Σύνδεση

View Full Version : gramma enos apo tous 49 silifthentes sthn poreia 8/3

Σελίδες : [1] 2 3 4 5 6

samoure
22/03/2007, 23:45
Ena gramma enos apo tous 49 silifthentes sthn poreia gia thn paideia stis 8/3/07. parousiazetai aytousio.
Κατ' αρχάς ζητώ συγγνώμη σε όσους θεωρήσουν αυτό το e-mail spam, εν τούτοις συνεχίζω να θεωρώ ότι το θέμα είναι αρκετά σημαντικό ώστε να λάβουν όλα τα μέλη του συλλόγου άμεση γνώση. Επίσης, ζητώ να με συγχωρήσετε που δεν ήμουν στη γενική συνέλευση για να πω αυτά που θα σας πω, αλλά δεν μπόρεσα τελικά να κατέβω στην Πάτρα στην ώρα μου. Θα λείπω και από την επόμενη Γ.Σ., αφού θα είμαι εν αναμονή του δικαστηρίου.
Να σημειώσω ότι δεν ανήκω σε καμία παράταξη, και πιστεύω ότι οι φίλοι φοιτητές που ανήκουν σε οποιαδήποτε παράταξη θα διαβάσουν το κείμενο, παρά το γεγονός ότι εγώ δεν ανήκω κάπου.
Θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος (αν και δεν νομίζω να τα καταφέρω) στην περιγραφή των γεγονότων, μιας και λίγο πολύ θα τα έχετε ακούσει (παραμορφωμένα) στις ειδήσεις. Επίσης, συγχωρήστε την απουσία λογοκρισίας στις άσεμνες λέξεις, αλλά θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος να
κρυβόμαστε πίσω απ' τα δάχτυλα μας και να προβάλλουμε μία πλασματική ηθικολαγνεία.

Τα πράγματα αυτά συμβαίνουν και ακούγονται καθημερινά, και θεωρώ ότι αυτός που προσβάλλεται ακούγοντας ωμά αυτές τις λέξεις είναι ανειλικρινής πρώτα στον εαυτό του, και έπειτα στους συνανθρώπους του.

Είμαι ένας από τους 49 συλληφθέντες της 08/03/2007. Με προσήγαγαν μαζί με άλλα 48 παιδιά από το ίδιο σημείο (από τη νησίδα που υπάρχει στη γωνία Μ. Βρετανία και Βας. Σοφίας) στη ΓΑΔΑ, άνευ λόγου και αιτίας. Ήμουν από τους λίγους τυχερούς που δεν έφαγαν ξύλο και πραγματικά ακόμα απορώ πως την γλύτωσα. Δεν κατάφερα να ξεφύγω αφού, όπως θα έχετε δει στα βίντεο, μας κύκλωσαν περί τους 100 και παραπάνω αστυνομικοί και μας εξήγησαν με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο πως
νοιώθει μία κατσαρίδα όταν, αφού την έχεις ψεκάσει 10 φορές με AROXOL, συνεχίζεις επίμονα να την βαράς με μία παντόφλα. Τη στιγμή εκείνη είχα κάτσει κάτω σκυμμένος και περίμενα απλά να με δείρουν. Οι ατάκες των αστυνομικών συνοψίζονταν στο «Έτσι, έτσι, στα τέσσερα πρέπει να είστε». Πέρα από την ασφυξία λόγω των χημικών και της φυσούνας που έφαγα στο πρόσωπο, γύρω μου άκουγα πολύ
δυνατά τις κραυγές των παιδιών που έβλεπα να χτυπάνε με μεγάλη μανία οι κ. αστυνομικοί. Πλέον κατάλαβα ακόμα πιο ζωντανά γιατί ο κόσμος τους λέει μπάτσους, και ελπίζω να έχετε καταλάβει και εσείς.
Κάποια στιγμή κάποιος ΜΑΤατζής με έδωσε σε κάποιον άλλο να με πάει στην κλούβα. Τα «γαμώ τη μάνα σου» από τους φίλους αστυνομικούς έδιναν και έπαιρναν, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο. Μία κοπέλα που δεν μπορούσε να αναπνεύσει και ήταν έτοιμη να λιποθυμήσει είπε στους ΜΑΤατζήδες «θα λιποθυμήσω», και αυτοί της απάντησαν «Λιποθύμα τώρα να σε γαμήσουμε και από πάνω».
Με έβαλαν στην κλούβα και περιέργως δεν μου πέρασαν χειροπέδες. Χειροπέδες έβαλαν στους μισούς από εμάς και στους περισσότερους τις έβγαλαν στην κλούβα. Σε μερικά παιδιά τις άφησαν, έτσι για τιμωρία.
Μέσα στην κλούβα είχαμε ένα παιδί με ανοιγμένο κεφάλι, μία κοπέλα με σκισμένο φρύδι, ένα παιδί με σπασμένη μύτη, έναν άλλο με μισή μπλούζα και χέρι που σχεδόν δεν κούναγε (ρήξη μυών πίσω απ' τον καρπό), ένα κάρο παιδιά με μελανιές και καρούμπαλα και άλλους που πιθανότατα ξεχνάω. Ζητάγαμε επίμονα γιατρό και φωνάζαμε συνέχεια (αφού ξέραμε ότι δεν είχαμε κάνει τίποτα απολύτως) και ρωτάγαμε γιατί μας είχαν μαζέψει. Προφανώς δεν υπήρχε απάντηση, και προφανώς ούτε γιατρός.
Μάλιστα ένας «άνδρας των ΜΑΤ» φόρεσε και την αντιασφυξιογόνο του(!!!) μέσα στην κλούβα, προφανώς για να μας φοβίσει.

Κάποια στιγμή (κατά τις 7 το απόγευμα) φτάσαμε στη ΓΑΔΑ όπου ακόμα δεν ξέραμε γιατί μας πάνε. Μας ανέβασαν στον 11ο όροφο, τα κινητά απαγορεύονταν, αλλά εμείς τα βγάζαμε στη ζούλα μέσα στο γενικότερο χάος που επικρατούσε. Στον 11ο μας πέταξαν σ' ένα διάδρομο και άρχισε η διαδικασία του πολέμου των νεύρων. (Ατάκα ασφαλίτη όταν μας πήγαν στο διάδρομο: «Ρε τι μαλάκες είμαστε, τι μαλακίες κάνουμε, τι είναι αυτά που φέραμε εδώ?». Την ψιθύρισε ένα ασφαλήτης σε έναν άλλο, και ήμουν αρκετά κοντά να το ακούσω).
Ήμασταν χάμω μες τη βρώμα και τις γόπες, σε ένα διάδρομο 2.50 επί 12 μέτρα (περίπου), 49 άτομα, μεταξύ των οποίων 20 περίπου κοπέλες, ο ένας πάνω στον άλλο, με ασφαλήτες να περνάνε συνέχεια από πάνω μας για να μας σπάσουν τα νεύρα.

Κουνιόμουν, και έβηχα από τα χημικά που έβγαζαν τα ρούχα τα δικά μου και των άλλων. Μας έκαναν σωματικό έλεγχο (γυμνό για όσους δεν γνωρίζουν), χωρίς ακόμα να μας λένε γιατί μας έχουν προσάγει, και χωρίς γιατρό για τα χτυπημένα παιδιά.
Οι προκλητικές ατάκες έδιναν κ έπαιρναν. Επαφή με δικηγόρο δεν υπήρχε, και δεν υπήρξε για 19 ώρες !!!! Μας πήραν δακτυλικά αποτυπώματα, πράγμα που είναι παράνομο χωρίς κατηγορίες και αφού ήδη μας είχαν κάνει εξακρίβωση. Απλά μας τρομοκρατούσαν. Κατά τη διάρκεια της νύχτας μας έφεραν την εντολή σύλληψης να υπογράψουμε, όπου λέει είχαμε συλληφθεί για διατάραξη κοινής ειρήνης και «εγκληματική οργάνωση» (έτσι έλεγε το χαρτί). Προφανώς και δεν υπέγραψε κανείς, και ζητούσαμε πολύ έντονα δικηγόρο. Αρχικά είχαμε πάει μόνο για απλή προσαγωγή, και η εντολή σύλληψης εμφανίστηκε ως δια μαγείας μετά
τις 1 το βράδυ (αφού είχαμε ήδη 5 ώρες χωρίς δικηγόρο και γιατρό στη ΓΑΔΑ). Κάποια στιγμή ήρθε και έναν υποτιθέμενος εισαγγελέας και μας έβαλε να συντάξουμε απολογία ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟ, πράγμα παράνομο και ανήκουστο. Οι κατηγορία, για 45 (οι 4 νομίζω είχαν ελάχιστα διαφορετική) άτομα?

«Ο κατηγορούμενος συμμετείχε σε κομμάτι της πορείας που αποκόπηκε από τον κύριο όγκο της και επιτέθηκε στους άνδρες της αστυνομίας με πέτρες, μάρμαρα και ξύλα.
Κατά την σύλληψη του άφησε στο έδαφος 1 ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ, 2 ΑΝΤΙΑΣΦΥΞΙΟΓΟΝΕΣ ΜΑΣΚΕΣ, 1 ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ, 1 ΣΦΕΝΤΟΝΑ, 1 ΠΑΛΟΥΚΙ, ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΜΑΡΑ».

Του τέστην, αφήσαμε κάτω 90 αντιασφυξιογόνες, 45 βαριοπούλες , 45 σφεντόνες, και υπολογίζω περί τις 150-200 πέτρες. Δεν ξέρω αν γελάτε, αλλά μ' αυτές τις αδιανόητες κατηγορίες είναι πιθανή η καταδίκη. Οι περισσότεροι δεν υπέγραψαν, εγώ δήλωσα αθώος και ότι αρνούμαι τις αστείες αυτές κατηγορίες και ότι θα μιλήσω μόνο παρουσία δικηγόρου, και υπέγραψα.
Τους τραυματίες τους πήγαν στις 4 το πρωί στον Ερυθρό σταυρό (9 ώρες αργότερα).
Σε μερικά παιδιά δεν μπόρεσαν να κάνουν ράμματα που χρειαζόταν, γιατί οι πληγές είχαν κλείσει. Φαί δεν είχαμε. Αγοράσαμε με ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΞΟΔΑ
champion κρουασάν από το κυλικείο, στις 2 το βράδυ. Μαζέψαμε όλοι μαζί τα λεφτά και πήγαν 2 παιδιά από εμάς συνοδεία 6 αστυνομικών (έπιασαν την Αλ κάιντα οι μαλάκες) να τα φέρυν. 35 παιδιά ήταν από Θες/νίκη, όπως φαντάζεστε κανείς δεν έχει φάει κάτι ιδιαίτερο μες τη μέρα. Αντιστοιχούσαν για 19 ώρες, 2,5 κρουασάν στον καθένα και 1/15 του πακέτου των τσακίρης τσίπς. Νερό απ' τον ψύκτη και απουσία χαρτιού υγείας. Κοιμηθήκαμε στον διάδρομο αυτό που είχε και γραφεία, ακουμπώντας με τον απέναντι μας τα γόνατά μας που ήταν λυγισμένα για να χωρέσουμε. Συνέχεια πέρναγαν οι ασφαλήτες από πάνω μας για να μας ξυπνάνε, και κάθε λίγο και λιγάκι προέκυπτε και μία άλλη γραφειοκρατική βλακεία για να μην κοιμόμαστε. Την επομένη το πρωί μας φωτογράφησαν, και περιμέναμε από τις 9 που υποτίθεται θα μας πήγαιναν στην Ευελπίδων μέχρι τις 7 το απόγευμα που μας πήγαν τελικά. Βλέπετε, η γραφειοκρατία ζει και βασιλεύει, και μία χαρά εξυπηρετεί τους σκοπούς της. Στις 2 περίπου επιτέλους είδαμε τους δικηγόρους, και μας έφεραν μερικά κρουασάν παραπάνω και φρυγανιές, και τσιγάρα στα παιδιά (κακή επιλογή γιατί ο χώρος έγινε απίστευτα αποπνικτικός). Κατά τις 16:30 μας έφεραν και φασολάδα, ευγενική χορηγία της ΕΛ.ΑΣ. (νομίζω).
Συνέχεια μας τρομοκρατούσαν λέγοντας μας ότι θα μείνουμε και άλλη μέρα μέσα τελικά, γιατί η γραφειοκρατία είχε καθυστερήσει τις διαδικασίες κ δεν θα προλαβαίναμε το αυτόφωρο.

Περάσαμε ευτυχώς μετά από χίλια βάσανα από τον εισαγγελέα (πράγμα που σήμαινε ότι θα περνάγαμε αυτόφωρο), ο οποίος πρωτοφανώς ήρθε στη ΓΑΔΑ παρόλο που ο νόμος λέει ότι δεν μετακινείται από την έδρα του και ότι οι κατηγορούμενοι πάνε σ' αυτόν. Να χιλιοευχαριστήσω εδώ όλα τα παιδιά που εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους έξω από τη ΓΑΔΑ. Τους ακούγαμε έξω από το παράθυρο του εισαγγελέα που ήταν στον 6ο όροφο να φωνάζουν και ήταν απίστευτη η ψυχολογική βοήθεια (στο διάδρομο που μέναμε δεν είχαμε παράθυρα). Η αλληλεγγύη βοηθά πραγματικά πολύ και είναι ανεξάρτητη κομματικών φραγμών. Μας έδεσαν λοιπόν με χειροπέδες μεταξύ μας και μας μετέφεραν συνοδεία 25 ασφαλητών και δεν ξέρω και γω πόσων ένστολων στα δικαστήρια με κλούβες. Οι κλούβες είχαν κελιά των τεσσάρων που κανονικά δεν χωράγανε ούτε 2 άτομα, και έκλειναν ερμητικά με σιδερένιους τοίχους που είχαν μόνο μικρές τρυπούλες για να παίρνεις αέρα. Δεν ξέρω καν πόσοι αστυνομικοί και ζητάδες και περιπολικά μας ακολουθούσαν και άνοιγαν τον δρόμο, αλλά ακούγονταν πολλοί (είπαμε, έπιασαν την Αλ Κάιντα οι μαλάκες).

samoure
22/03/2007, 23:46
Στο δικαστήριο και έπειτα από 24 ώρες κράτησης και αϋπνίας πρακτικά, μπορέσαμε να δούμε για μία στιγμή και από μακριά τους γονείς μας. Μερικοί κατάφεραν και μπήκαν και στο δικαστήριο για λίγο, άλλους δεν τους αφήσανε καν. Και άρχισε το θέατρο του παραλόγου. Αφού μας κάθισαν αλφαβητικά και ο καθένας ανακοίνωσε τη σχολή του, οι 30 περίπου δικηγόροι που ήταν μέσα στην αίθουσα ζήτησαν την τριήμερη αναβολή που δικαιούται οποιοσδήποτε συλληφθέντας για να
ετοιμάσει την απολογία του. Η μόνη περίπτωση να μην σε αφήσουν να φύγεις ελεύθερος από κει για το τριήμερο είναι ή να μην έχεις καθαρό ποινικό μητρώο, ή να μην έχεις γνωστή
κατοικία, ή η κατηγορία σου να είναι πολύ βαριά, ή γενικά να συντρέχει κάποιος λόγος που να σε καθιστά ύποπτο φυγής.
Διακόπτουν λοιπόν αι «αδιάβλητοι» δικασταί για 5 (και καλά) λεπτά, και επιστρέφουν μετά από 50!!!!!!!!!

