Σύνδεση

View Full Version : as mas sillavoun olous

Σελίδες : 1 2 3 [4] 5 6 7 8

X_NR750
05/06/2007, 18:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από pelargos1
Πιατο συγχρονο ελληνικό γιγνεσθαι

Παίρνουμε μια μεριδα λογοκρισια ,250 γραμμαρια υποκρισια ,εναν καλλιτεχνη ,πεντε καναλια
εξι αστυφυλακες και λιγο μαιντανο.

Ψιλοκοβουμε τον καλλιτεχνη και τον χτυπαμε στο μπλεντερ.Ανακατεβουμε τα καναλια μαζι με τα μαιντανα
Ανακατεβουμε τους αστυνομους και τους επικαλυπτουμε με ολη τη λογοκρισια οπως στο τιραμισου.
Ετσι εχουμε ετοιμη τη βαση της υποκρισιας οποτε μπορουμε να απλωσουμε απο πανω το κυριως υλικο και να το ζερβιρουμε ζεστο.

Αυτο μας μας πειραζει τους ελληναρες ειναι να μη μας θιξει κανενας καλλιτεχνης τα συμβολα.
Οτι μας θιγει καθε μερα ο ιδιος μας ο εαυτος και οι συμπατριωτες μας με τις αποφασεις ,τι συμπεριφορα και τη βλακεια μας
δεν ειναι σοβαρο.

Τα συμβολα μας εφαγαν.Αυτα που συμβολιζουν ενα ξεπεσμενο κρατος και ενα αποπροσανατολισμενο κατευθυνομενο εθνος.
Αλλα ετσι ειναι.Η αυθεντεια του παρελθοντος μας ειναι σημαντικοτερη απο την καθημερινοτητα μας.
Ας φαμε λοιπον ολοι το φαι μας να ναρκωθουμε απο τη μασα και να σκεπαστουμε με μια σημαιουλα να παρουμε τον υπνακο μας.

Αιντε και ονειρα γλυκα ορε πατριωτες...

:a46: :wave2:

alximistis
05/06/2007, 18:11

Παίρνουμε μια μεριδα λογοκρισια ,250 γραμμαρια υποκρισια ,εναν καλλιτεχνη ,πεντε καναλια

Ψιλοκοβουμε τον καλλιτεχνη και τον χτυπαμε στο μπλεντερ.Ανακατεβουμε τα καναλια μαζι με τα μαιντανα
Ανακατεβουμε τους αστυνομους και τους επικαλυπτουμε με ολη τη λογοκρισια οπως στο τιραμισου.
Ετσι εχουμε ετοιμη τη βαση της υποκρισιας οποτε μπορουμε να απλωσουμε απο πανω το κυριως υλικο και να το ζερβιρουμε ζεστο.

Αυτο μας μας πειραζει τους ελληναρες ειναι να μη μας θιξει κανενας καλλιτεχνης τα συμβολα.
Οτι μας θιγει καθε μερα ο ιδιος μας ο εαυτος και οι συμπατριωτες μας με τις αποφασεις ,τι συμπεριφορα και τη βλακεια μας
δεν ειναι σοβαρο.

Τα συμβολα μας εφαγαν.Αυτα που συμβολιζουν ενα ξεπεσμενο κρατος και ενα αποπροσανατολισμενο κατευθυνομενο εθνος.
Αλλα ετσι ειναι.Η αυθεντεια του παρελθοντος μας ειναι σημαντικοτερη απο την καθημερινοτητα μας.
Ας φαμε λοιπον ολοι το φαι μας να ναρκωθουμε απο τη μασα και να σκεπαστουμε με μια σημαιουλα να παρουμε τον υπνακο μας.

Δεν συμφωνώ απόλυτα αλλά...
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!! Και κατά πολύ επίκαιρο!!!

FestoNero
05/06/2007, 18:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
[B]ΟΧΙ λέμεεεε :smokin:
Ε παλι καλα που το κοψανε λεμε, αηδια το αξουριστο..
:yuck:
:lol:

pelargos1 +1

sober
05/06/2007, 18:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
συμφωνώ απόλυτα...
ΟΜΩΣ ο Τζιμάκος έτρεχε στα δικαστήρια απο κατι "Ελληναράδες" ....
Ειναι η ιδια περίπτωση με το video που μιλάμε (μην σου πώ χειρότερη γιατί οι αφισες αυτές ήταν σε δημόσιους χώρους...)
Η τέχνη πρέπει να είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.Καθε καλλιτέχνης (με ή χωρις εισαγωγικά) θα κριθεί απο τον κόσμο...Αλλωστε υπαρχουν πολλά παραδείγματα καλλιτεχνών που αναγνωρίστηκαν παγκόσμια πολλές δεκαετίες μετά τον θανατό τους.
Μπορεί να μην μας αρέσουν κάποια πράγματα ....αλλά το να τα καταδιώκουμε θυμιζουν την "νύχτα των κρυστάλλων" στην Γερμανια των Ναζί...

Δε διαφωνω κα8ολου... ασε που αμα εισαι καλλιτεχνης (ΧΩΡΙΣ εισαγωγικα) το τελευταιο που σε ενδιαφερει ειναι το Τι 8α πει ο Κοσμος ....

:beer:

Για να μην αναφερ8ω στο ποσο δυσκολο ειναι και ποση δουλεια 8ελει να καταφερεις να κανεις τεχνη και οχι μλκιες....γιατι πολυυυυυ ευκολα κατι που δεν ειναι κατανοητο με την πρωτη ματια (και δει στην Ελλαδα) αμεσως απορριπτεται και κατηγορειται...

sober
05/06/2007, 18:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Διαφωνω.

Η μοντερνα τεχνη μου κανει λιγο σε φιδι που τρωει την ουρα του. Απομονωθηκε λογω της κακως ενοουμενη ελιτιστικης διανοησης που την περιβαλλει.

Στον παρατηρητη δεν εχει σημασια αν ο ταδε ''καλλιτεχνης'' μετα απο χρονια σπουδης πανω στην κλασσικη ζωγραφικη αποφασισε να κρεμασει μια χεστρα σε εναν τοιχο...αυτο που εισπρατει ειναι η εικονα μιας χεστρας κρεμασμενης σε ενα τοιχο.......απλως να συμπληρωσω οτι αυτου του ειδους η τεχνη ( ; ), προηλθε κυριως απο Αμερικανους εικαστικους....απο μια χωρα δηλάδη που πασχιζε να βρει μια αισθητικη ταυτοτητα , να αφησει και αυτη το στιγμα της στην ιστορια των τεχνων....ελειψη ταλεντου αλλα λογια να αγαπιομαστε λεω εγω....

Ο κινηματογραφος, το θεατρο και τα εικαστικα ειναι οι πιο ευληπτες μορφες τεχνης...οπου υπαρχει εικονα υπαρχει δυναμη επικοινωνιας. Μπορει να παιζεις πιανο για την παρτη σου, μορει να χορευεις για την παρτη σου αλλα τους πινακες , τις ταινιες και τα θεατρικα εργα τα μοιραζεσαι με αλλους...αλλωστε η αναγκη να τα μοιραστεις ειναι η γεννεσιουργος αιτια τους.

Και αφου λοιπον η αναγκη ειναι να επικοινωνησεις αυτο που αισθανεσαι σε οσο το δυνατον περισσοτερο κοσμο, γιατι η συγχρονη τεχνη λειτουργει με αυτιστικο τροπο;

Απευθεινεται σε ποιους; σε αυτους που εχουν βγαλει μια καλων τεχνων; σε ιδιαιτερους ανθρωπους οι οποιοι μπορουν να συλλαβουν τα ανωτερα νοηματα και τις κρυφες εννοιολογικες πτυχες που κρυβονται πισω απο μια κρεμασμενη χεστρα; εγω δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος.....ευτυχως....δηλωνω αδαης και βλακας και ζητω συγνωμη απο τον δημιουργο που δεν μπορεσα να αντιληφθω κατι παραπανω απο το αστειο της υποθεσης...

Τελικα ποιους αφορουν ολα αυτα;

Πραγματικος καλλιτεχνης ειναι αυτος που περνα τα μηνυματα του -οσο δυσνοητα και πολυπλοκα και αν ειναι- στον πλεον αδαη...οχι αυτος που τον απομονωνει και μοιραζεται με την ''καστα των ειμαι αλλου'' ομοιδεατων του τους προβληματισμους του...

Παραδειγμα

Ο Θεωδορακης εκανε ολους τους Ελληνες να τραγουδουν Ελυτη και Ριτσο, σε εποχες που το μονο που γνωριζαν απο ποιηση στην Ελλαδα ηταν το ''φεγγαρακι μου λαμπρο''

...τωρα ποσοι απο αυτους μπηκαν στον κοπο να σκεφτουν το περιεχομενο των στιχων ειναι αλλο θεμα...σημασια εχει οτι εβαλε την ποιηση σε καθε Ελληνικο σπιτι...αυτος ηταν πραγματικος καλλιτεχνης (ασχετως με το τι εκανε μετα και ποια η σταση του...)

:wave2:

Ειμαι της αποψης οτι ο καλλιτεχνης δημιουργει πρωτιστως για να καλυψει τη δικη του αναγκη εκφρασης και να τοπο8ετη8ει αναλογα σε 8εματα που τον απασχολουν μεσω του εργου του φυσικα ..

Δε ειναι δουλεια του καλλιτεχνη να σε παρει απο το χερακι και να σου εξηγησει τι και πως το εκανε...

Ο Θεωδωρακης μεσουρανουσε σε μια εποχη που οι Ελληνες χρειαζονταν αφυπνηση και οπως εχει δηλωσει και ο ιδιος αυτος ηταν ενας απο τους λογους που επελεξε να συμπεριλαβει πχ οργανα απο την Ελληνικη παραδοση (μπουζουκι) για να ειναι η μουσικη του σαφως περισσοτερο προσιτη στο ευρυ κοινο...Δε διαφωνω κα8ολου με αυτο αλλωστε κι ο Ριτσος το ιδιο(με την ποιηση) εκανε και ο Μαλεβιτς αλλα πλεον μιλαμε για στρατευμενη τεχνη και ανοιγουμε ααααλλο μεγααααλο κεφαλαιο....

Τον Ντυσαμ τον παραδεχομαι γιατι πιστευω πως αυτος οπως παλιοτερα οι κυβιστες ... οι εξπρεσσιονιστες ...οι ντατα και τοσοι αλλοι ανοιξαν νεους δρομους στο πως αντιλαμβνομαστε μια εικονα και τι 8ελει να δηλωσει ...

Κι οσο για τη στρατευμενη τεχνη που μιλησα παραπανω ..αμα το εργο συναδει (που πρεπει) με τις κοινωνικοπολιτικες ιδεες το καλλιτεχνη εγω παω πασο ...αλλα απο την αλλη...ars gratia artis...:rolleyes:

Ειναι μπερδεμενο το 8εμα...:lol: :wave2:

idi
05/06/2007, 19:07

τι λε ρε φιλε? σοβαρα? αυτα συμβολιζουν τα συμβολα???? μεχρι εκει φτανει το μυαλουδακι σου δηλ?

αυτο λεω τοσο καιρο... κατεβαζεις ενα σεντονι για απαντηση και στο κυριος πιατο πετας μια μπαρουφα και με κανεις να γελαω!!!!

το ξαναλεω γιατι δε βαζετε μυαλο

εισατε ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ !!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

pelargos1
05/06/2007, 19:21
Α ναι με το μπαρτον.Εμπερδευθην.Τα συμβολα αντικατοπτριζουν το σημερινο μας μεγαλειο.:ZZZ:

Θα αρχισω να κοιμαμε σε tefal κρεβατι να ξυπναω το πρωι ξεκολλημενος :D

kiriakost
05/06/2007, 19:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Συγνωμη αγαπητοι ''καλλιτεχνες'' αλλα αυτη η τακτικη ειναι αντοιστοιχη του ''Σοκ και δεος'' των Αμερικανων....αν θελετε να ξεπουλατε την τέχνη σας , για τα φραγκα ειστε για πολλες κλωτσιες.

Παλικάρι μου οχι μόνο για τα φράγκα !! την δόξα ψάχνουν !! Ξέρεις πολλούς μπατίρηδες να μένουν Λονδίνο ?

Και το ποιο ωραίο από όλα !! Δεν έχουν ιδέες για να δημιουργήσουν κάτι από την αρχή , κολάζ κάνουν με ότι βρουν μπροστά τους , ευκολία δηλαδή .... και να προκαλέσει βέβαια , για να γίνουμε γνωστοί !!

Δέκα κολλημένα άτομα , αλλά Λονδίνο μεριά , παίζουν παιχνίδια αυτοπροβολής , οι ασήμαντοι .!!!

Αντε βάλτε το κώλο σας κάτω να δημιουργήσετε δουλειές στην Ελλάδα , εσείς με τις πολλές γνωριμίες ... να βοηθήσετε τον τόπο .

Αλλα όχι , εσείς είστε καλλιτέχνες στο να τρώτε τα λεφτά του μπαμπά , και το βράδυ ουισκάκια και συζητήσεις για τέχνη !! Υψηλή παιδί μου κουλτούρα !! με των λαουτσίκο θα ασχοληθείτε ..

Τέλειωσα , δεν ασχολουμαι άλλο με τους άχρηστους .

sober
05/06/2007, 19:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Παλικάρι μου οχι μόνο για τα φράγκα !! την δόξα ψάχνουν !! Ξέρεις πολλούς μπατίρηδες να μένουν Λονδίνο ?

Και το ποιο ωραίο από όλα !! Δεν έχουν ιδέες για να δημιουργήσουν κάτι από την αρχή , κολάζ κάνουν με ότι βρουν μπροστά τους , ευκολία δηλαδή .... και να προκαλέσει βέβαια , για να γίνουμε γνωστοί !!

Δέκα κολλημένα άτομα , αλλά Λονδίνο μεριά , παίζουν παιχνίδια αυτοπροβολής , οι ασήμαντοι .!!!

Αντε βάλτε το κώλο σας κάτω να δημιουργήσετε δουλειές στην Ελλάδα , εσείς με τις πολλές γνωριμίες ... να βοηθήσετε τον τόπο .

Αλλα όχι , εσείς είστε καλλιτέχνες στο να τρώτε τα λεφτά του μπαμπά , και το βράδυ ουισκάκια και συζητήσεις για τέχνη !! Υψηλή παιδί μου κουλτούρα !! με των λαουτσίκο θα ασχοληθείτε ..

Τέλειωσα , δεν ασχολουμαι άλλο με τους άχρηστους .

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡ8ΕΝΟΓΕΝΝΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΡΕ ΒΛΗΜΑ!!!!!!!!!!!!

ΚΙ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΟΥΛΑΔΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΜΙΑ ΙΣΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ 8ΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥς ΑΛΛΟΥς ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥ8ΕΡΑ ΜΠΑς ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!

ΤΟ ΑΜΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΕΧΝΗ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ !!!! ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΨΩΜΟΛΥΣΣΑΝΕ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΩΝ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΡΤΡΕΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΑΞΙΖΕΙ...

ΑΣΗΜΑΝΤΟς ΕΙΝΑΙ Ο ΦΡΟΥΝΤ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗς ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΡΕ ΚΑΡΑΑΣΧΕΤΕ????????????????????

ΑΝΤΕ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ!!!

ΚΙ ΑΜΑ 8ΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕς Χ@ΣΜ@ΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥς ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ !!!!

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΗΛ ΝΑ ΜΗΝ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ΑΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΠΑΔΕΣ???!!!! ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ?????

ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

kiriakost
05/06/2007, 19:57
ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΜΠΟΥΛΗ ... ΤΡΑΓΟΥΔΑ :p :p :p

nickald
05/06/2007, 20:27

δεν ειναι σοβαρο.

+1000

:rotflmao:

super_toto
05/06/2007, 20:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡ8ΕΝΟΓΕΝΝΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΡΕ ΒΛΗΜΑ!!!!!!!!!!!!

ΚΙ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΟΥΛΑΔΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΜΙΑ ΙΣΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ 8ΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥς ΑΛΛΟΥς ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥ8ΕΡΑ ΜΠΑς ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!

ΤΟ ΑΜΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΕΧΝΗ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ !!!! ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΨΩΜΟΛΥΣΣΑΝΕ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΩΝ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΡΤΡΕΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΑΞΙΖΕΙ...

ΑΣΗΜΑΝΤΟς ΕΙΝΑΙ Ο ΦΡΟΥΝΤ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗς ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΡΕ ΚΑΡΑΑΣΧΕΤΕ????????????????????

ΑΝΤΕ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ!!!

ΚΙ ΑΜΑ 8ΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕς Χ@ΣΜ@ΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥς ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ !!!!

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΗΛ ΝΑ ΜΗΝ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ΑΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΠΑΔΕΣ???!!!! ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ?????

ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Ρε sober πολύ απόλυτος είσαι. Σε αυτά που είπε ο kiriakost έχει πολλά δίκια. Και αυτός απόλυτος είναι βέβαια αλλά συμφωνώ περισσότερο μαζί του.
Εσύ ειδες το εν λόγω video ? Μπορεί να συμφωνίσεις κι εσύ αν το δείς.

EVI
05/06/2007, 20:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Ρε sober πολύ απόλυτος είσαι. Σε αυτά που είπε ο kiriakost έχει πολλά δίκια. Και αυτός απόλυτος είναι βέβαια αλλά συμφωνώ περισσότερο μαζί του.

η σομπερ ειναι γυναικα (η κανω λαθος? σορυ τοτεΝΕΣ)

ρε παιδια ψαχνω το βιντεο που ειναι ? καντε καμμια καλη και σορυ :beer:

super_toto
05/06/2007, 20:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
η σομπερ ειναι γυναικα (η κανω λαθος? σορυ τοτεΝΕΣ)

ρε παιδια ψαχνω το βιντεο που ειναι ? καντε καμμια καλη και σορυ :beer:

Γυναίκα ή ανδρας δεν παίζει ρόλο οι απόψεις μετράνε εδω

πάρε και το vid

και πές μου κι εσυ την γνώμη σου μετα

http://www.youtube.com/results?search_query=art+athina&search=Search

EVI
05/06/2007, 20:44
Γυναίκα ή ανδρας δεν παίζει ρόλο οι απόψεις μετράνε εδω

πάρε και το vid

και πές μου κι εσυ την γνώμη σου μετα

http://www.youtube.com/results?search_query=art+athina&search=Search

This video has been removed due to terms of use violation. ετσι λεει

δε μπορω να το δω αλλα μου το εχουν περιγραψει θενκς παντως :beer: :beer:

super_toto
05/06/2007, 20:46
This video has been removed due to terms of use violation. ετσι λεει

δε μπορω να το δω αλλα μου το εχουν περιγραψει θενκς παντως :beer: :beer:

χαχαχαχαχα
μέχι και από εκεί εφαγε λογοκρισία μόνο που εκεί δεν θα κερδίσει επιπλέον δόξα από αυτό .

http://www.fantomas.gr/artathinavideo.html

sober
05/06/2007, 20:46

Εμενα μου την εδωσε που τους εβαλε ολους σε ενα τσουβαλι...εχω βαρε8ει τυπους σαν και του λογου του που με το που ακουν ''καλλιτεχνης'' αμεσως βγαζουν συμπερασματα τυπου''α...καλα...αυτος ειναι τρελλαμενος η αα...οκ χαραμοφαης και αχρηστος..''

και με αλλους διαφωνησα εδω αλλα νομιζω ηταν πολυ υγιης διαλογος και απλη ανταλλαγη αποψεων...αμα 8ελει να μην ακουει βρισιδια να μη βριζει.....

Το εν λογω εργο δεν το εχω δει και πιστεψε με ξερω πολυ καλα ποσο εντονη ειναι η νοοτροπια της κλικας στα καλλιτεχνικα δρωμενα ακομα και μεσα στη σχολη που ειμαι...(φαντασου!!!)

αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα και ας μην κολλαμε ταμπελες ετσι αβιαστα ..

Η τυπισσα μπορει να κανει οτι 8ελει και αμα ειναι ασχετη πιστεψε με η ασχετιλα της 8α φανει...

@Ευη 8ενξ που το διευκρινισες τωρα το ειδα...:lol:

cityfly
05/06/2007, 20:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif

πριν κάτι χρόνια όμως ένας γνωστός (ο εκδότης του οξύ) θέλησε να εκδόσει την ζωή του χριστού σε κόμικ (πειραγμένη) ενός δανού κομικίστα. με ρώτησε του είπα θα σε κλείσουν μέσα γέλαγε, το έκδοσε , έκανε μύνηση η εκκλησία τον πήγαν μέσα και απεσύρθη το βιβλίο

η πλάκα είναι ότι το κόμικ 'όντως είχε γέλιο . μέχρι και σε φίλο θρησκυόμενο το έδωσα και είχε λυθεί στα γέλια.

δεν είσαι ενημερωμένος

η υπόθεση πήγε στο εφετείο και τελικά δικαιώθηκε ο εκδότης και το κόμικ κυκλοφορεί κανονικά

επίσης επί του συγκεκριμένου, επειδή το έχω και πολύ μου αρέσει θεωρώ ότι το συγκεκριμένο κόμικ δε θίγει σε κανένα σημείο την έννοια του χριστιανισμού, αν κατακεραυνώνει κάτι αυτό είναι η εκκλησία στο όνομα των αποστόλων, που τους παρουσιάζει ότι εκμεταλεύονται το όνομα και την εικόνα του χριστού για να θησαυρίσουν οι ίδιοι.

οπότε ποιος θίχτηκε; αυτός που έχει τη μύγα

cityfly
05/06/2007, 20:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64

Απ' όσο πάντως μπορώ να θυμηθώ,κανένας σοβαρός και σοφός καλλιτέχνης δεν άναψε βεγγαλικά προκειμένου να τραβήξει την προσοχή.Και δεν μιλάω μόνο για τη μουσική.

αυτό ξαναπές το

και κάτι μπορεί και να σημαίνει

super_toto
05/06/2007, 20:51
Εμενα μου την εδωσε που τους εβαλε ολους σε ενα τσουβαλι...εχω βαρε8ει τυπους σαν και του λογου του που με το που ακουν ''καλλιτεχνης'' αμεσως βγαζουν συμπερασματα τυπου''α...καλα...αυτος ειναι τρελλαμενος η αα...οκ χαραμοφαης και αχρηστος..''

και με αλλους διαφωνησα εδω αλλα νομιζω ηταν πολυ υγιης διαλογος και απλη ανταλλαγη αποψεων...αμα 8ελει να μην ακουει βρισιδια να μη βριζει.....

Το εν λογω εργο δεν το εχω δει και πιστεψε με ξερω πολυ καλα ποσο εντονη ειναι η νοοτροπια της κλικας στα καλλιτεχνικα δρωμενα ακομα και μεσα στη σχολη που ειμαι...(φαντασου!!!)

αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα και ας μην κολλαμε ταμπελες ετσι αβιαστα ..

Η τυπισσα μπορει να κανει οτι 8ελει και αμα ειναι ασχετη πιστεψε με η ασχετιλα της 8α φανει...

@Ευη 8ενξ που το διευκρινισες τωρα το ειδα...:lol:

Καλά τα λές τώρα . Μια διαφωνία όμως για κάτι που είπες πριν.

Την καραμέλα του ότι δεν υπάρχει παρθενογέννεση στην τέχνη μην την μασας κι εσύ.

Πρίν 100 χρόνια δεν υπήρχε ούτε φωτογραφία ούτε κινηματογράφος . Και πρίν 15 χρόνια δεν υπήρχε web. Κι εκεί θα βρεις τέχνη.

Ελπίζω να είδες το βίντεο πάντως για να ξέρεις για τι μιλάμε.

EVI
05/06/2007, 20:54
χαχαχαχαχα
μέχι και από εκεί εφαγε λογοκρισία μόνο που εκεί δεν θα κερδίσει επιπλέον δόξα από αυτό .

λοιπον εμενα δε μου αρεσουν αυτα τα θεωρω ανουσια (ειδα και αλλα ''εργα'') ετσι και εγω κανω ΄΄τεχνη΄΄ οτι μου ερχετε στο κεφαλι το εκθετω ανετα

δε θα δοσω παραπανω σημασια απο οτι χριεαζετε αλλα εχω να πω ενα

ειδα μικρα παιδια? ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΝΗΛΙΚΟΙ? και βλεπαν αυτα? γυμνα σωματα πασαλειμενα με κετσαπ και παιχνιδια παιδικα να μπαινουν μεσα στα γεννητικα οργανα μιας γυναικας? δλδ οταν θα ακουνε τον Εθνικο υμνο στο σχολειο στο δημοτικο θα γελανε και θα λενε αιδιο? εκτος και αν υπερετιμαμε το μυαλο τους που ακομα ειανι υπο κατασκευη.

:nono:

εκτος και αν εκανα λαθος .............

cityfly
05/06/2007, 21:01

Σε αυτους λοιπον εχω να πω πως καλα 8α κανουν να μη βιαζστουν να βρισουν μοντερνα εργα γιατι ΟΛΟΙ οι μοντερνοι καλλιτεχνες ειχαν μελετησει πααααααρα πολυυ τους κλασσικους και οτι συνεχισαν με τη μοντερνα τεχνη δε σημαινει οτι απερριψαν την κλασσικη απλα βασει αυτης εξελιχ8ηκαν διαφορετικα και παρουσιασαν κατι αλλο...

αυτό είναι και το σωστό
το πρόβλημα ξέρεις πιο είναι;

ότι σήμερα πάρα πολλοί σνομπάρουν το κλασσικό και το παίζουν μοντέρνοι χωρίς να έχουν καμιά βάση, και αυτό φαίνεται

κι επειδή δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο
φτιάχνουν οτιδήποτε, του δίνουν ένα πιασάρικο όνομα, πετάνε και μια βαθυστόχαστη με τουλάχιστον 3 περίεργες λέξεις περιγραφή και το παίζουν σπουδαίοι
πάρα πολλοί

αυτοί δεν αξίζουν τίποτα
και το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μην τους δίνουμε σημασία

super_toto
05/06/2007, 21:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
αυτό είναι και το σωστό

ότι σήμερα πάρα πολλοί σνομπάρουν το κλασσικό και το παίζουν μοντέρνοι χωρίς να έχουν καμιά βάση, και αυτό φαίνεται

φτιάχνουν οτιδήποτε, του δίνουν ένα πιασάρικο όνομα, πετάνε και μια βαθυστόχαστη με τουλάχιστον 3 περίεργες λέξεις περιγραφή και το παίζουν σπουδαίοι
πάρα πολλοί

αυτοί δεν αξίζουν τίποτα

Τα είπες όλα στις δύο τελευταίες γραμμές. Προσωπικά δεν θα με πειραζε καθόλου ακόμα κι αν έβαζαν στην πλατεία συντάγματος ένα γιγαντιάιο μουνί και παράλληλα να έπαιζε από μεγάφωνα τον πεντηκοστό ψαλμό του Δαβίδ. Αυτό που με εξοργίζει είναι ότι πολλοί μάγκες προκαλούν επίτηδες έχοντας να επδείξουν το κενό. Όχι για να φτιάξουν τέχνη αλλά όνομα.

sober
05/06/2007, 21:16
Καλα η αλη8εια ειναι πως δεν ειναι και για παιδακια επειτα σαν γονιος 8α πρεπει να εισαι ποοοολυυυυ ψωνιο για να πας το 7 χρονο σε τετοια εκ8εση και μετα να περιμενεις να του μεινει τι???? Μηπως τι 8ελει να πει ο ποιητης???Οχι βεβαια...Αυτα που ειπες Ευη 8α του μεινουν .... αλλωστε και τα παιδακια καποια στιγμη 8α μεγαλωσουν και 8α μπορουν να επιλεξουν κατα πως κρινουν αυτα , τις εκ8εσεις που 8α 8ελουν να πανε...Προς το παρον τα παιδακια πρεπει να παιζουν και να ειναι ελευ8ερα να χαρουν τα ανεμελα χρονια τους...

@σουπερ...

Νομιζω πως τα ορια στις τεχνες ειναι πολυ λεπτα κι αυτο ειναι το ωραιο...8ελω να πω πως στοιχεια ζωγραφικης η φοτο μπορεις να δεις και στον κινηματογραφο αλλα και το αντιστροφο οταν λεω πως δεν υπαρχει παρ8ενογενεση εννοω πως τουλαχιστο οσον αφορα στις εικαστικες τεχνες υπαρχει κοινος παρανομαστης το σχεδιο και ολα (οι οποιες παρεμβασεις και ανατροπες) λειτουργουν βασει αυτου ...

Δεν ειναι οτι γινεται κατι...πραγματικα νεο ....επιρροες απο κατι ηδη υπαρχον ειναι ολα...καινουριος ειναι απλα ο τροπος ερμηνειας...

Τουλαχιστον εγω ετσι το καταλαβαινω..:lol: :wave2:

maniak.
05/06/2007, 21:18
λοιπον εμενα δε μου αρεσουν αυτα τα θεωρω ανουσια (ειδα και αλλα ''εργα'') ετσι και εγω κανω ΄΄τεχνη΄΄ οτι μου ερχετε στο κεφαλι το εκθετω ανετα

δε θα δοσω παραπανω σημασια απο οτι χριεαζετε αλλα εχω να πω ενα

ειδα μικρα παιδια? ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΝΗΛΙΚΟΙ? και βλεπαν αυτα? γυμνα σωματα πασαλειμενα με κετσαπ και παιχνιδια παιδικα να μπαινουν μεσα στα γεννητικα οργανα μιας γυναικας? δλδ οταν θα ακουνε τον Εθνικο υμνο στο σχολειο στο δημοτικο θα γελανε και θα λενε αιδιο? εκτος και αν υπερετιμαμε το μυαλο τους που ακομα ειανι υπο κατασκευη.

:nono:

εκτος και αν εκανα λαθος .............

:nono: δεν εκανες λαθος :nono:

:confused: 22 σελιδες για μια μαλακο :confused:

μεγαλη αξια της δινετε :mad:

υγ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΠΕΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ :
ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΑ ΤΩΝ Π@@~$Ο ΛΕΜΕ

εχε χαρι που δεν ειμαστε στης διαμαχες :a56:

sober
05/06/2007, 21:19
αυτό είναι και το σωστό

πάρα πολλοί

αυτοί δεν αξίζουν τίποτα

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

sober
05/06/2007, 21:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.

υγ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΠΕΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ :
ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΑ ΤΩΝ Π@@~$Ο ΛΕΜΕ

εχε χαρι που δεν ειμαστε στης διαμαχες :a56:

Εγω μιλησα συγκεκριμενα για ''Σχολη του Λονδινου'' δηλ. καλλιτεχνες οπως Μπεικον Αντριους Κοσοκοφ Φρουντ και αλλοι που τωρα δε 8υμαμαι...

Τεσπα ..αν δε σ'αρεσουν αυτοι..αποψη σου....:smokin:

idi
05/06/2007, 21:37

ΦΟΒΕΡΟ!!! ΚΟΡΥΦΗ !!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ !!!! η μεγαλυτερη μαλακια που ειδα ποτε!!!!!!!!!!

ειμαι πεζος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

orizontas
05/06/2007, 21:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Καπου εγραψες ''πως θα συναγωνιστει η Ελλαδα την Ευρωπη''

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ οτι πρεπει να γινει αυτο?

Παμε απο το κακο στο χειροτερο, απο τοτε που θελουμε να τους μοιασουμε
Δεν γινεται, ειμαστε διαφορετικοι, πως το λενε!!!

Η Ελλαδα ειχε κουλτουρα, ειχε πολιτισμο, και καταφεραμε και γιναμε Αμερικανακια
Χασαμε την μπεσα που ειχαμε, απο τοτε που ειχαμε ξενες επιρροες

Εχω δει πολλους Ελληνες που μενουν μονιμα στο Λονδινο, να εχουν μια αντιπαθεια για την ΧΩΡΑ ΜΟΥ
Αν εκει δεν εχουν προβλημα να ξεφτυλιζεις την ανυπαρκτη ιστορια τους, χαλαλι τους
Αν δεν σου αρεσει η ''αντιληψη της τεχνης'' που εχουν οι Ελληνες, τοτε μεινε εκει, καλα εισαι

Για ενα συμβολο ομως, που εκατονταδες χρονια παλευουνε οι Ελληνες, με δυσκολιες που ουτε το 1/10 δεν εχουν περασει αλλοι λαοι, και που ακομα και οι παππουδες μας πεθαναν πριν λιγα χρονια ΟΧΙ, δεν θελω να ξεφτυλιζεται

Μαλλον εχεις και κακη αντιληψη για τα μελη αυτου του φορουμ
Μαλλον πιστευεις οτι ειμαστε ολοι αναρχικοι, οτι κοιμομαστε με τα πετσινα, τραβαμε μυτιες στην κοκα, και στα δωματια μας υπαρχουν πλακατ ''ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ''

Δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα, και εντελει.......ΧΕΣΤΗΚΑ τι κανει ο Tracy Emin, Jake and Dinos Chapman, Gilbert & George
Εδω ειναι Βαλκανια, δεν ειναι παιξε γελασε

τριακοσιες και θεματολογιες γουσταρο

βα ενα θεμα ....

ειμαι στην αρη ακομη και .....

+10000

maniak.
05/06/2007, 21:51
Εγω μιλησα συγκεκριμενα για ''Σχολη του Λονδινου'' δηλ. καλλιτεχνες οπως Μπεικον Αντριους Κοσοκοφ Φρουντ και αλλοι που τωρα δε 8υμαμαι...

Τεσπα ..αν δε σ'αρεσουν αυτοι..αποψη σου....:smokin:

:nono: το παραπανο δεν ειναι για σενα ουτε για καποιον αλλον γιατι απλα δεν διαβασα 22σελ.
(και ουτε θα το κανω) διαβασα της 2 πρωτες, ειδα το βιντεο και απλα συμφωνισα με αυτα που
εγραψε η evi.

δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν για προσοπικες αποψης πανω σε αυτο το θεμα

και τελος δεν γραφω για καλλιτεχνες :nono: ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ

ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΚΑΘΕ 3 ΚΑΙ ΛΙΓΟ.

ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ,:a56:

orizontas
05/06/2007, 22:02
εφτασα ςως την τριτη σελιδα και σας βαρεθηκα ....

ερωτηκσης

εαν γραψω ενα βιντεακι που αντι να πλενω τις εξατμισεις του dom

πλενω τον πισινο μου (για να μην πω τον κολο μου ) και μετα πλεινω

τις εξατμισεις και μετα πλενω το πουλι μου και μετα το μπουζι της δομ .....

ειναι τεχνη ???

και το θεμα ???

η κθαριοτης ειναι η μιση αρχοντια ...... και ολα αυτα με ηχους

απο τον εθνικο υμνο της αμερικης .

θα πουλησω???

πολυ ασχοληθηκα με το θεμα ......

παλαια πεταγανε και κανα αυγο και ντοματες στα εργα

ειναι και αυτο μια εκφραση κριτικης .......

να γινει ρομπα η μαλακο και το μουνι της ....

συγχωρεστεμε αν θεωρειτε οτι ειπα μαλακιες αλλα νε

ειμαι και εγω ενας απο τους λιγους

:a31: :a31: :a31:

iosif
05/06/2007, 22:07
ο εκδοτης δικαιωθηκε στο εφετειο αρχικα το κομικ αποσύρθηκε

αρκετών οι απόψεις θυμίζουν απόψεις γιαγιάς όταν ακούει σεπούλτουρα "μα καλά είναι μουσική αυτό?"

EVI
05/06/2007, 22:12
ο εκδοτης δικαιωθηκε στο εφετειο αρχικα το κομικ αποσύρθηκε

αρκετών οι απόψεις θυμίζουν απόψεις γιαγιάς όταν ακούει σεπούλτουρα "μα καλά είναι μουσική αυτό?"

αμα ρωτησεις βραζιλιανα γιαγια θα της αρεσει ασε μας ρε φιλε αηδια ειναι αισχος!(οχι οι σεπς αυτοι ειναι ρισπεκτ)

αν καταλαβα καλα η σομπερ εινια στην καλων τεχνων? σομπερ ειχα μια φιλη που πρωσπαθουσε 6 χρονια να μπει εκει

αν βλεπατε μονο τι ζωγραφιζε! :eyepop: παναζια μου τελεια ηταν!

και ομως.................εφυγε τελικα εξω............

εκει μεσα υπαρχουν πολυ καλα χερια ! ας μην σπαταλανε το ταλεντο τους σε κετσαπ και μουσταρδες! πρεπει να αφησουν κληρονομια! και οχι σαχλα βιντεακια χειροτερα απο μπε μουβι

γνωμη μου,. :beer:

και αν με τσαντισε κατι ειναι τα παιδια που ηταν εκει μεσα...............του δημοτικου........:sad:

kiriakost
05/06/2007, 22:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ΦΟΒΕΡΟ!!! ΚΟΡΥΦΗ !!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ !!!! η μεγαλύτερη μαλακία που είδα ποτέ!!!!!!!!!!

είμαι πεζός

Οχι ρε φίλε , μια χαρά είσαι . :)

Και από ότι βλέπω, η πλειονότητα συμφωνεί μαζί σου .
Και πάλι καλά δηλαδή , διότι εάν διαφωνούσε , θα ετοίμαζα βαλίτσες για άλλο φόρουμ , ψάχνοντας για Έλληνες όπως ο Διογένης με το φανάρι .

X_NR750
05/06/2007, 22:17
Ελληναρες της συμφορας

δικαιωμα στην ελευθερια εκφρασης σας λεει κατι?

Δημοκρατια μηπως?

και δεν προκειται για την συκεκριμενη μαλακο αλλα για το θεμελιωδες δικαιωμα της να λεει οτι θελει ελευθερα

γιαυτο πεθαναν καποιοι που επικαλειστε και οχι για βουνα,λιμνες και λαγκαδια

iosif
05/06/2007, 22:18
ο διογενης ο σινωπεύς (ο οποίος είχε εξοριστεί από τον πόντο διότι ήταν ο πρώτος πλαστογράφος της γνωστής ιστορίας)έψαχνε ανθρωπους
όχι έλληνες
επίσης σιχαινόταν τον διαχωρισμό των ανθρωπων σε έθνη

EVI
05/06/2007, 22:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Ελληναρες της συμφορας

δικαιωμα στην ελευθερια εκφρασης σας λεει κατι?

Δημοκρατια μηπως?

και δεν προκειται για την συκεκριμενη μαλακο αλλα για το θεμελιωδες δικαιωμα της να λεει οτι θελει ελευθερα

γιαυτο πεθαναν καποιοι που επικαλειστε και οχι για βουνα,λιμνες και λαγκαδια

ωχ αυτο το ειπαμε το αναλυσαμε ! επαναληψη? καλο κανει

:rotflmao: :beer: :beer:

iosif
05/06/2007, 22:20
α και τα φτερά του έρωτα του βέντερς μια μαλακία είναι για τους πολλούς
απορώ προχτές που τοδειξε η ετ γιατί δεν έκλεισαν το κανάλι

X_NR750
05/06/2007, 22:20
ωχ αυτο το ειπαμε το αναλυσαμε ! επαναληψη? καλο κανει

:rotflmao: :beer: :beer:

It helps :beer: :wave2:

sober
05/06/2007, 22:22
χαχαχαχαχα

Λοιπον το ειδα...

'νταξει....:yuck:

με το σεξ και πολιτικη που δειχνει προς το τελος τι καταλαβαινετε???Οτι και καλα πεφτει το καδρο απο το γ@μησι και καλα.....τα ροζ σκανδαλα ανεβοκατεβαζουν κυβερνησεις???πχ Ανδρεας /Μιμη....???

Απορια το εχω παντως αυτο μου αρεσε.. γελασα ... :lol: :lol:

iosif
05/06/2007, 22:24
"στοιχειώδης αισθητική"
βασίλης ραφαηλίδης
εκδόσεις 21ου
απλό και κατανοητό

X_NR750
05/06/2007, 22:25
ο διογενης ο σινωπεύς (ο οποίος είχε εξοριστεί από τον πόντο διότι ήταν ο πρώτος πλαστογράφος της γνωστής ιστορίας)έψαχνε ανθρωπους
όχι έλληνες

Ετσι :beer: :wave2:

sniper
05/06/2007, 22:26
"στοιχειώδης αισθητική"
βασίλης ραφαηλίδης
εκδόσεις 21ου
απλό και κατανοητό

Αυτό τώρα είναι κάτι σαν manual;

super_toto
α και τα φτερά του έρωτα του βέντερς μια μαλακία είναι για τους πολλούς
απορώ προχτές που τοδειξε η ετ γιατί δεν έκλεισαν το κανάλι

Μόνο και μόνο που συγκρίνεις τον βέντερς (και δεν είμαι πολυ φάν του αλλά τον εκτιμώ) με το τριχωτό μουνί θα έπρεπε να φάς 3 μήνες φυλακή :D

HORNY
Αρχικά δημιουργήθηκε από chducos1
παιρνωντας την istanbul πισω θα λεμε οτι επιτελους εχουμε και πιστα!!!!!!!!!

AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!!! :beer: :rotflmao: :beer:

sniper
05/06/2007, 22:27
.......

Σωστά...... μέσα στα κοινά είμαστε με άγγλους, γερμανούς κλπ.....

sober
05/06/2007, 22:32
αμα ρωτησεις βραζιλιανα γιαγια θα της αρεσει ασε μας ρε φιλε αηδια ειναι αισχος!(οχι οι σεπς αυτοι ειναι ρισπεκτ)

αν καταλαβα καλα η σομπερ εινια στην καλων τεχνων? σομπερ ειχα μια φιλη που πρωσπαθουσε 6 χρονια να μπει εκει

αν βλεπατε μονο τι ζωγραφιζε! :eyepop: παναζια μου τελεια ηταν!

και ομως.................εφυγε τελικα εξω............

εκει μεσα υπαρχουν πολυ καλα χερια ! ας μην σπαταλανε το ταλεντο τους σε κετσαπ και μουσταρδες! πρεπει να αφησουν κληρονομια! και οχι σαχλα βιντεακια χειροτερα απο μπε μουβι

γνωμη μου,. :beer:

και αν με τσαντισε κατι ειναι τα παιδια που ηταν εκει μεσα...............του δημοτικου........:sad:

Ασε ειναι οντως δυσκολο να μπεις και μερικοι απο οτι ακουγεται βαζουν και μεσον...

Το 8εμα με την Καλων Τεχνων ειναι το εξησ:

Εγω φετος μπηκα και απο οτι ακουω απο παιδια σε μεγλυτερα ετη υπαρχουν οντως κλικες με φοιτητες..κα8ηγητες και πολλοι απο αυτους ειναι της νοοτροπιας να 8αψουμε το διπλανο μας και να προω8η8ουμε εμεις...

Αξιζει σα Σχολη γιατι εχει υπεροχη βιβλιο8ηκη και γενικως εισαι ελευ8ερος να δοκιμασεις και να δεις πολλα πραγματα ....
Εγω προσωπικα προσπα8ω να το εκμεταλλευτω οσο μπορω αυτο τωρα οι κλικες οι ''φιλιες'' και τα ''πηγαδακια'' η οτι αλλο 8ες με αφηνουν παγερα αδιαφορη ...

Βασικα τι να λεμε...παντου υπαρχουν καλα παιδια και παντου βρισκεις και μ@λ@κες...

:sad:

makocer
05/06/2007, 22:34
αυτο ΕΙΝΑΙ τεχνη.......

temptation-of-saint-anthony (http://www.ludd.luth.se/~silver_p/Art/Dali/dali.temptation-of-saint-anthony.jpg)

X_NR750
05/06/2007, 22:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από makocer
αυτο ΕΙΝΑΙ τεχνη.......

temptation-of-saint-anthony (http://www.ludd.luth.se/~silver_p/Art/Dali/dali.temptation-of-saint-anthony.jpg)

Dali rulez

super_toto
05/06/2007, 22:37
Δεν ανοίγουμε κάνα νέο thread για την τέχνη, να ξεφύγουμε και από το mounovideo

X_NR750
05/06/2007, 22:38

Ετσι

Persistence of memory

91608

orizontas
05/06/2007, 22:39

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δεν βλεπουμε κανα γκουσγκουνη καλυτερα .......

αυτο ειναι τεχνη

iosif
05/06/2007, 22:39
κοίτα ρε που η καθολική εκκλησία και οι φανατικοί της συντήρησης τότε ήθελαν να κρεμάσουν τους σουρρεαλιστές και τους προδρόμους τους ντανταιστές....

sober
05/06/2007, 22:40
Dali rulez

Τι να πω ρε παιδια ... βλεπεις εργα καλλιτεχνων και αισ8ανεσαι τελειως κουτσαβλο...Δηλ. λες...''εγω ΤΙ παω να κανω τωρα????''

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kostisthegreek
05/06/2007, 22:43
Τελικά το είδα κι εγώ το βιντεάκι απόψε.

Εντάξει και η "τσόντα" τέχνη είναι.

Εβαλε τον εθνικό ύμνο, μας έκανε όλους άνω κάτω, έχασε και το χαρακτηρισμό του.

Τόσοι παραγωγοί υπάρχουν για τις τσόντες, γιατί δεν συμβουλεύτηκε κάποιον?

super_toto
05/06/2007, 22:44
το βλέπω να έρχεται

? vs ?

στις διαμάχες

EVI
05/06/2007, 22:45
kawasaki:D :D :smokin:

91610

X_NR750
05/06/2007, 22:46
kawasaki

Να βαλω?

ξερεις sculpture in metal :winka:

:lol: :lol: :lol:

EVI
05/06/2007, 22:47
Να βαλω?

ξερεις sculpture in metal :winka:

:lol: :lol: :lol:

αυτα ειναι εργα τεχνης :lol: :lol: :beer: :beer: :beer:

X_NR750
05/06/2007, 22:48
αυτα ειναι εργα τεχνης :lol: :lol: :beer: :beer: :beer:

Yes

and fine art is not for the masses

:beer: :beer: :wave2:

makocer
05/06/2007, 22:50
κοίτα ρε που η καθολική εκκλησία και οι φανατικοί της συντήρησης τότε ήθελαν να κρεμάσουν τους σουρρεαλιστές και τους προδρόμους τους ντανταιστές....

ο Dali ομως ειναι ακομα εδω.....και θα ειναι για πολυ καιρο ακομα..
γιατι ??
δεν υπηρχαν αραγε συγχρονοι του με αναλογες ''ανυσηχιες''?

super_toto
05/06/2007, 22:50
DALI VS SUZUKI VS LEONARDO VS DUCATI

X_NR750
05/06/2007, 22:54
Tarkowski vs all maybe?

EVI
05/06/2007, 22:58
λουις ρογιο vs Conan :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

sober
05/06/2007, 22:58
Για τον Ταρκοφσκι φερε κατι βαρυ .... καμια Βαραντερο ισως ...:lol: :lol: :lol:

X_NR750
05/06/2007, 22:59
Για τον Ταρκοφσκι φερε κατι βαρυ .... καμια Βαραντερο ισως ...:lol: :lol: :lol:

Πφφφφ

Ignorants :lol:

EVI
05/06/2007, 22:59
ημισκουμπρια vs SV

(παω να φυγω τωρα .....φευγω εγω....δεν ειμαι εδω) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

X_NR750
05/06/2007, 23:00
λουις ρογιο vs Conan :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

VFR vs all Human art history :evil:

EVI
05/06/2007, 23:01
VFR vs all Human art history :evil:

mr bean vs VFR

καλα ντε ΜΗ ΒΑΡΑΣ πλακα κανω

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

X_NR750
mr bean vs VFR

καλα ντε ΜΗ ΒΑΡΑΣ πλακα κανω

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

See reply above :lol:

super_toto
Αν ο Leonardo ζούσε σήμερα θα ήταν σχεδιαστής στην Ferrari. O Michelangelo θα ήταν σίγουρα στην Ducati. Για τον Rafael δεν μπορώ να βρώ που θα δούλευε.

X_NR750
05/06/2007, 23:03
Αν ο Leonardo ζούσε σήμερα θα ήταν σχεδιαστής στην Ferrari. O Michelangelo θα ήταν σίγουρα στην Ducati. Για τον Rafael δεν μπορώ να βρώ που θα δούλευε.

Και ολο το αυτο το dream team θα σχεδιαζε τα fairing μου :smokin:

EVI
05/06/2007, 23:04
Και ολο το αυτο το dream team θα σχεδιαζε τα fairing μου :smokin:

υπεραισιοδοξος

εμενα καποιον να μου ρυθμισει τα ολινς θελω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sober
05/06/2007, 23:05
Πφφφφ

Ignorants :lol:

Γιατι ρε???αμα δε φερουμε ΜΑΟΥΝΑ για τον Ταρκοφσκι τοτε τι???

τεσπα...εγω στην Κλερι αντιστοιχω το Μπεικον γιατι ειναι και οι δυο αγαπημενοι..

:lol: :lol: :lol: :lol:

super_toto
05/06/2007, 23:09

τεσπα...εγω στην Κλερι αντιστοιχω το Μπεικον γιατι ειναι και οι δυο αγαπημενοι..

Εγώ το ζαμπόν

sober
05/06/2007, 23:10
Εγώ το ζαμπόν

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πολυ με αδικεις.....

EVI
05/06/2007, 23:12
Εγώ το ζαμπόν

σαμπον στα σουπερ μοταρντ υπαρχει παντος

ο σαμπον με το ζαμπον

καλο μου ακογετε

παλι

τεχνη

δημιουργησαμε

στικυ στικυ για τους επομενους χρηστες

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

X_NR750
05/06/2007, 23:13
υπεραισιοδοξος

εμενα καποιον να μου ρυθμισει τα ολινς θελω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

HRC εδω στην κυρια

η θα εχουμε προβληματα με τον idi?

EVI
05/06/2007, 23:14
HRC εδω στην κυρια

η θα εχουμε προβληματα με τον idi?

κανε δουλεια σου παλλικαρη μου

γαμω τις προσφορτισεις τα σαγκ και τα κερατα

που παει αυτη η τεχνη ?

X_NR750
05/06/2007, 23:15
κανε δουλεια σου παλλικαρη μου

γαμω τις προσφορτισεις τα σαγκ και τα κερατα

που παει αυτη η τεχνη ?

We working on it

V5 magic on the way :lol: :smokin:

X_NR750
05/06/2007, 23:19

Κατι εκλεπτυσμενο ,πρωτοποριακο και μοναδικο ισως :lol: :evil:

Kevin bacon? :lol:

sober
05/06/2007, 23:22
Κατι εκλεπτυσμενο ,πρωτοποριακο και μοναδικο ισως :lol: :evil:

Kevin bacon?

Τι???? το σαχλα τον η8οποιο?????Την Ιρλανδαρα ρε λεω!!!το Φρανσις Μπεικον!!!!

:nono: :lol: :lol: :wave2:

kalesin
05/06/2007, 23:26
Τι???? το σαχλα τον η8οποιο?????Την Ιρλανδαρα ρε λεω!!!το Φρανσις Μπεικον!!!!

:nono: :lol: :lol: :wave2:

αυτος ειναι καλος μονο το πρωι με αυγα, μετα μου πεφτει βαρυς κ δυσκολοχωνευτος...

...ειπε ο ενεργα αναμεμιγμενος στην πολιτιστικη ζωη του αλλου κοσμου κ γυρισε στο ατελιε του, να συνεχισει να προσπαθει να μαθει το γουρουνι να τραγουδαει

cityfly
05/06/2007, 23:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin

...ειπε ο ενεργα αναμεμιγμενος στην πολιτιστικη ζωη του αλλου κοσμου κ γυρισε στο ατελιε του, να συνεχισει να προσπαθει να μαθει το γουρουνι να τραγουδαει

να ρωτήσεις τον παβλώφ

ξέρει από σκυλιά
ίσως τα καταφέρει και με τα γουρούνια

sober
05/06/2007, 23:28
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
[B]αυτος ειναι καλος μονο το πρωι με αυγα, μετα μου πεφτει βαρυς κ δυσκολοχωνευτος...

Λιγα για το Μπεικον ετσι???:evil:

πιες καμια σοδα...:lol: :lol: :lol: :lol:

kalesin
05/06/2007, 23:30
να ρωτήσεις τον παβλώφ

ξέρει από σκυλιά
ίσως τα καταφέρει και με τα γουρούνια

ασε...

πιστευω οτι χανω το χρονο μου

κ ενοχλω κ το γουρουνι...

κ θα σφιξει το κρεας του κ θα μου βγαλει πολυ σφιχτες τις πανσετες μετα

cityfly
05/06/2007, 23:32
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
[B]αυτος ειναι καλος μονο το πρωι με αυγα, μετα μου πεφτει βαρυς κ δυσκολοχωνευτος...

Λιγα για το Μπεικον ετσι???:evil:

πιες καμια σοδα...:lol: :lol: :lol: :lol:

γιατί έπινε σόδες ο μπέικον;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sober
05/06/2007, 23:35
γιατί έπινε σόδες ο μπέικον;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σταματηστε...!!!:bigcry:

:lol: :lol: :lol: :lol: :wave2:

zubitos
06/06/2007, 00:02
Οχι ρε φίλε , μια χαρά είσαι . :)

Και από ότι βλέπω, η πλειονότητα συμφωνεί μαζί σου .
Και πάλι καλά δηλαδή , διότι εάν διαφωνούσε , θα ετοίμαζα βαλίτσες για άλλο φόρουμ , ψάχνοντας για Έλληνες όπως ο Διογένης με το φανάρι .

το οτι απο την αρχή του thread λές βλακείες και ο κόσμος βαριέται να σου απαντήσει το έχεις τσεκάρει σαν εκδοχή? ή απλά νομίζεις οτι όποιος δεν γράφει εδώ μέσα συμφωνεί μαζί σου?

φιλικά παντα :winka:

EVI
06/06/2007, 00:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos
το οτι απο την αρχή του thread λές βλακείες και ο κόσμος βαριέται να σου απαντήσει το έχεις τσεκάρει σαν εκδοχή? ή απλά νομίζεις οτι όποιος δεν γράφει εδώ μέσα συμφωνεί μαζί σου?

φιλικά παντα :winka:

φιλικα παντα αυτο να το πεις σε αλλους 30 που ειπαν τα ιδια ισως με αλλες λεξεις αλλα τα ιδια :wave2: :wave2:

zubitos
06/06/2007, 00:13
φιλικα παντα αυτο να το πεις σε αλλους 30 που ειπαν τα ιδια ισως με αλλες λεξεις αλλα τα ιδια :wave2: :wave2:

αν θές καντό λιγο ποιό κατανοητό αυτο που θές να πείς.

Alchimistis
06/06/2007, 00:19
Η τέχνη δεν έχει όρια...εγω αυτό ξέρω

Δόξα τον Χριστόδουλα που ο Νταλί δεν ειχε γεννηθει σε αυτο το μπουρδέλο γιατι θα σάπιζε σε κάποιο κρατητήριο....

Καλη Τύχη

EVI
06/06/2007, 00:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos
αν θές καντό λιγο ποιό κατανοητό αυτο που θές να πείς.

οτι πιανεις τυχαια εναν και δε κοιτας του υπολοιπους που στην πλειοψηφια σε αυτο το θρεντ λενε τα ιδια

δλδ

(τυχαια νουμερα)

30 ειπαν τα ιδια ισως με αλλες λεξεις αλλα τα ιδια με αυτον στο νοημα

και 10 ειπαν αυτα που λες εσυ

αρα το να λες σε καποιον οτι λεει βλακειες τυχαια εινια αδικια

πες στο και στους 30 εναν εναν

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?

Alchimistis
06/06/2007, 00:23
Ας πιάσουμε και τον Μπουλά ρε....Ναι ρε τον Μπουλά γνωστό κίνδυνο του εθνους:bawl: :sad:

http://www.youtube.com/watch?v=xf65k_iDq30&mode=related&search=

zubitos
06/06/2007, 00:36
οτι πιανεις τυχαια εναν και δε κοιτας του υπολοιπους που στην πλειοψηφια σε αυτο το θρεντ λενε τα ιδια

δλδ

(τυχαια νουμερα)

30 ειπαν τα ιδια ισως με αλλες λεξεις αλλα τα ιδια με αυτον στο νοημα

και 10 ειπαν αυτα που λες εσυ

αρα το να λες σε καποιον οτι λεει βλακειες τυχαια εινια αδικια

πες στο και στους 30 εναν εναν

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?

Το ότι οι μεν είναι 30 και οι άλλοι 10 απο αυτούς που υποστήριξαν μία γνώμη δεν σημαίνει οτι είναι και η πλειονότητα όσων διαβάζουν αυτο το thread.

Απλά είναι η πλειονότητα όσων απάντησαν σε αυτό το thread.

Γι'αυτό και απάντησα στον συγκεκριμένο.

Κατάλαβες?

kiriakost
06/06/2007, 00:37
Τι να πούμε τι ? ...... Zubitos April 12, 1979 , its a long way to timperery!! its a long way to go :)

Zubitos:a022: :a022: :a022: :a022: :a38:

zubitos
06/06/2007, 00:39
Τι να πούμε τι ? ...... Zubitos April 12, 1979 , its a long way to timperery!! its a long way to go :)

τι επιχειρηματολογία θεέ μου :a18:

kiriakost
06/06/2007, 00:41
πάρε άλλη μια δόση επιχειρηματολογίας

Zubitos:a022: :a022: :a022: :a022: :a38:

zubitos
06/06/2007, 00:43
πάρε άλλη μια δόση επιχειρηματολογίας

kiriakost May 10 1969.

Για την ηλικία σου καλή και η :a31: σου

blackbusa
06/06/2007, 01:01
ΚΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.................ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΤΡΙΒΕΤΑΙ????

:a31: :a31: :a31: