Σύνδεση

View Full Version : Gsr600...!

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Alx 84
17/04/2007, 08:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από zanDark
:lol: :lol: ναι ναι...αυτο το λες επειδη δεν μπορεις να εκφερεις αποψη...ακους μονο τον ηχο την ωρα που περναει απο διπλα σου και εξαφανιζεται...:eyepop: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τι λες ωρε;;; ειπαμε δεν είναι κανένα τούμπανο! στα ίδια περίπου είμαστε(να έχουμε μια διαφορά της τάξης των 5 αλόγων)

Υ.Γ. θα έλεγα κακία αλλά μας βλέπουν!:winka:

Υ.Γ2. για να γίνει τζέρτζελο: τα GSR είναι χρέπια και κακάσχημα! ο μόνος χώρος που τους ταιριάζει είναι ο πάτος της θάλασσας!!!:evil: γιά να δώ τώρα πόσο καλά ξέρω να τρέχω γιατί με βλέπω να τις τρώω :lol: :lol:

Giorgos19
17/04/2007, 09:12
Με φαινεται οτι τελικα δεν χρειαζομαι εγω για να σε μπινελικωνω,το κανει η Ευη!:lol: :lol:

ΕΜΠΑΙΝΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΗΗΗΗ!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Λοιπον μικρε....τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλια....Δεν σε σηκωνει το κλιμα εδω...
Πολυ γρηγορο ρε παιδι μου,δεν ειναι για εσενα.....:smokin:

Alx 84
17/04/2007, 12:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Με φαινεται οτι τελικα δεν χρειαζομαι εγω για να σε μπινελικωνω,το κανει η Ευη!:lol: :lol:

ΕΜΠΑΙΝΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΗΗΗΗ!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Λοιπον μικρε....τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλια....Δεν σε σηκωνει το κλιμα εδω...
Πολυ γρηγορο ρε παιδι μου,δεν ειναι για εσενα.....:smokin:

2 εναντίων ενός! δεν είναι σωστό αυτό! θα σας δείξω εγώ θα δείτε τι θα πάθετε!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ίσα ρε πιλώτε εσύ! άντε πάνε να μάθεις πως παίρνει μπροστά το μπρίκι σου και μετά έλα! μας κουνιέσαι κ εσύ! ουστ ρε!!!

παμε διαμάχες;;:evil:

evvou
17/04/2007, 13:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
τι λες ωρε;;; ειπαμε δεν είναι κανένα τούμπανο! στα ίδια περίπου είμαστε(να έχουμε μια διαφορά της τάξης των 5 αλόγων)

μωρε δεν ειπα οτι εισαι αργος...κουλοχαραλαμπος εισαι :lol: :a22: :a22:

[i]Υ.Γ. θα έλεγα κακία αλλά μας βλέπουν!:winka: [/B]

:look: οχι τωρα...εχει κοσμο
:rotflmao: :winka:

[i]Υ.Γ2. για να γίνει τζέρτζελο: τα GSR είναι χρέπια και κακάσχημα! ο μόνος χώρος που τους ταιριάζει είναι ο πάτος της θάλασσας!!! γιά να δώ τώρα πόσο καλά ξέρω να τρέχω γιατί με βλέπω να τις τρώω :lol: [/B]

:eyepop: :lol:
τρεχα γιατι βλεπω να σκαει μυτη ο Zanzibar να σε δεσει κομπο :rotflmao: :rotflmao:

γεια σου ρε Αλεξακι :beer: :beer: :beer:

evvou
17/04/2007, 13:05

:lol: :lol: που ειναι ο παλιος καλος καιρος που πηγαιναμε για καφε και κραζαμε τα σου(τ)ζουκια? :(

:rotflmao: :rotflmao: ειδες πως τα φερνει η ζωη?? :rotflmao: :rotflmao:

κανονιστε ρε guys να παμε για κανενα καφεδακι να τα πουμε ρεεεεεεεεεεεεε (να κραξουμε τον Αλεξ απο κοντα να γουσταρουμε) :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer:

Alx 84
17/04/2007, 14:07
μωρε δεν ειπα οτι εισαι αργος...κουλοχαραλαμπος εισαι :lol:

:look: οχι τωρα...εχει κοσμο
:rotflmao: :winka:

:eyepop: :lol:
τρεχα γιατι βλεπω να σκαει μυτη ο Zanzibar να σε δεσει κομπο :rotflmao: :rotflmao:

γεια σου ρε Αλεξακι :beer:

ΕΕΕ!!!! μου βγάζετε το βαρύ πυροβολικό!! :mad: :mad: αυτό και αν είναι ύπουλο χτύπημα!

δεν είμαι κουλοχαράλαμπος!!! βελτιωμένος κουλάντζας παρακαλώ!:smokin:

να κανονίσετε για καφέ. αν είναι να μαζευτούμε κ να με κράζετε δεν έρχομαι! :p :wave2:

βέβαια όποιος αγαπάει παιδεύει όπως λένε. Η ΜΗΠΩΣ ΖΗΛΕΥΕΤΕ ΠΟΥ ΕΧΩ HONDA??? εεεεεε;;; ε;;;;:cool:

evvou
17/04/2007, 14:14
ΕΕΕ!!!! μου βγάζετε το βαρύ πυροβολικό!! αυτό και αν είναι ύπουλο χτύπημα!

δεν είμαι κουλοχαράλαμπος!!! βελτιωμένος κουλάντζας παρακαλώ!:smokin:

να κανονίσετε για καφέ. αν είναι να μαζευτούμε κ να με κράζετε δεν έρχομαι! :p :wave2:

βέβαια όποιος αγαπάει παιδεύει όπως λένε. Η ΜΗΠΩΣ ΖΗΛΕΥΕΤΕ ΠΟΥ ΕΧΩ HONDA??? εεεεεε;;; ε;;;;:cool:

μακαρι να ηταν ολοι οι "νεοι" οδηγοι τοσο κουλαντζες οσο εισαι εσυ :winka: :beer: :beer: (ειδες τι καλη που ειμαι ε? ε?Ε? :wacko: :lol: )

γιατι ρε πρωτη φορα θα ειναι που θα σε κραξουμε? :rotflmao:

να ζηλευουμε που εχεις Honda και δεν μπορουμε να πηγαινουμε αργα για να βλεπουμε το ωραιο κωλαρακι του GSR :eyepop: :rotflmao: :rotflmao: :beer:

Alx 84
17/04/2007, 14:34
μακαρι να ηταν ολοι οι "νεοι" οδηγοι τοσο κουλαντζες οσο εισαι εσυ :winka: (ειδες τι καλη που ειμαι ε? ε?Ε? :wacko: :lol: )

γιατι ρε πρωτη φορα θα ειναι που θα σε κραξουμε? :rotflmao:

να ζηλευουμε που εχεις Honda και δεν μπορουμε να πηγαινουμε αργα για να βλεπουμε το ωραιο κωλαρακι του GSR :eyepop: :rotflmao: :beer:

πρόσεχε μη δαγκωθείς γιατί θα δηλητηριαστείς!!:evil: :evil: :evil:

Τι να βλέπεις μωρέ από το έκτρωμα;;; το δικό μου είναι ομορφότερο και το ξέρετε!!:a01: :a01: :a01: :a01:

θα τα πούμε από κοντά έννοια σου (μη χαλάμε το thead):wave2:

evvou
17/04/2007, 14:51
πρόσεχε μη δαγκωθείς γιατί θα δηλητηριαστείς!!:evil: :evil: :evil:

ρε νουμερο για κοπλιμαν το ειπα :rolleyes:
οτι αν ολοι οι νεοι αναβατες ηταν τοσο "κουλοι" οσο εσυ τοτε τα πραγματα στους δρομους θα ηταν πολυ καλυτερα :)

παρεξηγιαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :smilea: :wave2:

Giorgos19
17/04/2007, 15:26
Aστον ρε Ευη...Ειναι αργος...και στη μηχανη και στο μυαλο!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εμ βεβαια μολις βρουμε τα δυσκολα αμεσως να το κοψουμε μην χαλασουμε το ποστακι
Οταν μπαινεις ομως εσυ και τα κανεις ολα πουτ@ν@ δεν πειραζει!:evil:

Alx 84
17/04/2007, 16:55
ρε νουμερο για κοπλιμαν το ειπα :rolleyes:
οτι αν ολοι οι νεοι αναβατες ηταν τοσο "κουλοι" οσο εσυ τοτε τα πραγματα στους δρομους θα ηταν πολυ καλυτερα :)

παρεξηγιαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :smilea: :wave2:

το σχόλιο δεν ήταν για αυτό ντάρλινγκ, αλλά για όλα τα υπόλοιπα:winka:

Aστον ρε Ευη...Ειναι αργος...και στη μηχανη και στο μυαλο!
:rotflmao:
Εμ βεβαια μολις βρουμε τα δυσκολα αμεσως να το κοψουμε μην χαλασουμε το ποστακι
Οταν μπαινεις ομως εσυ και τα κανεις ολα πουτ@ν@ δεν πειραζει!:evil:

ποια βρίσκουμε δύσκολα ρε;;; απλά σέβομαι το κακόμοιρο το threadάκι σας. ουτε κατηγορία δεν έχετε ρε! παρτάλιααααααααααααααααααααα!!!!!:evil: (έτσι έτσι. χτυπάω εκεί που πονάει:evil: )

evvou
17/04/2007, 17:02
το σχόλιο δεν ήταν για αυτό ντάρλινγκ, αλλά για όλα τα υπόλοιπα:winka:

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

Alx 84
18/04/2007, 14:00
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

έλα έλα, τσώπα τσώπα.:a9: :a9: :a9:

μπα; τι πρώτα λέμε τις κακίες και μετά βάζουμε τα κλάματα κ είμαστε μέλι γάλα;;:nono:

evvou
19/04/2007, 17:41
έλα έλα, τσώπα τσώπα.:a9: :a9: :a9:

μπα; τι πρώτα λέμε τις κακίες και μετά βάζουμε τα κλάματα κ είμαστε μέλι γάλα;;:nono:

τελικα εγω τι να κρατησω??? το τσωπα τσωπα η το κραξιμο? :look: :look: :look: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:

nickald
22/04/2007, 11:46
Δεν ειναι να την αφησω για 10 λεπτα μονη της

Αμεσως βρισκει παρεα.

http://i172.photobucket.com/albums/w10/nickald/18042007077.jpg

http://i172.photobucket.com/albums/w10/nickald/18042007076.jpg

http://i172.photobucket.com/albums/w10/nickald/18042007075.jpg

B-King
22/04/2007, 14:21
Καλημέρα παίδες. Μόλις χθές γράφτηκα στο forum και χάρημα που είδα αυτο το post.
Προσθέστε άλλον ένα στο GSR-Club. Εχω εδω και 5 βδομαδες ενα μαύρο Suzuki GSR 600. Το μηχανάκι αυτό έχει καλύψει κάθε προσδοκία μου. Να χαίρεσται όλοι τα κουκλιά σας. Και πάντα όρθιοι.:sun:

Alx 84
24/04/2007, 23:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από nickald

Αμεσως βρισκει παρεα.

να είδες ρε γιώργη; όχι σα το ξενέρωτο (και απροσάρμοστο) το δικό σου που έπρεπε να περάσουν 6+ μηνες για να κάνεις βόλτα με 2ο GSR :p :lol: :lol:

άντε γειά μας!:beer: :beer:

mats8282
25/04/2007, 13:53
Ρε παιδια μια ερωτηση να κανω γιατι ηρθε η ωρα( :bigcry: ) να αλλαξω λαστιχα.....δεν ισιωνω πουθενα και σε λιγο θα αρχισουν να βγαινουν τα λινα στο πισω λαστιχο ειδικα.....Οσοι αλλαξατε λαστιχα τι βαλατε?Παλι τα ΒΤ014 η προτιμησατε κατι αλλο?Με τον μαστορα και φιλο που μιλησα μου ειπε για τα Diablo και τιμη 390 το σετακι....Για δωστε τα φωτα σας....

Giorgos19
25/04/2007, 21:17

Αμεσως βρισκει παρεα.

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Giorgos19
25/04/2007, 21:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από B-King
Καλημέρα παίδες. Μόλις χθές γράφτηκα στο forum και χάρημα που είδα αυτο το post.
Προσθέστε άλλον ένα στο GSR-Club. Εχω εδω και 5 βδομαδες ενα μαύρο Suzuki GSR 600. Το μηχανάκι αυτό έχει καλύψει κάθε προσδοκία μου. Να χαίρεσται όλοι τα κουκλιά σας. Και πάντα όρθιοι.:sun:

Καλως ηρθες φιλαρακι!Καλους δρομους να εχετε και συ και το μωρο σου!
Αυξανομαστε οσο παει ε??:beer: :beer: :beer:

Giorgos19
25/04/2007, 21:20
να είδες ρε γιώργη; όχι σα το ξενέρωτο (και απροσάρμοστο) το δικό σου που έπρεπε να περάσουν 6+ μηνες για να κάνεις βόλτα με 2ο GSR :p :lol: :lol:

άντε γειά μας!:beer: :beer:

Ναι ρε συ...το δικο μου ειναι κακο...απροσαρμοστο....αντικοινωνικο....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Giorgos19
25/04/2007, 21:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Ρε παιδια μια ερωτηση να κανω γιατι ηρθε η ωρα( :bigcry: ) να αλλαξω λαστιχα.....δεν ισιωνω πουθενα και σε λιγο θα αρχισουν να βγαινουν τα λινα στο πισω λαστιχο ειδικα.....Οσοι αλλαξατε λαστιχα τι βαλατε?Παλι τα ΒΤ014 η προτιμησατε κατι αλλο?Με τον μαστορα και φιλο που μιλησα μου ειπε για τα Diablo και τιμη 390 το σετακι....Για δωστε τα φωτα σας....

Κωστα,για ποιο Diablo μιλαμε???Αν κρινω απο την τιμη μαλλον για το Corsa.
Πολυ καλο λαστοιχο (ρωτα και τον Alx84 που τα φοραει) αλλα ρε φιλε θα ειναι κριμα να το λιωσεις στον δρομο!!Γνωμη μου παντα ε?:beer: :beer:
Για κοιτα λιγο και σε προηγουμενες σελιδες,νομιζω οτι κατι εχει αναφερθει!

Ασχετο.....ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ??????? :confused:

mats8282
26/04/2007, 08:31
Δεν εχω λαστιχα να ερθω.... :p

Παλι καλα που θα παρω το CBF250 την αλλη βδομαδα :wave2:

Xrider
26/04/2007, 10:53
το GSR ειναι ο αντικαταστατης της "τσαγιερας" ????

deminio11
26/04/2007, 21:37
Καλησπερα σε ολους !!!

Εδω και λιγο καιρο εχω μπει στη διαδικασια να ξαναπαρω μηχανη και ειμαι ακομα στο ψαξιμο .Βαζοντας κατω τις αναγκες μου αποφασισα να παρω μια μηχανη η οποια θα ειναι μικροτερη απο το vstrom που ειχα ,παντα στο θεμα ογκου !

Ετσι πηγα και ειδα το GSR το οποιο μαλιστα εχω κλεισει ραντεβου για να το κανω ενα τεστ αυριο ! Απο οσο εχω διαβασει απο περιοδικα το μηχανακι σε γενικες γραμμες δεν παιζετε σε ολους του τομεις !!!

Βεβαια εχω ακουσει και αρνητικα σχολια οπως οτι καιει πολυ ! Το ερωτημα που θετω σε εσας που ειστε κατοχοι της συγκεριμενης μηχανης ειναι κατα ποσο επειδη ειναι γυμνο κουραζει σε ανοιχτο δρομο και μεχρι ποσα χλμ μπορεις να πας χωρις να σε κουραζει.

Βεβαια τα ταξιδια μου εκτος Αθηνων ειναι πλεον πολυ λιγα εως ελαχιστα λογω οικογενειακων υποχρεωσεων πλεον,αλλα ενα ΛΟΥΤΡΑΚΙ θα το πηγαινω μια φορα το μηνα ετσι για να ξεσκαω :p

Επισης οι ζελατινες που πουλανε πιστευετε κανουν δουλεια η ειναι πεταμενα λεφτα ?

Λοιπον ακουω γνωμες !!!

Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας

Φιλικα ΓΙΩΡΓΟΣ :beer:

mats8282
27/04/2007, 11:41
Φιλε Γιωργο το μηχανακι οντως ειναι πολυ καλο....Καιει περιπου 7-8λτ/100χλμ σε χρηση πολης με αρκετα ανοιγματα 1η-2α-3η....και οσο για το ταξιδι προσωπικα το βρηκα πολυ ανετο παρα το 1.87 και τα 95 κιλα μου μεχρι και τα 170 χλμ περιπου με λιγο σκυψιμο,απο εκει μεχρι τα 200 θελει παραπανω σκυψιμο και καλο κρανος απο τα 200 και πανω δεν ειναι για πολλη ωρα γυμνο γαρ εκτος και αν εισαι κρεμασμενος :) ...Με 145 χλμ πας ανετα παντου χωρις να σου καψει την τσεπη(145χλμ=8000σαλ με 6η) και τον σβερκο...Για ζελατινες δεν ξερω προσωπικα δεν εχω βαλει....Παρτο ενα test ride και θα δεις :beer:

Aggelos_SV
27/04/2007, 13:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από deminio11

Βεβαια εχω ακουσει και αρνητικα σχολια οπως οτι καιει πολυ ! Το ερωτημα που θετω σε εσας που ειστε κατοχοι της συγκεριμενης μηχανης ειναι κατα ποσο επειδη ειναι γυμνο κουραζει σε ανοιχτο δρομο και μεχρι ποσα χλμ μπορεις να πας χωρις να σε κουραζει.

Βεβαια τα ταξιδια μου εκτος Αθηνων ειναι πλεον πολυ λιγα εως ελαχιστα λογω οικογενειακων υποχρεωσεων πλεον,αλλα ενα ΛΟΥΤΡΑΚΙ θα το πηγαινω μια φορα το μηνα ετσι για να ξεσκαω :p

To ποσο θα σε κουρασει ενα γυμνο μηχανακι στο ταξιδι ειναι συναρτηση της φυσικης καταστασης και της ταχυτητας σου.

Σε ταχυτητες ταξιδιου παντως (130-150) δεν θα σε κουρασει ,ποσο μαλλον μεχρι το Λουτρακι οπως λες.

deminio11
27/04/2007, 18:40
Καλησπερα σε ολους

Σημερα πηγα και οδηγησα το GSR και επαθα πλακα !!!!:rotflmao:

Το εργαλειο δεν παιζετε σε ολους τους τομεις .Τα λογια ειναι περιττα που λεει και το τραγουδι :D αλλα ενα πραγμα με εντυπωσιασε περισσοτερο !!!

Το τιναγμα μετα τις 8000 στροφες μεχρι τον κοφτη !! εκει που λες οτι το μοτερ δεν εχει αλλο μια καινουργια δυναμη σε σπρωχνει μπροστα με περισσοτερη δυναμη !!! .Βγηκα στη καβαλας και ανοιξα λιγο για να δω και ειναι αλλο πραγμα !!!

Ενα TDM ανοιξε μαζι μου αλλα του εφυγα με ιδιαιτερη ανεση . μου φανηκε οτι ο τυπος του τα εχωσε αρκετα αλλα και παλι ημουν μπροστα στο επομενο φαναρι !!

Βαση ιπποδυναμης και κιλων τα TDM πρεπει να τα εχει για πλακα ετσι δεν ειναι ?

Παντως το εργαλειο ειναι ΦΟΒΕΡΟ ακομα και στο πως στριβει ,πως φρεναρει ....

Με προηγουμενη μηχανη ενα VSTROM που ειχα μου φανηκε η μερα με τη νυχτα ,βεβαια αλλη κατηγορια το ενα αλλη το αλλο !!

Αυτα τα λιγα για αυτη τη τρομερη εμπειρια που ειχα σημερα το απογευμα με αυτο το θαυμασιο κατασκευασμα που ακουει στο ονομα GSR 600.

Φιλικα deminio !!:wave2:

Giorgos19
28/04/2007, 10:38
Καλημερα!

Μην ξεχνας οτι φοραει εναν κινητηρα διαμαντι απο GSXR k6!
Αν τελικα το παρεις το εργαλειο θα ανακαλυψεις και τις αλλες αρετες που κρυβει..
Τα φρενα του ειναι φοβερα.Χωρις μεγαλο αρχικο δαγκωμα και με μεγαλη προοδευτικοτητα! (οση δυναμη ασκεις στην μανετα τοση παιρνεις) και κατα συνεπεια δεν τρομαζουν!
Το στησιμο της επισης ειναι πολυ καλο.Το μποστινο ειναι λιγο μαλακο αλλα δεν νομιζω να σε παραξενεψει αφου προερχεσαι απο V strom.
Tελος,αυτο που εχω να πω ειναι οτι αν σε ενδιαφερουν εστω και λιγο οι στροφες,το GSR ειναι ενα πολυ καλο σχολειο,που και με λιγες "πινελιες" θα μπορεσει να σε συνοδευσει με αξιωσεις και στην πιστα...

:beer: :beer: :beer: :beer:

:wave2:

qbase
28/04/2007, 18:49
καλησπερα παιδια!ειμαι νεος στο forum και γενικα στις μηχανες και θα ηθελα τη γνωμη σας περι αποκτησης μηχανης αυτη την οποια εχω ερωτευτει εδω και καιρο τη gsr 600,ειμαι στη διαδικασια διπλωματος και σαν νεος οδηγος θα ηθελα να μου πειτε μηπως ειναι υπερβολικη για μενα απο αποψη κυβικων,βαρους και οτι υπολοιπο εχει να αντιμετοπισει ενας πρωταρης στη πρωτη του μηχανη!help me!

deminio11
29/04/2007, 00:15
Καλησπερα φιλε μου και καλως ηρθες.

Απ oτι καταλαβα απο αυτα που λες θα ειναι η πρωτη σου μηχανη και θα σου ελεγα οτι ειναι καλυτερο να ξεκινησεις απο κατι πιο μικρο ,οχι τοσο σε κυβικα αλλα τουλαχιστον σε ιπποδυναμη ! Η GSR ειναι καταπληκτικη μηχανη αλλα θελει και καποια εμπειρια .Ειναι μηχανη με αρκετη ιπποδυναμη η οποια εγω προσωπικα δε θα τη συνηστουσα σε καποιο αρχαριο !!

Εγω θα σου προτεινα να ξεκινησεις με κατι αλλο πιο χαλαρο για αρχη ,ισως ενα on-off!!

Ολα αυτα παντως ειναι προσωπικη αποψη και αν ειμαι λαθος σε κατι ας με διορθωσουν τα αλλα παιδια !!

Οποια και να ειναι η επιλογη σου, σου ευχομαι ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ !!

Φιλικα Γιωργος:beer: :beer:

kostiZ
01/05/2007, 14:13
kalispera.... ixa kairo na mpo sto forum kai ipa na rijo mia matia
apo oti ida olous mas apasxoli to thema me ta lastika emena vgikan kai ta lina girnontas apo lefkada... piga sti motoroda kai mou protine ta bt 21 370 eura.. kapios ixe rotisi gia vasi pinakidas ... as erthi na di ton kolo mou na liosi... exo kani kai kati mikroalages evala pio xamilo timoni filtro dna kai alisida kai granazi gia pio grigori ekinisi... vrite ena tropo na milame pio efkola

Xrider
03/05/2007, 09:25
Ειναι ο αντικαταστατης της "τσαγιερας" το GSR?

Οταν λεω τσαγιερα εννοω εκεινο το παλιο μοντελο με τα φαιρινγκ και τον πλατυ κωλο,που εμοιαζε με τσαγιερα,ενα GSκατι ηταν :p

gerodim
03/05/2007, 10:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Ειναι ο αντικαταστατης της "τσαγιερας" το GSR?

Οταν λεω τσαγιερα εννοω εκεινο το παλιο μοντελο με τα φαιρινγκ και τον πλατυ κωλο,που εμοιαζε με τσαγιερα,ενα GSκατι ηταν :p

GSXF

gerodim
03/05/2007, 10:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από qbase
καλησπερα παιδια!ειμαι νεος στο forum και γενικα στις μηχανες και θα ηθελα τη γνωμη σας περι αποκτησης μηχανης αυτη την οποια εχω ερωτευτει εδω και καιρο τη gsr 600,ειμαι στη διαδικασια διπλωματος και σαν νεος οδηγος θα ηθελα να μου πειτε μηπως ειναι υπερβολικη για μενα απο αποψη κυβικων,βαρους και οτι υπολοιπο εχει να αντιμετοπισει ενας πρωταρης στη πρωτη του μηχανη!help me!

Κοίτα η ίδια η suzuki λέει ότι δεν προτείνει το GSR για αρχάριους οδηγούς. Καταλαβαίνω το ότι σου αρέσει αλλά αν είναι για πρώτη μηχανή είναι λίγο too much. (Δες και το bandit το γυμνό που είναι και τσάμπα)

packo
03/05/2007, 10:27
@X-Rider

Oxi den antikathista tin tsagiera...Dimiourgei nea katigoria...ta fortiga-Mixanes...

86848

gerodim
03/05/2007, 10:28
Καλησπερα σε ολους !!!

Ετσι πηγα και ειδα το GSR το οποιο μαλιστα εχω κλεισει ραντεβου για να το κανω ενα τεστ αυριο ! Απο οσο εχω διαβασει απο περιοδικα το μηχανακι σε γενικες γραμμες δεν παιζετε σε ολους του τομεις !!!

Έτσι ακριβώς

εγώ θα έλεγα 9-10 λ/100

το λουτράκι δεν είναι ταξίδι. Συγκαταλέγεται στις εντός πόλης βόλτες (παρέα με επίδαυρο ναύπλιο κλπ)

Επισης οι ζελατινες που πουλανε πιστευετε κανουν δουλεια η ειναι πεταμενα λεφτα ?

εγώ έχω πάρει τη μεγάλη την επίσημη της suzuki και δεν την έχω φορέσει ποτέ... λέγεται ότι η μεγάλη κόβει. οι άλλες όχι

gerodim
03/05/2007, 10:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από packo
@X-Rider

Oxi den antikathista tin tsagiera...Dimiourgei nea katigoria...ta fortiga-Mixanes...

Βρε @@ρα πάρε κάνα μηχανάκι εκεί στην ξενιτιά και μετά μιλάς... Άντε μην πουλήσω το ducati σου...

tomd
03/05/2007, 10:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
Κοίτα η ίδια η suzuki λέει ότι δεν προτείνει το GSR για αρχάριους οδηγούς.

Εμένα πάντως σαν πρώτη μηχανή δεν με δυσκόλεψε καθόλου. Αρκεί να έχεις το μυαλό σου στο δεξί χέρι και όχι την καρδιά σου. Με αρκετή προσοχή μέχρι να καταλάβεις τι εστί μηχανή και σεβασμό προς αυτήν θα συμβιώσετε τα πρώτα χιλιόμετρα και σιγά σιγά θα σου δείχνει και τα υπόλοιπα χαρίσματα της.

Προϋπόθεση η λογική του αναβατή.

packo
03/05/2007, 11:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
Βρε @@ρα πάρε κάνα μηχανάκι εκεί στην ξενιτιά και μετά μιλάς... Άντε μην πουλήσω το ducati σου...

Tha paro vre poustri...ta paro....
Alla mixani...oxi fortigo se 2 rodes

gerodim
03/05/2007, 15:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από packo
Tha paro vre poustri...ta paro....
Alla mixani...oxi fortigo se 2 rodes

Πάρε κάτι που να κάνει και για βροχούλα όμως ... όχι μόνο για λιακάδα...
Α ξέχασα και στη βροχή πηγαίνει αλλά σε safe mode...

packo
03/05/2007, 15:39
kai omos file..i ducati proti evgale to rain mode...prin apo tin suzuki me ta pollapla programmata plisis...protoi emeis eixame allo programma gia vroxino kairo...

texnologia aixmis

Anz
05/05/2007, 12:14
Palikarakia kalispera ksana!

Xathika pali os sinithos alla apo oti diabazo auksanomaste geometrika!!!

Loipon ego ebala 10arakia ladia stis anartiseis kai pistepste me kanoun MEGALI diafora!

To mporstino metamorfothike! Idiaitera se strofes dinei poly poio polles plirofories kai epitelous auto to talantoma se lakoubes omales eksfanistike! Ta frena einai poly poio apodotika afou to mprostino boutaei poly poio ligo poia... apla thelei ligaki poio prosoxi sta mplokarismata tou mprostinou....

Bebaia i mixani egine poly poio epithetiki se symperifora alla gia na kabalas 100HP streetfighter den nomizo oti bazeis gynaika kai paidi epano gia na pas stin diplani kafeteria (oxi oti den mporei na to kanei alla kserete ti ennoo...)

To proteino anepifilakta...

Anyway xairetismata se ola ta paidia tou club kai kales boltes.

Zanzibar
05/05/2007, 20:39
Ομαδάρα τι λέει όλα καλά...?

Γυρίσαμε από Σέρρες και θυμήθηκα τις φωτό που μΕ είπατε

το λοιπό

πάρτε μια με το μηχανάκι το σωστό :lol: :lol:

OzZzZzY
05/05/2007, 20:41
:confused: :confused: :confused:

Zanzibar
05/05/2007, 20:47
Φίλε ΟzzY έχεις δίκιο

με έχει η μαλακία από τότε που κατέβηκα:lol:

87261

Zanzibar
05/05/2007, 21:03
Ε ρε τούστη λάθος μοτόρΙον έβαλα ο βλαξ :evil:

για να δω αυτό είναι το παρτ΄.../GSR...? :D :lol: :lol: :bawl: :bawl: :rotflmao:

87263

Zanzibar
05/05/2007, 21:08
Τσημειώτσατε λάαααΤος...

Το κουκουνάρι μου είναι εδώ ενωμένο δυνατό :lol: :rotflmao: :lol: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

εν κάνει για πίστα τουτο το πραμα:bawl: :bawl: :bawl:

87264

nickald
06/05/2007, 12:21
Συντροφοι GSRαδες

Σαββατο πριν την 1η Μαιου εκανα ενα ταξιδακι απο Θεσ/κη Κοζανη. Ο καιρος δεν ηταν ο καλυτερος αλλα παλευοταν. Το σοβαροτερο προβλημα ηταν ο αερας

Ο λογος που γραφω λοιπον ειναι για να προειδοποιησω.

Προσοχη στους πλευρικους ανεμους αναμεσα στα τουνελ.
Με 80-90 χλμ τρομαξα να κρατηθω στην πορεια μου. Αν ηταν λιγο δυνατοτεροι οι αερηδες (μην νομισετε οτι ειχε και 10 μποφορ) θα επρεπε να παω με 10 για να μεινω πανω στην μηχανη.

Το ιδιο προβλημα αντιμετωπισα και πανω στην γεφυρα Πολυφοιτου απο Κοζανη για Λαρισα.

Υ.Γ.
Δεν ξερω αν αυτο θα επρεπε να το ποσταρω αλλου αλλα συνηθως δεν διαβαζω ολο το φορουμ

Giorgos19
06/05/2007, 12:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zanzibar
Τσημειώτσατε λάαααΤος...

Το κουκουνάρι μου είναι εδώ ενωμένο δυνατό :lol: :rotflmao: :lol: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

εν κάνει για πίστα τουτο το πραμα:bawl: :bawl: :bawl:

Γιαννη δεν κανει,με το σκεπτικο οτι εσενα σου φαινεται λιγο με την εμπειρα που εχεις,η δεν κανει γενικοτερα?

Κριμα ρε γμτ,περιμενα καλυτερες εντυπωσεις!:sad:

Alx 84
06/05/2007, 22:17
Γιαννη δεν κανει,με το σκεπτικο οτι εσενα σου φαινεται λιγο με την εμπειρα που εχεις,η δεν κανει γενικοτερα?

Κριμα ρε γμτ,περιμενα καλυτερες εντυπωσεις!:sad:

σΕ το έλεγα εγώ ότι είναι παρτάλι αλλά εσύ τον χαλβά σου!!:p :p

nickald
06/05/2007, 22:33
Εχει βαλει κανεις bagster στο εργαλειο του?

Αν ναι απο που το πηρε και ποσο παει το μαλι?
Χαλαει πολυ την μουρη του?

Στην τελικη αξιζει τον κοπο η να παρω κανενα μαγνητικο tank bag?

Σημ.
Οταν λεω bagster εννοω το καλυμμα του ρεζερβουαρ μαζι με το βαλιτσακι του

sv2k
07/05/2007, 01:04
service manual σε ηλεκτρονικη μορφη εχει κανεις???
και γ... τα εργαλεια ειναι..

stef_26
07/05/2007, 13:16
γεια σε ολους
παρακολουθω καιρο τα οσα γραφετε εδω μεσα με πολυ ενδιαφερων.
αποφασισα λοιπον να γραφτω και εγω μιας και συντομα θα ειμαι κατοχος μιας πανεμορφης GSR600 (μαυρι μαλλον):) .
απ' οσο εχω ψαξει προκυται για ενα απο τα καλυτερα αν οχι το καλυτερο street που υπαρχει αυτη τη στιγμη και το ποιο καλο ειναι οτι προκυται για μια αξιοπιστη μηχανη (απ' οτι εχω καταλαβει και απο αυτα που γραφετε εδω)

και μιας και ειμαι απο καρδιτσα απ' οσο ξερω μαλλον θα ειναι το τριτο ή τεταρτο GSR600 που θα κυκλωφορει στην πολη:beer:

λοιπον παιδια καλη συνεχεια και τα ξαναλεμε

B-King
07/05/2007, 16:16
Επειδή αρκετοί ρωτάνε για τη ζελατίνα του GSR.... την έβαλα προχθές (τη μεγάλη γνήσια της Suzuki).

Έχουμε και λέμε...

Σε διαδρομές όπως Αθήνα-Ναύπλιο Αθήνα-Επίδαυρος Αθήνα-Λουτράκι όποτε ανέβαινα πάνω από 140 έπαιζε πρόβλημα. Άνοιγα για λίγο 160-170-180 αλλά με κούραζε και έκοβα. Όταν δε είχε αρκετό αέρα έτρωγα κάτι μεγαλοπρεπέστατα σκαμπίλια.

Χθές πήγα Λουτράκι για να τεστάρω και τη ζελατίνα. Σταθερή ταχύτητα σε όλη την Αττικά και Εθνική Οδό 160-180 και για λίγη ώρα έπαιξα σε ευθείες 205-210 (με ένα σχετικό σκύψιμο, δεν πήγαινα και τελείως ψαρωμένος). Όταν γύρισα σπίτι βράδυ είναι σαν να μην είχα κάνει καθόλου το ταξιδάκι.

Εμφανισιακά το μηχανάκι μου άρεσε περισσότερο πρίν (χωρίς τη ζελατίνα) αλλά τι να κάνουμε. Είναι απαραίτητη η ζελατίνα εκτός Αθήνα αν θέλεις να μπορέις να κινείσαι σε κάπως μεγαλύτερες ταχύτητες σε ΕΟ και να μην σε κουράζει αυτό. :beer:

B-King
07/05/2007, 16:47
Δείτε και αυτό:

http://www.youtube.com/watch?v=3J6twz5ByT0&mode=related&search=

Άντε και στα δικά μας! :beer:

mpairas
08/05/2007, 01:09
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗΣ GSR600...(+ABS)

ΤΗΝ ΗΘΕΛΑ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ ΑΣΗΜΙ ΟΠΟΥ ΣΤΟ Κ7 ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΣΚΟΥΡΟ ΤΟ ΤΕΠΟΖΙΤΟ.

ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΣΑΣ

87608

stef_26
08/05/2007, 08:45
Καλημερα σε ολους,

Θα ηθελα να με βοηθησετε στο εξης:
Πηγα πριν 2 μερες πηγα στην αντιπροσωπια της Suzuki στην Καρδιτσα για να δω το GSR600, να ρωτησω τιμη και τέτοια. Μου ειπε ο τυπος εκει οτι εχει ενα μεταχειρισμενο GSR, ενος χρονου, με 2500km και τα εξης εξτα: 2 ζελατινες (τη μεγαλη και τη μικρη που βγαζει η suzuki), τα φτερα στο ψυγειο και το καλυμα της πισω σελας.
Η τιμη που ειπε για ολα αυτά (και τη μηχανη μαζι:lol: ) , είναι 6.000€

Ειναι καλη περιπτωση η να δωσω αλλα 1.500€ να την παρω του κουτιου?

stef_26
08/05/2007, 08:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από mpairas
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗΣ GSR600...(+ABS)

Καλες βολτες :beer:

Αντε να περνουμε σειρα και εμεις σιγα-σιγα

TOMASKTM
08/05/2007, 09:07

ΤΗΝ ΗΘΕΛΑ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ ΑΣΗΜΙ ΟΠΟΥ ΣΤΟ Κ7 ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΣΚΟΥΡΟ ΤΟ ΤΕΠΟΖΙΤΟ.

αν και τα είπαμε και απο κοντά,ΚΑΛΟΤΆΞΙΔΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.:wave2: :wave2:
πάντως οπως φενεται και στην φωτο,τον κώλο του κίτρινου θηρίου θα τον βλέπεις συχνά:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Giorgos19
08/05/2007, 09:21
σΕ το έλεγα εγώ ότι είναι παρτάλι αλλά εσύ τον χαλβά σου!!:p :p

Aei κοιτα τα χαλια σου εσυ και μετα μιλα....:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Giorgos19
08/05/2007, 09:22
Εχει βαλει κανεις bagster στο εργαλειο του?

Αν ναι απο που το πηρε και ποσο παει το μαλι?
Χαλαει πολυ την μουρη του?

Στην τελικη αξιζει τον κοπο η να παρω κανενα μαγνητικο tank bag?

Σημ.
Οταν λεω bagster εννοω το καλυμμα του ρεζερβουαρ μαζι με το βαλιτσακι του

Δεν εχω βαλει bagster αλλα βρισκω πιο βολικο ενα tank bag!

Giorgos19
08/05/2007, 09:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv2k
service manual σε ηλεκτρονικη μορφη εχει κανεις???
και γ... τα εργαλεια ειναι..

Αν ανατρεξεις σε προηγουμενες σελιδες αυτου του ποστ κατι θα βρεις.

Giorgos19
08/05/2007, 09:27

Καλοταξιδο!Να εχετε και οι 2 σας πολλα καλα και ασφαλη χιλιομετρα!
Και με προσοχη γιατι εχει σαλταρει αυτον τον καιρο ο κοσμακης!
:beer: :beer: :beer:

Giorgos19
08/05/2007, 09:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από stef_26
Καλημερα σε ολους,

Πηγα πριν 2 μερες πηγα στην αντιπροσωπια της Suzuki στην Καρδιτσα για να δω το GSR600, να ρωτησω τιμη και τέτοια. Μου ειπε ο τυπος εκει οτι εχει ενα μεταχειρισμενο GSR, ενος χρονου, με 2500km και τα εξης εξτα: 2 ζελατινες (τη μεγαλη και τη μικρη που βγαζει η suzuki), τα φτερα στο ψυγειο και το καλυμα της πισω σελας.

Καλη προσφορα ακουγεται...πηγαινε κοιτα το και με εναν μηχανικο...κοιτα κυριως για τιποτα σημαδια απο καμια στουκα.ΚΑι αν οντως ειναι σε καλη κατασταση χτυπα το!
:beer: :beer: :wave2:

Alx 84
08/05/2007, 09:47
Καλημερα σε ολους,

κοίταξε. καθαρά προσωπική γνώμη. τα extra δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο (να πείς πως είχε καμιά σούπερ ανάρτηση κλπ κάτι λέει). από εκεί και πέρα δε ξέρω αν αξίζει να πάρεις μοτοσυκλέτα δεύτερο χέρι ειδικά όταν μιλάμε για τόσο μικρή διαφορά(εγώ τουλάχιστον δε θα έπαιρνα). άν ψαχτείς παίζει να βρείς σούπερ τιμούλα σε καινούρια ή να σου δίνουν αρκετά extra. Η απόφαση πάντως δική σου. καλές αγορές!:wave2:

Alx 84
08/05/2007, 09:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από B-King
Δείτε και αυτό:

http://www.youtube.com/watch?v=3J6twz5ByT0&mode=related&search=

Άντε και στα δικά μας! :beer:

σούπερ!!!!!!:beer: :beer:

B-King
08/05/2007, 14:54
Καλημερα σε ολους,

Τσέκαρε το με ένα μηχανικό που να εμπιστεύεσαι και οδήγησε το, μην έχει φάει καμιά στούκα. Είδα τις προάλλες σε συνεργείο ενα που είχε φάει χοντρό πέσιμο. Αυτό θα φτιαχτεί και θα πουληθεί καπου που δεν το ξέρουν. Πρόσεχε μην την πάτησεις. Η τιμή ειναι καλή αν είναι άθικτο αλλά γνώμη μου, πάρε καινούριο με ABS, κάπου μπορεί να σου χρειαστεί. Μακάρι να μπορούσα να κάνω και εγώ υπομονή και να περιμένω να έρθει η έκδοση με το ABS. Τσέκαρε αν φέρνουν και την έκδοση S η οποία έχει την μεγάλη ζελατίνα και το κάλλυμα του ψυγείου δωρεάν.

mpairas
08/05/2007, 21:22
ΦΙΛΕ STEF ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΑΣΑ ΤΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ.ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΚΑΚΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ(ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΟΥ).
ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΛΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΧΕΡΙ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ.

ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ 1500 ΠΟΥ ΓΛΙΤΩΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.

mpairas
09/05/2007, 00:44
ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ADVISE. ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

http://www.motorcyclenews.com/MCN/advice/searchresults/?N=342%2520397

ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

nickald
12/05/2007, 22:31
Περασα απο ενα μαγαζι στην Κ.Καραμανλη στην Θεσ/κη για να τσεκαρω ενα ARAI και παραλιγο να παθω εγκεφαλικο!!!! 869ε ??!!!!!!!!!!!!!!

Το ιδιο απο το γνωστο Site του γιαπωνεζου ερχεται με 460ε. ΕΛΕΟΣ!!!!!!!

Λοιπον μολις συμπληρωσα 900χλμ και λεω να το παω για service πρεπει να προσεξω κατι?
Παλικαρια απο Θεσ/κη ο Τερζης ποσο αξιοπιστος ειναι στα Service ξερει κανενας?

sv2k
14/05/2007, 02:08
πανε στον Ρακκά απεναντι απο το σταθμο Φιντιου 24&Αισώπου

εξουσιωδοτημενος
πολυ καλος μηχανικος
και φαινεται γαματος τυπος

618RR
14/05/2007, 09:53
Λοιπον μολις συμπληρωσα 900χλμ και λεω να το παω για service πρεπει να προσεξω κατι?
Παλικαρια απο Θεσ/κη ο Τερζης ποσο αξιοπιστος ειναι στα Service ξερει κανενας?

:beer: +1000 στο Ρακκά
25 χρόνια στα Suzuki, γνωστός στην πιάτσα ως "ο καθηγητής"

Σοβαρός και σωστός...:beer:

:wave2: :wave2: :wave2:

nickald
14/05/2007, 14:06
Φχαριστω ρε παιδια.

Στο πρωτο service θα παω στον τερζη αλλα στα υπολοιπα χλωμο τον κοβω.
Μη σας πω και ασπρο. Ψιλο-τσεκουρι τον εκοψα τον μαστορα εκει και δεν λεει να μας περνουν το σκαλπ.

mpairas
14/05/2007, 15:47
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΠΑΩ ΡΑΚΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ, Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΤΑ ΣΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΝΟΜΠ(ΜΗ ΜΕ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ...)ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΑΚΑ ΤΟΥΚΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΣΤΟ ΜΟΤΕΡ ΣΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ. ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΤΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ??:confused:

nickald
14/05/2007, 20:49
Τακα τουκα εγω τουλαχιστον απο το μοτερ δεν εχω. Ενα ψιλοθορυβο που δεν τον εκανε απο την αρχη αλλα τον κανει απο τα 400χλμ και μετα τον εχω απο τα φρενα μου.

Αυτο που επισης θα ηθελα να ρωτησω τους πιο αρχαιους ειναι για το κουμπωμα της πρωτης και το ποσο θορυβο κανει. Μου φενεται οτι κανει αρκετο θορυβο κουμπωνοντας ειναι φυσιολογικο αυτο?

Giorgos19
14/05/2007, 21:58
Τακα τουκα εγω τουλαχιστον απο το μοτερ δεν εχω. Ενα ψιλοθορυβο που δεν τον εκανε απο την αρχη αλλα τον κανει απο τα 400χλμ και μετα τον εχω απο τα φρενα μου.

Αυτο που επισης θα ηθελα να ρωτησω τους πιο αρχαιους ειναι για το κουμπωμα της πρωτης και το ποσο θορυβο κανει. Μου φενεται οτι κανει αρκετο θορυβο κουμπωνοντας ειναι φυσιολογικο αυτο?

Προσωπικα δεν μου κανει πιο πολυ θορυβο απο ο,τι κανουν τα υπολοιπα μηχανακια που συναντω σε φαναρια πχ.

grigris
16/05/2007, 00:56
Γεια χαρά παιδιά..
Έχει έρθει η ώρα να αναίβω κατηγορία και έχω ψηθεί άσχημα για το GSRακι! Μόλις τώρα τελείωσα την ανάγνωση όλων των προηγουμένων μνμτων στο συγκεκριμένο post/theat (όπως το λενε τεςπα αυτο που γραφουμε εδω και έχει θέμα το gsr!! ):smilea:

Που λέτε παιδιά είμαι μεταξύ του Ζ750 και του GSR. Πλέον εχω καταλήξει 97% στο gsr (βοήθησατε κι εσείς, ετσι?!!). Αν και όλοι οι φιλοι μου λενε το αντίθετο εγώ επιμένω πως η μουρη του Ζ δε μ αρέσει και γενικά μου κάθεται πιο καλά το gsr στο μάτι παρόλο που έχει πιο ήπιες γραμμές.

Τις έχω οδηγήσει και τις 2 μηχανες, η μόνη παρατήρηση που έχω να κάνω είναι οτι η θεση οδήγησης στο Ζ είναι πιο καλή, κουμπώνεις πιο καλά. Για να μη μακρυλογώ όμως για τους δικούς μου λόγους προτειμώ το gsr.

Παρ' όλα αυτα με προβληματίζουν 2 πράγματα:
Α) Η ζελατίνα το χαλάει πολύ. Το Ζ με ζελατίνα δε χανει τοσο σε ομορφιά.
Β) Στις 52 προηγούμενες σελίδες ηταν αρκετοι αυτοί που εγραψαν οτι παρουσιάστικάν μικροπροβλήματα στο Gsr. O ένας με τη ντιζα του συμπλέχτη, του αλλουνού του κάηκαν τα φώτα, ο άλλος ακούει περίεργους θορυβους... και πάει λέγοντας. Ρε παιδια είναι λογικά όλα αυτά? Μου έχουν κλονίσει λίγο την εμπιστοσύνη ή μαλλον με έχουν φοβήσει.

Και κάτι ακόμα. Στον Stef_26 πιο πάνω του προτείνατε να το πάρει καινούριο γιατι 1500€ έιναι σχετικά λίγα... Το θέμα έιναι πως για π.χ έγω που διαθέτω λίγο σχετικά μετρητο θα αναγκαστώ να πάρω ενα μικρό δάνειο με μια δόση της ταξης των 100-130€. Τα 1500€ που φαινομενικά είναι λίγα, στην πράξη είναι ένας - ενάμιση χρόνος παραπάνω δόσεις. Άρα δεν έιναι και τόσο "λίγα" τα 1500€ αν το σκευτείς έτσι!!:uplate: Αμε τον εξοπλησμό που τον πας??? Αστα ρε φίλε..... ακριβο χόμπι......

mats8282
16/05/2007, 09:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigris
Αστα ρε φίλε..... ακριβο χόμπι......

Πανακριβο :a022: ........Αλλα απο την αλλη :a2: ....

Οσο για τα αλλα που λες για προβληματα φιλε μακαρι αυτα να ηταν τα μονα προβληματα σε καινουργιες μηχανες :wave2:

Giorgos19
16/05/2007, 09:40
Φιλε grigri καλως ηρθες!:beer: :beer: :beer:

Τωρα στα λεγομενα σου....μην ξεχνας οτι το GSR ειναι μια μοτοσυκλετα που βγηκε μολις το 2006.Ετσι ειναι λογικο να εχει διαφορες "παιδικες ασθενειες".Προσωπικα περα απο την ντιζα του συμπλεκτη (σιγα το προβλημα δηλαδη..) δεν μου εχει παρουσιασει κατι αλλο και πιστευω οτι ημουν απο τους πρωτους που το ειχαν αγορασει
Αν διαβασεις τις προηγουμενες σελιδες λιγο καλυτερα,θα δεις οτι τα διαφορα μικροπροβληματα εμφανιστηκαν κυριως σε παιδια που ηταν απο τους πρωτους που το αγορασαν.Το μηχανακι εχει πια κυκλοφορησει και λογικα,εσυ θα παρεις ενα μοντελο του 2007 που σημαινει οτι θα ειναι βελτιωμενο στα σημεια για αυτον ακριβοσ τον λογο!Δεν νομιζω οτι πρεπει να σε φοβηζει κατι γυρω απο την αξιοπιστια (και μην ξεχνας...φοραει τον κινητηρα του GSXR 600k6 που ειναι διαμαντι ;) )
Τωρα γυρω απο το θεμα Ζ η GSR.Και γω στο ιδιο δηλλημα ημουν και φαινεται ποια επιλογη εκανα.Προσωπικα,κουμπωσα καλυτερα πανω στη σελα του GSR αλλα κατα ποσο βολευει καποιον μια θεση οδηγησης ειναι ενα θεμα καθαρα υποκειμενικο.Τα φιλαρακια σου πιστευω οτι σου λενε οτι να παρεις το Ζ μονο και μονο επειδη εχει παραπανω γκαζι...ε?Μην νομιζεις οτι το GSR ειναι τοοσο πισω...(αν το διαβασουν αυτο oι Ζαδες θα πεσουν να με φανε αλλα who gives a fuck).Σκεψου και το αλλο....με τα ιδια λεφτα αγοραζεις κατι που εχει πιο πολλα αλογα...οποτε βγαλε συμπερασμα για πλαισιο-αναρτησεις-φρενα.... ;). Επειδη εχω οδηγησει και το Ζ πιστευω οτι το GSR ειναι καλυτερο απο αποψη στησιματος...Προς Θεου δεν λεω οτι ειναι τελειο (αν θες τελειο στησιμο χωνεις ενα 5οχιλιαρο παραπαω και αγοραζεις ενα ss 600),o zanzibar παραπανω πχ εγραωε οτι δεν κανει για πιστα αλλα πριν οδηγουσε ενα tuono οποτε πιστευω οτι ειναι λιγικο να του φανηκε πολυ λιγο!Για εναν οδηγο ομως σχετικα απειρο,που θελει να κανει τα πρωτα βηματα στο να μαθει πως να στριβει,το GSR πιστευω οτι ειναι καλαπληκτικο.
Ωραια..αφου τα ειπα οοολα αυτα να και το ρεζουμε....Αγοραζεις αυτο που σε φτιαχνει,αυτο που γουσταρεις να το βλεπεις καθε μερα,αυτο που το καβαλας και σου φτιαχνει την διαθεση!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

grigris
16/05/2007, 14:33
Αγοραζεις αυτο που σε φτιαχνει,αυτο που γουσταρεις να το βλεπεις καθε μερα,αυτο που το καβαλας και σου φτιαχνει την διαθεση!

M' αρεσε όπως το είπες.... αυτό που γουστάρεις να βλέπεις κάθε μέρα....
Παμε για GSR:D :beer: :beer: :D

Όσο αναφορά την πονεμένη ιστορία των λ7ων... Πώς την παλεύετε ρε? Όταν άρχισα να ρωτάω για τα κόστη συντηρησης και γενικώς τα έξοδά της "έπεσα από τα σύννεφα"....κι ακόμα ν' αναίβω δηλαδη!!
-Σερβις 6.000Κμ = 150€
-Σερβις 12.000Κμ = 300€
-Λαστιχο πίσω = 300€
-Βενζήνες/μήνα = 80-100€
-Ασφάλεια = Δε θυμάμαι αλλά δεν είναι και 60€ που δίνω για το παπάκι μου, που στόμα έχει και μιλια δεν έχει ( για να ζητάει εννοω :a48: )

Το πρώτο σοκ βέβαια το έχω περάσει και έχω αρχίσει να το βάζω καλά στο μυαλό μου :bigcry:
Αχ.... Αντίο γεμισμα ρεζερβουάρ με 3€ την εβδομάδα... Αντίο σέρβις των 20€....
Αλλά μετά πάλι, όταν σκευτομαι οτι θα τα δίνω για μία τόσο ωραία γυναίκα τα ξεχναω όλα!!!
Ο έρωτας τσέπες δε κοιτά... χαλάλι. Και άλλα τόσα να ζήταγε πάλι θα τα έδινα!!

:a34:

stef_26
16/05/2007, 17:19

Και κάτι ακόμα. Στον Stef_26 πιο πάνω του προτείνατε να το πάρει καινούριο γιατι 1500€ έιναι σχετικά λίγα... Το θέμα έιναι πως για π.χ έγω που διαθέτω λίγο σχετικά μετρητο θα αναγκαστώ να πάρω ενα μικρό δάνειο με μια δόση της ταξης των 100-130€. Τα 1500€ που φαινομενικά είναι λίγα, στην πράξη είναι ένας - ενάμιση χρόνος παραπάνω δόσεις. Άρα δεν έιναι και τόσο "λίγα" τα 1500€ αν το σκευτείς έτσι!!:uplate: Αμε τον εξοπλησμό που τον πας??? Αστα ρε φίλε..... ακριβο χόμπι......

Φιλε μου με το καλω να παρεις το GSR
εγω σε περιπου μια ωρα θα παω να το παρω. εκανα και την ασγαλεια το πρωι
Τελικα πηρα το μεταχειρησμενο το οποιο το ειδα το οδηγησα, το ειδε μηχανικος και ειναι σε αριστη κατασταση ουτε γρατζουνια δεν εχει και μαλιστα ειναι μοντελο 07/2006 (ουτε χρονο δεν εκλεισε, αλλα ο τυπος που το ειχε θελει το GSXR γι' αυτο το δινει) και το παιρνω μεσω της αντιπροσωπιας που μου δινει και 2 χρονια εγγυηση.
Οσο για τα 1500€ ουτε εμενα μου φανηκαν λιγα αν υπολογισεις και τον εξοπλησμο

Τα λεμε αργοτερα παω να παρω το GSR μου.

Giorgos19
16/05/2007, 22:11
M' αρεσε όπως το είπες.... αυτό που γουστάρεις να βλέπεις κάθε μέρα....
Παμε για GSR:D :beer: :beer: :D

Όσο αναφορά την πονεμένη ιστορία των λ7ων... Πώς την παλεύετε ρε? Όταν άρχισα να ρωτάω για τα κόστη συντηρησης και γενικώς τα έξοδά της "έπεσα από τα σύννεφα"....κι ακόμα ν' αναίβω δηλαδη!!
-Σερβις 6.000Κμ = 150€
-Σερβις 12.000Κμ = 300€
-Λαστιχο πίσω = 300€
-Βενζήνες/μήνα = 80-100€
-Ασφάλεια = Δε θυμάμαι αλλά δεν είναι και 60€ που δίνω για το παπάκι μου, που στόμα έχει και μιλια δεν έχει ( για να ζητάει εννοω :a48: )

Το πρώτο σοκ βέβαια το έχω περάσει και έχω αρχίσει να το βάζω καλά στο μυαλό μου :bigcry:
Αχ.... Αντίο γεμισμα ρεζερβουάρ με 3€ την εβδομάδα... Αντίο σέρβις των 20€....
Αλλά μετά πάλι, όταν σκευτομαι οτι θα τα δίνω για μία τόσο ωραία γυναίκα τα ξεχναω όλα!!!
Ο έρωτας τσέπες δε κοιτά... χαλάλι. Και άλλα τόσα να ζήταγε πάλι θα τα έδινα!!

:a34:

Νομιζω οτι σου εχουν πει τσιμπιμενες τιμες!Απο Αθηνα εισαι?Το σερβις των 18.000km(τωρα εχω 23.500) αν θυμαμαι καλα πρεπει να μου ειχε παει 180 ευρα.
300 ευρα για πισω λαστοιχο?350 μου ειχε παει η αλλαγη προς πισω μαζι με τοποθετηση,ζυγοσταθμηση κλπ.(εχω βαλει παλι τα της μανας του BT014)
Για τις βενζινες η τιμη ποικιλει αφου εξαρταται απο την χρηση που θα του κανεις!

Οπως και να εχει καλη αγορα και δω θα ειμαστε για τις ευχες οταν με το καλο το αποκτησεις!

Giorgos19
16/05/2007, 22:14
Τελικα πηρα το μεταχειρησμενο το οποιο το ειδα το οδηγησα, το ειδε μηχανικος και ειναι σε αριστη κατασταση ουτε γρατζουνια δεν εχει και μαλιστα ειναι μοντελο 07/2006 (ουτε χρονο δεν εκλεισε, αλλα ο τυπος που το ειχε θελει το GSXR γι' αυτο το δινει) και το παιρνω μεσω της αντιπροσωπιας που μου δινει και 2 χρονια εγγυηση.

Καλοταξιδο,με πολλα καλα και ασφαλη χιλιομετρα!
Ποσταρε καμια φωτο!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Να ενα αδερφακι σε μια μοναχικη βολτα στο Σουνιο :D

88866

grigris
17/05/2007, 09:58

Καλοτάξιδο ρε φίλε!!! Να προσέχεις και σου εύχομαι πολλά και ευχάριστα χιλιόμετρα!
Αντε και στα δικά μας! Θα περιμένουμε τις πρωτες σου εντυπώσεις!

grigris
17/05/2007, 10:15
Νομιζω οτι σου εχουν πει τσιμπιμενες τιμες!Απο Αθηνα εισαι?Το σερβις των 18.000km(τωρα εχω 23.500) αν θυμαμαι καλα πρεπει να μου ειχε παει 180 ευρα.
300 ευρα για πισω λαστοιχο?350 μου ειχε παει η αλλαγη προς πισω μαζι με τοποθετηση,ζυγοσταθμηση κλπ.(εχω βαλει παλι τα της μανας του BT014)
Για τις βενζινες η τιμη ποικιλει αφου εξαρταται απο την χρηση που θα του κανεις!

