Σύνδεση

View Full Version : Gsr600...!

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17

nickald
30/03/2013, 15:43
Max 3000 σε οσο καλη κατασταση και να ειναι......

poiu
30/03/2013, 16:24
dont do it faidon.
παρε ενα με abs.
τα χλμ μου φαινονται πολυ λιγα για μοντελο του 08.
επισης το μπροστα φτερο ειναι το μανισιο? μοιαζει να εχει αλλαχτει, νομιζω ειναι ματ το μανισιο. υποπτο.
κ υποψην, όπου βλεπεις καλυμμα μπαγκστερ, παιζει ντεποζιτο χαρακιρι.

KostasDimi
01/04/2013, 07:53
και μενα τα χιλιομετρα με την τιμη δεν μου κολανε .Για παραδειγμα οι αντίστοιχες σε άλλες αγγελίες

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3500982/
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1827243/.

Σε καθε περίπτωση λέτε πάντως πως το ΑΒS είναι must

@KONIORDOS@
29/05/2013, 12:42
Γεια σας παιδια μολις αλλαξα αλυσιδογραναζα και εβαλα ενα δοντακι μικροτερο στο εμπρος γραναζι με 525 αλυσιδα παλι και οριτζιναλ μεγεθος πισω! Υπαρχει καποιος που να εχει κανει την ιδια κινηση με 520 αλυσιδογραναζα? ποση διαφορα ειδε η πια settings εχει δοκιμασει που να εχει διαφορα αισθητη??? παντως ακομα και στην δικη μου περιπτωση υπαρχει αρκετη "ζωντανια" και νιωθεις αρκετα πιο αμεσο το μηχανημα αλλα σε νορμαλ πλαισια! περιμενω απαντησεις

7Tolis
28/07/2015, 09:22
:wave2:

spyrakos35
28/07/2015, 09:27

:eek:

RaGe_Raptor
28/07/2015, 09:30
Κόβουν πλαίσιο για πλάκα* στις ραφές ...!!!!!

*τράκα με λίγα χλμ.... :tooth:

stam2
28/07/2015, 09:40
καλές βόλτες!

nickald
28/07/2015, 10:05

Μη μου πεις ότι τοσα σου εδωσαν από την ασφαλιστικη......

Hayate
28/07/2015, 10:06

Πες μου οτι απλά δε τρολλάρεις......:beer:

7Tolis
28/07/2015, 10:20
Υπο σκέψη.
Εχω δει και εγώ ένα με κομμένο πλαίσιο αλλά το είχε πάρει σβάρνα ένα αμάξι στη Συγγρου οπότε....:priest:

άλλο δεν έχω δει.Το σκέφτομαι πάντως.έτσι και αλλίως,για Κυριακές θα ζει.Θα δούμε.

LogOutGoRide
28/07/2015, 10:26
Σκέψου το καλύτερα. Είδα φίλου μου με χτύπημα με 20-30χλμ και ήταν κουρεμένο απο τον λαιμό. Έτυχε μετά απο μια εβδομάδα να χτυπήσει με τον ίδιο τρόπο και ένα hornet 08 και "απλά" ήταν χτυπημένα τα καλάμια, με ότι συνεπάγεται αυτό.

άσχετο αλλά ήταν το πρώτο σοβαρό μηχανάκι που οδήγησα και μετά πήρα....hornet.
Μετά βέβαια οδήγησα και GSXR600RR K9 και πήρα....CBR :lol:

7Tolis
28/07/2015, 10:30
Σκέψου το καλύτερα. Είδα φίλου μου με χτύπημα με 20-30χλμ και ήταν κουρεμένο απο τον λαιμό. Έτυχε μετά απο μια εβδομάδα να χτυπήσει με τον ίδιο τρόπο και ένα hornet 08 και "απλά" ήταν χτυπημένα τα καλάμια, με ότι συνεπάγεται αυτό.

άσχετο αλλά ήταν το πρώτο σοβαρό μηχανάκι που οδήγησα και μετά πήρα....hornet.
Μετά βέβαια οδήγησα και GSXR600RR K9 και πήρα....CBR :lol:

Οτι να ναι!! :bawl::bawl::bawl:

Κοιτάζω προς πάσα κατευθυνση προσπαθώντας να το δω με λογική.Αν αφαιρέσω τη λογική ξέρω πολύ καλά τι θα κοιτάξω.

BLiTzER
28/07/2015, 10:33
Με ποια λογική, δηλαδή, θες 600άρι γυμνό, που έχει όλα τα μειονεκτήματα των 600 ss (εκτός από τα clip-on) και κανένα από τα πλεονεκτήματα; :P

RaGe_Raptor
28/07/2015, 10:35
Με ποια λογική, δηλαδή, θες 600άρι γυμνό, που έχει όλα τα μειονεκτήματα των 600 ss (εκτός από τα clip-on) και κανένα από τα πλεονεκτήματα; :P

Στο οικονομικό αναφέρεται....

BLiTzER
28/07/2015, 10:38
Τότε πάω πάσο.

Πάρε motard να δεις πώς είναι τα αντρικά μηχανάκια.

LogOutGoRide
28/07/2015, 10:40
Με βάση όμως την τιμή, δεν πρέπει να δούμε και τον παράγοντα κόστος χρήσης;
Δεν είναι πιο ακριβή η συντήρηση ενός 4κύλινδρου κινητήρα αλλά και όλα τα υπόλοιπα αν συμπεριλάβουμε λάστιχα κλπ;

spyrakos35
28/07/2015, 10:41
:eek:

κατάλαβες γιατί είχα αυτή την αντίδραση?

https://www.google.gr/search?hl=el&q=gsr+600+frame+crack&gbv=2&sa=X&oi=image_result_group&ved=0CBMQsARqFQoTCIzyld-2_cYCFYNWFAodrv4Ebg&tbm=isch

7Tolis
28/07/2015, 10:42
Οταν θα έρθει η ωρα θα ανοίξω θέμα,να μπαχαλιάσουμε και να πάρω freewind στο τέλος μη σκάτε.

:D :beer:

7Tolis
28/07/2015, 10:45

https://www.google.gr/search?hl=el&q=gsr+600+frame+crack&gbv=2&sa=X&oi=image_result_group&ved=0CBMQsARqFQoTCIzyld-2_cYCFYNWFAodrv4Ebg&tbm=isch

Τι πλαίσιο ειναι αυτό;Καλά δεν είναι ένα κομμάτι; βιδωμένα μεταξύ τους είναι;

Δηλαδή ώρες έρευνας,τεχνογνωσίας,δοκιμών και είπαν.Ας βιδώσουμε 2 κομμάτια για πλαίσιο,γαμεί.Και οι υπόλοιποι συμφώνησαν.Μάιστα.

RaGe_Raptor
28/07/2015, 10:45

Σπυράκο στις 4 πρώτες φώτο τα 2 είναι Γιαμάχα και Καφασάκι... :tooth: Έχω και σε Χόνδα βέβαια αλλά ας μη το γαμήσουμε τη μάνα για θέμα πάλι...!!!!

nickald
28/07/2015, 10:53
Η ολη φαση με το πλαισιο εχει και μεγαλες δοσεις υπερβολης...... το δικο μου μετα την πτωση δεν εκοψε..... φιλου με μετωπικη με αμαξι δεν εκοψε.... είναι μερικα που εκοψαν.... φανταζομαι εξαρτάται...

Αν βρεις κανενα με 2500 σε καλη κατασταση ισως και να αξιζει.... αλλα όταν υπαρχουν ντυμενα fazer (που είναι απειρως πιο χρηστικα) νομιζω δεν υπαρχει λογος να ασχοληθείς με gsr....

Το δικο μου ηταν κ7 και η (μαυρη) μοιρα μου με εριξε στο να εχω τωρα ένα χορνετ του 07...... καλυτερο μοτερ σε όλα του, πιο οικονομικο σε καυσιμο, πιο χρησιμη δυναμη......

Ότι άλλο ινφο θες για gsr σφυρα....

spyrakos35
28/07/2015, 10:59
Σπυράκο στις 4 πρώτες φώτο τα 2 είναι Γιαμάχα και Καφασάκι... :tooth: Έχω και σε Χόνδα βέβαια αλλά ας μη το γαμήσουμε τη μάνα για θέμα πάλι...!!!!

τω καιρώ εκείνω, υπήρχε site το οποίο ήταν γεμάτο με φωτό από κομμένα πλαισια σε μηχανάκια που δεν είχαν την παραμικρή γρατζουνιά απάνω...

μάλιστα, όχι μόνο στο πλαίσιο αλλά και στο λαιμό....

τωρα απλά γούγλαρα χωρίς να την πολυψάξω αλλά αμα θες, να ψαχτώ.....

χειρότερος από τους χονΔακηδες εισαι ρπστμ..... μη σου θίξουμε την μπουζούκι, αμέσως να πεις......

PNS
08/11/2016, 20:28
Καλησπέρα στην παρέα... Παναγιώτης το όνομά μου και εξ' ου και το PNS. Καταρχάς να είμαστε πάντα όλοι όρθιοι και με υγεία γενικά...
Στο δια ταύτα τώρα...
Μετά από 5 χρόνια ευτυχισμένης και περήφανης συμβίωσης με 2 BMW (τώρα έχω ένα 1150GS) θεωρώ πως ήρθε η ώρα για αλλαγή. Δεν είναι πως δεν είμαι ευχαριστημένος, αλλά οι ανάγκες μου έχουν αλλάξει πλέον. Ξεθάβω κυριολεκτικά το θέμα αυτό για να μην ανοίγω άλλο για να κάνω κάποιες ερωτήσεις για το GSR λαμβάνοντας υπ' όψιν τα παρακάτω δεδομένα.
1. Είμαι 1.70 και 100 kgr... Το GSR με ψήνει πολύ άγρια γιατί κάθομαι κυριολεκτικά ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ πάνω του.
2. Η χρήση που το θέλω είναι κατά το ήμισυ αστική, κοντινές-μακρινές μονοήμερες βόλτες και όποτε θελήσω να φύγω να μπορώ να πάω άνετα Σπάρτη ή Χαλκίδα. Μια στο τόσο να κάνω και ένα μακρινό πολυήμερο ταξίδι με μπαγκάζια.
3. Δεν έχω απαιτήσεις από μια μοτ/τα, εννοώντας πως δεν είμαι οδηγός των άκρων. Δεν στρίβω στα άκρα, δεν πάω τάπα... απλά απολαμβάνω την κάθε βόλτα!
Λαμβάνοντας λοιπόν υπ' όψιν τα παραπάνω, θα ήθελα τις απόψεις σας σχετικά με το αν αξίζει εν έτει 2016 να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο GSR του '09 (έχω ήδη βρει ένα κατάμαυρο σε γνωστό έμπορο που μου κρατάει και την μπουμπού)...
Έχω διαβάσει σχεδόν όλο αυτό το thread και πραγματικά έχω σχηματίσει γενικά πολύ θετικές απόψεις. Αξίζει λοιπόν?
Πάντα όρθιοι να είμαστε και καλές βόλτες...

ptc
08/11/2016, 20:37
Καλώς ήρθες Παναγιώτη. Θα σου έλεγα ναι για το gsr αν δεν ανέφερες 50% αστική μετακίνηση. Σωματικά θα σου κάτσει πολύ καλά και είναι σίγουρα πολύ ολοκληρωμένη μοτοσυκλέτα. Αλλά για τη χρήση που λες θα σου πρότεινα καλύτερα να κοιτάξεις για δικύλινδρο. Το gsr έχει πολύ μεγάλη κατανάλωση που μέσα στην πόλη γίνεται τραγική. Μιλάμε για 7,5-8 λίτρα στα 100. Επίσης δεν είναι και η πιο ευέλικτη μηχανή λόγω όγκου (τά'χει τα κιλάκια της).

Πάντως γενικά είναι ωραίο μηχάνημα και ακόμα κι αν την πάρεις δε θα το μετανιώσεις. Απλά υπάρχουν και καλύτερες επιλογές.

PNS
08/11/2016, 20:51
Καλώς ήρθες Παναγιώτη. Θα σου έλεγα ναι για το gsr αν δεν ανέφερες 50% αστική μετακίνηση. Σωματικά θα σου κάτσει πολύ καλά και είναι σίγουρα πολύ ολοκληρωμένη μοτοσυκλέτα. Αλλά για τη χρήση που λες θα σου πρότεινα καλύτερα να κοιτάξεις για δικύλινδρο. Το gsr έχει πολύ μεγάλη κατανάλωση που μέσα στην πόλη γίνεται τραγική. Μιλάμε για 7,5-8 λίτρα στα 100. Επίσης δεν είναι και η πιο ευέλικτη μηχανή λόγω όγκου (τά'χει τα κιλάκια της).

Πάντως γενικά είναι ωραίο μηχάνημα και ακόμα κι αν την πάρεις δε θα το μετανιώσεις. Απλά υπάρχουν και καλύτερες επιλογές.

Θέλω 4κύλινδρο δυστυχώς... να μην έχω κραδασμούς.
Κιλάκια???? Το μαστόδοντο είναι 250 κιλά πλήρες υγρών! Το GSR μου φάνηκε όταν το καβάλησα πούπουλο :) Το αστική ήταν μάλλον λάθος έκφραση εκ μέρους μου... Οι μόνες διαδρομές που κάνω εντός Αθηνών είναι μια φορά την βδομάδα maximum να φύγω από Ψυχικό να πάω Χαϊδάρι ή από Ψυχικό να πάω Νέα Φιλαδέλφεια. Για το Χαϊδάρι βγαίνω και Αττική Οδό έτσι για να ανοίξουν λίγο τα 'σώψυχα και στη Νέα Φιλαδέλφεια το ίδιο και για τον ίδιο λόγο. Τέλος πάντων, δεν εννοούσα τέρμα κέντρο καθημερινά κλπ... Λάθος δικό μου...
Σε ταξίδι (για το ύψος μου πάντα) τι λέει? Με ενδιαφέρουν ταχύτητες έως 150 χλμ/ώρα...

ptc
08/11/2016, 21:01
Θέλω 4κύλινδρο δυστυχώς... να μην έχω κραδασμούς.
Κιλάκια???? Το μαστόδοντο είναι 250 κιλά πλήρες υγρών! Το GSR μου φάνηκε όταν το καβάλησα πούπουλο :) Το αστική ήταν μάλλον λάθος έκφραση εκ μέρους μου... Οι μόνες διαδρομές που κάνω εντός Αθηνών είναι μια φορά την βδομάδα maximum να φύγω από Ψυχικό να πάω Χαϊδάρι ή από Ψυχικό να πάω Νέα Φιλαδέλφεια. Για το Χαϊδάρι βγαίνω και Αττική Οδό έτσι για να ανοίξουν λίγο τα 'σώψυχα και στη Νέα Φιλαδέλφεια το ίδιο και για τον ίδιο λόγο. Τέλος πάντων, δεν εννοούσα τέρμα κέντρο καθημερινά κλπ... Λάθος δικό μου...
Σε ταξίδι (για το ύψος μου πάντα) τι λέει? Με ενδιαφέρουν ταχύτητες έως 150 χλμ/ώρα...

Καλα σε σχεση με το δικο σου ολα ελαφρια ειναι! :lol:

Αν θες Ι4 λοιπον και η μετακινηση δεν θα ειναι τοσο πολυ εντος πολης πιστευω πως θα σου ταιριαξει μια χαρα. Ειναι πολυ ολοκληρωμενη μηχανη, με ωραια κρατηματα και πολυ ανετη. Οπως σου ειπα απλα θα υπολογιζεις κανενα λιτρο πανω απο τον ανταγωνισμο(Hornet, FZ6) στην καταναλωση.

Το δικο μου το ειχα με μασκακι και μεχρι τα 130 την παλευα. Απο εκει και πανω αρχιζαν τα ζορικα. Γυμνο ειναι, τι περιμενεις; Βεβαια ειμαι και 1,90 οποτε ετρωγα και λιγο αερα παραπανω.

PNS
08/11/2016, 21:10
Καλα σε σχεση με το δικο σου ολα ελαφρια ειναι! :lol:

Αν θες Ι4 λοιπον και η μετακινηση δεν θα ειναι τοσο πολυ εντος πολης πιστευω πως θα σου ταιριαξει μια χαρα. Ειναι πολυ ολοκληρωμενη μηχανη, με ωραια κρατηματα και πολυ ανετη. Οπως σου ειπα απλα θα υπολογιζεις κανενα λιτρο πανω απο τον ανταγωνισμο(Hornet, FZ6) στην καταναλωση.

Το δικο μου το ειχα με μασκακι και μεχρι τα 130 την παλευα. Απο εκει και πανω αρχιζαν τα ζορικα. Γυμνο ειναι, τι περιμενεις; Βεβαια ειμαι και 1,90 οποτε ετρωγα και λιγο αερα παραπανω.

Χαχαχαχα ευτυχώς βγήκα συμπιεσμένος στο ύψος όποτε θα προσθέσω λίγα χλμ παραπάνω..
Σε μεταχειρισμένο υπαρχει κατι συγκεκριμένο που θα πρεπει να κοιτάξω;

ptc
08/11/2016, 21:19
Χαχαχαχα ευτυχώς βγήκα συμπιεσμένος στο ύψος όποτε θα προσθέσω λίγα χλμ παραπάνω..
Σε μεταχειρισμένο υπαρχει κατι συγκεκριμένο που θα πρεπει να κοιτάξω;

Δεν εχω υποψιν μου καποιο προβλημα που να βγαζαν γενικα. Βιβλιο σερβις, εναν ελεγχο σε μηχανικο και εισαι ΟΚ. Δες αν το βρεις και με ABS, παιζουν σε καλες τιμες και νομιζω αξιζει.

PNS
10/11/2016, 10:35
...Και γεννάται η ερώτηση...
Έχω βρει 2 που με ενδιαφέρουν. Το ένα είναι μοντ. '06 χωρίς ABS αλλά με σελίτσα, ζελατίνα και εμφανησιακά είναι "μαμά". Το άλλο μοντ. '09 με ABS χωρίς καθρέπτες, μαύρο κατράμι και εμφανησιακά ολίγον τι καγκουρέ. Όχι άσχημο, ούτε και τίποτα τρελό... απλά δεν είναι όπως βγήκε από το εργοστάσιο... Αμφότερα Αθήνα και σε έμπορο!!! Γνώμες? Σε ποιο να έστρεφα την προσοχή μου...

ptc
10/11/2016, 11:31
Το "μαυρο κατραμι" που λες ειναι μια ειδικη εκδοση που ειχε βγαλει η suzuki, η black edition (http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/8504687/). Δεν ειναι καγκουρια του ιδιοκτητη, ετσι αγοραστηκε το μηχανακι. Αν παντως κοιτας απο εμπορο να εχεις το νου σου για γυρισμενα χιλιομετρα και αλλα τετοια ωραια. Να φανταστω πως πας για ανταλλαγη για να κοιτας σε εμπορους ε;

Γενικα παντως οπως ξαναειπα κοιταξε αν μπορεσεις να το παρεις με ABS, η διαφορα στις τιμες ειναι αστεια (2-3 κατοσταρικα το πολυ).

PNS
10/11/2016, 13:28
Ναι για ανταλλαγή κοιτάζω... για το θεμα του εμπόρου δε θα ήθελα να επεκταθούμε. Πήγα και το ειδα απο κοντά... και ακουγόταν πένα. Τελος πάντων... υπομονή μέχρι τελος του μήνα...

andreas4208
05/12/2016, 20:44
γεια σας παιδια. εχω και εγω gsr.
χτες οταν το ανοιξα λιγο, στις 6,000 στροφες βαρεσε κοφτη και με πρώτη και με δευτερα.
ξερει κανεις γιατι?

ptc
05/12/2016, 21:25
Χωρις να γνωριζω αν ισχυει για το GSR, ξερω πως σε καποιους κινητηρες υπαρχει ενα safe mode που κατεβαζει τις στροφες του κοφτη για να προστατευσει το μοτερ σε περιπτωση καποιας βλαβης/δυσλειτουργιας. Ας πουμε χαμηλη σταθμη λαδιου, προβλημα τροφοδοσιας κτλ ή ακομα και μεχρι να ανεβει η θερμοκρασια. Σου εχει αναψει μηπως κανενα χριστουγεννιατικο λαμπακι τωρα προσφατα στα οργανα της μηχανης (πχ λαδιου ή EFI);

andreas4208
05/12/2016, 23:41
οχι δεν μου αναψε καποιο λαμπακη, αλλα ειναι η ωρα του για αλλαγη λαδιων. οποτε αυτο θα ειναι. σε αυχαριστω πολυ.

Crow7
21/12/2016, 20:07
...Και γεννάται η ερώτηση...
Έχω βρει 2 που με ενδιαφέρουν. Το ένα είναι μοντ. '06 χωρίς ABS αλλά με σελίτσα, ζελατίνα και εμφανησιακά είναι "μαμά". Το άλλο μοντ. '09 με ABS χωρίς καθρέπτες, μαύρο κατράμι και εμφανησιακά ολίγον τι καγκουρέ. Όχι άσχημο, ούτε και τίποτα τρελό... απλά δεν είναι όπως βγήκε από το εργοστάσιο... Αμφότερα Αθήνα και σε έμπορο!!! Γνώμες? Σε ποιο να έστρεφα την προσοχή μου...

Καλησπέρα μάγκες,
είναι αυτό που το έχει ένας έμπορος (μην κάνω διαφήμιση) που βρίσκεται καλλιθέα; 09 μαύρο ABS 24,500χλμ με μαύρες βαμένες εξατμίσεις μπροστά.αν λέμε το ίδιο το πήγα για έλεγχο και το συγκεκριμένο έχει πέσει απο τη δεξια πλευρά, έχει βάψει μαύρα καπάκια κλπ αλλα κατα τ άλλα εκ πρώτης όψεως μου είπανε οτι δουλεύει καλά. Έχεις κάποια παραπάνω πληροφορία;

o teos
21/12/2016, 22:23
Δεν εχω εικονα απ τα εν λογω μηχανακια αλλα ρε κοσμε αληθεια υπαρχετε ακομα εσεις που αγοραζεται μεταχειρισμενα μοτο απο εμπορες??και καλα να αδερφος σας(που και παλι αλλα ενιγουει)....τοσα μηχανακια απο ιδιωτες εκει ρε ο ελληνας θελει να φαει τα μουτρα του..απο εμπορο μονο φρεσκο της κουτας...νομος..δικος μου αλλα νομος:p

toyar
22/12/2016, 06:08
και εμπορο στην καλλιθεα; με 24500χλμ σε 7 χρονια; και βαμμενο;
καλυτερα παιξε τα λεφτα σου στα φρουτακια:lol:

PortisHead
22/12/2016, 07:20
Δεν εχω εικονα απ τα εν λογω μηχανακια αλλα ρε κοσμε αληθεια υπαρχετε ακομα εσεις που αγοραζεται μεταχειρισμενα μοτο απο εμπορες??και καλα να αδερφος σας(που και παλι αλλα ενιγουει)....τοσα μηχανακια απο ιδιωτες εκει ρε ο ελληνας θελει να φαει τα μουτρα του..απο εμπορο μονο φρεσκο της κουτας...νομος..δικος μου αλλα νομος:p

Προφανως ξεχνάς οτι ο εμπορος είναι ο μόνος που μπορεί να μεσολαβήσει για διακανονισμό με τράπεζα.
Ο ιδιώτης θελει cash.
:cool:

o teos
22/12/2016, 11:15
Δε το ξεχνάω καθόλου απλά εγώ προτιμώ να αγοράσω κάτι μετρητά στο χέρι να ξεμπερδέψω και να φέρω την κατάσταση εκεί που θέλω απ το να με φέρει και να μου πλασάρει ότι θέλει αυτός......δεν μου περισσεύουν απλά προτιμώ να μαζεύω 2χρονια απ το να χρωστάω 4...my two cents...άσε που πλέον πιο εύκολα παίρνεις οικόπεδο στον Άρη πάρα δάνειο για μότο..:bawl:

Viper4
23/12/2016, 20:47
Μέχρι πόσα είσαι διατεθειμένος να δώσεις;
Άποψη μου να πάρεις με abs και μόνο! Κ7 και μετά δηλαδή. Έχω ο ίδιος gsr εδώ και 9 χρόνια και σου λέω με το χέρι στην καρδια πως χρειάζεσαι abs

Nostradamus
23/12/2016, 21:59
και εμπορο στην καλλιθεα; με 24500χλμ σε 7 χρονια; και βαμμενο;
καλυτερα παιξε τα λεφτα σου στα φρουτακια:lol:

Καλά μην το δένεις κόμπο. Έχω του 2006 αγορασμένο από καινούργιο και έχει 31Κ χιλιόμετρα πραγματικά. Και είναι σε βιτρίνα εμπόρου για πούλημα. Αλλά ναι σε τεράστιο ποσοστό τα των εμπόρων χάλια είναι γνωστή ιστορία.

Crow7
24/12/2016, 12:05
Κάτι μου βρώμαγε με τον έμπορα.Λίγο η συμπεριφορά του και οι αντιδράσεις του σε ερωτήσεις μου, λίγο τα ολόφρεσκα λάστιχα και στο συνεργείο οταν το πήγε για έλεγχο (εν απουσία δικιά μου) το πήγε με άλλα λάστιχα γιατί μου κάνει το φιλαράκι απο το συνεργείο οτι θέλει και λάστιχα, λίγο οτι δεν....έβρισκε 2 ημέρες άνθρωπο να το πάει στο συνεργείο και μερικά άλλα. Τελικά το απέρριψα αλλά τι να κάνουμε που οι ιδιώτες ζητάνε λεφτά στο χέρι. 2017 πάμε δηλαδή που ζούνε τα παλικάρια; δεν πουλάνε και πολλά αυτή τη περίοδο. Αν και με λίγη τύχη ίσως τσιμπήσω ένα Ζ1000 '07 την τετάρτη απο ιδιώτη +ABS.

Viper4
24/12/2016, 15:58
Ε χωρίς λεφτά στο χέρι πως θα σε εμπιστευτεί ο ιδιώτης;
Για τι ποσό μιλάμε;

JPC44
31/08/2017, 09:19
Τις προαλλες μου ελεγε ενας οτι το Fazer το 600 το Sport-Touring ειναι πιο γρηγορο απο το GSR600. Ακομα γελαω... Παιδια το GSR600 ειναι με διαφορα το πιο γρηγορο γυμνο 600αρι μηχανακι. Πιστευω ειναι απο τις καλυτερες επιλογες στην κατηγορια του.

Sapadak
31/08/2017, 11:31
Τις προαλλες μου ελεγε ενας οτι το Fazer το 600 το Sport-Touring ειναι πιο γρηγορο απο το GSR600. Ακομα γελαω... Παιδια το GSR600 ειναι με διαφορα το πιο γρηγορο γυμνο 600αρι μηχανακι. Πιστευω ειναι απο τις καλυτερες επιλογες στην κατηγορια του.

Έχοντας οδηγήσει και τα 2, χωρίς βέβαια να τα πάω τελικές, το φαζερ ήταν πιο ταχύτερο/σπιρτόζικο απο το τζιεσαρ

sapila racing
31/08/2017, 12:09

Εσύ μπορεί να γελάς, αλλά το Fazer το sport touring που λες, εχει τελική 227,8 χλμ/ω και το GSR 214,3 σύμφωνα με τα:

http://www.motorcyclespecs.co.za/model/yamaha/yamaha_fz6s2%20fazer%2007.htm

http://www.motorcyclespecs.co.za/model/suzu/suzuki_gsr600_b-king%2006.htm

Φυσικά το Fazer είναι ψόφιο χαμηλά, κι έχει και μισό φαίρινγκ, αλλά απ ότι φαίνεται σε τελική ταχύτητα ρίχνει στο GSR 13 χλμ/ω.
Επίσης το Hornet 600 του 07 έχει τελική 223,9, σύμφωνα παλι με αυτό:
http://www.motorcyclespecs.co.za/model/Honda/honda_cb600_hornet%2007.htm
άρα το GSR δεν είναι καθόλου το πιο γρήγορο γυμνό πλέον.
Το νού σου λοιπόν γιατί γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.

Eτσι κι αλλιώς οι τελικές δεν παίζουν σημαντικό ρόλο σε αυτές τις μοτοσυκλέτες.

MakeitRev
03/06/2018, 15:05
Μιλατε για καινουρια gsr? O.o εμενα και του αδερφου μου 06 και 08 φτανουν 250 τελικη..

Nostradamus
03/06/2018, 16:27
Άσε τι δείχνουν στα κοντέρ.. πραγματικά χιλιόμετρα δεν περνάει το gsr τα 220.
Το 600 λέμε... Το 750 δεν ξέρω τι κάνει...

Ωραίο θέμα ξεθάψες...κοίτα και για το θέμα με την τελική των vstrom.. :)

Obilivion
03/06/2018, 21:02
Το gsr είναι πιο γρήγορο σε κάθε άνοιγμα και έχει την ίδια τελική με το fazer...

Staskw
17/06/2020, 23:09
Οι φήμες ότι κόβουν πλαίσιο στο λαιμό αληθεύουν?Αν ναι,ποιες χρονιά παραγωγής? Κ6/Κ7?
Πολλά που βλέπω μεταχειρισμένα δηλώνουν πρόβλημα στο πίσω ABS.
Ακόμα και του 2010 που έχω κάνει test ride παρατήρησα οτι τα πλαστικά είναι κακής ποιότητας σε βαθμό που συντονίζουν με την εξάτμιση και ακούγεται σαν πιστολάκι μαλλιών (ερχόμενος απο Honda...).
τελικά αξίζει το GSR σαν μεταχειρισμένο μετά απο τόσα χρόνια και γιατί το έχει τόσος κόσμος στην Ελλάδα?

katerina
28/06/2020, 11:13
Οι φήμες ότι κόβουν πλαίσιο στο λαιμό αληθεύουν?Αν ναι,ποιες χρονιά παραγωγής? Κ6/Κ7?
Πολλά που βλέπω μεταχειρισμένα δηλώνουν πρόβλημα στο πίσω ABS.
Ακόμα και του 2010 που έχω κάνει test ride παρατήρησα οτι τα πλαστικά είναι κακής ποιότητας σε βαθμό που συντονίζουν με την εξάτμιση και ακούγεται σαν πιστολάκι μαλλιών (ερχόμενος απο Honda...).
τελικά αξίζει το GSR σαν μεταχειρισμένο μετά απο τόσα χρόνια και γιατί το έχει τόσος κόσμος στην Ελλάδα?

Καλημέρα. Μετά απο πέσιμο ναι μπορεί να σπάσει το πλαίσιο. Δεν θα κοπεί στα καλά του καθουμένου.
Το δικό μου το έχω 9 μήνες τώρα και δεν τρίζει απολύτως τίποτα και το ABS επίσης λειτουργεί κανονικά, μοντέλο 09.
Μάλλον δεν κοιτάς τα σωστά μεταχειρισμένα! Keep looking!

Galkar
05/11/2020, 08:03
Καλημέρα σας και από εμένα κάτοχος ενός gsr 600 του 2010 με 35000 κμ εδώ και 3 μήνες. Η αγορά του έγινε όταν είχε 33000 κμ μέχρι τώρα έχω παρατήρηση οτι το πρωί έχει αρχίσει να ακούγεται λίγο μέχρι να φτάσει στην θερμοκρασία τον 70oC κάτι σαν μεταλλικό από τον κινητήρα αλλά μετά χάνεται. Και ρωτάω εγώ τώρα θα μπορούσε να είναι βαλβίδες? Λάδια αλλάζει η μηχανή κάθε 3κ κμ και έχει αλλάξει πριν 2κ. Υπάρχει κάτι που να χτυπάει μόνο κρύο η και μπορεί να είναι φυσιολογικό?

Kickstart
05/11/2020, 08:24
Και ρωτάω εγώ τώρα θα μπορούσε να είναι βαλβίδες?

ναι φίλε θα μπορούσε να ναι αυτό.
πότε έκανε ο προηγούμενος ρύθμιση;

νομίζω το βιβλίο πρέπει να λεει οτι κάπου στα πρώτα 20-25 χιλιάδες πρέπει να γίνει, πολλοί το αμελούν να ξέρεις γιατί δεν θέλουν να ανοίξουν καπάκι κι ο κάθε μάστορας ζητάει λ7 αναλόγως με το πόσα του λείπουν.

δεν έχει θέμα το μοτέρ, πρόκειται για άσπαστο αλλά άμα επιμένει το κροταλισματάκι να πας να κάνεις έστω προληπτικά τις βαλβίδες και να ρίξει ένα γενικό σπεκ εντός ο μάστορας, ποτέ δεν ξέρεις όταν πρόκειται για μεταχείρο.

Pew
05/11/2020, 09:28
Καλημέρα σας και από εμένα κάτοχος ενός gsr 600 του 2010 με 35000 κμ εδώ και 3 μήνες. Η αγορά του έγινε όταν είχε 33000 κμ μέχρι τώρα έχω παρατήρηση οτι το πρωί έχει αρχίσει να ακούγεται λίγο μέχρι να φτάσει στην θερμοκρασία τον 70oC κάτι σαν μεταλλικό από τον κινητήρα αλλά μετά χάνεται. Και ρωτάω εγώ τώρα θα μπορούσε να είναι βαλβίδες? Λάδια αλλάζει η μηχανή κάθε 3κ κμ και έχει αλλάξει πριν 2κ. Υπάρχει κάτι που να χτυπάει μόνο κρύο η και μπορεί να είναι φυσιολογικό?
Τι λαδι βαζεις;

Κατα πασα πιθανοτητα ακουγεται η καδενα καθως ο τεντωτηρας ειναι ΚΑΙ υδραυλικος, επομενως παιρνει λιγο μεχρι να ανεβασει πιεση στο σημειο και να τεντωσει οσο πρεπει.
Εαν ειναι στο μεταιχμιο του να κανει το επομενο κλικ (ειναι τυπου καστανιας) θα το ακους για ενα διαστημα...

Οι βαλβιδες δεν ακουγονται τοσο ευκολα.

Σιγουρα ενα βιντεο σε ΑΝΟΙΧΤΟ χωρο... θα βοηθουσε.

sapila racing
05/11/2020, 09:45
Τι λαδι βαζεις;

Κατα πασα πιθανοτητα ακουγεται η καδενα καθως ο τεντωτηρας ειναι ΚΑΙ υδραυλικος, επομενως παιρνει λιγο μεχρι να ανεβασει πιεση στο σημειο και να τεντωσει οσο πρεπει.
Εαν ειναι στο μεταιχμιο του να κανει το επομενο κλικ (ειναι τυπου καστανιας) θα το ακους για ενα διαστημα...

Οι βαλβιδες δεν ακουγονται τοσο ευκολα.

Σιγουρα ενα βιντεο σε ΑΝΟΙΧΤΟ χωρο... θα βοηθουσε.

Kι εμένα στον τεντωτήρα παει το μυαλό μου. Οι βαλβίδες πολύ δύσκολο να ακούγονται σε τέτοιο κινητήρα.
Βέβαια αν όντως ισχύει αυτό σημαίνει οτι δεν έχει 35000 χλμ... ;)

Galkar
05/11/2020, 10:22
Η αλήθεια είναι πως δεν έχει βιβλίο με τα service οπότε δεν ξέρω στα πόσα κμ θα χρειαζότανε βαλβίδες και εάν γενικά έχουνε γίνει.. Θα προσπαθήσω να βγάλω βίντεο σε ανοιχτό χώρο να το ανεβάσω. Τα κμ από τα κτεο φαίνονται να έχουνε καλή αλληλουχία τώρα ποιος ξέρει. Λάδι ο μάστορας xD δεν έχω ιδέα σε εξουσιοδοτημενο στην Θεσσαλονίκη πηγαίνει.

Galkar
05/11/2020, 12:24
Τεντωτηρας? - YouTube https://swky.co/2PA1tV
Ελπίζω να ακούγεται κάτι σε αυτό το βιντεακι.

karellen
05/11/2020, 15:24
Αν αλλάξεις λάδια πιθανότατα θα σταματήσει,τσεκαρισμένο σε άλλη μηχανή.
Όχι ότι είναι πρόβλημα δηλαδή.Με κατόχους που έχω συζητήσει 10-40 βάζουν.

Pew
05/11/2020, 15:51
Τεντωτηρας? - YouTube https://swky.co/2PA1tV
Ελπίζω να ακούγεται κάτι σε αυτό το βιντεακι.
Πραγματικα κανενας λογος ανησυχιας.

Με τι λάδια;;

Galkar
05/11/2020, 16:48
Τώρα δεν ξέρω τι λάδια έχει βάλει υπόθετο ότι προτείνει ο κατασκευαστής. Προτείνετε συγκεκριμένα κάποια μάρκα? Συνθετικά ήμισυνθετικά? Και μια άλλη ανησυχία που έχω ειναι ότι κάποιες φορές δεν παίρνει την Δευτέρα καλά από 1η σε 2α. Αλλά σε συγκεκριμένο εύρος στροφών 7κ με 9κ το έχω παρατήρηση σε σημείο που νιώθεις ότι δεν έχεις πατήσει συμπλέκτη όχι απλα κοπανάει δεν μπαίνει και θέλει και 2η προσπάθεια. Σας συμβαίνει κάτι τέτοιο γενικά?

Creeper
14/11/2023, 07:10
Ας ξεθαψουμε μια φορά ακόμα τους σκελετούς από τις ντουλάπες του φορουμ.
Είμαι σε φάση που βγανω το απεριόριστο με προτερη εμπειρία 7 χιλ χλμ(1 χρόνο χοντρικά) με varadero 125 σε αστικό περιβάλλον.
Σε γενικές γραμμές κοιτάζω για κάτι πιο ήρεμο, τύπου τρανσαλπ 600-650, 700 το πολυ. Καθημερινή χρήση 50 χλμ συνολικά πήγαινε έλα στη δουλειά ( Κηφισός από ύψος άνω Πατησίων μέχρι Ποσειδώνος στο ύψος της Γλυφάδας τέρμα) και θα ήθελα να κάνω και βολτουλες μακρινές, καθώς δεν υπάρχουν και οι τρελές υποχρεώσεις προς ώρας, τα σκ.
Έχω ψιλοτρελαθει με το gsrαράκι, το κοιτάζω και το ψάχνω μέρες τώρα και όσο βλέπω και διαβάζω για αυτό τόσο πιο πολύ μου αρέσει.
Θεωρείτε οτι είναι εντελώς δολοφονικό για αναβάτη με εμπειρία πατάτας; Στη λογική οτι κάποιος δεν είναι με την ταυτότητα στο στόμα και οτι θα γίνουν και κάποια σχολεία, προφανώς όχι δεν μιλάμε για τσαμπουκαδες στην κίνηση και γενικότερα ταχύτητες στην πόλη.

Σας κουρασα άλλη μια φορά συμπαθάτε με χωριανοί . Τα φώτα σας θα ήταν ιδιαιτέρως εκτιμητέα και εισακουστέα.
Ευχαριστώ προκαταβολικά

patsavour
14/11/2023, 07:28
Αν εξαιρέσεις την πολύ υψηλή κατανάλωση του,είναι ένα μηχανάκι που "τα σπάει" για να χρησιμοποιήσω μια έκφραση της εποχής.Αν σ αρέσει πάρτο.

PortisHead
14/11/2023, 07:32
Απο το στυλ οδηγησης που περιγραφεις εγω θα σου προτεινα να προσανατολιστεις σε κατι 2-κύλινδρο.
Αμεση δυναμη και απο χαμηλά.
Ωραιο μηχανακι το GSR αλλα ζωντανευει μετα τις 8000 rpm και πιστευω πως θα σε κουράσει.

Creeper
14/11/2023, 07:49
Αυτό με τις 8000 το είχα διαβάσει για το fazer σε συγκρίσεις με το suzuki, σκεφτόμουν οτι το gsr ίσως είναι πιο φιλικό για πατατοκέφαλους γιατί είδα οτι είναι πιο γραμμικό από οτι λέγεται.
Ο μεγάλος έρωτας είναι το SV 650 που είναι δικύλινδρο αλλά είναι πολύ εκτός μπάτζετ αν θέλω να πάω σε πιο πρόσφατη έκδοση, δεν κοιτάζω gladius προφανώς:p

doctor_john
14/11/2023, 08:08
Aν θες πες κάτι για το "προφανώς" γιατί δεν είναι και πολύ για εμένα.
Εκτός μπάτζετ, πόσο δηλαδή που αφήνει sv του '19 με 5.5κ απέξω;
Το gladius σε τι προβληματίζει;

Όταν λες μεγάλος έρωτας ξυπνάω κατα κάποιο τρόπο. Εφόσον είναι ρεαλιστικό γιατί να κοιτάς οτιδήποτε άλλο
πέρα από τρόπους για να το έχεις.

Για εμένα το "μειονέκτημα" των sv είναι ότι έχουν τιμές που βρίσκεις ducati.
Ε, δεν είναι ρεαλιστική σύγκριση όσο καλά και αν τα πάνε στην συντήρηση τα monster..

Creeper
14/11/2023, 08:19
Το λέω χαριτολογώντας για το gladius ως η version του sv που θεωρείται από πολλούς ως η πιο αδιάφορη. Δεν έχω προσωπική άποψη ουσιαστικά. Κοίτα, αν μπορώ να βρω gsr με 3.5 χιλιάρικα κάτω από 50κ σε μια πολύ καλή κατάσταση, για το sv του '21 και μετά παίζεις μετά τα 6-6.5 χιλιάρικα και σκέψου οτι τα 3.5 είναι ήδη ξεχύλωμα για μένα... Έχω μπουφάνη γαντάκια κράνος αλλά σίγουρα θα πάω για upgrade στο κράνος και σίγουρα θέλω να κάνω το λβλ 1 με το που το πάρω. Οπότε μαζεύεται πολύ πράμα....

doctor_john
14/11/2023, 08:23
Γιατί βάζεις προδιαγραφή τόσο καινούριο SV; πως μπορείς και το συγκρίνεις με GSR;..

Οδήγησε κάποιο gsr και μίλησε με κατόχους SV αν θες μια γνώμη.
Μένεις μακριά από αυτό που σου αρέσει χωρίς λόγο.

Creeper
14/11/2023, 08:35
Διόρθωσε με αν κάνω λάθος ή αν χάνω κάτι, από μια μικρή έρευνα που έκανα δεν βρήκα πολλά διαθέσιμα sv εκτός από 2-3 επιλογές χρονολογίας πάνω κάτω 2000-2005 και τα υπόλοιπα απο 2021 και μετά που ακουμπάνε θεό λιγάκι οι τιμές..

πυξιδας990
14/11/2023, 08:56
το gsr ειναι πιο ροπατο χαμηλα και μεσαια απ ολα τα υπολοιπα 4k 600αρια,εχουμε εδω κατω φιλο που το εχει και ειναι εμφανες σε καθε βολτα...
εχει τα τελευταια με το μαυρο πλαισιο και abs...

υ.γ το πουλαει γιατι δυσκολευεται με το υψος,ειναι αρκετα χαμηλο αναστημα..αν θελεις σε φερνω σε επαφη

Nomand
14/11/2023, 09:15
Διόρθωσε με αν κάνω λάθος ή αν χάνω κάτι, από μια μικρή έρευνα που έκανα δεν βρήκα πολλά διαθέσιμα sv εκτός από 2-3 επιλογές χρονολογίας πάνω κάτω 2000-2005 και τα υπόλοιπα απο 2021 και μετά που ακουμπάνε θεό λιγάκι οι τιμές..
Φαντάζομαι ψαχνεις την έκδοση n για το sv που όντως δεν έχεις πολλές επιλογές, διότι το s έχει clip on και μπορεί να κουράζει για κάθε μέρα στην πόλη, το gsr που το γνωρίζω από συνάδελφο μου που το έχει είναι λίγο πιο καλά στημένο από αντίστοιχα της κατηγορίας του και επειδή φορά μοτέρ από GSXR δουλεύει καλά κυρίως ψηλά, δες και κανα hornet όμως αν και τα 600 άρια ψηλά δουλεύουν. Όλα όμως να ξέρεις καίνε πολύ και έχουν ακριβή συντήρηση για καθημερινη χρήση.

Nitse3
14/11/2023, 09:17
Αν εξαιρέσεις την πολύ υψηλή κατανάλωση του,είναι ένα μηχανάκι που "τα σπάει" για να χρησιμοποιήσω μια έκφραση της εποχής.Αν σ αρέσει πάρτο.

Επικροτείς την αγορά τετρακύλινδρου 15ετιας από νέο σχετικά αναβάτη;;;:eek: Έπαθες τίποτα;;;

Πλάκα κάνω ε. Γαμάτο το gsr ένα από τα τελευταία με το μαύρο πλαισιο και την μονόχρωμη σέλα θα το γούσταρα πολύ.

est
14/11/2023, 09:18
Το gsr ήταν από τα μηχανάκια που κοιτούσα σαν αντικαταστάτη του * Τρανσαλπ 650 που είχα πριν λίγα χρόνια. Δεν είχα διαβάσει κάτι που να με αποθαρρύνει, το βλέπω σαν άλλη μια τίμια μοτό της Σουζούκι. Είναι λίγο «δεινόσαυρος», 600άρι 4κύλινδρο σε μια εποχή που τα 2κύλινδρα κάνουν πάρτι πετυχαίνοντας αξιόλογες επιδόσεις με σχετική οικονομία.
Αν σου αρέσει τόσο προχώρησε, το βλέπω σαν μηχανάκι που περνάς καλά μαζί του. Όπως και τα υπόλοιπα αντίστοιχα 600άρια της εποχής του. Το ίδιο θα το ευχαριστηθείς όπως με ένα Hornet, Fazer, CBF, Bandit.. για καθημερινή χρήση και καμιά βόλτα είναι μικρές οι διαφορές τους και ο ουσιαστικός παράγοντας για την τελική απόφαση είναι η κατάσταση της μοτό.
Από την άλλη, αν σκέφτεσαι έστω και λίγο τις εκτός δρόμου εξορμήσεις, ένα τίμιο ονοφφ δεν χάλασε πότε κανέναν.
Άλλα θα πάρεις από τη μία κατηγορία κι άλλα από την άλλη.

* κοιτούσα για μοτό γενικά, περίπου στα 600 κυβικά για γενική χρήση με μπάτζετ στα 3-3,5Κ. Τελικά επικράτησε η λογική και πήρα το 640. :rolleyes:

THRESH
14/11/2023, 09:21
Στα 3500 τι άλλες επιλογές έχεις?

Diversion ? CBR500 ? Gladius ?

Nostradamus
14/11/2023, 09:42
Το ειχα το GSR (του 06 οταν ειχε βγει τον πρωτο χρονο χωρις abs). Για την εμπειρια σου και για το στυλ που περιγραφεις θεωρω οτι δεν θα βολεψει. Θελει να το δουλευεις ψηλα (οπως και καθε 4Κ) για να το διασκεδαζεις. Αλλιως απλα θα γυρνας "κρεμασμενος" στις αδιαφορες μεσαιες του χωρις κανενα απολυτως λογο. Καει πολυ και ειναι "μαλακο" με τις αναρτησεις απο μαμα.

Καλυτερα ξεκινα με ενα 2Κ street (το gladius ας πουμε ειναι πολυ παρεξηγημενο, ενω ειναι μια χαρα), κανε κανενα σχολειο και μετα μπορεις να πας πιο πανω.

Nitse3
14/11/2023, 09:49
Καλά το gladius μην το πολυβάζετε σαν επιλογή. Στατιστικά και μόνο ποτέ δεν παίζουν πάνω από 3-4 αγγελίες σε όλη την Ελλάδα.

SeniorCanardo
14/11/2023, 09:53
Δεν έχω καταλάβει τι παίζει με τα GSR.
Πάιζει να είναι το γυμνό στα κάτω από 4 χιλιάρικα που συναντώ πιο συχνά σε αγγελία.
Βλέπω πολλά στο car για πούλημα από 2-4 χιλιάρικα, με 50k (καλά λέμε τώρα) μέχρι και πάνω από 100k χιλιόμετρα, ανάλογα την χρονολογία και την κατάσταση.
Διαβάζω για καταναλώσεις από 6lt έως και 10lt.:eek:
Γενικά έχω την αίσθηση, μπορεί να κάνω λάθος, ότι σαν να θέλουν οι ιδιοκτήτες να τα ξεφορτωθούν και δεν φεύγουν.
Έχω παρκαρισμένα κάνα δυο, πάνω από 4-5 μήνες.

patsavour
14/11/2023, 11:08
Επικροτείς την αγορά τετρακύλινδρου 15ετιας από νέο σχετικά αναβάτη;;;:eek: Έπαθες τίποτα;;;

Πλάκα κάνω ε. Γαμάτο το gsr ένα από τα τελευταία με το μαύρο πλαισιο και την μονόχρωμη σέλα θα το γούσταρα πολύ.

Παρασυρθηκα απο την αγαπη μου γι αυτο το μηχανακι ,και δεν ειδα την προυπηρεσια του νεου.Οντως ειναι μεγαλο και παρακινδυνευμενο το βημα,απο 15 αλογα σε 100 αλογα.Βεβαιως ειναι μεγαλο το ''παιδι '' οποτε ας αποφασισει με ωριμοτητα.Απο την μακροχρονη (20ετια)στα διαφορα φόρα,εχω πλεον (προσφατα) κατασταλλαξει οτι ,σχεδον κανεις,(αμα του αρεσει κατι)δεν αλλαζει γνωμη οτι και να πουν οι αλλοι.

Creeper
14/11/2023, 12:27
Επειδή όντως τα 90 άλογα μου φαίνονται πολύ ακραίο άλμα ισχύος όσο detuned και να είναι ο κινητήρας του gsxr στο gsr, μάλλον το αφήνω όσο και αν με τσιγκλησε σαν πρόταση... Μου φαίνεται θα κοιτάξω από κοντά τα 1-2 sv 2005-2006 που μου κίνησαν το ενδιαφέρον αν υπάρχουν ακόμα σε κανα μήνα που θα έχω λογικά το δίπλωμα στα χέρια μου αλλιώς με βλέπω για το παλιό καλό τρανσαλπακι και μάζεμα πιο ήρεμων και βατών χλμ ώστε να πάω σε κάτι πιο σπορ όταν θα έχω μαζέψει κασερι και περισσότερη εμπειρία..

doctor_john
14/11/2023, 12:42
Μια ματιά έριξα σαν sv 650 και νομίζω ότι δεν βλέπεις τον κύριο όγκο των αγγελιών.

Καλά το gladius μην το πολυβάζετε σαν επιλογή. Στατιστικά και μόνο ποτέ δεν παίζουν πάνω από 3-4 αγγελίες σε όλη την Ελλάδα.

Το ακούω συχνά, τα στατιστικά δεν μας απασχολούν, γνωρίζεις ότι έχει κάποιο θέμα;
Αν είναι πέστο να κοστολογηθεί και να συνεχίσουμε.

Σε άλλη περίπτωση το ,gladius είναι απλά το μεταγενέστερο sv σε καλύτερες τιμές και με πιο αστείο φανάρι..

billy84
14/11/2023, 12:47
Ας ξεθαψουμε μια φορά ακόμα τους σκελετούς από τις ντουλάπες του φορουμ.
Είμαι σε φάση που βγανω το απεριόριστο με προτερη εμπειρία 7 χιλ χλμ(1 χρόνο χοντρικά) με varadero 125 σε αστικό περιβάλλον.
Σε γενικές γραμμές κοιτάζω για κάτι πιο ήρεμο, τύπου τρανσαλπ 600-650, 700 το πολυ. Καθημερινή χρήση 50 χλμ συνολικά πήγαινε έλα στη δουλειά ( Κηφισός από ύψος άνω Πατησίων μέχρι Ποσειδώνος στο ύψος της Γλυφάδας τέρμα) και θα ήθελα να κάνω και βολτουλες μακρινές, καθώς δεν υπάρχουν και οι τρελές υποχρεώσεις προς ώρας, τα σκ.
Έχω ψιλοτρελαθει με το gsrαράκι, το κοιτάζω και το ψάχνω μέρες τώρα και όσο βλέπω και διαβάζω για αυτό τόσο πιο πολύ μου αρέσει.
Θεωρείτε οτι είναι εντελώς δολοφονικό για αναβάτη με εμπειρία πατάτας; Στη λογική οτι κάποιος δεν είναι με την ταυτότητα στο στόμα και οτι θα γίνουν και κάποια σχολεία, προφανώς όχι δεν μιλάμε για τσαμπουκαδες στην κίνηση και γενικότερα ταχύτητες στην πόλη.

Σας κουρασα άλλη μια φορά συμπαθάτε με χωριανοί . Τα φώτα σας θα ήταν ιδιαιτέρως εκτιμητέα και εισακουστέα.
Ευχαριστώ προκαταβολικά

50 km καθημερινά δεν αξίζει σε καμία περίπτωση οποιοδήποτε τετρακύλινδρο. Γενικά είναι ένα ήπιο μηχανάκι που θα μπορούσες να το τσουλάς χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία. Το πρόβλημα είναι ότι ειδικά καλοκαίρι θα είσαι με αναμμένο το βεντιλατέρ μόνιμα και απλώς θα περιφέρεσαι χωρίς να σου προσφέρει κάτι ουσιαστικό, ενώ θα καις βαρέλια βενζίνης άνευ λόγου. Αν το πάρεις για βολτάδικο και κρατήσεις το Βαραντέρο για κάθε μέρα τότε θα είσαι αρχηγός.

karellen
14/11/2023, 12:53
Έχει gsr φίλος μου καλός πολλά χρόνια τώρα και το έχω οδηγήσει πάμπολλες φορές.
Τίμιο μηχανάκι με το ABS του,στέκεται άξια και σήμερα αλλά στην πόλη θα σε κουράσει,πρέπει να το δουλεύεις ψηλά,τετρακύλινδρο γαρ,άρα υψηλές θερμοκρασίες όπως είπε και ο Βασίλης.

Nitse3
14/11/2023, 13:03
Μια ματιά έριξα σαν sv 650 και νομίζω ότι δεν βλέπεις τον κύριο όγκο των αγγελιών.

Το ακούω συχνά, τα στατιστικά δεν μας απασχολούν, γνωρίζεις ότι έχει κάποιο θέμα;
Αν είναι πέστο να κοστολογηθεί και να συνεχίσουμε.

Σε άλλη περίπτωση το ,gladius είναι απλά το μεταγενέστερο sv σε καλύτερες τιμές και με πιο αστείο φανάρι..

Δεν ήταν το νόημα της ανάρτησής μου αυτό. Προφανώς και δεν γνωρίζω αν έχει κάποιο θέμα. Απλά αν πάντα έχει 3-4 προς πώληση και δεν είναι κάποιο κοντά στην ευρύτερη περιοχή σου καταλήγει να μην είναι πραγματική επιλογή τελικά. Αν ο asxetost είναι Αθήνα και έχει έστω και ένα αγγελία από Αθήνα ή κάπου κοντά εννοείται να πάει να το δει.

Creeper
14/11/2023, 13:05
50 km καθημερινά δεν αξίζει σε καμία περίπτωση οποιοδήποτε τετρακύλινδρο. Γενικά είναι ένα ήπιο μηχανάκι που θα μπορούσες να το τσουλάς χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία. Το πρόβλημα είναι ότι ειδικά καλοκαίρι θα είσαι με αναμμένο το βεντιλατέρ μόνιμα και απλώς θα περιφέρεσαι χωρίς να σου προσφέρει κάτι ουσιαστικό, ενώ θα καις βαρέλια βενζίνης άνευ λόγου. Αν το πάρεις για βολτάδικο και κρατήσεις το Βαραντέρο για κάθε μέρα τότε θα είσαι αρχηγός.

Μακάρι να μπορούσα να το κρατήσω και το 125, δυστυχώς πάμε για όλα σε ένα πακέτο.

Δοκτωρ επειδή κοιτάζω με όχι πάνω από 50.000 χλμ στο κοντερ αυτά που βλέπω οτι μένουν είναι πολύ περιορισμένα
Έχω δει ενα Sv -S του 2006 με τον ανεμοθωρακα περίπου 40.000 χλμ στα 2.800€. Μακάρι να είναι ακόμα διαθέσιμο σε κανα μήνα
Επίσης σταματάω εδώ γιατί το νήμα είναι gsr600. Άλλη μια φορά ευχαριστώ όλους σας!:beer:

Nostradamus
14/11/2023, 13:31
Αν μπορεις να το παρεις σημερα γιατι να περιμενεις για το διπλωμα? (αφου θα το εχεις σε ενα μηνα οπως λες).

Creeper
14/11/2023, 13:37
Πρώτον γιατί δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω την αγορά/ ασφάλιση χωρίς δίπλωμα, θα μου πεις δήλωσε το σε ακινησία και βάλε κάποιον να στο φέρει στο κλειστό παρκινγκ. Δεν ξέρω, θα με τρώει πάρα πολύ να το κοιτάζω ένα μήνα χωρίς να μπορώ να το κινήσω στο δρόμο....
Το είχα κάνει με το μωροντερο αλλά ήταν ένα μηχανάκι που δεν μου σήκωνε και την τρίχα, ήταν κάπως σαν η αναγκαία επιλογή στα μάτια μου για κάποιον με την δική μου ελλιπή οδηγική παιδεία και ελιππή σεβασμό στο πιθανό μέσο αυτοκτονίας που μπορεί να γίνει μια μοτοσυκλέτα.