Λέει λοιπόν ο εισαγγελέας, με σίγουρη,
τρεμάμενη φωνή:

«Σέβομαι την ιδιότητα του φοιτητή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αν τους αφήσουμε ελεύθερους το τριήμερο δεν θα επαναλάβουν τις πράξεις που έκαναν, και άρα εισηγούμαι την τριήμερη κράτησή τους»

Ο γελοίος λοιπόν αυτός άνθρωπος δεν δίστασε και δεν ντράπηκε να μας καταδικάσει σε τελείως άκυρη χρονική στιγμή, τη στιγμή που έπρεπε να εξετάσει αν ήμασταν γνωστοί εγκληματίες και ύποπτοι φυγής. Δεν μπορώ καν να μετρήσω (γιατί δεν ξέρω ακριβώς) πόσους δικονομικούς νόμους παρέβη εκείνο το δικαστήριο.

Σαφής στόχος αυτής της εισήγησης ήταν η προληπτική και παραδειγματική τιμωρία μας επειδή συμμετείχαμε στην πορεία. Στα 50 λεπτά που μεσολάβησαν, φαντάζομαι (και όλοι οι δικηγόροι το ίδιο φαντάστηκαν) ότι αυτός ο παπάρας (και συγχωρήστε το μένος παρακαλώ) πήρε και δέχτηκε τηλέφωνα από πολύ ψηλά. Οι δικηγόροι έπεσαν απ' τα σύννεφα και άρχισαν να τραβάνε τα μαλλιά τους, και μέσα από μία αστεία και υποτιμητική για την υποτιθέμενη «δημοκρατία» μας διαδικασία, που κράτησε δυόμιση ώρες, έπεισαν το τριμελές πλημμελειοδικείο ναι πλειοψηφήσει (!!!!!!!!! και όχι ομόφωνα) να διατάξει την άρση της κράτησης μας. Η αξιότιμη πρόεδρος, θεωρούσε ότι έπρεπε να φύγουν μόνο οι τραυματίες, πρόταση χωρίς καμία δικονομική λογική.

Τελικά κρατήθηκε ένα παιδί, ο Κώστας, που δεν ήταν φοιτητής και άρα ανήκε σε πιο ευαίσθητη κοινωνική μερίδα, και δεν είχε αυτή τη «νεφελώδη» ασυλία της ιδιότητας του φοιτητή που χαρακτήριζε τους υπόλοιπους. Γι' αυτό και παρόλο που τον έπιασαν μαζί με μας του φόρτωσαν και απόπειρα σωματικής βλάβης σε συγκεκριμένο αστυνομικό. Τα παιδια που φορτώθηκαν με τα κακουργήματα εξετάζονταν ξεχωριστά, και έμειναν προφανώς μέσα σε συνθήκες χειρότερες απ' τις δικές μας.

Τη Δευτέρα το πρωί πήγαμε στο δικαστήριο πάλι. Τη δικογραφία την έλαβαν οι δικηγόροι στις 11:30 και εμείς δικαζόμασταν στις 12. Πήγαμε να μπούμε στην αίθουσα οι πρώτοι κατηγορούμενοι κατά τις 4 αν θυμάμαι σωστά. Μέσα λοιπόν στην αίθουσα ήταν οι δικηγόροι, 30 περίπου ασφαλήτες, και περίπου 15-20 ένστολοι αστυνομικοί. Έξω από την αίθουσα υπήρχαν παρατεταγμένα ΜΑΤ. Οι γονείς διαμαρτυρήθηκαν πολύ έντονα, αφού οι μπάτσοι και οι δικαστές δεν τους άφησαν να μπουν με τη δικαιολογία ότι «δεν χώραγαν στην αίθουσα»!!! Πώς να χωρέσουν, με 50 αστυνομικούς και 49 κατηγορούμενους??????

Είπαμε, έπιασαν την Αλ Κάιντα, οι μαλάκες. Ξεκίνησε η δίκη με τους γονείς απ' έξω, οι δικηγόροι σύσσωμοι ζήτησαν αναβολή εντός του 15μέρου λόγω του ότι έλαβαν πολύ αργά τη δικογραφία. Και λίγο πριν κάνει την εισήγηση η εισαγγελέας , ακούμε από τον διάδρομο φωνές και φασαρία. Μπαίνει ένας μέσα στο δικαστήριο και φωνάζει «Ένα γιατρό, ένα γιατρό, έπεσαν δακρυγόνα έξω από το δικαστήριο». Φοβερή αναμπουμπούλα, αφού τα χημικά άρχισαν να πιάνουν και εμάς που ήμασταν μέσα στην αίθουσα. Ένας πατέρας προσπάθησε να μπει μέσα και έφαγε κάτι ψιλές με τα γκλομπ, ενώ ένας αλήτης ΜΑΤατζής τον ψέκασε εξ' επαφής στο πρόσωπο. Σημειώνω εδώ ότι αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο και απαγορεύεται ρητά ακόμα και από την αστική δικαιοσύνη. Ο άνθρωπος λιποθύμησε και έγινε μπλε, έτρεξαν κάποιοι να τον βοηθήσουν, κάποιες άλλες μανάδες έπεσαν στα σκαλιά της εισόδου του δικαστηρίου, γενικά φοβερή αναταραχή. Δεν ξέρω άλλες λεπτομέρειες του τι έγινε έξω αφού ήμουν μέσα, αλλά ξέρω ότι η εισαγγελέας έτρεμε και αυτή λέγοντας ότι προτείνει να πάρουμε την αναβολή. Επίσης ξέρω ότι οι ένστολοι που ήταν μέσα αναρωτιόντουσαν δυνατά, πώς είναι δυνατόν να έχουν τόσο μαλάκες συναδέλφους. Να σημειώσω εδώ ότι υπάρχει συγκεκριμένος νόμος που απαγορεύει τη χρήση των χημικών μέσα στα δικαστήρια συγκεκριμένα. Στο Ελλαδιστάν όμως, κάτι τρέχει στα γύφτικα. Με τα πολλά φύγαμε, και μετά από λίγες ακόμα μικροαναταραχές.

Θα περάσει η τρομοκρατία? Πρέπει όλοι μας να αναρωτηθούμε, και να μην απαντήσουμε επιπόλαια όχι. Γιατί αν δεν θέλουμε να περάσει, απαιτούνται πολλά περισσότερα από αυτά που κάνουμε, και το τελευταίο που πρέπει να μας απασχολεί είναι η κοντόφθαλμη τρομολαγνεία που χαρακτηρίζει την πραγματικά χαμένη (και όχι αναβεβλημένη) εξεταστική.

Το πρόβλημα μάλλον είναι αρκετά πιο ευρύ, και ελπίζω να μπορέσουν να το δουν αρκετοί άνθρωποι. Ας αναρωτηθούμε λίγο για το ανεπιστήμιο που υπερασπίζουμε και για την κοινωνία που ζούμε γενικότερα, τώρα που έχουμε την πολυτέλεια να το κάνουμε. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι οποιοσδήποτε από εσάς στην θέση μου. Ας αναρωτηθούμε λίγο για την «δημοκρατία» μας. Πιστεύω πως ο καθένας πρέπει να αναλάβει δράση ανάλογα με το πώς εκείνος θεωρεί σωστό, και όχι μόνο στα πλαίσια μίας παράταξης. Σας παρακαλώ να είστε δυναμικοί την Πέμπτη, αλλά και κάθε μέρα. Εγώ λόγω της κρατικής τρομοκρατίας δεν μπορώ να έρθω στην πορεία, για να μην επιβαρύνω την θέση μου, και με μία έννοια, η κυβέρνηση πέτυχε αυτό που ήθελε. Και μην ξεχνάτε ότι ακόμα 11 φοιτητές και ένας εργαζόμενος βαρύνονται με χειρότερες κατηγορίες απ' τις δικές μου, και μόνο από τύχη δεν μου φόρτωσαν και εμένα τις ίδιες. Οι 12 αυτοί άνθρωποι χρειάζονται την συμπαράσταση όλων μας.

Οι δικηγόροι άρχισαν να λένε ότι τέτοια φαινόμενα έχουν να δουν από τη χούντα.
Σας καλώ να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα από τα παραπάνω, και ελπίζω να μην ήμουν κουραστικός.

Αναστασιου Δημήτρης
Α. Δ., Μηχ. Η/Υ κ' Πληρ.
Πολυτεχνείο Πατρών.

=======================================

Εγώ λέω πάντως ότι ....οι μέρες τις αφθονίας
μερικών είναι μετρημένες...

Παροτρύνω όποιον θέλει να κάνει ότι θέλει με το κείμενο και να το αναπαράγει με οποιονδήποτε τρόπο, αρκεί να μην παραφράσει με κανένα τρόπο τα λεγόμενά μου, και κανένα κομμάτι του κειμένου να μην χρησιμοποιηθεί από ιδιωτικό ή κερδοσκοπικό φορέα. Ιδιαίτερα, παροτρύνω τους φοιτητές, όποιους έχουν τον χρόνο και τη δυνατότητα, να ενημερώσουν αν θέλουν σχετικά τις σχολές τους.
Ευχαριστώ αυτούς που το διάβασαν για τον χρόνο τους. Να συμπληρώσω ότι το παιδί με τη σπασμένη μύτη την απέκτησε αφότου συνελήφθη, ευγενική χορηγία ενός "άνδρα των ΜΑΤ".

Αυτό το στέλνω με αφορμή οτι αύριο (22/3/2007) είναι η δίκη τους...

Έμπρακτη αλληλεγγύη στους αγωνιζόμενους φοιτητές...

rsp
22/03/2007, 23:57
Θα κρατηθω για χαρη του Καπταιν και του Μπαρτ να μην γραψω πρωτος...:D

Περιμενω ανυπομονα να διαβασω τις απαντησεις των υπολοιπων!

Chemical
23/03/2007, 00:16
Εγώ δεν κρατιέμαι.....

ΑΛΗΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΑ Μ.Α.Τ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ

blackbusa
23/03/2007, 00:51
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ "ΑΤΑΚΤΟ" "ΑΣΧΕΤΟ" "ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ" ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΟΒΑΡΟΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ.ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΤΣΟΙ, ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΑΜΩΔΟΥΛΕΙΑ.
ΟΜΩΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ 10-20 ΚΟΤΕΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ (ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ) ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝΕ ΣΟΥΜΠΙΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΚΟΚΟΚΟ.

ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ.
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΒΡΕΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΣΤΙΓΜΗ.

Υ.Γ. ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΠΑΘΩΝ, ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ (ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΒΑΡΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΑΝΕ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ.

lampros_fazer
23/03/2007, 01:02
Που το βρήκες..;

(κυκλοφόρησε απ'ότι βλέπω)

Chemical
23/03/2007, 01:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

ΟΜΩΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ 10-20 ΚΟΤΕΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ (ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ) ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝΕ ΣΟΥΜΠΙΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΚΟΚΟΚΟ.

Δεν συμφωνώ με τους αυτούς που κάνουν τα επεισόδια αλλά ας ασχοληθούμε αποκλειστήκα με τους κ.κ. Αστυνομικούς,και ο λόγος είναι ότι αυτοί διάλεξαν να κάνουν αυτή τη δουλειά και πρέπει να μάθουν να συμπεριφέρονται ανάλογως, ανεξαρτήτως προκλήσεων και καταστάσεων.
Ή στην καλύτερη περίπτωση να πιάσουν αυτούς τους 10-20 και όχι να κοπανάν όποιον δουν μπροστά τους

rsp
23/03/2007, 01:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Που το βρήκες..;

(κυκλοφόρησε απ'ότι βλέπω)

Το μοιραζουν μαζι με τα Kinder εκπληξη...:smokin:

H.A.Balafoutre
23/03/2007, 01:45
Πολύ ύποπτο αυτό το e-mail για διασπορά.

Αλλά θα ζητήσω κάτι από τον Δημήτρη.

Αφού τελειώσει η "δίκαιη" δίκη να μας περιγράψει με την ίδια γλαφυρότητα το αποτέλεσμα.

Κατά τα άλλα σε αυτές τις μάχες (τι μάχες δηλαδή, χάνει η μάνα το παιδί....αλλά τέσπα) όλα μπορούνε να πάνε στραβά.

Αθώοι να βρεθούν στα σίδερα και ούτε συγνώμη να μην τους πουν για την καταστροφή που υπέστησαν και οι υπαίτοιοι να την γλυτώσουν ως γνήσια ελληνικά λαμόγια.

Εγώ από τα περιστατικά στην Πλατεία Συντάγματος δεν κατάλαβα την καταστροφή του μνημείου που συμβολίζει τη δυνατότητα σε όλους αυτούς να κάνουν ότι κάνουν σε καθεστός ελευθερίας.

project.breeze
23/03/2007, 01:53
Έγω προτιμώ να είμαι πιο διαλλακτικός και πιστεύω πως η αλήθεια είναι πάντα κάπου στην μέση...

FestoNero
23/03/2007, 02:12
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=674069
:wave2:

Akefalos
23/03/2007, 03:02
Καλά οχι οτι έχω σε καμιά μεγάλη υπόληψη μπάτσους ασφαλίτες ΄και λοιπούς,αλλά ποιός μου λέει οτι αυτά που γράφει είναι όλα αλήθεια?Επειδή το λέει αυτός?Πολύ ευκολόπιστοι είσαστε μερικοί....ή μάλλον θέλετε να είσαστε....

Και προτού πέσουν οι βρισιές απο διάφορους υπερασπιστές φοιτητικών κινημάτων,πορειών και λοιπούς να σας πω και γω μια μικρή ιστοριούλα.

Γίνεται ψηφοφορία πριν μια δυο βδομάδες για το αν θα συνεχιστεί ή όχι η κατάληψη στην ΑΣΟΕΕ.Βγαίνει οριακά υπέρ της άρσης της κατάληψης.Οι φοιτητές πάνε σπίτια τους ξέροντας οτι η κατάληψη τελειωσε.Λίγη ώρα μετά εμφανίζεται μια κοπέλα,και λέει οτι ψήφισε στο τάδε αμφιθέατρο πριν λίγη ώρα,αλλά οτι ανήκει σε άλλη σχολή,απο άλλη πόλη.Επικρατεί αναταραχή,αλλά η κοπέλα ως εκ θαύματος εξαφανίζεται και δεν την ξαναβλέπει κανείς.Βγαίνει η πρωτοφανής απόφαση να ακυρωθούν όλες οι ψήφοι αυτού του αμφιθεάτρου.Κατα τύχη(;;;) βέβαια σ'αυτό το αμφιθέατρο οι περισσότερες ψήφοι ήταν κατά της κατάληψης.Μετά την ακύρωση των ψήφων το αποτέλεσμα ήταν υπέρ της κατάληψης.Έτσι και η σχολή παρέμεινε κλειστή.Τα συμπεράσματα δικά σας.

Η γνώμη μου?Μην εμπιστεύεστε και μην πιστεύετε τόσο εύκολα οτιδήποτε.Παντού υπάρχει σαπίλα,βία και νοθεία.Φοιτητικά κινήματα υποκινούμενα απο συμφέροντα κομμάτων,μπράβοι και φουσκωτοι μέσα σε σχολές σε γενικές συνελεύσεις,μπάτσοι και ασφαλίτες που αντι να κυνηγάνε γνωστούς αγνώστους με κράνη συλλαμβάνουν φοιτητές,μπάτσοι που σε βλέπουν να περνάς απο Εξάρχεια το βράδυ και μόνο σωματικό έλεγχο δε σου κάνουν και πάει λέγοντας.
Γι'αυτό ας μην πιστεύουμε κάτι απλά επειδή το είδαμε κάπου γραμμένο.

project.breeze
23/03/2007, 03:07
Τελικά κρατήθηκε ένα παιδί, ο Κώστας, που δεν ήταν φοιτητής...

Και τί δουλειά είχε στην φοιτητική διαδήλωση αφού δεν ήταν φοιτητής γ@μώ το φελέκι μου;Περαστικός ήταν και πιάσαν και αυτόν τυχαία οι μπάτσοι;Άντε μην τρελλαθούμε νυχτιάτικα.Και εγώ φοιτητής είμαι αλλά μην τα ισοπεδώνουμε και όλα...

OrEsTiS82
23/03/2007, 03:32
Εγω επειδη θελω να ειμαι και λιγο "δικηγορος του διαβολου" θα πω οτι δεν εχω μαθει να πιστευω οτιδηποτε μου λενε ΕΚΤΟΣ και εαν τα δω με τα ματια μου.
Διαβασαμε ωραια και καλα το μεγαλο αυτο κειμενο και θελω τωρα να βρουμε και δυο λογια να πουμε στα μικρα παιδια-μωρα που ο πατερας τους ετυχε και ειναι στα ΜΑΤ και τρωει πετρες και μολωτοφ στο κεφαλι και δεν ξερουν αμα γυρισει σπιτι το βραδυ η παει σε νοσοκομειο η στον ταφο,και στις μαναδες των αστυνομικων στα ΜΑΤ και εκεινου που προχθες του εσπασαν το κεφαλι εξω απο ενα τμημα στην σολωνος επειδη ηταν αστυνομικος.
Δηλαδη απο τους 49 κανεις δεν εκαψε την Ελληνικη σημαια; ουτε τα εσπαγε ολα; ουτε εβαλε φωτια στο φυλακιο; ολοι ηταν δηλαδη μπουμπουκια;
Επειδη καποιοι ειναι παιδακια ακομη η εξυπηρετουν κομματικα συμφεροντα με το να τα σπανε (ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΣΟ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ) εχω να πω οτι θα πανε φανταροι θα στρωσουν και θα μαθουν τι σημαινει πειθαρχια και Ελληνικη Σημαια.
Οσοι ειναι αδερφες μπορουν να συνεχισουν μεσα απο κουκουλες να σπανε τα μαγαζια του απλου κοσμου και να τα λεηλατουν,να καινε την σημαια μας,και να μας κανουν ρεζιλι σε ολο τον πλανητη,και οταν τους πιανουν να δειχνουν οτι ειναι κοτες και δεν βγηκε ενας απο ολους αυτους που πραγματικα τα εσπαγε εκεινη την μερα να πει "εγω ειμαι ρε μαλακες,εχω τα αρχιδια και το παραδεχομαι, να μην ταλαιπωρουν και τους υπολοιπους που αδικα πιαστηκαν,αλλα κανεις δεν εχει τα @@ να το κανει.
(ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΕΒΛΕΠΑΝ EURO 2004 ΚΑΙ ΑΡΑΖΑΝ ΜΕ ΜΠΥΡΙΤΣΕΣ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΗΜΝΟ ΣΤΑ RADAR ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ F16 ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ RADAR ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΗΣΥΧΟΙ)

OrEsTiS82
23/03/2007, 03:37
.

81666

maron
23/03/2007, 09:19
Επειδη καποιοι ειναι παιδακια ακομη η εξυπηρετουν κομματικα συμφεροντα με το να τα σπανε (ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΣΟ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ) εχω να πω οτι θα πανε φανταροι θα στρωσουν και θα μαθουν τι σημαινει πειθαρχια και Ελληνικη Σημαια.

στα @@ρια μου και μενα Χ1000
εχω να πω οτι θα πανε φανταροι θα στρωσουν και θα μαθουν τι σημαινει πειθαρχια και Ελληνικη Σημαια.?????????????????
εσυ αυτο εμαθες στον στρατο?
απλα θα ηθελα να σου πω οτι εγω μαλλον εμαθα το αντιθετο
(πως να τα βλεπω ολα αυτα με αδιαφορια- παρολο που με ενοιαζαν πολυ περισοτερο πριν μπω μεσα)
τελος αν δεν το ξερεις, αυτοι οι ενστολοι των πολεων που εφαρμοζουν την ταξη ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

idi
23/03/2007, 09:54
Ενα γράμμα που ελαβα εγω προσφατα το αντίγραφο αυτούσιο

οποιος μπλεκει με τα πίτουρα τον τρωνε οι κοτες :wave2:

elbob
23/03/2007, 10:13
Κανενα κράτος και Κανενας στρατός δεν είναι πάνω από από τους ανθρώπους. Οι πόλεμοι ανάμεσα στα κράτη γίνονται από ανθρώπους του ίδιου ''υλικου'' που ποτέ δεν θα εκλείψει γιατί η κοινωνία τους συντηρεί για να ικανοποιούν τα συμφεροντά της. Ο στρατός είναι ένα προ'ι'ον εθνικής τρομοκρατίας ασχέτος την ονομασία του έθνους (Ελλάδα, Βουλγαρία, Ισπανία, ...). Τα μόνα συμφέροντα που υλοποιούνται είναι των ίδιων των ηγετών (καταδότες, δοσύλογοι) και οι υπολοιποι καταλήγουν ανάπηροι στα ξερονήσια. Καταδικάζω κάθετα οποιαδήποτε επεισόδια βίας Μ.Α.Τ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΚΟΥΚΟΛΟΦΟΡΟΙ (80% ασφαλίτες με κουκούλα), ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΣ, ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ οτιδήποτε τάσσεται υπερ του τραμπουκισμού και του μονόδρομου συμφέροντος. Αυτοί οι αλήτες που δημιουργούν επεισόδια και κατακρεουργούν περιουσίες ιδιωτικές κ δημόσιες (πολλοί είναι γιοι δικαστών, επιχειριματιών και ανάλογα τις περιστάσεις τους δίνουμε το προφίλ που βολεύει..) δεν έχουν καμία σχέση με το φοιτητικό κίνημα και οι άλλοι αλήτες των Μ.Μ.Ε. επικεντρώνονται στα ανούσια και όχι στα σημαντικά όπως η προσέλευση και ο αριθμός του κόσμου. Όμως πάντα το αίμα και η βια πουλάει. Υπαρχουν και μπατσοι που δεν είναι μουνια, στρατιωτικοί που δεν είναι πούστηδες και όταν τύχει να συναναστραφούμε μαζί τους υποθέτουμε πως είναι η εξαίρεση ενώ η αλήθεια δεν γνωρίζει σύνορα και όρια.. Μπορούμε να ζήσουμε χωρίς την ένομη τάξη, τον στρατό και τους κουκουλοφόρους. τα λεφτά που χάνονται στα όπλα, την αστυνομία και κάθε είδους ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ θα στόλιζαν τα θεμέλια της σωστής παιδίας που με την σειρά θα στήριζε μια υγειή κοινωνία με μειωμένη εγκληματικότητα κ αναλγησία. Γιατί μιλάμε για μίζες, F16 και πολεμικό υλικό και όχι για νοσοκομιακές εγκαταστάσεις, πυροσβετικό δυναμικό, σωστή κατασκευή των άθλιων ελληνικών δρόμων, ενίσχυση των μέσων μαζικής μεταφοράς και γενικά πράγματα που είναι τα σημαντικά και όχι δευτερεύοντα. Δεν είναι τα χαμένα λεφτά αλλά τα μυαλά που δεν αλλάζουν. Η καταννόηση και η ευαισθησία στο διαφορετικό είναι που έχει εκλείψει από τον σχηματισμό του ανθρώπου ( Δεν υπάρχει θεός.. μόνο Θεικά παραμύθια) και έτσι κατασκευάστηκε η ο νόμος να μας φυλάει. Όταν τον χρειαζόμαστε είναι σοφά δημιουργημένος, ενώ όταν βρισκόμαστε εκτός αυτού είναι άδικος. El BoB

idi
23/03/2007, 10:19
αυτα τα τα πεις στο Κολοκοτρώνη, Καραϊσκάκη κτλ που εξαιτίας της «μαλακίας εμμονής τους στους πολεμους» (??) εσυ τωρα μιλας ελληνικα (εστω ΝΕΟελληνικα) αντι να εισαι ξυπόλυτος να προσκυνάς σε τζαμι ... εκει να δεις ελευθερια λογου που θα ειχες... κοιτα κανα 500 χιλιομετρα ανατολικα της Θεσ/νικης ποσο γουσταρουν "τους συντροφους" σου οι γειτωνες "αδελφοι" μας...

αντε γιατι η υπομονη εχει τα ορια της... ο καθενας εκ τους ασφαλους λεει οτι μπουρδα θελει!

Ταξιδευτής
23/03/2007, 10:48
Γιωργη, αστο ρε συ, μην το σκαλιζεις, διοτι οσο πισω και να πας η σαπιλα και η βρωμα βασιλευε.

Πχ. στους απελευθερωτικους αγωνες το 1821 το ξερεις οτι η Εκκλησια ηταν αρχικα ΑΝΤΙΘΕΤΗ στην επανασταση, και ειχε ταχθει με τους Τουρκους αγαδες;

Αξιοι χιλιες φορες τα παλικαρια τοτε που βγηκαν στα βουνα, αλλα εχω αρχισει πλεον να μην μπορω να πιστεψω τιποτα. Την ιστορια την γραφει ο νικητης ως γνωστον και ανεκαθεν την εγραφαν κατα το δοκουν.

Τωρα σχετικα με τα ΜΑΤ, τους φοιτητες, τις διαδηλωσεις, δεν θα παρω καμια θεση υπερ καποιας πλευρας, διοτι κατι ΠΟΛΥ υποπτο υπαρχει στην ολη ιστορια γενικοτερα...
Οταν υπαρχουν ΜΠΡΑΒΟΙ σε αμφιθεατρα σχολων, τοτε ξερεις οτι ΚΑΤΙ παιζει...

Οταν βλεπεις πορειες και ΚΑΘΕ φορα ολοι απο πριν μιλανε για τους "γνωστους αγνωστους" (αλλη μαλκια ορος αλλα τελοσπαντων) και ΚΑΘΕ φορα καποιοι τα σπανε ολα, σκεφτομαι: δεν μπορει ρε γμτ! Μια, δυο τρεις, ε καποια στιγμη ΔΕΝ θα τους μαντρωνανε;

Ειναι οι Χ φοιτητες που συλλαμβανουν απο τους γνωστους αγνωστους η οχι; Δεν ξερω, αλλα ΥΠΟΠΤΕΥΟΜΑΙ οτι το θεμα ειναι πολυ πιο περιπλοκο...

Οταν στο Συνταγμα γινοταν χαμος, και ΟΛΟΙ ανεξαιρετως ηταν στην κυριως πορεια, και ξαφνικα βλεπεις ΔΥΟ τυπους που πανε επι τουτου στο φυλακιο του φρουρου για να βαλουν φωτια, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ δεν τους εμποδιζει η ΕΣΤΩ να τους πιασει, τοτε αρχιζω να πιστευω οτι ολα αυτα ειναι υποκινουμενα....

Εχω τις υποψιες και τις γνωμες μου, αλλα ας μεινει εκει το θεμα... Ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα και τις αποψεις του.
Κατι σαπιο ειναι στο Βασιλειο της Μπανανιας.... :mad:

hector
23/03/2007, 10:54
αντε γιατι η υπομονη εχει τα ορια της... ο καθενας εκ τους ασφαλους λεει οτι μπουρδα θελει!
[/B][/QUOTE]

....και οταν δλδ τα ορια της ξεπεραστουν....τι θα γινει;....μαλλον τιποτα....
....χαλαρωσε και απολαυσε την "εκ του ασφαλους" δυνατοτητα του Η/Υ σου....και ασε τα καομπο'ι'λικια....

elbob :a013:

idi
23/03/2007, 11:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Γιωργη, αστο ρε συ, μην το σκαλιζεις, διοτι οσο πισω και να πας η σαπιλα και η βρωμα βασιλευε.

Πχ. στους απελευθερωτικους αγωνες το 1821 το ξερεις οτι η Εκκλησια ηταν αρχικα ΑΝΤΙΘΕΤΗ στην επανασταση, και ειχε ταχθει με τους Τουρκους αγαδες;

Αξιοι χιλιες φορες τα παλικαρια τοτε που βγηκαν στα βουνα, αλλα εχω αρχισει πλεον να μην μπορω να πιστεψω τιποτα. Την ιστορια την γραφει ο νικητης ως γνωστον και ανεκαθεν την εγραφαν κατα το δοκουν.

απο τη "σαπιλα και τη βρωμα" μπορεις απλα να αναγνωρίσεις τις θυσιες ηρωων για αγωνες για την ελευθέρια

εξαιτίας των ηρωών και των προσπαθειών τους σημερα υπάρχουμε .+_

μιλησα εγω την εκκλησιά? χεσμενη την εχω! (οχι τη πιστη...)

παντα υπηρχαν "Εφιαλτες" στην ελληνικη ιστορια.... αλλα περισσοτεροι οι ηρωες και τα κατορθώματα τους!

packo
23/03/2007, 11:03
Δεν το συνηθίζω να γράφω ελληνικά στα ποστ μου εκ πεποιθήσεως αλλα θα το κάνω μόνο και μόνο για να μπορεί να το διαβάσει αυτό ο οποιοσδήποτε.

Ιντι και λοιποί με ανάλογη σκέψη....Καλά κάνετε και την έχετε.

Και εγώ έχω την δική μου άποψη...

Και η δική μου άποψη είναι πως και οι μεν (κάψτε τις σημαίες) και οι δε (πατρίς θρησκεία οικογένεια) είναι φαινόμενο τοπικό όσο αφορά την ελλάδα (και χώρες με αντίστοιχα εσωτερικά προβλήματα, π.χ. ΗΠΑ). Και αυτό το κατάλαβα απο τότε που παράτησα την ελλάδα έχωντας σιχαθεί την σύψη, το βύσμα, το κοννέ, την μαλακία που δέρνει τον μέσο έλληνα ( αναλογα με το τι ρούχα/κράνος/ρολόι κλπ, τι μηχανάκι καβαλάς, που μένεις οι άλλοι σε κρίνουν και σε κατακρίνουν)...Και εδώ στην βόρεια ευρώπη που είμαι τώρα, βλέπω ανθρώπους πού έχουν την πονηράδα του έλληνα, έχουν την σπιρτάδα του, αλλά δεν έχουν τον ωχαδερφισμό και τον χαζό ανταγωνισμό. Είναι ελεύθεροι στο μυαλό μόνο και μόνο γιατί απο μικροί μεγάλωσαν με την ιδέα "δεν έχει σημασία μόνο για εμένα, έχει σημασία για όλους"...

Και ναι να σου πω την αλήθεια, όσο έμενα στο ελλαδιστάν, και εγώ σαν και εσένα είμουν....και εννοώ ακραίος στις απόψεις...και φασαρία για την φασαρία αφού ως γνωστών όσο και να φωνάζουμε στο ελλαδιστάν, τίποτα ποτέ δεν συμβαίνει...Και όταν ήρθα εδώ, κατάλαβα και γιατί ποτέ στο ελλαδιστάν ποτέ δεν θα συμβεί τίποτα...Γιατι μεγαλώνουμε τα παιδιά μας κλεισμένα σπίτι, λες και είναι ντροπή που τα κάναμε, γιατι τους μαθαίνουμε απο μικρά να μισούν πράγματα που είναι διαφορετικά απο αυτά (π.χ. ομοφυλόφυλους, μετανάστες κ.λ.π.), γιατί από μικρά τα βάζουμε στην πρίζα του ανταγωνισμού (γιατί ο γιωργάκης ποιο έξυπνος είναι;), γιατί αντί να τους μαθαίνουμε την ιστορία μας για να μάθουνε από τα λάθη και να πάνε πιο μπροστά τα σωστά τα πωρόνουμε λες και όλοι καταγώμαστε από μία τρίχα από τα αρχίδια του Λεωνίδα...

Για αυτό το ελλαδιστάν θα μείνει ελλαδιστάν, οι δρόμοι πάντα χάλια, οι φόροι θα πηγαίνουν στις τσέπες μεγαλο-επιχειρηματιών, μεγάλο-αστών,μεγαλο-σκατιάδων γενικότερα και εμείς πάντα θα γκρινιάζουμε...και τα παιδιά των παιδιών μας το ίδιο....

Ξέρεις Ιντι, ποιο πρόσφατα στην Ιστορία της ψωροκώσταινας, μερικοί άνθρωποι αντιτάχθηκαν σε πατρίδα/ιδεώδη κλπ μόνο και μόνο για να μπορείς εσύ σήμερα να μπαίνεις στα φόρα, να γράφεις ότι γουστάρεις, μπορείς να σερφάρεις το νετ όπως εσύ θες (όχι όπως στην Κίνα π.χ.). Και τότε αυτοί όλοι ανακατεύτικαν με τα πίτουρα όπως έγραψες πιο πριν....Και μάλλον αυτοί οι άνρωποι είναι η γενιά που μεγάλωσε και εσένα και εμένα....Πάντως ούτε ο Παπαφλέσσας μας μεγάλωσε, ούτε ο Κολοκοτρώνης....Και εμείς δεν κυκλοφορούμε με σανδάλια η φουστανέλες ή άλογα....Έτσι δεν είναι;

Ξέρεις Ιντι, όπως εσύ έχεις περάσει πολλά για να λες αυτά που λες...το ίδιο και άλλοι...μερικοί έκαναν πολλές θυσίες για να μπορούν σήμερα να λένε αυτά που λένε, αντίθετα σε άποψη με αυτά που λες εσύ. Επειδή είναι ουτοπικά δεν είναι και μαλακίες απαραιτήτος...

idi
23/03/2007, 11:07
....και οταν δλδ τα ορια της ξεπεραστουν....τι θα γινει;....μαλλον τιποτα....
....χαλαρωσε και απολαυσε την "εκ του ασφαλους" δυνατοτητα του Η/Υ σου....και ασε τα καομπο'ι'λικια....
elbob :a013: [/B]

καουμπιιλικια? ο απογονος του Λεωνιδα ??? WTF :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: εχω ανωτερα προτυπα φιλε μου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Οι Έλληνες δε πολεμάνε σαν ήρωες..
...οι ήρωες πολεμάνε σαν Έλληνες.
Winston Churchill, 1941

byron
23/03/2007, 11:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
.......

idi, είσαι λαθος.

@packo καλά τα λες. Ευτυχώς που έγραψες στα ελληνικά, γιατί με κουράζει να διαβάζω greeklish.

idi
23/03/2007, 11:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από packo
Δεν το συνηθίζω να γράφω ελληνικά στα ποστ μου εκ πεποιθήσεως αλλα θα το κάνω μόνο και μόνο για να μπορεί να το διαβάσει αυτό ο οποιοσδήποτε.

Ιντι και λοιποί με ανάλογη σκέψη....Καλά κάνετε και την έχετε.

Και εγώ έχω την δική μου άποψη...

Και η δική μου άποψη είναι πως και οι μεν (κάψτε τις σημαίες) και οι δε (πατρίς θρησκεία οικογένεια) είναι φαινόμενο τοπικό όσο αφορά την ελλάδα (και χώρες με αντίστοιχα εσωτερικά προβλήματα, π.χ. ΗΠΑ). Και αυτό το κατάλαβα απο τότε που παράτησα την ελλάδα έχωντας σιχαθεί την σύψη, το βύσμα, το κοννέ, την μαλακία που δέρνει τον μέσο έλληνα ( αναλογα με το τι ρούχα/κράνος/ρολόι κλπ, τι μηχανάκι καβαλάς, που μένεις οι άλλοι σε κρίνουν και σε κατακρίνουν)...Και εδώ στην βόρεια ευρώπη που είμαι τώρα, βλέπω ανθρώπους πού έχουν την πονηράδα του έλληνα, έχουν την σπιρτάδα του, αλλά δεν έχουν τον ωχαδερφισμό και τον χαζό ανταγωνισμό. Είναι ελεύθεροι στο μυαλό μόνο και μόνο γιατί απο μικροί μεγάλωσαν με την ιδέα "δεν έχει σημασία μόνο για εμένα, έχει σημασία για όλους"...

Και ναι να σου πω την αλήθεια, όσο έμενα στο ελλαδιστάν, και εγώ σαν και εσένα είμουν....και εννοώ ακραίος στις απόψεις...και φασαρία για την φασαρία αφού ως γνωστών όσο και να φωνάζουμε στο ελλαδιστάν, τίποτα ποτέ δεν συμβαίνει...Και όταν ήρθα εδώ, κατάλαβα και γιατί ποτέ στο ελλαδιστάν ποτέ δεν θα συμβεί τίποτα...Γιατι μεγαλώνουμε τα παιδιά μας κλεισμένα σπίτι, λες και είναι ντροπή που τα κάναμε, γιατι τους μαθαίνουμε απο μικρά να μισούν πράγματα που είναι διαφορετικά απο αυτά (π.χ. ομοφυλόφυλους, μετανάστες κ.λ.π.), γιατί από μικρά τα βάζουμε στην πρίζα του ανταγωνισμού (γιατί ο γιωργάκης ποιο έξυπνος είναι;), γιατί αντί να τους μαθαίνουμε την ιστορία μας για να μάθουνε από τα λάθη και να πάνε πιο μπροστά τα σωστά τα πωρόνουμε λες και όλοι καταγώμαστε από μία τρίχα από τα αρχίδια του Λεωνίδα...

Για αυτό το ελλαδιστάν θα μείνει ελλαδιστάν, οι δρόμοι πάντα χάλια, οι φόροι θα πηγαίνουν στις τσέπες μεγαλο-επιχειρηματιών, μεγάλο-αστών,μεγαλο-σκατιάδων γενικότερα και εμείς πάντα θα γκρινιάζουμε...και τα παιδιά των παιδιών μας το ίδιο....

Ξέρεις Ιντι, ποιο πρόσφατα στην Ιστορία της ψωροκώσταινας, μερικοί άνθρωποι αντιτάχθηκαν σε πατρίδα/ιδεώδη κλπ μόνο και μόνο για να μπορείς εσύ σήμερα να μπαίνεις στα φόρα, να γράφεις ότι γουστάρεις, μπορείς να σερφάρεις το νετ όπως εσύ θες (όχι όπως στην Κίνα π.χ.). Και τότε αυτοί όλοι ανακατεύτικαν με τα πίτουρα όπως έγραψες πιο πριν....Και μάλλον αυτοί οι άνρωποι είναι η γενιά που μεγάλωσε και εσένα και εμένα....Πάντως ούτε ο Παπαφλέσσας μας μεγάλωσε, ούτε ο Κολοκοτρώνης....Και εμείς δεν κυκλοφορούμε με σανδάλια η φουστανέλες ή άλογα....Έτσι δεν είναι;

Ξέρεις Ιντι, όπως εσύ έχεις περάσει πολλά για να λες αυτά που λες...το ίδιο και άλλοι...μερικοί έκαναν πολλές θυσίες για να μπορούν σήμερα να λένε αυτά που λένε, αντίθετα σε άποψη με αυτά που λες εσύ. Επειδή είναι ουτοπικά δεν είναι και μαλακίες απαραιτήτος...

Μπλα μπλα θεωριες πολλες... ωρα να εχουμε να κατεβαζουμε σεντονια για απαντησεις με οτι να ναι

Αυτα που λες, γιατι ειναι απαντηση σε αυτα που γραφω εγω?

Ο ανθρωπος μιλισε για "στρατους" και την αναγκαιότητα τους.. (ασχετο με το θεμα των φοιτητικών διαδηλώσεων)

Μιλαμε για μεθοδευμένη προπαγάνδα των αντι-εξουσιαστών που νομιζουν οτι με την συνεχη αναφορα στα περιστατικα της αντυνομικης βιας ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ... (YEAH RIGHT ;) )

...εγω απάντησα γιατι δε γινετε να ζουμε στην ουτοπία της μη υπαρξης τους.. και γιατι πρεπει να υπαρχει στρατος και γιατι δε μπορει ποτε να γινει η κατάσταση οπως την ονειρεύεται (χωρις συνορα κτλ)

Δε τα εβγαλα απο το μυαλο μου τα γραφει η ιστορια

Απο κει και περα μπορεις να αναλυσεις ενα εκατομυριο αλλες θεωριες που δεν εχουν σχεση με τοι αντικείμενο μας...

Sotirios
23/03/2007, 11:15
Αναρωτιέμαι τι θα έλεγαν οι προγόνοι μας αν άκουγαν αυτές τις αντιλήψεις που έχουν μερικοί για την πατρίδα μας και έχουν το θράσσος και καίνε σημαίες και βανδαλίζουν τις περιουσίες του καθενός. Το σίγουρο είναι οτι σήμερα τρίζουν τα κόκαλά τους. Δεν αναφέρομαι σε θρησκεία (αν και θα έπρεπε) λέω μόνο για την ταλαίπωρη και χιλιοματωμένη Ελλάδα μας και τα ιδεώδη. Χωρίς την πατρίδα κανένας δεν μπορεί να υπάρξει ΚΑΝΕΝΑΣ. Δεν θέλει πολύ σκέψη..... αν δεν είμαστε σήμερα Ελλάδα μάλλον θα είμασταν Τουρκία με ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΡΗΤΙΚΑ που συνεπάγεται αυτό σε ανθρώπινα δικαιώματα κλπ κλπ. Ας μάθουμε να εκτιμάμε να σεβόμαστε και να υπερασπιζόμαστε σωστά επιτέλους αυτά που έχουν με τόσο αίμα κερδίσει οι προγόνοι μας γιατι οπως παμε οδεύουμε προς την αυτοκαταστροφή μας.

Ποιος μπορεί να πει οτι μέσα στους 50 οι 10 τουλάχιστον δεν τα σπάγανε και δεν ήταν όντως παράνομοι. Πως θα μπορέσει η αστυνομία μέσα στο "χάος" που δημιουργείται ή που δημιουργεί η ίδια (δεν αντιλέγω οτι δεν κάνει τη δουλειά της όπως θα έπρεπε πολλές φορές, όχι όμως πάντα) να εντοπίσει και να συλάβει μόνο αυτούς τους 10? Είναι σίγουρα άδικο να πιαστούν να ταλαιπωρηθούν και πόσο μάλλον να διακαστούν αθώοι αλλά πρέπει να προσέχουν και οι αθώοι που βρίσκονται. Το να οδηγάς μοτοσυκλέτα έχει ένα παραπάνω ρίσκο από το να ογηγάς αυτοκίνητο το να οδηγάς μοτοσυκλέτα και να βρίσκεσαι δίπλα σε κάποιον που κάνει σούζες και ακροβατικά έχει ακόμη μεγαλύτερο γιατι μπορεί η συμπεριφορά του να αποβεί μοιραία και σε εσένα, δεν έιναι λοιπόν σωστό να απομακρυνθείς από αυτόν? Παρομοίως το να πηγαίνεις σε συλλάλητήρια έχει περισσότερο ρίσκο από το να κάθεσαι σπίτι σου, το να είσαι σε συλαλητήριο δίπλα από αυτούς που τα σπάνε είναι πολύ επικίνδυνο γιαυτο καλό είναι να απομακρύνεσαι από αυτούς αλλιώς μπορεί να σε πάρει και εσένα η μπάλα.

Προς αποφυγή περηξηγήσεων δεν είμαι ενάντια των διαδηλώσεων όπως φυσικά και της οδήγησης μηχανής:lol:

Προσωπικό συμπέρασμα... καθένας ας γίνει υπεύθυνος των πράξεών του μπας και δούμε καμιά άσπρη μέρα

packo
23/03/2007, 11:24
Μπλα μπλα θεωριες πολλες... ωρα να εχουμε να κατεβαζουμε σεντονια για απαντησεις με οτι να ναι

Αυτα που λες, γιατι ειναι απαντηση σε αυτα που γραφω εγω?

Ο ανθρωπος μιλισε για "στρατους" και την αναγκαιοτητα τους..

...και απαντησα γιατι δε γινετε να ζουμε στην ουτοπία της μη υπαρξης τους.. και γιατι πρεπει να υπαρχει στρατος και γιατι δε μπορει ποτε να γινει η κατάσταση οπως την ονειρεύεται (χωρις συνορα κτλ)

Δε τα εβγαλα απο το μυαλο μου τα γραφει η ιστορια

Απο κει και περα μπορεις να αναλυσεις ενα ακατομυριο αλλες θεωριες που δεν εχουν σχεση με τοι αντικείμενο μας...

Oh well...Epi tis eukairias, edo, ekana ena geniko sxolio gia auta pou eida na grafeis kai se allo post, sxetika me narkomaneis klp....

Tora, sxetika me tous stratous, an eixame sosti paidia (oxi mono oi Ellines, genikotera ennoo), i esto an megaloname ta pedia mas (oxi mono oi Ellines, genikotera ennoo) sosta...oute stratoi tha xreiazotan...oute mpatsoi oute tipota...

Kai auto to vlepeis edo stin voreia evropi, pou epeidi akrivos oi anthropoi einai megalomenoi me ena teleios diaforetiko tropo, toulaxiston oso afora tous stratous tous sintiroun os simvatiki ipoxreosi sto NATO, kai oso afora tin astinomiki epitirisi, para to gegonos oti einai diakritiki kai se mikrotera epipeda apo tin ellada, i egklimatikotita einai safos idia i kata periptoseis kai mikroteri...

And thats a fact...Oxi theoria kai blah blah idi...To gegonos oti den ta exeis zisei kai den ta ksereis den simainei pos den iparxoun...

:evil:

Cpt. Haddock
23/03/2007, 11:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sotirios
Αναρωτιέμαι τι θα έλεγαν οι προγόνοι μας αν άκουγαν αυτές τις αντιλήψεις που έχουν μερικοί για την πατρίδα μας και έχουν το θράσσος και καίνε σημαίες και βανδαλίζουν τις περιουσίες του καθενός. Το σίγουρο είναι οτι σήμερα τρίζουν τα κόκαλά τους.

Τι θα έλεγαν;

Χμμμ... να ένα πρόχειρο που μου έρχεται στο νου.

Μετά την ίδρυση του Ελληνικού Κράτους (1831), πήγαν αρκετοί αγωνιστές (όχι οι της "πρωτης γραμμής" και διάσημοι αλλα οι "δεύτεροι") στον αδελφό του Ιωάννη Καποδίστρια, τον Βάρρο και του ζήτησαν οικονομική ενίσχυση.
Να σημειωθεί οτι οι πιο πολλοί από αυτους ήταν πένητες, είχαν χάσει τις περιουσίες τους ή τα έιχαν δώσει όλα στον αγώνα...

Η απάντηση που έλαβαν:

"Σύρατε και διακονέψτε" :mad:

Να γίνουν ζητιάνοι τους προέτρψε το -ανεπίσημο - νούμερο 2 του νεοσύστατου κράτους....

Αυτό για να μην εξιδανικεύουμε κάποια πράγματα...

packo
23/03/2007, 11:25
Αναρωτιέμαι τι θα έλεγαν οι προγόνοι μας......

Anarotiountai ti skata kanoume emeis oi apogonoi tous me ola auta pou polemisan gia na exoume...kai trizoun ta kokkala tous..

Sotirios
23/03/2007, 11:31
Δεν θυμάμαι να ανέφερα τίποτα για μεγάλους, κανένα όνομα κανενός κυβερνήτη. Αυτό που εξιδανικεύω είναι το αίμα αυτών που πολέμησαν και του ίδιους. Οι κυβερνήτες και οι κυβερνήσεις γενικώς έχουν διαφορετικό, πιο συμφεροντολογικό τρόπο λειτουργίας, καθε μια κοιτάζοντας το συμφέρον από διαφορετική σκοπιά χωρίς βεβαίως να σημαίνει πως η σκοπιά αυτή είναι για το καλό της πατρίδας.

idi

Tora, sxetika me tous stratous, an eixame sosti paidia (oxi mono oi Ellines, genikotera ennoo), i esto an megaloname ta pedia mas (oxi mono oi Ellines, genikotera ennoo) sosta...oute stratoi tha xreiazotan...oute mpatsoi oute tipota...

Kai auto to vlepeis edo stin voreia evropi, pou epeidi akrivos oi anthropoi einai megalomenoi me ena teleios diaforetiko tropo, toulaxiston oso afora tous stratous tous sintiroun os simvatiki ipoxreosi sto NATO, kai oso afora tin astinomiki epitirisi, para to gegonos oti einai diakritiki kai se mikrotera epipeda apo tin ellada, i egklimatikotita einai safos idia i kata periptoseis kai mikroteri...

And thats a fact...Oxi theoria kai blah blah idi...To gegonos oti den ta exeis zisei kai den ta ksereis den simainei pos den iparxoun...

:evil:

ναι ρε φιλε στη βορεια ευρωπη εχουν γείτονες τους Τούρκους που σφαγίασαν τους προγονους τους

ΕΛΕΟΣ οτι να ναι....

απο θεωρίες αλλο τιποτα....

bartlal
Οι Έλληνες δε πολεμάνε σαν ήρωες..
...οι ήρωες πολεμάνε σαν Έλληνες.
Winston Churchill, 1941

πφφφφφ....

ωραιες φρασεις...

και πιο μετα, τι εκανε για την ελλαδα ο τυπακος που τον εχεις για αφισα βρε idi? ξερεις? ή δεν θελεις να λες?

Sotirios
23/03/2007, 11:33
Anarotiountai ti skata kanoume emeis oi apogonoi tous me ola auta pou polemisan gia na exoume...kai trizoun ta kokkala tous..

+1 συμφωνώ με αυτό.

byron
23/03/2007, 11:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αυτό για να μην εξιδανικεύουμε κάποια πράγματα...

:rolleyes: βρε Κάπταιν μην τα ισοπεδώνεις pls.... Μιλάς για τον αδελφό του Καποδίστρια (αντε γεια) και δεν αναφέρεσαι στο ίδιο τον Καποδίστρια και την συνεισφορά του στον αγώνα πριν και μετά την απελευθέρωση.
Επειδή πεταξε κάποιος (ασήμαντο) κάτι, πρέπει να δούμε με άλλο μάτι ΟΛΟΥΣ όσους έλαβαν μέρος στην επανάσταση;

@Packo : Μπερδεύεις λίγο τα πράγματα. Η κατάσταση στις χώρες που ζεις διαφέρει εντυπωσιακά με τα βαλκάνια.
Προφανώς οι άνθρωποι τα τελευταία 70 χρόνια δεν έχει χρειαστεί να πολεμήσουν, αλλά ο κακός γείτονας της δικής μας περίπτωσης, υπήρχε και εκεί, μεταξύ Φινλανδίας-ΕΣΣΔ.

Ο όρος ¨φινλανδοποίηση¨ πως σου φαίνεται ;

idi
23/03/2007, 11:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
πφφφφφ....

ωραιες φρασεις...

και πιο μετα, τι εκανε για την ελλαδα ο τυπακος που τον εχεις για αφισα βρε idi? ξερεις? ή δεν θελεις να λες?

ο Gerard Butler? Τιποτα...

ο Λεωνιδας λες? ενωσε τους Ελληνες με τη θυσια του...

αν αυτο δεν ειναι τιποτα....

packo
23/03/2007, 11:36
ναι ρε φιλε στη βορεια ευρωπη εχουν γείτονες τους Τούρκους που σφαγίασαν τους προγονους τους

ΕΛΕΟΣ οτι να ναι....

απο θεωρίες αλλο τιποτα....

Ksereis apo posous exoun kataktithei oi velgoi sto parelthon??

Ksereis ti ekanan sto prosfato parelthon oi Germanoi stous Ollandous???I mipos stous Souidous??

Genika ksereis gia ti milas??

Den nomizo...

Thimasai mono ti egine stin ellada prin 300 kai kati xronia...kai prin merikes xiliades xronia...

Theories....Anti na zeis to simera, mathainontas apo to xthes , elpizontas kai moxthontas gia ena kalitero avrio, griniazeis gia to xthes simera katastrefontas to avrio pou tha mporouses na exeis...

byron
23/03/2007, 11:37
ο Gerard Butler? Τιποτα...

ο Λεωνιδας λες? ενωσε τους Ελληνες με τη θυσια του...

αν αυτο δεν ειναι τιποτα....

Στα τσιτάτα του τσώρτσιλ αναφέρεται ο Bart. Και δικαιολογημένα.......:winka:

Cpt. Haddock
23/03/2007, 11:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
πφφφφφ....
ωραιες φρασεις...

+100000

idi
23/03/2007, 11:38
Ksereis apo posous exoun kataktithei oi velgoi sto parelthon??
Ksereis ti ekanan sto prosfato parelthon oi Germanoi stous Ollandous???I mipos stous Souidous??
Genika ksereis gia ti milas??
Den nomizo...
Thimasai mono ti egine stin ellada prin 300 kai kati xronia...kai prin merikes xiliades xronia...
Theories....Anti na zeis to simera, mathainontas apo to xthes , elpizontas kai moxthontas gia ena kalitero avrio, griniazeis gia to xthes simera katastrefontas to avrio pou tha mporouses na exeis...

μπλα μπλα θεωριες αλλο τιποτα... κοιτα ανατολικα και πες μου...

αλλα οπως ειπα πριν ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ....

byron
23/03/2007, 11:40

:eyepop: Καλά μην τρελλαθούμε κιόλας. Αντε οι Ολλανδοί βομβαρδίστηκαν και 2 ημέρες. Οι σουηδοί τι ακριβώς τράβηξαν απ΄τους Γερμανούς δλδ;

packo
23/03/2007, 11:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6

@Packo : Μπερδεύεις λίγο τα πράγματα. Η κατάσταση στις χώρες που ζεις διαφέρει εντυπωσιακά με τα βαλκάνια.
Προφανώς οι άνθρωποι τα τελευταία 70 χρόνια δεν έχει χρειαστεί να πολεμήσουν, αλλά ο κακός γείτονας της δικής μας περίπτωσης, υπήρχε και εκεί, μεταξύ Φινλανδίας-ΕΣΣΔ.

Ο όρος ¨φινλανδοποίηση¨ πως σου φαίνεται ; [/B]

katarxin, prepei na doume GIATI den polemisan ksana meta ton WWII oloi autoi metaksi tous...Ti tous ebgale apo ta konta 400 xronia polemon (milontas gia saxones, goths, loipous voreio-kentro evropaious, Napoleon mexri ton Hitler). I voreia evropi exei tin diki tis istoria oso afora agones, aimatirotatous malista....

Ti ennoeis me ton oro ¨φινλανδοποίηση¨?

packo
23/03/2007, 11:42
μπλα μπλα θεωριες αλλο τιποτα... κοιτα ανατολικα και πες μου...

αλλα οπως ειπα πριν ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ....

blah blah...Ethelotifleis kai eteron ouden...Anyways...den me endiaferei na se peiso..Apopsi sou..

Chemical
23/03/2007, 11:43
Σαν να ψιλοξεφύγατε από το θέμα αν και το επισύμανα από χθες.

Να κάτσουμε να μιλήσουμε για την "περίεργη "στάση αυτών των κ.κ. που πίσω από ένα σήμα καταβάλλονται από το αίσθημα της υπερεξουσίας και κάνουν ότι γουστάρουν!!

Όσο για αυτά που έγιναν ξέρω από γνωστούς μου ότι η στάση της αστυνομιας ήταν προκλητικότατη,δες τε το και από της εικόνες που δείχνει κορίτσια με ανοιγμένα κεφάλια και μύτες.Δεν είδα τις ηλικίες σας στα profil αλλά λόγω της δικής μου και το ότι είμαι φοιτητής έχω αλλάξει πολύ την άποψη μου για αυτούς ενώ μεχρι πριν 1 χρόνο εβρισκα πολλά ++ στα σώματα ασφαλείας...

Αυτά!

Nostra
23/03/2007, 11:44
και γιατί ακριβώς πρέπει να πιστέψω τα γραφόμενα του φοιτητή?

idi
23/03/2007, 11:44
blah blah...Ethelotifleis kai eteron ouden...Anyways...den me endiaferei na se peiso..Apopsi sou..

και αποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων... που ΔΕ ΞΕΧΝΑΝΕ... ευτυχώς !!!!

Cpt. Haddock
23/03/2007, 11:45
:rolleyes: βρε Κάπταιν μην τα ισοπεδώνεις pls.... Μιλάς για τον αδελφό του Καποδίστρια (αντε γεια) και δεν αναφέρεσαι στο ίδιο τον Καποδίστρια και την συνεισφορά του στον αγώνα πριν και μετά την απελευθέρωση.
Επειδή πεταξε κάποιος (ασήμαντο) κάτι, πρέπει να δούμε με άλλο μάτι ΟΛΟΥΣ όσους έλαβαν μέρος στην επανάσταση;

Δεν τα ισοπεδώνω εγώ....

Δυστυχώς ο αδελφός του Καποδίστρια έλυνε κι έδενε... και ξέρεις καλά οτι χιλιάδες αγωνιστές πέθαναν στην ψάθα...ξεχασμένοι, άποροι, κυνηγημένοι πολλές φορές.

Γενικότερα βέβαια, η ελληνική επανάσταση είχε πετυχημένο (αν και ατελές ως προς την έκταση) αποτέλεσμα.
Αυτό δε σημαίνει οτι, αν εξετάσεις την ιστορία των 10 ετών που κράτησε δε θα δεις οτι βρωμάει και ζέχνει απο εμφυλίους, συνομωσίες, ίντριγκες, προδοσίες...
Ευτυχώς υπήρχαν οι σιτγμές ηρωισμού (και σωστά έμειναν αυτές) και έχουμε κάτι να λέμε.

Αν και, αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί, την επανάσταση την έσωσε ο θάνατος του συνονόματού σου στο Μεσολόγγι... καθώς και η έξοδος που ακολούθησε.

Αυτά τα 2 γεγονότα τράβηξαν ξανά τη συμπάθεια στο ελληνικό ζήτημα, ανανέωσαν τον φιλελληνισμό και μαζεψαν χρήματα, σε μια εποχή που η επανάσταση κατέρρεε κάτω απο το βάρος του εμφυλίου και του στρατού του Ιμπραήμ..

Ο όρος "φινλανδοποιηση" είναι κατι που ισχύει για την Ελλάδα... δυστυχώς

Sotirios
23/03/2007, 11:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Chemical

Να κάτσουμε να μιλήσουμε για την "περίεργη "στάση αυτών των κ.κ. που πίσω από ένα σήμα καταβάλλονται από το αίσθημα της υπερεξουσίας και κάνουν ότι γουστάρουν!!

Όσο για αυτά που έγιναν ξέρω από γνωστούς μου ότι η στάση της αστυνομιας ήταν προκλητικότατη,δες τε το και από της εικόνες που δείχνει κορίτσια με ανοιγμένα κεφάλια και μύτες.Δεν είδα τις ηλικίες σας στα profil αλλά λόγω της δικής μου και το ότι είμαι φοιτητής έχω αλλάξει πολύ την άποψη μου για αυτούς ενώ μεχρι πριν 1 χρόνο εβρισκα πολλά ++ στα σώματα ασφαλείας...

Αυτά!

αντιγραφή επικόλληση η απάντησή μου επι του θέματος
Ποιος μπορεί να πει οτι μέσα στους 50 οι 10 τουλάχιστον δεν τα σπάγανε και δεν ήταν όντως παράνομοι. Πως θα μπορέσει η αστυνομία μέσα στο "χάος" που δημιουργείται ή που δημιουργεί η ίδια (δεν αντιλέγω οτι δεν κάνει τη δουλειά της όπως θα έπρεπε πολλές φορές, όχι όμως πάντα) να εντοπίσει και να συλάβει μόνο αυτούς τους 10? Είναι σίγουρα άδικο να πιαστούν να ταλαιπωρηθούν και πόσο μάλλον να διακαστούν αθώοι αλλά πρέπει να προσέχουν και οι αθώοι που βρίσκονται. Το να οδηγάς μοτοσυκλέτα έχει ένα παραπάνω ρίσκο από το να ογηγάς αυτοκίνητο το να οδηγάς μοτοσυκλέτα και να βρίσκεσαι δίπλα σε κάποιον που κάνει σούζες και ακροβατικά έχει ακόμη μεγαλύτερο γιατι μπορεί η συμπεριφορά του να αποβεί μοιραία και σε εσένα, δεν έιναι λοιπόν σωστό να απομακρυνθείς από αυτόν? Παρομοίως το να πηγαίνεις σε συλλάλητήρια έχει περισσότερο ρίσκο από το να κάθεσαι σπίτι σου, το να είσαι σε συλαλητήριο δίπλα από αυτούς που τα σπάνε είναι πολύ επικίνδυνο γιαυτο καλό είναι να απομακρύνεσαι από αυτούς αλλιώς μπορεί να σε πάρει και εσένα η μπάλα.

Προς αποφυγή περηξηγήσεων δεν είμαι ενάντια των διαδηλώσεων όπως φυσικά και της οδήγησης μηχανής

Προσωπικό συμπέρασμα... καθένας ας γίνει υπεύθυνος των πράξεών του μπας και δούμε καμιά άσπρη μέρα

packo
23/03/2007, 11:48
και αποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων... που ΔΕ ΞΕΧΝΑΝΕ... ευτυχώς !!!!

Profanos katalavaineis oti auti i sintriptiki pleiopsifia pou skeftete etsi diamorfonei ta pragmata stin ellada...kai kanei tin ellada elladistan me ton tropo tis...

Opos elega, epeidi ego diafono mazi me esena kai tin sintriptiki pleiopsifia, mazepsa ta mpogalakia mou kai piga se alles paralies...Me geia sas, me xara sas, na tin xaireste tin xora SAS...

Cpt. Haddock
23/03/2007, 11:48
:eyepop: Καλά μην τρελλαθούμε κιόλας. Αντε οι Ολλανδοί βομβαρδίστηκαν και 2 ημέρες. Οι σουηδοί τι ακριβώς τράβηξαν απ΄τους Γερμανούς δλδ;

Όχι οι Σουηδοί τίποτα...

Αλλά τους Ολλανδούς τους πήδηξαν οι Γερμανοί... μην ξεχνάς οτι η Ολλανδία ήταν απο τις τελευταίες χώρες που απελευθερώθηκαν.

Διάβασε το πρώτο βιβλίο του Χαρυ Μούλις (δε θυμάμαι τον τίτλο ρε γμτ)....

Μιλάμε για κατοχή και πείνα...

blackbusa
23/03/2007, 11:49
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αρχικά δημιουργήθηκε από pacho

Oh well...Epi tis eukairias, edo, ekana ena geniko sxolio gia auta pou eida na grafeis kai se allo post, sxetika me narkomaneis klp....

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΡΩΠΗ????
Δηλαδη εννοεις τους....
Γερμανους που αφου ξεκινισαν 2 παγκοσμιους πολεμους και απαγορευετε να εχουν στρατο (εστω επιθετικα οπλα)
Ιταλους ακριβως το ιδιο
Γαλλους Βελγους Ολλανδους που ποτε δεν ειχαν (για την συγχρονη εποχη μιλαμε παντα) γιατι παντα κανανε αλλαξοκολιες ματαξυ τους
και τελος τους Αγγλους (οξω μπουστη απο την παραγκα) που με τετοιο μεγεθος ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑΣ που ειχανε (και εχουνε και εχουνε) ποσοι στρατιωτες να μεινουν στην χωρα τους.
Οι μονες χωρες που την γλυτωνουν ειναι οι Σκανδιναβικες που ολοι αυτοι ειναι μια φαρα.

Και βεβαια ολοι αυτοι (και οι σκανδιναβοι) χωρις τον στρατο που ΔΕΝ εχουν κανουν τα ντου σε ΤΡΙΡΟΚΟΣΜΙΚΕΣ χωρες για επαναφερουν την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και να επαναπαρουν τα ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ.

Και τελειωνω λεγοντας οτι το καθεστος της Ελλαδας ειναι μια ιδιαζουσα περιπτωση αφου ειναι Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΡΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ (κατι σαν Θερμοπυλες λεμε) και η αναγκη στρατου ειναι τεχνικα (για εμενα) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.Αφου πια ο πολεμος σωμα με σωμα μας τελειωσε.Τωρα εχουμε εξυπνους πυραυλους με ακτινα δρασης ...............

Cpt. Haddock
23/03/2007, 11:49

Καλά, μην παίρνεις κι όρκο γι' αυτό

:look:

byron
23/03/2007, 11:50
...aimatirotatous malista....
Ti ennoeis me ton oro ¨φινλανδοποίηση¨?

Μη πιάσουμε τους προηγούμενους αιώνες γιατί καήκαμε. Τους προηγούμενους αιώνες, όλη η Ευρώπη ήταν σε έναν ατελείωτο πόλεμο.

Ο όρος «φινλανδοποίηση» έχει καθιερωθεί στην πολιτική σκηνή ώς παράδειγμα, της προσαρμογής της πολιτικής σου, εις βάρος των συμφερόντων του κράτους σου, και υπερ του ισχυρού γείτονα.

Ουσιαστικά σημαίνει ότι κάνω την κότα όταν δεν μπορώ να τα βάλω με κάποιον δυνατότερο από μένα. Ονομάστηκε έτσι προς ¨τιμή¨της Φινλανδίας η οποία προσάρμοζε την εξωτερική της πολιτική σύμφωνα με τις εντολές της Σοβιετικής Ένωσης, ιδίως κατά την περίοδο του ψυχρού πόλεμου.

idi
23/03/2007, 11:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
και γιατί ακριβώς πρέπει να πιστέψω τα γραφόμενα του φοιτητή?

γιατι βολευει τη προπαγάνδα των αντι-εξουσιαστών...

μη γελιόμαστε και μη κρυβομαστε πισω απο τα δαχτυλο μας ... σιγα μην ειναι η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση η αιτία ΤΕΤΟΙΑΣ αναστάτωσης.... τη στιγμή μάλιστα που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις οι περισσότεροι ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ με τις μεταρρύθμισεις στη παιδεία...

μιλαμε για κατευθυνόμενο τραμπουκισμό με μονο σκοπο την αναστάτωση...

Cpt. Haddock
23/03/2007, 11:52
Και τελειωνω λεγοντας οτι το καθεστος της Ελλαδας ειναι μια ιδιαζουσα περιπτωση αφου ειναι Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΡΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ

Η Ελλάδα υπάρχει απο το 1831 και μετά...

Πιο πριν ανήκε σε άλλους...

Nostra

ποια συντριπτική ρε Γιώργο?

οι περισσότεροι ούτε καν γνωρίζουν έστω αυτή την ιστορία που μας μαθαίνουν (που είναι υποκειμενικότατη)

οι πιο πολλοί βιοπαλεύουν, βλέπουν ελληνικό "ποδόσφαιρο", Μενεγάκη, Αρναούτογλου και Φερεντίνο...

πολλοί ακόμα που δουλεύουν (κυρίως στο δημόσιο) νομίζουν ότι κουράζονται ενώ όλοι μας κατα πως μας βολεύει προσπαθούμε να προσπεράσουμε, διαβάλλουμε και να προσπελάσουμε το σύστημα ανάλογα με τα συμφέροντά μας...

καραμέλες μέντας και νικοτίνης, αρχαιολαγνεία, συνομωσιολογία και στρουθοκαμηλισμός...

οδεύουμε ολοταχώς με την όπισθεν και μόνο κάποιες από τις υποχρεωτικές οδηγίες της Ε.Ε. μας συντηρούν σε πορεία ανάπτυξης...

και οι μεν και οι δε κολλάτε σε όρους και χαρακτηρισμούς και δε παίρνετε χαμπάρι ότι ΔΕ ζείτε/ζούμε παρά μόνο όπως θέλουν κάποιοι (και ανάμεσα σε αυτούς τους κάποιους είμαστε κι εμείς)...

ανακύκλωση ιδεών... αλλά ούτε ανακύκλωση κάνουμε ούτε ιδέες έχουμε...

για όλα φταίνε οι άλλοι...

εμείς με ποιους είμαστε τελικά? :confused:

με εμάς ή με τους άλλους? :confused:

idi
Καλά, μην παίρνεις κι όρκο γι' αυτό

:look:

Την απάντηση σου την παίρνεις σε καθε εκλογική διαδικασία... :wave2: :wave2: :wave2:

idi
23/03/2007, 11:53
ποια συντριπτική ρε Γιώργο?

οι περισσότεροι ούτε καν γνωρίζουν έστω αυτή την ιστορία που μας μαθαίνουν (που είναι υποκειμενικότατη)

οι πιο πολλοί βιοπαλεύουν, βλέπουν ελληνικό "ποδόσφαιρο", Μενεγάκη, Αρναούτογλου και Φερεντίνο...

πολλοί ακόμα που δουλεύουν (κυρίως στο δημόσιο) νομίζουν ότι κουράζονται ενώ όλοι μας κατα πως μας βολεύει προσπαθούμε να προσπεράσουμε, διαβάλλουμε και να προσπελάσουμε το σύστημα ανάλογα με τα συμφέροντά μας...

καραμέλες μέντας και νικοτίνης, αρχαιολαγνεία, συνομωσιολογία και στρουθοκαμηλισμός...

οδεύουμε ολοταχώς με την όπισθεν και μόνο κάποιες από τις υποχρεωτικές οδηγίες της Ε.Ε. μας συντηρούν σε πορεία ανάπτυξης...

και οι μεν και οι δε κολλάτε σε όρους και χαρακτηρισμούς και δε παίρνετε χαμπάρι ότι ΔΕ ζείτε/ζούμε παρά μόνο όπως θέλουν κάποιοι (και ανάμεσα σε αυτούς τους κάποιους είμαστε κι εμείς)...

ανακύκλωση ιδεών... αλλά ούτε ανακύκλωση κάνουμε ούτε ιδέες έχουμε...

για όλα φταίνε οι άλλοι...

εμείς με ποιους είμαστε τελικά? :confused:

με εμάς ή με τους άλλους? :confused:

για ολα φταιει το συστημα! αλλουσυστεμ!!!
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

blackbusa
23/03/2007, 11:55
Η Ελλάδα υπάρχει απο το 1831 και μετά...

Πιο πριν ανήκε σε άλλους...

Αρχαια Ελλαδα-Περσες?
Βυζαντιο-Περσες?

Εκτος αν εννοεις την συγχρονη Ελλαδα......
Και εννοω την Ελλαδα οχι μονο σαν κρατος αλλα και σαν γεωγραφικη θεση

Chemical
23/03/2007, 11:56
αντιγραφή επικόλληση η απάντησή μου επι του θέματος

Προς αποφυγή περηξηγήσεων δεν είμαι ενάντια των διαδηλώσεων όπως φυσικά και της οδήγησης μηχανής

Φίλε τα άτομα που κάνου επεισόδια είναι φακελομένα όλα και δόξα το θεό υπάρχουν μέτρα για να απομονωθούν.Οι εικόνες με τις κοπελίες μεσα στα αίματα;;;;

Δεν είσαι έναντια των διαδηλώσεων αλλά αυτό βγάζεις προς τα έξω.Μπορεί ,όπως λένε, οι κουκουλοφόροι ασφαλήτες να προσπαθούν να κάνουν και σε άλλους αυτό που έκαναν και σε σένα,δηλαδή ο φοιτητής και ο κάθε φοιτητής να σκέφτεται να πάει να αντιδράσει και να παλέψει για κάτι που κρίνει αυτος σωστό για το λόγο ότι φοβάτε μήπως και βρεθεί στο λάθος μέρος την λάθος στγμή.

Και στο κάτω κάτω η δουλειά τους είναι να πιάνουν αυτούς που φταίνε και όχι όποιον να΄ναι.Για αυτό πληρώνονται...
Οτι και να λέμε πάντως και από κάμερες αλλά και από εμπειρίες ατόμων η στάση της αστυνομίας απέναντι στο φοιτιτικό κίνημα ήταν απαράδεκτη αυτό το διάστημα

Sotirios
23/03/2007, 11:57
Profanos katalavaineis oti auti i sintriptiki pleiopsifia pou skeftete etsi diamorfonei ta pragmata stin ellada...kai kanei tin ellada elladistan me ton tropo tis...

Opos elega, epeidi ego diafono mazi me esena kai tin sintriptiki pleiopsifia, mazepsa ta mpogalakia mou kai piga se alles paralies...Me geia sas, me xara sas, na tin xaireste tin xora SAS...

Δικαίωμά σου φίλε μου και πολύ καλά έκανες αφού δεν ανέχεσαι να σε λένε Έλληνα.
Κοίτα όμως να μην το παίζεις διπλό ταμπλό και όταν λένε για κατορθώματα Ελλήνων φρόντισε να μην αισθάνεσαι τίποτα γιατί όπως αναφέρεις τα πράγματα δεν είσαι πλέον Έλληνας. Αν παρόλα αυτά αισθάνεσαι ωραία όταν ακούς καλά λόγια για Έλληνες συλλογίσου λίγο αυτό που λες "na tin xaireste tin xora SAS... " και κοίτα μήπως χρειάζεται να αναθεωρήσεις λίγο τις απόψεις σου.

Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί το μήνυμά μου το λέω φιλικά και διερευνητικά γιατι με το νετ εύκολα γίνονται παρεξηγήσεις χωρίς λογο και χαλάει το κλίμα και η συζήτηση.

Cpt. Haddock
Την απάντηση σου την παίρνεις σε καθε εκλογική διαδικασία... :wave2: :wave2: :wave2:

Τώρα τα μπέρδεψες τελείως...

Με αυτή το λογική έπρεπε το ΛΑΟΣ να παίρνει 40%

(και άλλα 20% ο Παπαθεμελής :lol: :lol: :rotflmao: )

Άσχετα πράγματα Γιώργη οι βουλευτικές εκλογές και τα κριτήρια ψήφου εκεί...

latris mixanis
Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Και τί δουλειά είχε στην φοιτητική διαδήλωση αφού δεν ήταν φοιτητής γ@μώ το φελέκι μου;Περαστικός ήταν και πιάσαν και αυτόν τυχαία οι μπάτσοι;Άντε μην τρελλαθούμε νυχτιάτικα.Και εγώ φοιτητής είμαι αλλά μην τα ισοπεδώνουμε και όλα...

Δηλαδή δεν μπορεί να βρεθεί κάποιος σε μια διαδήλωση και να έχει συμμετοχή αν δεν είναι φοιτητής??
Δεν μπορεί απλά να συμφωνεί με αυτά που λέτε και να θέλει να σταθεί δίπλα σας???

Αφού είσαι φοιτητής θα ξέρεις και τα συνθήματα που λέτε .....:winka:

Επίσης απλά μπορεί να παρακολουθείς τη διαδήλωση απ' την άκρη του δρόμου και να κάνουν ένα ντου οι μπάτσοι και πάνω στο χαμό να πάρει κι εσένα η μπάλα.

Chemical
23/03/2007, 12:00
γιατι βολευει τη προπαγάνδα των αντι-εξουσιαστών...

μη γελιόμαστε και μη κρυβομαστε πισω απο τα δαχτυλο μας ... σιγα μην ειναι η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση η αιτία ΤΕΤΟΙΑΣ αναστάτωσης.... τη στιγμή μάλιστα που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις οι περισσότεροι ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ με τις μεταρρύθμισεις στη παιδεία...

μιλαμε για κατευθυνόμενο τραμπουκισμό με μονο σκοπο την αναστάτωση...

Ποιοί περισσότεροι ρε idi;;;;;

Όταν 300-400 σχολές ήταν υπό συνεχείς καταλήψεις!!!

blackbusa
23/03/2007, 12:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Δηλαδή δεν μπορεί να βρεθεί κάποιος σε μια διαδήλωση και να έχει συμμετοχή αν δεν είναι φοιτητής??
Δεν μπορεί απλά να συμφωνεί με αυτά που λέτε και να θέλει να σταθεί δίπλα σας???

Αφού είσαι φοιτητής θα ξέρεις και τα συνθήματα που λέτε .....:winka:

Επίσης απλά μπορεί να παρακολουθείς τη διαδήλωση απ' την άκρη του δρόμου και να κάνουν ένα ντου οι μπάτσοι και πάνω στο χαμό να πάρει κι εσένα η μπάλα.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ.............. ΣΩΣΤΟΤΑΤΟ
(το σχολιο i mean)

Cpt. Haddock
Αρχαια Ελλαδα-Περσες?
Βυζαντιο-Περσες?
Εκτος αν εννοεις την συγχρονη Ελλαδα......
Και εννοω την Ελλαδα οχι μονο σαν κρατος αλλα και σαν γεωγραφικη θεση

Κι εσύ το ίδιο εννοείς

Και τελειωνω λεγοντας οτι το καθεστος της Ελλαδας ειναι μια ιδιαζουσα περιπτωση αφου ειναι Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΡΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ

Α, το βυζάντιο δεν υπήρχε.... Ανατολική Ρωμαική Αυτοκρατορία λεγόταν ως το τέλος...

(το "βυζαντινή" είναι μεταγενέστερη εφεύρεση των ιστορικών)

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
ΣΥΜΦΩΝΩ ΦΙΛΕ IDI ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!!!ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΡΑΒΩΝΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΙ ΕΚΑΣΤΩΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕΒΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΚΟΙΤΑΝΕ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ, ΤΑ ΠΑΡΤΥ, ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ, ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜERCENTES, ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ TZIΠΑΚΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΖΟΥΝΕ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝΕ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΑ ΘΕΛΩ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ.ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΚΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΑΠΟ ΙΜΙΑ ΠΟΣΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΣΕΙ ΞΕΡΕΤΕ?ΠΟΛΛΑ!!!ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥΣ!!ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ,ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ.:mad:

idi
23/03/2007, 12:02
Φίλε τα άτομα που κάνου επεισόδια είναι φακελομένα όλα και δόξα το θεό υπάρχουν μέτρα για να απομονωθούν.Οι εικόνες με τις κοπελίες μεσα στα αίματα;;;;

Δεν είσαι έναντια των διαδηλώσεων αλλά αυτό βγάζεις προς τα έξω.Μπορεί ,όπως λένε, οι κουκουλοφόροι ασφαλήτες να προσπαθούν να κάνουν και σε άλλους αυτό που έκαναν και σε σένα,δηλαδή ο φοιτητής και ο κάθε φοιτητής να σκέφτεται να πάει να αντιδράσει και να παλέψει για κάτι που κρίνει αυτος σωστό για το λόγο ότι φοβάτε μήπως και βρεθεί στο λάθος μέρος την λάθος στγμή.

Και στο κάτω κάτω η δουλειά τους είναι να πιάνουν αυτούς που φταίνε και όχι όποιον να΄ναι.Για αυτό πληρώνονται...
Οτι και να λέμε πάντως και από κάμερες αλλά και από εμπειρίες ατόμων η στάση της αστυνομίας απέναντι στο φοιτιτικό κίνημα ήταν απαράδεκτη αυτό το διάστημα

εμαι σύμφωνος με τις ειρηνικές διαδήλωσης σα μετρο αντίδρασης (και πολλες φορες εχω παρει μερος για αλλα θεματα)

στο επίκαιρο θεμα τις παιδιας επρεπε να υπαρχει και απο την αλλη πλευρα διαλλακτικότητα και να αφησουν ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ γαι τις κινητοποιησεις ...

ΟΧΙ μια μικρη μεριδα τραμπουκων με το ετσι θελω να κλεινει σχολες ...

και ποιος μου λεει εμενα οτι οι κουκουλοφόροι ειναι αστυνομικοί? Επειδή το λενε οι ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ?

idi
23/03/2007, 12:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
ΣΥΜΦΩΝΩ ΦΙΛΕ IDI ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!!!ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΡΑΒΩΝΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΙ ΕΚΑΣΤΩΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕΒΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΚΟΙΤΑΝΕ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ, ΤΑ ΠΑΡΤΥ, ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ, ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜERCENTES, ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ TZIΠΑΚΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΖΟΥΝΕ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝΕ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΑ ΘΕΛΩ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ.ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΚΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΑΠΟ ΙΜΙΑ ΠΟΣΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΣΕΙ ΞΕΡΕΤΕ?ΠΟΛΛΑ!!!ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥΣ!!ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ,ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ.:mad:

+1000

Τα κακώς κείμενα της ελληνικής πραγματικότητας δε θα βρουν ομως λυση με τραμπουκισμους

Πρεπει (αναλογιζόμενοι και την λαμπρη μας κληρονομιά ) σα λαος να τα βαλουμε κατω και να ξεσκατίσουμε το σαπιο και το διευθαρμενο

Η λυση δεν εινα ομως να ξεχασουμε το παρελθόν ! ειναι να μη ξανακανουμε τα ιδια λαθη!

afrotwin
23/03/2007, 12:08
ego den empistevome tipota ke kanena
to pexnidi exis tous kanones tou
ala panta otan vlepo episodia stin tv pia....

nio8o mia iremia ke mia esiodoksia

ta ipolipa ine.....

idi
23/03/2007, 12:08
Ποιοί περισσότεροι ρε idi;;;;;

Όταν 300-400 σχολές ήταν υπό συνεχείς καταλήψεις!!!

τις καταλήψεις τις αποφασισε η πλειοψηφία παντου? Γιατι στις σχολες φιλων μου οι τραμπούκοι με τη βια δεν αφησαν την αντιθετη αποψη να εκφραστει!

Chemical
23/03/2007, 12:09
εμαι σύμφωνος με τις ειρηνικές διαδήλωσης σα μετρο αντίδρασης (και πολλες φορες εχω παρει μερος για αλλα θεματα)

στο επίκαιρο θεμα τις παιδιας επρεπε να υπαρχει και απο την αλλη πλευρα διαλλακτικότητα και να αφησουν ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ γαι τις κινητοποιησεις ...

ΟΧΙ μια μικρη μεριδα τραμπουκων με το ετσι θελω να κλεινει σχολες ...

και ποιος μου λεει εμενα οτι οι κουκουλοφόροι ειναι αστυνομικοί? Επειδή το λενε οι ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ?

Αυτό το ότι τραμπούκοι κλείνουν τις σχολές είναι μεγάλο ψέμα!!!Τραμπούκοι είναι άλλοι και το έχουν αποδείξει πολλές φορές....

Καλά ρε idi που ζείς εσύ στο παράδεισο;;;
Δηλαδή δεν ξέρεις ότι μέσα στις πορείες αλλα και στα επεισόδια στο ΑΠΘ έχει μέσα πολλούς ασφαλήτες,το ίδιο και κάτω.
Αυτό το ξέρω και από φίλους μου που είναι μπάτσοι αλλά και από το περιστατικό με τον Κύπριο φοιτητή και τις ζαρτινιέρες.
Η στο κάτω κάτω κάνε καμιά βόλτα στις πλατείες Εξάρχεια και δεν ξέρω και έγω που μαζεύονται και δες...
Ρε φαντάσου μέχρι και παπά τον έντυσαν τον άλλον και τον έβαλαν στο γήπεδο.ΕΛΕΟΣ !!!

Nostra
23/03/2007, 12:11
ρε σεις πότε θα το πάρετε χαμπάρι?

η ελλάδα (προ του 200π.χ.) που εξυμνείτε δεν έχει καμία σχέση με την ελλάδα του σήμερα

από το 200π.χ. μέχρι το βυζάντιο δεν υπήρχε ελλάδα, ρωμαική επαρχία ήταν ο τόπος

το βυζάντιο ΔΕΝ ήταν ελλάδα, ήταν μέρος της Ανατ.Ρωμαικής Παπαρίας

από το 1453 (σταδιακά) μέχρι το 1821 (μέχρι σταδιακά το 1948) ο τόπος ήταν μέρος της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και των Φράγκων ή Ιακωβιτών

Η σημερινή Ελλάδα έχει Μ.Ο. ιστορίας τα τελευταία 100 χρόνια... ξυπνήστε επιτέλους και πάρτε χαμπάρι ότι είμαστε μέρος του συστήματος, εμείς φταίμε και όχι μια απρόσωπη λέξη όπως είναι "το σύστημα" ή "το κράτος"...

είμαστε νεότερο κράτος και από τις ΗΠΑ και από την Αυστραλία...

αμάν πια... καραμέλες τέλος και το μόνο vapor action poy ξέρουμε είναι αυτό που βγαίνει από τις πίσω "holes" μας...

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
23/03/2007, 12:11
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ, ΜΕ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ, ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!!
ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΑΖΟΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΕ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ Χ Η ΚΥΡΙΑ Χ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΕΛΟΣ. ΤΕΛΟΣ!!!!

idi
23/03/2007, 12:14
Αυτό το ότι τραμπούκοι κλείνουν τις σχολές είναι μεγάλο ψέμα!!!Τραμπούκοι είναι άλλοι και το έχουν αποδείξει πολλές φορές....

Καλά ρε idi που ζείς εσύ στο παράδεισο;;;
Δηλαδή δεν ξέρεις ότι μέσα στις πορείες αλλα και στα επεισόδια στο ΑΠΘ έχει μέσα πολλούς ασφαλήτες,το ίδιο και κάτω.
Αυτό το ξέρω και από φίλους μου που είναι μπάτσοι αλλά και από το περιστατικό με τον Κύπριο φοιτητή και τις ζαρτινιέρες.
Η στο κάτω κάτω κάνε καμιά βόλτα στις πλατείες Εξάρχεια και δεν ξέρω και έγω που μαζεύονται και δες...
Ρε φαντάσου μέχρι και παπά τον έντυσαν τον άλλον και τον έβαλαν στο γήπεδο.ΕΛΕΟΣ !!!

ειμαι κατα της Βιας... οσο για τους τραμπυκισμους θα επανελθω αν θες με στοιχεια απο σχολες στην Αθηνα που οσοι ηθελαν να σταματησει η καταληψη με κλοτσιες βγηκαν εξω...

Nostra
23/03/2007, 12:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ, ΜΕ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ, ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!!
ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΑΖΟΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΕ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ Χ Η ΚΥΡΙΑ Χ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΕΛΟΣ. ΤΕΛΟΣ!!!!

γιατί είσαι περήφανος που είσαι ελληνας? για κάτι που κάνανε κάποιοι άλλοι πριν από 2500χρόνια?

είσαι για κάτι περήφανος που συνέβη συλλογικά τα τελευταία 100-150 χρόνια? και μη μου πεις για τον Β' Π.Π. αλλά για τεχνολογικά, πολιτιστικά, οικονομικά, αρχιτεκτονικά, καλλιτεχνικά επιτεύγματα...

latris mixanis
23/03/2007, 12:18
ειμαι κατα της Βιας... οσο για τους τραμπυκισμους θα επανελθω αν θες με στοιχεια απο σχολες στην Αθηνα που οσοι ηθελαν να σταματησει η καταληψη με κλοτσιες βγηκαν εξω...

Σε κάθε γενική συνέυλεση γίνεται συνήθως της πουτάνας...
Αυτό όχι γιατί κάποιοι είπαν να σταματήσει η κατάληψη, αλλά γιατί υπάρχουν κομματικές διαφορές :winka:

idi
γιατί είσαι περήφανος που είσαι ελληνας? για κάτι που κάνανε κάποιοι άλλοι πριν από 2500χρόνια?

είσαι για κάτι περήφανος που συνέβη συλλογικά τα τελευταία 100-150 χρόνια? και μη μου πεις για τον Β' Π.Π. αλλά για τεχνολογικά, πολιτιστικά, οικονομικά, αρχιτεκτονικά, καλλιτεχνικά επιτεύγματα...

γιατι ετσι μας αρεσει????!!!!1 :wave2: :wave2: :wave2:

Nostra

μπα ναι?

και γιατί δε διοργανώθηκαν πορείες και διαδηλώσεις έξω από τις μη-δημοκρατικά κλεισμένες σχολές και πήγαν στο σύνταγμα και στη ΓΑΔΑ?

γιατί όλοι οι δηθενμοκρατικοί φοιτητές δε κάλεσαν την αστυνομία (που τους βρίζουν) να πετάξουν έξω τους τραμπούκους?

μπε....μπεεεεε....μπεεεεε... σανό kellogs και νεράκι 3Ε ...

Chemical
23/03/2007, 12:19

ΟΚ αλλά και εγώ ξέρω σχολές που έγινε το αντίθετο... Δεν είναι αυτό το θέμα γιατί αυτές οι περιπτώσεις είναι λίγες.
Το θέμα είναι είχαμε ένα τεράστιο ποσοστό καταλήψεων και η κυβέρνηση αντί να κάτσει να κάνει διάλογο,έστελνε τα Μ.Α.Τ

sniper
23/03/2007, 12:20

Εκτρέψαμε τον Αχελλώο ρε γελάδι....

Cpt. Haddock
23/03/2007, 12:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

προς τα ΠΟΥ τον εκτρέψαμε δεν ξέρουμε ακόμη... :look:

Nostra
23/03/2007, 12:21
γιατι ετσι μας αρεσει????!!!!1 :wave2: :wave2: :wave2:

και η Χελουδάκη έτσι είπε όταν της έκοβαν τα μόρια στις εξετάσεις του ΑΣΕΠ (Αει Σιχτίρ Εισαγγελέα Πηδήκουλα) ...

$py
23/03/2007, 12:23

Η σημερινή Ελλάδα έχει Μ.Ο. ιστορίας τα τελευταία 100 χρόνια... ξυπνήστε επιτέλους και πάρτε χαμπάρι ότι είμαστε μέρος του συστήματος, εμείς φταίμε και όχι μια απρόσωπη λέξη όπως είναι "το σύστημα" ή "το κράτος"...

είμαστε νεότερο κράτος και από τις ΗΠΑ και από την Αυστραλία...

:lol: :rotflmao: :lol:

LsKostas
Για να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους... :look:

Ο αγωνας των φοιτητων ειναι δικαιος.Θελουν δωρεαν και δημοσια παιδεια.
Δεν θελουν ιδιωτικα πανεπιστημια και καλα κανουν.Τελειωσα ιδιωτικο και το ξερω
απο πρωτο χερι.Το ιδιωτικο σου δειχνει απλα τον "δρομο"
και απλα ειχα πεισμα και θεληση να το τελειωσω.Το μονο που εχει το ιδιωτικο
που δεν εχει το δημοσιο ειναι η Α-Ξ-Ι-Ο-Λ-Ο-Γ-Η-Σ-Η καθηγητων.Εκει πασχει και νοσει η παιδεια,
η ελλειψη αξιολογησης εχει φερει τα κομματα να κινουν τα νηματα και να κανουν την παιδεια
ενα απεραντο μπου...ειναι τοσο ευκολο να φτιαξει η κατασταση!ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ....??(παρακατω...παρακατω)

Κανεις ομως ενα μεγαλο λαθος εσυ που τα διαβαζεις ολα αυτα...νομιζεις οτι δεν
σ αφορουν.:mad: :mad: :mad:
Φιλαρακι...,τα παιδια σου αυριο θα αντιμετωπισουν αυτην ακριβως την κατασταση!
Μια ανυπαρκτη δωρεαν "παιδεια",καθηγητες επιλεγμενους απο ιδιωτικα κεντρα με σαφο
προσανατολισμο το "κερδος"-500Ε μαθημα.Γνωση φυσικα θα παρεχεται...οχι φυσικα για ολους και φυσικα
οχι για το παιδι σου.:nono:
Ισως για τον "μαμακια" με το suv,ή τον ακρανωτο με το varadero
που βριζεις καθε πρωι στο φαναρι στην μεσογειων
να ειναι ευκολο να "διαλεξει".Eσενα ομως τα χερακια σου θα εχουν χειροπεδες(οικονομικής φυσης)

Εγω αυτα βλεπω σε καθε διαδηλωση,βλεπω ατομα της ηλικιας μου να μαχονται ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
που δυστυχως λογω δουλειας δεν μπορω να την αφησω και να κατεβω μαζι τους
(αυτο ως απαντηση σε καποιον που ειπε "τι δουλεια ειχε αυτος αφου εκει δεν ηταν φοιτητης":nono:)

Αλλοι βλεπουν μολοτοφ και καταστηματα να καιγονται απο κουκουλοφορους...:ZZZ:
Εγω βλεπω ομως τον πραγματικο λογο

Για να βαλουμε παλι τα πραγματα στην θεση τους...(και να σφιξουν λιγο τα πραγματα για μερικους μερικους)

"περισσοτερο απο τους γνωστους αγνωστους με τρομαζουν οι γνωστοι-γνωστοι"
αυτο το ειπε ο καθηγητης Βελτσος καποτε και πραγματικα αν ξερατε
ποιοι ειναι οι μεν και ποιοι οι δε.

Δεν ξερετε???Σοβαρα???Μα ελατε τωρα...Καλα δεν ξερεις...τσ τσ τσ
εσυ που υπερασπισες στον ενδοξο ελληνικο στρατο την σημαια δεν ξερεις...:look:

Εντελως υποθετικα...Μα εντελως υποθετικα μιλωντας θα πω ενα περιστατικο.
Φυσικα θα πρεπει να στηριχτεις στις καλες μου προθεσεις,μπορει να λεω και ψεματα,
(οπως ειπαν πολλοι για το γραμμα του φοιτητη παραπανω),η τελος παντων να μην ισχυουν...
να ειναι καπως διαφορετικα..."δικηγορος του διαβολου" και τουφες ναι..ναι...(παρακατω...παρακατω...)

Εξω απο το υπουργειο υπαρχει συνωστισμος...εχουν κλεισει Ματ την εισοδο...τα γυρω στενα
δακρυγονα...οι φωτιες ειχαν σβησει εδω και λιγη ωρα...κλασικα.Δυο γουρ...εχμμμ αστυνομικοι συζητουν
"-Ηταν ενας ρε...τα σπαγε ολα,μιλαμε κλοτσαγε ακομα και το κλειστο περιπτερο,να αυτο στην γωνια...
τσαντα πισω τα κλασικα,παλαιστινιακο...
-Ηταν απο αυτους που πιασαμε?ρωταει ο συναδελφος του
-"Λοιπον τον αρπαζω απ τα μαλλια..."κανει παυση ο Ματατζης...και κοιταζει τοτε με απορημενο
βλεμα τον συναδελφο του..."οχι" συνεχιζει "μου εδειξε ταυτοτητα και τον αφησα"
-Τι ειναι αυτα ρε που λες..."ο αλλος ηταν νεαρουλης και αβγαλτος...
-"Ε ναι...γινονται τετοια...Συνεχεια..."
-...δηλαδη?
-Δεν εχει δηλαδη!του το ξεκοβει ο παλιος ...:rolleyes: :rolleyes:

Κοιτα να δεις!Ο καθενας διαλεγει στην ζωη του.Εγω αν δω οτι στην δουλεια μου
μ εκμεταλευονται θα την κανω την αλλη μερα γιατι ξερω τι αξιζω,εχω μαθει να πολεμω(οχι δεν
το μαθα στο στρατο αυτο )...Φαντασου ποσο ΜΑΛΑΚΑΣ Η ΖΩΟ πρεπει να ειναι καποιος για να
βλεπει οτι καθε μερα τον βαζουν να βαραει παιδια,γερους,συνταξιουχους και να μην ΑΝΤΙΔΡΑ...
στην τελικη τα 800Ε μπορει να του φθανουν και να του περισσεουν για την δουλεια που κανει
ΣΤΑ @@ ΜΟΥ...
απο την στιγμη που διαλεξε να γινει "οπλο" στα χερια των συμφεροντων που
ξεπουλουν την χωρα,δεν θα κατσω να σκασω "αν στις 5 το πρωι του την επεσαν και τον στειλαν στο
νοσοκομειο"

Και αν λαβεις υποψιν την συμπεριφορα τους στις πορειες(τα διαβασες στο γραμμα παραπανω
..)μαλλον γουσταρουν κιολας!!!(χωρια οτι πολλοι απο αυτους δεν εχουν παει στρατο
αν μιλας και για ασφαλητες.αυτο ειναι σιγουρο)

..παντα υπηρχαν "Εφιαλτες" στην ελληνικη ιστορια οπως λεει ενας παραπανω.
Ελπιζω να εννοει αυτον που περνει τις μιζες για Φ-16, :evil:
αυτην που παραχαραζει το βιβλιο της ιστοριας λεγοντας την μικρασιατικη καταστροφη "στριμωγμα"
και οχι γενοκτονια :evil:
αυτον που βαζει ασφαλητες σε πορειες για να ελεγχει την κατασταση και να αποθαρυνει λαο να κατεβει :evil:
(δασκαλους,αδιοριστους γιατρους
απολυμενους)
και οχι τον "αλητη" που διαδηλωνει... :)

ENDOOOOOO....KAI HTAN KAI ΘEAMATIKO! :a08:

Nostra

ναι και εκτρέφουμε αστικά γελάδια με ευρωπαϊκές προοπτικές... :rolleyes:

Chemical
23/03/2007, 12:24
Τεσπα επείδη η συζήτηση δεν βγάζει που8ενά και δεν είναι πράματα αθτά που λέγονται μέσω forum,σταματάω μέχρι να με τσικλίσει κάποιος :p

Εμένα με ενδιαφέρει που η κόντρα αστυνομίας και αντιεξουσιαστών επηρρεάζει ΑΡΝΗΤΙΚΑ το φοιτιτικό κίνημα και η κοινή γνώμη αρχίζει να το βλέπει με άλλο μάτι

Nostra
23/03/2007, 12:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
:lol: :rotflmao: :lol:

προς τί ο γέλωτας αγαπητέ κατά$κοπε ?

Chemical
23/03/2007, 12:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Για να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους... :look:

Ο αγωνας των φοιτητων ειναι δικαιος.Θελουν δωρεαν και δημοσια παιδεια.
Δεν θελουν ιδιωτικα πανεπιστημια και καλα κανουν.Τελειωσα ιδιωτικο και το ξερω
απο πρωτο χερι.Το ιδιωτικο σου δειχνει απλα τον "δρομο"
και απλα ειχα πεισμα και θεληση να το τελειωσω.Το μονο που εχει το ιδιωτικο
που δεν εχει το δημοσιο ειναι η Α-Ξ-Ι-Ο-Λ-Ο-Γ-Η-Σ-Η καθηγητων.Εκει πασχει και νοσει η παιδεια,
η ελλειψη αξιολογησης εχει φερει τα κομματα να κινουν τα νηματα και να κανουν την παιδεια
ενα απεραντο μπου...ειναι τοσο ευκολο να φτιαξει η κατασταση!ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ....??(παρακατω...παρακατω)

Κανεις ομως ενα μεγαλο λαθος εσυ που τα διαβαζεις ολα αυτα...νομιζεις οτι δεν
σ αφορουν.:mad: :mad: :mad:
Φιλαρακι...,τα παιδια σου αυριο θα αντιμετωπισουν αυτην ακριβως την κατασταση!
Μια ανυπαρκτη δωρεαν "παιδεια",καθηγητες επιλεγμενους απο ιδιωτικα κεντρα με σαφο
προσανατολισμο το "κερδος"-500Ε μαθημα.Γνωση φυσικα θα παρεχεται...οχι φυσικα για ολους και φυσικα
οχι για το παιδι σου.:nono:
Ισως για τον "μαμακια" με το suv,ή τον ακρανωτο με το varadero
που βριζεις καθε πρωι στο φαναρι στην μεσογειων
να ειναι ευκολο να "διαλεξει".Eσενα ομως τα χερακια σου θα εχουν χειροπεδες(οικονομικής φυσης)

Εγω αυτα βλεπω σε καθε διαδηλωση,βλεπω ατομα της ηλικιας μου να μαχονται ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
που δυστυχως λογω δουλειας δεν μπορω να την αφησω και να κατεβω μαζι τους
(αυτο ως απαντηση σε καποιον που ειπε "τι δουλεια ειχε αυτος αφου εκει δεν ηταν φοιτητης":nono:)

Αλλοι βλεπουν μολοτοφ και καταστηματα να καιγονται απο κουκουλοφορους...:ZZZ:
Εγω βλεπω ομως τον πραγματικο λογο

Για να βαλουμε παλι τα πραγματα στην θεση τους...(και να σφιξουν λιγο τα πραγματα για μερικους μερικους)

"περισσοτερο απο τους γνωστους αγνωστους με τρομαζουν οι γνωστοι-γνωστοι"
αυτο το ειπε ο καθηγητης Βελτσος καποτε και πραγματικα αν ξερατε
ποιοι ειναι οι μεν και ποιοι οι δε.

Δεν ξερετε???Σοβαρα???Μα ελατε τωρα...Καλα δεν ξερεις...τσ τσ τσ
εσυ που υπερασπισες στον ενδοξο ελληνικο στρατο την σημαια δεν ξερεις...:look:

Εντελως υποθετικα...Μα εντελως υποθετικα μιλωντας θα πω ενα περιστατικο.
Φυσικα θα πρεπει να στηριχτεις στις καλες μου προθεσεις,μπορει να λεω και ψεματα,
(οπως ειπαν πολλοι για το γραμμα του φοιτητη παραπανω),η τελος παντων να μην ισχυουν...
να ειναι καπως διαφορετικα..."δικηγορος του διαβολου" και τουφες ναι..ναι...(παρακατω...παρακατω...)

Εξω απο το υπουργειο υπαρχει συνωστισμος...εχουν κλεισει Ματ την εισοδο...τα γυρω στενα
δακρυγονα...οι φωτιες ειχαν σβησει εδω και λιγη ωρα...κλασικα.Δυο γουρ...εχμμμ αστυνομικοι συζητουν
"-Ηταν ενας ρε...τα σπαγε ολα,μιλαμε κλοτσαγε ακομα και το κλειστο περιπτερο,να αυτο στην γωνια...
τσαντα πισω τα κλασικα,παλαιστινιακο...
-Ηταν απο αυτους που πιασαμε?ρωταει ο συναδελφος του
-"Λοιπον τον αρπαζω απ τα μαλλια..."κανει παυση ο Ματατζης...και κοιταζει τοτε με απορημενο
βλεμα τον συναδελφο του..."οχι" συνεχιζει "μου εδειξε ταυτοτητα και τον αφησα"
-Τι ειναι αυτα ρε που λες..."ο αλλος ηταν νεαρουλης και αβγαλτος...
-"Ε ναι...γινονται τετοια...Συνεχεια..."
-...δηλαδη?
-Δεν εχει δηλαδη!του το ξεκοβει ο παλιος ...:rolleyes: :rolleyes:

Κοιτα να δεις!Ο καθενας διαλεγει στην ζωη του.Εγω αν δω οτι στην δουλεια μου
μ εκμεταλευονται θα την κανω την αλλη μερα γιατι ξερω τι αξιζω,εχω μαθει να πολεμω(οχι δεν
το μαθα στο στρατο αυτο )...Φαντασου ποσο ΜΑΛΑΚΑΣ Η ΖΩΟ πρεπει να ειναι καποιος για να
βλεπει οτι καθε μερα τον βαζουν να βαραει παιδια,γερους,συνταξιουχους και να μην ΑΝΤΙΔΡΑ...
στην τελικη τα 800Ε μπορει να του φθανουν και να του περισσεουν για την δουλεια που κανει
ΣΤΑ @@ ΜΟΥ...
απο την στιγμη που διαλεξε να γινει "οπλο" στα χερια των συμφεροντων που
ξεπουλουν την χωρα,δεν θα κατσω να σκασω "αν στις 5 το πρωι του την επεσαν και τον στειλαν στο
νοσοκομειο"

Και αν λαβεις υποψιν την συμπεριφορα τους στις πορειες(τα διαβασες στο γραμμα παραπανω
..)μαλλον γουσταρουν κιολας!!!(χωρια οτι πολλοι απο αυτους δεν εχουν παει στρατο
αν μιλας και για ασφαλητες.αυτο ειναι σιγουρο)

..παντα υπηρχαν "Εφιαλτες" στην ελληνικη ιστορια οπως λεει ενας παραπανω.
Ελπιζω να εννοει αυτον που περνει τις μιζες για Φ-16,
αυτην που παραχαραζει το βιβλιο της ιστοριας λεγοντας την μικρασιατικη καταστροφη "στριμωγμα"
και οχι γενοκτονια :evil:
αυτον που βαζει ασφαλητες σε πορειες για να ελεγχει την κατασταση και να αποθαρυνει λαο να κατεβει :evil:
(δασκαλους,αδιοριστους γιατρους
απολυμενους)
και οχι τον "αλητη" που διαδηλωνει...

ENDOOOOOO....KAI HTAN KAI ΘEAMATIKO! :a08:

:a23: :a23:

$py
23/03/2007, 12:30
προς τί ο γέλωτας αγαπητέ κατά$κοπε ?

Για να σε νευριάσω και να γράψεις και άλλα τέτοια ωραία. :p

Cpt. Haddock
23/03/2007, 12:30
Εμένα με ενδιαφέρει που η κόντρα αστυνομίας και αντιεξουσιαστών επηρρεάζει ΑΡΝΗΤΙΚΑ το φοιτιτικό κίνημα και η κοινή γνώμη αρχίζει να το βλέπει με άλλο μάτι

Και ειναι κάτι που το "φοιτητικό κίνημα"* αδυνατεί να καταλάβει και επιμένει στα ίδια μέσα και τρόπους (και απόψεις θα έλεγε καποιος)

* βάζω τα εισαγωγικά γιατί ο όρος είναι αρκετά βαρύς ιστορικά για να τονχρησιμοποιούμε σε κάθε ευκαιρία

Επίσης (για να είναι κι αυτό ξεκάθαρο)

ΑΛΛΟ πράγμα το κράτος να παρέχει δωρεάν παιδεία όλων των βαθμίδων.

ΑΛΛΟ πράγμα να την παρέχει ΜΟΝΟ το κράτος....

:smokin:

idi
23/03/2007, 12:32
και η Χελουδάκη έτσι είπε όταν της έκοβαν τα μόρια στις εξετάσεις του ΑΣΕΠ (Αει Σιχτίρ Εισαγγελέα Πηδήκουλα) ...

πωωωωςςς ταααα ξεεεεερεεεειιιις μπαγασακο..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

gay post alert! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

latris mixanis
23/03/2007, 12:33
ναι και εκτρέφουμε αστικά γελάδια με ευρωπαϊκές προοπτικές... :rolleyes:

Κάποια γελάδια έχουν προοπτικές!!

sniper
23/03/2007, 12:36
Αντί να μαλακιζόμαστε και να τρέχουμε στις πορείες για το αν θα πρέπει ή όχι να είναι δωρεάν η ανωτατη/ανώτερη παιδεία.....

Μήπως θα έπρεπε να σκύψουμε το κεφάλι και να αναλογιστούμε γιατί οι παραπάνω απο τους μισούς υποψηφίους παίρνουν κάτω απο την βάση στις εξετάσεις;

Και γιατί θα πρέπει ΟΛΟΙ να πάνε στο πανεπιστήμιο;

Κι αν ΠΡΕΠΕΙ όλοι να πάνε σε πανεπιστήμιο;

Κι αν ΣΥΜΦΕΡΕΙ αυτόν τον τόπο να πάνε όλοι σε πανεπιστήμιο;

Εγώ ας πούμε δεν γουστάρω να μου τυλίγει το σουβλάκι φυσικός με μεταπτυχιακά στην κβαντομηχανική... ξυνίσει το τζατζίκι που βάζει.....

Αλλά μια ζωή ΠΡΟΒΑΤΑ είμαστε... μας πετάνε το σανό και σκύβουμε να φάμε.... και μια που σκύψαμε, μας τον καρφώνουν κι απο πίσω.....

Nostra
23/03/2007, 12:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Για να σε νευριάσω και να γράψεις και άλλα τέτοια ωραία. :p

κάποιος, κάπως , κάποτε είχε πει ότι αν ο Σωκράτης έβλεπε τη σημερινή ελλάδα (ως κοινό γεωγραφικό τόπο με το ν τόπο που έζησε)... θα έπινε 2 λίτρα κώνειο οικειοθελώς...

όσο για το σημείο που γέλασες πιστεύεις πραγματικά ότι η πραγματική μας ιστορία ως έθνος υπερβαίνει τα 150 χρόνια?

Chemical
23/03/2007, 12:38
Και ειναι κάτι που το "φοιτητικό κίνημα"* αδυνατεί να καταλάβει και επιμένει στα ίδια μέσα και τρόπους (και απόψεις θα έλεγε καποιος)

* βάζω τα εισαγωγικά γιατί ο όρος είναι αρκετά βαρύς ιστορικά για να τονχρησιμοποιούμε σε κάθε ευκαιρία

Επίσης (για να είναι κι αυτό ξεκάθαρο)

ΑΛΛΟ πράγμα το κράτος να παρέχει δωρεάν παιδεία όλων των βαθμίδων.

ΑΛΛΟ πράγμα να την παρέχει ΜΟΝΟ το κράτος....

:smokin:

Ε να μαι και πάλι :D :D

Εννοείται και δεν συγκρινω με το φοιτιτικό κίνημα της μαύρης Ιστορίας.
Αλλά άλλες εποχές.Για πες τε μου έναν που θα ρίσκαρε την ζωή του για οτιδήποτε άλλο εκτός την άμμεση πάρτη του???

Όσο για το πρώτο.Δεν πιστεύω ότι μπορεί να κάνει κάτι.Δεν είναι αυτοί που προκαλούν τα επεισόδια και ούτε μπορούν να τα απομωνόσουν.Σκέψου το:Αν εσύ ήσουν "διοργανωτής"μια πορείας θα τολμούσες να πεις κάτι σε κουκουλοφόρο???Να χάσεις τον ύπνο σου για κανά μήνα το λιγότερο στη καλύτερη ή να αράζεις στο ΑΧΕΠΑ

Nostra
23/03/2007, 12:39
και μια που σκύψαμε, μας τον καρφώνουν κι απο πίσω.....

να μην έπαιρνες SS ... :p :p

:lol: :lol: :lol: :lol:

bartlal

Αυτά!

...αλλα απο την αλλη πλευρα, δεν σε ειδα να απαντας για τη σταση (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=36125) προς τους ενστολους... :winka:

συκα συκα, σκαφη σκαφη! :rolleyes:

Cpt. Haddock
Κι αν ΠΡΕΠΕΙ όλοι να πάνε σε πανεπιστήμιο;
Κι αν ΣΥΜΦΕΡΕΙ αυτόν τον τόπο να πάνε όλοι σε πανεπιστήμιο;

Πέστο στον έλληνα γονιό που το μόνο όνειρο είναι να δει το βλαστάρι του "επιστήμονα" :a31:

Απλά πράγματα, δεν είναι όλα για όλους..

που έλεγε και μια ψυχή κάποτε... :evil: :D :smokin:

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
23/03/2007, 12:42

ΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΠΡΙΝ 2500χρονια!!!!ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΕ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.ΕΓΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΣΤΟ ΤΩΡΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ? ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ? ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΚΥΨΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ,ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΙΖΕΡΙΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ!! ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ,ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ.