View Full Version : as mas sillavoun olous
Σελίδες :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
super_toto
06/06/2007, 16:05
Ρεεεεε θα σταματήσετε να τσακώνεστε ή θα έρθω από κει να σας μαζέψω.
:a44:
kiriakost
06/06/2007, 16:32
Μου κέντρισε την προσοχή η ερώτηση πως φτάσαμε μέχρι εδώ , και μιλάω για την απελευθερωμένη εκφραστικότητα ορισμένων , που βρίζουν τα άλλα άτομα του φόρουμ, νομίζοντας ότι αυτό που λένε έχει κάποια βαρύτητα και καλά ...
Η κυρία καλλιτέχνης, πήρε τα μηνύματά μας , έστω και ανάμικτα .
Σίγουρα δεν χάρηκε με το αποτέλεσμα .
Το τελευταίο βιντεακι δεν με απασχολεί , για το δικό μου σπίτι ( πατρίδα ) καίγομαι , οι άλλοι , όταν οι Έλληνες έβγαζαν φιλοσόφους γιατρούς και επιστήμονες στην αρχαιότητα , αυτοί σκαρφάλωναν στα δέντρα και έτρωγαν μπανάνες .
Εκει ας καταλήξουν και πάλι , είναι δικιά τους επιλογή .
Οι αρχαίοι μας, είπαν το ωραίο γνωμικό που λέει ," Παν μέτρο άριστον ".
Αυτο μεταφράζεται και ως ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ = ΑΡΙΣΤΟΝ
Οπως η κυρία καλλιτέχνης , έχασε την ισορροπία της , με τις πράξεις της , και τιμωρήθηκε , καλό θα ήταν να προσέξουν από εδώ και μπρος , όλοι την ισορροπία τους μέσα στο φόρουμ .
ήδη όσοι παρεκτράπηκαν , και έβρισαν άλλα άτομα , θα απομονωθούν από τα άλλα μέλη , μέσα στο φόρουμ .
Και ακόμα και όταν ξεχαστεί η κυρία με την τρύπα της , η ανισόρροπη συμπεριφορά που φανερώθηκε από μέρους τους , σε αυτό το θέμα , δεν θα ξεχαστεί ..
Στα τέτοια μας , θα πουν ίσως , και στα δικά μας θα απαντήσουμε εμείς . :sun:
blackbusa
06/06/2007, 16:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Η κυρία καλλιτέχνης, πήρε τα μηνύματά μας , έστω και ανάμικτα .
Σίγουρα δεν χάρηκε με το αποτέλεσμα .
Η κυρια καλλιτεχνης τα μηνυματα σας τα εχει γραμμενα στην........................
ΚΑΡΑΜ*****Α ΤΗΣ ΠΟΥ ΞΥΝΕΙ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
P.S. Αυτη που ανοιξε αυτο το thread και γιναμε ΜΟΥΝΙ τι απεγινε τελικα????:confused: :confused:
edit....SORRY MOD για την ασεμνη λεξη....:blush:
CPANTELO
06/06/2007, 16:41
@ PACKO
ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΞΕΛΑΒΑ ΕΤΣΙ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΡΑΞΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΦΡΙΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΙΔΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΛΛΟΥ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΛΗΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΝΝΟΩ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΙΩΣ. Η ΤΕΧΝΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΟΠΟΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ. ΔΕΚΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΑΛΛΑ ΦΥΛΑΚΗ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΕΞΥΠΝΟΣ Η ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΠΡΕΧΤ:
THN ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΒΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ..
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΒΑΝΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ..
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΒΑΝΕ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...
ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
ΤΩΡΑ ΔΕΚΤΗ ΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!
Εγω παλι πιστευω στη κυριαρχια των ΚΤΜ...
κανεις δε μπορει να φιμωσει τη φωνη μας...
Cpt. Haddock
06/06/2007, 16:45
οι άλλοι , όταν οι Έλληνες έβγαζαν φιλοσόφους γιατρούς και επιστήμονες στην αρχαιότητα , αυτοί σκαρφάλωναν στα δέντρα και έτρωγαν μπανάνες .
αυτη την - ανακριβέστατη - καραμέλα θα σταματήσουμε να την αναμασάμε κάποτε; :rolleyes:
Έλεος πια με τον πεφωτισμενο λαό...
:sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
αυτη την - ανακριβέστατη - καραμέλα θα σταματήσουμε να την αναμασάμε κάποτε; :rolleyes:
Έχεις δίκιο..... που να βρουνε τις μπανάνες..... Χαρούπια έτρωγαν....
Μπορεί εμείς Καπετάν να είμαστε για τον ακατανόμαστο αλλά τουλάχιστον οι πρόγονοι κάτι κάνανε. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει οτι οι απόγονοι αυτών (αν είμαστε) είμαστε και το ίδιο με αυτούς....
Αρχικά δημιουργήθηκε από CPANTELO
@ PACKO
ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΞΕΛΑΒΑ ΕΤΣΙ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΡΑΞΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΦΡΙΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΙΔΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΛΛΟΥ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΛΗΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΝΝΟΩ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΙΩΣ. Η ΤΕΧΝΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΟΠΟΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ. ΔΕΚΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΑΛΛΑ ΦΥΛΑΚΗ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΕΞΥΠΝΟΣ Η ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΠΡΕΧΤ:
THN ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΒΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ..
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΒΑΝΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ..
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΒΑΝΕ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...
ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
ΤΩΡΑ ΔΕΚΤΗ ΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!
Γιατι λετε μπουρδες ρε π...στη μου;;;;Ενταξει φιλε μου,πες μου τη διευθυνση σου,να σου στειλω ενα βιντεακι με παρτουζες σε μουσικη Χατζηδακη,δες το και με το παιδι σου,και πες του οτι ειναι τεχνη...αν σε ρωτησει τι γινεται εκει...απλα ο καθενας την αντιλαμβανεται διαφορετικα...
Vasilis_Strom
06/06/2007, 16:53
Το τελευταίο βιντεακι δεν με απασχολεί , για το δικό μου σπίτι ( πατρίδα ) καίγομαι , οι άλλοι , όταν οι Έλληνες έβγαζαν φιλοσόφους γιατρούς και επιστήμονες στην αρχαιότητα , αυτοί σκαρφάλωναν στα δέντρα και έτρωγαν μπανάνες .
Μπααα, μάλλον για να βλέπουν μακριά ανέβαιναν στα δέντρα αλλά εμείς ακόμα να το καταλάβουμε, δυστυχώς..... :winka: :winka:
:wave2:
Cpt. Haddock
06/06/2007, 16:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μπορεί εμείς Καπετάν να είμαστε για τον ακατανόμαστο αλλά τουλάχιστον οι πρόγονοι κάτι κάνανε. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει οτι οι απόγονοι αυτών (αν είμαστε) είμαστε και το ίδιο με αυτούς....
Και άλλων λαών οι πρόγονοι κάνανε ρε συ
Οι πρόγονοι των ιρακινών έχτισαν μία απο τις πρωτες μεγαλουπόλεις στον κόσμο - τη Βαβυλώνα*
Οι πρόγονοι των Αιγυπτιων υπολόγιζαν τις πλημύρες του Νείλου και έχτιζαν πυραμίδες
Και;
Μπουρδέλα είναι αυτές οι χώρες σήμερα, ο λαός πένεται εκει...
Ας κοιτάξουμε το σήμερα και ας αφήσουμε αυτή την καραμέλα περι προγόνων, που, όπως λες κι εσύ, με τόσες πληθυσμιακές αλλαγές στον ευρύτερο ελλαδικό χώρο ανα τους αιώνες, @@ προγονοί μας είναι
Είναι σα να περηφανεύεσαι για τα λεφτά του μπαμπά σου, όταν εσύ απλά τα τρως...
:sad:
*όταν χτιζόταν η Βαβυλώνα οι έλληνες απλά δεν υπήρχαν ως έθνος
......
Είναι σα να περηφανεύεσαι για τα λεφτά του μπαμπά σου, όταν εσύ απλά τα τρως...
Και με 8,5Ε το καμικάζι..... τελειώνουν εύκολα.... :rolleyes: :mad:
Cpt. Haddock
06/06/2007, 16:56
Και με 8,5Ε το καμικάζι..... τελειώνουν εύκολα.... :rolleyes: :mad:
+955 :mad:
8,5+8,5 = 17 :eyepop: :sick:
+955 :mad:
8,5+8,5 = 17 :eyepop: :sick:
+954
8,5 @ 4 = 34 :eyepop: :sick:
Μητσο εκτος θεματος οπως παντα ......΄πλακα κανω
τωρα φιλε cpantelo δεν βλεπω και πολυ αρνητικα το να κυνηγα καποιος εβραιους.Αλλωστε καταφενουν οι ιδιοι και μας το επιβεβαιωνουν συνεχεια.
Τωρα για την ανεγκεφαλη γκομενα (καλλιτεχνης ) τι να πεις ας χαθει στην λιθη ( για να μην πω τιποτα χειροτερο )
E den kratithika....
όταν οι Έλληνες έβγαζαν φιλοσόφους γιατρούς και επιστήμονες στην αρχαιότητα , αυτοί σκαρφάλωναν στα δέντρα και έτρωγαν μπανάνες .
Εκει ας καταλήξουν και πάλι , είναι δικιά τους επιλογή .
Kai tora pou oloi oi allou vgazoun epistimones kai giatrous kai filosofous, kai ta paidia tous morfonontai sosta, kai exoun to eu zein tous, oi ellines skarfalonoun sta dentra kai kovoun mpananes kai trone...pairnoun 3 kai 60, skotonontai stous dromous...ALLA...panta i perifani paradosi pano apo ola!!! E FAE PARADOSI NA XORTASEIS....giati mono me mpananes den vgainei...
h_m_akis
06/06/2007, 17:16
re ilithioi anthellines ka8este 36 selides kai lete malakies gia tin patrida mas ti stigmi pou exoume 40000 xronia politismo stin egea gi kai oxi mono...:mad: (to leei kai o liako:dizzy: ) na pate sta tsakidia re ama den sas aresi...okso apo do:mad:
ellas ellinon xristianon
OKSO
Συμφωνώ και εγώ ότι έχει χαθεί το μέτρο εδώ και πολύ καιρό. Κάποιοι έχουν το θράσος να νομίζουν ότι δημοκρατία σημαίνει αναρχία και προσβολή των γύρω τους.
Κάποιοι νομίζουν ότι προσβάλοντας τα πιστεύω και τις αξίες μίας κοινωνικής ομάδας θα καταφέρουν να την αλλάξουν. Δεν γνωρίζουν ίσως ότι κάθε δράση παράγει μία αντίδραση. Οι ίδιοι που βρίζουν τα σύμβολα της εθνικότητας κάποιου πολίτη (ρατσιστές), οι ίδιοι που βρίζουν την θρησκεία κάποιου πολίτη(βιαστές της ανεξιθρησκείας) θα βγουν μετά από 5-10 χρόνια και θα διαμαρτύρονται γιατί μεγάλο κομμάτι του λαού θα ψηφίσει ένα νέο έλληνα Λεπέν μη αποδεχόμενο τις προσβολές που έχει υποστεί. Ακόμα και αν οι έλληνες και οι χριστιανοί στην Ελλάδα είναι μειονότητα, τότε αυτή η εκκεντρική επιδειξιομανής και ιδιοτελής υβρίστρια καθώς και οι όμοιοι της, παραβίασε δικαίωμα της μειονότητας των ελλήνων στην Ελλάδα.
Άλλωστε το ελληνικό σύνταγμα προβλέπει το σεβασμό των εθνικών συμβόλων. Όσο και αν κάποιοι θεωρούσαν ότι η εφαρμογή του ελληνικού συντάγματος έχει υποβαθμιστεί τα τελευταία χρόνια και θα πέρναγε έτσι, μάλλον απογοητεύτηκαν.
Αν κάποιος νομίζει ότι δεν μπορεί να ζήσει σύμφωνα με τους κανόνες που οριοθετεί το σύνταγμα της Ελλάδας, μπορεί να μεταβεί στην πατρίδα που ικανοποιεί τις προδιαγραφές του και την εθνική του συνείδηση. Αν από την άλλη, θεωρεί ότι ο μόνος τρόπος επιβίωσης του, είναι να μείνει στην Ελλάδα, τότε θα πρέπει να δεχτεί τους νόμους αυτής της πατρίδας, αυτού του λαού, αυτού του κράτους και σίγουρα της πλειοψηφίας.
Αν πιστεύει ότι τα ανωτέρω θα πρέπει να ανατραπούν τότε μπορεί να ιδρύσει ένα πολιτικό κόμα υβριστών, ιερόσυλων και διεθνιστών, έχοντας τέτοιο λεκτικό προεκλογικών λόγων που δεν παραβιάζει το ελληνικό σύνταγμα, ελπίζοντας ότι στις επόμενες εκλογές το κόμα του θα έχει αυτοδυναμία.
Αλήθεια αυτός ο αριστερός ο Γλέζος γιατί ανέβηκε στο βράχο της ακρόπολης και κατέβασε τη σβάστιγκα του Χίτλερ από την Ακρόπολη ; Μήπως γιατί δεν θεωρούσε την σημαία απλώς ένα πανί αλλά γιατί κατανοούσε τι σήμαινε όχι μόνο η σβάστιγκα αλλά και η γαλανόλευκη ... Η εκκεντρική υβρίστρια βέβαια δεν διάβασε ποτέ της άπαντα Μακρυγιάννη και Κολοκοτρώνη αλλά εν αγνοία της έχει σαν πρότυπο τους Κωλέτηδες και τους Μαυροκορδάτους.
Cpt. Haddock
06/06/2007, 17:19
εγώ (ο αφελής :rolleyes: ) θα ξαναρωτήσω...
Το έχει δει κανένας το βίντεο που τόσο εύκολα κατακρίνεται; :rolleyes:
Ακόμη εδώ είστε ρε ...??? :look:
Έξω γίνονται πράματα και θάματα ..!!! :eyepop:
kiriakost
06/06/2007, 17:24
Μα αγαπητέ , Ελλην σημαίνει φωτισμένος , σου αρέσει , δεν σου αρέσει ....
Βέβαια υπάρχουν και Έλληνες με χαλασμένες λάμπες , εεε ας παν σε έναν ηλεκτρολόγο , μικρο το κακό. :lol:
kiriakost
06/06/2007, 17:24
εγώ (ο αφελής :rolleyes: ) θα ξαναρωτήσω...
Ναι μάστορα το είδα .
Cpt. Haddock
06/06/2007, 17:25
Ναι μάστορα το είδα .
Που;
Περιέγραψέ το λίγο :evil:
[QUOTE]Αλήθεια αυτός ο αριστερός ο Γλέζος γιατί ανέβηκε στο βράχο της ακρόπολης και κατέβασε τη σβάστιγκα του Χίτλερ από την Ακρόπολη ; Μήπως γιατί δεν θεωρούσε την σημαία απλώς ένα πανί αλλά γιατί κατανοούσε τι σήμαινε όχι μόνο η σβάστιγκα αλλά και η γαλανόλευκη .
ΙΠΠΕΑΣ + 10000:beer: :beer: :beer:
ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ
Cpt. Haddock
06/06/2007, 17:27
Μα αγαπητέ , Ελλην σημαίνει φωτισμένος , σου αρέσει , δεν σου αρέσει ....
Ναι, εντάξει...
Τα ίδια έλεγε για καποιους άλλους ένας κοντός αυστριακός με μουστακάκι και μετα αιματοκύλισε τον κόσμο για να αποδείξει τις θεωρίες του
Άσε Κυριάκο...
Ασχολήσου με τις λάμπες καλύτερα
Καλάααααα...
Όταν ξυπνήσετε, τα μ@υνιά θα έχουν πάει για τούφες....:wave2:
lampros_fazer
06/06/2007, 17:29
Από τα πιο γελοία πράγματα που έχω δει στη ζωή μου..:bigcry: :bigcry:
Όσοι το κατακρίνετε (κι εγω ένας απ'αυτούς) δείτε το..Είναι τόσο γελοίο που ούτε την κατακραυγή δεν αξίζει..
:rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao:
(και βέβαια μόνο ένας γελοίος 'καλλιτέχνης' μπορεί να φτιάξει ένα τόσο γελοίο 'έργο'..)
Άσε Κυριάκο...
Don't do it, please ..!!!.
For old times shake ...:sad:
dirtbird
06/06/2007, 17:32
8,5 @ 4 = 34 :eyepop: :sick:
-954
Να γιατί πάμε κατά διαόλου....
και εξηγούμαι :cool:
8,5@4= (σε ελεύθερη μετάφραση του @=at) 8,5 στα 4 = 8,5/4 = 2.125:cool: :cool:
:D :D :D
Cpt. Haddock
06/06/2007, 17:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Από τα πιο γελοία πράγματα που έχω δει στη ζωή μου..:bigcry: :bigcry:
Όσοι το κατακρίνετε (κι εγω ένας απ'αυτούς) δείτε το..Είναι τόσο γελοίο που ούτε την κατακραυγή δεν αξίζει..
:rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao:
(και βέβαια μόνο ένα γελοίος 'καλλιτέχνης' μπορεί να φτιάξει ένα τόσο γελοίο 'έργο'..)
δε διαφωνώ
είμαι σίγουρος οτι πρόκειται για παπαριά
η απαγόρευση με χαλάει
kiriakost
06/06/2007, 17:33
Ναι, εντάξει...
Τα ίδια έλεγε για καποιους άλλους ένας κοντός αυστριακός με μουστακάκι και μετα αιματοκύλισε τον κόσμο για να αποδείξει τις θεωρίες του
Άσε Κυριάκο...
Μα εγώ με τις λάμπες ασχολούμαι , και είμαι υπερήφανος του κερατά για αυτό .
Αλλοι ειναι αυτοι που βάζουν το δάχτυλο τους και χαϊδεύουν μια γυναικεία τρύπα , και το λένε τέχνη.
Και στο φινάλε τώρα που ενημερώθηκες , άντε ,έμπα στο κλαμπ στα γρήγορα , γιατί άργησες πολύ ..
Cpt. Haddock
06/06/2007, 17:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Don't do it, please ..!!!.
For old times shake ...:sad:
οκ
:p
(shake, όπως shake, rattle 'n roll? :confused: )
dirtbird
06/06/2007, 17:35
οκ
:nono: :nono: :nono:
σεικ γιορ μπούτι (shake your body - KC & the Sunshine Band):beer: :wave2:
lampros_fazer
06/06/2007, 17:35
δε διαφωνώ
είμαι σίγουρος οτι πρόκειται για παπαριά
Δεν το έχεις δει..;Χάνεις.. :bigcry: :bigcry:
Cpt. Haddock
06/06/2007, 17:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
:nono: :nono: :nono:
σεικ γιορ μπούτι (shake your body - KC & the Sunshine Band):beer: :wave2:
ααααα, για να σου πώ... :mad:
δε θ' αρχίσουμε πάλι τα ίδια :lol: :rotflmao:
kiriakost
06/06/2007, 17:36
οκ
Αχουυυ ...μου εισαι και χιουμουρίστας ...
Ετσι είναι και ο OLD , αλλά την δουλεύει καλά την γομολάστιχα , και ότι δεν του αρέσει πάει και το σβήνει .
Cpt. Haddock
06/06/2007, 17:37
ο OLD , αλλά την δουλεύει καλά την γομολάστιχα
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
ΑΝΤΩΝΙΕ! :uplate:
Τη δουλεύεις τη γομολάστιχα; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rolleyes: Καλά ρε σεις ...
Για ένα "h" κάνετε φασαρία ??? :mad:
Υ.Γ.
Από "shakeάδικο" έπεστρεψα...:wave2:
lampros_fazer
06/06/2007, 17:39
Αρχίζει το πάρτι με τα γαυράκια.. :a01:
:a25: :a25:
kiriakost
06/06/2007, 17:39
Φεύγω πάω να φτιάξω καφέ , και να βιδώσω καμιά βίδα στην μοτό, μπας ανεβεί το Rebuild meter :)
Ετσι είναι και ο OLD , αλλά την δουλεύει καλά την γομολάστιχα , και ότι δεν του αρέσει πάει και το σβήνει .
Άμα έσβυνα ότι δεν μου άρεσε, το forum θα είχε ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ μέλη ...!!!:D
dirtbird
06/06/2007, 17:41
ααααα, για να σου πώ... :mad:
δε θ' αρχίσουμε πάλι τα ίδια :lol: :rotflmao:
σου'χω βρει καινούργιο 'πρωταγωνιστή' :sun: :sun:
anyway..... :rolleyes:
και να βιδώσω καμιά βίδα στην μοτό, μπας ανεβεί το Rebuild meter :)
Σωτήρηηηη...!!!
Σε ειρωνεύεται ο Master Sparky ??? :look:
dirtbird
06/06/2007, 17:42
Άμα έσβυνα ότι δεν μου άρεσε, το forum θα είχε ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ μέλη ...!!!:D
Ego pantos na ksereis oti de se pareksigo...
toynantion :) :) :)
dirtbird
06/06/2007, 17:44
Σωτήρηηηη...!!!
Σε ειρωνεύεται ο Master Sparky ??? :look:
Δεν νομίζω......
:confused: :confused: :confused:
γιατί έχω ανακαλύψει εδώ και καιρό την Loctite 243 και το Copper grease :sun:
και αυτά που ΔΕΝ μου έλεγες για τα ΚΤΜ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
el_hymador
06/06/2007, 17:49
Ενεκα των περιστασεων επιτρεψτε μου να παρουσιασω το εργο μου, το οποιο αποτελει και το πρωτο της νεας και πρωτοποριακης τασης στα εικαστικα που ονομαζω ''thread-art''....
Λιγα λογια για το εργο....
Η παραθεση φωτογραφιων δημιουργει στο συνολο της ενα εννοιολογικο πεδιο, προσφορο για εσωτερικες αναζητησεις και -δυνητικα- προσδιδει μια σημειολογικη υποσταση και μια αδιαλειπτη ροη στην ψηφιακη εικονοποιηση που ητο αδιαφορη μεχρι προτινως...
παμε λοιπον....
91700
el_hymador
06/06/2007, 17:49
2
91701
el_hymador
06/06/2007, 17:50
3
91702
Ταξιδευτής
06/06/2007, 17:52
Φιλαράκο sober κάνε μας την χάρη... εδώ συζητάμε για τέχνη.... :ZZZ:
Ψιτ, ε, φιλαρακι, λιγα με την Sober και μην μου την στεναχωρας λεμε γιατι θα μπλεξουμε τα σταμπιλιζατερ μας! :mad: :D :lol:
Και εξαλλου,
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ΤΕΧΝΗ ΕΙΝΑΙ MIA ΠΑΓΩΜΕΝΗ KAIZER on a hot summer's day!! :D :beer:
ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΗΝ! :wave2:
el_hymador
06/06/2007, 17:52
Ευχαριστω για την δυνατοτητα που μου δινετε να εκφραστω μεσω του forum...
το εργο οναμαζεται:
''ΤΟΝ Π**ΤΣΟ ΤΟΝ ΕΚΛΑΙΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΙΡΟΛΟΓΟΥΣΑΝ''
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
....................
Και μοιρολόι σε στιχους Διονυσιου Σολωμου? :dizzy: :hypnotize
:lol: :rotflmao: :lol:
dirtbird
06/06/2007, 17:56
το εργο οναμαζεται:
Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΡΕ ΒΟΥΔΙΣΤΗ...
ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΓΚΗΡ, ΟΧΙ ΣΕ ΤΑΜΑΣ :smokin: :smokin:
:bigcry: :bigcry:
vangelis 64
06/06/2007, 17:59
το εργο οναμαζεται:
''ΤΟΝ Π**ΤΣΟ ΤΟΝ ΕΚΛΑΙΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΙΡΟΛΟΓΟΥΣΑΝ'' :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:a46: :a46: :a46: :a46: :a46: :a46: :a46:
το εργο οναμαζεται:
Λοιπον στα ''εννοιολογικα'' μπορει να μην τα βρισκουμε αλλα εχεις τρελλο γελιο λεμε!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
@Τεξιδευτης::sun: :beer: :beer: :sun: :sun:
το εργο οναμαζεται:
Van Gogh και μαλακιες
εδω το παλικαρι ωθει την τεχνη σε νεα ορια και μονοπατια
:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Αλχιμηστηηηηηη!!! Αφιερωμενο!!!!! (μιας και ''γουσταρεις εννοιλογικα..'')
ασκηση πρωτου ετους σε εργαστηριο Γλυπτικης Α.Σ.Κ.Τ.
8εμα:
''Το μ@υνι σερνει καραβι...''
Σοβαρα ..αυτο το 8εμα τους βαλανε..
:beer: :wave2:
Για να σε δω....:winka:
Λεωνίδας
06/06/2007, 18:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
8εμα:
Για να σε δω....:winka: Εύκολο ... κάνεις τρισδιάστατο αυτό:
91705
el_hymador
06/06/2007, 18:27
8εμα:
Για να σε δω....:winka:
Πλακα κανεις....:uplate:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ωχ!!! ο Μακης την πληρωσε!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Λεωνίδας
06/06/2007, 18:29
ωχ!!! ο Μακης την πληρωσε!!! ποιος είναι ο Μάκης :confused: :confused: :confused:
:look:
:look:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
.......................
8εμα:
.....................
Και περασα το μεσημερι, για ενα "γεια" σε παλιο συναδελφο... :wacko:
Δεν ηξερα να κατεβω στα υπογεια, να το δω απο κοντα... :(
Λεωνίδας
06/06/2007, 18:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
:lol: :rotflmao: :lol: Χρήστο δεν ξέρω πώς να στο πω....
...
χωρίς να σε πληγώσω
...
αλλά να...
ο Ικτίνος πέθανε :sad: :sad: :sad: :sad:
Ταξιδευτής
06/06/2007, 18:34
Λοιπον στα ''εννοιολογικα'' μπορει να μην τα βρισκουμε αλλα εχεις τρελλο γελιο λεμε!!!!
:rotflmao:
@Τεξιδευτης::sun: :beer: :beer: :sun: :sun:
:lol: :lol: :bawl: :lol: :lol:
@Soby: ;) Anytime doll! :beer:
Πλακα κανεις....:uplate:
οχι ...σοβαρα σου μιλαω...αλλα 8εματα ειναι...: Ο ταδε Ιαπωνας καλλιτεχνης εχει φωτογραφισει απο διαφορετικες οπτικες γωνιες το ταδε βουνο..αναπτυξτε 8εματολογοα και παρουσιαστε με βαση αυτο....
αν8ρωπινη εκφραση:ροχαλα..κραυγη...φωνη...παρουσιαστε εργα...
Σε μας βαλανε πχ: διαλεξτε φοτο κατα προτιμηση ασπρομαυρες βαλτε τες αναποδα και ζωγραφιστε ...
Τεσπα περα απο την πλακα εγω τα γουσταρω τρελλα αυτα αλλα δε 8α επεκτα8ω σε εξηγησεις γιατι δε 8α τελειωσουμε ποτε....
:winka: :beer:
Εσυ στελνε καμια ειδοποιηση .... περνας που περνας !!!:( :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
....................
ο Ικτίνος πέθανε :sad: :sad: :sad: :sad:
Κριμα ρε το παληκαρι... :(
Πανω στο ανθος της ηλικιας του... :sick:
Κι ειχε φτιαξει κι ενα πολυ συγχρονο εκκλησακι, με τις κολωνιτσες του, με τ' αετωματα του... :wacko:
Και παλι κριμα... :sad:
el_hymador
06/06/2007, 18:40
οχι ...σοβαρα σου μιλαω...αλλα 8εματα ειναι...: Ο ταδε Ιαπωνας καλλιτεχνης εχει φωτογραφισει απο διαφορετικες οπτικες γωνιες το ταδε βουνο..αναπτυξτε 8εματολογοα και παρουσιαστε με βαση αυτο....
αν8ρωπινη εκφραση:ροχαλα..κραυγη...φωνη...παρουσιαστε εργα...
Σε μας βαλανε πχ: διαλεξτε φοτο κατα προτιμηση ασπρομαυρες βαλτε τες αναποδα και ζωγραφιστε ...
Τεσπα περα απο την πλακα εγω τα γουσταρω τρελλα αυτα αλλα δε 8α επεκτα8ω σε εξηγησεις γιατι δε 8α τελειωσουμε ποτε....
:winka: :beer:
τι λες ρε παιδι μου:confused:
...εγω νομιζα οτι ζωγραφιζαν μονο φρουτιερες και βαζα...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλό
εδώ είναι θέμα αν υπάρχει έστω κι ένας καθηγητής που να κάνει σχέδιο
el_hymador
06/06/2007, 18:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλό
εδώ είναι θέμα αν υπάρχει έστω κι ένας καθηγητής που να κάνει σχέδιο
δεν χρειαζεται...εγω ειμαι αυτοδιδακτος.
91708
Αμα ηταν να μεινουμε στις φρουτιερες και τα βαζα....κλαφ'τα!!!
Ρε ...αυτο ειναι το ωραιο με την τεχνη ... απεριοριστες δυνατοτητες επιλογων και ιδεων..(και μη βιαστειτε να ''δικαιω8ειτε'' μερικοι )...δεν εννοω να κανουμε οτι να'ναι...:wave2:
Γουσταρω να'ι'φ Ζωγραφικη λεμε!!!!! Βαν γκογκ τρεμεεε!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
α εσύ παιδί μου θα πας μπροστά
δουλεύεις και τα "ψηφιακά μέσα"
μπράβο
άμα μάθεις και λίγο φοτοσοπ κάτι μπορεί να γίνει
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
tsaba ta postarw mesa ston xamo alla den variesai...
texni einai kai mia petra panw se petra...
genika sto otidipote afierwsei o anthrwpos ton xrono tou xwris na exei ameso xristiko xaraktira borei na thewrithei kai texni.
ta skalismata se mia karekla p.x den ejipiretoun kapoion skopo tis leitourgeias tis kareklas pera apo tin aisthitiki
i texni einai mia morfi ekfrasis toso tou dimiourgou alla kai tou paratiriti...
i texni den exei kanones, den benei se stegana skepsis, den borei kai den prepei na exei fragmous...
sigoura den boreis na valeis stin diia katigoria ton parthenona me tis zografies tou 3xronou piadiou sou alla den einai autos o skopos tis texnis...
i texni einai gia na se apeleutherwnei.
me alla logia texni einai oti adilamvanete kaneis os texni...
--------------------------------------------------
den boreis na logokrineis/na perioriseis tin texni...
boreis na prosageis ton kalitexni alla i texni den silamvanete
(ginete fanero allwste stis meres mas, opou para tin paremvasi tou isagelea to ergo "ektithete" akoma sto diadiktio..
simfwna me to parapanw i paremvasi tou isagelea itan (ek tou apotelesmatos) astoxi mias kai i prosvoli sinexizetai kai gigadonete
---------------------------------------------
prosvoli twn ithwn/ethikwn simvolwn
as simfwnisoume oti to ergw einai prosvlitiko kai paraviazei ton nomo kai simfwna me ton nomo iparxoun kirwseis...
fadastite to ejeis peristatiko...
sapsalo papous isa isa pou stekete (magouritsa, parkison kai ta sxetika..san ton old dld) diapliktizete me ena gerodemeno nearo (1.95 100kg) wspou o papous erxete kai xwnei mia tromeri grothia sta moutra tou nearou ... san xadi
tha esteke pwte minisi xeirodikias tou nearou apo ton papou?
simfwna me ton nomo nai...
alla simfwna me tin logiki einai kati toulaxiston asteio/geleio...
tha itan dropi gia ton nearo na ipostirijei oti kindinefse apo ton papou kai oti ponese apo tin bounia tou...
poso poio geleio tha itan na erxotan i mana tou nearou kai na arxize na vrizei ton papou oti tis sakatepse ton paidi...
me alla logia den nomizw na kindineuse to ithos kai i timi tis patridos para to oti o nomos einai safis...
exw tin adilipsi oti an enas agnwstos erthei kai se ftisei sta moutra prepei prwta na deis to giati KAI META na ton plakwseis sto jilo...
an afto den tirithei, twte tsaba to ftisimo kai tsaba to jilo...
ta simvola os simvola einai simvolika...
i simaia (or o ethnikos imnos) einai to simvolo enos laou/omadas...
os simasia borei na diaferei apo atomose atomo..
p.x. gia emena i Eliniki simaia simvolizei ton agwna gia tin eleutheria, gia autodiathesi kai adiparathesi se kathe tiraniko/oloklirwtiko/apolitarxiko kathestos, apo eleutherous stin psixi anthrwpous..
gia allon borei na simvolizei to oti oi Ellines polemisan tous tourkous (kai allous exthrous) kai kerdisan gia tin Ellada perissotera edafi kai lao.
gia allon borei na simvolizei oti oi Ellines einai oi pio gamisteroi tou komsou (diaxronika).
gia allon einai to simvolo tou kratous...
den tha analisoume poios exei perissotero dikio... exw omws mia enstasi...
an esas (kai emena isos) sas prosvalei ta idanika to en logo ergo
emena me prosvalei akoma perissotero pou kapoioi ekmetalevode/kapilevode to simvolo olws twn Ellinwn kai tis ajies tou gia na perasoun tin ideologia tous kai tis apopseis tous...
poios tous orise patridofrourous?
poios tous ekane poio ellines apo tous ipoloipous?
poios tous ekane adiprosopous tou ellinikou ithous?
poios tous eipe oti epidei oi ipoloipoi den "tsibane" stis mal@@ tou kathenos kai den paizoun to paixnidi tous exoun xamilotero ithos or timame tin ellada ligotero?
giati dld o kathe ratsistis/fasistas/xrisavgitis/ethnikistis exei dikaioma na xrisimopoiei kati pou EINAI KAI DIKO MOU gia na to paijei poio ellinas apo emena kai na orisei ti einai ithiko kai elliniko?
poios nomos me prostatevei apo tin parapoiisi auti?
p.s. otan kapoios leei oti presvevei ena anwtero ithos as kathreutizei to ithos tou kai sta grapta tou giati allios einai geleio...
kai ithikoi/kaloi/dikaioi anhtrwpoi den eimaste ipo proipotheseis (otan dld kai oi alloi einai ithikoi/kaloi) alla kiros otan oi giro mas einai anithikoi..
p.s.2 kai mia tsoda thelei texni..
tha to katalavete otan tha dite mia kakis poiotitas/kakogirismeni tsoda
Αλλοι ειναι αυτοι που βάζουν το δάχτυλο τους και χαϊδεύουν μια γυναικεία τρύπα , και το λένε τέχνη.
τι? δεν ειναι τεχνη? τζαμπα μαθαινα τοσα χρονια... :sad:
...το "καλιτεχνης" που με φωναζουν μπορω να το κρατησω? :(
el_hymador
07/06/2007, 08:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
εγω βαριεμαι τα greeklish...οποτε οντως τσαμπα το εγραψες....:wave2:
εγω βαριεμαι τα greeklish...οποτε οντως τσαμπα το εγραψες....:wave2:
+1000 :lol:
:rolleyes:
Παει χαμενο αυτο το παιδι... :sick:
Cpt. Haddock
07/06/2007, 08:53
Κι ειχε φτιαξει κι ενα πολυ συγχρονο εκκλησακι, με τις κολωνιτσες του, με τ' αετωματα του... :wacko:
:nono:
Θησαυροφυλάκιο ήταν
:D
FestoNero
07/06/2007, 09:36
:nono:
Θησαυροφυλάκιο ήταν
:D Το θυμασαι και συ ε;
:a024: :a024: :a024: :a024:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
τι? δεν ειναι τεχνη? τζαμπα μαθαινα τοσα χρονια... :sad:
...το "καλιτεχνης" που με φωναζουν μπορω να το κρατησω? :(
Ατσα ρε ιμπρεσσιονιστη!
:lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
texni einai kai mia petra panw se petra...
genika sto otidipote afierwsei o anthrwpos ton xrono tou xwris na exei ameso xristiko xaraktira borei na thewrithei kai texni.
ta skalismata se mia karekla p.x den ejipiretoun kapoion skopo tis leitourgeias tis kareklas pera apo tin aisthitiki
i texni einai mia morfi ekfrasis toso tou dimiourgou alla kai tou paratiriti...
i texni den exei kanones, den benei se stegana skepsis, den borei kai den prepei na exei fragmous...
sigoura den boreis na valeis stin diia katigoria ton parthenona me tis zografies tou 3xronou piadiou sou alla den einai autos o skopos tis texnis...
i texni einai gia na se apeleutherwnei.
me alla logia texni einai oti adilamvanete kaneis os texni...
--------------------------------------------------
den boreis na logokrineis/na perioriseis tin texni...
boreis na prosageis ton kalitexni alla i texni den silamvanete
(ginete fanero allwste stis meres mas, opou para tin paremvasi tou isagelea to ergo "ektithete" akoma sto diadiktio..
simfwna me to parapanw i paremvasi tou isagelea itan (ek tou apotelesmatos) astoxi mias kai i prosvoli sinexizetai kai gigadonete
prosvoli twn ithwn/ethikwn simvolwn
as simfwnisoume oti to ergw einai prosvlitiko kai paraviazei ton nomo kai simfwna me ton nomo iparxoun kirwseis...
fadastite to ejeis peristatiko...
sapsalo papous isa isa pou stekete (magouritsa, parkison kai ta sxetika..san ton old dld) diapliktizete me ena gerodemeno nearo (1.95 100kg) wspou o papous erxete kai xwnei mia tromeri grothia sta moutra tou nearou ... san xadi
tha esteke pwte minisi xeirodikias tou nearou apo ton papou?
simfwna me ton nomo nai...
alla simfwna me tin logiki einai kati toulaxiston asteio/geleio...
tha itan dropi gia ton nearo na ipostirijei oti kindinefse apo ton papou kai oti ponese apo tin bounia tou...
poso poio geleio tha itan na erxotan i mana tou nearou kai na arxize na vrizei ton papou oti tis sakatepse ton paidi...
me alla logia den nomizw na kindineuse to ithos kai i timi tis patridos para to oti o nomos einai safis...
exw tin adilipsi oti an enas agnwstos erthei kai se ftisei sta moutra prepei prwta na deis to giati KAI META na ton plakwseis sto jilo...
an afto den tirithei, twte tsaba to ftisimo kai tsaba to jilo...
ta simvola os simvola einai simvolika...
i simaia (or o ethnikos imnos) einai to simvolo enos laou/omadas...
os simasia borei na diaferei apo atomose atomo..
p.x. gia emena i Eliniki simaia simvolizei ton agwna gia tin eleutheria, gia autodiathesi kai adiparathesi se kathe tiraniko/oloklirwtiko/apolitarxiko kathestos, apo eleutherous stin psixi anthrwpous..
gia allon borei na simvolizei to oti oi Ellines polemisan tous tourkous (kai allous exthrous) kai kerdisan gia tin Ellada perissotera edafi kai lao.
gia allon borei na simvolizei oti oi Ellines einai oi pio gamisteroi tou komsou (diaxronika).
gia allon einai to simvolo tou kratous...
den tha analisoume poios exei perissotero dikio... exw omws mia enstasi...
an esas (kai emena isos) sas prosvalei ta idanika to en logo ergo
emena me prosvalei akoma perissotero pou kapoioi ekmetalevode/kapilevode to simvolo olws twn Ellinwn kai tis ajies tou gia na perasoun tin ideologia tous kai tis apopseis tous...
poios tous orise patridofrourous?
poios tous ekane poio ellines apo tous ipoloipous?
poios tous ekane adiprosopous tou ellinikou ithous?
poios tous eipe oti epidei oi ipoloipoi den "tsibane" stis mal@@ tou kathenos kai den paizoun to paixnidi tous exoun xamilotero ithos or timame tin ellada ligotero?
giati dld o kathe ratsistis/fasistas/xrisavgitis/ethnikistis exei dikaioma na xrisimopoiei kati pou EINAI KAI DIKO MOU gia na to paijei poio ellinas apo emena kai na orisei ti einai ithiko kai elliniko?
poios nomos me prostatevei apo tin parapoiisi auti?
p.s. otan kapoios leei oti presvevei ena anwtero ithos as kathreutizei to ithos tou kai sta grapta tou giati allios einai geleio...
kai ithikoi/kaloi/dikaioi anhtrwpoi den eimaste ipo proipotheseis (otan dld kai oi alloi einai ithikoi/kaloi) alla kiros otan oi giro mas einai anithikoi..
p.s.2 kai mia tsoda thelei texni..
tha to katalavete otan tha dite mia kakis poiotitas/kakogirismeni tsoda
εγω σε διαβασα :p
:beer: :beer: :beer:
Καθόλου τσάμπα φίλε
ithikoi/kaloi/dikaioi anhtrwpoi den eimaste ipo proipotheseis (otan dld kai oi alloi einai ithikoi/kaloi) alla kiros otan oi giro mas einai anithikoi..
Πολύ σωστό. :beer:
Αν ίσχυε αυτό ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος πιστεύω, αλλά δυστιχώς όλοι κάνουμε το πιό εύκολο: καλός/ηθικός με τους καλούς και κακός/ανήθικος με τους κακούς
pes stin eva na pai na... tis kanoun oti den tis ekane o adam.
apla i gomena tha ine kamia savoura ke apo tin poli tin... (Logo elipsis koko) apofasise na to girisi se video mpas ke asxolithi kanenas mazitis.
ama afto ine texni tote :o metzelos ine arxiereas tis texnis, o tipos apo tin patra me tis farses megas didaskalos pu apla den evriske galery na parousiasi ta ergatu opote pigene apefthias sto kino, ke ego vevea prepi na pao stis Cannes me to dvd apo to bachelor tou gamou mu ke na zitiso apo tora na mu dosun ola ta vravia (skinothesia,koustoumia,123 andrikos rolos, 123456789 ginekios rolos, prototipias ke u to katheksis).
afta
Cpt. Haddock
07/06/2007, 14:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από nomizis
apla i gomena tha ine kamia savoura ke apo tin poli tin... (Logo elipsis koko) apofasise na to girisi se video mpas ke asxolithi kanenas mazitis.
πόσο εύκολα κρίνουμε ανθρώπους που δεν τους έχουμε δει κάν...
:rolleyes: :sad: :sick:
kiriakost
07/06/2007, 15:42
Haddock
Θα σου κλείσω ενα ραντεβουδάκι μαζί της , θα γνωριστείτε και θα σου μάθει πολλά για την τέχνη !!
Cpt. Haddock
07/06/2007, 15:46
Haddock
Θα σου κλείσω ενα ραντεβουδάκι μαζί της , θα γνωριστείτε και θα σου μάθει πολλά για την τέχνη !!
αν αυτό το σχόλιο θεωρείται αστείο, try harder... :sick:
Και προσπάθησε να καταλάβεις τι γράφω - απλά ελληνικά είναι
Captain!!
poso efkola dexomaste ton kathe ena na mas lei pos ine kalitexnis .... ke akoma pio efkola dikiologoume to otidipote ke an pi i kani.
ligos aftosevasmos den vlapti.\
e.g.kati pu akusa ke mu arese "giati den evaze i kalitexnis ton imno apo kapia musulmaniki xora na pezi?" ke leo ego.mipos giati mesa se xrono dt tha epsaxne na vri ta komatiatis na ksanasinarmologithi?
:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
Captain!!
poso efkola dexomaste ton kathe ena na mas lei pos ine kalitexnis .... ke akoma pio efkola dikiologoume to otidipote ke an pi i kani.
e.g.kati pu akusa ke mu arese "giati den evaze i kalitexnis ton imno apo kapia musulmaniki xora na pezi?" ke leo ego.mipos giati mesa se xrono dt tha epsaxne na vri ta komatiatis na ksanasinarmologithi?
Εσύ φίλε μπορείς να σκεφτείς ένα λόγο που έβαλε τον Ελληνικό εθνικό ύμνο και όχι κάποιον άλλο?
Τί θέλει να πεί ο ποιητής? :smokin:
ΟΕΟ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Εσύ φίλε μπορείς να σκεφτείς ένα λόγο που έβαλε τον Ελληνικό εθνικό ύμνο και όχι κάποιον άλλο?
Τί θέλει να πεί ο ποιητής? :smokin:
ΟΕΟ?
οτι εχει στερεψει απο ιδεες και βαζει οτι σκατα εχει στο φτωχο του κεφαλι μεσα για να κανει κατι
τωρα αν αυτο ειναι επανασταση η μια τρυπα στο νερο θα το δειξει ο χρονος .
ακομα δε μπορω να καταλαβω γιατι ασχοληστε με ενα αιδιο ΕΝΩ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ και ειδαν ολα αυτα τα ωραια πχ εθνικος υμνος και αιδιο (την δευτερα στο σχολειο πριν την προσευχη θα λενε να η αιδιοσημαια μας και θα γελανε) :sad:
η παιχνιδια να μπαινουν μεσα σε γεννητικα οργανα γυναικας
μπορει να πανε στη μανα τους να προσπαθουν να τα βαλουν εκει η στην αδελφη τους μπορει οταν μεγαλωσουν με βαση τετοιες εικονες (εκθεσεις ''τεχνης'' τηλεοραση και ολη αυτη την σαπιλα τριγυρω μας ) να δερνουν η να κακοποιουντε μεταξυ τους γιατι αυτες τις εικονες ειχαν.
γελοιο και παρατραβηγμενο? ισως
ισως και οχι ομως.
FestoNero
07/06/2007, 16:37
Captain!!
Οπως και λιγος σεβασμος στο(ν) αλλο(ν), στο(ν) διαφορετικο δε βλαπτει..
μα καλα έχετε σαλτάρει?
το θέμα δεν είναι αν αυτό που έκανε ήταν ωραίο, τέχνη η μαλακία
το θέμα είναι ότι δεν έχει κανένας το δικαίωμα να ακυρώνει, να απαγορεύει στον άλλο να πει κάτι μέσω λόγου, κατασκευής, κίνησης οτιδήποτε.
και αν αυτό κάποιος το θεωρεί τέχνη η όχι είναι προσωπικό θέμα
και μην μου πείτε "προσέβαλε το δημόσιο αίσθημα"
κανένας δεν εξαναγκάστηκε να το δει
ή "προσβάλει τα εθνικά σύμβολα" που λ'ενε οι ευαίσθητοι πατριώτες
διότι ο ευαίσθητος πατριώτης ο π. ψωμιάδης στις προηγούμενες εκλογές κουβάλαγε μία ελληνικη σημαία μέσα σε λένα φάκελο α4 και την ξεδίπλωνε λέγοντας "εγώ κουβαλάω πάντα την ελλάδα μαζί μου" μάλιστα το έκανε και σε τηλεοπτική εκπομπή
αυτό είναι ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΟΣ συμβόλου!
FestoNero
07/06/2007, 16:43
Ευη, νομιζω οτι υπηρχαν πινακιδες που ελεγαν Οτι το θεαμα ειναι καταλληλο μοναχα για ατομα ανω των 18..
Και στην εισοδο της εκθεσης αλλα και κοντα στο εν λογω εκθεμα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
μα καλα έχετε σαλτάρει?
το θέμα δεν είναι αν αυτό που έκανε ήταν ωραίο, τέχνη η μαλακία
το θέμα είναι ότι δεν έχει κανένας το δικαίωμα να ακυρώνει, να απαγορεύει στον άλλο να πει κάτι μέσω λόγου, κατασκευής, κίνησης οτιδήποτε.
και αν αυτό κάποιος το θεωρεί τέχνη η όχι είναι προσωπικό θέμα
και μην μου πείτε "προσέβαλε το δημόσιο αίσθημα"
κανένας δεν εξαναγκάστηκε να το δει
ή "προσβάλει τα εθνικά σύμβολα" που λ'ενε οι ευαίσθητοι πατριώτες
διότι ο ευαίσθητος πατριώτης ο π. ψωμιάδης στις προηγούμενες εκλογές κουβάλαγε μία ελληνικη σημαία μέσα σε λένα φάκελο α4 και την ξεδίπλωνε λέγοντας "εγώ κουβαλάω πάντα την ελλάδα μαζί μου" μάλιστα το έκανε και σε τηλεοπτική εκπομπή
αυτό είναι ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΟΣ συμβόλου!
Δεν ξέρω αν είναι ξεφτιλισμός συμβόλου αλλά πιστεύω είναι σίγουρα εκμετάλλευσή του με σκοπό τον εντυπωσιασμό....να υποθέσω ότι τον κέρδισε κιόλας?
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Ευη, νομιζω οτι υπηρχαν πινακιδες που ελεγαν Οτι το θεαμα ειναι καταλληλο μοναχα για ατομα ανω των 18..
Και στην εισοδο της εκθεσης αλλα και κοντα στο εν λογω εκθεμα.
τοτε ΠΩΣ ΜΠΗΚΑΝ μεσα ΠΑΙΔΙΑ?
ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! αυτο που εβαλε ο σουπερ τοτο να δεις ΔΕΣ ΤΟ ΟΛΟ
πάντως όντως υπήρχαν πινακίδες και μάλιστα όχι μόνο στην συγκεκριμένη έκθεση
πολλές φορές υπάρχουν ανάλογες πινακίδες ειδικά σε έργα με ζωντανή κίνηση -ηθοποιούς
το πως μπήκαν ρώτα τους γονείς-κηδεμόνες-συνοδούς τους
poso efkola dexomaste ton kathe ena na mas lei pos ine kalitexnis .... edw dexomaste ton kathena pou leei oti einai anthrwpos.. ston kalitexni tha kolousame...
itan kali ataka gia na min tin ekmetaleutw...
hidefnick
07/06/2007, 17:08
edw dexomaste ton kathena pou leei oti einai anthrwpos.. ston kalitexni tha kolousame...
itan kali ataka gia na min tin ekmetaleutw...
+10000
Cpt. Haddock
07/06/2007, 17:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
τοτε ΠΩΣ ΜΠΗΚΑΝ μεσα ΠΑΙΔΙΑ?
ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! αυτο που εβαλε ο σουπερ τοτο να δεις ΔΕΣ ΤΟ ΟΛΟ
Το πως μπήκαν (απο τη στιγμή που υπήρχε σχετική προειδοποίηση) μου είναι αδιάφορο
Αλλά άντε και μπήκαν
ΠΟΥ ειναι το κακό ρε εύη να δουν ένα αιδοίο δλδ?
Πως καταστρέφεται η χώρα απο κάτι τέτοιο;
Γιατί κινδυνεύουμε ως έθνος ή κινδυνεύουν τα παιδιά απο αυτό
Σε μια χώρα οπου οι γονείς βάζουν τα παιδιά στο μπροστινο κάθισμα αγκαλιά το οτι θα δουν ένα αιδοίο σε πείραξε;
Κάποια στιγμή θα το δουν... είτε το δικό τους είτε της γκόμενάς τους
Κάποια στιγμή θα το χαϊδέψουν είτε το δικό τους είτε της γκόμενάς τους
Έλεος δλδ τα παιδιά ο πελαργός τα έφερε; Απο ένα αιδοίο δε βγήκαν;
ΠΟΥ είναι η ντροπή ρε γμτ....
ΠΛηροφοριακά, η αρχαία ελληνική κοινωνία, στην οποία τόσο εύκολα προστρέχετε για παραδείγματα και αναφορές, δεν είχε τέτοια κολλήματα - τα είχαν ξεπεράσει
Στη Σπάρτη οι γυναίκες κυκλοφορούσαν σχεδόν γυμνές - ή τελείως...
Αλλα τα ξεχνάμε αυτά (ή δεν τα γνωρίζουμε) όταν μιλάμε για παρθενώνες και μπανάνες. Η σύντροφος του Περικλή (ναι, αυτού που έχτιζε παρθενώνα όταν οι άλλοι έτρωγαν μπανάνες :a31: ) ήταν απο τις μεγαλύτερες εταίρες της Αθήνας.
Ψάξτε τον όρο αν δεν τον γνωρίζετε
Η Ελλάδα πιο πολύ κινδυνεύει απο τον υποθάλποντα συντηρητισμό παρά απο ένα αιδοίο που χτενίζεται
να δω τι παιδιά θα μεγαλώσετε ρε γμτ.... :sad:
Ορέστη, με βρίσκεις σύμφωνο :beer:
...αλλά τα παιδιά ΔΕΝ κινδυνεύουν όταν βλέπουν 9 το βράδυ ράμπο ή στήβεν σήγκαλ
το νιμου είναι κακό, το να ξεκοιλιάζεις ή να πυροβολείς στο κεφάλι νορμάλ.....
vangelis 64
07/06/2007, 17:27
Να ρωτήσω κάτι;
Πώς αισθανθήκατε όταν πήραμε το ευρωμπάσκετ το 87;
Πώς αισθανθήκατε όταν παίρναμε χρυσά μετάλλια σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στίβου;
Πώς αισθανθήκατε όταν παίρναμε χρυσά στα Olympic games?
Πώς αισθανθήκατε όταν κατακτήσαμε το Γιούρο;
Σε όλες αυτές τίς περιπτώσεις,κυμάτιζε μια Ελληνική σημαία και ακουγόταν ο εθνικός ύμνος.
Αν την επόμενη μέρα βλέπατε το έργο τής καλλιτέχνιδος,πώς θα αισθανόσασταν;
Cpt. Haddock
07/06/2007, 17:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Σε όλες αυτές τίς περιπτώσεις,κυμάτιζε μια Ελληνική σημαία και ακουγόταν ο εθνικός ύμνος.
Αν την επόμενη μέρα βλέπατε το έργο τής καλλιτέχνιδος,πώς θα αισθανόσασταν;
Θα το κοίταζα σαν έργο, θα το έκρινα σαν τέτοιο, ενδεχομένως να το απέρριπτα, ενδεχομένως να με ενοχλούσε
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΑ !!!!
vangelis 64
07/06/2007, 17:37
Θα το κοίταζα σαν έργο, θα το έκρινα σαν τέτοιο, ενδεχομένως να το απέρριπτα, ενδεχομένως να με ενοχλούσε
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΑ !!!!
Ωραία.Εφόσον λοιπόν η τέχνη δεν πρέπει να περιορίζεται και να λογοκρίνεται,είναι ελεύθερος ο κάθε καλλιτέχνης να υλοποιήσει την όποια έμπνευση μπορεί να έχει,με όποιον τρόπο νομίζει αυτός,έστω και σε μία έκθεση με εισιτήριο;
Cpt. Haddock
07/06/2007, 17:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ωραία.Εφόσον λοιπόν η τέχνη δεν πρέπει να περιορίζεται και να λογοκρίνεται,είναι ελεύθερος ο κάθε καλλιτέχνης να υλοποιήσει την όποια έμπνευση μπορεί να έχει,με όποιον τρόπο νομίζει αυτός,έστω και σε μία έκθεση με εισιτήριο;
ρε Βαγγέλα... :lol:
άσε τις ερωτήσεις "παγίδα" και πες αυτό που θές να πεις
:beer: :beer: