Σύνδεση

View Full Version : as mas sillavoun olous

Σελίδες : 1 [2] 3 4 5 6 7 8

EVI
05/06/2007, 10:30
παντως αυτο που ηθελε το καταφερε..........................ειτε η γκομενιτσα ειτε ο τυπος που ποσταρε το ποστ...................

γραφτε τους στα @@ σας (@@=τεχνη) και μην ασχοληστε αλλο. καποιοι εχουν βαλει το λινκ του μοτο καπου και τριβουν τα χερια τους

υπαρχουν αυτοι που ειναι ευαισθητοι στα εθνικα ζητηματα (ομως πραγματικα ευαισθητοι και οχι για να κερδισουν κατι) που οταν και αν γινει κατι θα κανω το σταυρο μου που υπαρχουν τετοιοι αντρες στην χωρα μου (οποια και οπως και αν ειναι αυτη) ειτε πιασουν τα οπλα που γελατε μερικοι ειτε πιασουν χαρτι και μολυβι .......

υπαρχουν αυτοι που ειναι πιο light και δεν γουσταρουν την ελλαδα και τελος παντως ειναι εναντια ιδεολογικα σε συμβολα και στην ιστορια που την εχουν χεσμενη γιατι εχει λακουβες ο δρομος και οι σηματοδοτες δεν λειτουργουν

και μια τυπισα τωρα που της ηρθε μια μαλακια στο μυαλο εκανε 20 ατομα να τσακωνοντε η να διαφωνουν η τελος παντων να χαλανε την μερα τους (ασχετος αν βρονταει):lol:

χεστε την για μενα και παμε να μιλησουμε για ΜΗΧΑΝΕΣ! ΒΟΛΤΕΣ ! ΤΑΞΙΔΙΑ ! ΓΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΘΝΟΦΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΛΕΜΕ !

:beer:

sniper
05/06/2007, 10:30
Αν κάτι μας αρέσει, το θαυμάζουμε.

Αν κάτι δεν μας αρέσει, το αποδοκιμάζουμε , δεν το βλέπουμε και λέμε και την γνώμη μας στον κύκλο μας.

Αν το "αυτό" εκτίθεται δημοσίως τότε όποιος δεν του αρέσει ή νοιώθει ότι προσβάλλεται, έχει κάθε δικαίωμα να το πολεμήσει για να το κατεβάσει, εφόσον βρει η αντίδρασή του αρκετή υποστήριξη από τον κόσμο και τον νόμο.

Αν το "αυτό" εκτίθεται σε ιδιωτικό χώρο, τότε γράφτε το στα @@ σας και αγνοήστε το.

Τόσες σελιδες μπουρδολογίας για μια κλειδαρότρυπα και τον εθνικό ύμνο.....

PortisHead
05/06/2007, 10:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από hector
σιγα σιγα μην κανεις ετσι και σου φυγει κανας ποντος απο το γαλαζολευκο καλτσονακι που φορας!:lol: :lol: ...ευτηχως υπαρχουν και οι "συνοριοφυλακες" στο φορουμ και μας κανουν και γελαμε τετοιες μουντες και βροχερες μερες!:lol: :lol:...ετσι συνεχιστε...η μερα μολις αρχισε...ρε μηπως πρεπει γυρισουμε στις Ινδιες (ξερετε εσεις...την παλια μας γειτονια) :lol: :lol: ....μηπως πρεπει να πιασετε δουλεια σε κανα stand up comedy club να ερχομαστε να σας βλεπουμε;...ειναι κριμα να χαραμιζονται τετοια ταλεντα....γιατι "Ελλαδα εχεις ταλεντο"!!:lol: :lol: :lol:....ουφ θα σκασω....συγνωμη παω να κατουρησω γιατι θα τα κανω επανω μου....:lol: :lol:

Μόνο γραψε τη σκηνη που θα κατουρας σε video.
Γινεται μια μοντερνα εκθεση την αλλη βδομάδα.....

Gandalf dr685sm
05/06/2007, 10:33
Cpt... δεν μιλώ για τον όρο "χρηστά ήθη" αλλά για την διάταξη νόμου σαν πρόσθετο κεφάλαιο στο σύνταγμα μας.

Αρθρο 181
Προσβολή συμβόλων του ελληνικού Κράτους
Όποιος, για να εκδηλώσει μίσος ή περιφρόνηση, αφαιρεί καταστρέφει παραμορφώνει προσβάλει ή ρυπαίνει την επίσημη σημαία του Κράτους ή έμβλημα της κυριαρχίας του, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο (2) ετών

Που σημαίνει οτι υπάρχει νόμος για το θέμα που εφαρμόστηκε οχι κατά ερμηνεία αλλά κατά γράμμα.

Gandalf

PortisHead
05/06/2007, 10:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Σε τι συμφωνείς; :confused:

Εγώ ρωτάω...

:look:

Στο ότι... υιοθετούμε ότι ακούσαμε χωρίς να το δούμε

:wave2:

dirtbird
05/06/2007, 10:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

....η τεχνη μπορει να μου πει καποιος που πηγε;....

:a12:

Πάντως εάν παρατηρήσουμε πως διασκεδάζει και πως την 'βρίσκει' ο μέσος Έλληνας, το ερώτημα σου αποκτά καθαρά θεωρητική αξία..... :winka:

Τα περί συμβόλων και εμβατηρίων με αφήνουν παγερά αδιάφορο, έτσι κι αλλιώς είναι τοις πάσοι γνωστό ότι στα δύσκολα οι σημερινοί φωνασκούντες θα την κάνουν με αλαφρά πηδηματάκια.

Νομίζω ότι ο trickster-man, έδωσε το σωστό στίγμα...

Πουντζάμπ και βας-βας-βας......

Cpt. Haddock
05/06/2007, 10:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Στο ότι... υιοθετούμε ότι ακούσαμε χωρίς να το δούμε

Μπράβο

Εγώ ρώτησα: "υιοθετούμε ότι ακούσαμε χωρίς να το δούμε ;"

:confused:

Προσωπικά, προτιμώ να κρίνω ότι έχω δει, παρά οτι ακούω

Όπως κι εσύ θα προτιμούσες να κρίνεις ένα μηχανάκι οδηγώντας το παρα απο τα test ride των περιοδικών

:D

Συμφωνώ 1000% με τις 2 τελευταίες φράσεις του sniper

620
05/06/2007, 10:40
Paw stoixima oti h typisa pou arxise to post einai apo aytes ti klasikes koultouriarikes - aplytes gomenes pou exoun tryxa sto podi kai sthn masxali san arkoudas ,foraei stratiotiko tzaket to feoprasino (auto pou eixame emeis oi palaioures giati twra foran parallaghs) kai pigainei se oles tis poreies mias kai ayto einai to noima ths zwhs ths.Pinei kafe se kafenedakia koultouriarika kai psagmena me filous ths episeis kseplenides oi pio polloi apo aytous eonioi foitites pou prospathoun na apofygoun to stratiotiko.
Pigainei se diafores ektheseis texnhs opou milaei kai analyei ta erga texnis me gay filous pou synexeia ftiaxnoun to foulari sto laimo tous kai isionoun to mpere sto kefali tous.
Oi pio polloi apo aytous tempelides kai xaramofaides.
RE OUST .

To kserw oti den exei sxesi me to ergo texnis ayto pou egrapsa alla ta atoma ayta mou thn barane sto eggefaliko mou systhma oso exei apomhnei.

Gandalf dr685sm
05/06/2007, 10:41
cartman αλλά και οι υπόλοιποι...

Ακόμα και το δείγμα οτι συζητούμε μια κατάσταση που μόνο σαπίλα μπορεί να θυμίζει στον χώρο της Ελλάδος (cartman με ενοχλούν και άλλα, αλλά εδώ συζητάμε για αυτό!), είναι δείγμα ελευθερίας έκφρασης.
Είναι δείγμα υγείας για ανθρώπους που μπορούν και διαφωνούν και στηρίζουν τις γνώμες τους.

Το τι προσπαθεί ή προσπάθησε να κάνει κάποιος/κάποια με ενα έργο, μου είναι αδιάφορο. Αν είναι τόσο κενός που προσπαθεί να σοκάρει για να αποκτήσει φήμη... να πάει να κάνει παρέα στα ψώνια και τις αδερφές της Μυκόνου, που κάνουν τα πάντα για να βγούν στην κάμερα.

Εμένα με αγγίζει (προσωπικά τουλάχιστον) το οτι όλα γίνονται στον βωμό της προσωπικής υστεροφημίας. Χρήση εθνικών συμβόλων, χρήση κοινής γνώμης, χρήση κίτρινου τύπου...
ακόμα και φωνές κορώνες, απο δήθεν άπλυτους κουλτουρά να φύγουμε... που θεωρούν οτι η αναίδεια έκφρασης και λόγου μετατρέπεται αυτόματα σε προσωπική τέχνη και έκφραση.

Αν χάσουμε και αυτό το μέτρο... χάσουμε και αυτά τα όρια... θα έχουμε την επόμενη κάποιον να σφάζει ζωντανά και να το θεωρεί τέχνη (μην πάτε πολύ μακριά.. δείτε το Ολλανδικό "μούφα" ριάλιτυ για νεφροπαθείς).

Η υγιής κοινωνία έχει όρια.. έχει μέτρα και σταθμά.. όποιος τα υπερβαίνει τιμωρείται ανεξαιρέτως. Η Ελλάδα δυστυχώς νοσεί... και το συγκεκριμένο έργο που αναφέρεται ώς "τέχνη" (μην χέσω..)απλά είναι ένδειξη της κατηφόρας και της ισοπέδωσης που μας διακρίνει.

Γιατί σε όποια άλλη χώρα του Δ.Κόσμου, θα τους είχαν κατεβάσει πριν ακόμα ανέβουν.

Gandalf

sniper
05/06/2007, 10:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
Paw stoixima oti h typisa pou arxise to post einai apo aytes ti klasikes koultouriarikes - aplytes gomenes pou exoun tryxa sto podi kai sthn masxali san arkoudas ,foraei stratiotiko tzaket to feoprasino (auto pou eixame emeis oi palaioures giati twra foran parallaghs) kai pigainei se oles tis poreies mias kai ayto einai to noima ths zwhs ths.Pinei kafe se kafenedakia koultouriarika kai psagmena me filous ths episeis kseplenides oi pio polloi apo aytous eonioi foitites pou prospathoun na apofygoun to stratiotiko.
Pigainei se diafores ektheseis texnhs opou milaei kai analyei ta erga texnis me gay filous pou synexeia ftiaxnoun to foulari sto laimo tous kai isionoun to mpere sto kefali tous.
RE OUST .

To kserw oti den exei sxesi me to ergo texnis ayto pou egrapsa alla ta atoma ayta mou thn barane sto eggefaliko mou systhma oso exei apomhnei.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΝΙΙΕΙΣ ΤΩΡΑ!!!!

620
05/06/2007, 10:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΝΙΙΕΙΣ ΤΩΡΑ!!!!

EIMASTE FTIAGMENOI O ENAS GIA TON ALLON TELOS

PortisHead
05/06/2007, 10:44
RE OUST .

Λες ψέματα....δεν φανταζεσααι απλώς...εσυ κάπου την είδες.
:lol: :lol: :lol: :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:a18: :a20:

cityfly
05/06/2007, 10:47
το είδα μόλις

στο youtube άμα ψάξετε λίγο θα το βρείτε

προσωπικά δε μου αρέσει ως έργο τέχνης

θεωρώ ότι είναι από αυτά που είναι λιγότερο εφήμερα κι από τον ορισμό του εφήμερου

ακόμα και με τον ντόρο που έγινε λίγο θα κρατήσεις αυτή η ιστορία

α επίσης το βίντεο δε δείχνει μόνο δαχτυλάκια

και επίσης η μουσική υπόκρουση του εθνικού ύμνου έχει το τελείωμα, το ηλίθιο τελείωμα κατά τη γνώμη μου, που είχαν βάλει τότε στους ολυμπιακούς αγώνες της βαρκελώνης, μπορούμε να γκρινιάξουμε και γι αυτό

sniper
05/06/2007, 10:47
Με αφορμή το τελευταίο ποστ του Μάγου, να υποθέσω ότι αν στο Λονδίνο ή στην Μ. Βρεττανία (χώρα κατοικίας - προσωρινή ή μη του/της δημιουργού του παρόντος Thread) κάποιος ανεβάσειένα εργο τέχνης με μουσική υπόκρουση την Βρεττανικό εθν. ύμνο και ο θεατής βλέπει απο την κλειδαρότρυπα την βασίλισσα Ελισάβετ να την πηδ@ν, για να δειξει την αντίθεσή του στην μοναρχία, θα πλάκώσουν οι κριτικοί τεχνης και θα του δώσουν βραβείο ή θα τον βαράνε μέχρι να φτύσει το γάλα της μάνας του;

Απορία μου.....

hector
05/06/2007, 10:48

... .sto eggefaliko mou systhma oso exei apomhnei. [/B]

να και ενας "συνοριοφυλακας" με αυτογνωσια:lol:
μπραβω φιλε που μας ενημερωσες για την νοητικη σου κατασταση(φαινοτανε βεβαια) ωστε να ξερουμε αν αξιζει να αντιπαρατεθουμε....:a9:

idi
05/06/2007, 10:49
RE OUST .

+1 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αμα ενα χερι που τριβει ενα μουνι ειναι τεχνη... τοτε το Pc μου εχει 2τερα τεχνη μεσα και ειμαι και εγω κουλτουριαρης??????????????? :rotflmao:

ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :rotflmao: :rotflmao:

"ΤΕΧΝΕΣ" ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ @@@ ΜΟΥ! :evil:

ΟΧΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ! ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ!!!!!!! KAI NA EXOYME KAΠOION NA ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!!

Gandalf dr685sm
05/06/2007, 10:50
sniper...

Guantanamo... you know?... σαν υποψήφιοι τρομοκράτες-ακτιβιστές.

Gandalf

el_hymador
05/06/2007, 10:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Πάντως εάν παρατηρήσουμε πως διασκεδάζει και πως την 'βρίσκει' ο μέσος Έλληνας, το ερώτημα σου αποκτά καθαρά θεωρητική αξία..... :winka:

Τα περί συμβόλων και εμβατηρίων με αφήνουν παγερά αδιάφορο, έτσι κι αλλιώς είναι τοις πάσοι γνωστό ότι στα δύσκολα οι σημερινοί φωνασκούντες θα την κάνουν με αλαφρά πηδηματάκια.

Νομίζω ότι ο trickster-man, έδωσε το σωστό στίγμα...

Πουντζάμπ και βας-βας-βας......

δεν εχεις αδικο...αλλα η εναλλακτικη που μπορει να εχει καποιος ποια ειναι;

Δυστυχως οι επιλογες ειναι

α) Τσιφτετελο disco ιλουστρε αισθητικη παντου

β) Μιζερια , κατατονια και αδιεξοδο ...το τριπτυχο που πρεπει να εμπεριεχεται (κατα το Ελλαδισταν) στην ''πραγματικη'' τεχνη...

μπρος γκρεμος και πισω ρεμα δηλαδη...

Gandalf dr685sm
05/06/2007, 10:55
Em....ερώτηση... επειδή δεν γνωρίζω και το έχω ακούσει απο διάφορους, τι εστί..."βας , βας";

Gandalf

hector
05/06/2007, 10:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
+1 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αμα ενα χερι που τριβει ενα μουνι ειναι τεχνη... τοτε το Pc μου εχει 2τερα τεχνη μεσα και ειμαι και εγω κουλτουριαρης??????????????? :rotflmao:

ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :rotflmao: :rotflmao:

"ΤΕΧΝΕΣ" ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ @@@ ΜΟΥ! :evil:

....και βεβαια ο idi-ot...γνωστος "συνοριοφυλακας"....και τι σοφα λογια!!!!:a10:
.....και ελεγα δεν θα σκασεις μυτη....θα εσκαγα απο το κακο μου:lol: :lol:

......THIS IS SPARTAAAAA.....παρταααααα :a36:

Gandalf dr685sm
05/06/2007, 11:00
hector ...

μας "ζάλισες τα ...."... έχεις κανά επιχείρημα να πείς ή θα συνεχίσεις στο ίδιο μοτίβο;

Γιατί ακόμα και με τον τρόπο αυτόν ο idi σου είπε κάτι που προσπερνάς.

Είναι η τσόντα τέχνη;... γιατί αν όντως είναι , τότε είμαστε όλοι καλιτέχνες λίγο ή πολύ μιας και απο τσόντες στα pc μας ... όλο και κάτι θα υπάρχει.

Gandalf

cartman
05/06/2007, 11:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Em....ερώτηση... επειδή δεν γνωρίζω και το έχω ακούσει απο διάφορους, τι εστί..."βας , βας";

Gandalf

Ε μα άσε και λίγο τον Σωκράτη και τον Πλάτωνα και άνοιξε λίγο TV να καταλάβεις πού ζείς...
:D

EVI
05/06/2007, 11:02
πες μας HECTOR τι γνωμη εχεις εσυ για ολα αυτα

η εισαι εδω για να βριζεις αλλα μελη οπως τον 620 και τον idi? αν φας μια ενημερωση απο το φορουμ που βριζεις αλλους (γιατι ετσι ακουσα οταν βριζουμε αλλους τρωμε μπαν) θα το θεωρησεις και αυτο φασιστικο? θα βγεις μετα να πεις οτι ολοι ειστε φασιστες εκτος απο μενα?

και στο τελος τελος

620 + idi -------------> :a19: :a19: :a20: :a20: :a23: :a23: τοσο απλα

Gandalf dr685sm
05/06/2007, 11:03
cartman... αν και υποψιάζομαι οτι μάλλον καμιά ηλιθιότητα θα είναι... λιγο πιο συγκεκριμένος μπορείς να γίνεις;

Ευχαριστώ.

Gandalf

idi
05/06/2007, 11:04
....και βεβαια ο idi-ot...γνωστος "συνοριοφυλακας"....και τι σοφα λογια!!!!:a10:
.....και ελεγα δεν θα σκασεις μυτη....θα εσκαγα απο το κακο μου:lol: :lol:

......THIS IS SPARTAAAAA.....παρταααααα :a36:

ναι ρε κουλτουριαρη this is parta! (ξερεις τι σου δειχνω τωρα????) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

makis206
05/06/2007, 11:05
cartman... αν και υποψιάζομαι οτι μάλλον καμιά ηλιθιότητα θα είναι... λιγο πιο συγκεκριμένος μπορείς να γίνεις;

Η τέχνη (http://www.youtube.com/watch?v=fKuemE2TsFM) της Αννίτας.

:winka: :beer: :lol:

EVI
05/06/2007, 11:05

Ευχαριστώ.

Gandalf

φιλε μου γκανταλφ δραπτω την ευκαιρια να σε ευχαριστισω για καποια πραγματα που εχεις γραψει εδω μεσα (σοβαρα μιλω)

στο ζητουμενο

το βας ειναι ενα τραγουδακι αυτοσχεδιο που το λεει ενας τσιγγανος στην εκπομπη της Πανιας.

αυτο και τιποτα αλλο γελαμε τωρα αντε και τον αλλο μηνα και τελος.

cityfly
05/06/2007, 11:06

Αν χάσουμε και αυτό το μέτρο... χάσουμε και αυτά τα όρια... θα έχουμε την επόμενη κάποιον να σφάζει ζωντανά και να το θεωρεί τέχνη (μην πάτε πολύ μακριά.. δείτε το Ολλανδικό "μούφα" ριάλιτυ για νεφροπαθείς).

αυτό είναι μάλλον άσχετο

δεν είπε κανείς ότι αυτό ήταν τέχνη

ήταν συνειδητό για να κάνει τον κόσμο να σκεφτεί το θέμα και η αφορμή ήταν ότι πέθανε ένα από τα στελέχη του καναλιού από νεφροπάθεια

προσωπικά θεωρώ ότι ήταν σωστή κίνηση

και δεν σφάχτηκε κανένας και τίποτα

cartman

Ευχαριστώ.

Gandalf

Νομίζω είναι μια μαλακία τραγούδι κάποιου αστεριού της Πάνιας... άσε μήν ασχολείσαι καλύτερα...

idi
κουλτουρα ρουλΖΖΖΖ

εχετε πλακα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

620
05/06/2007, 11:08
να και ενας "συνοριοφυλακας" με αυτογνωσια:lol:
μπραβω φιλε που μας ενημερωσες για την νοητικη σου κατασταση(φαινοτανε βεβαια) ωστε να ξερουμε αν αξιζει να αντιπαρατεθουμε....:a9:

File mou hector opote theleis eimai diathesimos na mou pareis mia pip...... blakako :wave2:

sniper
05/06/2007, 11:10
........

Θα αρχίσω κι εγώ να κόβω διάφορες μορφές τέχνης εδώ μέσα.....

Και βαριέμαι σημερα..... :nono:

Gandalf dr685sm
05/06/2007, 11:10
είπαμε ηλιθιότητα... το περίμενα... ευχαριστώ Makis206...

Άσχετο... ρε σεις αυτός δεν μοιάζει με κάποιον που ήταν στο Δ.Σ. του ΟΣΦΠ;... δηλαδή αν του βγάλεις το μουστάκι , φτυστός είναι..

Για το θέαμα... ευτυχώς που έχει και το όνομα του καναλιού επάνω να ξέρω τι θα αποφεύγω κάθε φορά ... μου φαίνεται μόνο στο ΣΚΑΙ θα παραμείνω και στην ΝΕΤ στο τέλος. ΈΛΕΟΣ πλέον με τα σκουπίδια.

Citifly... μην πείθεσαι τόσο εύκολα... μπορεί κάποιες φορές απλά να κάνουν μια "πρώτη επαφή" για να δούν αντιδράσεις , έτσι ώστε να έχουν "οδηγό" για το μέλλον. Επίσης σίγουρα δεν είναι τέχνη... αλλά είναι ενα φαινόμενο πράξεων που γίνεται όταν χάνουμε το μέτρο και τις αξίες.

Evi... τα παραλές... αλλά ευχαριστώ.

Gandalf

cartman
05/06/2007, 11:11
RE OUST .

Συγνώμη ρε φίλε αλλά τα ισοπεδώνεις όλα τώρα!!! Τώρα εσύ προσβάλλεις κόσμο αξίες κ.τ.λ...
be cool :smokin:

super_toto
05/06/2007, 11:11
Τέχνη

http://www.youtube.com/results?search_query=Art+Athina&search=Search

:a04:

cityfly
05/06/2007, 11:14

Citifly... μην πείθεσαι τόσο εύκολα... μπορεί κάποιες φορές απλά να κάνουν μια "πρώτη επαφή" για να δούν αντιδράσεις , έτσι ώστε να έχουν "οδηγό" για το μέλλον. Επίσης σίγουρα δεν είναι τέχνη... αλλά είναι ενα φαινόμενο πράξεων που γίνεται όταν χάνουμε το μέτρο και τις αξίες.

αντίστοιχα μην βιάζεσαι να κατακρίνεις
ό,τι από τα δύο ισχύει θα φανεί στο μέλλον και τότε θα μπορεί να σχολιαστεί όπως του αρμόζει

620
05/06/2007, 11:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Συγνώμη ρε φίλε αλλά τα ισοπεδώνεις όλα τώρα!!! Τώρα εσύ προσβάλλεις κόσμο αξίες κ.τ.λ...
be cool :smokin:

Twra tis aksies pou tis blepeis se ayta ta atoma pou periegrapsa parapanw den mporw na katalabw file cartman pou tis blepeis ?

p.s. cartman <<< respect :beer:

620
05/06/2007, 11:17
Eida kai to video ayto den einai moun... einai to alsos neas filadelfeias :rotflmao: are eidate pou ta logia mou dikaiononte.
Enw ama htan kanena moun.... slikadoura kai den akougotan o ymnos pisteyw tha htan oxi apla texni alla kai kati parapanw :rotflmao:
SLIK KYRIES KIA KYRIOI GIA KALYTERO KRATIMA TELOS.:beer:

Gandalf dr685sm
05/06/2007, 11:18
cityfly...

το μεγαλύτερο πρόβλημα μας ,ξέρεις ποιό είναι;...

οτι σχολιάζουμε τα πεπραγμένα και δεν τα προλαμβάνουμε. Το ίδιο ισχύει για αυτό που λες,,.... το ίδιο ισχύει για όλα.

Αν περιμένουμε φίλε μου να γίνει για να το σχολιάσουμε...γ@μ@ τ@...!!

Καλύτερα να το προλάβουμε με την κατακραυγή πριν ακόμα περάσει σαν σκέψη απο το μυαλο και την σαπίλα που τους διακατέχει.

Gandalf

super_toto
05/06/2007, 11:18
Eida kai to video ayto den einai moun... einai to alsos neas filadelfeias :rotflmao: are eidate pou ta logia mou dikaiononte.
Enw ama htan kanena moun.... slikadoura kai den akougotan o ymnos pisteyw tha htan oxi apla texni alla kai kati parapanw :rotflmao:
SLIK KYRIES KIA KYRIOI GIA KALYTERO KRATIMA TELOS.:beer:

Κορυφαίο

Gandalf dr685sm
05/06/2007, 11:19
620 , ξεφεύγεις πάλι... σαν τον hector.

Μην το κάνουμε spam thread και εδώ.

Gandalf

noble
05/06/2007, 11:20

Είναι η τσόντα τέχνη;... γιατί αν όντως είναι , τότε είμαστε όλοι καλιτέχνες λίγο ή πολύ μιας και απο τσόντες στα pc μας ... όλο και κάτι θα υπάρχει.

Gandalf [/B]

Μαλλον καποιοι πρεπει να επαναπροσδιορισετε τον ορο τσοντα...Ποιος ειπε οτι το γυμνο ειναι τσοντα???:confused:
λες και ειδατε το μ#$% της γκομενας σας κανετε,που πολλοι απο σας,
να οπως η τοοοοσο πετυχημενη "αριστερη" περιγραφη του φιλου μας 620 στην αντιστοιχη "δεξια"μορφη θα ελεγε πως,
σιγουρα αν ακουγατε τον υμνο πηδωντας θα νιωθατε μια ευεξια και περηφανεια!και βεβαια σαν Ελληναρες και αντρακλες δεν χρειαζεται ν αναφερω τι θα πηδουσατε...
γιατι απο κωλους πασχουμε,μονο οι Αγγλοι προσφερονται.
αλλο βεβαια μες στο σπιτι σου κι αλλο να το τολμα καποιος σε εναν ιδιωτικο χωρο,που οποιος ΘΕΛΕΙ συνειδητα παει.

Μ αρεσει που στην εποχη μας μιλατε ακομα για τον πολιτισμο μας και τη χωρα μας και και και...
Σαν δεν ντρεπεστε λεω γω,με αυτο που εχουμε καταντησει την Ελλαδα.
Σας προσβαλλει ακομα ενα τιποτα,αντι να σας προσβαλλουν χιλιαδες σοβαροτερα.
Λετε για πολεμους αν χρειαστει και αντισταση.Μπραβο ηρωες.
Καθε μερα μας σκοτωνουν λιγο λιγο και δεν σηκωνεστε απο το καναπε σας,προβατα.
:mad: και θα παρετε και οπλα αν χρειαστει :ZZZ:

παμε ολοι μαζι τραγουδιστι ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡ :sad:

cartman
05/06/2007, 11:23
Twra tis aksies pou tis blepeis se ayta ta atoma pou periegrapsa parapanw den mporw na katalabw file cartman pou tis blepeis ?

p.s. cartman <<< respect :beer:

Υπάρχουν ρε man απλά δέν είναι οι ίδιες με τις δικές σου. Εσύ μπορεί να βάζεις την πατρίδα σου πάνω από όλα, άλλος μπορεί να βάζει μόνο τα σύμβολά της χάνοντας το νόημα, άλλος να βάζει την καλοπέραση κ.τ.λ
Και μην ξεχνάς ότι μόνος σου το είπες ότι τέτοιοι άνθρωποι πάνε σε πορείες και αγωνίζονται όπως καταλάβουν αυτοί ότι είναι σωστό! άρα πώς μπορούμε να τους κρίνουμε?
Για μένα χειρότερος είναι ο εφησυχασμός...

p.s amstel έτσι? :beer: :beer:

Gandalf dr685sm
05/06/2007, 11:26
noble... επειδή αμφιβάλω αν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις όσα ειπώθηκαν πριν...

Μιλάμε μόνο για αυτό εδώ ,,... στο συγκεκριμένο thread.

Το εν λόγω video , δεν είναι τέχνη. Η επίδειξη γεννητικών οργάνων , σίγουρα δεν είναι τέχνη αλλά δεν είναι και έγκλημα. Η προσβολή εθνικών συμβόλων σύμφωνα με το σύνταγμα και τους νόμους , θεωρείται ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ.

Η διαμάχη ξεκίνησε γιατί κάποιοι εφήρμοσαν τους νόμους του κράτους και το κατέβασαν. Αν εσένα δεν σε θίγει η προσβολή εθνικών συμβόλων είναι δικό σου δικαίωμα. Δεν μπορείς να το επιβάλεις όμως και στους υπόλοιπους.

Αν πάλι σε ενοχλούν τα λεγόμενα και τα επειχηρήματα εδώ , μπορείς να δώσεις και τα δικά σου.

Απο τους δήθεν υπερασπιστές της "τέχνης" το μόνο που έχω δεί μέχρι τώρα είναι κορώνες περί λογοκρισίας (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ) που φυσικά δεν ισχύουν.

Για τα άλλα περί τέχνης. Εντάξει τα αισθητικά κριτήρια του καθενός , είναι κάτι που δεν μπορείς να τα βάλεις σε βαθμίδες. έτσι για άλλους το γυμνό γεννητικό όργανο που χαριεντίζεται είναι τέχνη , για άλλους είναι πορνό.

Τι να κάνουμε;

Gandalf

620
05/06/2007, 11:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
Μαλλον καποιοι πρεπει να επαναπροσδιορισετε τον ορο τσοντα...Ποιος ειπε οτι το γυμνο ειναι τσοντα???:confused:
λες και ειδατε το μ#$% της γκομενας σας κανετε,που πολλοι απο σας,
να οπως η τοοοοσο πετυχημενη "αριστερη" περιγραφη του φιλου μας 620 στην αντιστοιχη "δεξια"μορφη θα ελεγε πως,
σιγουρα αν ακουγατε τον υμνο πηδωντας θα νιωθατε μια ευεξια και περηφανεια!και βεβαια σαν Ελληναρες και αντρακλες δεν χρειαζεται ν αναφερω τι θα πηδουσατε...
γιατι απο κωλους πασχουμε,μονο οι Αγγλοι προσφερονται.
αλλο βεβαια μες στο σπιτι σου κι αλλο να το τολμα καποιος σε εναν ιδιωτικο χωρο,που οποιος ΘΕΛΕΙ συνειδητα παει.

Μ αρεσει που στην εποχη μας μιλατε ακομα για τον πολιτισμο μας και τη χωρα μας και και και...
Σαν δεν ντρεπεστε λεω γω,με αυτο που εχουμε καταντησει την Ελλαδα.
Σας προσβαλλει ακομα ενα τιποτα,αντι να σας προσβαλλουν χιλιαδες σοβαροτερα.
Λετε για πολεμους αν χρειαστει και αντισταση.Μπραβο ηρωες.
Καθε μερα μας σκοτωνουν λιγο λιγο και δεν σηκωνεστε απο το καναπε σας,προβατα.
:mad: και θα παρετε και οπλα αν χρειαστει :ZZZ:

παμε ολοι μαζι τραγουδιστι ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡ :sad:

Otan pidaw bazw kana bitaki na akouw gia na pianw kai kalo rythmo fili nooble kai oxi ton ethniko umno gia na niotho eueksia.Egw den milisa gia politismo apla oti den prepei na ta isopedonoume ola kai tsonta ayto pou eidame mporei na mhn einai alla sigoura den einai kai texni.
Ola mas prosbaloun alla ligotero alla perisotera.An esy h opoiodhpote allos thelei na theorisei ton eayto tou probato megia tou me xara tou.

odt
05/06/2007, 11:34
Βασικά, λέμε ότι είναι λογοκρισία, γιατί είναι της μοδός να είσαι προοδευτικός και να μην μασάς με τις παλιές καραμέλες του στιλ "Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θα' ναι, Δεν ξεχνώ, Η κόκκινη μηλιά, κλπ,κλπ"

Αν ήταν το ίδιο έργο, με το αιδίο να προσεγγίζεται όλο υπονοούμενο από ένα χέρι και από πίσω να έπαιζε ο ύμνος του γαύρου, θα έπαιρνε φωτιά η έκθεση σε δευτερόλεπτα, γιατί θα αντιπαρέβαλε τις αισθήσεις και τη σοματικότητα και με το χούφτωμα που έχει κάνει ο γαύρος στο ελληνικό ποδόσφαιρο...

Και φυσικά, θα ήταν κάτι φυσιολογικό αφού ο καλλιτέχνης θα τολμούσε να θίξει την ακεραιότητα του γαύρου και του κάθε γαύρου...αλλά όταν πρόκειται για την Ελλάδα και τα Εθνικά Σύμβολα, τότε είναι φασιστική ενέργεια που υποκινήθηκε από τη "χρυσή αυγή" και το "λάος"

EVI
05/06/2007, 11:35
εγω δε μπορω να καταλαβω αυτους που βριζουν την ελλαδα

ενταξη ρε μαγκες ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΤΙΣΕς ειστε βουτηγμενοι στην μιζερια οτι δεν πρεπει εμεις να μιλαμε για πολιτισμο και για τιποτα γιατι η χωρα ειναι μπουρδελο

ΩΡΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΖΟ ΕΙΡΩΝΙΕς ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ?

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΤΟΜΑ (ΑΡΑ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΥΝΟΛΟ) ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ?

ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΒΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ?

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ......... ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ? Η ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ?

και τι να πω ρε παιδια τεχνη ειναι και ο πικασο αλλα εμενα δε μου αρεσει ................γενικα μην κρυβουμε πισω απο την λεξη τεχνη οτι ανωμαλο μας ερθει

τεχνη ειναι τοτε και τα γλυπτα στο μουσειο του σεξ στην ολλανδια με κατι 3μετρα πεη

ας βαλουμε το 3μετρο πεος διπλα στα 7 θαυματα του κοσμου στο κολοσαιο για να μην πω κατι ελληνικο και προσβληθητε

:sad:

620
05/06/2007, 11:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
Βασικά, λέμε ότι είναι λογοκρισία, γιατί είναι της μοδός να είσαι προοδευτικός και να μην μασάς με τις παλιές καραμέλες του στιλ "Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θα' ναι, Δεν ξεχνώ, Η κόκκινη μηλιά, κλπ,κλπ"

Αν ήταν το ίδιο έργο, με το αιδίο να προσεγγίζεται όλο υπονοούμενο από ένα χέρι και από πίσω να έπαιζε ο ύμνος του γαύρου, θα έπαιρνε φωτιά η έκθεση σε δευτερόλεπτα, γιατί θα αντιπαρέβαλε τις αισθήσεις και τη σοματικότητα και με το χούφτωμα που έχει κάνει ο γαύρος στο ελληνικό ποδόσφαιρο...

Και φυσικά, θα ήταν κάτι φυσιολογικό αφού ο καλλιτέχνης θα τολμούσε να θίξει την ακεραιότητα του γαύρου και του κάθε γαύρου...αλλά όταν πρόκειται για την Ελλάδα και τα Εθνικά Σύμβολα, τότε είναι φασιστική ενέργεια που υποκινήθηκε από τη "χρυσή αυγή" και το "λάος"

+999
+ 2000 gia to avatar
kai - 5000 giati eferes san paradeigma ton gayro

hector
05/06/2007, 11:39
hector ...

μας "ζάλισες τα ...."... έχεις κανά επιχείρημα να πείς ή θα συνεχίσεις στο ίδιο μοτίβο;

Γιατί ακόμα και με τον τρόπο αυτόν ο idi σου είπε κάτι που προσπερνάς.

Gandalf

φιλτατε gandalf θα απαντησω σε εσενα (στην Εvi δεν μπαινω στον κοπο εδω και καιρο)...
Για εμενα τεχνη ειναι οποια προσπαθεια κανει καποιος που θελει εκφρασει αυτο που θελει την δεδομενη στιγμη. Τεχνη ειναι το αποτελεσμα νοητικων και ψυχικων λειτουργειων. Τα μεσα για την αναπαραγωγη της τεχνης οπως γνωριζεις ειναι πολλα. Η τεχνη δεν μετριεται δεν ζυγιζεται απλα υπαρχει μεσα μας. Ως εκ τουτου το αποτελεσμα αυτων των διεργασιων δεν μπορει να ειναι ουτε ευδιακριτο ουτε αποδεκτο απο ολους. ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ.... η αισθητικη σαν βασικο κρητιριο της τεχνης δεν εχει μετρα και σταθμα, δεν εχει σταθερες και δεν μπορει να περιοριστει, ειναι βασικο συστατικο της καθε προσωπικοτητας. Οπως λοιπον προκυπτει καθε περιορισμος της εκφρασης (μεσω της Τεχνης) συνεπαγεται και περιορισμο της αισθητικης.....ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ....και του δημιουργου και του αποδεκτη!

Αν λοιπον εσυ συγκρινεις το εν λογω εργο τεχνης με καποια τσοντα, αυτο ειναι η αισθητικη σου η προσωπικη σου προσεγγιση...ΟΧΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ...η δικη μου αισθητικη μου υπαγορευει αλλα...
Ομως και οι δυο εχουμε το δικαιωμα και να δημιουργουμε και να απολαμβανουμε εργα τεχνης.
Ελπιζω να σε καλυψα και να συνηλθαν καπως τα @ρ@@δια σου!

Φιλικους καλλιτεχνικους χαιρετισμους

620
05/06/2007, 11:44
Opws episis texni tha htan na eixame ton hector sta tessera me fonto mia zartiniera kai na tou bazoume ena olokliro manabiko ston pato paizontas mousiki me flaouto enw thn idia stigmh ena gsxr1000 na kanei burnout panw sta ladia enos paliou ducati (ta kainourgia den xanoun gi ayto) kai rodopetala na peftoun apo ton ourano panw panw se enan soro apo skouriasmenes eksatmiseis kai xrisimopoihmena profilaktika .

cityfly
05/06/2007, 11:45
cityfly...

το μεγαλύτερο πρόβλημα μας ,ξέρεις ποιό είναι;...

οτι σχολιάζουμε τα πεπραγμένα και δεν τα προλαμβάνουμε. Το ίδιο ισχύει για αυτό που λες,,.... το ίδιο ισχύει για όλα.

Αν περιμένουμε φίλε μου να γίνει για να το σχολιάσουμε...γ@μ@ τ@...!!

Καλύτερα να το προλάβουμε με την κατακραυγή πριν ακόμα περάσει σαν σκέψη απο το μυαλο και την σαπίλα που τους διακατέχει.

Gandalf

η πρόληψη όμως θέλει προσοχή και σύνεση

αλλιώς γίνεται γκουαντάναμο

EVI
05/06/2007, 11:45
φιλτατε gandalf θα απαντησω σε εσενα (στην Εvi δεν μπαινω στον κοπο εδω και καιρο)...
Για εμενα τεχνη ειναι οποια προσπαθεια κανει καποιος που θελει εκφρασει αυτο που θελει την δεδομενη στιγμη. Τεχνη ειναι το αποτελεσμα νοητικων και ψυχικων λειτουργειων. Τα μεσα για την αναπαραγωγη της τεχνης οπως γνωριζεις ειναι πολλα. Η τεχνη δεν μετριεται δεν ζυγιζεται απλα υπαρχει μεσα μας. Ως εκ τουτου το αποτελεσμα αυτων των διεργασιων δεν μπορει να ειναι ουτε ευδιακριτο ουτε αποδεκτο απο ολους. ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ.... η αισθητικη σαν βασικο κρητιριο της τεχνης δεν εχει μετρα και σταθμα, δεν εχει σταθερες και δεν μπορει να περιοριστει, ειναι βασικο συστατικο της καθε προσωπικοτητας. Οπως λοιπον προκυπτει καθε περιορισμος της εκφρασης (μεσω της Τεχνης) συνεπαγεται και περιορισμο της αισθητικης.....ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ....και του δημιουργου και του αποδεκτη!

Αν λοιπον εσυ συγκρινεις το εν λογω εργο τεχνης με καποια τσοντα, αυτο ειναι η αισθητικη σου η προσωπικη σου προσεγγιση...ΟΧΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ...η δικη μου αισθητικη μου υπαγορευει αλλα...
Ομως και οι δυο εχουμε το δικαιωμα και να δημιουργουμε και να απολαμβανουμε εργα τεχνης.
Ελπιζω να σε καλυψα και να συνηλθαν καπως τα @ρ@@δια σου!

Φιλικους καλλιτεχνικους χαιρετισμους

αμα μου ερθει εμενα καλλιτεχνικα απο μεσα μου να βαλω ενα πεος στο στομα σου και να το ποσταρω σε ολο το ιντερνε η να το μοιραζω σε φυλλαδια στο κοσμο εσυ θα μου πεις οτι καλα εκανα αφου ετσι μου βγηκε?

ολο μπουρδες λεμε

:wave2: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

EVI
05/06/2007, 11:46
Opws episis texni tha htan na eixame ton hector sta tessera me fonto mia zartiniera kai na tou bazoume ena olokliro manabiko ston pato paizontas mousiki me flaouto enw thn idia stigmh ena gsxr1000 na kanei burnout panw sta ladia enos paliou ducati (ta kainourgia den xanoun gi ayto) kai rodopetala na peftoun apo ton ourano panw panw se enan soro apo skouriasmenes eksatmiseis kai xrisimopoihmena profilaktika .

:hypnotize :eyepop: :eyepop:

:rotflmao: :a23: :a23: :a23:

620
05/06/2007, 11:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
αμα μου ερθει εμενα καλλιτεχνικα απο μεσα μου να βαλω ενα πεος στο στομα σου και να το ποσταρω σε ολο το ιντερνε η να το μοιραζω σε φυλλαδια στο κοσμο εσυ θα μου πεις οτι καλα εκανα αφου ετσι μου βγηκε?

ολο μπουρδες λεμε

+ 1000
kai + 10000 gia tous system of a down

noble
05/06/2007, 11:48
εναν εναν λοιπον...
Gandalf dr685sm το διαβασα ολο,καθε ποστ.Αν φανηκε οτι απανταω μονο σε σενα με την παραθεση να διευκρινισω οτι μονο το κομματι που σε ρωτω για το γυμνο απευθυνεται σε σενα.
Διαβασα και τις αποψεις σου,αν θελεις πες μου ποτε δημιουργηθηκε το ΣΥΝΤΑΓΜΑ και οι ΝΟΜΟΙ που τοσο υπερασπιζεσαι και ποιοι θεανθρωποι κρινουν και μας θετουν απαγορευσεις.Τι εποχη και μυαλα ειναι ικανα να μπορεσουν μεσα σε ενα ΣΥΝΤΑΓΜΑ να καλυψουν τη πολυσυνθετικοτητα μας και τη διαφορετικοτητα μας,ποσο αξιοκρατικο ειναι το ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ μας ΠΛΑΙΣΙΟ,ποιες ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ βασει του κοινου καλου γινονται και αν θελεις να πιασουμε αλλη μεγαλη κουβεντα,αλλα οχι εδω.Απο κοντα ισως...:beer:

620 το τι ειναι τεχνη για τον καθενα,μπορει μονο ξεχωριστα να οριστει.Οτι ειναι για μενα,δεν σημαινει οτι ειναι για σενα!Απολυτα σεβαστο!
Το θεμα μας ομως δεν ειναι τι ειναι τεχνη!
Αφορα τη λογοκρισια,με αφορμη ενα εργο/πατατα/μπουρδα,βαλε οτι σε εκφραζει.
Αυτο που κρινουμε και μπηκανε οι ενδοξοι Ελληναρες να απαντησουν αμεσως δεν ειναι αν πρεπει να εκτειθεται σε δημοσιο χωρο η σε ιδιωτικο.Αλλα αν εχει κανεις το δικαιωμα σ εναν χωρο που θα πας με τη δικη σου θεληση και συνειδητα,να εκφρασει αυτο που εκεινος νιωθει την αναγκη.
Ο sniper το ειπε πολυ απλα και ομορφα.
Δεν ειναι θεμα ολα αριστερων και δεξιων αποψεων,συντηρητικων και κουλτουριαρηδων.
Ταμπελες ταμπελες ταμπελες...:sad:
Εγω ξερω οτι τιποτα δεν με προσβαλει αν δεν εχω αμφιβολιες,αν δεν εχω διλληματα και ειμαι σιγουρη γι αυτο που "υπηρετω".Την ιδεα μου,τη ζωη μου.
Τ αλλα ειναι του μ#$%$ για να ειμαστε μες στο θεμα.

super_toto
05/06/2007, 11:49
Δεν ξέρω ρε παιδία γελοιότητες μου φαίνονται όλα αυτά.
Εντάξει το κράτος ήταν πάντα υποκριτικό δεν χρειάζονταν το προκείμενο για να το μάθουμε.

Από την άλλη όμως ρε παιδία, είναι φως φανάρι ότι το όλο σκηνικό έγινε για να προβληθεί η εν λόγω καλλιτέχνις (:uplate: ). Άλλο που δεν ήθελε να γίνει ντόρος γυρω από το όνομά της.

Τώρα για το αν είναι τέχνη το αιδοίο με τα δάχτυλα, τότε είμαστε όλοι καλλιτέχνες. Κι εγώ μπορώ να τραβήξω ένα φιλμάκι της κωλοτρυπίδας μου την ώρα που χέζει.

cityfly
05/06/2007, 11:49

πρέπει να δεις το βίντεο
αυτό δε χαρακτηρίζεται γυμνό

αλλά και πάλι το θέμα δεν είναι εκεί
το θέμα είναι η λογοκρισία και αν επιτρέπεται ό,τι κι αν έχει φτιάξει ο άλλος

EVI
05/06/2007, 11:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Εντάξει το κράτος ήταν πάντα υποκριτικό δεν χρειάζονταν το προκείμενο για να το μάθουμε.

Από την άλλη όμως ρε παιδία, είναι φως φανάρι ότι το όλο σκηνικό έγινε για να προβληθεί η εν λόγω καλλιτέχνις (:uplate: ). Άλλο που δεν ήθελε να γίνει ντόρος γυρω από το όνομά της.

Τώρα για το αν είναι τέχνη το αιδοίο με τα δάχτυλα, τότε είμαστε όλοι καλλιτέχνες. Κι εγώ μπορώ να τραβήξω ένα φιλμάκι της κωλοτρυπίδας μου την ώρα που χέζει.

+750:beer:

620
05/06/2007, 11:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto

File mou kane mou mono mia xari se parakalw poly mhn to sikoseis sto youtube , tipote allo eyxaristw.:lol:

cartman
05/06/2007, 11:53
+ 1000
kai + 10000 gia tous system of a down

Ρε παιδιά οι ίδιοι οι S.O.A.D χρησιμοποιούν εθνικά σύμβολα προς αφύπνιση των προβάτων Αμερικάνων, όπως Αμερικανικές σημαίες, αλλά τους ακούμε και πολύ καλά κάνουμε.
Νομίζετε στην Αμερική δεν τους λογοκρίνουν???? Νομίζεται πως εκεί δεν τους κρίνουν όπως πολλοί κρίνατε το ενλόγο έργο?

Άρα μην τα ισοπεδώνετε όλα :beer:

ps. S.O.A.D rules :D

EVI
05/06/2007, 11:54
File mou kane mou mono mia xari se parakalw poly mhn to sikoseis sto youtube , tipote allo eyxaristw.:lol:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: εχει δωσει ρεστα ο 620 2 μερες τωρα :rotflmao:

SPORAKIAS
05/06/2007, 12:00
διαβαζω....διαβαζω....διαβαζω....

για μουνια.....για κωλους....

για τσοντες ....για τεχνη....

δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι δεν πειραξε που η αγ@μητη εβαλε ενα μ@@νι να τριβετε αλλα οτι ειχε απο πισω και επαιζε ο εθνικος υμνος ...εεεεε???τοσο στοκοι ησαστε....

ας εβαζε το μ@@νι της μανας της να παιζει απο πισω....

οπως λεει ο gandalf υπαρχει νομος που προστατευει τα εθνικα συμβολα μας .....

και σε οποιον δεν αρεσει τα μπογαλακια του και σε αλλη παραλια που επιτρεπουν να ξευτιλιζουν τα εθνικα τους συμβολα.....π.χ τουρκια,αμερικη...κ.λ.π

το βρηκαμε τωρα....τεχνη και κουραφεξαλα...

και ο αλλος που βγαζει παιδοφιλικες τσοντες στο ιντερνετ σε λιγο θα μας πει και αυτος οτι κανει τεχνη για μικρα παιδια....

αντε παλιο σκατοκουλτουριαρηδες... :yuck: ...εχετε καταντησει αηδια....

hector
05/06/2007, 12:02

ολο μπουρδες λεμε

αν αυτο που θα ηθελες να εκφρασεις ειναι η καταπιεσμενη σου σεξουαλικοτητα, το μισος σου για το ανδρικο φυλλο που ειται σε κακοποιει ειται (και το πιθανοτερο) δεν σου καθεται...και δεν ειχες κερδοσκοπικο χαρακτηρα αλλα μοναδικο σκοπο να επικοινωνησεις.....ισως ναι για καποιους αυτο να ηταν τεχνη....πως το εκανα και σου απαντησα:eyepop:

EVI
05/06/2007, 12:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Ρε παιδιά οι ίδιοι οι S.O.A.D χρησιμοποιούν εθνικά σύμβολα προς αφύπνιση των προβάτων Αμερικάνων, όπως Αμερικανικές σημαίες, αλλά τους ακούμε και πολύ καλά κάνουμε.
Νομίζετε στην Αμερική δεν τους λογοκρίνουν???? Νομίζεται πως εκεί δεν τους κρίνουν όπως πολλοί κρίνατε το ενλόγο έργο?

Άρα μην τα ισοπεδώνετε όλα :beer:

ps. S.O.A.D rules :D

ακου θα σου πω ενα μυστικο....εχει πλακα να τους τσαντιζεις ολους αυτους που δεν παιξαν ξυλο μικροι στο σχολειο η στο γηπεδο που δεν τους κυνηγησαν στα εξαρχεια (η στα αντοιστιχα μερη ανα την ελλαδα) που δεν ειδαν να περνανε μπροστα απο τα ματια τους ολα τα ντρογκια που ο διπλανος στους στο θρανιο δεν ειναι φυλακη τωρα και παρολα αυτα ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΜΗ για μπατσους κυγαδες φασαριες κλπ κλπ εχουν γνωμη απο τον καναπε τους

εχει πλακα να τους την λες γιατι πολυ απλα αντιδρανε στα παντα χωρις λογο ετσι απλως για να αντιδρανε δεν εχουν καμμια επαφη με την πραγματικοτιτα

οταν μιλαμε για οπλα γελανε οταν τα F16 των τουρκων πεταξουν πανω απο την Αθηνα και οι σηρεινες ηχησουν οταν θα τρεχουν να κρυφτουν για να σωσουν το τομαρι τους δε θα γελανε και τοσο με αυτους εδω μεσα που μιλανε για οπλα

ολα χρειαζοτε στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ζωη

και τα οπλα και η μορφωση και ο αντιλογος ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΙΣΣΟΡΟΠΙΕΣ

αυτοι εδω ψαρωνουν (και νομιζουν οτι κανουν το αντιθετο) βαζουν μια ταμπελα ΦΑΣΙΣΤΑΣ σε οποιον εχει αλλη αποψη και τελος.

και οσον αφορα το ερωτημα σου

και η μαντονα εχει καψει αμερικανικη σημαια σε βιντεο κλιπ της.

και οι παντερα αλλα οταν πεσαν οι διδυμοι σταματησαν την περιοδεια τους εις μνημην και ενταχτηκαν παρεα με την κυβερνηση των ΗΠΑ (μαλακια ε? ΟΝΤΩΣ αλλα λεγαν στα τραγουδια τους)

μην κοιτας τι γινετε στην σοου μπιζνες :winka:

(ασε που οι soad ειναι ΑΡΜΕΝΙΟΙ και δεν ειδα πουθενα να χλευαζουν την ΑΡΜΕΝΙΑ ):wave2:

PortisHead
05/06/2007, 12:05

Οχι τίποτα άλλο....αλλα μπορεί να καταλήξεις με Νομπελ Εκκεντρικής Τέχνης και άντε μετα να εξηγήσεις στους δικους σου πως το απέκτησες.

:lol: :lol: :lol:

EVI
05/06/2007, 12:05
αν αυτο που θα ηθελες να εκφρασεις ειναι η καταπιεσμενη σου σεξουαλικοτητα, το μισος σου για το ανδρικο φυλλο που ειται σε κακοποιει ειται (και το πιθανοτερο) δεν σου καθεται...και δεν ειχες κερδοσκοπικο χαρακτηρα αλλα μοναδικο σκοπο να επικοινωνησεις.....ισως ναι για καποιους αυτο να ηταν τεχνη....πως το εκανα και σου απαντησα:eyepop:

ωραια μου στελνεις μια φωτογραφια σου? εχω εμπνευση σημερα

:rotflmao: :rotflmao:

ακου εκει δε μου καθετε :rotflmao: :rotflmao: με πληγωσες τωρα :rotflmao:

dez
05/06/2007, 12:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS

θα πρεπε να υπηρχαν και νομοι που απαγορευουν την τεκνοποιηση αλλα δε το κανουμε θεμα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πως τον λεγαν εκεινο το δισκο των LARD ρε γαμωτο? :winka:

super_toto
05/06/2007, 12:09

Όχι μόνο στο youtube θα το βάλω αλλά θα φτιάξω και dvd και θα τα πουλάνε οι μαυροι 5 ευρώ το ένα στα εξάρχεια.

Νομίζω ότι βρήκα την κλίση μου τελικά..:a08: :a08: :a08:

zanny
05/06/2007, 12:10
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όσους σήμερα σε αυτό το ποστ, προστατεύουν τα εθνικά μας σύμβολα.

idi
05/06/2007, 12:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από zanny
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όσους σήμερα σε αυτό το ποστ, προστατεύουν τα εθνικά μας σύμβολα.

και εσυ "ΦΑΣΙΣΤΑΣ"???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

lampros_fazer
05/06/2007, 12:16
620 U rock λέμε..

:rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao:

:a23: :a23:

zanny
05/06/2007, 12:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
και εσυ "ΦΑΣΙΣΤΑΣ"???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δεν γίνεται αλλιώς.. ;)

vassilis88
05/06/2007, 12:19
για να λαβω κ γω μερος στη συζητηση....

οι system γαμ@νε..

hidefnick
05/06/2007, 12:35
το βας ειναι ενα τραγουδακι αυτοσχεδιο που το λεει ενας τσιγγανος στην εκπομπη της Πανιας.
αυτο και τιποτα αλλο γελαμε τωρα αντε και τον αλλο μηνα και τελος.

Δεν είναι αυτοσχέδιο το τραγουδάκι καλή μου. Απο πίσω κρύβεται ο δημιουργός και άλλων τρομερών επιτυχίων (Ο σκύλος μου είναι Gay)

Και για το γεγονός ότι θα το έχουμε ξεχάσει στο τέλος του μήνα, ρίξε μιά ματιά στις πωλήσεις δίσκων.........

Smouts

EVI
05/06/2007, 12:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Δεν είναι αυτοσχέδιο το τραγουδάκι καλή μου. Απο πίσω κρύβεται ο δημιουργός και άλλων τρομερών επιτυχίων (Ο σκύλος μου είναι Gay)

Και για το γεγονός ότι θα το έχουμε ξεχάσει στο τέλος του μήνα, ρίξε μιά ματιά στις πωλήσεις δίσκων.........

Smouts

:look:

ποιος ειναι αυτος ο υπεροχος συνθετης? :rotflmao: τι ιεναι ο σκυλος του? γκει? μια τεχνη απο μονος του :rotflmao:

εγω σου λεω θα το ξεχασουμε ολα πυροτεχνιματα ειναι αυτα και τα εδω τα δικα μας και τα απεξω......................

και θα βγουν αλλες βλακειες μετα......τι να πεις. τα ξερεις.

sniper
05/06/2007, 12:40
......

Ο sniper το ειπε πολυ απλα και ομορφα.

......

Ο sniper προσπαθεί πάρα πολύ να μην πατήσει το κόκκινο κουμπί..... :rolleyes:

ggs
05/06/2007, 12:41
ακου θα σου πω ενα μυστικο....εχει πλακα να τους τσαντιζεις ολους αυτους που δεν παιξαν ξυλο μικροι στο σχολειο η στο γηπεδο που δεν τους κυνηγησαν στα εξαρχεια (η στα αντοιστιχα μερη ανα την ελλαδα) που δεν ειδαν να περνανε μπροστα απο τα ματια τους ολα τα ντρογκια που ο διπλανος στους στο θρανιο δεν ειναι φυλακη τωρα και παρολα αυτα ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΜΗ για μπατσους κυγαδες φασαριες κλπ κλπ εχουν γνωμη απο τον καναπε τους

εχει πλακα να τους την λες γιατι πολυ απλα αντιδρανε στα παντα χωρις λογο ετσι απλως για να αντιδρανε δεν εχουν καμμια επαφη με την πραγματικοτιτα

οταν μιλαμε για οπλα γελανε οταν τα F16 των τουρκων πεταξουν πανω απο την Αθηνα και οι σηρεινες ηχησουν οταν θα τρεχουν να κρυφτουν για να σωσουν το τομαρι τους δε θα γελανε και τοσο με αυτους εδω μεσα που μιλανε για οπλα

αυτοι εδω ψαρωνουν (και νομιζουν οτι κανουν το αντιθετο) βαζουν μια ταμπελα ΦΑΣΙΣΤΑΣ σε οποιον εχει αλλη αποψη και τελος.

και οι παντερα αλλα οταν πεσαν οι διδυμοι σταματησαν την περιοδεια τους εις μνημην και ενταχτηκαν παρεα με την κυβερνηση των ΗΠΑ (μαλακια ε? ΟΝΤΩΣ αλλα λεγαν στα τραγουδια τους)

(ασε που οι soad ειναι ΑΡΜΕΝΙΟΙ και δεν ειδα πουθενα να χλευαζουν την ΑΡΜΕΝΙΑ ):wave2:

Φίλε/η EVI ,

Προφανώς έχεις μπερδέψει τα μπούτια σου νομίζοντας ότι όποιος έχει παίξει περισσότερο ξύλο στην ζωή του ,άσχετα τον λόγο , είναι και πιο επαναστάτης ….
Θέλεις να μου πεις ότι τα μ@λ@κισμενα που πλακώνονται για τον κοκκαλη και τον Βαρδινογιαννη ξέρουν περισσότερα για την κοινωνία από έναν που έχει διαβάσει πέντε βιβλία ….το ξύλο τους έκανε σοφότερους …
Και μόνο που τα βάζεις όλα στο ίδιο καλάθι ποδόσφαιρο – Εξάρχεια – σχολείο δείχνει ότι ΔΕΝ έχεις ιδέα για το τι γινόταν στα Εξάρχεια την 10ετια του 80 αρχές 90…
Προφανώς είσαι μικρός στην ηλικία και βαριέμαι να σου εξηγώ…πριν όμως κανείς αχταρμά όλα τα μπάχαλα ψαξτο πρώτα…

Όταν παλικάρι μου θα δεις τα Τουρκικά F16 πάνω από την Αθήνα , να ξέρεις ότι ο πιλότος του κι εσύ έχετε τον ίδιο προορισμό…να σφαχτείτε για να πλουτίσουν κάποιοι οι οποίοι πλουτίζουν και τώρα από εμάς…σε ετοιμάζουν από μικρό παιδί γι αυτό…

Επειδή γουστάρεις τα εθνικά σύμβολα και τις εθνικές εξάρσεις ,μαθέ λοιπόν ότι ιστορικά (και διάβασε κανένα βιβλίο για λεπτομέρειες ) οι μεγαλύτεροι ΠΡΟΔΟΤΕΣ του έθνους ήταν άνθρωποι που υπερμαχονταν των ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ και ΙΔΑΝΙΚΩΝ…

Τα πήρες στο κρανίο με το «έργο» που προσέβαλε τον Εθνικό ύμνο ΟΧΙ γιατί το είδες στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ χώρο της Έκθεσης αλλά γιατί το λέει στις ειδήσεις ο Κακαουνάκης ….Είμαι σίγουρος ότι η μόνη έκθεση που μπορεί να σε ενδιαφέρει είναι η Έκθεση Μοτοσικλέτας …

o_gavros
05/06/2007, 12:55

Θα μου "επιτρέψεις" να σου απαντήσω,μια και τις "προϋποθέσεις" που θέτεις,τις πληρώ στο ακέραιο(στην ίδια γειτονιά μεγαλώσαμε βλέπεις).
Δεν ξέρω αν διάβασες το ποστ που έκανα για το θέμα,αλλά αυτό το κόλλημα που έχετε κάποιοι να λέτε τα δικά σας,χωρίς να "διαβάζετε" πραγματικά τι εγραψε κάποιος εμένα τουλάχιστον με ενοχλεί.(δεν το κάνεις μόνο εσύ,και οι έχοντες ίδιες απόψεις με μένα το κάνουν).
Ίσως θα μου πεις ένα ιντερνετικό φόρουμ,δεν είναι χώρος κατάλληλος για τέτοιες κουβέντες αλλα μιας και την πιάσαμε ας κάνουμε ένα κόπο να την κάνουμε όσο πιο "αληθινή" γίνεται.
Εγώ λοιπόν και κυνηγήθηκα,και ντρόγκια είδα,και φίλους στο χώμα έχω,και κάποιους στη φυλακή.Αυτό "κατ'εσέ" (το βάζω σε εισαγωγικά για τη γενικότητα του,δεν είναι προσωπικό) μου δίνει το δικαίωμα να έχω ΓΝΩΜΗ?εγώ που έχω έπαφη με την πραγματικότητα και το πόσο δύσκολη είναι αυτή,έχω δικαίωμα στη ΓΝΩΜΗ όπως λες?
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σώνει και καλά πρέπει να βλέπουμε μόνιμα την "τουρκικη απειλή" ως αντίλογο σε κάθε μας κουβέντα που πάει να ξεφύγει απο τα όρια του τι λάστιχα να βάλω ή που να πάω για σερβις.
Τι σε κάνει να πιστεύεις φίλη Εύη ότι όσοι δεν "δεξιείζουμε",όταν και αν σκάσει μύτη ο "Τούρκος" κατακτητής θα λακίσουμε???κοίτα να δεις που εγώ νόμιζα ότι οι Έλληνες,όταν παρουσιάστηκε ουσιαστική ανάγκη,ενώθηκαν βάζοντας στην άκρη τις όποιες διαφορές τους?
"σας" βολεύει αυτό το κράξιμο στους αντιφρονούντες των όποιων "εθνικιστικών" ιδεών?γιατί?
το ίδιο εύκολα μπορούν και οι απέναντι να κράζουν για σκυλιά που γαυγίζουν,δεν δαγκώνουν και τα συναφή.δεν έχει νόημα.

Όπως βλέπεις προσπαθώ να μην βάλω ταμπέλες,γιατί κι εμένα με ενοχλούν.
Προσπαθώ όμως να καταλάβω γιατί,κανείς σας (εννοώντας όσους αντέταξαν το εθνικό φρόνημα σε ένα θέμα ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ) δεν μπήκε στον κόπο να διαβάσει και να καταλάβει (προτού το απορρίψει εκ του μη άνευ) και μετά φυσικά να απαντήσει συγκροτημένα σε κάποια απο τις πολλές σωστές τοποθετήσεις που γίνανε φέρνοντας αντίρρηση όχι στο αν είναι ή όχι τέχνη η μαλακία της "ψαγμένης" αλλά στο αν αυτό πρέπει να λογοκριθεί ή όχι.
Ο φίλος IDI αν και γενικά οι απόψεις του με βρίσκουν σταθερά αντίθετο,το είπε καλύτερα απ'όλους.ΟΧΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ!ΑΦΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΡΟΜΠΑ Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ (εντάξει το παράφρασα λίγο) αλλα με πιάνεις.

και στην τελική,γιατί μας έπιασε έτσι ξαφνικά η πρεμούρα?
κάθε μέρα η σαβούρα που μας ταΐζουν,θεωρώ ότι προσβάλει χειρότερα την έννοια των "συμβόλων" της χώρας μας.Απόψεις του στυλ όταν εμείς φτιάναμε Παρθενώνες,οι λοιποί κρεμόσαντο απ'τα δέντρα,είναι το λιγότερο αφελείς και ανάξιες σχολιασμού.

περιμένω την άποψη "σου"(όλων δηλαδή).

620
05/06/2007, 12:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Φίλε/η EVI ,

Προφανώς έχεις μπερδέψει τα μπούτια σου νομίζοντας ότι όποιος έχει παίξει περισσότερο ξύλο στην ζωή του ,άσχετα τον λόγο , είναι και πιο επαναστάτης ….
Θέλεις να μου πεις ότι τα μ@λ@κισμενα που πλακώνονται για τον κοκκαλη και τον Βαρδινογιαννη ξέρουν περισσότερα για την κοινωνία από έναν που έχει διαβάσει πέντε βιβλία ….το ξύλο τους έκανε σοφότερους …
Και μόνο που τα βάζεις όλα στο ίδιο καλάθι ποδόσφαιρο – Εξάρχεια – σχολείο δείχνει ότι ΔΕΝ έχεις ιδέα για το τι γινόταν στα Εξάρχεια την 10ετια του 80 αρχές 90…
Προφανώς είσαι μικρός στην ηλικία και βαριέμαι να σου εξηγώ…πριν όμως κανείς αχταρμά όλα τα μπάχαλα ψαξτο πρώτα…

Όταν παλικάρι μου θα δεις τα Τουρκικά F16 πάνω από την Αθήνα , να ξέρεις ότι ο πιλότος του κι εσύ έχετε τον ίδιο προορισμό…να σφαχτείτε για να πλουτίσουν κάποιοι οι οποίοι πλουτίζουν και τώρα από εμάς…σε ετοιμάζουν από μικρό παιδί γι αυτό…

Επειδή γουστάρεις τα εθνικά σύμβολα και τις εθνικές εξάρσεις ,μαθέ λοιπόν ότι ιστορικά (και διάβασε κανένα βιβλίο για λεπτομέρειες ) οι μεγαλύτεροι ΠΡΟΔΟΤΕΣ του έθνους ήταν άνθρωποι που υπερμαχονταν των ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ και ΙΔΑΝΙΚΩΝ…

Τα πήρες στο κρανίο με το «έργο» που προσέβαλε τον Εθνικό ύμνο ΟΧΙ γιατί το είδες στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ χώρο της Έκθεσης αλλά γιατί το λέει στις ειδήσεις ο Κακαουνάκης ….Είμαι σίγουρος ότι η μόνη έκθεση που μπορεί να σε ενδιαφέρει είναι η Έκθεση Μοτοσικλέτας …

Brabo brabo blepw polla kainourgia meloi simera kai xerome.Re douleia den exete kai kanete registration gia thn peite stous allous???
Ante re palikari mou tote kai esy megale kai gramatizoumene kai traba se kanena allo forum (www.biblio.gr , www.grammatizoumene.gr , www.kserolas.gr , www.sofoskaimegalossehlikia.gr) kai ase mas emas na pigenoume stis ektheseis motosikletas.
An den uphrxan aytoi oi prodotes pou les twra kyrie kserola stis 6 to apogeyma tha eisoun se kana tzami na proskinas to korani kai tha sou elega meta ti tha pathenes ama ebazes kanena tetoio ergo texnis me ton ethniko umno ths tourkias,tha anakaliptane thn deyteri trypa tou ozontos stis tourkikes fylakes giati ekei tha kataliges.Alla twra exeis thn eyxereia kai mpaineis sto internet kai grafeis thn paparia sou xwris na fobase gia thn zwoula sou.Den einai thema symbolon einai thema sebasmou ayto sas diafeygei.Kai egw apo thn stigmh pou eimai eleytheros to xrwstaw se aytous kai den goustarw na tous prosbalw alla goustarw na tous sebome kai na timao ta pragmata gia ta opoia polemisan.

noble
05/06/2007, 12:56
εγω δε μπορω να καταλαβω αυτους που βριζουν την ελλαδα

ενταξη ρε μαγκες ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΤΙΣΕς ειστε βουτηγμενοι στην μιζερια οτι δεν πρεπει εμεις να μιλαμε για πολιτισμο και για τιποτα γιατι η χωρα ειναι μπουρδελο

ΩΡΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΖΟ ΕΙΡΩΝΙΕς ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ?

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΤΟΜΑ (ΑΡΑ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΥΝΟΛΟ) ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ?

ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΒΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ?

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ......... ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ? Η ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ?

και τι να πω ρε παιδια τεχνη ειναι και ο πικασο αλλα εμενα δε μου αρεσει ................γενικα μην κρυβουμε πισω απο την λεξη τεχνη οτι ανωμαλο μας ερθει

τεχνη ειναι τοτε και τα γλυπτα στο μουσειο του σεξ στην ολλανδια με κατι 3μετρα πεη

ας βαλουμε το 3μετρο πεος διπλα στα 7 θαυματα του κοσμου στο κολοσαιο για να μην πω κατι ελληνικο και προσβληθητε

:sad:

EVI αν σε πεισω οτι δεν καθομαι στον καναπε μου κι οπου νιωθω την αναγκη συμβαλλω για καλυτερες μερες,τι θα γινει?
Τι θα αλλαξει ως προς τα πραγματα που λες...
Χρεωνω τους "Ελληνες",οχι την Ελλαδα οπως λαθος καταλαβαινεις.
Εσυ γιατι την υπερασπιζεσαι τοσο??
Να μαντεψω,σου δινει να φας,μια στεγη,ανθρωπους,θαλασσα και βεβαια δεν ειναι Τουρκια,υπαναπτικη χωρα που εκει οι γυναικες ειναι σε χειροτερη μοιρα!Ε?
και βεβαια δεν ειναι υποχρεωμενη να τα παρεχει αυτα και χιλια αλλα σε ολους εμας ε?
Αλληλενδετα με τις δικιες μας υποχρεωσεις και οχι μονομερως,μην το απομονωσεις αυτο!
Το κανει?
Αν σε βρισω επωνυμα επισης πες μου τι θ αλλαξει?Νομιζεις οτι κρυβομαι και φοβαμαι?

Το εχω ξαναπει,οι ανθρωποι που ολο μιζεριαζουν και κλαιγονται για τ οτιδηποτε,υστερα το ξεχνανε και πανε για καφε στην παραλιακη οπως λες,μεχρι την επομενη φορα,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!!
Υπαρχουν ομως και οι αλλοι...Ειναι δεδομενο οτι ανηκω στους πρωτους?
Αν οχι σε παρακαλω απαντησε μου οπως ακριβως ηθελες απαντηση εσυ.
Ναι,εξαιρετικος πολιτισμος υπηρξε και ξεκινησε απο τους Ελληνες.
Τωρα πες μου!!!Πανια???
Οχι ε?Σωκρατης,Ευριπιδης και και και...Προ Χριστου.Συγχαρητηρια.
Το κριμα ειναι που εσυ δεν βρισκεις καν την αναγκη να σηκωθεις απο τον καναπες σου.
το μαγκιτισες το προσπερναω γιατι θα κανουμε κι εμεις τους διαλογους που κανεις με πολλους εδω μεσα.:wave2:

ξεφυγαμε απο το θεμα,το ειδα το βιντεο
620 συγνωμη,τα παιρνω πισω :lol:

μονο αυτο θα πω..Κριμα για σας...:sad:

johnpan
05/06/2007, 13:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Εγω λέω να σας κλείσουν μέσα !!

Ειχα μια μικρή αμφιβολία για σένα αλλά τώρα είμαι σίγουρος... :a13: :a31: :a09:

620
05/06/2007, 13:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Ειχα μια μικρή αμφιβολία για σένα αλλά τώρα είμαι σίγουρος... :a13: :a31: :a09:

Basi nomou ayto isxyei file mou.MESA. Opws tha paraseis to kokkino kai tha plirwseis thn 700arou kai tha sou paroun to diplwmataki kai tha kanei MOKO etsi ama prosbaleis ethino symbolo tha se pane MESA kai tha kaneis kai MOKO kai tha fas kai 10 telara ksylo apo tous "fasistes" mpatsous giati aytoi ta pernoun krana me kati tetoia.

nickmonstro
05/06/2007, 13:06
giati mporei emeis pleon na eimaste oi ellhnares tou frape kai tis boltas kai tis reklas kai tis thleorasis pou exei kseftilistei alla gi ayta ta symbola kai thn eleytheria mas kapoios polemise kai kapoios exyse to aima tou se ayto to xwma pou patame kai prepei na seyastoume estw aytous tou antrwpous. +10000000000

Ακριβως αυτο ηθελα να πω οταν σας ελεγα οτι παντου υπαρχουν ορια!Δυστυχως δεν ειμαι καλος στο να εκφρασω αυτο που θελω γραφοντας:(

EVI
05/06/2007, 13:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Φίλε/η EVI ,

σωστα ετσι ειναι ολα για το συμφερον γινοντε ! το ξερω πολυ καλα οταν ομως θα βομβαρδιζουν εσενα η εμενα δε θα κατσω στο ιντερνετ να λεω φιλοσοφιες θα προσπαθησω να ζησω γκεγκε

αν διαβαζες καλυτερα τι εγραψα που δεν διαβασες θα εβλεπες οτι ειπα οτι ολα χριεαζοντε

και μορφωση και αντιλογος και ολα αλλα εσυ βιαστικες :beer:

εχω πολυ καλη ιδεα τι γινοταν και τι γινετε γιατι βλεπεις ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΙΕΙ ΚΑΙ 10 ΚΑΦΕΔΕΣ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ και μου τα εχουν πει (εκει παει το ξυλο κλπ κλπ ) ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΕ.

και ξερεις τι λενε αυτοι? ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΓΑΝ το παραδεχοντε και οι ιδιοι

και ναι Η ΜΟΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ αυτο ειναι το χομπυ μου

και αυτο ειναι το ζητουμενο αυτου το φορουμ

απλως το εχετε ξεχασει

sniper πατα το το ριμαδι :smokin:

EVI
05/06/2007, 13:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
Θα μου "επιτρέψεις" να σου απαντήσω,μια και τις "προϋποθέσεις" που θέτεις,τις πληρώ στο ακέραιο(στην ίδια γειτονιά μεγαλώσαμε βλέπεις).
Δεν ξέρω αν διάβασες το ποστ που έκανα για το θέμα,αλλά αυτό το κόλλημα που έχετε κάποιοι να λέτε τα δικά σας,χωρίς να "διαβάζετε" πραγματικά τι εγραψε κάποιος εμένα τουλάχιστον με ενοχλεί.(δεν το κάνεις μόνο εσύ,και οι έχοντες ίδιες απόψεις με μένα το κάνουν).
Ίσως θα μου πεις ένα ιντερνετικό φόρουμ,δεν είναι χώρος κατάλληλος για τέτοιες κουβέντες αλλα μιας και την πιάσαμε ας κάνουμε ένα κόπο να την κάνουμε όσο πιο "αληθινή" γίνεται.
Εγώ λοιπόν και κυνηγήθηκα,και ντρόγκια είδα,και φίλους στο χώμα έχω,και κάποιους στη φυλακή.Αυτό "κατ'εσέ" (το βάζω σε εισαγωγικά για τη γενικότητα του,δεν είναι προσωπικό) μου δίνει το δικαίωμα να έχω ΓΝΩΜΗ?εγώ που έχω έπαφη με την πραγματικότητα και το πόσο δύσκολη είναι αυτή,έχω δικαίωμα στη ΓΝΩΜΗ όπως λες?
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σώνει και καλά πρέπει να βλέπουμε μόνιμα την "τουρκικη απειλή" ως αντίλογο σε κάθε μας κουβέντα που πάει να ξεφύγει απο τα όρια του τι λάστιχα να βάλω ή που να πάω για σερβις.
Τι σε κάνει να πιστεύεις φίλη Εύη ότι όσοι δεν "δεξιείζουμε",όταν και αν σκάσει μύτη ο "Τούρκος" κατακτητής θα λακίσουμε???κοίτα να δεις που εγώ νόμιζα ότι οι Έλληνες,όταν παρουσιάστηκε ουσιαστική ανάγκη,ενώθηκαν βάζοντας στην άκρη τις όποιες διαφορές τους?
"σας" βολεύει αυτό το κράξιμο στους αντιφρονούντες των όποιων "εθνικιστικών" ιδεών?γιατί?
το ίδιο εύκολα μπορούν και οι απέναντι να κράζουν για σκυλιά που γαυγίζουν,δεν δαγκώνουν και τα συναφή.δεν έχει νόημα.

Όπως βλέπεις προσπαθώ να μην βάλω ταμπέλες,γιατί κι εμένα με ενοχλούν.
Προσπαθώ όμως να καταλάβω γιατί,κανείς σας (εννοώντας όσους αντέταξαν το εθνικό φρόνημα σε ένα θέμα ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ) δεν μπήκε στον κόπο να διαβάσει και να καταλάβει (προτού το απορρίψει εκ του μη άνευ) και μετά φυσικά να απαντήσει συγκροτημένα σε κάποια απο τις πολλές σωστές τοποθετήσεις που γίνανε φέρνοντας αντίρρηση όχι στο αν είναι ή όχι τέχνη η μαλακία της "ψαγμένης" αλλά στο αν αυτό πρέπει να λογοκριθεί ή όχι.
Ο φίλος IDI αν και γενικά οι απόψεις του με βρίσκουν σταθερά αντίθετο,το είπε καλύτερα απ'όλους.ΟΧΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ!ΑΦΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΡΟΜΠΑ Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ (εντάξει το παράφρασα λίγο) αλλα με πιάνεις.

κάθε μέρα η σαβούρα που μας ταΐζουν,θεωρώ ότι προσβάλει χειρότερα την έννοια των "συμβόλων" της χώρας μας.Απόψεις του στυλ όταν εμείς φτιάναμε Παρθενώνες,οι λοιποί κρεμόσαντο απ'τα δέντρα,είναι το λιγότερο αφελείς και ανάξιες σχολιασμού.

περιμένω την άποψη "σου"(όλων δηλαδή).

μ αρεσεις! με σενα μπορω να μιλησω ! εχεις δικιο απλως καταλαβε (οπως πρεπει να καταλαβω και εγω) οτι οταν λεμε μια αποψη και πεταγετε καποιος να ειρωνευτει η να βρισει η να μας κολλησει ταμπελες τι ειμαστε και τι οχι ειναι απο αστειο εως εκνευριστικο (συμφωνω μαζι σου)

και ναι ρε φιλε καταλαβε με οτι αν δεν εχεις καποια εμπειρια δε μπορεις να μιλας για οτι ναναι...δε μπορεις να λες τα καημενα τα πρεζακια .......ποια καημενα? γιατι εγω η εσυ μιας που το ανεφερες δε καταληξαμε ετσι?

σε γενικοτιτες τωρα καταλαβενεις τι θελω να πω......
ετσι και τωρα τι ειναι τεχνη και τι οχι ολοι ειδημονες γιναμε για τα παντα εγω δεν εχω ιδεα απο τεχνη το λεω ...... αλλα οταν κατι με προσβαλει εστω και μαλάκισμενα πρεπει οι αλλοι να σεβαστουν την αποψη μου.....και εγω το ιδιο.

:beer: :beer: :beer: :beer:

Gandalf dr685sm
05/06/2007, 13:11
Για πάμε λίγο απο την αρχή... sorry για την καθυστέρηση αλλά έπεσε δουλειά.

hector.

βάσει του παρακάτω..

απο wikipedia:
Τέχνη ονομάζεται το σύνολο της ανθρώπινης δημιουργίας με βάση την πνευματική κατανόηση, επεξεργασία και ανάπλαση, κοινών εμπειριών της καθημερινής ζωής σε σχέση με το κοινωνικό, πολιτισμικό, ιστορικό και γεωγραφικό πλαίσιο στο οποίο διέπονται. Aποτελεί μια ευρύτερης ερμηνείας ονομασία που χρησιμοποιείται για να περιγράψουμε την διαδικασία, της οποίας προιόν είναι κάτι το μή φυσικό, το οποίο ακολουθεί τους κανόνες του δημιουργού. Κατά συνέπεια όροι με κοινή ρίζα όπως τεχνικό, τεχνίτης, καλλιτέχνης αποδίδονται σε ανθρώπινες δημιουργίες και δραστηριότητες αυθαίρετες με τη ροπή του φυσικού κόσμου. Στον Δυτικό κόσμο η τέχνη περιγράφεται ώς art, από το Λατινικό ars που εν μέρει σημαίνει διακανονίζω, διευθετώ.

Πες μου ακριβώς σε παρακαλώ ποιό ήταν το δημιουργικό στοιχείο του συγκεκριμένου εκθέματος;
Ποιό ήταν το στοιχείο που προσδίδει κάτι σε αυτό σαν τέχνη που αποδίδει κάτι θαυμαστό στον κόσμο των ανθρώπων;
Ποιά η διαφορά του , απο το να κάτσω να το δω εκεί ή να πάω σπίτι να πάρω έστω ενα dvd soft porn και να δώ άλλες εικόνες, ίσως με άλλη υπόκρουση;

Αν μου απαντήσεις αυτά τότε το συζητάμε.

o_gauros.....ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΘΕΜΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ. Βάση του άρθρου 181 , η προσβολή των εθνικών συμβόλων θεωρείται ποινικό αδίκημα. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

Noble. Κανείς δεν είπε οτι έχουμε τέλειο σύστημα ή κοινωνία. Το σύνταγμα αναθεωρείται αν αυτό απαιτηθεί. Όμως εδώ και 150 χρόνια περίπου , ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ... ΟΥΤΕ ΜΙΑ... δεν τέθηκε ζήτημα αναθεώρησης του συγκεκριμένου άρθρου για τα εθνικά σύμβολα.

Κάποια στιγμή είπε ενας φίλος τα εξής...

Δεν είναι θέμα ηθικής αξίας. Αυτό έπεται γιατί έτσι μας συμφέρει.
Η σημαία και ο εθνικός ύμνος είναι συνώνημο της πατρίδας.
Πατρίδα δεν είναι αυτό που κάποιοι εσφαλμένα έχουν συνδέσει με την τετριμένη, βαρετή διδασκαλία του σχολείου.
Είναι ο χώρος που σου δίνει την δυνατότητα να διεκδικήσεις τα δικαιώματα σου, όποια κι΄αν είναι αυτά όσο περιορισμένα και να είναι. Είναι το εφαλτήριο, η αρχή.
Οταν πραγματικά ανοίξουν τα σύνορα για όλους, όταν γίνουν πράξη τα λόγια του Lennon τότε ίσως ξεπεραστεί η έννοια του κράτους και να τα διακωμοδούμε. Μέχρι τότε όμως έχουμε ανάγκη να συσπειρωθούμε για να προστατευτούμε κάτω από αυτό λέμε κράτος.

Κράτα το τελευταίο , ειδικά! Σε ενα κόσμο που θα σε ποδοπατήσουν αν δεν έχεις ταυτότητα , κάποιοι θεωρούν οτι σύμβολα και διαχωριστικά ίσως είναι αφέλεια να τα τηρούμε. Ίσως στον Δ. Κόσμο να ήταν όντως έτσι. Όμως σε μια περιοχή με την Τσαμουριά απο πάνω, τους Γκρί Λύκους απο δίπλα, εμείς πρέπει να διαλέξουμε να σφυρίζουμε αδιάφορα;
Γιατί εκεί πάει το πράγμα.

Την μια με τα βιβλία του Δημοτικού, .. την άλλη με την σημαία..... την παραάλλη με τον Εθνικό ύμνο... την παραδίπλα, η Κρήτη λέει πρέπει να γίνει αυτόνομη...

Μήπως η πολύ ελευθερία τελικά έχει γίνει ασυδοσία και πρέπει κάποια στιγμή να έχουμε και το δικό μας patriot act εν ενεργεία;

Έχουμε χάσει το μέτρο λέμε.

Gandalf

o_gavros
05/06/2007, 13:16
μ αρεσεις! με σενα μπορω να μιλησω ! εχεις δικιο απλως καταλαβε (οπως πρεπει να καταλαβω και εγω) οτι οταν λεμε μια αποψη και πεταγετε καποιος να ειρωνευτει η να βρισει η να μας κολλησει ταμπελες τι ειμαστε και τι οχι ειναι απο αστειο εως εκνευριστικο (συμφωνω μαζι σου)

και ναι ρε φιλε καταλαβε με οτι αν δεν εχεις καποια εμπειρια δε μπορεις να μιλας για οτι ναναι...δε μπορεις να λες τα καημενα τα πρεζακια .......ποια καημενα? γιατι εγω η εσυ μιας που το ανεφερες δε καταληξαμε ετσι?

σε γενικοτιτες τωρα καταλαβενεις τι θελω να πω......

:beer: :beer: :beer: :beer:

κοίτα δεν ψάχνω φιλοφρονήσεις μέσω του ίντερνετ,όπως νομίζω (ελπίζω) και οι περισσότεροι.
Όσο για τα περί εμπειριών,άλλο (μεγάλο) καπέλο.μην το πιάσουμε σε αυτό το θέμα.

Για την ταμπακιέρα όμως δεν μου απαντάς.

και για να μην πλατιάζουμε άλλο,κάνω quote(!!!) στον εαυτό μου

κάθε μέρα η σαβούρα που μας ταΐζουν,θεωρώ ότι προσβάλει χειρότερα την έννοια των "συμβόλων" της χώρας μας.

johnpan
05/06/2007, 13:19
Basi nomou ayto isxyei file mou.MESA. Opws tha paraseis to kokkino kai tha plirwseis thn 700arou kai tha sou paroun to diplwmataki kai tha kanei MOKO etsi ama prosbaleis ethino symbolo tha se pane MESA kai tha kaneis kai MOKO kai tha fas kai 10 telara ksylo apo tous "fasistes" mpatsous giati aytoi ta pernoun krana me kati tetoia.

Το ξέρω ότι βάση νόμου σε κλείνουν μέσα φίλε μου 620, αλλά βάση νόμου γίνονται και πολλά εγκληματα... Το θέμα μου ήταν ότι ο kyriakos τάχθηκε υπερ της εφαρμογής αυτού του νόμου

sniper
05/06/2007, 13:21
Κοίτα να δεις που νόμιζα ότι εμείς που καβαλάμε δίτροχα θέλουμε οι υπόλοιποι να εφαρμόζουν τους νόμους αλλά εμείς όχι....

Είμαστε πολύ γ@μ@τοι τελικά....

PortisHead
05/06/2007, 13:23
μονο αυτο θα πω..Κριμα για σας...:sad:

Ασε μας εμάς.Να λυπάσαι μόνο για τον εαυτό σου.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Ειπα για τον εαυτό σου...οχι τον εαυτό σου

sniper
05/06/2007, 13:25
Τελικά ρε παιδιά μου γεννήθηκε μια απορία.....

το αιδοίον είναι της δημιουργού ή κάποιας γνωστής κυρίας του σταρ-σύστεμ;

EVI
05/06/2007, 13:25
κοίτα δεν ψάχνω φιλοφρονήσεις μέσω του ίντερνετ,όπως νομίζω (ελπίζω) και οι περισσότεροι.
Όσο για τα περί εμπειριών,άλλο (μεγάλο) καπέλο.μην το πιάσουμε σε αυτό το θέμα.

Για την ταμπακιέρα όμως δεν μου απαντάς.

και για να μην πλατιάζουμε άλλο,κάνω quote(!!!) στον εαυτό μου

ναι οκ! εχεις δικιο (δε κανω φιλοφρονησεις αμα δε το πιστευω )

λοιπον παμε

εχω ξαναπει εδω μεσα οτι μας ταιζουν οχι απλως σαβουρα αλλα με το χειροτερο τροπο!
αξιες κια ηθικη (μην μπερδευεσε με εθνικα φρονηματα ) εχουν χαθει πλεον

υπαρχει αρκετος πλουτος σε ολα τα θεματα αλλα θαβετε κατω απο μεσημεριανα και γυμνα αξιοθεατα και σαχλοτραγουδα κλπ κλπ

ποιος σου ειπε οτι δεν ειμαι πολεμιος ολων αυτων? ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΜΑΙ

και εγω δουλευα ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και τους εκραζα εκει μεσα ολους !

δεν τσαντιζομε μονο με την μιζερια καποιων για την ελλαδα τσαντιζωμε με ολα αυτα που γινοντε αλλα προσπαθω εγω ατομικα να κανω κατι (πχ να κλεισω την τηλεοραση να μην γινομε θυμα του λαιφ σταιλ κλπ κλπ)

αυτο το καταλαβαινεις? κολλατε σε συγκεκριμενα θεματα ανοιχτε ενα θεμα για την ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ας πουμε να δεις τη γνωμη εχω......ιδια και χειροτερη

γιατι στο προκειμενο η τυπισα που εκανε αυτο που εκανε απευθηνθηκε σε ενα μικρο μερος του κοσμου

η αλλη (παραδειγμα υπαρχουν απειρες τετοιες) απευθηνετε σε εκκατομυρια του κοσμου αυτου............χειροτερη ζημια κανει!

το θεμα δεν ειναι να τρωγομαστε αλλα να ακουμε ολες τις αποψεις συμφωνουμε η διαφωνουμε και να προσπαθουμε αν ειναι εφικτο να βρουμε μια λυση!

Gandalf dr685sm
05/06/2007, 13:26
ρε συ sniper...

αμάν πια ρε φίλε... μην λές αλήθειες... και με τρόπο "γκντούπ στο κεφάλι".... Άσε να διατηρούμε το "όλα για εμάς" δόγμα!

Gandalf

EVI
05/06/2007, 13:27

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer:

dez
05/06/2007, 13:27
Ρε συ Gandalf, ΕΛΕΟΣ! Η μιση επειχηρηματολογια σου βασιζεται σ ενα αρθρο του συνταγματος το οποιο για να ισχυει, πρεπει να ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΙ τα οποια εθνικα συμβολα! Ποιος θα κρινει αν το συγκεκριμενο video προσβαλλει τον εθνικο υμνο? Ο δημιουργος του? Εσυ? Εγω? Ο Τραγκας? Ποιος?

Για πάμε λίγο απο την αρχή... sorry για την καθυστέρηση αλλά έπεσε δουλειά.

o_gauros.....ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΘΕΜΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ. Βάση του άρθρου 181 , η προσβολή των εθνικών συμβόλων θεωρείται ποινικό αδίκημα. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

Noble. Κανείς δεν είπε οτι έχουμε τέλειο σύστημα ή κοινωνία. Το σύνταγμα αναθεωρείται αν αυτό απαιτηθεί. Όμως εδώ και 150 χρόνια περίπου , ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ... ΟΥΤΕ ΜΙΑ... δεν τέθηκε ζήτημα αναθεώρησης του συγκεκριμένου άρθρου για τα εθνικά σύμβολα.

EVI
05/06/2007, 13:28
Κοίτα να δεις που νόμιζα ότι εμείς που καβαλάμε δίτροχα θέλουμε οι υπόλοιποι να εφαρμόζουν τους νόμους αλλά εμείς όχι....

Είμαστε πολύ γ@μ@τοι τελικά....

αυτο τα ειπε ολα

o_gavros
Gandalf, ίσως δεν είμαι (δεν ξέρω για σένα) ο αρμόδιος να μιλήσω για νομοθετικά άρθρα.

Δέχομαι ότι όντως έτσι αναφέρει το συγκεκριμένο άρθρο.
Λες επίσης κάτι που όλοι μας αναγνωρίζουμε "έχουμε χάσει το μέτρο".

Το δικό μου το ΑΛΛΑ κρύβεται στο κατα πόσο προσβλήθηκαν αυτά τα σύμβολα με την εν λόγω μαλακία με το "νινί".
λίγο πολύ μιλάμε χωρίς να το ξέρουμε το "έργο" της καλλιτέχνιδος.εγώ ας πούμε δεν το έχω δει.
Λίγο σημασία έχει νομίζω.

Εγώ δέχομαι ότι η τέχνη μπορεί να είναι πολυ περίπλοκη έννοια που ίσως δεν χωράει στους στενούς λεκτικούς ορισμούς της όποιας "βικιπαίδειας".τέχνη μπορεί να θεωρηθεί το θήλασμα της μάνας ή τα τρεχούμενα νερά ενος καταράκτη.Η σύγχρονη τέχνη είναι ακόμα πιο δυσνόητη έννοια.

Δεν λογίζω την τέχνη βάση αυτών που μου αρέσουν,και ως εκ τούτου θέλω να υπάρχει η δυνατότητα σε όλους να εκφράσουν τον όποιο καλλιτεχνικό (εντός κι εκτός εισαγωγικών) οίστρο τους χωρίς να έχουν να σκεφτούν τον εισαγγελέα.
Αν τώρα ο νόμος λέει ότι το συγκεκριμένο έργο διέπραξε αδίκημα,τι μου εξασφαλίζει εμένα ότι αυτός ο νόμος είναι έγκυρος?
Κάποιος εδώ έκανε λόγο για το πως και απο ποιους διαμορφώνεται το Σύνταγμα.
είναι μεγάλη κουβέντα αυτή βέβαια,και απο την στιγμή που δεν είμαστε νομοθέτες ίσως και να είναι άτοπη.

Όπως καταλαβαίνεις,όσοι φέρνουμε αντίρηση σε αυτή την ενέργεια,δεν το κάνουμε για να υπερασπισουμε το αν είναι "καλό" το έργο,αλλά το δικαίωμα να εκφράζεται αυτό.

cityfly

Ποιά η διαφορά του , απο το να κάτσω να το δω εκεί ή να πάω σπίτι να πάρω έστω ενα dvd soft porn και να δώ άλλες εικόνες, ίσως με άλλη υπόκρουση;

για την ιστορία, νομίζω ότι δεν παρατήρησες καλά το βίντεο, αυτό δεν είναι στην κατηγορία soft είναι μάλλον hard core κοίτα λίγο πιο δεξιά

idi
05/06/2007, 13:30
Εξακολουθω να βλεπω τα μανιφέστα σας ως αστεία...

Εχετε μείνει απο επιχειρήματα και το μονο που κανετε ειναι να φιλοσοφείτε (παπαρολιγειτε) και να γενικεύετε σε απαντηση ολοκληρωμένων κοινα αποδεκτων και απλων αποψεων (πχ σεβασμος στα εθνικα συμβολα ΔΕ σημαίνει εθνικισμος/ρατσισμος/επεκτατικη πολίτικη οπως ισως τα φτωχά μυαλα σας πιστεύουν... κτλ κτλ)

Οπως καταλαβαίνετε εχω πληρη γνωση των συνηθειών σας να απαντατε επιθετικά και με χαρακτηρισμούς αβασιμους, σε οποιον σας πονάει (δηλ σε οποιον σας ξεμπροστιάζει και σας βαζει στη θεση σας) και κατ’ επανάληψη σας εχω παρατηρήσει πως επιτιθεστε σε εμενα προσωπικα (και σε αλλους) για αποψεις που εχω εκφρασει και ειναι ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ απο εμενα, απο το γειτωνα μου, τους γονεις σας και τους φιλους σας... αλλα εδω της «βαπτίζετε» «ακραίες» ενω στις συζητήσεις με τους φιλους σας συμφωνείται με ενα κλασικο «ναι μεν αλλα...» ακολουθουμενο απο ατελιωτα ευχολογια για ουτοπιες που τηρείται σαν ευαγγέλιο στις συζητησεις σας

Και σας εχω πει οτι κατεβατά σαν τα δικα σας δε πρόκριτε να γραψω για να ισχυροποιήσω το "superior της γνώσης και της μορφωσης μου" έναντι του δικου σας (οπως εσεις συχνα κανετε) απλα θα σας το κολλάω στη μουρη οσα ξερετε και υπεκφεύγετε να αποδεχθείτε πχ το σεβασμος εθνικων συμβολων, (σας αρεσει δε σας αρεσει με αφηνει παερα αδιαφορο)

...γιατι ετσι ειναι τα πραγματα ... αν δε σας αρεσει τα γνωστα... ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ σε αλλες χωρες που σέβονται λιγοτερο τα εθνικα τους συμβολα (ναι καλα.... )

Αντε καλυνυχτες ΠΑΛΙ, δεν ειναι τιποτα παιδακια θα σας περασει καποτε.... αλλα I do not give a fuck

και ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ και μπαλες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

cityfly
05/06/2007, 13:31

να σου πω

το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για αποτέλεσμα ολιγόωρης αναζήτησης στο νετ