View Full Version : Λάστιχα για Vstrom
Αρχικά δημιουργήθηκε από Βασίλειος
Τελικά συμφωνώ με προηγούμενα παιδιά για τα conti trailattack. Eχω 1000χλμ. και ενώ σαν πρόσφυση είναι καταπληκτικά και στις στροφές πάνε μαρσπιέ
Και που να έβαζες τα Conti Road Attack. Άλλη κατάσταση !!!
:beer:
τα φοραω ενα χρονο τα λαστιχα ειναι σουπερ.ανακι φοραγα στο βαραντερο ηταν
τα μονα που δε μου σκαγανε σε τελικες ταχυτητες(2 φορεω με 200 χλμ πικρα....). τα bw τα συνιστω 100% για στρομ τα φοραει κ ενας φιλος με 650 κ δεν τα αλαζει με τιποτα.ζεστενονται γρηγορα πολυ καλα στιςστροφες, αρκετα ικανοποιητικα στο βρεγμενο και σταθερα μεχρι τα 230 που εχο δει στο κοντερ.αυτα(και δεν ειμαι ο εισαγογεας:D )
longjohn
17/04/2009, 08:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Βασίλειος
Στα πρώτα 1000χλμ και με 2 κοντινες εξορμήσεις(νωρίς για συμπεράσματα αλλά...) εχουμε και λέμε.
Ζεσταίνονται αρκετά γρήγορα. Το ελαστικό από την πρώτη μέρα σου δίνει την εντυπωση ότι θέλει να ξαπλωσει μονο του(πάντα συγκριτικά με τα μαμά και μετά με τα scorpion που είχα στο στρομ).
Στο στεγνό πολύ καλά, στο βρεγμένο το ίδιο. Μου αρέσει στις στροφές το πόσο ευκολα και άφοβα ξαπλώνει.
Πάντα με το τρέμουλο στα 60-80. Στα 120 ακλόνητο. Στα 180 νομίζω το καλυτερο από τα προηγουμενα μου ελαστικά.
Τονίζω ότι είναι προσωπικές εντυπώσεις και ότι έχω μόνο 1000χλμ πάνω.
Νεότερα μετά τα 5000χλμ.
Προσθέτω προς τον LongJohn
Θέλω να τα ζορίσω σε μεγαλη βόλτα για να μπορέσω να σου απαντησω ωσ προς σταθεροτητα σε πολλά χλμ και σε στροφές οπότε νεότερα μετά το Πάσχα.
Οκ . Περιμένουμε .
Όσο για τον άλλο φίλο αν κατάλαβα καλά φοράει τα trailatack ή τα anakee δεν κατάλαβα. Ας μας πει λίγα παραπάνω
LongJohn
an ennoeis emena ta bw forao tora.
Αρχικά δημιουργήθηκε από darnak
τα φοραω ενα χρονο τα λαστιχα ειναι σουπερ.ανακι φοραγα στο βαραντερο ηταν
τα μονα που δε μου σκαγανε σε τελικες ταχυτητες(2 φορεω με 200 χλμ πικρα....).
:eyepop: δηλαδή εν κινήση σου έσκασε το πισινό με 200χαω? λαμπάδες άναψες?
bornuabsign
29/04/2009, 00:51
ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΕΔΩ ΕΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΥΓΚΡΤΙΚΟ ΤΟΥ MOTORRAD ΑΠΟ 11/2008 ΓΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ. ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΤΑ CONTI TRAIL ATTACK ΣΤΟ ΣΤΕΓΝΟ...:sun:
http://gsri.info/forum/technical-area/tires/tire-knowledge-base/246-choosing-the-right-tire/
grdaemon
29/04/2009, 09:23
With 81 points the Trail Attack was the best in terms of wear, the Tourance EXP the least best with 57 points. Translated to km this means the mileage of the Trial Attack would be 8,900 km, for the Tourance EXP 6,200 km (for this particluar test set-up and circuit used).
Aυτό τι σημαίνει ρε παιδιά? Ότι στα 6200 τα EXP είναι άχρηστα? Μάλλον από την απόδοση τους...
κι εγώ που νόμιζα ότι στα πρώτα 5k "στρώνουν" ακόμα....
grdaemon
29/04/2009, 09:32
Summary for each tire by MOTORRAD 11-2008
...The biggest drawback of the EXP is the mediocre mileage...
μάλιστα.
pepes1gr
29/04/2009, 10:39
Δηλαδή εγώ που έχω τα ΕΧΡ εδώ και 10.000χιλ θα πρέπει να τα πετάξω? Πριν από 10 μήνες τα έβαλα....άρα έχουν ψωμί.
Φυσικά στο test θα μιλάνε για ευρωπαϊκούς δρόμους και όχι για την Ελλαδάρα μας.
grdaemon
29/04/2009, 14:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από pepes1gr
Δηλαδή εγώ που έχω τα ΕΧΡ εδώ και 10.000χιλ θα πρέπει να τα πετάξω? Πριν από 10 μήνες τα έβαλα....άρα έχουν ψωμί.
Φυσικά στο test θα μιλάνε για ευρωπαϊκούς δρόμους και όχι για την Ελλαδάρα μας.
Mάλλον είναι λογικό αυτό που λες. Μιας και εδώ δεν υπάρχει δρόμος με την στοιχειώδη κατάσταση ώστε να υπάρχει πρόσφυση λογικά δεν φαγώνονται ποτέ.ΟιμΈ!! Και γω που ψάχνομαι να τα ξεφορτωθώ τα ρημάδια τα EXP που μάυρη ήτο η ώρα που τα έβαζα....ζντουπ!
Εγώ τελικά έβαλα τα conti road attack και είμαι πολύ ευχαριστημένος, μετά από 2000χλμ.
Πραγματικά άλλο μηχανάκι όπως έχουν γράψει και άλλοι, να είναι καλά.
Δεν σε προβληματίζει καθόλου στις στροφές και επιτέλους έχει σταματήσει να πιάνει το ABS στο πίσω τροχό για πλάκα.
Αταίριαστος
14/05/2009, 09:51
Ξαναφόρεσα προχθές ένα ζευγάρι BRIDGESTONE BATTLEWING που κατασκευάστηκαν την 31 εβδομάδα του 2008 με δείκτη ταχύτητας Η.
Στο 650 μου είχα αλλάξει τα μαμίσια TRAILWING στις 12.000 χλμ. με τα BW που άντεξαν άλλες 17.700 χλμ. (σύνολο 29.700).
Όταν έβαλα το πρώτο ζευγάρι BW, η διαφορά ήταν θεαματική λόγω της πιο γρήγορης κορώνας και του πιο σκληρού σκελετού του ελαστικού.
Τότε ένοιωθα το μηχανάκι να "ξαπλώνει" απότομα όταν έστριβα.
Τώρα όμως φαίνεται πως τα έχω συνηθίσει για τα καλά, αφού παρά το τετραγωνισμένο πίσω ελαστικό που είχε αποκαλύψει τους δείκτες φθοράς του, με τα καινούργια στρίβω όπως και πρίν (χωρίς δηλαδή πλέον οι αντιδράσεις τους να μου φαίνονται απότομες).
Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα λάστιχα αυτά και ευχαριστώ όσους με αποτρέψατε από το να "πειραματιστώ" με michelin anakee 2 και metzeler EXP.
xanthosd
16/05/2009, 14:40
σημερα ειδα ενα ζευγαρη conti road attack κι ενα conti trail attack
αυτο που προσεξα και στα δυο ειναι οτι ενω τα πισω λαστιχα λεει made in GERMANY τα εμπρος λενε made in KOREA
ειναι φυσιολογικο αυτο
το παρατηρησατε στα δικα σας;
163758
Καί εγώ έχω τα EXP TOURANCE καί από την ώρα που τα έβαλα ψαρεύει το μοτο αγρια στα 190> απαράδεκτα.Τώρα σκέφτομαι να τα αλλάξω,είχα καταλήξει στά anakee 2 αλλά διάβασα πιό πάνω ότι καί αυτά κουνάνε οπότε πάμε γιά battlewing η conti trail attack.
Τά έχει τσεκάρι κανείς???
nikolas1709
09/06/2009, 19:48
ετσι ειναι ολα τα conti που ειδα δεν ξερω γιατι αλλα το πισω γερμανια και το μπροστα κορεα
αλλα δεν ειχα κανενα προβλημα τα ιδια ακριβωσ ηταν
Ρώτησα τιμές για Continental road attack 222 ? περασμένα ζυγοσταθμισμένα
Continental trail attack 239 ? περασμένα ζυγοσταθμισμένα
για v strom πάντα (απολύτως μετρητοίς)
table920
16/06/2009, 01:14
ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ 14000 ΧΛΜ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΟΛΙΑ ΣΕ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΕ ΚΩΛΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΓΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΜΑΜΙΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΣΦΑΛΤΟ (Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΣΦΑΛΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ)
:beer: :beer:
table920
18/06/2009, 20:06
ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ:D :D
nikolas1709
18/06/2009, 20:12
ειπαμε conti αν πασ χωματικι trail attack
αν πασ μονο ασφαλτο road attack
Αρχικά δημιουργήθηκε από xanthosd
σημερα ειδα ενα ζευγαρη conti road attack κι ενα conti trail attack
αυτο που προσεξα και στα δυο ειναι οτι ενω τα πισω λαστιχα λεει made in GERMANY τα εμπρος λενε made in KOREA
ειναι φυσιολογικο αυτο
το παρατηρησατε στα δικα σας;
Κι εγώ έχω βάλει τα Conti Trail Attack.
Είναι made in Germany εμπρός και πίσω, το κοίταξα μόλις τώρα... :wave2:
Αταίριαστος
20/06/2009, 21:48
Εγώ φοράω ήδη το δεύτερο ζευγάρι BRIDGESTONE BATTLEWING και είμαι ευχαριστημένος σε όλα τα τεραίν.
Τα πλεονεκτήματά τους έναντι του ανταγωνισμού:
Δείκτης ταχύτητας Η για το 650 (ο δείκτης V ταιριάζει στα χιλιάρια).
Made in Japan.
Αξιόπιστα και δοκιμασμένα από πολλούς....
Καλησπέρα παιδες, μολις εβαλα τα metzeler z6 και εχω μια απορια, το μπροστινο ενω το κοιταμε απο μπροστα ποια φορά πρεπει να εχει ?
Βασίλειος
24/06/2009, 12:22
Ρε παιδιά που μπορώ να βρω τα conti φθηνά ?. Έχω βάλει τα trail αλλά επειδή το μπροστά τρέμει πολύ στα 60-80,
σε σημείο να σε κουράζει, σκέφτομαι να αλλάξω το μπροστά έχοντας κάνει 4000χλμ. Ξέρετε αν υπάρχει πρόβλημα αλλάζοντας
μόνο το μπροστά?
Αντε πάλι με το τρέμουλο πάνε καί τα conti δλδ , πάμε μάλλον για battlewing . Τι έχει γίνει με αυτά τα λάστιχα ρε φίλε.:bigcry:
Φίλε panoc έχουν στα πλαινά τα λάστιχα κάποιο σαν ''βέλος '' ας πούμε που δείχνουν τη φορά.
[i]
Φίλε panoc έχουν στα πλαινά τα λάστιχα κάποιο σαν ''βέλος '' ας πούμε που δείχνουν τη φορά. [/B]
το ειδα :p εψαχνα και δε το εβρισκα στην αρχη :p
παντως σε σχεση με τα μαμα, ΚΑΜΙΑ σχεση, η μηχανη εχει μεταμορφωθει, εκανα μολις 100 χλμ με αυτα αλλα η διαφορα στη προσφυση ειναι εμφανη ηδη!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Αταίριαστος
Εγώ φοράω ήδη το δεύτερο ζευγάρι BRIDGESTONE BATTLEWING και είμαι ευχαριστημένος σε όλα τα τεραίν.
Τα πλεονεκτήματά τους έναντι του ανταγωνισμού:
Δείκτης ταχύτητας Η για το 650 (ο δείκτης V ταιριάζει στα χιλιάρια).
Made in Japan.
Αξιόπιστα και δοκιμασμένα από πολλούς....
ισχύει το made in
Japan? :eyepop:
Αταίριαστος
25/06/2009, 16:11
Ναί αδελφέ μου, ευτυχώς ισχύει το "made in Japan".
Πάντως ακόμη δεν έχω καταφέρει να παραγγείλω την Superbrace, λόγω έλλειψης "ρευστού"...
Ωστόσο κατάφερα να βάλω σετάκι αλυσίδα/γρανάζια με κόστος μόλις 100 ευρώ.
Υπολόγιζα να βάλω τη γέφυρα τον Ιούλιο, αλλά μόλις πληροφορήθηκα -μετά λύπης- ότι θα μου έρθει νέο χαράτσι από την εφορία για το αυτοκίνητό μου, ύψους 150 ευρώ...:cry: :bigcry:
Άρα, έχω μέλλον ακόμη...
Οκ. φορέθηκαν σήμερα τα battlewing τελικά. Για να δούμε!!!:smokin:
domiemic65
27/08/2009, 19:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από tasos 2
Οκ. φορέθηκαν σήμερα τα battlewing τελικά. Για να δούμε!!!:smokin:
Εγώ πάντως είμαι υπερευχαριστημένος...
στα βαραντερο και τα βεστρομ πανε κουτι τα 501-502///αυτο δεν ξερω γιατι γινεται αλλα σε ολες τις μηχανες το εχω παρατηρησει αυτο...οτι και να βαλεις στο στρωμα σαν τα μπατλγουινγκ δεν υπαρχει κατι τοσο καλο σε κραημα κλπ κλπ..δεν ξερω τι να πω
κ εγω τα φορεσα για 2η φορα υστερα απο 30 000χλμ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Random
στα βαραντερο και τα βεστρομ πανε κουτι τα 501-502///αυτο δεν ξερω γιατι γινεται αλλα σε ολες τις μηχανες το εχω παρατηρησει αυτο...οτι και να βαλεις στο στρωμα σαν τα μπατλγουινγκ δεν υπαρχει κατι τοσο καλο σε κραημα κλπ κλπ..δεν ξερω τι να πω
κ εγω τα φορεσα για 2η φορα υστερα απο 30 000χλμ
συμφωνώ ότι μαμάν, αλλά αν δεν δοκιμάσεις και άλλα πως τα ανακυρήσεις τα καλύτερα?
roadattack, EXP, sync κτλ έχουν και αυτά την χαρη τους.
angelucky
04/09/2009, 09:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από grdaemon
Mάλλον είναι λογικό αυτό που λες. Μιας και εδώ δεν υπάρχει δρόμος με την στοιχειώδη κατάσταση ώστε να υπάρχει πρόσφυση λογικά δεν φαγώνονται ποτέ.ΟιμΈ!! Και γω που ψάχνομαι να τα ξεφορτωθώ τα ρημάδια τα EXP που μάυρη ήτο η ώρα που τα έβαζα....ζντουπ!
Γεια σας!Ερωτημα, δυο χρονια ελαστικα μαμα,με 10000χλμ!μιπως ειναι καιρος να τα αλλαξω και αν ναι,τι μου προτεινεται?
Γιατι ειμαι κ λιγο ασχετος με το θεμα!!!!
Η μιπως να τα αφησω για λιγο καιρο ακομη??
LiakosVstrom
04/09/2009, 13:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από angelucky
Γεια σας!Ερωτημα, δυο χρονια ελαστικα μαμα,με 10000χλμ!μιπως ειναι καιρος να τα αλλαξω και αν ναι,τι μου προτεινεται?
Γιατι ειμαι κ λιγο ασχετος με το θεμα!!!!
Η μιπως να τα αφησω για λιγο καιρο ακομη??
να τα αλλάξεις σε κάνα μήνα ή δύο που θα πέσει η θερμοκρασία.
μάλλον BW που τα έχουν δοκιμάσει πολλοί. κι εγώ αυτά θα βάλω μετά από την απογοήτευση των Metzeler TOURANCE EXP.
geomanous
30/10/2009, 00:03
Πέταξα τα BW πριν κλείσουν χρόνο γιατί δεν υπήρχε κατηφόρα που να μην μπλοκάρει ο πίσω (και ενίοτε ο μπροστά) τρόχος. Ρ
ώτησα το μάστορα (δε τον ήξερα και από χτες) και μου πρότεινε Pirelli Scorpion Trail (h).
Φαίνονται πιο δρόμου από τα BW, το 90/10 δεν είναι ουτε για το στοιχειώδη χωματόδρομο....
Φαίνονται επίσης και πολύ καλύτερα ακόμα και από την πρώτη μέρα των BW που πότε που είχαν φανεί χειρότερα και από τα μαμά.
Η αλήθεια πάντως είναι ότι για να δούμε..
painterakis
30/10/2009, 07:55
εχοντας αλλαξει προσφατα (ουτε μια εβδομαδα) λαστιχα και βαζοντας το 4ο ζευγαρι σε αυτα τα 4 χρονια και 65700km,εχω να πω:
1. το πρωτο μου, το μαμα, το tw 101/151 ηταν λαστιχο αντοχης, δε καταλαβαινει τιποτα σε σκληρη χρηση. οταν το οδοστρωμα ειναι καλο ειναι αξιοπρεπες αλλα σε ελληνικους δρομους δε λεει καθολου. ειναι πολυ καλο για να entry λαστιχο μιας και μαθαινεις τα ορια της μηχανης σου σιγα-σιγα.
2. το anakee 1 (το 2ο καρα σειρα λαστιχο) ηταν ΦΟΒΕΡΟ οταν εβρεχε, πολυ καλο στο στεγνο ΑΛΛΑ οταν σε μια στεγνη στροφη ποτιζε καποιος κανα χωραφι και ειχε τη λουριδα του νερου ... τοτε πηγαινες να δεις το χωρικο. ενα αλλο ΜΕΙΟΝ του ηταν οτι αν εισουν φορτωμενος (ξερετε γυναικα, 3 βαλιτσες και το μισο σπιτι ... ) ειχε τη ταση να διπλωνουν τα πλαϊνα τοιχωματα στη στροφη και αυτο σου μετεφερνε ενα τρανταγμα στο πισω αξονα με αποτελεσμα να αφησεις στιγμιαια το γκαζι και να "χασεις" το εμπρος μερος. επειδη εχω ηδη καποια χωραφια κληρονομια και δεν ηθελα να αγορασω νεα ... τα αλλαξα σχετικα νωρις, μετα απο 10000km
3. μετα μπηκαν τα bw 501/502. αυτα τα λαστιχα τα καταευχαριστηθηκα. περασαν ολες τις δοκιμασιες με πολυ καλο βαθμο. τι γρηγορα solo ταξιδια, τι ταξιδια με full φορτιο, τι ζεστες, τι βροχες, τι χιονια και τι χωματοδρομους ή καλυτερα κατσικοδρομους περασα με αυτα δε λεγεται. δεν ηταν το τελειο σε ολα αλλα ηταν ΠΟΛΥ καλο σε ολα τα τερεν. ποτε δε με προδωσε οπως π.χ. τα δυο πρωτα. το λαστιχο αυτο το λατρεψα αλλα επειδη στη ζωη ειναι καλο να δοκιμαζεις και κατι νεο ...
4. ...τωρα φοραω τα metzeler tourans exp. εχοντας περασει μια εβδομαδα και σχεδον 200km, τα οποια τα 20 ειναι σε χωματοδρομο, οι πρωτες μου εντυπωσεις ειναι οτι στο βρεγμενο (μιας και με επιασε βροχη τις 2 πρωτες μερες που τα εβαλα) αν και ακομα με τη "κολλα" που ειχαν, μου δινουν την πολυ καλη εντυπωση που ειχα με το anakke 1 στη βροχη. οσο αφορα στο στεγνο κραταει πολυ καλυτερα σε σχεση με τα πρωτα χιλιομετρα με το bw (και αιωνες καλυτερο σε σχεση με τα anakee 1 και tw). στριβει μονο με τη σκεψη και σου δινει την εντυπωση οτι θα μπεις στη στροφη και θα εχεις πλαγιασει στο οριο για σενα και αυτα να σου λενε "μονο τοσο; " . στο χωμα τωρα δινει την αισθηση οτι παταει καλυτερα το εμπρος σε σχεση με το bw. περισσοτερα ομως σε κανα μηνα ωστε να γραψουμε κανα χιλιομετρακι παραπανω.
εδω θελω να τονισω οτι μενω σε επαρχιακη μικρη πολη και οι αποστασεις ειναι τοσο μικρες που δε προλαβαινεις να ανεβεις στη μοτο και τσουπ ... καταβαινεις. το λεω αυτο γιατι οπως ειδατε παραπανω δεν εγραψα καθολου για συμπεριφορα των 4αρων ελαστικων στη πολη.
α... και δεν εχω abs, ειναι του 2005 το στρωματακι, αρα και εδω δε μπορω να σας πω αν μπαινει ή δε μπαινει.
τελειωνοντας ελπιζω και τα exp, οπως και τα bw, να ταξιδεψουν με ασφαλεια, τη γυναικα μου και εμενα σε νεα μερη, να γνωρισω νεα ατομα και γενικα να γυριζω το βραδυ στο σπιτι εχοντας την ικανοποιηση της οδηγησης της αγαπημενης μου "πρασιναδας".
Da.Vintage
10/11/2009, 08:54
Έβαλα και εγώ καινούριο Λαστιχάκι... To Continental Road Attack...
Ακόμα 100χλμ εχω κάνει κ δεν έχω άποψη...
Απο εμφάνιση όμως τα σπάνε ...θα ενημερώσω σε λίγα χλμ...
LiakosVstrom
09/04/2010, 09:19
κορίτσια για τα Anakee 2 έχει να πει κανείς τίποτα;
εγώ με τα Tourance EXP δεν έμεινα και πολύ ευχαριστημένος.
αν και στην αρχή ήταν απίστευτα με πολύ καλό κράτημα και τη μηχανή να πλαγιάζει χωρίς φόβο...
χωρίς κανένα τρέμουλο, με το μηχανάκι να πηγαίνει καραευθεία χωρίς χέρια με 80+ και να μην κουνάει κώλο σε 170+ ακόμα και με top case.
μετά από αρκετά χιλιόμετρα όμως το πίσω λάστιχο γλίστραγε σε φρεναρίσματα (χωρίς να κοκαλώσω το φρένο). μετά από 1 χρόνο σχεδόν το λάστιχο είναι σε κακά χάλια. φάγανε και ένα γερό γ@μήσι στην Κρήτη που πήγα στον Μπάλο (απίστευτα κακός χωματόδρομος) αλλά τώρα πια μετά από ένα χρόνο το πίσω φεύγει για πλάκα χωρίς να είναι λιωμένο. για στροφή δεν το συζητάμε... νιώθεις τον κώλο να φεύγει.
:beer: :beer: :beer:
ΤΟ χω πει χιλιες φορες..ΛΑστιχο ειναι μονο ενα για τα βεστρομ το battlewing..Το βαλες και καθαρισες με σταθερη αποδοση για ανω των 30 000χλμ ωραιο τακουνι ελαφρωσ στρηταδικο και για την ζαντα ENKEI πεφτει κουτι και ουτε τρεμει ουτε τιποτα..
grdaemon
10/04/2010, 23:47
Tα νέα Pirelli Scorpion είναι απλά...φτιαγμένα για το Vstrom. Όποιος τα έχει δοκιμάσει με καταλαβαίνει. Έχω δοκιμάσει τα μαμά τα BW και τα ΕΧP. Είναι καιρός στην ελλάδα να ξεπεράσουμε τα ταμπού μας. Ότι φτιάχνεται στην Γερμανία ΔΕΝ είναι ντε και καλά καλό..νισάφι πια..
xanthosd
10/04/2010, 23:50
Tα νέα Pirelli Scorpion είναι απλά...φτιαγμένα για το Vstrom. Όποιος τα έχει δοκιμάσει με καταλαβαίνει. Έχω δοκιμάσει τα μαμά τα BW και τα ΕΧP. Είναι καιρός στην ελλάδα να ξεπεράσουμε τα ταμπού μας. Ότι φτιάχνεται στην Γερμανία ΔΕΝ είναι ντε και καλά καλό..νισάφι πια..
Kαλα μην το δενεις και κομπο για την Γερμανια, το conti road attack που εβαλα το πισω ειναι made in germany ενω το μπροστα korea.
Αταίριαστος
11/04/2010, 13:48
Τα battlewing είναι made in Japan.
...και ScorpionTrail γερμανία... :)
Φιλε gdaemon δεν εχω φορεσει πιρελλι αλλα επειδη το 99% των βεστρομ και βαραντερο που βλεπω στο δρομο φορανε BW συν του οτι απο αυτα εχω μεινει παρα πολυ ευχαριστημενος για αυτο ανεφερα αυτο..Μπορει στο μελλον να δοκιμασω πιρελλι αν ειναι τοσο καλα οσο λες
Φιλικα
+1 και απο εμενα για τα πιρελι!!
τα ειχα βαλει στο προηγουμενο στρωμα μου
και ηταν απιστευτα!!
βεβαια η συγκριση ειναι μεταξυ μαμα και πιρελι,
αλλα δεν θα μπω στον κοπο να δοκιμασω αλλα,
μιας και εμεινα απολυτα ευχαριστημενος με αυτα!!
τα μαμα ειναι απλα για τον π@υτσο (μπορει να φταιει και ο καιρος απο το εργοστασιο μεχρι την αγορα)
αλλα δεν θα το ρισκαρω 250? ειναι πολλα!
και κατι ακομα με τα πιρελι δεν ανοιγε το πισω αβσ συνεχεια!!
απλα σταματαγε,ενω με τα μαμα,με το παραμικρο ανοιγε το αβσ!
grdaemon
11/04/2010, 21:04
Δυστυχώς οι γνώμες μας για τα ελαστικά είναι όλες υποκειμενικές. Πραγματικά αν σκεφτεί κανείς ότι ακόμα και οδηγοί σε αγώνες πολλές φορές αποτυγχάνουν στην σωστή επιλογή, τότε τι να πει κανένας για λάστιχα που φοράμε κάθε μέρα, υπό πολύ διαφορετικές συνθήκες και με πολύ διαφορετικά γούστα οδήγησης και φόρτωματα για κανα δυό χρόνια. Το πιο σωστό θα ήταν να μπορεί κανείς να κάνει test drive στην δική του μηχανή σε πίστα ελεγχόμενων συνθηκών και να διαλέξει. Ουτοπικό βέβαια δε λέω, αλλά σίγουρο. Όλα τα άλλα είναι απλά οδοντόκρεμες. Τώρα για το προηγούμενο ποστ μου, ίσως ήμουν λίγο αιρετικός, απλά σαν επαναπατριστείς έλλην έχω κουραστεί με μερικά στάτους-ταμπού που μας έχουν ποτίσει εδώ στην ψωροκώσταινα.
Δυστυχώς οι γνώμες μας για τα ελαστικά είναι όλες υποκειμενικές. Πραγματικά αν σκεφτεί κανείς ότι ακόμα και οδηγοί σε αγώνες πολλές φορές αποτυγχάνουν στην σωστή επιλογή, τότε τι να πει κανένας για λάστιχα που φοράμε κάθε μέρα, υπό πολύ διαφορετικές συνθήκες και με πολύ διαφορετικά γούστα οδήγησης και φόρτωματα για κανα δυό χρόνια. Το πιο σωστό θα ήταν να μπορεί κανείς να κάνει test drive στην δική του μηχανή σε πίστα ελεγχόμενων συνθηκών και να διαλέξει. Ουτοπικό βέβαια δε λέω, αλλά σίγουρο. Όλα τα άλλα είναι απλά οδοντόκρεμες. Τώρα για το προηγούμενο ποστ μου, ίσως ήμουν λίγο αιρετικός, απλά σαν επαναπατριστείς έλλην έχω κουραστεί με μερικά στάτους-ταμπού που μας έχουν ποτίσει εδώ στην ψωροκώσταινα.
Σωστος...;)
Lioulios
14/04/2010, 00:17
Όπου να ΄ναι έρχονται και τα ρόουντ ατάκ 2 και όσοι έχουμε λίγο ψωμάκι ακόμα στα λάστιχα ,κάλό
είναι να δούμε από αυτούς που θα τα βαλουν τη γνώμη που έχουν αν και πιστέω πως θα είναι ΟΛΟΙ οι κάτοχοι των ατακ 1 από ότι λένε.
σχετικά εδώ (http://vstromhellas.forumotion.com/forum-f6/topic-t6142.htm)
LiakosVstrom
14/04/2010, 13:49
(περί τιμών)
παίδες πήρα τηλέφωνο εδώ (http://www.boukisway.gr/) και ρώτησα για τα Tourance EXP μόνο για να δω διαφορά στην τιμή από το παλικάρι που μου τα είχε βάλει πέρσι με 190 ευρά (γνωστός αλλά άλλαξε διεύθυνση στο μαγαζί του και δεν τον έχω βρει ακόμα).
μου είπε ... 240 γιούρια - τοποθετημένα - για λάστιχο τέλη 2009 αρχές 2010! :beer:
τις προάλες που βρήκα 2 πρόκες στο λάστιχο και πήγα σε ένα βουλκανιζατέρ για να μου τις μπαλώσουν και ρώτησα πληροφοριακά.. μου είπε ο τύπος 320 ευρό!!!! :a31: :a17:
LiakosVstrom
20/04/2010, 10:05
παίδες πάω σήμερα να βάλω τα Scorpion Trail με 230 ευρά.
:D
Lioulios
20/04/2010, 13:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
παίδες πάω σήμερα να βάλω τα Scorpion Trail με 230 ευρά.
:D Φοτό αν μπορείς από το πέλμα ...να το δούμε και φορεμένο.
LiakosVstrom
21/04/2010, 08:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Φοτό αν μπορείς από το πέλμα ...να το δούμε και φορεμένο.
φώτο αύριο ή σήμερα το απόγευμα, χθες δεν πρόλαβα....
LiakosVstrom
26/04/2010, 08:53
εντυπώσεις από το Scorpion Trail μετά από 850 χλμ.
τις πρώτες μέρες είχα απογοητευτεί απίστευτα.
χρειάστηκε να βγω κάποια στιγμή εθνική και μετά τα 120 το μπροστινό κούναγε σαν τρελό. κούναγε επίσης και το πίσω.
άστρωτα θα μου πείτε οκ, αλλά τα Metzeler δεν θυμάμαι να κουνάγανε καθόλου από τις αρχές.
με 300χλμ πάνω στα λάστιχα ξεκίνησα το ΣΚ που μας πέρασε για Μάνη.
Σε χαλαρούς ρυθμούς γιατί ήμουν 2κάβαλος. Δεν ξεπέρασα τα 120 όταν κατέβαινα.
Λοιπόν μετά από τα 400χλμ το λάστιχο μεταμορφώθηκε! τσίχλα! μαλακό μέχρι αηδίας!
το κούνημα εξαφανίστηκε και είχα μια τρομερή αίσθηση του δρόμου.
μου έκανε εντύπωση το πόσο "νιώθεις" το οδόστρωμα κάτω.
σε σημείο να λυπάσαι το λάστιχο όταν βρίσκεις κακό οδόστρωμα.
στο ανέβασμα από Μάνη στην Τρίπολη έπιασα 180 (τα λάστιχα είχαν 700κάτι περίπου χλμ πάνω)
χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.
Στην πόλη δεν τα έχω κυκλοφορήσει πολύ ακόμα. Σήμερα που ερχόμουν στο γραφείο σε σημείο που με τα παλιά πέταγε κώλο το μηχανάκι αν ξεκινούσες γλήγορα το Pirelli στα πρώτα 1-2 μέτρα έκανε πως θα πετάξει κώλο και μετά κόλλησε κάτω (μετά από 10 λεπτά κυκλοφορίας).
είμαι υπερευχαριστημένος έως τώρα. :beer: :beer: :smokin:
ΥΓ. φωτογραφία δεν μπορώ να βάλω γιατί δεν την δέχεται το site. :(
Lioulios
26/04/2010, 17:57
Στα 240 περασμένα στο Ηράκλειο Κρητης ...Εχω κανονίσει να τα βάλω και εγώ τα τρέιλ.
Είχα τα σινκ και δεν ειχα ΠΟΤΕ προβλημα .Τωρα πάω για τρέιλ μάλλον αύριο .
http://www.mrbike.gr/website/index.php/moto-accessories/Pirelli-Scorpion-Trail.html
LiakosVstrom
27/04/2010, 08:34
Στα 240 περασμένα στο Ηράκλειο Κρητης ...Εχω κανονίσει να τα βάλω και εγώ τα τρέιλ.
http://www.mrbike.gr/website/index.php/moto-accessories/Pirelli-Scorpion-Trail.html
κι εδώ Αττική τόσο τα έχουν.
τα βρήκα και 230 (περασμένα) κάπου στον Πειραιά.
όχι 320 που μου έλεγε ένα μ##νί σε ένα βουλκανιζατέρ. :rolleyes: :a21:
Lioulios
27/04/2010, 12:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
κι εδώ Αττική τόσο τα έχουν.
τα βρήκα και 230 (περασμένα) κάπου στον Πειραιά.
όχι 320 που μου έλεγε ένα μ##νί σε ένα βουλκανιζατέρ. :rolleyes: :a21:
300 μου είπε στην αρχή ,αλλά ο τύπος έχει κάνει προσφορά στα μέλη του στρομ φόρουμ Κρήτης .
Μόλις του το είπα ...μου λέει ΟΚ.
Σήμερα δυστυχώς δεν τα παρέλαβε λόγο απεργίας . Άυριο μάλλον.
Lioulios
27/04/2010, 15:07
...Και μια που το έφερε η κουβέντα....
Για αυτά ξέρει κανείς τίποτα ?
http://www.motodynamics-accessories.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage_continental&product_id=348&category_id=118&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=23
εγώ έχω τα scorpion trail αλλά τώρα που έκανα 20,000 χλμ είναι σαν να μην έχω λάστιχα και σκέφτομαι να βάλω τα Continental trailAttack. κάνουν 250 ευρω και τα trail 230...
Για στεγνό δρόμο πρέπει να είναι καλά αλλά για το βρεγμένο ε΄χω λίγες αμφιβολίες (λόγο πέλματος)
Πάντως τα trail στο βρεγμένο είναι άπεχτα (μπορεί και καλύτερα από το στεγνο) ..:beer:
Lioulios
30/04/2010, 16:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από oscar
εγώ έχω τα scorpion trail αλλά τώρα που έκανα 20,000 χλμ είναι σαν να μην έχω λάστιχα και σκέφτομαι να βάλω τα Continental trailAttack. κάνουν 250 ευρω και τα trail 230...
Για στεγνό δρόμο πρέπει να είναι καλά αλλά για το βρεγμένο ε΄χω λίγες αμφιβολίες (λόγο πέλματος)
Πάντως τα trail στο βρεγμένο είναι άπεχτα (μπορεί και καλύτερα από το στεγνο) ..:beer:
Mιας και έβαλα τα τρέιλ τελικά , έχω να πω ότι αισθάνομαι πολύ καλό πάτημα .
Αλλά 20.000 που λες είναι πολλάααα . Ότι και να βάλεις θα δεις μεγάλη διαφορα μιας και μετά από 13.000 στα συνκ μου (τα έλιωσα )είναι σαν να οδηγάω άλλη μηχανη.Πόσο μάλον εσυ.
Άποψη μου να πας σε κάτι που γνωρίζεις και είσαι ευχαριστημένος ;)
Εγά έτσι έπραξα , αλλά πηγα στο νέο μοντέλο της πιρέλλι.
:wave2:
prezakis
01/05/2010, 10:54
Καλησπέρα κι από μένα! Έχω το Κ9 και είναι καιρός να αλλάξω λαστιχάκια μια και έχω >15000km , εν'όψη και εκδρομούλας την επόμενη εβδομάδα.
Η χρήση που κάνω (όταν είμαι Αθήνα, αλλά και όταν κατεβαίνω στην πατρίδα Κρήτη) είναι κυρίως άσφαλτος (ο θεός να την κάνει) και φυσιολογική οδήγηση που,όμως, τα περιέχει όλα ..πλαγιάσματα-γρήγορη οδήγηση στην πόλη-μικρές και μεγάλες αποστάσεις- εντός και εκτός πόλης. Τα πάντα ,όμως, με μέτρο. Ακόμα να επισημάνω, ότι η αστάθεια-τρεμούλιασμα του μπροστινού συστήματος της μηχανής μετά τα 11000km που έχω παρατηρήσει στη μηχανή μου με ενοχλεί, όπως επίσης και η υπερευαίσθητη ενεργοποίηση του ABS στον πίσω τροχό από την πρώτη κιόλας μέρα με τα μαμίσια λάστιχα.
Που καλύτερα,λοιπόν, από το να αναζητήσω τις γνώμες στο moto.gr . Δυστυχώς ,όμως, αυτό που περίμενα, πολλές υποκειμενικές γνώμες που τελικά σε μπερδεύουν αν δεν τις ταξινομήσεις όπως πρέπει. Ξεκίνησα αυτό το thread από τη σελίδα 20 και διάβασα μέχρι το τέλος. Θα μπορούσα να φτιάξω ιστόγραμμα με τις γνώμες στην πορεία που εμφανίζονται στο thread χρόνου.
Πάνω κάτω, αρχικά παρατήρησα μία τάση για BattleWing 501/502 (επειδή είμαι και λίγο άσχετος, αυτό σημαίνει 501 μπροστά και 502 πίσω?) της Bridgestone, έπειτα εμφανίζονται ως κορυφαία τα Conti Road Attack (για χρήση ελληνικού δρόμου μιλάμε πάντα), σφήνα μπαίνουν και τα Pirelli Trail. Τι αποκόμισα λοιπόν; Ότι τα 3 ελαστικά που προανέφερα επικρατούν για τη χρήση που τα θέλω(με μία μικρή επιφύλαξη μήπως κάνουν τα BW Trail). Απορρίπτονται εξ αρχής τα Metzeler EXPS και από τις κριτικές κρατάω τα BW ,ως τα περισσότερο δοκιμασμένα και εύκολα να τα βρεις και να τα παζαρέψεις, και τα Conti Road Attack γιατί δεν βρήκα πουθενά κακή κριτική και κάτι μου κάνουν. Αυτά που με προσελκύουν περισσότερο λοιπόν είναι τα τελευταία 2 που προανέφερα με μία κλήση στα Continental Road Attack. Αυτό που μου λείπει είναι η έρευνα αγοράς στα μαγαζιά, όπου πιστεύω ότι τα Conti θα δυσκολευτώ να τα βρω.
Επίσης, πουθενά δεν είδα τις διαστάσεις των ελαστικών που χρειάζονται τα V-Strom μας. Π.χ. στο παρακάτω link :
http://www.motoroda.gr/motoroda/dept2.asp?root%5Fid=1&root%5Fname=%C5%EB%E1%F3%F4%E9%EA%DC%7CTires&dept%5Fid=471&showPath1=%C5%EB%E1%F3%F4%E9%EA%DC+%5C+Bridgestone%26nbsp%3B%5C%26nbsp%3BEnduro
ποιες τιμές αφορούν εμάς;
Φρέσκες τιμές από έρευνα αγοράς(μαζί με εγκατάσταση&ζυγοστάθμιση) ,για τα επικρατέστερα μοντέλα, έχει κανείς; ....και φυσικά που τις βρήκε.
Ξέχασες τα Continenat TRial Attack..
http://www.conti-online.com/generator/www/de/en/continental/motorcycle/general/links/news/testsieger_motorrad_trail_en.html
σύμφωνα με αυτό που λέει η εταιρεία βγήκαν για τα GS της BMW και τα V-strom
έχει και ένα link από ένα περιοδικό εκει μέσα..
Οι τιμές που έχω βρεί είναι:
Pirelli Scorpion Trail 230
Bidgeston 501//502 250
Mishellen Anelke 240
Metzeler EXP 250
Conti Trail Attack 250
Oι τιμές βασικά εκεί που ρώτησα κιμένονται μεταξύ 230-250 ευρω τοποθετημένα - ζυγοσταθμισμένα..
Αν θέλεται περισσότερες πληροφορίες πείτε μου να σας πώ που τα βρήκα για να μήν θεωρηθεί διαφήμιση.
prezakis
01/05/2010, 11:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από oscar
Ξέχασες τα Continenat TRial Attack..
http://www.conti-online.com/generator/www/de/en/continental/motorcycle/general/links/news/testsieger_motorrad_trail_en.html
σύμφωνα με αυτό που λέει η εταιρεία βγήκαν για τα GS της BMW και τα V-strom
έχει και ένα link από ένα περιοδικό εκει μέσα..
Οι τιμές που έχω βρεί είναι:
Pirelli Scorpion Trail 230
Bidgeston 501//502 250
Mishellen Anelke 240
Metzeler EXP 250
Conti Trail Attack 250
Oι τιμές βασικά εκεί που ρώτησα κιμένονται μεταξύ 230-250 ευρω τοποθετημένα - ζυγοσταθμισμένα..
Αν θέλεται περισσότερες πληροφορίες πείτε μου να σας πώ που τα βρήκα για να μήν θεωρηθεί διαφήμιση.
Ανέφερα αυτά για τα οποία διάβασα στα προηγούμενα posts.
Ωραία η αναφορά στο συγκριτικό(η λεπτομερέστερη στο δεύτερο link), αν και εμπιστεύομαι περισσότερο τις γνώμες των πολλών και με real συνθήκες ελληνικού δρόμου, όπως τα παιδιά εδώ στο forum, παρά συγκριτικά περιοδικών γιατί εκεί δεν ξέρεις τι παίζει...μπορεί να παίζουν και συμφέροντα και να υπάρχουν αυτά τα αποτελέσματα.
Στην αναφορά που έχει στο MotoRad δεν έχει στο συγκριτικό τα Conti Road Attack παρά μόνο τα Conti Trail Attack. Τα παιδιά εδώ περισσότερο μιλάνε για τα Road Attack.
Αν δεν σου κάνει κόπο pm που βρήκες τις τιμές, γιατί από Δευτέρα βγαίνω για αγορά.
siokatas
06/05/2010, 17:00
παιδια εγω σκεφτομαι για τα conti trail τα εχει ενα φιλος και ειναι ευχαριστημενος πολυ.....
αυτο το συγκριτικο που΄λετε παιζει κανα λινκ??
prezakis
06/05/2010, 18:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από siokatas
παιδια εγω σκεφτομαι για τα conti trail τα εχει ενα φιλος και ειναι ευχαριστημενος πολυ.....
αυτο το συγκριτικο που΄λετε παιζει κανα λινκ??
Κι εγώ τα έχω υπόψη μου, αλλά λαστιχά που ρώτησα μου είπε ότι παίζει να έχει τρέμουλο.
Το συγκριτικό είναι αυτό :
http://www.conti-online.com/generator/www/de/en/continental/motorcycle/general/links/news/cta_testwinner_en.pdf
lostmember
05/06/2010, 03:50
εβαλα κι εγω τα bridgeston 501/502 250 euros
νταξει καλυτερα απο τα μαμα μετα απο 3χρονια κοντα κι 13000km
σημερα, αν συνεχισει η βροχη, θα τα δω καλυτερα
.....εδιτ
πολυ καλυτερα απο τα μαμα- καινουργια στη βροχη
κριτηριο το αβς
κανενα προβλημα, φαινεται οτι ταιριαζουν στο στρομ απο καθε αποψη
Για σας παιδια θελω να κανω μια ερωτηση.
Ειμαι κατοχος ενος v-strom k8 και θελω αλλαγη λαστιχα δεν εχω πολλα χιλιομετρα 11.000 αλλα λογω οτι ελειπα ενα χρονο για στρατο και το μηχανακι ηταν σε ακινισια τα λαστιχα ψιλοκοκαλοσαν.Σκεφτομαι για τα road attack η για καποια αλλα continental αν δε κανω λαθος street attack?Δε παω καθολου χωμα μονο μετακινισεις στην αθηνα και κανα ταξιδακι κοντινο.
Μπορει καποιος να μου πει τιμες και ενα μαγαζι να παω να τα βαλω?Μενω Περιστερι.
Ευχαριστω προκαταβολικα.
Παντα ορθιοι!!!!
Αταίριαστος
09/06/2010, 09:53
Bridgestone Battlewing 501/502 με κλειστά μάτια.
Είναι ότι καλύτερο για το DL650, με δείκτη ταχύτητας Η (έως 210 χλμ.), ζεσταίνονται γρήγορα παρά τις μικρές ταχύτητες του αστικού περιβάλλοντος, στρίβουν πολύ ωραία, κρατάνε ικανοποιητικά στο βρεγμένο.
Τα 11.000 χλμ. που έχεις κάνει με τα trailwing, μην έχεις την ψευδαίσθηση ότι είναι λίγα...
Προσωπικά, τα άλλαξα στις 9.000 χλμ. παρόλο που δεν ήταν πολύ φαγωμένα και "είδα το φως μου".
Τώρα λιώνω το 3ο ζευγάρι 501/502..
Για τιμή σωστή και εργασία: ΜΟΤΟΡΟΔΑ, λ. Αλεξάνδρας, τιμή 240 ευρώ τοποθετημένα-ζυγοσταθμισμένα και δώρο ένα κιτ επισκευής ελαστικών με κορδόνια, αμπούλες κτλ.
Θα ζητήσεις τον Γιάννη και θα του πείς ότι σε στέλνει ο Αντώνης :beer:
Eυχαριστω για τη βοηθεια φιλε απλα ρωτησα για τα continental γιατι μου φανηκαν καλα στις φοτο και οτι θα εστριβα γονατο.χαχαχα.παντος θα βαλω 501/502 αφου προτεινεις κατι θα ξερεις.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Αταίριαστος
Bridgestone Battlewing 501/502 με κλειστά μάτια.
Είναι ότι καλύτερο για το DL650, με δείκτη ταχύτητας Η (έως 210 χλμ.), ζεσταίνονται γρήγορα παρά τις μικρές ταχύτητες του αστικού περιβάλλοντος, στρίβουν πολύ ωραία, κρατάνε ικανοποιητικά στο βρεγμένο.....
.... Για τιμή σωστή και εργασία: ΜΟΤΟΡΟΔΑ, λ. Αλεξάνδρας, τιμή 240 ευρώ τοποθετημένα-ζυγοσταθμισμένα και δώρο ένα κιτ επισκευής ελαστικών με κορδόνια, αμπούλες κτλ.
Θα ζητήσεις τον Γιάννη και θα του πείς ότι σε στέλνει ο Αντώνης :beer:
με τα BW ειμαι ευχαριστημενος ενα μηνα που τα εχω και αρχιζω να καταλαβαινω γιατι τα εκθειαζουν πολλοι συμφορουμιτες.. οσο για το παραπανω καταστημα ,ειναι ο ορισμος της επαγγελματικης συμπεριφορας απεναντι στο πελατη (ημουν και ο πρωτος που εγκαινιασα την προσφορα του σετ επισκευης :D ) . Μαλιστα μου αλλαξαν αμεσως και το ελλατωματικο κεντρικο stand της SW-moteck που τοποθετησα εκει ενα περιπου χρονο πριν..
2c-rover
08/08/2010, 13:36
Θα βρω πουθενα μαλακά εως πολυ μαλακά λαστιχα για το 650 μου;
Δε με απασχολει το κοστος τους, ουτε και τα χιλιομετρα που θα βγαλουν.
Υπαρχει καμια προταση ρε παιδια;
Ευχαριστω
Metzeler Tourance EXP kai Continental Road Attack. Έχουν βγεί και τα Continental Road Attack2 αλλά θα είναι διαθέσιμα απο Σεπτέμβρη στην Ελλάδα.
2c-rover
10/08/2010, 15:13
Σ' ευχαριστω φιλε μου, θα κοιταξω αυτα που μου προτεινεις.
Δεν τολμω να ανοιξω λιγο το γκαζι με τα μαμα Bridgestone και κανω οχταρια.
βαλε τα battlewing bridgestone και μην ψαχνεσαι για μαλακες γομες..Αυτο ειναι το μοναδικο λαστιχο που κραταει και κανει για αυτο το μηχανακι..εγω τρεις φορες εχω αλλαξει και αυτα ξαναβαζω..μην κανεις πειραματα με αλλο λαστιχο...μονοδρομος battlewing
arazw.ara.zw
10/08/2010, 19:32
Τα μαλακότερα που θα βρεις είναι street ελαστικά και είναι τα michelin pilot road 2 και τα continental road attack 2.Το πρώτο μοντέλο των road attack,είχε παρουσιάσει κάποια προβλήματα σε ορισμένες παρτίδες με τρεμούλο στα 80 χιλιόμετρα,επειδή το μπροστινό στα νούμερα του στρομ κατασκευαζόταν στην κορέα,ενώ το πίσω στη Γερμανία.Για τα 2 πάντως ακούγονται τα καλύτερα.Απλά έχε στο νου σου οτι και με τα michelin και με τα continental ξεχνάς το χώμα,αλλά στην άσφαλτο έχεις μακραν καλύτερη πρόσφυση από οποιοδήποτε ον οφ ελαστικό.
βαλε τα battlewing bridgestone και μην ψαχνεσαι για μαλακες γομες..Αυτο ειναι το μοναδικο λαστιχο που κραταει και κανει για αυτο το μηχανακι..εγω τρεις φορες εχω αλλαξει και αυτα ξαναβαζω..μην κανεις πειραματα με αλλο λαστιχο...μονοδρομος battlewing
φίλε μου με βάση αναρίθμητα παραδείγματα βεστρομάδων, είσαι αρκετά λάθος στο ποστ αυτό...για μένα τα μπάτλ είναι απαράδεκτα κ για πολλούς ακόμη. Η πρώτη απάντηση είναι κ τα καλύτερα λάστιχα για το στρομ αυτή τη στιγμή κ για ελληνικούς δρόμους.
φιλικά
MILT1964
13/08/2010, 06:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από tazakos
φίλε μου με βάση αναρίθμητα παραδείγματα βεστρομάδων, είσαι αρκετά λάθος στο ποστ αυτό...για μένα τα μπάτλ είναι απαράδεκτα κ για πολλούς ακόμη. Η πρώτη απάντηση είναι κ τα καλύτερα λάστιχα για το στρομ αυτή τη στιγμή κ για ελληνικούς δρόμους.
φιλικά
+650
Ετσι ακριβως ειναι!
2c-rover
14/08/2010, 17:28
Μηπως φταιει η διαφορετικη οδηγηση του καθενος απο 'μας για τις διαφορετικες αποψεις για το ιδιο λαστιχο;
Γιατι λιγο-πολυ, ολοι στους ιδιους δόμους κυκλοφορουμε. Παντως το battl. (αυτο φοραω) δεν με κραταει (sorry Random). Λαμβανω υποψη τις απαντησεις σας και βγαινω στην αναζητηση.
Ευχαριστω παιδια
Αρχικά δημιουργήθηκε από 2c-rover
Μηπως φταιει η διαφορετικη οδηγηση του καθενος απο 'μας για τις διαφορετικες αποψεις για το ιδιο λαστιχο;
Γιατι λιγο-πολυ, ολοι στους ιδιους δόμους κυκλοφορουμε. Παντως το battl. (αυτο φοραω) δεν με κραταει (sorry Random). Λαμβανω υποψη τις απαντησεις σας και βγαινω στην αναζητηση.
Ευχαριστω παιδια
Δεν καταλαβαινω το γιατι..μηπως δεν παιζεις σωστα με τις πιεσεις? με 33 εμπρος και 40 πισω εμενα κραταει πολυ καλα με τα BW. Απο την αλλη δεν μπορω να καταλαβω ρε παιδια πως προτιματε τρακτερωτο τακουνι(σαν το μετζελερ) σε μια μηχανη που ο μεσος ορος ταχυτητας ειναι 150+ , τουλαχιστον για εμενα στην Ε.Ο. παω απο 140 και ανω σχεδον παντα..Βεβαια προτιμησεις ειναι αυτες..οι πωλησεις παντως στην Ελλαδα για το BW ειναι στην κορυφη σε σχεση με τα αλλα..
Δεν καταλαβαινω το γιατι..μηπως δεν παιζεις σωστα με τις πιεσεις? με 33 εμπρος και 40 πισω εμενα κραταει πολυ καλα με τα BW. Απο την αλλη δεν μπορω να καταλαβω ρε παιδια πως προτιματε τρακτερωτο τακουνι(σαν το μετζελερ) σε μια μηχανη που ο μεσος ορος ταχυτητας ειναι 150+ , τουλαχιστον για εμενα στην Ε.Ο. παω απο 140 και ανω σχεδον παντα..Βεβαια προτιμησεις ειναι αυτες..οι πωλησεις παντως στην Ελλαδα για το BW ειναι στην κορυφη σε σχεση με τα αλλα..
Τρακτεροτό τακούνι;;;;:wacko:
Πότε είδες τελευταία φορά Metzeler Tourance EXP?????
Cpt. Haddock
21/08/2010, 02:54
Δεν τολμω να ανοιξω λιγο το γκαζι με τα μαμα Bridgestone και κανω οχταρια.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :bawl: :bigcry: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :bawl: :bawl: :lol: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :bawl: :bigcry: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :bawl: :bawl: :lol: :rotflmao:
Εσύ ρε γελοίε τι γελάς??? Το λίγο γκάζι είναι υποκειμενικό, λίγο για μένα είναι κάτι πάνω από το ρελαντί αλλά λίγο για χεράδες με βεστρόμ είναι λίγο πρίν το τέρμα της γκαζιέρας. :bigcry:
Έτσι κι αλλιώς είναι πολλά τα άλογα φίλε μου και δεν βαστιούνται στο δρόμο
το νέο ελαστικό από την suzuki για να μην κάνει οχτάρια το V-Strom
207219
Cpt. Haddock
21/08/2010, 04:06
Εγω φταιω, μ' αυτα που διαβαζω πρωινιάτικα; :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
2c-rover
21/08/2010, 13:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Εγω φταιω, μ' αυτα που διαβαζω πρωινιάτικα; :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
Φίλε μου, το 95% των δρόμων τους κοιτάς και βλέπεις τη μούρη σου. Σε τέτοιους δρόμους και με ελάχιστο άνοιγμα του γκαζιού, εμένα μου φεύγει. Ειδικά σε στροφές.
Να μην ξέρω να το πάω; Μπορεί.
Καμιά πρόταση για λάστιχα, για 'μας τους ατζαμήδες;
φιλε εγω λεω να κατεβεις κατηγορία δεν ειναι για σενα το vstorm:D , την προταση προοδευτικο γκαζι την εχεις ακουσει? η εχεις ερθει
απο το υπερπεραν εκει που εχουν τελειους ασφαλστρωμενους δρομους , τι θα ακουσουμε αλλο ακουσαμε μεχρι και αυτο ... οτι
χανετε και προσφυση με το στρομα για πλακα , μα ποιος εισαι ρε αδερφέ ο τζακ νορις? :bigcry: :bigcry: κατι κανεις λαθος σίγουρα!
Cpt. Haddock
21/08/2010, 14:39
Φίλε μου, το 95% των δρόμων τους κοιτάς και βλέπεις τη μούρη σου. Σε τέτοιους δρόμους και με ελάχιστο άνοιγμα του γκαζιού, εμένα μου φεύγει. Ειδικά σε στροφές.
Να μην ξέρω να το πάω; Μπορεί.
Καμιά πρόταση για λάστιχα, για 'μας τους ατζαμήδες;
Τελικά έχει θέμα το γκαζι του βεστρωμ...
Γιατι με τα ίδια λαστιχα στον τιγρη που ήταν και 40 αλογα παραπάνω δεν έκανα 8αρια (εκτός εαν το ήθελα...)
Παντως εχοντας δοκιμάσει διαφορα λαστιχα σε "ονοφ" μηχανακια (ακομα και τα μπατλγουινγκ) τεινω να καταληξω οτι τα καλυτερα ειναι τα Metzeler Tourance EXP (και μετα τα Μichelin Anakee)
Kαι, οπως έγραψαν κι αλλοι, μακρια απο μαλακες γομες και τετοια
2c-rover
22/08/2010, 01:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από puntix
την προταση προοδευτικο γκαζι την εχεις ακουσει?
Ρε παιδιά, δε στρίβω στη γωνία γκαζώνοντας τέρμα.
Εντάξει, μπορεί να χρησιμοποίησα την υπερβολή λέγοντας για "οχτάρια", αλλά το μηχανάκι μου φεύγει. Ίσως έχουν θέμα τα συγκεκριμένα λάστιχα. Πράγμα στο οποίο δεν πήγε το μυαλό μου εξ αρχής γιατί τα άλλαξα τέλος Μαϊου.
Αγορίνα βάλε τα Metzeler Tourance EXP και θα με θυμηθείς.....Εγγύηση το λάστιχο και ξεμπέρδεψες με το θέμα αυτό. Στο λέω εκ πείρας...
τι ημερομηνια εχουν τα λαστιχα σου φίλε?
Καλησπέρα. Στα 45000 χλμ συνολικά και μετά την πρώτη αλλαγή ελαστικών στα 18000 (μετα τα μαμά έβαλα τα B/W της Bridgestone) λέω τώρα πλέον να ρίξω επάνω κανα μαλακό γενικώς. Κάτι σε Michelin ίσως.. Καμιά ιδέα?? Κάτι να μου πείτε?? Ευχαριστώ!
Lioulios
29/08/2010, 11:19
Πιρέλι Σκόρπιον Τρέιλ
Ευχαριστώ πολύ. Από τιμές τι παίζει γι αυτό το μοντελάκι? Εσύ είσαι ευχαριστημένος? Πόσο καιρό τα έχεις??
Αρχικά δημιουργήθηκε από Doa
Καλησπέρα. Στα 45000 χλμ συνολικά και μετά την πρώτη αλλαγή ελαστικών στα 18000 (μετα τα μαμά έβαλα τα B/W της Bridgestone) λέω τώρα πλέον να ρίξω επάνω κανα μαλακό γενικώς. Κάτι σε Michelin ίσως.. Καμιά ιδέα?? Κάτι να μου πείτε?? Ευχαριστώ!
Conti Trail :wave2:
Lioulios
29/08/2010, 17:20
Αν έχεις όρεξη... http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=24178
l
Αθήνα τα βρίσκεις φθηνότερα ,αλλά αυτό που έχω δει είναι ότι σε γενοκές γραμμές είνει όλα καλά .:wave2:
Moλις εβαλα τα continental trail attack απο πατημα μου φενεται τρελο.Θα κανω πρωτα καμια 100αρια χιλιομετρα και θα σας πω.Α και 240 γιουρια με τοποθετηση ζυγοσταθμιση ευθυγραμιση.
Είχα κλείσει στο μυαλό μου τα Anakee 2. Κάτι με έπιασε όμως (έπιασα κι εγώ 2-3 ομόσταυλους χθες το βράδυ στο δρόμο και μου είπαν αβλεπεί metzeler) και αποφάσισα ότι αύριο που έχω ραντεβού στο λαστιχά μου, θα βάλω τα EXP! €250 όλα μέσα. Πως είναι?? Αν είναι καλά να δημοσιεύσω και το μαγαζί! Ευχαριστώ και πάντα όρθιοι!!
V-tassos650
28/10/2010, 20:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από puntix
φιλε εγω λεω να κατεβεις κατηγορία δεν ειναι για σενα το vstorm:D , την προταση προοδευτικο γκαζι την εχεις ακουσει? η εχεις ερθει
απο το υπερπεραν εκει που εχουν τελειους ασφαλστρωμενους δρομους , τι θα ακουσουμε αλλο ακουσαμε μεχρι και αυτο ... οτι
χανετε και προσφυση με το στρομα για πλακα , μα ποιος εισαι ρε αδερφέ ο τζακ νορις? :bigcry: :bigcry: κατι κανεις λαθος σίγουρα!
Μάλλον η ειρωνεία μερικών ''χεράδων'' έχει έρθει από το υπερπέραν...
Οι ειρωνικοί χαχανούλιδες έχετε ακουστά την διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων από διαφορετικούς ανθρώπους ή έχετε ξεχαστεί στις βιονικές προσφίσεις δρόμων τύπου autobank????
50άρι 25ετίας σπινάρει στους δρόμους τις ΕΛΛΑΔΑΣ...
Και η ειρωνεία των χαχανούλιδων κάνει κάστινκ για τον πρώτο ρόλο...
Τι άλλο θα ακούσουμε?!?!?!
Ότι πρέπει να είσαι και τζακ νορις για να σπινάρεις ένα 650άρι ον οφ στους δρόμους τις Ελλάδας...
:rotflmao: :bigcry: :lol: :rotflmao: :bigcry: :lol: :rotflmao: :bigcry: :lol:
Innersense
11/12/2010, 15:18
Γειά χαρά
Όπως βλέπω στη συζήτηση (πολύ χρήσιμο log) πριν 2 χρόνια τέτοιο καιρό είχα αλλάξει τα μαμά στα 29800 και έβαλα BW, τώρα λοιπόν που 50000ρίζω λέω να πάω για αλλαγή γιατί είναι ψηλολιώμα.
Στο διαταύτα, αν και αγόρασα τα Battlewing με σκοπούς δικάβαλων ασφάλτινων ταξιδιών, δεν έμεινα και ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος αφού μου είχε κάνει απο την αρχή εντύπωση το πόσο σκληρά είναι και κοπάναγε το μπροστινό. Θυμάμαι μάλιστα που πριν τα βάλω ο λαστιχάς μου είχε δώσει και τα Anakee για να πιάσω τη γόμα τους και είχα διαπιστώσει ο ίδιος την τεράστια διαφορά, παρόλα αυτά επέμεινα στα BW για να τα δοκιμάσω μιας και "τα φοράνει όλοι". Επιπλέον τα έχω αισθανθεί αρκετές φορές να γλιστράνε (ήδη από τους πρώτους έξη μήνες κατοχής τους) και θα ήθελα κάποιο λάστιχο που να ζεσταίνετε γρηγορότερα.
Παρακαλώ λοιπόν για τις προτάσεις σας σε 101% (μην κοροϊδευόμαστε με 95% κλπ) ασφάλτινο μαλακό λάστιχο.
ps: τα Road Attack 2 έχουν έρθει; ξέρουμε τιμές;
ps: επίσης μπας και ξέρουμε για τίποτα προσφορές, κάτι είχε πάρει το μάτι μου αλλά ξέχασα που...
Eμενα παντως παιδια ο καλος μου φιλος Στεφανος(Ααρων) που ξερει απο μηχανες και λαστιχα και εχει και βουλκιανιζατερ μου προτεινε αν θελω να δοκιμασω το νεο dunlop...δεν το εχω δει βεβαια, αλλα εχω αλλαξει τρεις φορες λαστιχα και το 501,502 ειναι απαιχτο και ας ειναι λιγο πιο σκληρο...
Αταίριαστος
13/12/2010, 13:49
Hδη λιώνω το 4ο ζευγάρι BW και ίσως στην επόμενη αλλαγή βάλω Metzeler Tourance.... αλλά επί 4,5 χρόνια είμαι ευχαριστημένος από τα συγκεκριμένα λάστιχα...
Όμως αγαπητέ Innersense, άλλαξα τα μαμίσια TW στις 12.000 χλμ. και εσύ περίπου στις 30.000...
Όπως γράφω χλμ. έτσι αλλάζω και λάστιχα, δηλαδή έχω 56.000 χλμ. και αλλάζω λάστιχα κάθε χρόνο.
Εσύ, αν κατάλαβα καλά, τα έχεις πάνω 2 χρόνια.... ξέρεις, ακόμη και αν δεν "γράφεις" χλμ. τα λάστιχα ξεραίνονται και χρήζουν αλλαγής.
Όντως το μπροστινό BW έχει πιό σκληρό σκελετό από αυτόν του TW και πιό γρήγορη κορώνα γι' αυτό και στρίβει καλύτερα....
Αλλά και το στρίψιμο οφείλεται κατά κύριο λόγο στον αναβάτη.
Αντί να ψάχνεσαι με τύπους ελαστικών πήγαινε σε ένα "0300 riding school"
Μεταξύ άλλων θα μάθεις περί πιέσεων ελαστικών που θα σου φανούν χρήσιμα, και φυσικά πως να στρίβεις γρήγορα και με ασφάλεια.
Πιστεύω ότι μετά δεν θα έχεις προβλήματα με τα λάστιχα...... αρκεί βεβαίως να μην τα αφήνεις να ξεραίνονται.
Παιδια πριν 2 βδομαδες ειχα παει επιδαυρο.Το trail attack δεν υπαρχει στο στριψιμο.Το πατησα σχεδον ολο μονο μισο εκατοστο μου εμεινε για να το πλαγιασω ολο.Τρελη κορονα γρηγορο ζεσταμα πολυ ωραιο βουτηγμα στη στροφη.Την επομενη θα βαλω to road attack2 ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο την continental παντως.
nikolas1709
13/12/2010, 14:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από imba
Παιδια πριν 2 βδομαδες ειχα παει επιδαυρο.Το trail attack δεν υπαρχει στο στριψιμο.Το πατησα σχεδον ολο μονο μισο εκατοστο μου εμεινε για να το πλαγιασω ολο.Τρελη κορονα γρηγορο ζεσταμα πολυ ωραιο βουτηγμα στη στροφη.Την επομενη θα βαλω to road attack2 ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο την continental παντως.
με road attack θα ξυνεισ δοκιμασμενο απο εμενα