PDA

View Full Version : as mas sillavoun olous

Σελίδες : 1 2 3 4 [5] 6 7 8

zubitos
06/06/2007, 01:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ΚΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.................ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΤΡΙΒΕΤΑΙ????

:a31: :a31: :a31:

δεν έχεις και άδικο :wave2:

iLia
06/06/2007, 01:13
27 σελιδες ποστ ΔΕΝ διαβαζω!

Αλλα να πω κατι στον/στην φιλη που εγραψε το πρωτο ποστ.

Καπου ειδα να αναφερεις οτι αυτα τα πραγματα γινονται μονο στην Ελλαδα και οχι στο εξωτερικο οπου διαμενεις. Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω.

Περυσι ( αν θυμαμαι καλα) δασκαλα εχασε την δουλεια της επειδη γονεις παραπονεθηκαν οτι εξεθεσε τα παιδια τους σε 'γυμνια' οταν τα πηγε σε μουσειο. Μην νομιζεις οτι συνεβει στην Κατω Κωλοπετεινιτσα ( δεν το ειχα ξαναγραψει ποτε, ετσι γραφεται?).....στην Αμερικη συνεβει. Μην ακουω λοιπον γενικευσεις του ειδους 'μονο στην Ελλαδα γινινται αυτα'. Αν δεν νυσταζα αφορητα και αν θυμομουν λιγο καλυτερα σε ποια ρημαδα εφημεριδα το ειχα διαβασει ( για να ψαξω να το βρω γιατι κολλησα τωρα) θα σου ανεφερα ονοματα καλλιτεχνων και διευθυντων γκαλερι του εξωτερικου οι οποιοι εχουν συλληφθει ή τα εργα τους ( μαζι και θεατρικα εργα/χορογραφιες) εχουν 'κατεβει' υστερα απο 'καταγραυγη του κοινου'.

Ειπαμε..ειμαστε λιγο πισω, μπλα μπλα μπλα, ειμαστε λιγο πιο παραδοσιακοι, μπλα μπλα μπλα, λιγο πιο πατριωτες οσον αφορα καποια πραγματα..αλλα δεν ειμαστε ΝΤΙΠ απολιτιστοι, ελεος πια.

EVI
06/06/2007, 01:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos
Το ότι οι μεν είναι 30 και οι άλλοι 10 απο αυτούς που υποστήριξαν μία γνώμη δεν σημαίνει οτι είναι και η πλειονότητα όσων διαβάζουν αυτο το thread.

Απλά είναι η πλειονότητα όσων απάντησαν σε αυτό το thread.

Γι'αυτό και απάντησα στον συγκεκριμένο.

Κατάλαβες?

αυτο που λες ειναι εικασιες δε ξερουμε ποσοι και τι μην φαντασιωνομαστε παλι

εγω σου λεω κατι με αποδειξεις (οσοι γραψαν)

EVI
06/06/2007, 01:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia
27 σελιδες ποστ ΔΕΝ διαβαζω!

Αλλα να πω κατι στον/στην φιλη που εγραψε το πρωτο ποστ.

+750 :beer: :beer:

vangelis 64
06/06/2007, 01:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis

Όσο για το αν πούλησαν κάποιοι την τέχνη τους δυστυχώς Βαγγέλη μου το έκαναν κάποιοι. Δεν θέλω να μπω τώρα σε ονοματολογία αλλά κάποιοι ναι το έπραξαν.
Για λέγ' για λέγ'!Ονόματα και διευθύνσεις.:lol: :lol:

giobazolias
06/06/2007, 02:30
προσπαθησε η πατσαβουρα να μας πει οτι ειναι τεχνη, το χερι που πιανει το αιδιο με μουσικη υποκρουση τον εθνικο υμνο????????????????
ρε τι κανει ο κοσμος για τη δημοσιοτητα!!!

υπαρχουν και ανθρωποι που πιστευουν οτι οντως αυτο ειναι τεχνη, και εμεις οι υπολοιποι οι πεζοι δεν μπορουμε να την κατανοησουμε (την τεχνη)????
μα ποσο φαντασμενοι ειναι μερικοι!!!!!!!!????????

μπορει εμεις οι πεζοι να μην κατανοουμε την τεχνη..........
αλλα μπορουμε να εχουμε αποψη στην τεχνη..............

ετσι λοιπον γνωμη μου ειναι, οτι η μουσικη υποκρουση στο βιντεο αυτο αντι για τον εθνικο υμνο, θα επρεπε να ειναι κατι ποιο ερωτικο..........
κατι σαν αυτο http://www.youtube.com/watch?v=o51r4BeEdbk :a022: :a49:

:a5:

patsavour
06/06/2007, 03:27
φουστηδες και παλληκαρια
γιναμε μαλλια-κουβαρια

η οπως θα ελεγε και η μακαριττισα η ΣΑΠΦΩ ΝΟΤΑΡΑ

εδω μεσα γινονται ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ

dirtbird
06/06/2007, 05:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
Ας πιάσουμε και τον Μπουλά ρε....Ναι ρε τον Μπουλά γνωστό κίνδυνο του εθνους:bawl: :sad:

http://www.youtube.com/watch?v=xf65k_iDq30&mode=related&search=

+1000

και να του φερθούμε με τον γνωστό τρόπο.... :bawl: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
06/06/2007, 07:19
τι μαδομουνι εγινε παλι εδω μεσα ???????

οπως ειπε και καποιος κανα 2 σελιδες πισω...27 σελιδες δεν διαβαζω.

εντελως επιγραμματικα να πω οτι η τεχνη θελει ανοιχτο μυαλο.

πριν κανα 2 χρονακια οι αραβες κυνηγουσανε τους δανους επειδη λεει εικονογραφησανε τον μωαμεθ.

τα παντα ειναι θεμα κοινωνικης ανοχης.

απλα οπως το ειπε και ο blackbusa εδω ο κοσμος καιγεται και εσεις ασχολεισται με μαλακιες.

θα προτιμουσα οι φιλοι που κανανε καταγγελια στο εργο αντι να ασχολουνται με τα θιγμενα τους

εθνικιστικα η εστω εθνικα πιστευω να κανανε κατι για να βελτιωσουνε τον γαμωτοπο που ζουμε

εστω μπαλωνοντας μια λακουβα και δειχνοντας ετσι στην εν λογω τυπισσα που θελει να λεει οτι ειναι

καλιτεχνης οτι ειναι απο λαθος, εως ηλιθια.

υ.γ.δεν θα απαντησω σε κανεναν. ειπα την αποψη μου και οποιος θελει την διαβαζει, την κρινει και

αναλογως τη μετραει. εγω δεν θα ξαναμπω στο θρεντ.

σας φιλω ολους στη μουρη. :cool:

Sapadak
06/06/2007, 07:24
Χωρις να εχω διαβασει ΟΛΑ τα προηγουμενα ποστς, απλα αναρωτιεμαι μιας και ασχετος απο τεχνη(αν αυτο ειναι τεχνη, Δοξα το Θεο).

Ποιος θα επρεπε να κρινει (απο την πολιτεια) αν αυτο που θεωρησαν καποιοι τεχνη προσβαλει ή οχι τα εθνικα μας συμβολα?

Και αν αυτος που μπορει να κρινει εχει την αρμοδιοτητα να κατεβασει ενα εργο ή να δωσει το πρασινο φως στη συληψη του "καλιτεχνη"?

Sotirios
06/06/2007, 07:50
Μέχρι την 8 έφτασα είδα οτι έχει εικοσιφεύγα και σιγά μην τα διαβάσω όλα, το μόνο που θα πω είναι οτι σε λίγο μερικοί θα μας πούνε οτι ο γκουσγκούνης άμα βάλει ηχητικά μότσαρντ θα κάνει τέχνη
ΕΛΕΟΣ
ΕΛΕΟΣ
ΕΛΕΟΣ

bartlal
06/06/2007, 08:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΡΕ!!!!!

αχ ναι.... :a25: :a25: :a25: :a25: :a25:

:blush:

:lol: :lol: :lol:

hristos3
06/06/2007, 09:44
Θεωρώ ότι με το να κρυβόμαστε πίσω από μια δήθεν καλλιτεχνική άποψη δεν μπορούμε να δικαιολογούμε τα πάντα.
Η καραμέλα ότι η τέχνη δεν λογοκρίνεται είναι καλή μόνο για όσους δεν έχουν να πουν κάτι. Και αντί για σιωπή πετανε μια βλακεια.
Τοτε μπορουμε να χαρακτηρισουμε τα παντα "καλλιτεχνηματα"και ν ακανουμε οτι θελουμε.
Ενδιαφερεται καμια να να κανουμε sex στην ομονοια? Αν μας μπαγλαρωσουν θα περιμενουμε τους απανταχου "καλλιτεχνες" να μας βοηθησουθν μαζευοντας υπογραφές και λεγοντας οτι δεν ήταν αυτο που βλεπατε αλλα΄"καλλιτεχνικο δρώμενο με σκοπο να αφυπνισει απο τον ληθαργο που πλεει μεσα στην καθημερινοτητα" (τι είπα πάλι ρε)
Δηλαδή τι ειναι ο καλλιτεχνης που μπορει να προσβαλει τα παντα χωρις τον ενοχλει κανενας .
Και τι ειμαι εγώ που δεν τολμώ να τον κρίνω γιατί γινομαι ρατσιστης, ακροδεξιος, αγραμματος, τιποτενιος κλπ κλπ
Αυτός είναι "καλλιτεχνης" εγώ ενα μομολο που δεν πρεπει ουτε να διανοηθώ να κρίνω
Αυτό που εχω εγώ να πω είναι το εξής:
Ο θρησκεία η πατρίδα η αξιοπρέπεια η οικογένεια κάθε ανθρώπου δεν είναι στην διάθεση του κάθε βλάκα "καλλιτέχνη" και της βλακωδων του δημιουργηματων ή και οποιουδήποτε άλλου.
Η αξία της οικογενειάς της πατρίδας μου της θρησκείας μου δεν κινδυνευει από κανεναν φυσικά.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι επιτρεπετε να τους προσβάλει ο κάθε "καλλιτέχνης a31:"
Αυτο το συνεχόμενο συστημα προκαλεί κατάπτωση αξιών με αποτελεσμα να συνηθίζουμε στις προσβολές και να τις ανεχόμαστε ως κάτι αναποσπαστο στη ζωή μας
Αν ήθελε να προκαλεσει ο συγκεκριμενος καλλιτεχνης γιατί δεν βιντεοσκοπουσε τους γονεις του να ερωτοτροπουν και να το δειχνει στην εκθεση.
Εκει όμως την τσουζει γιατί μιλάμε για την δικιά της μαμα-μπαμπα.
Το κακο ειναι οτι της δωσαμε αξια και από ενα ΤΙΠΟΤΑ που ήταν εγινε γνωστή. Της αξίζει ομως γιατί 5 λεπτά διασημοτητα την αγοράζουν ολοι αν θελουν. Μετά ομως? Ας την αφήσουμε στην ανικανοτητα της καλλιτεχνία της και ας μην την τροφοδοτουμε με επιπλεον χρονο

Αυτά και ευχαριστώ

Zid
06/06/2007, 10:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Χωρις να εχω διαβασει ΟΛΑ τα προηγουμενα ποστς, απλα αναρωτιεμαι μιας και ασχετος απο τεχνη(αν αυτο ειναι τεχνη, Δοξα το Θεο).

Ποιος θα επρεπε να κρινει (απο την πολιτεια) αν αυτο που θεωρησαν καποιοι τεχνη προσβαλει ή οχι τα εθνικα μας συμβολα?

Και αν αυτος που μπορει να κρινει εχει την αρμοδιοτητα να κατεβασει ενα εργο ή να δωσει το πρασινο φως στη συληψη του "καλιτεχνη"?

+1000

Εξάλου σε κλειστό χώρο ήταν με εισιτήριο.. , δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε ολόκληρο θέμα ...

500 post γιατί έπαιζε τον εθνικό ύμνο μας ,αν έπαιζε τον εθνικό ύμνο της αλβανίας κανείς δεν θα είχε κάτσει να ασχοληθεί.... τι να πείς ... :rolleyes:

Sapadak
06/06/2007, 10:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
,αν έπαιζε τον εθνικό ύμνο της αλβανίας κανείς δεν θα είχε κάτσει να ασχοληθεί.... τι να πείς ... :rolleyes:

ΑΝ επαιζε τον εθνικο υμνο της Αλβανιας αυτη τη στιγμη θα αναζητουσαμε την καλιτεχνιδα σε "τευχη" κανα καδο σκουπιδιων.(ΑΑΑνετα ΑΑΑβασανιστα. ΑΑΑβιαστα)

Εκει που τους παιρνει τα κανουν, γιατι αλλιως :a016: βουρδουλας

idi
06/06/2007, 10:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

θα προτιμουσα οι φιλοι που κανανε καταγγελια στο εργο αντι να ασχολουνται με τα θιγμενα τους
εθνικιστικα η εστω εθνικα πιστευω να κανανε κατι για να βελτιωσουνε τον γαμωτοπο που ζουμε
εστω μπαλωνοντας μια λακουβα και δειχνοντας ετσι στην εν λογω τυπισσα που θελει να λεει οτι ειναι

ρε Trooper οπως εχω καταλαβει πολυ καιρο τωρα ... το μυαλο σου (και μερικων αλλων) ειναι αδυνατον να συλλαβει ανωτερα ιδανικα απο "την παρτη μας" και γιαυτο δε μπορεις να ξεχωρισεις τα εθνικα συμβολα, την ιστορια και το εθνος μας... απο την μιζερη πραγματικοτητα της σημερινης κοινωνιας μας... και το σαπιο περιβαλον που ζουμε...

αλλο αυτο και αλλο αυτο που λεμε! ξεκολλα!

δε μπορεις να βρεις καποιο καινουριο επιχειρημα ??? παλιωσε!!!!

dirtbird
06/06/2007, 10:23
ΑΝ επαιζε τον εθνικο υμνο της Αλβανιας αυτη τη στιγμη θα αναζητουσαμε την καλιτεχνιδα σε "τευχη" κανα καδο σκουπιδιων.(ΑΑΑνετα ΑΑΑβασανιστα. ΑΑΑβιαστα)

Εκει που τους παιρνει τα κανουν, γιατι αλλιως :a016: βουρδουλας

Aν σου αρέσει τόσο πολύ η Αλβανία, δίπλα είναι ....:confused: :confused:

cartman
06/06/2007, 10:30
Μια hot ερώτηση :D : όσοι υπερασπίζεσται τόσο φανατικά το έθνος και τα σύμβολα πηγατε στρατό (οι άντρες)? και αν ναί υπηρετήσατε με όρεξη? Πηγαίνατε με χαμόγελο στην σκοπιά σας? Σας αρέσαν οι ασκήσεις οι πορείες κ.τ.λ? Δεν βρίσκατε τίποτε από αυτά αγγαρία και ματαιόδοξο ή ανούσιο? Με λίγα λόγια είσασταν στρατόκαυλοι? Επειδή και εγώ ξέρω πάρα πολλούς "μάχημους" αλλά στον στρατο...χειρότεροι και από μένα!
Τα πιό πάνω εντελώς φιλικά έτσι! Από απορία ρωτάω
:D

idi
06/06/2007, 10:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Μια hot ερώτηση :D : όσοι υπερασπίζεσται τόσο φανατικά το έθνος και τα σύμβολα πηγατε στρατό (οι άντρες)? και αν ναί υπηρετήσατε με όρεξη? Πηγαίνατε με χαμόγελο στην σκοπιά σας? Σας αρέσαν οι ασκήσεις οι πορείες κ.τ.λ? Δεν βρίσκατε τίποτε από αυτά αγγαρία και ματαιόδοξο ή ανούσιο? Με λίγα λόγια είσασταν στρατόκαυλοι? Επειδή και εγώ ξέρω πάρα πολλούς "μάχημους" αλλά στον στρατο...χειρότεροι και από μένα!
Τα πιό πάνω εντελώς φιλικά έτσι! Από απορία ρωτάω

ναι 18 μηνες σε Εβρο και Κιλκις

και δε μου αρεσε καθόλου! (αλλα έπρεπε να γινει...)

αλλα τι σχεση εχει αυτο????????????????????

τελιωσαν ειπα τα επιχειρήματα σας.... ολο βλακιες τσαμπουνατε!!!!!!

αμα δε σου αρεσει φιλε που ειμαι περιφανος που ειμαι Ελληνας.... παντα υπαρχει μια λυση... δε θα την ξαναπω....

Zid
06/06/2007, 10:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

αμα δε σου αρεσει φιλε που ειμαι περιφανος που ειμαι Ελληνας.... παντα υπαρχει μια λυση... δε θα την ξαναπω....
Ρε ντάξει όλοι έλληνες είμαστε , το θέμα είναι όμως γιατί τόσος ντόρος για το συγκεκριμένο.. μιας και
πλήρωνες για να πας να το δεις ...
Δεν το έβγαλαν φόρα σε κοινή θέα να το βλέπει ο καθένας ...
Υποτίθεται ότι σε εκθέσεις τέτοιου περιεχομένου πάνε άνθρωποι .. που ασχολούνται και περιμένουν να δούν και ακραίες μορφές τέχνης.... (ανάλογα τι θεωρεί ο καθένας ακραίο βέβαια).

:rolleyes:

cartman
06/06/2007, 10:42

Δεν με ενδιαφέρει αν είσε περήφανος ή όχι ούτε με ενοχλεί. Μπορείς να είσε όσο περήφανος θες. και εγώ είμε εξάλου ώς ένα σημείο :blush:
αλλά το ότι δεν σου άρεσε ο στρατός δεν σημαίνει μήπως ότι θεωρείς και εσύ όπως και εγώ το να διαφυλάτεις τα σύνορα του έθνους αγγαρεία και μάλιστα μεγάλη?
αλλά το κάνεις επειδή σε ανάγκασαν σωστά? ή πήγες εθελοντικά στον εύρο?

Αρα το συμπέρασμα που βγάζω εγώ είναι: Λόγια όλοι ξέρουν να λένε πολλά, έργα όμως ?

idi
06/06/2007, 10:49
οπως ειπα και πιο πανω ΕΠΡΕΠΕ να γινει... ουτε να πλενω τα πιατα σπιτι μου γουσταρω αλλα αν δε το κανω θα πεθανω απο τη βρωμα!

δηλ ρε φιλαρακο ποιος θα φυλαει το σπιτι σου, την οικογενεια σου, τη γυναικα σου??? θες να βαλουμε τιποτα κινεζους στα συνορα? ή στα @@@ γενικα....????????

THEOD
06/06/2007, 10:51
Ρε σεις πάτε καλά ???

28 σελίδες για μια μαλακία κάποιου που ΕΠΕΔΙΩΞΕ να κάνει ντόρο για να τραβήξει δημοσιότητα ???

Δεν καταλαβαίνετε ότι παίζετε το παιχνίδι που απο την αρχή ήθελε ο (η) "καλλιτέχνης" ???
Πρόκειται για την γνωστή τακτική του "ANY publishity is good publishity..."

αυτό που εγώ ξέρω είναι ότι στην τέχνη (με ή χωρίς εισαγωγικά) και στην σάτυρα, τα όρια τα βάζει το κοινό και όχι ο εισαγγελέας γιατί αλλιώς έχεις πάντα τα αντίθετα αποτελέσματα...όπως στην περίπτωση αυτή...αν ΚΑΝΕΝΑΣ "λειτουργός" δεν ασχολιότανε με το θέμα, ΚΑΝΕΝΑΣ εδώ μέσα δεν θα το γνώριζε και τελικά θα περνούσε απαρατήρηρτο...

idi
06/06/2007, 10:51
α ναι ξεχασα ... εχεις την ουτοπια της αδελφοποιησης των λαων στο φτωχο κεφαλακι σου και εχεις βγαλει την λυση απο μονος σου.... με μια γυρα φουντα θα γινουμε ολοι αδελφια και δε θα χρειαστουν συνορα ποτε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Sapadak
06/06/2007, 10:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Aν σου αρέσει τόσο πολύ η Αλβανία, δίπλα είναι ....:confused: :confused:

Δεν ειπα οτι μου αρεσει η Αλβανια ή οτι θελω να μεινω μονιμα εκει...ή....ή...ή

Αν το εν λογω βιντεο του εν λογω καλιτεχνη εδω στην Ελλαδα επαιζε με τον Αλβανικο Εθνικο Υμνο στο μπακγκραουντ θα τον τρωγανε λαχανο εδωπερα.

Για την Αλβανια ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΤΩ ειναι σιγουρο

idi
06/06/2007, 10:55
Δεν ειπα οτι μου αρεσει η Αλβανια ή οτι θελω να μεινω μονιμα εκει...ή....ή...ή

Αν το εν λογω βιντεο του εν λογω καλιτεχνη εδω στην Ελλαδα επαιζε με τον Αλβανικο Εθνικο Υμνο στο μπακγκραουντ θα τον τρωγανε λαχανο εδωπερα.

Για την Αλβανια ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΤΩ ειναι σιγουρο

αμα επαιζε τον υμνο της Αλβανιας... θα ειχαμε γενικο ξεσηκωμο των αλβανων για προσβολη των εθνικων τους συμβολων απο τους ελληνες.... πορεια εναντια στο ρατσισμο και παραθυρα στη TV με το μαλακα τον "εκπροσωπο" τους (ποιος τον ορισε????) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Sotirios
06/06/2007, 10:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Δεν με ενδιαφέρει αν είσε περήφανος ή όχι ούτε με ενοχλεί. Μπορείς να είσε όσο περήφανος θες. και εγώ είμε εξάλου ώς ένα σημείο :blush:
αλλά το ότι δεν σου άρεσε ο στρατός δεν σημαίνει μήπως ότι θεωρείς και εσύ όπως και εγώ το να διαφυλάτεις τα σύνορα του έθνους αγγαρεία και μάλιστα μεγάλη?
αλλά το κάνεις επειδή σε ανάγκασαν σωστά? ή πήγες εθελοντικά στον εύρο?

Αρα το συμπέρασμα που βγάζω εγώ είναι: Λόγια όλοι ξέρουν να λένε πολλά, έργα όμως ?

φίλε μου υπαρχουν πολλά δυσάρεστα σε αυτή τη ζωή που πρέπει να γίνονται γιατι έτσι λειτουργει η κοινωνία το κράτος η φύση και το σύμπαν γενικότερα

δυσάρεστο μου είναι να πληρώνω εφορία αλλά αν δεν το κάνω εγώ και όλος ο λαός καταστρέφουμε την οικονομία του κράτους και κατ' επέκταση την λειτουργία του μέρος την οποίας είμαστε και εμείς.
Δυσάρεστο είναι να φυλάμε τα σύνορα (για όσους είναι, προσωπικά όχι) αλλά αν δεν τα φυλάξουμε οι συνεπειες δεν θα είναι καθόλου καλές γιατί ο γείτονας θα συνεχίσει να τα φυλάει και θα εκμεταλευτεί την όποια τέτοια κατάσταση (όχι κατ' ανάγκη με εισβολή) βλέπε λαθρομετανάστες και μύρια άλλα τέτοια.
Σίγουρα δυσάρεστο είναι για ένα ζώο να μάχεται για να κρατήσει το φαί του για πάρτη του να μην το φάνε άλλα άγρια ζώα αλλά αν δεν το κάνει θα πεινάσει και θα πεθάνει.

Απλώς κάποια πράγματα είτε μας αρέσει είτε όχι πρέπει να γίνονται με ένα συγκεκριμένο τρόπο και αμφισβητώντας τα είναι σαν να κρυβόμαστε πίσω από το δακτυλάκι μας και να νομίζουμε οτι δεν μας βλέπει κανείς, ο κόσμος δεν μπορεί να αλλάξει με αυτού του είδους τις θεωρίες που λές αλλά έχεις κάθε δικαίωμα να τις λες ασχέτως αν ούτε εσύ δεν τις εφαρμόζεις.

αυτό που λές ταιριάζει περισσότερο σε εσένα "Λόγια όλοι ξέρουν να λένε πολλά, έργα όμως ?"
φιλικά πάντα, δεν βριζόμαστε διάλογο κάνουμε.

zubitos
06/06/2007, 11:02
αμα επαιζε τον υμνο της Αλβανιας... θα ειχαμε γενικο ξεσηκωμο των αλβανων για προσβολη των εθνικων τους συμβολων απο τους ελληνες.... πορεια εναντια στο ρατσισμο και παραθυρα στη TV με το μαλακα τον "εκπροσωπο" τους (ποιος τον ορισε????) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μην είσαι και σίγουρος,θα σου δώσω ένα παράδειγμα:

Οταν η εθνική στο euro κέρδισε την Γαλλία τα ξαδέρφια μου που ζούν εκεί βγήκαν στην αψίδα του θριάμβου και πανηγύριζαν με αλλους 1000 Ελληνες περίπου και δεν άνοιξε ούτε μύτη.

Οταν οι Αλβανοί μας κέρδισαν και έκαναν να βγούν να πανηγυρίσουν τους λιανίσαμε στο ξύλο.

packo
06/06/2007, 11:03
α ναι ξεχασα ... εχεις την ουτοπια της αδελφοποιησης των λαων στο φτωχο κεφαλακι σου και εχεις βγαλει την λυση απο μονος σου.... με μια γυρα φουντα θα γινουμε ολοι αδελφια και δε θα χρειαστουν συνορα ποτε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

katalavaino na diafoneis.....kai ego diafono mazi sou....alla den SEVESAI...kai auto einai elleipsi paidias...

AUTO SE EMATHAN OI DIKOI SOU???AUTO EMATHES STO SXOLEIO???NA SEVESAI MONO OSOUS SIMFONOUN ME SENA????

packo
06/06/2007, 11:06
kai gia na ksekathariso.....kala kanete kai exete tis aksies pou exete...anthropos xoris aksies den einai anthropos...

kala tha kanete omos otan milate kai epixeirimatologeite na to kanete xoris na prosvallete...

Kai tespa..eimaste off topic...an thelete na milisoume gia ideologika/politika themata pame allou...i otan vretho stin ellada ta leme kai apo konta...giati to pliktrologio polles pareksigiseis dimiourgei...

Ase pou, otan ta grafoume etsi apo apostasi polla leme...in person omos ta pragmata allazoun....pa vrais?

idi
06/06/2007, 11:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από packo
katalavaino na diafoneis.....kai ego diafono mazi sou....alla den SEVESAI...kai auto einai elleipsi paidias...

AUTO SE EMATHAN OI DIKOI SOU???AUTO EMATHES STO SXOLEIO???NA SEVESAI MONO OSOUS SIMFONOUN ME SENA????

αντιθετα ΕΓΩ ΣΕΒΟΜΑΙ τους εκατομμύρια ελληνες που πεθαναν για μια ιδεα... για ενα ιδανικο ... για μια πατριδα.... για μια σημαια... ανα τους αιώνες.....

εσυ τους σέβεσαι????

αυτα τα εμαθες στο σχολειο????

packo
06/06/2007, 11:09
oudepote eironeutika esena i kapoion allo gia auta pou pistevete

oudepote prospathisa me to zori na se peiso pos exo dikio

oudepote apekleisa pos mporei na exeis dikio se auta pou les kai na min to vlepo

ESI?

packo
06/06/2007, 11:11
kai nai...sevomai tous agones ton anthropon...asxeta apo ethnikotita, fili, ideologia...o agonas panta aksizei sevasmo

kai nai, ksero kai katalavaino pos kai esi agonizesai me ton diko sou tropo...opos kai ego alloste....

Sevasou tis apopseis mou opos sevomai tis dikes sou...

zubitos
06/06/2007, 11:12
kai nai...sevomai tous agones ton anthropon...asxeta apo ethnikotita, fili, ideologia...o agonas panta aksizei sevasmo

kai nai, ksero kai katalavaino pos kai esi agonizesai me ton diko sou tropo...opos kai ego alloste....

+1

super_toto
06/06/2007, 11:13
Ρε παιδία μην τσακώνεστε, ο καθένας έχει τις απόψεις του. Όλες σεβαστες. Το θέμα εδώ δεν είναι ο εθνικός ύμνος gamoto.

Το θέμα είναι πως να γίνεις διάσημος κάνοντας απολύτως τίποτα. Δηλαδή ξύνοντας το μουνί σου.

idi
06/06/2007, 11:15

να σεβομαι εγω περισσοτερο την ιδεολογια σου απο οτι εσυ (γενικο αυτο) τα εθνικα μας συμβολα ... ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ!!!

πρωτα ξεκιναμε απο τα βασικα, σεβασου τα ιερα και οσια του αλλου, και μετα ελα να συζητησουμε οτι αλλο θες...

cartman
06/06/2007, 11:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sotirios
φίλε μου υπαρχουν πολλά δυσάρεστα σε αυτή τη ζωή που πρέπει να γίνονται γιατι έτσι λειτουργει η κοινωνία το κράτος η φύση και το σύμπαν γενικότερα

δυσάρεστο μου είναι να πληρώνω εφορία αλλά αν δεν το κάνω εγώ και όλος ο λαός καταστρέφουμε την οικονομία του κράτους και κατ' επέκταση την λειτουργία του μέρος την οποίας είμαστε και εμείς.
Δυσάρεστο είναι να φυλάμε τα σύνορα (για όσους είναι, προσωπικά όχι) αλλά αν δεν τα φυλάξουμε οι συνεπειες δεν θα είναι καθόλου καλές γιατί ο γείτονας θα συνεχίσει να τα φυλάει και θα εκμεταλευτεί την όποια τέτοια κατάσταση (όχι κατ' ανάγκη με εισβολή) βλέπε λαθρομετανάστες και μύρια άλλα τέτοια.
Σίγουρα δυσάρεστο είναι για ένα ζώο να μάχεται για να κρατήσει το φαί του για πάρτη του να μην το φάνε άλλα άγρια ζώα αλλά αν δεν το κάνει θα πεινάσει και θα πεθάνει.

Απλώς κάποια πράγματα είτε μας αρέσει είτε όχι πρέπει να γίνονται με ένα συγκεκριμένο τρόπο και αμφισβητώντας τα είναι σαν να κρυβόμαστε πίσω από το δακτυλάκι μας και να νομίζουμε οτι δεν μας βλέπει κανείς, ο κόσμος δεν μπορεί να αλλάξει με αυτού του είδους τις θεωρίες που λές αλλά έχεις κάθε δικαίωμα να τις λες ασχέτως αν ούτε εσύ δεν τις εφαρμόζεις.

αυτό που λές ταιριάζει περισσότερο σε εσένα "Λόγια όλοι ξέρουν να λένε πολλά, έργα όμως ?"
φιλικά πάντα, δεν βριζόμαστε διάλογο κάνουμε.
φίλε δεν είπα καμιά θεωρία ούτε είπα να μην πηγαίνουμε στρατό. Αυτά μόνοι σας τα συμπεράνατε...
Εγώ απλά ήθελα να παραδεχτειτε ότι είναι εύκολο πράγμα να λέει κάποιος για το έθνος και για τα σύμβολα πως πρέπει να τα υπερασπιζόμαστε κ.τ.λ αλλά όταν έρθει η ώρα να τα υπηρετήσει κάνει πίσω, βρίζει, δυσαρεστεί πέρνει μεταθέσεις κ.τ.λ
Διαφωνείτε?
και δεν μίλησα για φούντες και κατάργηση συνόρων επειδή είμε κάθετα αντίθετος σε αυτό. ΜΗΝ βγάζεται υποθέσεις μόνοι σας!
Το φιλικά εννοείται
:beer:

packo
06/06/2007, 11:23
να σεβομαι εγω περισσοτερο την ιδεολογια σου απο οτι εσυ (γενικο αυτο) τα εθνικα μας συμβολα ... ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ!!!

πρωτα ξεκιναμε απο τα βασικα, σεβασου τα ιερα και οσια του αλλου, και μετα ελα να συζητησουμε οτι αλλο θες...

Sevomai ta ethnika simvola opoioudipote opos sevomai ton idio mou ton eauto....Eksallou, edo ligo pio pano ego protos eipa pos KALOS kai sinaivei oti sinaivei oso afora eisaggelia klp giati autos einai o ennomos tropos na antidrasei kapoios se kati pou theorei pos ton thigei...

Tora, emena prosopika oxi den me ethikse...alla auto den exei simasia...

Ara, profanos sevomai auto pou theoreis esi iero os kati iero gia esena...Kai oxi, parousia sou den tha to prosvallo giati einai IERO gia ESENA.

Esi apo tin alli omos, den sevesai tin antitheti apo esena apopsi....Kai edo den ennoo pos prosfereis antilogo, poli kala kaneis kai etsi tha eprepe...

Alla, epitheta opos "partakides" i "stenomialoi" den armozoun oute xoran se mia politismeni kouventa...Stin teliki, den einai aparaitito na me peiseis pos exeis dikio, oute ego na se peiso gia to diko mou dikio...einai aparaitito na sindialagoume kai isos na vgei kati apo auto kai gia tous dio mas..

Ksekatharizo once more....Makari na min xreiazotan nomoi giati oloi tha ikseran pou teleionei i eleutheria tous kai pou arxizei i eleutheria tou allou..Auto, simera, edo, tora, einai OUTOPIA...Ara, me vasi to parapano, xreiazetai auto pou legetai NOMOI kai profanos afou thixtike kapoios me tin sigkekrimeni kata ta alla trash tainia, kala ekane kai antedrase opos armozei..diladi ennoma kai oxi me prakseis autodikias...

packo
06/06/2007, 11:24
Episis...to gegonos pos ta ethnika simvola tis elladas den apoteloun kati gia emena den me kanei ligotero anthropo apo esena...oute mou dinei ligotero dikaioma na leo tin apopsi mou...den einai etsi?

siakattackj
06/06/2007, 11:24
...........xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa.............

...........................:beer: :beer: :beer: .........................

..............................:evil: :evil: :evil: ............................

vangelis 64
06/06/2007, 11:28
cartman,ο στρατός είναι μια "ανάγκη" που υφίσταται λόγω τού συλλογικού μας φόβου και,μέσω αυτού,τα εκατομμύρια πάνε κι έρχονται καθημερινά.

Η σημαία δεν αντιπροσωπεύει μόνο πολέμους αλλά Ιστορία,Ταυτότητα.

Όπως εύστοχα είπε και ο Gandalf,άλλο πράγμα το έθνος κι άλλο το κράτος.

:wave2:

zephyr1
06/06/2007, 11:28
http://www.youtube.com/watch?v=pbevmq2uhuw

Για οποιον δεν το ειδε.

Οι πολιτικοι καθημερινα βιαζουν τα συμβολα και την πατριδα μας ενω εμεις πουλαμε φιλοσοφια για το τι ειναι σωστο και λαθος.

Οταν βγει καποιος με πραξεις να θιξει κατι ,πεφτουν ολοι να τον φανε και τον ξηλωνουν στο μπαμ(κλασικη αντιδραση χριστιανων και μαζας).

Οταν ομως στο κανουν με το ''γαντι'' εχεις την ευκαιρια να πουλας μουρη και να υποστιριζεις τα πιστευω σου.Αλλα το καλοδαχτυλο το τρως και λες και μαγκας ειμαι.

Σε ενα τοπο που οι ανθρωποι που μας κυβερνουν βεβηλωνουν τα πιστευω μου και την χωρα μου.....................το μουνι θα με πειραξει?:mad:

cartman
06/06/2007, 11:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
cartman,ο στρατός είναι μια "ανάγκη" που υφίσταται λόγω τού συλλογικού μας φόβου και,μέσω αυτού,τα εκατομμύρια πάνε κι έρχονται καθημερινά.

Η σημαία δεν αντιπροσωπεύει μόνο πολέμους αλλά Ιστορία,Ταυτότητα.

Όπως εύστοχα είπε και ο Gandalf,άλλο πράγμα το έθνος κι άλλο το κράτος.

Συμφωνώ! είπα το αντίθετο? έλα όμως που βαριόμαστε να υπηρετήσουμε!!!

zephyr1
06/06/2007, 11:35
:a41:

idi
06/06/2007, 11:36
:a12:

kalesin
06/06/2007, 11:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
:a41:

μα γιατι το λες αυτο;

:confused: :confused:

Zid
06/06/2007, 11:39
:a15: :a33:

packo
06/06/2007, 11:42
:a05:

zephyr1
06/06/2007, 11:45
:a03:

makis206
06/06/2007, 11:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
:a03:

Oλυμπί-Ολυμπί-Όοοολυμπιακέεε

Ομάδα ομαδάρα μουυυυυ...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

hristos3
06/06/2007, 12:03
Ρε παιδια μην το τραβατε αλλο. Κλειστε το εδω.
Ενα ποστ θα φτασει να καταστρεψει ενα forum ??????????? Για ονομα του θεου δηλαδή
Τα πιστευω του καθενος εκτεθηκαν και τελος.
Μην προσπαθουμε να αλλαξουμε γνωμη στους άλλους.
Το είδα και αλλου το σεναριο. Ενα μελος forum ήταν αφορμή να κινδυνευει να κλεισει το ίδιο το forum

zephyr1
06/06/2007, 12:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από hristos3
Ενα ποστ θα φτασει να καταστρεψει ενα forum ??????????? Για ονομα του θεου δηλαδή
Το είδα και αλλου το σεναριο. Ενα μελος forum ήταν αφορμή να κινδυνευει να κλεισει το ίδιο το forum

Αν παρατηρησες στα τελευταια ποστ το μονο που τραβαμε ειναι :a31: οποτε :a3:

bartlal
06/06/2007, 12:10
Ενα μελος forum ήταν αφορμή να κινδυνευει να κλεισει το ίδιο το forum

[κουτσομπολης mode=οn]

ποιο φορουμ???

[κουτσομπολης mode=οff]

sniper
06/06/2007, 12:11

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Να 'σαι καλά.....

Sotirios
06/06/2007, 12:11
έκλεισε ? δεν το είδα

΄΄ολα μέλι γάλα

iLia
06/06/2007, 13:37
Οκ..27 σελιδες δεν διαβαζω αλλα 4-5..κατι γινεται.

Να ρωτησω κατι...επειδη αναφερθηκε η σημαια..ποσοι απο εμας νιωθουμε για τον Εθνικο Υμνο οπως και για την σημαια ( οσοι συγκινουνται στην θεα της σημαιας εννοω). Οι μισοι (και πολλους βαζω) δεν γνωριζουν καν ποιος εγραψε τον υμνο και απο αυτους οι μισοι ( οι μισοι των μισων του συνολου) δεν γνωριζουν καν ποιος τον μελωποιησε.

Ενοχλησε η μουσικη υποκρουση του εργου 'η το αιδοιο? Δηλ. αν το αιδοιο ειχε ως μουσικη υποκρουση τον Ακαθιστο Υμνο θα ειμασταν ΟΚ γιατι δεν θιγεται εθνικο συμβολο? Κολλαμε στο 'συμβολο' του εθνους ή στο οτι λιγο πολυ τα γεννητικα οργανα ( με σεξουαλικου περιεχομενου εμμεσες νυξεις - απο οτι καταλαβα) παντα σοκαρουν ( Ελλαδα και περιξ). Πιστευω οτι οι περ/ροι εδω μεσα παλι θα την ελεγαν( απο το βημα του μοτο) στον καλλιτεχνη, υμνος ή no υμνος.

zubitos
06/06/2007, 13:45
Οκ..27 σελιδες δεν διαβαζω αλλα 4-5..κατι γινεται.

Να ρωτησω κατι...επειδη αναφερθηκε η σημαια..ποσοι απο εμας νιωθουμε για τον Εθνικο Υμνο οπως και για την σημαια ( οσοι συγκινουνται στην θεα της σημαιας εννοω). Οι μισοι (και πολλους βαζω) δεν γνωριζουν καν ποιος εγραψε τον υμνο και απο αυτους οι μισοι ( οι μισοι των μισων του συνολου) δεν γνωριζουν καν ποιος τον μελωποιησε.

Ενοχλησε η μουσικη υποκρουση του εργου 'η το αιδοιο? Δηλ. αν το αιδοιο ειχε ως μουσικη υποκρουση τον Ακαθιστο Υμνο θα ειμασταν ΟΚ γιατι δεν θιγεται εθνικο συμβολο? Κολλαμε στο 'συμβολο' του εθνους ή στο οτι λιγο πολυ τα γεννητικα οργανα ( με σεξουαλικου περιεχομενου εμμεσες νυξεις - απο οτι καταλαβα) παντα σοκαρουν ( Ελλαδα και περιξ). Πιστευω οτι οι περ/ροι εδω μεσα παλι θα την ελεγαν( απο το βημα του μοτο) στον καλλιτεχνη, υμνος ή no υμνος.

:a56: :a56: φίλε γιατί το γ@μήσαμε και βρώμισε :wave2:

idi
06/06/2007, 13:47

1. κανεις υποθεσεις και τις εκφραζεις ως δεδομενα
2. ο εθνικος υμνος και το μουνι ειναι ξεχωριστα ωραια πραγματα .... αλλα ο συνδιασμος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ και με ενοχλει....

τι απο τα παραπανω σου μοιαζει περιεργο ακραιο ή και παραξενο?????

πρεπει να μας πεις και εσυ τα ιδια με τους παραπανω ωστε να το πιστεψω οτι δεν υπαρχει προβλημα προσβολης εθνικων συμβολων αν ο καθε ΠΑΠΑΡΑΣ που ΝΟΜΙΖΕΙ οτι κανει τεχνη ... προκαλει ωστε να πουλησει σε ΔΗΘΕΝ ανθωπους ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΑ δημιουργηματα????

δηλ πως να το κανουμε... ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΠΑΡΑ αυτο που εφτιαξε ... ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ??? θα σε πουνε ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑ ή ξερω γω τι??

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.... ΔΗΘΕΝΙΚΛΙΚ.... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ!

αμα απαντησετε απο κτω δεν υπαρχει λογος να απαντησω εγω γιατι θα ξαναλεμε τα ιδια πραγματα....

και ναι ειμαι πεζος.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

o_gavros
06/06/2007, 13:53
[B]
δηλ πως να το κανουμε... ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΠΑΡΑ αυτο που εφτιαξε ... ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ???

διαφώνησε κανείς σε αυτό?:confused:

Gandalf dr685sm
06/06/2007, 13:53
ακόμα συνεχίζει αυτό;

καλά λένε τελικά οτι το μ....ι σέρνει καράβι...

Πλέον νομίζω οτι περνάει σε φάση ανακύκλωσης το συγκεκριμένο thread.

Κάτι άλλο έχουμε να πούμε;

Gandalf

FestoNero
06/06/2007, 13:58
ο εθνικος υμνος και το μουνι ειναι ξεχωριστα ωραια πραγματα ....
:lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:

Ειναι παπαρια αυτο που εφτιαξε..

Zid
06/06/2007, 14:02

πρεπει να μας πεις και εσυ τα ιδια με τους παραπανω ωστε να το πιστεψω οτι δεν υπαρχει προβλημα προσβολης εθνικων συμβολων αν ο καθε ΠΑΠΑΡΑΣ που ΝΟΜΙΖΕΙ οτι κανει τεχνη ... προκαλει ωστε να πουλησει σε ΔΗΘΕΝ ανθωπους ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΑ δημιουργηματα????

δηλ πως να το κανουμε... ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΠΑΡΑ αυτο που εφτιαξε ... ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ??? θα σε πουνε ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑ ή ξερω γω τι??

Ρε idi πρώτα απ όλα στις εκθέσεις δεν πουλιούνται όλα τα έργα!!! 2ον αν δε το είχε βγάλει το κωλοκάναλο στη TV δε θα είχες πάρει γραμμή .... και είναι απόλυτα φυσικό μιας και δεν ασχολείσαι όπως φαίνεται με τέτοιου είδους μορφή τέχνης(για αυτους ναι είναι τέχνη!!) .... τώρα αν είναι παπάρα το συγκεκριμένο άσε να κρίνουν αυτοί που ασχολούνται......... και είμαι σίγουρος ότι σε πολλούς μπορεί να μην είπε τίποτα ...!!
Όμως δεν βγήκαν να γκαρίζουν λες και τους γάμησαν τη γυναίκα... μη το παίρνεις τόσο προσωπικά...

Υ.Γ και εμένα δε μου είπε τίποτα το συγκεκριμένο video.

idi
06/06/2007, 14:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
.... τώρα αν είναι παπάρα το συγκεκριμένο άσε να κρίνουν αυτοί που ασχολούνται......... και είμαι σίγουρος ότι σε πολλούς μπορεί να μην είπε τίποτα ...!!

δε το καταλαβα αυτο???? ποιος θα κρινει δηλ????

οχι φιλε μου ειναι ΠΑΠΑΡΑ .+_ τελλλος

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

packo
06/06/2007, 14:11
....

Pezos i me podilato den ksero....Alla simfono mazi sou pliros

Zid
06/06/2007, 14:11

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Μ αρέσεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: χαχαχα:beer:

arxaios
06/06/2007, 14:14
Κοίτα που γίναμε γενικά Κ@ΛΟΣ για ΤΟ Μ@@ΝΙ ΤΗΣ ΕΥΑΣ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Λεωνίδας
06/06/2007, 14:14

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: γεια σου ρε idi δημοκράτη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΥΓ όχι δε θα συζητήσουμε επί του θέματος γιατί θα τσακωθείς (και) μ' εμένα :wave2:

idi
06/06/2007, 14:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
γεια σου ρε idi δημοκράτη

ΥΓ όχι δε θα συζητήσουμε επί του θέματος γιατί θα τσακωθείς (και) μ' εμένα :wave2:

δηλ αμα μου αρεσει αυτη η ΠΑΠΑΡΑ γινομαι δημοκρατης??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao:

να τσακωθουμε αν θες για αθλητικα.... για μ****α δε τσακωνομαι.... ειμαι δεσμευμενος!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Edited by sniper

ΙDI.... :nono:

Λεωνίδας
06/06/2007, 14:18
δηλ αμα μου αρεσει αυτη η ΠΑΠΑΡΑ γινομαι δημοκρατης??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

να τσακωθουμε αν θες για αθλητικα.... για μ****α δε τσακωνομαι.... ειμαι δεσμευμενος!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: δε ζήτησα να σου αρέσει κάτι, ζήτησα να μην αφαιρείς το δικαίωμα του συνανθρώπου σου να του αρέσει αυτό το κάτι :wave2:

όσο για τα αθλητικά... ούτε καν :alien: :alien: :alien:

dez
06/06/2007, 14:19

εσενα, αν σε βοηθουσε λιγο ο γραπτος λογος και ησουν λιγοτερο κολλημενος, θα χες κατι να πεις... και αρκετες φορες κατι ξεκινας, το οποιο ομως βουλιαζει κατω απο τους συνηθεις αφορισμους και την προσφιλη σου συνηθεια να τα τσουβαλιαζεις ολα... κριμα

Nostra
06/06/2007, 14:19
εβγαλε η καλλιτεχνης δελτίο τύπου ζητώντας επίσημα συγνώμη από το φιλοθεάμον κοινό
και ανακοίνωσε ότι το έργο θα αποσυρθεί πάραυτα.

Μετά τις αντιδράσεις κυρίως του διαδικτυακού κοινού του moto.gr υποσχέθηκε ότι θα διορθώσει το έργο της για να λυθεί η όποια παρεξήγησις και να αποκατασταθεί η εθνική προσβολή που πολλοί, από αυτούς που καταλαβαίνουν από τέχνη, ένιωσαν.

το έργο θα ξαναπαρουσιαστεί περίπου σε μια εβδομάδα

αυτή τη φορά

με το μ'νί ξυρισμένο :lol: :lol: :lol:

Zid
06/06/2007, 14:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
εβγαλε η καλλιτεχνης δελτίο τύπου ζητώντας επίσημα συγνώμη από το φιλοθεάμον κοινό
και ανανκοίνωσε ότι το έργο θα αποσυρθεί πάρ΄ αυτα.

Μετά τις αντιδράσεις κυρίως του διαδικτυακού κοινού του moto.gr υποσχέθηκε ότι θα διορθώσει το έργο της για να λυθεί η όποια παρεξήγησις και να αποκατασταθεί η εθνική προσβολή που πολλοί, από αυτούς που καταλαβαίνουν από τέχνη, ένιωσαν.

αυτή τη φορά

με το μ'νί ξυρισμένο :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: αχαχαχαχαχα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

dez
06/06/2007, 14:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
ακόμα συνεχίζει αυτό;

καλά λένε τελικά οτι το μ....ι σέρνει καράβι...

Πλέον νομίζω οτι περνάει σε φάση ανακύκλωσης το συγκεκριμένο thread.

Κάτι άλλο έχουμε να πούμε;

Gandalf
οχι και ΑΠΟΡΩ πως δεν εκλεισε το θεμα μετα την τελευταια σου αγορευση!

sniper
06/06/2007, 14:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Κοίτα που γίναμε γενικά Κ@ΛΟΣ για ΤΟ Μ@@ΝΙ ΤΗΣ ΕΥΑΣ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δεν ήταν της Χάιδως; :rolleyes: :mad:

super_toto
06/06/2007, 14:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
και ανακοίνωσε ότι το έργο θα αποσυρθεί πάραυτα.

αυτή τη φορά

με το μ'νί ξυρισμένο :lol: :lol: :lol:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
στα ανέκδοτα και γρήγορα

Gandalf dr685sm
06/06/2007, 14:29
dez:

έλα μου ντε!!!...

Κρίσεις μετριοπάθειας , δεν με πιάνουν ... έχω ανοσία...!!! :lol: :rotflmao:
:alien:
Gandalf

cityfly
06/06/2007, 14:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δεν ήταν της Χάιδως; :rolleyes: :mad:

προσοχή προσοχή

αναζητούνται χάιδω και εύα για ... ταυτοπροσωπία

άντε να δούμε επιτέλους σε ποιαν ανήκει

:rotflmao: :rotflmao:

idi
06/06/2007, 14:45

να τσακωθουμε αν θες για αθλητικα.... για μ****α δε τσακωνομαι.... ειμαι δεσμευμενος!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Edited by sniper

ΙDI.... :nono:

καλα σορυ.... Αιδοία :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

EVI
06/06/2007, 14:50
Artist: Lyrics
Song: Kyle's Mom is a Bitch Lyrics
[Cartman:] Weeelllll,

Kyle's mom's a bitch, she's a big fat bitch,
She's the biggest bitch in the whole wide world,
She's a stupid bitch, if there ever was a bitch,
She's a bitch to all the boys and girls.

On Monday she's a bitch
On Tuesday she's a bitch
On Wednesday thru Saturday she's a bitch
Then on Sunday just to be different,
Shes u super king kamehameha bitch

Have you ever met my friend Kyle's Mom,
She's a mean old bitch, she has stupid hair,
She's a bitch, bitch, bitch, bitch, bitch, bitch, bitch
Bitch, bitch bitch bitch bitch bitch bitch
She's a stupid bitch, Kyle's Mom's a bitch,
And she's such a dirty bitch.

Talk to kids around the world,
It might go a little something like this...

[Sung in three different languages by other children]

Have you ever met my friend Kyle's Mom,
She's a mean old bitch, she has stupid hair,
She's a bitch, bitch, bitch, bitch, bitch, bitch, bitch
Bitch, bitch bitch bitch bitch bitch bitch.
She's a stupid bitch, Kyle's Mom's a bitch,
And she's such a dirty bitch;

I really mean it,
Kyle's Mom, she's a big fat, stinking bitch
Big old fat fuckin' bitch, Kyle's Mommmmmmmmmmm
Yeahhhhh, Chaaaaa

KAI TO BINTEO

http://www.youtube.com/watch?v=_rgnboSm2RA

AYTO EINAI TEXNH

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

sober
06/06/2007, 15:13
Ενα τετοιο παιδι 8ελω να κανω...:smokin:

ΑΦΑΣΙΑ ΛΕΜΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Alchimistis
06/06/2007, 15:16
:evil: :evil:

Alchimistis
06/06/2007, 15:17
http://www.youtube.com/watch?v=zsMBuY_GcbA&mode=related&search=

ΔΕΙΤΕ ΤΟ~~~!!!!ΖΩΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΖΩΑ!!!!

Το εργο σας πείραξε οτι προσβάλει τα ιδανικά σας και οχι αυτες οι τραχανοπλαγιές....

Zid
06/06/2007, 15:20
:evil: :evil: Χμμ θύμισε τη φάρσα με το τύπο που παίρνει στo υποβρύχιο στη σαλαμίνα χεχεχεχ .:lol: :lol:

lampros_fazer
06/06/2007, 15:33

Το εργο σας πείραξε οτι προσβάλει τα ιδανικά σας και οχι αυτες οι τραχανοπλαγιές....
Επειδή αρκετά μας έχετε φάει τ'αρχίδια..Σας πείραξε αυτό και όχι το άλλο..:mad:

Απαγορεύεται ρε να μας πειράζουν και τα δύο..;;

sober
06/06/2007, 15:35

/ knock..knock..

/who's there???

/ο Μακης ο ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δε λες παλι καλα που δεν δωσανε μεταλλιο τιμης στη ζαρντινιερα???Εγω ικανους τους ειχα!!!

Με λιγο ακομα μπλα μπλα...μπορει και να ψηνονταν...

sniper
06/06/2007, 15:37
........

Φιλαράκο sober κάνε μας την χάρη... εδώ συζητάμε για τέχνη.... :ZZZ:

idi
06/06/2007, 15:40

ΖΩO ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ !

τα λινκ που βαζεις νομιζεις οτι μας κανουν πιο εξυπνους???? :confused: σε blog αναρχικων τα βρισκεις??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sober
06/06/2007, 15:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Επειδή αρκετά μας έχετε φάει τ'αρχίδια..Σας πείραξε αυτό και όχι το άλλο..:mad:

Απαγορεύεται ρε να μας πειράζουν και τα δύο..;;

Το να μη σε εκφραζει το συγκεκριμενο Ως Εργο το καταλαβαινω...

το να σε πειραζει που η συγκεκριμενη επελεξε να εκφραστει ετσι...ε...οχι ..δεν το καταλαβαινω...

:nono:

τεσπα...βαρε8ηκα...εχω ποσταρει και πιο πανω ... οποιος καταλαβε καταλαβε και τα συμπερασματα δικα σας...:wave2:

bartlal
06/06/2007, 15:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Φιλαράκο sober κάνε μας την χάρη... εδώ συζητάμε για τέχνη.... :ZZZ:

εεεεεεετσι, ετσι!

we :a07: art!

lampros_fazer
06/06/2007, 15:44
Το να μη σε εκφραζει το συγκεκριμενο Ως Εργο το καταλαβαινω...

το να σε πειραζει που η συγκεκριμενη επελεξε να εκφραστει ετσι...ε...οχι ..δεν το καταλαβαινω...

:nono:
Μάλλον δεν κατάλαβες την απάντησή μου..

Λεωνίδας
06/06/2007, 15:46
παιδιά τι έχασα;
έκαιγα κάτι βιβλία και δεν πρόλαβα να παρακολουθήσω το thread

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

bartlal
06/06/2007, 15:48
παιδιά τι έχασα;
έκαιγα κάτι βιβλία και δεν πρόλαβα να παρακολουθήσω το thread

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

παλιο φασιστα! :mad: :mad: :mad:

:wacko: :wacko: :wacko:

Λεωνίδας
06/06/2007, 15:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
παλιο φασιστα! :mad: :mad: :mad:

:wacko: :wacko: :wacko: μα... προσέβαλαν τα Εθνικά μας Σύμβολα! :bigcry: :bigcry:

Alchimistis
06/06/2007, 15:50
ΖΩΩ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ !

τα λινκ που βαζεις νομιζεις οτι μας κανουν πιο εξυπνους???? σε blog αναρχικων τα βρισκεις???
Αυτα να τα λες face το face και οχι πίσω απο μια οθονη...οκ?

Λεωνίδας
06/06/2007, 15:52
Αυτα να τα λες face το face και οχι πίσω απο μια οθονη...οκ? α εδώ είμαστε
:a014: :a014: :a014: :a014: :a014:

sniper
06/06/2007, 15:53
@IDI & Alchimistis:

Εγώ βάζω 5Ε στον IDI λόγω εκτοπίσματος..... αν και είναι σε όγκο τωρα :rotflmao: :rotflmao:

Χαλαρώστε παίδες.....

bartlal
06/06/2007, 15:54
μα... προσέβαλαν τα Εθνικά μας Σύμβολα! :bigcry: :bigcry:

ε, αν ειναι ετσι, καλα εκανες στα παλιοβιβλια!

:a10:

:p

idi
06/06/2007, 15:55
http://www.youtube.com/watch?v=c1oYcY3k-PY

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Λεωνίδας
06/06/2007, 15:58
http://www.youtube.com/watch?v=c1oYcY3k-PY

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :eek: :eek: :eek:
πω πω τι βγαίνει κάθε μέρα
ολοκαίνουριο βρε μπράβο :lol: :lol: :lol:

EVI
06/06/2007, 16:03
Αυτα να τα λες face το face και οχι πίσω απο μια οθονη...οκ?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:

πες μου ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΝΝΝΕΙΣ :lol: :lol: