δεν εχει ζαντεσ με ακτινεσ
και πολλα sm η μετατροπεσ σε sm εχουν φορανε σαμπρελα (sm=supermoto)
DimChios
17/06/2008, 19:56
οσα εχουν ζαντεσ με ακτινεσ εχουν σαμπρελα βλεπε lc8 ktm
το στρομα δεν εχει σαμπρελα δεν εχει ζαντεσ με ακτινεσ
και πολλα sm η μετατροπεσ σε sm εχουν φορανε σαμπρελα (sm=supermoto)
μαλιστα!
Δλδ το Caponord και το GS που εχουν ακτινες εχουν σαμπρέλα ε?
Μαλιστα!
Ειδες που βιαζεσαι να πουλησεις πνευμα?
Τεσπα, εγω εμαθα αυτο που ηθελα εστω και με περιεργο τροπο!
:wave2:
Aggelos_SV
17/06/2008, 20:09
Πηγαίνετε να βάλετε όλοι στα strom τα Μetzeler racetech.Αυτά είναι λάστιχα,παντού τέρμα γκάζι θα πηγαίνεισ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σε συνδυασμό με ρυθμιζόμενα/ψηλά μαρσπιέ κσυρίζει:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bawl:
nikos1709
17/06/2008, 20:24
το μονο σιγουρα ειναι οτι οσα δεν εχουν ακτινεσ δεν εχουν και σαμπρελεσ
Άλλαξα επιτέλους λάστιχα (από το 2004 και στα 15.200 Km).
Επειδή από τα 15.200 τα ... 50 έχουν γίνει στο χώμα, επέλεξα ένα καθαρά Streeτάδικο λάστιχο.
Έβαλα λοιπόν τα ήδη "συζητημένα" από τον Νίκος Continental Road Attack.
Θέλω να πιστεύω πως θα μεταφέρω μια αντικειμενική άποψη, μετά από περίπου 740 Km που έχω κάνει μαζί τους. Φυσικά είναι αδύνατο να εκφραστεί "αντικειμενικότης" από τα "υποκείμενα", δηλαδή τους ανθρώπους.
Για να αμβλύνω την διαφορά λοιπόν ανάμεσα στο "αντικειμενικό" και το "υποκειμενικό" κάναμε με τον φίλο μου τον Γιώργο (Vstrom 1000 k4 επίσης) ένα τεστάκι.
Αυτός με τα B/W 4.000 km κι εγώ με τα C.R.A. Οι συνθήκες δοκιμής ήταν μονοκάβαλοι και φυσικά σε στεγνό δρόμο, τόσο αργά όσο και γρήγορα, "μπαίνοντας" στην έξοδο "ΓΛΑΥΚΟΣ" της περιμετρικής των Πατρών.
Κατά την δοκιμή ακολούθησε αλλαγή της μηχανής ώστε να αισθανθούμε και οι 2 την διαφορά του κάθε ελαστικού (πίσω ανάρτηση σχεδόν στο πολύ σκληρό και στις 2 μηχανές).
Και τα αποτελέσματα ?
Απλά επιβεβαιώνουν απόλυτα αυτό που με πάθος ισχυρίζεται ο Νίκος.
1) Κρατάει υπερβολικά στη στροφή, ακόμα και όταν φρενάρεις πάνω σε αυτή. Λογικά θα ρωτήσει κάποιος πως το καταλάβαμε αυτό? Είναι κάπως υποκειμενικό σίγουρα όμως η αίσθηση της εμπιστοσύνης που είχαμε από τη συμπεριφορά της μηχανής με τα CRA ήταν σαφώς καλύτερα από τα BW.
2) Ζεσταίνονται πάρα πολύ γρήγορα, ελαφρώς γρηγορότερα από τα CRA
3) Το Αρνητικό. Είναι τόσο μα τόσο πολύ στριφτερά που σε σχέση με τα BW δεν μπορώ να κρατήσω εύκολα ευθεία πορεία ακόμα και στο ίσωμα. Με την παραμικρή μικρή κίνηση στο "ισάδι" είναι σα να θέλει το μηχανάκι να "βουτήξει" σε μια νοητή στροφή.
4) Όταν στρίβω με τα νέα λάστιχα, συνηθισμένος από τα μαμά, "κλείνω" πολύ περισσότερο προς το κέντρο της στροφής, επειδή υπάρχει άμεση ανταπόκριση.
5) Φρένα ? Εκπληκτικά. Όμως σε αυτό το σημείο το ίδιο έχω να πως για τα B/W.
Τί άλλο μένει να δούμε :
α) Συμπεριφορά με 2 άτομα
β) Συμερπιφορά με 2 άτομα + αποσκευές
γ) Συμπεριφορά στο βρεγμένο x το α) και x το β)
ε) Αντοχή στα km, με τη νορμάλ χρήση που σίγουρα τους κάνω.
Αυτοί οι συνδυασμοί θέλουν χρόνο για τα ελεγχθούν
Πάντως σε πρώτη φάση θεωρώ τόσο εγώ όσο και ο συνάδελφος πως κερδίζουν ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ τα B/W.
Δεν θέλω να απογοητεύσω κάποιον κάτοχο των B/W γιατί ενέχει ακόμα ο κίνδυνος να απογοητευτώ κι εγώ και να μείνω με την "χαρά" μια και ίσως τα CRA αντέχουν για καμια 10.000 km και μετά αρχίσουν αν χορεύουν στον δρόμο.
Είδωμεν μέχρι τότε ... :sun:
nikos1709
18/06/2008, 01:04
πεσ τα οταν τα ελεγα ολοι λεγανε τα δικα τουσ φιλαρακι τα λαστιχα ειναι τουμπανο και οταν πατησουν καλα μετα 1000χλμ που θα τα συνηθησεισ ακομα καλυτερα θα ευχεσε να μην υπαρχουν ευθειεσ και δε θα αργησει να ξυσεισ
re seis,8a pei kanenas kamia idea i 8a trexw ston makaka ton lastixa..mou eipan oti 8elei zigosta8misi,isxuei;ekane kaneis zigosta8misi;emena pote den eixe barakia stin zada...eida omws twn filwn m ta opoia exoun..ti skata :)
nikos1709
18/06/2008, 01:51
κανονικα καθε φορα που αλλαζεισ λαστιχα θελει ζυγοσταθμιση αν δε σου κουναει στα πολλα οκ αν ομωσ το νιωθεισ να εχει ενα μικρο τρεμουλο πεσ αλευρι τα βαριδια στην ζαντα σε γυρευουν
Νίκος εσύ που έχεις μεγαλύτερη εμπειδία με τα Conti ... τί πίεση αέρα βάζεις μπρος πίσω, για 1 και για 2 άτομα αντίστοιχα ?
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
nikos1709
21/06/2008, 01:53
γενικα βαζω 33-34 μπροστα και πισω 36-38
αναλογα χειμωνα η καλοκαιρι
αν και στο εξωτερικο βαζουν κατι 40αρια πισω αλλα μιλαμε για δρομουσ καλυτερουσ απο τουσ δικουσ μασ
ο λαστιχασ σου τι αερα σου προτεινε
Φίλε Nikos σε ευχαριστώ.
Λίγο παραπάνω από τα δικά σου κατα 2 - 3 μονάδες.