Οπως και να εχει καλη αγορα και δω θα ειμαστε για τις ευχες οταν με το καλο το αποκτησεις!

Ναι ρε George Αθήνα μένω και τις τιμές μου τις έδωσε το εξουσιοδοτημένο στο Μπουρνάζι. Για πίσω λάστιχο για την ακρίβεια μου είπε ο κολλητός μου με το Ζ οτι είναι 280€.

Ρε με το θέμα κλοπής κοιμάστε ήσυχοι :eyepop: ? Το παπί μου μπροστά σχεδόν στα ματια μου πηγαν να το σηκώσουν κατι γύφτοι να το βαλουν στο αγροτικό και μάλιστα σε εκδήλωση στο Παλατάκι στο Μπουρνάζι που είχε της πουτ@νας τον κόσμο. Ασε που δεν έχω και γκαράζ και θα το αφήνω έξω τα βράδια :sick: Εδω με το παπι και το πρώτο πράμα που κάνω είναι να κοιτάζω οτάν ξυπνάω είναι να ανοιγω να δω αν...ειναι ακόμα εκεί. Θα αρχίσω και τα αγχολιτικά μαζι με την αγορά του μου φαίνεται!
Ένας γειτωνας αγόρασε προσφατα ένα Gsr - και μάλιστα σε ένα πολύ ωραίο κοκκινο-μπορντο χρώμα που μ αρεσε πολύ και θα το ψάξω - και το άφήνει έξω με κουκούλα. Βεβαια πρεπει να την έχει για Σαβκο γιατί μόνο τότε τη βλέπω να λείπει! Δεν τον ξέρω το τύπο αλλά πρεπει να τον συναντήσω να μου πει και για το χρωμα που δε το έχω δει να κυκλοφορεί καθόλου.

Giorgos19
17/05/2007, 11:28
Ναι ρε George Αθήνα μένω και τις τιμές μου τις έδωσε το εξουσιοδοτημένο στο Μπουρνάζι. Για πίσω λάστιχο για την ακρίβεια μου είπε ο κολλητός μου με το Ζ οτι είναι 280€.

Ρε με το θέμα κλοπής κοιμάστε ήσυχοι :eyepop: ? Το παπί μου μπροστά σχεδόν στα ματια μου πηγαν να το σηκώσουν κατι γύφτοι να το βαλουν στο αγροτικό και μάλιστα σε εκδήλωση στο Παλατάκι στο Μπουρνάζι που είχε της πουτ@νας τον κόσμο. Ασε που δεν έχω και γκαράζ και θα το αφήνω έξω τα βράδια :sick: Εδω με το παπι και το πρώτο πράμα που κάνω είναι να κοιτάζω οτάν ξυπνάω είναι να ανοιγω να δω αν...ειναι ακόμα εκεί. Θα αρχίσω και τα αγχολιτικά μαζι με την αγορά του μου φαίνεται!
Ένας γειτωνας αγόρασε προσφατα ένα Gsr - και μάλιστα σε ένα πολύ ωραίο κοκκινο-μπορντο χρώμα που μ αρεσε πολύ και θα το ψάξω - και το άφήνει έξω με κουκούλα. Βεβαια πρεπει να την έχει για Σαβκο γιατί μόνο τότε τη βλέπω να λείπει! Δεν τον ξέρω το τύπο αλλά πρεπει να τον συναντήσω να μου πει και για το χρωμα που δε το έχω δει να κυκλοφορεί καθόλου.

Ποτε δεν μπορεις να εισαι ηρεμος με το θεμα της κλοπης.
Απλα παιρνεις οσες πιο πολλες προφυλαξεις μπορεις.Συναγερμοι,λουκετα,αν μπορεις να την βαζεις σε γκαραζ κλπ.
Ρε συ...πολυ σε βλεπω και το αναλυεις το θεμα!Αφου το γουσταρεις παρτο και σκεφτεσαι τα αλλα μεταα!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

mats8282
17/05/2007, 11:35
240 το εξαμηνο και κοιμαμαι ησυχος :)

Giorgos19
17/05/2007, 11:37

Σωστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος.
:a18:

nickald
17/05/2007, 15:24

Πολλα δινεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

370 το χρονο και αντε γειααααα

Οποιος απο Θεσ/κη θελει ας μΕ κανει ΠΜ να του πω

mats8282
17/05/2007, 23:25
Εξαρταται πως το βλεπει κανεις....Απο οτι ξερω δινει ο Σφακιανακης κλοπη στην AIG πολυ φτηνα...δεν ξερω αν ισχυει μονο στα καινουργια αλλα Κ7 1000 για 14990 πληρωνει φιλος 265 με 30% αυξηση λογω νεου οδηγου...

Εγω το εχω interamerican...

nickald
18/05/2007, 19:16
379ε δινω και καλυπτει τα παρακατω

1. Κλοπη ολικη (7,600)
2. Φωτια (7,600)
3.Τρομοκρατικη ενεργεια (7,600)
4. Καιρικα φαινομενα (7,600)
5.Οδικη βοηθεια
6.Ζημιες προς τριτους
7.Εξοδα δικηγορων (2700+ νομιζω)

Στην interamerican ολα τα παραπανω

stef_26
19/05/2007, 08:28
Καλοτάξιδο ρε φίλε!!! Να προσέχεις και σου εύχομαι πολλά και ευχάριστα χιλιόμετρα!
Αντε και στα δικά μας! Θα περιμένουμε τις πρωτες σου εντυπώσεις!

Ευχαριστώ πολύ.
Οι εντιπώσεις μου δε διαφέρουν και πολυ από όσες έχουν είδη πει κάποιοι άλλοι εδώ μέσα.
Είμαι ενθουσιασμένος με τη μηχανη:D
Είναι απίστευτη. Είναι τόσο εύκολη στην οδήγηση που με το που την πήρα ήταν λες και την οδουγάσα καιρό και βέβαια με εντυπωσίασε το γεγονός ότι ανά πάσα στιγμή μπορείς να επιταχύνεις με οποιαδήποτε σχέση.

Βέβαια μας τα χάλασε ο καιρός και δε θα μπορέσω να πάω καμια εκδρομή το Σαββατοκύριακο. Τι να κάνουμε το επόμενο.
Φωτό θα βάλω μόλις βγάλω μερικές.

Και κάτι τελευταίο:
παιδιά σας ευχαριστώ για όσα γράφετε έδω μέσα γιατί με βοήθησαν να αγοράσω μια φανταστική μηχανη.

nickald
19/05/2007, 13:10
Καλα χιλιομετρα φιλε παντα με κρανος

nikmak3
19/05/2007, 23:26
μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω το μηχανακι για τεστ drive; καπου στην αθηνα......

nickald
20/05/2007, 13:29
Πω ρε φουστη μου τωρα ειδα οτι δινουν το εργαλειο με ABS στην ιδια τιμη!!!!!!

Δεν μπορουσα να περιμενω κανενα μηνα ακομα ο λαλακας..............................:cry: :cry:

Giorgos19
21/05/2007, 08:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikmak3
μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω το μηχανακι για τεστ drive; καπου στην αθηνα......

Για πηγαινε μια βολτα απο την Suzuki επι της Βουλιαγμενης απεναντι απο την γυμναστικη ακαδημια....:winka:

mats8282
21/05/2007, 09:23
Χρονια μας πολλα οι εορταζοντες να μας χαιρονται

:beer:

Οσοι μας αγαπανε

sunderlanos
23/05/2007, 14:07
Παιδες σκεφτομαι και εγω να το χτυπησω το εργαλειο. Ξερει κανεις καποιο καταστημα που εχει καμια καλη προσφορα η εχει τιποτα καλα extra με την αγορα, στην ευρητερη περιοχη της αθηνας;

:wave2: :smokin:

gerodim
23/05/2007, 16:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από sunderlanos
Παιδες σκεφτομαι και εγω να το χτυπησω το εργαλειο. Ξερει κανεις καποιο καταστημα που εχει καμια καλη προσφορα η εχει τιποτα καλα extra με την αγορα, στην ευρητερη περιοχη της αθηνας;

:wave2: :smokin:

Εγώ το πήρα από Συγγρού (Σφακιανάκη)

Στην τιμή δώρο η πινακίδα , η μεγάλη ζελατίνα και η σίτα του ψυγείου.
(πλήρωσα τα πλαινά προστατευτικά)