DoctoR_k6
14/11/2023, 13:42
GSR...μια καρατιμονα για καλυτερο ελεγχο και εισαι αρχοντας.
Μοτερακι καλο. Πλαισιο/ψαλιδι καλο...τι αλλο θες.
Ι4 να δουλευει απροβληματιστα...και καλες βολτες.

ptc
14/11/2023, 14:21
50 km καθημερινά δεν αξίζει σε καμία περίπτωση οποιοδήποτε τετρακύλινδρο. Γενικά είναι ένα ήπιο μηχανάκι που θα μπορούσες να το τσουλάς χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία. Το πρόβλημα είναι ότι ειδικά καλοκαίρι θα είσαι με αναμμένο το βεντιλατέρ μόνιμα και απλώς θα περιφέρεσαι χωρίς να σου προσφέρει κάτι ουσιαστικό, ενώ θα καις βαρέλια βενζίνης άνευ λόγου.

Ό,τι είπε ο Βασίλης. Ως πρώην κάτοχος έχω να πω πως είναι καλή μηχανή (για τα λεφτά της) αλλά ακατάλληλη για τη χρήση που θες. Σε μεικτή χρήση υπολόγιζε 7-8 λίτρα ανά 100. Είχα δει και διψήφια κατανάλωση ουκ ολίγες φορές.

Creeper
14/11/2023, 14:34
Δεν θα πω τίποτα άλλο, εκτός από οτι έχω δει πολύ συχνά 5.5 με το μωροντερο στα δικά μου χέρια. Δεν είναι για μένα το gsr από οτι συμπεραίνω, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή και για αυτή τη χρήση που θέλω:rolleyes:

motojojo
14/11/2023, 17:37
Διαβαζα τα σχόλια και λέω δεν θα το πει κανείς; Επιτέλους το ειπαν 2.

50 αστικά χλμ καθημερινά με 4κ 600αρι; Θα αρχίσεις να καλοβλέπεις τα ΜΜΜ.

Δες κάτι σε δικύλινδρο, ίσως και μια κατηγορία σε κυβικά πιο κάτω (400-500).

Τα cb500 πόσο πάνε; Όχι τα τελευταία, ας πουμε κοντά στο 15.
Ευέλικτο, σπιρτόζικο και οικονομικό.

Tallyban
14/11/2023, 19:02
Αν είναι στα ίδια λεφτά,Μπαντιτ με κλειστά μάτια, πιο καθημερινή θέση οδήγησης,άνετο για ταξίδια.

DoctoR_k6
14/11/2023, 21:10
Διαβαζα τα σχόλια και λέω δεν θα το πει κανείς; Επιτέλους το ειπαν 2.

50 αστικά χλμ καθημερινά με 4κ 600αρι; Θα αρχίσεις να καλοβλέπεις τα ΜΜΜ.

Δες κάτι σε δικύλινδρο, ίσως και μια κατηγορία σε κυβικά πιο κάτω (400-500).

Τα cb500 πόσο πάνε; Όχι τα τελευταία, ας πουμε κοντά στο 15.
Ευέλικτο, σπιρτόζικο και οικονομικό.

Γιατί ρε συ...εσύ με τι κυκλοφορείς? :p
Μια ζωή την έχουμε. Άσε να το ευχαριστιεται καθημερινά και να ταξιδεύει παντού.
Να κάψει κ 1-2 λτ παραπάνω οκ...
Άλλη ευχαρίστηση το ένα μοτο και άλλη το άλλο(μικρότερο).

motojojo
14/11/2023, 21:33
Εμ....επειδη κυκλοφορώ, γι'αυτο λέω! :D

20-25χλμ κανω εγω τη μερα (καθημερινη) και ενα 30αρι ευρα μου βγαζουν οριακα τη βδομαδα. Για τα διπλα χλμ μιλαμε χαλαρα για 200 ευρώ το μήνα βενζίνες.

Για την ιστορία, κι εγω αρχίζω τρώγομαι για μικροτερο.

Creeper
15/11/2023, 06:49
Cb 500 θα πήγαινα μόνο για το x το οποίο παίζει στο 5οχίλιαρο και πάνω και αυτό αν θυμάμαι καλά
Το πηδήσαμε ωρε το νήμα θα με βρίζουν οι μοντς

PortisHead
15/11/2023, 08:08
Θα κανω μια ιεροσυλια και θα σου προτεινω να κοιταξεις κι ενα αλλο μηχανακι
που κανονικα δεν συζητιεται εδω μεσα.
Ειναι κακό, αντι-moto.gr κι αν το παρεις θα πρεπει να το κρατησεις μυστικο απο δω μεσα αν θες να σε παιζουν τα αλλα παιδακια.
Αλλα ειναι η μερα με τη νυχτα σε δυναμη με το GSR που κοιτας.
Δεν ισχυει αυτο που λένε οτι I4, αρα πρεπει να το δουλευεις ψηλα.
Αυτο εχει να κανει πάντα με τα κυβικα ;)
(Kawasaki Z750)

Creeper
15/11/2023, 08:18
Θα κανω μια ιεροσυλια και θα σου προτεινω να κοιταξεις κι ενα αλλο μηχανακι
που κανονικα δεν συζητιεται εδω μεσα.
Ειναι κακό, αντι-moto.gr κι αν το παρεις θα πρεπει να το κρατησεις μυστικο απο δω μεσα αν θες να σε παιζουν τα αλλα παιδακια.
Αλλα ειναι η μερα με τη νυχτα σε δυναμη με το GSR που κοιτας.
Δεν ισχυει αυτο που λένε οτι I4, αρα πρεπει να το δουλευεις ψηλα.
Αυτο εχει να κανει πάντα με τα κυβικα ;)
(Kawasaki Z750)

Χαχαχαχα, μου αρέσει πάρα πολύ όταν το χαζεύω παρκαρισμένο κάπου έξω, απλά για την ώρα κατέληξα οτι θέλω να περιορίσω τον εαυτό μου στα 70-75 άλογα μαξ.

PortisHead
15/11/2023, 08:23
Χαχαχαχα, μου αρέσει πάρα πολύ όταν το χαζεύω παρκαρισμένο κάπου έξω, απλά για την ώρα κατέληξα οτι θέλω να περιορίσω τον εαυτό στα 70-75 άλογα μαξ.
Νομιζω πως εχεις λάθος προσεγγιση.
Το μηχανακι δε σε παει μονο του.
Και Hayabusa να παρεις αν θες το πας με 80 αν θες με 300
"Το γκάζι ειναι δεξιά"

Creeper
15/11/2023, 14:34
Έχω σίγουρα λάθος προσέγγιση και λάθος εκτίμηση γενικότερα. Απλώς προσπαθώ να πλαισιώσω το όλο θέμα με ένα τρόπο που να είναι λειτουργικός, δηλαδή όσο detuned και γραμμικό να είναι ένα μηχανάκι όπως το gsr από οτι καταλήγω θα είναι πιο ασφαλές για εμένα να ανέβω πιο κλιμακωτά. Θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να έχω και hayabusa, απλώς ρεαλιστικά το μυαλό ενός ανθρώπου που έχει συνηθίσει να επιταχύνει με 1kg ροπή και του δώσεις ξαφνικά 10 και 11kg δεν θα μπορει εύκολα να το διαχειριστεί.
Το γκάζι είναι σίγουρα δεξιά αλλά όταν θες ένα μηχανάκι 65% για καθημερινό και 25% για βόλτα προσπαθείς να βρεις κάτι που να συμπίπτει με αυτές τις αναγκες.

sam4g
15/11/2023, 15:20
Το γκάζι είναι σίγουρα δεξιά αλλά όταν θες ένα μηχανάκι 65% για καθημερινό και 25% για βόλτα προσπαθείς να βρεις κάτι που να συμπίπτει με αυτές τις αναγκες.

Το άλλο 10% τι χρήση θα κάνεις; Αστειεύομαι :bawl:

Creeper
15/11/2023, 15:29
Έχω πονοκέφαλο σήμερα μην κρίνεις! :rolleyes::lol: